Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 16

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Nuorisovaltuusto 14.11.2012 Sivu 1 / 16"

Transkriptio

1 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 17:15-20:05 klo 17:57-18:34. Paikka Espoon valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä, puheenjohtaja Cecilia Alameri Paula Härmä Alina Andersson Esa Lehtinen Eunkyung Chung B. Akili Elie Paula Karhunen, saapui klo 17:08 Ville Elo, poistui klo 17:57 Alvar Escartin Oskari Ruohonen, poistui klo 19:56. Tuomas Haapasalo Paula Hiltunen Heini Könönen, saapui klo 17:08 Emma Holsti Anniina Jokinen Ida Lilja Inka Järvelä Lotta Honkanen, poistui klo 19:32 Valtteri Knuuttila Linh Pham, saapui klo 17:11 Nicholas Kujala Rosanna Liuski, saapui klo 17:30, poistui klo 18:59 Lasse Kurki Ilpo Lehtoranta Julia Helle Lassi Leppänen Melissa Pirha, saapui klo 18:36 Ilpo Liimatainen Janne Löfhjelm Roosa Sokka Santeri Mustala Alen Nsambu Olli-Pekka Paasivirta, saapui klo 18:31, poistui klo 19:40 Tarina Rautionmaa Juuso Salmén, saapui klo 17:08, poistui klo Walto Salonen Kasper Sukselainen Nouri Sumeije Tuukka Turunen Esteri Viitanen Taher Yosef Muut saapuvilla olleet Niina Ekstam Tero Luukkonen sihteeri

2 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 2 / 16 Allekirjoitukset Sampsa Pietilä puheenjohtaja Niina Ekstam sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty: pvm tarkastajan nimi Pöytäkirjan nähtävänäolo julkipannun kuulutuksen mukaan on pöytäkirja ollut yleisesti nähtävänä 2012 osoitteessa Kirkkojärventie 4, Espoon keskus.

3 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 3 / 16 Käsitellyt asiat Pykälä Liitteet Otsikko Sivu 99 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokouksen järjestäytyminen Ilmoitusasiat Tutkimus nuorisovaltuutettujen 7 vaikuttamismahdollisuuksista 103 Kannanotto: Kouluruoan taso parantunut Espoossa Kannanotto: Pohjois-Espoo jäämässä Etelä-Espoon 10 uudistusten varjoon 105 Lautakuntaedustajien tilannekatsaus Aluepuheenjohtajien tilannekatsaus PR-ohjausryhmän tilannekatsaus Juhlatoimikunnan tilannekatsaus Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat 16

4 Espoon kaupunki Pöytäkirja 99 Nuorisovaltuusto Sivu 4 / Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Yleiskokous on laillinen ja päätösvaltainen, jos kokouskutsu on toimitettu kaikille nuorisovaltuutetuille kolme (3) päivää ennen kokousta Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Myönnettiin läsnä- ja puheoikeus Tero Luukkoselle.

5 Espoon kaupunki Pöytäkirja 100 Nuorisovaltuusto Sivu 5 / Kokouksen järjestäytyminen Valitaan pöytäkirjan tarkastaja ja ääntenlaskijat. Valittiin pöytäkirjan tarkastajaksi Lasse Kurki ja ääntenlaskijoiksi Lasse Kurki ja Roosa Sokka.

6 Espoon kaupunki Pöytäkirja 101 Nuorisovaltuusto Sivu 6 / Ilmoitusasiat 1. Nuvan hallituksen kokous pidettiin Espoon nuva kävi vierailulla RuutiExpossa Nuorisovaltuustojen liiton liittokokoukseen on lähdössä Emma Holsti, Kasper Sukselainen ja Sampsa Pietilä. 4. Nuvan 15-vuotisjuhlat pidetään Kannusalissa 5. Nuoret ja päättäjät keskustelutilaisuus pidettiin Sellossa. 6. Joulukuun yleiskokous pidetään torstaina Sampsaa haastateltu uusimpaan Espoo-lehteen Tapiolan alueen kehittämisestä.

