KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 5/ Henttinen Kari jäsen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 5/2015 103. Henttinen Kari jäsen"

Transkriptio

1 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 5/ Kokousaika klo Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja von Frenckell Asta jäsen From Minna jäsen Henttinen Kari jäsen Ilomäki Kirsi jäsen Puronummi Paula jäsen Rosendahl Tapio jäsen Salonen Tomi jäsen Vaitomaa Marja jäsen Valovirta Rauno jäsen Muut läsnä olleet Karjalainen Milja yhtymävaltuuston puheenjohtaja Lievonen Maija-Liisa yhtymävaltuuston I varapuheenjohtaja Uotila Jarmo yhtymävaltuuston II varapuheenjohtaja Tiitinen Juhani kuntayhtymän johtaja Kallio Mika johtava ylilääkäri Oksa Jaana johtava hoitaja Koivusalo Satu henkilöstöpäällikkö Poissa Asiat Allekirjoitukset Juha Korkeaoja puheenjohtaja Juhani Tiitinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Allekirjoitukset Minna From Kari Henttinen Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Taloustoimistossa klo Todistaa: Raija Nummi arkistonhoitaja

2 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- KOKOUSKUTSU Nro 5/2015 Yhtymähallitus Kokousaika klo 15 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 KÄSITELTÄVÄT ASIAT 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kuntayhtymän johtajan ajankohtaiskatsaus 68 Jäsenen valitseminen tarkastuslautakuntaan 69 Hallintosäännön tarkistaminen 70 Toiminta- ja talouskatsaus tammi-maaliskuu Fysioterapeutin toimen perustaminen 72 Terveyskeskuslääkärin viran perustaminen 73 Sopimus sosiaalityöntekijän palveluista Keski-Satakunnan kuntien ja terveydenhuollon kuntayhtymän kesken 74 Puheterapeutin sijaisuus 75 Nakkilan kunnan ilmoitus yhtymävaltuuston varajäsenen vaihtumisesta 76 Työterveyshuoltosopimuksen solmiminen Puustelli Group Oy;n kanssa 77 Eri viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat ajalta Kuntayhtymän johtajan päätöspöytäkirjat ajalta Muut asiat puheenjohtaja JUHA KORKEAOJA

3 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 104 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 65 Kokous todetaan laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAT 66 Yhtymähallitus päättää valita pöytäkirjantarkastajat. Vuorossa ovat jäsenet Minna From ja Kari Henttinen (varalla jäsenet Ilomäki ja Puronummi).

4 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 105 KUNTAYHTYMÄN JOHTAJAN AJANKOHTAISKATSAUS 67 Yhtymähallitus sopi kokouksessaan , että kokousten alussa kuntayhtymän johtaja pitää lyhyen ajankohtaiskatsauksen. Katsauksen tarkoituksena on informoida yhtymähallitusta kuntayhtymän toimintaan sekä käsiteltäviin asioihin liittyvistä ajankohtaisista sekä valmistelussa olevista kysymyksistä. Kokouksen ajankohtaiskatsaus tulee koskemaan seuraavia aihealueita: lääkärikäynnit suoritepaikoittain (b-liite nro 1) kuntayhtymän uudet nettisivut kumppanuussopimuksen toimeenpanotilanne Yhtymähallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi ajankohtaiskatsauksen.

5 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 106 JÄSENEN VALITSEMINEN TARKASTUSLAUTAKUNTAAN 68 Yhtymävaltuusto on kokouksessaan /7 valinnut tarkastuslautakunnan varsinaiseksi jäseneksi Sari Ketolan Nakkilasta ja hänen henkilökohtaiseksi varajäseneksi Tarja Grönroosin Luvialta. Sari Ketolan poismenon vuoksi yhtymävaltuuston tulee valita tarkastuslautakuntaan uusi jäsen lautakunnan jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Yhtymähallitus päättää esittää yhtymävaltuustolle, että tämä valitsisi kuntayhtymän tarkastuslautakuntaan jäljellä olevaksi toimikaudeksi uuden jäsenen.

