Ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä perehtyneisyys. kunnallishallintoon. kunnallishallintoon

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä perehtyneisyys. kunnallishallintoon. kunnallishallintoon"

Transkriptio

1 Lieksan kaupungin henkilöstön kelpoisuusehdot 2015 Johto ja sisäisen palvelutoiminnan henkilöstö Virka/toimi Kaupunginjohtaja Kaupunginsihteeri Kaupunginkamreeri Toimistonhoitaja Johdon sihteeri Kanslisti Laskentasihteeri Toimistosihteeri Viestintäsihteeri Palveluneuvoja Palvelusihteeri Keskusarkistonhoitaja Asianhallintasihteeri Tilitoimiston johtaja Palkkasihteeri Pääkirjanpitäjä Talouspäällikkö Koulusihteeri Kelpoisuusehto Ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon Ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon Ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä perehtyneisyys kunnalliseen taloushallintoon Opistotasoinen tutkinto tai ammattikorkeakoulu tutkinto ja riittävä työkokemus vaativissa toimistotehtävissä Opistotason tutkinto tai ammattikorkeakoulu tutkinto ja riittävä kokemus vastaavanlaisissa tehtävissä sekä hyvä kielitaito Opistotasoinen tai ammattikorkeakoulu tutkinto sekä riittävä työkokemus toimistotehtävissä Opistotasoinen tai ammattikorkeakoulu tutkinto ja riittävä työkokemus toimistotehtävissä sekä taloushallinnon tuntemus Opistotasoinen tai ammattikorkeakoulu tutkinto sekä hyvä työkokemus toimistotehtävissä Opistotasoinen koulutus tai ammattikorkeakoulututkinto. Englannin, venäjän ja muu kielitaito luetaan eduksi. Opistotasoinen koulutus tai ammattikorkeakoulututkinto sekä riittävä työkokemus toimistotehtävissä Opistotasoinen koulutus tai ammattikorkeakoulututkinto sekä riittävä työkokemus toimistotehtävissä Alempi korkeakoulututkinto tai muu riittävä alalle soveltuva kuten esim. ammatillinen perustutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja asiakirjahallinnon ja arkistotoimen ammattitutkinto sekä hyvä arkistoalan tuntemus Opistotasoinen tai ammattikorkeakoulututkinto sekä riittävä työkokemus toimistotehtävissä Opistotasoinen tutkinto tai ammattikorkeakoulun tutkinto ja riittävä työkokemus vaativissa taloushallinnon tehtävissä Opistotasoinen tai ammattikorkeakoulututkinto ja kokemusta palkanlaskenta tehtävistä Opistotasoinen tutkinto tai ammattikorkeakoulu tutkinto ja riittävä kokemus kirjanpitotehtävissä Ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä kokemus taloushallinnosta Opistotasoinen tutkinto Kustannussuunnittelija Ammattikorkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto sekä riittävä työkokemus taloushallintotehtävissä

2 Lupasihteeri Osastosihteeri Opistotasoinen tai ammattikorkeakoulututkinto ja riittävä kokemus vaativissa toimistotehtävissä Soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto ja riittävä kokemus vastaavissa tehtävissä.

3 Sivistystoimen henkilöstö Sivistysjohtaja Perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen vastuuhenkilö Liikuntasihteeri Liikunnanohjaaja Uinninvalvoja Nuorisosihteeri Nuoriso-ohjaaja Vahtimestari-laitteistonhoitaja Vahtimestari-kalustonhoitaja Vahtimestari Kirjastotoimenjohtaja Osastonjohtaja (kirjasto) Kirjastovirkailija Museon johtaja Museoamanuenssi Ylempi korkeakoulututkinto, perusopetuksen tai lukion opettajan kelpoisuus ja opetushallinnon tutkinto tai vähintään 15 opintoviikon laajuiset yliopiston järjestämät opetushallinnon opinnot sekä riittävä kokemus toimialalla. Ylempi korkeakoulututkinto, perusopetuksen tai esiopetuksen opettajan kelpoisuus Liikunnanohjaajan AMK tutkinto tai vastaava opistotason tutkinto ja alan hyvä työkokemus Liikunnanohjaajan tutkinto, johon sisältyy erityisryhmien liikunnan ohjauksen tuntemus tai lääkintävoimistelijan tutkinto. Soveltuva koulutus tai kokemuksen kautta hankittu riittävä pätevyys Yhteisöpedagogin (AMK) tai sosionomin (AMK) tutkinto tai vastaava opistotason tutkinto ja alan hyvä työkokemus. Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto. Opistoasteen tutkinto ja alan hyvä kokemus. Opistoasteen tutkinto ja alan hyvä kokemus. Soveltuva koulutus ja alan hyvä kokemus. Ylempi korkeakoulututkinto ja alan hyvä kokemus. Kirjastoasetus nro 1078/1998: Kirjastotoimenjohtaja: ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa suoritettu vähintään 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan aine- tai ammatilliset opinnot Korkeakoulututkinto ja alan hyvä kokemus. Kirjastoasetus nro 1078/1998: Korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa suoritettu vähintään 20 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan aine- ja ammatilliset opinnot sekä alan hyvä kokemus. Opistoasteen tutkinto. Kirjastoasetus nro 1078/1998: Opisto- tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa suoritettu vähintään 20 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan aine- tai ammatilliset opinnot. Ylempi korkeakoulututkinto ja alan hyvä kokemus. Museoalan henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista säädetään asetuksella. Ylempi korkeakoulututkinto ja alan hyvä kokemus.

4 Opetusalan henkilöstö Peruskoulut ja lukiot Kansalaisopiston rehtori Kansalaisopiston opetushenkilöstöön kuuluva viran- tai toimenhaltija Musiikkiopiston rehtori Musiikkiopiston opettajan viranhaltija Rehtoreiden ja opettajien kelpoisuusehdot on määritelty Asetuksessa opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista /986. Päiväkodeissa annettavan esiopetuksen opettajan kelpoisuusvaatimukset on määritelty sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusehdoista annetussa asetuksessa. Aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajien kelpoisuusvaatimuksista säädetään valtioneuvoston asetuksella. Ylempi korkeakoulututkinto ja kansalaisopiston opetushenkilöstöön kuuluvalta edellytetty kelpoisuus sekä opetushallinnon tutkinto (opetushallituksen määräämät perusteet) tai vuoden 1993 loppuun mennessä suoritettu opetusministeriön määräämä harjoittelu. Asetus opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista /986. Virkaan tai toimeen soveltuva korkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto sekä vähintään 35 opintoviikon laajuiset opettajankoulutuksen kasvatustieteelliset opinnot tai luokanopettajan kelpoisuus tai vuoden 1993 loppuun mennessä suoritettu opetusministeriön määräämä opetusharjoittelu. Asetus opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista /986. Musiikkioppilaitoksen lehtorin kelpoisuus ja kouluhallituksen (opetushallituksen) antamien ohjeiden mukainen musiikkioppilaitoshallinnon tutkinto. Asetus opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista /986. Asetus opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista /986.

5 Terveydenhuollon hoitohenkilöstö Johtava hoitaja Osastonhoitaja/apulaisosastonhoitaja Vastaava terveydenhoitaja Vastaava suuhygienisti Vastaava fysioterapeutti Vastaava hoitaja Sairaanhoitaja Terveydenhoitaja Ylempi korkeakoulututkinto tai terveydenhuollon hallinnon tutkinto ja laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö sekä riittävä johtamistaito. Laillistettu sairaanhoitaja tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys sekä riittävä johtamistaito Laillistetun terveydenhoitajan pätevyys ja riittävä johtamistaito. Laillistetun suuhygienistin/hammashuoltajan pätevyys ja riittävä johtamistaito. Laillistetun fysioterapeutin pätevyys ja riittävä johtamistaito. Ammattikorkeakoulu - tai opistotasonkoulutus ja riittävä johtamistaito Laillistetun sairaanhoitajan pätevyys. Laillistetun terveydenhoitajan pätevyys. Äitiyshuollossa toimiva terveydenhoitaja: Edellä mainittu kelpoisuus tai erikoissairaanhoitajan tutkinto äitiyshuollon-naistentautien opintolinjalla tai kätilön tutkinto. Perushoitaja/lähihoitaja Perushoitajan, apuhoitajan tai lähihoitajan tutkinto soveltuvin suuntautumisopinnoin. Poliklinikalla työskentelevä lähihoitaja: Edellä mainittu kelpoisuus tai lääkintävahtimestarisairaankuljettajan tutkinto Suuhygienisti Hammashoitaja Mielisairaanhoitaja Terveyskeskusavustaja Fysioterapeutti Kuntohoitaja Psykologi Toimintaterapeutti Ravitsemusterapeutti Hoiva-avustaja Osastosihteeri Laillistetun suuhygienistin/hammashuoltajan pätevyys. Hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto, johon liittyy suunhoidon suuntautumisopinnot. Mielenterveyshoitajan, mielisairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto, johon liittyy 20 opintoviikon suuntautumisopinnot mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyöhön. Perushoitajan, apuhoitajan, vastaanottoavustajan tai osastoavustajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Laillistetun fysioterapeutin pätevyys. Kuntohoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto, johon liittyy 20 opintoviikon suuntautumisopinnot kuntoutukseen Laillistetun psykologin pätevyys. Laillistetun toimintaterapeutin pätevyys. Laillistetun ravitsemusterapeutin pätevyys. Hoiva-avustajan koulutus tai muu vastaava Korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto ja riittävä kokemus vastaavissa tehtävissä.

