Koti satoisalle arjelle

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Koti satoisalle arjelle"

Transkriptio

1 Asunto Oy Kangasalan Ahomansikka Ruutanantie 53, Kangasala Koti satoisalle arjelle TUTUSTU Ahomansikan tarinaan!

2 Kasvualusta omille juurille Suomalaiset ovat asuneet maaseudulla iät ja ajat. Ehkä siksi moni meistä kaipaa nykypäivänäkin maalle. Mitä nopeammin maailma muuttuu ympärillämme, sitä enemmän etsimme pysyvyyttä. Varmuutta siitä, että kuulumme johonkin. Juurtumista, paikoilleen asettumista. Ahomansikka vaalii suomalaisia perinteitä. Sen lämminhenkiset rivitalokodit istuvat Mäntyveräjän peltomaisemaan ja henkivät vanhanajan romantiikkaa. Ahomansikka antaa mahdollisuuden palata lapsuuden maalaisidylliin tai luoda sellaisen lapsilleen.

3 Vaikka maa on välillä kuiva, kasvit jaksavat tuottaa satoa. Niillä on juuret syvällä siellä missä maa on kosteaa. Kun juurrumme asuinpaikkaamme, meidän on helpompi elää satoisaa arkea. Millaisessa maaperässä sinä kasvat? Nykykoti klassisissa raameissa Ahomansikan ilme mukailee perinnetalojen tuttuja piirteitä, mutta tuo maalaismiljööseen myös raikkaan tuulahduksen modernia arkkitehtuuria. Ylläpitääkseen perinteitä ei siis tarvitse luopua nykyajan mukavuuksista: Ahomansikan kodit on suunniteltu tämän päivän vaatimuksiin eilistä kunnioittaen. Lämpö omasta maasta Suomalaisessa maaperässä piilee suuri määrä arvokasta energiaa. Maalämpö on varsin edullinen lämmitysmuoto ja siitä riittää lämmikettä koko taloyhtiölle. Ahomansikan kotien lämpö tuleekin varsin läheltä: suoraan asukkaiden jalkojen alta, omasta maasta. Sopivan etäällä, sopivan lähellä Ahomansikka yhdistää maalaiskylän ja kaupungin parhaat puolet: se on maaseudun rauhassa sopivan matkan päässä kaikista palveluista. Keskustaan ajaa pari minuuttia, Tampereelle reilun vartin. Myös linja-autot ja palvelubussit kulkevat lähes kotiovelta.

4 Suoja lähiseudusta Kasvaakseen vahvoiksi juuret tarvitsevat tukea ja ympäristön suojaa. Mäntyveräjä on osa Kangasalan perinteistä kulttuurimaisemaa, mutta elää myös vahvasti tätä päivää. Rauhallinen ja luonnonläheinen seutu on ihanteellinen kasvuympäristö lapsille ja turvallinen kotipaikka varttuneemmalle väelle. Maisemia voi ihailla korkeampaa läheisestä Kirkkoharjun näkötornista. Myös oman kylän historiassa riittää ihmeteltävää: Ahomansikan naapurina on muun muassa Tavelan ratsutila. Kävelymatkan päässä sijaitsee Kangasalan Hoitokoti ja keskustassa Kangasalan Kotiseutumuseo. Kiireettömästä ilmapiiristään huolimatta Mäntyveräjä ei ole syrjässä vaan kattavat palvelut ja harrastusmahdollisuudet kaikenikäsille löytyvät muutaman kilometrin säteeltä. Asuinalueella on oma lähikauppa ja kampaamo, ja vuonna 2016 alueella aloitti uusi päiväkoti luontokasvatukseen ja seikkailuliikuntaan painottunut VekaraMäki. Alueen luonto on vaihtelevaa, upeista mäntymetsistä alaviin peltoaukeisiin, niitä halkoviin koivukujiin ja Vesijärven lahdenselkään. Ahomansikka on varsinaisella aitiopaikalla Kirkkoharjun männikön ja Vesijärven rannalle levittyvän viljelystasangon välissä. Ratsastustila OpenStreetMapin tekijät Kauppa Kauppa Päiväkoti Leikkikenttä Lepokoti Lukio Tennishalli Koulu Jäähalli Luonnonsuojelualue Näkötorni Koulu Jalkapallokenttä Monimuotoisuus antaa suojaa. Elämisen mahdollistava ympäristö houkuttelee erilaisia ihmisiä pieneen kylään mahtuu elämän koko kirjo. Kotiseutumuseo

5 E3 D4 E2 D3 C4 C1 B1 A2 D1 C2 B2 E1 D2 C3 B3 A3 A1 H3 F2 F1 H2 F3 H1 G4 G3 G2 G1 Talojen värit: A- ja D-talo: keltamulta B-, E- ja G-talo: maanläheinen ruskea C-, F- ja H-talo: punamulta Elinvoima yhteisöstä Asunto Oy Kangasalan Ahomansikka väritetyt julkisivut Arkkitehtitoimisto AR-Vastamäki Oy Joni Arvola Monen vanhenevan ihmisen arjesta puuttuu nuoremman auttavat kädet. Myös yhä useampi lapsi kasvaa ilman ikääntyvän polven perimätietoa ja elämänkokemusta. p :100 Proj. no Piir. no. Hämeenkatu 29 A Tampere puh fax Yhteisöllinen elämäntapa tukee lapsen kehitystä ja helpottaa lapsiperheen arkea. Se antaa turvaa ikääntyvälle ja mahdollisuuden asua kotona mahdollisimman pitkään. Puhumattakaan siitä ilosta ja elinvoimasta, joka siirtyy sukupolvelta toiselle. Ahomansikassa on otollinen tilaisuus nojata perinteisiin ja vahvistaa sukupolvien välisiä siteitä luoda asukkaiden kesken yhteistyöverkosto entisaikojen kyläyhteisöjen tapaan. Ihmisen tulee saada kukoistaa siinä missä luonnonkin. Saada ravinteita ja huolenpitoa. Kukoistus kumpuaa ihmisen ja yhteisön elinvoimasta. Yhteisön avulla voi tulla vahvemmaksi ja elvyttää vanhaa. Turvata satoa ja säilöä siemeniä.

6

7

8 2H+K+S+VH 58,5m 2 Asunnot: B2, G3 ASUNTO B2 ASUNTO B2 G3 2H+K+S+VH 58,5m² 2H+K+S+VH 58,5m² Huoneistot voivat poiketa yksityiskohdiltaan myyntiesitteen pohjapiirustuksista. Rakentaja pidättää itsellään oikeuden tehdä talotekniikasta johtuvia kotelointeja ja kattojen vähäisiä alaslaskuja, joita ei ole esitetty pohjakuvissa. Esitteen 3D-kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta, eivätkä välttämättä vastaa kaikkien yksityiskohtien osalta toteutuvaa kohdetta.

