Luokkansa parhaat tarkennusjärjestelmät

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Luokkansa parhaat tarkennusjärjestelmät"

Transkriptio

1

2 Luokkansa parhaat tarkennusjärjestelmät Hankalat tarkastuskohteet Passiivisilla automaattitarkennusjärjestelmillä voi kuvata vain lähellä olevia kohteita Fluke LaserSharp -automaattitarkennuksen avulla kuvaat mitä haluat. Joka Ainoa Kerta Jokainen lämpökameran käyttäjä tietää, että tarkennus on ensiarvoisen tärkeässä asemassa lämpökuvausta tehtäessä. Jos kuva ei ole tarkka, lämpötilamittausten tulokset voivat poiketa jopa 20 asteella, mikä vaikeuttaa ongelman havaitsemista. Siksi Fluke kehitti markkinoiden ainoat LaserSharp -automaattitarkennuksella varustetut lämpökamerat, joilla otat aina tarkkoja kuvia. JOKA. AINOA. KERTA. Lisäksi IR-OptiFlex -tarkennusjärjestelmässä yhdistyvät manuaalinen ja automaattinen tarkennus tuovat lisää joustavuutta tarkennukseen.

3 Erinomainen kuvanlaatu Ti400-lämpökameralla AutoBlend-tilassa otettu Picture in Picture -kuva teollisuuden varastosäiliön täyttötasosta Ti400-lämpökameralla otettu suuren kontrastin Picture in Picture -kuva moottorista ja kuumista laakereista Ti400-lämpökameralla otettu Picture in Picture -kuva kuumasta väyläliitännästä Patentoidun IR-Fusion -tekniikan ja AutoBlend -tilan ansiosta tuloksena ovat läpinäkyvät lämpökuvat ja valokuvat, joissa yksityiskohdat näkyvät erittäin selkeästi. Näin ongelman tarkka sijainti on helpompi paikallistaa ja työsi helpottuu. Fluken suunnittelemat ja testaamat optiset järjestelmät ja teollisuuden ammattilaisten arvioimat tarkat anturit takaavat ensiluokkaisen kuvanlaadun. Optimoitu spatiaalinen erottelukyky takaa tarkemmat mittaukset etäämmältä ja tuo siten joustavuutta mittauksen suorituspaikan valintaan.

4 Asiakaslähtöistä suunnittelua Tutustumme tarkkaan asiakkaidemme työskentelytapoihin ja sovelluksiin paikan päällä, joten tiedämme, mitä he tarvitsevat. Älykkäästi suunnitellut laitteemme tarjoavat miellyttävän käyttäjäkokemuksen kovassakin käytössä, ja kolmen painikkeen valikko ja selkeä näytön käyttöliittymä takaavat helppokäyttöisyyden. Fluke-lämpökameran käyttö sekä akun poistaminen, vaihtaminen ja virran tarkistus käy kätevästi yhdellä kädellä, ja kameran helppokäyttöisyyden ansiosta toisella kädellä ei tarvitse selata käyttöopasta.

5 Yhteistyössä Vain langattomalla CNX -tekniikalla varustetut Fluke-lämpökamerat voidaan yhdistää langattomasti muihin Fluke-mittauslaitteisiin, kuten yleismittareihin ja pihtimittareihin, ja näin suorittaa tärkeät mittaukset ja lämpökuvaukset tehokkaammin ja nopeammin.

6 Innovatiivinen ohjelmisto Kasvata lämpökameran investoinnin tuomaa tuottoa ja ota toimisto mukaasi työmaalle Smartview -mobiilisovelluksen avulla. Voit nyt säästää aikaa ja rahaa luomalla raportin Apple -, iphone - tai ipad -laitteellasi ja välittämällä tulokset suoraan työmaalta asiakkaalle tai kollegallesi.

7 Tunnettu kestävyydestään Haluamme, että kameramme ovat testatusti kestäviä. Siksi niiden on testeissämme kestettävä pudotuksia, kastumista, iskuja ja ravistelua tuntien ajan. Laitteemme on valmistettu kestämään kovaa käyttöä vaativissakin olosuhteissa, vuosien ajan. 2 m 6,5 ft 1,5 m 5 ft 1 m 3,25 ft 0,5 m 1,6 ft

8 Tunnetusti laadukas Fluke tunnetaan luokkansa parhaiden, erittäin laadukkaiden tuotteiden suunnittelijana ja valmistajana. Tämän yli 65 vuoden kokemuksen myötä hankkimamme maineen haluamme jatkossakin säilyttää keskittymällä laatuun. Kuluneiden vuosien aikana tuoteryhmämme ovat voittaneet palkintoja, kuten Plant Engineeringin Product of the Year- ja Control Engineeringin 2013 Engineering Choice Award -palkinnot.

9 Käytännön koulutusta Opi tehostamaan liiketoimintaasi Fluke-lämpökameran avulla. Tarjoamme seminaareja, webinaareja ja tuotekoulutusta osaamisensa tai liiketoimintansa kehittämisestä kiinnostuneille. Saat hyödyllistä tietoa käyttöönotosta ja käytöstä, tulosten tulkitsemisesta ja parhaan ratkaisun löytämisestä.