6 Lääkärit Terveyspalvelujohtaja Terveyskeskuslääkäri Terveyskeskushammaslääkäri Vastaava hammaslääkäri Erikoislääkärin oikeudet yleislääketieteen tai muulla tehtävään soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä johtamistaito. Laillistetun lääkärin pätevyys. Laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Laillistetun hammaslääkärin pätevyys ja riittävä johtamistaito Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö Perusturvajohtaja Sosiaalijohtaja Talouspäällikkö Johtava sosiaalityötekijä Vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja Työllisyyspalvelu vastaava Ylempi korkeakoulututkinto, toimialan tuntemus ja riittävä johtamistaito Kelpoisuus sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/ Ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä kokemus taloushallinnossa. Kelpoisuus sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/ Kelpoisuus sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/ Ylempi korkeakoulututkinto ja työllisyyspalveluiden tuntemus Vastaava ohjaaja Ammattikorkeakoulu - tai opistotasonkoulutus ja riittävä johtamistaito. Sosiaalityöntekijä Kelpoisuus lain 272/2005 mukainen, 3. Siirtymäsäännökset huomioidaan (14, 17 ). Sosiaaliohjaaja Em. laki, 6. Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto Siirtymäsäännökset huomioidaan (15, 17 ). Koulukuraattori Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisista kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/ pykälän mukainen kelpoisuus. Etuuskäsittelijä Ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus (11 ). Ohjaaja Em. laki 11 (17 ). Kodinhoitaja Em. laki 11 (17 ). Kotiavustaja Em. laki 11 (17 ). Lähihoitaja Em. laki 11 (16,17 ). Perhetyöntekijä Em. laki, 6. Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto Siirtymäsäännökset huomioidaan (15, 17 ). Varastonhoitaja Opistoasteen tutkinto/amk ja riittävä työkokemus materiaalihallinnon tehtävissä. Liinavaatevarastonhoitaja Tehtävään soveltuva koulutus tai työkokemuksen kautta hankittu pätevyys Laitosapulainen/osastoapulainen Tehtävään soveltuva siivoustyönkoulutus

7 Vanhempi ammattimies/ Nuorempi ammattimies/ Ammattimies Tehtävään soveltuva kouluasteen tutkinto tai riittävän työkokemuksen kautta hankittu pätevyys tehtäviin. Päivähoidon henkilöstö Päivähoidon aluejohtaja Lastentarhanopettajan kelpoisuus ja riittävä työkokemus alalta Päiväkodin johtaja Em. laki 7 (14, 17 ) Perhepäivähoidon ohjaaja Em. laki 10 (15, 17 ) Lastentarhanopettaja Em. laki 7 (15, 17 ) Vastaava lastentarhan opettaja Lastentarhanopettajan kelpoisuus Lastenhoitaja Em. laki 11 (17 ). Päiväkotiapulainen Em. laki 11 (17 ). Leikinohjaaja Em. laki 11 (17 ). Perhepäivähoitaja Em. laki 11 (17 ). Ryhmäperhepäivähoitaja Perhepäivähoitajan ammattitutkinto, lähihoitajan tutkinto (lasten ja nuorten hoidon koulutusohjelma tai lastenohjaajan tutkinto) Koulunkäyntiavustaja Soveltuva koulutus tai käytännön kokemuksen kautta hankittu riittävä pätevyys. Koulunkäynninohjaaja Koulunkäynnin- ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai lähihoitajan (lapset) ammattitutkinto. Ruokapalveluhenkilöstö Ruokapalvelupäällikkö Soveltuva korkeakoulututkinto, ravintotalouden ammattiopettajan tai kotitalousopettajan tutkinto sekä alan hyvä tuntemus. Ruokapalveluesimies Ruokapalvelutyöntekijä Suurtalousesimiehen tutkinto, suurtalouden työnjohdollinen opintolinja tai vähintään vastaavan tasoinen alan koulutus ja hyvä työkokemus Catering-alan perustutkinto tai vastaava aikaisempi koulutus (ruokapalvelun kouluasteen ammattitutkinto).

8 Muu henkilöstö Siivoustyönjohtaja Laitoshuoltaja Lippukassanhoitaja Siivousteknikon tutkinto tai siivoustyön ohjaajan erikoisammattitutkinto ja riittävä kokemus vastaavissa tehtävissä Laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan koulutus Soveltuva koulutus tai työkokemuksen kautta hankittu riittävä pätevyys.

9 Lieksan ja Nurmeksen tekninen virasto Virka / toimi Tekninen johtaja Hallintopäällikkö Rakennustarkastuspäällikkö Tarkastusinsinööri Rakennustarkastaja Korjausneuvoja Ympäristönsuojelusihteeri Ympäristönsuojelutarkastaja Kuntatekniikan päällikkö Kelpoisuusehdot Teknillisessä yliopistossa tai teknillisessä korkeakoulussa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus vastaavissa tehtävissä ja johtamistehtävissä Korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto ja riittävä kokemus vastaavissa tehtävissä Tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto, (MRA 4 ) sekä hyvä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvissä tehtävissä. Ammattikorkeakoulussa (AMK) suoritettu talonrakennusalan insinöörin tutkinto tai vastaava aikaisempi talonrakennusinsinöörin tutkinto sekä riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvissä tehtävissä Tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvissä tehtävissä (MRA 4.3 ) tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 :n pätevyyttä koskevan siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys Ammattikorkeakoulussa (AMK) tai aiemmin teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu tehtävään soveltuva teknikon tai insinöörin tutkinto ja riittävä kokemus toimialan tehtävissä Ammattikorkeakoulussa suoritettu tehtävään soveltuva tutkinto tai vastaava aikaisempi tehtävään soveltuva tutkinto sekä riittävä kokemus toimialan tehtävistä Korkeakoulu- tai opistoasteen tutkinto sekä perehtyneisyys toimialaan kuuluviin tehtäviin tai muu virkaan soveltuva koulutus sekä hyvä käytännön kokemus toimialaan kuuluvissa tehtävissä Ammattikorkeakoulussa suoritettu insinöörin tutkinto tai vastaava aikaisempi insinöörin tutkinto ja riittävä kokemus vastaavissa tehtävissä Kadunrakennuspäällikkö Suunnittelurakennusmestari Kunnossapitomestari Ammattikorkeakoulussa suoritettu tehtävään soveltuva insinöörin tutkinto tai aikaisempi vastaava teknillisen opiston tehtävään soveltuva insinöörin tutkinto sekä riittävä kokemus toimialan tehtävistä taikka teknillisessä koulussa suoritettu tehtävään soveltuva teknikkotutkinto sekä erittäin hyvä kokemus toimialan tehtävistä Ammattikorkeakoulussa suoritettu yhdyskuntatekniikan insinöörin tutkinto tai aikaisemmin suoritettu insinöörin tai teknikkotasoinen tutkinto ja riittävä kokemus vastaavissa tehtävissä Yhdyskuntateknikko tai ammattikorkeakoulussa suoritettu yhdyskuntatekniikan insinöörin tutkinto tai aikaisemmin suoritettu insinöörin tai teknikkotasoinen tutkinto ja riittävä kokemus vastaavissa tehtävissä

