Mikset kuulisi onnittelujen jokaista desibeliä?

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Mikset kuulisi onnittelujen jokaista desibeliä?"

Transkriptio

1 Mikset kuulisi onnittelujen jokaista desibeliä? Uutta! Täydellinen tuoteperhe saatavilla. Siemens Motion. Kaikki elämän riemut. Yksi helppo ratkaisu. Kuuloratkaisu joka antaa sinun nauttia helposti elämän jokaisesta desibelistä. Ratkaisuja elämään.

2 Kohteliaisuus suurelta ihailijaltasi. Puhelu parhaalta ystävältäsi. Laulu joka tuo muistoja mieleen.

3 Suurin ilo löytyy usein yksinkertaisista asioista. Nyt sinun ei tarvitse menettää desibeliäkään niistä: Siemens Motion korvantauskuulokojemallisto tarjoaa täyden valikoiman ratkaisuja yksilöllisiin tarpeisiisi. Ollen vaivattomia, helppokäyttöisiä, ja automaattisia, ne antavat sinun unohtaa kuulon ajattelemisen, ja vain nauttia kuuntelemisesta. Koska sellaista myös jokaisen keskustelun tulee olla: Helppoa. Täydellinen Motion BTE tuoteperhe (S, SX ja P).

4 Paras tapa nauttia elämästä: ota rennosti. Motion on monella tavalla vaivaton ratkaisu. Se on muotoiltu hellimään korviasi, ollen kuitenkin kestävä ja helppokäyttöinen. Siemensin uusin teknologia takaa että Motion tuoteperheessä yhdistyy kuulemisen nautinnollisuus ja käytön helppous. Sekä hellä että kova. Motion on pieni ja ergonomisesti muotoiltu, joten se istuu mukavasti korvasi takana. Vaihtoehtoinen ultraohut Life-letku mahdollistaa myös avoimen sovituksen. Tästä on suuresti apua, mikäli tavallisen korvakappaleen käyttämisen koetaan tukkivan korvat. Motion on suunniteltu kestämään myös ajan rasituksen. Uuden nanopinnoitteen ja mikrofonisuojauksen ansiosta Motion-kuulokojeet kestävät hyvin kosteutta, minimoiden huoltojen tarpeen. Enemmän kontrollia vähemmällä vaivalla Motion on tehty helpoksi käsiteltäväksi.se on varustettu kätevällä keinukytkimellä, jolla voit säätää tilanneohjelmat tai äänenvoimakkuuden mieleiseksesi. Voit myös valita täysin automaattisen toiminnan, jolloin nokkela Motion hoitaa säädöt puolestasi. ProPocket ja epen kaukosäätimillä voit halutessasi myös kontrolloida kuulokojeitasi. Oli valintasi mikä tahansa, siihen ei enää kuulu kuulokojeen kanssa näpertäminen. Ei paristoja, ei huolia Samaan aikaan kun lähes kaikki muut kuulokojeet toimivat vain tavallisilla paristoilla, tarjoavat Motion SX ja Motion P myös mahdollisuuden käyttää akkuja ja laturia. echarger-laturissa on myös kuivaustoiminto, joten mahdollisesti laitteisiin kertynyt kosteus poistuu latauksen aikana. Vähemmän vaivaa paristojen vaihdosta, vähemmän rasitusta ympäristölle. BestSound, kun vain paras kelpaa Motion kuuluu Siemensin mullistavaa BestSound teknologiaa hyödyntävien kuulokojeiden sarjaan. Tämä teknologia sisältää uusimpia innovaatioita, joista suurin osa ei ole saatavilla muissa laitteissa. Voit nyt nauttia selkeämmästä ja paremmasta äänestä, joka on räätälöity juuri sinun mieleiseksi. Ja mikä parasta, kaikki tämä tapahtuu automaattisesti. ProPocket ja epen kaukosäätimet hienovaraiseen ja kätevään kuulokojeiden säätämiseen. epen voitti kuuluisan IF red dot designpalkinnon. Motion S: erityisen ohueksi suunniteltu. Motion SX: antaa sinulle latausmahdollisuuden. Motion P: tehokkain Motion korvantauskuulokoje, myös ladattava.

5 Herää täysin ladattuna. echarger lataa ja suojelee kosteudelta Motion SX ja Motion P kuulokojeitasi samanaikaisesti. Helppoa. Motion on aina valmis vastaamaan kiireiseenkin elämäntyyliisi. Sinun ei tarvitse pysähtyä vaihtamaan paristoja tai kuivaamaan kuulokojeitasi. Jätä se echarger-laturin huoleksi.vain kuusi tuntia lepoa. Se kuivaa kun nukut. Nukkuessasi echarger ei vain lataa Motionin paristoja, vaan myös kuivaa kuulokojeesi. Elektronisen kuivaustoiminnon ansiosta sinun ei tarvitse enää huolehtia kuivauskapseleista. Nopeasti, luotettavasti ja pienellä päivittäisellä vaivalla se suojelee erinomaisesti kojeitasi kosteudelta. Motion SX ja Motion P ovat vertaamattoman käteviä: voit käyttää niitä sekä tavallisilla, että ladattavilla paristoilla. Sijoita vain illalla kojeet lisävarusteena saatavaan echargeriin ja vain kuuden tunnin jälkeen ne ovat valmiit toimimaan koko päivän. Kiitos uudistetun echargerin, voit unohtaa paristojen loppumisesta johtuvat ikävät yllätykset, eikä sinun tarvitse näperrellä kojeidesi kanssa. Nyt voit nukkua rauhassa. 7

6 Kuuntele sydäntäsi. Helppoa. Läheistesi äänet ovat nyt entistä lähempänä ja selkeämpiä, kiitos Siemensin uuden BestSound teknologian. Ensimmäistä kertaa Motionkuulokojeissa, se sisältää mullistavia ominaisuuksia jotka automaattisesti keskittyvät ääniin jotka tahdot kuulla. Se myös oppii sinun tapasi kuunnella ja tuo sinulle ensiluokkaista kuuntelumukavuutta. Kaikki tämä sormea nostamatta. Mikrofoniaukot Keinukytkin Paristokotelo (on/off) LifeTube SpeechFocus Kuule mitä takanasi puhutaan Asioista on hyvä puhua kasvokkain,mutta läheistesi äänet ovat kaikkialla ympärilläsi. Joskus tärkeimmät äänet saattavat tulla myös takaa tai sivulta.esimerkiksi auton ajaminen ja takapenkkiläisten kanssa keskusteleminen, tai vierekkäin käveltäessä käytävät keskustelut ovat haastavia kuulokojeen käyttäjille. Ei kuitenkaan Motionin kanssa. Tästä pitää huolen SpeechFocus, joka on Siemensin ainutlaatuinen ominaisuus. SpeechFocus tarkkailee jatkuvasti ympäristöä, ja havaitsee heti kun joku puhuu sinulle. Riippumatta siitä, mistä suunnasta ääni tulee, se auttaa sinua ymmärtämään mitä sinulle sanotaan. Selkeästi ja vaivattomasti.

