Tiistai klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Jani Ovaskainen, Minna Tuunainen. Leena Savolainen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tiistai 26.04.2011 klo. 17.00 18.35. Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Jani Ovaskainen, Minna Tuunainen. Leena Savolainen"

Transkriptio

1 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / 2011 TUUSNIEMEN KUNTA Ympäristölautakunta KOKOUSAIKA Tiistai klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Timo Räty, Jani Ovaskainen, Minna Tuunainen, Markku Suni, Leena Savolainen, puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kari Pitkänen, Paula Matilainen, kh:n edustaja esittelijä, sihteeri LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA (tarkastuspaikka ja -aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) Teknisellä osastolla toukokuun 03. päivään mennessä. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Leena Savolainen ja Minna Tuunainen. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Timo Räty Tarkastusaika Tuusniemi / 2011 Allekirjoitukset Paula Matilainen PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Leena Savolainen Paikka ja pvm Tuusniemi / 2011 Allekirjoitus Minna Tuunainen Virka-asema Paula Matilainen, ympäristölautakunnan sihteeri

2 Ympäristölautakunta /2 YHDYSVESIJOHDON JA SIIRTOVIEMÄRIN SIJOITTAMINEN TILAN KALLIO RN:O 2:28 ALUEELLE TUUSNIEMEN KUNNAN HAURANGIN KYLÄSSÄ Ymp.ltk. 16 Tuusniemen kunta pyytää kunnan ympäristölautakuntaa päättämään vesi- ja viemärijohtojen sijoittamisesta Maankäyttö- ja rakennuslain 161 :n nojalla Veikko ja Mirja Kasasen omistamalle Kallio Rn:o 2:28 tilalle Haurangin kylässä (liite). Tuusniemen kunnan neuvottelut eivät ole johtaneet sopimukseen. Kyseessä on yhdysvesijohdon ja siirtoviemärin rakentaminen välillä Tuusjärvi - Laukka-aho. Rakennuttajana on Koillis-Savon Vesi Oy, joka on rakennuttamissopimuksella siirtänyt hankkeen rakennuttamistehtävät Tuusniemen kunnalle. Työn toteuttajana on Pohjois-Savon ELY-keskus. Yhdysvesijohdon ja siirtoviemärin suunnitelmat on laatinut Savo-Karjalan Vesi- ja ympäristösuunnittelu Oy. Suunnitelman mukaan linja on suunniteltu Tuusjärvellä kulkemaan vesistöalituksen jälkeen Taskumäentien ali seuraten osin Honkapurontien vartta. Honkapurontien alituksen jälkeen linja kääntyy Kasasen pellon laitaan ja jatkuen siitä Hauranginpuron vartta kohti Hauranginjärveä. (liite) Tuusniemen kunta on neuvotellut Kasasten kanssa johtojen sijoittamisesta, johtoalueen käyttöoikeussopimukset ja korvauslaskelmat on laatinut Maanomistajien Arviointikeskus Oy. Korvausperusteina on käytetty Suomen Kuntaliiton ja MTK:n välillä sovittuja korvausperusteita. Neuvottelut eivät ole johtaneet korvaustenkaan osalta yhteisymmärrykseen. Veikko ja Mirja Kasaselta on pyydetty vastine Tuusniemen kunnan hakemuksen johdosta. Kasaset eivät ole jättäneet vastinettaan ympäristölautakunnalle.

3 Ympäristölautakunta /2 Ymp.ltk. 16 jatkuu Ympäristölautakunnan katselmusjaosto on käynyt alueella tutustumassa suunnitelman mukaiseen linjaukseen. Katselmuksessa todettiin, että linjauksen sijoittaminen suunnitelman mukaisesti on mahdollista toteuttaa siten, ettei siitä ole kohtuutonta haittaa Kasasille (liite). Maankäyttö- ja rakennuslain 161 :n mukaan kiinteistön omistaja ja haltija on velvollinen sallimaan yhdyskuntaa tai kiinteistöä palvelevan johdon sijoittamisen omalle maalleen tai hallitsemalleen alueelle, jollei sijoittamista voida muutoin järjestää tyydyttävästi ja kohtuullisin kustannuksin. Jollei sijoittamisesta ole sovittu kiinteistön omistajan kanssa, sijoittamisesta päättää kunnan rakennusvalvontaviranomainen (liite). Sijoittamisesta päätettäessä on kiinnitettävä huomiota siihen, ettei kiinteistölle aiheuteta tarpeetonta haittaa. Kiinteistönomistajalla on oikeus saada korvaus johdon tai laitteen sijoittamisesta aiheutuvasta haitasta ja vahingosta. Jollei korvauksesta sovita, asia ratkaistaan lunastuslain mukaisessa järjestyksessä. Esitys: Tuusniemen kunnalle myönnetään hakemuksen mukainen sijoituslupa Kallio Rn:o 2:28 tilan alueelle. Yhdysvesijohto ja siirtoviemäri asennetaan Savo-Karjalan Vesi- ja ympäristösuunnittelu Oy:n laatiman suunnitelman ja yleisten määräysten mukaisesti. Perusteluna todetaan, että yhdysvesijohto ja siirtoviemäri palvelevat yhdyskuntaa ja kiinteistöjä. Suunnitelman mukainen sijoittaminen ei aiheuta Kallio kiinteistölle kohtuutonta haittaa. Mahdollinen korvausasia kiinteistölle aiheutuvasta haitasta ja vahingosta ei kuulu rakennusvalvontaviranomaisen toimivaltaan. Mikäli korvauksesta ei sovita, asia tulee ratkaista lunastuslain mukaisessa järjestyksessä. Tuusniemen kunnalle myönnetään MRL:n 144 :n mukainen aloittamislupa. Sovelletut lainkohdat; Maankäyttö- ja rakennuslain 161 ja 144. Päätös: Lautakunta hyväksyi esityksen. Merkitään, että pöytäkirja tämän pykälän osalta tarkastettiin välittömästi kokouksessa.