10 Kaupungin puutarhuri Varastoesimies Maankäyttöpäällikkö Paikkatietoinsinööri Kaavasuunnittelija Maankäyttösihteeri Suunnitteluavustaja Vesihuoltopäällikkö Vesihuoltoteknikko Vanhempi laitosmies Laitosmies Toimitilapäällikkö Talonrakennuspäällikkö Talonrakennusinsinööri Sähköteknikko LVI-teknikko Puutarhateknikon tutkinto ja kokemusta puistojen ja viheralueiden hoidossa Toisen asteen ammatillisessa oppilaitoksessa suoritettu tehtävään soveltuva tutkinto ja kokemusta varastotehtävistä Korkeakoulututkinto ja lain edellyttämä kaavanlaatijan pätevyys sekä riittävä kokemus tehtävään Maanmittausalalla suoritettu teknikon tai insinöörin tutkinto (AMK) ja riittävä kokemus paikkatietojen hallinnasta Maanmittausteknikon tai insinöörin tutkinto (AMK) ja riittävä kokemus yleis- ja asemakaavoitustehtävissä Ammattiopistossa suoritettu alaan soveltuva tutkinto tai muu tehtävään soveltuva tutkinto ja riittävä kokemus toimialalla Ammattiopistossa suoritettu kartoittajan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva tutkinto ja riittävä kokemus toimialalla Ammattikorkeakoulussa suoritettu LVI-alan insinöörin tutkinto tai aikaisempi LVI-insinöörin tai LVI-teknikon tutkinto sekä riittävä kokemus vesihuoltoalalla Ammattikorkeakoulussa suoritettu LVI-alan insinöörin tutkinto tai aikaisempi suoritettu LVI-insinöörin tai teknikon tutkinto sekä riittävä kokemus vesihuoltoalalla Soveltuva ammatillinen koulutus ja riittävä kokemus ammatissa tai työkokemuksen perusteella hankittu vastaava taito Soveltuva ammatillinen koulutus ja riittävä kokemus ammatissa tai työkokemuksen perusteella hankittu vastaava taito Korkeakoulututkinto tai aikaisempi talonrakennusinsinöörin tutkinto sekä riittävä käytännön kokemus tehtävän hoitamiseen Korkeakoulututkinto tai aikaisempi talonrakennusinsinöörin tutkinto sekä riittävä käytännön kokemus tehtävän hoitamiseen Korkeakoulututkinto tai aikaisempi talonrakennusinsinöörin tutkinto sekä riittävä käytännön kokemus tehtävän hoitamiseen Sähkötöiden johtajan ja käytön johtajan tehtäviin oikeuttava todistettu sähköpätevyysluokan 1 mukainen pätevyys ja kiinteistöautomaatiotekniikan koulutus Ammattikorkeakoulussa suoritettu LVI-alan insinöörin tutkinto tai aikaisempi suoritettu LVI-insinöörin tai teknikon tutkinto sekä riittävä kokemus LVI-alalla sekä perehtyneisyys rakennusautomaatiotekniikkaan

LUETTELO HENKILÖSTÖN KELPOISUUSEHDOISTA RANUAN KUNNASSA

LUETTELO HENKILÖSTÖN KELPOISUUSEHDOISTA RANUAN KUNNASSA 1 LUETTELO HENKILÖSTÖN KELPOISUUSEHDOISTA RANUAN KUNNASSA Hyväksytty Valtuusto..2012 Voimaan 1.8.2012 Ranuan kunnan hallintosäännön 17 :n mukaisesti henkilöstön kelpoisuusehdot vahvistetaan seuraavasti:

Lisätiedot

Liperin kunnan sosiaali- ja terveystoimen kelpoisuusehdot 1.7.2015

Liperin kunnan sosiaali- ja terveystoimen kelpoisuusehdot 1.7.2015 Liperin kunnan sosiaali- ja terveystoimen kelpoisuusehdot 1.7.2015 Fysioterapeutti vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sosiaali- ja terveysalan fysioterapeutin (AMK) ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi

Lisätiedot

KELPOISUUSLUETTELO. Kaikilta esimiesasemassa olevilta edellytetään riittävää johtamistaitoa.

KELPOISUUSLUETTELO. Kaikilta esimiesasemassa olevilta edellytetään riittävää johtamistaitoa. 1 KELPOISUUSLUETTELO Hallintosäännön mukaan kunnanhallitus ja lautakunta päättävät henkilöstöltä vaadittavista kelpoisuusehdoista. Henkilöstöltä vaadittavasta kelpoisuudesta pidetään erillistä luetteloa.

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveyslautakunnan alaisen henkilöstön kelpoisuusehdot

Sosiaali- ja terveyslautakunnan alaisen henkilöstön kelpoisuusehdot INARIN KUNTA 30.9.2014 1/5 Sosiaali- ja terveyslautakunnan alaisen henkilöstön kelpoisuusehdot Hyväksytty sosiaali- ja terveyslautakunnassa 22.5.2007 60 Voimassa 1.7.2007 Muutos soteltk 13.11.2007 117,

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNGIN KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA

HARJAVALLAN KAUPUNGIN KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA 1 HARJAVALLAN KAUPUNGIN KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA 0 YLEISHALLINTO 02 HENKILÖSTÖASIAT KELPOISUUSEHDOT 2013 Hyväksytty kaupunginvaltuusto 30.11.2005/123 Hyväksytty kaupunginvaltuusto 29.11.2006/ 67 1.1.2007

Lisätiedot

27.1.2009 / Liite 19. vähintään opistoasteinen tutkinto Koulu- tai opistoasteen tutkinto. tai terveydenhuoltoalan opistoasteinen tutkinto

27.1.2009 / Liite 19. vähintään opistoasteinen tutkinto Koulu- tai opistoasteen tutkinto. tai terveydenhuoltoalan opistoasteinen tutkinto Perusturvapalvelut KELPOISUUSEHDOT 2009 Perusturvalautakunta 27.1.2009 / Liite 19 Nimike Atk-suunnittelija Mikrotukihenkilö Avohuollon ohjaaja Erikoishammaslääkäri Farmaseutti Fysioterapeutti Hallintopäällikkö

Lisätiedot

LUETTELO HENKILÖSTÖN KELPOISUUSEHDOISTA RANUAN KUNNASSA

LUETTELO HENKILÖSTÖN KELPOISUUSEHDOISTA RANUAN KUNNASSA 1 LUETTELO HENKILÖSTÖN KELPOISUUSEHDOISTA RANUAN KUNNASSA Hyväksytty Valtuusto 27.3.2017 10, voimaan 1.6.2017 I Hallinto-osasto 1. Kunnanjohtaja 2. Hallintojohtaja Virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Lisätiedot

TEHTÄVÄNIMIKKEET, KELPOISUUSEHDOT JA VALITSEVA VIRANOMAINEN

TEHTÄVÄNIMIKKEET, KELPOISUUSEHDOT JA VALITSEVA VIRANOMAINEN SIIKAJOEN KUNTA TEHTÄVÄNIMIKKEET, KELPOISUUSEHDOT JA VALITSEVA VIRANOMAINEN TEHTÄVÄ KELPOISUUSEHDOT VALITSEMINEN =irka, t=toimi Ilman merkintää oleat oat työsuhteita Yleis- ja taloushallinto Kunnanjohtaja

Lisätiedot

ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN HENKILÖSTÖN KELPOISUUSREKISTERI. Hallitus hyväksynyt kelpoisuusrekisterin kokouksessaan 26.1.2012 8.

ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN HENKILÖSTÖN KELPOISUUSREKISTERI. Hallitus hyväksynyt kelpoisuusrekisterin kokouksessaan 26.1.2012 8. 1 ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN HENKILÖSTÖN KELPOISUUSREKISTERI Hallitus hyväksynyt kelpoisuusrekisterin kokouksessaan 26.1.2012 8. Tarkistettu kelpoisuusrekisteri tulee voimaan 1.3.2012 lukien Kelpoisuutena

Lisätiedot

ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN HENKILÖSTÖN KELPOISUUSREKISTERI. Hallitus hyväksynyt kelpoisuusrekisterin kokouksessaan 27.1.2010 20.

ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN HENKILÖSTÖN KELPOISUUSREKISTERI. Hallitus hyväksynyt kelpoisuusrekisterin kokouksessaan 27.1.2010 20. 1 ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN HENKILÖSTÖN KELPOISUUSREKISTERI Hallitus hyväksynyt kelpoisuusrekisterin kokouksessaan 27.1.2010 20. Tarkistettu kelpoisuusrekisteri tulee voimaan 1.3.2010 lukien Kelpoisuutena

Lisätiedot

- Yhdenmukaistamista on vielä käsiteltävä valmistelutoimikunnassa/alatyöryhmien välillä.