10 Fluke-lämpökamerat TEOLLISUUDEN JA LIIKEKIINTEISTÖJEN KUNNOSSAPITO YLEISET KÄYTTÖKOHTEET Tuotteet Ti400, Ti300, Ti200 Ti125, Ti110 Ti105 Ti100 Kuvaus Suurin erottelukyky, paras lämpöherkkyys, Eniten toimintoja, helppokäyttöisin Vakiosuorituskyky, päivittäinen Vakiosuorituskyky, päivittäinen ihanteellinen lämpökuvauslaite käyttö käyttö Tyypilliset käyttökohteet Erittäin tarkat tarkastus-, vianhaku- ja kunnossapitotehtävät haastavissa teollisuuden, sähköalan ja liikerakennusten käyttökohteissa. Vaativat tarkastus-, vianhaku- ja kunnossapitotehtävät helposti lukuisissa teollisuuden ja liikekiinteistöjen käyttökohteissa Yleiset kunnossapito- ja tarkastustehtävät Yleiset kunnossapitoja tarkastustehtävät Käyttäjäryhmä Fluken innovaatiot Kunnossapidon henkilökunta, sähköteknikot, tehtaiden ja tuotantolaitosten huoltohenkilökunta sekä asentajat, joiden on nähtävä pienimmätkin kuvat ja lämpötilatiedot lyhyen tai pitkän matkan päästä. LaserSharp -automaattitarkennus IR-Fusion Picture-in-Picture-, Color Alarm- ja AutoBlend -tilat Langaton kuvien siirto IR-PhotoNotes -merkintäjärjestelmä Kunnossapidon henkilökunta, sähköteknikot ja asentajat, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä ja aikaa säästäviä toimintoja Langaton CNX -järjestelmä IR-Fusion Picture-in-Picture-, Color Alarmja AutoBlend -tilat (vain Ti125) IR-OptiFlex -järjestelmä takaa tarkennuksen helppouden Teollisuuden ja kaupallisen alan ammattilaiset, jotka vaativat nopeutta ja helppoutta Langaton CNX -järjestelmä IR-Fusion Picture-in-Picture Teollisuuden ja kaupallisen alan ammattilaiset, jotka vaativat nopeutta ja helppoutta Langaton CNX -järjestelmä Ominaisuudet Nopein, paras suorituskyky Erinomainen kuvanlaatu Paras lämpöherkkyys Optimoitu lämpötila-alue Linssit (lisävaruste) Enemmän tietoa yksityiskohtaiseen analyysiin Sisäänrakennettu äänihuomautus ja -tallennus Ladattavat, käyttökohteessa vaihdettavat akut Kestävimmät ja laadukkaimmat lämpökameramme Windows-pohjainen navigointivalikko Selkeä valikko Video-valmius Ääni- ja kuvahuomautus Laserkohdistin ja taskulamppu Kompassi Käyttökohteessa vaihdettava, helposti irrotettava akku Tunnettua Fluken kestävyyttä ja laatua Windows-pohjainen navigointivalikko Laserkohdistin Käyttökohteessa vaihdettava, helposti irrotettava akku Tunnettua Fluken kestävyyttä ja laatua Windows-pohjainen navigointivalikko Laserkohdistin Käyttökohteessa vaihdettava, helposti irrotettava akku Tunnettua Fluken kestävyyttä ja laatua Windows-pohjainen navigointivalikko

11 Fluke-lämpökamerat RAKENNUSTEN VIANHAKU Tuotteet Ti400, Ti300, Ti200 TiR125, TiR110 TiR105 Ti100 Kuvaus Suurin erottelukyky, paras lämpöherkkyys, Eniten toimintoja, helppokäyttöisin Vakiosuorituskyky, päivittäinen Vakiosuorituskyky, päivittäinen ihanteellinen lämpökuvauslaite käyttö käyttö Tyypilliset käyttökohteet Käyttäjäryhmä Fluken innovaatiot Haastavat rakennusten, asuinrakennusten ja kattojen tarkastukset, vianhaku ja analyysi (lämpöhäviö ja -lisäys, ilmavuodot ja kosteus) Tarkastajat, energiatarkastajat, kunnostuksen ja korjauksen ammattilaiset sekä säänkestävyyden ammattilaiset, joiden on nähtävä pienimmätkin haastavat lämpökuvauksen yksityiskohdat lyhyen ja pitkän matkan päästä LaserSharp -automaattitarkennus IR-Fusion Picture-in-Picture-, Color Alarm- ja AutoBlend -tilat Langaton kuvien siirto IR-PhotoNotes -merkintäjärjestelmä Vaativuudeltaan keskitasoiset rakennusten, asuinrakennusten ja kattojen tarkastukset (lämpöhäviö ja -lisäys, ilmavuodot ja kosteus) Tarkastajat, energiatarkastajat, kunnostuksen ja korjauksen sekä säänkestävyyden ammattilaiset, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä ja aikaa säästäviä toimintoja Langaton CNX -järjestelmä IR-Fusion Picture-in-Picture-, Color Alarm- ja AutoBlend -tilat (vain TiR125) IR-OptiFlex -järjestelmä takaa tarkennuksen helppouden Lämpöhäviön ja -lisäyksen, ilmavuotojen ja kosteuden perustarkastukset Tarkastajat ja rakennusalan ammattilaiset, jotka vaativat nopeutta ja helppoutta Langaton CNX -järjestelmä IR-Fusion Picture-in-Picture Lämpöhäviön ja -lisäyksen, ilmavuotojen ja kosteuden perustarkastukset Tarkastajat ja rakennusalan ammattilaiset, jotka vaativat nopeutta ja helppoutta Langaton CNX -järjestelmä Ominaisuudet Nopein, paras suorituskyky Erinomainen kuvanlaatu Paras lämpöherkkyys Optimoitu lämpötila-alue Linssit (lisävaruste) Enemmän tietoa yksityiskohtaiseen analyysiin Sisäänrakennettu äänihuomautus ja -tallennus Ladattavat, käyttökohteessa vaihdettavat akut Kestävimmät ja laadukkaimmat lämpökameramme Windows-pohjainen navigointivalikko Selkeä valikko Video-valmius Ääni- ja kuvahuomautus Laserkohdistin Taskulamppu Kompassi Käyttökohteessa vaihdettava, helposti irrotettava akku Tunnettua Fluken kestävyyttä ja laatua Windows-pohjainen navigointivalikko Laserkohdistin Käyttökohteessa vaihdettava, helposti irrotettava akku Tunnettua Fluken kestävyyttä ja laatua Windows-pohjainen navigointivalikko Laserkohdistin Käyttökohteessa vaihdettava, helposti irrotettava akku Tunnettua Fluken kestävyyttä ja laatua Windows-pohjainen navigointivalikko

