kirkkoon. Lähetyshiippakunta on edelleen jatkanut kehittymistä omaksi kirkokseen.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "kirkkoon. Lähetyshiippakunta on edelleen jatkanut kehittymistä omaksi kirkokseen."

Transkriptio

1

2 Yleistä Vuosi 2016 oli STI:n 30. toimintavuosi. STI:n toimintaympäristössä on tapahtumassa muutoksia. Kirkollista keskustelua on sävyttänyt kysymys voimaan tulevan avioliittolain seurauksista kirkossa. Myös STI on omalta osaltaan osallistunut tähän keskusteluun. Konservatiivisten kristittyjen toimintatila ja -mahdollisuudet ovat kaventuneet kirkossamme. Esikoislestadiolaisuudessa tapahtui vuonna 2016 hajaannus suhteessa Suomen evankelisluterilaiseen kirkkoon. Lähetyshiippakunta on edelleen jatkanut kehittymistä omaksi kirkokseen. STI:n toimintavuosi on ollut tavanomainen. Toimintaperiaatteensa mukaisesti Suomen teologinen instituutti STI on antanut täydentävää ja vaihtoehtoista koulutusta teologian opiskelijoille. STI:n tärkeimpänä kohderyhmänä ovat olleet teologian opiskelijat Helsingissä. Opetuksen tavoitteena on ollut vahvistaa opiskelijoiden luterilaista identiteettiä ja antaa heille pastoraalisia valmiuksia teologin työhön. Seurakunta- ja järjestövierailujen kautta on pidetty yhteyttä myös maallikoihin. Seurakuntavierailut ovat olleet tärkeitä myös uusien työn ystävien hankkimiseksi. Suunnitelmat aloittaa täysipäiväinen vuoden mittainen teologian koulutus, Starttivuosi teologiseen, yhdessä SRO:n kanssa, ei toteutunut opiskelijoiden vähyyden vuoksi. Luentojen videointia ja jakamista netissä on jatkettu. Videoitujen luentojen välityksellä opetustarjonta tavoittaa moninkertaisesti enemmän kuin mitä on fyysiseti läsnä luentosalissa. STI on toiminut jäsenjärjestöjä kokoavana yhteistyöelimenä. Pääsihteeri Ville Auvinen valittiin Sleyn lähetysjohtajan sijaiseksi, tämä tulee voimaan , ja joulukuussa aloitettiin sijaisen rekrytointi. 2. Toimintasuunnitelman 2016 toteutuminen Keväällä 2016 viimeistellään oman, yhteistyössä Suomen Raamattuopiston kanssa toteutettavan vuoden mittaisen teologikurssin opintosuunnitelma ja muut kurssin valmistelut. Kevään aikana toteutetaan kurssin hakuprosessi ja alkukesällä valitaan opiskelijat. Tavoitteena on saada kurssille vähintään 10 opiskelijaa. Teologikurssin suunnittelu toteutettiin suunnitellusti, mutta kurssia ei voitu aloittaa hakijoiden vähäisyyden vuoksi. Hakijoita oli lopulta vain 3 kpl. Opetuksessa jatketaan raamattuteologian luennointia ja tarjotaan erityisesti kahden ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille vastinetta uskonnonhistorialliselle raamattuteologialle. Syksystä 2016 lähtien tämä toiminta integroidaan oman teologikurssin opetukseen. Raamattuteologian luennointia toteutettiin suunnitelman mukaan. Kevään 2016 opetustarjontaa piti tosin vähän pienentää STI:n tutkijan sairausloman johdosta.

3 Vahvistetaan opiskelijoiden pastoraalisia valmiuksia ja hengellistä identiteettiä. Erityisesti syksyllä alkavaan omaan teologikurssiin sisällytetään runsaasti pastoraalista koulutusta. Opetustoiminta, hartaushetket ja henkilökohtaiset kohtaamiset ovat vahvistaneet opiskelijoiden pastoraalisia valmiuksia ja hengellistä identiteettiä. Myös Iltamessuihin on osallistunut useita STI:n opiskelijoita. 2 Syvennetään opetuksessa kokonaisvaltaisesti missionaarisuutta ja yhteistyötä lähetysjärjestöjen kanssa. Omalla teologikurssilla missiologiaa painotetaan. Valmistumisvaiheessa oleville teologeille pidetään esillä myös mahdollisuutta lähetystyöhön lähtemisestä. Missiologia ei ole vuoden 2016 opetustoiminnassa erityisesti painottunut. Henkilökohtaisissa keskusteluissa opiskelijoiden kanssa on puhuttu lähetystyöstä mahdollisena tulevaisuuden työtehtävänä. Taloutta pyritään vahvistamaan. Kesällä 2016 toteutetaan jäsenhankintakampanja jäsenjärjestöjen kesätapahtumissa. Kesällä 2016 STIn työntekijät olivat mukana Sleyn, Kansanlähetyksen ja SRO:n kesäjuhlissa ja pitivät esillä STI:tä ja mahdollisuutta liittyä tukijäseneksi. Uusi tukijäseniä saatiin jonkin verran. Keskusteltiin mahdollisuudesta vuokrata STI:n opetustiloja esim. kesäaikana esim. Helsingin kesäyliopistolle. Neuvottelut ovat vielä kesken. Keskustelua on käyty myös uusien varsinaisten jäsenien (jäsenjärjestöjen) saamisesta. Tältäkin osin asia on vielä kesken. Seurataan kirkollista ja teologista keskustelua, osallistutaan keskusteluun mm. sosiaalisessa mediassa ja tuotetaan analyyseja järjestöjen käyttöön. Erityisesti keskustelu uuden avioliittolain vaikutuksista kirkossa kävi kuumana vuonna STI osallistui keskusteluun laatimalla 9-sivuisen materiaalin ja kutsumalla jäsenjärjestöt koolle keskustelemaan aiheesta materiaalin pohjalta. Keskustelu toteutettiin Lyhennelmä materiaalista julkaistiin STI:n kotisivulla syksyllä Timo Eskola on osallistunut muuhun ajankohtaiseen keskusteluun blogisivullaan ja Perusta-lehden kirjoituksilla ja Ville Auvinen Kulmakiven pääkirjoituksilla ja eri lehdissä julkaistuilla kolumneilla. 3. Opetustoiminta Kevätlukukauden ohjelma: kevätlukukauden avajaiset: 13.1.: Hoc est! Mitä tapahtui Marburgissa? STI:n opiskelijoiden näytelmä Marburgin ehtoolliskeskustelusta Saksan ja Sveitsin uskonpuhdistajien välillä. Dogmatiikan vaikeat kysymykset, 7 kaksoisluentoa, , Timo Laato, Leif Nummela, Aleksi Kuokkanen, Erkki Koskenniemi, Timo Nisula, Johan Helkkula, Ville Auvinen Teologikirjailija kertoo kirjastaan, 4 kaksoisluentoa, , Juho Sankamo, Emil Anton, Eero Huovinen, Keijo Rainerma luentosarja 1. Tessalonikalaiskirjeestä: 4 kaksoisluentoa, , Ville Auvinen

