PSK-tiedote 1/ (6)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PSK-tiedote 1/2015 5.3.2015 1 (6)"

Transkriptio

1 PSK-tiedote 1/ (6) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallitus 2 PSK:n kevätseminaari Finlandia-talossa Yhdistyksen kevätkokous Finlandia-talossa Uudet jäsenet esittelyssä 5 Standardisointi 5.1 Vahvistetut standardit 5.2 Lausunnolla olevat standardit 5.3 Lausuntopyynnöt PSK:n kotisivuilla 5.4 Uudet standardisointikohteet 5.5 Keskustelutilaisuus kunnossapidon standardisoinnista pidetty PSK:ssa 6 Uusi Plan-kummilapsi 1 PSK:N HALLITUS PSK:n hallitus piti vuoden ensimmäisen kokouksensa torstaina Caverion Industria Oy:llä. Kokouksen avasi hallituksen uusi puheenjohtaja Veikko Niemi. Varapuheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti toiminnanjohtaja Timo Juvonen THTH ry:stä. Hallitus kävi läpi ja allekirjoitti vuoden 2014 tasekirjan, joka toimitettiin pidettyyn toiminnantarkastukseen. Toiminnantarkastajilla ei ollut huomautettavaa toiminnasta. Kokouksessa todettiin, että vuosi 2014 oli PSK:lle suotuisa. Tulos oli budjetoitua parempi, uusia jäsenyrityksiä tuli tasaiseen tahtiin ja tilaisuudet vetivät hyvin väkeä.

2 PSK tiedote 1/ (6) 2 PSK:N KEVÄTSEMINAARI TORSTAINA Seminaarin teemana on investointiprojektin onnistunut aloitus. Osallistujia on jo toista sataa. Kuvasta näkyy, että tilat eivät lopu kesken, joten tervetuloa vielä mukaan! Seminaari pidetään Finlandiatalon Helsinki-salissa. Ainutlaatuinen auditorio lisätiloineen hurmaa arkkitehtuurillaan ja tunnelmallaan. Monipuolinen kokoustila toimii erinomaisesti yritys- ja lehdistötilaisuuksien sekä kokouksien ja seminaarien pitopaikkana. Saliin mahtuu 340 osallistujaa. Ohjelma lyhyesti Klo 8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi Klo 9.00 Seminaarin avaus Laitossuunnittelun johtaja Tommi Juntunen, Outotec (Finland) Oy Klo 9.30 Toimittaja-arviointi ja tilaajasta johtuva toimitusriski Diplomi-insinööri Kaj von Weissenberg, Inspecta Sertifiointi Oy Klo Tauko Klo Esisuunnittelu ja teknologian valinta ydinvoimaprojektissa Professori Juhani Hyvärinen, Lappeenrannan teknillinen yliopisto Klo Tauko Klo Projektin yhteisen metadatan hyödyntäminen Projektipäällikkö Kari Aarrelampi, Andritz Oy Klo Lounas Klo Toimitusketjun tietotekninen yhteensopivuus kansainvälisessä projektissa Suunnittelujärjestelmien päällikkö Juha-Matti Myyry, Neste Jacobs Oy Klo Tauko Klo Sopimukset, laki ja miten niitä luetaan Varatuomari, KTT Helena Haapio, Lexpert Oy Klo Kahvitauko Klo Ihminen investointien pyörteissä Filosofi Esa Saarinen Klo Loppukeskustelu Mikäli olet ilmoittautunut seminaariin, mutta et ole vielä kertonut jääväsi seminaarin jälkeiseen iltatilaisuuteen, niin lähettele meille siitä tietoa, että pöydän antimet eivät lopu kesken. Jos jostain syystä joudut perumaan osallistumisesi, muistathan ilmoittaa siitä. Peruminen ei maksa mitään, mutta ilmoittamatta jättämisestä sakotamme 100 järjestelykuluina.

3 PSK tiedote 1/ (6) 3 YHDISTYKSEN KEVÄTKOKOUS FINLANDIA-TALOSSA PSK Standardisoinnin sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina Finlandia-talolla Helsingissä. Kokous alkaa kevätseminaarin jälkeen klo Virallinen kokouskutsu lähtee pian PSK:n virallisille yhteyshenkilöille ja toivomme siihen vastausta maaliskuun loppupuolella. Kokoukseen ovat tervetulleita muutkin kuin viralliset PSK:n yhteyshenkilöt. Kokouksen jälkeen syömme maittavan iltapalan ja nautimme seurustelun lomassa raikkaita virvokkeita. 4 UUDET JÄSENET ESITTELYSSÄ Desea Engineering Oy on vuonna 2005 perustettu kotkalainen insinööritoimisto, jonka taustalla on vuosikymmenien rautainen kokemus suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä teollisuuden eri sektoreilla. Asiakaskunta käsittää laajan kirjon teollisuutta sekä Suomessa että muualla Euroopassa. Hydac Oy on vuodesta 1985 Suomessa toiminut myyntiyhtiö, joka on osa saksalaista Hydac-ryhmää. Suomessa Hydac Oy:n toiminnan perustana ovat omat eurooppalaiset tuotetehtaat, joista jokainen on alallaan maailman johtavien toimijoiden joukossa. Sovellusalue on laaja, käsittäen kaikki teollisuus- ja mobilehydrauliikan sekä voitelujärjestelmien ja prosessisuodatuksen sovellukset komponenttitasolta aina kokonaisiin järjestelmiin asti. Satalämpö Oy:n tärkeimpiä asiakkaita ovat energia-, teollisuusteollisuuslaitokset sekä erilaiset kiinteistöt. Yrityksen päätoimiala on teollisuusputkistoasennukset, suunnittelu ja erilaiset laiteasennukset sekä kiinteistöjen lämmitysjärjestelmien asennukset, huollot ja korjaukset.