- Yhdenmukaistamista on vielä käsiteltävä valmistelutoimikunnassa/alatyöryhmien välillä. 2.5.2012 Henkilöstökoonti; Pöytyä, Aura, Pöytyän kttky Vak. Ma Yht. Hallinto ja talous 79 5 84 Perusturva 242 4 246 Varhaiskasvatus 102 18 120 Sivistys 173 65 238 Tekninen 108 2 110 Yhteensä 703 94 797

Lisätiedot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Päivitetty 1.9.2016 Hallintosääntö 16 : virkoihin ja työsuhteisiin vaadittavasta kelpoisuudesta päättää hallitus. 1. Lääkärihenkilöstö Amanuenssi Apulaisylilääkäri

Lisätiedot

Etelä-Savon sairaanhoitopiirin henkilöstön kelpoisuusrekisteri 1.1.2016 alkaen

Etelä-Savon sairaanhoitopiirin henkilöstön kelpoisuusrekisteri 1.1.2016 alkaen Etelä-Savon sairaanhoitopiirin henkilöstön kelpoisuusrekisteri 1.1.2016 alkaen Kelpoisuutena virkoihin ja työsopimussuhteisiin tehtäviin vaaditaan: 1. sairaanhoitopiirin johtajalta ylempi korkeakoulututkinto

Lisätiedot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Päivitetty 19.4.2017 Hallintosääntö 16 : virkoihin ja työsuhteisiin vaadittavasta kelpoisuudesta päättää hallitus. 1. Lääkärihenkilöstö Amanuenssi Apulaisylilääkäri

Lisätiedot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Päivitetty 23.2.2017 Hallintosääntö 16 : virkoihin ja työsuhteisiin vaadittavasta kelpoisuudesta päättää hallitus. 1. Lääkärihenkilöstö Amanuenssi Apulaisylilääkäri

Lisätiedot

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN SÄÄDÖSKOKOELMA

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN SÄÄDÖSKOKOELMA SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN SÄÄDÖSKOKOELMA 1.18 TOIMIEN KELPOISUUSEHDOT 1.10.2012 (sairaanhoito, sosiaalipalvelut ja liikelaitos) Sairaanhoitopiirin johtaja päätös nro 40/9.3.2009, jota tarkistettu sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

1. Arkistosihteeri Tehtävään soveltuva merkonomin tutkinto sekä arkistonhoitotutkinto ja kunta-alan kokemusta toimistotehtävissä.

1. Arkistosihteeri Tehtävään soveltuva merkonomin tutkinto sekä arkistonhoitotutkinto ja kunta-alan kokemusta toimistotehtävissä. 1 Liite 3 Luettelo Wiitaunionin henkilöstön kelpoisuusehdoista PUNAISELLA MERKITTY KORJAUSTARPEET 1. Arkistosihteeri Tehtävään soveltuva merkonomin tutkinto sekä arkistonhoitotutkinto ja kunta-alan kokemusta

Lisätiedot

Ylilääkäriltä tehtävään soveltuva erikoisalan pätevyys lääketieteen erikoisalalla. erikoisalalla.

Ylilääkäriltä tehtävään soveltuva erikoisalan pätevyys lääketieteen erikoisalalla. erikoisalalla. SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN SÄÄDÖSKOKOELMA 1.8 VIRKOJEN KELPOISUUSEHDOT LÄÄKÄRIHENKILÖSTÖ ensihoidon ylilääkäri erikoishammaslääkäri Ylilääkäriltä tehtävään soveltuva erikoisalan pätevyys lääketieteen

Lisätiedot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Päivitetty 16.6.2017 Hallintosääntö 16 : virkoihin ja työsuhteisiin vaadittavasta kelpoisuudesta päättää hallitus. 1. Lääkärihenkilöstö Amanuenssi Apulaisylilääkäri

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysviraston virkojen ja toimien. Kelpoisuus- ja kielitaito- vaatimukset

Sosiaali- ja terveysviraston virkojen ja toimien. Kelpoisuus- ja kielitaito- vaatimukset Sosiaali- ja terveysviraston virkojen ja toimien Kelpoisuus- ja kielitaito- vaatimukset 28.4.2015 1. Soveltamisala Sosiaali- ja terveysviraston virkojen ja toimien kelpoisuus- ja kielitaitovaatimukset.

Lisätiedot

1. Perusturvan toimialan vakanssit

1. Perusturvan toimialan vakanssit Kunnanhallitus 380 21.11.2016 Vuoden 2017 talousarvioon sisältyvät vakanssi- ja nimikemuutokset 847/01.01.00/2016 Kunnanhallitus 21.11.2016 380 21.11.2016 Kunnanvaltuusto on kokouksessaan 14.11.2016 hyväksynyt

Lisätiedot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Päivitetty 29.11.2017 Hallintosääntö 16 : virkoihin ja työsuhteisiin vaadittavasta kelpoisuudesta päättää hallitus. 1. Lääkärihenkilöstö Amanuenssi Apulaisylilääkäri

Lisätiedot

4 Perusturvatoimen henkilöstön kelpoisuusehdot

4 Perusturvatoimen henkilöstön kelpoisuusehdot Perusturvalautakunta 114 24.11.2015 4 Perusturvatoimen henkilöstön kelpoisuusehdot 1078/01.01.00/2012 PERLJ 24.11.2015 114 Lohjan kaupungin hallintosäännön 25 :n mukaan viran täyttävä tai työ suh tee seen

Lisätiedot

Perusopetus / Pajuluoman koulu Luokanopettaja (2) virka 1.8.2012 40 600 - uudet virat, kustannuslisäys 97 500 /vuosi

Perusopetus / Pajuluoman koulu Luokanopettaja (2) virka 1.8.2012 40 600 - uudet virat, kustannuslisäys 97 500 /vuosi Henkilöstösuunnitelma 2012 2015 Hj 29.8.2011, 136 Seinäjoen kaupungin henkilöstösuunnitelman 2012 2015 valmistelu edellyttää henkilöstöresurssin kokonaisarviointia. Valmistelun lähtökohtana on, että henkilöstölisäykset

Lisätiedot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Päivitetty 5.10.2018 Hallintosääntö 16 : virkoihin ja työsuhteisiin vaadittavasta kelpoisuudesta päättää hallitus. 1. Lääkärihenkilöstö Amanuenssi Apulaisylilääkäri

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALAN SAIRAANHOITO- JA SOSIAALIPALVELUJEN KY. Kelpoisuutena virkoihin ja vaaditaan tässä asiakirjassa määritetyt kelpoisuudet.

POHJOIS-KARJALAN SAIRAANHOITO- JA SOSIAALIPALVELUJEN KY. Kelpoisuutena virkoihin ja vaaditaan tässä asiakirjassa määritetyt kelpoisuudet. 1 (9) POHJOIS-KARJALAN SAIRAANHOITO- JA SOSIAALIPALVELUJEN KY Kelpoisuutena virkoihin ja vaaditaan tässä asiakirjassa määritetyt kelpoisuudet. Virkaan tai tehtävään on kuitenkin aina kelpoinen henkilö,

Lisätiedot

HENKILÖSTÖSUUNNITELMA 2014

HENKILÖSTÖSUUNNITELMA 2014 KEHITTÄMINEN JA HALLINTO Kehittäminen matkailupäällikkö 0 0 0 0 0 työnsuunnittelija 1 1 1 1 1 kaupunginjohtaja 1 1 1 1 1 apulaiskaupunginjohtaja 0 0 0 0 0 hallinto- ja henkilöstöjohtaja 1 1 1 1 1 talousjohtaja

Lisätiedot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Päivitetty 13.6.2019 Hallintosääntö 16 : virkoihin ja työsuhteisiin vaadittavasta kelpoisuudesta päättää hallitus. 1. Lääkärihenkilöstö Amanuenssi Apulaisylilääkäri

Lisätiedot

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN SÄÄDÖSKOKOELMA

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN SÄÄDÖSKOKOELMA SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN SÄÄDÖSKOKOELMA 1.18 TOIMIEN KELPOISUUSEHDOT 1.10.2012 (sairaanhoito, sosiaalipalvelut ja liikelaitos) Sairaanhoitopiirin johtaja päätös nro 40/9.3.2009, jota tarkistettu sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

laajemmin sivistystoimen toimialaan kuuluvien tapahtumien toteuttamista.

laajemmin sivistystoimen toimialaan kuuluvien tapahtumien toteuttamista. Liite VIRKOJA JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET Yhteenvedossa vasemmalla on esitys ja oikealla kaupunginjohtajan päätösehdotus kustannuksineen. Kustannuslaskennassa on kuukausipalkan lisäksi laskettu sosiaaliturvamaksut,

Lisätiedot

ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN HENKILÖSTÖN KELPOISUUSREKISTERI. Hallitus hyväksynyt kelpoisuusrekisterin kokouksessaan 20.2.2014 22.

ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN HENKILÖSTÖN KELPOISUUSREKISTERI. Hallitus hyväksynyt kelpoisuusrekisterin kokouksessaan 20.2.2014 22. 1 ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN HENKILÖSTÖN KELPOISUUSREKISTERI Hallitus hyväksynyt kelpoisuusrekisterin kokouksessaan 20.2.2014 22. Tarkistettu kelpoisuusrekisteri tulee voimaan 1.4.2014 lukien Kelpoisuutena

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveystoimi/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET

Sosiaali- ja terveystoimi/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET Sosiaali- ja terveystoimi/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET Yhteenvedossa vasemmalla on esitys ja oikealla kaupunginjohtajan päätösehdotus kustannuksineen. Kustannuslaskennassa on kuukausipalkan lisäksi

Lisätiedot

Perusturvatoimen henkilöstön kelpoisuusehdot

Perusturvatoimen henkilöstön kelpoisuusehdot Perusturvalautakunta 136 18.11.2014 Perusturvatoimen henkilöstön kelpoisuusehdot 1078/01.01.00/2012 PERLJ 18.11.2014 136 Lohjan kaupungin hallintosäännön 25 :n mukaan viran täyttävä tai työ suhtee seen

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus 16.11.2017 Asetusluonnos Lausuntoversio Valtioneuvoston asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksia koskevan asetuksen muuttamisesta Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti kumotaan opetustoimen

Lisätiedot

HENKILÖSTÖSUUNNITELMA 2016

HENKILÖSTÖSUUNNITELMA 2016 KEHITTÄMINEN JA HALLINTO Kehittäminen työllisyyskoordinaattori 1 1 1 kaupunginjohtaja 1 1 1 1 1 hallinto- ja henkilöstöjohtaja 1 1 1 1 1 talous- ja hankintajohtaja 1 1 1 1 1 Yhteensä 3 0 3 3 0 1 4 0 4

Lisätiedot

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN SÄÄDÖSKOKOELMA

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN SÄÄDÖSKOKOELMA SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN SÄÄDÖSKOKOELMA 1.18 TOIMIEN KELPOISUUSEHDOT 1.7.2019 (sairaanhoito, sosiaalipalvelut ja liikelaitos) Sairaanhoitopiirin johtaja päätös nro 40/9.3.2009, jota tarkistettu sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

Virkojen ja toimien kelpoisuusvaatimukset

Virkojen ja toimien kelpoisuusvaatimukset Kelpoisuusvaatimukset 1 (27) Virkojen ja toimien kelpoisuusvaatimukset 1. Lääkärit Apulaisylihammaslääkäri laillistus tai lupa toimia hammaslääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla

Lisätiedot

Sivu 1. Lukumäärä Lukumäärä TP 2007 TA

Sivu 1. Lukumäärä Lukumäärä TP 2007 TA LIITTEET Sivu HENKILÖSTÖOHJELMA SUUNNITTELUKAUDELLE 2009-203 KUNNANHALLITUS kunnanjohtaja TP 2007 TA 2008 2009 200 20 202 203 KUNNANHALLITUSYHTEENSÄ HALLINTO-OSASTO Hallinto hallintojohtaja viestintä-

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI Vakanssiluettelo (vakituiset virat ja toimet) TOIMIELIN TEHTÄVÄALUE HENKILÖSTÖSUUNNITELMA LIITE 5

NAANTALIN KAUPUNKI Vakanssiluettelo (vakituiset virat ja toimet) TOIMIELIN TEHTÄVÄALUE HENKILÖSTÖSUUNNITELMA LIITE 5 KAUPUNGINHALLITUS HALLINTO Kaupunginjohtaja 1 0 0 1 0 1 0 0 1 Kaupunginsihteeri 1 0 0 1-1 -1 0 0 0 0 Hallintojohtaja 0 0 0 0 1 0 0 1 Kaupunginlakimies 1 0 0 1 0 1 0 0 1 Yhteyspäällikkö 0 0 0 0 0 0 0 0

Lisätiedot

Lisäksi selvitysmiehelle toimitetaan erillinen tilanteen mukainen virka- ja toimirekisteri (vakanssit).

Lisäksi selvitysmiehelle toimitetaan erillinen tilanteen mukainen virka- ja toimirekisteri (vakanssit). Nilakan kunnat HENKILÖSTÖTILINPÄÄTÖS Yhdistymisselvitykseen koottavat tiedot Alla olevaan tiedostoon kirjataan suoraan kunnan palveluksessa (ei ostopalveluissa) oleva vakinainen henkilöstö. Yhdistelmävirat

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysviraston virkojen ja toimien. Kelpoisuus- ja kielitaito- vaatimukset

Sosiaali- ja terveysviraston virkojen ja toimien. Kelpoisuus- ja kielitaito- vaatimukset Sosiaali- ja terveysviraston virkojen ja toimien Kelpoisuus- ja kielitaito- vaatimukset 19.4.2018 1. Soveltamisala Sosiaali- ja terveysviraston virkojen ja toimien kelpoisuus- ja kielitaitovaatimukset.

Lisätiedot

YLÄ-SAVON SOTE KUNTAYHTYMÄN VIRKOJEN JA TEHTÄVIEN KELPOISUUSEHDOT

YLÄ-SAVON SOTE KUNTAYHTYMÄN VIRKOJEN JA TEHTÄVIEN KELPOISUUSEHDOT Päivitetty 13.6.2017 YLÄ-SAVON SOTE KUNTAYHTYMÄN VIRKOJEN JA TEHTÄVIEN KELPOISUUSEHDOT Yhtymähallituksen 18.11.2011 hyväksymä. Tarkistetut kelpoisuusehdot tulevat voimaan 19.11.2011 Muutokset hyväksytty

Lisätiedot

1 Perusturvan toimialan vakanssit

1 Perusturvan toimialan vakanssit Kunnanhallitus 386 30.11.2015 Vuoden 2016 talousarvion vakanssimuutokset 904/01.01.00/2015 Kunnanhallitus 386 Kunnanvaltuusto on 16.11.2015 kokouksessaan hyväksynyt kunnan talousarvion vuodelle 2016. Tehdään

Lisätiedot

Kangasniemen kunnan Vakanssiluettelo 2019

Kangasniemen kunnan Vakanssiluettelo 2019 Kangasniemen kunnan Vakanssiluettelo 2019 Vakanssinro Hallintopalvelut Hinn.tunnus Uusi hinn.tunnus Virka/työsuhde Kelpoisuusvaatimus Muutos vuoteen 2018 100000 kunnanjohtaja hinnoittelematon 01999999

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen muuttamisesta Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti kumotaan opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun

Lisätiedot

Palktmk 12 Kuntalain 87 :n mukaan kunnan palveluksessa oleva henkilöstö on virkasuhteessa tai työsopimussuhteessa kuntaan.

Palktmk 12 Kuntalain 87 :n mukaan kunnan palveluksessa oleva henkilöstö on virkasuhteessa tai työsopimussuhteessa kuntaan. Palkkatoimikunta 12 01.12.2016 Yhdistymishallitus 161 07.12.2016 Uusien virkojen perustaminen 1.1.2017 alkaen 314/01.01.00/2016 Palktmk 12 Kuntalain 87 :n mukaan kunnan palveluksessa oleva henkilöstö on

Lisätiedot

Palktmk 12 Kuntalain 87 :n mukaan kunnan palveluksessa oleva henkilöstö on virkasuhteessa tai työsopimussuhteessa kuntaan.

Palktmk 12 Kuntalain 87 :n mukaan kunnan palveluksessa oleva henkilöstö on virkasuhteessa tai työsopimussuhteessa kuntaan. Palkkatoimikunta 12 01.12.2016 Yhdistymishallitus 161 07.12.2016 Yhteisvaltuusto 25 12.12.2016 Uusien virkojen perustaminen 1.1.2017 alkaen 314/01.01.00/2016 Palktmk 12 Kuntalain 87 :n mukaan kunnan palveluksessa

Lisätiedot

Liite Sito, tyt, koha/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET JA LAKKAUTUKSET

Liite Sito, tyt, koha/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET JA LAKKAUTUKSET Liite Sito, tyt, koha/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET JA LAKKAUTUKSET Yhteenvedossa vasemmalla on esitys ja oikealla kaupunginjohtajan päätösehdotus kustannuksineen. Kustannuslaskennassa on kuukausipalkan

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI Vakanssiluettelo (vakituiset virat ja toimet) TOIMIELIN TEHTÄVÄALUE HENKILÖSTÖSUUNNITELMA 2017 LIITE 5 KAUPUNGINJOHTAJAN

NAANTALIN KAUPUNKI Vakanssiluettelo (vakituiset virat ja toimet) TOIMIELIN TEHTÄVÄALUE HENKILÖSTÖSUUNNITELMA 2017 LIITE 5 KAUPUNGINJOHTAJAN KAUPUNGINHALLITUS HALLINTO Kaupunginjohtaja 1 0 0 1 0 1 0 0 1 Hallintojohtaja 1 0 0 1 0 1 0 0 1 Controller 1 0 0 1 0 1 0 0 1 Elinkeinoasiamies 1 0 0 1 0 1 0 0 1 Kehityspäällikkö 1 0 0 1 0 1 0 0 1 Kaupunginkamreeri

