Laajenna kuuntelualuettasi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Laajenna kuuntelualuettasi"

Transkriptio

1 ReSound auttaa ihmisiä kuulemaan korvan luonnollista toimintaa jäljittelevien ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus elää täysipainoista ja aktiivista elämää ilman kuulonaleneman asettamia rajoitteita. Olemme ainoa kuulokojevalmistaja joka tarjoaa kaikenkattavan langattoman kuuntelujärjestelmän. Koko tuotevalikoimassamme on integroidut langattomat yhteydet, joten äänensiirto, hienosäätö ja kauko-ohjaus onnistuu ilman ylimääräistä välittävää laitetta. resound.com/wirelessconnectivity 2016 GN ReSound A/S. Kaikki oikeudet pidätetään. ReSound on GN ReSound A/S yhtiön tavaramerkki. Apple, Apple logo, iphone, ipad, ipod, ipod touch, FaceTime ja Apple Watch ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki. Android ja Google Play ovat Google Inc:n tavaramerkkejä. Android-robotti perustuu Googlen tekemään ja käytettäväksi luovuttamaan työhön. Sitä käytetään Creative Commons 3.0 Attribution License -ehtojen mukaisesti. Bluetooth on Bluetooth SIG, Inc:n tavaramerkki. Dolby ja kaksois-d-symboli ovat Dolby Laboratoriesin rekisteröimiä tavaramerkkejä. SUOMI GN ReSound Finland Oy/Ab PL 7 (Koronakatu 1B) FIN Espoo Puh: (09) Faksi: (09) kuulo@gnresound.com MAAILMANLAAJUINEN PÄÄKONTTORI GN ReSound A/S Lautrupbjerg Ballerup Tanska Puh resound.com Laajenna kuuntelualuettasi LANGATON YHTEYS resound.com M FI Rev.A

2 Voit kuulla enemmän kuin uskoitkaan Smart Hearing kuuntelujärjestelmällä saat langattomat yhteydet ympäröivään maailmaan. Sinä valitset itse miten pidät yhteyttä - kuuntelujärjestelmä tukee sinua joka tilanteessa. Kuvittele, että astut sisään vilkkaaseen kahvilaan. Tulit tapaamaan ystäviäsi ja teillä on paljon juteltavaa. Kun lopetat musiikinkuuntelun äänensiirrolla puhelimesta kuulokojeisiin, havahdut taustameluun. Silti et huolestu. Odotat vain innolla juttutuokiota. HUOMAAMATON HALLINTA JA HIENOSÄÄTÖ Voit myös ohjata ja hienosäätää kuunteluasi iphonella tai älypuhelimella. Kukaan ei huomaa kuulokojettasi, kun he näkevät sinun vain käyttävän puhelintasi. ITSEVARMUUTTA VUOROVAIKUTUKSESSA Tämä on ReSound Smart Hearing kuuntelujärjestelmän perimmäinen tarkoitus. Suoda sinulle itsevarmuutta ja mahdollisuuden nauttia elämästäsi juuri niin kuin itse haluat. SUORA ÄÄNENSIIRTO Kuulokojeesi toimivat kuten langattomat stereokuulokkeet, joihin lisälaitteet lähettävät ääntä. Siksi voit keskustella myös hälyssä. Puhelinkeskustelut sujuvat helposti. Autossa jutustelu ei tuota vaikeuksia. Leffailta kotona perheen kesken onnistuu jokaiselle sopivalla äänentasolla.

3 Pidä yhteyttää juuri niin kuin itse haluat ReSoundin langattomalla kuuntelujärjestelmällä voit siirtää ääntä valitusta äänilähteestä kuulokojeisiin, sekä ohjata ja hienosäätää kuunteluasi ilman ylimääräisiä kaulassa roikkuvia laitteita tai johtoja. Made for iphone Kuulokojeesi toimivat kuten langattomat stereokuulokkeet. ReSound Micro Mic Kuulet myös hälyssä, koska mikrofoni lähettää yhden puhujan puheen kuulokojeisiisi. Laajenna kuuntelualuettasi jopa 25 metriin kun laitteiden välillä on näköyhteys. ReSound Multi Mic Saat kaikki Micro Micin edut, ja lisäksi voit käyttää sitä pöytämikrofonina, jolloin kuulet useamman keskustelijan äänen. Äänensiirrossa voit hyödyntää myös näitä yhteyksiä: induktiosilmukka, FM-laite* ja audiokaapeli (mini-jack). ReSound Unite Phone Clip+ Nauti kristallinkirkkaasta äänestä puhelimessa, mykistä taustaäänet puhuessasi, tai siirrä musiikki, podcastit tai muuta ääntä puhelimestasi kuulokojeisiin. Langattomat lisälaitteet Enemmän mahdollisuuksia kuulla ja nauttia haastavissa kuuntelutilanteissa. ReSound Unite Kauko-ohjain 2 Säädä äänenvoimakkuutta tai mykistä kuulokojeet, vaihda kuunteluohjelmaa, ja näe kaikki asetuksesi yhdellä vilkaisulla. ReSound Unite TV-lähetin 2 Siirrä ääntä televisiosta, tietokoneesta tai stereolaitteesta langattomasti kuulokojeisiin. Sovellukset Ohjaa ja hienosäädä kuunteluasi iphonen tai älypuhelimen näytöltä. ReSound Smart ja ReSound Control -sovellus Hienosäädä ja ohjaa kuunteluasi käyttäen iphone laitetta tai älypuhelinta. * Vaatii FM-vastaanottimen

4 Käytä kuulokojeitasi kuten langattomat stereokuulokkeet Käy FaceTime keskusteluja läheistesi kanssa. Kuuntele lempimusiikkiasi tai äänikirjoja stereoäänellä. Kuule navigointiohjeet kun ajat uuteen paikkaan. Siirrät äänet iphone, ipad tai iphone laitteesta suoraan kuulokojeisiin. Et tarvitse kaulasilmukkaa tai muuta välityslaitetta. Made for iphone yhteys on markkinoiden helpoin ja vähiten huomiota herättävä tapa käyttää kuulokojeita stereokuulokkeiden tapaan. Jos puhelimesi ei ole iphone, voit silti siirtää stereoääntä kuulokojeisiisi. ReSound Phone Clip+ lisälaitteen avulla paritat Android älypuhelimen tai minkä tahansa Bluetooth yhteensopivan puhelimen kuulokojeiden kanssa. Keskustelut, musiikki ja muu ääni kuuluu suoraan kuulokojeissa.

