Torstaina klo 19 Madetojan sali

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Torstaina 23.4.2015 klo 19 Madetojan sali"

Transkriptio

1 Torstaina klo 19 Madetojan sali

2 Torstaina klo 19 Madetojan sali Johannes Gustavsson, ohjaaja Atso Almila, seremoniamestari Sikri Lehko, saksofoni Edward Ananian-Cooper, kapellimestari Kara Koskinen, kapellimestari Lauri Ahokas, kapellimestari Jaan Ots, kapellimestari Johannes Brahms ( ): Traaginen alkusoitto, op. 81 Alexander Glazunov ( ): Saksofonikonsertto Es-duuri, op. 109 Allegro moderato Andante Allegro väliaika 20 min. Felix Mendelssohn ( ): Sinfonia nro 3 a-molli, op. 56 Skottilainen Andante con moto Allegro un poco agitato Assai animato Vivace non troppo Adagio Allegro vivacissimo Allegro maestoso assai Jälkikaiku konsertin jälkeen kahvila Preludissa. Konsertti päättyy n. klo Konsertin aikana kuvaaminen ja nauhoittaminen kielletty.

3 Edward Ananian-Cooper, kapellimestari Edward Ananian-Cooper on australialainen kapellimestari, joka opiskelee Sibelius- Akatemiassa orkesterinjohtoa Atso Almilan ja Leif Segerstamin johdolla. Hän on hiljattain suorittanut opintoja myös Christopher Seamanin kursseilla osana Australian Young Conductors Development -ohjelmaa sekä mm. Johannes Schlaeflin mestarikursseilla. Syksyllä 2013 hän valmistui myös kuoronjohtajaksi Matti Hyökin luokalta erinomaisin arvosanoin. Viime vuosina Ananian-Cooper on toiminut kapellimestarina useissa ooppera- ja oratorioproduktioissa johtaen mm. Mozartin Taikahuilun, Peter Mawell Daviesin Eight Songs for a Mad King -monodraaman, Kalevi Ahon uuden Frida y Diego - oopperan, Haydnin Nelson-messun ja Händelin Messias-oratorion. Ananian-Cooper on johtanut FiBO STORIA -orkesteria, Ylioppilaskunnan Soittajia, Wegeliuskamarijousia, NYKY Ensembleä, Akateemista Laulua ja Jubilatea. Kara Koskinen, kapellimestari Pianoa ja alttoviulua soittava Kara Koskinen (s. 1991) aloitti musiikin opiskelun Pohjois-Kymen Musiikkiopistossa Kouvolassa v Siellä saivat alkunsa myös kapellimestariopinnot Valerijs Avramenkon johdolla v Jorma Panulan, Atso Almilan ja Ari Rasilaisen mestarikursseille osallistunut Kara Koskinen oli Panulan Nuorisokaput -luokalla Syksyllä 2011 hän aloitti professori Leif Segerstamin orkesterinjohdon luokalla Sibelius-Akatemiassa, jossa hän keväällä 2014 suoritti professori Atso Almilan johdolla Musiikin kandidaatin tutkinnon. Lauri Ahokas, kapellimestari Lauri Ahokas (s. 1984) opiskelee orkesterinjohtoa Sibelius-Akatemian kapellimestariluokalla prof. Atso Almilan johdolla. Ahokas on opiskellut prof. Jorma Panulan nuorisokapellimestariluokalla sekä täydentänyt opintojaan lukuisilla mestarikursseilla, joiden yhteydessä hän on johtanut mm. Shanghain oopperan orkesteria, Etelä-Jyllannin sinfoniaorkesteria, Tampere Filharmoniaa, Kuopion kaupunginorkesteria, Vaasan kaupunginorkesteria, Joensuun kaupunginorkesteria sekä Pori Sinfoniettaa. Ahokas on opiskellut pianonsoittoa Sibelius-Akatemiassa opettajinaan Meri Louhos, Hui-Ying Liu-Tawaststjerna sekä prof. Erik T. Tawaststjerna. Hän suoritti pianonsoiton A-tutkinnon 2011 korkeimmin arvosanoin ja valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa Ahokas opiskeli myös viulunsoittoa. Kevätkausilla 2013 ja 2014 Ahokas johti Jyväskylä Sinfonian koululaiskonsertteja. Hän on esiintynyt pianistina mm. Naantalin musiikkijuhlilla, Aino Ackté - kamarifestivaalilla, sekä Radion Sinfoniaorkesterin solistina Eurovision nuorten solistien kilpailun kotimaan finaalissa. Ahokas on palkittu kahdesti Sibelius- Akatemian Helmi Vesa -pianokilpailussa. Hän rakastaa lisäksi kissoja yli kaiken.

4 Jaan Ots, kapellimestari Jaan Ots syntyi virolaiseen muusikkosukuun ja aloitti muusikonuransa jo hyvin nuorella iällä pianistina ja trumpetistina. Hän on voittanut yli kaksikymmentä palkintoa Virossa ja ulkomailla, mm. Latviassa, Saksassa ja Venäjällä sekä lukuisia stipendejä (mm. Yamaha- ja Helmi Valtman -stipendit). Valmistuttuaan pianonsoiton kandidaatiksi Viron Musiikki- ja teatteriakatemiasta hän pääsi opiskelemaan Sibelius-Akatemian kapellimestariluokalle. Lukuvuonna hän vietti vaihto-opintovuoden Pariisin konservatoriossa. Hän on osallistunut David Zinmanin, Jorma Panulan, Thomas Sanderlingin, Eri Klasin ja Jukka-Pekka Sarasteen mestarikursseille. Sikri Lehko, saksofoni Helsinkiläinen Sikri Lehko valmistui musiikin kandidaatiksi Sibelius-Akatemian klassisen musiikin osastolta vuonna 2013 pääaineenaan saksofoninsoitto ja valmistelee parhaillaan maisterin tutkintoaan opettajanaan Joonatan Rautiola. Hän on suorittanut opintoja myös Conservatoire de Strasbourgissa Ranskassa sekä Helsingin Konservatoriossa. Hänen muita opettajiaan ovat olleet mm. Philippe Geiss, Pekka Savijoki sekä Juha Keikkonen. Lehko on myös täydentänyt opintojaan useilla mestarikursseilla Ranskassa, Saksassa ja Hollannissa. Opettajista mainittakoon Claude Delangle, Arno Bornkamp ja Vincent David. Klassisen musiikin kentällä verrattain moderni instrumentti saksofoni on houkutellut Lehkoa syventymään nykymusiikkiin, ja hän tekee mielellään yhteistyötä säveltäjien kanssa. Viime vuosina Lehko on kiinnostunut myös vapaan improvisaation avaamista mahdollisuuksista musiikin tekemisessä ja esittämisessä. Solistisen työskentelyn lisäksi yhteismusisointi kamarimusiikista orkesterisoittoon on Lehkolle erityisen tärkeää, ja tällä hetkellä hänen aktiivisimpia kokoonpanojaan ovat duo sellisti Katariina Saarikosken kanssa sekä saksofonikvartetti. Lehko on myös Helsingin Saksofoniorkesterin jäsen. Hän on vieraillut toistuvasti mm. Helsinki Sinfoniettan, Kansallisoopperan orkesterin ja Kaartin soittokunnan riveissä. Sikri Lehko on Sibelius-Akatemian kautta ollut useammissa solistisissa tehtävissä, joista mainittakoon Academy Winds -orkesterin vierailu Yhdysvaltojen suurimmassa puhallinmusiikin konferenssissa, Chicagon Midwest Clinicissä Johannes Gustavsson Ruotsalainen kapellimestari Johannes Gustavsson (s. 1975) opiskeli alttoviulunsoittoa ja suoritti orkesterinjohdon diplomin Norjan musiikkikorkeakoulussa. Lisäksi hän on osallistunut Simon Streatfeildin ja Jorma Panulan kapellimestarikursseille. Gustavsson voitti Ruotsin kapellimestaripalkinnon vuonna 2003 ja sai tuomaristolta kiitosta musikaalisesta energisyydestään ja kyvystä välittää tavoitteensa orkesterin muusikoille. Vuonna 2004 hän saavutti Sir Georg Solti -kapellimestarikilpailussa Frankfurtissa toisen sijan ja 2008 ensimmäisenä Herbert Blomstedt - kapellimestaripalkinnon Ruotsin kuninkaalliselta musiikkiakatemialta. Lokakuussa 2008 yleisöpalkinnon kansainvälisessä Arturo Toscanini -kapellimestarikilpailussa