7 Viisaat neuvot: 58 desibeliä SoundLearning 2.0 Oppii sinun tapasi kuunnella Kaikki äänet eivät ole tasaarvoisia. Tavat joilla kuuntelet kotona, konsertissa, tai vilkkaissa juhlissa ovat erilaisia ja jokainen ääni tarvitsee yksilölliset asetukset voimakkuudelle ja tilanneohjelmille. Onneksi sinun ei tarvitse huolehtia tästä, sillä Soundlearning 2.0 tekee tämän automaattisesti. Tämä innovatiivinen ominaisuus oppii tekemistäsi säädöistä ja ajan kuluessa alkaa tekemään ne puolestasi. Kuunteluympäristöstäsi riippumatta saat nauttia äänestä joka on räätälöity juuri - mieleiseksesi. FeedbackStopper Lopettaa vinkumisen ennen kuin se alkaa Akustisesta kierrosta johtuva kuulokojeiden vingahtelu on epämiellyttävää ja noloa. Siemensin mullistavan FeedbackStopperin ansiosta Motion pystyy nopeasti tunnistamaan ja minimoimaan vingahtelun ennen kuin se alkaa. Sen suunnittelu mahdollistaa myös avoimet sovitukset lähes joka kuulovikaan.

8 Ole langattomasti yhteydessä kaikkiin sankareihisi. Helppoa. Motion antaa sinun nauttia televisiosta ja puheluista täysin uudella tavalla. Yhdessä Siemens Tekin kanssa, se tuo televisiosi, puhelimesi ja muiden äänilaitteidesi äänet suoraan korviisi. Se vie kuuntelun helppouden täysin uudelle tasolle. Tek tarjoaa puhetta ilman lankoja. Seuraa toimintaa. Tek tuo sinut lähemmäs Hollywoodia. Se yhdistyy langattomasti televisioosi ja lähettää lempinäyttelijöidesi äänet suoraan kuulokojeisiisi. Saat jopa oman kaukosäätimen, Tek Connectin, jolla voit säätä äänen juuri mieleiseksesi. Kun lopetat puhelun, Tek vaihtaa automaattisesti takaisin television kuuntelulle. Noin helppoa. Valmistaudu pitkiin ja nautinnollisiin puheluihin. Pääse lähemmäs soittajaa. Kun on aika soittaa sukulaisille ja ystävillesi, Motion tarjoaa useita etuja. Jos olet katselemassa televisiota ja puhelin soi, vastaa yhdellä painalluksella Tekin kautta puheluun ja se automaattisesti vaihtaa puhelinasetukselle. Sitten voit nauttia rakkaittesi äänistä lähetettynä suoraan korviisi. Phone/Mobile Music e2e wireless 2.0 Tek Connect Television Monipuolinen ja helppokäyttöinen, Tek Connect lähettää äänet matkapuhelimesta, MP3-soittimesta, televisiosta ja muista äänilähteistä suoraan Motion-kuulokojeisiisi.

9 Suosikkielokuvasi: 74 desibeliä

10 Valitse lempivärisi tai vaihda sitä. Helppoa. Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista Motionin kanssa. Voit valita valmiista vaihtoehdoista, suunnitella oman yhdistelmäsi ja vaihtaa väriä niin usein kuin haluat. voit valita oman väriyhdistelmän laajasta värivalikoimastamme. Kuuloalan ammattilainen vaihtaa kuulokojeesi kuoret hetkessä. Kuulokojeesi tulee sopia henkilökohtaisiin mieltymyksiisi, aivan kuten kuuloosikin. Motion tarjoaa laajan valikoiman ihon ja hiusten värejä, sekä muotivärejä. Voit päättää haluatko kuulokojeesi sulautuvan tyyliisi täydellisesti vai tahdotkon sen heijastavan persoonallisuuttasi. Vakiovärit ovat elegantti ja toimiva ratkaisu kun tahdot nopean ja helpon ratkaisun. Kun tahdot kojeeseesi yksilöllisemmän ulkomuodon, Motion S ja uusi muotiväri Alaska.

11 Antarctica Alaska Sahara Motionin uudet väriyhdistelmät ovat tarkkaan valittuja sävyjä jotka täydentävät toisiaan ja heijastavat persoonallisuuttasi.

12 Tilanteet ja ratkaisut. Tehty helpoiksi. Alla oleva taulukko auttaa sinua valitsemaan parhaiten soveltuvan kuulokojeen tilanteisiin jotka ovat elämässäsi tärkeitä. Tahdon kuulla muut hyvin. Tahdon kuulla muut hyvin myös taustamelussa. Tahdon nauttia television suosikkiohjelmistani. Tahdon kuulla hyvin myös puhelimessa. Tahdon kuunnella lempimusiikkiani. 701 Suoritusluokat Palkkien pituus kertoo mikä suoritustaso sopii sinulle parhaiten. Tekin kanssa

13 Värivalikoima Snow White Pearl White Silver Granite Grey Sandy Brown Brown Chestnut Golden Blonde Beige Dark Slate Black Antarctica Alaska Sahara Väriyhdistelmät Motionin uusi värikonsepti antaa sinulle mahdollisuuden valita useista valmiista väreistä, tai suunnitella tyyliisi sopiva yhdistelmä. Kuuloalan ammattilainen vaihtaa värikuoret hetkessä. Täysi valikoima ratkaisuja Uuden Motion SX-mallin myötä, Motion korvantauskuulokojeiden perhe tarjoaa ratkaisun kaiken tyyppisiin kuulovikoihin ja kaikkiin yksilöllisiin tarpeisiisi. Motion S Keskivaikeaan kuulovikaan. Suunniteltu erityisen ohueksi. Motion SX Keskivaikeaan kuulovikaan. Vapaus valita myös ladattavat paristot tavallisten lisäksi. Motion P Keskivaikeasta vaikeaan kuulovikaan. Nauti tavallisten tai ladattavien paristojen eduista, sen mukaan kumpi sopii elämäntyyliisi paremmin.

