tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö"

Transkriptio

1 Kokouksen sihteerin KOKOUSKUTSU puh ( Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina klo alkaen. Kokouspaikkana on tiedekunnan kokoushuone (ss 113). Yliopistonkatu 8, 2. krs. Kokouksen asia- ja esityslistat toimitetaan ohessa varsinaisille jäsenille. Varajäsenille on toimitettu vain asialista kokouskutsun yhteydessä. Mikäli joku varsinaisista jäsenistä on estynyt saapumaan kokoukseen pyydän, että hän ilmoittaisi asiasta varamiehelleen ja toimittaisi samalla myös esityslistan. Dekaani Kyösti Kurtakko Jakelu: tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö

2 Kokouksen 3 / 2009 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KL Varpuliisa Korpivaaran väitöskirjan arvosteleminen 4. Esitarkastajien määrääminen KM Anna-Kaisa Sipilän väitöskirjaksi tarkoitetulle tutkimukselle 5. Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuurin täyttöön liittyvät toimenpiteet 6. KT Klaus Toivosen kasvatustieteen lehtorin viran muuttaminen kasvatustieteen yliopistonlehtorin viraksi 7. Opettajan pedagogisten opintojen (60 op) ja yliopistopedagogisten opintojen (25 op) opetussuunnitelmien hyväksyminen lukuvuodelle Rehtori- ja oppilaitosjohdon koulutuksen (25 op) opetussuunnitelman hyväksyminen lukuvuodelle Pro gradu tutkielmien tarkastajien määrääminen 10. Pro gradu tutkielmien arvosteleminen 11. Avoimen yliopiston toimeenpanosuunnitelman hyväksyminen kesälle 2009 ja lukuvuodelle Mahdolliset muut asiat

3 Pia Satta-Hakso p Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Asioiden käsittelystä hallintoelimissä Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin mukaan kutsu hallintoelimen kokoukseen on lähetettävä viimeistään kolme arkipäivää ennen kokousta. Saman johtosäännön 33 :n 4 momentin mukaan hallintoelin on päätösvaltainen, kun läsnä on kokouksen puheenjohtajan lisäksi vähintään puolet muista jäsenistä. Kokouskutsut asialistoineen on postitettu jäsenille (ja varajäsenille) torstaina Esitys Todettaneen kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

4 Pia Satta-Hakso p Ilmoitusasiat Esitys Todetaan seuraavat ilmoitusluontoiset asiat: Nimitykset: - KL Sari Vidén on nimitetty projektitutkijan (naistutkimuksen osahanke, joka liittyy valtakunnalliseen TASUKO-projektiin) määräaikaiseen työsopimussuhteiseen tehtävään KM Eiri Sohlman on nimitetty koulutussuunnittelijan (Tarinamestari-hanke) määräaikaiseen virkasuhteeseen HTM Tuija Kuusela-Korva on nimitetty tutkimusavustajan (Opettajankoulutus sekä Pohjoisen Pojat hanke) määräaikaiseen työsopimussuhteiseen tehtävään KM Marjaana Kangas on nimitetty projektipäällikön (InnoSchool-hanke) määräaikaiseen työsopimussuhteiseen tehtävään KM Saana Korva on nimitetty projektitutkijan (InnoSchool-hanke) määräaikaiseen työsopimussuhteeseen Muut ilmoitusluontoiset asiat: - Liitteenä 1 Lapin yliopiston esittely- ja kokousmenettelyohje. - Liitteenä 2 Opiskelupalveluiden laatima tilasto Tutkintotavoitteista ja niiden toteutumisesta ajalla Dekaanin päätöksillä (päätökset ) on hyväksytty vaihto-opiskelijat liitteiden 3 ja 4 mukaisesti. - Yliopisto on saanut ohjeet koskien vuonna 2009 käytäviä opetusministeriön ja yliopistojen välisiä neuvotteluja. Yliopiston opettajankoulutuksen tilanteesta ja

5 suunnitelmista edellytetään erillisraportointia mennessä. Dekaanin päätöksellä (päätös ) on edellä mainittua tehtävää varten asetettu työryhmä, johon kuuluvat dekaani Kyösti Kurtakon (pj.) lisäksi varadekaani Anneli Lauriala, rehtori Eija Valanne, yliopistonlehtori Raimo Kaasila ja hallintopäällikkö Pia Satta-Hakso. - Liitteenä 5 hallintojohtajan kirje (kirje ) vuoden 2009 vpj arviointiin varatuista palkkojen korotusvaroista. - Korkeakoulujen arviointineuvosto on nimittänyt Lapin yliopiston auditoinryhmän puheenjohtajaksi tutkimusjohtaja Timo Aarrevaaran Helsingin yliopistosta ja muiksi jäseniksi vararehtori Hannu Apajalahden Sibelius Akatemiasta, kehitysjohtaja Mirja Toikan Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta, projektijohtaja Tani Järvisen Laatukeskuksesta ja SYL:in nimeämänä oikeustieteen ylioppilas Maiju Mäkilän Turun yliopistosta. Auditointiryhmä vierailee Lapin yliopistossa Helsingin yliopiston kasvatustieteen laitos ja Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunta ovat solmineet yhteistyösopimuksen Opetusministeriön kehittämis- ja tutkimushankkeesta Tasa-arvo ja sukupuolitietoisuus opettajankoulutuksessa. Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunta voi sopimuksen mukaan laskuttaa enintään euroa sekä yleiskustannusosuuden 13 %.