9 3H+K+S 68,0m 2 Asunnot: C4, D4 ASUNTO ASUNTO C4 D4 A3 3H+K+S 3H+K+S 68,0m² 68,0m² Huoneistot voivat poiketa yksityiskohdiltaan myyntiesitteen pohjapiirustuksista. Rakentaja pidättää itsellään oikeuden tehdä talotekniikasta johtuvia kotelointeja ja kattojen vähäisiä alaslaskuja, joita ei ole esitetty pohjakuvissa. Esitteen 3D-kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta, eivätkä välttämättä vastaa kaikkien yksityiskohtien osalta toteutuvaa kohdetta.

10 3H+K+S+VH 68,0m 2 Asunnot: G2, H2 ASUNTO G2 H2 3H+KT+S+VH 3H+K+S+VH ASUNTO 68,0m² G2 3H+KT+S+VH 68,0m² Huoneistot voivat poiketa yksityiskohdiltaan myyntiesitteen pohjapiirustuksista. Rakentaja pidättää itsellään oikeuden tehdä talotekniikasta johtuvia kotelointeja ja kattojen vähäisiä alaslaskuja, joita ei ole esitetty pohjakuvissa. Esitteen 3D-kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta, eivätkä välttämättä vastaa kaikkien yksityiskohtien osalta toteutuvaa kohdetta.

11 3H+K+S+ WC+VH 73,0m 2 Asunnot: C1, D1, H1 ASUNTO ASUNTO C1 D1 H1 B1 3H+K+S+WC+VH 73,0m² 3H+K+S+WC+VH 73,0m² Huoneistot voivat poiketa yksityiskohdiltaan myyntiesitteen pohjapiirustuksista. Rakentaja pidättää itsellään oikeuden tehdä talotekniikasta johtuvia kotelointeja ja kattojen vähäisiä alaslaskuja, joita ei ole esitetty pohjakuvissa. Esitteen 3D-kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta, eivätkä välttämättä vastaa kaikkien yksityiskohtien osalta toteutuvaa kohdetta.

12 3H+K+S+ WC+VH 73,0m 2 Asunto: B3 ASUNTO B3 3H+K+S+WC+VH 73, ASUNTO B3 3H+K+S+WC+VH 73,0m² Huoneistot voivat poiketa yksityiskohdiltaan myyntiesitteen pohjapiirustuksista. Rakentaja pidättää itsellään oikeuden tehdä talotekniikasta johtuvia kotelointeja ja kattojen vähäisiä alaslaskuja, joita ei ole esitetty pohjakuvissa. Esitteen 3D-kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta, eivätkä välttämättä vastaa kaikkien yksityiskohtien osalta toteutuvaa kohdetta.

13 4H+K+S+ WC+VH 89,5m 2 Asunto: E2 ASUNTO E1 E2 4H+K+S+WC+VH 89,5m² ASUNTO E1 4H+K+S+WC+VH 89,5m Huoneistot voivat poiketa yksityiskohdiltaan myyntiesitteen pohjapiirustuksista. Rakentaja pidättää itsellään oikeuden tehdä talotekniikasta johtuvia kotelointeja ja kattojen vähäisiä alaslaskuja, joita ei ole esitetty pohjakuvissa. Esitteen 3D-kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta, eivätkä välttämättä vastaa kaikkien yksityiskohtien osalta toteutuvaa kohdetta.

14 4H+K+S+ WC+VH 89,5m 2 Asunnot: G1, G4, H3 ASUNTO G1 ASUNTO 4H+K+S+WC+VH G1 G4 H3 89 4H+K+S+WC+VH 89,5m² Huoneistot voivat poiketa yksityiskohdiltaan myyntiesitteen pohjapiirustuksista. Rakentaja pidättää itsellään oikeuden tehdä talotekniikasta johtuvia kotelointeja ja kattojen vähäisiä alaslaskuja, joita ei ole esitetty pohjakuvissa. Esitteen 3D-kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta, eivätkä välttämättä vastaa kaikkien yksityiskohtien osalta toteutuvaa kohdetta.

15 4H+K+S+ WC+VH 91,5m 2 Asunnot: F2, F3 ASUNTO F1 ASUNTO 4H+K+S+WC+VH F3 F2 91 4H+K+S+WC+VH 91,5m² Huoneistot voivat poiketa yksityiskohdiltaan myyntiesitteen pohjapiirustuksista. Rakentaja pidättää itsellään oikeuden tehdä talotekniikasta johtuvia kotelointeja ja kattojen vähäisiä alaslaskuja, joita ei ole esitetty pohjakuvissa. Esitteen 3D-kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta, eivätkä välttämättä vastaa kaikkien yksityiskohtien osalta toteutuvaa kohdetta.

16 Pohjola Rakennus Oy Häme Itsenäisyydenkatu 17 A Tampere Vaihde pohjola@pohjolarakennus.fi Kun haet kohtuuhintaista, laadukasta kotia, käännä katse Pohjolaan. Pohjola Rakennuksella on yli 20 vuoden tietämys siitä, mitä asiakkaamme kotiaan valitessaan arvostavat. Ja koteja olemme rakentaneet jo pian Rakentamiimme asuntoihin valitaan laadukkaiksi ja kestäviksi todetut tekniset ratkaisut sekä materiaalit. Asunnot sijaitsevat hyvillä paikoilla ja pohjaratkaisut suunnitellaan ammattitaidolla. 06/2016

Asunto Oy Tampereen PMK-Torni Peltokatu 14, Tampere. Modernisti rouhea

Asunto Oy Tampereen PMK-Torni Peltokatu 14, Tampere. Modernisti rouhea Asunto Oy Tampereen PM-Torni 14, 33100 Tampere Modernisti rouhea AS OY TAMPEREEN PM-TORNI Uudet kodit nousevat vanhan PMTAON viereen tuoden alueelle jälleen uutta elämää. PM-Tornin suunnittelussa inspiraatio

Lisätiedot

Tallimäki henkii elämää

Tallimäki henkii elämää Oy Tallimäki Karin-Heikintie 2-6 ja, 36240 Kangasala Tallimäki henkii elämää TUTUTU Tallimäen tarinaan! ktiivinen, moderni pikkukylä Ihanan aurinkoinen päivä istua pihaan lukemaan naapurikirjastosta lainattua

Lisätiedot

Asunto Oy. Tuiskunkatu 2. Tampereen Härmälänranta. Luotettavaa vuokra-asumista kaikkiin elämäntilanteisiin.

Asunto Oy. Tuiskunkatu 2. Tampereen Härmälänranta. Luotettavaa vuokra-asumista kaikkiin elämäntilanteisiin. Asunto Oy Tuiskunkatu 2 Tampereen Härmälänranta Luotettavaa vuokra-asumista kaikkiin elämäntilanteisiin. Monipuolisia koteja Pyhäjärven rannalla Tampereella Härmälänrannan asuinalue sijaitsee Tampereella

Lisätiedot

As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella

As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella Miksei elämästä voisi nauttia joka päivä? Ihanteellinen sijainti, ekologiset ratkaisut ja luksuksen tuntu. Kaikki nämä toteutuvat As. Oy

Lisätiedot

As Oy Jyväskylän Aholankulma. Runkotie 3 A, 40320 Jyväskylä

As Oy Jyväskylän Aholankulma. Runkotie 3 A, 40320 Jyväskylä Keskustan ja luonnon läheisyydessä Jyväskylän Aholaitaan, vain kivenheiton päähän keskustasta ja lenkkipoluilta, nousee omaleimainen kerrostalojen korttelikokonaisuus As. Oy Aholankulma, jonka viehättävänä

Lisätiedot

Koti elämän varrelle

Koti elämän varrelle Asunto Oy empäälän anavan iha, 37500 empäälä oti elämän varrelle TUTUTU anavan ihan tarinaan! oti kanavan varrella oti on muutakin kuin huoneita ja neliöitä. oti rakentuu myös ympäristöstä ja sen mahdollisuuksista.