12 Ammattilaisen valinta Kestävät ja työkäyttöön suunnitellut, Yhdysvalloissa kootut Fluke-lämpökamerat auttavat sinua maksimoimaan projektin tehokkuuden ja selkeyden. Valitse kunnossapito-, tarkastus- ja vianhakutehtävissä aina Fluke. Fluke Finland Oy Pakkalantie 30 A VANTAA Puh.: Fax: info@fi.fluke.nl Web: Copyright 2013 Fluke Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Painettu Alankomaissa 11/2013. Oikeudet muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta pidätetään. Pub_ID: fin

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA Erinomainen kuvanlaatu Fluke-kameran huippuluokan erottelukyky takaa terävät ja yksityiskohtaiset kuvat ja aiempaa tarkemmat mittaustulokset myös kaukaa tehtävissä mittauksissa.

Lisätiedot

SYYTÄ. valita Fluken lämpökamera

SYYTÄ. valita Fluken lämpökamera SYYTÄ valita Fluken lämpökamera 1Erinomainen kuvanlaatu Fluken lämpökameroilla saat jokaisesta pikselistä irti parhaan mahdollisen tehon. Ilmaisimen erottelukyky on 320 x 240 ja 80 x 60 pikselin välillä,

Lisätiedot

Luotettavuus. Kuvanlaatu. Suorituskyky. VÄHEMMÄN SEISOKKEJA TULOKSILLASI ON VÄLIÄ

Luotettavuus. Kuvanlaatu. Suorituskyky. VÄHEMMÄN SEISOKKEJA TULOKSILLASI ON VÄLIÄ Luotettavuus. Kuvanlaatu. Suorituskyky. VÄHEMMÄN SEISOKKEJA TULOKSILLASI ON VÄLIÄ Sinun maailmasi. Sinun työkalusi. Yhdessä. TARKENNUS on ehdottomasti tärkein asia LÄMPÖKUVAUKSESSA. Kattavan raportin lähettäminen

Lisätiedot

Visuaaliset VT04- ja VT02- infrapunalämpömittarit

Visuaaliset VT04- ja VT02- infrapunalämpömittarit Visuaaliset VT04- ja VT02- infrapunalämpömittarit Tekniset tiedot Havaitse ongelmat välittömästi! Fluken visuaalisissa infrapunalämpömittareissa yhdistyvät pistelämpömittarin kätevyys ja lämpökameran havainnollisuus.

Lisätiedot

FLUKE. Visuaalinen. Erikoistarjouksia kaikista Fluken asennustestereistä. Fluke VT04 -infrapunalämpömittari. The Most Trusted Tools in the World.

FLUKE. Visuaalinen. Erikoistarjouksia kaikista Fluken asennustestereistä. Fluke VT04 -infrapunalämpömittari. The Most Trusted Tools in the World. Kevät 2014 FLUKE Specials Visuaalinen Fluke VT04 infrapunalämpömittari Erikoistarjouksia kaikista Fluken asennustestereistä The Most Trusted Tools in the World. Lämpötilaratkaisut: sopivat työhösi, taskuusi

Lisätiedot

Fluke 279 FC -yleismittari/lämpökamera

Fluke 279 FC -yleismittari/lämpökamera TEKNISET TIEDOT Fluke 279 FC -yleismittari/lämpökamera Etsi. Korjaa. Tarkasta. Raportoi. 279 FC, digitaalisen yleismittarin ja lämpökameran yhdistelmä, lisää mittausten tuottavuutta ja luotettavuutta.

Lisätiedot

Lämpökamera teollisuuden kunnossapitoon. Fluken Ti-sarja Helppo ja turvallinen tapa tunnistaa ongelmat ja vähentää suunnittelemattomia seisokkeja

Lämpökamera teollisuuden kunnossapitoon. Fluken Ti-sarja Helppo ja turvallinen tapa tunnistaa ongelmat ja vähentää suunnittelemattomia seisokkeja Lämpökamera teollisuuden kunnossapitoon Fluken Ti-sarja Helppo ja turvallinen tapa tunnistaa ongelmat ja vähentää suunnittelemattomia seisokkeja Mitä hyötyä on lämpökuvauksesta? Fluken Ti-sarjan lämpökamerat

Lisätiedot

Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot

Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot Joustavuutta langattomien järjestelmien rakentamiseen - miten haluat - milloin haluat. Langattomat Fluke 3000 FC -mittauslaitteet ovat joukkue, jossa moduulit pelaavat

Lisätiedot

Helppo tiedonkeruu: kuva ja lukemat välittömästi

Helppo tiedonkeruu: kuva ja lukemat välittömästi Syksy talvi 2015 Helppo tiedonkeruu: kuva ja lukemat välittömästi Esittelyssä uudet Flukelämpökamerat ERIKOISTARJOUS Fluke T5600/ 1000FLT paketti Fluke. Keeping your world up and running. Helppo tiedonkeruu:

Lisätiedot

VT04- ja VT02- visuaaliset infrapunalämpömittarit

VT04- ja VT02- visuaaliset infrapunalämpömittarit VT04- ja VT02- visuaaliset infrapunalämpömittarit Tekniset tiedot Havaitse ongelmat välittömästi! Fluken visuaalisissa infrapunalämpömittareissa yhdistyvät pistelämpömittarin kätevyys ja lämpökartan havainnollisuus.