5 Kuule enemmän, elä paremmin Uusimmat langattomat lisälaitteemme ovat ReSound Micro Mic ja Multi Mic. Nämä pienet mikrofonit auttavat sinua kuulemaan paremmin haastavissa olosuhteissa. Ystäväsi, opettajasi, työtoverisi aina kun keskustelette meluisassa ympäristössä tai useamman metrin etäisyydellä, kuulet heidän äänensä kirkkaana ja selkeänä suoraan korvassasi. Yhdistä siis Micro Mic tai Multi Mic maailman älykkäimpiin kuulokojeisiin ja nauti elämästä luottaen siihen, ettet jää keskusteluissa sivustaseuraajaksi. RESOUND MICRO MIC Erittäin helppokäyttöinen Micro Mic paritetaan ReSound Smart Hearing kuulokojeiden* kanssa alle minuutissa. Kiinnitä se klipsillä sen henkilön puseroon, jonka ääntä haluat kuulla. Voit nauttia keskustelusta myös taustamelussa tai jopa 25 metrin etäisyydellä näköyhteydellä. RESOUND MULTI MIC Toimii kuten Micro Mic, jopa 25 metrin kantamalla, mutta lisäksi voit käyttää sitä pöytämikrofonina. Kuulet kaikki pöydän äärellä olevat keskustelijat. Multi Mic on yhteensopiva induktiosilmukan ja FM-laitteiden** kanssa. Siinä on myös mini-jack liitin, joten voit yhdistää melkein minkä tahansa audiolaitteen ja lähettää äänet suoraan kuulokojeisiin. *Yhteensopiva kaikkien langatonta toimintoa tukevien ReSound kuulokojeiden kanssa **Vaatii FM-vastaanottimen

6 Yhdistä puhelin, nauti vaivattomista keskusteluista Kun kuulo heikkenee huomaa, että puhelimessa puhuminen tuottaa vaikeuksia. ReSound Phone Clip+ korjaa tilanteen. KESKUSTELE ITSELUOTTAMUKSELLA Kiinnitä vain Phone Clip+ takinliepeeseen ja voit huoletta odottaa puheluita. Yhdellä napinpainalluksella kuulet soittajan äänen kuulokojeissasi, kristallinkirkkaana, vaikka keskellä vilkasta katua. ÄÄNENSIIRTO PUHELIMESTA Voit myös kuunnella vaikka musiikkia tai podcasteja puhelimestasi. Phone Clip+ laitteen avulla kuulokojeesi toimivat kuten langattomat stereokuulokkeet. OHJAA KUULOKOJEITASI Voit käyttää Phone Clip+ laitetta jopa äänenvoimakkuuden säätämiseen ja kuulokojeiden kuunteluohjelman vaihtamiseen. Lisäksi voit mykistää kuulokojeiden mikrofonien kautta tulevat äänet, niin kuulet puhelinkeskustelut paremmin.

7 Kotiviihteestä nauttiminen on helpompaa On aika kutsua perhe takaisin olohuoneeseen. ReSound TV-lähetin 2 lähettää television äänen kuulokojeisiin, samalla kun muu perhe voi kuunnella haluamallaan äänenvoimakkuudella. Kaikki voivat nauttia leffaillasta yhdessä. JUTTELE SAMALLA KUN KATSOT ReSound Kauko-ohjain 2 laitteella tai sovelluksilla säädät kuulokojeiden ja television äänen erikseen. Voit siis itse valita jos osallistut ympäristön keskusteluihin samalla kun kuuntelet televisiota. Jos poistut langattoman äänilähetyksen kantamasta korkeintaan viideksi minuutiksi, yhteys TV-lähetin 2:een palautuu automaattisesti kun palaat sen kantamaan. HELPPO YHDISTÄÄ Yhdistä ReSound TV-lähetin 2 johdolla televisioon, stereoon tai tietokoneeseen ja lähetä stereoääntä suoraan kuulokojeisiin. HALLINTAA KÄTESI ULOTTUVILLA Ohjaa kuunteluasi ReSound Kauko-ohjain 2 laitteella. Näet heti kuulokojeiden äänenvoimakkuuden ja käytössä olevan ohjelman. Voit ottaa äänensiirron käyttöön, säätää kuulokojeen ja lisälaitteen keskinäistä äänenvoimakkuutta ja nähdä kaikki asetuksesi yhdeltä taustavalaistulta näytöltä.

8 Hienosäädä kuunteluasi sovelluksella Palkitulla ReSound Smart sovelluksella voit ohjata ja hienosäätää ReSound Smart Hearing kuulokojeitasi omien mieltymystesi mukaan, koskettamatta itse kuulokojeita. Sovellus on yhteensopiva myös Apple Watch laitteen kanssa. SÄÄDÖILLÄ PAREMPI KUUNTELUMUKAVUUS Voit säätää äänenvoimakkuutta, bassoa ja diskanttia, sekä luoda sijaintisidonnaisia suosikkiohjelmia, jotka otetaan automaattisesti käyttöön tietyssä paikassa. Voit säätää myös ReSound äänilähettimien äänenvoimakkuutta. Sovelluksen Sound Enhancer toiminnolla voit hienosäätää kuunteluasi meluisassa ympäristössä, tai ulkona tuulisena päivänä. OHJAA KUUNTELUA RANTEELTASI ReSound Smart sovellus toimii myös Apple Watch laitteessa. Voit ohjata kuulokojeitasi suoraan ranteeltasi missä tahansa oletkaan. HUOMAAMATON HALLINTA Äänenvoimakkuuden säätäminen ja ohjelman vaihtaminen onnistuu napin painalluksella ja näytön pyyhkäisyllä. Parita älypuhelimesi ja Phone Clip+ lisälaite, jonka jälkeen voit käyttää ilmaista ReSound Control sovellusta kuulokojeiden helppoon ja huomaamattomaan kauko-ohjaukseen. Lisäksi voit ohjata ReSound äänilähettimiäsi, kuten esimerkiksi Micro Mic.

