Sääntöjä on jälleen päivitetty

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sääntöjä on jälleen päivitetty"

Transkriptio

1 19.1. Kausi tärähtää käyntiin nyt ja heti. Ensimmäiset kilpailut ovat ovella. Paljon on tapahtunut ja paljon tulee tapahtumaan. Tehdään yhdessä alkavasta vuodesta lajimme kannalta merkittävä. Kilpailuja on paljon, ylempään luokkaan siirtyviä on paljon. NBCHkilpailuihin tähdätään kahdella kilpailukykyisellä joukkueella (seniorit, juniorit). Muutama haaveilee EM-paikasta. Olkaamme jokainen aktiivisia omalla sarallamme ja tehkäämme näitä hommia intohimoisesti porukalla. Loistokasta kautta kaikille! Heidi Sääntöjä on jälleen päivitetty Hyvästä yrityksestä huolimatta päivitettyihin mr-sääntöihin oli jäänyt pieniä lapsuksia ja jopa ristiriitaista informaatiota. Tästä syytä niitä kannattaa tavata tarkkaan ja viritellä muiden harrastajien kanssa jopa vähän keskustelua. Linjauksia on komiteassa tehty, mutta kaikkea ei ole saatu sääntöihin avattua riittävästi. Tästä syystä kannattaa ehdottomasti osallistua sääntökoulutuksiin, joissa kyseenalaisia kohtia tarkennetaan. Koskaan ei voi liikaa painottaa sääntötuntemuksen merkitystä ja sääntöjen osaaminen on se asia, jonka varaan kilpaileminen perustuu. Kannattaa siis oikeasti lukea ne ajatuksella läpi ja usempaan kertaan. Lisäksi on ihan suotavaa ottaa tuloste ulos ja kuljettaa sitä kilpailuissa mukana. Samalla voi aina merkitä tulosteeseen asioita, joita pitäisi seuraavan päivityksen yhteydessä miettiä uudelleen. Tällä tavalla saadaan vähitellen meille säännöt, jotka keskittyvät oleelliseen. Sääntöjen viilaaminen on aina suuri työ ja ponnistus. Tänä vuonna niitä peilattiin entistä tarkemmin FEI-sääntöihin. Lisäksi pyydettiin useaan otteeseen myös harrastajilta mielipiteitä muutoskohteista. Valittu työryhmä teki muutoksia ja hyväksytti ne komitealla. Komitean kokouksessa sääntöjä käytiin myös useaan kertaan läpi. Tämän jälkeen ne lähetettiin sääntövaliokuntaan hyväksyttäväksi. Sieltä nivaska kulki muutaman mutkan kautta hallituksen hyväksyttäväksi. Pienten muutosten jälkeen säännöt palautuivat vielä lajikomitean sääntövastaavan ja sääntövaliokunnan puheenjohtajan hyväksyttäväksi. Varsin pitkä kierros on siis tehtynä. Harmillista kyllä pientä sekavuutta on siitä huolimatta sääntöihin jäänyt. Ei käy kiistäminen. Yritetään ensi kerralla entistä paremmin ja ollaan kaikki hereillä näiden asioiden äärellä heti, kun päivitystyö alkaa.

2 Merkittävät muutokset: Sykeraja on kaikissa luokissa 64. Tämä perustuu puhtaasti FEI-sääntöihin. Pakollisiin kilpailutaukoihin tuli muutoksia. Pisteytyksiin tuli muutoksia. Pukeutumiseen ja käyttäytymiseen tullaan kiinnittämään tarkemmin huomiota (liiton linjaus kaikissa lajeissa). Kilpailukeskuksen suunnitteluun tulee kiinnittää paremmin huomiota (turvallisuustekijät). Myös muita järjestelyihin vaikuttavia muutoksia. Tuomari- ja toimihenkilötoimintaan liittyviä tarkennuksia on monessakin kohtaa. Tämä tarkoittaa sitä, että lisenssikoulutuksiin kannattaa osallistua niidenkin, joilla luvat eivät juuri nyt ole katkolla. Säännöt ovat kokonaisuudessaan luettavissa ure/39829_ksv_2013matkaratsastus.pdf Kilpailukutsut Kilpailukutsut tulee sääntöjen mukaan julkaista 4 viikkoa ennen ilmoittautumisen päättymistä. Mikäli joltain puuttuu Kipa-tunnukset, joilla pääset tarkistamaan ja julkaisemaan kutsuja, olkaa yhteydessä Minttu Kuusistoon. Kansallisten kilpailujen luokkavalintoihin, arvosteluihin, sarjakilpailuihin ja mestaruuksiin liittyen, järjestäjiä neuvovat alla luetellut lajien yhteyshenkilöt. Kutsu pitää aina tarkistuttaa kilpailun puheenjohtajatuomarilla ennen julkaisua. Käytännössä kilpailunjärjestäjä ilmoittaa TPJ:n tarkastamasta ja hyväksymästä kutsusta lajin kutsun tarkistajalle, joka kutsun hyväksyttyään julkaisee sen tai ilmoittaa sen julkaisukelpoiseksi Ratsastajainliittoon Marian Seppälälle marian.seppala@ratsastus.fi (varalla Minttu Kuusisto minttu.kuusisto@ratsastus.fi). Aluekilpailujen luokat hyväksyy ja julkaisee alueen nimeämä henkilö. Lajien tarkistajat ja julkaisijat Esteratsastus: Anu Tuomi, p , anu.tuomi@netikka.fi Kenttäratsastus: Pirkko Herd p , pirkko.herd@hevosopisto.fi Kouluratsastus: Osmo Metsälä, p , osmo.metsala@pp.inet.fi Lännenratsastus: Jaana Paanetoja, p , jaana.paanetoja@tem.fi Matkaratsastus: Nina Mickelsson, p , endurance.finland@gmail.com Valjakkoajo: Kati Honkanen , kati.honkanen@gmail.com Vammaisratsastus: Päivi Anttila , p.anttila@kolumbus.fi Vikellys: Karolina Wickholm , karolina.wickholm@gmail.com tai Petra Skog , petra.skog@gmail.com Kilpailujen järjestäjien on syytä tutustua myös seuraaviin ohjeisiin

3 Kilpailut lähitulevaisuudessa Alustavaan kilpailukalenteriin pääsee tutustumaan osoitteessa Vesilahti, seura/alue, PIRMA Sastamala, seura/alue/kansallinen, SISU Jokioinen, seura/alue/kansallinen, SuMaRa Huhtikuun ERIF on peruttu, mutta tilalla järjestetään PIRMA:n kisat Tottijärvellä - mukana mm. kansallinen 120km. Uudet reitit Alemestaruus, Morva, RieRat SM, Vesilahti, PIRMA Valmennukset lähitulevaisuudessa Komitean organisoimat valmennukset ovat ensisijaisesti valmennusrenkaiden ratsukoille, mutta ovat pääsääntöisesti avoimia kaikille halukkaille. Myös seurojen järjestämät valmennukset olisi hyvä kirjata googlen kalenteriin, jotta mahdollisimman moni saisi valmennuksista tiedon ja pääsisi osallisiksi osaavasta valmennuksesta. Jokaisessa seurassa on joku, jolla on oikeudet kirjata tapahtumia kalenteriin. Jos kirjaaminen ei onnistu, niin lähettäkää tiedot valmennuksesta / kilpailusta / tapahtumasta jollekin komitean jäsenelle, joka voi kirjata ne tapahtumakalenteriin Seuravalmennus lapsille ja junioreille, Latovainio, SuMaRa Seuravaellus Jämsässä, RieRat. Tarkemmat tiedustelut Tanja Lampinen, tanja_lampinen@netti.fi Heinä-elokuussa Laukon (PIRMA) valmennusviikonloput saavat jatkoa. Annette Masterson (GB) ei valitettavasti pääsekään tulemaan alustavista suunnitelmista poiketen, ja hänen tilalleen ollaan nyt neuvottelemassa toista eurooppalaista valmentajaa. Lisätietoja, aikataulu ja ohjelma julkaistaan mahdollisimman pian.