Lisätiedot

15 käyttökohdetta. Fluken visuaaliselle infrapunalämpömittarille SUUNNITELTU HUOMAAMAAN KAIKEN. Sovellusohje. Havaitse ongelmat välittömästi

15 käyttökohdetta. Fluken visuaaliselle infrapunalämpömittarille SUUNNITELTU HUOMAAMAAN KAIKEN. Sovellusohje. Havaitse ongelmat välittömästi 15 käyttökohdetta Fluken visuaaliselle infrapunalämpömittarille Sovellusohje Havaitse ongelmat välittömästi Fluken visuaalisissa infrapunalämpömittareissa yhdistyvät pistelämpömittarin kätevyys ja lämpökameran

Lisätiedot

FLUKE NÄE SE. TALLENNA SE. JAA SE. Fluke 117 digitaalinen yleismittari. Erikoistarjouksia kaikista Fluken asennustestereistä.

FLUKE NÄE SE. TALLENNA SE. JAA SE. Fluke 117 digitaalinen yleismittari. Erikoistarjouksia kaikista Fluken asennustestereistä. FLUKE Specials Kevät 2015 NÄE SE. TALLENNA SE. JAA SE. 117 digitaalinen yleismittari Erikoistarjouksia kaikista n asennustestereistä NYT KAUPAN PÄÄLLE MITTARIN RIPUSTUSPAKETTI JA C25KANTO LAUKKU!. Keeping

Lisätiedot

Fluke 370 FC -sarjan langattomat True-RMS AC/DC -pihtimittarit

Fluke 370 FC -sarjan langattomat True-RMS AC/DC -pihtimittarit TEKNISET TIEDOT Fluke 370 FC -sarjan langattomat True-RMS AC/DC -pihtimittarit Fluken uusi 370 FC -sarja (376 FC, 375 FC ja 374 FC) tekee vianhausta entistä tehokkaampaa. iflex -lenkkivirtapihti helpottaa

Lisätiedot

Fluke 170 -sarjan digitaaliset True-RMS-yleismittarit

Fluke 170 -sarjan digitaaliset True-RMS-yleismittarit TEKNISET TIEDOT Fluke 170 -sarjan digitaaliset True-RMS-yleismittarit Digitaaliset Fluke 170 -sarjan yleismittarit ovat alan ammattilaisten luottolaitteet sähkö- ja elektroniikkajärjestelmien vianhakuun

Lisätiedot

Fluke Ti25- ja Ti10- lämpökamerat

Fluke Ti25- ja Ti10- lämpökamerat Fluke Ti25- ja Ti10- lämpökamerat Tehokkaimmat työkalut vianhakuun ja kunnossapitoon IR-Fusion -tekniikka tekee lämpökuvista selkeämpiä muodostamalla yhdistelmäkuvan valokuvasta ja lämpökuvasta Kestävä,

Lisätiedot

Fluke 279 FC -yleismittari/lämpökamera

Fluke 279 FC -yleismittari/lämpökamera TEKNISET TIEDOT Fluke 279 FC -yleismittari/lämpökamera Etsi. Korjaa. Tarkasta. Raportoi. 279 FC, digitaalisen yleismittarin ja lämpökameran yhdistelmä, lisää mittausten tuottavuutta ja luotettavuutta.

Lisätiedot

syytä yhdistää työkalusi

syytä yhdistää työkalusi 7 syytä yhdistää työkalusi Miten Fluke Connect -tekniikka tekee mittaus- ja testauslaitteista entistä tehokkaampia 1 Työskentele nopeammin. Fluke Connect -sovellus nopeuttaa säännöllisiä kunnossapitotoimenpiteitä

Lisätiedot

NÄE SE. TALLENNA SE. JAA SE.

NÄE SE. TALLENNA SE. JAA SE. Syksy/talvi 2014 FLUKE Specials Fluke 177 digitaalinen yleismittari ja pehmeä C25kantolaukku nyt 14 % alennuksella, lisäksi KAUPAN PÄÄLLE Bluetoothkaiutin! Uutta Flukelta! Ti90 ja Ti95lämpökamerat KAUPAN

Lisätiedot

Asiakkaiden ensikokemuksia Fluke Connect TM -sovelluksesta

Asiakkaiden ensikokemuksia Fluke Connect TM -sovelluksesta Tekniikan tarjoaa Asiakkaiden ensikokemuksia Fluke Connect TM -sovelluksesta ShareLive TM -videoyhteys Tallenna ja jaa mittaukset tiimisi kanssa suoraan kentältä missä ja milloin tahansa. Laitoksen kunnossapito-

Lisätiedot

Fluken infrapunamittalaitteet. Kokemus. Suorituskyky. Luotettavuus. Lämpötilan mittausratkaisut

Fluken infrapunamittalaitteet. Kokemus. Suorituskyky. Luotettavuus. Lämpötilan mittausratkaisut Fluken infrapunamittalaitteet Kokemus. Suorituskyky. Luotettavuus. Lämpötilan mittausratkaisut FLUKE-infrapunamittalaitteet Keeping your world up and running Fluken infrapunamittalaitteet ovat työpaikoilla,

Lisätiedot

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät 1½" - 8" (40-200 mm) putket 200' (61 m) asti 2" - 12" (50-300 mm) putket 325' (99 m) asti Kuulaohjain Mutterinavain RIDGIDin SeeSnake-videotarkastusjärjestelmät

Lisätiedot

Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera

Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera HOCHAUFLÖSENDER TOUCHSCREEN UUTTA KOSKETUS- NÄYTTÖ Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera teräväpiirtoa tarkastuksiin Technik nach Maß Made in Germany Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera HD-kosketusnäyttö ja

Lisätiedot

RAKENNUSTEN LÄMPÖKUVAUS uudet ohjeet 2015

RAKENNUSTEN LÄMPÖKUVAUS uudet ohjeet 2015 RAKENNUSTEN LÄMPÖKUVAUS uudet ohjeet 2015 Lämpökameravaatimuksien tarkentuminen Mittausolosuhdevaatimusten muuttuminen Rakennuksen vallitsevan paine-eron huomioiminen lämpötilaindeksin laskennassa 19.10.2015

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

NÄE SE. TALLENNA SE. JAA SE. Kaikki faktat, suoraan kentällä.