4 Ympäristölautakunta /3 YHDYSVESIJOHDON JA SIIRTOVIEMÄRIN SIJOITTAMINEN TILAN VÄLIPAIKKA RN:O 3:3 ALUEELLE TUUSNIEMEN KUNNAN HAURANGIN KYLÄSSÄ Ymp.ltk. 17 Tuusniemen kunta pyytää kunnan ympäristölautakuntaa päättämään vesi- ja viemärijohtojen sijoittamisesta Maankäyttö- ja rakennuslain 161 :n nojalla Päivi Sippolan ja Paula Savolaisen omistamalle Välipaikka Rn:o 3:3 tilalle Haurangin kylässä (liite). Tuusniemen kunnan neuvottelut eivät ole johtaneet sopimukseen. Kyseessä on yhdysvesijohdon ja siirtoviemärin rakentaminen välillä Tuusjärvi - Laukka-aho. Rakennuttajana on Koillis-Savon Vesi Oy, joka on rakennuttamissopimuksella siirtänyt hankkeen rakennuttamistehtävät Tuusniemen kunnalle. Työn toteuttajana on Pohjois-Savon ELY-keskus. Yhdysvesijohdon ja siirtoviemärin suunnitelmat on laatinut Savo-Karjalan Vesi- ja ympäristösuunnittelu Oy. Suunnitelman mukaan linja on suunniteltu kulkemaan Hauranginjärven alituksen jälkeen Välipaikka tilalla rajalinjaa myötäillen kohti Laukka-ahoa. (liite) Tuusniemen kunta on neuvotellut Kasasten kanssa johtojen sijoittamisesta, johtoalueen käyttöoikeussopimukset ja korvauslaskelmat on laatinut Maanomistajien Arviointikeskus Oy. Korvausperusteina on käytetty Suomen Kuntaliiton ja MTK:n välillä sovittuja korvausperusteita. Neuvottelut eivät ole johtaneet korvaustenkaan osalta yhteisymmärrykseen. Päivi Sippolalta ja Paula Savolaiselta on pyydetty vastine Tuusniemen kunnan hakemuksen johdosta. Sippola ja Savolainen esittävät saapuneessa vastineessaan että Tuusniemen kunnan hakemusta ei tulisi ottaa ympäristölautakunnan käsittelyyn pidettävässä kokouksessa. Perusteluna on se, että Välipaikka nimisen tilan omistajilla ei ole tietoa, kenen tiloilla ja miten yhdysvesiputki, siirtoviemäri ja jätevesipumppaamo tulevat sijaitsemaan sekä miten jätevesipumppaamon huoltotie ja sähkönsaanti on tarkoitus toteuttaa Välipaikka- nimisen tilan kohdalla. Maanomistajat eivät siten ole voineet tähän mennessä allekirjoittaa sopimusta.

5 Ympäristölautakunta /3 Ymp.ltk. 17 jatkuu Seuraavat keskeiset kohdat ovat vielä suunnittelematta Välipaikka nimisen tilan osalta: - Yhdysvesiputken ja siirtoviemärin lopullinen sijainti - Jätevesipumppaamon lopullinen sijainti - Jätevesipumppaamon huoltotie ja sähkö Kun suunnittelutyö on saatu päätökseen, niin siinä sopimuksessa, jonka tulemme allekirjoittamaan, ei tule olla sellaista karttaliitettä, jossa kuvataan maanomistajien mahdollisia tulevia jätevesiputkia yhdistäviä liitosputkia. Pyydämme yhdyshenkilöksi yhtä henkilöä, jonka kanssa voimme todeta oikean suunnitelman ja sen pohjalta neuvotella sopimustekstin lopullisen muodon. Tuusniemen kunta esittää vastineessaan, että on saanut Sippolan ja Savolaisen vastineen tiedoksi. Ympäristölautakunnan katselmusjaosto on käynyt alueella tutustumassa suunnitelman mukaiseen linjaukseen. Katselmuksessa todettiin, että linjauksen sijoittaminen suunnitelman mukaisesti on mahdollista toteuttaa siten, ettei siitä ole kohtuutonta haittaa Sippolalle ja Savolaiselle (liite). Maankäyttö- ja rakennuslain 161 :n mukaan kiinteistön omistaja ja haltija on velvollinen sallimaan yhdyskuntaa tai kiinteistöä palvelevan johdon sijoittamisen omalle maalleen tai hallitsemalleen alueelle, jollei sijoittamista voida muutoin järjestää tyydyttävästi ja kohtuullisin kustannuksin. Jollei sijoittamisesta ole sovittu kiinteistön omistajan kanssa, sijoittamisesta päättää kunnan rakennusvalvontaviranomainen (liite). Sijoittamisesta päätettäessä on kiinnitettävä huomiota siihen, ettei kiinteistölle aiheuteta tarpeetonta haittaa. Kiinteistönomistajalla on oikeus saada korvaus johdon tai laitteen sijoittamisesta aiheutuvasta haitasta ja vahingosta. Jollei korvauksesta sovita, asia ratkaistaan lunastuslain mukaisessa järjestyksessä.

6 Ympäristölautakunta /3 Ymp.ltk. 17 Esitys: Tuusniemen kunnalle myönnetään hakemuksen mujatkuu kainen sijoituslupa Välipaikka Rn:o 3:3 tilan alueelle. Yhdysvesijohto ja siirtoviemäri asennetaan Savo-Karjalan Vesi- ja ympäristösuunnittelu Oy:n laatiman suunnitelman ja yleisten määräysten mukaisesti. Perusteluna todetaan, että yhdysvesijohto ja siirtoviemäri palvelevat yhdyskuntaa ja kiinteistöjä. Suunnitelman mukainen sijoittaminen ei aiheuta Välipaikka kiinteistölle kohtuutonta haittaa. Mahdollinen korvausasia kiinteistölle aiheutuvasta haitasta ja vahingosta ei kuulu rakennusvalvontaviranomaisen toimivaltaan. Mikäli korvauksesta ei sovita, asia tulee ratkaista lunastuslain mukaisessa järjestyksessä. Tuusniemen kunnalle myönnetään MRL:n 144 :n mukainen aloittamislupa. Sovelletut lainkohdat; Maankäyttö- ja rakennuslain 161 ja 144. Päätös: Todettiin, että Tuusniemen kunta on tehnyt sopimuksen yhdysvesijohdon ja siirtoviemärin sijoittamisesta Välipaikka Rn:o 3:3 tilan alueelle. Sopimus on allekirjoitettu maanomistajien Päivi Sippolan ja Paula Savolaisen kanssa kokoukseen mennessä. Lautakunta totesi, että Tuusniemen kunnan jättämä sijoitushakemus on rauennut. Merkitään, että pöytäkirja tämän pykälän osalta tarkastettiin välittömästi kokouksessa.