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing. Suomi GN Hearing Finland Oy/Ab PL 7 FIN Espoo P resound.

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing. Suomi GN Hearing Finland Oy/Ab PL 7 FIN Espoo P resound. Meille huonokuuloiset ovat sydämen asia. Palkitut ReSound Smart Hearing -kuulokojeemme auttavat osallistumaan, pitämään yhteyttä ja säilyttämään oman elämänsä hallinnan. Yhä älykkäämmäksi kehittyvässä

Lisätiedot

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin.

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Kysy lisätietoja audionomilta, lue QR-koodi, tai siirry osoitteeseen www.resound.com/unite M101722-FI-13.07-Rev.A. Anna elämän innostaa Langattomat

Lisätiedot

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Kuvittele uudenlainen kuulokoje, joka saa kaiken kuulumaan. Kuulet kaiken täysin luonnollisena. Kuvittele, miltä helposti ymmärrettävä puhe kuulostaa.

Lisätiedot

ReSound-sovellukset - käyttöohje

ReSound-sovellukset - käyttöohje ReSound-sovellukset - käyttöohje Johdanto Onneksi olkoon ReSound-sovelluksen lataamisen johdosta. ReSoundsovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään ReSound-kuulokojeita

Lisätiedot

GN Hearing - sovellus - käyttöohje

GN Hearing - sovellus - käyttöohje GN Hearing - sovellus - käyttöohje Johdanto Onneksi olkoon sovelluksen lataamisen johdosta. Tämä sovellus tuottaa parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttaa hyödyntämään kuulokojeitasi täysimääräisesti. Innovatiivinen

Lisätiedot

Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi

Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi YHTEYKSIEN LUONTIIN Viihtyisää seuraa Oticon ConnectLine auttaa sinua saamaan kaiken irti Oticon-kuulokojeistasi. ConnectLine helpottaa vuorovaikutusta ja lisää viihtymistäsi

Lisätiedot

resound.com Kuuleminen ei koskaan ole ollut näin helppoa

resound.com Kuuleminen ei koskaan ole ollut näin helppoa AUDIOLOGIA YHDISTÄMINEN MUOTOILU SOVELLUKSET resound.com Kuuleminen ei koskaan ole ollut näin helppoa Koe Smart Hearing Kun otat käyttöön uudet ReSound LiNX 2 -kuulokojeet, tutustut Smart Hearing -etuihin.

Lisätiedot

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin.

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Kysy lisätietoja audionomilta. Lue QR-koodi tai siirry osoitteeseen www.resound.com/unite M101583-FI-13.04-Rev.A Anna elämän innostaa Langattomat

Lisätiedot

Sovelluksen käyttöohje

Sovelluksen käyttöohje Sovelluksen käyttöohje Johdanto Sovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään kuulokojeita täysimääräisesti. Innovatiivinen ääniteknologiamme ja muotoilu yhdistettynä ammattitaitoiseen

Lisätiedot

Sovelluksen käyttöohje. resound.com

Sovelluksen käyttöohje. resound.com Sovelluksen käyttöohje resound.com Johdanto ReSound-sovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään ReSound-kuulokojeita täysimääräisesti. ReSoundin innovatiivinen ääniteknologia

Lisätiedot

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla SOUNDGATE Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla Vaihtoehtoja yhteyksien muodostamiseen on enemmän kuin koskaan. Olemme yhteydessä läheisiimme, ystäviimme ja työkavereihimme missä ja milloin tahansa erilaisten

Lisätiedot

Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje

Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje Älykäs ratkaisu suureen kuuloalenemaan ReSound ENZO tarjoaa ensimmäistä kertaa älykästä teknologiaa suuresta kuulonalenemasta kärsiville,

Lisätiedot

GN Hearing -sovellus - käyttöohje

GN Hearing -sovellus - käyttöohje GN Hearing -sovellus - käyttöohje Johdanto Tämä sovellus tuottaa parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttaa hyödyntämään kuulokojeitasi täysimääräisesti. Innovatiivinen ääniteknologiamme ja muotoilu yhdistettynä

Lisätiedot

Kuule - luonnollisesti

Kuule - luonnollisesti Kuule - luonnollisesti Täydellisen tasapainoinen ääni Kuvittele, millaista olisi pystyä seuraamaan keskusteluja. Kuulla kaikki ympäristön äänet. Siirtyä mukavasti hiljaisesta paikasta meluisaan. Kuulla

Lisätiedot

Sovelluksen käyttöohje. resound.com

Sovelluksen käyttöohje. resound.com Sovelluksen käyttöohje resound.com Johdanto ReSound-sovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään ReSound-kuulokojeita täysimääräisesti. ReSoundin innovatiivinen ääniteknologia

Lisätiedot

Pikaopas: ReSound LiNX- kuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla

Pikaopas: ReSound LiNX- kuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla Pikaopas: ReSound LiNXkuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla Pikaopas: Made for iphone (MFi) -toiminnon ottaminen käyttöön ja käyttäminen Yhteensopivat laitteet ReSound LiNX on yhteensopiva MFi-toiminnon

Lisätiedot

Sovelluksen käyttöohje. resound.com

Sovelluksen käyttöohje. resound.com Sovelluksen käyttöohje resound.com Johdanto ReSound-sovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään ReSound-kuulokojeita täysimääräisesti. ReSoundin innovatiivinen ääniteknologia

Lisätiedot

Kuulokoje, joka avaa maailmasi

Kuulokoje, joka avaa maailmasi Kuulokoje, joka avaa maailmasi Perinteinen teknologia Uusi teknologia keskittyy yhteen puhujaan ja vaimentaa kaikki muut puhujat avaa äänimaiseman, johon mahtuu useita puhujia Luultavasti tiedät tunteen.

