Uutta! Mikset kuulisi haastattelujen jokaista desibeliä? Siemens Pure. Se piiloutuu. Sinä loistat. Ratkaisuja elämään.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Uutta! Mikset kuulisi haastattelujen jokaista desibeliä? Siemens Pure. Se piiloutuu. Sinä loistat. Ratkaisuja elämään."

Transkriptio

1 Uutta! Nyt vielä enemmän voimaa: uusi Pure Carat. Mikset kuulisi haastattelujen jokaista desibeliä? Siemens Pure. Se piiloutuu. Sinä loistat. Lähes näkymätön, täysin huomaamaton kuuloratkaisu. Ratkaisuja elämään.

2 On uskomatonta kokea jälleen kuulemisen ilo, ja jakaa se läheisteni kanssa. Pure tuo minulle kahden maailman parhaat puolet: itseluottamuksen ja luottamuksellisuuden. Voin nauttia taas urastani, myös kuulokojeiden kanssa. Eikä kenenkään tarvitse tietää, paitsi minun, koska voin kuulla jälleen. Pure on muuttanut elämäni täysin. Toivottavasti voin innostaa sinut samalle matkalle. Toivotan sinulle onnea ja lukemattomia kauniita kuunteluhetkiä. Shawnae Jebbia oli 27-vuotias kauneuskuningatar kun hänen kuulovikansa todettiin. Sen lisäksi että hän oli voittanut Miss Usa-tittelin, hän juonsi omaa televisio-ohjelmaa. Ulospäinsuuntautuneena, energisenä ja viihdyttävänä persoonallisuutena, hän huomasi nopeasti yllättäviä muutoksia elämässään. Shawnaen iloisen ja optimistisen asenteen ja uusien edistyneiden kuulokojeiden ansiosta hänestä on tullut merkittävä roolimalli kuuloviasta kärsiville. Shawnaen audiologi sovitti hänelle Siemens Pure -kuulokojeet. Koska Pure on suunniteltu mahdollisimman huomaamattomaksi, Pure palautti hänen kuulonsa ja antoi hänen olla oma itsensä. Nyt Shawnae on löytänyt jotain vielä parempaa: uuden sukupolven Siemens Purekuulokojeet.Siemensin uusi BestSound teknologia ja Puren lähes näkymättömän pieni koko tarjoavat sinulle äärimmäistä itsevarmuutta kuulemiseesi ja olemukseesi. Pure piiloutuu jotta sinä voit loistaa. Mikset kuulisi elämän jokaista desibeliä? Tutustu Shawnaen salaisuuteen.

3 Salaisuus on Pure. Pure on itse hienovaraisuus. Sen pieni ja elegantti suunnittelu kätkee sisäänsä Siemensin edistyneintä teknologiaa, tarjoten sinulle täyttä itsevarmuutta kuulemisesi ja olemuksesi osalta. Pure ei annan minkään tulla sinun ja maailmasi väliin. Se antaa sinun loistaa. Pure on nyt saatavilla kolmena uskomattomana mallina: Pure, Pure Special Edition (SE) ja Pure Carat - jotka kaikki ovat lähes näkymättömiä ja hyödyntävät Siemensin BestSound teknologiaa. Laajennetusta mallistostamme löytyy juuri oikea ratkaisu entistä useampaan kuulovikaan tai mieltymykseen. Olipa kuulovikasi sitten lievä, keskivaikea, tai vaikea, voit nauttia elämän jokaisesta desibelistä ilman että muut huomaavat. Löydä itsevarman kuulemisen salaisuus. Pieni mutta mahtava Siemens Pure.

4 Hienovaraisuus vai itseilmaisu? Minä valitsen. Vaihdettavat kuoret Jos haluat vaihtaa väriä, niin kuuloalan ammattilainen vaihtaa hetkessä kojeeseesi uudet kuoret. Painonappi Mahdollistaa tilanneohjelmien vaihtamisen ja laitteiden helpon laittamisen päälle ja pois. Dome Dome suojelee kuuloketta korvavahalta. Latauskontakti Pure on myös ladattava, joten sinun ei tarvitse huolehtia paristojen vaihtamisesta. Kuuloke Hellästi muotoiltu kuuloke sopii korvaasi täydellisesti ja mahdollistaa ensiluokkaisen kuuntelukokemuksen. -

5 Työni vaatii sekä kuuloltani että kommunikaatiotaidoiltani täydellisyyttä. Pure tuo minulle molemmat. Varmuudella. Pure tarjoaa laajan valikoiman huomaamattomia ja muodikkaita värejä jotka ovat helposti vaihdettavissa. Sinun ei tarvitse olla malli huolehtiaksesi olemuksestasi. Ollen pieni, elegantti ja erittäin huomaamaton, Pure sopii sekä persoonallisuuteesi ja tyylisi, että kuulotarpeisiisi. Se ei anna minkään tulla sinun ja maailmasi väliin. Se antaa sinun loistaa. Pure on pikkuruinen. Itse asiassa se on pienin saatavilla oleva RIC-kuuloratkaisu (Receiver-In-The-Canal, kuuloke korvakäytävässä). Siitä on saatavilla laaja valikoima hiusten-, ja ihonvärejä ja vaihdettavien värikuorien kautta Pure saadaan takuulla sulautumaan olemukseesi. Vain sinä loistat. - Huomaamattomat värit Pearl White Brown Grey Silver Muotivärit Beige Sandy Brown Granite Golden Blonde Chestnut Black Pure ei sovi pelkästään ulkoiseen olemukseesi. Sen pieneen kokoon piiloutuu myös Siemensin uusi BestSound teknologia. Tämä edellä aikaansa oleva teknologia intuitiivisesti mukautuu ympäristöösi, joten kuuntelukokemuksesi on aina juuri sinulle räätälöity. Puren ollessa saatavana eri väreinä ja eri ominaisuuksilla, sinä voit valita juuri sinulle sopivan ratkaisun.pure tarjoaa laajan valikoiman huomaamattomia ja muodikkaita värejä jotka ovat helposti vaihdettavissa. Snow White Dark Slate Olive Dark Champagne Sky Blue Turquoise

6 Pure Special Edition on ylellinen erikoismalli parasta vaativille. Siinä yhdistyvät poikkeuksellinen tyyli ja Siemensin edistynein teknologia hyvin pienessä koossa. Absoluuttista hienovaraisuutta. Mikäli etsit lievästä keskivaikeaan kuulovikaan sopivaa ultra-hienovaraista ratkaisua, löydät sen Pure SE mallista. Se on muotoiltu istumaan arvokkaasti korvasi takana, sen mitättömän koon tehdessä siitä käytännössä näkymättömän. Kaunis, mukava ja lähes näkymätön. Pure SE muodostaa myös minitek tai Tek -laitteiden kautta langattoman yhteyden kaikkiin äänilähteisiin joista pidät. Pure SE on saatavilla kahtena erikoisvärinä, Grace ja Spirit. Molemmat yhdistävät kaksi tarkasti valittua sävyä luoden ilmeen joka on sekä moderni, että ajaton. Ja mikäli mielesi muuttuu, kuuloalan ammattilainen vaihtaa kuulokojeesi värikuoret hetkessä. Chocolate + Black + Copper Silver Pure SE Grace on väriltään lämpimän suklaanruskea näyttävillä kuparin värisillä korostuksilla. Pure SE Spirit saa ohueen mustaan kuoreensa korostuksen tyylikkäästä hopeasta.