7 Espoon kaupunki Pöytäkirja 102 Nuorisovaltuusto Sivu 7 / Tutkimus nuorisovaltuutettujen vaikuttamismahdollisuuksista Helsingin yliopiston valtio-opin opiskelija ja virkavapaalla oleva Espoon alueellisten palvelujen nuorisoasiainpäällikkö Tero Luukkonen oli yhteydessä hallitukseen ajatuksenaan tehdä sekä kandidaattitutkielma ja gradu-tutkimus nuorisovaltuutettujen vaikuttamismahdollisuuksista. Kohteena ovat erityisesti vaikuttajanuoret ja etenkin nuorisovaltuustot. Tutkielmassa tutkimuksen kohteena ovat 16 vuotta täyttäneet, mutta alaikäiset nuoret, heidän ajatuksensa vaikuttamismahdollisuuksistaan omassa kunnassaan ja heidän suhtautumisestaan esimerkiksi äänioikeuteen. Tutkielmassa pyritään saamaan vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: mistä nuorisovaltuutetut tulevat, miten he vaikuttavat ja miten he haluaisivat vaikuttaa sekä vaikuttavatko nuorisovaltuutetut myös muulla tavoin? Tutkimus tehdään kaksiosaisena. Ensimmäisen osa koostuu haastattelulomakkeesta ja toinen osa henkilökohtaisesta haastattelusta. Tarkoituksena on, että yleiskokouksessa esitellään tutkimuslomake ja samalla kohderyhmän nuoret vastaisivat lomakkeen kysymyksiin. Tämän vuoden loppupuolella tekisin myös henkilökohtaiset haastattelut. Hallitus esittää yleiskokoukselle tutkimukseen mukaan lähtöä, ja pyytää Tero Luukkosen paikalle yleiskokoukseen kertomaan tutkimuksesta lisää sekä mahdollisuuteen pyytää kohdenuoria vastaamaan kyselylomakkeeseen paikanpäällä. Käsittely Tero Luukkonen kertoi lisää tutkimuksesta ja sen toteuttamisesta. Päätettiin lähteä mukaan tutkimukseen ja antaa kokouksesta aikaa vastata lomakkeeseen niille, jotka osuvat haluttuun kohderyhmään ja ovat paikalla kokouksessa. Sovittiin, että pidetään sopivassa kohdassa kokoustauko, jonka aluksi voidaan vastata lomakkeeseen. Haastatteluaikoja sovitaan sähköpostitse, pääsihteeri voi välittää sähköpostin lomakkeeseen vastanneille.

8 Espoon kaupunki Pöytäkirja 103 Nuorisovaltuusto Sivu 8 / Kannanotto: Kouluruoan taso parantunut Espoossa Peruskouluissa ja lukioissa tarjottavan lounaan taso puhuttaa aina. Espoon nuorisovaltuusto on ollut aktiivisesti mukana kehittämässä kouluruoan tasoa Espoon oppilaitoksissa. Kehitystyö on kantanut hedelmää: Kouluruoka on meidän nuorten keskuudessa ikuinen keskustelunaihe. Yleensä aiheesta puhutaan hieman valittavaan sävyyn, mutta täytyy sanoa että [kouluruoan] taso on noussut paljon!, toteaa Espoon nuorisovaltuuston puheenjohtaja Sampsa Pietilä. Espoon nuorisovaltuusto haluaa kiittää mm. Espoo Cateringia tehdystä yhteistyöstä kouluruoan kehittämiseksi. Nuorisovaltuusto toivoo, että yhteistyötä tehdään jatkossakin, samassa kehittämisen hengessä. Aina tosin on kehitettävää, eli hommaa riittää vielä runsaasti. Seuraavia askeleita voisivat olla kasvisruokavaihtoehdon houkuttelevuuden ja monipuolisuuden lisääminen, sekä se, että ruoan kaikki ainesosat olisivat nähtävillä ruokailun yhteydessä. Tämä sisältäisi myös kaikki mahdolliset lisäaineet avattuina., Pietilä pohtii. Käsittely Hallitus esittää kannanottoa yleiskokoukselle hyväksyttäväksi. Sampsa esitteli kannanoton yleiskokoukselle. Avattiin yleiskeskustelu. Suljettiin yleiskeskustelu. Avattiin yksityiskohtainen keskustelu. Toinen kappale Paula Karhunen Emma Holstin kannattamana ehdotti sanan paljon poistamista. Sampsa Pietilä Lasse Kurjen kannattaman ehdotti sanan kyllä lisäystä on-sanan jälkeen. Poisto sekä lisäys hyväksyttiin. Paula Härmä ehdotti Paula Karhusen kannattaman lisättäväksi lauseen Lisäksi koulujen on otettava ruoka-aineallergiat tosissaan. sitaatin viimeiseksi lauseeksi. Hyväksytään lisäys. Hyväksyttiin kannanotto nuorisovaltuuston kannanotoksi seuraavassa muodossa. Kannanotto: Kouluruuan taso parantunut Espoossa Peruskouluissa ja lukioissa tarjottavan lounaan taso puhuttaa aina. Espoon nuorisovaltuusto on ollut aktiivisesti mukana kehittämässä kouluruoan tasoa Espoon oppilaitoksissa. Kehitystyö on kantanut hedelmää:

9 Espoon kaupunki Pöytäkirja 103 Nuorisovaltuusto Sivu 9 / 16 Kouluruoka on meidän nuorten keskuudessa ikuinen keskustelunaihe. Yleensä aiheesta puhutaan hieman valittavaan sävyyn, mutta täytyy sanoa, että [kouluruoan] taso on kyllä noussut!, toteaa Espoon nuorisovaltuuston puheenjohtaja Sampsa Pietilä. Espoon nuorisovaltuusto haluaa kiittää mm. Espoo Cateringia tehdystä yhteistyöstä kouluruoan kehittämiseksi. Nuorisovaltuusto toivoo, että yhteistyötä tehdään jatkossakin, samassa kehittämisen hengessä. Aina tosin on kehitettävää, eli hommaa riittää vielä runsaasti. Seuraavia askeleita voisivat olla kasvisruokavaihtoehdon houkuttelevuuden ja monipuolisuuden lisääminen, sekä se, että ruoan kaikki ainesosat olisivat nähtävillä ruokailun yhteydessä. Tämä sisältäisi myös kaikki mahdolliset lisäaineet avattuina. Lisäksi koulujen on otettava ruoka-aineallergiat tosissaan, Pietilä pohtii. Lisätietoja Espoon nuorisovaltuuston puheenjohtaja Sampsa Pietilä p sampsa.pietila@nuva.fi

10 Espoon kaupunki Pöytäkirja 104 Nuorisovaltuusto Sivu 10 / Kannanotto: Pohjois-Espoo jäämässä Etelä-Espoon uudistusten varjoon Yleinen turvallisuus Pohjois-Espoossa on hyvää, jopa huomattavasti parempaa muuhun Espooseen verrattuna. Liikenneturvallisuudessa on kuitenkin paljon parantamisen varaa. Kevyenliikenteen väyliä on vähän, osat risteyksistä ovat vaarallisia ja esimerkiksi pyöräily mahdollisuudet ovat heikot, toisin kuten loistavasti hoidetussa Eteläisessä Espoossa. Pohjois- Espoon alueella liikkuu paljon koululaisia, joiden koulumatkat ovat liian vaarallisia tai hankalia, pääasiassa edellä mainittujen syiden takia. Moni peruskoululainen joutuu kulkemaan hyvin lyhyenkin koulumatkan bussilla vaarallisten kulkuyhteyksien puitteissa. Suuri osa oppilaista saattaa joutua odottamaan bussia jopa tunnin koulun päättymisen jälkeen. Matkat toisen asteen opintoihin ovat kuitenkin yleisesti melko siedettävät toisin kuten oppilailla ja töissä käyvillä. On tietysti huomioitava syrjäseudut ja näin tyydyttävä vähäisempiin linjoihin, mutta ongelmat eivät ole ainoastaan niiden määrässä, vaan suurimmaksi ongelmaksi muodostuu bussivaihdot. Pohjois-Espoota ollaan kaavoittamassa kovaa vauhtia. Näin ollen palveluita ja linjayhteyksiä tulisi lisätä kasvavaan asukasmäärään nähden. Tämä ei kuitenkaan näytä olevan toteutumassa, kun tarkastellessamme esimerkiksi Kalajärven terveysaseman tilannetta. Asema on ollut lakossa tilapäisesti useita kuukausia, ja tulevaisuudesta ei ole tietoa. Seutu on rauhaisaa sekä viihtyisää ja monet kaipaavat luontoa ympärilleen kaupungissakin. Syrjäseudut unohdetaan aivan liian usein kaupunkikuvasta ja päätöksistä, muutos on tapahduttava pikimmiten. Selostus Hallitus esittää yleiskokoukselle kannanottoa hyväksyttäväksi. Emma Holsti esitteli kannanoton yleiskokoukselle. Avattiin yleiskeskustelu. Päätettiin yleiskeskustelun lopuksi, että pidetään kokoustauko, jonka aluksi osa nuorisovaltuutetuista voi vastata haastattelulomakkeeseen. Kokoustauon aikana myös tuli miettiä muutosehdotukset kannanottoon valmiiksi. Kokoustauko alkoi klo 17:57. Kokous jatkui klo 18:34. Avataan yksityiskohtainen keskustelu Ensimmäinen kappale Lotta Honkonen ehdottaa liian sanan poistoa ensimmäisestä kappaleesta. Emma otti muutoksen nimiinsä. Toisen asteen opintoihin vaihdetaan peruskouluihin ja vaihdetaan oppilailla sanaksi opiskelijoilla. Lotta Honkonen Lasse Kurjen kannattama ehdottaa muutos on tapahduttava pikimmiten muutettavaksi muotoon muutoksen on tapahduttava pikimmiten. Muutos hyväksytään.