4 Heprean kertauskurssi, 20. ja 27.2., Matti Liljeqvist Miten opettaa seksuaalietiikkaa? teemapäivä 17.3., Juha Heinonen, Mika Falk, Noora Nätkin Helena Konttinen symposium 20.4., Jouko Talonen, Juha Valkeapää, Kaarlo Arffman Iltamessu, Pyhän Sydämen kappelissa (joka toinen viikko), yhteistyössä Sleyn, Kansanlähetyksen, OPKOn, ja SLEFin kanssa 3 Tiililä-seura kokoontui STI:n tiloissa 2.2., 2.3., 7.4. ja 4.5. Concordia-piiri kokoontui STI:n tiloissa joka toinen viikko Priscilla-aamiainen naisteologeille pidettiin 3.2., 2.3.,6.4. ja 2.5. Syyslukukauden ohjelma: syyskauden avajaiset 7.9.: Järkeä vai uskoa -paneelikeskustelu, Vesa Ollilainen vs Jari Rankinen, isäntänä Ville Auvinen (myös kirjakirpputori) Fuksiaiset 8.9. Fuksifoorumi, 11 kaksoisluentoa, , Ville Auvinen ja Timo Eskola luentosarja Eksegetiikan vaikeat kysymykset, Vanha testamentti, arkeologia ja historia, 11 kaksoisluentoa, , Ville Auvinen, Timo Eskola ja Matti Liljeqvist luentosarja Abrahamin lapset : 5 kaksoisluentoa, , Timo Eskola, Timo Keskitalo, Timo Vasko, Pekka Lindqvist ja Jouni Turtiainen luentosarja Dogmatiikan vaikeat kysymykset, 6 kaksoisluentoa, , Teemu Haataja, Timo Eskola, Sirkka-Liisa Huhtinen, Soili Haverinen, Harri Huovinen ja Ida Heikkilä Kreikan kertaus- ja jatkokurssi, 24.9., 8.10., , yhteensä 12 tuntia, Matti Liljeqvist Uskonpuhdistuksen aattona symposium 1.12., Kaarlo Arffman, Timo Junkkaala ja Timo Eskola Lisäksi pidettiin Kertoisinko Jeesuksesta? kurssi arjen evankelioinnista yhteistyössä Sley, OPKO ja STI. Iltamessu, Pyhän Sydämen kappelissa (joka toinen viikko), yhteistyössä Sleyn, Kansanlähetyksen, OPKOn, ja SLEFin kanssa Tiililä-seura kokoontui STI:n tiloissa 6.9., 4.10., ja Laestadius-seura järjesti te tojaan STI:n tiloissa 15.9., ja Priscilla-aamiainen naisteologeille pidettiin 1.9., 6.10, ja Opiskelijamäärät ja kaikkien luennoitsijoiden nimet käyvät ilmi lopussa olevista tilastotiedoista (III).

5 4. Tutkimustyö 4 Timo Eskolan Uuden testamentin theologian englanninkielinen teos A Narrative Theology of the New Testament: Exploring the Metanarrative of Exile and Restoration julkaistiin syksyllä 2015 Mohr Siebeckin sarjassa Wissenschaftliche Untersuchungen zum Neuen Testament (nro 350). Kirja on herättänyt kiinnostusta kansainvälisellä kentällä ja kirjasta on kirjoitettu useampia myönteisiä kirja-arvosteluja vuoden 2016 aikana. Eskolan uusi tutkimusprojekti käsittelee raamatuntulkintaa. Projektin tarkoituksena on kirjoittaa tulkinnasta kirja, jonka Perussanoma on luvannut julkaista vuoden 2017 aikana. Kirja suunnataan sekä teologeille että suuremmalle yleisölle. Tulkintateoriaa koskevat osiot painetaan kirjassa erillisinä ekskursseina, joita asian tarkemmin paneutuvat voivat lukea muun tekstin täydennykseksi. Ville Auvinen on jatkanut tutkimustaan Ps. 22 in the Early Christian Literature. Aihepiiriin liittyen Auvinen vuoden 2016 aikana julkaistiin kansainvälisessä julkaisussa artikkeli Jesus and the Devout Psalmist of Psalm 22 Jesus and the Scriptures. Library of New Testament Studies Auvisen artikkeli Iustitian numerossa 32 käsittelee ylösnousemusteologiaa Artikkelin nimenä on Ylösnousemus Uudessa testamentissa. 5. Julkaisutoiminta Kirjat STI:n Iustitia-sarjassa ilmestyi (painosta tammikuussa 2017): Nro 32: Ylösnousemus. Kirjoittajat: Timo Liiri, Ville Auvinen, Timo Eskola. Sivuja 175. Iustitian vakiotilaajia oli 115. Lehdet Kulmakivi-tiedotuslehti, 6 numeroa vuodessa (levikki kpl, painos kpl, vähennettiin loppuvuonna 2500 kpl) Hörnstenen, 6 numeroa vuodessa (levikki 222 kpl, painos 400 kpl, vähennettiin loppuvuonna 350 kpl) Perusta, julkaisuyhteistyö OPKOn ja SRO:n kanssa, 6 numeroa vuodessa (levikki n. 950 kpl) Kotisivu STI:n internetsivuilla on uutisaineiston lisäksi STI:ssä pidettyjä luentoja, Kulmakivet, Hörnstenenit ja Perustan saarnatekstien selitykset. Luennot on myös videoitu, ja ne ovat katsottavissa sekä reaaliaikaisesti että tallenteina. Kirjasto on kokonaisuudessaan internetissä ajan tasalla. Sosiaalinen media Toiminnasta tiedotetaan myös STI:n Facebook-sivuilla. Ville Auvinen on mukana myös Twitterissä. Timo Eskola on osallistunut keskusteluun omalla blogisivustollaan Dosentin kammiosta osoitteessa timoeskola.wordpress.com.

6 6. Kirjasto 5 Kirjasto ja lukusali olivat avoinna lukukausien aikana maanantaista perjantaihin klo Kirjasto palvelee teologian opiskelijoiden lisäksi myös jatko-opiskelijoita ja muita teologiasta kiinnostuneita. STI:n kirjaston tiloissa toimii myös STI:n kirjaston osana Suur-Helsingin Israelin Ystävien Israel-kirjasto. STI:n kirjastossa on nidettä, joista Israel-kirjaston kirjojen määrä on pysynyt vakiona eli noin Kirjoja on sekä saatu lahjoituksina että ostettu. Kirkkohallitukselta STI sai euron avustuksen kirjahankintoihin. Kirjahankinnat on kirjattu kuluiksi. Kirjaston lainausten määrä oli n. 424 ja lisäksi jo vuosia lainassa olleita ns. ikuisuuslainoja lisäksi 41 kpl (edellisvuoden kokonaisluku 443). Syyskauden avajaisten yhteydessä järjestettiin perinteinen kirjakirpputori, jonka tuotto oli 530,50 euroa (edellisvuonna 349 euroa). 7. Seurakuntavierailut ja muu toiminta STI:n työntekijät vierailivat monissa seurakunnissa ja järjestöjen järjestämissä tilaisuuksissa (tilastot II). STI toimi yhtenä tammikuussa Suomen Raamattuopistossa Kauniaisissa pidettävien Perusta-lehden teologisten opintopäivien järjestäjänä yhdessä Raamattuopiston ja Opiskelijaja Koululaislähetyksen kanssa. Timo Eskola on toiminut Perustan toisena päätoimittajana. Ville Auvinen ja Timo Eskola opettivat Raamattuopistossa Kauniaisissa ja Kansanlähetysopistossa Ryttylässä. 8. Tukijäsenet STI:n talous perustuu sen ystävien vapaaehtoiseen kannatukseen. Vuositukijäsenmaksu oli 35 euroa, opiskelijoilta 10 euroa ja yhteisöiltä 100 euroa. Vuoden 2016 lopussa tukijäseniä oli (2014 lopussa 2 357). Heille lähetettiin kuusi kertaa STI:n tiedotuslehti Kulmakivi. Uusia tukijäseniä tuli vuoden aikana 31. Uuteen talousohjelmaan siirtymisen aiheuttamien haasteiden johdosta vuoden lopussa ei poistettu henkilöitä jäsenrekisteristä vaan päätettiin siirtää tukijäsenrekisterin karsiminen ajankohtaan, jolloin resursseja on enemmän. Vuoden 2016 aikana eroa pyytäneitä tai kuolleita tukijäseniä oli Talous Tilikauden tulos oli poistojen jälkeen ,33 euroa alijäämäinen. Tukijäsenmaksuina ja vapaaehtoisina lahjoina on vuoden aikana saatu ,86 euroa, mikä on ,57 euroa vähemmän kuin vuonna Seurakunnissa kerättyjä kolehteja on kertynyt ,88 euroa, mikä on 1970,47