7 Pure Special Edition. Se on huomaamaton. Sinä olet ainutlaatuinen. Painonappi Antaa sinun vaihtaa tilanneohjelmia laittaa kojeet helposti päälle tai pois. Kuuloke Kaareva muoto sopii korvaasi täydellisesti ja mahdollistaa erinomaisen vahvistuksen. Pure SE Vaihdettavat kuoret Jos tahdot vaihtaa väriä, niin kuuloalan ammattilainen vaihtaa kojeesi värikuoret hetkessä. Dome Dome suojelee kuuloketta korvavahalta.

8 Uusi Pure Carat. Se on näkymätön. Olet voittamaton. Vaihdettavat kuoret Jos tahdot vaihtaa väriä, niin kuuloalan ammattilainen vaihtaa kojeesi värikuoret hetkessä. Käyttökytkin Antaa sinun vaihtaa tilanneohjelmia, äänenvoimakkuutta ja laittaa kojeet päälle tai pois. Dome Dome suojelee kuuloketta korvavahalta. Latauskontakti Pure Carat on ladattava, joten sinun ei tarvitse huolehtia paristoista. Pure Carat Kuuloke Kaareva muoto sopii korvaasi täydellisesti ja mahdollistaa erinomaisen vahvistuksen.

9 Salpaat henkeni : 64 desibeliä Pure Carat yhdistää minimaalisen koon ja maksimaalisen tehon, tehden siitä parhaan vaihtoehdon vaikeisiin kuulovikoihin. Kätkettyjä voimavaroja Tähän saakka hienovaraisia kuulokojeita on ollut saatavilla vain lievistä keskivaikeisiin kuulovikoihin. Pure Carat RIC ( = kuuloke korvakäytävässä) sopii jopa vaikeisiin kuulovikoihin. Sen pieni ja elegantti kuori on saatavilla useassa eri huomaamattomassa värissä. Pure Carat on tehokas, mutta silti käytännöllisesti katsoen näkymätön. Piilotettuja kykyjä Pure Caratissa on sisäänrakennettu puhelinkela. Tämä nokkela ominaisuus tuo induktiosilmukkajärjestelmien välittämän äänen (löytyy monista teattereista, kirkoista ja julkisista tiloista) langattomasti suoraan kuulokojeisiisi. Voit nauttia selvästä ja mukavasta äänestä. Kuten Pure, myös Pure Carat on varustettu BestSound teknologialla. Se on myös ladattava ja yhteensopiva langattomien minitek ja Tek mediakaukosäätimien kanssa. Pure Carat on todistus siitä, että suuret asiat toimitetaan pienissä paketeissa. Pure Carat tarjoaa laajan valikoiman värejä jotka ovat helposti vaihdettavissa. Golden Blonde Beige Pearl White Turquoise Brown Grey Silver Sandy Brown Granite Black

10 Et usko mitä kaikkea kuulet. Uusi Pureni tietää tarkalleen mitä tahdon kuulla ja mitä en, kuten vinkumista. Se pysyttelee askeleen edellä, jotta kuuloratkaisuni säilyy huomaamattomana. Puren kohdalla huomaamattomuus ei koske vain ulkomuotoa, vaan myös toiminnallisuutta. Tämä johtuu siitä, että Puren uusi sukupolvi käyttää Siemensin uusinta innovaatiota: BestSound teknologiaa. Se yhdistää tieteen ja hienovaraisuuden tavalla, joka takaa sinulle joka tilanteessa räätälöidyn kuunteluelämyksen. FeedbackStopper Lopettaa vinkumisen ennen kuin se alkaa On vaikeaa olla huomaamaton, jos kuulokojeet vingahtelevat. Tämän takia Pure on varustettu ainutlaatuisella FeedbackStopper-kierronestojärjestelmällä. Perustuen uusimpiin tutkimustuloksiin, se toimii ennakoimalla akustisen kierron ennen kuin se alkaa ja eliminoimalla sen nopeasti. Nyt, jopa vaikeimmissa tilanteissa, sinun ei tarvitse huolehtia kuulokojeiden kiusallisesta vinkumisesta. SoundLearning 2.0 Oppii sinun tapasi kuunnella Kuten kaikki muukin Puressa, sen uusi SoundLearning 2.0 tarjoaa hienovaraisimman ratkaisun. Tämä tapahtuu oppimalla ja mukautumalla sinun kuuntelutapoihisi, kuuntelutilanteesta riippumatta. Olit sitten kuuntelemassa lempimusiikkiasi täyteen myydyssä konsertissa, tai hiljaisessa keskustelutilanteessa, se automaattisesti oppii tekemistäsi säädöistä ja jatkossa tekee nämä säädöt puolestasi. Olit siis missä tahansa, niin pääset aina nauttimaan sinulle räätälöidystä kuuntelusta. Ja koska sinun ei tarvitse säätää kojeitasi, voit nauttia hienovaraisesta kuulokojeiden käytöstä. Kaikkialla.

