Valmistelee yhdistyksen kokoukset ja seuraa näissä tehtyjen päätösten toteutumista.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Valmistelee yhdistyksen kokoukset ja seuraa näissä tehtyjen päätösten toteutumista."

Transkriptio

1 SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA YLEISTÄ Varsinaisen toiminnan osalta jatkamme perinteisiä ja uusia aloitettuja toimintoja. Liiton tiedottaminen niin sisäisesti kuin ulkoisesti tulee saada entistä toimivammaksi. Jäsenhankinta ja entisten jäsenten pitäminen mukana toiminnassa on otettava erityisen tarkkailun kohteeksi. WUSV-MM 2015 projektisuunnitelma on laadittava ja aloitettava sen vaatimat toimenpiteet jo toimintavuoden aikana. 2. YLEISHALLINTO 3. TALOUS Valmistelee yhdistyksen kokoukset ja seuraa näissä tehtyjen päätösten toteutumista. Vastaa yhteyksistä ja edustuksista niin koti- kuin ulkomaisissa järjestöissä sekä sidosryhmien kanssa. Tukee muita toimikuntia ja liiton jäsenyhdistyksiä liiton ulkopuolelle ulottuvissa hankkeissa. Koordinoi liiton toimikuntien toimintaa. Edistää muiden toimikuntien kanssa oikeaa SPL-henkeä ja rodun ja liiton myönteistä julkikuvaa. Taloustoimikunta kokoonpano on toimistonhoitaja ja talousvastaava. Tarvittaessa toimikunta käyttää eri alojen asiantuntijoita apunaan. Toimikunta vastaa liiton talouden suunnittelusta ja seurannasta talousarvion puitteissa. Painopiste vuonna 2011 on yhteistyökumppanien etsintä ja lehden taloudellisen tuloksen parantaminen. Varsinainen talouden toimintasuunnitelma esitetään talousarvion muodossa. 4. JALOSTUS Toimikunnan kokousten lukumäärä: 5 kpl. 1. Luonne- ja käyttöominaisuudet Tiedon kerääminen jalostuksen tueksi: Ominaisuusarvijoien koulutuksen suunnittelu ja aloittaminen. Koetulosten arvostelutietojen julkistaminen koirakohtaisesti; suunnitelma. Järjestetään 5 arviointitilaisuutta. Osallistutaan ominaisuusarvioinnin ja jalostustarkastuksen lisäkoulutukseen Saksassa. Viranomaisyhteistyön käynnistäminen arvioinnin osalta. 2. Rakenne ja ulkomuoto FIN-jalostustarkastusjärjestelmän kehittäminen arviointijärjestelmää vastaavaksi. Erikoisnäyttelyjen arvostelun toteuttaminen arvioinnin mukaisesti; suunnitelma SPL-näyttelyt. 3. Terveys Selkätutkimusmenetelmän toteuttaminen käytännössä suunnitelman laatiminen vuodelle 2012.

2 4. Kasvattajat Kasvattajakoulutusuudistuksen loppuunsaattaminen (koulutuksen rakenne ja sisältö esitellään kasvattajapäivillä) sis SPL kasvattajasitoumus, astutuslistan käyttöönoton, pentuetiedon seuranne ymv. (SKL stratergia). Kasvattajapäivät; teema ominaisuudet (luonne ja rakenne) ja koulutus (luovutusiästä lähtien, koiran ja ohjaajien koulutus, ruokinta ( , muutetaan jos on päällekkäisyyksiä). Kasvattajainfon laajentaminen kaikille saksanpaimenkoirakasvattajille, myös ei jäsenille. SKL:n jalostusstrategiatyöryhmään osallistuminen kutsuttuna. Portaattainen jalostussuunnitelma PEVISA:an 2013 (pilottiryhmä) Luovutusiästä lähtien pilottikoulutuksen toteuttaminen. Aloite spermapankin perustamisesta. Jalostussuunnitelman laatiminen poikkeusolojen varalta (SKL strategia) 5. Tiedostot SPL-tietokanta ja KoiraNet synkronointi Selkävikojen rekisteröinti (selvitetään yhteistyön mahdollisuus) 6. JTO:n tavoiteohjelman toteutumisen seuranta Käynnistetään JTO:n toteutumisen seuranta Toimenpiteet ja seuranta: - Päätöksenteko JTO:n sisältämistä myöhemmin toteutettavista toimenpiteistä - Koulutusryhmäjärjestelmän suunnittelu (pohjana pentulasta maailmalle) - Porrastetun jalostukseen käytön suunnitelman laatiminen - Suunnitellun SPL-kasvattajasitoumuksen käyttöönotto (voidaan liittää kasvattajakoulutukseen) - Verkko-opetusmallin kehittäminen (pennunomistaja-kasvattaja-kouluttaja) - Rotumääritelmän tarkistus - Aloite spermapankkitoiminnasta. 5. KOULUTUS- JA KOETOIMIKUNTA Vastaa kaikista koe- ja kilpailutoimintaan liittyvistä asioista ja koulutuksesta. Suunnittelee ja toteuttaa maalimies- ja koulutusohjaajakoulutuksen. Vastaa liiton koulutustilaisuuksien ja seminaarien järjestelyistä ja koulutuksen tasosta. Liiton koejärjestelmän tehtävänä on luoda koeohjesäännön mukaiset mahdollisuudet koetulosten tekemiselle sekä tietojen kirjaaminen jalostuksen avuksi. Koekalenteri julkaistaan liiton sivuilla netissä sekä lehdessä, koetulokset netissä. Alaosastot järjestävät SPL- kokeita liiton alaisuudessa ja FH ja kansallisten lajien kokeita SPKL:n alaisuudessa. Koulutus- ja koetoimikunta kokoontuu 2 kertaa. Koulutusviikonloppu keväällä Keväällä on koulutusviikonloppu maalimies- ja koulutusohjaajaoppilaille, kilpailumaalimiehille sekä ohjaajille. SPL koulutusleiri Vastaa koulutuspäällikön kautta leirin koulutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta.