4 Muut tapahtumat lähitulevaisuudessa Sääntökoulutus/Lisenssikoulutus Kilpailijoille, huoltajille ja erityisesti toimihenkilöille tarkoitettu sääntökoulutus, jossa käydään uudistuneita sääntöjä läpi perustellusti. Matkaratsastuksen uusitut säännöt vahvistettiin eilen SRL:n hallituksen kokouksessa ja ne astuvat voimaan Lisenssikoulutus järjestetään Tampereella alkaen klo Osoite on Åkerlundinkatu 2 a, 4 krs. Ilmoittautumiset Nina Mickelsson endurance.finland@gmail.com Omistaminen ja rekisteröinti Muutoksia ratsu- ja poniosaston työtehtäviin Suomen Hippos ry:n ratsu- ja poniosaston työtehtävien jakamiseen tuli muutoksia vuoden 2013 alusta lähtien. Jatkossa ratsu- ja ponirotujen rekisteröinnin työtehtävät jakautuvat kantakirjaroduittain. Kantakirjarodusta vastaava henkilö rekisteröi kyseisestä rodusta sekä Suomessa syntyneet että tuontihevoset. Muutoksella pyritään helpottamaan asiakkaiden yhteydenpitoa Hippokseen hevosten rekisteröintiin liittyen. Vastuuhenkilö ja rodut Sanna Uotila: Connemara, New Forest, Shetlanninponi ja Welsh. Näiden rotujen lisäksi Uotila rekisteröi myös muiden rotujen suomessa syntyneet ratsu- ja ponirodut. Eeva Lehtinen: FWB ja suomalainen ratsuponi sekä ulkomaisiin kantakirjoihin ensirekisteröidyt puoliveriset. Lisäksi Lehtinen huolehtii suomessa syntyneiden hevosten uusituista passeista sekä ratsujen ja ponien näyttelytoiminnasta. Kaija Heinijoki: islanninhevonen, norjan vuonohevonen, gotlanninrussponi ja aasit. Lisäksi Heinijoki rekisteröi muita tuontiratsuja. Mirka Kivelä: Täysverirodut ja ulkomaille ensirekisteröidyt erikoisrodut. Lisäksi Kivelä rekisteröi muita tuontiratsuja. Työtehtävien muutokset tulivat voimaan Leirien leiri Oletko harkinnut valmennusta ulkomailla? Haluatko nähdä laadukkaita kansainvälisiä matkaratsastuskilpailuja? Ja päästä seuraamaan eri kansainvälisten tiimien työskentelyä? Nyt se on mahdollista! Endurancestable FinHun ja Endurance riding team Finland järjestävät valmennusleirin Unkarissa, Nadapin kylässä Leirin hinta on 310 e. Lentomatkat eivät kuulu hintaan Alustava ohjelma: Tiistaista perjantaihin majoitutaan Nadapiin, valmennuskeskuksen läheiseen majapaikkaan, jossa myös aamiainen. Lounas ja päivällinen syödään eri paikoissa. Matkaa Endurancestableen n. 1 km. Tällöin ohjelmassa luentoja, kuntotestejä, ratsastusta. Perjantaista sunnuntaihin ollaan Babolnassa, jossa järjestetään CEI3* tasoiset kilpailut. Samassa paikassa oli mm. MM-kilpailut vuonna Babolnassa yövytään kisapaikalla. Babolna on kuuluista siittolastaan, johon pääsee myös tutustumaan sekä hevosnäytöksistä, joita saamme myös nähdä. Esimerkiksi Shagya Arabit ovat täältä kotoisin. Sunnuntaina taas siirrymme Nadapiin, jossa vietämme päivän rentoutuen kylpylässä. Maanantaina valmennus jatkuu ratsastuksen ja luentojen merkeissä. Tiistaina luvassa nähtävyyksiä ja shoppailua. Valmennuskieli Suomi/englanti. Paikkoja rajoitetusti! Tiedustelut Joona tai Nina Mickelsson endurance.finland@gmail.com tai puhelimitse

5 Muuta mainittavaa Kaikkien tasojen toimihenkilöiden määrä on huolestuttavan vähäinen. Kiinnostuneita pyritään kouluttamaan vuoden kuluessa. Jos sinulla on hyvä porukka kasassa ja tila, niin ota yhteyttä Ninaan, joka organisoi koulutuksen. Matkakuumetta SuMaRa ja PIRMA ovat kumpikin järjestämässä seuramatkaa Viron Kurgjärvelle seuraamaan NBCHkilpailuja toukokuussa. Mukaan kannattaa ehdottomasti lähteä, joten olkaa yhteydessä seuroihin ja kyselkää lisätietoja. Tavoitteena on, että meiltä löytyy edustusjoukkue sekä senioreihin että junioreihin ja kaiken mennessä nappiin on lupa odottaa menestystä. Moni ratsukko suunnittelee kilpailumatkoja ulkomaille lähivuosina. Kannattaa lähteä ensimmäisen kerran mukaan turistina tai huoltojoukon vahvistuksena, niin saa itselleen paljon sellaista tietoa, jonka turvin löytyy rohkeus lähteä omankin tiimin kanssa kilpailumatkalle.

Matkaratsastuskomitean kokouksesta poimittua 9.11. Heidi

Matkaratsastuskomitean kokouksesta poimittua 9.11. Heidi 9.11. Kun vuosi lähenee loppuaan, niin monet asiat loksahtelevat kohdilleen. Komitea on tehnyt ankarasti töitä saattaakseen kaikki tehtäväksi annetut asiat päätökseen. Säännöt ovat muotoutuneet uusien

Lisätiedot

Sisältö 1 ALUEKILPAILUT... 2 1.1 Määritelmä... 2 1.2 Kilpailujen järjestäminen, osanottajat, säännöt... 2 1.3 Kilpailulupa ja mittaustodistukset...

Sisältö 1 ALUEKILPAILUT... 2 1.1 Määritelmä... 2 1.2 Kilpailujen järjestäminen, osanottajat, säännöt... 2 1.3 Kilpailulupa ja mittaustodistukset... Sisältö 1 ALUEKILPAILUT... 2 1.1 Määritelmä... 2 1.2 Kilpailujen järjestäminen, osanottajat, säännöt... 2 1.3 Kilpailulupa ja mittaustodistukset... 2 1.4 Kilpailukalenteri ja kutsu... 2 1.5 Palkinnot ja

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliiton organisaatio 2012 (vahvistettu Ratsastajainliiton hallituksen kokouksessa 25.1.2012)

Suomen Ratsastajainliiton organisaatio 2012 (vahvistettu Ratsastajainliiton hallituksen kokouksessa 25.1.2012) Suomen Ratsastajainliiton organisaatio 2012 (vahvistettu Ratsastajainliiton hallituksen kokouksessa 25.1.2012) Vaalivaliokunta: Ari Eriksson, pj. Osmo Metsälä Hinni Koskenniemi Valituslautakunta: Henrik

Lisätiedot

Matkaratsastuskomitea 2014 15.07. Heidi

Matkaratsastuskomitea 2014 15.07. Heidi 15.07. Kesä on parhaimmillaan ja lomat rullaavat. Sisulaiset urakoivat seurakisoja ja SISU-cup käynnistyy pian. Elokuussa järjestetään SM-kilpailut ja syyskuussa alemestaruuskilpailut. Vielä on aikaa valmistautua,

Lisätiedot

Matkaratsastuskomitea. Heidi 21.1.