11 Liikeneuvottelut: 65 desibeliä SpeechFocus Kuule mitä takanasi puhutaan Asioista Liikeneuvottelut: on hyvä puhua kasvokkain, mutta läheistesi äänet ovat kaikkialla ympärilläsi. Joskus 65 tärkeimmät desibeliä äänet aattavat tulla myös takaa tai sivulta. Esimerkiksi auton ajaminen ja takapenkkiläisten kanssa keskusteleminen, tai vierekkäin käveltäessä käytävät keskustelut ovat haastavia kuulokojeen käyttäjille. Ei kuitenkaan Puren kanssa. Tästä pitää huolen SpeechFocus, joka on Siemensin ainutlaatuinen ominaisuus. SpeechFocus tarkkailee jatkuvasti ympäristöä, ja havaitsee heti kun joku puhuu sinulle. Riippumatta siitä, mistä suunnasta ääni tulee, se auttaa sinua ymmärtämään mitä sinulle sanotaan. Selkeästi ja vaivattomasti. Lisävarusteet Koska Pure on ladattava, sinun ei tarvitse huolehtia paristojen vaihtamisesta kesken kokouksen tai päivällisen. Laitat vain ennen nukkumaan menoa kuulokojeesi kätevään echarger-laturiin. Sekä sinä, että kuulokojeesi heräätte täysin ladattuina. Tämän lisäksi echargerin elektroninen kuivaustoiminto suojaa laitteesi kosteudelta. Ei huolia, ei paristoja, ei jätettä. Ladattavuus on käytännöllistä sinulle, ja hyväksi ympäristölle. Valinnaiset epen ja ProPocket -kaukosäätimet mahdollistavat kojeiden vaivattoman säätämisen. Ne ovat niin pieniä, että ne mahtuvat helposti käsilaukkuun tai taskuun, joten voit helposti ja huomaamattomasti säätää laitteitasi. echarger ProPocket epen ProPocket ja epen kaukosäätimet antavat sinun säätää Pure-kuulokojeitasi huomaamattomasti. epen voitti kuuluisan IF-palkinnon.

12 Iltasuunnitelmat 64 desibeliä

13 Pure yhdistää. Sinä liität. Musiikki, elokuvat, puhelut ja paljon muuta. Tek minitek ja Tek mediakaukosäätimien avulla saat yhteyden maailmaasi napin painalluksella. minitek ja Tek ovat lisävarusteita, jotka yhdistävät kaikki Pure-mallit langattomasti mieluisimpiisi äänilähteisiisi. minitek Voit virtauttaa ääntä Bluetoothilla varustetuista puhelimista, MP3- soittimista, televisioista ja muista äänilähteistä suoraan kuulokojeisiisi. Kaikki stereona. Saat puhelut molempiin korviisi, etu jota muilla ei ole. Voit myös käyttää minitekiä ja Tekiä kaukosäätimenä. Aloita, vastaanota ja lopeta puhelut suoraan minitekistä tai Tekistä. Tai säädä musiikki kovemmalle ja tanssi vapaana johdoista. Yksinkertaista, saumatonta ja langatonta, minitek ja Tek ovat täydellinen lisävaruste moderniin elämäntyyliisi. e2e wireless 2.0 Tek/miniTek Phone/Mobile Music Television minitek ja Tek yhdistävät sinut langattomasti äänilähteisiin joista pidät eniten.

14 Puresta löytyy ratkaisu joka tilanteeseen. Alla oleva taulukko auttaa sinua valitsemaan parhaiten soveltuvan kuulokojeen tilanteisiin jotka ovat elämässäsi tärkeitä. Tahdon kuulla muut hyvin. Tahdon kuulla muut hyvin myös taustamelussa. Tahdon nauttia television suosikkiohjelmistani. Tahdon kuulla hyvin myös puhelimessa. Tahdon kuunnella lempimusiikkiani. 701 Suoritusluokat Palkkien pituus kertoo mikä suoritustaso sopii sinulle parhaiten. Tekin tai minitekin kanssa

15 Suosikkikappale: 74 desibeliä Malli Kuvaus Kuulovika Suoritusluokat Pure Klassinen malli Aina keskivaikeaan kuulovikaan saakka 701, 501, 301, 101 Pure SE Design-malli Lievästi keskivaikeaan kuulovikaan 701, 501 Pure Carat Tehokas vaihtoehto ihmisille, joilla on suuret vaatimuksen puheen ymmärtämiselle Aina vaikeaan kuulovikaan saakka 701, 501, 301

16 Näillä sivuilla on listattuna Puren sisällä piileskelevät edistyneet ominaisuudet. Tästä laajasta skaalasta ominaisuuksia ja värivaihtoehtoja löydät varmasti täydellisen ratkaisun yksilöllisiin tarpeisiisi. Ominaisuudet ja kuvaukset Puheen ymmärrettävyys SpeechFocus Suuntamikrofonit Kanavien määrä Kohdistaa kuuntelun automaattisesti puheeseen, riippumatta siitä mistä suunnasta puhe tulee. Voit vaivattomasti kuunnella esimerkiksi takapenkillä istuvia ajaessasi autoa. Auttavat sinua seuraamaan keskustelua pehmentämällä taustamelua. automaattinen monikanavainen adaptiivinen automaattinen monikanavainen adaptiivinen automaattinen adaptiivinen automaattinen Kuulokojeittesi hienosäätöön käytettävissä olevien kanavien määrä minitek / Tek Valinnainen langaton mediakaukosäädin, joka yhdistyy mm. matkapuhelimeen, televisioon, mp3-soittimeen ja radioon. Kuuntelumukavuus FeedbackStopper SoundBrilliance TruEar e2e wireless 2.0 SoundSmoothing Puheentunnistus ja melunrajoitus poistaa automaattisesti, nopeasti ja tehokkaasti häiritsevän vinkumisen. Laajentaa korkeilla taajuuksilla olevaa ääntä tarjoten rikkaamman ja täyteläisemmän äänenlaadun. Simuloi ulkokorvan toimintaa parantaen äänen suunnan tunnistettavuutta. Synkronoi kuulokojeesi, joten ne työskentelevät aina yhdessä. Vaimentaa ja pehmentää nopeita ja teräviä melunlähteitä parantaen kuuntelumukavuutta. Vähentää automaattisesti taustamelua parantaen puheen ymmärrettävyyttä. ewindscreen Havaitsee ja vähentää automaattisesti tuulen kohinaa.

17 Yksilöllisyys SoundLearning 2.0 Mukautuu automaattisesti voimakkuus-, ja äänenvärisäätöihisi, ottaen huomioon yksilölliset kuunteluympäristösi. SoundLearning Mukautuu automaattisesti voimakkuus-, ja äänenvärisäätöihisi. DataLearning Mukautuu automaattisesti voimakkuussäätöihisi. DataLogging Värikuoret Tallentaa tietoja käytetyistä tilanneohjelmista ja mikrofonien toiminnasta, jotta kuuloalan ammattilainen voi myöhemmin säätää laitteitasi. Kuuloalan ammattilainen voi hetkessä vaihtaa kuulokojeesi värikuoret, tehden kojeesta yksilöllisemmän tai huomaamattomamman. Säätimet Tilanneohjelmien määrä Mahdollistaa eri asetusten käyttämisen eri kuuntelutilanteissa, esimerkiksi ravintolassa tai ulkona epen Kynän näköinen kaukosäädin laitteiden hienovaraiseen säätämiseen. ProPocket Kaukosäädin laitteiden helppoon säätämiseen. echarger Uniikki echarger elektronisella kuivaustoiminnolla mahdollistaa laitteittesi huolettoman lataamisen ja pitää niistä huolta.

18 Suurin kohteliaisuus: 51 desibeliä

19

20 Maahantuonti ja myynti: Kuulotekniikka Oy Kauppalantie Helsinki The information in this document contains general descriptions of the technical options available, which do not always have to be present in individual cases and are subject to change without prior notice. The required features should therefore be specified in each individual case at the time of conclusion of the respective contract. puh Global Business Unit Siemens Audiologische Technik GmbH Gebbertstrasse Erlangen Germany Phone: Global Siemens Headquarters Siemens AG Wittelsbacherplatz Muenchen Germany Global Siemens Healthcare Headquarters Siemens AG Healthcare Sector Henkestrasse Erlangen Germany Phone: Legal Manufacturer Siemens Audiologische Technik GmbH Gebbertstrasse 125 DE Erlangen Germany

Mikset kuulisi kehujen jokaista desibeliä? Siemens Life. Kuuluvuus kohtaa tyylikkyyden. Ratkaisuja elämään.

Mikset kuulisi kehujen jokaista desibeliä? Siemens Life. Kuuluvuus kohtaa tyylikkyyden. Ratkaisuja elämään. Mikset kuulisi kehujen jokaista desibeliä? Siemens Life. Kuuluvuus kohtaa tyylikkyyden. Tyylikäs kuuloratkaisu joka auttaa sinua kuulemaan elämän jokaisen desibelin www.kuulotekniikka.com Ratkaisuja elämään.

Lisätiedot

Mikset kuulisi onnittelujen jokaista desibeliä?

Mikset kuulisi onnittelujen jokaista desibeliä? Mikset kuulisi onnittelujen jokaista desibeliä? Uutta! Täydellinen tuoteperhe saatavilla. Siemens Motion. Kaikki elämän riemut. Yksi helppo ratkaisu. Kuuloratkaisu joka antaa sinun nauttia helposti elämän

Lisätiedot

Siemens kuulokojeet ja. BestSound teknologia

Siemens kuulokojeet ja. BestSound teknologia Siemens kuulokojeet ja BestSound teknologia s 2010 1878 2008 1910 1949 2006 1959 1966 1987 1997 2002 2004 2005 Siemens kuulokojeiden teknologian kehitys 1878 Phonophor, Siemens kehittää ensimmäisen teknisen

Lisätiedot

Mikset kuulisi elämän jokaista desibeliä?

Mikset kuulisi elämän jokaista desibeliä? Mikset kuulisi elämän jokaista desibeliä? Siemens Aquaris. Nauti elämisestä ilman rajoja. Täysin vesitiivis kuulokoje. Ratkaisuja elämään. s Vesitiivis. spontaanisuuteen. Uima-allas. Suihku. Rankkasade.

Lisätiedot

MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI

MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI Ensiluokkaiseen kuulemiseen JUNA PICO RITE Muuta arkiset hälinät sykähdyttäviksi hetkiksi Vietä iltapäivä läheistesi kanssa rennosti keskustellen tai soita

Lisätiedot

Kuule - luonnollisesti

Kuule - luonnollisesti Kuule - luonnollisesti Täydellisen tasapainoinen ääni Kuvittele, millaista olisi pystyä seuraamaan keskusteluja. Kuulla kaikki ympäristön äänet. Siirtyä mukavasti hiljaisesta paikasta meluisaan. Kuulla

Lisätiedot

Korvantauskuulokojeiden käyttöohje

Korvantauskuulokojeiden käyttöohje Korvantauskuulokojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Siemens kuulokojeista sivu 3 Kuulokojeen kytkeminen päälle / pois sivu 4 ja pariston vaihto Tilanneohjelmat, induktiivinen

Lisätiedot

Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com

Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com Connexx6 sovitusohjelma Connexx6 on viimeisin Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. Connexx6 sovitusohjelma on täysin NOAH yhteensopiva

Lisätiedot

ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN

ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN SAPHIRA KUULOKOJEET Teknologia, joka sopii sinulle Elämässäsi on paljon hetkiä, joita et halua menettää. Bernafonin Audio Efficiency -teknologia varmistaa parhaan mahdollisen

Lisätiedot

Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi

Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi YHTEYKSIEN LUONTIIN Viihtyisää seuraa Oticon ConnectLine auttaa sinua saamaan kaiken irti Oticon-kuulokojeistasi. ConnectLine helpottaa vuorovaikutusta ja lisää viihtymistäsi

Lisätiedot

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI Ensiluokkaiseen kuunteluun JUNA KUULOKOJEET Tee toiveistasi totta Haluaisitko kuulla ja saada puheesta selvän myös kovassa melussa? Bernafon kuulokojeet auttavat

Lisätiedot

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla SOUNDGATE Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla Vaihtoehtoja yhteyksien muodostamiseen on enemmän kuin koskaan. Olemme yhteydessä läheisiimme, ystäviimme ja työkavereihimme missä ja milloin tahansa erilaisten

Lisätiedot

Laajenna kuuntelualuettasi

Laajenna kuuntelualuettasi ReSound auttaa ihmisiä kuulemaan korvan luonnollista toimintaa jäljittelevien ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus elää täysipainoista ja aktiivista elämää ilman kuulonaleneman asettamia

Lisätiedot

Luonto on suonut meille kaksi korvaa jotka toimivat

Luonto on suonut meille kaksi korvaa jotka toimivat Luonto on suonut meille kaksi korvaa jotka toimivat yhdessä LUONNOLLIstEN ÄÄNTEN MAAILMA Luonto on suonut meille korvat, joiden on tarkoitus toimia yhdessä. WIDEX CLEAR 440-kuulokojeet kommunikoivat samoin

Lisätiedot

Tek mediakaukosäätimen ja lähettimen ohjelmointiohje. Kuulotekniikka Oy Kauppalantie 40 00320 Helsinki Puh. 020 7290 500. www.kuulotekniikka.

Tek mediakaukosäätimen ja lähettimen ohjelmointiohje. Kuulotekniikka Oy Kauppalantie 40 00320 Helsinki Puh. 020 7290 500. www.kuulotekniikka. Tek mediakaukosäätimen ja lähettimen ohjelmointiohje Kuulotekniikka Oy Kauppalantie 40 00320 Helsinki Puh. 020 7290 500 www.kuulotekniikka.com s VAIHE 1 Aseta ladattava akku Tek Connect kaukosäätimeen

Lisätiedot

Kuulokoje, joka avaa maailmasi

Kuulokoje, joka avaa maailmasi Kuulokoje, joka avaa maailmasi Perinteinen teknologia Uusi teknologia keskittyy yhteen puhujaan ja vaimentaa kaikki muut puhujat avaa äänimaiseman, johon mahtuu useita puhujia Luultavasti tiedät tunteen.