6 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 107 HALLINTOSÄÄNNÖN TARKISTAMINEN 69 Yhtymähallitus käsitteli asiaa kokouksessaan / 151 seuraavasti: Kuntalain 50 :ssä säädetään hallintosäännön minimimääräyksistä koskien kunnan hallinnon ja talouden järjestämistä, kokousmenettelyä sekä hallinnon ja talouden tarkastusta, sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan perusteita. Kuntalain 86 :ssä säädetään puolestaan, että Kuntalain 50 pykälää sovelletaan myös kuntayhtymiin. Hallintosääntö voi olla myös lain minimivaatimuksia laajempi, jossa on myös toimielimiä ja toimivallan jakoa sekä johtavien viranhaltijoiden tehtäviä ja toimivallan jakoa koskevia määräyksiä. Kuntayhtymän voimassa oleva hallintosääntö on vuodelta Kuntayhtymän laajentumisen sekä uusien toimintojen vuoksi voimassa oleva sääntö on tarkoituksenmukaista tarkistaa niin sisällön kuin toimivaltuuksien osalta. Säännön hallintojärjestelmä muodostuu toiminnallisista lähtökohdista, mikä mahdollistaa tarkoituksenmukaisen johtamisjärjestelmän rakentamisen ja kustannustehokkaan palvelutuotannon. Uudessa hallintosäännössä viranhaltijoiden toiminta- ja päätösvaltuuksia on laajennettu olemassa olevan tahtotilan mukaisesti. Hallintosääntöluonnos pykäläkohtaisine perusteluineen esityslistan b- liitteenä nro 3. Yhteistoimintaelimen lausunto hallintosääntöluonnoksesta b-liitteenä nro 4. Asiaa esitellään tarkemmin kokouksessa. Yhtymähallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi annetun selvityksen sekä päättää ehdottaa yhtymävaltuustolle, että tämä hyväksyisi kuntayhtymän hallintosäännön b-liitteen nro 3 mukaisena.

7 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 108 Yhtymähallitus päätti yksimielisesti esittelijän kokouksessa tekemän muutetun päätösehdotuksen mukaisesti käydä hallintosääntöluonnoksesta tässä kokouksessa lähetekeskustelu jatkovalmistelun pohjaksi Yh Kokouksessa käyty keskustelu on huomioitu tarkistetussa hallintosäännössä. Yhteenveto tarkennetusta tekstistä b-liitteessä nro 2. Hallintosääntö kokonaisuudessaan esityslistan b-liitteenä nro 3, muutoksen perustelut b-liitteenä nro 3 a. Yhteistoimintaelin käsittelee tarkistettua hallintosääntöä kokouksessaan Asiaa esitellään tarkemmin kokouksessa. Yhtymähallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi annetun selvityksen sekä yhteistoimintaelimen lausunnon ja päättää ehdottaa yhtymävaltuustolle, että tämä hyväksyisi kuntayhtymän hallintosäännön b-liitteen nro 3 mukaisena.

8 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 109 TOIMINTA- JA TALOUSKATSAUS TAMMI-MAALISKUU Toimintatuotot ensimmäiseltä neljännekseltä ovat yhteensä 7,2 milj.. Toimintakulut samalta ajanjaksolta ovat puolestaan 7,1 milj.. Toimintakate on yhteensä ja poistot Tarkastelukauden tulos on noin alijäämäinen. Henkilöstökustannukset 1-3 kuukaudelta ovat olleet yhteensä 3,3 milj.. Toteumaprosentti tammi-maaliskuulta on yhteensä 22,2 %. Palvelujen ostot ovat olleet yhteensä 2,6 milj. Kustannukset ovat nousseet edellisestä vuodesta runsaat kymmenen prosenttia. Nousuun ovat vaikuttaneet työterveyshuollon toiminnan ja hammashuoltotoiminnan osaulkoistaminen. Lisäksi vuoden alusta Eurajoen ulkoistettuihin toimintoihin on tullut kahden prosentin indeksitarkistus, joka vaikuttaa vain ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Huhtikuusta 2015 eteenpäin Eurajoen vuosisopimus tulee halpenemaan alkuvuodesta suoritetun kilpailutuksen myötä noin Lisäksi ostopalvelut ovat kohonneet asiakkaiden lisäyksen myötä myös sosiaalipalveluissa. Tarvikekustannukset ovat myös hienoisessa nousussa. Toiminta- ja talouskatsaus tammi-maaliskuulta 2015 esityslistan b- liitteenä nro 4. Asiaa esitellään tarkemmin kokouksessa. Yhtymähallitus merkitsee tässä vaiheessa tietoonsa saatetuksi enemmittä toimenpiteittä toiminta ja talouskatsauksen tammi-maaliskuulta Selvitys lähetetään tiedoksi myös jäsenkunnille.