3 SPL seminaari Järjestetään SPL koulutusseminaari talvella Aiheena tottelevaisuus. Tilaisuus on avoin kaikille. KOETUOMARITOIMIKUNTA Toimikunnan järjestäytyminen Koetuomaritoimikunta kokoontuu kahdesti, joista toinen kerta järjestetään Koetuomareiden arvostelun yhtenäistämis-koulutustilaisuuden yhteydessä. Muutoin toimikunta hoitaa asioita puhelimitse ja sähköpostitse. Koetuomarikoulutus Koetuomareiden jatkokoulutus Arvostelun yhtenäistämistilaisuus Koetuomaritoimikunta järjestää arvostelun yhtenäistämis -koulutustilaisuuden kotimaisille SPL- ja SV-koetuomareille. Arvostelun yhtenäistämis-koulutustilaisuus on avoin myös SPL:n koetuomarioppilasehdokkaille, mutta he vastaavat itse omista kustannuksistaan. Vertaileva arvostelu Tämän lisäksi kotimaisille SPL- ja SV-koetuomareille järjestetään SPL Suojelun mestaruuskilpailuissa mahdollisuus tehdä vertailevia arvosteluja. Jokainen vastaa itse omista kustannuksistaan. Koetuomarikoulutus-seminaari Koetuomaritoimikunta järjestää yhdessä maalimiestoimikunnan kanssa Koetuomari- ja maalimieskoulutustilaisuuden , johon on kutsuttu kouluttajaksi Günther Diegel Uuden koeohjeen läpikäynti Koetuomaritoimikunta järjestää uuden koeohjeen läpikäynti -tilaisuuden kotimaisille SPLja SV-koetuomareille. Uuden koeohjeen läpikäynti -tilaisuus on avoin myös SPLkoetuomarioppilasehdokkaille ja SPL-koetuomarioppilaille, mutta he vastaavat itse omista kustannuksistaan. Tilaisuuden yhteydessä pidetään koetuomaritoimikunnan vuosikokous. Ylituomarikoulutus Koetuomaritoimikunta selvittää vuoden 2011 ylituomarikoulutuksen kennelliiton osuudet, joihin SPL-koetuomarit, joilla ei vielä ole ylituomaripätevyyttä voivat osallistua. Koetuomaritoimikunta järjestää syyskokouksen yhteydessä ylituomarikoulutuksen SPKLosuuden. WUSV-tuomarikoulutus SPL:n hallituksen nimeämä koetuomari/koetuomarit osallistuvat WUSV:n tuomarikoulutukseen Koetuomarioppilaiden/koetuomarioppilasehdokkaiden koulutus Koetuomaritoimikunta järjestää kaksi soveltuvuuskoetta vuonna 2009 aloittaneille koetuomarioppilasehdokkaille vuonna 2011, joista ensimmäisen järjestetään koekauden alkupuolella ja toinen koekauden loppupuolella.

4 Koesäännöt Uusista koesäännöistä tiedottaminen Koetuomaritoimikunta järjestää uudesta koeohjeesta 4 tiedotustilaisuutta kevään ja alkukesän aikana (2 tilaisuutta ennen koekauden alkua, kevätleirillä ja koulutusleirillä). Lisäksi järjestetään ennen tätä uuden koeohjeen läpikäynti tilaisuus kotimaisille SPL- ja SVkoetuomareille. Koesääntökysymykset SPL-keskustelusivuilla Koetuomaritoimikunta jatkaa SPL keskustelusivuilla olevaa koesääntökysymykset palstan avulla tapahtuvaa tietoisuuden jakamista koesäännöistä. Koetuomaritoimikunta järjestää SPL Koulutusleirin yhteydessä info-tilaisuuden aiheesta. Yleinen koetoiminta Koetuomaritoimikunta jatko kehittää SPL:n rodunomaisen kokeen koetoimintaa. Sekä toimittaa yhteistyössä SPL:n tietohallinnon kanssa koetilastot rodunomaisesta kokeesta. MAALIMIESTOIMINTA Yleistä Jatketaan maalimieskoulutusta maalimiestoimikunnan linjausten mukaisesti. Pyritään aloittamaan maalimieshistoriikin jatko-osan teko. Koemaalimieskoulutuksen tehostaminen tulevia arvokisoja ajatellen. Järjestetään koemaalimies ja tuomarikoulutustilaisuus yhdessä tuomaritoimikunnan kanssa Maalimiesoppilaiden kevään koulutusviikonloppu Toimeenpannaan maalimiesoppilaille tarkoitettu koulutusviikonloppu keväällä. Leiri on pakollinen kesäleirille osallistuville maalimiesoppilaille. Maalimiespäivät, joka on samalla maalimiesten jatkokoulutustilaisuus Maalimiesten jatkokoulutustilaisuuksia on kaksi. Koemaalimiesviikonloppu Maalimiespäivät Jyväskylässä SPL koulutusleiri Lehtimäki Koulutusleirillä järjestetään maalimiesoppilaiden ja kilpailumaalimiesten koulutusta. Maalimiestoimikunnan kokoukset Tarpeen mukaan, pääsääntöisesti muihin tapahtumiin liittyen KOULUTUSOHJAAJATOIMINTA Järjestetään koulutusohjaajaviikonloppu keväällä, joka on samalla koulutusohjaajien jatkokoulutustilaisuus. Koulutusteemana peltojälki. Selvitetään aluekoulutusjärjestelmän tarpeellisuus ja tulevaisuus.

5 Osallistutaan kevään koulutusviikonloppuun Koulutusohjaajakoulutus 1- ja 2-kurssit. Järjestetään koulutusohjaajaoppilaiden koulutus koulutusleirillä 2011 Lehtimäellä Jatketaan tasotarkastusta ennen leiriä yhdessä maalimiesoppilaiden kanssa. Koulutukseen ilmoittautuminen on jo vuodenvaihteessa tai viimeistään tammikuun lopussa. Järjestetään myös ohjaajakoulutusta oppilasryhmissä. Järjestetään kansallisten lajien harrastajille koulutusviikonloppu keväällä, jossa kouluttajina toimivat koulutusohjaajat. MESTARUUSKILPAILUT SPL- mestaruuskilpailut suojelu/mm-karsinta järjestetään Leppävirralla. Kilpailujen järjestäjänä toimii SPL Kuopio ry Seuraavat kilpailut asetetaan Saksanpaimenkoiraliitto ry. nimissä alaosastojen järjestettäviksi: SPL- mestaruuskilpailut kansalliset lajit SPL- mestaruuskilpailut FH-jälki SPL- TOKO mestaruuskilpailut -järjestää SPL Itä-Uusimaa ry SPL- AGILITY mestaruuskilpailut SPL valjakkohiihtomestaruuskilpailut -järjestää SPL Keski-Suomi ry Äänekoski WUSV:n MM-KILPAILUT 2011 Liitto lähettää MM-kilpailuihin maksimissaan viiden koiran joukkueen joka muodostuu asetetut kriteerit täyttävistä koirista. Lisäksi valitaan joukkueenjohtaja ja maalimies. Joukkue valitaan SPL mestaruuskilpailujen perusteella ja joukkueelle järjestetään valmennusleiri ennen matkaa. 6. NÄYTTELYT Näyttelytoimikunta koostuu tarpeen mukaan 2 5 jäsenestä. Kokoontumisia pidetään tarvittaessa, mutta pääasiallisesti asiat pyritään hoitamaan puhelimitse ja sähköpostitse. Vuodelle 2011 on anottu ja myönnetty seuraavat näyttelyt: Erikoisnäyttelyanomukset SPL-Kotka SPL Itu SPL-näyttelyanomukset - SPL Etelä-Uusimaa SPL-Keski-Suomi SPL-Forssa Päänäyttely

6 7. TIEDOTUS Osallistuu Liiton kokouksiin toimikunnan vetäjän toimesta. Liiton nettisivujen päivitys. Hallinnoi Liiton nettipalvelinta. Vastaa Liiton keskustelupalstasta nettisivuilla. Suunnitella ja toteuttaa eri toimikuntien ideoimia hankkeita kuten esim. sähköinen koejärjestelmä ja sähköinen kasvattajatietokanta. Tiedottaminen,alaosastoille,tuomareille,maalimiehille,koulutusohjaajille, maalimiesoppilaille, koulutusohjaajaoppilaille, jäsenille ja sidosryhmille. Tapahtuu vain web-sivujen kautta ja sähköpostijakelulistoja käyttäen. Tiedottamisen lehdistöille hoitaa tarvittaessa Liiton lehden päätoimittaja. Liiton nettisivujen ulkoasun ja käytettävyyden uudistaminen vuonna Uusien henkilöiden kartoitus ja mukaanotto toimikuntaan. Toimikunnan kokoonpano on vetäjä plus 2-4 henkilöä. 8. LEHTI 9. TIETOHALLINTA Tietohallinnon toiminnassa 2011 keskitytään kehittämään Liiton toiminnassa tärkeimpien verkkopalvelujen toimintaa. Pääpaino rotutietokantaprojektin loppuun saattamisessa. Tämän lisäksi pyritään kehittämään muita palveluja tukemaan Liiton toimintaa.

Saksanpaimenkoiraliitto ry. Toimintasuunnitelmaesitys kaudelle YLEISTÄ 2. YLEISHALLINTO 3. TALOUS 4. JALOSTUS

Saksanpaimenkoiraliitto ry. Toimintasuunnitelmaesitys kaudelle YLEISTÄ 2. YLEISHALLINTO 3. TALOUS 4. JALOSTUS Saksanpaimenkoiraliitto ry Toimintasuunnitelmaesitys kaudelle 2013 1. YLEISTÄ 2. YLEISHALLINTO Liiton tehtävänä on toimintavuonna 2013 taata jäsenilleen ja jäsenyhdistyksilleen toiminnan kannalta tärkeät

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Sisällysluettelo 1 Yleistä 3 2 Talous 3 3 Jalostustoimikunta 3 4 Koulutus- ja Kilpailutoimikunta 3 5 Näyttelytoimikunta 4 6 Tiedotustoimikunta 4 7 Leiritoiminta 5 8 Aluetoiminta

Lisätiedot

Saksanpaimenkoiraliitto ry. Toimintasuunnitelmaesitys kaudelle YLEISTÄ 2. YLEISHALLINTO 3. TALOUS 4. JALOSTUS

Saksanpaimenkoiraliitto ry. Toimintasuunnitelmaesitys kaudelle YLEISTÄ 2. YLEISHALLINTO 3. TALOUS 4. JALOSTUS Saksanpaimenkoiraliitto ry Toimintasuunnitelmaesitys kaudelle 2014 1. YLEISTÄ 2. YLEISHALLINTO 3. TALOUS Liiton tehtävänä on toimintavuonna 2014 taata jäsenilleen ja jäsenyhdistyksilleen toiminnan kannalta

Lisätiedot

Saksanpaimenkoiraliitto ry Pöytäkirja 1-11 1 (7) Hallituksen kokous 17.1.2011

Saksanpaimenkoiraliitto ry Pöytäkirja 1-11 1 (7) Hallituksen kokous 17.1.2011 Saksanpaimenkoiraliitto ry Pöytäkirja 1-11 1 (7) Hallituksen kokous 17.1.2011 Aika 15.1.2011 19.15-23.00 ja 16.1. 12.00-14.35 Paikka Hotelli Rantasipi, Forssa Läsnä Vesa-Pekka Hirvioja puheenjohtaja Seppo

Lisätiedot

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY. PÖYTÄKIRJA 9/04 1 (5)

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY. PÖYTÄKIRJA 9/04 1 (5) SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY. PÖYTÄKIRJA 9/04 1 (5) Hallituksen kokous 30.11.2004 Aika 26.11.2004 kello 18.10-22.30 Paikka Hotelli Salpaus, Vesijärvenkatu 1, Lahti Läsnä Erkki Aarnio puheenjohtaja Sami Baggström

Lisätiedot

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 7-13 1 (5)

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 7-13 1 (5) SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 7-13 1 (5) Hallituksen kokous Aika 04.10.2013 klo 18.00 Paikka: HolidayInn Tampere Läsnä: Vesa-Pekka Hirvioja pj/siht Juha Puurunen Laura Koistinen Seppo Goman Marko

Lisätiedot

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA (5) Läsnä Erkki Läike puheenjohtaja Auli Impola-Häyhä Mikko Nieminen Tita Poikonen Juha Puurunen

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA (5) Läsnä Erkki Läike puheenjohtaja Auli Impola-Häyhä Mikko Nieminen Tita Poikonen Juha Puurunen SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 4-10 1(5) Hallituksen kokous 10.6.2010 Aika 4.6.2010 klo 18.00 Paikka Hotelli Holiday Inn, Tampere Läsnä Erkki Läike puheenjohtaja Auli Impola-Häyhä Mikko Nieminen

Lisätiedot

Toimintakertomusesitys. LIITE 2 Päätös. Hyväksyttiin muutoksin. Puheenjohtaja kirjoittaa puhtaaksi.

Toimintakertomusesitys. LIITE 2 Päätös. Hyväksyttiin muutoksin. Puheenjohtaja kirjoittaa puhtaaksi. Sivu 1 / 5 SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY Pöytäkirja 2-2012 Hallituksen kokous Aika 16.3.2012 klo 18.00 Paikka Hotelli Holiday Inn, Tampere Läsnä Vesa-Pekka Hirvioja Juha Puurunen Seppo Goman Laura Koistinen

Lisätiedot

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY 1 (6) Marko Kurkinen 24.1.2016

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY 1 (6) Marko Kurkinen 24.1.2016 SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY 1 (6) Marko Kurkinen 24.1.2016 PÖYTÄKIRJA 1-2016 HALLITUKSEN KOKOUS Aika Sunnuntai 24.1.2016 klo 9.00 Paikka Hotelli Nuuksio, Espoo Läsnä: Poissa: Hirvioja Vesa-Pekka, puheenjohtaja

Lisätiedot

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 7 1(5) Hallituksen kokous 29.11.2010

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 7 1(5) Hallituksen kokous 29.11.2010 SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 7 1(5) Hallituksen kokous 29.11.2010 Aika 26.11.2010 klo 18.00 Paikka Hotelli Holiday Inn, Tampere Läsnä Erkki Läike puheenjohtaja Seppo Goman kutsuttuna Vesa-Pekka

Lisätiedot

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA (5)

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA (5) SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1-10 1(5) Hallituksen kokous 18.1.2010 Aika 16.1.2010 klo 14.30-17.30 Paikka Hotelli Holiday Inn, Tampere Läsnä Erkki Läike puheenjohtaja Tita Holopainen Auli Impola-Häyhä

Lisätiedot

KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.8.2015. KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.1.2001. Muutos 9.1.2005. Muutos 28.1.2006.

KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.8.2015. KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.1.2001. Muutos 9.1.2005. Muutos 28.1.2006. KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.1.2001. Muutos 9.1.2005. Muutos 28.1.2006. KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.8.2015 1. KASVATTAJAKOLLEGION TARKOITUS Edistää kromforländerien jalostuksellista

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Sisällysluettelo 1 Yleistä 3 2 Talous 3 3 Jalostustoimikunta 3 4 Koulutus- ja Kilpailutoimikunta 3 5 Näyttelytoimikunta 4 6 Tiedotustoimikunta 4 6.1 Julkaisut 4 6.2 Sähköiset palvelut

Lisätiedot

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY 1 (7) Vesa-Pekka Hirvioja / ph

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY 1 (7) Vesa-Pekka Hirvioja / ph SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY 1 (7) TOIMINTASUUNNITELMAESITYS KAUDELLE 2015 1. YLEISTÄ 2. YLEISHALLINTO 2.1. WUSV 2015 -projekti Liiton tehtävänä on toimintavuonna 2015 taata jäsenilleen ja jäsenyhdistyksilleen

Lisätiedot

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY. PÖYTÄKIRJA (5)

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY. PÖYTÄKIRJA (5) SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY. PÖYTÄKIRJA 6-06 1 (5) Hallituksen kokous 8.12.2006 Aika 1.12.2006 kello 18.10 22.20 Paikka Läsnä Poissa Hotelli Salpaus, Lahti Erkki Aarnio puheenjohtaja Kalevi Helminen Auli

Lisätiedot

Suomen Australiankarjakoirat ry:n sääntömääräinen vuosikokous 6.3.2016

Suomen Australiankarjakoirat ry:n sääntömääräinen vuosikokous 6.3.2016 Suomen Australiankarjakoirat ry:n sääntömääräinen vuosikokous 6.3.2016 PAIKKA: Jämsä, Teboil Patalahti osoite: Patalahdentie 20, 42100 Jämsä (9-tien varressa) Klo 14 Valtakirjojen tarkistus ja paikalle

Lisätiedot

5.3. Selkämeren ao:n lakkautus (liite 5) Todetaan Selkämeren alaosaston lakkautus.

5.3. Selkämeren ao:n lakkautus (liite 5) Todetaan Selkämeren alaosaston lakkautus. SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 4-08 1 (7) Hallituksen kokous 15.8.2008 Aika 15.8.2008 klo 18.00-21.55 Paikka Hotelli Salpaus, Lahti Läsnä Erkki Läike puheenjohtaja Tita Holopainen Auli Impola-Häyhä

Lisätiedot

ESITYSLISTA. Sääntömääräinen syyskokous. Sunnuntaina klo Vinttikoirakeskuksen tilat, Helsinki. 1 Kokouksen avaus

ESITYSLISTA. Sääntömääräinen syyskokous. Sunnuntaina klo Vinttikoirakeskuksen tilat, Helsinki. 1 Kokouksen avaus ESITYSLISTA Sääntömääräinen syyskokous Sunnuntaina 18.11.2012 klo 16.00 Vinttikoirakeskuksen tilat, Helsinki 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

2. VALITAAN KOKOUKSELLE PUHEENJOHTAJA, SIHTEERI, KAKSI PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAA SEKÄ ÄÄNTENLASKIJAT

2. VALITAAN KOKOUKSELLE PUHEENJOHTAJA, SIHTEERI, KAKSI PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAA SEKÄ ÄÄNTENLASKIJAT ESITYSLISTA SUOMEN KÄÄPIÖPINSERIT RY Sääntömääräinen vuosikokous Aika sunnuntaina 28.10.2018 klo 12:00 Paikka Hotelli Korpilampi, Korpilammentie 5, 02970 Espoo 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. VALITAAN KOKOUKSELLE

Lisätiedot

5.1 Toimintakertomukset 2005 (liitteet 5-11)

5.1 Toimintakertomukset 2005 (liitteet 5-11) SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY. PÖYTÄKIRJA 2-06 1 (6) Hallituksen kokous 19.3.2006 Aika 17.3.2006 kello 18.00 23.40 Paikka Hotelli Linnea, Riihimäki Läsnä Erkki Aarnio puheenjohtaja Kalevi Helminen Erkki Läike

Lisätiedot

DREEVERIEN AJOKOKEEN (DRAJ) JA DREEVERIEN KETUNAJOKOKEEN (DKAJ) SÄÄNNÖT Hyväksytty Kennelliiton valtuustossa 00.00.0000 Voimassa 00.00.

DREEVERIEN AJOKOKEEN (DRAJ) JA DREEVERIEN KETUNAJOKOKEEN (DKAJ) SÄÄNNÖT Hyväksytty Kennelliiton valtuustossa 00.00.0000 Voimassa 00.00. DREEVERIEN AJOKOKEEN (DRAJ) JA DREEVERIEN KETUNAJOKOKEEN (DKAJ) SÄÄNNÖT Hyväksytty Kennelliiton valtuustossa 00.00.0000 Voimassa 00.00.0000 alkaen 1. Kokeen tarkoitus Ajokokeiden tarkoituksena on saada

Lisätiedot

SUOMEN HOLLANNINPAIMENKOIRAT RY TOIMINTAKERTOMUS, VUOSI 2005

SUOMEN HOLLANNINPAIMENKOIRAT RY TOIMINTAKERTOMUS, VUOSI 2005 SUOMEN HOLLANNINPAIMENKOIRAT RY TOIMINTAKERTOMUS, VUOSI 2005 YHDISTYKSEN KOKOUKSET Kevätkokous 13.3.2005 Tampereella Vanhan Kirjastotalon tiloissa. Paikalla 14 äänivaltaista jäsentä. Käsiteltiin sääntömääräiset

Lisätiedot

Vuoden parhaat -pistelaskusäännöt SSSK ry Vuoden parhaat -pistelaskusäännöt voimassa alkaen, päivitetty

Vuoden parhaat -pistelaskusäännöt SSSK ry Vuoden parhaat -pistelaskusäännöt voimassa alkaen, päivitetty Vuoden parhaat -pistelaskusäännöt SSSK ry Vuoden parhaat -pistelaskusäännöt voimassa 1.1.2013 alkaen, päivitetty 8.2.2018 Pistelaskussa huomioidaan Suomen Kennelliiton (SKL) ja Suomen Palveluskoiraliiton

Lisätiedot

SYYSKOKOUSKUTSU Aika ja paikka: 3.10.2015 kello 14.15 Viisarin Työväentalo Viisarintie 28, 13130 Hämeenlinna

SYYSKOKOUSKUTSU Aika ja paikka: 3.10.2015 kello 14.15 Viisarin Työväentalo Viisarintie 28, 13130 Hämeenlinna SYYSKOKOUSKUTSU Aika ja paikka: 3.10.2015 kello 14.15 Viisarin Työväentalo Viisarintie 28, 13130 Hämeenlinna 1 Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri 2 Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa sekä

Lisätiedot

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY SYYSEDUSTAJAINKOKOUS

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY SYYSEDUSTAJAINKOKOUS SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY ESITYSLISTA SYYSEDUSTAJAINKOKOUS 24.10.2015 Aika La 24.10.2015 klo 18.00 Paikka Lautsia, Lautsiankuja 20, 14700 Hauho 1 Avaus 2 Kokouksen puheenjohtajan valinta 3 Kokouksen toimihenkilöiden

Lisätiedot

5.2 Pohjoismainen kokous Kööpenhamina , esityslista (liite 4)

5.2 Pohjoismainen kokous Kööpenhamina , esityslista (liite 4) SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY. PÖYTÄKIRJA 3-06 1 (5) Hallituksen kokous 6.6.2006 Aika 2.6.2006 kello 18.00 21.40 Paikka Hotelli Linnea, Riihimäki Läsnä Erkki Aarnio puheenjohtaja Kalevi Helminen Erkki Läike

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry 2 YLEISTÄ Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry (PSK ry) on yksi rotujärjestön Golden Ring GR ry:n alueyhdistyksistä. PSK ry järjestää jäsenilleen tapahtumia,

Lisätiedot

Vuoden parhaat -pistelaskusäännöt

Vuoden parhaat -pistelaskusäännöt Vuoden parhaat -pistelaskusäännöt SSSK ry Vuoden parhaat pistelaskusäännöt voimassa 1.1.2013 alkaen Pistelaskussa huomioidaan Suomen Kennelliiton (SKL) ja Suomen Palveluskoiraliiton (SPKL) kokeet. Lisäksi

Lisätiedot

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY 1 (2) Pia Heinonen 8.3.2016

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY 1 (2) Pia Heinonen 8.3.2016 SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY 1 (2) Pia Heinonen 8.3.2016 ESITYSLISTA 2-2016 HALLITUKSEN KOKOUS Aika Perjantai 11.3.2016 klo 18.00 Paikka Hotelli Holiday Inn Airport, Vantaa 1 Avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2013

TOIMINTASUUNNITELMA 2013 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry 2 YLEISTÄ Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry järjestää jäsenilleen tapahtumia, koulutuksia ja erilaisia kursseja. Yhdistys pyrkii tarjoamaan toimintaa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA (Hyväksytty vuosikokouksessa )

TOIMINTASUUNNITELMA (Hyväksytty vuosikokouksessa ) TOIMINTASUUNNITELMA 2019 (Hyväksytty vuosikokouksessa 2.3.2019) SSSK ry Toimintasuunnitelma 2 (5) 1 Yleistä SSSKn sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on edistää kennelharrastusta ja suursnautserirodun

Lisätiedot

Vuoden parhaat -pistelaskusäännöt SSSK ry Vuoden parhaat -pistelaskusäännöt voimassa alkaen, lisätty Rallytoko

Vuoden parhaat -pistelaskusäännöt SSSK ry Vuoden parhaat -pistelaskusäännöt voimassa alkaen, lisätty Rallytoko Vuoden parhaat -pistelaskusäännöt SSSK ry Vuoden parhaat -pistelaskusäännöt voimassa 1.1.2013 alkaen, 1.1.2016 lisätty Rallytoko Pistelaskussa huomioidaan Suomen Kennelliiton (SKL) ja Suomen Palveluskoiraliiton

Lisätiedot

JOHTOKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014

JOHTOKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 Aika Paikka Läsnä klo.11.06 Kuopion Eläinlääkärikeskus, Soikkokuja 12, Kuopio Viivi Kaskenaho, Joonas Kaskenaho, Johanna Sipiläinen, Teo Lintula, Anni Puurunen, Teija Pesonen ja Niina Elomäki Käsitellyt

Lisätiedot

Rotujärjestötehtäviä yhdistys hoitaa vuonna 2015 seuraavan toimintasuunnitelman mukaisesti:

Rotujärjestötehtäviä yhdistys hoitaa vuonna 2015 seuraavan toimintasuunnitelman mukaisesti: KULTAINEN RENGAS - GOLDEN RING GR RY Toimintasuunnitelma vuodeksi 2015 Yleistä Kultaistennoutajien rotujärjestönä yhdistyksen tärkein tehtävä on kultaistennoutajien jalostuksen ohjaus. Yhdistys järjestää

Lisätiedot

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA (5)

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA (5) SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 5-10 1(5) Hallituksen kokous 23.8.2010 Aika 20.8.2010 klo 18.30 Paikka Hotelli Holiday Inn, Tampere Läsnä Erkki Läike puheenjohtaja Auli Impola-Häyhä Aulis Koistinen

Lisätiedot

TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC

TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC NORDEA UNIONI SUOMI RY TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC Työpaikkaosastoille Järjestötoimikunta 2012 R A T A M E S T A R I N K A T U 12A 8.K R S, 00520 H E L S I N K I TYÖPAIKKATOIMINNAN TOIMINTAMALLI 1. TOIMIALUE

Lisätiedot

ROTUMESTARUUSKILPAILUIDEN JÄRJESTÄMISOHJE

ROTUMESTARUUSKILPAILUIDEN JÄRJESTÄMISOHJE ROTUMESTARUUSKILPAILUIDEN JÄRJESTÄMISOHJE 1. Tarkoitus Tämän rotumestaruuskokeiden järjestämisohjeen on laatinut Suomen Belgianpaimenkoirayhdistys ry:n johtokunta. Ohjeiden tarkoituksena on varmistaa,

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016. Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016. Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016 Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016 1 1. Rajamäen Kehitys Ry:n toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta Rajamäen Kehitys Ry eli RaKe on perustettu 1924 ja on yksi suurimmista ja vanhimmista Nurmijärvellä

Lisätiedot

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY ESITYSLISTA 4-09 1 (2)

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY ESITYSLISTA 4-09 1 (2) SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY ESITYSLISTA 4-09 1 (2) Hallituksen kokous Aika 21.08.2009 klo 18.00 Paikka Tampere, Holiday Inn Läsnä Erkki Läike puheenjohtaja Tita Holopainen Tytti Luoto Juha Puurunen Auli

Lisätiedot

KULTAINEN RENGAS - GOLDEN RING GR RY

KULTAINEN RENGAS - GOLDEN RING GR RY KULTAINEN RENGAS - GOLDEN RING GR RY Toimintasuunnitelma vuodeksi 2013 Yleistä Kultaistennoutajien rotujärjestönä yhdistyksen tärkein tehtävä on kultaistennoutajien rodunjalostus. Yhdistys järjestää taipumus-

Lisätiedot

3.1 Oikeudet. 3.2 Rajoitukset

3.1 Oikeudet. 3.2 Rajoitukset DREEVERIEN AJOKOKEEN JA DREEVERIEN KETUNAJOKOKEEN SÄÄNNÖT ( DRAJ / DKAJ ) Hyväksytty Kennelliiton valtuustossa 00.00.0000 Voimassa 00.00.0000 alkaen 1. Kokeiden tarkoitus Ajokokeiden tarkoituksena on dreeverin,

Lisätiedot

SUOMEN KÄÄPIÖPINSERIT RY LIITE 3 TOIMINTASUUNNITELMAT, TALOUSARVIOT SEKÄ JÄSENMAKSUT 2014 HALLITUKSEN TOIMINTASUUNNITELMA 2014 - Toimitetaan Snautseri-Pinseri-lehteä yhdessä Suomen Affenpinserit ry:n,

Lisätiedot

KULTAINEN RENGAS - GOLDEN RING GR RY

KULTAINEN RENGAS - GOLDEN RING GR RY KULTAINEN RENGAS - GOLDEN RING GR RY Toimintasuunnitelma vuodeksi 2011 Yleistä Kultaistennoutajien rotujärjestönä yhdistyksen tärkein tehtävä on kultaistennoutajien rodunjalostus. Yhdistys järjestää taipumus-

Lisätiedot

KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.5.2015. KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.1.2001. Muutos 9.1.2005. Muutos 28.1.2006.

KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.5.2015. KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.1.2001. Muutos 9.1.2005. Muutos 28.1.2006. KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.1.2001. Muutos 9.1.2005. Muutos 28.1.2006. KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.5.2015 1. KASVATTAJAKOLLEGION TARKOITUS Edistää kromforländerien jalostuksellista

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry 2 YLEISTÄ Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry (PSK ry) on yksi rotujärjestön Golden Ring GR ry:n alueyhdistyksistä. PSK ry järjestää jäsenilleen tapahtumia,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry 2 YLEISTÄ Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry (PSK) on yksi rotujärjestön Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry:n (GR) alueyhdistyksistä. PSK järjestää

Lisätiedot

Vuoden palkitut -kilpailujen säännöt ja pistelasku

Vuoden palkitut -kilpailujen säännöt ja pistelasku Vuoden palkitut -kilpailujen säännöt ja pistelasku Palkinnoista voi kilpailla ainoastaan Imatran Kennelkerho ry:n jäsenen omistama tai jäsenen luona asuva koira. Palkintojen saamisen edellytyksenä on,

Lisätiedot

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä.

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2016 31.12.2016 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

SUOMEN KETTUTERRIERIT RY

SUOMEN KETTUTERRIERIT RY SUOMEN KETTUTERRIERIT RY Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 JULKAISUTOIMINTA Suomen Kettuterrierit ry julkaisee vuoden 2016 aikana, neljä Kettuterrierilehteä. Yhdistys pyrkii julkaisemaan vuosien 2012,

Lisätiedot

Kasvattajapäivät 2014. Rodun tilanne tulevaisuudessa?

Kasvattajapäivät 2014. Rodun tilanne tulevaisuudessa? Kasvattajapäivät 201 Rodun tilanne tulevaisuudessa? SPJ-FSK 17.5.201 Thommy Svevar 17.05.201 Thommy Svevar Suomen Pystykorvajärjestö Finska Spetsklubben r.y. Nykytilanne - analyysi Tilastot osoittavat,

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010 KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2010 1. TOIMINNAN LÄHTÖKOHTA Kankaanpään Uimarit ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa eri ikäryhmille uimaopetus, harrastus- ja kilpauintipalveluita.

Lisätiedot

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2015 31.12.2015 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

POHJANPYSTYKORVAJAOSTON PUHEENJOHTAJAN TOIMINTAOHJE

POHJANPYSTYKORVAJAOSTON PUHEENJOHTAJAN TOIMINTAOHJE Pohjanpystykorvan Rotujaoston ohjesäännön liite 1 POHJANPYSTYKORVAJAOSTON PUHEENJOHTAJAN TOIMINTAOHJE Yleistä Jaoston puheenjohtajan tulee luottamustoimessaan johtaa jaoston toimintaa 16.8.2014 SPJ:n hallituksen

Lisätiedot

Suomen Bokseriyhdistys - Finlands Boxerförening ry Toimintasuunnitelma 2018 Suomen Bokseriyhdistys ry Finlands Boxerförening rf

Suomen Bokseriyhdistys - Finlands Boxerförening ry Toimintasuunnitelma 2018 Suomen Bokseriyhdistys ry Finlands Boxerförening rf 1 Suomen Bokseriyhdistys ry Finlands Boxerförening rf Vuosikokous 4.3.2018 Toimintasuunnitelmat 2018 2 JÄSENTOIMINTA TOIMINTASUUNNITELMA 2018 Jäsensihteeri ylläpitää SBY:n jäsenrekisteriä ja ottaa vastaan

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Pumit ry. Yhdistys on valtakunnallinen ja sen virallinen kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi.

Yhdistyksen nimi on Pumit ry. Yhdistys on valtakunnallinen ja sen virallinen kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. PUMIT RY:N SÄÄNNÖT 1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pumit ry. Yhdistys on valtakunnallinen ja sen virallinen kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. 2. TARKOITUS

Lisätiedot

TKL:n Organisaatiokaavio 2009

TKL:n Organisaatiokaavio 2009 TKL:N ORGANISAATIOKAAVIO 2009 LIITE 1/1(10) TKL:n Organisaatiokaavio 2009 Vuosikokous Hallitus Toiminnanjohtaja Työvaliokunta Muu henkilökunta Taloustoimikunta Kilpailutoimikunta Veteraanikeilaajat Jäsenseurat

Lisätiedot

Suomen Agilityliitto ry Toimintasuunnitelma 2010 Hallitus 28.9.2009 Varsinainen kokous 25.4.2010 1(11)

Suomen Agilityliitto ry Toimintasuunnitelma 2010 Hallitus 28.9.2009 Varsinainen kokous 25.4.2010 1(11) 1(11) TOIMINTASUUNNITELMA 2010 1. Perusarvot... 2 2. Tarkoitus ja toteuttaminen... 2 3. Strategiset päämäärät 2010-2012... 3 4. Organisaatio ja toiminta vuonna 2010... 3 4.1. Liiton organisaatio... 3 4.2.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2013

Toimintasuunnitelma 2013 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat Toimintasuunnitelma 2013 Carita Bardakci 22.11.2012 1.1.1.1.1.1.1.1.1 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 1. JOHDANTO JA

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE 1. PALOKUNTANAISTYÖ Palokuntanaistyö on palokunnissa tehtävää harrastustoimintaa. Palokuntanaisosasto on palokunnan jäsenistä muodostettu alajaosto

Lisätiedot

Hyväksyttiin Royal Canin Finland Oy:n sponsorointisopimus Päätettiin pitää seuraava kokous 18.5.

Hyväksyttiin Royal Canin Finland Oy:n sponsorointisopimus Päätettiin pitää seuraava kokous 18.5. Hallituksen sähköpostikokous 13.-17.6.2013 Hyväksyttiin uusia jäseniä ja erotettiin jäsenmaksunsa maksamatta jättäneet Käsiteltiin yksi kennelnimianomus Päätettiin päivittää jalostusohjetta JTK:n esittämän

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

Vuoden palkitut -kilpailujen säännöt ja pistelasku

Vuoden palkitut -kilpailujen säännöt ja pistelasku Vuoden palkitut -kilpailujen säännöt ja pistelasku Palkinnoista voi kilpailla ainoastaan Imatran Kennelkerho ry:n jäsenen omistama tai jäsenen luona asuva koira. Palkintojen saamisen edellytyksenä on,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 Vuosi 2014 on yhdistyksen 34. toimintavuosi. Yhdistys on jäsentensä näköinen ja aktiivisella, iloisella yhteistyöllä pyrimme toimimaan rakkaan rotumme cockerspanielin

Lisätiedot

Puheenjohtaja Jukka Tuikka avasi kokouksen klo 13:18 ja toivotti kokousväen tervetulleeksi vuoden ensimmäiseen hallituksen kokoukseen.

Puheenjohtaja Jukka Tuikka avasi kokouksen klo 13:18 ja toivotti kokousväen tervetulleeksi vuoden ensimmäiseen hallituksen kokoukseen. Suomen Laikajärjestö - Finska Laikaklubben r.y. Isokankaantie 114 62800 VIMPELI PÖYTÄKIRJA 1/16 HALLITUKSEN KOKOUS AIKA 29.1.2016 klo 13:18 17:10 PAIKKA LÄSNÄ POIS Kuopio, Hotelli Iso-Valkeinen Pekka Kuismin,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 Toimintasuunnitelma 2009 Sivu 1 Sisällysluettelo 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1 Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset...

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014

Toimintasuunnitelma 2014 Toimintasuunnitelma 2014 Liiton toimintamalli 31.12.2014 mennessä Vuoden 2014 aikana puretaan molemmat kilpailutoiminnasta vastaavat lajiliitot, ja siirretään koko toiminta 31.12.2014 mennessä SKRL ry:n

Lisätiedot

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions teema: Me Palvelemme Kansainvälisen presidentin teema: In a World of Service Palvelun Maailmassa Kotimainen teema: Palvelulla Hyvinvointia Piirin

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2013 2014. 1. Yleistä

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2013 2014. 1. Yleistä 1. Yleistä Jyväskylän nuorisovaltuusto on vuonna 2009 perustettu 13 20 vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamis- ja kuulemiskanava. Se pyrkii parantamaan nuorten kuulemista ja osallistumista päätöksentekoon

Lisätiedot

VUODEN HOLSKU -SÄÄNNÖT

VUODEN HOLSKU -SÄÄNNÖT VUODEN HOLSKU -SÄÄNNÖT Vuoden holskut palkitaan yhdistyksen kevätkokouksessa. Kilpailuun saavat osallistua Suomen Hollanninpaimenkoirat ry:n jäsenet hollanninpaimenkoira-rotuisella koiralla. Vuoden käyttö-,

Lisätiedot

1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki.

1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki. Lakeuden Noutajakoirayhdistys ry Säännöt 1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki. 2 Toiminnan tarkoitus Yhdistys toimii Etelä Pohjanmaan

Lisätiedot

Ohjeita ensimmäiseen ajokokeeseen aikovalle

Ohjeita ensimmäiseen ajokokeeseen aikovalle Ohjeita ensimmäiseen ajokokeeseen aikovalle Sinunkin ajavan Beaglesi perinnölliset metsästysominaisuudet ovat jalostustoiminnan ansiota. Tuomalla Beaglesi ajokokeeseen annat oman arvokkaan panoksesi tämän

Lisätiedot

Syyskokouksen pöytäkirja 2014

Syyskokouksen pöytäkirja 2014 Syyskokouksen pöytäkirja 2014 Suomen Bassetkerho ry:n sääntömääräinen syyskokous 29.11.2014 klo 14.00 Tampere, Sokos hotel Ilves. Läsnä: Simopekka Mäkinen Sari Karlsson Jyrki Karlsson Antti Nuutero Jaana

Lisätiedot

SUOMEN BELGIANPAIMENKOIRAYHDISTYS ry

SUOMEN BELGIANPAIMENKOIRAYHDISTYS ry 1/3 SUOMEN BELGIANPAIMENKOIRAYHDISTYS ry EDUSTUSJOUKKUESOPIMUS Koiranohjaaja ja koira Ohjaajan nimi: Ohjaajan osoite: Ohjaajan puhelinnumero: Ohjaajan sähköpostiosoite: Koiran nimi: Koiran rekisterinumero:

Lisätiedot

KÄPPÄRÄN KOULUN SENIORIT KÄPYSET RY SÄÄNNÖT

KÄPPÄRÄN KOULUN SENIORIT KÄPYSET RY SÄÄNNÖT KÄPPÄRÄN KOULUN SENIORIT KÄPYSET RY SÄÄNNÖT I Nimi, kotipaikka ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on Käppärän koulun Seniorit - KäpySet ry. Yhdistyksen kotipaikka on Porin kaupunki. Yhdistyksen kieli on Suomi.

Lisätiedot

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1(6)

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1(6) SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1(6) Hallituksen kokous 23.3.2009 Aika 20.3.2009 klo 18.00 Paikka Hotelli Laajavuori, Jyväskylä Läsnä Erkki Läike puheenjohtaja Tita Holopainen Marko Kurkinen Tytti

Lisätiedot

LINNUNHAUKKUKOKEEN PALKINTOTUOMAREIDEN JA YLITUOMAREIDEN KOULUTUSOHJE

LINNUNHAUKKUKOKEEN PALKINTOTUOMAREIDEN JA YLITUOMAREIDEN KOULUTUSOHJE LINNUNHAUKKUKOKEEN PALKINTOTUOMAREIDEN JA YLITUOMAREIDEN KOULUTUSOHJE Hyväksytty Suomen Pystykorvajärjestön hallituksessa 16.2.2014. Voimassa 17.2.2014 alkaen. LINNUNHAUKKUKOKEEN PALKINTOTUOMARI 1. PALKINTOTUOMARILLE

Lisätiedot

SCY Alaosastopäivä 2014. Rantasipi Laajavuori 23.2.2014

SCY Alaosastopäivä 2014. Rantasipi Laajavuori 23.2.2014 SCY Alaosastopäivä 2014 Rantasipi Laajavuori 23.2.2014 Päivän aikataulu 10.00 Tervetuloa ja alustusta päivään (Riikka Maijanen) 10.15 Yhdistysasiaa; SCY:n tehtävät ja säännöt (Kaarina Pesonen ja Riikka

Lisätiedot

ORIMATTILAN KOKOOMUS TOIMINTASUUNNITELMA 2016

ORIMATTILAN KOKOOMUS TOIMINTASUUNNITELMA 2016 ORIMATTILAN KOKOOMUS TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Tavoite Orimattilan Kokoomus on mukana kehittämässä Orimattilan kaupunkia ja Päijät- Hämeen maakuntaa jäsenistönsä ja luottamushenkilöidensä välityksellä Kansallisen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Suomen Pitkäkarvakerho ry Deutsch Langhaar Klub Finnland -yhdistyksen vuosikokouksesta 2015

PÖYTÄKIRJA Suomen Pitkäkarvakerho ry Deutsch Langhaar Klub Finnland -yhdistyksen vuosikokouksesta 2015 PÖYTÄKIRJA Suomen Pitkäkarvakerho ry Deutsch Langhaar Klub Finnland -yhdistyksen vuosikokouksesta 2015 Paikka: Wanha Karhunmäki, Lapua Aika: 14.11.2015 1. Kokouksen avaus Hallituksen jäsen Joni Riste avasi

Lisätiedot

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA (6)

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA (6) SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 2-08 1 (6) Hallituksen kokous 10.3.2008 Aika 7.3.2008 klo 18.30 21.40 Paikka Hotelli Cumulus, Jyväskylä Läsnä Erkki Läike puheenjohtaja Tita Holopainen Martina Matikainen

Lisätiedot

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin wwwsivuilta kohdasta Vuoden koira.

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin wwwsivuilta kohdasta Vuoden koira. Vuoden koira 2014-kilpailu Vuoden koira valintaan voit osallistua toimittamalla ohjeiden mukaan vuoden aikana virallisista kokeista tai näyttelyistä saavutetut tulokset (+kopion kilpailukirjasta) alla

Lisätiedot

Ehdotus yhdistyksen uusiksi säännöiksi hyväksyttäväksi ylimääräisessä yleiskokouksessa Jyväskylässä 30.1.2016.

Ehdotus yhdistyksen uusiksi säännöiksi hyväksyttäväksi ylimääräisessä yleiskokouksessa Jyväskylässä 30.1.2016. Suomen Oriental Moodo liitto ry:n säännöt 1. Nimi Yhdistyksen nimi on Suomen Oriental Moodo liitto ry. Yhdistys voi käyttää epävirallista rinnakkaisnimeä Oriental Moodo liitto sekä lyhennettä OMD liitto.

Lisätiedot

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240 /Maire Korkeamäki JHL ry. 240 2 (7) TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2010 1. JOHDANTO Tämä toimintasuunnitelma on laadittu

Lisätiedot

Maalimiesten koulutusohje

Maalimiesten koulutusohje Maalimiesten koulutusohje Sisällys 1. SPL maalimieskoulutuksen motto... 3 2. Maalimiesoppilaiden kartoitus ja maalimiesoppilaaksi tuleminen... 3 2.1 Maalimiesoppilasmateriaalin kartoitus... 3 2.2 Oppilaaksi

Lisätiedot

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Kilpailut Suomen Kettuterrierit ry järjestää vuosittain: Vuoden Kettuterrieri, Vuoden Metsästyskettuterrieri, Vuoden Näyttelykettuterrieri (erikseen molemmille

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN URHEILUKALASTAJAT r.y. SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kieli 1

KESKI-SUOMEN URHEILUKALASTAJAT r.y. SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kieli 1 Keski-Suomen LIITE 4 Urheilukalastajat ry Hallituksen kokous 4/2015 Hallituksen esitys vuosikokoukselle KESKI-SUOMEN URHEILUKALASTAJAT r.y. SÄÄNNÖT Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kieli 1 Yhdistyksen nimi

Lisätiedot

SUOMEN BORDERCOLLIET JA AUSTRALIANKELPIET RY SÄÄNNÖT

SUOMEN BORDERCOLLIET JA AUSTRALIANKELPIET RY SÄÄNNÖT SUOMEN BORDERCOLLIET JA AUSTRALIANKELPIET RY SÄÄNNÖT 1. YHDISTYKSEN NIMI Yhdistyksen nimi on Suomen bordercolliet & australiankelpiet ry, Finska Border Collies & Australiska Kelpies rf ja sen kotipaikka

Lisätiedot

Yhdistyksen perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä tasa-arvon edistäminen.

Yhdistyksen perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä tasa-arvon edistäminen. 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Hakunilan Seudun Koiraharrastajat HSKH r.y., josta voidaan käyttää epävirallista lyhennystä HSKH. Yhdistyksen kotipaikka on Vantaa. 2. Tarkoitus ja

Lisätiedot

Suomen Dobermannyhdistys Finlands Dobermannförening ry

Suomen Dobermannyhdistys Finlands Dobermannförening ry 1 Suomen Dobermannyhdistys Finlands Dobermannförening ry Perustettu: 28.10.1950 Sääntömuutos 16 kohdalta hyväksytty sääntömääräisessä syysyleiskokouksessa 27.11.2011 ja hyväksytty PRH 25.10.2012. Aiemmin

Lisätiedot

2. VALITAAN KOKOUKSELLE PUHEENJOHTAJA, SIHTEERI, KAKSI PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAA SEKÄ ÄÄNTENLASKIJAT

2. VALITAAN KOKOUKSELLE PUHEENJOHTAJA, SIHTEERI, KAKSI PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAA SEKÄ ÄÄNTENLASKIJAT ESITYSLISTA SUOMEN KÄÄPIÖPINSERIT RY Sääntömääräinen vuosikokous Aika Sunnuntai 2.11.2014 klo 13:00 Paikka Liikuntamylly, Myllypurontie 1, Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. VALITAAN KOKOUKSELLE PUHEENJOHTAJA,

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

Valtakirjojen tarkastus alkaa klo ja päättyy klo 11.45

Valtakirjojen tarkastus alkaa klo ja päättyy klo 11.45 SUOMEN RANSKANBULLDOGIT RY VUOSIKOKOUSKUTSU 2016 julkaistu: 4.3.2016 yhdistyksen internet-sivuilla Paikka: Hotelli Lepolampi, Kielo rakennus Sali A Kivilammentie 1 02820 Espoo Aika: 20.3.2016 klo 12.00

Lisätiedot

Varkauden Palvelus- ja Seurakoirat r.y. Jäsenkysely 2013

Varkauden Palvelus- ja Seurakoirat r.y. Jäsenkysely 2013 Varkauden Palvelus- ja Seurakoirat r.y. Jäsenkysely 2013 Kaikkiaan vastauksia tuli 51 kpl. Vastaajista 30 kpl on harrastanut koirien kanssa 5 vuotta tai pidempään vastaajista 62% on vetänyt treenejä ryhmissä.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 KORPILAHDEN RESERVILÄISET RY

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 KORPILAHDEN RESERVILÄISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2018 KORPILAHDEN RESERVILÄISET RY Sisältö A. Toiminnan arvot ja toiminta-ajatus B. Toiminnan painopistealueet vuonna 2018 C. Toiminta vuonna 2018 1. Päätapahtumat ja toiminta vuonna

Lisätiedot

Säännöt hyväksytty Kennelliitossa ja Patentti- ja Rekisterihallituksessa. Muutos voimaan 30.1.2015

Säännöt hyväksytty Kennelliitossa ja Patentti- ja Rekisterihallituksessa. Muutos voimaan 30.1.2015 SUOMEN MOPSIKERHO RY:N SÄÄNNÖT Säännöt hyväksytty Kennelliitossa ja Patentti- ja Rekisterihallituksessa. Muutos voimaan 30.1.2015 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Mopsikerho ry ja sen tarkoituksena on kaikin

Lisätiedot

RALLY-TOKOKILPAILUJEN SÄÄNNÖT

RALLY-TOKOKILPAILUJEN SÄÄNNÖT RALLY-TOKOKILPAILUJEN SÄÄNNÖT Hyväksytty Kennelliiton valtuustossa 23.11.2013 Voimassa 1.5.2014 lähtien 1 RALLY-TOKON KILPAILUSÄÄNTÖ A. RALLY-TOKOKILPAILUN SÄÄNNÖT... 2 1. RALLY-TOKOKILPAILUJEN TARKOITUS...

Lisätiedot

Raaseporin Vasemmisto ry Käsitelty syyskokouksessa 16.10.2011. RAASEPORIN VASEMMISTO ry. RASEBORGS VÄNSTER rf

Raaseporin Vasemmisto ry Käsitelty syyskokouksessa 16.10.2011. RAASEPORIN VASEMMISTO ry. RASEBORGS VÄNSTER rf RAASEPORIN VASEMMISTO ry RASEBORGS VÄNSTER rf Toimintasuunnitelma 2012 1 TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2012 Raaseporin Vasemmiston poliittisena ja aatteellisena tehtävänä on vasemmistolaisen arvomaailman

Lisätiedot

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 7/07 1(5)

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 7/07 1(5) SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 7/07 1(5) Hallituksen kokous 3.12.2007 Aika 30.11.2007 kello 18.00 22.05 Paikka Hotelli Salpaus, Lahti Läsnä Erkki Läike puheenjohtaja Tita Holopainen kutsuttuna Auli

Lisätiedot

Suomen Snautserikerho ry Vuoden Snautseri-kilpailujen säännöt

Suomen Snautserikerho ry Vuoden Snautseri-kilpailujen säännöt 1 VUODEN SNAUTSERI Vuoden Snautseri kilpailuun saa pisteitä seuraavien kilpailusijoitusten perusteella Vuoden Näyttely-Snautseri tai Vuoden Näyttely-Snautseri, Veteraani (koira voi saada pisteet ainoastaan

Lisätiedot