11 Espoon kaupunki Pöytäkirja 104 Nuorisovaltuusto Sivu 11 / 16 Hyväksytään kannanotto nuorisovaltuuston kannanotoksi seuraavasti Kannanotto: Pohjois-Espoo jäämässä Etelä-Espoon uudistusten varjoon Yleinen turvallisuus Pohjois-Espoossa on hyvää, jopa huomattavasti parempaa muuhun Espooseen verrattuna. Liikenneturvallisuudessa on kuitenkin paljon parantamisen varaa. Kevyenliikenteen väyliä on vähän, osat risteyksistä ovat vaarallisia ja esimerkiksi pyöräily mahdollisuudet ovat heikot, toisin kuten loistavasti hoidetussa eteläisessä Espoossa. Pohjois- Espoon alueella liikkuu paljon koululaisia, joiden koulumatkat ovat vaarallisia tai hankalia, pääasiassa edellä mainittujen syiden takia. Moni peruskoululainen joutuu kulkemaan hyvin lyhyenkin koulumatkan bussilla vaarallisten kulkuyhteyksien puitteissa. Suuri osa oppilaista saattaa joutua odottamaan bussia jopa tunnin koulun päättymisen jälkeen. Matkat peruskouluihin ovat kuitenkin yleisesti melko siedettävät toisin kuten toisen asteen opiskelijoilla ja töissä käyvillä. On tietysti huomioitava syrjäseudut ja näin tyydyttävä vähäisempiin linjoihin, mutta ongelmat eivät ole ainoastaan niiden määrässä, vaan suurimmaksi ongelmaksi muodostuu bussivaihdot. Pohjois-Espoota ollaan kaavoittamassa kovaa vauhtia. Näin ollen palveluita ja linjayhteyksiä tulisi lisätä kasvavaan asukasmäärään nähden. Tämä ei kuitenkaan näytä olevan toteutumassa, kun tarkastellessamme esimerkiksi Kalajärven terveysaseman tilannetta. Asema on ollut lakossa tilapäisesti useita kuukausia, ja tulevaisuudesta ei ole tietoa. Seutu on rauhaisaa sekä viihtyisää ja monet kaipaavat luontoa ympärilleen kaupungissakin. Syrjäseudut unohdetaan aivan liian usein kaupunkikuvasta ja päätöksistä, muutoksen on tapahduttava pikimmiten. Lisätietoja Emma Holsti (Lahnus) Espoon nuorisovaltuuston 1. varapuheenjohtaja sekä Pohjois-Espoon alueen aluepuheenjohtaja puh emma.holsti@nuva.fi Lotta Honkonen (Luukin alue) Espoon nuorisovaltuuston varajäsen sekä Pohjois-Espoon alueenvarapuheenjohtaja lotta.honkonen@espoo.opit.fi

12 Espoon kaupunki Pöytäkirja 105 Nuorisovaltuusto Sivu 12 / Lautakuntaedustajien tilannekatsaus Merkitään tiedoksi lautakuntaedustajien tilannekatsaus. Merkittiin tiedoksi.

13 Espoon kaupunki Pöytäkirja 106 Nuorisovaltuusto Sivu 13 / Aluepuheenjohtajien tilannekatsaus Käsittely Merkitään tiedoksi aluepuheenjohtajien tilannekatsaus. Pohjois-Espoon alueryhmä kokoontui ja tekivät kannanoton. Espoonlahden aluekokousta ei ole ollut, mutta tarkoitus on joulukuussa kokoontua. Matinkylä-Olarin alueryhmä ovat pitäneet kokouksen. Merkitään tiedoksi.

14 Espoon kaupunki Pöytäkirja 107 Nuorisovaltuusto Sivu 14 / PR-ohjausryhmän tilannekatsaus Merkitään tiedoksi PR-ohjausryhmän tilannekatsaus. Käsittely Paula Härmä kertoi PR:n ajankohtaiset asiat. Silmälasilogo tuli valituksi nuvan uudeksi logoksi. Keskusteltiin PR-ryhmän toiminnasta ja sen kiinnostavuudesta. NuvaNews ei ole ilmestynyt tänä vuonna kertaakaan, sillä PR-ryhmä ei ole saanut materiaalia sen julkaisemiseksi. Keskusteltiin, olisiko nuvalle avattava blogi parempi vaihtoehto. Blogiin voisi kirjoittaa vapaamuotoisia, asiallisia blogitekstejä, ja voisi olla yksi nimetty henkilö, joka lisää tekstit blogi-alustalle. Yleiskokous kannatti blogin perustamista ja sovittiin että Paula Härmä hoitaa asian. Nuvan esittely-video on tulossa. Pääsihteeri on lokakuussa lähettänyt nuva-infokirjeen kouluille. Infokirjeiden reunaan tulee jatkossa käyttää uutta logoa. Keskusteltiin PR-toiminnan kehittämisestä, pitäisikö toimintaa muuttaa. Tammikuun kokouksessa jossa säännöt uusitaan, jolloin voi uusia myös PR-toimintaa. Kokouksista tulisi ilmoittaa nykyistä aikaisemmin, mieluiten vaikka kaksi viikkoa aikaisemmin. Päätettiin perustaa blogi ja kehittää PR-toimintaa toivotuilla tavoilla. Merkittiin PR-ohjausryhmän asiat tiedoksi.

15 Espoon kaupunki Pöytäkirja 108 Nuorisovaltuusto Sivu 15 / Juhlatoimikunnan tilannekatsaus Käsittely Merkitään tiedoksi juhlatoimikunnan tilannekatsaus. Melissa kertoi juhlien ajankohtaiset asiat. Juhlat alkavat kahvituksella heti klo 18.00, ja ohjelmalla Kannusalin lavalla klo Tiedossa on seitsemän esiintyjää. Perjantaina on kokoontuminen klo 17 koristeluun ja lavastukseen nuvan toimistolla. Toinen kokoontuminen maanantaina klo Merkittiin juhlatoimikunnan asiat tiedoksi.

16 Espoon kaupunki Pöytäkirja 109 Nuorisovaltuusto Sivu 16 / Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat Merkitään tiedoksi nuorisovaltuuston muut esille nostamat asiat. Kouluissa esittäytymistä tulisi lisätä, jotta nuva näkyisi kouluilla paremmin myös vaalien välissä. Pääsihteeri kertoi Aktiivisen kansalaisuuden tori tapahtuman nimivalinnasta. Nuorisovaltuutetuille oli lähetetty sähköpostia ehdotuksista. Ideoitiin tapahtuman nimeä. Tapahtuman nimi-ideointia: AktivaatTori Vaikutanko Passiivi-Aktiivi Älä valita, vaikuta. Herää Vaikuta vapaasti Elä valita - Tee Jotain! vaikuttamistori EVVK - Espoossa voi vaikuttaa kivasti Et ole voimaton Action Toimi Nuoret vaikuttajat Nuoret toimijat Nuori voi vaikuttaa Vaikuttamo - Påverkstad Valittamo Nuoriso valtapäivä Occupy Politiikka Me ollaan nuoriso Vaikuttajaiset Nuorisovallankumouspaja Levoton vuosi 2013 Merkittiin muut esille nostetut asiat tiedoksi.

Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 16.10.2012 tiistai klo 18:55-20:30 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 05.09.2013 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 05.09.2013 torstai klo 17:00-18:50 tauko klo 18.00-18.17 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 27.08.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 27.08.2014 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko 18.33 19.06 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 16.02.2016 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 16.02.2016 tiistai klo 17:00-20:30 Tauko 17.51 18.35 ja 19.39 19.47 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13

Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 09.10.2013 keskiviikko klo 17:00-20:15 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä Esa

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 15.08.2013 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 15.08.2013 torstai klo 17:00-20:20 klo 18.01-18:22. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 14.05.2013 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 14.05.2013 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.05.2013 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 14.05.2013 tiistai klo 17:00-19:50 18.27-18.48 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 20.08.2015 torstai klo 17:00-20:25 Tauko klo 18.16-18.43 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 13.11.2013 Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika 13.11.2013 keskiviikko klo 17:00-20:30. Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä

Lisätiedot

Julia Helle Roosa Sokka, poistui klo 20:40. Nenna Kaunisto, poistui klo 18:47. Antti Kropsu

Julia Helle Roosa Sokka, poistui klo 20:40. Nenna Kaunisto, poistui klo 18:47. Antti Kropsu Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.03.2012 Sivu 1 / 26 Kokoustiedot Aika 14.03.2012 keskiviikko klo 17:00-20:45 tauko 18.47-19.07. Paikka Espoon valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 13

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 13 Espoon kaupunki Kokouskutsu Nuorisovaltuusto 21.01.2016 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 21.01.2016 torstai klo 17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Lisätietoja Käsiteltävät asiat Asia Liitteet Otsikko

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 24.01.2013 Sivu 1 / 25

Nuorisovaltuusto 24.01.2013 Sivu 1 / 25 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 24.01.2013 Sivu 1 / 25 Kokoustiedot Aika 24.01.2013 torstai klo 17:00-17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä Cecilia

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 04.02.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 04.02.2014 tiistai klo 17:00-20:30 Kokoustauko klo 18:07-18:38. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 15.03.2017 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 15.03.2017 keskiviikko klo 17:00-18:35 17.55-18.20 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Aida Worku, Saaapui

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali Aika: 8.5.2018 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Saarinen Meija, Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Salmela Niklas, Korhonen Eemeli, Rantapää Niklas, Heib Salma, Hietanen Lauri, Munne

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 19) Nuorisovaltuusto

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 19) Nuorisovaltuusto Porin kaupunki Pöytäkirja 3/2019 1 ( 19) Aika 28.03.2019, klo 16:39-18:10 Paikka Kerhohuone 4, keskustan nuorisotalo Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 25 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 09.04.2014 keskiviikko klo 17:00-20:35 klo 18.31-18.58. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20. Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20. Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 22.03.2016 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 22.03.2016 tiistai klo 17:00-20:10 Tauko 18.42 18.52 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio Saapuvilla

Lisätiedot

Espoon nuorisovaltuusto on syksyn 2012 aikana tehnyt 4 aloitetta, 3 kannanottoa ja yhden muun tiedotteen nuorisovaltuuston 15-vuotisjuhlavuodesta.