9 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 110 FYSIOTERAPEUTIN TOIMEN PERUSTAMINEN 71 Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin, lääkintävoimistelijan tai erikoislääkintävoimistelijan tutkinnon. Fysioterapia perustuu terveyden, liikkumisen ja toimintakyvyn edellytysten tuntemiseen ja parhaaseen saatavilla olevaan tietoon. Fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut. Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymän fysioterapiassa työskentelee toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa osastonhoitaja, yhteensä 9 fysioterapeuttia, työfysioterapeutti ja kuntohoitaja. Kolmen vuoden ajan vuosittain on palkattu lisäksi yksi fysioterapeutti määräaikaisena varahenkilönä. Harjavallan fysioterapiassa työskentelevät osastonhoitaja ja kolme fysioterapeuttia, Kokemäellä kuntohoitaja ja kaksi fysioterapeuttia, Luvialla yksi fysioterapeutti. Harjavallan fysioterapian palveluja käyttävät myös nakkilalaiset. Syyskuusta 2013 lähtien kuntayhtymän fysioterapeutti on työskennellyt myös Eurajoen terveysasemalla Attendon fysioterapeutin lisäksi kahtena päivänä viikossa. Kokemäen vuodeosastotoiminnan loppuessa ja terveyskeskussairaalatoiminnan keskittyessä Harjavallan pääterveysasemalle Kokemäen osaston fysioterapeutti siirtyi Harjavallan osastolle. Osaston fysioterapeuttien työpanos (2 htv) on laskettu osaston hoitohenkilöstömitoitukseen. Kuntohoitajan työajasta noin puolet käytetään jalkahoitoon. Osastolla työskentelevien fysioterapeuttien ansiosta on pystytty tehostamaan toimintakykyä ylläpitävää ja edistävää työotetta ja välitöntä jatkokuntoutuksen aloittamista. Myös vastaanottopalveluissa on panostettu ennaltaehkäisevään toimintaan ja esimerkiksi kehotunnit (ryhtitunnit) ovat toteutuneet kouluilla kaikissa jäsenkunnissa. Vuonna 2015 toiminta laajenee myös yläasteikäisiin. Painopistettä on siirretty yksilöohjauksesta ryhmäohjaukseen. Vuonna 2012 uutena toimintana on aloitettu Tulpparyhmät. Tulppa on ryhmämuotoinen avokuntoutusohjelma valtimotautipotilaille ja niille, joilla on hoitoa vaativia valtimotaudin vaaratekijöitä. Lääkinnällisiin hoitosukkiin liittyvä ohjaus, mittaus ja anomukset sekä pohjallisten, erikoisjalkineiden tms. anomukset alueelliselle apuväline-

10 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 111 keskukselle on siirretty fysioterapian tehtäväksi. Suunnitteilla on fysioterapeutin vastaanottotoimintaa tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsiville potilaille sekä fysioterapeutin ja ortopedin työparimalli. Varahenkilö on vuosilomien aikana ja toiminnan laajentuessa mahdollistanut jonojen hallinnan ja hoitotakuun toteutumisen sekä fysioterapian työntekijöiden erityisosaamisen hyödyntämisen asiakkaiden parhaaksi. Vuosisuunnitelmassa 2015 todetaan, että fysioterapian varahenkilövakanssi, joka on täytetty talousarviovuosittain, täytetään vakinaisella työntekijällä Tämä edellyttää fysioterapeutin toimen perustamista. Toimen perustaminen ei aiheuta lisämäärärahatarvetta, koska määräaikaisen varahenkilön kustannukset on jo huomioitu talousarviossa. Yhtymähallitus päättää esittää yhtymävaltuustolle, että Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymän fysioterapiayksikköön perustetaan fysioterapeutin toimi lukien. Fysioterapeutin ensisijainen toimipiste on Harjavallan pääterveysasema.

11 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 112 TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRAN PERUSTAMINEN 72 Vuoden 2015 talousarviossa on varattu määrärahat lukien uuden terveyskeskuslääkärin virkaa varten. Viran täyttämiselle olisi tarvetta jo aiemminkin, mutta vuoden 2015 talousarvion määrärahojen supistamisen vuoksi virka on sovittu täytettäväksi vasta joulukuussa. Viran perustaminen on tullut ajankohtaiseksi voimakkaasti lisääntyneen lääkäripalvelujen kysynnän vuoksi. Väestön palvelutarve on ikärakenteen muuttumisen myötä lisääntynyt. Lääkäripalvelujen vahvistamista puoltaa lisäksi alueella olevien laitosten lisääntynyt palvelutarve ja terveydenhuoltolain mukanaan tuoma valinnanvapauden laajeneminen, joka on tuonut erityisesti pääterveysasemalle paljon kuntayhtymän ulkopuolisia asiakkaita. Yhtymähallitus päättää esittää yhtymävaltuustolle, että kuntayhtymään perustetaan terveyskeskuslääkärin virka toimialueena vastaanotto eri terveysasemilla. Ensisijainen toimipaikka on pääterveysasema.

12 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 113 PUHETERAPEUTIN SIJAISUUS 73 Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymässä on kolme puheterapeutin virkaa. Vakituisen viran haltija puheterapeutti Anna-Stina Sevon on anonut lakisääteistä hoitovapaata ajalle Hoitovapaa on Anna-Stina Sevonille myönnetty em. ajalle. Anna-Stina Sevonin äitiysloman ja palkattoman vanhempainvapaan sijaisena on palkattu puheterapeutti Senja Kaipainen. Senja Kaipainen on ilmoittanut olevansa käytettävissä päättyvän vanhempainvapaan sijaisuuden jälkeen Anna-Stina Sevonin hoitovapaan loppumiseen asti. Senja Kaipaisen nykyinen määräaikainen työsopimus päättyy Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymän alueen puheterapiapalveluiden kysyntään vastaaminen edellyttää sijaisen palkkaamista Anna-Stina Sevonin hoitovapaan ajaksi. Johtava ylilääkäri: Yhtymähallitus päättää palkata puheterapeutti Senja Kaipaisen puheterapeutti Anna-Stina Sevonin sijaiseksi Työ on kokoaikaista.

13 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 114 SOPIMUS SOSIAALITYÖNTEKIJÄN PALVELUISTA KESKI-SATAKUNNAN KUNTIEN JA TERVEYDENN KESKEN 74 Keski-Satakunnan kuntien (Eurajoki, Harjavalta, Kokemäki, Luvia ja Nakkila) ja Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymän sosiaalija terveysjohdon kesken on päädytty ehdottamaan sopimusta kelpoisuusehdot täyttävän sosiaalityöntekijän palvelujen keskinäisestä ostamisesta ja myymisestä akuuteissa ja päivystyksellisissä tapauksissa. Käytännössä tämä tarkoittaa tilannetta, jossa tarvitaan kiireellisesti kelpoisuusehdot täyttävän sosiaalityöntekijän päätös eikä ao. kunnassa tai kuntayhtymässä ole sellaista paikalla. Sopimus perustuu kuntalain 76 :n tarkoittamaan yhteistoimintaan: Kunnat voivat myös sopia, että kunnalle tai sen viranomaiselle laissa säädetty tehtävä, jossa toimivaltaa voidaan siirtää viranhaltijalle, annetaan virkavastuulla toisen kunnan viranhaltijan hoidettavaksi. B-liitteenä nro 5 olevaa sopimusluonnosta selostetaan tarkemmin kokouksessa. Sopimus tulisi voimaan ja se koskisi kuntayhtymässä sosiaalipalvelujen sosiaalityöntekijöitä. Yhtymähallitus hyväksyy liitteenä olevan sopimuksen sosiaalityöntekijän palveluista ja oikeuttaa kuntayhtymän johtajan allekirjoittamaan sen sekä tekemään siihen tarvittaessa teknisluonteisia korjauksia.

14 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 115 NAKKILAN KUNNANVALTUUSTON ILMOITUS YHTYMÄVALTUUSTON VARAJÄSENEN VAIHTUMISESTA 75 Nakkilan kunnanvaltuusto on kokouksessaan /97 myöntänyt Päivi Rinta-Koskelalle tämän pyytämän eron Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymän yhtymävaltuuston varajäsenyydestä. Rinta- Koskela on valtuutettu Hannu Heikkilän varajäsen yhtymävaltuustossa. Edelleen kunnanvaltuusto on päättänyt valita Anne-Marie Ståhlströmin uudeksi varajäseneksi varsinaiselle jäsenelle Hannu Heikkilälle kuntayhtymän yhtymävaltuustoon jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Yhtymähallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi Nakkilan kunnanvaltuuston ilmoituksen yhtymävaltuuston varajäsenen vaihtumisesta. Edelleen yhtymähallitus saattaa kunnanvaltuuston päätöksen yhtymävaltuuston tietoon.

15 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 116 TYÖTERVEYSHUOLTOSOPIMUKSEN SOLMIMINEN PUUSTELLI GROUP OY:N KANSSA 76 Puustelli Group Oy on ilmoittanut olevansa halukas ostamaan lukien yhtiön Harjavallan tehtaiden henkilökunnan työterveyshuollon kuntayhtymältä. Yhtiö on tähän saakka tuottanut itse tarvitsemansa työterveyspalvelut ostamalla osan tarvitsemistaan palveluista (lääkäri- ja fysioterapiapalvelut) yksityisiltä toimijoilta. Jatkossa yhtiön on tarkoitus ostaa kaikki työterveyshuollon palvelut ulkopuolisilta palvelujen tuottajilta kuntayhtymän kautta. Nykyisin kuntayhtymä on myynyt yhtiölle laboratorio- ja röntgenpalveluja. Lisäksi kuntayhtymä on myynyt yhtiölle tietoteknistä palvelua. Yhtiöllä on käytössään myös kuntayhtymän Pegasos - työterveyshuolto-osio, jota yhtiön työterveyshuoltotoiminnassa on tarkoitus käyttää jatkossakin. Yhtiön Harjavallan tehtailla on työntekijöitä noin 250. Käytyjen neuvottelujen jälkeen on päädytty ratkaisuun, että aluksi kuntayhtymä myy yhtiölle palveluja nykyisessä laajuudessa kuitenkin niin, että se on valmis tuottamaan ostajalle tarpeen mukaan myös työfysioterapia- ja psykologipalveluja sekä potilasasiamiespalveluja välittömästi sopimuksen tullessa voimaan. Kliiniset palvelut sekä yhtiön mahdollisesti tarvitsemat työfysioterapiapalvelut kuntayhtymä tulee ostamaan edelleen kahdelta lääkäritoimijalta. Lääkäritoimijoiden kanssa on alustavasti keskusteltu palvelujen hankkimisesta akuutissa tarpeissa myös kuntayhtymän muun työterveyshuollon tarpeisiin. Vuoden 2016 alusta kuntayhtymä panostaa yhtiöön työterveyshoitajan työpanosta tuntia/viikko. Työterveyshoitajan työpiste tuolloin tulisi olemaan pääsääntöisesti Puustelli -yhtiöiden työterveyshuollon tilat. B-liitteenä nro 6 yhtiön ja kuntayhtymän välinen sopimusluonnos. Pääsopimukseen liittyvä lääkärisopimusluonnos (Itness Oy) b-liitteenä nro 6a ja lääkäri- ja fysioterapiasopimusluonnos (MP Lääkärit Oy) b-liitteenä 6b. Asiaa esitellään tarkemmin kokouksessa.

16 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 117 Kuntayhtymän johtaja Yhtymähallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi annetun selvityksen sekä päättää osaltaan hyväksyä liitteiden nro 6, 6a sekä 6b mukaiset sopimukset. Edelleen yhtymähallitus päättää antaa kuntayhtymän johtajalle valtuudet liitteiden teknisluontoisiin tarkennuksiin. Päätös

17 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 118 ERI VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT AJALTA Luettelo tehdyistä päätöksistä ajalta nähtävillä kokouksessa. Yhtymähallitus päättää merkitä tietoonsa saatetuksi enemmittä toimenpiteittä johtavan ylilääkärin, johtavan hoitajan, vastaavan hammaslääkärin sekä tulosyksiköitten esimiesten päätöspöytäkirjat ajalta seuraavan päätösluettelon mukaisesti: Johtava ylilääkäri Mika Kallio, Avopuolen ylilääkäri Pauli Sallinen, Johtava hoitaja Jaana Oksa, Henkilöstöpäällikkö Satu Koivusalo, Vastaava hammaslääkäri Liisa Syrjänen, Vastaava hammashoitaja Seija Helin, Osastonhoitaja Anne Lehtonen, Siivoustyönohjaaja Tiina Saranen, Osastonhoitaja (työth) Arja Peltonen, 13 Vt. osastonhoitaja (neuvola) Minna Multisilta, Osastonhoitaja (kotish.) Tarja Kuvaja, Vt. osastonhoitaja Ulla-Maija Laurinen, Sairaanhoitaja Sarita Björkman, 1-4 Osastonhoitaja (fys.osasto) Anu Mitikka, Emäntä Eila Puustelli, Osastonhoitaja (avohoito) Pirjo-Riitta Tuomela, Johtava sosiaalityöntekijä Kaisa Koskela, 18-20

18 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 119 KUNTAYHTYMÄN JOHTAJAN PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT AJALTA Luettelo tehdyistä päätöksistä ajalta nähtävillä kokouksessa. Yhtymähallituksen puheenjohtaja: Yhtymähallitus päättää merkitä tietoonsa saatetuksi enemmittä toimenpiteittä kuntayhtymän johtajan päätöspöytäkirjat ajalta