6 Terhi Mella p Lisäjäsenet: Kaasila, Raimo Määttä, Kaarina Ruokamo, Heli 3. KL Varpuliisa Korpivaaran väitöskirjan arvosteleminen KL Varpuliisa Korpivaaran väitöskirjaksi tarkoittaman tutkimuksen Opintokeskuksen itsearviointi muuttuuko sana toiminnaksi? on tarkastettu kasvatustieteiden tiedekunnassa. Vastaväittäjänä oli emeritusprofessori Esko Kalaoja, Oulun yliopistosta. Hänen lausunto on liitteen 1. Lapin yliopiston johtosäännön 19 :n kohdan 20 mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on määrätä mm. väitöskirjan esitarkastajat ja vastaväittäjät ja arvostella nämä opintosuoritukset. Yliopistoasetuksen (115/98) 18 :n 2 momentin mukaan ennen opintosuorituksen arvostelua tekijälle on varattava tilaisuus vastineen antamiseen esitarkastajan tai vastaväittäjän lausunnosta. Varpuliisa Korpivaaralla ei ole huomauttamista vastaväittäjän lausuntoon (liite 2). Kustoksen lausunto väitöstilaisuuden kulusta on liitteenä 3. Asiassa ei ole esittelymenettelyä.

7 Terhi Mella p Esitarkastajien määrääminen KM Anna-Kaisa Sipilän väitöskirjaksi tarkoitetulle tutkimukselle Lapin yliopiston johtosäännön 19 :n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on määrätä väitöskirjojen esitarkastajat. KM Anna-Kaisa Sipilä on jättänyt väitöskirjaksi tarkoitetun tutkimuksensa Tuettu kommunikointi avustajien käsitysten valossa kasvatustieteiden tiedekuntaan esitarkastajien määräämistä varten. Esitys Päätetään määrätä KM Anna-Kaisa Sipilän väitöskirjaksi tarkoitetun tutkimuksen Tuettu kommunikointi avustajien käsitysten valossa esitarkastajiksi professori Eija Kärnä, Joensuun yliopisto ja KT, yliopistonlehtori Elina Kontu, Helsingin yliopisto.

8 Pia Satta-Hakso p Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuurin täyttöön liittyvät toimenpiteet FT, dosentti Eila Jeronen on kirjeellään hakenut kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentiksi Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekuntaan. Hakemusasiakirjat ovat liitteenä. Yliopistoasetuksen (115/98) 8 :n mukaan dosentiksi voidaan hakemuksesta nimittää henkilö, jolla on perusteelliset tiedot omalta alaltaan, julkaisuilla tai muulla tavoin osoitettu kyky itsenäiseen tutkimustyöhön tai taiteelliseen työhön ja hyvä opetustaito. Hakijan tieteellisestä tai taiteellisesta pätevyydestä on hankittava lausunto vähintään kahdelta asiantuntijalta, jollei lausunnon hankkimista pidetä erityisestä syystä tarpeettomana. Hakijan on annettava julkinen opetusnäyte, jollei sitä erityisestä syystä pidetä tarpeettomana. Lapin yliopiston johtosäännön 19 :n mukaan tiedekuntaneuvosto huolehtii dosentin viran täyttöön liittyvistä toimenpiteistä. Johtosäännön 6 :n mukaan yliopiston hallitus nimittää dosentit. Esitys 1 Esitys 2 Todettaneen, että FT Eila Jerosen kiinnittäminen Lapin yliopistoon dosentuuriin on opetuksen ja tutkimuksen kannalta tarkoituksenmukaista. Vahvistettaneen FT Eila Jerosen hakeman dosentuurin nimeksi kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikka.

9 Pia Satta-Hakso p KT Klaus Toivosen kasvatustieteen lehtorin viran muuttaminen kasvatustieteen yliopistonlehtorin viraksi Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan hyväksynyt yliopiston uuden opetus- ja tutkimushenkilökunnan virkarakenteen. Virkarakenteen kolmannessa ryhmässä varttuneiden tutkijoiden ja opettajien perusnimike on yliopistonlehtori. Tehtävää täytettäessä käytetään avointa hakua, mikäli siihen ei edetä ulkopuoliseen arviointiin perustuvan pätevöitymisen kautta. Kasvatustieteen yliopistonlehtori osallistuu kasvatustieteiden tiedekunnan perus- aineja syventävien opintojen opetukseen sekä opinnäytetöiden ohjaukseen. Yliopistonlehtorin asiantuntijuus kohdentuu pohjoisen alueen hyvinvointiin liittyviin kasvatussosiologisiin kysymyksiin. Yliopistonlehtorin tehtäviin kuuluu myös tiedekunnan ja kasvatustieteellisen alan opiskelijavalintojen kehittämiseen liittyvät tehtävät yhteistyössä tiedekunnan koulutusohjelmien ja muiden kasvatustieteellisten tiedekuntien kanssa. KT Klaus Toivonen on nimitetty Lapin yliopistoon kasvatustieteen lehtorin virkaan Toivonen on väitellyt kasvatustieteiden tiedekunnassa vuonna Eri yliopistoissa hän on opettanut ja toiminut tutkijana 1960 luvun lopulta alkaen. Hän on hoitanut määräaikaisena useita apulaisprofessorin ja professorin tehtäviä. Toivonen on ollut useana vuonna Yhdistyneiden kansakuntien palveluksessa sekä vuodesta 1995 Associate Tutor nimikkeellä Wolverhamptonin yliopistossa Englannissa.