Espoon nuorisovaltuusto on syksyn 2012 aikana tehnyt 4 aloitetta, 3 kannanottoa ja yhden muun tiedotteen nuorisovaltuuston 15-vuotisjuhlavuodesta. Espoon nuorisovaltuusto Puolivuotiskertomus, raportti toiminnasta / syksy 2012 Vaikuttaminen Espoon nuorisovaltuusto on syksyn 2012 aikana tehnyt 4 aloitetta, 3 kannanottoa ja yhden muun tiedotteen nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 28.10.2014 Sivu 1 / 1 82 Aloite: Järvenperään saatava nuorisotila Espoon nuorisovaltuusto on saanut kentältä/nuorilta palautetta siitä, että Järvenperään tarvitaan nuorisotila. Alueella

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 11.05.2016 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 11.05.2016 keskiviikko klo 17:00-19:15 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Saapuvilla

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 17.01.2017 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 17.01.2017 tiistai klo 17:00-20:15 Tauko 18.35 19.05 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Alli

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 23.09.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 23.09.2014 tiistai klo 17:00-20:30 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 28.10.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 28.10.2014 tiistai klo 17:00-20:10 Tauko 18.03-18.30 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 13.05.2014 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 13.05.2014 tiistai klo 17:00-17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Nuorisovaltuusto 14.03.2012 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Nuorisovaltuusto 14.03.2012 Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 14.03.2012 Sivu 1 / 1 29 Aloite: Espooseen tulee rakentaa graffittiseinä Aloite: Espooseen tulee rakentaa laillinen graffitiseinä. Useasta Suomalaisesta kaupungista löytyy tänä päivänä

Lisätiedot

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet:

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Paikka: Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: Kaisa Köykkä Jeremias Mäkinen Outi Korpiluoma (poistui kohdassa 10) Jeremias

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 01.02.2018 Paikka: Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN; PUHEENJOHTAJAN,

Lisätiedot

Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 8

Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 8 Espoon kaupunki Pöytäkirja Kaupunkisuunnittelulautakunta 24.08.2016 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 24.08.2016 keskiviikko klo 17:50-21:00 Kaupunkisuunnittelulautakunnan tavanomainen kokoustyöskentely keskeytettiin

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 20.01.2015 Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika 20.01.2015 tiistai klo 17:00-20:05 Tauko 18.16-18.45 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Aapo Grönroos Julia

Lisätiedot

Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros

Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros Espoon kaupunki Pöytäkirja 12.02.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 12.2.2014 keskiviikko klo 17:54-19:50 Paikka Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Tiina

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Aika: 4.9.2011 kello 13:18-17.12 Paikka: Läsnä: Hämeenkatu 3 b 14, Tampere Tiina Koljonen, puheenjohtaja Arto Lehtinen, sihteeri Tuomas Sirén, jäsen Tino Svart, jäsen Kimi Uosukainen, jäsen Käsiteltävät

Lisätiedot

Hallitus. Aika: Kello: Hämeenkatu 3 b 2. krs, Tampere Läsnä: Tiina Koljonen Puheenjohtaja

Hallitus. Aika: Kello: Hämeenkatu 3 b 2. krs, Tampere Läsnä: Tiina Koljonen Puheenjohtaja Aika: 22.5.2011 Kello: 10.12-12.57 Paikka: Hämeenkatu 3 b 2. krs, 33100 Tampere Läsnä: Tiina Koljonen Puheenjohtaja Anna-Kaisa Välilä Anna Kantola Miia Pietilä Tino Svart Varapuheenjohtaja Jäsen Jäsen

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 03.05.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Keskusvaalilautakunta 19.04.2015 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 19.04.2015 sunnuntai klo 19:00-24:00 Paikka Kokoustila Kotka, Asemakuja 2 C 3 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja René

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 21

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 21 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.02.2017 Sivu 1 / 21 Kokoustiedot Aika 14.02.2017 tiistai klo 17:00-19:50 Tauko 18.25-18.55 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Alli

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18

Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika 23.04.2015 torstai klo 17:00-19:35 Tauko klo 18.05-18.35 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 23.09.2014 Sivu 1 / 1 68 Aloite: Unisex-vessojen järjestäminen Espoon kouluihin Espoon nuorisovaltuusto on saanut kentältä palautetta, että Espoon kouluissa tulisi olla unisex-vessoja.

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 4/ ( 15) Nuorisovaltuusto Edustajien valinta Kansanterveyttä metsästä - hankkeen työpajaan

Porin kaupunki Pöytäkirja 4/ ( 15) Nuorisovaltuusto Edustajien valinta Kansanterveyttä metsästä - hankkeen työpajaan Porin kaupunki Pöytäkirja 4/2019 1 ( 15) Aika 04.04.2019, klo 16:39-18:12 Paikka Kerhohuone 4, keskustan nuorisotalo Käsitellyt asiat 39 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 40 Pöytäkirjan

Lisätiedot

JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä

JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä Aika: Tiistaina 17.5.2011, klo 16 18 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Viivi Setälä avasi kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA Aika: Tiistaina 8.10.2013, klo 16 20 Paikka: Nuortentila Vaihde, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo 16.13 2. Kokouksen

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 6.2.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 19) Nuorisovaltuusto

Porin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 19) Nuorisovaltuusto Porin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 19) Aika 14.03.2019, klo 16:48-18:15 Paikka Kerhohuone 4, keskustan nuorisotalo Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 12.12.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (5) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi (Espoon kaupungin hallintosääntö I osa 2 luku 3 ).