NÄE SE. TALLENNA SE. JAA SE. Kaikki faktat, suoraan kentällä. NÄE SE. TALLENNA SE. JAA SE. Kaikki faktat, suoraan kentällä. Esittelyssä maailman laajin yhteenliitettävien mittauslaitteiden sarja. Esittelyssä maailman laajin yhteenliitettävien mittauslaitteiden sarja.

Lisätiedot

Yhteensopivuustaulukko

Yhteensopivuustaulukko FC -yleismittari* a3000 a3001 a3002 FC -pihtimoduuli a3003 a3004 v3000 FC -mittari v3001 FC -mittari t3000 FC -mittari Ti400, Ti300 ja Ti200 TiS65, TiS60, TiS55, TiS50, TiS45, TiS40, TiS20 ja TiS10 / SW3000

Lisätiedot

PlusTrac. Meidän ohjelmamme. Sinun turvasi

PlusTrac. Meidän ohjelmamme. Sinun turvasi PlusTrac Meidän ohjelmamme Sinun turvasi Mitä AED Program Management on? Sydänpysähdyksen uhrin elvyttämiseen tarvitaan AED-laite, joka on valmis antamaan hengenpelastavan iskun. Mutta pelkkä AED-laite

Lisätiedot

Niin edistynyt laite, että meidän piti luoda sille uusi kategoria

Niin edistynyt laite, että meidän piti luoda sille uusi kategoria Tutustu visuaaliseen VT02-infrapunalämpömittariin Niin edistynyt laite, että meidän piti luoda sille uusi kategoria Vianhakutyökalu, joka luo kohteesta infrapunalämpökartan. Näet muutakin kuin lämpötilan

Lisätiedot

syytä yhdistää työkalusi

syytä yhdistää työkalusi 7 syytä yhdistää työkalusi Miksi mittaus- ja testauslaitteet toimivat paremmin yhteen Fluke Connect TM -sovelluksen kanssa 1 Työskentele nopeammin. Fluke Connect TM -sovellus auttaa sinua rutiinikunnossapitotöiden

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT CHICAGO PNEUMATIC -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

Fluke Ti-sarjan lämpökamerat

Fluke Ti-sarjan lämpökamerat Fluke Ti-sarjan lämpökamerat Ti32, johon on saatavana lisävarusteena telelinssi Tehokkaimmat mittalaitteet vianhakuun ja kunnossapitoon Kestävä, luotettava ja helppokäyttöinen Flukelta et odottaisikaan

Lisätiedot

Fluke 500 -sarjan akkutesterit

Fluke 500 -sarjan akkutesterit Fluke 500 -sarjan akkutesterit Tekniset tiedot Älykäs mittapää, jossa kiinteä LCD-näyttö Yksinkertaisempi testausmenetelmä ja työnkulku sekä selkeä käyttöliittymä tuovat uudenlaista helppoutta akkujen

Lisätiedot

RAKENNUSTEN LÄMPÖKUVAUS. sauli@paloniitty.fi 1

RAKENNUSTEN LÄMPÖKUVAUS. sauli@paloniitty.fi 1 RAKENNUSTEN LÄMPÖKUVAUS sauli@paloniitty.fi 1 Lämpökuvauksen historia Unkarilainen fyysikko Kálmán Tihanyi keksi lämpökameran 1929 Kameroita käytettiin aluksi sotilastarkoituksiin Suomessa rakennusten

Lisätiedot

T10xx-sarjan pikaopas (2016)

T10xx-sarjan pikaopas (2016) Kameran etupuolen toiminnot Kuva oikealta 1.Etsimen diopterikorjauksen säätönuppi. 2.Käsihihna. 3.Digitaalisen zoomauksen painike. 4.Tallennuspainike (painapohjaan). Huom! Lämpökameran voi määrittää tarkentamaan

Lisätiedot

Fluke 1660 -sarjan sähköasennustesterit

Fluke 1660 -sarjan sähköasennustesterit TEKNISET TIEDOT Fluke 1660 -sarjan sähköasennustesterit Lyhennä testaamiseen kuluvaa aikaa jopa 40 %: lla Auto Test-toiminnon avulla Auto Test-toiminto tekee viisi vaadittua mittausta peräkkäin yhdellä

Lisätiedot

Täydennyskoulutus Hermanni Lehtomäki

Täydennyskoulutus Hermanni Lehtomäki Täydennyskoulutus 2.2.2017 Hermanni Lehtomäki 4.2.2017 1 Vaaralantie 20 01230 Vantaa 098761011 info@infradex.fi Täydennyskoulutus 2.2.2017 Uudet FLIR tuotteet Lämpökameroiden uudet ominaisuudet RT-kortti

Lisätiedot

Ilmanvirtauksen mittarit

Ilmanvirtauksen mittarit Swema 3000 yleismittari/monitoimimittari sisäilmastomittauksiin Ilmastoinnin yleismittari, Vahva metallirunkoinen Swema 3000 on suunniteltu ilmastoinnin, sisäilmaston ja olosuhdemittausten tarpeisiin erityisesti

Lisätiedot

Yhteensopivuustaulukko

Yhteensopivuustaulukko * a3000 FC -moduuli a3001 FC -moduuli a3002 FC -moduuli v3000 FC -moduuli v3001 FC -moduuli t3000 FC -moduuli Ti400, Ti300 ja Ti200 -sovellus ios -sovellus Android * Sisältää: TL175-mittausjohdot (punainen/musta),

Lisätiedot

VARAAJAT JATKAVAT MATKAA

VARAAJAT JATKAVAT MATKAA HAWKER MODULAARISET VARAAJAT JATKAVAT MATKAA VAIKKA OSA JOUKKUEESTA PUUTTUISIKIN... MODULAR: ASETTAA UUDEN STANDARDIN HUIPPUTEHOKAS JA LUOTETTAVA Varaajan algoritmi hallinnoi moduuleja, jotka tarvitsee

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

Ultraäänilaitteet GE Healthcare. Verkkokauppa. Menu. Diagnostinen ultraääni tuki- ja liikuntaelinten tutkimuksiin

Ultraäänilaitteet GE Healthcare. Verkkokauppa. Menu. Diagnostinen ultraääni tuki- ja liikuntaelinten tutkimuksiin Verkkokauppa Menu Fysioterapia ja wellness» Kuntoutuslaitteet» Ultraäänilaitteet GE Healthcare Ultraäänilaitteet GE Healthcare Diagnostinen ultraääni tuki- ja liikuntaelinten tutkimuksiin Kiinnostus diagnostista

Lisätiedot

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa 2 Bosch Praesideo -yleisäänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmät Yleisön tiedottaminen

Lisätiedot

Rosemount 3051S sähköiset ERS-anturit

Rosemount 3051S sähköiset ERS-anturit sähköiset ERS-anturit Uudentasoiset mittausratkaisut erityiskohteisiin Uusi ratkaisu vanhaan ongelmaan Kaikkialta löytyy mittauksia, joiden luotettava toiminta edellyttää sekä aikaa että voimavaroja. Tyypillisiä

Lisätiedot

SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN

SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN Eiskon Sähkö Oy:n asiakkaalle räätälöityjen sähkökeskusten laadun takaavat ammattitaitoiset asentajat, tasokkaat rakennemateriaalit sekä tunnettujen

Lisätiedot

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN Saumauspistoolit, 2012/2013 Huippuluokan ladattavat työkalut ammattikäyttöön SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN UUSI 4,2 Ah 14,4 V / 4,2 Ah: ENNENNÄKEMÄTÖN AKKUKAPASITEETTI TUO TEHOA TOIMINTAAN TEHOA, KÄYTÄNNÖLLISYY

Lisätiedot

InspectorP64x Konfiguroitava. Ohjelmoitava. Taloudellinen. Nopea.

InspectorP64x Konfiguroitava. Ohjelmoitava. Taloudellinen. Nopea. Tu o t e p e r h e i d e n y l e i s k a t s a u s InspectorP64x Konfiguroitava. Ohjelmoitava. Taloudellinen. Nopea. Edut A OITAVA. OHJELMOITAVA. TALOUDELLIA.B C D E Laajenna SICKin SensorApp-sovelluksia

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja:

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa

Lisätiedot

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin ideaalinen olosuhde neuvottelulle. Hyvällä taustamelua vaimentavalla

Lisätiedot

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Nikon 1 -järjestelmäkameroilla elämäsi vauhdikkaimpien hetkien ikuistaminen onnistuu kätevästi. Vaihdettavalla objektiivilla varustetut Nikon 1 -kamerat ovat erittäin

Lisätiedot

Metsätraktorinosturit Classic

Metsätraktorinosturit Classic Metsätraktorinosturit Classic Keskity kuormaukseen. Mesera huolehtii loput. Toiset kaipaavat nosturiltaan nopeutta, toiset tehokkuutta tai keveyttä. Jotkut etsivät ergonomiaa ja uusimpia innovaatioita.

Lisätiedot

DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA

DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA 26.07.2019 DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA Delta

Lisätiedot

Ultraäänilaite GE Venue. Webshop. Menu. Diagnostinen ultraääni tuki- ja liikuntaelinten tutkimuksiin

Ultraäänilaite GE Venue. Webshop. Menu. Diagnostinen ultraääni tuki- ja liikuntaelinten tutkimuksiin Webshop Menu Fysioterapia ja wellness» Kuntoutuslaitteet» Ultraäänilaite GE Venue Ultraäänilaite GE Venue Diagnostinen ultraääni tuki- ja liikuntaelinten tutkimuksiin Kiinnostus diagnostista ultraääntä

Lisätiedot

TiX560-/520-/500- ohjekirja tarkastuksiin

TiX560-/520-/500- ohjekirja tarkastuksiin TiX560-/520-/500- ohjekirja tarkastuksiin Lämpökuvaussovellukset Teollisuuslaitosten johtajien on huolehdittava kymmenien sähkömekaanisten järjestelmien ylläpidosta ja vianhausta, jotta laitokset pysyisivät

Lisätiedot

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MAAILMAN PIENIN VIDEOKAMERA PIKAOHJE Copyright 2009 Bat. Power Oy www.batpower.fi Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään Versio 1.0 JOHDANTO Kiitos kun ostit MiniDV MD80

Lisätiedot

Päivityskoulutus Lämpökuvaajat Tiiviysmittaajat

Päivityskoulutus Lämpökuvaajat Tiiviysmittaajat PALONIITTY OY Päivityskoulutus 21.4.2016 Lämpökuvaajat Tiiviysmittaajat Sauli Paloniitty www.paloniitty.fi 045-77348778 21.4.2016 sauli@paloniitty.fi 1 AIHEET Asumisterveysasetus 2015 Asumisterveysasetuksen

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

Sähkönlaatutietojen lataaminen, analysoiminen ja raportoiminen

Sähkönlaatutietojen lataaminen, analysoiminen ja raportoiminen SOVELLUSOHJE Sähkönlaatutietojen lataaminen, analysoiminen ja raportoiminen Kun yritetään ymmärtää laitoksen sähkön kulutusta tai sähkönlaatuun liittyviä ongelmia, tarvitaan dataa. Ihanteellisin tiedon