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNNAN VAKINAISET JA MÄÄRÄAIKAISET VAKANSSIT 31.12.2014 SEKÄ MUUTOKSET VUOSINA 2015-2017

MÄNTSÄLÄN KUNNAN VAKINAISET JA MÄÄRÄAIKAISET VAKANSSIT 31.12.2014 SEKÄ MUUTOKSET VUOSINA 2015-2017 MÄNTSÄLÄN KUNNAN VAKINAISET JA MÄÄRÄAIKAISET VAKANSSIT 31.12.2014 SEKÄ MUUTOKSET VUOSINA 2015-2017 PERUSTURVAPALVELUT PERUSTURVAN JOHTO JA HALLINTO LKM 31.12.2014 LKM 31.12.2014 perusturvajohtaja 1 Avoimet

Lisätiedot

Hallitus. Kelpoisuusehdot

Hallitus. Kelpoisuusehdot 6.3.2017 Hallitus Kelpoisuusehdot Nimike Kelpoisuusehto Huomio Punaisella merkitty uudet / puuttuneet Amanuenssi Lääketieteen opiskelija, jolla on riittävä koulutus suoritettuna. Harjoittelija Ammattimies

Lisätiedot

LAKI SOSIAALITYÖN AMMATILLISEN HENKILÖSTÖN KELPOISUUDESTA YKSITYISISSÄ SOSIAALIPALVELUISSA

LAKI SOSIAALITYÖN AMMATILLISEN HENKILÖSTÖN KELPOISUUDESTA YKSITYISISSÄ SOSIAALIPALVELUISSA PALVELULAITOSTEN TYÖNANTAJAYHDISTYS RY JÄSENKIRJE 11/2005 Tast 20.5.2005 Palvelulaitosten työnantajayhdistys ry:n jäsenyhteisöille LAKI SOSIAALITYÖN AMMATILLISEN HENKILÖSTÖN KELPOISUUDESTA YKSITYISISSÄ

Lisätiedot

KELPOISUUSEHDOT (päivitetty 5.8.2014)

KELPOISUUSEHDOT (päivitetty 5.8.2014) NIMIKE AAC-ohjaaja Ajojärjestelijä Aluepäällikkö Ammattimies Apulaisosastonhoitaja KELPOISUUSEHTO Kasvatus-, sosiaali- tai terveysalan perustutkinto sekä puhevammaisten tulkin erikoisammattitutkinto. tai

Lisätiedot

Mitä minun tulee opiskella, jos haluan työskennellä

Mitä minun tulee opiskella, jos haluan työskennellä Mitä minun tulee opiskella, jos haluan työskennellä ... kokkina tai keittäjänä Kokin tai keittäjän ammatteihin haluavalta edellytetään kokin tai suurtalouskeittäjän tutkintoa tai muuta elintarvikealan

Lisätiedot

Opettajaksi tai varhaiskasvatuksen ammattiin ulkomaisten opintojen perusteella Maisa Montonen, opetusneuvos

Opettajaksi tai varhaiskasvatuksen ammattiin ulkomaisten opintojen perusteella Maisa Montonen, opetusneuvos Opettajaksi tai varhaiskasvatuksen ammattiin ulkomaisten opintojen perusteella 2.10.2019 Maisa Montonen, opetusneuvos Ulkomailla tutkinnon suorittanut haluaa opettajaksi Suomessa. Pitäisikö selvittää mahdollisuus

Lisätiedot

PÄIVITYS rj/rk VANHUSTYÖN HLÖSTÖ MITOITUKSET

PÄIVITYS rj/rk VANHUSTYÖN HLÖSTÖ MITOITUKSET PÄIVITYS 8.11.2017 rj/rk VANHUSTYÖN HLÖSTÖ MITOITUKSET Yksikkö Nimike LKM ei mit. tt / mit osastot Rantakartano Rantakartanon johtaja 1 Pkeskus Lepola Onnela Sopula Mäntylä Pajula Rantala Toivola Muu,

Lisätiedot

Hallitus. Kelpoisuusehdot

Hallitus. Kelpoisuusehdot 26.9.2016 Hallitus Kelpoisuusehdot Nimike Kelpoisuusehto Huomio Amanuenssi Ammattimies Apulaislääkäri Apulaisosastonhoitaja Lääketieteen opiskelija, jolla on riittävä koulutus suoritettuna. Alan ammatillinen

Lisätiedot

SIVISTYSVIRASTO 2013 (30.4.2013 tilanne)

SIVISTYSVIRASTO 2013 (30.4.2013 tilanne) SIVISTYSVIRASTO 2013 (30.4.2013 tilanne) KOULUTUSLTK Esittelijä sivistystoimen johtaja KULTTUURILTK Esittelijä museonjohtaja VAPAA-AIKALTK Esittelijä vapaa-aikatoimen päällikkö SIVISTYSVIRASTO Sivistystoimenjohtaja

Lisätiedot

Rekrytointitarpeiden laskenta

Rekrytointitarpeiden laskenta Rekrytointitarpeiden laskenta Henkilöstön tarve kehittyy kuten palvelutarve Vaihtoehtoisessa laskelmassa henkilötyön tuottavuus paranee valitulla tasolla (esim. 0,5 %/v) Palvelutarve-ennuste perustuu ennustettuun

Lisätiedot

LIITE 1 PALKKARYHMITTELY

LIITE 1 PALKKARYHMITTELY LIITE 1 KUUKAUSIPALKKAISTEN TYÖNTEKIJÖIDEN PALKKARYHMITTELY 1 Palkkaryhmittelyn soveltaminen Tämän liitteen mukaista palkkaryhmittelyä sovelletaan Palvelulaitosten työnantajayhdistyksen kuukausipalkkaisen

Lisätiedot

SIVISTYSTYÖNANTAJAT ry Opetushenkilöstön palkat (muut kuin AMK) 1.4.2011 lukien

SIVISTYSTYÖNANTAJAT ry Opetushenkilöstön palkat (muut kuin AMK) 1.4.2011 lukien SIVISTYSTYÖNANTAJAT ry Opetushenkilöstön palkat (muut kuin AMK) 1.4.2011 lukien LUKIO-OPETUS JA PERUSOPETUS Tilastokoodi 011064 Peruskoulun rehtori (64-68) 3516.47-4186.39 3419.62-4071.07 011065 Lukion

Lisätiedot

Virkojen kelpoisuusehdot

Virkojen kelpoisuusehdot Kelpoisuusehdot 1 (7) Virkojen ehdot Kelpoisuutena Siun soten virkoihin vaaditaan tässä asiakirjassa määritetyt vähimmäisehdot. Virkaan on kuitenkin aina kelpoinen henkilö, jolla on vaadittua kelpoisuutta

Lisätiedot

Toimialan esitys Nimike, vakanssilaji, osa-aikaisuus, palkkaus e, hinnoittelukohta, sopimusala, aloituspvm, pätevyysvaatimus.

Toimialan esitys Nimike, vakanssilaji, osa-aikaisuus, palkkaus e, hinnoittelukohta, sopimusala, aloituspvm, pätevyysvaatimus. Sosiaali- ja terveystoimi/uudet VIRAT JA TOIMET Yhteenvedossa vasemmalla on toimialan esitys ja oikealla kaupunginjohtajan päätösehdotus kustannuksineen. Kustannuslaskennassa on kuukausipalkan lisäksi

Lisätiedot

03HOI040 Terveydenhuollon hoitohenkilöstö, hoitoalan ammattitehtävät

03HOI040 Terveydenhuollon hoitohenkilöstö, hoitoalan ammattitehtävät KOODI TILASTONIMI 01HAL031 Kunnan johto ja hallinto, B palkkaryhmä: -15 000 asukasta 01HAL032 Kunnan johto ja hallinto, B palkkaryhmä: 15 001-25 000 asukasta 01HAL033 Kunnan johto ja hallinto, B palkkaryhmä:

Lisätiedot

VIRKOJA JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET

VIRKOJA JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET VIRKOJA JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET Yhteenvedossa vasemmalla on esitys ja oikealla kaupunginjohtajan päätösehdotus kustannuksineen. Kustannuslaskennassa on kuukausipalkan lisäksi laskettu sosiaaliturvamaksut,

Lisätiedot

KANGASNIEMEN KUNNAN VAKANSSILUETTELO alkaen HALLINTOPALVELUT. hinn.ulkop. kunnanjohtaja v. 01ASI040 elinkeinoasiamies v

KANGASNIEMEN KUNNAN VAKANSSILUETTELO alkaen HALLINTOPALVELUT. hinn.ulkop. kunnanjohtaja v. 01ASI040 elinkeinoasiamies v KANGASNIEMEN KUNNAN VAKANSSILUETTELO 1.1.2018 alkaen HALLINTOPALVELUT hinn.ulkop. kunnanjohtaja v 01ASI040 elinkeinoasiamies v 01ASI040 talouspäällikkö v 01ASI040 hallintopäällikkö v Toimistopalvelut 01TOI060

Lisätiedot

sisältö 1.3.2014 1.7.2014 1955,44 1935,44 Kunta-alan eräät terveyden- ja sosiaalihuollon

sisältö 1.3.2014 1.7.2014 1955,44 1935,44 Kunta-alan eräät terveyden- ja sosiaalihuollon lähi- ja perushoitajien vähimmäispalkat 2014-2016 sisältö Kunta-alan eräät terveyden- ja sosiaalihuollon palkkahinnoittelun palkat (KVTES)... 3 Terveydenhuollon hoitohenkilöstö... 3 Sosiaalihuollon henkilöstö...