10 Virkamiesasetuksen (971/94) 4 :n mukaan viran nimeä ei saa muuttaa siten, että virkaan nimitetty virkamies ei täytä nimeltään muutettua virkaan säädettyä kelpoisuusvaatimuksia. Kelpoisuusasetuksen (309/93, muut. 1083/95, muut. 463/98, muut. 1217/2000) mukaan yliopistonlehtorilta vaaditaan soveltuva tohtorin tutkinto, hyvä opetustaito ja, jos se on tärkeää tehtävän hoitamiselle, käytännöllinen perehtyneisyys tehtäväalaan. Opetus- ja tutkimusvirkoihin vaaditaan riittävä suomen kielen taito ja kyky ymmärtää ruotsin kieltä. Kasvatustieteen yliopistonlehtorin virkaan vaaditaan käytännöllinen perehtyneisyys tehtäväalaan. Johtosäännön ( ) mukaan päätöksen lehtorin viran muuttamisesta yliopistonlehtorin viraksi tekee Lapin yliopiston hallitus tiedekuntaneuvoston esityksestä. Tiedekuntaneuvosto totesi kokouksessaan , että KT Klaus Toivosen kasvatustieteen lehtorin viran muuttaminen yliopistonlehtorin viraksi on tarkoituksenmukaista. Esitys 1 Päätettäneen pyytää kirjalliset lausunnot KT Klaus Toivosen tieteellisestä pätevyydestä kasvatustieteen yliopistonlehtorin virkaan professori Juhani Suortilta (Oulun yliopisto) ja emeritusprofessori Kari Niinistöltä (Turun yliopisto).

11 Terhi Mella p Opettajan pedagogisten opintojen (60 op) ja yliopistopedagogisten opintojen (25 op) opetussuunnitelmien hyväksyminen lukuvuodelle Lapin yliopiston johtosäännön 19 :n 19. kohdan mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on hyväksyä opetussuunnitelmat. Kasvatustieteiden tiedekunnan opetus- ja kasvatusalan täydennyskoulutusyksikön opettajan pedagogisten opintojen vastaava lehtori ja koulutuspäällikkö ovat valmistelleet liitteinä olevat esitykset opettajan pedagogisten opintojen opetussuunnitelmaksi, 60 op (liite 1) ja yliopistopedagogisten opintojen opetussuunnitelmaksi, 25 op (liite 2). Opettajan pedagogiset opinnot (60 op) jakaantuvat kolmeen osaan eli kasvatustieteen teoriaopintoihin (20 op), ohjattuun harjoitteluun (22 op) sekä opetustyö ja oppimistoiminnan ohjaaminen (18 op) osioon. Yliopistopedagogisia opintoja (25 op) suorittamaan tulevat opiskelevat henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmansa mukaisesti osia opettajan pedagogisiin opintoihin (60 op) sisältyvistä seuraavista kursseista: Aikuiskoulutuksen oppimisympäristöt ja oppimistoiminnan ohjaaminen, Opettajuus ja ammatillinen kehittyminen sekä Vuorovaikutus opetustyössä. Tämän lisäksi he toteuttavat 14 opintopisteen laajuisen oman opetustyön kehittämishankkeen, jonka tavoitteena on vahvistaa tutkivaa työotetta, kehittää opetuksen suunnittelu- ja arviointitaitoja, tuottaa ja kokeilla uusia opetuksen toteuttamismuotoja ja/tai opetusmateriaalia sekä saada palautetta omasta opetustyöstä.

12 Opettajan pedagogisten ja yliopistopedagogisten opintojen käytännön järjestelyt hoitaa opetus- ja kasvatusalan täydennyskoulutusyksikkö. Esitys 1 Päätetään hyväksyä opettajan pedagogisten opintojen (60 op) opetussuunnitelma lukuvuodelle liitteen mukaisena (liite 1). Esitys 2 Päätetään hyväksyä yliopistopedagogisten opintojen (25 op) opetussuunnitelma lukuvuodelle liitteen mukaisena (liite 2).