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

LaserQC mittauksia laserin nopeudella

LaserQC mittauksia laserin nopeudella LaserQC mittauksia laserin nopeudella 1/6 prosessi LaserQ mittaustulokset 20 sekunnissa! 2D-aihioiden mittojen manuaalinen tarkastus ja muistiinmerkintä on aikaa vievä prosessi. Lisäksi virheiden mahdollisuus

Lisätiedot

MAALIKAMERA OPTIc3 & OPTIc3-PRO

MAALIKAMERA OPTIc3 & OPTIc3-PRO URHEILUN AJANOTON EDELLÄKÄVIJÄ MAALIKAMERA OPTIc3 & OPTIc3-PRO 1 OPTIc3-Maalikamera on todellinen edelläkävijä. Sen kuvausnopeus on markkinoiden suurin mikä tekee muihin ominaisuuksiin yhdistettynä OPTIc3-maalikamerasta

Lisätiedot

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT NOPEUSNÄYTÖT JA LIIKENNETILASTOT EVOLIS SOLUTION Maahantuonti ja myynti: Tapio Sorjonen Oy, Saviniemenkatu 23 49200 Hamina ELAN CITE, JOHTAVA EUROOPPALAINEN NOPEUSNÄYTTÖIHIN ERIKOISTUNUT YRITYS Vuodesta

Lisätiedot

Fluke 3000 FC-sarjan mittauslaitteet

Fluke 3000 FC-sarjan mittauslaitteet Fluke 3000 FC-sarjan mittauslaitteet Tekniset tiedot Nyt yhteensopiva Fluke Connect -mobiilisovelluksen kanssa Aloita huomisen mittauslaitejärjestelmän rakentaminen jo tänään käyttäen Fluken 3000 FC yleismittaria.

Lisätiedot

24/7. Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella. Aina käytössä. www.ecl.portal.danfoss.com

24/7. Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella. Aina käytössä. www.ecl.portal.danfoss.com Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella ECL Portal on tietoliikennesovellus, jonka avulla pystyt etäohjaamaan kaukolämmitysjärjestelmääsi. ECL Portalia on helppo käyttää, olit sitten

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW/J6925DW. Versio A FIN

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW/J6925DW. Versio A FIN AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J650DW/J670DW/J690DW/J695DW Versio A FIN Huomautusten selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa huomautusten tyyliä: Vinkit kertovat,

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Lighting GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä GentleSpace GreenWarehouse Tämän järjestelmän avulla varastojen suunnittelijat ja laitosten johtajat voivat saada aikaan

Lisätiedot

Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa

Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa Turvallisuutta, johon voit luottaa Blue Line Gen 2 -liiketunnistimet Järjestelmien on oltava luotettavia, onpa suojauksen kohteena sitten koti, jälleenmyyntiliike

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J132W/J152W/J172W/J552DW/J752DW, MFC-J285DW/ J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J132W/J152W/J172W/J552DW/J752DW, MFC-J285DW/ J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J3W/J5W/J7W/J55DW/J75DW, MFC-J85DW/ J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään

Lisätiedot

Tuoteluettelo/hinnasto 1.1.2012. Liesikuvut. Oma moottori Huippuimuriohjaus. Keittotasot. www.lapetek.com

Tuoteluettelo/hinnasto 1.1.2012. Liesikuvut. Oma moottori Huippuimuriohjaus. Keittotasot. www.lapetek.com Tuoteluettelo/hinnasto 1.1.2012 Liesikuvut Oma moottori Huippuimuriohjaus Keittotasot www.lapetek.com OY LAPETEK AB Kankiraudantie 1 FI-00700 Helsinki Finland puhelin:

Lisätiedot

Lisätietoa tuotteista saa Pemcon nettisivuilta www.pemco.fi, soittamalla Pemcolle p. 03 887410 tai käymällä Finnbuild messuosastollamme 6d31.

Lisätietoa tuotteista saa Pemcon nettisivuilta www.pemco.fi, soittamalla Pemcolle p. 03 887410 tai käymällä Finnbuild messuosastollamme 6d31. [1] Erittäin hiljaisia ja huippulaatuisia puhallinpattereita vaativiin kohteisiin. Pemco Oy on ottanut omia tuotteitaan täydentämään saksalaiset Roller puhallinpatterit. Niiden äänenpainetaso on alhaisimmillaan

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

HydroHeater. HW HydroHeater. UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi. Tuotantokyky: 0-100 0 C. Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa

HydroHeater. HW HydroHeater. UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi. Tuotantokyky: 0-100 0 C. Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa HydroHeater HW HydroHeater UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi Tuotantokyky: 103 kw 0-100 0 C Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa HW HydroHeater Liikkuva yksikkö lämpimän veden nopeaan toimitukseen

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan 2 Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä

Lisätiedot

vívo Aktiivisuusrannekkeet

vívo Aktiivisuusrannekkeet vívo Aktiivisuusrannekkeet Aktiivisuusranneke Voit parantaa kuntoasi monipuolisesti Garmin-laitteiden avulla. Aktiivisuusrannekkeemme kehottaa sinua liikkumaan ja auttaa muuttamaan elintapojasi terveellisemmiksi.

Lisätiedot

UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA. work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN.

UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA. work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN. UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN. PARASTA LAATUA PENSAILLE. Metabo-pensasleikkurit asettavat standardit. Näin tekee myös uusi mallistomme. Uudet pensasleikkurimme vakuuttavat

Lisätiedot

AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW

AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW Ennen Brother-laitteen käyttöä Kuvakkeiden selitykset Tavaramerkit Tärkeä huomautus Kuvakkeiden selitykset Koko tässä Käyttöoppaassa käytetään

Lisätiedot

Kameravalvonta WEB kameroilla

Kameravalvonta WEB kameroilla Kameravalvonta WEB kameroilla Kuvassa on perus setti kameravalvonnasta "pöytä" asennuksena. Kuvan asennuksessa siihen on kytketty kaksi kameraa suoraan tallentimeen, samanlaisilla kaapeleilla millä tietokone

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä

GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Lighting GreenWarehouse langaton valaisinjärjestelmä, jolla saat energiasäästöjä Tämän järjestelmän avulla varastojen suunnittelijat ja laitosten johtajat voivat saada aikaan merkittäviä energiasäästöjä.

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

PANASONIC LUMIX DMC-TZ40 HOPEA

PANASONIC LUMIX DMC-TZ40 HOPEA Sivu 1/5 Etusivu > PANASONIC LUMIX DMC-TZ40 HOPEA PANASONIC LUMIX DMC-TZ40 HOPEA on lisätty ostoskoriisi. Sony DSC-RX100 439,00 PANASONIC LUMIX DMC-TZ40 HOPEA 2292000000291 Arvostele ensimmäisenä tämä

Lisätiedot

Käytön aloittaminen NSZ-GS7. Verkkomediasoitin. Näyttökuvia, toimintoja ja teknisiä ominaisuuksia voidaan muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Käytön aloittaminen NSZ-GS7. Verkkomediasoitin. Näyttökuvia, toimintoja ja teknisiä ominaisuuksia voidaan muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Käytön aloittaminen FI Verkkomediasoitin NSZ-GS7 Näyttökuvia, toimintoja ja teknisiä ominaisuuksia voidaan muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Käytön aloittaminen: ON/STANDBY Kytkee tai katkaisee soittimen

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

KEMPPI K5 HITSAUSLAITTEET. Master MLS 3500 ENSILUOKAN PUIKKOHITSAUSLAATUA

KEMPPI K5 HITSAUSLAITTEET. Master MLS 3500 ENSILUOKAN PUIKKOHITSAUSLAATUA KEMPPI K5 HITSAUSLAITTEET Master MLS 3500 ENSILUOKAN PUIKKOHITSAUSLAATUA 22.12.2018 Master MLS 3500 KAIKILLE ELEKTRODITYYPEILLE SOVELTUVAT PUIKKOHITSAUSLAITTEET, JOISSA ON ERINOMAINEN KAARENHALLINTA JA

Lisätiedot

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheiluja aluevalaistukseen

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheiluja aluevalaistukseen Lighting erinomainen lediratkaisu urheiluja aluevalaistukseen on ledivalonheitin, jossa on useita valovirtavaihtoehtoja eri käyttökohteisiin. Valonheittimessä käytetty erittäin tehokas optiikka ja viimeisimpään

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE TIIMIMME PALVELEE SINUA KOKONAISVALTAISESTI Stancon Oy on vuodesta 1994 toiminut yritys, joka

Lisätiedot

Huikean suorituskykyinen ammattilaisen hiustenkuivaaja

Huikean suorituskykyinen ammattilaisen hiustenkuivaaja Huikean suorituskykyinen ammattilaisen hiustenkuivaaja CBR: n El LEOPA R TOP BLDC Professional on huippusuorituskykyinen hiustenkuivaaja, jolla on markkinan paras hinta-laatusuhde. Ammattilaisen hiustenkuivaaja

Lisätiedot

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa Käyttöopas AirPrint JOHDANTO Tässä oppaassa olevien tietojen täydellisyys, täsmällisyys ja ajantasaisuus on pyritty varmistamaan kaikin keinoin. Valmistaja ei vastaa omien vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella

Lisätiedot

Ti100, Ti105, Ti110, Ti125, TiR105, TiR110, TiR125 Thermal Imagers

Ti100, Ti105, Ti110, Ti125, TiR105, TiR110, TiR125 Thermal Imagers Ti100, Ti105, Ti110, Ti125, TiR105, TiR110, TiR125 Thermal Imagers Käyttöohje February 2012, Rev.1, 2/13 (Finnish) 2012-2013 Fluke Corporation. All rights reserved. Specifications are subject to change

Lisätiedot

Työskentelyn tehokkuuden parantaminen

Työskentelyn tehokkuuden parantaminen Työskentelyn tehokkuuden parantaminen Serviator on langaton järjestelmä, joka helpottaa työtä antamalla hotellin henkilökunnalle yksilöllistä tietoa, johon sisältyvät heidän työtehtävänsä ja jatkuvasti

Lisätiedot

RAKENNUSTEN LÄMPÖKUVAUS uudet ohjeet 2015

RAKENNUSTEN LÄMPÖKUVAUS uudet ohjeet 2015 RAKENNUSTEN LÄMPÖKUVAUS uudet ohjeet 2015 Lämpökameravaatimuksien tarkentuminen Mittausolosuhdevaatimusten muuttuminen Rakennuksen vallitsevan paine-eron huomioiminen lämpötilaindeksin laskennassa 1.12.2015

Lisätiedot

Kuulokoje, joka avaa maailmasi

Kuulokoje, joka avaa maailmasi Kuulokoje, joka avaa maailmasi Perinteinen teknologia Uusi teknologia keskittyy yhteen puhujaan ja vaimentaa kaikki muut puhujat avaa äänimaiseman, johon mahtuu useita puhujia Luultavasti tiedät tunteen.

Lisätiedot

Me HEVI kivitaloilla toteutamme asiakkaidemme unelmia!

Me HEVI kivitaloilla toteutamme asiakkaidemme unelmia! Me HEVI kivitaloilla toteutamme asiakkaidemme unelmia! Sinun työsi on haaveilla, unelmoida ja visioida. Juuri sinä haaveinesi olet oman rakennusprojektisi ammattilainen. Asiantuntija, joka tietää parhaiten,

Lisätiedot

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi Meidän visiomme... Asiakkaittemme akunvaihdon helpottaminen...sinun tulevaisuutesi Uusia asiakkaita, lisää kannattavuutta ja kehitystä markkinoiden tahdissa Synergy Battery Replacement Programme The Battery

Lisätiedot