14 Kurkista sisään. Helppoa. Kun olet nyt lukenut kuinka helppoa Motionin käyttäminen on, alla oleva taulukko helpottaa juuri sinun tarpeitasi vastaavan mallin valitsemisessa. Ominaisuudet ja kuvaukset Puheen ymmärrettävyys Motion 701 Motion 501 Motion 301 Motion 101 SpeechFocus Suuntamikrofonit Kanavien määrä Tek Kohdistaa kuuntelun automaattisesti puheeseen, riippumatta siitä mistä suunnasta puhe tulee. Voit vaivattomasti kuunnella esimerkiksi takapenkillä istuvia ajaessasi autoa. Auttavat sinua seuraamaan keskustelua pehmentämällä taustamelua. Kuulokojeittesi hienosäätöön käytettävissä olevien kanavien määrä. Valinnainen langaton mediakaukosäädin, joka yhdistyy mm. matkapuhelimeen, televisioon, mp3-soittimeen ja radioon. automaattinen monikanavainen adaptiivinen automaattinen automaattinen monikanavainen adaptiivinen adaptiivinen automaattinen AutoPhone T-asento Intuitiivista lankapuhelimen käyttöä: kun nostat luurin korvalle, vaihtaa kuulokoje automaattisesti puhelinohjelmalle. Induktiosilmukkasignaalien vastaanotto kirkoissa, teattereissa ja muissa induktiosilmukalla varustetuissa vastaavissa tiloissa. Mahdollistaa erinomaisen puheen ymmärrettävyyden eliminoiden taustamelun.

15 Kuuntelumukavuus Motion 701 Motion 501 Motion 301 Motion 101 FeedbackStopper poistaa automaattisesti, nopeasti ja tehokkaasti häiritsevän vinkumisen. SoundBrilliance TruEar e2e wireless 2.0 SoundSmoothing Puheentunnistus ja melunrajoitus Laajentaa korkeilla taajuuksilla olevaa ääntä tarjoten rikkaamman ja täyteläisemmän äänenlaadun. Simuloi ulkokorvan toimintaa parantaen äänen suunnan tunnistettavuutta. Synkronoi kuulokojeesi, joten ne työskentelevät aina yhdessä. Vaimentaa ja pehmentää nopeita ja teräviä melunlähteitä parantaen kuuntelumukavuutta. Vähentää automaattisesti taustamelua parantaen puheen ymmärrettävyyttä. ewindscreen Havaitsee ja vähentää automaattisesti tuulen kohinaa. Yksilöllisyys SoundLearning 2.0 SoundLearning Mukautuu automaattisesti voimakkuus-, ja äänenvärisäätöihisi, ottaen huomioon yksilölliset kuunteluympäristösi. Mukautuu automaattisesti voimakkuus-, ja äänenvärisäätöihisi. DataLearning Mukautuu automaattisesti voimakkuussäätöihisi. DataLogging Tallentaa tietoja käytetyistä tilanneohjelmista ja mikrofonien toiminnasta, jotta kuuloalan ammattilainen voi myöhemmin säätää laitteitasi. Säätimet Tilanneohjelmien määrä Mahdollistaa eri asetusten käyttämisen eri kuuntelutilanteissa, esimerkiksi ravintolassa tai ulkona epen Kynän näköinen kaukosäädin laitteiden hienovaraiseen säätämiseen. ProPocket Kaukosäädin laitteiden helppoon säätämiseen.

16 Maahantuonti ja myynti Kuulotekniikka Oy Kauppalantie Helsinki The information in this document contains general descriptions of the technical options available, which do not always have to be present in individual cases and are subject to change without prior notice. The required features should therefore be specified in each individual case at the time of conclusion of the respective contract. puh Global Business Unit Siemens Audiologische Technik GmbH Gebbertstrasse Erlangen Germany Phone: Global Siemens Headquarters Siemens AG Wittelsbacherplatz Muenchen Germany Global Siemens Healthcare Headquarters Siemens AG Healthcare Sector Henkestrasse Erlangen Germany Phone: Legal Manufacturer Siemens Audiologische T Gebbertstrasse 125 DE Erlangen Germany

Mikset kuulisi kehujen jokaista desibeliä? Siemens Life. Kuuluvuus kohtaa tyylikkyyden. Ratkaisuja elämään.

Mikset kuulisi kehujen jokaista desibeliä? Siemens Life. Kuuluvuus kohtaa tyylikkyyden. Ratkaisuja elämään. Mikset kuulisi kehujen jokaista desibeliä? Siemens Life. Kuuluvuus kohtaa tyylikkyyden. Tyylikäs kuuloratkaisu joka auttaa sinua kuulemaan elämän jokaisen desibelin www.kuulotekniikka.com Ratkaisuja elämään.

Lisätiedot

Uutta! Mikset kuulisi haastattelujen jokaista desibeliä? Siemens Pure. Se piiloutuu. Sinä loistat. Ratkaisuja elämään.

Uutta! Mikset kuulisi haastattelujen jokaista desibeliä? Siemens Pure. Se piiloutuu. Sinä loistat. Ratkaisuja elämään. Uutta! Nyt vielä enemmän voimaa: uusi Pure Carat. Mikset kuulisi haastattelujen jokaista desibeliä? Siemens Pure. Se piiloutuu. Sinä loistat. Lähes näkymätön, täysin huomaamaton kuuloratkaisu. www.kuulotekniikka.com

Lisätiedot

Siemens kuulokojeet ja. BestSound teknologia

Siemens kuulokojeet ja. BestSound teknologia Siemens kuulokojeet ja BestSound teknologia s 2010 1878 2008 1910 1949 2006 1959 1966 1987 1997 2002 2004 2005 Siemens kuulokojeiden teknologian kehitys 1878 Phonophor, Siemens kehittää ensimmäisen teknisen

Lisätiedot

Korvantauskuulokojeiden käyttöohje

Korvantauskuulokojeiden käyttöohje Korvantauskuulokojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Siemens kuulokojeista sivu 3 Kuulokojeen kytkeminen päälle / pois sivu 4 ja pariston vaihto Tilanneohjelmat, induktiivinen

Lisätiedot

Mikset kuulisi elämän jokaista desibeliä?