13 Terhi Mella p Rehtori- ja oppilaitosjohdon koulutuksen (25 op) opetussuunnitelman hyväksyminen lukuvuodelle Lapin yliopiston johtosäännön19 :n 19. kohdan mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on hyväksyä opetussuunnitelmat. Kasvatustieteiden tiedekunnan opetus- ja kasvatusalan täydennyskoulutusyksikössä on suunniteltu käynnistettäväksi Rehtori- ja oppilaitosjohdon koulutus (25 op) syksyllä Opintokokonaisuus vastaa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksissa esitettyjä rehtorin kelpoisuuteen kuuluvia yliopiston järjestämiä opetushallinnon opintoja (asetus 986/1998, 2 ). Koulutus on tarkoitettu rehtoreille ja näihin tehtäviin tähtääville opettajille. Rehtori- ja oppilaitosjohdon koulutuksen tavoitteena on antaa oppilaitosten johtotehtävissä oleville henkilöille esimiestehtävän vaatimia taitoja ja tietoja. Koulutuksen aikana käsitellään pedagogista johtamista, ajankohtaisia koulutuskysymyksiä sekä opetustoimen hallintoa ja taloutta. Lisäksi koulutuksessa perehdytään mm. työyhteisön hyvinvointiin ja jaksamiseen sekä annetaan koulujen johtajille taitoja toimia oppilashuoltotyössä. Opintokokonaisuus muodostuu viidestä jaksosta, joista voi suorittaa myös osia. Esitys Päätetään hyväksyä Rehtori- ja oppilaitosjohdon koulutuksen (25 op) opetussuunnitelma lukuvuodelle liitteen mukaisena (liite).

14 Terhi Mella p Pro gradu tutkielmien tarkastajien määrääminen Lapin yliopiston johtosäännön 19 :n 20. kohdan mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on määrätä tutkielmien tarkastajat. Esitys 1 Esitys 2 Päätetään määrätä Kari Parikan tekemän tutkielman Aina ajattelee, että ku mul on ikää, niin mul on niinko varaa. IKÄAUTOILIJAT HENKILÖAUTONKULJETTAJINA. Induktiivinen sisältöanalyysi tarkastajiksi professori Matti Laitinen ja lehtori Klaus Toivonen. Päätetään määrätä Hanna-Leena Törrön tekemän tutkielman MISTÄ ON PIENET TYTÖT JA POJAT TEHTY? SUKUPUOLEN TUOTTAMINEN ASTRID LINDGRENIN PEPPI PITKÄTOSSU-TARINOISSA tarkastajiksi professori Päivi Naskali ja lehtori Seija Tuovila.

15 Terhi Mella p Pro gradu tutkielmien arvosteleminen Lapin yliopiston johtosäännön 19 :n 20 kohdan mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on määrätä väitöskirjojen esitarkastajat, tarkastajat ja vastaväittäjät, lisensiaatintöiden esitarkastajat ja tarkastajat sekä muiden opintosuoritusten tarkastajat ja arvostella nämä opintosuoritukset, ellei asiaa ole pro gradu töiden tarkastajien osalta siirretty dekaanin ratkaistavaksi. Kasvatustieteellisen alan tutkinnoista ja opettajankoulutuksesta annetun asetuksen (576/95) 9 :n mukaan opiskelijan on osoitettava, että hän on saavuttanut tutkinnolle, opinnoille ja tutkielmalle asetetut tavoitteet ja kirjoitettava kirjallinen kypsyysnäyte, joka osoittaa perehtyneisyyttä tutkielman alaan ja suomen tai ruotsin kielen taitoon. Yliopistolain (645/95) 42 :n 2 momentin mukaan opintosuorituksen arvosteluun saavat osallistua vain ne jäsenet tai varajäsenet, joilla on samantasoinen opintosuoritus. Seuraava kasvatustieteen pro gradu tutkielma on tiedekuntaneuvoston arvioitavana: 1) Luokanopettajakoulutus Tutkielma: Marianne Huhtala ja Emmi Ivola: JA SITÄ USEIN MITIEN, KUN OPPILAAT OLIVAT TEHNEET JOTAKIN ETTÄ MILLÄ TAVALLA HEIHIN SUHTAUDUN. - OPETTAJIEN KOKEMUKSIIN PERUSTUVIA KÄSITYKSIÄ ARJEN ETIIKASTA.

16 Tutkielma on arvosteltu Marianne Huhtalan osalta tiedekuntaneuvoston kokouksessa Nyt tutkielman arvostelu Emmi Ivolan osalta. Tarkastajat: Professori Päivi Naskali ja professori Anneli Lauriala. Kypsyysnäyte: Emme Ivola suorittanut kypsyysnäytteen hyväksytysti Liitteenä 1 tutkielman tiivistelmä. Liitteenä 2 tutkielman arvostelulausunto. 2) Kasvatustiede Tutkielma: Hanna Huttunen: LAADULLINEN HAASTATTELUTUTKIMUS ULKOMAALAISTEN TYÖNTEKIJÖIDEN SOPEUTUMISKOKEMUKSISTA MADRIDISSA. Tarkastajat: Professori Kyösti Kurtakko ja lehtori Partow Izadi. Kypsyysnäyte: Tenttii Liitteenä 3 tutkielman tiivistelmä. Liitteenä 4 tutkielman arvostelulausunto. 3) Aikuiskasvatus Tutkielma: Ville Okkonen: JALMARI JAAKKOLAN SUOMEN IDÄNKYSYMYS JA SUUR-SUOMI Professori Matti Laitinen ja lehtori Partow Izadi. Tarkastajat: Kypsyysnäyte: Suorittanut hyväksytysti Liitteenä 5 tutkielman tiivistelmä. Liitteenä 6 tutkielman arvostelulausunto. Ei esittelymenettelyä.

17 Terhi Mella p Avoimen yliopiston toimeenpanosuunnitelman hyväksyminen kesälle 2009 ja lukuvuodelle Lapin yliopiston johtosäännön 19 :n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on hyväksyä opetussuunnitelmat. Lapin yliopiston avoimen yliopiston esitys toimeenpanosuunnitelmaksi kesälle 2009 ja lukuvuodelle on liitteenä (liite 1) Avoimen yliopiston opetus sisällytetään mahdollisuuksien mukaan opettajien kokonaistyöaikaan ja osa opetuksesta pyritään integroimaan perusopetukseen. Esitys Päätetään hyväksyä avoimen yliopiston toimeenpanosuunnitelma kesälle 2009 ja lukuvuodelle liitteen mukaisena (liite 1).

18 Pia Satta-Hakso p Mahdolliset muut asiat Asioiden käsittelystä hallintoelimissä Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin mukaan kiireellisessä tapauksessa hallintoelin voi läsnä olevien jäsenten yksimielisellä päätöksellä ottaa käsiteltäväkseen asian, jota ei ole kokouskutsussa mainittu.

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 24.11.2011 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa

Lisätiedot

Kokouksen 9 / 2011 asialista

Kokouksen 9 / 2011 asialista Kokouksen 9 / 2011 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Rehtori- ja oppilaitosjohdon koulutuksen opetussuunnitelman hyväksyminen lukuvuodelle 2012 4. Pro gradu tutkielmien

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteeri Helena Juntunen KOKOUSKUTSU gsm 040 4844 111 Privatel 83 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 9.12.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 27.10.2011 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 1.11.2011

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet, varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet, varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteerin KOKOUSKUTSU puh. 016 341 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 12.11.2008 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet, varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet, varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteerin KOKOUSKUTSU puh. 016 341 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 12.2.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet, varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet, varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteerin KOKOUSKUTSU puh. 016 341 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 11.12.2008 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston

Lisätiedot

Kokouksen 8 / 2011 asialista

Kokouksen 8 / 2011 asialista Kokouksen 8 / 2011 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Esitarkastajien määrääminen FM Tuija Anttilan väitöskirjaksi tarkoitetulle tutkimukselle 4. Tarkastajien määrääminen

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 20.3.2019 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 26.3.2019

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteeri Helena Juntunen KOKOUSKUTSU gsm 040 4844 111 Privatel 83 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 8.10.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteerin KOKOUSKUTSU puh. 016 341 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 17.9.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston

Lisätiedot

Kokouksen 9 / 2015 asialista

Kokouksen 9 / 2015 asialista Kokouksen 9 / 2015 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Väittelyluvan myöntäminen KM Mari Salmelalle 4. Esitarkastajien määrääminen KM Sanna Hyvärisen väitöskirjaksi

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet, varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet, varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteerin KOKOUSKUTSU puh. 016 341 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 2.10.2008 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston

Lisätiedot

Kokouksen 8 / 2015 asialista

Kokouksen 8 / 2015 asialista Kokouksen 8 / 2015 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. FL Outi Korpilähteen väitöskirjan arvosteleminen 4. KM Sirpa Perungan väitöskirjan arvosteleminen 5. Pro gradu

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 15.12.2010 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa

Lisätiedot

Kokouksen 12 / 2009 asialista

Kokouksen 12 / 2009 asialista Kokouksen 12 / 2009 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Kasvatustieteiden tiedekunnan esitys yliopiston rehtorille dekaanin nimeämisestä 4. Esitys lisäjäsenten määräämiseksi

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 15.8.2012 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa keskiviikkona

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 29.3.2017 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 4.4.2017

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 17.10.2017 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 24.10.2017

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 3/2009, 18.3.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KTT Janne Järvisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimenpiteet 4. FT

Lisätiedot

Kokouksen asia ja esityslistat toimitetaan ohessa varsinaisille jäsenille. Kaarina Määttä

Kokouksen asia ja esityslistat toimitetaan ohessa varsinaisille jäsenille. Kaarina Määttä Kokouksen sihteerin KOKOUSKUTSU puh. 016 341 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 19.9.2007 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet, varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet, varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteerin KOKOUSKUTSU puh. 016 341 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 21.1.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteeri Helena Juntunen KOKOUSKUTSU gsm 040 4844 111 Privatel 83 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 12.11.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet

Lisätiedot

Kasvatustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille

Kasvatustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille neuvoston jäsenille Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan dekaanin ja varadekaanin keskiviikkona 18.6.2008 klo 13.15. Kokouspaikkana on hallituksen kokoushuone, Yliopistonkatu

Lisätiedot

Johtosäännön 16 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen kun läsnä on kokouksen puheenjohtajan lisäksi vähintään puolet muista jäsenistä.

Johtosäännön 16 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen kun läsnä on kokouksen puheenjohtajan lisäksi vähintään puolet muista jäsenistä. 1 LAPIN YLIOPISTO 341 3236 Aika tiistai 22.3.2005 klo 12.00 Ravintola Felli Akvaario-kabinetti (Yliopistonkatu 8, päärakennus). Läsnä + (pj) =Päivi Naskali (vpj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 8/2009, 30.9.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan valintaperusteet ja valittavien opiskelijoiden

Lisätiedot

Kokouksen asia ja esityslistat toimitetaan ohessa varsinaisille jäsenille. Kaarina Määttä

Kokouksen asia ja esityslistat toimitetaan ohessa varsinaisille jäsenille. Kaarina Määttä Kokouksen sihteerin KOKOUSKUTSU puh. 016 341 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 15.3.2007 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden

Lisätiedot

Kokouksen 3 / 2013 asialista

Kokouksen 3 / 2013 asialista Kokouksen 3 / 2013 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Ekspressiivinen taideterapia -koulutuksen (65 op) valintaperusteiden ja opintosuunnitelman hyväksyminen 4. Pro

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 19.11.2014 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 25.11.2014

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 19.4.2012 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 24.4.2012

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteerin KOKOUSKUTSU puh. 016 341 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 23.4.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 6.10.2011 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa

Lisätiedot

Kokouksen 7 / 2012 asialista

Kokouksen 7 / 2012 asialista Kokouksen 7 / 2012 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KM, FM Erika Sarivaaran väitöskirjan arvosteleminen 4. KL Elizabeth Alssenin väitöskirjan arvosteleminen 5.

Lisätiedot

Kokouksen 9 / 2009 asialista

Kokouksen 9 / 2009 asialista Kokouksen 9 / 2009 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KM Teija Koskelan väitöskirjan arvosteleminen 4. Korkeakoulututkintotodistuksen liite (Diploma Supplement) 5.

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteerin KOKOUSKUTSU puh. 016 341 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 20.8.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston

Lisätiedot

Kokouksen 10 / 2008 asialista

Kokouksen 10 / 2008 asialista Kokouksen 10 / 2008 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KL Kaisa Turpeenniemen väitöskirjan arvosteleminen 4. Väittelyluvan myöntäminen KM Pirkko Hyvöselle 5. Opettajankoulutuksen,

Lisätiedot

Kokouksen asia- ja esityslistat toimitetaan ohessa varsinaisille jäsenille. Varajäsenille on toimitettu vain asialista kokouskutsun yhteydessä.

Kokouksen asia- ja esityslistat toimitetaan ohessa varsinaisille jäsenille. Varajäsenille on toimitettu vain asialista kokouskutsun yhteydessä. KOKOUSKUTSU 18.10.2012 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 23.10.2012klo

Lisätiedot

Kokouksen 11 / 2008 asialista

Kokouksen 11 / 2008 asialista Kokouksen 11 / 2008 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KM Seija Jämingin väitöskirjan arvosteleminen 4. KM Kirsi Marja Saurénin väitöskirjan arvosteleminen 5. Väittelyluvan

Lisätiedot

Kokous 3/2019. Asialista

Kokous 3/2019. Asialista Kokous 3/2019 Asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Esitarkastajien määrääminen FM Riikka Partasen väitöskirjaksi tarkoitetulle tutkimukselle 4. IEDU0010 Employability

Lisätiedot

Kokouksen 7 / 2017 asialista

Kokouksen 7 / 2017 asialista Kokouksen 7 / 2017 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. TVTO1000 Media ja digitaalinen teknologia opetuksessa ja oppimisessa - opintokokonaisuuden täydennys 4. 5. Mahdolliset

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 17.3.2015 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa maanantaina

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 11.11.2010 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 21.3.2012 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 27.3.2012

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 19.1.2016 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa maanantaina

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 14.1.2016 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 20.1. klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 20.1.2011 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri. 5 Finanssioikeuden professorin virka

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri. 5 Finanssioikeuden professorin virka HALLITUS kokous 11/09 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri 4 Ympäristösosiologian dosentuuri 5 Finanssioikeuden

Lisätiedot

Kokouksen 3 / 2012 asialista

Kokouksen 3 / 2012 asialista Kokouksen 3 / 2012 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KM Maija Raskin väitöskirjan arvosteleminen 4. KM Hilkka Kotila-Martin lisensiaatintutkimuksen arvostelu 5.

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 18.2.2015 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 24.2.2015

Lisätiedot

Kokouksen 9 / 2010 asialista

Kokouksen 9 / 2010 asialista Kokouksen 9 / 2010 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KM Virpi Yliraudanjoen väitöskirjan arvosteleminen 4. Väittelyluvan myöntäminen KM Tiiu Tennolle 5. Esitarkastajien

Lisätiedot

Kokouksen 8 / 2009 asialista

Kokouksen 8 / 2009 asialista Kokouksen 8 / 2009 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KM Seppo Alajoutsijärven väitöskirjan arvosteleminen 4. Väittelyluvan myöntäminen KM Outi Ylitapio-Mäntylälle

Lisätiedot

Kokouksen asia- ja esityslistat toimitetaan ohessa varsinaisille jäsenille. Varajäsenille on toimitettu vain asialista kokouskutsun yhteydessä.