5 saanut Gustavsson on opintojensa jälkeen vieraillut säännöllisesti useiden ruotsalaisten, norjalaisten ja suomalaisten sinfonia- ja kamariorkestereiden kapellimestarina. Oopperaa hän on johtanut mm. Göteborgissa, Karlstadissa ja Uumajassa. Tammikuusta 2009 alkaen Gustavsson on ollut yksi neljästä Keski- Pohjanmaan kamariorkesterin pääkapellimestarista. Hän aloitti Västerås Sinfoniettan päävierailijana yhdessä Roy Goodmanin kanssa elokuussa Gustavsson on levyttänyt saksalaiselle CPO-levymerkille Anders Eliassonin teoksia yhdessä Ruotsin radio-orkesterin ja -kuoron, viulisti Ulf Wallinin ja pianisti Roland Pöntisen kanssa. Hän on myös kantaesittänyt lukuisia pohjoismaisten säveltäjien teoksia. Johannes Gustavsson on ollut Oulu Sinfonian ylikapellimestari syksystä 2013 lähtien. Atso Almila Kapellimestari, säveltäjä Atso Almila on toiminut useiden suomalaisten kaupunginorkestereiden vakituisena kapellimestarina, viimeksi Joensuun ja Kuopion kaupunginorkestereissa. Almila on vieraillut säännöllisesti Suomen oopperayhdistyksissä, Kansallisoopperassa sekä sinfoniaorkestereissa, ulkomaisista lähinnä Ruotsissa, Irlannissa ja Sveitsissä. Huhtikuussa 2007 Almila teki kiertueen Itävallassa Wiener Jeunesse Orchestran kanssa; uusi kutsu tuli vuodelle Almila opiskeli Sibelius-Akatemiassa orkesterinjohtoa Jorma Panulan johdolla sekä kuoronjohtoa Harald Andersénin johdolla. Sittemmin hän on toiminut Sibelius- Akatemian orkesterinjohdon yliassistenttina vuosina ja lehtorina vuosina Elokuusta 2014 lähtien hän on toiminut Sibelius-Akatemian orkesterinjohdon professorina. Syyskuussa 2010 ilmestyi Almilan kokoama kirja Vaistoa on vaikia opettaa, Atso Almilan ja Jorma Panulan keskusteluja kapellimestarin työstä, opettamisesta, musiikista ja elämästä. Oulu Sinfonia Oulu Sinfonia on Pohjois-Suomen ainoa ja EU-alueen pohjoisin sinfoniaorkesteri. Se aloitti toimintansa vuonna 1937 ja 1954 sai oikeuden käyttää kaupunginorkesterin nimeä. Orkesteri kunnallistettiin vuonna Nykyisen nimensä orkesteri otti käyttöön vuonna Tunnettuja kapellimestareita ja orkesterin kehittäjiä ovat viime vuosikymmeninä olleet Urpo Pesonen, Paavo Rautio, Onni Kelo, Rauno Rännäli, Ari Angervo, Peeter Lilje, Arvo Volmer ja Dmitri Slobodeniouk. Orkesterin päävierailija vuosina oli John Storgårds ja vuosina Jaakko Kuusisto taiteellisena johtajana toimi Anna-Maria Helsing. Johannes Gustavsson on ollut syksystä 2013 lähtien Oulu Sinfonian ylikapellimestari.

6 Orkesteri on tehnyt useita levytyksiä, mm. Leevi Madetojan koko orkesterituotannon ja Okon Fuoko -balettipantomiimin kokonaislevytyksen. Näiden jälkeen on ilmestynyt Mozartin aarioiden ja alkusoittojen levy, solistina Helena Juntunen. Orkesteri on levyttänyt nimikkosäveltäjänä vuosina olleen Olli Kortekankaan oopperan Messenius ja Lucia. Keväällä 2013 ilmestyi Kimmo Hakolan ja Toshio Hosokawan kitarakonsertot sisältävä levy, solistina Timo Korhonen, kapellimestarina Santtu-Matias Rouvali.

7 Kävijätutkimus Oulu Sinfonia ja muut orkesterit Suomessa tekevät kävijätutkimuksen konserttivieraistaan. Käy vastaamassa ja kertomassa konserttikokemuksestasi osoitteessa vastaa.innolink.fi/sso/oulu. Vastaajien kesken arvotaan lippupalkintoja Oulu Sinfonian konsertteihin. Vastausaikaa on saakka. Orkesterin toimintaa ja kamarikonsertteja tukee Orkesterin Pulssi ry.

8 Torstai klo 18 Madetojan sali TOIVO KÄRKI 100 VUOTTA Jaakko Kuusisto, kapellimestari Panu Savolainen, vibrafoni Teemu Viinikainen, kitara Jori Huhtala, kontrabasso Liput 10 35, Oulun sähkönmyynnin etuasiakas: 2 lippua yhden hinnalla 32 Torstai 7.5. klo 19 Madetojan sali KEVÄÄN ÄÄNIÄ Johannes Gustavsson, kapellimestari Benjamin Schmid, viulu Englund Sibelius Liput 8 24, kausikonsertti Keskiviikko klo 19 Madetojan salin lava ja kahvio KAMARIKONSERTTI V Oulu Sinfonian muusikoita Vapaa pääsy Liput: OULU10, Torikatu 10, avoinna ma pe 8 16 Ylikiimingin yhteispalvelupiste, Harjutie 18, avoinna: ma pe klo Haukiputaan yhteispalvelupiste, Jokelantie 1 L 1, avoinna: ma pe klo Kiimingin asiointipiste, Lempiniementie 2, avoinna: ma pe klo Yli-Iin palvelupiste, Halametsä 1, avoinna: ma pe klo ja Oulunsalon yhteispalvelupiste, Karhuojantie 2, avoinna: ma pe klo (Ilman palvelumaksua) Lippupalvelu, (1,96 /min + pvm). Palvelumaksu alk. 1,50 /lippu Avoinna ma la klo 8 21, su klo 8 18 Suoramyyntipaikat Oulussa: Stockmannin palvelupiste, Prismat Raksila, Limingantulli ja Zeppelin, R-Kioskit Pateniemi ja Ratakatu, Musiikki-Kullas (palvelumaksu alk. 1,50 /lippu). Varatut liput noudettavissa myös kaikista R-kioskeista. Liput konserttipaikalta tuntia ennen konsertin alkua, palvelumaksu 3 /lippu.

Avec Jontte. Johannes Gustavsson John Storgårds TORSTAINA 26.3.2015 KLO 19

Avec Jontte. Johannes Gustavsson John Storgårds TORSTAINA 26.3.2015 KLO 19 Avec Jontte Johannes Gustavsson John Storgårds TORSTAINA 26.3.2015 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 26.3.2015 klo 19 AVEC JONTTE Johannes Gustavsson, kapellimestari John Storgårds, viulu Kimmo Hakola

Lisätiedot

Gustavsson & Gustafsson. Johannes Gustavsson Jan-Erik Gustafsson TORSTAINA 12.2.2015 KLO 19

Gustavsson & Gustafsson. Johannes Gustavsson Jan-Erik Gustafsson TORSTAINA 12.2.2015 KLO 19 Gustavsson & Gustafsson Johannes Gustavsson Jan-Erik Gustafsson TORSTAINA 12.2.2015 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 12.2.2015 klo 19 GUSTAVSSON & GUSTAFSSON Johannes Gustavsson, kapellimestari

Lisätiedot

Uuden Musiikin Lokakuu. Johannes Gustavsson Christoffer Sundqvist TORSTAINA 30.10.2014 KLO 19

Uuden Musiikin Lokakuu. Johannes Gustavsson Christoffer Sundqvist TORSTAINA 30.10.2014 KLO 19 Uuden Musiikin Lokakuu Johannes Gustavsson Christoffer Sundqvist TORSTAINA 30.10.2014 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 30.10.2014 klo 19 UUDEN MUSIIKIN LOKAKUU Johannes Gustavsson, kapellimestari