Mikset kuulisi elämän jokaista desibeliä? Mikset kuulisi elämän jokaista desibeliä? Siemens Aquaris. Nauti elämisestä ilman rajoja. Täysin vesitiivis kuulokoje. Ratkaisuja elämään. s Vesitiivis. spontaanisuuteen. Uima-allas. Suihku. Rankkasade.

Lisätiedot

Kuule - luonnollisesti

Kuule - luonnollisesti Kuule - luonnollisesti Täydellisen tasapainoinen ääni Kuvittele, millaista olisi pystyä seuraamaan keskusteluja. Kuulla kaikki ympäristön äänet. Siirtyä mukavasti hiljaisesta paikasta meluisaan. Kuulla

Lisätiedot

VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA

VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA Uusi suunta elämälle Äänet ovat tärkeitä meille kaikille, mutta lapsille ne ovat välttämättömiä heidän kognitiivisen ja kuuloon liittyvän kehityksensä kannalta. Vanhempana haluat

Lisätiedot

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI Ensiluokkaiseen kuunteluun JUNA KUULOKOJEET Tee toiveistasi totta Haluaisitko kuulla ja saada puheesta selvän myös kovassa melussa? Bernafon kuulokojeet auttavat

Lisätiedot

Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com

Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com Connexx6 sovitusohjelma Connexx6 on viimeisin Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. Connexx6 sovitusohjelma on täysin NOAH yhteensopiva

Lisätiedot

Siemens Motion PX micon kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com

Siemens Motion PX micon kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com Siemens Motion PX micon kuulokojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Motion PX micon kuulokojeista sivu 3 Motion PX micon kuulokojeen pariston vaihto sivu 4 Motion PX micon kuulokojeen

Lisätiedot

MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI

MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI Ensiluokkaiseen kuulemiseen JUNA PICO RITE Muuta arkiset hälinät sykähdyttäviksi hetkiksi Vietä iltapäivä läheistesi kanssa rennosti keskustellen tai soita

Lisätiedot

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla SOUNDGATE Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla Vaihtoehtoja yhteyksien muodostamiseen on enemmän kuin koskaan. Olemme yhteydessä läheisiimme, ystäviimme ja työkavereihimme missä ja milloin tahansa erilaisten

Lisätiedot

Siemens Pure micon kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com

Siemens Pure micon kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com Siemens Pure micon kuulokojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Pure micon kuulokojeista sivu 3 Pure micon kuulokojeen pariston vaihto sivu 4 Pure micon kuulokojeen keinukytkin

Lisätiedot

ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN

ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN SAPHIRA KUULOKOJEET Teknologia, joka sopii sinulle Elämässäsi on paljon hetkiä, joita et halua menettää. Bernafonin Audio Efficiency -teknologia varmistaa parhaan mahdollisen

Lisätiedot

Luonto on suonut meille kaksi korvaa jotka toimivat

Luonto on suonut meille kaksi korvaa jotka toimivat Luonto on suonut meille kaksi korvaa jotka toimivat yhdessä LUONNOLLIstEN ÄÄNTEN MAAILMA Luonto on suonut meille korvat, joiden on tarkoitus toimia yhdessä. WIDEX CLEAR 440-kuulokojeet kommunikoivat samoin

Lisätiedot

Tek bluetooth yhteyslaite, käyttöohje

Tek bluetooth yhteyslaite, käyttöohje Tek bluetooth yhteyslaite, käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Tek kaukosäätimestä ja lähettimestä sivu 3 Kaukosäätimen näytön symbolit sivu 4 Perustoiminnot sivu 5 & 6 Tek kaukosäätimen

Lisätiedot

Yksilölliset kojeet. Insio binax Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Yksilölliset kojeet. Insio binax Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Yksilölliset kojeet Insio binax Käyttöohje www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Kojeen tyyppi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet

Lisätiedot

Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi

Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi YHTEYKSIEN LUONTIIN Viihtyisää seuraa Oticon ConnectLine auttaa sinua saamaan kaiken irti Oticon-kuulokojeistasi. ConnectLine helpottaa vuorovaikutusta ja lisää viihtymistäsi

Lisätiedot

Tek mediakaukosäätimen ja lähettimen ohjelmointiohje. Kuulotekniikka Oy Kauppalantie 40 00320 Helsinki Puh. 020 7290 500. www.kuulotekniikka.

Tek mediakaukosäätimen ja lähettimen ohjelmointiohje. Kuulotekniikka Oy Kauppalantie 40 00320 Helsinki Puh. 020 7290 500. www.kuulotekniikka. Tek mediakaukosäätimen ja lähettimen ohjelmointiohje Kuulotekniikka Oy Kauppalantie 40 00320 Helsinki Puh. 020 7290 500 www.kuulotekniikka.com s VAIHE 1 Aseta ladattava akku Tek Connect kaukosäätimeen

Lisätiedot

Kuulokoje, joka avaa maailmasi

Kuulokoje, joka avaa maailmasi Kuulokoje, joka avaa maailmasi Perinteinen teknologia Uusi teknologia keskittyy yhteen puhujaan ja vaimentaa kaikki muut puhujat avaa äänimaiseman, johon mahtuu useita puhujia Luultavasti tiedät tunteen.

Lisätiedot

Laajenna kuuntelualuettasi

Laajenna kuuntelualuettasi ReSound auttaa ihmisiä kuulemaan korvan luonnollista toimintaa jäljittelevien ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus elää täysipainoista ja aktiivista elämää ilman kuulonaleneman asettamia

Lisätiedot

Siemens Pure kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com

Siemens Pure kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com Siemens Pure kuulokojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Pure kuulokojeista sivu 3 Pure kuulokojeen pariston vaihto sivu 4 Tilanneohjelmat ja kuulokojeen virtakytkin sivu 5

Lisätiedot

SIEMENS Life Kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com

SIEMENS Life Kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com SIEMENS Life Kuulokojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Life kuulokojeesta sivu 3 Kuulokojeen kytkeminen päälle / pois sivu 4 ja pariston vaihto Tilanneohjelmat sivu 5 Kuulokojeen

Lisätiedot

Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin.

Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin. Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin. Mikä ratkaisu soveltuu sinun käyttötarpeisiin parhaiten? Domino Pro Domino Classic Mino Maxi Kuuntelutilanteet Helppo Vaikea Television kuuntelu Kahdenkeskinen

Lisätiedot

Siemens kuulokojeiden laturin käyttöohje. www.kuulotekniikka.com

Siemens kuulokojeiden laturin käyttöohje. www.kuulotekniikka.com Siemens kuulokojeiden laturin käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus laturista Sivu 3 Lataamisohjeet Sivu 4 Lataamisohjeet Sivu 5 Huolto ja hoito Sivu 6 Turvallisuutta koskevia huomautuksia

Lisätiedot

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet Voi olla, etten enää pysty tekemään kaikkea, mitä haluaisin yhtä helposti kuin ennen, mutta kun saan vähän apua, aion vielä yrittää tehdä yhtä ja toista! Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - yhdistelmäkoje SOUL SLIM

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - yhdistelmäkoje SOUL SLIM KÄYTTÖOHJE HANSATON - yhdistelmäkoje SOUL SLIM Sisällys: Kuulokojeen malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Kuulokojeen osat 4 Yhdistelmäkojeen käyttö 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

1. Median käyttö Median toiminnot 3 Median käyttö ja lataaminen 4 Median virran katkaisu ja kytkeminen 5

1. Median käyttö Median toiminnot 3 Median käyttö ja lataaminen 4 Median virran katkaisu ja kytkeminen 5 KÄYTTÖOHJE Media Sisällys 1. Median käyttö Median toiminnot 3 Median käyttö ja lataaminen 4 Median virran katkaisu ja kytkeminen 5 2. Median toiminta kuulokojeiden kaukosäätimenä Kuunteluohjelmien valinta

Lisätiedot

Ongelmia kuulemisen kanssa?

Ongelmia kuulemisen kanssa? Ongelmia kuulemisen kanssa? Onko joissain tilanteissa vaikea kuulla? Kotona. Tarvitseeko kumppanisi usein korottaa ääntään, saadakseen tiedon perille? Ystävien kanssa. Onko sinulla vaikeuksia seurata ystävien

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - kuulokoje SLIM

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - kuulokoje SLIM KÄYTTÖOHJE HANSATON - kuulokoje SLIM Sisällys: Kuulokojeen malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Kuulokojeen osat 4 Kuulokojeella kuuntelu 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä ohjeita

Lisätiedot

Opas korvantauskuulokojeen käyttäjälle

Opas korvantauskuulokojeen käyttäjälle Opas korvantauskuulokojeen käyttäjälle Lapin keskussairaala Kuuloasema PL 8041 96101 ROVANIEMI p. (016) 328 7607 Oppaan tekijät: Assi Perämäki ja Tuulikki Ahola Lapin keskussairaala Kuuloasema 2016 SISÄLLYS

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ KAIKKI WIDEX BEYOND :N HUIKEAT OMINAISUUDET NYT LADATTAVANA Maailman parhaan äänenlaadun tarjoava iphonelle suunniteltu kuulokoje on nyt saatavana käytännöllisenä ladattavana

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. ReSound Sparx Super Power BTE

KÄYTTÖOHJE. ReSound Sparx Super Power BTE KÄYTTÖOHJE ReSound Sparx Super Power BTE Onneksi olkoon uuden kuulokojeen hankinnan johdosta GN ReSound:n huipputeknologia yhdistettynä ammattitaitoiseen sovitukseen takaavat ennekuulumattoman äänikokemuksen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE SLIM

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE SLIM KÄYTTÖOHJE HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE SLIM Sisällys: Tinnitusnoiserin malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Noiserin osat 4 Tinnitusnoiserin käyttö 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

Ace binax. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Ace binax. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Ace binax Käyttöohje www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Kojeen tyyppi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 8 Asetukset 9 Akut 10

Lisätiedot

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langattomat AudioBoost-TV-kuulokkeet 15 mm:n elementit / suljettu takaosa Nappikuuloke SSC5001/10 Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Kevyillä ja langattomilla SSC5001

Lisätiedot

Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena. *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan.

Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena. *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan. Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan. Zerenakuulokojeet mahdollistavat rajattoman kuulemiskokemuksen. Ne tarjoavat saumattoman

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - yhdistelmäkoje. SOUL korvakäytäväkoje

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - yhdistelmäkoje. SOUL korvakäytäväkoje KÄYTTÖOHJE HANSATON - yhdistelmäkoje SOUL korvakäytäväkoje Sisällys: Kuulokojeen malli, paristotyyppi ja lisävarusteet 3 Kuulokojeen osat 4 Yhdistelmäkojeen käyttö 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

Carat binax Carat A binax. Käyttöohje. www.siemens.com/hearing. Life sounds brilliant.

Carat binax Carat A binax. Käyttöohje. www.siemens.com/hearing. Life sounds brilliant. Carat binax Carat A binax Käyttöohje www.siemens.com/hearing Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Kojeen tyyppi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 8 Asetukset

Lisätiedot

Profset Pro10 -käyttöopas

Profset Pro10 -käyttöopas Profset Pro10 -käyttöopas Onneksi olkoon! Olet hankkinut ammattitason matkapuhelinkuulokkeen huippuluokan taustamelun poistomikrofonilla. Pakkauksen sisältö Pakkaus sisältää Profset Pro10- kuulokkeen,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE X-MINI

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE X-MINI KÄYTTÖOHJE HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE X-MINI Sisällys: Noiserin malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Wave-noiserin osat 4 Tinnitusnoiserin käyttö 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

Käyttöohje Korvantauskojeet

Käyttöohje Korvantauskojeet Käyttöohje Korvantauskojeet Sisältö: Relaxx kuulokojeet sivu 2 Kuulokojeella kuuntelu sivu 3 Äänenvoimakkuuden säätö sivu 3 Näin valitset sopivan kuuntelun sivu 4 Pariston vaihto sivu 5 Kuulokojeen hoito

Lisätiedot

HANSATON - yksilölliset kuulokojeet KÄYTTÖOHJE

HANSATON - yksilölliset kuulokojeet KÄYTTÖOHJE HANSATON - yksilölliset kuulokojeet KÄYTTÖOHJE Sisällys: Kuulokojeen malli ja paristotyyppi...3 Kuulokojeen osat...3 Kuulokojeella kuuntelu...4 Pariston vaihtaminen...4 Pariston käyttöikä...5 Paristoon