7 euroa edellisvuotta vähemmän, ja jäsenjärjestöjen jäsenmaksuja euroa. Testamenttituloja oli ,02 euroa (edellisvuonna 571,47 euroa). Kaikki tuotot (varsinainen toiminta, varainhankinta, testamentit, avustukset ja rahoitustuotot (ilman kuluja ja satunnaiset tuotot ilman kuluja) olivat yhteensä ,38 euroa, mikä on ,24 euroa edellisvuotta vähemmän. Valtion tukea STI sai luentotoiminnalle Agricola-opintokeskuksen kautta 2479,90 euroa, josta jäänyt saatavia 484,00 euroa vuodelle 2017 ja Kirkkohallituksen tukea STI sai euroa kirjahankintoihin Hallinto ja henkilöstö Rekisteröity yhdistys Lopullinen päätösvalta STI:ssä on yhdistyksen kevät- ja syyskokouksella. Kokouksissa päätökset tekevät STI:n kahdeksan jäsenjärjestön, Lähetysyhdistys Kylväjän (ELK), Länsi-Suomen Rukoilevaisten Yhdistyksen (LSRY), Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen/Finlands Ev.luth. Student- och Skolungdomsmission (OPKO/FSSM), Medialähetys Sanansaattajat (Sansa), Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen (SEKL), Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (Sley), Suomen Raamattuopiston Säätiön (SROS) ja Svenska Lutherska Evangeliföreningenin (SLEF) edustajat. Kukin järjestö saa lähettää kokouksiin kolme äänioikeutettua edustajaa. Tukijäsenillä on kokouksissa läsnäolo-oikeus. Yhdistyksen kevätkokous pidettiin ja syyskokous Hallitus Jäsenet Varajäsenet Järj. Toiminnanjohtaja Lauri Vartiainen, TM, pj. Rehtori, past. Juha Vähäsarja SRO Lähetysjohtaja, pastori Mika Tuovinen Päätoimittaja Leif Nummela, TM SEKL Rovasti Stig-Olof Fernström 1. varapj Dos. Magnus Riska, TT Lehtori Sirkka-Liisa Huhtinen, TM Lehtori Virpi Kurvinen, TM Kotimaanjohtaja Leif Erikson, TT (seuraajanaan 12/16 alk., pastori Albert Häggblom) Kappalainen Tomas Klemets SLEF Teol.yo Jiska Gröhn Teol.yo Tuomas Lukkaroinen Hgin Luther-kirkon teologi Soili Haverinen, TM, 2. vpj Teol.maist. Ida Heikkilä, TM Diakoniajohtaja Petri Kortelahti Aluekappalainen Mauri Tervonen, TT Pääsihteeri, pastori Jussi Miettinen Opisk.siht. Benjamin Sandell OPKO/FSSM Lähetysjohtaja, pastori Pekka Mäkipää Pastori Jarmo Mäki-Mikola ELK Toiminnanjohtaja, rov. Lasse Nikkarikoski (seuraajanaan 1.9. alkaen pastori Tom Säilä) Pastori Juhana Tarvainen Sley Vanhustenhuollon ylilääk. Ilkka Seppälä Tutkimuksen keh.pääll., dos. Markku Ihonen Pääsihteeri Kirsi Smeds, TM Varatuomari Marjo Anttoora, OKT, TM Professori Jarno Tepora - Sansa Pääsihteeri Ville Auvinen, TT Sihteeri Kirsi Hänninen, tradenomi BBA Hallitus kokoontui kertomusvuonna viisi kertaa.

8 Työvaliokunta Rovasti Stig-Olof Fernström (puheenjohtaja) Teol. yo Peeti Kallonen (kevään loppuun) Teol. kand. Ville Kettunen (kevään loppuun) Teol. yo Meiju Mäkelä (keväästä alkaen) Kotimaan työnjohtaja, Juhana Tarvainen Teol. tri, pastori Vesa Ollilainen Veli-Matti Kujala, TM 7 Pääsihteeri Ville Auvinen Tutkija, dos. Timo Eskola (poissa kevään ajan) Sihteeri Kirsi Hänninen (sihteeri) Työvaliokunta kokoontui kertomusvuonna neljä kertaa. Opiskelijaneuvosto vsk Jukka Ahonen 11 Jiska Gröhn 10 Peeti Kallonen 09 (kevään loppuun) Ville Kettunen 10 (kevään loppuun) Miikka Korpiranta 12 Riku Luoto 14 (aloitti syksyllä) Noora Nätkin 14 Olli Olenius 10 Jukka Peranto 08 (kevään loppuun) Martti Pyykönen 07 Tenho Rajala 15 Jussi Seppälä 15 Anna Siekkinen 14 Juho Simojoki 14 Markus Taipale 13 Topias Tanskanen 11 Ville Auvinen, puh.joht. Timo Eskola Kirsi Hänninen, sihteeri Opiskelijaneuvosto kokoontui kertomusvuonna neljä kertaa. Tilintarkastajat Varsinaiset tilintarkastajat Kari Lydman, KHT, KTM Matti Jyrkkiö, KHT Varatilintarkastajat Janne Turpiainen, HTM Timo Virkilä, KHT Työntekijät Pääsihteeri Ville Auvinen, TT Tutkija Timo Eskola, TT, FT, dos., keväällä sijainen Taito Heikkilä, TM Sihteeri Kirsi Hänninen, tradenomi BBA (sihteeri Kirsi Sell asti sihteerin työhön perehdyttäjänä)