Lisätiedot

Ylikapellimestari. Johannes Gustavsson, kapellimestari Marianna Shirinyan, piano TORSTAINA 12.9.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI. VALOA KOHTI esittäytyy

Ylikapellimestari. Johannes Gustavsson, kapellimestari Marianna Shirinyan, piano TORSTAINA 12.9.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI. VALOA KOHTI esittäytyy Ylikapellimestari VALOA KOHTI esittäytyy Johannes Gustavsson, kapellimestari Håkan Hardenberger, trumpetti Torstaina 8.11.2012 klo 19 Madetojan sali Johannes Gustavsson, kapellimestari Marianna Shirinyan,

Lisätiedot

Cantus Arcticus. Johannes Gustavsson Guro Kleven Hagen TORSTAINA 10.9.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI

Cantus Arcticus. Johannes Gustavsson Guro Kleven Hagen TORSTAINA 10.9.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI Cantus Arcticus Johannes Gustavsson Guro Kleven Hagen TORSTAINA 10.9.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Torstaina 10.9.2015 klo 19 Johannes Gustavsson, kapellimestari Guro Kleven Hagen, viulu Einojuhani

Lisätiedot

juliste: MainosMariini

juliste: MainosMariini juliste: MainosMariini SELLO-PIANO -KONSERTTI PERJANTAINA 22.11.2013 Markus Hallikainen (s. 1987) aloitti sellonsoiton 5-vuotiaan Helli Sepän oppilaana. Espoon musiikkiopistossa häntä opetti vuodesta -97

Lisätiedot

Eija Kajavan opinnäytekonsertti. Romantiikan ajan kamarimusiikkia. Musiikkikeskuksen kamarimusiikkisalissa klo 19

Eija Kajavan opinnäytekonsertti. Romantiikan ajan kamarimusiikkia. Musiikkikeskuksen kamarimusiikkisalissa klo 19 Eija Kajavan opinnäytekonsertti Säveliä elämästä Romantiikan ajan kamarimusiikkia Musiikkikeskuksen kamarimusiikkisalissa 28.11.2012 klo 19 Eija Kajava, viulu, Marjaana Oliveira, viulu Sonja Koistinen,

Lisätiedot

Britten 100 vuotta. Anna-Maria Helsing Tomas Nuñez-Garcés TORSTAINA 14.11.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI

Britten 100 vuotta. Anna-Maria Helsing Tomas Nuñez-Garcés TORSTAINA 14.11.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI Britten 100 vuotta Anna-Maria Helsing Tomas Nuñez-Garcés TORSTAINA 14.11.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Torstaina 14.11.2013 klo 19 BRITTEN 100 VUOTTA Anna-Maria Helsing, kapellimestari Tomas Nuñez-Garcés,

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Klassinen kuoro. Suomalainen Kevät. Imatra 17.4.2010 klo 16, Vuoksenniska Kolmen ristin kirkko,

Etelä-Karjalan Klassinen kuoro. Suomalainen Kevät. Imatra 17.4.2010 klo 16, Vuoksenniska Kolmen ristin kirkko, Etelä-Karjalan Klassinen kuoro Suomalainen Kevät Imatra 17.4.2010 klo 16, Vuoksenniska Kolmen ristin kirkko, Lappeenranta 18.4.2010 klo 16, Lappeenrannan Musiikkiopiston Helkiö-sali Ohjelma Jaakko Mäntyjärvi

Lisätiedot

Mollissa kohti kesää. Johannes Gustavsson Andreas Brantelid. TORSTAINA 8.5.2014 klo19

Mollissa kohti kesää. Johannes Gustavsson Andreas Brantelid. TORSTAINA 8.5.2014 klo19 Mollissa kohti kesää Johannes Gustavsson Andreas Brantelid TORSTAINA 8.5.2014 klo19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 8.5.2014 klo 19 MOLLISSA KOHTI KESÄÄ Johannes Gustavsson, kapellimestari Andreas Brantelid,

Lisätiedot

10.4. KESKIVIIKKOSARJA 13

10.4. KESKIVIIKKOSARJA 13 10.4. KESKIVIIKKOSARJA 13 Musiikkitalo klo 19.00 NUORTEN SOLISTIEN KONSERTTI Atso Almila, kapellimestari Jan Koetsier: Konsertto neljälle käyrätorvelle ja orkesterille op. 95 I Lento Allegro con brio Aleksi

Lisätiedot

Solistina Olli! Johannes Gustavsson Olli Mustonen TORSTAINA 4.12.2014 KLO 19

Solistina Olli! Johannes Gustavsson Olli Mustonen TORSTAINA 4.12.2014 KLO 19 Solistina Olli! Johannes Gustavsson Olli Mustonen TORSTAINA 4.12.2014 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 4.12.2014 klo 19 SOLISTINA OLLI! Johannes Gustavsson, kapellimestari Olli Mustonen, piano Sergei

Lisätiedot

Fanfaari syksylle. Johannes Gustavsson Tine Thing Helseth. TORSTAINA 11.9.2014 klo19

Fanfaari syksylle. Johannes Gustavsson Tine Thing Helseth. TORSTAINA 11.9.2014 klo19 Fanfaari syksylle Johannes Gustavsson Tine Thing Helseth TORSTAINA 11.9.2014 klo19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 11.9.2014 klo 19 FANFAARI SYKSYLLE Johannes Gustavsson, kapellimestari Tine Thing Helseth,

Lisätiedot

"Hommage a O. M.", op. 46 (2010) - Ensiesitys - for clarinet, violin, cello and piano

Hommage a O. M., op. 46 (2010) - Ensiesitys - for clarinet, violin, cello and piano Erkki Palola (1957-) "Hommage a O. M.", op. 46 (2010) for clarinet, violin, cello and piano - Ensiesitys - Erkki Palola, viulu Heikki Kulo, sello Jörg Fabian Schnabel, klarinetti Kari Syväniemi, piano

Lisätiedot

Ystävien kanssa. Johannes Gustavsson Alina Pogostkina TORSTAINA 13.2.2014 KLO 19 MADETOJAN SALI

Ystävien kanssa. Johannes Gustavsson Alina Pogostkina TORSTAINA 13.2.2014 KLO 19 MADETOJAN SALI Ystävien kanssa Johannes Gustavsson Alina Pogostkina TORSTAINA 13.2.2014 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Torstaina 13.2.2014 klo 19 YSTÄVIEN KANSSA Johannes Gustavsson, kapellimestari Alina Pogostkina,

Lisätiedot

Suomalainen myytti, Jorma Hynninen. Juha Kangas Jorma Hynninen TORSTAINA 24.9.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI

Suomalainen myytti, Jorma Hynninen. Juha Kangas Jorma Hynninen TORSTAINA 24.9.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI Suomalainen myytti, Jorma Hynninen Juha Kangas Jorma Hynninen TORSTAINA 24.9.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Torstaina 24.9.2015 klo 19 Suomalainen myytti, Jorma Hynninen Juha Kangas, kapellimestari

Lisätiedot

Ilta Beethovenin seurassa. Gordan Nikolić TORSTAINA 22.1.2015 KLO 19

Ilta Beethovenin seurassa. Gordan Nikolić TORSTAINA 22.1.2015 KLO 19 Ilta Beethovenin seurassa Gordan Nikolić TORSTAINA 22.1.2015 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 22.1.2015 klo 19 ILTA BEETHOVENIN SEURASSA Gordan Nikolić, viulisti-johtaja Ludwig van Beethoven (1770

Lisätiedot

Sankareiden kanssa. Johannes Gustavsson Réka Szilvay TORSTAINA 3.4.2014 KLO 19

Sankareiden kanssa. Johannes Gustavsson Réka Szilvay TORSTAINA 3.4.2014 KLO 19 Sankareiden kanssa Johannes Gustavsson Réka Szilvay TORSTAINA 3.4.2014 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 3.4.2014 klo 19 SANKAREIDEN KANSSA Johannes Gustavsson, kapellimestari Réka Szilvay, viulu

