ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Sivistyslautakunta sivu 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Sivistyslautakunta sivu 1"

Transkriptio

1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Sivistyslautakunta sivu 1 Kokousaika , kello 17:00 19:32 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Muut saapuvilla olleet Peltoniemen koulu Hellsten Vesa, pj Haapoja Mervi Korvola Vesa Kujanpää Saija Mahlamäki Kirsi Mäenpää Juha Ojaluoma Simo Ranta Tuula Takamäki Tuija Kunnanhallituksen edustaja Salme Hautala Esittelijänä ja pöytäkirjanpitäjänä sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen Koulunjohtaja Juha Ahde 48 klo 17:05-17:38 ja 49 klo 17:38-17:55 aikana. Erityisluokanopettaja Kaija Porkola 59 klo 17:58-18:20 aikana. Varhaiskasvatusjohtaja Vivi-Ann Koskimäki 50, 51, 52, 53, 54 ja 63 aikana klo 18:22-18:45. Asiat :t Pöytäkirjan allekirjoitus Vesa Hellsten Kirsi Kinnunen puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirja on tarkastettu Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Sivistystoimistossa Mervi Haapoja Juha Mäenpää , virka-aikana Sivistystoimistossa Kirsi Kinnunen sivistystoimenjohtaja

2 ILMAJOEN KUNTA Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU/ ASIALISTA Kokousaika Kokouspaikka , kello 17:00 Peltoniemen koulu Käsiteltävät asiat Pykälä Pöytäkirjan liitteet Asia Sivu SIV 46 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 SIV 47 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 SIV 48 AJANKOHTAISTA PELTONIEMEN KOULUSSA 3 SIV 49 SIV 50 JAANA LOUKASMÄEN KUNTALAISALOITTEEN JATKOKÄSITTELY 4 KOLMEN (3) LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMEN VAKINAISTAMINEN 6 SIV 51 TÄYTTÄMISLUPA SEITSEMÄLLE (7) LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMELLE 8 SIV 52 SIV 53 SEITSEMÄN (7) PERHEPÄIVÄHOITAJAN TOIMEN VAKINAISTAMINEN 10 SEITSEMÄN (7) PÄIVÄHOITAJAN TOIMEN VAKINAISTAMINEN 12 SIV 54 TÄYTTÄMISLUPA 11 PÄIVÄHOITAJAN TOIMELLE 14 SIV 55 TÄYTTÄMISLUPA ILMAJOKI-OPISTON TEKSTIILITYÖN JA ASKARTELUN OPETTAJAN VIRKAAN 15 SIV 56 LUOKANOPETTAJAN VIRKAVAALI (0151). ALKUSIJOITUSPAIKKA HERRALAN KOULU 16 SIV 57 LUOKANOPETTAJAN VIRKAVAALI (0167), ALKUSIJOITUSPAIKKANA VÄSTILÄN KOULU 18 SIV 58 ERITYISAVUSTUS PERUSOPETUKSEN RYHMÄKOON PIENENTÄMISEEN VUOSILLE SIV 59 1 ALAKOULUJEN OPPILASARVIOINNIN YHTENÄISTÄMINEN 22 SIV 60 ANOMUS LISÄTUNNEIKSI / KOSKENKORVAN KOULU 23 SIV 61 VIERASKIELISTEN OPPILAIDEN/OPISKELIJOIDEN OPETUKSEEN MYÖNNETTÄVÄ VALTIONAVUSTUS 24

3 ILMAJOEN KUNTA Sivistyslautakunta SIV 62 KOKOUSKUTSU/ ASIALISTA TÄYTTÄMISLUPA LUKION JA PERUSKOULUN YHTEISEN KUVATAITEEN PÄÄTOIMISEN TUNTIOPETTAJAN TEHTÄVÄÄN 25 SIV 63 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 26 SIV 64 KÄSITTELYJÄRJESTYKSEN MUUTOS Pöytäkirjan nähtävänäpito Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusosoitus ja valitusosoitus pidetään yleisesti nähtävänä kunnantalon sivistystoimistossa 24. päivänä huhtikuuta 2012 virka-aikana. Puheenjohtaja Ilmajoella 12. päivänä huhtikuuta 2012 Vesa Hellsten, merk.

4 Sivistyslautakunta SIV 46 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sivistyslautakunnan kokous tulee kutsua koolle vähintään neljä päivää ennen kokousta ja kokous on päätösvaltainen, kun yli puolet jäsenistä on läsnä. Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. SIV 47 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi tulee valita kaksi sivistyslautakunnan jäsentä. Sivistyslautakunta valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Aakkosjärjestyksen mukaan vuorossa ovat Tuija Takamäki ja Juha Mäenpää, joita pyydetään valmistamaan, että heillä ei ole estettä pöytäkirjantarkastukseen. Päätös: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Mervi Haapoja ja Juha Mäenpää.

5 Sivistyslautakunta SIV 48 AJANKOHTAISTA PELTONIEMEN KOULUSSA Sivistyslautakunta tutustuu Peltoniemen kouluun ja kuulee koulunjohtaja Juha Ahdetta. Sivistyslautakunta merkitsee tietoonsa saatetuksi em. asian. Koulunjohtaja Juha Ahde oli asiantuntijana kuultavana klo 17:05-17:38.

6 Sivistyslautakunta YHT 5/2012/117 SIV 49 JAANA LOUKASMÄEN KUNTALAISALOITTEEN JATKOKÄSITTELY SIV Sivistyslautakunta on käsitellyt Jaana Loukasmäen kuntalaisaloitetta koulujen järjestyssääntöjen päivittämisestä kokouksessaan ( 20). Sivistyslautakunta kuulee lasten ja nuorten parissa toimivia henkilöitä kevään 2012 aikana mm. kiusaamisen ehkäisyn toimenpiteisiin liittyen. Sivistyslautakunnan kuultavana koulunjohtaja Liimatainen sekä koulukuraattori Tuomas Vihtonen. Sivistyslautakunta merkitsee asian tietoonsa saatetuksi. Asiantuntijana kuultavina tämän asian käsittelyn aikana olivat koulukuraattori Tuomas Vihtonen klo 18:40-18:49 ja Herralan koulun koulunjohtaja Jouko Liimatainen klo 18:49-19:12. (Lisätietoja: sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh ). SIV ************** Sivistyslautakunta kuulee Peltoniemen koulun koulunjohtaja Juha Ahdetta. Sivistyslautakunta perustaa työryhmän, joka työstää syyskuun 2012 loppuun mennessä selkeän kiusaamisen ehkäisytoimintamallin lasten ja nuorten parissa työskenteleville Ilmajoen kunnassa. Työryhmään sivistyslautakunta nimeää seuraavat henkilöt: 1. sivistyslautakunnan edustaja Mervi Haapoja, 2. lukion ja peruskoulun maantiedon ja biologian lehtori Reijo Hentilä, 3. varhaiskasvatusjohtaja Vivi-Ann Koskimäki, 4. aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattori Anu Peltonen, 5. luokanopettaja Sirkku Ahde, 6. peruskoulun oppilaanohjauksen lehtori Elisa Kujanpää, 7. koulukuraattori Jorma Ala-Ilkka, 8. terveydenhoitaja Marja Ekola, 9. perheneuvolan edustaja Tuula Ahonen. Työryhmän koollekutsujana toimii koulukuraattori Ala-Ilkka.