7 Ympäristölautakunta /2 YHDYSVESIJOHDON JA SIIRTOVIEMÄRIN SIJOITTAMINEN TILAN KALLELA RN:O 4:41 ALUEELLE TUUSNIEMEN KUNNAN HAURANGIN KYLÄSSÄ Ymp.ltk. 18 Tuusniemen kunta pyytää kunnan ympäristölautakuntaa päättämään vesi- ja viemärijohtojen sijoittamisesta Maankäyttö- ja rakennuslain 161 :n nojalla Eino Oskari Räsäsen omistamalle Kallela Rn:o 4:41 tilalle Haurangin kylässä (liite). Tuusniemen kunnan neuvottelut eivät ole johtaneet sopimukseen. Kyseessä on yhdysvesijohdon ja siirtoviemärin rakentaminen välillä Tuusjärvi - Laukka-aho. Rakennuttajana on Koillis-Savon Vesi Oy, joka on rakennuttamissopimuksella siirtänyt hankkeen rakennuttamistehtävät Tuusniemen kunnalle. Työn toteuttajana on Pohjois-Savon ELY-keskus. Yhdysvesijohdon ja siirtoviemärin suunnitelmat on laatinut Savo-Karjalan Vesi- ja ympäristösuunnittelu Oy. Suunnitelman mukaan linja on suunniteltu kulkemaan Hauranginjärven alituksen jälkeen Sippolan ja Savolaisen omistaman Välipaikka 3:3 tilalla rajalinjaa myötäillen kohti Laukka-ahoa kulkien edelleen Eino Oskari Räsäsen omistaman Kallela 4:41tilan läpi vajaan 200 metrin matkan. (liite) Tuusniemen kunta on neuvotellut Räsäsen kanssa johtojen sijoittamisesta, johtoalueen käyttöoikeussopimukset ja korvauslaskelmat on laatinut Maanomistajien Arviointikeskus Oy. Korvausperusteina on käytetty Suomen Kuntaliiton ja MTK:n välillä sovittuja korvausperusteita. Neuvottelut eivät ole johtaneet korvaustenkaan osalta yhteisymmärrykseen. Eino Oskari Räsäseltä on pyydetty vastine Tuusniemen kunnan hakemuksen johdosta. Räsänen esittää ja saapuneissa vastineissaan, ettei anna lupaa vesi- ja viemärijohtojen sijoittamiselle. Räsäsen mukaan on olemassa kolme muutakin linjan paikkaa. Tuusniemen kunta esittää vastineessaan, että on saanut Eino Oskari Räsäsen vastineen tiedoksi.

8 Ympäristölautakunta /2 Ymp.ltk. 18 jatkuu Ympäristölautakunnan katselmusjaosto on käynyt alueella tutustumassa suunnitelman mukaiseen linjaukseen. Katselmuksessa todettiin, että linjauksen sijoittaminen suunnitelman mukaisesti on mahdollista toteuttaa siten, ettei siitä ole kohtuutonta haittaa Räsäselle (liite). Maankäyttö- ja rakennuslain 161 :n mukaan kiinteistön omistaja ja haltija on velvollinen sallimaan yhdyskuntaa tai kiinteistöä palvelevan johdon sijoittamisen omalle maalleen tai hallitsemalleen alueelle, jollei sijoittamista voida muutoin järjestää tyydyttävästi ja kohtuullisin kustannuksin. Jollei sijoittamisesta ole sovittu kiinteistön omistajan kanssa, sijoittamisesta päättää kunnan rakennusvalvontaviranomainen (liite). Sijoittamisesta päätettäessä on kiinnitettävä huomiota siihen, ettei kiinteistölle aiheuteta tarpeetonta haittaa. Kiinteistönomistajalla on oikeus saada korvaus johdon tai laitteen sijoittamisesta aiheutuvasta haitasta ja vahingosta. Jollei korvauksesta sovita, asia ratkaistaan lunastuslain mukaisessa järjestyksessä. Esitys: Tuusniemen kunnalle myönnetään hakemuksen mukainen sijoituslupa Kallela Rn:o 4:41 tilan alueelle. Yhdysvesijohto ja siirtoviemäri asennetaan Savo-Karjalan Vesi- ja ympäristösuunnittelu Oy:n laatiman suunnitelman ja yleisten määräysten mukaisesti. Perusteluna todetaan, että yhdysvesijohto ja siirtoviemäri palvelevat yhdyskuntaa ja kiinteistöjä. Suunnitelman mukainen sijoittaminen ei aiheuta Kallela kiinteistölle kohtuutonta haittaa. Mahdollinen korvausasia kiinteistölle aiheutuvasta haitasta ja vahingosta ei kuulu rakennusvalvontaviranomaisen toimivaltaan. Mikäli korvauksesta ei sovita, asia tulee ratkaista lunastuslain mukaisessa järjestyksessä. Tuusniemen kunnalle myönnetään MRL:n 144 :n mukainen aloittamislupa. Sovelletut lainkohdat; Maankäyttö- ja rakennuslain 161 ja 144. Päätös: Lautakunta hyväksyi esityksen. Merkitään, että pöytäkirja tämän pykälän osalta tarkastettiin välittömästi kokouksessa.

9 Ympäristölautakunta /2 YHDYSVESIJOHDON JA SIIRTOVIEMÄRIN SIJOITTAMINEN TILAN PELTOHARJU RN:O 4:39 ALUEELLE TUUSNIEMEN KUNNAN HAURANGIN KYLÄSSÄ Ymp.ltk. 19 Tuusniemen kunta pyytää kunnan ympäristölautakuntaa päättämään vesi- ja viemärijohtojen sijoittamisesta Maankäyttö- ja rakennuslain 161 :n nojalla Jukka ja Ari Laakkosen omistamalle Peltoharju Rn:o 4:39 tilalle Haurangin kylässä (liite). Tuusniemen kunnan neuvottelut eivät ole johtaneet sopimukseen. Kyseessä on yhdysvesijohdon ja siirtoviemärin rakentaminen välillä Tuusjärvi - Laukka-aho. Rakennuttajana on Koillis-Savon Vesi Oy, joka on rakennuttamissopimuksella siirtänyt hankkeen rakennuttamistehtävät Tuusniemen kunnalle. Työn toteuttajana on Pohjois-Savon ELY-keskus. Yhdysvesijohdon ja siirtoviemärin suunnitelmat on laatinut Savo-Karjalan Vesi- ja ympäristösuunnittelu Oy. Suunnitelman mukaan linja on suunniteltu kulkemaan Hauranginjärven alituksen jälkeen Sippolan ja Savolaisen omistaman Välipaikka 3:3 tilalla rajalinjaa myötäillen kohti Laukka-ahoa kulkien edelleen Eino Oskari Räsäsen omistaman Kallela 4:41tilan läpi vajaan 200 metrin matkan ja siitä edelleen Peltoharju -tilan 4:39 kulmasta Kallela ja Välipaikka 4:24 tilan rajalinjalle. (liite) Tuusniemen kunta on neuvotellut Laakkosten kanssa johtojen sijoittamisesta, johtoalueen käyttöoikeussopimukset ja korvauslaskelmat on laatinut Maanomistajien Arviointikeskus Oy. Korvausperusteina on käytetty Suomen Kuntaliiton ja MTK:n välillä sovittuja korvausperusteita. Neuvottelut eivät ole johtaneet korvaustenkaan osalta yhteisymmärrykseen. Jukka ja Ari Laakkoselta on pyydetty vastine Tuusniemen kunnan hakemuksen johdosta. Laakkoset esittävät saapuneessa vastineessaan, ettei anna lupaa vesi- ja viemärijohtojen sijoittamiselle. Tuusniemen kunta esittää vastineessaan, että on saanut Jukka ja Ari Laakkosen vastineen tiedoksi.

10 Ympäristölautakunta /2 Ymp.ltk. 19 jatkuu Ympäristölautakunnan katselmusjaosto on käynyt alueella tutustumassa suunnitelman mukaiseen linjaukseen. Katselmuksessa todettiin, että linjauksen sijoittaminen suunnitelman mukaisesti on mahdollista toteuttaa siten, ettei siitä ole kohtuutonta haittaa Laakkosille (liite). Maankäyttö- ja rakennuslain 161 :n mukaan kiinteistön omistaja ja haltija on velvollinen sallimaan yhdyskuntaa tai kiinteistöä palvelevan johdon sijoittamisen omalle maalleen tai hallitsemalleen alueelle, jollei sijoittamista voida muutoin järjestää tyydyttävästi ja kohtuullisin kustannuksin. Jollei sijoittamisesta ole sovittu kiinteistön omistajan kanssa, sijoittamisesta päättää kunnan rakennusvalvontaviranomainen (liite). Sijoittamisesta päätettäessä on kiinnitettävä huomiota siihen, ettei kiinteistölle aiheuteta tarpeetonta haittaa. Kiinteistönomistajalla on oikeus saada korvaus johdon tai laitteen sijoittamisesta aiheutuvasta haitasta ja vahingosta. Jollei korvauksesta sovita, asia ratkaistaan lunastuslain mukaisessa järjestyksessä. Esitys: Tuusniemen kunnalle myönnetään hakemuksen mukainen sijoituslupa Peltoharju Rn:o 4:39 tilan alueelle. Yhdysvesijohto ja siirtoviemäri asennetaan Savo-Karjalan Vesi- ja ympäristösuunnittelu Oy:n laatiman suunnitelman ja yleisten määräysten mukaisesti. Perusteluna todetaan, että yhdysvesijohto ja siirtoviemäri palvelevat yhdyskuntaa ja kiinteistöjä. Suunnitelman mukainen sijoittaminen ei aiheuta Peltoharju kiinteistölle kohtuutonta haittaa. Mahdollinen korvausasia kiinteistölle aiheutuvasta haitasta ja vahingosta ei kuulu rakennusvalvontaviranomaisen toimivaltaan. Mikäli korvauksesta ei sovita, asia tulee ratkaista lunastuslain mukaisessa järjestyksessä. Tuusniemen kunnalle myönnetään MRL:n 144 :n mukainen aloittamislupa. Sovelletut lainkohdat; Maankäyttö- ja rakennuslain 161 ja 144. Päätös: Lautakunta hyväksyi esityksen. Merkitään, että pöytäkirja tämän pykälän osalta tarkastettiin välittömästi kokouksessa.

11 Ympäristölautakunta /2 YHDYSVESIJOHDON JA SIIRTOVIEMÄRIN SIJOITTAMINEN TILAN VÄLIPAIKKA RN:O 4:24 ALUEELLE TUUSNIEMEN KUNNAN HAURANGIN KYLÄSSÄ Ymp.ltk. 20 Tuusniemen kunta pyytää kunnan ympäristölautakuntaa päättämään vesi- ja viemärijohtojen sijoittamisesta Maankäyttö- ja rakennuslain 161 :n nojalla Jukka ja Ari Laakkosen omistamalle Välipaikka Rn:o 4:24 tilalle Haurangin kylässä (liite). Tuusniemen kunnan neuvottelut eivät ole johtaneet sopimukseen. Kyseessä on yhdysvesijohdon ja siirtoviemärin rakentaminen välillä Tuusjärvi - Laukka-aho. Rakennuttajana on Koillis-Savon Vesi Oy, joka on rakennuttamissopimuksella siirtänyt hankkeen rakennuttamistehtävät Tuusniemen kunnalle. Työn toteuttajana on Pohjois-Savon ELY-keskus. Yhdysvesijohdon ja siirtoviemärin suunnitelmat on laatinut Savo-Karjalan Vesi- ja ympäristösuunnittelu Oy. Suunnitelman mukaan linja on suunniteltu kulkemaa Eino Oskari Räsäsen omistaman Kallela 4:41tilan läpi vajaan 200 metrin matkan ja siitä edelleen Peltoharju -tilan 4:39 kulmasta Kallela ja Välipaikka 4:24 tilan rajalinjalle. Linja kulkee Välipaikka 4:24 tilan puolella rajalinjalla kohti Laukka-ahoa. (liite) Tuusniemen kunta on neuvotellut Laakkosten kanssa johtojen sijoittamisesta, johtoalueen käyttöoikeussopimukset ja korvauslaskelmat on laatinut Maanomistajien Arviointikeskus Oy. Korvausperusteina on käytetty Suomen Kuntaliiton ja MTK:n välillä sovittuja korvausperusteita. Neuvottelut eivät ole johtaneet korvaustenkaan osalta yhteisymmärrykseen. Jukka ja Ari Laakkoselta on pyydetty vastine Tuusniemen kunnan hakemuksen johdosta. Laakkoset esittävät saapuneessa vastineessaan, ettei anna lupaa vesi- ja viemärijohtojen sijoittamiselle. Tuusniemen kunta esittää vastineessaan, että on saanut Jukka ja Ari Laakkosen vastineen tiedoksi.

12 Ympäristölautakunta /2 Ymp.ltk. 20 jatkuu Ympäristölautakunnan katselmusjaosto on käynyt alueella tutustumassa suunnitelman mukaiseen linjaukseen. Katselmuksessa todettiin, että linjauksen sijoittaminen suunnitelman mukaisesti on mahdollista toteuttaa siten, ettei siitä ole kohtuutonta haittaa Laakkosille (liite). Maankäyttö- ja rakennuslain 161 :n mukaan kiinteistön omistaja ja haltija on velvollinen sallimaan yhdyskuntaa tai kiinteistöä palvelevan johdon sijoittamisen omalle maalleen tai hallitsemalleen alueelle, jollei sijoittamista voida muutoin järjestää tyydyttävästi ja kohtuullisin kustannuksin. Jollei sijoittamisesta ole sovittu kiinteistön omistajan kanssa, sijoittamisesta päättää kunnan rakennusvalvontaviranomainen (liite). Sijoittamisesta päätettäessä on kiinnitettävä huomiota siihen, ettei kiinteistölle aiheuteta tarpeetonta haittaa. Kiinteistönomistajalla on oikeus saada korvaus johdon tai laitteen sijoittamisesta aiheutuvasta haitasta ja vahingosta. Jollei korvauksesta sovita, asia ratkaistaan lunastuslain mukaisessa järjestyksessä. Esitys: Tuusniemen kunnalle myönnetään hakemuksen mukainen sijoituslupa Välipaikka Rn:o 4:24 tilan alueelle. Yhdysvesijohto ja siirtoviemäri asennetaan Savo-Karjalan Vesi- ja ympäristösuunnittelu Oy:n laatiman suunnitelman ja yleisten määräysten mukaisesti. Perusteluna todetaan, että yhdysvesijohto ja siirtoviemäri palvelevat yhdyskuntaa ja kiinteistöjä. Suunnitelman mukainen sijoittaminen ei aiheuta Välipaikka kiinteistölle kohtuutonta haittaa. Mahdollinen korvausasia kiinteistölle aiheutuvasta haitasta ja vahingosta ei kuulu rakennusvalvontaviranomaisen toimivaltaan. Mikäli korvauksesta ei sovita, asia tulee ratkaista lunastuslain mukaisessa järjestyksessä. Tuusniemen kunnalle myönnetään MRL:n 144 :n mukainen aloittamislupa. Sovelletut lainkohdat; Maankäyttö- ja rakennuslain 161 ja 144. Päätös: Lautakunta hyväksyi esityksen. Merkitään, että pöytäkirja tämän pykälän osalta tarkastettiin välittömästi kokouksessa.

13 Ympäristölautakunta /2 YHDYSVESIJOHDON JA SIIRTOVIEMÄRIN SIJOITTAMINEN TILAN KOIVUHARJU RN:O 4:37 ALUEELLE TUUSNIEMEN KUNNAN HAURANGIN KYLÄSSÄ Ymp.ltk. 21 Tuusniemen kunta pyytää kunnan ympäristölautakuntaa päättämään vesi- ja viemärijohtojen sijoittamisesta Maankäyttö- ja rakennuslain 161 :n nojalla Terttu Laakkosen omistamalle Koivuharju Rn:o 4:37 tilalle Haurangin kylässä (liite). Tuusniemen kunnan neuvottelut eivät ole johtaneet sopimukseen. Kyseessä on yhdysvesijohdon ja siirtoviemärin rakentaminen välillä Tuusjärvi - Laukka-aho. Rakennuttajana on Koillis-Savon Vesi Oy, joka on rakennuttamissopimuksella siirtänyt hankkeen rakennuttamistehtävät Tuusniemen kunnalle. Työn toteuttajana on Pohjois-Savon ELY-keskus. Yhdysvesijohdon ja siirtoviemärin suunnitelmat on laatinut Savo-Karjalan Vesi- ja ympäristösuunnittelu Oy. Suunnitelman mukaan linja on suunniteltu kulkemaan Haurangissa Peltoharju -tilan 4:39 kulmasta Kallela ja Välipaikka 4:24 tilan rajalinjan kautta Koivuharju-tilan nurkan halki kohti Laukka-ahoa. (liite) Tuusniemen kunta on neuvotellut Laakkosen kanssa johtojen sijoittamisesta, johtoalueen käyttöoikeussopimukset ja korvauslaskelmat on laatinut Maanomistajien Arviointikeskus Oy. Korvausperusteina on käytetty Suomen Kuntaliiton ja MTK:n välillä sovittuja korvausperusteita. Neuvottelut eivät ole johtaneet korvaustenkaan osalta yhteisymmärrykseen. Terttu Laakkoselta on pyydetty vastine Tuusniemen kunnan hakemuksen johdosta. Laakkoset esittävät saapuneessa vastineessaan, ettei anna lupaa vesi- ja viemärijohtojen sijoittamiselle. Tuusniemen kunta esittää vastineessaan, että on saanut Terttu Laakkosen vastineen tiedoksi.

14 Ympäristölautakunta /2 Ymp.ltk. 21 jatkuu Ympäristölautakunnan katselmusjaosto on käynyt alueella tutustumassa suunnitelman mukaiseen linjaukseen. Katselmuksessa todettiin, että linjauksen sijoittaminen suunnitelman mukaisesti on mahdollista toteuttaa siten, ettei siitä ole kohtuutonta haittaa Laakkosille (liite). Maankäyttö- ja rakennuslain 161 :n mukaan kiinteistön omistaja ja haltija on velvollinen sallimaan yhdyskuntaa tai kiinteistöä palvelevan johdon sijoittamisen omalle maalleen tai hallitsemalleen alueelle, jollei sijoittamista voida muutoin järjestää tyydyttävästi ja kohtuullisin kustannuksin. Jollei sijoittamisesta ole sovittu kiinteistön omistajan kanssa, sijoittamisesta päättää kunnan rakennusvalvontaviranomainen (liite). Sijoittamisesta päätettäessä on kiinnitettävä huomiota siihen, ettei kiinteistölle aiheuteta tarpeetonta haittaa. Kiinteistönomistajalla on oikeus saada korvaus johdon tai laitteen sijoittamisesta aiheutuvasta haitasta ja vahingosta. Jollei korvauksesta sovita, asia ratkaistaan lunastuslain mukaisessa järjestyksessä. Esitys: Tuusniemen kunnalle myönnetään hakemuksen mukainen sijoituslupa Koivuharju Rn:o 4:37 tilan alueelle. Yhdysvesijohto ja siirtoviemäri asennetaan Savo-Karjalan Vesi- ja ympäristösuunnittelu Oy:n laatiman suunnitelman ja yleisten määräysten mukaisesti. Perusteluna todetaan, että yhdysvesijohto ja siirtoviemäri palvelevat yhdyskuntaa ja kiinteistöjä. Suunnitelman mukainen sijoittaminen ei aiheuta Koivuharju kiinteistölle kohtuutonta haittaa. Mahdollinen korvausasia kiinteistölle aiheutuvasta haitasta ja vahingosta ei kuulu rakennusvalvontaviranomaisen toimivaltaan. Mikäli korvauksesta ei sovita, asia tulee ratkaista lunastuslain mukaisessa järjestyksessä. Tuusniemen kunnalle myönnetään MRL:n 144 :n mukainen aloittamislupa. Sovelletut lainkohdat; Maankäyttö- ja rakennuslain 161 ja 144. Päätös: Lautakunta hyväksyi esityksen. Merkitään, että pöytäkirja tämän pykälän osalta tarkastettiin välittömästi kokouksessa.

15 Ympäristölautakunta /2 ESKO JA PIRJO KINNUSEN POIKKEAMISLUPAHAKEMUS RAKENNUSOIKEUDEN YLITYKSELLE KOSKIEN TUUSNIEMEN KUNNAN JUURIKKAMÄEN KYLÄSSÄ SIJAITSEVAA TILAA MALLUKKA 7:105 Ymp.ltk 22 Esko ja Pirjo Kinnunen hakevat poikkeamista kaavan mukaisesta rakennusoikeudesta. Tuusniemen kunnan Juurikkamäen kylässä sijaitsevalla tilalla Mallukka 7:105 on kaavan mukaista rakennusoikeutta 200 k-m 2. Tällä hetkellä rakennusoikeutta on käytetty noin 90 k-m 2. Kinnusilla on aikomuksena rakentaa tilalle uusi lomarakennus sekä talousrakennus, jotka ovat kerrosalaltaan yhteensä 173,3 m 2. Näin ollen kokonaiskerrosalaksi muodostuisi 263,3 k-m 2. Rakennusoikeuden ylitys tulisi olemaan 63,3 k-m 2. Tilalla on jo ennestään 5 rakennusta (sauna, aitta, loma-asunto, varasto ja puucee). Tontin pinta-ala on m 2. Kinnuset perustelevat poikkeamista sillä, että vanha loma-asunto (50 k-m 2 ) muutetaan talousrakennukseksi (kesäkeittiö) ja se sulautuu maisemaan hyvin koska sijainti on uuden loma-asunnon alapuolella. Rakennusluvan yhteydessä on suoritettu naapurien kuuleminen, eikä heillä ole huomautettavaa hankkeen johdosta. Ympäristölautakunnan katselmustoimikunta on suorittanut Mallukka 7:105 tilalla katselmuksen Pöytäkirja on esityslistan liitteenä. Katselmuksella todettiin, että rakennusoikeuden ylitys on yli 30 %, eikä sitä voida pitää vähäisenä. Tuusniemen kunnan rakennusjärjestyksen 10.1 kohdan mukaan ympäristölautakunta voi poiketa rakennusjärjestyksen määräyksistä, jollei se merkitse määräysten tavoitteen olennaista syrjäyttämistä. Kun poiketaan rakennuspaikan vähimmäiskokoa, rakentamisen määrää tai etäisyyksiä koskevista määräyksistä rannoilla, lupa voidaan myöntää, mikäli rakentaminen ei vaikeuta kaavoitusta.

16 Ympäristölautakunta /2 Ymp.ltk 22 Esitys: Juojärvi Pajuharju - Pahkasalo rantaosayleiskaavassa jatkuu rakennuspaikka on merkitty merkinnällä RA/4 Loma - asuntoalue. Alue on tarkoitettu omarantaisten lomaasuntojen rakentamiseen. Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden loma-asunnon, saunan sekä tarpeellisia talousrakennuksia siten, että rakennusten yhteenlaskettu kerrosala on enintään 200 m 2. Rakennuspaikan pintaalan tulee olla vähintään 3000 m 2. Rakennusten luku määrää ei ole kaavassa määritelty. MRL:n 172 :n mukaan poikkeamisesta ei saa: 1. aiheuttaa haittaa kaavoitukselle, kaavan toteutumiselle tai alueiden käytön muulle järjestämiselle. 2. vaikeuttaa luonnonsuojelun tavoitteiden saavuttamista; eikä 3. vaikeuttaa rakennetun ympäristön suojelemista koskevien tavoitteiden saavuttamista. Poikkeusta ei saa myöntää, jos se johtaa vaikutuksiltaan merkittävään rakentamiseen tai muutoin aiheuttaa merkittäviä haitallisia ympäristö- tai muita vaikutuksia. Edellä esitettyyn vedoten lautakunta katsoo, että yli 30 %:n (63,3 k-m 2 ) rakennusoikeuden ylitys on liian suuri kaavan mukaiseen rakennusoikeuteen nähden. Poikkeamisen katsotaan johtavan merkittävään rakentamiseen ja vaikeuttaa kaavan toteutumista sekä kuntalaisten tasavertaista kohtelua. Päätös: Lautakunta hyväksyi esityksen.