Lisätiedot

Pure binax. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Pure binax. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Pure binax Käyttöohje www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Kojeen tyyppi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 8 Asetukset 11 Akut

Lisätiedot

Korvakäytäväkojeiden käyttöohje

Korvakäytäväkojeiden käyttöohje Korvakäytäväkojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Siemens korvakäytäväkojeista sivu 3 Kuulokojeen kytkeminen päälle / pois sivu 4 ja pariston vaihto Tilanneohjelmat, induktiivinen

Lisätiedot

Käyttöohje Dynamic yksilölliset kuulokojeet

Käyttöohje Dynamic yksilölliset kuulokojeet Käyttöohje Dynamic yksilölliset kuulokojeet Sisältö: Kuulokoje sivu 2 Kuulokojeella kuuntelu sivu 3 Äänenvoimakkuuden säätö sivu 4 Pariston vaihto sivu 4 Kuulokojeen hoito sivu 6 Käyttöohje Dynamic, yksilölliset

Lisätiedot

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin.

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Kysy lisätietoja audionomilta, lue QR-koodi, tai siirry osoitteeseen www.resound.com/unite M101722-FI-13.07-Rev.A. Anna elämän innostaa Langattomat

Lisätiedot

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin.

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Kysy lisätietoja audionomilta. Lue QR-koodi tai siirry osoitteeseen www.resound.com/unite M101583-FI-13.04-Rev.A Anna elämän innostaa Langattomat

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri. WAVE korvakäytävänoiseri

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri. WAVE korvakäytävänoiseri KÄYTTÖOHJE HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE korvakäytävänoiseri Sisällys: Noiserin malli, paristotyyppi ja lisävarusteet 3 Tinnitusnoiserin osat 4 Yhdistelmäkojeen käyttö 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon

Lisätiedot

Orion RIC. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Orion RIC. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Orion RIC Käyttöohje www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 7 Asetukset 10 Pariston koko ja korvakappaleet

Lisätiedot

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 C. Uuden Danfoss Link -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi

Lisätiedot

Motion M micon Motion P micon. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Motion M micon Motion P micon. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Motion M micon Motion P micon Käyttöohje www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 8 Asetukset 10 Pariston

Lisätiedot

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet.

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet. Bluetooth teknologiaa käyttävä vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia.

Lisätiedot

ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI

ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI Täyteläinen tilaääni sallii sinun nauttia koko äänimaailmasta mahdollisimman luonnollisesti. TILAÄÄNEN AIKAANSAAMA ERO ReSound Live -kojeen tuottamaa äänielämystä

Lisätiedot

CHRONOS 7 TUOTETIEDOT OMINAISUUDET TEKNISET TIEDOT CHRONOS 7

CHRONOS 7 TUOTETIEDOT OMINAISUUDET TEKNISET TIEDOT CHRONOS 7 CHRONOS 7 TUOTETIEDOT CHRONOS 7 CN7 CPx CN7 CP CN7 M CN7 N CN7 ITED CN7 ITCPD CN7 ITCD CN7 ITCP CN7 CICP CN7 CIC KUVAUS SOVITUSALUE Bernafon ylpeänä esittää innovaatisen Audio Efficiency -ominaisuuden,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. minimedia

KÄYTTÖOHJE. minimedia KÄYTTÖOHJE minimedia Sisällys 1. minimedian käyttö minimedian toiminnot 3 minimedian käyttö ja lataaminen 4 minimedian virran katkaisu ja kytkeminen 5 2. minimedian toiminta kuulokojeiden kaukosäätimenä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - kuulokoje. X-Mini

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - kuulokoje. X-Mini KÄYTTÖOHJE HANSATON - kuulokoje X-Mini Kuulokojeen malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Kuulokojeen osat 4 Kuulokojeen kytkeminen päälle / pois päältä 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

Langatonta kuulemista - tehty elämiseen.

Langatonta kuulemista - tehty elämiseen. Langatonta kuulemista - tehty elämiseen. elämiseen. Muse kuulokojeet on tehty elämiseen. Kuulon terveydellä on suora yhteys kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Kun voit kuulla ja osallistua

Lisätiedot

Kuulokoje, joka avaa maailmasi

Kuulokoje, joka avaa maailmasi Kuulokoje, joka avaa maailmasi Osallistu uudelleen tilanteisiin, joita ennen välttelit Onko keskustelun seuraaminen vaikeaa? Luultavasti tiedät, miltä tuntuu istua illallispöydässä ja yrität kovasti seurata

Lisätiedot

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike Bernafon SoundGate SoundGate PIKAOHJE Näppäinlukko Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen Puhelu Musiikki/audio-painike Bluetooth -painike Akun merkkivalo Tämä ohje on vain lyhyt tiivistelmä. Tärkeä

Lisätiedot

Motion SX micon Motion PX micon. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Motion SX micon Motion PX micon. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Motion SX micon Motion PX micon Käyttöohje www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 8 Asetukset 11

Lisätiedot

Kommunikaattori. K ä yttöohje. Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 5 A 4 Puh. (09) 580 3880

Kommunikaattori. K ä yttöohje. Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 5 A 4 Puh. (09) 580 3880 Echo M inirc Kommunikaattori K ä yttöohje Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 5 A 4 Puh. (09) 580 3880 Kiitos sinulle, kun valitsit Echo MiniRC kommunikaattorin apuvälineeksesi. Ennen kuin otat

Lisätiedot

Digitaalinen langaton puhelin SE 240 Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE 245

Digitaalinen langaton puhelin SE 240 Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE 245 Digitaalinen langaton puhelin SE 240 Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE 245 TERVETULOA Pikaopas 1 2 3 Liitä Asenna Nauti Pakkauksen sisältö SE240/SE245 luuri SE240 tai SE245 tukiasema

Lisätiedot

Echo MegaLoop+ Induktiovahvistin. Käyttöohje. Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI

Echo MegaLoop+ Induktiovahvistin. Käyttöohje. Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI Echo Induktiovahvistin Käyttöohje Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI Tärkeitä turvaohjeita Kun käytät tätä laitetta, ota huomioon seuraavat turvaohjeet, jotta laitteen käyttö on

Lisätiedot

Valitse oikea kuulonsuojain

Valitse oikea kuulonsuojain Valitse oikea kuulonsuojain 3M Science. Applied to life. Oikean kuulonsuojaimen valinta On tärkeää, että kuulon suojain ei vaimenna liikaa, vaan on optimaalinen juuri sinun tarpeeseesi. 1. Selvitä, mikä

Lisätiedot

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva MyOn HC on suunniteltu aktiiviselle käyttäjälle, joka etsii hinnaltaan edullista ja käyttöominaisuuksiltaan hyvää tuolia, joka on helppo taittaa kokoon käsittelyä, varastointia

Lisätiedot

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Kuvittele uudenlainen kuulokoje, joka saa kaiken kuulumaan. Kuulet kaiken täysin luonnollisena. Kuvittele, miltä helposti ymmärrettävä puhe kuulostaa.