Kokouksen asia- ja esityslistat toimitetaan ohessa varsinaisille jäsenille. Varajäsenille on toimitettu vain asialista kokouskutsun yhteydessä. KOKOUSKUTSU 21.10.2014 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa maanantaina

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2008, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2008, ASIALISTA Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta 3/2008, 19.3.2008 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Pro gradu -tutkielmien tarkastajien määrääminen 3. Pro gradu tutkielmien arvosteleminen

Lisätiedot

Kokouksen 9 / 2014 asialista

Kokouksen 9 / 2014 asialista Kokouksen 9 / 2014 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KM Eija Häyrysen väitöskirjan arvosteleminen 4. Esitarkastajien määrääminen KL Virpi Vaattovaaran väitöskirjaksi

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 10.1.2018 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 16.1.2018

Lisätiedot

Kokouksen 4 / 2009 asialista

Kokouksen 4 / 2009 asialista Kokouksen 4 / 2009 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Väittelyluvan myöntäminen KL Merja Paksuniemelle 4. Väittelyluvan myöntäminen KM Anna-Kaisa Sipilälle 5. Esitarkastajien

Lisätiedot

Kokouksen asia ja esityslistat toimitetaan ohessa varsinaisille jäsenille. Kaarina Määttä

Kokouksen asia ja esityslistat toimitetaan ohessa varsinaisille jäsenille. Kaarina Määttä Kokouksen sihteerin KOKOUSKUTSU puh. 016 341 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 12.3.2008 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston

Lisätiedot

FT Pirkko Raudaskoski piti dosentuurin hakuun liittyvän näyteluennon klo 12.15

FT Pirkko Raudaskoski piti dosentuurin hakuun liittyvän näyteluennon klo 12.15 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/19.02.2002 FT Pirkko Raudaskoski piti dosentuurin hakuun liittyvän näyteluennon klo 12.15 Hallintopäällikön

Lisätiedot

torstaina klo 9.00 taiteiden tiedekunnan kokoushuoneessa (Pöykkölä, Laajakaista 3, talo B, osa C, 3. krs, F2018).

torstaina klo 9.00 taiteiden tiedekunnan kokoushuoneessa (Pöykkölä, Laajakaista 3, talo B, osa C, 3. krs, F2018). Taiteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenille Taiteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan dekaanin torstaina 15.12.2011 klo 9.00 taiteiden tiedekunnan kokoushuoneessa (Pöykkölä,

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 10.10.2008 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 15.10.2008 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

Kokouksen 2 / 2013 asialista

Kokouksen 2 / 2013 asialista Kokouksen 2 / 2013 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Väittelyluvan myöntäminen FM Tuija Anttilalle 4. Väittelyluvan myöntäminen FM Marjatta Rautiaiselle 5. Esi-

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 25.2.2011 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 18.4.2013 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 23.4.2013

Lisätiedot

Kokouksen 3 / 2017 asialista

Kokouksen 3 / 2017 asialista Kokouksen 3 / 2017 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. KM Liisa Ansalan väitöskirjan arvosteleminen 3. KM Antero Stenlundin väitöskirjan arvosteleminen 4. Kasvatustieteen apulaisprofessorin

Lisätiedot

Kokouksen 9 / 2013 asialista

Kokouksen 9 / 2013 asialista Kokouksen 9 / 2013 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. FM, KM Soile Ratavaara-Peltomaan väitöskirjan arvosteleminen 4. KM, FM Marja L. Tuomisen väitöskirjan arvosteleminen

Lisätiedot

Kokouksen 4 / 2012 asialista

Kokouksen 4 / 2012 asialista Kokouksen 4 / 2012 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Väittelyluvan myöntäminen FM Martti Rannalle 4. Väittelyluvan myöntäminen KM, FM Erika Sarivaaralle 5. Esitarkastajien

Lisätiedot

Opetus ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi Kokous 2/06

Opetus ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi Kokous 2/06 LAPIN YLIOPISTO 1 Läsnä + (pj) +Päivi Naskali(vpj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin mukaan kutsu hallintoelimen kokoukseen on lähetettävä viimeistään

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 16.11.2016 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 22.11.2016

Lisätiedot

Kokouksen 1 / 2009 asialista

Kokouksen 1 / 2009 asialista Kokouksen 1 / 2009 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KM Pirkko Hyvösen v it skirjan arvosteleminen 4. FM Outi Oinaan v it skirjan arvosteleminen 5. Esitarkastajien

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 15.4.2014 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa keskiviikkona

Lisätiedot

Kokouksen 1 / 2010 asialista

Kokouksen 1 / 2010 asialista Kokouksen 1 / 2010 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KM Outi Ylitapio-Mäntylän väitöskirjan arvosteleminen 4. Väittelyluvan myöntäminen TM Pekka Asikaiselle 5. Tarkastajien

Lisätiedot

Kokouksen 9 / 2012 asialista

Kokouksen 9 / 2012 asialista Kokouksen 9 / 2012 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. FM Tuija Anttilan väitöskirjaksi tarkoitetun tutkimuksen esitarkastusprosessi 4. Pro gradu tutkielmien arvosteleminen

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit hallintojohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteerin KOKOUSKUTSU puh. 016 341 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 11.6.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston

Lisätiedot

1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri

1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri HALLITUS 24.3.2004 Kokous 4/04 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri 4. Kulttuurimatkailun professorin viran muuttaminen

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteeri Helena Juntunen KOKOUSKUTSU gsm 040 4844 111 Privatel 83 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 10.12.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet

Lisätiedot

Kokouksen asia- ja esityslistat toimitetaan ohessa varsinaisille jäsenille. Varajäsenille on toimitettu vain asialista kokouskutsun yhteydessä.

Kokouksen asia- ja esityslistat toimitetaan ohessa varsinaisille jäsenille. Varajäsenille on toimitettu vain asialista kokouskutsun yhteydessä. KOKOUSKUTSU 12.12.2013 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa keskiviikkona

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöjohtaja suunnittelu- ja rahoitusjohtaja

tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöjohtaja suunnittelu- ja rahoitusjohtaja KOKOUSKUTSU 19.2.2010 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa

Lisätiedot

Kokouksen 8 / 2012 asialista

Kokouksen 8 / 2012 asialista Kokouksen 8 / 2012 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KM, FM Erika Sarivaaran väitöskirjan arvosteleminen 4. Väittelyluvan myöntäminen KM, FM Anneli Kimpimäelle 5.

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 21.1.2015 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 27.1.2015

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 13.3.2018 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 20.3.2018

Lisätiedot

Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n nojalla Lapin yliopiston johtosäännön.

Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n nojalla Lapin yliopiston johtosäännön. 1 341 3236 (Yliopistonkatu 8, E-siipi 3. kerros). Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan 17.12.2003 vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n

Lisätiedot

Kokouksen 2 / 2015 asialista

Kokouksen 2 / 2015 asialista Kokouksen 2 / 2015 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KM Sirkka Räisänen-Ylitalon väitöstilaisuuden vastaväittäjä ja väitöspäivä 4. Väittelyluvan myöntäminen KM Marja-Riitta

Lisätiedot

Kokouksen 3/2007 asialista

Kokouksen 3/2007 asialista Kokouksen 3/2007 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Mediakasvatuksen yliassistentin ja kasvatustieteen assistentin virkojen täytön siirtäminen 4. Esitarkastajien

Lisätiedot

Kokouksen 3 / 2010 asialista

Kokouksen 3 / 2010 asialista Kokouksen 3 / 2010 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KM Arto Ahosen väitöskirjan arvosteleminen 4. TM Pekka Asikaisen väitöskirjan arvosteleminen 5. KM Aila Paason

Lisätiedot

Kokouksen asia ja esityslistat toimitetaan ohessa varsinaisille jäsenille. Kaarina Määttä

Kokouksen asia ja esityslistat toimitetaan ohessa varsinaisille jäsenille. Kaarina Määttä Kokouksen sihteerin KOKOUSKUTSU puh. 016 341 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 19.4.2007 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 20.3.2014 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa keskiviikkona

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos. 6 Lapin yliopiston tilinpäätösasiakirjat vuodelta 2007

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos. 6 Lapin yliopiston tilinpäätösasiakirjat vuodelta 2007 HALLITUS Kokous 2/08 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Hallintotieteen yliopistonlehtorin virka 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos 5 Edustajan nimeäminen

Lisätiedot

Kokouksen 4 / 2014 asialista

Kokouksen 4 / 2014 asialista Kokouksen 4 / 2014 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KM Jaana Anglén väitöskirjan arvosteleminen 4. Kasvatustieteen, erityisesti opettajankoulutuksen professorin

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 15.1.2015 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 21.1.2015 klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 8.12.2015 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 15.12.2015

Lisätiedot

Kokouksen 3 / 2015 asialista

Kokouksen 3 / 2015 asialista Kokouksen 3 / 2015 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KM Marja-Riitta Kotilaisen väitöstilaisuuden vastaväittäjä ja väitöspäivä 4. Väittelyluvan myöntäminen KL Virpi

Lisätiedot

4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet

4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 10.9.2014 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa perjantaina

Lisätiedot

Kokouksen 7 / 2011 asialista

Kokouksen 7 / 2011 asialista Kokouksen 7 / 2011 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Tarkastajien määrääminen KM Eeva Hietavan lisensiaatintyöksi tarkoitetulle tutkimukselle 4. Kasvatustieteiden

Lisätiedot

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan tiedekunnalle dekaanin keskiviikkona 10. tammikuuta 2018 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

Kokouksen 1 / 2016 asialista

Kokouksen 1 / 2016 asialista Kokouksen 1 / 2016 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Väittelyluvan myöntäminen KM Sirkku Korkatille 4. Väittelyluvan myöntäminen KM Anneli Hermanoffille 5. Esitarkastajien

Lisätiedot

Kokouksen 1 / 2015 asialista

Kokouksen 1 / 2015 asialista Kokouksen 1 / 2015 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Väittelyluvan myöntäminen KM Tuulikki Keskitalolle 4. Väittelyluvan myöntäminen KM Sirkka Räisänen-Ylitalolle

Lisätiedot

Kokouksen asia ja esityslistat toimitetaan ohessa varsinaisille jäsenille. Kaarina Määttä

Kokouksen asia ja esityslistat toimitetaan ohessa varsinaisille jäsenille. Kaarina Määttä Kokouksen sihteerin KOKOUSKUTSU puh. 016 341 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 13.12.2007 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston

Lisätiedot

Kokouksen 2 / 2010 asialista

Kokouksen 2 / 2010 asialista Kokouksen 2 / 2010 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Esitarkastajien määrääminen MA Krishna Prasad Adhikarin väitöskirjaksi tarkoitetulle tutkimukselle 4. KM Terttu

Lisätiedot

Kokouksen 12 / 2008 asialista

Kokouksen 12 / 2008 asialista Kokouksen 12 / 2008 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KM Suvi Lakkalan väitöskirjan arvosteleminen 4. Tarkastajien määrääminen lisensiaatintöiksi tarkoitetuille

Lisätiedot