9 Kirjastoa on hoitanut Irja Mustaparta (enintään 20 h/kk) ja vapaaehtoistyöntekijänä Kirsti Lehtinen. Kirsti Lehtinen ja Jukka Halonen vastasivat syyskauden avajaisten yhteydessä pidetyn kirjakirpputorin järjestelyistä. Vapaaehtoisina päivystäjinä ovat toimineet Aku Kähärä, Kirsti Lehtinen, Keijo Ollikainen, Hannu Taipale ja Pirkko Ylönen. Postitustalkoisiin on lisäksi osallistunut joukko vapaaehtoisia työn ystäviä Tilastoja I Opettajat 2016 Emil Anton, TM Ville Auvinen, TT Mika Falk, NTO Soili Haverinen, TM Ida Heikkilä, TM Johan Helkkula, TM Harri Huovinen, TM Timo Keskitalo, TM Aleksi Kuokkanen, TT Matti Liljeqvist, TL Timo Nisula, TT Noora Nätkin, teol.yo Keijo Rainerma, TM Juho Sankamo, TT Jouni Turtiainen, TM Timo Vasko, TT, dos. Kaarlo Arffman, TT, FM Timo Eskola, dos., TT, FT Teemu Haataja, TM Sirkka-Liisa Huhtinen, TM Juha Heinonen, nuorisotyöntekijä Eero Huovinen, TT, dos. Timo Junkkaala, dos., TT Erkki Koskenniemi, dos., TT, FL Timo Laato, TT Pekka Lindqvist, TT Leif Nummela, TM Vesa Ollilainen, TT Jari Rankinen, TM Jouko Talonen, TT, FT Juha Valkeapää, TL Luennoitsijat tutkintojen mukaisesti: TT 12, TL 2, TM 11, muita 4 II Vierailut 2016 Ville Auvinen Seurakuntavierailuja: Lappeenranta, Pöytyä, Viiala, Pelkosenniemi, Naantali (rippileiri), Tarvasjoki, Maarian seurakunta, Marttila Järjestövierailuja: Kansanlähetys (Ryttylän teologilinja, Ryttylän raamattulinja, Apologiatapahtuma), Sley (Turun Lutherin kirkko, Pyhän Sydämen kappeli Helsingissä, Turun EO, Helsingin NA, Kokkolan Tervetuloa kotiin ilta, Kokkolan EO, Evankeliumijuhla Virroilla, Maata Näkyvissä festarit Turussa, Niinijoen rukoushuone, kotiseurat Perniössä, Kansainvälinen messu Helsingissä), SRO (Jyväskylä, Nuorten raamattulinja), Paavalin Synodi (Paastonajan kirkkopäivät Kiukaisissa) Timo Eskola Alumnipäivän kirjaesittely, Helsingin yliopisto Perusta-lehti, Helsinki Kansanlähetyksen työntekijäpäivät, alustus, Ryttylä Perusta-lehti, Kauniainen

10

11

12

13

14

15

Suomen teologinen instituutti ry:n VUOSIKERTOMUS 2015

Suomen teologinen instituutti ry:n VUOSIKERTOMUS 2015 Suomen teologinen instituutti ry:n VUOSIKERTOMUS 2015 1 1. Yleistä STI:n toimintaympäristössä on tapahtumassa muutoksia. Poliittisessa keskustelussa kuuma aihe, joka on koskettanut myös STI:tä, on ollut

Lisätiedot

2. Toimintasuunnitelman 2017 tavoitteiden toteutuminen

2. Toimintasuunnitelman 2017 tavoitteiden toteutuminen Suomen teologinen instituutti ry:n Toimintakertomus 2017 1. Yleistä Vuosi 2017 oli Suomen teologisen instituutin (STI) 30. toimintavuosi. Vuoden aikana STI:n toimintaympäristössä ei tapahtunut suuria ja

Lisätiedot

Syksy Syyskauden avajaiset keskiviikkona

Syksy Syyskauden avajaiset keskiviikkona Syksy 2017 Syyskauden avajaiset keskiviikkona 6.9.2017 Klo 15 Suuri kirjatori ja kahvitarjoilu Klo 16 Luther ja juutalaiset Mitä uskonpuhdistaja kirjoitti? Miksi hän kirjoitti? Mitä johtopäätöksiä teemme?

Lisätiedot

IUSTITIA 4 Suomen teologisen instituutin aikakauskirja. Sovitus

IUSTITIA 4 Suomen teologisen instituutin aikakauskirja. Sovitus IUSTITIA 4 Suomen teologisen instituutin aikakauskirja Sovitus SUOMEN TEOLOGINEN INSTITUUTTI 1994 Iustitia STI, Lastenkodinkuja 1, 2. krs 00180 Helsinki Toimittaja Julkaisija Kustantaja Kansi Kirjapaino

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2018 Yleistä Vuosi 2018 oli pelastusliiton 89. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2016 Yleistä Vuosi 2016 oli pelastusliiton 87. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2/2013 12.3.2013 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 2/2013 12.3.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2/2013 12.3.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 11 ILMOITUSASIAT 2 12 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

Keminmaan seurakunnan lähetystyön nimikkokohteet

Keminmaan seurakunnan lähetystyön nimikkokohteet Keminmaan seurakunnan lähetystyön nimikkokohteet Sopimus yhteydestä, esirukouksesta ja taloudellisesta tuesta Keminmaan seurakunnalla on maailman lähetyskentillä omia nimikkokohteita. Seurakunta on tehnyt

Lisätiedot

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa.

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa. TOIMINTAKERTOMUS 2015 YLEISTÄ Metsäkansan kyläyhdistyksen toiminta vuonna 2015 oli aktiivista. Vuotta värittivät erityisesti hyvin onnistuneet tapahtumat ja kyläyhdistyksen saama positiivinen huomio. Yhdistys

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

SUPER 2000 Ahvenisto Kierrosajat

SUPER 2000 Ahvenisto Kierrosajat 4- Kierrosajat Avoin luokka Lähtö 1 44 Pasi Mäensivu 1:38.331 1:34.233 2:04.529 1:57.437 1:36.047 1:34.727 1:33.692 1:32.717 1:34.390 1:34.224 41 Mika Lipsanen 1:37.989 1:33.585 1:33.685 1:33.773 1:34.654

Lisätiedot

POLIISIOPINTOJEN EDISTÄMISSÄÄTIÖN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

POLIISIOPINTOJEN EDISTÄMISSÄÄTIÖN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 POLIISIOPINTOJEN EDISTÄMISSÄÄTIÖN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 Poliisiopintojen Edistämissäätiön Hallitukselle Vuosi 2014 oli Poliisiopintojen Edistämissäätiön viideskymmenes toimintavuosi. Säätiön ja

Lisätiedot

2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING ,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5

2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING ,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5 2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING 47 46,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5 52N60 49,40 Pirjo Kemppainen / 51 25,0 27,5 30,0 27,5 52N60 48,90 Pirjo Kemppainen/51 25,0 25,0 25,0 52N20 51,30 Jenna

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka Aika Torstai 2.5.2019 klo 17.00 19.13 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 41 KOKOUKSEN AVAUS 42 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle

Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle 11.2.2017 Tulevaisuuden Ystävät ry Framtidens Vänner rf Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2017 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 Tulevaisuuden Ystävät ry:n toiminnan tarkoituksena on kutsua eri

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi SYYSKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 17.10.2009 klo 15.00 Paikka: Läsnä: Kerhohuone, Toivakantie 36, Toivakka Timo Särkkä Jukka Heinonen Markku Ilomäki Kirsi Rutajärvi Venla Rutajärvi Juha Lampinen Heimo Nieminen

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1 29.05.2017 Aika 29.05.2017, 10:00-15:20 Paikka Kuopion kampus, Snellmania-rakennus Sn300 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Elorinne Anna-Liisa professori, jäsen

Lisätiedot

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry Toimintakertomus 2017 Alajärven Yrittäjät Ry Yleistä Alajärven Yrittäjät on kaupungissa toimivien yritysten ja yrittäjien etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015. Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry

TOIMINTAKERTOMUS 2015. Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry YLEISKATSAUS VUOTEEN 2015 vuosi 2015 oli yhdistyksen 51. toimintavuosi Palvelutalossa tehtiin muutostöitä, joiden avulla Männikössä voidaan

Lisätiedot

APOLOGIALINJAN LUKUJÄRJESTYS SYKSY 2018 Päivitetty Vko/pvm Klo Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai 16.8.