4 PSK tiedote 1/ (6) Yrityksellä on tarvittavat Tukesin myöntämät urakointiluvat toimintaan. Kaikki hitsaajat on pätevöitetty EN 287 mukaan ja yrityksellä on EN-standardin mukaiset hitsausmenetelmät eri aineille. Puttek Oy on vuonna 1982 perustettu, putkikannakkeiden valmistukseen erikoistunut yritys. Yritys on koko toimintansa ajan tuottanut ja toimittanut erilaisia kannakointiratkaisuja eri teollisuusalojen yrityksille kuten prosessiteollisuuteen, telakkateollisuuteen, liike- ja toimistorakentamiseen, maa- ja vesirakentamiseen sekä energia- ja jätehuoltoon. Meconet Oy suunnittelee ja valmistaa puristus-, veto- ja vääntöjouset joka tarkoitukseen. Yritys tarjoaa standardijousituotteet, kattavat laajan valikoiman erilaisia kierrejousia, lautasjousia, työkalujousia ja typpijousia. Meconet on Pohjois-Euroopan ainoa alihankkija, joka tarjoaa simulointia kulkuvälineteollisuuden laajasti käyttämän Auto- Form-simulointiohjelman avulla. Quant Finland Oy on teollisuuden kunnossapito- ja tuotantotehokkuuspalveluja tarjoava yritys. Se on sijoitusyhtiö Nordic Capitalin omistama ja sinne on yrityskaupalla siirtynyt ABB:n Full Servicen liiketoiminta. Emoyhtiö Quantilla on toimintaa noin 30 maassa ja yhteensä yli 2500 työntekijää. Suomessa työntekijöitä on noin STANDARDISOINTI 5.1 Vahvistetut standardit Hallitus vahvisti seuraavan standardin PSK 8502 Voimalaitoksen vesikemia. Prosessiyhteen sijoittaminen. 9 sivua. 5.2 Lausunnolla olevat standardit PSK:n kotisivuilta löytyy linkki lausunnolla olevaan standardiin PSK 7304 Putkiston kannatus. Teräsputket. putkien suositeltavat kannakevälit 14 sivua Lausuntoaika umpeutuu Lausuntopyynnöt PSK:n kotisivuilla Lausunnon voi antaa nykyään myös PSK:n kotisivuilta löytyvällä lausuntolomakkeella. Linkki lausunnolla oleviin standardeihin löytyy etusivulta, näin kaikilla PSK:n jäsenyritysten henkilöillä on mahdollisuus kommentoida niitä. 5.4 Uudet standardisointikohteet Työryhmä PSK 72/4 on ehdottanut, että standardi PSK 7202 Teollisuuden voiteluaineet. Ryhmittely, käyttö ja ominaisuudet päivitetään, koska markkinoille on tullut paljon standardiin liittyviä uusia tuotteita. Hallitus päätti, että perustetaan uusi työryhmä PSK 72/5 hoitamaan päivityksen.

5 PSK tiedote 1/ (6) Työryhmään ovat ilmoittautuneet jo seuraavat asiantuntijat: Anssi Stenroth Oy SKF Ab Matti Pihtola Oy SKF Ab Timo Tilus SSAB Europe Oy Pertti Pulkkinen Efora Oy Esa Haili Telko Oy Ari Holmila Oy Teboil Ab Ari Saastamoinen Neste Oil Oyj Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan työryhmän toimintaan, ota yhteyttä PSK:n toimistoon. 5.5 Keskustelutilaisuus kunnossapidon standardisoinnista pidetty PSK:ssa Aiheena oli kunnossapitojärjestelmän tietokenttien määrittely ja käytön ja kunnossapidon vaatimusten huomioiminen laitoksen suunnittelussa. Osallistujia oli 16. Keskustelussa todettiin, että seuraavia asioita pitäisi standardisoida: vähimmäistietovaatimus laitoksen suunnittelun eri vaiheissa tarvitaan standardi, joka yhdistää kunnossapidon ja käytön tietojen tarpeen laitekortit huoltosuunnitelma nimikkeenä olevien varaosien tiedot laitetoimituksessa tarvittavat tiedot kunnossapitotoiminnan ohjaukseen tarvittavat tiedot tiedonsiirron kokonaisuuden hallinta laitteen elinkaaren hallintaan liittyvät tiedot kunnossapidon tunnuslukujen tavoitearvot käyttövarmuusvaatimusten asettaminen suunnittelun aikana Keskustelua jatketaan ja seuraavista asioista tehdään tarkempi selvitys: 1. Kunnossapidon tarvitsema vähimmäistieto laitoksen suunnittelun eri vaiheissa 2. Käytön ja kunnossapidon yhteisesti hyödynnettävän tiedon määrittely 3. Käyttövarmuuden laskentaan liittyvän vähimmäistiedon määrittely 4. Työmääräimen sisällön laajuuden ja käsitteiden määrittely 5. Laitetietokorttien sisällön laajuuden ja käsitteiden määrittely pohjautuen tietoelementteihin 6. Tiedonsiirtoprosessin kokonaisuuden hallinta käyttäen viitteenä olemassa olevia standardeja Päätettiin, että järjestetään toinen keskustelutilaisuus, jonka PSK kutsuu kokoon sen jälkeen kun PSK:n hallitus on käsitellyt laaditussa muistiossa esitetyt näkemykset.

6 PSK tiedote 1/ (6) 6 UUSI PLAN-KUMMILAPSI PSK:n uusi kummilapsi Awa on 9-vuotias tyttö Senegalista. Hänen perheeseensä kuuluu isä Ndiasse, äiti Adama, kaksi veljeä Pape ja Amdy, sisko Seny sekä Awan kaksoisveli Ameth. Perheen kanssa samassa talossa asuu myös muita sukulaisia, kuten paikalliseen tapaan kuuluu. Ruoanlaittoon perhe käyttää puukäyttöistä hellaa. Awa käy koulua ala-asteella ja koulumatkan pituus on alle 30 minuuttia. Senegalissa käy peruskoulua vain lasta, joista tyttöjä on hieman yli puolet. Yläasteelle siirryttäessä oppilaiden määrä romahtaa 5419 lapseen. Tämä johtuu siitä, että yläaste sijaitsee usein pitkän matkan takana ja kulkeminen sinne on hankalaa. Senegalissa päätoimisin työ on hedelmien, palkokasvien, mukuloiden ja kasvisten viljely. He, jotka asuvat lähellä rannikkoa, ovat pääosin kalastajia. Merkittävin kaivosteollisuuden tuote on fosfaatti. Aurinkoista kevättä! PSK Standardisointiyhdistys ry Jari Viertävä toiminnanjohtaja Pia Koponen sihteeri JAKELU Jäsenyritykset, työryhmien jäsenet, hallitus, MetSta, SFS, SESKO, Promaint

PSK-tiedote 2/2015 11.6.2015 1 (6)

PSK-tiedote 2/2015 11.6.2015 1 (6) PSK-tiedote 2/2015 1 (6) Sisällysluettelo 1 Hallituksen kokous 2 PSK Standardisoinnin kevätkokous 2015 3 PSK:n kevätseminaari 2015 4 Uudet jäsenet esittelyssä 5 Standardisointi 5.1 Vahvistetut standardit

Lisätiedot

PSK-tiedote 1/ (6)

PSK-tiedote 1/ (6) PSK-tiedote 1/2016 1 (6) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallitus 2 PSK:n kevätseminaari Pörssitalossa torstaina 21.4.2016 3 Yhdistyksen kevätkokous Pörssitalossa 21.4.2016 4 PSK:n toiminnanjohtajan läksiäiset

Lisätiedot

PSK tiedote 2/2010 14. kesäkuuta 2010 1 (6)

PSK tiedote 2/2010 14. kesäkuuta 2010 1 (6) PSK tiedote 2/2010 1 (6) Sisällysluettelo 1 Yhdistyksen kevätkokous 2010 2 Palaute PSK:n kevätseminaarista 3 PSK:n syyskokous 18.11.2010 4 Standardisointi 4.1 Vahvistetut standardit 4.2 Lausunnolla olevat

Lisätiedot

PSK-tiedote 2/ (6)

PSK-tiedote 2/ (6) PSK-tiedote 2/2016 1 (6) Sisällysluettelo 1 Hallituksen kokous 2 PSK Standardisoinnin kevätkokous 2016 3 PSK:n kevätseminaari 2016 4 Standardisointi 4.1 Vahvistetut standardit 4.2 Uusi työryhmä 5 PSK Standardisoinnin

Lisätiedot

PSK-tiedote 3/2015 02.10.2015 1 (6)

PSK-tiedote 3/2015 02.10.2015 1 (6) PSK-tiedote 3/2015 1 (6) Sisällys 1 PSK Standardisoinnin hallitus 1.1 Budjetointiperusteet vuodelle 2016 1.2 Ehdotus PSK:n hallituksen puheenjohtajaksi 2016 2 Standardisointi 2.1 Uudet standardisointikohteet

Lisätiedot

PSK tiedote 1/2007. 16. helmikuuta 2007 1 (5)

PSK tiedote 1/2007. 16. helmikuuta 2007 1 (5) PSK tiedote 1/2007 1 (5) Sisällys 1 PSK:n hallitus 2 Yhdistyksen kevätkokous 3 Standardisointi 3.1 Vahvistetut standardit 3.2 Lausunnolla olevat standardit 3.3 Uusia standardisointikohteita 3.4 Uudet painokset

Lisätiedot

PSK-tiedote 1/2012 12. maaliskuuta 2012 1 (6)

PSK-tiedote 1/2012 12. maaliskuuta 2012 1 (6) PSK-tiedote 1/2012 1 (6) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallituksen kokous 2 Yhdistyksen kevätkokous Musiikkitalossa 3 Standardisointi 3.1 Vahvistetut standardit 3.2 Lausunnolla olevat standardit 3.3 Uusia standardisointikohteita

Lisätiedot

PSK tiedote 4/2011 21. joulukuuta 2011 1 (5)

PSK tiedote 4/2011 21. joulukuuta 2011 1 (5) PSK tiedote 4/2011 1 (5) Sisällysluettelo 1 PSK:n syyskokous 2011 1.1 Kokous 1.2 Hallituksen henkilövalinnat 1.3 Toiminnantarkastajien valinta 1.4 Kokouksen jatkot 2 Standardisointi 2.1 Vahvistetut standardit

Lisätiedot

PSK-tiedote 4/2014 12. joulukuuta 2014 1 (9)

PSK-tiedote 4/2014 12. joulukuuta 2014 1 (9) PSK-tiedote 4/2014 1 (9) Sisällysluettelo 1 PSK:n syyskokous 2014 1.1 Kokous 1.2 Uusia jäseniä 1.3 Hallituksen henkilövalinnat 1.4 Toiminnantarkastajien valinta 1.5 Kokouksen iltatilaisuus 2 Uusia standardisointikohteita

Lisätiedot

PSK-tiedote 1/2011 23. maaliskuuta 2011 1 (5)

PSK-tiedote 1/2011 23. maaliskuuta 2011 1 (5) PSK-tiedote 1/2011 1 (5) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallituksen kokous 2 Yhdistyksen kevätkokous 3 Standardisointi 3.1 Vahvistetut standardit 3.2 Kumotut standardit 3.3 Uusia standardisointikohteita 3.4

Lisätiedot

PSK-tiedote 3/ (5)

PSK-tiedote 3/ (5) PSK-tiedote 3/2016 1 (5) Sisällys 1 PSK Standardisoinnin hallitus 1.1 Budjetointiperusteet vuodelle 2017 1.2 Ehdotus hallitusvalinnoiksi 2017 2 Standardisointi 2.1 Uudet standardisointikohteet 2.2 Lausunnolla

Lisätiedot

PSK-tiedote 2/2014 12.6.2014 1 (8)

PSK-tiedote 2/2014 12.6.2014 1 (8) PSK-tiedote 2/2014 1 (8) Sisällysluettelo 1 PSK Standardisoinnin kevätkokous 2014 2 PSK:n kevätseminaari 2014 3 Hallituksen kokous 4 Uudet jäsenet esittelyssä 5 Standardisointi 5.1 Vahvistetut standardit

Lisätiedot

PSK-tiedote 3/2012 15. lokakuuta 2012 1 (6)

PSK-tiedote 3/2012 15. lokakuuta 2012 1 (6) PSK-tiedote 3/2012 1 (6) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallitus 1.1 Budjetointiperusteet vuodelle 2013 1.2 Ehdotus hallitusvalinnoiksi 2013 2 PSK:n syyskokous 2012 ja Spagettiooppera 3 Standardisointi 3.1 Lausunnolla

Lisätiedot

PSK-tiedote 1/ (8)

PSK-tiedote 1/ (8) PSK-tiedote 1/2017 1 (8) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallitus 2 PSK:n kevätseminaari Pörssitalossa torstaina 27.4.2017 3 Yhdistyksen kevätkokous Pörssitalossa 27.4.2017 4 Uusi putkiluokkakäsikirja valmisteilla

Lisätiedot

PSK-tiedote 4/ (8)

PSK-tiedote 4/ (8) PSK-tiedote 4/2016 1 (8) Sisällys 1 PSK:n hallitus 2 PSK:n syyskokous 2016 2.1 Kokouksen kulku 2.2 Uusia jäseniä 2.3 Hallituksen henkilövalinnat 2.4 Toiminnantarkastajien valinta 2.5 Juhlailtamat 3 Uudet

Lisätiedot

THTH ry syysseminaari 2013

THTH ry syysseminaari 2013 THTH ry syysseminaari 2013 Keskiviikko 30.10.2013, VTT, Tekniikantie 2, Espoo 1 Syysseminaarin aihealue Aiheena järjestelmien välinen tiedonsiirto ja standardit Case putkiston tiedonsiirto. PSK 5968-standardin

Lisätiedot

PSK-tiedote 2/2011 14. kesäkuuta 2011 1 (6)

PSK-tiedote 2/2011 14. kesäkuuta 2011 1 (6) PSK-tiedote 2/2011 1 (6) Sisällysluettelo 1 Yhdistyksen kevätkokous 2011 2 Palaute PSK:n kevätseminaarista 3 PSK:n syyskokous 17.11.2011 Kämpissä 4 Uusien jäsenten esittely 4.1 Balance Engineering Oy 4.2

Lisätiedot

PSK-tiedote 3/ (5)

PSK-tiedote 3/ (5) PSK-tiedote 3/2017 1 (5) Sisällys 1 PSK Standardisoinnin hallitus 1.1 Budjetointiperusteet vuodelle 2018 1.2 Ehdotus hallitusvalinnoiksi 2018 2 Standardisointi 2.1 Vahvistetut standardit 3 Uudet jäsenet

Lisätiedot

PSK-tiedote 2/2008. 12. kesäkuuta 2008 1 (8)

PSK-tiedote 2/2008. 12. kesäkuuta 2008 1 (8) PSK-tiedote 2/2008 1 (8) Sisällys 1 Palaute kevään PSK-seminaarista 2 Yhdistyksen kevätkokous 2008 3 Standardisointi 3.1 Vahvistetut standardit 3.2 Kumotut standardit 4 Uusia standardisointikohteita 4.1

Lisätiedot

XX PSK BIM ammattilaisseminaari Helsinki, Finlandia-talo

XX PSK BIM ammattilaisseminaari Helsinki, Finlandia-talo XX PSK BIM ammattilaisseminaari 09.09.2016 Helsinki, Finlandia-talo Allianssimuotoinen projekti investointihankkeen toteutusmuotona PSK STANDARDISOINTI Profox Companies Ltd; 2016 SEMINAARIN AJATUS -Jakaa

Lisätiedot

PSK-tiedote 3/2013 11. lokakuuta 2013 1 (6)

PSK-tiedote 3/2013 11. lokakuuta 2013 1 (6) PSK-tiedote 3/2013 11. lokakuuta 2013 1 (6) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallitus 1.1 Ehdotus hallitusvalinnoiksi 2014 1.2 Budjetointiperusteet vuodelle 2014 2 Standardisointi 2.1 Vahvistetut standardit 2.2

Lisätiedot

PSK-tiedote 3/ (5)

PSK-tiedote 3/ (5) PSK-tiedote 3/2014 1 (5) Sisällys 1 PSK:n hallitus 1.1 Ehdotus hallitusvalinnoiksi 2015 1.2 Budjetointiperusteet vuodelle 2015 2 Standardisointi 2.1 Uudet työryhmät 2.2 Kannakestandardit 3 Uudet jäsenet

Lisätiedot

PSK-tiedote 4/2015 21.12.2015 1 (9)

PSK-tiedote 4/2015 21.12.2015 1 (9) PSK-tiedote 4/2015 1 (9) Sisällys 1 PSK:n hallitus 2 PSK:n syyskokous 2015 2.1 Kokouksen kulku 2.2 Uusia jäseniä 2.3 Hallituksen henkilövalinnat 2.4 Toiminnantarkastajien valinta 2.5 Kokouksen kulttuuriosuus

Lisätiedot

Piiska vai porkkana? Kiwa Inspecta. Toimittaja-arvioinnit käytännössä. Toivo Pulkkinen, yksikön päällikkö,

Piiska vai porkkana? Kiwa Inspecta. Toimittaja-arvioinnit käytännössä. Toivo Pulkkinen, yksikön päällikkö, [presentation title] via >Insert >Header & Footer Piiska vai porkkana? Toimittaja-arvioinnit käytännössä Kiwa Inspecta Toivo Pulkkinen, yksikön päällikkö, 6.9.2017 Tietoa Helen Oy:stä Maailman parasta

Lisätiedot

PSK-BUILDING SMART SEMINAARI TEKNIIKAN MUSEO 15.5.2009

PSK-BUILDING SMART SEMINAARI TEKNIIKAN MUSEO 15.5.2009 PSK-BUILDING SMART SEMINAARI TEKNIIKAN MUSEO 15.5.2009 PSK STANDARDISOINTI THTH ry Ari.puuskari@profox.com 1 TEEMA 2009 SEMINAARI: UUDET MENETELMÄT T KUSTANNUS- TEHOKKAASSA PROJEKTITOIMINNASSA -Projektiorganisaation

Lisätiedot

PSK-tiedote 1/2009 2. maaliskuuta 2009 1 (6)

PSK-tiedote 1/2009 2. maaliskuuta 2009 1 (6) PSK-tiedote 1/2009 1 (6) Sisällys 1 PSK:n hallituksen kokous 2 Hallituksen uusi puheenjohtaja esittäytyy 3 Yhdistyksen kevätkokous 4 Standardisointi 4.1 Vahvistetut standardit 4.2 Lausunnolla olevat standardit

Lisätiedot

PSK-tiedote 4/2013 20. joulukuuta 2013 1 (10)

PSK-tiedote 4/2013 20. joulukuuta 2013 1 (10) PSK-tiedote 4/2013 1 (10) Sisällysluettelo 1 PSK:n syyskokous 2013 1.1 Kokouksen kulku 1.2 Uudet hyväksytyt jäsenet 1.3 Hallituksen henkilövalinnat 1.4 Toiminnantarkastajien valinta 2 PSK:n 40-vuotisjuhlat

Lisätiedot

PSK tiedote 4/2008 5. joulukuuta 2008 1(7)

PSK tiedote 4/2008 5. joulukuuta 2008 1(7) PSK tiedote 4/2008 1(7) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallituksen kokous 2 PSK:n syyskokous 2008 2.1 Kokous 2.2 Henkilövalinnat vuodeksi 2009 2.3 Kokouksen jatkot 3 Standardisointi 3.1 Vahvistetut standardit

Lisätiedot

PSK-tiedote 3/2008 24. syyskuuta 2008 1(5)

PSK-tiedote 3/2008 24. syyskuuta 2008 1(5) PSK-tiedote 3/2008 1(5) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallitus 1.1 Budjetointiperusteet vuodelle 2009 1.2 Ehdotus hallitusvalinnoiksi 2009 2 Syyskokous 3 Standardisointi 3.1 Vahvistetut standardit 3.2 Kumotut

Lisätiedot

PSK-tiedote 1/2008. 28. helmikuuta 2008 1 (8)

PSK-tiedote 1/2008. 28. helmikuuta 2008 1 (8) PSK-tiedote 1/2008 1 (8) Sisällys 1 PSK:n hallitus 1.1 Hallituksen jäsenet 2008 1.2 Tilikausi 2007 1.3 Hallituksen uusi puheenjohtaja esittäytyy 2 Yhdistyksen kevätkokous 3 Standardisointi 3.1 Vahvistetut

Lisätiedot

Turvallisen tekniikan seminaari 2015 Työpajapäivä, keskiviikko 3.6.

Turvallisen tekniikan seminaari 2015 Työpajapäivä, keskiviikko 3.6. Työpajapäivä 2015 Turvallisen tekniikan seminaari 2015 Työpajapäivä, keskiviikko 3.6. Tampereen teknillinen yliopisto, Rakennustalo Turvallisen tekniikan pääseminaarin lisäksi järjestetään keskiviikkona

Lisätiedot

Elina Huttunen IT-standardisoinnin uusi asiantuntija

Elina Huttunen IT-standardisoinnin uusi asiantuntija 16.11.2011 Uutiskirjeen sisältö IT:n ja standardisoinnin lähitulevaisuutta esitellään 15.12.2011 Onnistuneen osallistumisen vinkkejä kansainväliseen kokoukseen IT-standardisoinnin uusi asiantuntija Elina

Lisätiedot

NÄKÖKULMIA TULEVAISUUDEN STANDARDEIHIN FORUM 2014 4.11. 2014

NÄKÖKULMIA TULEVAISUUDEN STANDARDEIHIN FORUM 2014 4.11. 2014 NÄKÖKULMIA TULEVAISUUDEN STANDARDEIHIN FORUM 2014 4.11. 2014 1 FORUM tapahtumat: Pitkä perinne, monipuolisia ja ajankohtaisia teemoja 2006 Standardeilla menestystä liiketoimintaan 2007 Hyödy standardeista

Lisätiedot

Tervetuloa Partneripäiville!

Tervetuloa Partneripäiville! Tervetuloa Partneripäiville! Hallituspartnereiden Partneripäivät Oulussa 12.9.2014 Yhteistyössä: Partneripäivät 12.9.2014, ohjelma 10.30 Ilmoittautuminen alkaa Radisson Blu hotelli, Hallituskatu 1, Oulu

Lisätiedot

Suomen Automaatioseura ry Voimalalaitosjaos

Suomen Automaatioseura ry Voimalalaitosjaos ry Voimalalaitosjaos Kevätkokous 26.5.2015 ABB, Pitäjänmäki, Helsinki Esityslista: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan valinta 3. Kokouksen toimihenkilöiden valinta sihteeri, pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Turvallisen tekniikan pääseminaarin lisäksi järjestetään torstaina 7.6 työpajapäivä, jossa keskitytään kolmeen aihealueeseen.

Turvallisen tekniikan pääseminaarin lisäksi järjestetään torstaina 7.6 työpajapäivä, jossa keskitytään kolmeen aihealueeseen. Turvallisen tekniikan seminaari 2012 Tampereen teknillinen yliopisto, tietotalo Työpajapäivä, torstai 7.6 Turvallisen tekniikan pääseminaarin lisäksi järjestetään torstaina 7.6 työpajapäivä, jossa keskitytään

Lisätiedot

PSK BIM ammattilaisseminaari 08.05.2015

PSK BIM ammattilaisseminaari 08.05.2015 PSK STANDARDISOINTI PSK BIM ammattilaisseminaari 08.05.2015 Fox CenterJärvenpää Tilaajien uudet haasteet investointiprojekteissa ja ylläpidossa Profox Companies Ltd Autodesk Partner & Virtuaalisen suunnittelun

Lisätiedot

Profox - Realize Your visions. 2008 Profox Companies Oy

Profox - Realize Your visions. 2008 Profox Companies Oy Profox - Realize Your visions 1 PSK-BUILDING SMART SEMINAARI ISO-VALKEINEN KUOPIO 09.04.2010 PSK STANDARDISOINTI THTH ry Ari.puuskari@profox.com 2 PSK-SEMINAARI SEMINAARI 1997 TAHKO Ryhmätyöt: 1. Ongelmat

Lisätiedot

PSK-tiedote 4/2012 17. joulukuuta 2012 1 (7)

PSK-tiedote 4/2012 17. joulukuuta 2012 1 (7) PSK-tiedote 4/2012 1 (7) Sisällysluettelo 1 PSK:n syyskokous 2012 1.1 Kokous 1.2 Uusia jäseniä 1.3 Hallituksen henkilövalinnat 1.4 Toiminnantarkastajien valinta 1.5 Kokouksen viihdepuoli 2 Standardisointi

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 21.10.2018 Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 17.11.2018 klo 13.00 alkaen Kouvolan

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 30.9.2015 Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 21.11.2015 klo 13:00 alkaen Rannikkoprikaatissa,

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 15.3.2016 klo 18:00 1/5 Paikka Kauttuan Klubi, Sepäntie 3, Kauttua LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Friberg Harri Henttinen Kari Lammensalo Pasi Lehtonen

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

3. Pöytäkirjantarkastajan ja ääntenlaskun valvojien valitseminen

3. Pöytäkirjantarkastajan ja ääntenlaskun valvojien valitseminen KUTSU AHLSTROM OYJ:N VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN Ahlstrom Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 26.3.2015 klo 13.00 alkaen Finlandia-talolla osoitteessa

Lisätiedot

PSK tiedote 4/2009 22. joulukuuta 2009 1 (8)

PSK tiedote 4/2009 22. joulukuuta 2009 1 (8) PSK tiedote 4/2009 1 (8) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallituksen ja yhdistyksen kokoukset 2010 2 PSK:n syyskokous 2009 2.1 Kokous 2.2 Henkilövalinnat vuodeksi 2010 2.3 Kokouksen jatkot 3 Standardisointi 3.1

Lisätiedot

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ.

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. ANOMUS RIIHIMÄKI 21.12.2011 ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. Riihimäen Autoteknillinen Yhdistys puheenjohtaja puh. 040/3305273 sähköposti

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

PSK STANDARDISOINTIYHDISTYS RY SÄÄNNÖT

PSK STANDARDISOINTIYHDISTYS RY SÄÄNNÖT (Rek.n:o 114349) Vahvistettu 2007-10-11 PSK STANDARDISOINTIYHDISTYS RY SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on PSK Standardisointiyhdistys ry, ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Yhdistys

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 10.3.2015 klo 18:00 1/6 Paikka Wanha WPK, Koskitie 1, Huittinen LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg

Lisätiedot

SÄÄNNÖT Merkitty yhdistysrekisteriin 17.11.2006 Muutokset merkitty rekisteriin 02.07.2010 Rekisterinumero 195.200 1 Nimi, kotipaikka ja tarkoitus

SÄÄNNÖT Merkitty yhdistysrekisteriin 17.11.2006 Muutokset merkitty rekisteriin 02.07.2010 Rekisterinumero 195.200 1 Nimi, kotipaikka ja tarkoitus Metalliteollisuuden Standardisointiyhdistys ry 1(6) SÄÄNNÖT Merkitty yhdistysrekisteriin 17.11.2006 Muutokset merkitty rekisteriin 02.07.2010 Rekisterinumero 195.200 1 Nimi, kotipaikka ja tarkoitus Yhdistyksen

Lisätiedot

Kaupunkien keskustat 1.-2.10.2013. Maakuntamuseoiden ja Museoviraston kulttuuriympäristön neuvottelupäivät

Kaupunkien keskustat 1.-2.10.2013. Maakuntamuseoiden ja Museoviraston kulttuuriympäristön neuvottelupäivät Kaupunkien keskustat 1.-2.10.2013 Maakuntamuseoiden ja Museoviraston kulttuuriympäristön neuvottelupäivät Osa 1. Keskustojen määrittely ja kehittäminen Osa 2. Kaupunkeja Osa 3. Kaupunkiarkeologia 3.10.

Lisätiedot

Pysy ajantasalla Varmista oikea suunta

Pysy ajantasalla Varmista oikea suunta Pysy ajantasalla Varmista oikea suunta Jäsentiedote nro. 11 / 2011 20.10.2011 Tiedotteen sisältö: IPMA Level D sertifiointitilaisuus Oulussa 21.11.2011 Projektituska videot Teematilaisuus: Projektien sidosryhmäjohtaminen,

Lisätiedot

3 Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjan tarkastajien valinta. Tapio Siirilä ja Harri Heimbürger valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi.

3 Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjan tarkastajien valinta. Tapio Siirilä ja Harri Heimbürger valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi. Suomen Automaatioseura ry Turvallisuusjaosto PÖYTÄKIRJA 1 (3) 6.5.2004 Aika: 6.5.2004 Paikka: Heureka Läsnä: Osallistujalista liitteessä 1 1 Vuosikokouksen avaus Kokouksen avasi Mika Kaijanen toivottaen

Lisätiedot

Varsinainen yhtiökokous

Varsinainen yhtiökokous 1 (5) Varsinainen yhtiökokous Aika: Torstai 8.3.2012 klo 14.00 Paikka: Amer Sports Oyj:n pääkonttori, Mäkelänkatu 91, Helsinki Läsnä: Asianmukaisesti ilmoittautuneita osakkeenomistajia oli yhtiökokouksen

Lisätiedot

Maanantai 21.3.2016, klo 13.00. Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät osakkeenomistajat.

Maanantai 21.3.2016, klo 13.00. Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät osakkeenomistajat. PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (7) KEMIRA OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2016 Aika: Paikka: Läsnä: Maanantai 21.3.2016, klo 13.00 Scandic Marina Congress Center, osoitteessa Katajanokanlaituri 6, Helsinki Kokouksessa

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Tervetuloa vuosikokoukseen! SK POHJANMAA - POHJANMAAN LASTUSALAN LIITTO ry Tervetuloa vuosikokoukseen! Pohjanmaan Pelastusalan liitto ry:n vuosikokous pidetään la 21.5.2016 Nurmon Paloasemalla, Paanatie 1, 60550 Nurmo Tilaisuuteen

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Mikael Lilius avasi kokouksen.

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Mikael Lilius avasi kokouksen. WÄRTSILÄ OYJ ABP:N Aika: klo 15.00 16.37 Paikka: Messukeskuksen kongressisiipi, Helsinki Läsnä: Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät osakkeenomistajat.

Lisätiedot

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina.

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina. lokakuu tiedote Jos Sinulla on tiedotettavaa: kirjoita teksti suoraan sähköpostin viestiosaan, viestin pituus enintään 600 merkkiä, ei erikoismerkkejä ( VERSAALIA, kursiivia, lihavointeja, väriä yms.),

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2015

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2015 Elinympäristövaliokunta AIKA 08.06.2015 klo 16:00-19:10 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-19:10 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-19:10 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Pilveä standardisoidaan monessa ryhmässä

Pilveä standardisoidaan monessa ryhmässä 14.10.2011 Uutiskirjeen sisältö Pilvipalveluita koskevien standardien laadinta on alkamassa mm.verkkosovellusten ja tietoturvatekniikkojen ISOn alikomiteoissa.»lue artikkeli kokonaisuudessaan Ohjelmointikieli

Lisätiedot

PSK BIM ammattilaisseminaari 09.05.2014 Järvenpää

PSK BIM ammattilaisseminaari 09.05.2014 Järvenpää VIRTUAALISEN SUUNNITTELUN JA RAKENTAMISEN IT ASIANTUNTIJA PSK BIM ammattilaisseminaari 09.05.2014 Järvenpää Säästöjä ja hyötyjä investointiprojekteihin uusilla työprosesseilla Sekä rakennusteollisuuden-,

Lisätiedot

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2016

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2016 KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2016 22.3.2016 KUNTARAHOITUS OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 22.3.2016 klo 15 Paikka: Kuntarahoitus Oyj:n toimitilat, Jaakonkatu 3 A, 00100 Helsinki Läsnä: Kokouksessa

Lisätiedot

Rovaniemellä 22.8.2012 PÖYTÄKIRJA 2/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Rovaniemellä 22.8.2012 PÖYTÄKIRJA 2/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Rovaniemellä 22.8.2012 PÖYTÄKIRJA 2/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.32 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

Teollisuuden hajautetun tiedonhallinnan yhdistys THTH ry. Digitalisaatio ja investointiprojekti Timo Juvonen, THTH ry / Juvos oy

Teollisuuden hajautetun tiedonhallinnan yhdistys THTH ry. Digitalisaatio ja investointiprojekti Timo Juvonen, THTH ry / Juvos oy Teollisuuden hajautetun tiedonhallinnan yhdistys THTH ry Digitalisaatio ja investointiprojekti Timo Juvonen, THTH ry / Juvos oy 1 SISÄLTÖ Teollisuuden hajautetun tiedonhallinnan yhdistys THTH ry Terminologiaa;