Lisätiedot

Tallimäki henkii elämää

Tallimäki henkii elämää Oy Kangasalan Tallimäki Karin-Heikintie 2-6 ja F, 36240 Kangasala Tallimäki henkii elämää TUTUTU Kangasalan Tallimäen tarinaan! Ihanan aurinkoinen päivä istua pihaan lukemaan naapurikirjastosta lainattua

Lisätiedot

MARSALKANTIE 14, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

MARSALKANTIE 14, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. MARSALKANTIE 14, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, OMAKOTITALO 2 6h+k+s, 301 m, 1 490 000 Vastaava välittäjä Nina Lampinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 0400 943258 nina@bolkv.fi Voisitko ostaa palan

Lisätiedot

Ukonniemen tontit nyt myynnissä!

Ukonniemen tontit nyt myynnissä! Asetu asumaan Ukonniemen tontit nyt myynnissä! Vireä kunta vetten äärellä Leppävirta on lähes 10 000 asukkaan kunta Pohjois-Savossa, Viitostien varrella. Leppävirran alueella sijaitsevat suuret järvet

Lisätiedot

Koti Koskelassa kaikki on lähellä

Koti Koskelassa kaikki on lähellä Koti Koskelassa kaikki on lähellä Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Emäpuuntielle Koskelaan, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Yliopistoon,

Lisätiedot

nuottaniemen portti, ESPOO

nuottaniemen portti, ESPOO AUNTO OY nuottaniemen portti, EOO Etuniementie 3, 02230 EOO 10.9.2013 ENNAKKOMARKKINOINTI KUVAA IARYTIÖ NUOTTANIEMEN UITO. TAITEILIJAN NÄKEMY. arasta mahdollista arkea loistavien yhteyksien, palveluiden

Lisätiedot

M M. Arvioitu valmistumisaika kesä KESÄTUULENKUJA TURKU

M M. Arvioitu valmistumisaika kesä KESÄTUULENKUJA TURKU HIRENSALO As Oy emma sijaitsee merellisellä Hirvensalon saarella. Kesällä 2020 valmistuvaan viiden asunnon rivitalokokonaisuuteen sisältyy kolme 63 m2 sekä kaksi 85 m2 asuntoa. emma sijaitsee Hirvensalon

Lisätiedot

EnnAkkoMArkkInoInTI Teppola MULTIA

EnnAkkoMArkkInoInTI Teppola MULTIA Teppola MULTIA Ennakkomarkkinointi Kaipaatko maaseudun rauhaan? Multian keskusta 1,4 km Lähikauppa 1,4 km Keuruun keskusta 19 km Jyväskylän keskusta 65 km Lentokenttä 58 km Juna-asema 19 km Koulu 2,2

Lisätiedot

Uudenlaisen asumisen alue!

Uudenlaisen asumisen alue! Uudenlaisen asumisen alue! Sydän täynnä elämää Jyväskylän Kangas mullistaa käsityksesi siitä, mitä kaikkea tulevaisuuden kaupunginosa voi olla. Ja Kankaan tulevaisuus on ihan nurkan takana, raikkaana ja

Lisätiedot

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Tampereen Tuluskatu Tuluskatu 3, 33580 Tampere

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Tampereen Tuluskatu Tuluskatu 3, 33580 Tampere Y-Asumisoikeus Länsi Oy Tampereen Tuluskatu Tuluskatu 3, 33580 Tampere Y-AUMIOIU LÄNI OY TAMPRN TULUATU Linnainmaalla asut palvelujen vieressä, mutta luonnon helmassa! Luhtilalo errostalo Linnainmaa on

Lisätiedot

Asunto Oy Klaukkalanportti

Asunto Oy Klaukkalanportti Mukavaa asumista lähellä luontoa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yrittäjäntie Alitilantie Järvihaantie Klaukkalanportti Ropakkotie Ropakkotie Klaukkalantie Peltohiirentie Läpsämäntie Klaukkala on nopeasti

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

ENNAKKOMARKKINOINNISSA As Oy Kiimingin Ponnonkulma ENNAKKOMARKKINOINNISSA Sijoitusasunnoksi tai omaan käyttöön! As Oy Kiimingin Ponnonkulma rakennetaan Kiiminkijoen tuntumaan rauhalliselle ja suojaiselle tontille. Asunto-osakeyhtiöön

Lisätiedot

Asunto Oy Kangasalan Aino Karin-Heikintie 2 B, Kangasala. Ainossa alkaa monen. ensikodin tarina TUTUSTU. Kangasalan Ainon tarinaan!

Asunto Oy Kangasalan Aino Karin-Heikintie 2 B, Kangasala. Ainossa alkaa monen. ensikodin tarina TUTUSTU. Kangasalan Ainon tarinaan! Asunto Oy Aino Karin-Heikintie 2 B, 36240 Kangasala Ainossa alkaa monen ensikodin tarina TUTUSTU Ainon tarinaan! Ainosta ainekset hyvään elämään Tästä se alkaa. Ensimmäinen oma koti tai muuten vain uusi

Lisätiedot

Multian tonttitarjonta 2015

Multian tonttitarjonta 2015 Tarjous koskee kaava-alueen tontteja. Kaipaatko maalle maaseudun rauhaan? Multia sijaitsee Pohjanmaan ja Keski-Suomen välisellä metsäisellä vedenjakajalla. Kunnan alueella on Kiiskilänmäki, keskisen Suomen

Lisätiedot

Aurinkoisia asuntoja Annalassa

Aurinkoisia asuntoja Annalassa VIRI KOUNKATU 1 KOUNKATU 1, 33710 TAMPERE Aurinkoisia asuntoja Annalassa VIRI KOUNKATU 1 KOUNKATU 1, 33710 TAMPERE Virin uudet talot tuovat uutta elämää perinteikkäälle asuinalueelle! Saat modernin talon

Lisätiedot

Asunto Oy Kouvolan Kustaankruunu

Asunto Oy Kouvolan Kustaankruunu Asunto Oy Kouvolan Kustaankruunu Pappilanpellontie 2-45700 Kuusankoski Näkymä viereisen koulun katolta. Asunto Oy Kouvolan Kustaankruunu Itäinen Linjapuisto Maunukselantie Kauppakatu Killingintie KESKUSTA