Matkaratsastuskomitea. Heidi 21.1. 21.1. Vuosi on käännähtänyt käyntiin. Lajiseminaari pidettiin viikko sitten. Mukana oli innokas joukko harrastajia. Jälkikyselyn perusteella voidaan sanoa, että vastaavaa seminaaria pidetään osallistuneiden

Lisätiedot

Matkaratsastuskomitean kokouksesta Heidi

Matkaratsastuskomitean kokouksesta Heidi 17.10. Hupsheijaa, ollaan lokakuussa! Vielä on yhdet kilpailut jäljellä, mutta moni suunnittelee jo täysillä seuraavaa kautta. Alkavan kauden kilpailukalenteri on pääpiirteittäin valmis, joten hyvä on

Lisätiedot

ORILISENSSIEN HAKEMINEN HEPPA-JÄRJESTELMÄN KAUTTA

ORILISENSSIEN HAKEMINEN HEPPA-JÄRJESTELMÄN KAUTTA ORILISENSSIEN HAKEMINEN HEPPA-JÄRJESTELMÄN KAUTTA SUOMEN HIPPOS RY 2016 Päivitetty 3.12.2015 Sisällys 1. Yleistä... 3 2. Orilisenssin hakeminen Heppa-järjestelmän kautta... 3 2.1 Orilisenssin hakeminen,

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliitto ry Hämeen ratsastusjaosto Syyskokousmateriaali 2011 Kokouskutsu/esityslista Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Talousarvio

Suomen Ratsastajainliitto ry Hämeen ratsastusjaosto Syyskokousmateriaali 2011 Kokouskutsu/esityslista Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Talousarvio Suomen Ratsastajainliitto ry Hämeen ratsastusjaosto Syyskokousmateriaali 2011 Kokouskutsu/esityslista Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Talousarvio vuodelle 2012 Valtakirja SRL-HÄME ratsastusjaosto Tervetuloa

Lisätiedot

Matkaratsastuskomitea 2014 25.08. Heidi

Matkaratsastuskomitea 2014 25.08. Heidi 25.08. Kovin on jo syksyistä ja sadettakin on saatu. Ranskassa aloitellaan MM-kisoja ja tietojeni mukaan siellä on tehokas iskujoukko suomalaisia kannustamassa ja nuuhkimassa suuren maailman kisatuulia.

Lisätiedot

Ratsastus on tärkeä suomalaisten liikuttaja! Kisa-areenoilla, harrastuksena ja katsomoissa!

Ratsastus on tärkeä suomalaisten liikuttaja! Kisa-areenoilla, harrastuksena ja katsomoissa! Ratsastus on tärkeä suomalaisten liikuttaja! Kisa-areenoilla, harrastuksena ja katsomoissa! 1 Ratsastus on hieno harrastus Ratsastus on luonnonläheinen ja tasa-arvoinen laji. Ratsastus on monipuolinen

Lisätiedot

Syyskokousmateriaali 2010

Syyskokousmateriaali 2010 Suomen Ratsastajainliitto ry Hämeen ratsastusjaosto Syyskokousmateriaali 2010 Kokouskutsu/esityslista Hämeen hallitus 2010, erovuoroiset Toimintasuunnitelma vuodelle 2011 Talousarvio vuodelle 2011 Valtakirja

Lisätiedot

Hevonen saa osallistua yhteen enintään 100 cm tai helppo B-tasoiseen luokkaan päivässä sinä kalenterivuonna, jona se täyttää 4 vuotta.

Hevonen saa osallistua yhteen enintään 100 cm tai helppo B-tasoiseen luokkaan päivässä sinä kalenterivuonna, jona se täyttää 4 vuotta. .Aluekilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä ja kilpailuiden järjestämismääräyksiä ja ohjeita tässä ohjeessa mainituin poikkeuksin. Lajisäännöissä voidaan tarkentaa tätä ohjetta lajikohtaisesti.

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 RATSASTUSKOULUJEN OPPILAIDEN MESTARUUSKILPAILUT OPETUSHEVOSILLA Lahden Ratsastajat ry järjestää yhdessä Suomen Ratsastuksenopettajainyhdistys ry:n kanssa 31.7. 2.8.2015

Lisätiedot

MUISTIO 5/2019. Hämeen Ratsastusjaosto Suomen Ratsastajainliitto ry ALUEJAOSTON KOKOUS 5/2019. Aika Paikka. ti klo

MUISTIO 5/2019. Hämeen Ratsastusjaosto Suomen Ratsastajainliitto ry ALUEJAOSTON KOKOUS 5/2019. Aika Paikka. ti klo ALUEJAOSTON KOKOUS 5/2019 Aika Paikka ti 28.5.2019 klo 18.00-20.30 Etäyhteydellä Läsnä Marissa Henttinen 5(5) puheenjohtaja Tarja Kallio 5(5) sihteeri Mila Munsterhjelm 3(5) rahastonhoitaja, poissa Antero

Lisätiedot

Suomenhevosratsukoiden harjoitusleiri 30.6.-1.7. Loimihaka

Suomenhevosratsukoiden harjoitusleiri 30.6.-1.7. Loimihaka 12.07. Lomat painavat päälle pahasti. Kisakausi käy kuumana ja SM-kilpailut lähestyvät. Antoisia leirejä ja elämyksellisiä kilpailukokemuksia on monella takana ja toivottavasti vielä myös edessä. Syksyä

Lisätiedot

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=...

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=... rinter - Kilpailukalenteri 1 of 5 3.4.2011 20:18 Kilpailun tiedot Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Naantalin Ratsastajat ry:n ja Ypäjän Hevosopiston yhteistyössä järjestämiin alue-

Lisätiedot

SM-kilpailut SM-kilpailut Keskustelu sosiaalisessa mediassa. Hei! Matkaratsastuskomitea tiedottaa 4/16

SM-kilpailut SM-kilpailut Keskustelu sosiaalisessa mediassa. Hei! Matkaratsastuskomitea tiedottaa 4/16 Hei! Kisakäynti on saatu oikein kunnolla käyntiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Seurat ovat ahkeroineet kisoja ja suomalaiset ovat tehneet upeita suorituksia eri puolilla maailmaa - hienoa! Kesä lähestyy

Lisätiedot

Alueen kevättapaaminen järjestetään tiistaina Tampereella. Alueiden puheenjohtajiston seuraava kokous pidetään lauantaina Seinäjoella.

Alueen kevättapaaminen järjestetään tiistaina Tampereella. Alueiden puheenjohtajiston seuraava kokous pidetään lauantaina Seinäjoella. ALUEJAOSTON KOKOUS 3/2019 Aika Paikka 12.3.2019 klo 20.00 21.35 Etäyhteydellä Läsnä Marissa Henttinen 3(3) puheenjohtaja Tarja Kallio 3(3) sihteeri Mila Munsterhjelm 2(3) rahastonhoitaja Antero Salja 3(3)

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

Vikellyksen lajiseminaari. Scandic Continental 19.11.2011 Helsinki

Vikellyksen lajiseminaari. Scandic Continental 19.11.2011 Helsinki Vikellyksen lajiseminaari Scandic Continental 19.11.2011 Helsinki 1 Ohjelma Klo 16.00-16.15 Esittäytyminen Klo 16.15-16.30 Mennyt kausi 2011 Klo 16.30-17.00 Tuleva kausi 2012 Klo 17.00-17.30 Klo 17.30-19.00

Lisätiedot

Ratsastus on tärkeä suomalaisten liikuttaja! Kisa-areenoilla, harrastuksena ja katsomoissa!

Ratsastus on tärkeä suomalaisten liikuttaja! Kisa-areenoilla, harrastuksena ja katsomoissa! Ratsastus on tärkeä suomalaisten liikuttaja! Kisa-areenoilla, harrastuksena ja katsomoissa! 1 Ratsastus on hieno harrastus Ratsastus on luonnonläheinen ja tasa-arvoinen laji. Ratsastus on monipuolinen

Lisätiedot

Ratsastus on tärkeä suomalaisten liikuttaja! Kisa-areenoilla, harrastuksena ja katsomoissa!

Ratsastus on tärkeä suomalaisten liikuttaja! Kisa-areenoilla, harrastuksena ja katsomoissa! Ratsastus on tärkeä suomalaisten liikuttaja! Kisa-areenoilla, harrastuksena ja katsomoissa! 1 Ratsastus on hieno harrastus Ratsastus on luonnonläheinen ja tasa-arvoinen laji. Ratsastus on monipuolinen

Lisätiedot

SUUNNITTELU VALMISTELU KILPAILUT

SUUNNITTELU VALMISTELU KILPAILUT SUUNNITTELU VALMISTELU KILPAILUT Kilpailujen haku Kutsun laatiminen Kustannusarvion laadinta Valmistelun aikataulutus Tapahtuman aikataulutus Seuran hallituksen hyväksyntä Vastuualueiden kartoitus Toimihenkilöiden

Lisätiedot

Valmentaudu tavoitteellisesti 365

Valmentaudu tavoitteellisesti 365 UUTUUS! TAPAHTUMATORILLA KYSY ASIANTUNTIJALTA: Animagi Eläinlääkäriasemat Ypäjän Hevosopisto Valmentaudu tavoitteellisesti 365 9.30 ILMOITTAUTUMINEN 10.00 FOORUMIN AVAUS Laura Airaksinen, SRL:n puheenjohtaja

Lisätiedot

Matkaratsastuskomitea 2014

Matkaratsastuskomitea 2014 28.01. Tuli talvi ja pakkaset, mutta monilla paikkakunnilla vielä lumi uupuu. Kaikesta tästä huolimatta innokkaimmat ovat ehtineet on ensimmäisen startin startata ja muutama SM-kvaali saatiin heti aikaiseksi.

Lisätiedot

ORILISENSSIEN HAKEMINEN HEPPA-JÄRJESTELMÄN KAUTTA

ORILISENSSIEN HAKEMINEN HEPPA-JÄRJESTELMÄN KAUTTA ORILISENSSIEN HAKEMINEN HEPPA-JÄRJESTELMÄN KAUTTA SUOMEN HIPPOS RY 2015 Päivitetty 22.1.2015 Sisällys 1. Yleistä... 3 2. Orilisenssin hakeminen Heppa-järjestelmän kautta... 3 2.1 Orilisenssin hakeminen

Lisätiedot

Valjakkokomitean kokous

Valjakkokomitean kokous Valjakkokomitean kokous Aika Ke klo 17.30 Paikka Paikalla Leena Vähä-Erkkilän kotona, Sipoo Kati Honkanen, puheenjohtaja Heikki Heiskanen Hannu Kalalahti Leena Vähä-Erkkilä Juuso Ström, kohdat 1 10 Ben

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Anne Pussinen avasi kokouksen klo 10.15. Etukäteen jaettu esityslista käsiteltiin sovitun järjestyksen mukaisesti.

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Anne Pussinen avasi kokouksen klo 10.15. Etukäteen jaettu esityslista käsiteltiin sovitun järjestyksen mukaisesti. Paikka: Lempäälä Aika: 16.2.2013 klo 10.00 Osallistujat : Anne Pussinen, Ilkka Ryhänen, Martti Luoto, Pete Perkiö, Auli Kuisma, Neena Kuukasjärvi, Seppo Perkiö (NRHA Finland) ) Ilkka mukana esityslistan

Lisätiedot

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=defau...

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=defau... 1 / 6 26.6.2014 17:54 Kilpailun tiedot Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Husaariratsastajat ry:n (HusR) järjestämään valjakkoajokilpailuun 1.-3.8.29014 Sipoo Savijärvelle. Kilpailussa

Lisätiedot

Kilpailusäännöt Yleinen osa KS Muutokset

Kilpailusäännöt Yleinen osa KS Muutokset Kilpailusäännöt Yleinen osa KS 1 2019 Muutokset Termit ja lyhenteet HEPPA-tietojärjestelmä Heppa-järjestelmä sisältää tiedot kaikista Suomeen rekisteröidyistä hevosista, ravikilpailuista ja hevosnäyttelyistä.

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

Matkaratsastuskomitea 2014 28.04.

Matkaratsastuskomitea 2014 28.04. 28.04. Paljon tapahtuu ratsastuksen ja matkaratsastuksen parissa juuri nyt. Innokas joukkio valmistelee parhaillaan matkaa Viroon Kurgjärvelle, jossa kilpaillaan viikonloppuna. Itsekin olen lähdössä mukaan,

Lisätiedot

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=...

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=... rinter - Kilpailukalenteri 1 of 5 7.7.2011 9:13 Kilpailun tiedot Kilpailukutsu-tiedostot HusR kutsu valjakko 201107(2).doc Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Husaariratsasajat ry:n

Lisätiedot

Helsinki International UB Horse Show karsintajärjestelmä 2014

Helsinki International UB Horse Show karsintajärjestelmä 2014 Helsinki International UB Horse Show karsintajärjestelmä 2014 Suomen Ratsastajainliitto ja BCM Scanhorse ovat sopineet seuraavista kansallisista kilpailuluokista ja SRL:n kiintiöpaikoista Helsinki International

Lisätiedot

Ratsastus on tärkeä suomalaisten liikuttaja! Kisa-areenoilla, harrastuksena ja katsomoissa!

Ratsastus on tärkeä suomalaisten liikuttaja! Kisa-areenoilla, harrastuksena ja katsomoissa! Ratsastus on tärkeä suomalaisten liikuttaja! Kisa-areenoilla, harrastuksena ja katsomoissa! 1 Ratsastus on hieno harrastus Ratsastus on luonnonläheinen ja tasa-arvoinen laji. Ratsastus on loistava, monipuolinen

Lisätiedot

Esteseminaari 2016 Esteratsastuskomitea

Esteseminaari 2016 Esteratsastuskomitea Esteseminaari 2016 Esteseminaari 2016 Valiomerkit 2015 Toimintasuunnitelma 2017 Talous Sääntömuutosehdotukset 2017 KS I ja KS III Kilpailukalenteri 2017 Kilpailujen hakuprosessi/päällekkäisyydet/kaupalliset

Lisätiedot

Lännenratsastuksen all-around lajiseminaari

Lännenratsastuksen all-around lajiseminaari Lännenratsastuksen all-around lajiseminaari Ohjelma: Ranking pokaalien jako All around komitea 2017 Lisäykset lajisääntöihin vuodelle 2018 Toimintasuunnitelma 2018 Kauden 2018 kilpailut 2018 komitean jäsenet

Lisätiedot

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015 INFOTILAISUUS 1. ELITE YHTEISTYÖ 2. MIKÄ ELITE ON? 3. ELITE TIIMI 4. ELITE VALMENNUS 5. ELITE TOIMINTA 6. URHEILIJASOPIMUS 6. HAKU ELITEEN TOIMINTA ON VASTA ALUILLAAN ENSIMMÄINEN

Lisätiedot

TEAM FINCHEVAL RY TOIMINTALINJA 2015

TEAM FINCHEVAL RY TOIMINTALINJA 2015 1 TEAM FINCHEVAL RY 2 JOHDANTO Toimintalinja on laadittu Suomen Ratsastajainliiton seurakehittämisohjelman mukaisesti vuodelle 2015. Toimintalinjasta käy ilmi asioita, jotka ovat seurallemme tärkeitä ja

Lisätiedot

VAMMAISRATSASTUS- VALMENNUS Lajiseminaari Aki Ylänne

VAMMAISRATSASTUS- VALMENNUS Lajiseminaari Aki Ylänne VAMMAISRATSASTUS- VALMENNUS 2013 Lajiseminaari 24.11.2013 Aki Ylänne 1 Tavoite: Ratsastajan ja ratsukon turvallinen ja laadukas kehittyminen urheilijan urapolun eri vaiheiden mukaan perustasolta kohti

Lisätiedot

Aluekilpailusäännöt. Pohjois-Suomen alueen tarkennukset lisätty 29.1.2003 / päivitetty 8.8.2008

Aluekilpailusäännöt. Pohjois-Suomen alueen tarkennukset lisätty 29.1.2003 / päivitetty 8.8.2008 Aluekilpailusäännöt Pohjois-Suomen alueen tarkennukset lisätty 29.1.2003 / päivitetty 8.8.2008 ALUEKILPAILUT Kilpailujen taso Kilpailut jaetaan tason mukaan seuraavasti: kilpailuharjoitus, seurakilpailut,

Lisätiedot

kouluratsastus: Vähintään 3-tason kilpailussa järjestettävä vähintään helppo A (ei kuitenkaan Helppo A Kenttäkilpailuohjelma n:o 6)

kouluratsastus: Vähintään 3-tason kilpailussa järjestettävä vähintään helppo A (ei kuitenkaan Helppo A Kenttäkilpailuohjelma n:o 6) Prix de Suomen Hippos luokilla pyritään edistämään suomenhevosten ratsastuskäyttöä monipuolisesti. Jaettavien luokkien määrä vaihtelee vuosittain ja luokat jakaa Suomenratsut ry. hakemuksiin perustuen.

Lisätiedot

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VI

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VI järjestää 12.3.2016 TAEKWON-DON TAMPERE CUP VI TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA järjestää jälleen Tampere Cup -kilpailut Tampereella. Kilpailut käydään lauantaina 12.3.2016 Kaukajärven vapaaaikatalolla.

Lisätiedot

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016 Suomen Uimaliitto 2 Tervehdys Tampereelta! Tätä kirjoittaessani joulukuun alkupuolella vesisateen ropistessa ikkunaan täällä Mansessa nääs

Lisätiedot

SRL toimihenkilöiden lisenssipäivitys

SRL toimihenkilöiden lisenssipäivitys SRL toimihenkilöiden lisenssipäivitys Valmentajien lisenssikoulutus I-, II-, III-, IV ja V-tason valmentajaoikeudet Lajisääntömuutokset Käytännön esimerkit SRL / Ypäjä Frey Carl-Harry Korppoo Anu Ylänne

Lisätiedot

valmennuksesta Jokainen kuulija keksi varmasti jonkin asian, jonka pystyi ottamaan onkeensa. Meidän

valmennuksesta Jokainen kuulija keksi varmasti jonkin asian, jonka pystyi ottamaan onkeensa. Meidän 20.12. Nyt on tätä vuotta jäljellä enää varsin vähän. vähän Pimeimpään aikaan sijoittuvat hyvät seminaarit kotimaassa ja Virossa. Toivoa voisi, että tulevina vuosina entistä useampi lähtisi näihin keskusteleviin

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2015 Syystervehdys kaikille jäsenillemme! Syyskauden startin myötä olemme saaneet seuraamme jälleen paljon uusia jäseniä.

Lisätiedot

Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2015. (päivitetty 13.4.2015)

Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2015. (päivitetty 13.4.2015) Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2015 (päivitetty 13.4.2015) 1 10 Yleinen osa Lounais-Suomen alueen mestaruuskilpailut ovat avoimia Lounais-Suomen alueen seuroja sekä Lounais-Suomen alueella asuville

Lisätiedot

Netvisor-koulutukseen osallistuivat alueelta Marissa Henttinen ja Mila Munsterhjelm.

Netvisor-koulutukseen osallistuivat alueelta Marissa Henttinen ja Mila Munsterhjelm. ALUEJAOSTON KOKOUS 2/2019 Aika Paikka 18.2.2019 klo 18.00 21.05 Aapiskukko, Pälkäne Läsnä Marissa Henttinen 2(2) puheenjohtaja Tarja Kallio 2(2) sihteeri Mila Munsterhjelm 1(2) rahastonhoitaja, poissa

Lisätiedot

Ratsastus on tärkeä suomalaisten liikuttaja! Kisa-areenoilla, harrastuksena ja katsomoissa!

Ratsastus on tärkeä suomalaisten liikuttaja! Kisa-areenoilla, harrastuksena ja katsomoissa! Ratsastus on tärkeä suomalaisten liikuttaja! Kisa-areenoilla, harrastuksena ja katsomoissa! 1 Ratsastus on hieno harrastus Ratsastus on luonnonläheinen ja tasa-arvoinen laji. Ratsastus on monipuolinen

Lisätiedot

Alueluokka Kouluohjelma Helppo 2.4, (maksut 20+20+2), (esinepalkinnot)

Alueluokka Kouluohjelma Helppo 2.4, (maksut 20+20+2), (esinepalkinnot) Kilpailun tie dot Kilpailukutsu tiedostot HusR kutsuvalj13062013.doc Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Husaariratsastajat ry:n (HusR) järjestämiin valjakkoajokilpailuihin 14. 16.6.2013

Lisätiedot

Kilpailujen tulokset:

Kilpailujen tulokset: Kilpailujen tulokset: 40-50cm: 1. Rousku, Keeps Gettiing Better 9.15 s. 2. Anu, Sipuli 9,56 3. Petra, Deko King 9.59 4. Emmi, Emilja 9.71 5. Ida, Alway's Mine 10.10 6. Omppu, Kehäkukan Desiree 10.11 7.

Lisätiedot

Syyskokousmateriaali 2010

Syyskokousmateriaali 2010 Suomen Ratsastajainliitto ry Etelä-Suomen Ratsastusjaosto Syyskokousmateriaali 2010 Kokouskutsu/esityslista ESRAn hallitus 2010, erovuoroiset Toimintasuunnitelma vuodelle 2011 Talousarvio vuodelle 2011

Lisätiedot

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=...

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=... rinter - Kilpailukalenteri 1 of 5 30.5.2011 12:35 Kilpailun tiedot Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Wiurilan Hevosurheilijoiden järjestämiin alue- ja kansallisentason valjakkoajokilpailuihin

Lisätiedot

RATSASTUSURHEILUN KEHITTÄMINEN. SRL / Urheilufoorumi Helsinki Kari Niemi-Nikkola Kehitysjohtaja 1-6/2014

RATSASTUSURHEILUN KEHITTÄMINEN. SRL / Urheilufoorumi Helsinki Kari Niemi-Nikkola Kehitysjohtaja 1-6/2014 RATSASTUSURHEILUN KEHITTÄMINEN SRL / Urheilufoorumi Helsinki 22.11.2014 Kari Niemi-Nikkola Kehitysjohtaja 1-6/2014 Tavoite: Ratsastusurheilun kehitystyö 2014 -tavoitteet ja suuntaviivat Tehdä analyysi

Lisätiedot

Nuorten MM-kilpailut Abu Dhabissa

Nuorten MM-kilpailut Abu Dhabissa 07.11. Marraskuussa ollaan ja lunta odotetaan varmaan jo monessa pirtissä. Halloween on takana ja todellinen mr-henkilö huipensi sen Kuumassa kisatunnelmassa. Ainakin viimeisen luokan palkintojenjako hoidettiin

Lisätiedot

Kilpailun tie dot. Alustava aikataulu koe A 9.5. alk. klo 09:00 koe B alk klo 10:00 koe C alk. klo 10:00

Kilpailun tie dot. Alustava aikataulu koe A 9.5. alk. klo 09:00 koe B alk klo 10:00 koe C alk. klo 10:00 Kilpailun tie dot Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Ypäjän Hevosopiston järjestämiin alue ja kansallisen tason valjakkoajokilpailuihin 9. 11.5.2013 Ypäjälle. KILPAILUN OHJELMA JA AIKATAULU

Lisätiedot

Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä 2015

Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä 2015 päivitetty 2.6.. Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä 2015 Suomen Ratsastajainliitto ja BCM Scanhorse ovat sopineet seuraavista kansallisista kilpailuluokista ja SRL:n kiintiöpaikoista

Lisätiedot

Merkillinen Häme tulokset on selvillä, ratsastustunnit arvotaan seuraavassa kokouksessa

Merkillinen Häme tulokset on selvillä, ratsastustunnit arvotaan seuraavassa kokouksessa ALUEJAOSTON KOKOUS 2/2017 Aika ti 7.3.2017 Paikka Pälkäneen Aapiskukko Läsnä Marja Nuuttila 2(2) Puheenjohtaja, varsinainen jäsen Tarja Kallio 2(2) Sihteeri, varsinainen jäsen Mila Munsterhjelm 2(2) Rahastonhoitaja,

Lisätiedot

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VII

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VII järjestää värivöiden kilpailut 13.5.2017 TAEKWON-DON TAMPERE CUP VII TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA järjestää jälleen Tampere Cup -kilpailut Tampereella. Kilpailut käydään lauantaina 13.5.2017 Hervannan

Lisätiedot

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VIII

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VIII Suomen ITF Taekwon-Do ry ja Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestävät TAEKWON-DON TAMPERE CUP VIII Juniorien henkilökohtaiset sarjat ja joukkuekilpailut Värivöiden henkilökohtaiset sarjat ja joukkuekilpailut

Lisätiedot

TUIKEN TALLIN. 320e LEIRI II. Veera Saarelan ESTELEIRI. 320e LEIRI III. Aikuisten ALKEISleiri. 320e LEIRI IV. Veera Saarelan ESTEVALKKULEIRI

TUIKEN TALLIN. 320e LEIRI II. Veera Saarelan ESTELEIRI. 320e LEIRI III. Aikuisten ALKEISleiri. 320e LEIRI IV. Veera Saarelan ESTEVALKKULEIRI TUIKEN TALLIN KESÄLOMALEIRIT 2014 LEIRI I 2.-6.6. YLEISLEIRI LEIRI II 9.-13.6 Veera Saarelan ESTELEIRI LEIRI III 16.-20.6 Aikuisten ALKEISleiri LEIRI IV 23.-27.6 Veera Saarelan ESTEVALKKULEIRI LEIRI V

Lisätiedot

Ratsastus. - koko elämän harrastus

Ratsastus. - koko elämän harrastus Ratsastus - koko elämän harrastus Nouse ratsaille! Ratsastus on luonnonläheinen, tasa-arvoinen ja monipuolinen liikuntamuoto, joka sopii lähes kaikille ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta. Ratsastusta

Lisätiedot

Kooste matkaratsastuksen kilpailusääntömuutoksista vuodelle 2013. Näitä sääntöjä noudatetaan SRL:n alaisissa kilpailuissa 1.1.2013 lukien.

Kooste matkaratsastuksen kilpailusääntömuutoksista vuodelle 2013. Näitä sääntöjä noudatetaan SRL:n alaisissa kilpailuissa 1.1.2013 lukien. Kooste matkaratsastuksen kilpailusääntömuutoksista vuodelle 2013 Näitä sääntöjä noudatetaan SRL:n alaisissa kilpailuissa 1.1.2013 lukien. Muutokset vuoden 2010 sääntöihin on merkitty alleviivauksiin. Uudet

Lisätiedot

Kilpailun tie dot. Ilmoittautuneita : 0 Ratsukoita: 0. Alueluokka Kouluohjelma 4. (maksut ), (esinepalkinnot)

Kilpailun tie dot. Ilmoittautuneita : 0 Ratsukoita: 0. Alueluokka Kouluohjelma 4. (maksut ), (esinepalkinnot) Kilpailun tie dot Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Husaariratsastajat ry:n (HusR) järjestämiin valjakkoajokilpailuihin 3. 5.8.2012 Sipoon Savijärvelle. Kilpailussa ratkotaan SH mestaruus.

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliitto ry MUISTIO Hämeen Ratsastusjaosto 5 / 2013

Suomen Ratsastajainliitto ry MUISTIO Hämeen Ratsastusjaosto 5 / 2013 Hallituksen kokous Aika 31.08.2013 Paikka Hahkialan kartano, Hauho Talousasiat SRL on esittänyt Alueille että näillä tulee olla pankkitili Tapiola Pankissa. Tämän vuoksi esitetään Suomen Ratsastajainliitto

Lisätiedot

ORILISENSSIEN HAKEMINEN HEPPA-JÄRJESTELMÄN KAUTTA. Suomen Hippos ry 2016

ORILISENSSIEN HAKEMINEN HEPPA-JÄRJESTELMÄN KAUTTA. Suomen Hippos ry 2016 ORILISENSSIEN HAKEMINEN HEPPA-JÄRJESTELMÄN KAUTTA Suomen Hippos ry 2016 1. YLEISTÄ 1.1.2015 alkaen orilisenssien hakeminen on siirtynyt sähköiseksi Heppa-järjestelmään. Orilisenssiä haetaan oriille vuosittain,

Lisätiedot

NÄÄSHALLI CUP

NÄÄSHALLI CUP NÄÄSHALLI CUP 1.12.2018 TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää jälleen Nääshalli Cup -kilpailut. Kilpailut käydään lauantaina 1.12.2018 Nääshallin Budo 7 -salissa. Kilpailusarjoja

Lisätiedot

Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP. Tampereen Taekwon-Do seura ry PL 10 33211 Tampere 050-596 6200 www.taekwondo-tre.

Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP. Tampereen Taekwon-Do seura ry PL 10 33211 Tampere 050-596 6200 www.taekwondo-tre. järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP TAEKWON-DO KILPAILUT TAMPEREELLA järjestää jälleen Nääshalli Cup -kilpailut Tampereella. Kilpailut käydään lauantaina 28.11.2015 tutussa paikassa Nääshallin Budosalissa

Lisätiedot

SRL/APU:n budjettipalaveri pe jossa käydään läpi liiton budjettia.

SRL/APU:n budjettipalaveri pe jossa käydään läpi liiton budjettia. ALUEJAOSTON KOKOUS 6/2018 Aika Paikka 15.10.2018 klo 18.00-20.15 Aapiskukko, Pälkäne Läsnä Marja Nuuttila 6(6) puheenjohtaja Tarja Kallio 6(6) sihteeri Mila Munsterhjelm 4(6) rahastonhoitaja Riikka Pyykkö

Lisätiedot

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää 20.9.2014 TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT C-JUNIORIEN KILPAILUT

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sivu 1 / 5 Porvoon Mustang ry

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sivu 1 / 5 Porvoon Mustang ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sivu 1 / 5 1. YLEISTÄ / Borgå Mustang rf on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsenseura ja kuuluu jäsenenä myös Etelä-Suomen Ratsastusjaostoon (ESRA). Seura toimii yhteistyössä

Lisätiedot

Nuortenkilpavalmennusryhmät2012

Nuortenkilpavalmennusryhmät2012 Nuortenkilpavalmennusryhmät2012 Valmennusohjelma 1 Nordcenterinkilpavalmennusryhmät Henkilökohtaiset valmennettavat Tommi Stude Kilparyhmä 1 Tommi Stude Kilparyhmä 2 Tommi Stude Kilparyhmä 3 Tommi Stude

Lisätiedot

Jos mestaruusluokan korkeus on 95 cm tai 115 cm, riittää kvaaliksi 5 cm matalampi korkeus.

Jos mestaruusluokan korkeus on 95 cm tai 115 cm, riittää kvaaliksi 5 cm matalampi korkeus. 1/ 23.1.2014 HÄMEEN ALUEMESTARUUSSÄÄNNÖT LAJEITTAIN 2014 1. Este sivut 1-2 2. Koulu sivut 3-4 3. Kenttä sivu 5 4. Valjakko sivu 6 ESTERATSASTUS 1. Osallistumisoikeus ja kvaalit edustaneet jotain Hämeen

Lisätiedot

1.1 Kirjaudu omalla tunnuksellasi Kipaan kilpailulisenssin numerolla ja salasanallasi.

1.1 Kirjaudu omalla tunnuksellasi Kipaan kilpailulisenssin numerolla ja salasanallasi. (MAKSUJÄRJESTELMÄ) Suomen Ratsastajainliitto on ottamassa käyttöönsä maksujärjestelmän Kipaan. Kun ilmoittaudut kilpailuun, niin kaikki maksaminen tapahtuu verkkopankin kautta. Kilpailun loputtua saat

Lisätiedot

Tämän vuoden matkaratsastuskomitea kokoontui ja järjestäytyi 15.2 Helsingissä, ratsastajainliiton tiloissa.

Tämän vuoden matkaratsastuskomitea kokoontui ja järjestäytyi 15.2 Helsingissä, ratsastajainliiton tiloissa. SRL Matkaratsastuskomitea tiedottaa 1/2018 Moikka! Kirpeistä keleistä huolimatta kotimaan kisakausi on jo hyvässä vauhdissa. Uusi komitea on nimetty, ja nyt saatte vihdoin ensimmäisen tiedotteen. Odottelimme

Lisätiedot

Vaatimukset 1-taso 2-taso 3-taso 4-taso 5-taso Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä Sport: (tallikilpailut, harjoituskilpailut)

Vaatimukset 1-taso 2-taso 3-taso 4-taso 5-taso Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä Sport: (tallikilpailut, harjoituskilpailut) Kohderyhmä (tallikilpailut, harjoituskilpailut) (Seurakilpailut) (Aluekilpailut) (Kansalliset kilpailut) (WR-kilpailut) Maajoukkue Tavoitteellinen kilpaurheilu Tähtikilpailut Aloittaville ratsastajille,

Lisätiedot

Käytiin läpi liiton henkilöstötilanne: uusiin tehtäviin siirtyneet ja rekrytoinnit.

Käytiin läpi liiton henkilöstötilanne: uusiin tehtäviin siirtyneet ja rekrytoinnit. ALUEJAOSTON KOKOUS 5/2018 Aika Paikka 25.9.2018 klo 18.00 20.50 Hahkialan kartano, Hauho Läsnä Marja Nuuttila 5(5) Puheenjohtaja, varsinainen jäsen Tarja Kallio 5(5) Sihteeri, varsinainen jäsen Mila Munsterhjelm

Lisätiedot

SRL:n lajiseminaari 22.11.14 Helsingissä 5.12. Heidi

SRL:n lajiseminaari 22.11.14 Helsingissä 5.12. Heidi 5.12. Kausi alkaa olla taputeltu. Marraskuu tarjosi paljon tapahtumia, joista osasta pienet raportit tässä tiedotteessa. Maajoukkuevalmennettavat kävivät ekskursiolla Saksassa, aktiiviset harrastajat kokoontuivat

Lisätiedot

Ratsastajainliitto kouluttaa

Ratsastajainliitto kouluttaa Ratsastajainliitto kouluttaa Suomen Ratsastajainliitto kouluttaa ratsastusvalmentajia, toimihenkilöitä kilpailutehtäviin, ratsastuksen harrastus - ja nuorisotoiminnan ohjaajia, erityisliikunnan ohjaajia

Lisätiedot

Kilpailun tie dot. Kilpailukutsu tiedostot Ohjelma(3).docx

Kilpailun tie dot. Kilpailukutsu tiedostot Ohjelma(3).docx Kilpailun tie dot Kilpailukutsu tiedostot Ohjelma(3).docx Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Loimaan Urheiluratsastajat ry:n (LoimURa) ja Naantalin Ratsastajat ry:n (NaR) yhteistyössä

Lisätiedot

Säännöt ja muutokset 28.12. Heidi

Säännöt ja muutokset 28.12. Heidi 28.12. Vielä viimeinen matkaratsastuskomitean tiedote tälle vuodelle. Tämä on samalla minun viimeinen tiedotteeni, sillä vastuu aviisin laatimisesta ja muustakin tiedottamisesta siirtyy toiselle henkilölle.

Lisätiedot

Vaatimukset 1-taso 2-taso 3-taso 4-taso 5-taso Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä Sport: (tallikilpailut, harjoituskilpailut)

Vaatimukset 1-taso 2-taso 3-taso 4-taso 5-taso Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä Sport: (tallikilpailut, harjoituskilpailut) Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä (tallikilpailut, harjoituskilpailut) (Seurakilpailut) (Aluekilpailut) (Kansalliset kilpailut) (WR-kilpailut) Aloittaville ratsastajille, harrastekilpailijoille

Lisätiedot

Hevostaitomestaruus 2019, kilpailukutsu on julkistettu Hevoset-messuilla Tampereella. Kilpailuaika on touko-syyskuu.

Hevostaitomestaruus 2019, kilpailukutsu on julkistettu Hevoset-messuilla Tampereella. Kilpailuaika on touko-syyskuu. ALUEJAOSTON KOKOUS 4/2019 Aika Paikka ti 23.4.2019 klo 18.00-20.40 Aapiskukko, Pälkäne Läsnä Marissa Henttinen 4(4) puheenjohtaja Tarja Kallio 4(4) sihteeri Mila Munsterhjelm 3(4) rahastonhoitaja Antero

Lisätiedot

Sallitut arvostelumenetelmät: esteratsastus: A.1.0, A.1.1., 367.1, 367.2, AM5, AM3, AM4, AM6,

Sallitut arvostelumenetelmät: esteratsastus: A.1.0, A.1.1., 367.1, 367.2, AM5, AM3, AM4, AM6, Infoa kilpailuista Kilpailujen tasot: Kilpailuharjoitus Seura- tai Green Card-jäsenyys osallistujilta suositeltavaa. Ratsastusasu vapaa, pitää kuitenkin olla ratsastussaappaat tai -kengät, ratsastushousut

Lisätiedot

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 1 / 2015

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 1 / 2015 VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 1 / 2015 Paikka: SRL, Valotalo 5. krs Aika: ke 28.1.2015 klo 16.02.-19.30 Osallistujat: Päivi Anttila, puheenjohtaja Maritta Enqvist Nina Kivimäki Merja Miettinen

Lisätiedot

ti 20.9. Lappeenranta, Ravirata klo 9.00 (myös sh R ja P tammat, varsojen liikkeet mahdollista näyttää myös radalla ajaen)

ti 20.9. Lappeenranta, Ravirata klo 9.00 (myös sh R ja P tammat, varsojen liikkeet mahdollista näyttää myös radalla ajaen) TIEDOTE 2016 Kymen- Karjalan Hevosjalostusliitto ry:n jäsenseuroille Uusi vuosi 2016 on saatu käyntiin kireiden pakkasten saattelemana ja päivät ovat jo valostumassa kevättä kohti. Siirtäkäämme siis katseet

Lisätiedot

RUSSIMESTARUUS-CUP 2013

RUSSIMESTARUUS-CUP 2013 KILPAILUKUTSU RUSSIMESTARUUS-CUP 2013 Russimestaruus, Minirussimestaruus ja Superminirussimestaruus ratkaistaan vuonna 2013 neljässä osakilpailussa. Kilpailut ovat avoinna kaikille, mutta russponit ja

Lisätiedot

1 of 5 26.7.2010 9:46 Kilpailun tiedot Kilpailukutsu-tiedostot SM-valjakkoajokilpailut Halikossa 20.-22.8.2010 Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Wiuhu on järjestänyt valjakkokilpailuja jo yhdeksän

Lisätiedot

- JUHLAVUOSI 2014 PRS 30v. - Tervetuloa!

- JUHLAVUOSI 2014 PRS 30v. - Tervetuloa! - JUHLAVUOSI 2014 PRS 30v. - Tervetuloa! TOIMINTASUUNNITELMA 2014 JÄSENTALLIT: 1) Talli Satumaa ; Satu Koivisto 0400-878739 http://www.freewebs.com/tallisatumaa 2) Kotalan Tila ; Annika Mattila 050-5742630

Lisätiedot

Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2017

Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2017 Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2017 Tässä dokumentissa käydään läpi olympiasoudun vuoden 2017 näyttökilpailut ja valintakriteerit kansainvälisiin kilpailuihin. On tärkeää tutustua

Lisätiedot

Tavoite 3 vuotta. KV taso 7 (5%) 41 (29%) 25 (17%) 70 (49%) 72 (50%) 64 (45%) Vastanneiden määrä ja suhteellinen osuus vastaajista

Tavoite 3 vuotta. KV taso 7 (5%) 41 (29%) 25 (17%) 70 (49%) 72 (50%) 64 (45%) Vastanneiden määrä ja suhteellinen osuus vastaajista AJAJAKARTOITUS 2007 Ajajakartoituksen tarkoituksena oli selvittää nuorten ajajien tavoitteita, harjoittelua sekä valmennustoiveita. Vastaukset toimivat osana tulevien vuosien valmennussuunnitelmien rakentamista

Lisätiedot

LIDL-KIRJOITUSKILPAILU: TALVEN PARAS MUISTO MÄKIKOULUSTA

LIDL-KIRJOITUSKILPAILU: TALVEN PARAS MUISTO MÄKIKOULUSTA SEURAPOSTI 3.3.2011 LIDL-KIRJOITUSKILPAILU: Mäkikoululaisten kirjoituskisa Seuraluokittelu Kesäkilpailujen anomukset Kevään neuvottelupäivät 14.-15.5.2011 LIDL-KIRJOITUSKILPAILU: TALVEN PARAS MUISTO MÄKIKOULUSTA

Lisätiedot

Teemavuosi 2019 on Yhdessä. Aluejaosto keskusteli teeman tuomisesta esille läpi vuoden.

Teemavuosi 2019 on Yhdessä. Aluejaosto keskusteli teeman tuomisesta esille läpi vuoden. ALUEJAOSTON KOKOUS 1/2019 Aika Paikka 7.1.2019 klo 18.00-20.50 Aapiskukko, Pälkäne Läsnä Marissa Henttinen 1(1) puheenjohtaja Tarja Kallio 1(1) sihteeri Mila Munsterhjelm 1(1) rahastonhoitaja Antero Salja

Lisätiedot

Kenttäseminaari Helsinki 24.11.

Kenttäseminaari Helsinki 24.11. Kenttäseminaari Helsinki 24.11. Pirkko Herd avasi tilaisuuden - paikalla 27 henkilöä - muistettiin Heikki Anttista, joka täyttää 70 vuotta, Katja Hannulan maalauksella Jutta Koivula kävi läpi FEI:n sääntömuutoksia

Lisätiedot

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää 14.9.2013 TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA B-JUNIORIEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT

Lisätiedot

Ehrnrooth, Marina (valmennus, maajoukkueet p/j/n/u25) (3/4)

Ehrnrooth, Marina (valmennus, maajoukkueet p/j/n/u25) (3/4) Esteratsastuskomitea Sivu 1 / 5 ESTERATSASTUSKOMITEAN PÖYTÄKIRJA 04/2018 Aika: 29.5.2018 klo 12.00 Paikka: EmCe, Jämsänkatu 2, Helsinki (7.krs) Läsnä: Backlund, Markus (puh.joht.) (4/4) Poissa: - Ehrnrooth,

Lisätiedot

Tervetuloa. ratsastamaan!

Tervetuloa. ratsastamaan! Tervetuloa ratsastamaan! Miksi ratsastus? Hevoset ovat ihania. Siihen kiteytyy, miksi 170 000 suomalaista ratsastaa. Ratsastus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia harrastaa monin eri tavoin. Hevosen kanssa

Lisätiedot