7 Sivistyslautakunta Koulunjohtaja Juha Ahde oli asiantuntijana kuultavana klo 17:38-17:55.

8 Sivistyslautakunta YHT 124/2012/180 SIV 50 KOLMEN (3) LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMEN VAKINAISTAMINEN Käpälämäen päiväkodin toiminnan vakiinnuttua ja lasten päivähoitotarpeen lisääntyessä ei ole perusteita jatkaa määräaikaisia tehtäviä työsopimuslain perusteella. Ilmajoen kunnan tasolla tarkasteltuna on päivähoidon ja esiopetuksen laajuus, määrä ja pysyvyys sitä luokkaa, ettei ole enää syytä määräaikaisiin työsuhteisiin. Seuraavat henkilöt on otettu sisäisen hakumenettelyn kautta lastentarhanopettajien määräaikaisiin tehtäviin (Päivähoidonjohtajan päätös ). 1. Sosionomi AMK Piia Hietaharju. Hietaharju on toiminut määräaikaisena ryhmäperhepäivähoitajana ajalla sekä ja määräaikaisena lastentarhanopettajana Käpälämäen päiväkodissa ajalla Hietaharju on suorittanut 60 op varhaiskasvatuksen opintoja ja pedagogiikkaa. Hänellä on pätevyys lastentarhanopettajan toimeen. 2. Sosionomi AMK Paula Hietanen. Hän on toiminut määräaikaisena lastentarhanopettajana päiväkoti Metsätähdessä Ajalle on Hietaselle laadittu työsopimus lastentarhanopettajan tehtävistä Käpälämäen päiväkodissa. Hietanen on suorittanut 60 op varhaiskasvatuksen opintoja ja pedagogiikkaa. Hänellä on pätevyys lastentarhanopettajan toimeen. 3. Sosionomi AMK Jenni Neva-Keturi. Hän on toiminut ajalla päivähoitajana ja ryhmäperhepäivähoitajana. Ajalle on Neva-Keturin kanssa laadittu työsopimus lastentarhanopettajan tehtävistä Käpälämäen päiväkodissa. Neva-Keturi on suorittanut 60 op varhaiskasvatuksen opintoja ja pedagogiikkaa. Hänellä on pätevyys lastentarhanopettajan toimeen. Sivistyslautakunta anoo kunnanhallitukselta lupaa vakinaistaa seuraavat henkilöt lastentarhanopettajien tehtäviin, koska ko. toimia tarvitaan Ilmajoen kunnassa ja tehtäviä ei voida hoitaa sisäisin järjestelyin: 1. Piia Hietaharju 2. Paula Hietanen 3. Jenni Neva-Keturi Varhaiskasvatusjohtaja Vivi-Ann Koskimäki oli asiantuntijana kuultavana klo 18:22-18:24. (Lisätietoja: sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh ).

9 Sivistyslautakunta

10 Sivistyslautakunta YHT 157/2012/180 SIV 51 TÄYTTÄMISLUPA SEITSEMÄLLE (7) LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMELLE Käpälämäen päiväkodin toiminnan vakiinnuttua ja lasten päivähoitotarpeen lisääntyessä ei ole perusteita jatkaa määräaikaisia tehtäviä työsopimuslain perusteella. Ilmajoen kunnan tasolla tarkasteltuna on päivähoidon ja esiopetuksen laajuus, määrä ja pysyvyys sitä luokkaa, ettei ole enää syytä määräaikaisiin työsuhteisiin. Seuraavia lastentarhanopettajien toimia tarvitaan Ilmajoen kunnassa: 1. lastentarhanopettaja. Tehtävää hoitaa Katariina Kallio ajalla lastentarhanopettaja. Tehtävää hoitaa Virpi Kousa ajalla Kousalla on kymmenen aiempaa määräaikaista työsuhdetta ja sijaisuutta Ilmajoen päivähoidosta vuodesta 2008 alkaen. 3. lastentarhanopettaja. Tehtävää hoitaa Outi Mustakoski ajalla lastentarhanopettaja. Tehtävää hoitaa Essi Valli ajalla lastentarhanopettaja. Tehtävää hoitaa Sari Tukeva ajalla lastentarhanopettaja. Tehtävää hoitaa Eeva-Maija Valkola ajalla lastentarhanopettaja. Tehtävää on hoitanut Janni Salmela ajalla Tehtävät ovat tällä hetkellä Käpälämäen päiväkodissa tarvittavia toimia. Tällä hetkellä tehtävän 5. sijoituspaikka on Ala-Kuhnalan päiväkodissa ja tehtävien 6-7. sijoituspaikat ovat Paimenkujan päivähoitoyksikössä. Sivistyslautakunta anoo kunnanhallitukselta lupaa täyttää seitsemän (7) lastentarhanopettajan tointa, koska ko. lastentarhanopettajan tehtäviä tarvitaan Ilmajoen kunnassa ja tehtäviä ei voi hoitaa sisäisin järjestelyin. Tehtävät vakinaistetaan hakumenettelyn avulla. Varhaiskasvatusjohtaja Vivi-Ann Koskimäki oli asiantuntijana kuultavana klo 18:24-18:27. (Lisätietoja: sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh ).

11 Sivistyslautakunta

12 Sivistyslautakunta YHT 125/2012/180 SIV 52 SEITSEMÄN (7) PERHEPÄIVÄHOITAJAN TOIMEN VAKINAISTAMINEN Lasten päivähoitotarpeen lisääntyessä ei ole perusteita jatkaa määräaikaisia tehtäviä työsopimuslain perusteella. Ilmajoen kunnan tasolla tarkasteltuna on päivähoidon ja esiopetuksen laajuus, määrä ja pysyvyys sitä luokkaa, ettei ole enää perusteita määräaikaisiin työsuhteisiin. Lisäksi kotona hoitavien perhepäivähoitajien rekrytointi on erittäin haasteellista. Perhepäivähoitajia on eläköitynyt vuonna 2010 yhteensä neljä ja vuonna 2011 yhteensä kolme. Eläköityminen, perhepäivähoitajat ja varhaiskasvatus. Vuosi: Eläköityminen, perhepäivähoitajat: Eläköityminen, varhaiskasvatus yhteensä: Lisäksi seuraavat perhepäivähoitajat ovat ilmoittaneet irtisanoutuvansa toimistaan: perhepäivähoitaja Kirsi Hirvelä on ilmoittanut päivätyllä kirjeellään irtisanoutuvansa perhepäivähoitajan toimesta alkaen siirtyäkseen muihin tehtäviin Ilmajoen kunnassa. perhepäivähoitaja Anneli Männikkö on toimittanut sivistyslautakunnalle kirjeen , jossa hän irtisanoutuu perhepäivähoitajan vakinaisesta toimesta Ilmajoen kunnassa. Irtisanoutumisen syynä on siirtyminen alkaen eläkkeelle. Ilmajoen määräaikaiset perhepäivähoitajan työsuhteet tällä hetkellä: 1. Sari Talasmäki: ja Riikka Karjanlahti: ja Sirpa Ala-Nikkola: ja Päivi Viitamäki: Sonja Nurmi: Helena Rahkola: Maarit Änkilä-Savolainen:

13 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta anoo kunnanhallitukselta lupaa vakinaistaa seuraavat henkilöt perhepäivähoitajan toimiin, koska ko. toimia tarvitaan Ilmajoen kunnassa ja tehtäviä ei voida hoitaa sisäisin järjestelyin: 1. Sari Talasmäki 2. Riikka Karjanlahti 3. Sirpa Ala-Nikkola 4. Päivi Viitamäki 5. Sonja Nurmi 6. Helena Rahkola 7. Maarit Änkilä-Savolainen Varhaiskasvatusjohtaja Vivi-Ann Koskimäki oli asiantuntijana kuultavana klo 18:27-18:30. (Lisätietoja sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh ).

14 Sivistyslautakunta YHT 123/2012/180 SIV 53 SEITSEMÄN (7) PÄIVÄHOITAJAN TOIMEN VAKINAISTAMINEN Käpälämäen päiväkodin toiminnan vakiinnuttua ja lasten päivähoitotarpeen lisääntyessä ei ole perusteita jatkaa määräaikaisia tehtäviä työsopimuslain perusteella. Ilmajoen kunnan tasolla tarkasteltuna on päivähoidon laajuus, määrä ja pysyvyys sitä luokkaa, ettei ole enää syytä määräaikaisiin työsuhteisiin. Päivähoitajan tehtäviin on valittu seuraavat henkilöt päivähoidon sisäisen haun kautta (Päivähoidonjohtajan viranhaltijapäätös ) Lähihoitaja Susanna Kuusisto on toiminut henkilökohtaisena avustajana Päiväkoti Metsätähdessä ajalla ja päivähoitajana Käpälämäen päiväkodissa ajalla Hän on pätevä päivähoitajan toimeen. Lähihoitaja Tuija Köykkä on toiminut henkilökohtaisena avustajana Ennun päiväkodissa integroidussa pienryhmässä ajalla ja päivähoitajana Käpälämäen päiväkodissa ajalla Hän on pätevä päivähoitajan toimeen. Lastenohjaaja Tuula Mäensivu on toiminut henkilökohtaisena avustajana päiväkoti Metsätähdessä ja päiväkoti Vanamossa ajalla ja päivähoitajana Käpälämäen päiväkodissa ajalla Hän on pätevä päivähoitajan toimeen. Lähihoitaja Niina Tapanainen on toiminut henkilökohtaisena avustajana päiväkoti Metsätähdessä ajalla ja Lisäksi hän on toiminut päivähoitajan sijaisena päiväkoti Metsätähdessä ajalla ja ryhmäperhepäivähoitajana Ahonkallion ryhmiksessä Tapanainen on myös työskennellyt päivähoitajana Käpälämäen päiväkodissa ajalla Hän on pätevä päivähoitajan toimeen. Lastenohjaaja Hanna-Kaisa Mäkelä on toiminut kiertävänä ryhmäperhepäivähoitajana ja henkilökohtaisena avustajana ajalla , ryhmäperhepäivähoitajana Ahonradin ryhmiksessä ja päivähoitajana Käpälämäen päiväkodissa Hän on valmistunut lastenohjaajaksi vuonna Hän on pätevä päivähoitajan toimeen. Lähihoitaja Hanna Hatanpää on toiminut päivähoitajan sijaisena päiväkoti Vanamossa ajalla , ryhmäperhepäivähoitajana Ahonkallion ryhmiksessä ja päivähoitajana Käpälämäen päiväkodissa ajalla Hän on pätevä päivähoitajan toimeen. Lähihoitaja Carita Kiikeri on toiminut päivähoitajana ja ryhmäperhepäivähoitajana Ahonradin ryhmiksessä ajalla Kiikeri toimii päivähoitajana Käpälämäen päiväkodissa ajalla Hän on pätevä päivähoitajan toimeen.

15 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta anoo kunnanhallitukselta lupaa vakinaistaa seuraavat henkilöt päivähoitajan toimiin, koska ko. toimia tarvitaan Ilmajoen kunnassa ja tehtäviä ei voida hoitaa sisäisin järjestelyin: 1. Susanna Kuusisto 2. Tuija Köykkä 3. Tuula Mäensivu 4. Niina Tapanainen 5. Hanna-Kaisa Mäkelä 6. Hanna Hatanpää 7. Carita Kiikeri. Varhaiskasvatusjohtaja Vivi-Ann Koskimäki oli asiantuntijana kuultavana klo 18:30-18:32. (Lisätietoja sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh ).

16 Sivistyslautakunta YHT 158/2012/180 SIV 54 TÄYTTÄMISLUPA 11 PÄIVÄHOITAJAN TOIMELLE Lasten päivähoitotarpeen lisääntyessä ei ole perusteita jatkaa määräaikaisia tehtäviä työsopimuslain perusteella. Ilmajoen kunnan tasolla tarkasteltuna on päivähoidon ja esiopetuksen laajuus, määrä ja pysyvyys sitä luokkaa, ettei ole enää perusteita määräaikaisiin työsuhteisiin. Ilmajoen kunnan määräaikaiset päivähoitajan työsuhteet tällä hetkellä: 1. Tehtävää on hoitanut Heli Palomaa Tehtävää on hoitanut Johanna Mäkelä Tehtävää on hoitanut Niina Mäenpää Tehtävää on hoitanut Tanja Luhtala Tehtävää on hoitanut Satu Rantanen Tehtävää on hoitanut Minna Talvitie Tehtävää on hoitanut Anne-Mari Keisala Tehtävää on hoitanut Iida-Maria Saarakkala Tehtävää on hoitanut Riikka Koivumäki Tehtävää on hoitanut Mariitta Hinkkanen Tehtävää on hoitanut Maija Mäki-Latvala Tällä hetkellä tehtävät ovat Käpälämäen päiväkodissa, tehtävät Paimenkujan päivähoitoyksikössä, tehtävä 9. Ala-Kuhnalan päiväkodissa ja tehtävät Ennun päiväkodissa. Tehtävää 6 voidaan hoitaa huhtikuun ajan mm. huoltajien lomien vuoksi sisäisin järjestelyin. Sivistyslautakunta anoo kunnanhallitukselta lupaa täyttää 11 päivähoitajan tointa, koska ko. toimia tarvitaan Ilmajoen kunnassa ja tehtäviä ei voi hoitaa sisäisin järjestelyin. Tehtävät täytetään hakumenettelyn avulla. Varhaiskasvatusjohtaja Vivi-Ann Koskimäki oli asiantuntijana kuultavana klo 18:32-18:38. (Lisätietoja sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh ).

17 Sivistyslautakunta YHT 159/2012/180 SIV 55 TÄYTTÄMISLUPA ILMAJOKI-OPISTON TEKSTIILITYÖN JA ASKARTELUN OPETTAJAN VIRKAAN Ilmajoki-opiston tekstiilityön ja askartelun opettaja Kirsti Mäkinen on irtisanoutunut virastaan alkaen, (sivistystoimenjohtajan päätös ). Ilmajoki-opisto ei voi sisäisin järjestelyin hoitaa ko. tehtävää. Sivistyslautakunta pyytää kunnanhallitukselta täyttölupaa Ilmajokiopiston tekstiilityön ja askartelun opettajan virkaan. (Lisätietoja sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh ).

18 Sivistyslautakunta YHT 160/2012/180 SIV 56 LUOKANOPETTAJAN VIRKAVAALI (0151). ALKUSIJOITUSPAIKKA HERRALAN KOULU Luokanopettajan virka (0151), jossa on velvollisuus opettaa teknistä työtä ja poikien liikuntaa on ollut haettavana alkaen työvoimaministeriön nettisivuilla, Ilkka-lehdessä, kunnan ilmoitustaululla ja kunnan internet-sivuilla julkaistulla ilmoituksella. Viran alkusijoituspaikka on Herralan koulussa. Määräaikaan klo 12:00 mennessä saapui 20 hakemusta, joista 17 täyttää kelpoisuusehdot: Engström Sari, Huurinainen Niina, Juho Jussila, Kari Mari, Kemppainen Janne, Luhtala Masa, Matilainen Marja, Nurmenniemi Leena, Rantamäki Reijo, Saari Maria, Seppä-Ritola Noora, Somppi Heikki, Takala Mikko, Taivalmaa Tuomas, Tuikka Tiina, Vikki Jenni, Övermark Anne, Kärnä Reijo, Metsä-Ketelä Ville ja Renkola Sami. Sivistyslautakunnan on mahdollista tutustua hakupapereihin ennen kokousta. Hakuilmoitus ja hakijoista tehty ei-julkinen yhteenveto on lähetetty sivistyslautakunnalle haastattelukutsujen myötä ennen kokousta. Haastatteluun kutsuttiin seuraavat hakijat: Juho Jussila, Masa Luhtala, Janne Kemppainen, Mikko Takala, Leena Nurmenniemi, Tuomas Taivalmaa ja Heikki Somppi, Haastattelijoina toimivat sivistystoimenjohtaja ja Herralan koulun koulunjohtaja. Sivistyslautakunta päättää 1. valita luokanopettajan virkaan (0151) vakinaisesti lukien Masa Luhtalan. 2. valita varasijalle: Heikki Somppi. 3. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. 4. Valinta suoritetaan ehdollisena siten, että valitun on toimitettava hyväksyttävä Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa tiedoksisaannista, minkä jälkeen vaali vahvistetaan. Varalle valittujen valinta suoritetaan samoin ehdollisena ja heidän on toimitettava edellä mainitut selvitykset 30 päivän kuluessa kutsun tiedoksisaannista, mikäli heidät kutsutaan varasijalta hoitamaan virkaa. (Lisätietoja sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh ).

19 Sivistyslautakunta

20 Sivistyslautakunta YHT 161/2012/180 SIV 57 LUOKANOPETTAJAN VIRKAVAALI (0167), ALKUSIJOITUSPAIKKANA VÄSTILÄN KOULU Luokanopettajan virka (0167), jossa on velvollisuus opettaa alkuopetusta ja tyttöjen liikuntaa, on ollut haettavana alkaen työvoimaministeriön nettisivuilla, Ilkka-lehdessä, kunnan ilmoitustaululla ja kunnan internet-sivuilla julkaistulla ilmoituksella. Viran alkusijoituspaikka on Västilän koulussa. Määräaikaan klo 12:00 mennessä saapui 41 hakemusta, joista 38 täyttää kelpoisuusehdot: Engström Sari, Fält Tuula, Haapamäki Johanna, Harvisalo Riikka, Huurinainen Niina, Kalijärvi Marjukka, Kari Mari, Kilpeläinen Reetta, Kittilä Mari, Koivusalo Mirka, Kuisma Kirsi, Laine Minnamari, Latvanen Terhi, Lilja Kirsi, Luoma Anna-Reeta, Lähdesmäki Sonja, Matilainen Marja, Nurkkala Tiina, Nurmenniemi Leena, Pajusto Päivi, Pellonpää Marja, Perälä Hanna, Puri Mirka, Rantamäki Reijo, Rinto- Hiira Tiina, Rintala Sarianna, Rokala Eija, Saari Maria, Salovaara Sari, Seppä-Ritola Noora, Tenkanen Saara, Timonen Karoliina, Tuikka Tiina, Valasmo Mari, Viitala Maarit, Vikki Jenni, Ylinen-Luopa Taru-Tuulia, Övermark Anne, Metsä-Ketelä Ville, Mäki-Kahma Taru ja Saarikoski Katja. Sivistyslautakunnan on mahdollista tutustua hakupapereihin ennen kokousta. Hakuilmoitus ja hakijoista tehty ei-julkinen yhteenveto on lähetetty sivistyslautakunnalle haastattelukutsujen myötä ennen kokousta. Haastatteluun kutsuttiin seuraavat hakijat: Maarit Viitala, Päivi Pajusto, Taru-Tuulia Ylinen-Luopa, Marja Matilainen, Kirsi Kuisma, Johanna Haapamäki, Riikka Harvisalo ja Tuula Fält. Haastattelijoina toimivat sivistystoimenjohtaja ja Västilän koulun koulunjohtaja. Sivistyslautakunta päättää 5. valita luokanopettajan virkaan (0151) vakinaisesti lukien: Taru-Tuulia Ylinen-Luopa. 6. valita varasijalle: Kirsi Kuisma. 7. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. 8. Valinta suoritetaan ehdollisena siten, että valitun on toimitettava hyväksyttävä Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa

21 Sivistyslautakunta työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa tiedoksisaannista, minkä jälkeen vaali vahvistetaan. Varalle valittujen valinta suoritetaan samoin ehdollisena ja heidän on toimitettava edellä mainitut selvitykset 30 päivän kuluessa kutsun tiedoksisaannista, mikäli heidät kutsutaan varasijalta hoitamaan virkaa. (Lisätietoja sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh ).

22 Sivistyslautakunta YHT 119/2012/140 SIV 58 ERITYISAVUSTUS PERUSOPETUKSEN RYHMÄKOON PIENENTÄMISEEN VUOSILLE Ilmajoen kunta on saanut yhteensä euroa erityisavustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä ( dnro 3/280/2012) vuosille perusopetuksen opetusryhmien pienentämiseen. Vuosille Ilmajoen kunta sai euroa, ( dnro 368/520/2010). Hallitusohjelman mukaan perusopetuksen laadun kehittämisen yhtenä kohteena on opetusryhmien koon pienentäminen. Oppilasmääriltään pienemmät opetusryhmät parantavat opettajien mahdollisuuksia puuttua varhain oppimis- ja koulunkäyntivaikeuksiin, opetus- ja työ-muotojen monipuolistamiseen, innovatiivisten ja luovien oppimisym-päristöjen kehittämiseen sekä oppilaiden erilaisten lahjakkuuksien huomioimiseen. Samoin opetustilanteiden työskentelyrauhaa voi-daan näin parantaa ja kodin ja koulun yhteistyön edellytykset ovat paremmat pienessä opetusryhmässä. Opetusryhmien koon pienentämiseen osoitettava valtionavustus myönnetään ylläpitäjäkohtaisesti, hakemuksen perusteella, opetusryhmien pienentämiseen aiheutuviin kustannuksiin käytettäväksi vuosina Määrärahan käytöstä tulee raportoida kirjallisesti opetus- ja kulttuuriministeriölle. Valtion erityisavustusta voidaan käyttää henkilöstön palkkakustannuksiin, jotka kohdistuvat ensisijaisesti yli 25 oppilaan ryhmiin. resurssiopettajien palkkaukseen eli samanaikaisopetuksen järjestämiseen luokassa. jakotuntien lisäämiseen. ryhmien jakamiseen. jatketaan vuoden 2011 rahoituksella pienennettyjen luokkien toimintaa, mikäli se täyttää muut asetetut ehdot. Valtion erityisavustusta ei voida myöntää jos opetustunteja on päätetty vähentää ryhmäkokoja suurentamalla tai valtion erityisavustuksella ei todellisuudessa pienennettäisi nykyisiä ryhmäkokoja. samanaikaisesti käytettäväksi vuodelle myönnetyn vastaavan valtionavustuksen kanssa. alle 20 oppilaan luokkien jakamiseen kokoaikaisesti. erityisopetuksen ryhmien muodostukseen. tukiopetukseen.

23 Sivistyslautakunta Valtionavustuksen myöntämisen edellytyksenä on, että ylläpitäjällä on suunnitelma perusopetusryhmien pienentämiseksi ylläpitäjä sitoutuu raportoimaan rahoituksen käytöstä ylläpitäjä vastaa oppimateriaaliin, kalustukseen ja tiloihin tarvittavasta rahoituksesta. Erityisavustuksen määrärahalle vuosille on perustettu oma kustannuspaikkansa, Sivistyslautakunta hyväksyy perusopetuksen ryhmäkokojen pienentämiseen tarkoitetun valtionavustuksen lukuvuodelle käytettäväksi suunnitelman mukaisesti seuraavien vuosiviikkotuntien (vvt) muodossa uusien perusopetusryhmien lisäämiseksi, jakotunteihin ja samanaikaisopetukseen: a) Ahonkylän koululle 17 vvt. Kustannusvaikutus noin sivukuluineen. b) Herralan koululle 22 vvt. Kustannusvaikutus noin sivukuluineen. c) Ilomäen koululle 4 vvt. Kustannusvaikutus noin sivukuluineen. d) Koskenkorvan koululle 7 vvt. Kustannusvaikutus noin sivukuluineen. e) Neiron koululle 12 vvt. Kustannusvaikutus noin sivukuluineen. f) Palonkylän koululle 5 vvt. Kustannusvaikutus noin sivukuluineen. g) Västilän koululle 7 vvt. Kustannusvaikutus noin sivukuluineen. h) Kiertävä samanaikaisopettaja. Kustannusvaikutus noin sivukuluineen. Lisäksi sivistyslautakunta antaa tämän tiedoksi kunnanhallitukselle. (Lisätietoja: sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh ).

24 Sivistyslautakunta YHT 162/2012/41 SIV 59 ALAKOULUJEN OPPILASARVIOINNIN YHTENÄISTÄMINEN Ilmajoen kunnan alakoulujen käytännöt ovat erilaisia sanallisten ja numeeristen oppilasarviointien suhteen. MultiPrimus-oppilashallintoohjelman käyttö edellyttää yhtenäistä oppilasarviointia kunnan kouluissa, kuten myös oppilaan etukin. Sivistyslautakunnalle toimitetaan liitteenä 1 koulunjohtajien Jarmo Kuoppalan ja Niina Ylihärsilän toimesta yhtenäistetyt todistuspohjat käyttäytymisen arvioinnin ohjeistuksella. Kuoppala ja Ylihärsilä ovat kuulleet asiassa kaikkia Ilmajoen kunnan koulunjohtajia. Sivistyslautakunta hyväksyy liitteen 1 mukaiset todistuspohjat käyttöönotettavaksi. Lisäksi sivistyslautakunta hyväksyi Kaija Porkolan kokouksessa esittämän ehdotuksen 2 tällä hetkellä Herralan koulun yhteydessä olevan pienryhmän todistusarvioinniksi. Erityisluokanopettaja Kaija Porkola oli asiantuntijana kuultavana klo 17:58-18:20. (Lisätietoja sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh ).

25 Sivistyslautakunta YHT 163/2012/41 SIV 60 ANOMUS LISÄTUNNEIKSI / KOSKENKORVAN KOULU Koskenkorvan koulun koulunjohtaja Irma Petäjävirta hakee päivätyllä kirjeellään vähintään 10 lisätuntia lukuvuoden tuntikehykseen Koskenkorvan koululle, SIV Petäjävirran kirje on esityslistan oheismateriaalina. Sivistystoimenjohtaja on käynyt Irma Petäjävirran kanssa läpi Koskenkorvan koulun tuntikehystä vuodelle Sivistyslautakunta viittaa aiempaan pykälään 58 lukuvuodelle perusopetuksen ryhmäkokojen pienentämiseen tarkoitetusta valtionavustuksesta. Sivistyslautakunta katsoo asian tulleen näin loppuun käsitellyksi. (Lisätietoja: sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh ).

26 Sivistyslautakunta YHT 164/2012/140 SIV 61 VIERASKIELISTEN OPPILAIDEN/OPISKELIJOIDEN OPETUKSEEN MYÖNNETTÄVÄ VALTIONAVUSTUS Opetushallitus (Dnro 275/514/2011) on myöntänyt hakemuksesta euroa valtionavustusta vuonna 2011 aiheutuneisiin kustannuksiin seuraavasti: vieraskielisten oppilaiden/opiskelijoiden suomi toisena kielenä opetus ja/tai muun opetuksen tukeminen 93 tunnin osalta. Tarkoitukseen myönnetystä rahasta myönnetään valtionavustusta 86 % hyväksytyistä laskennallisista kustannuksista. Sivistyslautakunta merkitsee asian tietoonsa saatetuksi. (Lisätietoja: sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh ).

27 Sivistyslautakunta YHT 165/2012/180 SIV 62 TÄYTTÄMISLUPA LUKION JA PERUSKOULUN YHTEISEN KUVATAITEEN PÄÄTOIMISEN TUNTIOPETTAJAN TEHTÄVÄÄN Lukion ja peruskoulun yhteinen kuvataiteen päätoiminen tuntiopettaja tarvitaan toistaiseksi. Kuvataiteen tuntimäärä on sellainen, ettei ole perusteita määräaikaisuuteen. Lukio ei voi sisäisin järjestelyin hoitaa ko. tehtävää. Sivistyslautakunta pyytää kunnanhallitukselta lupaa täyttää alkaen lukion ja peruskoulun yhteisen kuvataiteen päätoimisen tuntiopettajan tehtävät toistaiseksi. (Lisätietoja sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh ).

28 Sivistyslautakunta SIV 63 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT Sivistystoimen talouden toteuma kuukausilta 1-3, Koskenkorvan ryhmiksen tilanne. Sivistyslautakunnan ja sivistystoimen esimiesten keskustelutilaisuus perjantaina klo 8:00-16:00 perusopetuksen järjestäjätason laatukriteereistä. Seuraava sivistyslautakunnan kokous pidetään maanantaina klo 17:00 kunnantalolla. Sivistyslautakunta merkitsee em. asiat tietoonsa saatetuksi. Varhaiskasvatusjohtaja Vivi-Ann Koskimäki oli asiantuntijana kuultavana klo 18:38-18:45. (Lisätietoja sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh ).

29 Sivistyslautakunta SIV 64 KÄSITTELYJÄRJESTYKSEN MUUTOS Sivistyslautakunta sopi kokouksen alussa siitä, että 59 asian käsittely siirretään 49 ja 50 väliin.

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 12 Sivistyslautakunta sivu 1. Kultavuoren päiväkoti ja Hotelli Sorsanpesä

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 12 Sivistyslautakunta sivu 1. Kultavuoren päiväkoti ja Hotelli Sorsanpesä ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 12 Sivistyslautakunta sivu 1 Kokousaika 13.12.2011, kello 17:00 19:00. Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Kultavuoren päiväkoti ja Hotelli Sorsanpesä Hellsten

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Sivistyslautakunta sivu 1. 11.8.2011, kello 17:00-18:10 Kunnantalo

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Sivistyslautakunta sivu 1. 11.8.2011, kello 17:00-18:10 Kunnantalo ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Sivistyslautakunta sivu 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa 11.8.2011, kello 17:00-18:10 Kunnantalo Hellsten Vesa, pj Haapoja Mervi Kujanpää

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Sivistyslautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Sivistyslautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Sivistyslautakunta sivu 1 Kokousaika 30.8.2011, kello 17.00 19:40 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Jaakko Ilkan koulu Hellsten Vesa, pj Haapoja Mervi,

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Sivistyslautakunta sivu 1. Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Sivistyslautakunta sivu 1. Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Sivistyslautakunta sivu 1 Kokousaika 28.1.2011, kello 14.30 17:00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Hellsten Vesa,

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Sivistyslautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Sivistyslautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Sivistyslautakunta sivu 1 Kokousaika 19.6.2012, kello 17:00 19:12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Kunnantalo Hellsten Vesa, pj Korvola Vesa Kujanpää

Lisätiedot

No 3/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 23. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 3/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 23. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 23 KOKOUSAIKA 28.5.2015 klo 18-18.43 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 4.12.2013 klo 18.00-18.40 Paikka Ravintola Kammari, Olos Asiat 111 Kokouksen avaaminen 112 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 113 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 10 Sivistyslautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 10 Sivistyslautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 10 Sivistyslautakunta sivu 1 Kokousaika Torstai 22.11.2012, kello 17:00 19:22. Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ahonkylän koulu Hellsten Vesa, pj Haapoja Mervi

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 27.10.2011, kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Jaakko Ilkan koulu Löppönen Markku, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 24.4.2012, kello 17.30 18.15 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 14 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 3 / 2016 KOKOUSAIKA Ti 19.4.2016 klo 18.30 19.50 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 14 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 3 / 2016 KOKOUSAIKA Ti 19.4.2016 klo 18.30 19.50 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 14 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 3 / 2016 KOKOUSAIKA Ti 19.4.2016 klo 18.30 19.50 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu Jäsenet: paikalla: Varajäsenet: paikalla: Saukko Piia, pj. x Saukko

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 8.8.2011, kello 17.00 17.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Haavisto Veli, puheenjohtaja

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta PERHEPÄIVÄHOITAJA HILLEVI HUUSKOSEN IRTISANOUTUMINEN

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta PERHEPÄIVÄHOITAJA HILLEVI HUUSKOSEN IRTISANOUTUMINEN 2 1. PERHEPÄIVÄHOITAJA HILLEVI HUUSKOSEN IRTISANOUTUMINEN Siv.ltk 13 Valmistelija: päivähoidon ohjaaja Pauliina Oittinen p. 040 702 8601 Esityslistan liite 1 nähtävillä kokouksessa Perhepäivähoitaja Hillevi

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 25 Kokousaika 25.3.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Konneveden kunnantalo

Konneveden kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 4/2019 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 21.5.2019 klo 16.30 - KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo JÄSEN: Antti Waris, pj Henri Hedman, vpj Pirkko Hynninen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2016 Sivistyslautakunta. 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2016 Sivistyslautakunta. 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 3.3.2016 klo 17.00-18.10 Paikka Muonion kirjasto Asiat 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen 13 Sivistyslautakunnan vuoden 2015 toiminnallisten

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/19.4.2011 Kokousaika 19.4.2011 klo 19.00 20.18 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä -

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 29.9.2011 Kokousaika Torstai 6.10.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (- ) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (- ) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2012 Kokousaika Maanantai 25.6.2012 klo 16.00 16.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Sivistyslautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Sivistyslautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Sivistyslautakunta sivu 1 Kokousaika 15.6.2011, kello 17:00 19:28 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Muut saapuvilla olleet Kunnantalo Hellsten Vesa, pj.

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27 KOKOUSAIKA 16.5.2013 klo 18- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2015. Sivistyslautakunta 05.05.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2015. Sivistyslautakunta 05.05.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2015 Sivistyslautakunta 05.05.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 05.05.2015 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Hellgren

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta 27.8.2015 34

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta 27.8.2015 34 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 33 KOKOUSAIKA 27.8.2015 klo 18- KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi Hintikka

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Sivistyslautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Sivistyslautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Sivistyslautakunta sivu 1 Kokousaika 7.5.2012, kello 17:00 20:30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Muut saapuvilla olleet Kunnantalo Hellsten Vesa, pj

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Sivistyslautakunta sivu 1. Seinäjoen kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Sivistyslautakunta sivu 1. Seinäjoen kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Sivistyslautakunta sivu 1 Kokousaika Keskiviikko 12.12.2012, kello 17:00 18:34. Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Muut saapuvilla olleet Seinäjoen kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto

Lisätiedot

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN.

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. ASIAT: 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 46 Luokanopettajan

Lisätiedot

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39 KOKOUSAIKA 15.10.2015 klo 18- KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman,

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 Kokousaika 18.10.2018 klo 18.10-18.27 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1. Kunnanhallituksen huone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1. Kunnanhallituksen huone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 24.5.2012, kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen huone Löppönen Markku,

Lisätiedot

Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:00. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone. Käsiteltävät asiat

Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:00. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone. Käsiteltävät asiat Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Aika 20.02.2017, klo 13:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsiteltävät asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17 Päiväkodin

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50 KOKOUSAIKA 13.12.2012 klo 17- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Timo Manninen, pj Marko

Lisätiedot

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo. Henri Hedman, vpj - Esa Vihtonen -

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo. Henri Hedman, vpj - Esa Vihtonen - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39 KOKOUSAIKA 15.10.2015 klo 18-18.46 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Lautakuntien kokoushuone,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2013. Sivistyslautakunta 28.05.2013 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2013. Sivistyslautakunta 28.05.2013 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2013 Sivistyslautakunta 28.05.2013 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 28.05.2013 klo 18.00 19.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Koskinen

Lisätiedot

No 4/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 37

No 4/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 37 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 4/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 37 KOKOUSAIKA 11.9.2014 klo 18-19.30 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 3/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 21. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 3/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 21. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 3/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 21 KOKOUSAIKA 12.4.2013 klo 18- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 22 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 4/2016 KOKOUSAIKA To 19.5.2016 klo 18.30 19.45 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 22 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 4/2016 KOKOUSAIKA To 19.5.2016 klo 18.30 19.45 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 22 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 4/2016 KOKOUSAIKA To 19.5.2016 klo 18.30 19.45 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu Jäsenet: paikalla: Varajäsenet: paikalla: Saukko Piia, pj. Saukko

Lisätiedot

122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 98 46 123 Opetussuunnitelman muutos / Käyttäytymisen arviointi

122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 98 46 123 Opetussuunnitelman muutos / Käyttäytymisen arviointi PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 7 / 2009 Sivistyslautakunta KOKOUSAIKA Torstai 26.11.2009 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Jäsenet Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Jäsenet Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 Kokousaika Torstai klo 19.22 20.36 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015 Sivistyslautakunta 02.06.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 02.06.2015 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Hellgren Jussi

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 1 SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUSTEN AIKA JA PAIKKA SEKÄ KOOLLEKUTSUMINEN 3

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 1 SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUSTEN AIKA JA PAIKKA SEKÄ KOOLLEKUTSUMINEN 3 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 10.2.2012 Kokousaika 9.2.2012 klo 17.00-17.55 Kokouspaikka Konneveden kunnanvirasto Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15. KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16.

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15. KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16. SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 17 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 28.1.2013 klo 16.00-16.45 Paikka Kunnantalo, valtuustosali ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 2/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 13. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 2/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 13. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 2/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 13 KOKOUSAIKA 15.3.2013 klo 18- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 22.5.2018 Kokousaika Tiistai 22.5.2018 klo 20.00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (-) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (-) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 9 17.6.2016 126 Kokousaika 17.6.2016 klo 17:00 17.50 Kokouspaikka Kunnantalon valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Puheenjohtaja. varajäsen. Kraapo Juha esittelijä/sihteeri

Puheenjohtaja. varajäsen. Kraapo Juha esittelijä/sihteeri Viranomainen No 3/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 32 KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.6.2015 17.30 18.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 28.10.2011 Kokousaika Torstai 3.11.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

Torstaina 24.11.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina 24.11.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 10/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 24.11.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. 4. liite 1 6. liite 2 7. liite 3 8.. Kokouksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2013. Perusturvalautakunta. 21.5.2013 klo 17.00 17.45

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2013. Perusturvalautakunta. 21.5.2013 klo 17.00 17.45 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 21.5.2013 klo 17.00 17.45 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2/2014 11

PÖYTÄKIRJA 2/2014 11 Sivistystoimen suomenkielinen jaosto PÖYTÄKIRJA 2/2014 11 Aika 11.03.2014 kl. 18.30 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 9 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 133 10 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30-18:08 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Jokioja Tiina Puheenjohtaja Annala Hanna Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa Kuusisto Kosti

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 Kokousaika Tiistai 24.7.2012 klo 17.00 17.56 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2016. Sivistyslautakunta 18.04.2016 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2016. Sivistyslautakunta 18.04.2016 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2016 Sivistyslautakunta 18.04.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Maanantai 18.04.2016 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. SIVLTK, 15.4.2015 18:00, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. SIVLTK, 15.4.2015 18:00, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO SIVLTK, 15.4.2015 18:00, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 19 Tuntikehys perusopetuksessa ja lukiossa lukuvuonna 2015-2016... 2 20 Vararehtorien nimeäminen Perälän ja Äystön kouluihin...

Lisätiedot

37 Poikkeaminen lähikouluperiaatteesta / ei julkinen. 40 Lastentarhanopettajan viran haku- ja valintaprosessi

37 Poikkeaminen lähikouluperiaatteesta / ei julkinen. 40 Lastentarhanopettajan viran haku- ja valintaprosessi REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 5/2018 KOKOUSAIKA Maanantai 6.8.2018 klo 18.00-19.52 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia n:o Liite n:o Kisatien koulu Asia 36 Kokouksen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015 NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.1.2015 Keskiviikko klo 18 19.30 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

TÄYTTÖLUPIEN HAKEMINEN KOULUTOIMEN VIRKOIHIN JA TYÖSOPIMUSSUHTEISIIN TEHTÄVIIN

TÄYTTÖLUPIEN HAKEMINEN KOULUTOIMEN VIRKOIHIN JA TYÖSOPIMUSSUHTEISIIN TEHTÄVIIN Koulutuslautakunta 20 29.04.2014 Kunnanhallitus 105 12.05.2014 Kunnanhallitus 124 26.05.2014 TÄYTTÖLUPIEN HAKEMINEN KOULUTOIMEN VIRKOIHIN JA TYÖSOPIMUSSUHTEISIIN TEHTÄVIIN Koulutuslautakunta 29.04.2014

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 3/2014 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 3/2014 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 14.5.2014 klo 18-19.20 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat 33 Kokouksen avaaminen 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Törmä Leila Puheenjohtaja Jokioja Tiina 1. Varapuheenjohtaja Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa

Lisätiedot

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio () () () () () () ()

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 1 05.01.2017 Kokousaika Torstai 05.01.2017 klo 15.30- Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 Kokousaika Keskiviikko 8.8.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 22.5.2018 Kokousaika Tiistai 22.5.2018 klo 20.00 21.17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 4 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 4 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 4 / 2013 63 Kokousaika Keskiviikko 19.6.2013 klo 18-19.40 Kokouspaikka Liipolanjärvi, Kosken kunnan uimaranta, Järvenmaantie 71 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli

Lisätiedot

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA KESKIVIIKKONA KLO ALKAEN.

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA KESKIVIIKKONA KLO ALKAEN. MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA KESKIVIIKKONA 18.05.2016 KLO 19.00 ALKAEN. ASIAT: 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 36

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (-) Piispanen Sanna (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (-) Piispanen Sanna (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2010 Kokousaika Maanantai klo 19.00 19.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sivistyslautakunta 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sivistyslautakunta 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010 Sivistyslautakunta 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 18.05.2010 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1 Kokousaika 20.01.2016 kello 18.00 19.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 1 KOKOUSAIKA 19.4.2012 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Timo Manninen, pj - Marko Sasinsalmi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/2009 Kokousaika Keskiviikko klo 19.00 20.02 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet (ja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 14.8.2012, kello 17.30 18.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00 Sivistyslautakunta 28.4.2015 43 Kokousaika 28.4.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja ENONTEKIÖN KUNTA Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 28.9.2011 klo 16-16.25 Kokouspaikka Virastotalo Saapuvilla Seppo Alatörmänen pj olleet jäsenet Jyri Hautamäki vpj Mika Vaari vj Sirpa-Liisa Korva

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 310 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 04.12.2009 kello 15.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstai 9.1.2014 klo 17.00 17.36 Isonkyrön

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015 MUONION-ENONTEKIÖN ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kokousaika To 29.10.2015 klo 19.00 19.32 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Muonion kunnasta: Hietala Kosti, I vpj. Kangosjärvi Ulla-Maija

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 Aika 13.6.2013 klo 19.00 19.40 Paikka Karvian kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Maaseutulautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Maaseutulautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Maaseutulautakunta sivu 1 Kokousaika 27.9.2011, kello 19.00 19.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilmajoen kunnan entisen virastotalon kokoushuone(vanha käräjäsali)

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 3 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 3 / 2015 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 15.4.2015 klo 18 Kokouspaikka Kosken kunnantalo, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 36- Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj. :t 36- Nummela

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013. Perusturvalautakunta. 10.4.2013 klo 17.00-17.35

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013. Perusturvalautakunta. 10.4.2013 klo 17.00-17.35 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 10.4.2013 klo 17.00-17.35 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivistyslautakunta Sivu 19 KOKOUSAIKA

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivistyslautakunta Sivu 19 KOKOUSAIKA ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivu 19 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstaina 20.3.2014 kello 18.30 20.58 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 Aika 29.5.2012 klo 19.18 20.29 Paikka Saran koulu Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja Haavisto Jonna jäsen Hietikko

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 23.05.2012 klo 17.00 18.08 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 11 17 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Lakeuden jätelautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Lakeuden jätelautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Lakeuden jätelautakunta sivu 1 Kokousaika 15.11.2011, kello 18.00 19.20 Kokouspaikka Ilmajoen kunta, kunnanhallituksen kokoushuone, Ilkantie 18 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 21.9.2016 klo 18.30 21.05 KOKOUSPAIKKA Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne (

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 22.10.2010 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Luoma

Lisätiedot

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio. (x) (x) (-) (-) (-) (-) (x)

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio. (x) (x) (-) (-) (-) (-) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 16.9.2016 Kokousaika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00-19.21 Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 27.3.2012, kello 17.30 18.50 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja

Lisätiedot

Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL

Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2011 108 Kokousaika Torstai 8.12.2011 klo 18-18.47 Kokouspaikka Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj. :t 103-112

Lisätiedot

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 Aika 23.2.2017 klo 18.01-18.22 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Ympäristölautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Ympäristölautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 25.10.2011, kello 17.30 20.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Nuorisotalo Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala Jussi,

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 81 Kokousaika Keskiviikko 11.9.2013 klo 18 20.21 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja

Lisätiedot

Jukka Lehtinen, puheenjohtaja Eija Salo, vpj Susanna Koskinen Vesa Liukkonen Tarja Nieminen

Jukka Lehtinen, puheenjohtaja Eija Salo, vpj Susanna Koskinen Vesa Liukkonen Tarja Nieminen KOKOUSKUTSU/ ESITYSLISTA Nro 2/2017 KOKOUSAIKA klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kivimaan koulu JÄSEN: Jukka Lehtinen, puheenjohtaja Eija Salo,

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016. Tiistaina klo Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, Marttila

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016. Tiistaina klo Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, Marttila 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.6.2016 klo 18.00 20.55 KOKOUSPAIKKA Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne ( X )

Lisätiedot

HUMPPILAN KUNTA KOKOUSKUTSU SIVISTYSLAUTAKUNTA 4/2017

HUMPPILAN KUNTA KOKOUSKUTSU SIVISTYSLAUTAKUNTA 4/2017 KOKOUSKUTSU SIVISTYSLAUTAKUNTA 4/2017 KOKOUSAIKA Torstai 7.9.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite 30 31 32 33 1 34 2 35 3 36 4 37 5 38 Kunnanvirasto Asia nro, asia, liite nro Kokouksen

Lisätiedot

Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi

Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi KINNULAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu 18 Kokousaika Keskiviikkona 08.05.2019 klo 17.00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.30 19.15 KOKOUSPAIKKA Läsnä: Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio Kirsti Kivisaari Pekka Kivisaari

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 4-2015. Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 4-2015. Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Lakeuden jätelautakunta sivu 1. Westenergy Oy:n jätevoimala, Vaasa

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Lakeuden jätelautakunta sivu 1. Westenergy Oy:n jätevoimala, Vaasa ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Lakeuden jätelautakunta sivu 1 Kokousaika 17.3.2011, kello 14.00 15.30 Kokouspaikka Westenergy Oy:n jätevoimala, Vaasa Saapuvilla olleet jäsenet Ilmajoki: Alavus:

Lisätiedot