Lisätiedot

Opinnot Tampereen Konservatoriossa 1974 1987 (ammattilinjalla 1985 1987)

Opinnot Tampereen Konservatoriossa 1974 1987 (ammattilinjalla 1985 1987) Kristiina Junttu Syntymäaika: 18.06.1968 Ammatti: pianisti, pianonsoitonopettaja Koulutus: Opinnot Tampereen Konservatoriossa 1974 1987 (ammattilinjalla 1985 1987) Opinnot Sibelius Akatemian Solistisella

Lisätiedot

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ KAMARIMUSIIKKISARJAN KONSERTTI. Su klo 15 Tampere-talon Pieni sali. Kaapo Kamu

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ KAMARIMUSIIKKISARJAN KONSERTTI. Su klo 15 Tampere-talon Pieni sali. Kaapo Kamu FAUNIEN ILTAPÄIVÄ KAMARIMUSIIKKISARJAN KONSERTTI Su 28.10.2018 klo 15 Tampere-talon Pieni sali Kaapo Kamu 1 Su 28.10.2018 klo 15 Tampere-talon Pieni sali FAUNIEN ILTAPÄIVÄ KAMARIMUSIIKKISARJAN KONSERTTI

Lisätiedot

Johannes Piirto, piano

Johannes Piirto, piano Esa Heikkilä, kapellimestari Aarre Merikanto: Intrada 5 min Joonas Kokkonen: Sellokonsertto 8 min I osa Moderato mosso - Allegro Lauri Kankkunen, sello Maurice Ravel: Don Quichotte à Dulcinée 6 min I Chanson

Lisätiedot

Naapurukset kohtaavat. Johannes Gustavsson Torleif Thedéen TORSTAINA 27.11.2014 KLO 19

Naapurukset kohtaavat. Johannes Gustavsson Torleif Thedéen TORSTAINA 27.11.2014 KLO 19 Naapurukset kohtaavat Johannes Gustavsson Torleif Thedéen TORSTAINA 27.11.2014 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 27.11.2014 klo 19 NAAPURUKSET KOHTAAVAT Johannes Gustavsson, kapellimestari Torleif

Lisätiedot

Johannes, Johannes ja Paavali. Johannes Gustavsson Paavali Jumppanen TORSTAINA 27.3.2014 KLO 19

Johannes, Johannes ja Paavali. Johannes Gustavsson Paavali Jumppanen TORSTAINA 27.3.2014 KLO 19 Johannes, Johannes ja Paavali Johannes Gustavsson Paavali Jumppanen TORSTAINA 27.3.2014 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 27.3.2014 klo19 JOHANNES, JOHANNES JA PAAVALI Johannes Gustavsson, kapellimestari

Lisätiedot

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA Erno Dohnányi (1877 1960) Serenadi jousitriolle C-duuri op. 10 I Marcia. Allegro II Romanza. Adagio non troppo III Scherzo. Vivace IV Tema con variazioni. Andante

Lisätiedot

Jatko-opintoja musiikista kiinnostuneille

Jatko-opintoja musiikista kiinnostuneille Jatko-opintoja musiikista kiinnostuneille Opiskeluvaihtoehtoja yliopistossa (n.5v.) ja ammattikorkeakoulussa (n. 3,5v.) Sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun haettaessa ennakkotehtäviä ja/tai soveltuvuuskoe

Lisätiedot

Slaavilaisissa tunnelmissa. Luke Dollman Vladimir Mischouk TORSTAINA 16.10.2014 KLO 19

Slaavilaisissa tunnelmissa. Luke Dollman Vladimir Mischouk TORSTAINA 16.10.2014 KLO 19 Slaavilaisissa tunnelmissa Luke Dollman Vladimir Mischouk TORSTAINA 16.10.2014 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 16.10.2014 klo 19 SLAAVILAISISSA TUNNELMISSA Luke Dollman, kapellimestari Vladimir

Lisätiedot

To 12.3.2015 klo 19 Sibeliustalo NUORTEN SOLISTIEN KONSERTTI

To 12.3.2015 klo 19 Sibeliustalo NUORTEN SOLISTIEN KONSERTTI To 12.3.2015 klo 19 Sibeliustalo NUORTEN SOLISTIEN KONSERTTI Esa Heikkilä, kapellimestari Carl Maria von Weber: Fritz Kreisler: Alkusoitto oopperaan Oberon (Adagio sostenuto) Preludi ja Allegro sol. Jenna

Lisätiedot

NUORTEN SOLISTIEN KILPAILU

NUORTEN SOLISTIEN KILPAILU NUORTEN SOLISTIEN KILPAILU 2017 2018 Tampere Filharmonian Nuorten solistien kilpailu järjestetään tänä vuonna kolmannen kerran. Mukaan on voinut ilmoittautua nuoria soittajia Pirkanmaan alueen musiikkioppilaitoksista.

Lisätiedot

Kaikuja kotimaisemissa. Antony Hermus Lilli Maijala TORSTAINA 6.11.2014 KLO 19

Kaikuja kotimaisemissa. Antony Hermus Lilli Maijala TORSTAINA 6.11.2014 KLO 19 Kaikuja kotimaisemissa Antony Hermus Lilli Maijala TORSTAINA 6.11.2014 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 6.11.2014 klo 19 KAIKUJA KOTIMAISEMISSA Antony Hermus, kapellimestari Lilli Maijala, alttoviulu

Lisätiedot

Bela Bartók: Rapsodia nro 1 viululle ja orkesterille Emma Mali, viulu. Sergei Prokofjev: Pianokonsertto nro 1, 2. ja 3. osa Ossi Tanner, piano

Bela Bartók: Rapsodia nro 1 viululle ja orkesterille Emma Mali, viulu. Sergei Prokofjev: Pianokonsertto nro 1, 2. ja 3. osa Ossi Tanner, piano 13.5. KESKIVIIKKOSARJA 13 Musiikkitalo klo 19.00 Pertti Pekkanen, kapellimestari Bela Bartók: Rapsodia nro 1 viululle ja orkesterille Emma Mali, viulu 10 min Sergei Prokofjev: Pianokonsertto nro 1, 2.

Lisätiedot

FAUNIEN ILTA LYÖMÄSOITIN HITS. Ti klo 19 Tampere-talon Pieni sali

FAUNIEN ILTA LYÖMÄSOITIN HITS. Ti klo 19 Tampere-talon Pieni sali FAUNIEN ILTA LYÖMÄSOITIN HITS Ti 9.10.2018 klo 19 Tampere-talon Pieni sali 1 Ti 9.10.2018 klo 19 Tampere-talon Pieni sali FAUNIEN ILTA LYÖMÄSOITIN HITS Osuma Ensemblen levynjulkistamiskonsertti TIM FERCHEN

Lisätiedot

Talven tuoksuja. Jaakko Kuusisto, kapellimestari Elina Vähälä, viulu TORSTAINA 19.9.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI

Talven tuoksuja. Jaakko Kuusisto, kapellimestari Elina Vähälä, viulu TORSTAINA 19.9.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI Talven tuoksuja Jaakko Kuusisto, kapellimestari Elina Vähälä, viulu TORSTAINA 19.9.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Torstaina 19.9.2013 klo 19 TALVEN TUOKSUJA Jaakko Kuusisto, kapellimestari Elina Vähälä,

Lisätiedot

17.2. PERJANTAISARJA 9 Musiikkitalo klo 19.00

17.2. PERJANTAISARJA 9 Musiikkitalo klo 19.00 17.2. PERJANTAISARJA 9 Musiikkitalo klo 19.00 Thomas Zehetmair, kapellimestari ja viulu Ludwig van Beethoven: Viulukonsertto D-duuri, op. 61 45 min I Allegro ma non troppo II Larghetto III Rondo (Allegro)

Lisätiedot

Pysähdy pääsiäiseen. Juha Kangas Marko Ylönen. TORSTAINA 16.4.2014 klo 19

Pysähdy pääsiäiseen. Juha Kangas Marko Ylönen. TORSTAINA 16.4.2014 klo 19 Pysähdy pääsiäiseen Juha Kangas Marko Ylönen TORSTAINA 16.4.2014 klo 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 16.4.2014 klo 19 PYSÄHDY PÄÄSIÄISEEN Juha Kangas, kapellimestari Marko Ylönen, sello Johann Sebastian

Lisätiedot

Tiistai / Lempäälä. Keskiviikko / Lempäälä LEMPÄÄLÄ

Tiistai / Lempäälä. Keskiviikko / Lempäälä LEMPÄÄLÄ LEMPÄÄLÄ Tiistai / Lempäälä 0550106LV SUPERHEROES AND ANGRY BIRDS LEFFA JA PELIMUSIIKKIA 12.1.2016 10.5.2016 Tiistaisin Klo 16.30 17.15 Hääkivi Opettaja Mikko Kiiski 0530101LV MINIJOUSET 12.1.2016 10.5.2016

Lisätiedot

Markus Ketola Ralf Nyqvist Antti Rissanen UUSIA SOVITUKSIA JUNIOR BIG BANDILLE BIG BANG

Markus Ketola Ralf Nyqvist Antti Rissanen UUSIA SOVITUKSIA JUNIOR BIG BANDILLE BIG BANG Markus Ketola Ralf Nyqvist Antti Rissanen UUSIA SOVITUKSIA JUNIOR BANDILLE SUOMEN BAND -YHDISTYS RY A A SUOMEN BAND -YHDISTYS RY Big Bang Markus Ketola (s. 1968) Suomen big band -yhdistyksen projekti big

Lisätiedot

Turkkilainen kaksoskonsertto. Leo McFall Ferhan ja Ferzan Önder TORSTAINA 15.1.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI

Turkkilainen kaksoskonsertto. Leo McFall Ferhan ja Ferzan Önder TORSTAINA 15.1.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI Turkkilainen kaksoskonsertto Leo McFall Ferhan ja Ferzan Önder TORSTAINA 15.1.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Torstaina 15.1.2015 klo 19 TURKKILAINEN KAKSOSKONSERTTO Leo McFall, kapellimestari Ferhan

Lisätiedot

Ihmisen ääni & Karhu. Suomen Kansallisooppera vierailee. TORSTAINA 4.9.2014 klo19

Ihmisen ääni & Karhu. Suomen Kansallisooppera vierailee. TORSTAINA 4.9.2014 klo19 Ihmisen ääni & Karhu Suomen Kansallisooppera vierailee TORSTAINA 4.9.2014 klo19 Madetojan sali Ohjelma Kaksi 1900-luvun oopperahelmeä Kevyen henkeviä melodioita, surullista ilottelua, kirkollista kabareeta

Lisätiedot

Maestron paluu. Arvo Volmer Ingolf Wunder. TORSTAINA 18.9.2014 klo19

Maestron paluu. Arvo Volmer Ingolf Wunder. TORSTAINA 18.9.2014 klo19 Maestron paluu Arvo Volmer Ingolf Wunder TORSTAINA 18.9.2014 klo19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 18.9.2014 klo 19 MAESTRON PALUU Arvo Volmer, kapellimestari Ingolf Wunder, piano Frédéric Chopin (1810

Lisätiedot

Vaihto-oppilasvuosi Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön linjalla 2012-2013

Vaihto-oppilasvuosi Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön linjalla 2012-2013 Vilma Putro CV Teatterialalta Yhteystiedot: Gsm: 045-8036855 vilma.putro@hotmail.com www.vilmaputro.com Henkilötiedot: Syntymäaika: 1988 Pituus: 156cm Kielitaito: suomi (äidinkieli), venäjä, englanti Erityistaidot:

Lisätiedot

LAULUN KESÄAKATEMIA 2016

LAULUN KESÄAKATEMIA 2016 Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2016 Taiteellinen johtaja Mikko Franck 1. Mestarikurssit laulajille 18. 24.7.2016 Opettajat: Irina Gavrilovici Camilla Nylund (20. 24.7.2016) Seppo Ruohonen

Lisätiedot

Giov. Battista Vaglica

Giov. Battista Vaglica Giov. Battista Vaglica Opiskeli V. Bellini-konservatoriossa Sisilian Palermossa suorittaen diplomitutkinnot urkujen- ja pianonsoitossa, sekä urkusävellyksessä. Hän on täydentänyt opintojaan useilla esityskäytäntöön

Lisätiedot

Sävelten kirjo. Ari Rasilainen Mihail Ovrutsky. TORSTAINA 9.10.2014 klo19

Sävelten kirjo. Ari Rasilainen Mihail Ovrutsky. TORSTAINA 9.10.2014 klo19 Sävelten kirjo Ari Rasilainen Mihail Ovrutsky TORSTAINA 9.10.2014 klo19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 9.10.2014 klo 19 SÄVELTEN KIRJO Ari Rasilainen, kapellimestari Mihail Ovrutsky, viulu Mihail Glinka

Lisätiedot

1. Alkusoitto 2. Adagio e staccato 3. Nimetön 4. Andante 6. Air 8. Bourrée 9. Hornpipe 7. Minuet

1. Alkusoitto 2. Adagio e staccato 3. Nimetön 4. Andante 6. Air 8. Bourrée 9. Hornpipe 7. Minuet Sakari Oramo, kapellimestari Joakim Svenheden, viulu Georg Friedrich Händel: Vesimusiikkia, sarja nro 1, F-duuri 1. Alkusoitto 2. Adagio e staccato 3. Nimetön 4. Andante 6. Air 8. Bourrée 9. Hornpipe 7.

Lisätiedot

LEEVI MADETOJA (1887-1947) COLL.276

LEEVI MADETOJA (1887-1947) COLL.276 Arkistoluettelo 145 LEEVI MADETOJA (1887-1947) COLL.276 Käsikirjoituskokoelmat Sisällys Sivu Leevi Madetojan arkisto Biographica 2 Kirjeenvaihto Saapuneet kirjeet Yksityiset 3 Viralliset 6 Onnittelusähkeet

Lisätiedot

Maanantai 11.6. Musiikkijuhlien 10-vuotisnäyttelyn avajaiset Iitin kirkonkylän kylätalossa klo 19.00

Maanantai 11.6. Musiikkijuhlien 10-vuotisnäyttelyn avajaiset Iitin kirkonkylän kylätalossa klo 19.00 IITIN MUSIIKKIJUHLAT 10 VUOTTA 11. - 16.6.2012 Ohjelma Maanantai 11.6. Musiikkijuhlien 10-vuotisnäyttelyn avajaiset Iitin kirkonkylän kylätalossa klo 19.00 Tiistai 12.6. Toivekonsertti Lossirannan kartanossa

Lisätiedot

Aram Hatšaturjan: Sapelitanssi baletista Gajane. Johann Strauss, nuorempi: Rosalinden csardas Klänge der Heimat operetista Lepakko

Aram Hatšaturjan: Sapelitanssi baletista Gajane. Johann Strauss, nuorempi: Rosalinden csardas Klänge der Heimat operetista Lepakko 24.10. NENÄPÄIVÄ-KONSERTTI Musiikkitalo klo 19.00 Hannu Lintu, kapellimestari Camilla Nylund, sopraano Ismo Alanko Ella Kanninen ja Jussi-Pekka Rantanen, juontajat Aram Hatšaturjan: Sapelitanssi baletista

Lisätiedot

4.12.2014. Pori Sinfoniettan kevätkausi 2015. Liput: 23,50/ 18,50/ 7,50 ellei toisin mainita (sis. Lippupalvelun toimitusmaksu)

4.12.2014. Pori Sinfoniettan kevätkausi 2015. Liput: 23,50/ 18,50/ 7,50 ellei toisin mainita (sis. Lippupalvelun toimitusmaksu) 4.12.2014 Pori Sinfoniettan kevätkausi 2015 Liput: 23,50/ 18,50/ 7,50 ellei toisin mainita (sis. Lippupalvelun toimitusmaksu) 15.1. Torstai klo 19 Tangon huumaa - Piazzolla Jukka Iisakkila, kapellimestari

Lisätiedot

Haapajärven V. Urkujuhlat 6.-11.11.2012. Kristuksen kirkastumisen kirkossa

Haapajärven V. Urkujuhlat 6.-11.11.2012. Kristuksen kirkastumisen kirkossa Haapajärven V Urkujuhlat 6.-11.11.2012 Kristuksen kirkastumisen kirkossa HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI OULUN HIIPPAKUNTA Piispan tervehdys Hyvät ystävät Tänä vuonna haluan tervehtiä Haapajärven Urkujuhlille tulevia