Lisätiedot

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Kuvittele uudenlainen kuulokoje, joka saa kaiken kuulumaan. Kuulet kaiken täysin luonnollisena. Kuvittele, miltä helposti ymmärrettävä puhe kuulostaa.

Lisätiedot

Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena. *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan.

Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena. *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan. Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan. Zerenakuulokojeet mahdollistavat rajattoman kuulemiskokemuksen. Ne tarjoavat saumattoman

Lisätiedot

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin.

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Kysy lisätietoja audionomilta, lue QR-koodi, tai siirry osoitteeseen www.resound.com/unite M101722-FI-13.07-Rev.A. Anna elämän innostaa Langattomat

Lisätiedot

Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin.

Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin. Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin. Mikä ratkaisu soveltuu sinun käyttötarpeisiin parhaiten? Domino Pro Domino Classic Mino Maxi Kuuntelutilanteet Helppo Vaikea Television kuuntelu Kahdenkeskinen

Lisätiedot

ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI

ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI Täyteläinen tilaääni sallii sinun nauttia koko äänimaailmasta mahdollisimman luonnollisesti. TILAÄÄNEN AIKAANSAAMA ERO ReSound Live -kojeen tuottamaa äänielämystä

Lisätiedot

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin.

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Kysy lisätietoja audionomilta. Lue QR-koodi tai siirry osoitteeseen www.resound.com/unite M101583-FI-13.04-Rev.A Anna elämän innostaa Langattomat

Lisätiedot

Langatonta kuulemista - tehty elämiseen.

Langatonta kuulemista - tehty elämiseen. Langatonta kuulemista - tehty elämiseen. elämiseen. Muse kuulokojeet on tehty elämiseen. Kuulon terveydellä on suora yhteys kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Kun voit kuulla ja osallistua

Lisätiedot

Kuulokoje, joka avaa maailmasi

Kuulokoje, joka avaa maailmasi Kuulokoje, joka avaa maailmasi Osallistu uudelleen tilanteisiin, joita ennen välttelit Onko keskustelun seuraaminen vaikeaa? Luultavasti tiedät, miltä tuntuu istua illallispöydässä ja yrität kovasti seurata

Lisätiedot

Siemens Pure kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com

Siemens Pure kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com Siemens Pure kuulokojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Pure kuulokojeista sivu 3 Pure kuulokojeen pariston vaihto sivu 4 Tilanneohjelmat ja kuulokojeen virtakytkin sivu 5

Lisätiedot

Tek bluetooth yhteyslaite, käyttöohje

Tek bluetooth yhteyslaite, käyttöohje Tek bluetooth yhteyslaite, käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Tek kaukosäätimestä ja lähettimestä sivu 3 Kaukosäätimen näytön symbolit sivu 4 Perustoiminnot sivu 5 & 6 Tek kaukosäätimen

Lisätiedot

VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA

VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA Uusi suunta elämälle Äänet ovat tärkeitä meille kaikille, mutta lapsille ne ovat välttämättömiä heidän kognitiivisen ja kuuloon liittyvän kehityksensä kannalta. Vanhempana haluat

Lisätiedot

Ongelmia kuulemisen kanssa?

Ongelmia kuulemisen kanssa? Ongelmia kuulemisen kanssa? Onko joissain tilanteissa vaikea kuulla? Kotona. Tarvitseeko kumppanisi usein korottaa ääntään, saadakseen tiedon perille? Ystävien kanssa. Onko sinulla vaikeuksia seurata ystävien

Lisätiedot

Ace binax. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Ace binax. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Ace binax Käyttöohje www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Kojeen tyyppi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 8 Asetukset 9 Akut 10

Lisätiedot

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ KAIKKI WIDEX BEYOND :N HUIKEAT OMINAISUUDET NYT LADATTAVANA Maailman parhaan äänenlaadun tarjoava iphonelle suunniteltu kuulokoje on nyt saatavana käytännöllisenä ladattavana

Lisätiedot

Yksilölliset kojeet. Insio binax Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Yksilölliset kojeet. Insio binax Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Yksilölliset kojeet Insio binax Käyttöohje www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Kojeen tyyppi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet

Lisätiedot

SIEMENS Life Kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com

SIEMENS Life Kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com SIEMENS Life Kuulokojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Life kuulokojeesta sivu 3 Kuulokojeen kytkeminen päälle / pois sivu 4 ja pariston vaihto Tilanneohjelmat sivu 5 Kuulokojeen

Lisätiedot

Siemens Pure micon kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com

Siemens Pure micon kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com Siemens Pure micon kuulokojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Pure micon kuulokojeista sivu 3 Pure micon kuulokojeen pariston vaihto sivu 4 Pure micon kuulokojeen keinukytkin

Lisätiedot

Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje

Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje Älykäs ratkaisu suureen kuuloalenemaan ReSound ENZO tarjoaa ensimmäistä kertaa älykästä teknologiaa suuresta kuulonalenemasta kärsiville,

Lisätiedot

MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI

MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI Ensiluokkaiseen kuulemiskokemukseen JUNA 9 7 PICO RITE 1 2 Bernafon esittelee iloisena uuden huippuluokan Juna Pico RITE (kuuloke korvassa) -kuulokojeen. Juna Pico

Lisätiedot

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA.

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. LANGATON KUTSUJÄRJESTELMÄ TURVALLISUUTTA JA HUOLETTOMUUTTA Rouva Niemi Huone 25 22:15 MISSÄ ROUVA NIEMI ON? HÄLYTYS 1 2? Ilman Ascom

Lisätiedot

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike Bernafon SoundGate SoundGate PIKAOHJE Näppäinlukko Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen Puhelu Musiikki/audio-painike Bluetooth -painike Akun merkkivalo Tämä ohje on vain lyhyt tiivistelmä. Tärkeä

Lisätiedot

Käyttöohje Korvantauskojeet

Käyttöohje Korvantauskojeet Käyttöohje Korvantauskojeet Sisältö: Relaxx kuulokojeet sivu 2 Kuulokojeella kuuntelu sivu 3 Äänenvoimakkuuden säätö sivu 3 Näin valitset sopivan kuuntelun sivu 4 Pariston vaihto sivu 5 Kuulokojeen hoito

Lisätiedot

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langattomat AudioBoost-TV-kuulokkeet 15 mm:n elementit / suljettu takaosa Nappikuuloke SSC5001/10 Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Kevyillä ja langattomilla SSC5001

Lisätiedot

Siemens kuulokojeiden laturin käyttöohje. www.kuulotekniikka.com

Siemens kuulokojeiden laturin käyttöohje. www.kuulotekniikka.com Siemens kuulokojeiden laturin käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus laturista Sivu 3 Lataamisohjeet Sivu 4 Lataamisohjeet Sivu 5 Huolto ja hoito Sivu 6 Turvallisuutta koskevia huomautuksia

Lisätiedot

Orion RIC. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Orion RIC. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Orion RIC Käyttöohje www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 7 Asetukset 10 Pariston koko ja korvakappaleet

Lisätiedot

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing. Suomi GN Hearing Finland Oy/Ab PL 7 FIN Espoo P resound.

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing. Suomi GN Hearing Finland Oy/Ab PL 7 FIN Espoo P resound. Meille huonokuuloiset ovat sydämen asia. Palkitut ReSound Smart Hearing -kuulokojeemme auttavat osallistumaan, pitämään yhteyttä ja säilyttämään oman elämänsä hallinnan. Yhä älykkäämmäksi kehittyvässä

Lisätiedot

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet Voi olla, etten enää pysty tekemään kaikkea, mitä haluaisin yhtä helposti kuin ennen, mutta kun saan vähän apua, aion vielä yrittää tehdä yhtä ja toista! Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Lisätiedot

KUULOLLA KOKO IÄN OPAS IKÄHUONOKUULOISILLE

KUULOLLA KOKO IÄN OPAS IKÄHUONOKUULOISILLE KUULOLLA KOKO IÄN OPAS IKÄHUONOKUULOISILLE KUULO YKSI TÄRKEIMMISTÄ AISTEISTAMME Kuulon välityksellä saamme tietoa ympäröivästä maailmasta ja aistimme erilaisia elämyksiä kuten luonnon ääniä ja musiikkia.

Lisätiedot

WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET

WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET NÄPPÄIMET JA LIITTIMET KÄYTTÖÖNOTTO JA ENSIMMÄINEN LAITEPARITUS 2. Paina ja pidä virtanäppäinta pohjassa samanaikaisesti molemmista kuulokkeista kunnes

Lisätiedot

CHRONOS 7 TUOTETIEDOT OMINAISUUDET TEKNISET TIEDOT CHRONOS 7

CHRONOS 7 TUOTETIEDOT OMINAISUUDET TEKNISET TIEDOT CHRONOS 7 CHRONOS 7 TUOTETIEDOT CHRONOS 7 CN7 CPx CN7 CP CN7 M CN7 N CN7 ITED CN7 ITCPD CN7 ITCD CN7 ITCP CN7 CICP CN7 CIC KUVAUS SOVITUSALUE Bernafon ylpeänä esittää innovaatisen Audio Efficiency -ominaisuuden,

Lisätiedot

Valitse oikea kuulonsuojain

Valitse oikea kuulonsuojain Valitse oikea kuulonsuojain 3M Science. Applied to life. Oikean kuulonsuojaimen valinta On tärkeää, että kuulon suojain ei vaimenna liikaa, vaan on optimaalinen juuri sinun tarpeeseesi. 1. Selvitä, mikä

Lisätiedot

1. Median käyttö Median toiminnot 3 Median käyttö ja lataaminen 4 Median virran katkaisu ja kytkeminen 5

1. Median käyttö Median toiminnot 3 Median käyttö ja lataaminen 4 Median virran katkaisu ja kytkeminen 5 KÄYTTÖOHJE Media Sisällys 1. Median käyttö Median toiminnot 3 Median käyttö ja lataaminen 4 Median virran katkaisu ja kytkeminen 5 2. Median toiminta kuulokojeiden kaukosäätimenä Kuunteluohjelmien valinta

Lisätiedot

HANSATON - yksilölliset kuulokojeet KÄYTTÖOHJE

HANSATON - yksilölliset kuulokojeet KÄYTTÖOHJE HANSATON - yksilölliset kuulokojeet KÄYTTÖOHJE Sisällys: Kuulokojeen malli ja paristotyyppi...3 Kuulokojeen osat...3 Kuulokojeella kuuntelu...4 Pariston vaihtaminen...4 Pariston käyttöikä...5 Paristoon

Lisätiedot

Siemens Motion PX micon kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com

Siemens Motion PX micon kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com Siemens Motion PX micon kuulokojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Motion PX micon kuulokojeista sivu 3 Motion PX micon kuulokojeen pariston vaihto sivu 4 Motion PX micon kuulokojeen

Lisätiedot

KUULEMISEN UUDET ULOTTU VUUDET

KUULEMISEN UUDET ULOTTU VUUDET RIKOMME RAJOJA KUULEMISEN UUDET ULOTTU VUUDET Emme väitä tekevämme asioita eri tavalla WIDEX UNIQUE -kuulokojeillamme. Teemme ne vain paremmin. Se on mahdollista, koska olemme valjastaneet digitaalisen

Lisätiedot

Pure binax. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Pure binax. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Pure binax Käyttöohje www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Kojeen tyyppi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 8 Asetukset 11 Akut

Lisätiedot

SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA

SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA Zerena-kuulokojeet tukevat kuulemista ja viestintää kaikissa tilanteissa, aina hiljaisista ja rauhallisista hetkistä dynaamisiin ja nopeasti

Lisätiedot

Carat binax Carat A binax. Käyttöohje. www.siemens.com/hearing. Life sounds brilliant.

Carat binax Carat A binax. Käyttöohje. www.siemens.com/hearing. Life sounds brilliant. Carat binax Carat A binax Käyttöohje www.siemens.com/hearing Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Kojeen tyyppi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 8 Asetukset

Lisätiedot

Tehty sinulle. Starkey Hearing Technologies perustaa vahvasti ajatukseen, että parempi kuuleminen johtaa parempaan elämään.

Tehty sinulle. Starkey Hearing Technologies perustaa vahvasti ajatukseen, että parempi kuuleminen johtaa parempaan elämään. Made for iphone sinulle. Starkey Hearing Technologies perustaa vahvasti ajatukseen, että parempi kuuleminen johtaa parempaan elämään. Halo 2 -kuulokojeet ovat uusinta huipputeknologiaa, joka voi auttaa

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - yhdistelmäkoje. SOUL korvakäytäväkoje

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - yhdistelmäkoje. SOUL korvakäytäväkoje KÄYTTÖOHJE HANSATON - yhdistelmäkoje SOUL korvakäytäväkoje Sisällys: Kuulokojeen malli, paristotyyppi ja lisävarusteet 3 Kuulokojeen osat 4 Yhdistelmäkojeen käyttö 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri. WAVE korvakäytävänoiseri

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri. WAVE korvakäytävänoiseri KÄYTTÖOHJE HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE korvakäytävänoiseri Sisällys: Noiserin malli, paristotyyppi ja lisävarusteet 3 Tinnitusnoiserin osat 4 Yhdistelmäkojeen käyttö 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon

Lisätiedot

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista poreammeista tilaviin kymmenen hengen altaisiin. Kaikkiin

Lisätiedot

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA.

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. LANGATON KUTSUJÄRJESTELMÄ TURVALLISUUTTA JA HUOLETTOMUUTTA Rouva Niemi Huone 25 22:15 MISSÄ ROUVA NIEMI ON? HÄLYTYS 1 2? Ilman Ascom

Lisätiedot

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU- LAULUKSI

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU- LAULUKSI MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU- LAULUKSI Ensiluokkaiseen kuunteluun JUNA KUULOKOJEET Haluaisitko kuulla ja saada puheesta selvän myös kovassa melussa? Bernafon kuulokojeet auttavat sinua kuulemaan paremmin,

Lisätiedot

Profset Pro10 -käyttöopas

Profset Pro10 -käyttöopas Profset Pro10 -käyttöopas Onneksi olkoon! Olet hankkinut ammattitason matkapuhelinkuulokkeen huippuluokan taustamelun poistomikrofonilla. Pakkauksen sisältö Pakkaus sisältää Profset Pro10- kuulokkeen,

Lisätiedot

Korvakäytäväkojeiden käyttöohje

Korvakäytäväkojeiden käyttöohje Korvakäytäväkojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Siemens korvakäytäväkojeista sivu 3 Kuulokojeen kytkeminen päälle / pois sivu 4 ja pariston vaihto Tilanneohjelmat, induktiivinen

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

Kommunikaattori. K ä yttöohje. Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 5 A 4 Puh. (09) 580 3880

Kommunikaattori. K ä yttöohje. Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 5 A 4 Puh. (09) 580 3880 Echo M inirc Kommunikaattori K ä yttöohje Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 5 A 4 Puh. (09) 580 3880 Kiitos sinulle, kun valitsit Echo MiniRC kommunikaattorin apuvälineeksesi. Ennen kuin otat

Lisätiedot

resound.com Kuuleminen ei koskaan ole ollut näin helppoa

resound.com Kuuleminen ei koskaan ole ollut näin helppoa AUDIOLOGIA YHDISTÄMINEN MUOTOILU SOVELLUKSET resound.com Kuuleminen ei koskaan ole ollut näin helppoa Koe Smart Hearing Kun otat käyttöön uudet ReSound LiNX 2 -kuulokojeet, tutustut Smart Hearing -etuihin.

Lisätiedot

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 C. Uuden Danfoss Link -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi

Lisätiedot

Motion M micon Motion P micon. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Motion M micon Motion P micon. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Motion M micon Motion P micon Käyttöohje www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 8 Asetukset 10 Pariston

Lisätiedot

Käyttöohje Dynamic yksilölliset kuulokojeet

Käyttöohje Dynamic yksilölliset kuulokojeet Käyttöohje Dynamic yksilölliset kuulokojeet Sisältö: Kuulokoje sivu 2 Kuulokojeella kuuntelu sivu 3 Äänenvoimakkuuden säätö sivu 4 Pariston vaihto sivu 4 Kuulokojeen hoito sivu 6 Käyttöohje Dynamic, yksilölliset

Lisätiedot

Echo MegaLoop+ Induktiovahvistin. Käyttöohje. Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI

Echo MegaLoop+ Induktiovahvistin. Käyttöohje. Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI Echo Induktiovahvistin Käyttöohje Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI Tärkeitä turvaohjeita Kun käytät tätä laitetta, ota huomioon seuraavat turvaohjeet, jotta laitteen käyttö on

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - kuulokoje SLIM

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - kuulokoje SLIM KÄYTTÖOHJE HANSATON - kuulokoje SLIM Sisällys: Kuulokojeen malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Kuulokojeen osat 4 Kuulokojeella kuuntelu 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä ohjeita

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE X-MINI

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE X-MINI KÄYTTÖOHJE HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE X-MINI Sisällys: Noiserin malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Wave-noiserin osat 4 Tinnitusnoiserin käyttö 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt Auringolta suojautuminen on tärkeä osa asumista sekä nykyaikaista rakentamista. Ulkotiloissa viilentävällä varjolla on tärkeä rooli paitsi viihtyisyyden myös terveytesi kannalta.

Lisätiedot

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide Plantronics DA80 Audio Processor User Guide Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Virta 4 Plantronics Spokes -ohjelmisto 5 Sovelluksen asentaminen 5 Aloita ohjelmistot 5 Hub-sovelluksen välilehdet 5 Kuulokkeen

Lisätiedot

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Kangasvekkikaihtimet Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Uudista ja muuta kauniilla vekeillä Kangasvekkikaihdin yhdistää hienolla tavalla ryhdikkäät, suorat linjat ja pehmeän kauniit kankaat.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE SLIM

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE SLIM KÄYTTÖOHJE HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE SLIM Sisällys: Tinnitusnoiserin malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Noiserin osat 4 Tinnitusnoiserin käyttö 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA

ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA VOIT MUOKATA MAAILMAN ENSIMMÄISTÄ TODELLA ÄLYKÄSTÄ KUULOKOJETTA Nyt kuulokokemuksesi laatu kehittyy reaaliajassa ja tosielämässä. Oman WIDEX EVOKE -kojeesi vuorovaikutteiset

Lisätiedot

SAUMA60+ SAMSÖM60+ Hankkeen LOPPUSEMINAARI Torstaina 5.11.2009 klo 9.00-11.40 Tampereella

SAUMA60+ SAMSÖM60+ Hankkeen LOPPUSEMINAARI Torstaina 5.11.2009 klo 9.00-11.40 Tampereella SAUMA60+ SAMSÖM60+ Hankkeen LOPPUSEMINAARI Torstaina 5.11.2009 klo 9.00-11.40 Tampereella Pukeutumisvalmentaja Päivi Kokkonen Life & Beauty Training Silkbel www.silkbel.com Päivi Kokkonen PUKEUTUMISVALMENTAJA

Lisätiedot

Sälekaihtimet. Valon säätelyä klassisella tyylillä. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Sälekaihtimet. Valon säätelyä klassisella tyylillä. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Sälekaihtimet Valon säätelyä klassisella tyylillä Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Couture-mallisto: Uudet eksklusiiviset säleet tarjoavat uudenlaisia käyttömahdollisuuksia. Säleiden kuvioidut

Lisätiedot

AB mypilotin pikaopas

AB mypilotin pikaopas AB mypilotin pikaopas AB mypilot -laitteeseen tutustuminen AB mypilot -kaukosäädin mahdollistaa Advanced Bionicsin Naída CI Q70 (Naída CI) -ääniprosessorin etäkäytön, jolloin näet hallinta- ja tilatiedot