APOLOGIALINJAN LUKUJÄRJESTYS SYKSY 2018 Päivitetty Vko/pvm Klo Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai 16.8. APOLOGIALINJAN LUKUJÄRJESTYS SYKSY 2018 Päivitetty 13.8.2018 Vko/pvm Klo Maanantai 13.8. Tiistai 14.8. Keskiviikko 15.8. Torstai 16.8. Perjantai 17.8. Viikonloppu 8.30-9.00 Aamuhartaus Aamuhartaus Ehtoollinen

Lisätiedot

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Heikkinen Mikkeli 0,772 4 Antti Nurminen Jyväskylä 0,716

Lisätiedot

3/2019. MITÄ VARTEN STI? sielun kuolemattomuudesta. suomen teologisen instituutin tiedotuslehti. Kulmakivenä on itse Kristus Jeesus (Ef 2:20)

3/2019. MITÄ VARTEN STI? sielun kuolemattomuudesta. suomen teologisen instituutin tiedotuslehti. Kulmakivenä on itse Kristus Jeesus (Ef 2:20) kulmakivi suomen teologisen instituutin tiedotuslehti Kulmakivenä on itse Kristus Jeesus (Ef 2:20) 3/2019 MITÄ VARTEN STI? sielun kuolemattomuudesta pääkirjoitus Mitä varten STI? Puhuimme kokouksessa STI:n

Lisätiedot

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 70 Tomi Halmesmäki Lapua Avoin 65,80 67,5 1,70 20

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 70 Tomi Halmesmäki Lapua Avoin 65,80 67,5 1,70 20 5.3.2016 Lapua 1 70 Tomi Halmesmäki Lapua 5.3.2016 1976 Avoin 65,80 67,5 1,70 20 1 80 Tero Keisala Lapua 5.3.2016 1985 Avoin 71,30 72,5 1,20 43 2 80 Atte Ojala Lapua 5.3.2016 1991 Avoin 71,40 72,5 1,10

Lisätiedot

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society 1 ILMANSUOJELUYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2/2015 Aika: 26.11.2015 klo 15.00 Paikka: THL, Mannerheimintie 168 B ESITYSLISTA: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin sekä kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

NAISET RANKING Netta Miettinen 1995 Avoin 81,85 55,0 26,85 17 Lahti

NAISET RANKING Netta Miettinen 1995 Avoin 81,85 55,0 26,85 17 Lahti NAISET RANKING 2016 Naisilla voittaa pienempi erotus Miehillä suurempi erotus 60 Hanna Rantala 1982 Avoin 52,10 35,0 17,10 52 Tampere 20.8.2016 60 Hanna Rantala 1982 Avoin 52,00 35,0 17,00 51 Lahti 9.10.2016

Lisätiedot

Kansanlähetyksen kriisi, Kylväjän ja Sanansaattajien perustaminen. Luentosarja viidennestä herätysliikkeestä Luento 7

Kansanlähetyksen kriisi, Kylväjän ja Sanansaattajien perustaminen. Luentosarja viidennestä herätysliikkeestä Luento 7 Kansanlähetyksen kriisi, Kylväjän ja Sanansaattajien perustaminen Luentosarja viidennestä herätysliikkeestä 26.2.2009 Luento 7 ! Oliko hajaannuksessa kyse henkilökemiasta, teologiasta vai toiminnan painopisteistä!

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi SYYSKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 9.10.2010 klo 15.15 Paikka: Läsnä: Hirsiaho, Toivakka Jukka Heinonen Kirsi Rutajärvi Venla Rutajärvi Juha Lampinen Heimo Nieminen Tuomas Hokkanen Sari Puikkonen Ronja Hokkanen

Lisätiedot

Lapua Lohja

Lapua Lohja 5.3.2016 Lapua 66 65,80 Tomi Halmesmäki/76 105,0 105,0 1. 74 71,40 Atte Ojala/91 145,0 150,0 152,5 152,5 1. 74 71,30 Tero Keisala/85 125,0 140,0 145,0 145,0 2. 74 72,50 Toni Hyttinen/95 105,0 115,0 122,5

Lisätiedot

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A)

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A) 1 (142) 7 Riiheläinen Riku (A) 1 15:13,08 0:20,84 2 14:52,24 0:00,00 3 15:05,58 0:13,34 2 (142) 8 Eriksson Toni (A) 1 13:55,64 2 14:01,00 0:00,00 3 14:08,72 0:07,72 4 14:16,29 0:15,29 5 14:53,03 0:52,03

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN TULOKSET..009 19:09 SARJA M Kainulainen Olavi PS 95 9 191 1 45 51 Mankinen Mika PS 89 95 184 5 Seppä Timo SS 91 90 181 Eskelinen 4 1 Jukka PS 95 81 17 5 59 Hassinen Ari PK 89 81 170 Kirjavainen 4 Mikko

Lisätiedot

Kulmakivi. Suomen teologisen instituutin tiedotuslehti 30v. 1/2018

Kulmakivi. Suomen teologisen instituutin tiedotuslehti 30v. 1/2018 Kulmakivi Suomen teologisen instituutin tiedotuslehti 30v. 1/2018 Suomen teologinen instituutti perustettiin 30 vuotta sitten. Olin silloin teologian opiskelija ja suorittanut noin puolet tutkinnosta.

Lisätiedot

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN 29.9.2019 57 54,30 Johanna Forsström / 88 77,5 28.9.2019 SM - kilpailut Loppi 57N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40,0 8.6.2019 Helsinki 63 62,30 Aino Askala / 92 72,5

Lisätiedot

VIIPURIN URHEILIJOIDEN MIESTEN KAIKKIEN AIKOJEN MOUKARI (7,26kg) TILASTO IKÄLUOKITTAIN

VIIPURIN URHEILIJOIDEN MIESTEN KAIKKIEN AIKOJEN MOUKARI (7,26kg) TILASTO IKÄLUOKITTAIN VIIPURIN URHEILIJOIDEN MIESTEN KAIKKIEN AIKOJEN MOUKARI (7,26kg) TILASTO IKÄLUOKITTAIN 31.21.2017 MOUKARI (7,26 kg) Käytössä: 1919 edelleen M M20 1919 1944 ja 1958 1994 M19 1919 1944 ja 1958 1966 M18 Virhe.

Lisätiedot

JESSE- uistelu

JESSE- uistelu HSVU Tulostettu 14.6.2015 Sivut 1 / 21 5 Juha Rantala, Jussi Jaakkola 520 10120 10640 41520 1 6 Janne Virtanen, Petro Virtanen, Niki Kuokkanen 14120 1210 Hauki 8280 15330 18960 2 3 Kari Hämäläinen, Pertti

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2009 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2009 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2011 Paikka: Tieteiden talo, sali 104, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 8.11.2011 kello 19.15. 1. KOKOUKSEN AVAUS Ursan puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion Keilailuliitto 06.07.2016 Rauhalahti Bowling

Kuopion Keilailuliitto 06.07.2016 Rauhalahti Bowling Sivu 1 1. Sami Päiväniemi Veljmiehet 742 (3) + 732 (3) 1474 (6) 2. Samuli Haverinen Veljmiehet 750 (54) + 681 (54) 1431 (108) 3. Joonas Jehkinen Mainarit 719 (0) + 702 (0) 1421 (0) 4. Tomas Käyhkö Mainarit

Lisätiedot

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8. MAKSIMIRANKING 2017 N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.2017 N 52 50,2 Johanna Forsström / 88 65,0 70,0 72,5 72,5 Rauma 15.4.2017 N 63 61,70 Anne Heikkilä / 78 65,0 72,5 80,0 72,5