Lisätiedot

Asuntomessut Hyvinkäällä 2013. Marraskuu 2011

Asuntomessut Hyvinkäällä 2013. Marraskuu 2011 Asuntomessut Hyvinkäällä 2013 Marraskuu 2011 LE ISEVIL M U H KÄÄN HYVIN LE NOUSEE IL LUE HARJU JAN ASUINA A UUDEN HYVINKÄÄ Hyvinkää maalattiin maailmankartalle vuonna 1917. Tuohon aikaan kunnan katuja

Lisätiedot

Asunto Oy Raahen Keskustan Portti

Asunto Oy Raahen Keskustan Portti Asunto Oy Raahen Keskustan Portti Unelmakoti historiallisella paikalla Tulevaisuus rakennetaan tänään Asunto Oy Raahen Keskustan Portti Keskustan Portin tarina Keskustan Portin tarina ulottuu 1800-luvulle

Lisätiedot

Millaisia asuntoja. metropoliin? PEKKA HELIN, YIT OYJ

Millaisia asuntoja. metropoliin? PEKKA HELIN, YIT OYJ Millaisia asuntoja metropoliin? PEKKA HELIN, YIT OYJ 6.2. 2018 Asumisen trendejä juuri nyt + - Asumisen ja liikkumisen helppous ja vaivattomuus Kiinnostus palveluiden käyttöön Ylimääräisen tavaran poistaminen

Lisätiedot

Vehreää viihtyvyyttä

Vehreää viihtyvyyttä VTS PIIKAHAKA VOIONMAANKATU 32, 33300 TAMPERE Vehreää viihtyvyyttä VTS PIIKAHAKA VOIONMAANKATU 32, 33300 TAMPERE Tarjolla on tilavia yksiöitä, joiden jokainen neliötila on suunniteltu tarkasti asukasta

Lisätiedot

Vehreää viihtyvyyttä

Vehreää viihtyvyyttä VTS PIIKAHAKA VOIONMAANKATU 32, 33300 TAMPERE Vehreää viihtyvyyttä VTS PIIKAHAKA VOIONMAANKATU 32, 33300 TAMPERE Tarjolla on tilavia yksiöitä, joiden jokainen neliötila on suunniteltu tarkasti asukasta

Lisätiedot

KIINTEISTÖ OY OULUN KARHUNKEDONTIE

KIINTEISTÖ OY OULUN KARHUNKEDONTIE KIINTEISTÖ OY OULUN KARHUNKEDONTIE Karhunkedontie 9, 90420 OULU HALLITILAA SÄILYTTÄMISEEN, HARRASTAMISEEN JA YRITTÄMISEEN MYYNTIESITE 12.6.2012 KARHUNKEDONTIEN HALLITILOISSA SÄILYTÄT OMAISUUTTASI HUOLETTOMASTI

Lisätiedot

ROVANIEMEN KOTIRANTA

ROVANIEMEN KOTIRANTA ASUNTO-OSAKEYHTIÖ ROVANIEMEN KOTIRANTA Upealla ja rauhallisella sijainnilla, Kemijoen rannassa korkeatasoinen viiden huoneiston Kontio-hirsitalo. Suunnittelussa on huomioitu joen ja luonnon läheisyys.

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Dioriitti

Asunto Oy Helsingin Dioriitti Asunto Oy Helsingin Dioriitti Kotisi Helsingin yllä. RISTIRETKELÄISTENKATU 16, 00580 HELSINKI TAITEILIJAN NÄKEMYS Taiteilijan näkemys Taiteilijan näkemys Viikinmäessä asut Helsingin katolla, kurkotat pilviin.

Lisätiedot

AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE VANTAA, KERROSTALO 2 4h+k+kph+wc+las.parveke, 75 m, 299 000 Vastaava välittäjä Mia Lehtonen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner, kaupanvahvistaja 0400 369666 mia@bolkv.fi

Lisätiedot

Multia sijaitsee Pohjanmaan ja Keski-Suomen välisellä metsäisellä vedenjakajalla. Kunnan alueella on Kiiskilänmäki, keskisen Suomen korkein kohta,

Multia sijaitsee Pohjanmaan ja Keski-Suomen välisellä metsäisellä vedenjakajalla. Kunnan alueella on Kiiskilänmäki, keskisen Suomen korkein kohta, Multia sijaitsee Pohjanmaan ja Keski-Suomen välisellä metsäisellä vedenjakajalla. Kunnan alueella on Kiiskilänmäki, keskisen Suomen korkein kohta, runsaasti vesistöjä ja luontopolkuja vaihtelevassa maastossa.

Lisätiedot

Hyvän olon koti. Pielisjoen rannalla.

Hyvän olon koti. Pielisjoen rannalla. Hyvän olon koti. Pielisjoen rannalla. Kaiken keellä Pielisjoen rannalle, Penttilänrantaan, rakennetaan As Oy Joensuun Poiju, johon valmistuu 25 korkealaatuista asuntoa. Veden läheisyys ja upeat näkymät

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

Asunto Oy Hyvinkään Asemankulma

Asunto Oy Hyvinkään Asemankulma Asunto Oy Hyvinkään Asemankulma Modernia suunnittelua sujuvaan arkeen. AHJOKATU 1, 05800 HYVIKÄÄ A TALO TAITILIJA ÄKMY Mukavasti keskellä kaupunkia palvelujen ja mainioiden yhteyksien äärellä. Terv. as.

Lisätiedot

Asunto Oy Kuunariranta

Asunto Oy Kuunariranta Asunto Oy Kuunariranta Asunto Oy Kuunariranta Parainen Kirkkosalmenkatu 9 11 1600 Parainen Uusi Kirkkosalmenranta Meren rannalla keskellä kaupunkia Paraisille rakennetaan uniikki pientalokokonaisuus, jossa

Lisätiedot

ASUNTO OY SIPOON KALLIOKIELONTIE Kalliokielontie 2, 01150 Söderkulla

ASUNTO OY SIPOON KALLIOKIELONTIE Kalliokielontie 2, 01150 Söderkulla ASUNTO OY SIPOON KALLIOKIELONTIE Kalliokielontie 2, 01150 Söderkulla ASUNTO OY SIPOON KALLIOKIELONTIE KALLIOKIELONTIE 2, 01150 SÖDERKULLA Arvioitu valmistuminen syyskuu 2016 Asumisoikeuskohde Sipoon Kalliokielontie

Lisätiedot

ASUNTO OY HELSINGIN KANERVAVINKKELI Kanervavinkkeli 3, 00730 Helsinki

ASUNTO OY HELSINGIN KANERVAVINKKELI Kanervavinkkeli 3, 00730 Helsinki ASUNTO OY HELSINGIN KANERVAVINKKELI Kanervavinkkeli 3, 00730 Helsinki ASUNTO OY HELSINGIN KANERVAVINKKELI KANERVAVINKKELI 3, 00730 HELSINKI Arvioitu valmistuminen 9/2015 Asunto Oy Helsingin Kanervavinkkeli

Lisätiedot

pvm Taiteilijan näkemys. Kuva suuntaa antava.