Lisätiedot

Nurmijärven kunnan henkilöstön päihdeohjelma Liite 3

Nurmijärven kunnan henkilöstön päihdeohjelma Liite 3 Nurmijärven kunnan henkilöstön päihdeohjelma Liite 3 Huumetestaus Nurmijärven kunnan työpaikoilla Laki yksityisyyden suojasta työelämässä määrää, että työnantaja saa käsitellä vain sellaisia työntekijän

Lisätiedot

Perhepalvelut. Oulunkaaren sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteistoiminta-alue Lähiesimiesorganisaation perustaminen

Perhepalvelut. Oulunkaaren sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteistoiminta-alue Lähiesimiesorganisaation perustaminen Oulunkaaren sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteistoiminta-alue Lähiesimiesorganisaation perustaminen Perhepalvelut Nimike: perhepalvelujen palveluesimies, virka Tehtävät: Perhepalvelujen palveluesimies

Lisätiedot

Kelpoisuus- ja kielitaitosa a nto

Kelpoisuus- ja kielitaitosa a nto Hyväksytty valtuustossa 4..04 Kelpoisuus- ja kielitaitosa a nto Soveltamisala Tässä säännössä on määrätty sairaanhoitopiirin kaikkien virkojen ja toimien kelpoisuusvaatimukset. Uuden ammattinimikkeen kelpoisuuden

Lisätiedot

YKSITYINEN OPETUSALA (YOL)

YKSITYINEN OPETUSALA (YOL) YKSITYINEN OPETUSALA (YOL) 1.9.2009 lukien LUKIO-OPETUS JA PERUSOPETUS Tilastokoodi 011064 Peruskoulun rehtori (64-68) I kalleusluokka 3 290,50-3 917,38 II kalleusluokka 3 199,88-3 809,47 011065 Lukion

Lisätiedot

Toimi/ Virka Luonne KokoOsaAik NIMIKEMUUTOKSET

Toimi/ Virka Luonne KokoOsaAik NIMIKEMUUTOKSET KUNNANJOHTAJA 1 Kunnanjohtaja Virka 10 VAKINAINEN, virka/työsuhde KUNNAN JOHTORYHMÄ 1 Talousjohtaja Virka 10 VAKINAINEN, virka/työsuhde 1 Sosiaali- ja terveysjohtaja Virka 10 VAKINAINEN, virka/työsuhde

Lisätiedot

Soveltamisohje. Hinnoittelun ulkopuoliset. Terveydenhuollon asiantuntijatehtävät

Soveltamisohje. Hinnoittelun ulkopuoliset. Terveydenhuollon asiantuntijatehtävät Tehy-pöytäkirja/KVTES LIITE 3T TERVEYDENHUOLLON HOITOHENKILÖSTÖ 1 Soveltamisala Tätä liitettä sovelletaan terveydenhuollon hoitotyötä pääasiassa tekeviin sekä em. työtä johtaviin terveydenhuollon ammattihenkilöihin

Lisätiedot

Toimialan esitys Perustelut KJ päätösehdotus Kustannukset e. hinnoittelukohta, sopimusala, aloituspvm, pätevyysvaatimus lkm Kustannukset/ vuosi

Toimialan esitys Perustelut KJ päätösehdotus Kustannukset e. hinnoittelukohta, sopimusala, aloituspvm, pätevyysvaatimus lkm Kustannukset/ vuosi UUDET VIRAT JA TOIMET Yhteenvedossa vasemmalla on toimialan esitys ja oikealla kaupunginjohtajan päätösehdotus kustannuksineen. Kustannuslaskennassa on kuukausipalkan lisäksi laskettu sosiaaliturvamaksut,

Lisätiedot

KÄYTTÖTALOUSMENOT YHTEENSÄ

KÄYTTÖTALOUSMENOT YHTEENSÄ 83 KÄYTTÖTALOUSMENOT SISÄISET JA ULKOISET YLEISHALLINTO 2005 2006 Muutos Henkilöstömenot 493 560 523 660 30 100 Palvelujen ostot 401 540 415 150 13 610 Aineet, tarvikkeet ja tavarat 32 550 35 800 3 250

Lisätiedot

VIRKOJA JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET

VIRKOJA JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET VIRKOJA JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET Yhteenvedossa vasemmalla on esitys ja oikealla kaupunginjohtajan päätösehdotus kustannuksineen. Kustannuslaskennassa on kuukausipalkan lisäksi laskettu sosiaaliturvamaksut,

Lisätiedot

1 Perusturvan toimialan vakanssit

1 Perusturvan toimialan vakanssit Kunnanhallitus 386 30.11.2015 Kunnanhallitus 22 25.01.2016 Vuoden 2016 talousarvion vakanssimuutokset perusturvan osalta 904/01.01.00/2015 Kunnanhallitus 30.11.2015 386 Kunnanvaltuusto on 16.11.2015 kokouksessaan

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveystoimi/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET

Sosiaali- ja terveystoimi/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET Sosiaali- ja terveystoimi/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET Yhteenvedossa vasemmalla on esitys ja oikealla kaupunginjohtajan päätösehdotus kustannuksineen. Kustannuslaskennassa on kuukausipalkan lisäksi

Lisätiedot

YKSITYISEN OPETUSALAN PALKAT, LISÄT JA PALKKIOT Sivistystyönantajat

YKSITYISEN OPETUSALAN PALKAT, LISÄT JA PALKKIOT Sivistystyönantajat YKSITYISEN OPETUSALAN PALKAT, LISÄT JA PALKKIOT Sivistystyönantajat 1.5.2019 alkaen HALLINTO- JA TUKIPALVELUHENKILÖSTÖ Vaativuusryhmä 1 2 3 4 5 6 1613,9 1745,97 1884,74 2045,72 2206,74 2398,15 HALLINTO-

Lisätiedot

Kunnan. vähimmäispalkat. 1.2.2010 lukien

Kunnan. vähimmäispalkat. 1.2.2010 lukien Kunnan vähimmäispalkat 1.2.2010 lukien Kuntien kalleusluokitus I kalleusluokan kunnat: Enontekiö, Espoo, Helsinki, Hyrynsalmi, Hyvinkää, Hämeenlinna, Ii, Inari, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kauniainen,

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI HENKILÖSTÖSUUNNITELMA 2016. Sisältö

JOENSUUN KAUPUNKI HENKILÖSTÖSUUNNITELMA 2016. Sisältö 1 JOENSUUN KAUPUNKI HENKILÖSTÖSUUNNITELMA 2016 Sisältö 1 KONSERNIHALLINTO... 2 1.1 Joensuun Seudun hankinta... 3 1.2 Joensuun Tilakeskus... 3 2 KAUPUNKIRAKENNEYKSIKKÖ... 4 3 VARHAISKASVATUS- JA KOULUTUSKESKUS...