Lisätiedot

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA ISM 1.7.2017 Juuka LUODIKKO M uusinta 1 Pauli Markkanen PS M 49 42 91 85 176 186 2 Pertti Miettinen PS M 48 41 89 87 176 184 3 Marko Sikanen PS M 47 40 87 86 173 4 Aki Hännikäinen SS M 45 40 85 79 164

Lisätiedot

4 18 Edustajien nimeäminen kirkon virallisten lähetysjärjestöjen ja merimieskirkon kokouksiin

4 18 Edustajien nimeäminen kirkon virallisten lähetysjärjestöjen ja merimieskirkon kokouksiin JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 60 Nita Viitanen Pori ,10 40,0 1,27 23

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 60 Nita Viitanen Pori ,10 40,0 1,27 23 18.3.2017 Pori 1 60 Nita Viitanen Pori 18.3.2017 1998 20 58,10 40,0 1,27 23 1 90 Kalevi Lampinen Pori 18.3.2017 1943 60 80,30 82,5 2,20 10 1 90 Mika Turkia Pori 18.3.2017 1977 Avoin 80,40 82,5 2,10 25

Lisätiedot

Tulos vertailulukujärjestyksessä

Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5 I Vaalipiiri 1 Viitasalo Mikko 10 Kokoomus 975 5197,00 valittu 2 Leppiniemi Raili 12 Sitoutumattomat 1674 3262,00 valittu 3 Rautava Risto 8 Kokoomus 737 2598,50 valittu 4 Heinäluoma Eero 16 SDP 1299

Lisätiedot

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 60 Nita Viitanen Pori ,10 40,0 1,27 23

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 60 Nita Viitanen Pori ,10 40,0 1,27 23 18.3.2017 Pori 1 60 Nita Viitanen Pori 18.3.2017 1998 20 58,10 40,0 1,27 23 1 90 Kalevi Lampinen Pori 18.3.2017 1943 60 80,30 82,5 2,20 10 1 90 Mika Turkia Pori 18.3.2017 1977 Avoin 80,40 82,5 2,10 25

Lisätiedot

Keskustan Keski-Pohjanmaan piiri ry. Toimintakertomus Yleistä

Keskustan Keski-Pohjanmaan piiri ry. Toimintakertomus Yleistä Keskustan Keski-Pohjanmaan piiri ry Toimintakertomus 2018 Yleistä Toimintavuosi oli järjestöllisesti ja poliittisesti erittäin aktiivinen. Alkuvuoden presidentinvaalien lisäksi vuotta sävytti puoluekokous

Lisätiedot

Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Tulos vertailulukujärjestyksessä vaaliliitoittain

Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Tulos vertailulukujärjestyksessä vaaliliitoittain Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Koko maa Lähetetty: 85578 Äänestys%: 31,0 Hyväksytty: 26323 Hyväksytty%: 99,1 Hylätty: 228 Hylätty%: 0,9 Valitaan: 222 Hyväksytty: 4152 Hyväksytty%: 99,2 Hylätty:

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Lapin yliopiston hallituksen kokoonpanon vahvistaminen. 3 Yliopistokollegion kokoonpanon vahvistaminen

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Lapin yliopiston hallituksen kokoonpanon vahvistaminen. 3 Yliopistokollegion kokoonpanon vahvistaminen PÖYTÄKIRJA YLIOPISTOKOLLEGIO 27.11.2014 Kokous 05/14 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Lapin yliopiston hallituksen kokoonpanon vahvistaminen 3 Yliopistokollegion kokoonpanon vahvistaminen

Lisätiedot

kulmakivi STI 30V Jari Rankinen Timo Eskola MIKSI PIENTÄ JA VAATIMATONTA? VIHAINEN JUMALALLE MIHIN TARVITAAN STI:TÄ?

kulmakivi STI 30V Jari Rankinen Timo Eskola MIKSI PIENTÄ JA VAATIMATONTA? VIHAINEN JUMALALLE MIHIN TARVITAAN STI:TÄ? kulmakivi suomen teologisen instituutin tiedotuslehti Kulmakivenä on itse Kristus Jeesus (Ef 2:20) 3/2018 Jari Rankinen MIKSI PIENTÄ JA VAATIMATONTA? VIHAINEN JUMALALLE Timo Eskola MIHIN TARVITAAN STI:TÄ?

Lisätiedot

Kokous 6/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 6/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 8.6.2015 Kokous 6/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 8.6.2015 klo 18.00 19.15 Läsnäolevat jäsenet: Posti Timo pj Elonsalo Raimo vpj Harinen Ari Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko

Lisätiedot

Classic Motocross Heinola Kierrosajat 35 Lahti Jukka (Classic A)

Classic Motocross Heinola Kierrosajat 35 Lahti Jukka (Classic A) 1 (129) 35 Lahti Jukka (Classic A) 1 3:12,46 0:24,17 2 2:48,29 0:00,00 1 2:38,80 2 2:40,66 0:00,00 3 2:45,05 0:04,39 4 8:44,45 6:03,79 1 2:36,81 2 2:42,99 0:02,31 3 2:41,95 0:01,27 4 2:42,56 0:01,88 5

Lisätiedot

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ.

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. ANOMUS RIIHIMÄKI 21.12.2011 ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. Riihimäen Autoteknillinen Yhdistys puheenjohtaja puh. 040/3305273 sähköposti

Lisätiedot

TULOKSET. SML ISM Kuopiossa ILMAHIRVI 10M KAIKKI SARJAT. Sarja Etunimi Sukunimi Seura Alku Loppu Tulos Ratkot

TULOKSET. SML ISM Kuopiossa ILMAHIRVI 10M KAIKKI SARJAT. Sarja Etunimi Sukunimi Seura Alku Loppu Tulos Ratkot SML ISM Kuopiossa 4.3.2017 ILMAHIRVI 10M KAIKKI SARJAT Sarja Etunimi Sukunimi Seura Alku Loppu Tulos Ratkot M 1 Jesse Hyttinen PK 95 93 188 2 Aki Nyyssönen SS 94 92 186 3 Olli Paananen PS 93 92 185 20

Lisätiedot

TULOKSET 18:10 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu Kuopio

TULOKSET 18:10 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu Kuopio ILMAHIRVI TULOKSET 8:0 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu 6..0 Kuopio 78 etunimi sukunimi piiri ak. lk. lopputulos ratko M Aki Nyyssönen SS 98 97 95 0 Petri Matikainen PS 9 95 87 0 Mikko Markkanen PS 9 9

Lisätiedot

Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo

Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo 18 18.40 Jäsenet Seurantaryhmien työskentelyssä mukana Suni Hannu pj Peura Tuula Elonsalo Raimo vpj Nyman Ilona Fager-Pintilä Rose-Marie Siltala

Lisätiedot

Pöytäkirja ylei- Kirkkoherranvirastossa

Pöytäkirja ylei- Kirkkoherranvirastossa JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2014 1 AIKA: 6.2.2014 klo 17.30 20.15. PAIKKA: Huhtasuon kirkko, Nevakatu 6. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5

Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5 Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5 I Vaalipiiri 1 Leppiniemi Jarmo 3 Sitoutumattomat - 2757 4601,00 valittu 2 Akaan-Penttilä Eero 8 Kokoomus 794 3793,00 valittu 3 Hakala Lotta 4 Sitoutumattomat - 557

Lisätiedot

Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2012-31.12.2012

Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2012-31.12.2012 Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.2012-31.12.2012 Sisältö Sisältö... 1 1. Yleistä... 2 2. Virallinen toiminta... 2 2.1. Yhdistyksen kokoukset... 2 2.2. Tietotekniikan

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan.