Lisätiedot

SALON MUSIIKKI- OPISTO LÄNSI- RANTA 4B 24100 SALO

SALON MUSIIKKI- OPISTO LÄNSI- RANTA 4B 24100 SALO SALON MUSIIKKI- OPISTO LÄNSI- RANTA 4B 24100 SALO SALON MUSIIKKIOPISTO Musiikkiopiston Nohterin ja Kärjen talot Musiikkiopiston kirjastotalon tilat Musiikkiopiston toimitilat sijaitsevat Salon keskustassa

Lisätiedot

KONSERTTIKALENTERI SYKSY 2014. sib.fi. Elävä musiikki konserteissa SYKSY 2014

KONSERTTIKALENTERI SYKSY 2014. sib.fi. Elävä musiikki konserteissa SYKSY 2014 KONSERTTIKALENTERI Elävä musiikki konserteissa on korvaamaton, ainutkertainen elämys. Huippumuusikoiden yhteispeli, musiikin olemus, suuret tunteet ja yhteys ihmisen historiaan on aina henkilökohtainen

Lisätiedot

Su 1.5.2016 klo 13 Sibeliustalo PERINTEINEN VAPPUMATINEA

Su 1.5.2016 klo 13 Sibeliustalo PERINTEINEN VAPPUMATINEA Su 1.5.2016 klo 13 Sibeliustalo PERINTEINEN VAPPUMATINEA Petri Juutilainen, kapellimestari Johanna Iivanainen, laulu Champagner-Galoppi (H. C. Lumbye) Marssi elokuvasta Sirkus (I. Dunajevski, sov. W. Tuschla

Lisätiedot

SALON MUSIIKKIOPISTO

SALON MUSIIKKIOPISTO SALON MUSIIKKIOPISTO SALON MUSIIKKIOPISTO Musiikkiopiston Nohterin ja Kärjen talot Musiikkiopiston kirjastotalon tilat Musiikkiopiston toimitilat sijaitsevat Salon keskustassa kirjaston läheisyydessä.

Lisätiedot

Lapin musiikkiopisto tel (0) Jorma Eton tie 8 B +358 (0) FI Rovaniemi fax +358 (0)16

Lapin musiikkiopisto tel (0) Jorma Eton tie 8 B +358 (0) FI Rovaniemi fax +358 (0)16 YÖ JA AURINKO Kansainvälinen jousikvartettikilpailu Rovaniemellä 5. 7.6.2009. Kauko Sorjosen säätiö ja Rovaniemen kaupunki järjestävät kamarimusiikkikilpailun jousikvarteteille. Kilpailuun osallistuvat

Lisätiedot

Konserttisarja

Konserttisarja Konserttisarja 2017 www.braheclassica.fi LA 30.9.2017 Raahesali klo 18.00 Liput 28 / 25 / 23 /22 (ovelta 30 ) Guardia Nueva Suomalaisin sävelin tango- ja viihdemusiikin helmiä Guardia Nueva on suuri viihde-

Lisätiedot

KONSERTIT KEVÄT 2014

KONSERTIT KEVÄT 2014 KONSERTIT KEVÄT 2014 Sunnuntain toivotut Laulavat Hietaset su 2.3.2014 klo 15 la 22.3.2014 klo 18 Mari Palo ja Hannu Lehtonen, laulu Lasse Hirvi, piano Heini Hietanen, Pentti Hietanen, Iina Hietanen ja

Lisätiedot

YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA

YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA Soiton/laulunopiskelu konservatoriossa on tavoitteellinen harrastus, joka vaatii tunneilla käymisen lisäksi sitoutumisen säännölliseen kotiharjoitteluun. Oppilaan viikoittainen

Lisätiedot

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA Mihail Glinka (1804 1857) Trio Pathétique I Allegro moderato II Scherzo. Vivacissimo III Largo IV Allegro con spirito SU 28.1.2018 KLO 15.00 TAMPERE-TALON PIENI SALI

Lisätiedot

Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2011 KURSSIT JA KILPAILUT

Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2011 KURSSIT JA KILPAILUT Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2011 KURSSIT JA KILPAILUT Taiteellinen johtaja Mikko Franck 1. Prof. Irina Gavrilovicin mestarikurssi 17.-24.7.2011 Kurssimaksu 410, opetukseen kuuluu vähintään

Lisätiedot

MUSIIKKIOPISTOTASON VALINTAKOEOPAS 2013

MUSIIKKIOPISTOTASON VALINTAKOEOPAS 2013 5.4.2013 OULUN KONSERVATORIO Postiosoite: PL 20 90015 Oulun kaupunki puh. 044 703 9162 Opintotoimiston käyntiosoite: Lintulammentie 1 L Nettisivut: www.oulunkonservatorio.fi MUSIIKKIOPISTOTASON VALINTAKOEOPAS

Lisätiedot

f i n l a n d säännöt

f i n l a n d säännöt finland säännöt säännöt i Kansainvälinen sellotapahtuma ry järjestää 16. 27.4.2013 kansainvälisen Paulon sellokilpailun. Kilpailu on avoin kaikkia kansallisuuksia edustaville sellisteille, jotka ovat syntyneet

Lisätiedot

TAIDERETKEN KONSERTTI

TAIDERETKEN KONSERTTI TAIDERETKEN KONSERTTI HELSINGIN KAUPUNGINORKESTERI # Perustettu vuonna 1882, pohjoismaiden vanhin ammattisinfoniaorkesteri # Vuosina 1892-1923 orkesteri kantaesitti valtaosan Jean Sibeliuksen sinfonisesta

Lisätiedot

Okko Kamu, Jouko Harjanne,

Okko Kamu, Jouko Harjanne, 29.10. KESKIVIIKKOSARJA 5 Musiikkitalo klo 19.00 Okko Kamu, kapellimestari Jouko Harjanne, trumpetti Joseph Haydn: Konsertto trumpetille ja orkesterille Es-duuri Hob.VIIe:1 15 min I Allegro II Andante

Lisätiedot

TILAVARAUKSET 1 (5) Kansanmusiikki (pienet hanuristit) Anna-Mari

TILAVARAUKSET 1 (5) Kansanmusiikki (pienet hanuristit) Anna-Mari TILAVARAUKSET 1 (5) TANSSISALI KLO MAANANTAI 7.2. TIISTAI 8.2. KESKIVIIKKO 9.2. TORSTAI 10.2. 12-13 klo 13.30-14.15 klo 12.30-13.15 Tehtävä ja temppurata ML 2 Tehtävä ja temppurata ML 1 14.30-15.15 Eeva

Lisätiedot

KAIKUKORTILLA MAKSUTTOMIA KULTTUURIELÄMYKSIÄ OULUSSA

KAIKUKORTILLA MAKSUTTOMIA KULTTUURIELÄMYKSIÄ OULUSSA KAIKUKORTILLA MAKSUTTOMIA KULTTUURIELÄMYKSIÄ OULUSSA 2018 2019 Esite Kaikukortin haltijoille Oulussa 2018-2019 Mikä on Kaikukortti? Lippuja myös lapsillesi Kuka voi saada Kaikukortin? Mistä voit saada

Lisätiedot

Naantalin Musiikkijuhlat ja Pelastakaa Lapset ry yhteistyössä ylpeänä esittävät

Naantalin Musiikkijuhlat ja Pelastakaa Lapset ry yhteistyössä ylpeänä esittävät Naantalin Musiikkijuhlat ja Pelastakaa Lapset ry yhteistyössä ylpeänä esittävät 4. 7.6.2015 Naantalin LASTEN Musiikkijuhlat Neljä päivää satuja, leikkejä, lastenjuhlia ja taidetta musiikin merkeissä. Nähdään

Lisätiedot

Konserttisarja 2015. www.braheclassica.fi

Konserttisarja 2015. www.braheclassica.fi Konserttisarja 2015 TRIO FRATRES Legendaarinen harmonikkatrio tekee paluun konserttilavoille. Raimo Vertainen, Heikki Jokiaho ja Toni Hämäläinen muodostavat kolmella harmonikalla virtuoosimaisen trion

Lisätiedot

Suuruuksien ilta. Juha Kangas Anastasia Injushina TORSTAINA 20.11.2014 KLO 19

Suuruuksien ilta. Juha Kangas Anastasia Injushina TORSTAINA 20.11.2014 KLO 19 Suuruuksien ilta Juha Kangas Anastasia Injushina TORSTAINA 20.11.2014 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 20.11.2014 klo 19 SUURUUKSIEN ILTA Juha Kangas, kapellimestari Anastasia Injushina, piano Erkki

Lisätiedot

Konserttikalenteri 2013 (päivitetty 5.11.2013)

Konserttikalenteri 2013 (päivitetty 5.11.2013) kalenteri 2013 (päivitetty 5.11.2013) Menneet tapahtumat W.A. Mozart: Requiem pe 1.11.2013 19 la 2.11.2013 15 Loviisan kirkko Anu Komsi, sopraano, Tuija Knihtilä, altto, Jorma Silvasti, tenori, Jyrki Korhonen,

Lisätiedot

Etelä-Karjalan klassinen kuoro Soiva Karjala

Etelä-Karjalan klassinen kuoro Soiva Karjala Etelä-Karjalan klassinen kuoro 16.10.2011 Soiva Karjala Etelä-Karjalan klassisen kuoron syyskonsertin ohjelmisto kuvaa karjalaista ja kalevalaista sielunmaisemaa sekakuoromusiikin myötä. Kuoron taiteellinen

Lisätiedot

KAIKUKORTILLA MAKSUTTOMIA KULTTUURIELÄMYKSIÄ OULUSSA

KAIKUKORTILLA MAKSUTTOMIA KULTTUURIELÄMYKSIÄ OULUSSA KAIKUKORTILLA MAKSUTTOMIA KULTTUURIELÄMYKSIÄ OULUSSA 2018 2019 Esite Kaikukortin haltijoille Oulussa 2018-2019 Mikä on Kaikukortti? Lippuja myös lapsillesi Kuka voi saada Kaikukortin? Mistä voit saada

Lisätiedot

Juho Laitinen, sello Jouko Laivuori, piano Sirje Ruohtula, valosuunnittelu

Juho Laitinen, sello Jouko Laivuori, piano Sirje Ruohtula, valosuunnittelu DocMus-yksikkö Juho Laitinen, sello Jouko Laivuori, piano Sirje Ruohtula, valosuunnittelu Juho Laitisen 3. jatkotutkintokonsertti lauantaina 12.3.2011 klo 21.00 Sibelius-Akatemian konserttisalissa Morton

Lisätiedot

Metamorfooseja. Terje Tønnesen Kari-Pekka Toivonen TORSTAINA 1.4.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI

Metamorfooseja. Terje Tønnesen Kari-Pekka Toivonen TORSTAINA 1.4.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI Metamorfooseja Terje Tønnesen Kari-Pekka Toivonen TORSTAINA 1.4.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Keskiviikkona 1.4.2015 klo 19 Metamorfooseja Terje Tønnesen, viulisti-johtaja Kari-Pekka Toivonen, lukija

Lisätiedot

Espoon Harppusymposium 2008

Espoon Harppusymposium 2008 Espoon Harppusymposium 2008 Espoon Kulttuurikeskus, Tapiola 24.-26.10.2008 Espoon harppusymposium 2008 Espoon harppusymposiumin järjestää Espoon musiikkiopiston harppuoppilaiden tukiyhdistys. Yhdistys

Lisätiedot

PÄÄSYKOEOHJEITA 2016 1 / 7

PÄÄSYKOEOHJEITA 2016 1 / 7 PÄÄSYKOEOHJEITA 2016 1 / 7 Sisällys YLEISTÄ... 2 MUSIIKKILEIKKIKOULU... 2 KLASSINEN MUSIIKKI... 2 PIANO... 2 LAULU... 3 URUT (KIRKKOURUT)... 3 VIULU... 3 ALTTOVIULU... 4 SELLO JA KONTRABASSO... 4 PUUPUHALTIMET...

Lisätiedot

Voittajat lavalla / Winners on stage

Voittajat lavalla / Winners on stage Suomen Chopin-yhdistyksen konsertti / The Chopin Society of Finland concert Voittajat lavalla / Winners on stage Steinway Piano Festival 2018 Helsinki -kilpailussa palkitut nuoret pianistit esiintyvät

Lisätiedot

Vuodenajat vaihtuvat. Malin Broman TORSTAINA 20.2.2014 KLO 19 OULUN TUOMIOKIRKKO

Vuodenajat vaihtuvat. Malin Broman TORSTAINA 20.2.2014 KLO 19 OULUN TUOMIOKIRKKO Vuodenajat vaihtuvat Malin Broman TORSTAINA 20.2.2014 KLO 19 OULUN TUOMIOKIRKKO Ohjelma Torstaina 20.2.2014 klo 19 VUODENAJAT VAIHTUVAT Malin Broman, liidaus ja viulu Antonio Vivaldi (1678 1741): Viulukonsertot

Lisätiedot

KAMARIMUSIIKKIA BALDERIN SALISSA klo 15.00

KAMARIMUSIIKKIA BALDERIN SALISSA klo 15.00 KAMARIMUSIIKKIA BALDERIN SALISSA 25.3.2017 klo 15.00 Nuoret lupaukset Heidi-Annina Nikkilä, viulu Sanni Kangas, viulu Niilo Ruotsala, piano Seele-kvartetti Rebecca Roozeman, viulu Amanda Ernesaks, viulu

Lisätiedot

Musiikkitalo Selkokielinen esite

Musiikkitalo Selkokielinen esite Musiikkitalo Selkokielinen esite Tervetuloa Musiikkitaloon! Helsingin Musiikkitaloon ovat tervetulleita kaikki. Musiikkitalossa voi käydä kuuntelemassa konsertteja. Musiikkitalossa on kuusi salia konsertteja

Lisätiedot

Pori Sinfoniettan kevätkausi 2016

Pori Sinfoniettan kevätkausi 2016 Pori Sinfoniettan kevätkausi 2016 Liput: 23,50/ 21,50/ 18,50/ 7,50 ellei toisin mainita (hinta sisältää Ticketmasterin toimitusmaksun) 16.1. Lauantai Promenadikeskus Talvikarnevaali -happening Kevätkauden

Lisätiedot

KLANG 2015: LES CHANTS

KLANG 2015: LES CHANTS KLANG 2015: LES CHANTS Ma 31.8. klo 19:30 Camerata-sali, Musiikkitalo Atte Kilpeläinen, alttoviulu Nonna Knuuttila, viulu Kiril Kozlovsky, piano Maria Puusaari, viulu Annemarie Åström, viulu Eeva Rysä,

Lisätiedot

XXII Tulindberg viikko 5. 12.10.2014

XXII Tulindberg viikko 5. 12.10.2014 XXII Tulindberg viikko 5. 12.10.2014 perjantai 10.10.2014 klo 19.00 Tulindbergin sali Antti Ilvonen, kitara Laura Heikkilä, piano Mika Ryhtä, klarinetti Hannu Hirvelä, piano Stephanie Archer, nokkahuilu

Lisätiedot

4.3. 2016. Filharmonian vasket. Tampere Filharmonian vaski- ja lyömäsoittajat Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari

4.3. 2016. Filharmonian vasket. Tampere Filharmonian vaski- ja lyömäsoittajat Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari 4.3. 2016 Filharmonian vasket Tampere Filharmonian vaski- ja lyömäsoittajat Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Perjantai 4.3.2016 klo 19 Tampere-talon Iso sali Tampere Filharmonian vaski- ja lyömäsoittajat

Lisätiedot

Johannes Brahms: Konsertto viululle ja sellolle a-molli op. 102. Johannes Brahms: Sinfonia nro 1 c-molli op. 68

Johannes Brahms: Konsertto viululle ja sellolle a-molli op. 102. Johannes Brahms: Sinfonia nro 1 c-molli op. 68 Sakari Oramo, kapellimestari Elina Vähälä, viulu Marko Ylönen, sello Johannes Brahms: Konsertto viululle ja sellolle a-molli op. 102 I Allegro II Andante III Vivace non troppo Poco meno allegro Tempo 1

Lisätiedot

PÄÄSYKOEOHJEITA 2015

PÄÄSYKOEOHJEITA 2015 1 / 7 Sisällys YLEISTÄ... 1 MUSIIKKILEIKKIKOULU... 1 KLASSINEN MUSIIKKI PIANO... 2 Vuonna 2006 JA SEN JÄLKEEN SYNTYNEET... 2 PIANO... 2 Vuonna 2005 JA TÄTÄ AIEMMIN SYNTYNEET... 2 LAULU... 3 URUT (KIRKKOURUT)...