Lisätiedot

YKSITYISEN OPETUSALAN PALKAT, LISÄT JA PALKKIOT Sivistystyönantajat

YKSITYISEN OPETUSALAN PALKAT, LISÄT JA PALKKIOT Sivistystyönantajat YKSITYISEN OPETUSALAN PALKAT, LISÄT JA PALKKIOT Sivistystyönantajat 1.5.2018 alkaen (luottamusmiespalkkiot 1.3.2018 alkaen) HALLINTO- JA TUKIPALVELUHENKILÖSTÖ Vaativuusryhmä 1 2 3 4 5 6 1596,34 1726,97

Lisätiedot

Pedersören kunnan kielisääntö

Pedersören kunnan kielisääntö Pedersören kunnan kielisääntö Kunnanvaltuusto hyväksynyt 17.1.2011, 8 Tulee voimaan 1.2.2011 1 Pedersören kunnan viran- ja toimenhaltijoiden kielitaitovaatimukset ruotsin ja suomen kielissä on jaettu neljään

Lisätiedot

Kuntien henkilöstön rekrytointitarve seutukunnittain Kuopion seutukunta

Kuntien henkilöstön rekrytointitarve seutukunnittain Kuopion seutukunta Kuntien henkilöstön rekrytointitarve 2005-2020 seutukunnittain Kuopion seutukunta Heikki Miettinen/30.12.2005 Kuntien henkilöstön rekrytointitarve 2005-2020 seutukunnittain Henkilöstötarpeen ennakointi

Lisätiedot

antavan opettajan kelpoisuus 2 769, ,21

antavan opettajan kelpoisuus 2 769, ,21 Sivistystyöantajien opetusalan palkat 1.5.2018 lukien LUKIO-OPETUS JA PERUSOPETUS Tilastokoodi I 011064 Peruskoulun rehtori 3 779,88-4 499,99 3 675,79-4 376,03 011065 Lukion rehtori 3 940,06-4 941,76 3

Lisätiedot

Vakinaisten henkilötyövuodet yhteensä 129,52 10,00 4,00 0,00

Vakinaisten henkilötyövuodet yhteensä 129,52 10,00 4,00 0,00 LASTEN PÄIVÄHOITOPALVELUJEN TY Kasvatustoiminnan johtaja 1,00 Toimistosihteeri 1,00 Päiväkodin johtaja 5,00 Päivähoidon ohjaaja 3,60 Erityispäivähoidon ohjaaja 1,00 Erityislastentarhanopettaja 2,00 Vastaava

Lisätiedot

Sivistystyöantajien opetusalan palkat lukien

Sivistystyöantajien opetusalan palkat lukien Sivistystyöantajien opetusalan palkat 1.5.2019 lukien LUKIO-OPETUS JA PERUSOPETUS Tilastokoodi I 011064 Peruskoulun rehtori 3 821,46-4 549,49 3 716,22-4 424,17 011065 Lukion rehtori 3 983,40-4 996,12 3

Lisätiedot

Opettajaksi Suomessa ulkomailla suoritettujen opintojen perusteella Maisa Montonen, opetusneuvos

Opettajaksi Suomessa ulkomailla suoritettujen opintojen perusteella Maisa Montonen, opetusneuvos Opettajaksi Suomessa ulkomailla suoritettujen opintojen perusteella 4.6.2018 Maisa Montonen, opetusneuvos Ulkomailla tutkinnon suorittanut haluaa opettajaksi Suomessa. Pitäisikö selvittää mahdollisuus

Lisätiedot

Yleiskirjeen 11/2015 liite 2 OVTES palkat ja palkkiot 1.1.2016 lukien OSIO A Yleinen osa Palkkiot

Yleiskirjeen 11/2015 liite 2 OVTES palkat ja palkkiot 1.1.2016 lukien OSIO A Yleinen osa Palkkiot KT Yleiskirjeen 11/2015 liite 2 OVTES palkat ja palkkiot 1.1.2016 lukien OSIO A Yleinen osa Yksityisoppilaan kuulustelu (25 ) 36,05 e/kerta OSIO B Yleissivistävän koulun opetushenkilöstön yhteiset määräykset

Lisätiedot

Sivistystoimen toimialan vakanssimuutokset, lakkautukset ja uudet vakanssit 2015

Sivistystoimen toimialan vakanssimuutokset, lakkautukset ja uudet vakanssit 2015 Kunnanhallitus 477 17.12.2014 Sivistystoimen toimialan vakanssimuutokset, lakkautukset ja uudet vakanssit 2015 21/01.01.00/2014 Kunnanhallitus 477 Kunnanvaltuuston 29.11.2014 hyväksymään vuoden 2015 talousarvioon

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 1/2016 1 (5) Opetuslautakunta NAL/2 2.2.2016

Helsingin kaupunki Esityslista 1/2016 1 (5) Opetuslautakunta NAL/2 2.2.2016 Helsingin kaupunki Esityslista 1/2016 1 (5) 2 Oikaisuvaatimus koskien Stadin aikuisopiston hoitotyön opettajan virkasuhteen täyttämistä HEL 2015-012221 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut

Lisätiedot

Palkat ja palkkiot 1.1.2012 lukien

Palkat ja palkkiot 1.1.2012 lukien Palkat ja palkkiot 1.1.2012 lukien OSIO A Yleinen osa Yksityisoppilaan kuulustelu (25 ) 35,07 e/kerta OSIO B Yleissivistävän koulun opetushenkilöstön yhteiset määräykset Tehtäväkohtainen palkka Hinnoittelu-

Lisätiedot

KT 8.4.2015 Yleiskirjeen 5/2015 liite

KT 8.4.2015 Yleiskirjeen 5/2015 liite OVTES:n 2014 2016 palkat ja palkkiot 1.7.2015 lukien Yleiskorotuksella 0,4 prosenttia korotetaan 1.7.2015 lukien - hinnoittelutunnuksen mukaisia peruspalkkoja, vähimmäispalkkoja sekä palkka-asteikkojen

Lisätiedot

SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO 2013. 312,6 vakanssia (303,6/1v/1ma/8avoinna)

SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO 2013. 312,6 vakanssia (303,6/1v/1ma/8avoinna) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO 2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA YKSILÖJAOSTO HYVINVOINTIJAOSTO SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Perusturva HALLINTO Perusturva Toimistopalvelut Talousasiat Terveyspalvelujen

Lisätiedot

OVTES palkat ja palkkiot 1.7.2014 lukien

OVTES palkat ja palkkiot 1.7.2014 lukien OVTES palkat ja palkkiot 1.7.2014 lukien Musiikkioppilaitosten tuntiopettajien tuntipalkkioidenn korotusprosentti 0,58 OSIO A Yleinen osa Kansalais- ja kansanopistojen tuntiopettajien tuntipalkkioden korotusprosentti

Lisätiedot

Sivu 1 (7) OHJATUN HYVINVOINNIN JA OMAEHT. OPPIMISEN PALVELUT KANSALAISOPISTO KANSALAISOPISTON OPETTAJA

Sivu 1 (7) OHJATUN HYVINVOINNIN JA OMAEHT. OPPIMISEN PALVELUT KANSALAISOPISTO KANSALAISOPISTON OPETTAJA Sivu 1 (7) HYVINVOINNIN EDISTÄMISEN PALVELUALUE OHJATUN HYVINVOINNIN JA OMAEHT. OPPIMISEN PALVELUT KANSALAISOPISTO KANSALAISOPISTON OPETTAJA OHJATUN HYVINVOINNIN JA OMAEHT. OPPIMISEN PALVELUT KANSALAISOPISTO

Lisätiedot

UUDET VIRAT JA TOIMET

UUDET VIRAT JA TOIMET Liite UUDET VIRAT JA TOIMET Yhteenvedossa vasemmalla on esitys ja oikealla kaupunginjohtajan päätösehdotus kustannuksineen. Kustannuslaskennassa on kuukausipalkan lisäksi laskettu sosiaaliturvamaksut,

Lisätiedot

Lomautusten rajaus Alle 14 päivää lomautettavat ja lomautuksen ulkopuolelle jätettävät

Lomautusten rajaus Alle 14 päivää lomautettavat ja lomautuksen ulkopuolelle jätettävät 6.3.2014 LIITE A 162 Lomautusten rajaus Alle 14 päivää lomautettavat ja lomautuksen ulkopuolelle jätettävät 7 päivää KESKUSHALLINTO Sisäiset palvelut (puhelinvaihde, info ja postitus) Palveluneuvojat Postituksen

Lisätiedot

14 17.02.2016. Seuraavien tehtävien osalta esitetään tehtäväalan ja tehtävämäärityksen uudelleen määrittely:

14 17.02.2016. Seuraavien tehtävien osalta esitetään tehtäväalan ja tehtävämäärityksen uudelleen määrittely: Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto 14 17.02.2016 Tiedekunnassa vapautuneiden tehtävien tehtäväalan ja tehtävämäärityksen uudelleenmäärittelyn hyväksyminen Valmistelija hallintopäällikkö Kari Korhonen

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Helsinki 10/2016 Copyright SuPer ry

SISÄLTÖ. Helsinki 10/2016 Copyright SuPer ry Lähi- ja perushoitajien vähimmäispalkat 2017 SISÄLTÖ Kunta-alan eräät terveyden- ja sosiaalihuollon palkkahinnoittelun palkat (KVTES)... 3 Terveydenhuollon hoitohenkilöstö... 3 Sosiaalihuollon henkilöstö...

Lisätiedot