Lisätiedot

Digitaalinen langaton puhelin Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja TERVETULOA. Pikaopas. Liitä. Asenna. Nauti

Digitaalinen langaton puhelin Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja TERVETULOA. Pikaopas. Liitä. Asenna. Nauti Digitaalinen langaton puhelin Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE140 SE145 TERVETULOA Pikaopas 1 2 3 Liitä Asenna Nauti Pakkauksen sisältö SE140/SE145 luuri SE140 tai SE145 tukiasema Verkkolaite

Lisätiedot

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing. Suomi GN Hearing Finland Oy/Ab PL 7 FIN Espoo P resound.

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing. Suomi GN Hearing Finland Oy/Ab PL 7 FIN Espoo P resound. Meille huonokuuloiset ovat sydämen asia. Palkitut ReSound Smart Hearing -kuulokojeemme auttavat osallistumaan, pitämään yhteyttä ja säilyttämään oman elämänsä hallinnan. Yhä älykkäämmäksi kehittyvässä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. AQ Canal AQ Concha

KÄYTTÖOHJE. AQ Canal AQ Concha KÄYTTÖOHJE AQ Canal AQ Concha Sisällys AQ-latausaseman käyttö Kuulokojeen ja latauslaitteen osat 2 Latausaseman käyttö ja tekniset tiedot 3 Latausaseman käyttöä koskevia ohjeita 3 Näytön merkinnät 4 Kuulokojeiden

Lisätiedot

ReSound ja Beltone kuulokojeiden pikaohje. - Tervetuloa paremman kuulemisen pariin! 3 helppoa OHJETTA kuulokojeen käyttöön

ReSound ja Beltone kuulokojeiden pikaohje. - Tervetuloa paremman kuulemisen pariin! 3 helppoa OHJETTA kuulokojeen käyttöön ReSound ja Beltone kuulokojeiden pikaohje - Tervetuloa paremman kuulemisen pariin! 3 helppoa OHJETTA kuulokojeen käyttöön 1. HOITO-OHJEET Pidä kuulokoje puhtaana, jotta se toimisi oikein. Tämä on yleisohje

Lisätiedot

Pure micon. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Pure micon. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Pure micon Käyttöohje www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 7 Asetukset 10 Pariston koko ja korvakappaleet

Lisätiedot

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA.

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. LANGATON KUTSUJÄRJESTELMÄ TURVALLISUUTTA JA HUOLETTOMUUTTA Rouva Niemi Huone 25 22:15 MISSÄ ROUVA NIEMI ON? HÄLYTYS 1 2? Ilman Ascom

Lisätiedot

MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI

MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI Ensiluokkaiseen kuulemiskokemukseen JUNA 9 7 PICO RITE 1 2 Bernafon esittelee iloisena uuden huippuluokan Juna Pico RITE (kuuloke korvassa) -kuulokojeen. Juna Pico

Lisätiedot

AB mypilotin pikaopas

AB mypilotin pikaopas AB mypilotin pikaopas AB mypilot -laitteeseen tutustuminen AB mypilot -kaukosäädin mahdollistaa Advanced Bionicsin Naída CI Q70 (Naída CI) -ääniprosessorin etäkäytön, jolloin näet hallinta- ja tilatiedot

Lisätiedot

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU- LAULUKSI

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU- LAULUKSI MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU- LAULUKSI Ensiluokkaiseen kuunteluun JUNA KUULOKOJEET Haluaisitko kuulla ja saada puheesta selvän myös kovassa melussa? Bernafon kuulokojeet auttavat sinua kuulemaan paremmin,

Lisätiedot

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä.

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. ActivSound 75 (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. () Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. () Infrapunamikrofonin äänenvoimakkuuden säätö [Teacher 1 ja (Opettaja 1 ja )]

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Moi Vastaajan käyttöohje 1/6

Sisällysluettelo. Moi Vastaajan käyttöohje 1/6 1/6 Sisällysluettelo 1 Vastaaja 3 1.1 Hyödyllistä tietoa vastaajasta 3 1.2 Vastaajan käyttöönotto 3 1.3 Vastaajan numero 3 1.4 Viestien kuuntelu 4 1.5 Vastaajan käyttö ulkomailla 4 1.6 Vastaajan tunnusluku

Lisätiedot

Soleoline. Soleoline on suorituskykyinen

Soleoline. Soleoline on suorituskykyinen Fin Soleoline Soleo Sono Soleoline on suorituskykyinen Laitteessa yhdistyy huipputeknologia ja 40 vuoden kokemus. Soleoline täyttää kaikki nykyaikaisen fysioterapian tarpeet. Soleoline Kompaktin kokoinen

Lisätiedot

WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET

WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET NÄPPÄIMET JA LIITTIMET KÄYTTÖÖNOTTO JA ENSIMMÄINEN LAITEPARITUS 2. Paina ja pidä virtanäppäinta pohjassa samanaikaisesti molemmista kuulokkeista kunnes

Lisätiedot

SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA

SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA Zerena-kuulokojeet tukevat kuulemista ja viestintää kaikissa tilanteissa, aina hiljaisista ja rauhallisista hetkistä dynaamisiin ja nopeasti

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide Plantronics DA80 Audio Processor User Guide Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Virta 4 Plantronics Spokes -ohjelmisto 5 Sovelluksen asentaminen 5 Aloita ohjelmistot 5 Hub-sovelluksen välilehdet 5 Kuulokkeen

Lisätiedot

Veras 7 perustuu edistykselliseen teknologiaan tarjoten ainutlaatuisia ominaisuuksia ja huipputa- son toimintoja jokaiselle kuulokojeen käyttäjälle.

Veras 7 perustuu edistykselliseen teknologiaan tarjoten ainutlaatuisia ominaisuuksia ja huipputa- son toimintoja jokaiselle kuulokojeen käyttäjälle. Veras 7 TUOTETIEDOT Veras 7 VR7 M VR7 N VR7 ITCD VR7 ITC VR7 CIC KUVAUS SOVITUSALUE Veras 7 perustuu edistykseiseen teknoogiaan tarjoten ainutaatuisia ominaisuuksia ja huipputason toimintoja jokaisee kuuokojeen

Lisätiedot

Echo Radiolink. Langaton FM kuuntelulaite

Echo Radiolink. Langaton FM kuuntelulaite Echo Radiolink Langaton FM kuuntelulaite Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 3 B 00400 Helsinki Puhelin: (09) 580 3880 www.kl-support.fi Käyttöohje 1 Sisällysluettelo Laitteen osat...3 Ominaisuudet:...3

Lisätiedot

Helpot puhelut B1412B/21

Helpot puhelut B1412B/21 Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langaton puhelin 1,6 tuuman näyttö, sininen taustavalo Kaiutinpuhelin 2 luuria B1412B/21 Helpot puhelut Pienikokoinen Plug & play -puhelin, jonka tärkeimmät toiminnot

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - kuulokoje X-MICRO

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - kuulokoje X-MICRO KÄYTTÖOHJE HANSATON - kuulokoje X-MICRO Kuulokojeen malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Kuulokojeen osat 4 Kuulokojeen kytkeminen päälle / pois päältä 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

Rentouttavan pehmeä mikrohienojen pisaroiden ansiosta. UUSI. Raindance Select S suihkut uudella PowderRain-suihkumuodolla.

Rentouttavan pehmeä mikrohienojen pisaroiden ansiosta. UUSI. Raindance Select S suihkut uudella PowderRain-suihkumuodolla. hansgrohe Raindance Select S PowderRain-suihkulla UUSI Rentouttavan pehmeä mikrohienojen pisaroiden ansiosta. Raindance Select S suihkut uudella PowderRain-suihkumuodolla. 2 hansgrohe Tarina hansgrohe

Lisätiedot

LUUANKKUROITU KUULOJÄRJESTELMÄ. Ponto 3 markkinoiden tehokkain

LUUANKKUROITU KUULOJÄRJESTELMÄ. Ponto 3 markkinoiden tehokkain LUUANKKUROITU KUULOJÄRJESTELMÄ Ponto 3 markkinoiden tehokkain Ponto 3 maailman tehokkain Luuankkuroiduissa kuuloratkaisuissa teho on avain kuulemiseen ja äänien ymmärtämiseen. Ponto 3 on maailman tehokkain

Lisätiedot

DREAM - UNELMA JATKUU

DREAM - UNELMA JATKUU DREAM - UNELMA JATKUU WIDEX DREAM -tuoteperhe on juuri tullut entistäkin paremmaksi. Uuden DREAM FASHION-kuulokojeen omistaja saa käyttöönsä taatusti uusinta korvantauskuulokoje-teknologiaa ja muotoilua.

Lisätiedot

TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM. Koukku (220 240 V, 50 Hz) (KX-TG7202/KX-TG7203/KX-TG7222) Koukut

TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM. Koukku (220 240 V, 50 Hz) (KX-TG7202/KX-TG7203/KX-TG7222) Koukut TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM Pikaopas Digitaalinen langaton puhelin Malli KX-TG7200NE/KX-TG7202NE KX-TG7203NE Digitaalinen langaton vastaajapuhelin Malli KX-TG7222NE

Lisätiedot

www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä

www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä Moottoroi verhot Glystrolla ja nautit aina verho Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glystro -moottoroitu

Lisätiedot

JABRA move Wireless. Käyttöopas. jabra.com/movewireless

JABRA move Wireless. Käyttöopas. jabra.com/movewireless JABRA move Wireless Käyttöopas jabra.com/movewireless 1. tervetuloa...3 2. toimitussisältö... 4 3. kuinka käytät...5 3.1 Korkeuden säätö 4. lataaminen... 6 4.1 Akun tila 5. kuinka kytket...7 5.1 Bluetoothin

Lisätiedot

Ace primax. Käyttöohje

Ace primax. Käyttöohje Ace primax Käyttöohje Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Kojeen tyyppi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 8 Asetukset 9 Akut 10 Pariston koko ja vihjeitä käsittelyyn 10 Paristojen

Lisätiedot

Motion SX primax, Motion SA primax. Käyttöohje

Motion SX primax, Motion SA primax. Käyttöohje Motion SX primax, Motion SA primax Käyttöohje Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Kojeen tyyppi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 8 Asetukset 9 Akut 11 Pariston koko ja vihjeitä

Lisätiedot

DNA Vastaaja käyttöohje

DNA Vastaaja käyttöohje 1 (9) DNA Vastaaja käyttöohje DNA Oy Puhelin Y-tunnus 044 0440 0592509-6 www.dna.fi Ansatie 6a B PL 41 Kotipaikka 01741 Vantaa Vantaa Sisältö 1 DNA Vastaaja... 3 1.1 Hyödyllistä tietoa... 3 2 DNA Vastaajan

Lisätiedot

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA.

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. LANGATON KUTSUJÄRJESTELMÄ TURVALLISUUTTA JA HUOLETTOMUUTTA Rouva Niemi Huone 25 22:15 MISSÄ ROUVA NIEMI ON? HÄLYTYS 1 2? Ilman Ascom

Lisätiedot

INIZIA 1 TUOTETIEDOT INIZIA 1 OMINAISUUDET TEKNISET OMINAISUUDET

INIZIA 1 TUOTETIEDOT INIZIA 1 OMINAISUUDET TEKNISET OMINAISUUDET INIZIA 1 TUOTETIEDOT INIZIA 1 IN1 CPx IN1 CP IN1 N IN1 ITCD IN1 ITC IN1 CIC KUVAUS SOVITUSALUE Inizia 1 kuulokojeperhe perustuu Bernafonin edistykselliseen ChannelFree -teknologiaan. Yhdistettynä laadukkaisiin

Lisätiedot

ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA

ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA VOIT MUOKATA MAAILMAN ENSIMMÄISTÄ TODELLA ÄLYKÄSTÄ KUULOKOJETTA Nyt kuulokokemuksesi laatu kehittyy reaaliajassa ja tosielämässä. Oman WIDEX EVOKE -kojeesi vuorovaikutteiset

Lisätiedot