Lisätiedot

Lahden ammattikorkeakoulu / Tekniikan ala Cleantech-insinöörit -projekti

Lahden ammattikorkeakoulu / Tekniikan ala Cleantech-insinöörit -projekti Lahden ammattikorkeakoulu / Tekniikan ala Cleantech-insinöörit -projekti Materiaalitehokkuudella parempaa tulosta rakennusteollisuudessa koulutus 18.10.2012, LAMK, Tekniikan ala Lehtori Ilkka Tarvainen

Lisätiedot

ATRIA OYJ YHTIÖKOKOUSKUTSU 2.4.2009 KLO 8.30

ATRIA OYJ YHTIÖKOKOUSKUTSU 2.4.2009 KLO 8.30 ATRIA OYJ YHTIÖKOKOUSKUTSU 2.4.2009 KLO 8.30 YHTIÖKOKOUSKUTSU Atria Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään 29.4.2009 kello 13.00 Finlandia-talossa osoitteessa Mannerheimintie

Lisätiedot

Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa:

Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa: Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulu Rakentajanaukio 4 A, PL 12100, 00076 Aalto http://rmseura.tkk.fi Y-tunnus: 1108237-1 Jäsentiedote 03.04.2012 JÄSENTIEDOTE 1/2012 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 SIVU 01/2017

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 SIVU 01/2017 KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 SIVU 01/2017 AIKA Torstaina 9.3.2017 klo 17 18.45 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA Juha, saapui paikalle

Lisätiedot

33 Valitaan vammaisneuvostolle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. 37 SoTe -uudistuksen eteneminen ja yhteistyö muiden vammaisneuvostojen kanssa

33 Valitaan vammaisneuvostolle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. 37 SoTe -uudistuksen eteneminen ja yhteistyö muiden vammaisneuvostojen kanssa Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/2017 1 (13) Aika 09.08.2017, klo 15:59-17:11 Paikka Kokoustila Martta-Maria, terveyskeskus 2 krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen avaaminen 30 Kokouksen läsnäolijat 31 Kokouksen

Lisätiedot

Sydämellisesti tervetuloa! SUOMEN KYLÄTOIMINTA RY. Merk. Riitta Bagge,

Sydämellisesti tervetuloa! SUOMEN KYLÄTOIMINTA RY. Merk. Riitta Bagge, 27.10.2008 Suomen Kylätoiminta ry Kylätoiminnan ja Leaderryhmien eduntekijä LEADER-PARLAMENTTI 26.-27.11.2008 Suomen Kylätoiminta ry (SYTY) ja sen Leader-jaosto järjestävät Leader-parlamentin ja neuvottelupäivät

Lisätiedot

ISO 14001 uudistuu mikä muuttuu? 27.11.2014 TERVETULOA!

ISO 14001 uudistuu mikä muuttuu? 27.11.2014 TERVETULOA! ISO 14001 uudistuu mikä muuttuu? 27.11.2014 TERVETULOA! Tilaisuuden tavoite Esitellä standardin ISO 14001 uudistamisen tausta tavoitteet aikataulu Esitellä uudistuksen tuomat keskeiset muutokset uusi rakenne

Lisätiedot

Miten ja missä standardeja laaditaan. Asiantuntija Ville Saloranta METSTA, Metalliteollisuuden Standardisointiyhdistys ry

Miten ja missä standardeja laaditaan. Asiantuntija Ville Saloranta METSTA, Metalliteollisuuden Standardisointiyhdistys ry Miten ja missä standardeja laaditaan Asiantuntija Ville Saloranta METSTA, Metalliteollisuuden Standardisointiyhdistys ry Esityksen sisältö Suomen kansallinen järjestelmä ja METSTA Kuka standardit laatii?

Lisätiedot

Standardien hankinta. Tiedottaja Jyrki Alanko, SFS 9.9.2014

Standardien hankinta. Tiedottaja Jyrki Alanko, SFS 9.9.2014 Standardien hankinta Tiedottaja Jyrki Alanko, SFS 9.9.2014 SFS:n tuotteet - 1 SFS vahvistaa vuosittain runsaat 1 500 SFSstandardia Uudet SFS-standardit ovat valtaosin eurooppalaisia EN-standardeja, joista

Lisätiedot

6. Vuoden 2010 tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen

6. Vuoden 2010 tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen KUTSU AHLSTROM OYJ:N VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN Ahlstrom Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 30. maaliskuuta 2011 klo 13.00 alkaen Finlandia-talolla

Lisätiedot

Parempaa tuotantotehokkuutta käyttövarmuuden systemaattisella johtamisella ja käyttövarmuusdatan hyödyntämisellä

Parempaa tuotantotehokkuutta käyttövarmuuden systemaattisella johtamisella ja käyttövarmuusdatan hyödyntämisellä Parempaa tuotantotehokkuutta käyttövarmuuden systemaattisella johtamisella ja käyttövarmuusdatan hyödyntämisellä Rikasta Pohjoista seminaari 19.4.2018 Mikko Suutama Käyttövarmuuspäällikkö Oy Botnia Mill

Lisätiedot

SYKSYN LVI-MESSUMATKA 21.-25.9.2011

SYKSYN LVI-MESSUMATKA 21.-25.9.2011 Jäsentiedote 4/2011 Internet osoitteemme www.talvi.info SYKSYN LVI-MESSUMATKA 21.-25.9.2011 TaLVI järjestää jäsenilleen matkan Brysselin LVI-messuille. Samalla reissulla on mahdollisuus päästä tutustumaan

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ 31.01.2017 1. Aika: 31.1.2017 klo 9.10 10.10 Paikka: Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 KYRÖ Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko

Lisätiedot

8. Vuoden 2015 tilinpäätöksen, sisältäen konsernitilinpäätöksen, sekä toimintakertomuksen esittäminen

8. Vuoden 2015 tilinpäätöksen, sisältäen konsernitilinpäätöksen, sekä toimintakertomuksen esittäminen YHTIÖKOKOUSKUTSU Ponsse Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka järjestetään tiistaina 12.4.2016 klo 11.00 yhtiön asiakaspalvelukeskuksen auditoriossa osoitteessa Ponssentie

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08 Suomen APL-yhdistyksen syyskokous 19.11.2014 Eläketurvakeskus, Kirjurinkatu 3, Itä-Pasila 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08 2. Kokouksen toimihenkilöiden

Lisätiedot

6. Vuoden 2012 tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen

6. Vuoden 2012 tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen KUTSU SIILI SOLUTIONS OYJ:N VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN Siili Solutions Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina huhtikuun 4. päivänä 2013 kello 14.00 alkaen

Lisätiedot

Kuvaus MEISTÄ.... ja mahdollisista yhteisistä StandardisointiTEISTÄ... 07.08.2013

Kuvaus MEISTÄ.... ja mahdollisista yhteisistä StandardisointiTEISTÄ... 07.08.2013 Kuvaus MEISTÄ... ja mahdollisista yhteisistä StandardisointiTEISTÄ... 07.08.2013 Mikä on METSTA Metalliteollisuuden Standardisointiyhdistys METSTA ry on yleishyödyllinen standardisointiin keskittynyt yhdistys.