17 Ympäristölautakunta TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT Ymp.ltk Ympäristöterveyslautakunnan kokouspöytäkirja. (Siilinjärven kunta) 2. Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskuksen lausuntopyyntö ehdotuksesta Pohjois-Savon merkittäviksi tulvariskialueiksi 3. Pohjois- Savon liiton lausuntopyyntö Pohjois-Savon tuulivoima maakuntakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Esitys: Päätös: Lautakunta päättää merkitä em. asiat tietoonsa saatetuiksi. Lautakunta hyväksyi esityksen.

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2018 Ympäristölautakunta Sivut 9- Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2018 Ympäristölautakunta Sivut 9- Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2018 Ympäristölautakunta Sivut 9- KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 28.3.2018 klo.16.00.

Lisätiedot

Tiistai 18.12.2012 17.00 18.10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Timo Räty Jani Ovaskainen Minna Tuunainen Markku Suni Leena Savolainen

Tiistai 18.12.2012 17.00 18.10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Timo Räty Jani Ovaskainen Minna Tuunainen Markku Suni Leena Savolainen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2012 TUUSNIEMEN KUNTA Ympäristölautakunta KOKOUSAIKA Tiistai 18.12.2012 17.00 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20 Kokousaika 21.03.2012 klo 15.00-15.21 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 19.8.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.8.2015 klo 16.30 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2 Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 02.08.2011 kello 17.00 18.37 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 / 2011 KOKOUSAIKA Torstai 22.12.2011 kello 17.00 19.23 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Rakennuslautakunta sivu 91. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Rakennuslautakunta sivu 91. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Rakennuslautakunta sivu 91 Kokousaika 28.9.2011 klo 15.15-16.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari Viuhkola

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Tekninen lautakunta 15.12.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 15.12.2010 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Lehtinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.11.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 13.11.2014 klo 16.30 17.50 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Ympäristö- ja rakennuslautakunta Asianro 8138/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Ympäristö- ja rakennuslautakunta Asianro 8138/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (1) 100 Asianro 8138/10.03.00.00/2018 Sähköjohdon sijoittaminen tilan 297-435-13-65 (Tolmu) alueelle / Savon Voima Verkko Oy:n hakemus Rakennustarkastaja Ilkka Korhonen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.4.2013 klo 10.00 12.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistai 06.07.2010 17.00 18.00. Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Jani Ovaskainen, Minna Tuunainen Leena Savolainen

Tiistai 06.07.2010 17.00 18.00. Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Jani Ovaskainen, Minna Tuunainen Leena Savolainen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2010 TUUSNIEMEN KUNTA Ympäristölautakunta KOKOUSAIKA Tiistai 06.07.2010 17.00 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 18.5.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 18.5.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 18.5.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.5.2011 klo 16.30 17.30 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

Tiistai 23.03.2010 17.00 18.00. Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Jani Ovaskainen, Minna Tuunainen. Inkeri Eriksen, Leena Savolainen,

Tiistai 23.03.2010 17.00 18.00. Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Jani Ovaskainen, Minna Tuunainen. Inkeri Eriksen, Leena Savolainen, Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2010 TUUSNIEMEN KUNTA Ympäristölautakunta KOKOUSAIKA Tiistai 23.03.2010 17.00 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 6/2012 KOKOUSAIKA Torstai 2.8.2012 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Tekninen lautakunta 4.12.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 4.12.2014 klo 16.30 17.10 Kunnanviraston kokoushuone Irja Keskinen Toni Aho Ossi Annala

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 19.9.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.9.2012 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä)

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä) Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 9.5.2011 klo 10.00 11.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 Ympäristölautakunta Sivut 1-8. Keskiviikko klo

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 Ympäristölautakunta Sivut 1-8. Keskiviikko klo RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 Ympäristölautakunta Sivut 1-8 KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.2.2017 klo.17.00 17.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 16.03.2015 klo 10.00 11.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- KOKOUSAIKA Torstai 6.7.2017 klo.16.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2018 Ympäristölautakunta Sivut 43-46

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2018 Ympäristölautakunta Sivut 43-46 RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2018 Ympäristölautakunta Sivut 43-46 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Torstai 16.8.2018 klo.16.00

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 Ympäristölautakunta Sivut 40-44. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 Ympäristölautakunta Sivut 40-44. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 Ympäristölautakunta Sivut 40-44 KOKOUSAIKA Torstai 18.4.2013 klo.16.00 16.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 Tekninen lautakunta 17.9.2008 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 17.9.2008 klo 16.30 17.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Kohtala Paavo Hautamäki

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15 Tekninen lautakunta Nro 3/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 28.5.2015 klo 17-18.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Ympäristölautakunta Sivu 84. Keskiviikko 7.5.2014 klo 18.30 18.55 Isonkyrön virastotalo, kokoushuone 2

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Ympäristölautakunta Sivu 84. Keskiviikko 7.5.2014 klo 18.30 18.55 Isonkyrön virastotalo, kokoushuone 2 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Ympäristölautakunta Sivu 84 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 7.5.2014 klo 18.30 18.55

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 Tekninen lautakunta Nro 3/ 2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00-18.39 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 18.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.6.2014 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

38 RANTA-ASEMAKAAVAN LAATIMINEN OSALLE KANKARINJÄRVEÄ

38 RANTA-ASEMAKAAVAN LAATIMINEN OSALLE KANKARINJÄRVEÄ ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 19.8.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.8.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Irja Keskinen Jussi

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 4087/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 4087/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2016 1 (1) 186 Asianro 4087/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Kuopio 297-471-1-45 Yleiskaavajohtaja Juha Romppanen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus Rakennuspaikka

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 16/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2011 klo 17.00 18.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Tiistai 09.11.2010 17.00 18.15. Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Jani Ovaskainen, Leena Savolainen. Minna Tuunainen

Tiistai 09.11.2010 17.00 18.15. Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Jani Ovaskainen, Leena Savolainen. Minna Tuunainen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2010 TUUSNIEMEN KUNTA Ympäristölautakunta KOKOUSAIKA Tiistai 09.11.2010 17.00 18.15 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 18.8.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.8.2010 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

Tiistai klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Jani Ovaskainen, Minna Tuunainen. Leena Savolainen

Tiistai klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Jani Ovaskainen, Minna Tuunainen. Leena Savolainen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2011 TUUSNIEMEN KUNTA Ympäristölautakunta KOKOUSAIKA Tiistai 14.06.2011 klo. 17.00 18.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 55 26.02.2014. 55 Asianro 535/10.02.04/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 55 26.02.2014. 55 Asianro 535/10.02.04/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (1) 55 Asianro 535/10.02.04/2014 Poikkeaminen (LTK) / Ryönä, 451-2-26 (Kaarinniementie 150) Suunnittelujohtaja Tapio Räsänen Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2011 Ympäristölautakunta Sivut 47-50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2011 Ympäristölautakunta Sivut 47-50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2011 Ympäristölautakunta Sivut 47-50 KOKOUSAIKA Torstai 16.6.2011. klo 16.00-16.22 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 187 KOKOUSAIKA klo 10.00-11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35.

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 Tekninen lautakunta Nro 8/2012 KOKOUSAIKA Torstaina 1.11.2012 klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 7/2015 Aika Pe 10.07.2015 klo 15.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Perjantaina 10.07.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 7/2015 ASIA LIITE 50 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 4 / 2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Perjantai 7.11.2014 klo 15.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 14 15 16 17 sivu 18 18 19-20 21 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2018 Ympäristölautakunta Sivut 47. Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2018 Ympäristölautakunta Sivut 47. Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2018 Ympäristölautakunta Sivut 47 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistai 18.9.2018 klo.16.00

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Ympäristö- ja rakennuslautakunta Asianro 6832/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Ympäristö- ja rakennuslautakunta Asianro 6832/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (1) 99 Asianro 6832/10.03.00.00/2018 Sähköjohdon sijoittaminen tilan 476-405-21-7 (Seilajoki) alueelle / Savon Voima Verkko Oy:n hakemus Rakennustarkastaja Ilkka Korhonen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.06.2010 klo 17.30 18.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistai 8.05.2013 klo 12.35 13.47 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 -

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 - Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 2.5.2016 klo

Lisätiedot

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5403/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5403/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/2016 1 (1) 221 Asianro 5403/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Kuopio 297-419-3-104-M606 Va. yleiskaavajohtaja Matti Asikainen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2011 Rakennuslautakunta sivu 16. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2011 Rakennuslautakunta sivu 16. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2011 Rakennuslautakunta sivu 16 Kokousaika 23.02.2011 klo 15.15-16.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

Lisätiedot

Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä

Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä Iitin kunta Pöytäkirja 3/2016 39 Kaavoitustoimikunta 14.03.2016 Aika 14.03.2016 klo 18:00-18:24 Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala Saapuvilla Poissa Laitinen

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 26.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.6.2014 klo 16.00 18.00 Pyhäniemi Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

3 Esittelijän nimeäminen ympäristölautakunnan kokoukseen. 5 MRL :n mukainen hakemus viemärijohdon sijoittamiseksi; tila Sävi

3 Esittelijän nimeäminen ympäristölautakunnan kokoukseen. 5 MRL :n mukainen hakemus viemärijohdon sijoittamiseksi; tila Sävi Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/2018 1 (43) Aika 21.02.2018, klo 17:30-18:31 Paikka Kunnanvirasto, alakerran neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 143 25.06.2014. 143 Asianro 3804/10.03.00.01/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 143 25.06.2014. 143 Asianro 3804/10.03.00.01/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) 143 Asianro 3804/10.03.00.01/2014 Poikkeaminen (LTK) / Lamperila, 419-3-117 (Suovunniementie 131) Suunnittelujohtaja Tapio Räsänen Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut

Lisätiedot

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 01.11.2011 kello 17.00 20.25 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76 KOKOUSAIKA Torstai 25.6.2015 klo.16.00 16.40. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 4/2019 Kuntakehitysjaosto KOKOUSAIKA torstai 12.9.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten kunnanvirasto, Kirkkotie 176, hallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2018 Ympäristölautakunta Sivut 23. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2018 Ympäristölautakunta Sivut 23. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2018 Ympäristölautakunta Sivut 23 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Torstai 3.5.2018 klo.16.00 16.08

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 7.11.2016

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 5.2.2015 klo 17-18 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2010 Ympäristölautakunta Sivut 37-43. Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2010 Ympäristölautakunta Sivut 37-43. Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2010 Ympäristölautakunta Sivut 37-43 KOKOUSAIKA Torstaina 25.11.2010 klo 16.00-17.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 05.09.2013 klo 9.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

-3, KH 15.9.2015 17:30. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 15.9.2015

-3, KH 15.9.2015 17:30. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 15.9.2015 -3, KH 15.9.2015 17:30 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 15.9.2015 Esityslista 19/2015 -2, KH 15.9.2015 17:30 Kokousaika Tiistai 15.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN:

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 86 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.06.2017 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 9.8.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 9.8.2012 klo 16.30 18.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 67 08.04.2015. 67 Asianro 722/10.00.02.00/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 67 08.04.2015. 67 Asianro 722/10.00.02.00/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (1) 67 Asianro 722/10.00.02.00/2015 Oikaisuvaatimus / Tontin 297-34-166-5 (Piikatie 6) myynti Tonttipäällikkö Jarkko Meriläinen Tonttipalveluyksikkö Tontin 34-166-5

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Sisällysluettelo 47. Saapuneet kirjeet...88 48. Sivistyslautakunnan talousarvioehdotus vuodeksi 2013 ja talous- ja henkilöstösuunnitelmat vuosiksi 2013 2015...89 49. Lasten päivähoitomaksujen määrittäminen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3125/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3125/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2016 1 (1) 147 Asianro 3125/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Maaninka 476-416-8-49 Yleiskaavajohtaja Juha Romppanen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus Kiinteistölle

Lisätiedot