Lisätiedot

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing Smart Hearing Tulevaisuus on täällä Smart Hearing muuttaa suhtautumisesi kuulokojeisiin. Ne mukautuvat sinuun, eivätkä yritä pakottaa sinua mukautumaan niihin. Kun

Lisätiedot

ReSound-sovellukset - käyttöohje

ReSound-sovellukset - käyttöohje ReSound-sovellukset - käyttöohje Johdanto ReSound-sovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään ReSound-kuulokojeita täysimääräisesti. ReSoundin innovatiivinen ääniteknologia

Lisätiedot

SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA

SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA Zerena-kuulokojeet tukevat kuulemista ja viestintää kaikissa tilanteissa, aina hiljaisista ja rauhallisista hetkistä dynaamisiin ja nopeasti

Lisätiedot

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ KAIKKI WIDEX BEYOND :N HUIKEAT OMINAISUUDET NYT LADATTAVANA Maailman parhaan äänenlaadun tarjoava iphonelle suunniteltu kuulokoje on nyt saatavana käytännöllisenä ladattavana

Lisätiedot

Beltone -sovellukset käyttöohje. Beltone.com

Beltone -sovellukset käyttöohje. Beltone.com Beltone -sovellukset käyttöohje Beltone.com Johdanto Beltone-sovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään Beltone-kuulokojeita täysimääräisesti. Beltonen innovatiivinen

Lisätiedot

ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN

ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN SAPHIRA KUULOKOJEET Teknologia, joka sopii sinulle Elämässäsi on paljon hetkiä, joita et halua menettää. Bernafonin Audio Efficiency -teknologia varmistaa parhaan mahdollisen

Lisätiedot

Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena. *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan.

Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena. *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan. Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan. Zerenakuulokojeet mahdollistavat rajattoman kuulemiskokemuksen. Ne tarjoavat saumattoman

Lisätiedot

Kuulokoje, joka avaa maailmasi

Kuulokoje, joka avaa maailmasi Kuulokoje, joka avaa maailmasi Osallistu uudelleen tilanteisiin, joita ennen välttelit Onko keskustelun seuraaminen vaikeaa? Luultavasti tiedät, miltä tuntuu istua illallispöydässä ja yrität kovasti seurata

Lisätiedot

VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA

VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA Uusi suunta elämälle Äänet ovat tärkeitä meille kaikille, mutta lapsille ne ovat välttämättömiä heidän kognitiivisen ja kuuloon liittyvän kehityksensä kannalta. Vanhempana haluat

Lisätiedot

Asennus- ja liitäntäohjeet

Asennus- ja liitäntäohjeet Asennus- ja liitäntäohjeet Mikrofoni Puhelin Televisio Musiikki Matkapuhelin Sovellus Tietokone Induktiosilmukka FM Ollaan yhteydessä Virran merkkivalo On/off-painike Mikrofoniliitäntä Oticon ConnectLine

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

ReSound Smart 3D -sovelluksen langattomien yhteyksien opas

ReSound Smart 3D -sovelluksen langattomien yhteyksien opas ReSound Smart 3D -sovelluksen langattomien yhteyksien opas Sisältö Yhteensopivuus: Kuulokojeet ja mobiililaitteet...4 Aloittaminen iphonessa, ipadissä tai ipod touchissa...6 iphonen, ipadin tai ipod touchin

Lisätiedot

Kuulokojeiden pikaopas ReSound & Beltone. 3helppoa. OHJETTA kuulokojeen käyttöön

Kuulokojeiden pikaopas ReSound & Beltone. 3helppoa. OHJETTA kuulokojeen käyttöön Kuulokojeiden pikaopas ReSound & Beltone 3helppoa OHJETTA kuulokojeen käyttöön 1 BTE-kuulokojeen yksilöllinen korvakappale HOITO-OHJEET Pidä kuulokoje puhtaana, jotta se toimisi oikein. Katso yleisohje

Lisätiedot

Plantronics M70. -M90 sarja. Käyttöopas

Plantronics M70. -M90 sarja. Käyttöopas Plantronics M70 -M90 sarja - Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö* 4 Kielen valitseminen 5 Pariliitoksen muodostaminen 6 Kuulokkeen osat 7 Käytä turvallisesti! 7 Hallinta 8 Puheluun

Lisätiedot

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing. Ohje ammattilaisille

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing. Ohje ammattilaisille Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing Ohje ammattilaisille Tulevaisuus on täällä kuulonhuollon uusi ulottuvuus Keskeiset LiNX 3D -ominaisuudet LiNX 3D on uusin Smart Hearing -kuulokoje. Asiakkaasi ymmärtävät

Lisätiedot

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Sovellus

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Sovellus BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Sovellus BEYOND Touch -SOVELLUS Jotta saisit kaiken irti BEYOND: Two Souls -pelikokemuksesta, suosittelemme pelaamaan peliä langattomalla DUALSHOCK 3-ohjaimella. Jos kuitenkin

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE ReSound Unite TM Minimikrofoni

KÄYTTÖOHJE ReSound Unite TM Minimikrofoni KÄYTTÖOHJE ReSound Unite TM Minimikrofoni Johdanto Onnittelut ReSound Unite Minimikrofonin hankkimisen johdosta. ReSound Unite Minimikrofoni lähettää poimimansa puheen laadukkaasti suoraan kuulokojeisiisi,

Lisätiedot

AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW

AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW Ennen Brother-laitteen käyttöä Kuvakkeiden selitykset Tavaramerkit Tärkeä huomautus Kuvakkeiden selitykset Koko tässä Käyttöoppaassa käytetään

Lisätiedot

Langaton musiikkikeskus

Langaton musiikkikeskus Tästäkö on kyse? Haluat kuunnella musiikkia tietokoneellasi itunesin tai Windows Media Playerin kautta? Käytät Internetin suoratoistopalveluja (streaming), kuten MySpace, YouTube, Last.fm, Spotify, jne.?