Lisätiedot

PÄÄSUUNNITTELIJAKOULUTUS 11

PÄÄSUUNNITTELIJAKOULUTUS 11 PÄÄSUUNNITTELIJAKOULUTUS 11 OHJELMALUONNOS- pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin 1. jakso 24...25.3.2015 Helsinki PÄÄSUUNNITTELIJAN TOIMINTAKENTTÄ Tiistai 24.3.2015 Puheenjohtaja: SAFA 8.30 Ilmoittautuminen

Lisätiedot

PEFC:n metsäsertifioinnin toteutuksen vaihtoehdot

PEFC:n metsäsertifioinnin toteutuksen vaihtoehdot PEFC:n metsäsertifioinnin toteutuksen vaihtoehdot PEFC-metsäsertifiointi voidaan toteuttaa kolmella eri tavalla: Alueellisena ryhmäsertifiointina Ryhmäsertifiointina eli koskien joukkoa kiinteistöjä, jotka

Lisätiedot

Teollisuuden hajautetun tiedonhallinnan yhdistys THTH ry

Teollisuuden hajautetun tiedonhallinnan yhdistys THTH ry Teollisuuden hajautetun tiedonhallinnan yhdistys THTH ry Esittely Jarmo Söderman 1 Yhdistys Perustamiskokous 26.10.2006, rekisteröintipäätös 10.4.2007. Toimialue Teollisuuden tiedonhallinnan ja siihen

Lisätiedot

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2016 Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Läsnä: Ari Immonen Jari Yltävä Tarja Myry Olli Lassinaro Anu Karrimaa Anna

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 11.3.2014 klo 18:00 Paikka Cumulus Rauma, Aittakarinkatu 9 1/5 LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg Harri Haapala Heikki

Lisätiedot

Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu Kursu, Lauri Uotinen (pj.), Juha Päällysaho, Elisa Kaurala, Antti Hoivala ja Antti Törmä.

Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu Kursu, Lauri Uotinen (pj.), Juha Päällysaho, Elisa Kaurala, Antti Hoivala ja Antti Törmä. Oulun ylioppilaskamerat ry Yhdistyksen syyskokous 4/2011 Pöytäkirja Aika: ke 30.11.2011 klo 18:00 Paikka: Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7, Oulu Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu

Lisätiedot

RAKSA Foorumi 2014. Kestävä asuminen ja ympäristö - K-EASY loppuseminaari

RAKSA Foorumi 2014. Kestävä asuminen ja ympäristö - K-EASY loppuseminaari RAKSA Foorumi 2014 Kestävä asuminen ja ympäristö - K-EASY loppuseminaari Ohjelma 13.00 Tilaisuuden avaus Juha Salmi, toimitusjohtaja, Suomen Asuntotietokeskus Oy 13.05 Rakennetun ympäristön elinkaari -

Lisätiedot

Tervetuloa KiertotalousAkatemiaan!

Tervetuloa KiertotalousAkatemiaan! Tervetuloa KiertotalousAkatemiaan! 5.9.2017 #kiertotalousakatemia Nina Aarras Varsinais-Suomen ympäristöosaamisen yhdistys 12.00 Kahvia ja verkostoitumista. 12.30 Tilaisuus alkaa. Puheenjohtaja Nina Aarras

Lisätiedot

Terveydenhuollossa käytettävien laitteiden nimikkeistöpäivitys

Terveydenhuollossa käytettävien laitteiden nimikkeistöpäivitys Terveydenhuollossa käytettävien laitteiden nimikkeistöpäivitys Esityksen sisältö Päivitystyön lähtökohta Sailab ry Päivitystyöryhmä Päivitystyön toteutus Nimikkeistön standardointi Suunnitelma jatkotoimista

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu 1 Kokoustiedot Aika: perjantaina 18.3.2016 klo 13.00 15.00 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuoneenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Läsnä:

Lisätiedot

Kiteen Puhokseen. KESKI-KARJALAN KEHITYSYHTIÖ OY

Kiteen Puhokseen. KESKI-KARJALAN KEHITYSYHTIÖ OY SIJ O I T U Kiteen Puhokseen KESKI-KARJALAN KEHITYSYHTIÖ OY www.keti.fi TEOLLISUUSTILOJA Lastulevytehtaan entiset tilat Puhoksessa: peruslevyhalli, viimeistelyhalli, MEL-halli, tuotevarastohalli, keskusvarasto,

Lisätiedot

Isännöitsijätoimisto H & J Viialan neuvottelutila. Otsolahdentie 18 B, Espoo

Isännöitsijätoimisto H & J Viialan neuvottelutila. Otsolahdentie 18 B, Espoo AS OY MÄKÄRÄ YHTIÖKOKOUS 2015 PAIKKA: Isännöitsijätoimisto H & J Viialan neuvottelutila. Otsolahdentie 18 B, Espoo AIKA: 12.5.2015 KLO 18.00-> 1. KOKOUKSEN AVAUS Hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

SUOMEN BRIDGELIITTO - FINLANDS BRIDGEFÖRBUND ry HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2012 13.1.2012

SUOMEN BRIDGELIITTO - FINLANDS BRIDGEFÖRBUND ry HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2012 13.1.2012 SUOMEN BRIDGELIITTO - FINLANDS BRIDGEFÖRBUND ry HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2012 13.1.2012 Paikka Bridge Areena, Hiomotie 10, Helsinki Läsnä Jarmo Laakso puheenjohtaja sihteeri, toiminnanjohtaja, Skype

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 SIVU 01/2018

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 SIVU 01/2018 KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 SIVU 01/2018 AIKA Keskiviikko 16.5.2018 alkaen klo 17-18.15 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ MÄKINEN Kirsi jäsen KOPPANEN Elina jäsen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016 Pöytäkirja 1 (9) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016 Aika 7.6.2016 kello 18:00-19:13 Paikka n kaupunginhalllituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot