Panssariprikaati Käsky 1 (9) Esikunta PAROLANNUMMI MK /55.06/2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Panssariprikaati Käsky 1 (9) Esikunta PAROLANNUMMI MK15858 10.6.2014 2856/55.06/2013"

Transkriptio

1 Panssariprikaati Käsky 1 (9) PAROLANNUMMI MK /55.06/2013 Maavoimien toimintasuunnitelma vuosille , MJ52365 PSPR:n järjestämissuunnitelma, MK11550 MAAVE HENKOS lausunto, MK15299 SUUNNISTUKSEN SOTILAS SM-KILPAILUT VUONNA YLEISTÄ Panssariprikaati järjestää suunnistuksen sotilaiden SM-kilpailut Kilpailun johtajana toimii evl Jari Vuorela. Henkilökohtaisessa kilpailussa kilpailevat myös Päällystöliitto ja Aliupseeriliitto omista mestaruuksistaan. Henkilökohtainen kilpailu järjestetään Pälkäneellä Valkeakosken Haka ry:n järjestämänä ja partiokilpailu Evo - Padasjoki alueella Panssariprikaatin järjestämänä. 2 SÄÄNNÖT Kilpailuissa noudatetaan sotilaiden Suomenmestaruuskilpailujen (PE- HENKOS puolustusvoimien kilpailutoiminnan sääntökirja HH1105/ ) ja Suomen suunnistusliiton sääntöjä sekä järjestäjien antamia ohjeita ja määräyksiä. Partiosuunnistuksessa ml. kohdistukset käytetään järjestäjän varaamia patruunoita. (JVA , eränumero vpt 80285). Patruunat luovutetaan kilpailijoille ampumapaikoilla. Partiosuunnistuksessa käytetään selkäreppua m05 tst pieni (nimike ). Panssariprikaati jakaa reput vain reserviläisille. Järjestäjä on saanut luvat seuraaviin poikkeamiin säännöistä: Henkilökohtaisen kilpailun tavoiteaikoja on lyhennetty 5 minuutilla. Panssariprikaatin henkilökunta voi osallistua henkilökohtaiseen kilpailuun, koska kilpailun toteutus ostetaan siviiliseuralta ja henkilökunta ei ole mukana järjestelyissä. Panssariprikaati Puh Y-tunnus Faksi PL PAROLANNUMMI

2 Panssariprikaati KäskyKäsky 2 (9) Partiokilpailun tavoiteaikoja on lyhennetty 15 minuuttia pl B-sarjan päiväkilpailu + pikataival jota ei ole lyhennetty. Partioiden lähtöväli on 2 minuuttia. Panssariprikaati voi osallistua partiokilpailun B-sarjaan 1-2 partiolla, jonka kokoonpano on 1 henkilökuntaa ja 3 varusmiestä. Partioon osallistuvat henkilökuntaan kuuluvat eivät ole mukana kilpailujen järjestelyorganisaatiossa. 3 KILPAILUJEN OHJELMA Tiistai klo klo alkaen PSK:n alakerta Majoitus valmiina Keskiviikko klo klo klo klo klo alkaen PSK:n alakerta Kilpailukeskus Pälkäne Joukkueiden johtajien kokous Kilpailukeskus Pälkäne Kilpailujen avaus ja kilpailuvala Kilpailukeskus Pälkäne Henkilökohtainen kilpailu Palkintojen jako Kilpailukeskus Pälkäne Torstai klo klo 8.30 alkaen PSK:n alakerta Aseiden tarkastus Parolannummi rata 1 (150 m:n katos)

3 Panssariprikaati KäskyKäsky 3 (9) Klo 9.00 alkaen Aseiden kohdistus Parolannummi rata 2 Käsikranaatin heiton harjoittelu Parolannummi rata 1 klo 16:30 klo alkaen Partiokilpailun puhuttelu PSK:n auditorio Partiokilpailun yöosuus Evo Partiokilpailun yöosuuden seuranta PSK:n auditorio Perjantai klo klo 8.00 alkaen PSK:n alakerta Partiokilpailun päiväosuus Evo - Padasjoki Palkintojen jako ja päättäjäiset Padasjoki 4 ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautumiset on tehtävä seuraavasti: Reserviläisurheiluliitto ilmoittaa C-sarjan partiokilpailuun osallistuvat piirijoukkueet mennessä sähköpostilla osoitteeseen: juha.papinsaari@mil.fi. Ilmoittautumisen jälkeen KHÄMALTSTO lähettää reserviläisille PVVEH kutsun osallistumisesta kilpailuun. Joukko-osastot (vast) ilmoittautuvat mennessä PVAH asiakirjalla, joka liitetään asiaan 2856/2013. Asiakirjaan on liitettävä tämän käskyn liitteenä oleva ilmoittautumislomake. Palveluksessa olevat Päällystö- ja aliupseeriliiton kilpailijat ilmoittautuvat joukko-osaston (vast) ilmoittautumisen yhteydessä. HUOM! Muistakaa ilmoittaa edustamanne yhdistyksen nimi. Päällystö- ja aliupseeriliiton EVP - yhdistykset ilmoittavat kilpailijansa mennessä sähköpostilla osoitteeseen: juha.papinsaari@mil.fi.

4 Panssariprikaati KäskyKäsky 4 (9) Kilpailijat, jotka osallistuvat henkilökohtaiseen kilpailuun varaavat omat EMIT - kilpailukortit ja ilmoittavat niiden numerot ilmoittautumisen yhteydessä. Järjestäjältä on mahdollista lainata rajoitetusti kilpailukortteja. Panssariprikaati varaa partiokilpailussa käytettävät EMIT - kilpailukortit kaikkien partioiden käyttöön. 5 TUOMARINEUVOSTO PE: n edustaja Maj Juhani Sihvonen Järjestäjien edustaja Kapt Juha Papinsaari Kilpailujoukkueiden edustaja valitaan Kilpailun valvoja (ei äänioikeutta) Kapt Marko Haapiainen Sihteeri (ei äänioikeutta) Ylil Mika Hakala 6 MAJOITUS Kilpailujoukkueet majoitetaan kasarmirakennuksiin siten, että henkilökunta ja naiset PSK (rak 124) tiloihin ja varusmiehet sekä reserviläiset HELITR:n (rak 125) kasarmiin. Majoitus on valmiina klo alkaen. Majoitustarve on varattava ilmoittautumisen yhteydessä. Majoitukset ja vuodevaatteet on luovutettava majoitusvastaaville ennen kuin joukkueet poistuvat varuskunnasta seuraamaan partiokilpailun päiväosuutta. Kutsuvieraille ei ole varattu majoituksia varuskunnasta. 7 ASEIDEN SÄILYTYS Kilpailujoukkueiden aseet säilytetään joukkueiden mukanaan tuomissa lukollisissa laatikoissa majoitustuvissa. Säilytyksestä vastaavat kilpailujoukkueiden johtajat. 8 PYSÄKÖINTI Kilpailijoiden autot pysäköidään majoitusrakennusten alapihoille ja kilpailukeskuksissa järjestäjien osoittamille paikoille.

5 Panssariprikaati KäskyKäsky 5 (9) 9 MUONITUS Henkilökunnalla on mahdollisuus ruokailla varuskuntaravintola Rubenissa. Päivittäiset ruokailuajat ilmoitetaan kilpailuohjeessa. Varusmieskilpailijat ruokailevat varuskuntaravintola Rubenissa pl lounasruokailut 17.9 ja jolloin lounas tarjoillaan kilpailukeskuksissa. Myös henkilökunnalla on mahdollisuus maksulliseen ruokailuun kilpailukeskuksissa. Kilpailukeskuksissa tapahtuvat ruokailut on tilattava ilmoittautumislomakkeella. Jokainen joukko-osasto (pl. rajavartiolaitos) tilaa itse ruokailunsa tarvittavine erikoisruokavalioineen ja matkaeväineen. Tilaukset tehdään WebMysli ohjelmalla mennessä. Panssariprikaati ilmoittaa reserviläisten vahvuuden varuskuntaravintola Rubeniin. Partiosuunnistuskilpailun kilpailijoille on varattuna yökilpailun päätyttyä vahvennettu yöpala sekä aamupala ennen päiväkilpailua piilotukikohtaan. 10 KULJETUKSET 10.1 Henkilökohtainen kilpailu Opastus henkilökohtaiseen kilpailuun on järjestetty VT12 Pälkäneen kohdalta Luopioisiin päin. Kilpailukeskuksen osoite on: Hirvijärventie 1 Pälkäne. Panssariprikaati ei järjestä kuljetuksia Parolannummelta Pälkäneen kilpailukeskukseen Partiokilpailu Kilpailujoukkueet käyttävät omia kuljetuksiaan siirtyessään kohdistusammuntaan sekä käsikranaatin heittoharjoitteluun Parolannummen ampumaradoille. Reserviläispartioille järjestetään kuljetus harjoittelupaikoille. Kilpailujoukkueet siirtyvät partiokilpailun yöosuuden lähtöpaikalle järjestäjän varaamilla ajoneuvoilla. Muiden ajoneuvojen käyttö on kielletty. Partiokilpailuun lähtee ensimmäisenä B-sarja ja sen jälkeen A- ja C- sarjat. Kilpailujoukkueiden johtajat ja huoltajat siirtyvät seuraamaan päiväkilpailua omilla ajoneuvoilla Padasjoen kilpailukeskukseen. Ajo-ohjeet Padasjoelle löytyvät kilpailuohjeesta.

6 Panssariprikaati KäskyKäsky 6 (9) Partiokilpailun palkinnot jaetaan kilpailukeskuksessa ja myös kilpailujen päättäjäiset järjestetään samassa paikassa, joten joukkueilla on mahdollisuus lähteä kotimatkalle Padasjoelta. Reserviläisille järjestetään paluukuljetus Parolannummelle varusteiden luovuttamista ja kotiuttamista varten. 11 PESEYTYMINEN Peseytyminen on mahdollista henkilökohtaisen ja partiokilpailun kilpailukeskuksissa sekä majoituskasarmeissa. 12 LÄÄKINTÄHUOLTO Lääkintähuollossa tukeudutaan Sotilaslääketieteen keskuksen Parolannummen terveysasemaan. Kilpailupaikoilla päivystää kenttäsairaanhoitaja sairasautolla. Varusmiesten osalta vastaanotto järjestetään päivittäin klo 7.00 terveysasemalla sekä partiokilpailun piilotukikohdassa klo Joukkueiden johtajat vastaavat, etteivät kilpailijat kilpaile sairaina. 13 VARUSTUS Kilpailujoukkueiden tulee esiintyä kilpailupäivinä sotilaspuvussa tai joukko-osaston (vast) yhtenäisessä urheilu- tai edustusasussa ja kilpailusuorituksen aikana sääntöjen mukaisessa varustuksessa. Kaikilla kilpailutapahtumaan osallistuvilla on oltava mukanaan henkilötai varusmieskortti. Kilpailutoimisto jakaa nimiluettelon vartiostolle kilpailuihin tulevista puolustusvoimien ulkopuolisista henkilöistä ja he pääsevät kulkemaan pääportista todistettuaan henkilöllisyytensä vartiomiehelle. 14 AVAJAISET, PALKINTOJAOT, PÄÄTTÄJÄISET Avajaiset pidetään klo Pälkäneen kilpailukeskuksessa. Avajaisten ohjelma: komentajan tervehdys ja kilpailujen avaus kilpailuvalan vannominen

7 Panssariprikaati KäskyKäsky 7 (9) Paikalla olevat kilpailijat ja toimitsijat järjestäytyvät joukko-osastoittain tilaisuutta varten. Varustus on tilanteen mukainen urheiluvarustus. Henkilökohtaisen kilpailun palkintojenjako Pälkäneen kilpailukeskuksessa iltapäivällä. Toteutetaan sarjoittain tulosten valmistuttua. Partiokilpailun palkintojenjako ja kilpailujen päättäjäiset Padasjoen kilpailukeskuksessa iltapäivällä. ilmoittaminen palkintojenjako kilpailujen päättäminen 14.1 Kiertopalkinnot Kiertopalkinnot on palautettava kaiverrettuina kilpailutoimistoon klo mennessä. 15 KUTSUVIERAAT Kutsuvierasisäntinä toimivat evl Jari Vuorela ja kapt Juha Papinsaari. Kutsuvieraat kutsutaan erillisen suunnitelman mukaisesti. Jakelussa mainittujen esikuntien, joukko-osastojen (vast) komentajat tai heidän edustajansa ovat tervetulleita seuraamaan henkilökohtaista kilpailua Pälkäneelle ja partiokilpailua Evo - Padasjoki alueelle. Ennakkoilmoittautumiset seuraajista on lähetettävä PVAH - sanomana kapt Juha Papinsaarelle. Partiokilpailua seuraamaan tuleville joukkoosaston komentajille lähetetään erillinen ohjelma. 16 SEURANTA Partiokilpailujen seuranta toteutetaan GPS - seurantajärjestelmän avulla ja kilpailu on seurattavissa internetissä reaaliajassa ja analysoitavana jälkikäteen osoitteessa: 17 SUUNNISTAJAN KAUPPA Suunnistajan Kauppa on klo Pälkäneen kilpailukeskuksessa sekä klo varuskunnassa kilpailutoimiston läheisyydessä.

8 Panssariprikaati KäskyKäsky 8 (9) 18 TIEDOTTAMINEN Kilpailujen tiedottamisesta vastaa tiedottaja ylil Jari Markkula ( ). Kilpailusta tiedotetaan kilpailusivuilla, jotka löytyvät sivulla olevan SM-kisojen linkin kautta sekä henkilökohtaisen kilpailun osalta 19 TIEDUSTELUT Kilpailuja koskeviin tiedusteluihin vastaa kapt Juha Papinsaari ( ) ja ylil Mika Hakala ( ). Prikaatin komentaja Eversti Pekka Järvi päällikkö Everstiluutnantti Jari Vuorela Tämä asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu. LIITTEET JAKELU Ilmoittautumislomake MERIV joukko-osastot ILMAV joukko-osastot MAAV joukko-osastot RVL E posti RVL VLLV posti RVL P-KR posti RVL KR posti RVL SLMV posti RVL K-SR posti RVL RMVK posti RVL LSMV posti RVL LR posti Aliupseeriliitto ry Päällystöliitto Ry Päällystöliiton EVP-yhdistys ry Reserviläisurheiluliitto ry MAAVE HENKOS

9 Panssariprikaati KäskyKäsky 9 (9) MAAVMATLE ILMAVMATL MerivMatL E PVJJK MpKK PE TIEDOKSI Marko Haapiainen, Maavoimien Henkilöstöosasto

Panssariprikaati Käsky 1 (6) Esikunta PAROLANNUMMI ML15111 6.7.2015 1710/12.08.01/2015

Panssariprikaati Käsky 1 (6) Esikunta PAROLANNUMMI ML15111 6.7.2015 1710/12.08.01/2015 Panssariprikaati Käsky 1 (6) PAROLANNUMMI 6.7.2015 1710/12.08.01/2015 Maavoimien toimintasuunnitelma vuosille 2015-2018 PSPR ak ML9880/12.6.2015 AMMUNNAN SOTILAS SM-KILPAILUT VUONNA 2015 1 YLEISTÄ 2 SÄÄNNÖT

Lisätiedot

Käsky RVL (9) 35 RVLDno/2016/1083 Kaakkois-Suomen rajavartiosto Esikunta/Henkilöstötoimisto

Käsky RVL (9) 35 RVLDno/2016/1083 Kaakkois-Suomen rajavartiosto Esikunta/Henkilöstötoimisto Käsky RVL1711233 1 (9) 35 RVLDno/2016/1083 Kaakkois-Suomen rajavartiosto Esikunta/Henkilöstötoimisto 22.06.2017 1. Maavoimien vuosien 2017-2021 toimintasuunnitelma (MM20836/30.9.2016) 2. Sotilaiden SM-kilpailujen

Lisätiedot

Jääkäriprikaati Käsky 1 (12) Esikunta SODANKYLÄ MN / /2017

Jääkäriprikaati Käsky 1 (12) Esikunta SODANKYLÄ MN / /2017 Jääkäriprikaati Käsky 1 (12) SODANKYLÄ 18.4.2018 2944/12.08.01/2017 1. PEHENKOS:n puolustusvoimien kilpailutoiminnan sääntökirja HH1105/8.12.2011, päivitetty 2014 2. Suomen suunnistusliiton lajisäännöt

Lisätiedot

Ammunnan sotilaiden suomenmestaruuskilpailut 2015. Kilpailuohjeet Panssariprikaati 15.-17.9.2015

Ammunnan sotilaiden suomenmestaruuskilpailut 2015. Kilpailuohjeet Panssariprikaati 15.-17.9.2015 Ammunnan sotilaiden suomenmestaruuskilpailut 2015 Kilpailuohjeet Panssariprikaati 15.-17.9.2015 SISÄLTÖ Panssariprikaatin komentajan tervehdys...5 Kilpailun johtajan tervehdys...6 Tuomarineuvosto...9 Jury

Lisätiedot

Itä-Suomen Sotilasläänin Esikunta Käsky 1 (5) Etelä-Savon Aluetoimisto MIKKELI MH21394 27.6.2011

Itä-Suomen Sotilasläänin Esikunta Käsky 1 (5) Etelä-Savon Aluetoimisto MIKKELI MH21394 27.6.2011 Itä-Suomen Sotilasläänin Esikunta Käsky 1 (5) 27.6.2011 ETELÄ-SAVON RESERVILÄISTEN RYNNÄKKÖKIVÄÄRIAMMUNTAKILPAILU 3.9.2011 1 JÄRJESTÄJÄ, KILPAILUAIKA JA -PAIKKA järjestää viiteasiakirjan mukaisesti Itä-

Lisätiedot

AMMUNNAN SOTILAIDEN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT 2013 KILPAILUOHJEET

AMMUNNAN SOTILAIDEN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT 2013 KILPAILUOHJEET AMMUNNAN SOTILAIDEN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT 2013 KILPAILUOHJEET JÄÄKÄRIPRIKAATI 2. 5.9.2013 Tervetuloa Jääkäriprikaatiin ja Sodankylään Jääkäriprikaati järjestää ammunnan sotilas-sm-kilpailut 2. - 5.9.2013

Lisätiedot

Sotilas-5-ottelu SM 2012 Kilpailuohje. Suomenlahden meripuolustusalue Upinniemen varuskunta 22.-24.5.2012

Sotilas-5-ottelu SM 2012 Kilpailuohje. Suomenlahden meripuolustusalue Upinniemen varuskunta 22.-24.5.2012 Sotilas-5-ottelu SM 2012 Kilpailuohje Suomenlahden meripuolustusalue Upinniemen varuskunta 22.-24.5.2012 KOMENTAJAN TERVEHDYS Toivotan Teidät lämpimästi tervetulleiksi kilpailuja isännöivän Suomenlahden

Lisätiedot

Panssariprikaatin komentajan tervehdys! Tervetuloa Panssariprikaatiin!

Panssariprikaatin komentajan tervehdys! Tervetuloa Panssariprikaatiin! 2 Panssariprikaatin komentajan tervehdys! Tervetuloa Panssariprikaatiin! Fyysinen kunto ja tahto luovat perustan sotilasjoukon toiminnalle taistelukentällä. Nämä samat tekijät yhdistyvät jalkapallossakin.

Lisätiedot

Maasotakoulu Käsky 1 (9) Esikunta LAPPEENRANTA MM12955 7.7.2016 2093/12.08.01/2016

Maasotakoulu Käsky 1 (9) Esikunta LAPPEENRANTA MM12955 7.7.2016 2093/12.08.01/2016 Maasotakoulu Käsky 1 (9) LAPPEENRANTA 7.7.2016 2093/12.08.01/2016 1. Maavoimien vuosien 2016-2020 toimintasuunnitelma (ML12545/24.6.2015) 2. Maasotakoulun vuosien 2016-2017 toimintakäsky (ML26285, 4.12.2015)

Lisätiedot

SUUNNISTUKSEN SOTILAIDEN SM-KILPAILUT

SUUNNISTUKSEN SOTILAIDEN SM-KILPAILUT SUUNNISTUKSEN SOTILAIDEN SM-KILPAILUT Henkilökohtainen kilpailu Pälkäneellä ke 17.9.2014 klo 12 HUOM! Nämä ovat alustavat kilpailuohjeet. Tarkasta lopulliset vielä kilpailupaikalla! Valvojan lausunto Kilpailumaastona

Lisätiedot

Jääkäriprikaatin komentajan tervehdys

Jääkäriprikaatin komentajan tervehdys Jääkäriprikaatin komentajan tervehdys Hyvät puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen urheilijat ja joukkueet Toivon Teidät arktisen lämpimästi tervetulleiksi Jääkäriprikaatiin, Puolustusvoimien pohjoisimpaan

Lisätiedot

Porin prikaati Käsky 1 (9) Koulutusosasto SÄKYLÄ MM / /2016

Porin prikaati Käsky 1 (9) Koulutusosasto SÄKYLÄ MM / /2016 Porin prikaati Käsky 1 (9) SÄKYLÄ 1.8.2016 1270/12.08.01/2016 MAAVE asiak ML12545 (MAAVTOSU 2016-2020) Porin prikaatin vuoden 2016 toimintakäsky asiak ML24910 / 6.11.2015 Sotilaiden Suomenmestaruuskilpailujen

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala 18.2.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala 18.2. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala Toimintakäsky II / 2011 18.2.2011 HELSINGIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI KEVÄTKILPAILUN

Lisätiedot

HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN

HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala Kilpailu IV / 2012 29.8.2012 HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN

Lisätiedot

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje KILPAILUOHJE SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje HIRVENHIIHDON SM-KILPAILUT 2017 SÄÄNNÖT Noudatetaan voimassa olevia Suomen metsästysampumasääntöjä. ILMOITTAUTUMINEN Piirien toiminnanjohtajat ilmoittavat

Lisätiedot

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki Kilpailuohjeet Veteraanien SM-ampumahiihdot Seinäjoella 2015 Ohjelma pe 20.2 13,00 15,00 Harjoittelumahdollisuus 16,45 17,45 Kohdistus MN 120, 150, 180, 200 18,00 - Viestit MN 120, 150, 180, 200 la 21.2

Lisätiedot

Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1.

Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1. Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1.2012 OHJELMA pe 27.1. 1600-1800 Harjoittelu la 28.1. 0830 Joukkueenjohtajien

Lisätiedot

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMANCUPIN 3. JA 4. OSAKILPAILU KAUHAJOKI 15. 16.5.2015

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMANCUPIN 3. JA 4. OSAKILPAILU KAUHAJOKI 15. 16.5.2015 AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMANCUPIN 3. JA 4. OSAKILPAILU KAUHAJOKI 15. 16.5.2015 Perjantaina 15.5.2015 sprinttimatkat, väliaikalähtö Ohjelma Aseiden merkkaus

Lisätiedot

Sotilaiden hiihdon Suomenmestaruuskilpailut 21. 24.3.2011 Kontiolahden ampumahiihtokeskus Pohjois-Karjalan Prikaati

Sotilaiden hiihdon Suomenmestaruuskilpailut 21. 24.3.2011 Kontiolahden ampumahiihtokeskus Pohjois-Karjalan Prikaati Sotilaiden hiihdon Suomenmestaruuskilpailut 21. 24.3.2011 Kontiolahden ampumahiihtokeskus Pohjois-Karjalan Prikaati JÄRJESTELYORGANISAATIO Organisaation johtohenkilöt Kilpailujen johtaja ev Jari Kytölä

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala JÄÄKÄRI KUTSU 12.7.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala JÄÄKÄRI KUTSU 12.7. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala JÄÄKÄRI KUTSU Toimintakäsky VI / 2011 12.7.2011 HELSINGIN PIIRIN AMMUNNAN PARTIOKILPAILU JÄÄKÄRIPÄIVÄ

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (8) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 18.2.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (8) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 18.2. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (8) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU Toimintakäsky III / 2011 18.2.2011 HELSINGIN PIIRIN PALVELUSAMMUNNAN KEVÄTKILPAILUN

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 12.7.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 12.7. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU Toimintakäsky V / 2011 12.7.2011 HELSINGIN PIIRIN PALVELUSAMMUNNAN SYYSKILPAILUN

Lisätiedot

RESERVIUPSEERIKOULUN JOHTAJAN TERVEHDYS

RESERVIUPSEERIKOULUN JOHTAJAN TERVEHDYS Hamina 11. - 13.9.2012 RESERVIUPSEERIKOULUN JOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Puolustusvoimien ja Rajavartiolaitoksen urheilijat ja joukkueet. Reserviupseerikoulu järjestää ammunnan sotilaiden SM-kilpailut Haminassa

Lisätiedot

SUOMEN SOTILASURHEILULIITTO KAMPPAILUPÄIVÄT HAMINA 16.-19.9.2014 GAMES. Kuva: Jaakko Leislahti oy / Mika Ramu

SUOMEN SOTILASURHEILULIITTO KAMPPAILUPÄIVÄT HAMINA 16.-19.9.2014 GAMES. Kuva: Jaakko Leislahti oy / Mika Ramu HAMINAN VARUSKUNNAN URHEILIJAT RESERVIUPSEERIKOULU SUOMEN SOTILASURHEILULIITTO KAMPPAILUPÄIVÄT HAMINA 16.-19.9.2014 GAMES Kuva: Jaakko Leislahti oy / Mika Ramu KILPAILUJEN SUOJELIJA Hyvät kamppailupäivien

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE nuorten SM-kilpailut ja nuorten MM-katsastukset Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON NUORTEN SM-KILPAILUT OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Perjantai 20.1. Klo 13.00-17.00 Klo 14.00-17.00 Kilpailutoimisto

Lisätiedot

1 JÄRJESTÄVÄ ORGANISAATIO. Tulospalvelu (GPS, emit, atk) ins (AMK) Aki Tenhunen (PVJJK)

1 JÄRJESTÄVÄ ORGANISAATIO. Tulospalvelu (GPS, emit, atk) ins (AMK) Aki Tenhunen (PVJJK) OLTERMANNIN HIIHTO 2019 Perinteinen 74. Oltermannin hiihto pidetään 5. 7.3.2019 Etelä-Savon alueella. Kilpailun johtaa Etelä-Savon aluetoimiston päällikkö everstiluutnantti Jyrki Niukkanen. Oltermannin

Lisätiedot

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 KILPAILUKESKUS Pysäköinnistä (Cooper-rata) on viitoitus kilpailukeskukseen, jonne ajo omalla autolla

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 18.2.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 18.2. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU Toimintakäsky I / 2011 18.2.2011 HELSINGIN SRA-KARSINTAKILPAILU I / 2011 1. JÄRJESTÄJÄ,

Lisätiedot

HELSINGIN RESERVILÄISPIIRIEN (HRUP / HRESP/ HELMPP) LOIMOLAN ALUEEN TAISTELU 18.12.1939 VUODEN VIIMEINEN RATAVUORON TEEMA KILPAILU 2011

HELSINGIN RESERVILÄISPIIRIEN (HRUP / HRESP/ HELMPP) LOIMOLAN ALUEEN TAISTELU 18.12.1939 VUODEN VIIMEINEN RATAVUORON TEEMA KILPAILU 2011 Helsingin Maanpuolustuspiiri Helsingin Reserviläispiiri KUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumatoimiala HELMPP Ampumatoimikunta Helsinki Toimintakäsky VII / 2011 2.11.2011 HELSINGIN RESERVILÄISPIIRIEN (HRUP / HRESP/

Lisätiedot

HATTULA-RIIHIMÄKI VARUSKUNNAN SUUNNISTUSMESTARUUSKILPAILUT 2018 KILPAILUOHJEET

HATTULA-RIIHIMÄKI VARUSKUNNAN SUUNNISTUSMESTARUUSKILPAILUT 2018 KILPAILUOHJEET HATTULA-RIIHIMÄKI VARUSKUNNAN SUUNNISTUSMESTARUUSKILPAILUT 2018 KILPAILUOHJEET Kilpailukeskus on Pekolan lavalla osoitteessa Aulangontie 681, Hattula 1. TAVOITE Varusmiehet ja asevelvollisuutta suorittavat

Lisätiedot

5.5.2009 KILPAILUOHJEET HIRVENJUOKSUN SM-2009 KALAJOELLA 15 16.08.2009

5.5.2009 KILPAILUOHJEET HIRVENJUOKSUN SM-2009 KALAJOELLA 15 16.08.2009 KILPAILUOHJEET HIRVENJUOKSUN SM-2009 KALAJOELLA 15 16.08.2009 SÄÄNNÖT Kilpailussa noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2002. ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautuminen tehdään piireittäin

Lisätiedot

Suunnistuksen sotilaiden SM-kilpailut 17.-20.9.2013 Karjalan prikaati, Vekaranjärvi

Suunnistuksen sotilaiden SM-kilpailut 17.-20.9.2013 Karjalan prikaati, Vekaranjärvi Suunnistuksen sotilaiden SM-kilpailut 17.-20.9.2013 Karjalan prikaati, Vekaranjärvi Seuraa kilpailuja netissä www.puolustusvoimat.fi/karpr Kilpailujen järjestäjät: Karjalan prikaati Klikkaa www.puolustusvoimat.fi/karpr

Lisätiedot

Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014

Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014 Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014 OHJEET KILPAILIJOILLE KILPAILUN AIKATAULU SUNNUNTAI /PIKAKILPAILU (palkintojenjako kilp. päätyttyä) 10.00-10.45 Kohdistus kaikki sarjat (M/N11-75) 11.00 Pikakilpailu

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE Ampumahiihdon kansalliset kilpailut ja nuorten Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET JA NUORTEN MM-KATSASTUKSET OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 10.12. Klo 09.00 Kilpailutoimisto

Lisätiedot

XIV ILMAVOIMIEN PETEN PYTTY GOLFKILPAILUT 7-8.8.2015 (VIERUMÄKI)

XIV ILMAVOIMIEN PETEN PYTTY GOLFKILPAILUT 7-8.8.2015 (VIERUMÄKI) Satakunnan Lennosto Ohjeistus 1 (5) Ilmavoimien Golf pelaajat XIV ILMAVOIMIEN PETEN PYTTY GOLFKILPAILUT 7-8.8.2015 (VIERUMÄKI) 1 YLEISTÄ Satakunnan Lennoston urheiluseura Saturnus järjestää PETEN PYTTY

Lisätiedot

Noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2017 sekä liiton ja tuomarineuvoston antamia ohjeita.

Noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2017 sekä liiton ja tuomarineuvoston antamia ohjeita. KILPAILUOHJEET KILPAILULAJIT Kilpailut käydään SML:n ilma-aselajeissa: - Ilmahirvi - Ilmaluodikko SÄÄNNÖT Noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2017 sekä liiton ja tuomarineuvoston

Lisätiedot

Sotilaiden 5-ottelun ja maastojuoksun SM-kilpailut 7.-9.6.2016

Sotilaiden 5-ottelun ja maastojuoksun SM-kilpailut 7.-9.6.2016 Karjalan prikaati, Vekaranjärvi Sotilaiden 5-ottelun ja maastojuoksun SM-kilpailut 7.-9.6.2016 Seuraa tapahtumaa Sisällysluettelo Prikaatin komentajan tervehdys... 3 Kartta... 4 Kilpailuohjelma... 5 Kilpailuorganisaatio...

Lisätiedot

Kilpailussa käytetään Siuksen elektronisia taululaitteita.

Kilpailussa käytetään Siuksen elektronisia taululaitteita. KILPAILUOHJEET LAJIT Kilpailut käydään SML:n ilma-aselajeissa: - Ilmahirvi - Ilmaluodikko SÄÄNNÖT Noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2017 sekä liiton ja tuomarineuvoston antamia

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON NUORTEN SM-KILPAILUT 10.-11.1.201 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Perjantai 9.1. Klo 13.00-17.00 Klo 1.00-17.00 Kilpailutoimisto auki Harjoittelu ja ratoihin tutustuminen

Lisätiedot

ALIUPSEERILIITTO RY MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 26.1.2015

ALIUPSEERILIITTO RY MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 26.1.2015 ALIUPSEERILIITTO RY MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 26.1.2015 1. YLEISET SÄÄNNÖT... 2 1.1.MESTARUUSKILPAILUT... 2 1.2. OSALLISTUMISOIKEUS... 2 1.3. KILPAILUAJAN JA PAIKAN MÄÄRÄYTYMINEN... 2 1.4. MESTARUUSKILPAILUJEN

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE kansalliset kilpailut ja nuorten Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET JA NUORTEN MM-KATSASTUKSET OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 15.12. Klo 9.00 Kilpailutoimisto avautuu Klo

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 27.2.2016 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa perinteinen (P), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON NUORTEN SM-KILPAILUT 2.-26.1.201 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Perjantai 2.1. Klo 13.00-17.00 Klo 1.00-17.00 Kilpailutoimisto auki Harjoittelu ja ratoihin tutustuminen

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE. Kilpailujen ohjelma. Perjantai Virallinen harjoittelu

OHJEET KILPAILIJOILLE. Kilpailujen ohjelma. Perjantai Virallinen harjoittelu OHJEET KILPAILIJOILLE Kilpailujen ohjelma Perjantai 1.4.2016 10.00-12.00 Virallinen harjoittelu 14.15 Joukkueenjohtajien kokous reserviläistalossa (kahvila) 14.30-15.45 Aseiden tarkastus 15.00-15.45 Kohdistus

Lisätiedot

Ampumahiihdon kansalliset ja nuorten MM-tarkkailut Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE

Ampumahiihdon kansalliset ja nuorten MM-tarkkailut Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE kansalliset ja nuorten MM-tarkkailut Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET JA NUORTEN MM-KATSASTUKSET OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 19.12. Klo 9.00 Kilpailutoimisto avautuu

Lisätiedot

pe 16.1. 14.00-18.00 Harjoittelumahdollisuus la 17.1. 08.30 Joukkueenjohtajien kokous kilpailukeskus

pe 16.1. 14.00-18.00 Harjoittelumahdollisuus la 17.1. 08.30 Joukkueenjohtajien kokous kilpailukeskus Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset, nuorten Karhu cuposakilpailut ja XXII Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 17.-18.1.2015 OHJELMA pe 16.1. 14.00-18.00 Harjoittelumahdollisuus

Lisätiedot

Ampumahiihdon kansalliset OHJEET KILPAILIJOILLE

Ampumahiihdon kansalliset OHJEET KILPAILIJOILLE kansalliset 17. 18.2.2018 OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET 17.-18.2.2018 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 17.2. Klo 9.00 Klo 9.00 Klo 10.00 10.45 Klo 11.00 Kilpailutoimisto aukeaa

Lisätiedot

Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET

Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET Lopullinen kilpailuohje julkaistaan kilpailupäivänä ilmoitustaululla Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä sekä Satakunnan Suunnistus

Lisätiedot

RESUL:n pistooliampumajuoksu- ja viestimestaruuskilpailut 5.9.2015 Espoossa

RESUL:n pistooliampumajuoksu- ja viestimestaruuskilpailut 5.9.2015 Espoossa RESUL:n pistooliampumajuoksu- ja viestimestaruuskilpailut 5.9.2015 Espoossa KILPAILUOHJEET Säännöt Kilpailussa noudatetaan RESUL:n 15.1.2015 voimaan tulleita pistooliampumajuoksu- ja pistooliampumajuoksuviesti

Lisätiedot

Ampumahiihdon kansalliset OHJEET KILPAILIJOILLE

Ampumahiihdon kansalliset OHJEET KILPAILIJOILLE Ampumahiihdon kansalliset 11. 12.2.2017 OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET 11.-12.2.2017 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 11.2. Klo 9.00 Klo 9.00 Klo 10.00 10.45 Klo 11.00 Kilpailutoimisto

Lisätiedot

Piirinmestaruus- ja HS-aluemestaruushiihdot

Piirinmestaruus- ja HS-aluemestaruushiihdot 1 (5) Piirinmestaruus- ja HS-aluemestaruushiihdot Ahveniston moottoriradalla 16.2.2019 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeen piirinmestaruus- ja Hopeasompa-aluemestaruushiihdot, hiihtotapa vapaa (V), kilpailunumero

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 7.3.2015 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa vapaa (V), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO Kilpailukeskus

Lisätiedot

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje 1 (7) Hämeen Viesti 2015 Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015 Kilpailuohje 2 (7) KILPAILU Hämeen Viesti 2015, 8-henkisin joukkuein, hiihtotapa P ja V, kilpailunumero 624. Kilpailussa hiihdetään

Lisätiedot

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU Perjantaina 9.5.2014 sprinttimatkat, väliaikalähtö Ohjelma Klo 16.00 17.00 Kohdistus Klo 17.00-17.10

Lisätiedot

KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA

KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 1 KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 12.-13.2.2011 KILPAILUORGANISAATIO Kilpailun johtaja Ratamestari Ammunnan johtaja Lähdönjohtaja Maali Tuloslaskenta

Lisätiedot

KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 11.-12.2.2012

KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 11.-12.2.2012 1 KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 11.-12.2.2012 KILPAILUORGANISAATIO Kilpailun johtaja Ratamestari Ammunnan johtaja Maali Tuloslaskenta Kuulutus

Lisätiedot

Järvi-Suomen Partiolaiset TALVI SM-KILPAILUN PIIRIOHJE

Järvi-Suomen Partiolaiset TALVI SM-KILPAILUN PIIRIOHJE JärviSuomen Partiolaiset TALVI SMKILPAILUN PIIRIOHJE JärviSuomen Partiolaiset toivottaa kaikki kilpailuvartiot tervetulleiksi Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry:n partiotaitojen suomenmestaruuskilpailuihin

Lisätiedot

13.12.2004 TARKVES LMSOP LIITE 1 ( 7 ) RVLE + VLLVE 1 K-SR 1 P-KR 1 KR 1 LR 1 SLMV 1 LSMV 1 RVLE 1 RMVK 1

13.12.2004 TARKVES LMSOP LIITE 1 ( 7 ) RVLE + VLLVE 1 K-SR 1 P-KR 1 KR 1 LR 1 SLMV 1 LSMV 1 RVLE 1 RMVK 1 3.2.2004 TARKVES LMSOP LIITE ( 7 ) JUKO ry:n/ Upseeriliitto ry:n luottamusmiesorganisaatio RVLE + VLLVE K-SR P-KR KR LR SLMV LSMV RVLE RMVK Yhteensä 9 Upseeriliitto valitsee luottamusmiehet lukuun ottamatta

Lisätiedot

Pääesikunta Määräys 1 (6) Logistiikkaosasto HELSINKI HK906 3.12.2014 PVHSM HPALV 003 - PELOGOS- PUOLUSTUSVOIMIEN VIRKAPUKUJEN KÄYTTÖMÄÄRÄYKSET

Pääesikunta Määräys 1 (6) Logistiikkaosasto HELSINKI HK906 3.12.2014 PVHSM HPALV 003 - PELOGOS- PUOLUSTUSVOIMIEN VIRKAPUKUJEN KÄYTTÖMÄÄRÄYKSET Pääesikunta Määräys 1 (6) 3.12.2014 PVHSM HPALV 003 - PELOGOS- PUOLUSTUSVOIMIEN VIRKAPUKUJEN KÄYTTÖMÄÄRÄYKSET Normikokoelman lyhenne PVHSMK-PE Peruste Voimassaoloaika Laatija Lisätietoja antaa Kumoaa Säilytys

Lisätiedot

18. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT 26.-29.3.2015. Kontiolahti, Pohjois-Karjala Kontiolahden Urheilijat ry INFORMAATIO

18. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT 26.-29.3.2015. Kontiolahti, Pohjois-Karjala Kontiolahden Urheilijat ry INFORMAATIO 18. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT 26.-29.3.2015 Kontiolahti, Pohjois-Karjala Kontiolahden Urheilijat ry INFORMAATIO 1 AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT

Lisätiedot

Kilpailuohjeet 40. Vappurastit Tuusulan Rusutjärvellä Avoin kansallinen kaksiosainen keskimatkan suunnistuskilpailu klo 10 ja klo 13.

Kilpailuohjeet 40. Vappurastit Tuusulan Rusutjärvellä Avoin kansallinen kaksiosainen keskimatkan suunnistuskilpailu klo 10 ja klo 13. 30.4.2017 1(4) Kilpailuohjeet 40. Vappurastit Tuusulan Rusutjärvellä 1.5.2017 Avoin kansallinen kaksiosainen keskimatkan suunnistuskilpailu klo 10 ja klo 13. Kilpailukeskus Kilpailukeskus sijaitsee Tuusulassa

Lisätiedot

Suunnistuksen sotilaiden SM-kilpailut KÄSIOHJELMA. SEURAA KISOJA NETISSÄ www.puolustusvoimat.fi/tykpr

Suunnistuksen sotilaiden SM-kilpailut KÄSIOHJELMA. SEURAA KISOJA NETISSÄ www.puolustusvoimat.fi/tykpr Suunnistuksen sotilaiden SM-kilpailut KÄSIOHJELMA SEURAA KISOJA NETISSÄ www.puolustusvoimat.fi/tykpr 1 Klikkaa itsesi mukaan kisoihin www.puolustusvoimat.fi/tykpr GPS-seuranta, tulokset ja uutiset! Sisällysluettelo

Lisätiedot

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä KYMEN VIESTIKILTA RY KUTSU 1(5) Kouvola 04.06.2017 Valtakunnalliset Viestimiespäivät 12. 13.08. 2017 Vekaranjärvellä Meillä on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi viettämään kanssamme Valtakunnallisia

Lisätiedot

SÄÄNNÖT: Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia ohjeita.

SÄÄNNÖT: Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia ohjeita. E-P:n pitkän matkan aluemestaruuskilpailut 9.8.2014 Teuvalla KILPAILUOHJEET TOIMIHENKILÖT Kilpailun johtaja: Pasi Nevala Ratamestarit: Jari Mahlamäki, Pasi Lyyluoma Kilpailunvalvoja Karl-Gustav Norrgrann,

Lisätiedot

Kilpailujen järjestämisestä vastaa Sotkamon ampujien, Kajaanin ampujien ja Vuolijoen urheiluampujien muodostama seurayhtymä.

Kilpailujen järjestämisestä vastaa Sotkamon ampujien, Kajaanin ampujien ja Vuolijoen urheiluampujien muodostama seurayhtymä. Kilpailukutsu Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägärförbund ry Metsästysammunnan ilma-aselajien SM-kilpailut 13-14.4.2019 Kutsumme kaikki Suomen Metsästäjäliiton piirit ja niiden jäsenet SML:n ilmaluodikon

Lisätiedot

Viestirykmentti. Suunnistuksen sotilaiden SM-kilpailut KÄSIOHJELMA. SEURAA KISOJA NETISSÄ www.puolustusvoimat.fi/viestir.

Viestirykmentti. Suunnistuksen sotilaiden SM-kilpailut KÄSIOHJELMA. SEURAA KISOJA NETISSÄ www.puolustusvoimat.fi/viestir. Viestirykmentti Suunnistuksen sotilaiden SM-kilpailut KÄSIOHJELMA SEURAA KISOJA NETISSÄ www.puolustusvoimat.fi/viestir Viestirykmentti PL 5 11311 RIIHIMÄKI Puhelin 0299 800 (vaihde) Faksi 0299 445797 Sähköposti:

Lisätiedot

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU VIMPELISSÄ

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU VIMPELISSÄ KILPAILUOHJEET AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU VIMPELISSÄ 6.-7.5.2016 Perjantaina 6.5.2016 sprinttimatkat, väliaikalähtö Ohjelma

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi

KILPAILUOHJE. 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi KILPAILUOHJE 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi Kilpailupaikan katuosoite on Saukkovaarantie 11, 88400 Ristijärvi. Kilpailutoimisto sijaitsee

Lisätiedot

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15 11.9.2013 1(5) Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu 14.9.2013 klo 12.15 Huom! Tämä on alustava kilpailuohje. Tarkista lopullinen kilpailuohje kilpailupaikalla. Tuplasprintti Tuplasprintti on

Lisätiedot

AMMUNNAN KÄSIOHJELMA SOTILAIDEN SM-KILPAILUT. Porin prikaati

AMMUNNAN KÄSIOHJELMA SOTILAIDEN SM-KILPAILUT. Porin prikaati AMMUNNAN SOTILAIDEN SM-KILPAILUT 2018 KÄSIOHJELMA Porin prikaati 20.-22.8.2018 Sisältö Kilpailun johtajan tervehdys... 3 Kilpailuorganisaation yhteystiedot... 4 Kilpailujen ohjelma...5-6 Säännöt... 7

Lisätiedot

AMMUNNAN KÄSIOHJELMA SOTILAIDEN SM-KILPAILUT. Porin prikaati

AMMUNNAN KÄSIOHJELMA SOTILAIDEN SM-KILPAILUT. Porin prikaati AMMUNNAN SOTILAIDEN SM-KILPAILUT 2018 KÄSIOHJELMA Porin prikaati 20.-22.8.2018 Sisältö Kilpailun johtajan tervehdys... 3 Kilpailuorganisaation yhteystiedot... 4 Kilpailujen ohjelma...5-6 Säännöt... 7

Lisätiedot

la 14.3. 8 10.00 Ilmoittautuminen ( noudetaan kilpailuohjeet/ohjelma + numerot piireittäin)

la 14.3. 8 10.00 Ilmoittautuminen ( noudetaan kilpailuohjeet/ohjelma + numerot piireittäin) KILPAILUOHJELMA JA -OHJEET ResUl:n Ampumahiihtomestaruuskilpailut Kuhmossa 14.-15.3.2015 OHJELMA la 14.3. 8 10.00 Ilmoittautuminen ( noudetaan kilpailuohjeet/ohjelma + numerot piireittäin) 10-11.15 Aseiden

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (9) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KUTSU TAPAHTUMAAN 12 14.10.2012.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (9) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KUTSU TAPAHTUMAAN 12 14.10.2012. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (9) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KUTSU TAPAHTUMAAN Toimintakäsky VI / 2012 12 14.10.2012 HELSINGIN PIIRIN AMPUMATAPAHTUMA JÄÄKÄRIN

Lisätiedot

Eläkeliiton mestaruushiihdot OHJEET KILPAILIJOILLE

Eläkeliiton mestaruushiihdot OHJEET KILPAILIJOILLE Eläkeliiton mestaruushiihdot 26. 27.2.2019 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Maanantai 25.2. Klo 14.00-18.00 Virallinen harjoitteluaika Tiistai 26.2. Klo 8.00-10.00 Klo 9.00 Klo 9.00

Lisätiedot

pe Harjoittelumahdollisuus

pe Harjoittelumahdollisuus Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset, nuorten Karhu cuposakilpailut ja XXI Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 8.-9.2.2014 OHJELMA pe 7.2. 14.00-19.00 Harjoittelumahdollisuus

Lisätiedot

HIRVENJUOKSUN SM 2014 VESANTO 2. 3.8.2014

HIRVENJUOKSUN SM 2014 VESANTO 2. 3.8.2014 1 (7) KILPAILUOHJEET HIRVENJUOKSUN SM 2014 VESANTO 2. 3.8.2014 NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT Kilpailussa noudatetaan voimassaolevia Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä. Kilpailijoita muistutetaan että

Lisätiedot

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti Kilpailuohjeet KILPAILUOHJELMA PERJANTAI 3.8.2018 Kilparata auki koko päivän LAUANTAI 4.8.2018 (aikataulu on alustava) MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti,

Lisätiedot

AMMUNNAN SOTILAIDEN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT

AMMUNNAN SOTILAIDEN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT AMMUNNAN SOTILAIDEN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT 2016 KILPAILUOHJEET PORIN PRIKAATI 12.-15.9.2016 Sisältö: Porin prikaatin komentajan tervehdys Kilpailun johtajan tervehdys Kilpailujen ohjelma Kilpailuorganisaation

Lisätiedot

TOKO SM 2012 Ennakkotiedote TERVETULOA KUOPIOON!

TOKO SM 2012 Ennakkotiedote TERVETULOA KUOPIOON! TERVETULOA KUOPIOON! Hyvät kilpailijat ja joukkueenjohtajat, tervetuloa Kuopion Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat ry:n järjestämään TOKO SM 2012 tapahtumaan 9.10.6.2012. Kokeeseen on ennakkoilmoittautunut

Lisätiedot

Perjantaina H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina loppukilpailut

Perjantaina H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina loppukilpailut Kilpailukutsu SM-yösuunnistus Tuuloksessa 22.9.2018. Perjantaina 21.9.2018 H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina 22.9.2018 loppukilpailut Kilpailusäännöt ja ohjeet 1 / 5 Kilpailussa noudatetaan IOF:n

Lisätiedot

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi Nämä Kilpailuohjeet ovat alustavat, lopulliset löytyvät kilpailukeskuksen tulostaululta. Kilpailuohjeet Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä

Lisätiedot

juoksu 300 m + 5 ls makuu + juoksu 300m + 5 ls makuu + H m suunnistus + 5 ls pysty + juoksu 300 m + 5 ls pysty + H m

juoksu 300 m + 5 ls makuu + juoksu 300m + 5 ls makuu + H m suunnistus + 5 ls pysty + juoksu 300 m + 5 ls pysty + H m Kilpailuohjeet SARJAT, MATKAT JA KILPAILUN KULKU Sarja Suunnistusmatka Kilpailun kulku (m) H 6590 m D 4670 m H35 6050 m H40 6050 m H45 5280 m H50 5280 m D50 3380 m juoksu 300 m + 5 ls makuu + juoksu 300m

Lisätiedot

KÄSIOHJELMA. Kontiolahden Urheilijat ry. Kontiolahden Kunta

KÄSIOHJELMA. Kontiolahden Urheilijat ry. Kontiolahden Kunta KÄSIOHJELMA Kontiolahden Urheilijat ry Kontiolahden Kunta 1 Hyvät ampumahiihdon ystävät Tervetuloa kilpailijat, valmentajat ja tukijoukot rulla-ampumahiihdon SMkilpailuihin Kontiolahdelle. Kontiolahden

Lisätiedot

Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012

Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012 Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012 Kisat järjestetään Helsingissä 11. 12.2.2012. Järjestävät seurat Tapanilan Erän kendojaosto ja Helsingin Yliopiston Kendoseura toivottavat kaikki

Lisätiedot

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa kaikki kilpailemaan 9.5. äitienpäivän aattona keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysio-tempoon. Kausi on aluillaan ja nyt on hyvä

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET ILOMANTSIN HIRVENJUOKSUN SM 2019-KISOIHIN Ilomantsi. Parppein liikuntakeskus. Pogostantie 13 NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT

KILPAILUOHJEET ILOMANTSIN HIRVENJUOKSUN SM 2019-KISOIHIN Ilomantsi. Parppein liikuntakeskus. Pogostantie 13 NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT KILPAILUOHJEET ILOMANTSIN HIRVENJUOKSUN SM 2019-KISOIHIN 2-4.8.2019 Ilomantsi Parppein liikuntakeskus. Pogostantie 13 NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT Kilpailussa noudatetaan voimassaolevia Suomen Metsästäjäliiton

Lisätiedot

Säännöt. Kilpailun vastaavat toimihenkilöt. Tuomarineuvosto. Ilmoittautuminen. Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut

Säännöt. Kilpailun vastaavat toimihenkilöt. Tuomarineuvosto. Ilmoittautuminen. Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut Torstaina 16.5.2013 Paraisilla Järjestäjät: Pargas IF suunnistusjaosto ja Pargas Scoutkår Skärgårdsvandrarna Säännöt Kilpailussa noudatetaan L-SP:n

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut ja nuorten aluekilpailu Suikkilassa

Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut ja nuorten aluekilpailu Suikkilassa ALUSTAVA KILPAILUOHJE Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut ja nuorten aluekilpailu Suikkilassa 21.5.2018 Säännöt Partiolaisten kilpailussa noudatetaan Lounais-Suomen partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailujen

Lisätiedot

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu Sunnuntaina 3.8.2014 klo 11 ja 13.30

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu Sunnuntaina 3.8.2014 klo 11 ja 13.30 3.8.2014 1(5) Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu Sunnuntaina 3.8.2014 klo 11 ja 13.30 Tämä on alustava kilpailuohje. Tarkista lopullinen kilpailuohje kilpailupaikalla. Tuplasprintti Tuplasprintti

Lisätiedot

KuUS-rastit on avoin kansallinen, kaksiosainen keskimatkan suunnistuskilpailu.

KuUS-rastit on avoin kansallinen, kaksiosainen keskimatkan suunnistuskilpailu. KuUS-rastit 2019 lauantaina 31.8.2019 klo 11 ja klo 14 KILPAILUOHJEET KuUS-rastit on avoin kansallinen, kaksiosainen keskimatkan suunnistuskilpailu. Kilpailun tulokset lasketaan molempien kilpailujen yhteenlaskettujen

Lisätiedot

Palokuntanuorten (2017)

Palokuntanuorten (2017) Palokuntanuorten suomenmestaruuskilpailujen järjestäminen (2017) Säännöt Palokuntanuorten suomenmestaruuskilpailujen säännöt löytyvät SPEKin palokuntanuorisotyön Materiaalia-sivulta Kilpailusääntöjä-otsikon

Lisätiedot

Kilpailuohjeet Vappurastit 2018 Tiistaina klo 11

Kilpailuohjeet Vappurastit 2018 Tiistaina klo 11 27.4.2018 1(5) Kilpailuohjeet Vappurastit 2018 Tiistaina 1.5.2018 klo 11 Vappurastit 2018 on avoin, kansallinen keskimatkan suunnistuskilpailu. Kilpailukeskus Kilpailukeskus sijaitsee Toivalan kentällä

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut

Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut ALUSTAVA KILPAILUOHJE: Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut V3 Tortaina 15.9.2011 Raision Kerttulan liikuntakeskuksessa Järjestävä lippukunta Turun Metsänkävijät. Säännöt Kilpailussa

Lisätiedot

Rallispecial

Rallispecial Kilpailun säännöt 1. Järjestäjä Kilpailun järjestää Rallimiehet Ry. Kilpailussa noudatetaan Harrastemootoriurheilun keskusjärjestön ja kilpailunjärjestäjän sääntöjä sekä turvallisuusohjeita http://www.harrastemoottoriurheilu.fi/

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU Kilpailu II / 2012 6.3.2012 HELSINGIN SRA-KARSINTAKILPAILU I / 2011 1. JÄRJESTÄJÄ,

Lisätiedot

PERJANTAI Mahdollisuus harjoitteluun ja ratoihin tutustumiseen Joukkueenjohtajien kokous, kahviossa

PERJANTAI Mahdollisuus harjoitteluun ja ratoihin tutustumiseen Joukkueenjohtajien kokous, kahviossa AMPUMAHIIHDON NUORTEN SM-KILPAILUT NORMAALIMATKA JA YHTEISLÄHTÖ LAHTI 10. -11.2.2018 KILPAILUN JOHTO-ORGANISAATIO Kilpailun johtaja Jari Karinkanta 0440286443 TD Juha Tuominen 0405171074 Ratamestari Jukka

Lisätiedot

Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa.

Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Tampere-suunnistuksen sprintti 28.6.2013 KILPAILUOHJEET Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja näitä

Lisätiedot

Kilpailunjohtaja Mikko Heikkinen, puh. 0400 750 884 Tiedottaja Jarmo Tanskanen, puh. 050 553 6899

Kilpailunjohtaja Mikko Heikkinen, puh. 0400 750 884 Tiedottaja Jarmo Tanskanen, puh. 050 553 6899 Suunnistuksen SM keskimatka R2 Kangasalla 15.9.2012 KILPAILUOHJEET Kilpailunjohto Tuomarineuvosto Kilpailunjohtaja Mikko Heikkinen, puh. 0400 750 884 Tiedottaja Jarmo Tanskanen, puh. 050 553 6899 Varajohtaja

Lisätiedot

Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet

Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet Kansallinen pyöräsuunnistuskilpailu Sprintti ja Keskimatka 2.8.2009 Mynämäellä Fillari-Cup

Lisätiedot

Ampumasuunnistuksen LAPUA CUP Salossa, kilpailuohjeet

Ampumasuunnistuksen LAPUA CUP Salossa, kilpailuohjeet Ampumasuunnistuksen LAPUA CUP 28.4.2019 Salossa, kilpailuohjeet Suomen Sotilasurheiluliitto sekä Halikon Hakoniskat, yhteistyössä Angelniemen Ankkurin kanssa, järjestävät kansallisen ampumasuunnistuskilpailun

Lisätiedot