Lisätiedot

KUULEMISEN UUDET ULOTTUVUUDET

KUULEMISEN UUDET ULOTTUVUUDET RIKOMME RAJOJA KUULEMISEN UUDET ULOTTUVUUDET Emme väitä tekevämme asioita eri tavalla WI UNIQUE -kuulokojeillamme. Teemme ne vain paremmin. Se on mahdollista, koska olemme valjastaneet digitaalisen äänenkäsittelyn

Lisätiedot

JABRA MOVE WIRELESS. KäyttöOpas. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. KäyttöOpas. jabra.com/movewireless KäyttöOpas jabra.com/movewireless 1. TERVETULOA...3 2. TOIMITUSSISÄLTÖ... 4 3. KUINKA KÄYTÄT...5 3.1 KORKEUDEN SÄÄTÖ 4. LATAAMINEN... 6 4.1 AKUN TILA 5. KUINKA KYTKET...7 5.1 BLUETOOTHIN LIITTÄMINEN UUTEEN

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - yhdistelmäkoje SOUL SLIM

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - yhdistelmäkoje SOUL SLIM KÄYTTÖOHJE HANSATON - yhdistelmäkoje SOUL SLIM Sisällys: Kuulokojeen malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Kuulokojeen osat 4 Yhdistelmäkojeen käyttö 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 Hätäaputoiminnolla* varustettu Ford SYNC Liikkuva toimisto Ford SYNC tarjoaa mahdollisuuden käyttää useimpia MP3-soittimia, Bluetooth -varustettuja puhelimia ja USB-asemia ääniohjauksella

Lisätiedot

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä.

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. 1 Lapsen nimi: Ikä: Haastattelija: PVM: ALKUNAUHOITUS Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. OSA

Lisätiedot

Pikaopas: ReSound LiNX- kuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla

Pikaopas: ReSound LiNX- kuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla Pikaopas: ReSound LiNXkuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla Pikaopas: Made for iphone (MFi) -toiminnon ottaminen käyttöön ja käyttäminen Yhteensopivat laitteet ReSound LiNX on yhteensopiva MFi-toiminnon

Lisätiedot

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet.

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet. Bluetooth teknologiaa käyttävä vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia.

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

INIZIA 1 TUOTETIEDOT INIZIA 1 OMINAISUUDET TEKNISET OMINAISUUDET

INIZIA 1 TUOTETIEDOT INIZIA 1 OMINAISUUDET TEKNISET OMINAISUUDET INIZIA 1 TUOTETIEDOT INIZIA 1 IN1 CPx IN1 CP IN1 N IN1 ITCD IN1 ITC IN1 CIC KUVAUS SOVITUSALUE Inizia 1 kuulokojeperhe perustuu Bernafonin edistykselliseen ChannelFree -teknologiaan. Yhdistettynä laadukkaisiin

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - kuulokoje. X-Mini

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - kuulokoje. X-Mini KÄYTTÖOHJE HANSATON - kuulokoje X-Mini Kuulokojeen malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Kuulokojeen osat 4 Kuulokojeen kytkeminen päälle / pois päältä 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

Silhouette. Tunnelmallista valonsäätelyä

Silhouette. Tunnelmallista valonsäätelyä Silhouette Tunnelmallista valonsäätelyä Silhouette Ainutlaatuinen valoisuuden säätö Upean tyylikkäät Silhouette -kaihtimet suodattavat voimakkaimmankin auringonvalon kauniiksi luonnonvaloksi. Avaa vain

Lisätiedot

Siemens Life micon. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Siemens Life micon. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Siemens Life micon Käyttöohje www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 7 Asetukset 8 Pariston koko

Lisätiedot

Ace primax. Käyttöohje

Ace primax. Käyttöohje Ace primax Käyttöohje Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Kojeen tyyppi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 8 Asetukset 9 Akut 10 Pariston koko ja vihjeitä käsittelyyn 10 Paristojen

Lisätiedot

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella Huipputehokas imuri 14-suodatuksella Nykyisin havaittavana kehityksenä on allergioiden yleistyminen ja olemmekin keskittyneet tarjoamaan siihen ratkaisuja. llä voidaan imeä likainen ilma imuriin ja erinomaisen

Lisätiedot

19 db äänenvaimennus, hyvä kulutuksenkesto ja irtoasennus - kaikki yhdessä mallistossa

19 db äänenvaimennus, hyvä kulutuksenkesto ja irtoasennus - kaikki yhdessä mallistossa HETEROGEENINEN MUOVILATTIA Acoustic Compact Acczent Loose Lay 19 db äänenvaimennus, hyvä kulutuksenkesto ja irtoasennus - kaikki yhdessä mallistossa Kestävä, ääntävaimentava ja irtoasennettava Acczent

Lisätiedot

4.1. Sovitusopas. Sisällysluettelo. Maaliskuu 2015. Tässä oppaassa on yksityiskohtaiset ohjeet kuulokojeen sovittamiseen Phonak Target -ohjelmalla.

4.1. Sovitusopas. Sisällysluettelo. Maaliskuu 2015. Tässä oppaassa on yksityiskohtaiset ohjeet kuulokojeen sovittamiseen Phonak Target -ohjelmalla. 4.1 Maaliskuu 2015 Sovitusopas Tässä oppaassa on yksityiskohtaiset ohjeet kuulokojeen sovittamiseen Phonak Target -ohjelmalla. Katso myös Phonak Target -aloitusnäytön kohta [Uutisia]. Sisällysluettelo

Lisätiedot

Kun haaveet ja tulevaisuuden teknologia kohtaavat syntyy luonnollinen tapa elää modernissa ympäristössä.

Kun haaveet ja tulevaisuuden teknologia kohtaavat syntyy luonnollinen tapa elää modernissa ympäristössä. LUKKOPONTTIVINYYLIT 2015 Kun haaveet ja tulevaisuuden teknologia kohtaavat syntyy luonnollinen tapa elää modernissa ympäristössä. Lukkoponttivinyylimme ovat Saksan huippuvalmistajan tuotantoa ja ovat siksi

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Aina apuna. Rekisteröi tuote, voit käyttää tukipalvelua osoitteessa SPA7380. Kysy. Philipsiltä. Käyttöopas

Aina apuna. Rekisteröi tuote, voit käyttää tukipalvelua osoitteessa   SPA7380. Kysy. Philipsiltä. Käyttöopas Aina apuna Rekisteröi tuote, voit käyttää tukipalvelua osoitteessa www.philips.com/welcome Kysy Philipsiltä SPA7380 Käyttöopas Sisällysluettelo 1 Tärkeää 2 Turvallisuus 2 Huomautus 2 2 Multimediakaiutin

Lisätiedot

Ace micon. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Ace micon. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Ace micon Käyttöohje www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 7 Asetukset 9 Pariston koko ja korvakappaleet

Lisätiedot