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1(5) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2010 Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 9.11.2010 kello 19.15. Läsnä: Luettelo liitteenä 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

Ylivieskan Seutukunnan Omaishoitajat ja Läheiset ry. Ylivieskan Seutukunnan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n virallinen ensirekisteröintipäivämäärä

Ylivieskan Seutukunnan Omaishoitajat ja Läheiset ry. Ylivieskan Seutukunnan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n virallinen ensirekisteröintipäivämäärä 1 SISÄLLYSLUETTELO sivu YLEISTÄ... 3 ORGANISAATIO hallitus... 5 henkilöstö... 5 tilintarkastus... 5 kirjanpito... 6 TOIMINTA yhdistyksen kokoukset ja jäsenet... 6 muu toiminta... 6 tiedottaminen... 8 TULEVA

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 11.4.2018 klo 17.00 18.15 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 31

Lisätiedot

Poliisien yleisurheilun ja viisiottelun SM- kilpailut. 24.- 25.7.2012 Tampereen Stadion, Ratina ja Pyynikki. M 100 m. Tuuli: - 1,2

Poliisien yleisurheilun ja viisiottelun SM- kilpailut. 24.- 25.7.2012 Tampereen Stadion, Ratina ja Pyynikki. M 100 m. Tuuli: - 1,2 Poliisien yleisurheilun ja viisiottelun SM- kilpailut 24.- 25.7.2012 Tampereen Stadion, Ratina ja Pyynikki M 100 m Tuuli: - 1,2 1. Pertti Huovinen LP 11,51 2. Timo Rouhiainen Pirkm 11,65 3. Matti Röppänen

Lisätiedot

esityslista Nimi Tehtävä Läsnäolo Kettunen Paavo professori, jäsen Elorinne Anna-Liisa professori, varajäsen professori, varapuheenjohtaja

esityslista Nimi Tehtävä Läsnäolo Kettunen Paavo professori, jäsen Elorinne Anna-Liisa professori, varajäsen professori, varapuheenjohtaja 1/2017 1 Aika, 10:30 Paikka Joensuun kampus, Borealiksen auditorio BOR100, Yliopistokatu 7 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kettunen Paavo professori, jäsen Elorinne Anna-Liisa professori, varajäsen

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2012 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry VasE:n toimintakertomus vuodelta 2012 Vuosi 2012 oli yhdistyksen 75. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia,

Lisätiedot

Nuorten Palvelu ry SYYSPÄIVÄ 2017 KUOPIO. Kylpylähotelli Rauhalahti. Katiskaniementie 8, Kuopio

Nuorten Palvelu ry SYYSPÄIVÄ 2017 KUOPIO. Kylpylähotelli Rauhalahti. Katiskaniementie 8, Kuopio Nuorten Palvelu ry SYYSPÄIVÄ 2017 KUOPIO Kylpylähotelli Rauhalahti Katiskaniementie 8, Kuopio 25.11.2017 1 OHJELMA lauantaina, 25.11.2017 NUORTEN PALVELU RY:n SYYSKOKOUS 2017 (yksipäiväinen tapahtuma)

Lisätiedot

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 KiU KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 JOUKKUEET: 1920 Luku Kiteenkylän pesäpallojoukkue Hakulinen Heikki Hakulinen Onni Hakulinen Simo Hakulinen Toivo Hakulinen Viljo Hirvonen Arvi Kosonen Juho Lipponen Toivo

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 VER29.3 Hallitus 2015 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-0859670 Jouni Laurikainen, liik. ups. 040-8451070

Lisätiedot

Muut toimielimet ja toimijat, puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat

Muut toimielimet ja toimijat, puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat EDUSKUNTA RIKSDAGEN Muut toimielimet ja toimijat, puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat 1991 2014 Valtiontilintarkastajat t ja varapuheenjohtajat valtiopäivittäin 1991 1991 Mattila, Kalevi /kesk 1992 Mattila,

Lisätiedot

ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkotie Artjärvi. Allekirjoitus

ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkotie Artjärvi. Allekirjoitus 1 ARTJÄRVEN KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 27.10.2016 klo 18.00 Paikka Varsinaiset jäsenet Artjärven seurakuntakoti Anttila Ari, estynyt Jarmo Koskinen, poissa Mauri Kyöstilä Koskelainen Arja Metso

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 6/2015 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 16.6.2015 klo 17 18.05 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Haverinen

Lisätiedot

KRISTINUSKO JA JUUTALAISUUS Lähetysteologinen aikakauskirja Journal of Mission Theology. Volume 14 (2011).

KRISTINUSKO JA JUUTALAISUUS Lähetysteologinen aikakauskirja Journal of Mission Theology. Volume 14 (2011). KRISTINUSKO JA JUUTALAISUUS Lähetysteologinen aikakauskirja Journal of Mission Theology. Volume 14 (2011). Kaikille kristinuskon ja juutalaisuuden suhteesta kiinnostuneille on nyt hyviä uutisia. Kirkon

Lisätiedot

Vuosi oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Hallituksen tavoitteena oli tehostaa edunvalvontaa ja seurantaa eri virastoissa.

Vuosi oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Hallituksen tavoitteena oli tehostaa edunvalvontaa ja seurantaa eri virastoissa. 2 (7) Yleistä Vuosi oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Hallituksen tavoitteena oli tehostaa edunvalvontaa ja seurantaa eri virastoissa. Lisäksi hallituksen tavoitteena oli kehittää yhdistystoimintaa

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/ Paikka Videoneuvotteluna Joensuun kampus AU300, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus A130

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/ Paikka Videoneuvotteluna Joensuun kampus AU300, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus A130 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/2017 1 26.10.2017 Aika 26.10.2017, 13:00-13:40 Paikka Videoneuvotteluna Joensuun kampus AU300, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus A130 Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 8/2014 Aika ja paikka Maanantai 22.9.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki poissa Honkasalo, Timo Korkeaoja, Aila

Lisätiedot

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN PELAAJAT JOUKKUEITTAIN AMIGOS Kone MP HyZä Porski Tenuskebat Rockottajat Kotipojat Yhteensä 15 pelaajaa O M S Y J Intke Niko AMIGOS 0+0 0+0 0+0 0+0 0+1 0+1 6 0 2 2 0 Hassinen Mikko AMIGOS ei pel. ei pel.

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1 / 6 AIKA Ke klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 / 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40, ,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0

47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40, ,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0 2015 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING 47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40,0 47 46,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0 52N20 51,30 Jenna Pitkänen / 95 40,0 42,5 45,0 45,0 52N20 51,00 Jenna

Lisätiedot

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8. MAKSIMIRANKING 2017 N 47 46,90 Andreea Vasilescu/ 1991 42,5 47,5 47,5 42,5 Hämeenlinna 10.9.2017 N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.2017 N 52 51,50 Hanna Rantala/ 1982 85,0 90,0

Lisätiedot

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry Toimintakertomus 2015 Sisällys 1. Yhdistyksen tarkoitus 1 2. Hallitus 1 3. Yhdistyksen kokoukset 1 4. Toiminta 2 5. Tiedottaminen 2 6. Talous 3 1 1. YHDISTYKSEN

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2007

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2007 The Westermarck Society ry. TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2007 1. Johtokunta Seuran johtokuntaan kuuluivat kertomusvuonna Pekka Sulkunen, Tuula Gordon, JP Roos ja Kati Rantala Helsingistä, Riikka Homanen,

Lisätiedot

Perustavaan kokoukseen osallistui 11 henkilöä jotka kävivät laajan keskustelun yhdistyksen toiminnan suuntaviivoista ja julkisivujen ongelmista.