Lisätiedot

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI Ensiluokkaiseen kuunteluun JUNA KUULOKOJEET Tee toiveistasi totta Haluaisitko kuulla ja saada puheesta selvän myös kovassa melussa? Bernafon kuulokojeet auttavat

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Kauko-ohjain 2

KÄYTTÖOHJE. Kauko-ohjain 2 KÄYTTÖOHJE Kauko-ohjain 2 Johdanto Onnittelut ReSound Unite TM Kauko-ohjaimen 2 hankinnan johdosta. Kauko-ohjain 2:lla säädät langatonta toimintoa tukevia Re- Sound-kuulokojeitasi. Se on tyylikäs ja helppokäyttöinen.

Lisätiedot

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet.

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet. Bluetooth teknologiaa käyttävä vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia.

Lisätiedot

MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI

MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI Ensiluokkaiseen kuulemiseen JUNA PICO RITE Muuta arkiset hälinät sykähdyttäviksi hetkiksi Vietä iltapäivä läheistesi kanssa rennosti keskustellen tai soita

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J132W/J152W/J172W/J552DW/J752DW, MFC-J285DW/ J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J132W/J152W/J172W/J552DW/J752DW, MFC-J285DW/ J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J3W/J5W/J7W/J55DW/J75DW, MFC-J85DW/ J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään

Lisätiedot

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet Voi olla, etten enää pysty tekemään kaikkea, mitä haluaisin yhtä helposti kuin ennen, mutta kun saan vähän apua, aion vielä yrittää tehdä yhtä ja toista! Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Phone Clip+

KÄYTTÖOHJE. Phone Clip+ KÄYTTÖOHJE Phone Clip+ Johdanto Onnittelut Phone Clip+ hankinnan johdosta. Phone Clip+ mahdollistaa langatonta toimintoa tukevan ReSound-kuulokojeen yhdistämisen matkapuhelimiin, joissa on Bluetooth-toiminto.

Lisätiedot

AirPrint-opas. Versio 0 FIN

AirPrint-opas. Versio 0 FIN irprint-opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkki Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten toimintoa voi käyttää yhdessä muiden

Lisätiedot

Tehty sinulle. Starkey Hearing Technologies perustaa vahvasti ajatukseen, että parempi kuuleminen johtaa parempaan elämään.

Tehty sinulle. Starkey Hearing Technologies perustaa vahvasti ajatukseen, että parempi kuuleminen johtaa parempaan elämään. Made for iphone sinulle. Starkey Hearing Technologies perustaa vahvasti ajatukseen, että parempi kuuleminen johtaa parempaan elämään. Halo 2 -kuulokojeet ovat uusinta huipputeknologiaa, joka voi auttaa

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW/J6925DW. Versio A FIN

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW/J6925DW. Versio A FIN AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J650DW/J670DW/J690DW/J695DW Versio A FIN Huomautusten selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa huomautusten tyyliä: Vinkit kertovat,

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja:

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa

Lisätiedot

Ongelmia kuulemisen kanssa?

Ongelmia kuulemisen kanssa? Ongelmia kuulemisen kanssa? Onko joissain tilanteissa vaikea kuulla? Kotona. Tarvitseeko kumppanisi usein korottaa ääntään, saadakseen tiedon perille? Ystävien kanssa. Onko sinulla vaikeuksia seurata ystävien

Lisätiedot

Digital Thermometer KÄYTTÖOHJE

Digital Thermometer KÄYTTÖOHJE Digital Thermometer KÄYTTÖOHJE Lämpömittari 1 2 Anturin osoitin Lämpötilayksikkö ( C / F ) Anturin osoittama lämpötila Bluetooth-osoitin Virtapainike (ON/OFF) Parinmuodostuspainike Hälytyksen katkaisupainike

Lisätiedot

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa Käyttöopas AirPrint JOHDANTO Tässä oppaassa olevien tietojen täydellisyys, täsmällisyys ja ajantasaisuus on pyritty varmistamaan kaikin keinoin. Valmistaja ei vastaa omien vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella

Lisätiedot

DNA Welho MatkaTV -palvelu. DNA Welho MatkaTV. Televisio aina mukanasi tabletissa, älypuhelimessa ja tietokoneessa

DNA Welho MatkaTV -palvelu. DNA Welho MatkaTV. Televisio aina mukanasi tabletissa, älypuhelimessa ja tietokoneessa DNA Welho MatkaTV -palvelu DNA Welho MatkaTV Televisio aina mukanasi tabletissa, älypuhelimessa ja tietokoneessa C M Y CM MY CY CMY K 3-1-2-black-cmyk.pdf 1 24.10.2013 17:56:08 Televisio taskuun ja menoksi!

Lisätiedot

I. Rannekkeen esittely

I. Rannekkeen esittely I. Rannekkeen esittely II. Osat Ⅲ. Aloitus Sovelluksen (application) asennus iphone: etsi 'H Band' App Storesta ja lataa se. Android: etsi 'H Band' Google Play Storesta ja lataa se. Bluetooth-yhteys Vaihe

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan App Storesta...