PÖYTÄKIRJA 1 (5) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi (Espoon kaupungin hallintosääntö I osa 2 luku 3 ). PÖYTÄKIRJA 1 (5) KUITINMÄEN KOULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 15.11.2017 klo 17.30 Paikka Läsnä Poissa Kuitinmäen koulu, opettajien huone Mika-Erik Walls, puheenjohtaja Erkka Ala-Tauriala Johanna

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 09.10.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Kylämajan asukastalo, Matinkatu 7, 02230 Espoo

Kylämajan asukastalo, Matinkatu 7, 02230 Espoo Espoon kaupunki terveyslautakunnan perhe- ja Pöytäkirja 01.11.2012 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 01.11.2012 torstai klo 17:30-19:30 Paikka Kylämajan asukastalo, Matinkatu 7, 02230 Espoo Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Johanna Horsma, puheenjohtaja Marita Backman Veikko Granqvist Liisa Kivekäs Kari Kuusisto Teemu Leppänen Pirkko Sillanpää Satu Soini Sauli Solhagen

Johanna Horsma, puheenjohtaja Marita Backman Veikko Granqvist Liisa Kivekäs Kari Kuusisto Teemu Leppänen Pirkko Sillanpää Satu Soini Sauli Solhagen Espoon kaupunki Pöytäkirja 22.01.2015 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 22.01.2015 torstai klo 9:05-11:55 Paikka Scandic Plaza Hotel, Turku Saapuvilla olleet jäsenet Johanna Horsma, puheenjohtaja Marita Backman

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous Aika: 29.8.2017, klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous Läsnäolijat: Aida Worku, Alli Toivanen, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Joona Aaltonen, Linda Joensuu, Meija Saarinen, Natalia Romanoff,

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous Kokoustiedot. Aika: klo

Nuorisovaltuuston yleiskokous Kokoustiedot. Aika: klo Nuorisovaltuuston yleiskokous 2019 Kokoustiedot Aika: 23.5.2019 klo 13.23-14.24 Paikka: Martinsali Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet: Aleksi Suro puheenjohtaja Miio-Ossian Ojanen 1. varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 07.04.2017 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 07.04.2017 perjantai klo 19:00-21:15 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Arvo, 5. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 NUORISOVALTUUSTO

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 NUORISOVALTUUSTO TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 14.8.2019 klo 17.00 18.25 Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS Aika 6.10.2014 klo 16.30 Paikka Oamkin Kotkantien kampus, Kotkantie 1, auditorio 3. Paikalla Matti Haarala Tuomas Tikkala Johanna Väyrynen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 NUORISOVALTUUSTO aika Keskiviikko 25.10.2017 klo 17.00 18.55 paikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 NUORISOVALTUUSTO

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 NUORISOVALTUUSTO TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 24.10.2018 klo 17.00 19.51 Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 9

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 9 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 07.04.2016 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 07.04.2016 torstai klo 16:15-20:40 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto. Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI, Pornainen. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Nuorisovaltuusto. Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI, Pornainen. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 1/2013 Nuorisovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 4.2.2013 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI, Pornainen KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 1 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 06.11.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10 Tarkastuslautakunta Aika 13.04.2016 klo 15:00-16:51 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 4 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Nuorisovaltuusto Kokoustiedot. Aika torstai klo 15:03-17:43. Lisätietoja

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Nuorisovaltuusto Kokoustiedot. Aika torstai klo 15:03-17:43. Lisätietoja Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Kokoustiedot Aika 25.04.2019 torstai klo 15:03-17:43 Paikka Valtuustosali Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Aleksi Suro, puheenjohtaja Ida-Maria Hallongren Vuokko

Lisätiedot

Islam al-nassar Juuso Häkkinen. nuoriso-ohjaaja (ei äänivaltaa)

Islam al-nassar Juuso Häkkinen. nuoriso-ohjaaja (ei äänivaltaa) Tampereen Nuorisofoorumin hallituksen kokouksen pöytäkirja Aika 7.9.2013 klo. 10.00- Paikka Antaverkan leirikeskus, Ylöjärvi Läsnäolijat Jesse Kosonen puheenjohtaja Markus Nieminen 1.varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali Aika: 18.10.2017, klo 17.00 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Alli Toivanen, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Meija Saarinen, Natalia Romanoff, Niko Toivonen, Nicole Latini, Niklas Salmela, Nora Nevalainen

Lisätiedot

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 20.04.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 20.04.2017 torstai klo 17:05-19:25 Paikka Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770 Espoo

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 (7) Salon kaupunki Kokousaika 25.10.2017 kello 16:30 Saapunut 9.11.2017 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 02.04.2013 AIKA 2.4.2013 klo 14.00 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 3 NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen kokoushuone, Asemakuja 2 C, 4. krs.

Kaupunginhallituksen kokoushuone, Asemakuja 2 C, 4. krs. Espoon kaupunki Pöytäkirja 27.01.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 27.01.2014 maanantai klo 8:00-9:35 Paikka kokoushuone, Asemakuja 2 C, 4. krs. Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Sonkeri, puheenjohtaja

Lisätiedot

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 16.1.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 NUORISOVALTUUSTO

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 NUORISOVALTUUSTO TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika keskiviikko 21.11.2018 klo 17.00 18.53 Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ PAIMION NUORISOVALTUUSTO Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ Paimion nuorisovaltuusto toimii Paimion kaupungin nuorisopalveluiden kanssa yhteistyössä ja sen toimipaikka on. sallii siitä käytettävän

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2016 Kokoustiedot Aika 23.11.2016 klo 10.04-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Keskusvaalilautakunta 08.06.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 08.06.2016 keskiviikko klo 16:00-17:05 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 18.4.2017 klo 17:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu Salon kaupunki Saapunut Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2019 365/00.02.14.15/2019 1 (10) Kokousaika klo 15.30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 6/2015 1/15

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 6/2015 1/15 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 6/2015 1/15 Nuorisovaltuusto Aika 10.08.2015 klo 17:00-18:15 Paikka Vääksyn nuokku Käsitellyt asiat Asia Sivu 66 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 67

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 06/2011 Aika: Tiistaina 5.4.2011, klo 16 18 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Camilla Posa avasi kokouksen klo 16.02. 2. Kokouksen toteaminen

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Marjut Lindroos, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Jouko Pirttimäki Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Marjut Lindroos, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Jouko Pirttimäki Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 16.02.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 16.02.2016 tiistai klo 16:00-16:30 Paikka Kokoushuone Vermo, Asemakuja 2 C 4 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Marjut Lindroos, puheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Roosaliinan päiväkoti, os. Huvilinnanpiha 4, 02600 Espoo

Roosaliinan päiväkoti, os. Huvilinnanpiha 4, 02600 Espoo Espoon kaupunki Pöytäkirja 03.10.2013 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 03.10.2013 torstai klo 18:10-19:45 Paikka Roosaliinan päiväkoti, os. Huvilinnanpiha 4, 02600 Espoo Saapuvilla olleet jäsenet Tiina Thure-Toivanen,

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Varapuheenjohtaja Ella Eloranta avasi kokouksen ajassa 16.32. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

Aleksi Paananen kaupunkitarkastaja

Aleksi Paananen kaupunkitarkastaja Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 01.04.2015 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 01.04.2015 keskiviikko klo 16:05-16:05 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 8. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 8. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Espoon kaupunki Pöytäkirja Keskusvaalilautakunta 09.04.2017 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 09.04.2017 sunnuntai klo 10:00-24:30 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Arvo, 5. kerros Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009 7.1.2009 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 7.1.2009 klo 19.00 19.30 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä Mari Kantola Pekka

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY. Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5

PYKÄLÄ RY. Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5 PYKÄLÄ RY Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: 24.04.2013 PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5 LÄSNÄ: Niina Karjunen, puheenjohtaja Heini Wiik, varapuheenjohtaja Katariina Vuorela, sihteeri

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 21.01.2014 Sivu 1 / 1 4 Nuorisovaltuuston säännöt Selostus Nuorisovaltuuston toimintaa ohjaa sen päättämät säännöt. Säännöt tulee hyväksyä nuorisovaltuuston ensimmäisessä kokouksessa.

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA 3/18 PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 05.04.2018 Paikka: Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26

Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26 Kokoustiedot Aika 19.11.2014 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko klo 18.14-18.44 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius,

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 28.01.2016 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 28.01.2016 torstai klo 16:15-20:10 Tauko klo 18.45-18.47 Paikka Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C,

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Vammaisneuvosto Kokoustiedot. Aika keskiviikko klo 16:00-17:40.

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Vammaisneuvosto Kokoustiedot. Aika keskiviikko klo 16:00-17:40. Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Kokoustiedot Aika 17.04.2019 keskiviikko klo 16:00-17:40 Paikka Csongrád Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Janne Mäki-Imppula, puheenjohtaja Maija Räsänen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika 18.11.2014 tiistai klo 18.00-19.40 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 31 Lisätietoja Kokouksen alussa yhtenäiskoulun rehtori Susanna Savander

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri

PÖYTÄKIRJA. Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri 06.11.2017 1 (5) YHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 1.1.2017, klo 17.00 Paikka DI-02, TAMK, Kuntokatu 3, 33520 Tampere Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri Valtteri Kivelä Essi Kuusela

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17.

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17. TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 15.2.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Torstaina 13.9.2018 klo 9.00 12.05 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16 Nuorisovaltuusto Aika 09.03.2015 klo 17:15-18:50 Paikka Aurinkovuoren koulun neuvottelutila Käsitellyt asiat Asia Sivu 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2018 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 78 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 79 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 80 Kokouksen

Lisätiedot