Perustavaan kokoukseen osallistui 11 henkilöä jotka kävivät laajan keskustelun yhdistyksen toiminnan suuntaviivoista ja julkisivujen ongelmista. Julkisivuyhdistys Martti Karimies TOIMINTAKERTOMUS 09.04.1996 JULKISIVUYHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 1995 Yhdistyksen perust aminen Perustava kokous. Yhdistyksen toiminnan voidaan katsoa alkaneen virallisesti

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista KUU Aika Torstai klo 17.00

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista KUU Aika Torstai klo 17.00 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Torstai 17.12.2015 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

Lisätiedot

72 osallistujaa, yhteissaalis g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y.

72 osallistujaa, yhteissaalis g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y. 72 osallistujaa, yhteissaalis 150355 g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y. 2 Eino Karppinen 6465 Puuliitto Kuhmon os. 752 ry 3 Mikko Kuusimaa

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Meurasalo Antti Pohjois-Savon RT Y 193 98 95 4 10 5 2 Tiihonen Tommi

Lisätiedot

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66 LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (6) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Keskiviikkona 16.4.2008 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1.

Lisätiedot

1 / 5 Ehdokasluettelo suppea 28.10.2012 27.09.2012 15:24. Ehdokasnro Sukunimi Etunimi Ammatti Kotikunta

1 / 5 Ehdokasluettelo suppea 28.10.2012 27.09.2012 15:24. Ehdokasnro Sukunimi Etunimi Ammatti Kotikunta 1 / 5 KV-2012 Ehdokasluettelo suppea 28.10.2012 27.09.2012 15:24 Ehdokasnro Sukunimi Etunimi Ammatti Kotikunta Suomen Sosialidemokraattinen Puolue r.p. 2 Aho Maria toimistosihteeri 3 Ailio kapteeni evp

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA Sisältö. Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS

VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA Sisältö. Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry VUOSIKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1.20-31.12.20 Sisältö Sisältö... 1 1. Yleistä... 2 2. Virallinen toiminta... 2 2.1. Yhdistyksen kokoukset... 2 2.2. Tietotekniikan

Lisätiedot

Valittu Vertausluku nro

Valittu Vertausluku nro Valitut ja varamiehet vertausluvuittain Sivu 1 Valittu Järj Ehdokas Ryhmä Äänet Vertausluku nimi 1. 117 Kääriäinen, Seppo KESK 608 3506,000 VTT, kansanedustaja 2. 31 Eestilä, Markku KOK 276 1770,000 kansanedustaja,

Lisätiedot

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Suomen hydrologian yhdistys (SHY) VUOSIKOKOUS 15.5.2014 klo. 17.30-18:43 Suomen ympäristökeskus, Mechelininkatu 34a, Helsinki Läsnäolijat: Johanna Korhonen, Hannu Marttila, Harri Koivusalo, Ari Jolma,

Lisätiedot

SUOMEN SYÖPÄPOTILAAT - CANCERPATIENTERNA I FINLAND RY SÄÄNNÖT

SUOMEN SYÖPÄPOTILAAT - CANCERPATIENTERNA I FINLAND RY SÄÄNNÖT 1 SUOMEN SYÖPÄPOTILAAT - CANCERPATIENTERNA I FINLAND RY SÄÄNNÖT 1 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Syöpäpotilaat Cancerpatienterna i Finland ry. Kansainvälisissä yhteyksissä yhdistyksestä

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 39 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Suominen Hannu Kankaanpään Seudun RT Y 192 94 98 6 6 8 2 Meurasalo

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18 Tyrnävän kirkossa, käynti sakastin ovesta. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliitto - FinlandsJägarförbund. Kansainvälisten lajien SM-kilpailut Sotkan Ampumarata, KAUHAJOKI

Suomen Metsästäjäliitto - FinlandsJägarförbund. Kansainvälisten lajien SM-kilpailut Sotkan Ampumarata, KAUHAJOKI N Sija Nro Nimi Sarja Piiri Kauris Kettu Gemssi Sika Trap Compak Tulos 1 33 Liina Laine N VS 50 49 50 48 80 92 369 2 79 Anne Tölli N KP 43 41 46 49 92 68 339 3 57 Niina Rauma N Po 49 50 50 45 80 60 334

Lisätiedot

Maakunnan ilma-ase mestaruuskilpailu

Maakunnan ilma-ase mestaruuskilpailu Puhjonmäen ilma-aserata 18.01.2014 10m Ilmakivääri 20 ls, sarja 10IT 1. Jesse Virola KuusA 81 83 164 10m Ilmakivääri 20 ls, sarja 8IT 1. Joona Holkko KAS 88 96 184 10m Ilmakivääri 20 ls, sarja 11-14A 1.

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2017 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2017 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2017 1 17.02.2017 Aika 17.02.2017, 10:30-15:15 Paikka Joensuun kampus, Borealiksen auditorio BOR100, Yliopistokatu 7 Osallistujat Kettunen Paavo professori, jäsen poissa

Lisätiedot

Lopputulokset / Final Results

Lopputulokset / Final Results 1 16:51:24 Luokka/Category Y 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 140 Vähämäki Teemu OSH 23 25 23 25 23 119 23 142 139 Valkeapää

Lisätiedot

SPR SUOMENLINNA TOIMINTAKERTOMUS 2014. HumO. Toiminta vuonna 2014. Osasto perustettu Suomenlinnassa 2009

SPR SUOMENLINNA TOIMINTAKERTOMUS 2014. HumO. Toiminta vuonna 2014. Osasto perustettu Suomenlinnassa 2009 TOIMINTAKERTIOMUS 2014 HumO OSASTON HUMANITAARISEN OIKEUDEN RYHMÄ AKTIIVISENA EA1 KOULUTUS KAKSI KERTAA KEVÄÄLLÄ RAVINTOLAPÄIVÄ 17.5.2014 ENSI KERTAA - MENESTYS KATASTROFI-GOLF PERINNE JATKUI HILL SIDESSÄ

Lisätiedot

Luotu: :14 Jokamiehen 7-ottelun tuloksia Sivu 1(5)

Luotu: :14 Jokamiehen 7-ottelun tuloksia Sivu 1(5) Luotu: 29.9.2015 0:14 Jokamiehen 7-ottelun tuloksia 1992-2015 Sivu 1(5) (1) Heinonen Risto 1997 M35 PB 5821 14,3 903 (1) 180 978 (1) 15,12 869 (3) 26.0 776 (13) 603 859 (2) 48,58 833 (11) 2,37,4 603 (57)

Lisätiedot

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry Pöytäkirja 1. 1. KOKOUKSEN AVAUS Ursan puheenjohtaja Hannu Karttunen avasi kokouksen klo 19.15.

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry Pöytäkirja 1. 1. KOKOUKSEN AVAUS Ursan puheenjohtaja Hannu Karttunen avasi kokouksen klo 19.15. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry Pöytäkirja 1 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2013 Paikka: Tieteiden talo, sali 104, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 5.11.2013 kello 19.15. Läsnä: Luettelo liitteenä 1

Lisätiedot

Lopputulokset / Final Results

Lopputulokset / Final Results skeet Lopputulokset / Final Results 1 16:22:13 Luokka/Category Y Sija Nro Nimi Seura 1 2 3 4 5 Yht. S-off Semi S-off Medal S-off Huom: Rank Bib Name Club Tot. Match Note: 1 2 20 Takanen Tommi LAS 24 25

Lisätiedot