Lisätiedot

LUUANKKUROITU KUULOJÄRJESTELMÄ. Ponto 3 markkinoiden tehokkain

LUUANKKUROITU KUULOJÄRJESTELMÄ. Ponto 3 markkinoiden tehokkain LUUANKKUROITU KUULOJÄRJESTELMÄ Ponto 3 markkinoiden tehokkain Ponto 3 maailman tehokkain Luuankkuroiduissa kuuloratkaisuissa teho on avain kuulemiseen ja äänien ymmärtämiseen. Ponto 3 on maailman tehokkain

Lisätiedot

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike Bernafon SoundGate SoundGate PIKAOHJE Näppäinlukko Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen Puhelu Musiikki/audio-painike Bluetooth -painike Akun merkkivalo Tämä ohje on vain lyhyt tiivistelmä. Tärkeä

Lisätiedot

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA Erinomainen kuvanlaatu Fluke-kameran huippuluokan erottelukyky takaa terävät ja yksityiskohtaiset kuvat ja aiempaa tarkemmat mittaustulokset myös kaukaa tehtävissä mittauksissa.

Lisätiedot

Switch to. app control 24,0 C

Switch to. app control 24,0 C Switch to app control 24,0 C makuuhuone olohuone Ohjaa kotiasi 3 sovelluksella Puhelin on aina käsillä! Ohjaa kotiasi älypuhelimella, joka on kaukosäätimenä aina käsillä ja toimii missä ja milloin tahansa.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE YKSILÖLLISET KORVAKÄYTÄVÄKOJEET (IIC, CIC, ITC, ITE, MIH)

KÄYTTÖOHJE YKSILÖLLISET KORVAKÄYTÄVÄKOJEET (IIC, CIC, ITC, ITE, MIH) KÄYTTÖOHJE YKSILÖLLISET KORVAKÄYTÄVÄKOJEET (IIC, CIC, ITC, ITE, MIH) Tämän käyttöohjeen kuulokojemallien tyyppiluokitukset: DA312r, FCC-tunnus: X26DA312r, IC: 6941C-DA312r; DA13r, FCC-tunnus: X26DA13r,

Lisätiedot

ETÄPALVELU. HALTIK Videoportaali - osallistujan ohje

ETÄPALVELU. HALTIK Videoportaali - osallistujan ohje ETÄPALVELU HALTIK Videoportaali - osallistujan ohje 19.5.2015 Laitevaatimukset Tietokoneessa tulee olla asennettuna: Web-kamera Mikrofoni ja kaiuttimet tai kuulokkeet Tietokoneen internet selaimen tulee

Lisätiedot

MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI

MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI Ensiluokkaiseen kuulemiskokemukseen JUNA 9 7 PICO RITE 1 2 Bernafon esittelee iloisena uuden huippuluokan Juna Pico RITE (kuuloke korvassa) -kuulokojeen. Juna Pico

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä opas on tarkoitettu mustesuihkumalleille. Versio B FIN

AirPrint-opas. Tämä opas on tarkoitettu mustesuihkumalleille. Versio B FIN AirPrint-opas Tämä opas on tarkoitettu mustesuihkumalleille. Versio B FIN Soveltuvat mallit Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J40DW, MFC-J430DW/J440DW/J450DW/J460DW/J470DW Kuvakkeiden selitykset

Lisätiedot

vívo Aktiivisuusrannekkeet

vívo Aktiivisuusrannekkeet vívo Aktiivisuusrannekkeet Aktiivisuusranneke Voit parantaa kuntoasi monipuolisesti Garmin-laitteiden avulla. Aktiivisuusrannekkeemme kehottaa sinua liikkumaan ja auttaa muuttamaan elintapojasi terveellisemmiksi.

Lisätiedot

Istutettaviin kuuloratkaisuihin. Oticon Medical Streamer. Käyttöohjeet

Istutettaviin kuuloratkaisuihin. Oticon Medical Streamer. Käyttöohjeet Istutettaviin kuuloratkaisuihin Oticon Medical Streamer Käyttöohjeet Kiitos Kiitos, että valitsitte tuotteemme. Tukeaksemme pyrkimyksiänne olemme kiinnittäneet paljon huomiota sen varmistamiseen, että

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan

Lisätiedot

AirPrint-opas. Versio 0 FIN

AirPrint-opas. Versio 0 FIN AirPrint-opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkki Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten toimintoa voi käyttää yhdessä muiden

Lisätiedot

Nokia langaton äänisovitin AD-47W

Nokia langaton äänisovitin AD-47W Nokia langaton äänisovitin AD-47W 9247383/1 SUOMI AD-47W-sovittimen avulla voit kytkeä langatonta Bluetooth-tekniikkaa tukevan yhteensopivan HF-laitteen tietokoneeseen (tai muuhun yhteensopivaan laitteeseen).

Lisätiedot

SmashBass. Langattomat kuulokkeet

SmashBass. Langattomat kuulokkeet SmashBass Langattomat kuulokkeet FI Käyttöohje- SmashBass beta Langattomat kuulokkeet Tuotteen turvallinen käsittely Lue nämä ohjeet ennen käyttöä! 1. Pidä kuulokkeet ja niiden mukana tulevat varusteet

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 2100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Kuulokkeen osat 3 Käytä turvallisesti! 3 Pariliitos 4 Pariliitoksen muodostaminen 4 Pariliitostila 4 Päähän sovittaminen ja lataaminen 5 Säätäminen

Lisätiedot

Blackwire 725. Johdollinen USB-kuuloke. Käyttöopas

Blackwire 725. Johdollinen USB-kuuloke. Käyttöopas Blackwire 725 Johdollinen USB-kuuloke Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Järjestelmävaatimukset 3 Tarvitsetko ohjeita? 3 Pakkauksen sisältö 4 Ohjelmiston lataaminen 5 Perustiedot 6 Kuulokkeen käyttäminen

Lisätiedot

Nokia autosarja CK-100 9210123/1

Nokia autosarja CK-100 9210123/1 Nokia autosarja CK-100 9210123/1 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Navi ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

BackBeat FIT 350 -sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT 350 -sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 350 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Kuulokkeen osat 3 Käytä turvallisesti! 3 Sovelluksen asentaminen 4 Pariliitos 5 Pariliitoksen muodostaminen 5 Pariliitostila 5 Lataaminen ja päähän sovittaminen