Lisätiedot

7.3. PERJANTAISARJA 10

7.3. PERJANTAISARJA 10 7.3. PERJANTAISARJA 10 Musiikkitalo klo 19.00 Okko Kamu, kapellimestari Eero Heinonen, piano Petri Aarnio, viulu Joel Laakso, sello Tapani Länsiö: Sinfonia ( Varjot ), kantaesitys (Ylen tilaus) 26 min

Lisätiedot

TAPIO TUOMELA COLL.626

TAPIO TUOMELA COLL.626 Arkistoluettelo 633 TAPIO TUOMELA COLL.626 Käsikirjoituskokoelmat 1 TAPIO TUOMELA, säveltäjä (1958-) COLL. 626 Tapio Tuomela on syntynyt 1958. Hän on opiskellut Sibelius-Akatemiassa pianonsoittoa Tapani

Lisätiedot

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA Arvo Pärt (s. 1935) Spiegel im Spiegel SU 5.11.2017 KLO 15.00 TAMPERE-TALON PIENI SALI KAMARI- MUSIIKKI- KONSERTTI György Balázs, alttoviulu; Mirka Vähtäri, piano

Lisätiedot

Kansainvälinen Crusell-oboekilpailu

Kansainvälinen Crusell-oboekilpailu Kansainvälinen Crusell-oboekilpailu Uusikaupunki, 27.7. - 1.8.2014 1 Crusell-seura järjestää Uudessakaupungissa 27.7.-1.8.2014 Kansainvälisen Cruselloboekilpailun, johon voivat osallistua vuonna 1984 tai

Lisätiedot

MUSIIKKIOPISTOTASON VALINTAKOEOPAS 2015

MUSIIKKIOPISTOTASON VALINTAKOEOPAS 2015 päivitetty 4.5.2015 OULUN KONSERVATORIO Postiosoite: PL 20 90015 Oulun kaupunki puh. 044 703 9162 Opintotoimiston käyntiosoite: Leevi Madetojan katu 1 Nettisivut: www.oulunkonservatorio.fi MUSIIKKIOPISTOTASON

Lisätiedot

18.4. KESKIVIIKKOSARJA 14

18.4. KESKIVIIKKOSARJA 14 18.4. KESKIVIIKKOSARJA 14 Musiikkitalo klo 19.00 Jakub Hrůša, kapellimestari Elina Vähälä, viulu Antonin Dvořák: Tšekkiläinen sarja D-duuri op. 39 23 min I Preludium (Pastoraali) II Polkka III Menuetti

Lisätiedot

To 19.3.2015 klo 19 Sibeliustalo SINFONIAKONSERTTI Aulis Sallinen 80 vuotta

To 19.3.2015 klo 19 Sibeliustalo SINFONIAKONSERTTI Aulis Sallinen 80 vuotta To 19.3.2015 klo 19 Sibeliustalo SINFONIAKONSERTTI Aulis Sallinen 80 vuotta Okko Kamu, kapellimestari Johannes Piirto, piano Claude Debussy: Pieni sarja (Petite Suite 1889, orkestrointi Henri Büsser 1907)

Lisätiedot

PUUPUHALTIMET > Kandidaatin tutkinto (180 op) PÄÄAINEOPINNOT (SISÄLTÖKOKONAISUUDET) op min. op. max. HUOMIOITA

PUUPUHALTIMET > Kandidaatin tutkinto (180 op) PÄÄAINEOPINNOT (SISÄLTÖKOKONAISUUDET) op min. op. max. HUOMIOITA PUUPUHALTIMET 1.8.2018 -> Kandidaatin tutkinto (180 op) PÄÄAINEOPINNOT (SISÄLTÖKOKONAISUUDET) op min. op. max. HUOMIOITA IW001 Instrumentti- ja yhteissoittotaidot 3ok- Orkesterisoitin (kandi) (26+26+22op)

Lisätiedot

Valoa syksyyn. Rolf Gupta Pieter Wispelwey TORSTAINA 3.10.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI

Valoa syksyyn. Rolf Gupta Pieter Wispelwey TORSTAINA 3.10.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI Valoa syksyyn Rolf Gupta Pieter Wispelwey TORSTAINA 3.10.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Torstaina 3.10.2013 klo 19 VALOA SYKSYYN Rolf Gupta, kapellimestari Pieter Wispelwey, sello Richard Wagner (1813

Lisätiedot

Suuri Sinfoniaorkesteri tutuksi Porvoon koulujen kakkosluokkalaisille

Suuri Sinfoniaorkesteri tutuksi Porvoon koulujen kakkosluokkalaisille Suuri Sinfoniaorkesteri tutuksi Porvoon koulujen kakkosluokkalaisille Porvoonseudun musiikkiopisto/ Borgånejdens musikinstitut kutsuu kaikki Porvoon koulujen kakkosluokkalaiset tutustumaan sinfoniaorkesteriin.

Lisätiedot

Global Music Global Music 5,5 v GLOMAS 2,5 v yhteensä

Global Music Global Music 5,5 v GLOMAS 2,5 v yhteensä Sibelius-Akatemiaan hakeneet ja hyväksytyt 2015-2018 2015 hak 2015 hyv 2016 hak 2016 hyv 2017 hak 2017 hyv 2018 hak 2018 hyv Arts Management Arts Management 2,5 v 106 14 ei hakua ei hakua 74 15 ei hakua

Lisätiedot

2.3. PERJANTAISARJA 10 Musiikkitalo klo 19.00

2.3. PERJANTAISARJA 10 Musiikkitalo klo 19.00 2.3. PERJANTAISARJA 10 Musiikkitalo klo 19.00 Joshua Weilerstein, kapellimestari Jean-Efflam Bavouzet, piano Anders Hillborg: Four Transitory Worlds A Flock descends into the Coral Forest Waltz Machine

Lisätiedot

22.3. PERJANTAISARJA 12

22.3. PERJANTAISARJA 12 22.3. PERJANTAISARJA 12 Musiikkitalo klo 19.00 Manfred Honeck, kapellimestari Alfred Schnittke: (K)ein Sommernachtstraum 11 min Joseph Haydn: Sinfonia nro 93 D-duuri 24 min I Adagio Allegro assai II Largo

Lisätiedot

TYÖLISTA SYKSY 2012 12.6.2012 Muutokset mahdollisia

TYÖLISTA SYKSY 2012 12.6.2012 Muutokset mahdollisia TYÖLISTA SYKSY 2012 12.6.2012 Muutokset mahdollisia Vko 29/2012 Henk. koht. harj. viikko Vko 30/2012 Ma 23.7. Henk. koht. harj. _ Ti 24.7. Henk. koht. harj. _ Ke 25.7. 16:00-19:00 harjoitus 28.7. konserttia

Lisätiedot

JOUSET > Kandidaatin tutkinto (180 op) PÄÄAINEOPINNOT (SISÄLTÖKOKONAISUUDET) op min. op. max. HUOMIOITA

JOUSET > Kandidaatin tutkinto (180 op) PÄÄAINEOPINNOT (SISÄLTÖKOKONAISUUDET) op min. op. max. HUOMIOITA JOUSET 1.8.2018 -> Kandidaatin tutkinto (180 op) PÄÄAINEOPINNOT (SISÄLTÖKOKONAISUUDET) op min. op. max. HUOMIOITA S-IJ001 Instrumentti- ja yhteissoittotaidot 3ok- Orkesterisoitin (kandi) (26+26+22op) 74

Lisätiedot