pvm Taiteilijan näkemys. Kuva suuntaa antava. AS OY ESPOON PUJOPARRANPOLKU 5 pvm 13.9.2017 Taiteilijan näkemys. Kuva suuntaa antava. Taiteilijan näkemys. Kuva suuntaa antava. Asunto Oy Espoon Pujoparranpolku 5 Huoneistotyypit Valoa, modernin tilan

Lisätiedot

AIKUISVÄESTÖN HYVINVOINTIMITTARI Minun elämäntilanteeni

AIKUISVÄESTÖN HYVINVOINTIMITTARI Minun elämäntilanteeni AIKUISVÄESTÖN HYVINVOINTIMITTARI Minun elämäntilanteeni Ihmisen hyvinvointi on kokonaisuus, jossa on eri osa-alueita. Tämä mittari auttaa sinua hahmottamaan, mitä asioita hyvinvointiisi kuuluu. Osa-alueet:

Lisätiedot

Uusi suunta. Juurien tunteminen tekee vahvaksi

Uusi suunta. Juurien tunteminen tekee vahvaksi Uusi suunta Juurien tunteminen tekee vahvaksi Arja Saijonmaa Arja Saijonmaa on suomalaisen saunan lähettiläs ja suuren suosion saavuttaneen Sauna kirjan kirjoittaja. Voimansa hän ammentaa kuulaasta järvimaisemasta

Lisätiedot

Kiiminkijokivarren kylien tulevaisuus -kysely

Kiiminkijokivarren kylien tulevaisuus -kysely Kiiminkijokivarren kylien tulevaisuus -kysely 17.1. 28.2.2017 16.5.2017 Kiiminkijokivarren kyläselvitysalueet Oulun ja kyläselvitysalueiden väestö: Oulu 01/2017, kylät 3/2017 Oulu 198 281 Alakylä 1944

Lisätiedot

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa RANTA-TAMPELLA Tampereen Näsinkeula Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa Uusi koti rannalla. Lepoa silmille ja sielulle. Koti, jossa taivas, vesi ja maa kohtaavat Ranta-Tampellan uuden asuinalueen rakentaminen

Lisätiedot

Ennakkomarkkinointiesite

Ennakkomarkkinointiesite Ennakkomarkkinointiesite 29.12.2016 KIINTEISTÖNVÄLITYSTÄ YLI NELJÄNNESVUOSISADAN MODERNI KOTI LUONNON ÄÄRELLÄ Perusmäen perinteikkäässä kylämiljöössä alkaa pian modernien puutalojen aika. Nämä uudet puutalokodit

Lisätiedot

ASUNTO OY ESPOON MÄKIKUISMA. Palstalaisentie 3, 02920 ESPOO

ASUNTO OY ESPOON MÄKIKUISMA. Palstalaisentie 3, 02920 ESPOO Ennakkomarkkinointiesite ENNAKKOMARKKINOINTIESITE 21.9.2015 7.12.2015 ASUNTO OY ESPOON MÄKIKUISMA Palstalaisentie 3, 02920 ESPOO www.ptmhouse.fi KOHTEEN TIEDOT Palstalaisentie 3, 02920 ESPOO MODERNI KOTI

Lisätiedot

Nauti sijainnista ja

Nauti sijainnista ja Asunto Oy Helsingin Atriumpiha Länsisatamankatu 28, 00220 Helsinki Nauti sijainnista ja meren läheisyydestä! www.helsinginatriumpiha.fi 9 34 dba 32 dba 10 4400 m350 v 8 11 197 32 dba 33 743 ap-2 Arvostettua

Lisätiedot

Tuusulan vetovoimatekijät -tutkimus. Ruotsinkylän kyläyhdistys ry - Klemetskog Byförening r.f. Lahela-Seura ry Reino Myllymäki

Tuusulan vetovoimatekijät -tutkimus. Ruotsinkylän kyläyhdistys ry - Klemetskog Byförening r.f. Lahela-Seura ry Reino Myllymäki Tuusulan vetovoimatekijät -tutkimus Ruotsinkylän kyläyhdistys ry - Klemetskog Byförening r.f. Lahela-Seura ry 30.11.2013 Reino Myllymäki Tausta Tutkimus suoritettiin Etelä-Tuusulan kyläyhdistysten verkkosivustolla

Lisätiedot

KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE PÖYTYÄ, RIIHIKOSKI 2 4h+k+khh+erill.wc+kph/wc+s, ak, varasto, 180 m 205 000 Asuntoa myy Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571 4250 karoliina@bolkv.fi

Lisätiedot

Lepola III asuntokortteli OMASSA KODISSA. Yhteisöllisyyttä ja lämpöä keskellä kulttuurimiljöötä. Oman kodin löydät meiltä.

Lepola III asuntokortteli OMASSA KODISSA. Yhteisöllisyyttä ja lämpöä keskellä kulttuurimiljöötä. Oman kodin löydät meiltä. Lepola III asuntokortteli OMASSA KODISSA Yhteisöllisyyttä ja lämpöä keskellä kulttuurimiljöötä Oman kodin löydät meiltä. www.masterkodit.fi LEPOLA III Kristillinen asuinyhteisö Järvenpään Lepolassa Järvenpäähän

Lisätiedot

Kiinteistöt. Vaativat jatkuvaa hoitamista. Sitovat pääomaa ja riskejä. Vaikuttavat jokaisen elämään, kotona ja töissä

Kiinteistöt. Vaativat jatkuvaa hoitamista. Sitovat pääomaa ja riskejä. Vaikuttavat jokaisen elämään, kotona ja töissä Yritysesittely Kiinteistöt Vaativat jatkuvaa hoitamista Sitovat pääomaa ja riskejä Vaikuttavat jokaisen elämään, kotona ja töissä Kustannukset nousussa, varsinkin energian Ovat monimutkaisia ja herkkiä

Lisätiedot

Asunto Oy Tampereen Kalevan Vuokko Sarvijaakonkatu 23C, Tampere. Tule Kalevan. uuteen sykkeeseen TUTUSTU. Kalevan Vuokon tarinaan!

Asunto Oy Tampereen Kalevan Vuokko Sarvijaakonkatu 23C, Tampere. Tule Kalevan. uuteen sykkeeseen TUTUSTU. Kalevan Vuokon tarinaan! Oy Tampereen alevan Vuokko arvijaakonkatu 23, Tule alevan uuteen sykkeeseen TUTUTU alevan Vuokon tarinaan! Elämää kuhiseva aleva Oma paikka maailmassa. e on kaikilla erilainen ja siihen kuuluu eri asioita.

Lisätiedot

ASUNTO OY MÄNTSÄLÄN Apponen

ASUNTO OY MÄNTSÄLÄN Apponen ASUNTO OY MÄNTSÄLÄN Apponen ASUNTO OY MÄNTSÄLÄN Apponen Kauniita koteja vanhan kenkätehtaan lumoavassa miljöössä Asunto Oy Mäntsälän Apponen tarjoaa rauhallista asumista vanhan kenkätehtaan lumoavassa

Lisätiedot

UUSI VUOKRAKOTI KEHITTYVÄLLÄ ALUEELLA TAMPERE LINNAINMAA. SATO VuokraKoti Hannulanpolku 10, Tampere ANNA ELÄMÄN VIEDÄ

UUSI VUOKRAKOTI KEHITTYVÄLLÄ ALUEELLA TAMPERE LINNAINMAA. SATO VuokraKoti Hannulanpolku 10, Tampere ANNA ELÄMÄN VIEDÄ UUSI VUOKRAKOTI KEHITTYVÄLLÄ ALUEELLA TAMPERE LINNAINMAA SATO VuokraKoti Hannulanpolku 10, 33580 Tampere ANNA ELÄMÄN VIEDÄ UUDET SATO VUOKRAKODIT LINNAINMAALLA Haluatko asua mukavassa naapurustossa lähellä

Lisätiedot

ASUNTO OY KUOPION PANKKOPOLKU 1

ASUNTO OY KUOPION PANKKOPOLKU 1 ASUNTO OY KUOPION PANKKOPOLKU 1 R a k e n t e i l l a l o i s t a v a l l a s i j a i n n i l l a S a a r i s t o k a u p u n g i s s a, E t u - S a v o l a n n i e m e s s ä r i v i t a l o k o h d e

Lisätiedot

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä!

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä! Sinun kosi, on juuri sinun perheellesi tehty! TARMO-RAKENNE OY Asuntorakentaja vuodesta 1975 ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. As Oy Oulun Kiulukangas Rivitaloyhtiö Kiulukangas, Oulu Kun

Lisätiedot

ASUNTO OY MÄNTSÄLÄN Apponen

ASUNTO OY MÄNTSÄLÄN Apponen ASUNTO OY MÄNTSÄLÄN Apponen ASUNTO OY MÄNTSÄLÄN Apponen Kauniita koteja vanhan kenkätehtaan lumoavassa miljöössä Asunto Oy Mäntsälän Apponen tarjoaa rauhallista asumista vanhan kenkätehtaan lumoavassa

Lisätiedot

ASUNTO OY TUUSULAN PUISTOKAARI Selmantie 2, 05400 Jokela

ASUNTO OY TUUSULAN PUISTOKAARI Selmantie 2, 05400 Jokela ASUNTO OY TUUSULAN PUISTOKAARI Selmantie 2, 05400 Jokela ASUNTO OY TUUSULAN PUISTOKAARI SELMANTIE 2, 05400 JOKELA Arvioitu valmistuminen helmikuu 2016 Rauhallisella ja lapsiystävällisellä Lepolan alueella

Lisätiedot

Uusi asuinalue, näkymät Vanhankaupunginlahdelle ja pitkälle Suomenlinnaan yli kaupungin.

Uusi asuinalue, näkymät Vanhankaupunginlahdelle ja pitkälle Suomenlinnaan yli kaupungin. Viikki Hämeentie Lahdenväylä Arabianranta Viikintie Vanhakaupunki Vanhankaupunginkoski Uusi asuinalue, näkymät Vanhankaupunginlahdelle ja pitkälle Suomenlinnaan yli kaupungin. Vanhankaupunginselkä Helsingin

Lisätiedot

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Jannentie 3 33480 Ylöjärvi

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Jannentie 3 33480 Ylöjärvi YH-Asumisoikeus Länsi Oy Jannentie 3 33480 Ylöjärvi YH-AUMIOIU LÄNI OY JANNNTI 3, YLÖJÄRVI dullista asumista Ylöjärven keskustassa! Asemapiirros odikas ja vehreä Ylöjärvi on monelle toiveiden asuinpaikka.

Lisätiedot

TILAVALOLAATUVIIMEISTELYMAISEMATILAKESTÄVYYSAJATTOMUUS

TILAVALOLAATUVIIMEISTELYMAISEMATILAKESTÄVYYSAJATTOMUUS 3h+k+s+lasitettu terassi, 105 htm 2 Pesutilat, sauna ja erillinen WC: lattialämmitys, sekä seinät että lattiat laatoitettu Ikkunoiden suunta, näkymät: merelle, Hakaniemeen, sisäpihalle Takka A 134 2h+k+s

Lisätiedot

LUOSTARINKATU 15, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LUOSTARINKATU 15, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LUOSTARINKATU 15, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 5h,k,s, kph,wc x2, 166 m, 597 000 Vastaava välittäjä Sirpa Sobral Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 040 670 7440 sirpa@bolkv.fi Tästä kodista huokuu

Lisätiedot

SASI-MAHNALA-LAITILA-METSÄKULMA OSAYLEISKAAVA SUUNNITTELUTYÖPAJAT KYLILLÄ

SASI-MAHNALA-LAITILA-METSÄKULMA OSAYLEISKAAVA SUUNNITTELUTYÖPAJAT KYLILLÄ SASI-MAHNALA-LAITILA-METSÄKULMA OSAYLEISKAAVA SUUNNITTELUTYÖPAJAT KYLILLÄ vs. kaavasuunnittelija Mia Saloranta Hämeenkyrön kunta Mahnalan työpaja 28.6.2017 Jyväpirtillä Osallistujat: 27 hlöä, joista 11

Lisätiedot

Asunto Oy. Kuopion Majakanvalo

Asunto Oy. Kuopion Majakanvalo Kuopion Majakanvalo majakanvalo.indd 1 29.6.2017 8.11.55 valmistuu upealle paikalle, uuden Keilarinteen aukion viereen! Hyvät kulkuyhteydet bussilla keskustaan ja loistavat pyörätiet yliopistolle sekä

Lisätiedot

Mikäli haluatte alueelle lisärakentamista, minne uusi rakentaminen tulee suunnata?

Mikäli haluatte alueelle lisärakentamista, minne uusi rakentaminen tulee suunnata? Mikäli haluatte alueelle lisärakentamista, minne uusi rakentaminen tulee suunnata? TASAISESTI KOKO SUUNNITTELUALUEELLE NYKYISEEN ASUTUKSEEN TUKEUTUEN JA MAISEMAAN SOVELTUEN KYLÄKESKUSTAA PAINOTTAEN, MUUALLE

Lisätiedot

ASUNTO OY VANTAAN PITKÄSIIMA 35 A 5 KPL ET 97 m2 ja 2 kpl ET 109 m2

ASUNTO OY VANTAAN PITKÄSIIMA 35 A 5 KPL ET 97 m2 ja 2 kpl ET 109 m2 ENNKOMARKKINOINTIESITE 19.6.2015 ASUNTO OY VANTAAN PITKÄSIIMA 35 A 5 KP ET 97 m2 ja 2 kpl ET 109 m2 Taiteilijan näkemys www.ptmhouse.fi Kohteen tiedot Pitkäsiima 35 A, 01490 Vantaa Pitkäsiiman erillistalot

Lisätiedot

ASUNTO OY ESPOON SAUNAMAJURI Reelinkikatu 4, Espoo

ASUNTO OY ESPOON SAUNAMAJURI Reelinkikatu 4, Espoo Taiteilijan näkemys ASUNTO OY ESPOON SAUNAMAJURI Reelinkikatu 4, 02330 Espoo ASUNTO OY ESPOON SAUNAMAJURI Reelinkikatu 4, 02330 Espoo Saunalahden merelliselle asuinalueelle valmistuvaan Espoon Saunamajuriin

Lisätiedot

Seinäjoki, Kärki Kohdenumero h,k,s, 53,0 m² Kov Energialuokka C 2007 Mh ,00 Vh ,00

Seinäjoki, Kärki Kohdenumero h,k,s, 53,0 m² Kov Energialuokka C 2007 Mh ,00 Vh ,00 Luhtitalo Seinäjoki, Kärki Kohdenumero 635684 2h,k,s, 53,0 m² Kov. 2007 Energialuokka C 2007 Mh. 105 000,00 Vh. 105 000,00 Koulutaival 1. Toisen kerroksen hyväkuntoinen kaksio etsii uusia asukkaita. Asuinhuoneiden

Lisätiedot

VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE LIETO, OMAKOTITALO 2 4h+k+tkh+khh+kph/wc+erill.wc+s+terassi, 180 m, 295 000 Vastaava välittäjä Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571 4250 karoliina@bolkv.fi

Lisätiedot

PETÄJÄSSUONKATU 4A TAMPERE. Auvoisaa asumista Atalassa!

PETÄJÄSSUONKATU 4A TAMPERE. Auvoisaa asumista Atalassa! PETÄJÄSSUONKATU 4A 33580 TAMPERE Auvoisaa asumista Atalassa! AUTOTON PIHA on rauhallinen ja turvallinen Kaikissa asunnoissa PARVEKE TAI TERASSI Lapsille PUUHAA JA TILAA VEHREÄN ATALAN upeat ulkoilumaastot

Lisätiedot

As Oy KuOpiOn savolanhovi

As Oy KuOpiOn savolanhovi As Oy Kuopion Savolanhovi NTIE LA H A N O SA VO O V SA LA NPELL ON KUJ A SA VO LA NNIEMENTIE As Oy Kuopion Savolanhovi Asunto Oy Kuopion Savolanhovi rakennetaan lapsiperheiden suosimalle ja rauhalliselle

Lisätiedot

MYYNTIESITE. Pellaslaakson pientalokortteli

MYYNTIESITE. Pellaslaakson pientalokortteli MYYNTIESITE Pellaslaakson pientalokortteli Kulttuurimaisemaa ja arvokkaita luontokohteita Pellaslaakso on vanhaa espoolaista kulttuurimaisemaa, jonka poikki kulkee historiallinen Kuninkaantie. Maiseman

Lisätiedot

ASUNTO OY KANGASALAN SILKKIUIKKU

ASUNTO OY KANGASALAN SILKKIUIKKU ASUNTO OY KANGASALAN SILKKIUIKKU Asunto Oy Kangasalan Silkkiuikku Venttiväylä 10-14, 36270 Kangasala Rakentaja pidättää oikeuden muuttaa tämän esitteen tietoja, kuvia sekä materiaaleja. Asunnonostajan

Lisätiedot

valoisat Pielisjoen rannalla

valoisat Pielisjoen rannalla As Oy Joensuun REIMARI ennakkomarkkinointi valoisat kodit Pielisjoen rannalla As Oy Joensuun REIMARI YLELLISIÄ KAUPUNKIKOTEJA pielisjoen rannalla Pielisjoen rannalle, Penttilänrantaan rakennettavaan As

Lisätiedot

As Oy Jyväskylän Jokivillat. Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä

As Oy Jyväskylän Jokivillat. Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä As Oy Jyväskylän Jokivillat Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä Ver 8.5.2014 Nykyaikainen unelmakoti Jokivarren viihtyisälle alueelle valmistuu tasokkaita ja nykyaikaisia kaupunkivilloja. Kohteen viisi lämminhenkistä

Lisätiedot

ASUNTO OY VANTAAN KANNISTON REHTORI

ASUNTO OY VANTAAN KANNISTON REHTORI ASUNTO OY VANTAAN KANNISTON REHTORI As Oy Vantaan Kanniston Rehtori Murtopakantie 14, 01730 Vantaa Rakentaja pidättää oikeuden muuttaa tämän esitteen tietoja ja kuvia sekä materiaaleja. Asunnonostajan

Lisätiedot

VALOISAT KODIT PIELISJOEN RANNALLA

VALOISAT KODIT PIELISJOEN RANNALLA ENNAKKOMARKKINOINTI VALOISAT KODIT PIELISJOEN RANNALLA YLELLISIÄ KAUPUNKIKOTEJA PIELISJOEN RANNALLA Pielisjoen rannalle, Penttilänrantaan rakennettavaan As Oy Joensuun Reimariin valmistuu 19 korkealaatuista

Lisätiedot

PÄLKÄNEEN KUNNAN KUNTASTRATEGIAN PÄIVITYS JA KEHITYSKUVAN LAATIMINEN

PÄLKÄNEEN KUNNAN KUNTASTRATEGIAN PÄIVITYS JA KEHITYSKUVAN LAATIMINEN PÄLKÄNEEN KUNNAN KUNTASTRATEGIAN PÄIVITYS JA KEHITYSKUVAN LAATIMINEN Lähtötiedot Asukaskyselyn tulokset 09.12.2011 ASUKASKYSELY: PÄLKÄNEEN TULEVAISUUS Kysely toteutettiin syys-lokakuussa 2011 Kysely on

Lisätiedot

Asuntomessujen oheiskohdehaun infotilaisuus 3.4. klo 15-16

Asuntomessujen oheiskohdehaun infotilaisuus 3.4. klo 15-16 Asuntomessujen oheiskohdehaun infotilaisuus 3.4. klo 15-16 Oheiskohteena olemisen edellytykset Valintaperusteet Tuusulassa Heikki Vuorenpää Suomen Asuntomessut Riikka Uusikulku Asuntomessut Tuusulassa

Lisätiedot

- Leon Kärnä, projektipäällikkö

- Leon Kärnä, projektipäällikkö Pohjola Rakennus on suomalainen perheyritys. Rakennamme kohteet ammattitaitoisesti ja laadukkaasti loistaville paikoille. PMK-Torni on näyttävä esimerkki Pohjola Rakennuksen ammattitaidosta. PMK-Torni

Lisätiedot

- Leon Kärnä, projektipäällikkö

- Leon Kärnä, projektipäällikkö Pohjola Rakennus on suomalainen perheyritys. Rakennamme kohteet ammattitaitoisesti ja laadukkaasti loistaville paikoille. PMK-Torni on näyttävä esimerkki Pohjola Rakennuksen ammattitaidosta. PMK-Torni

Lisätiedot

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00 Kerrostalo Nokia, Keskusta Kohdenumero 607569 3h,k,s, 65,0 m² Kov. 2019 Energialuokka C Mh. 66 408,65 Vh. 221 500,00 Tontin lunastushinta 21 255,00 Kauppakatu 8. Uusi, upea kerrostalo Nokian keskustaan!

Lisätiedot

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa.

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. www.acravintolat.fi ARTS & CRAFTS RESTAURANTS OY:N ASIAKKAAT VOIVAT NAUTTIA NYKYAJAN MUKAVUUKSISTA MENNEEN AJAN HENGESSÄ. www.acravintolat.fi

Lisätiedot

Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal

Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal Rakentaja M. Laukkanen Oy rakentaa Lehmoon yksitoista kotia käsittävän maalämpölämmitteisen rivitalokohteen. Asunto Oy Lehmon Sammal

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

ENNAKKOMARKKINOINNISSA As Oy Ylivieskan Kino EAKKOMARKKIOIIS Osta omaksi tai sijoitusasunnoksi! As Oy Ylivieskan Kino rakennetaan Ylivieskan keskustan tuntumaan suojaiselle ja rauhalliselle tontille. Kaksikerroksinen luhtitalo

Lisätiedot

104,0 m², 3h, k,

104,0 m², 3h, k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Teppo Tuijula Puh: 0500 530 942 Solid House Oy LKV, Turku Eerikinkatu 13, 3 krs. 20100 Turku Puh: 044 282 0038 MAASEUDUN RAUHAA JA VÄLJÄÄ ASUMISTA Tässä paikassa voit yhdistää

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

TARMO-RAKENNE OY MARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä!

TARMO-RAKENNE OY MARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä! Sinun ko si, on juuri sinun perheellesi tehty! TARMO-RAKENNE OY Asuntorakentaja vuodesta 1975 MARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. As Oy Oulun Maakirjakartano Paritaloyhtiö Haapalehto, Oulu Kun etsit

Lisätiedot

Apua, tukea ja toimintaa

Apua, tukea ja toimintaa Soita meille numeroon 050 4440 199 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@mereo.fi. Tavataan ja keskustellaan yhdessä tilanteestasi. Teemme sinulle henkilökohtaisen, hyvin vointiasi tukevan

Lisätiedot

VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE RAISIO, MAATILA 2 4h+tupak+kph/khh+s+ph+talli+pihatto+ratsastuskenttä, 136 m, 498 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA

Lisätiedot

Pirttisuonraitti. Vuoreksessa! Viihdy vehreässä. As Oy Tampereen. Pirkan OP-Kiinteistökeskus Oy, LKV. As Oy Tampereen Pirttisuonraitti

Pirttisuonraitti. Vuoreksessa! Viihdy vehreässä. As Oy Tampereen. Pirkan OP-Kiinteistökeskus Oy, LKV. As Oy Tampereen Pirttisuonraitti irkan O-Kiinteistökeskus Oy, KV irkan O-Kiinteistökeskus Oy, KV Viihdy vehreässä Vuoreksessa! s Oy Tampereen irttisuonraitti 1 s Oy Tampereen irttisuonraitti irkan O-Kiinteistökeskus Oy, KV 2 s Oy Tampereen

Lisätiedot

A S U N TO OY ESPOON KAIHONKUKKA. Kaihonkukankuja 3, Espoo

A S U N TO OY ESPOON KAIHONKUKKA. Kaihonkukankuja 3, Espoo A S U N TO OY ESPOON KAIHONKUKKA Kaihonkukankuja 3, 02940 Espoo Helppoa omakotiasumista Espoossa Asuntoyhtiön huolettomuutta, omakotitalon rauhaa ja äly talon kätevyyttä Asunto Oy Espoon Kaihon kukan kodeissa

Lisätiedot

Kestävien arvojen koti

Kestävien arvojen koti Kestävien arvojen koti huolto ja siivous yhdellä soitolla yksilöllinen paikalla rakennettu korjaukset ja laajennukset verovähennyksillä Se tehdään kestämään sata vuotta Koralli Koti ei ole pelkkä talo,

Lisätiedot

ASUNTO OY KUOPION PUIJONKRUUNU Aarre Puijon juurella

ASUNTO OY KUOPION PUIJONKRUUNU Aarre Puijon juurella ASUNTO OY KUOPION PUIJONKRUUNU Aarre Puijon juurella Maisema kruunaa asumisen Täällä asut Puijon uljaiden maisemien äärellä, aivan Kuopion kupeessa! Asunto Oy Kuopion Puijonkruunu sijaitsee uudella Pihlajalaakson

Lisätiedot

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 5h, avok, 2 x kph, s, khh, erill.wc, 2 x las.parveke, autok., 198 m, 419 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER

Lisätiedot

Kangasalan strateginen yleiskaava

Kangasalan strateginen yleiskaava Kangasalan strateginen yleiskaava Edullisuusvyöhyketarkastelu loma-asuntojen käyttötarkoituksen muuttamisesta vakituiseen asumiseen 24.10.2016 24.10.2016 Page 1 Sisältö: - Tausta-aineisto s. 3 - Loma-asutuksen

Lisätiedot

As Oy Espoon REVIISORI. As Oy Espoon REVIISORI

As Oy Espoon REVIISORI. As Oy Espoon REVIISORI 1 Kotoisa kaupunkikoti Espoon keskuksessa Palveluiden läheisyys, sujuvat liikenneyhteydet ja huoleton asunto vapauttavat aikaa elämiselle ja kaikelle, mikä on sinulle tärkeää. 2 Tämä esite perustuu tilanteeseen

Lisätiedot

Loma-asunnot. Sinua varten tehty

Loma-asunnot. Sinua varten tehty Loma-asunnot Tehdään yhdessä unelmiesi loma-asunto Oletko suunnittelemassa unelmiesi loma-asunnon hankkimista? Valintaasi helpottamaan olemme koonneet uuteen kuvastoomme loma-asuntojemme suosikkimalleja,

Lisätiedot

arkkitehdit L SV CREATING IDEAS BUILDING SOLUTIONS

arkkitehdit L SV CREATING IDEAS BUILDING SOLUTIONS /..08 SELOSTUS Lähtötilanne Tontilla on 90-luvulla rakennettu liikerakennus, jossa on toiminut vielä joitain vuosia sitten Etelä-Pohjanmaan Osuuspankin konttori. Rakennuksen sijainti on liiketoiminnan

Lisätiedot

Projektin perustelu ja tavoitteet

Projektin perustelu ja tavoitteet P A L V E L U T Projektin perustelu ja tavoitteet Hankkeen tavoite on lisätä sukupolvien välistä yhteenkuuluvuutta ja lisätä toisista huolehtimista tarjoamalla uudenlainen asumismuoto usean sukupolven

Lisätiedot

Asunto Oy Hyvinkään Martinhovi. Moderni koti Hyvinkäällä

Asunto Oy Hyvinkään Martinhovi. Moderni koti Hyvinkäällä Moderni koti Hyvinkäällä Talo A Kortetie Jäte Martinlähteenpuisto 1 ap Jäte Talo B Oleskelu- ja leikkialueet Autokatos 1 7 ap Autokatos 2 9 ap Hyvinkäällä on ihanteellinen logistinen sijainti ja erinomaiset

Lisätiedot