Lisätiedot

Pikaopas BFH-12 Musta Vihreä Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

Pikaopas BFH-12 Musta Vihreä  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. Pikaopas BFH-12 Musta Vihreä WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. Lataa aktiivisuusranneketta 30 minuuttia ennen käyttöä. Älypuhelimen vähimmäisvaatimukset

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. minimedia

KÄYTTÖOHJE. minimedia KÄYTTÖOHJE minimedia Sisällys 1. minimedian käyttö minimedian toiminnot 3 minimedian käyttö ja lataaminen 4 minimedian virran katkaisu ja kytkeminen 5 2. minimedian toiminta kuulokojeiden kaukosäätimenä

Lisätiedot

ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA

ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA VOIT MUOKATA MAAILMAN ENSIMMÄISTÄ TODELLA ÄLYKÄSTÄ KUULOKOJETTA Nyt kuulokokemuksesi laatu kehittyy reaaliajassa ja tosielämässä. Oman WIDEX EVOKE -kojeesi vuorovaikutteiset

Lisätiedot

Pikaopas BFH-11 Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

Pikaopas BFH-11  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. Pikaopas BFH-11 WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. Lataa aktiivisuusranneketta 30 minuuttia ennen käyttöä. Älypuhelimen vähimmäisvaatimukset IOS 7.1

Lisätiedot

SUOMI LATAAMINEN LAITEPARI PUHELUT PUHELULOKI/SMS ILMOITUKSET ÄÄNIKOMENNOT AKTIVITEETTI

SUOMI LATAAMINEN LAITEPARI PUHELUT PUHELULOKI/SMS ILMOITUKSET ÄÄNIKOMENNOT AKTIVITEETTI SUOMI LATAAMINEN LAITEPARI PUHELUT PUHELULOKI/SMS ILMOITUKSET ÄÄNIKOMENNOT AKTIVITEETTI 06 07 09 11 12 13 14 SYKEMITTARI LÖYDÄ PUHELIMENI KAMERAN LAUKAISIN SOVELLUKSET MUSIIKKI ASETUKSET TEKNISET TIEDOT

Lisätiedot

Radio R 4.0 IntelliLink Usein kysytyt kysymykset

Radio R 4.0 IntelliLink Usein kysytyt kysymykset Sisältö 1. Audio... 1 2. Puhelin... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galleria... 7 6. Muuta... 7 1. Audio K: Miten vaihdan äänilähdettä, esimerkiksi FM-radiosta USB:lle? V: Vaihtaaksesi

Lisätiedot

KORVANTAUSKOJEET (BTE) resound.com KÄYTTÖOHJE

KORVANTAUSKOJEET (BTE) resound.com KÄYTTÖOHJE KORVANTAUSKOJEET (BTE) resound.com KÄYTTÖOHJE Tämän käyttöohjeen kuulokojemallien tyyppiluokitukset: M60, FCC ID: X26M60, IC: 6941C-M60; M70-80, FCC ID: X26M70-80, IC: 6941C-M7080 ja M7 0-80e, FCC ID:

Lisätiedot

Siemens kuulokojeet ja. BestSound teknologia

Siemens kuulokojeet ja. BestSound teknologia Siemens kuulokojeet ja BestSound teknologia s 2010 1878 2008 1910 1949 2006 1959 1966 1987 1997 2002 2004 2005 Siemens kuulokojeiden teknologian kehitys 1878 Phonophor, Siemens kehittää ensimmäisen teknisen

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas soveltuu seuraaville malleille:

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas soveltuu seuraaville malleille: AirPrint-opas Tämä käyttöopas soveltuu seuraaville malleille: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT/ L9300CDW/L9300CDWT/L9300CDWTT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW

Lisätiedot

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Kiitos Polaroid Mint -taskutulostimen ostamisesta. Tämä käyttöopas on tarkoitettu tarjoamaan sinulle ohjeita, joita noudattamalla tämän tuotteen käyttö on turvallista eikä se aiheuta

Lisätiedot

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide Plantronics DA80 Audio Processor User Guide Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Virta 4 Plantronics Spokes -ohjelmisto 5 Sovelluksen asentaminen 5 Aloita ohjelmistot 5 Hub-sovelluksen välilehdet 5 Kuulokkeen

Lisätiedot

BiiSafe Buddy Ohje. (C) Copyright 2017

BiiSafe Buddy Ohje. (C) Copyright 2017 1 BiiSafe Buddy Ohje Ohje 2 Tämä ohje kertoo, kuinka otat BiiSafe Buddyn käyttöösi, sekä kuvaa erilaisia käyttötapoja ja tuotteen ominaisuuksia. Varmista, että sinulla on: 1. BiiSafe Buddy -laite 2. Mobiililaite

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. ReSound Sparx Super Power BTE

KÄYTTÖOHJE. ReSound Sparx Super Power BTE KÄYTTÖOHJE ReSound Sparx Super Power BTE Onneksi olkoon uuden kuulokojeen hankinnan johdosta GN ReSound:n huipputeknologia yhdistettynä ammattitaitoiseen sovitukseen takaavat ennekuulumattoman äänikokemuksen

Lisätiedot

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa Käyttöohje LANGATON ÄÄNIJÄRJESTELMÄ Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa 1 OSIEN SIJAINTI 1. DISKANTTITASON SÄÄTÖ 9. TASAVIRRAN SISÄÄNTULO 2. BASSONTASON SÄÄTÖ 10. AUX SISÄÄNTULO 3,5MM LIITIN

Lisätiedot

OPETTAJA VERKOSSA: Mobiililaitteen peilaaminen videotykille tai televisioon

OPETTAJA VERKOSSA: Mobiililaitteen peilaaminen videotykille tai televisioon OPETTAJA VERKOSSA: Mobiililaitteen peilaaminen videotykille tai televisioon 20.2.2016 Oskari Uotinen #opeverkossa Tallenteet: Tinyurl.com/opeverkossa Tulevien webinaarien rekisteröitymislinkit: Tinyurl.com/opeverkossa2

Lisätiedot

TELEVISIO AINA SIELLÄ MISSÄ SINÄKIN. David Hasselhoff Show torstaisin klo 21.00 Subilla* Suorat Formula 1 -lähetykset MTV Maxilla*

TELEVISIO AINA SIELLÄ MISSÄ SINÄKIN. David Hasselhoff Show torstaisin klo 21.00 Subilla* Suorat Formula 1 -lähetykset MTV Maxilla* 3-1-2-white-cmyk.pdf 1 24.10.2013 17:56:11 David Hasselhoff Show torstaisin klo 21.00 Subilla* Suorat Formula 1 -lähetykset TV axilla* TELEVISIO AINA SIELLÄ ISSÄ SINÄIN. Fitnesspäiväkirjat maanantaisin

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE Connect Control Light/Set Light/Set Kaksoisaika Mode Ajanotto Mode Control Mode Light/Set

KÄYTTÖOHJE Connect Control Light/Set Light/Set Kaksoisaika Mode Ajanotto Mode Control Mode Light/Set KÄYTTÖOHJE Kello käynnistyy lepotilasta painamalla mitä tahansa painiketta 2 sekunnin ajan. Pääset nyt asettamaan ajan järjestyksessä: kaupunki, DST( kesäaikaasetus), Tunnit, Minuutit, Sekuntit, Vuosi,

Lisätiedot

Plantronics Blackwire C610 Blackwire C620

Plantronics Blackwire C610 Blackwire C620 Plantronics Blackwire C610 Blackwire C60 KÄYTTÖOPAS TERVETULOA Tervetuloa Plantronicsin kuuloketuoteperheen pariin. Plantronics tarjoaa laajan tuotevalikoiman, joka kattaa tavoitteiden ja liiketoiminnan

Lisätiedot

Skype for Business pikaohje

Skype for Business pikaohje Skype for Business pikaohje Sisällys KOKOUSKUTSU... 2 ENNEN ENSIMMÄISEN KOKOUKSEN ALKUA... 4 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN SKYPE FOR BUSINEKSELLA... 5 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN SELAIMEN KAUTTA... 6 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN

Lisätiedot

ReSound ja Beltone kuulokojeiden pikaohje. - Tervetuloa paremman kuulemisen pariin! 3 helppoa OHJETTA kuulokojeen käyttöön

ReSound ja Beltone kuulokojeiden pikaohje. - Tervetuloa paremman kuulemisen pariin! 3 helppoa OHJETTA kuulokojeen käyttöön ReSound ja Beltone kuulokojeiden pikaohje - Tervetuloa paremman kuulemisen pariin! 3 helppoa OHJETTA kuulokojeen käyttöön 1. HOITO-OHJEET Pidä kuulokoje puhtaana, jotta se toimisi oikein. Tämä on yleisohje

Lisätiedot

TANGO. Monitoiminen vahvistin pöytäpuhelimiin. Käyttöohje Maahantuoja: KL Support Oy

TANGO. Monitoiminen vahvistin pöytäpuhelimiin. Käyttöohje Maahantuoja: KL Support Oy TANGO Monitoiminen vahvistin pöytäpuhelimiin Käyttöohje Maahantuoja: KL Support Oy Vaihtoehdot: Tangosta voi halutessa rakentaa erilaisia kokoonpanoja. Alla joitain esimerkkejä: Tango: Tango 1: Tango

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE YKSILÖLLISET KORVAKÄYTÄVÄKOJEET (IIC, CIC, ITC, ITE, MIH) 400332009-FI-15.06-Rev.B.indd 1 14-08-2015 13:53:05

KÄYTTÖOHJE YKSILÖLLISET KORVAKÄYTÄVÄKOJEET (IIC, CIC, ITC, ITE, MIH) 400332009-FI-15.06-Rev.B.indd 1 14-08-2015 13:53:05 KÄYTTÖOHJE YKSILÖLLISET KORVAKÄYTÄVÄKOJEET (IIC, CIC, ITC, ITE, MIH) 400332009-FI-15.06-Rev.B.indd 1 14-08-2015 13:53:05 Tämän käyttöohjeen kuulokojemallien tyyppiluokitukset: DA312r, FCC-tunnus: X26DA312r,

Lisätiedot

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 C. Uuden Danfoss Link -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi

Lisätiedot

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 B C A 24/7 aktiivisuusranneke ja sovellus älypuhelimelle/tabletille. Toiminnot: Askelmittari Unen mittaus Kilometrilaskuri Kalorilaskuri Aktiivisuusmittari

Lisätiedot

BackBeat GO 810 -sarja. Käyttöopas

BackBeat GO 810 -sarja. Käyttöopas BackBeat GO 810 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Pariliitos 3 Pariliitoksen muodostaminen 3 Pariliitoksen muodostaminen toiseen laitteeseen 3 Pariliitoksen muodostaminen Mac-tietokoneeseen 3 Lataaminen

Lisätiedot

Smart Access Käyttötapa

Smart Access Käyttötapa Smart Access Käyttötapa A. Edellytykset... 2 1. Älypuhelinyhteensopivuus... 2 2. Kaapelin valinta... 2 a. Applen laitteet (iphone 4/4s)... 2 b. Applen laitteet (iphone 5/5c/5s)... 2 c. Android-laitteet,

Lisätiedot

Senioriliiton oma jäsenkorttiapplikaatio! Tehty

Senioriliiton oma jäsenkorttiapplikaatio! Tehty Senioriliiton oma jäsenkorttiapplikaatio! Tehty 9.4.2019 Hyvät senioriliiton paikallisyhdistysten jäsenet! Kansallinen senioriliitto ry:n jäsenkorttiapplikaatio on nyt julkaistu ja se on saatavilla niin

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Versio G FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten

Lisätiedot