19 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 120 MUUT ASIAT 79 - YHTYMÄHALLITUKSEN KOKOUS HEINÄKUUSSA Yhtymähallituksen kokous pidetään klo Porissa (paikka avoin) - SUPISTUKSIA KESÄN TOIMINNASSA (tiedote b-liitteenä nro 7)

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 5/2015 103

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 5/2015 103 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 5/2015 103 Kokousaika 20.5.2015 klo 16.00-18.55 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto 1/2017 1

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto 1/2017 1 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymävaltuusto 1/2017 1 Kokousaika Tiistai 24.1.2017 klo 15.00 Kokouspaikka Harjavallan pääterveysasema, kokoushuone 1 Saapuvilla olleet päätöksentekijät

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 9/2014 185

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 9/2014 185 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 9/2014 185 Kokousaika 14.10.2014 klo 15.00 16.45 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 4/2016 67 Kokousaika 25.5.2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja (saapui klo 15.20) von Frenckell Asta jäsen Nummelin Arja varajäsen

Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja (saapui klo 15.20) von Frenckell Asta jäsen Nummelin Arja varajäsen KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 4/2017 68 Kokousaika Torstai 1.6.2017 klo 15.02 16.35 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 10.12.2014 26 Kokousaika 10.12.2014 klo 17.00 18.53 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Kajander Rauno Kallio Reino Ketola

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto 1/2017 1

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto 1/2017 1 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymävaltuusto 1/2017 1 Kokousaika Tiistai 24.1.2017 klo 15.01-15.25 Kokouspaikka Harjavallan pääterveysasema, kokoushuone 1 Saapuvilla olleet päätöksentekijät

Lisätiedot

Poissa Kallio Mika johtava ylilääkäri

Poissa Kallio Mika johtava ylilääkäri KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 9/2015 194 Kokousaika 14.10.2015 klo 15 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 1/2016 1 Kokousaika 23.2.2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 3/2017 51 Kokousaika Keskiviikko 26.4.2017 klo 15 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 3.2.2015 14 Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Leino Jukka Outi Leino Lindgren

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 8/2015 173 Kokousaika 17.9.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 5/

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 5/ KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 5/2018 94 Kokousaika Perjantai 6.7.2018 klo 13.00 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 8/2016 141 Kokousaika 20.10.2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 7/2018 135 Kokousaika Keskiviikko 3.10.2018 klo 15 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto/ /

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto/ / KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymävaltuusto/1.6.2017 31.5.2021 3/2017 32 Kokousaika Keskiviikko 9.8.2017 klo 15 Kokouspaikka Harjavallan pääterveysasema, Koulukatu 2, kokoushuone 1

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 6/2015 124 Kokousaika 10.6.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto/ /

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto/ / KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymävaltuusto/1.6.2017 31.5.2021 4/2017 47 Kokousaika Keskiviikko 22.11.2017 klo 15 Kokouspaikka Harjavallan pääterveysasema, Koulukatu 2, kokoushuone

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 1 Kokousaika T0 16.3.2017 klo 16.00 19.35 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä Yhtymävaltuusto 25.05.2011 1

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä Yhtymävaltuusto 25.05.2011 1 Yhtymävaltuusto 25.05.2011 1 Kokousaika 25.05.2011 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Sutki Mika Tanner-Penttilä Hannele Anttila Jouko Miinalainen

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 14.11.2017 106 Kokousaika 14.10.2017 klo 17.00 18.23 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Arvola Ulla-Riitta Autio Markku Laakso Arvo Kaurila

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 2/2015 26. Henttinen Kari jäsen

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 2/2015 26. Henttinen Kari jäsen KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 2/2015 26 Kokousaika 26.2.2015 klo 14.00 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

7 Rehtori Hannu Mansikkakorven irtisanoutuminen 8 Kuntayhtymän johtajan varahenkilön nimeäminen 9 Vuoden 2016 tilinpäätöksen ennakkotiedot

7 Rehtori Hannu Mansikkakorven irtisanoutuminen 8 Kuntayhtymän johtajan varahenkilön nimeäminen 9 Vuoden 2016 tilinpäätöksen ennakkotiedot KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.2.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 14.2.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Harjavalta, kokoushuone, 2. krs, Myllykatu 10

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.12.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 13.12.2017 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 21.5.2014 1 (5) Kokousaika 21.5.2013 klo 18.00 20.02 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Kajander Rauno Reino Kallio Hellevi Kulmala Teija

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 15.3.2018 Klo 17.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 7.5.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 7.5.2019 klo 10.00 Paikka Lisätietoja ISLABin hallinnon kokoushuone, KYS, rak 1A, 3. krs, Kuopio SKYPE-kokous,

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 6/

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 6/ KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 6/2017 107 Kokousaika Keskiviikko 30.8.2017 klo 15 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 09.09.2010 klo 17.30 19.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 3/

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 3/ KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 3/2019 42 Kokousaika Keskiviikko 8.5.2019 klo 15 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 2/2014 25

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 2/2014 25 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 2/2014 25 Kokousaika 28.2.2014 klo 13.00-15.10 Kokouspaikka Kokemäen terveysasema, kokoushuone Kallaskabinetti Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 9/ 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 79 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / 2009 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.12.2009 klo 19.15 19.50 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kohtala Paavo Heinilä Päivi

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 4/ 2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 33 KOKOUSAIKA Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 3/2014 44

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 3/2014 44 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 3/2014 44 Kokousaika 21.3.2014 klo 13.00-16.00 Kokouspaikka Harjavallan pääterveysasema, kokoushuone Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 9/2015 194

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 9/2015 194 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 9/2015 194 Kokousaika 14.10.2015 klo 15.00-17.45 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 Sivistyslautakunta 19.03.2013 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 19.03.2013 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Pystykoski

Lisätiedot

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, Kajaani

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, Kajaani PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 22.08.2013 AIKA 22.08.2013 Klo 09:00-12:00 PAIKKA Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, 87100 Kajaani KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 21.8.2013 86 Kokousaika 21.8.2013 klo 17.00 18.20 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Autio Markku Kaurila Matti Leino Jukka

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.06.2010 klo 17.30 18.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet Laillisuus ja päätösvaltaisuus 03.11.2011 klo 17.30 19.00 Terveys- ja palvelukeskuksen

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 17.5.2017 61 Kokousaika 17.5.2017 klo 17.00 18.40 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Leino Jukka Antikainen Marita

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 7/2017 126 Kokousaika Keskiviikko 4.10.2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sivistyslautakunta 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sivistyslautakunta 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010 Sivistyslautakunta 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 18.05.2010 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet 18.01.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 7/2014 136

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 7/2014 136 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 7/2014 136 Kokousaika 17.7.2014 klo 10.00-11.14 Kokouspaikka Suomalainen Klubi, Pori Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone, pohjakerros, Kajaani

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone, pohjakerros, Kajaani PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 23.05.2013 AIKA 23.05.2013 Klo 10:10-13:00 PAIKKA Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone, pohjakerros, 87100 Kajaani KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Muut läsnä olleet Lievonen Maija-Liisa yhtymävaltuuston I varapuheenjohtaja yhtymävaltuuston II varapuheenjohtaja Tiitinen Juhani kuntayhtymän johtaja

Muut läsnä olleet Lievonen Maija-Liisa yhtymävaltuuston I varapuheenjohtaja yhtymävaltuuston II varapuheenjohtaja Tiitinen Juhani kuntayhtymän johtaja KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 8/2015 173 Kokousaika 17.9.2015 klo 16.05 18.12 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / Sosiaali- ja terveyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / Sosiaali- ja terveyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 21.01.2010 klo 17.30 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Kainuun Työterveys -liikelaitoksen johtokunta

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Kainuun Työterveys -liikelaitoksen johtokunta PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 20.04.2015 AIKA 20.04.2015 Klo 10:15-11:19 PAIKKA Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, 87100 Kajaani KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014 1 Kokousaika To 10.4.2014 klo 15.00 16.15 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari, pj. Malila Kari Eira Birgitta Kurkela Outi, vj. Poissa Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 16.11.2017 Klo 17.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 7/2018 135 Kokousaika Keskiviikko 3.10.2018 klo 15.05 16.36 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 15.02.2011 klo 17.30 19.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 21.03.2012 24 Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Aalto Jukka-Pekka Vähä-Rahka Jouko

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat. Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Maasalo Merja

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat. Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Maasalo Merja Yhtymähallitus 9.3.2016 21 Kokousaika 9.3.2016 klo 17.00 18.45 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 8/2017 144 Kokousaika Keskiviikko 8.11.2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017 KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 15.9.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs (Suoratie 1) 40

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 5/

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 5/ KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 5/2018 94 Kokousaika Perjantai 6.7.2018 klo 13.00-14.25 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Rosendahl Tapio yhtymähallituksen

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 21.11.2014 1 KOKOUSAIKA Torstai 27.11.2014 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie 42 Koulutusjohtaja

Lisätiedot

13.11.2013, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

13.11.2013, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 30.10.2013 25 Kokousaika 30.10.2013 klo 17.00 18.25 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Kallio Reino Ketola Hannu Kulmala

Lisätiedot

Muut läsnä olleet Karjalainen Milja yhtymävaltuuston puheenjohtaja yhtymävaltuuston II varapuheenjohtaja Markki Hanna-Leena kuntayhtymän johtaja

Muut läsnä olleet Karjalainen Milja yhtymävaltuuston puheenjohtaja yhtymävaltuuston II varapuheenjohtaja Markki Hanna-Leena kuntayhtymän johtaja KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 3/2017 51 Kokousaika Keskiviikko 26.4.2017 klo 15.32-18.05 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.2.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 14.2.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Harjavalta, kokoushuone, 2. krs, Myllykatu 10 7 Rehtori Hannu

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / 2008 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 12.11.2008 klo 18.00 18.50 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Markkola Juha-Matti Kärkelä

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Tiistai 8.5.2018 kello 14:00 16.28 Koulutuskeskus JEDU Piippola neuvotteluhuone, Siikalatva Saapuvilla: Seppälä Tuomo, puheenjohtaja Niemelä Helinä, jäsen Piippo Sirpa, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Muutosehdotukset yhtymävaltuuston hyväksymään hallintosääntöön

Muutosehdotukset yhtymävaltuuston hyväksymään hallintosääntöön Muutosehdotukset yhtymävaltuuston 23.11.2016 19 hyväksymään hallintosääntöön 1(6) Muutosehdotukset yhtymävaltuuston 23.11.2016 19 hyväksymään hallintosääntöön 3 luku Henkilöstöorganisaatio 9 Henkilöstöorganisaatio

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 2/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:45. kaupunginhallituksen kokoushuone.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 2/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:45. kaupunginhallituksen kokoushuone. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Tarkastuslautakunta Aika 13.02.2017 klo 08:00-10:45 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 7 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.11.2013 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.5.2012 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Haveri

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen talo, Hovinarri

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen talo, Hovinarri KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.2.2018 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.2.2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Puronummi Paula jäsen Rosendahl Tapio jäsen (poistui :n 88 käsittelyn jälkeen) Salonen Tomi jäsen Vaitomaa Marja jäsen Valovirta Rauno jäsen

Puronummi Paula jäsen Rosendahl Tapio jäsen (poistui :n 88 käsittelyn jälkeen) Salonen Tomi jäsen Vaitomaa Marja jäsen Valovirta Rauno jäsen KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 6/2015 124 Kokousaika 10.6.2015 klo 15.00-17.14 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSKUTSU 7 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSAIKA Tiistai 16.10.2014 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, auditorio, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 50 Kokousaika 15.6.2016 klo 17.00 17.55 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Leino Jukka Leino Outi Lindgren Hilkka

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/ Kainuun Työterveys -liikelaitoksen johtokunta

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/ Kainuun Työterveys -liikelaitoksen johtokunta PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 26.10.2015 AIKA 26.10.2015 Klo 13:10-14:09 PAIKKA Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, 87100 Kajaani KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 70 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tuusniemen kunta, valtuustosali

Tuusniemen kunta, valtuustosali Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (7) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 17.00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

Otsikko Sivu 6 KATSAUS SIUN SOTEN TOIMINTAAN 10 7 KATSAUS KUNNAN SIVISTYSTOIMEEN 11 8 KUNNAN HYVINVOINTISUUNNITELMAN TOTEUTUMINEN 12

Otsikko Sivu 6 KATSAUS SIUN SOTEN TOIMINTAAN 10 7 KATSAUS KUNNAN SIVISTYSTOIMEEN 11 8 KUNNAN HYVINVOINTISUUNNITELMAN TOTEUTUMINEN 12 Tarkastuslautakunta 11.3.2019 AIKA 11.3.2019 klo 9:04 12:16 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KATSAUS SIUN SOTEN TOIMINTAAN 10 7 KATSAUS KUNNAN SIVISTYSTOIMEEN

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Kirkkoneuvosto

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA KESKIVIIKKONA 22.2.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kyrön seurakuntakoti SAAPUVILLA Jäsenet Varajäsenet OLLEET JÄSENET / VARAJÄSENET Matti Kaipainen pj Mikko Nurmi vpj Hannu Ketola Lassi Arvola Ville

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot