säilytysaika (vuotta) asiakirjatyyppi salassapitoperuste pysyvästi pysyvästi VäestötL 45 pysyvästi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "säilytysaika (vuotta) asiakirjatyyppi salassapitoperuste pysyvästi pysyvästi VäestötL 45 pysyvästi"

Transkriptio

1 Kirkonkirjoja koskevat säännökset ovat kirkkolain ja kirkkojärjestyksen 16. luvussa, laki väestötietojärjestelmästä ja Väestörekisterikeskuksen varmennepalveluista (661/2009). Kirkkohallituksen määräykset ja ohjeet (esimerkiksi virastonhoidon ohjeet, määräys todistuksista perittävistä maksuista) vastuu Kirkkohallitus. Uskonnollista vakaumusta koskeva henkilötieto on arkaluonteinen henkilötieto (Henkilötietolaki 11 ). 02 TALOUS Hankintatoimi Muu kilpailutus TAI Suorahankinta Kirkonkirjojen/perhelehtien mikrofilmausta/digitointia koskevat sopimukset Mikrofilmien kopioimista koskevat sopimukset Kirkolliset Kaste Vastasyntyneen kastaminen Yleishallinto/hankinta Yleishallinto/hankinta Lapsen tietojen ilmoittaminen /kasteilmoitus saapunut paperi ja ilmoitus Lapsen tietojen ilmoittaminen -lomakkeet

2 Kummien lisääminen saapunut paperi ja liite JulkL KJ 2:17, Kirkkohallituksen yleiskirje 22/2006. Myönteisestä päätöksestä ei tehdä erillistä viranhaltijapäätöstä. Pyyntö säilyy asiasta päättävässä seurakunnassa. Perustelut kummien lisäämisestä hävitetään myönteisen päätöksenteon jälkeen. Liitetään alkuperäisen kasteilmoituksen yhteyteen ja sama aika kuin kasteilmoitusta. Kirkkoherran kielteinen päätös kummien lisäämisestä Ulkomaalaisen kummin vakuutus kirkon jäsenyydestä paperi päätös 2 JulkL Muutoksenhaku: Yleiskirje 27/2010: Päätös on mahdollista saattaa kirkkolain 24 luvun 3 :n 1 momentin 3 kohdan nojalla kirkkoneuvoston tai seurakuntaneuvoston käsiteltäväksi, mikäli kirkkoherra katsoisi, ettei ole riittävää perustetta suostua kummia koskevaan lapsen huoltajan tai kastettavan pyyntöön. Myös tämän jälkeen on mahdollista valittaa hallintooikeuteen. saapunut paperi liite 2 JulkL Kasteen tai kummin lisäämisen yhteydessä ulkomaalainen todistaa tarvittaessa kummikelpoisuutensa täyttämällä vakuutuksen kristillisestä kasteestaan. Päätös yhden kummin riittävyydestä paperi ja päätös JulkL Kirkkojärjestys 2:16,2. Kirkkohallituksen yleiskirje (27/2010). Lupa kirkollisiin ilmoituksiin paperi lupa 5 JulkL Saattaa olla osa lomaketta, käytäntö vaihtelee seurakunnittain. Lupa tulee dokumentoida kirjallisesti. Nimitiedon lisäämisestä kastepuuhun tai vastaavaan on oltava erillinen kirjallinen lupa. Kirkolliset ilmoitukset paperi ilmoitus 5 JulkL Säilytysajan peruste syyteoikeuden vanhentuminen. RL 38:1-2, 40:5 (RL 8:1). Tiedot eivät säily Kirjurissa.

3 Kirkolliset Kaste Väestötietojärjestelmään jo rekisteröityjen henkilöiden kastaminen Kasteilmoitus saapunut paperi ja ilmoitus JulkL VTJ:ään rekisteröityjen sekä kotikuntaa vailla olevien henkilöiden kasteilmoitukset. Myös poissaolevaan väestöön kuuluvien kasteilmoitukset. Aikuiskasteella tarkoitetaan kastetta, jossa seurakunta ei ole henkilön tietojen ensirekisteröijä. Vakuutus rippikoulun käymisestä saapunut paperi liite 10 JulkL Kummin vakuutus rippikoulun käymisestä. Kummien lisääminen saapunut paperi ja liite JulkL KJ 2:17, Kirkkohallituksen yleiskirje 22/2006. Myönteisestä päätöksestä ei tehdä erillistä viranhaltijapäätöstä. Pyyntö säilyy asiasta päättävässä seurakunnassa. Perustelut kummien lisäämisestä hävitetään myönteisen päätöksenteon jälkeen. Liitetään alkuperäisen kasteilmoituksen yhteyteen ja sama aika kuin kasteilmoitusta. Kirkkoherran kielteinen päätös kummien lisäämisestä Ulkomaalaisen kummin vakuutus kirkon jäsenyydestä paperi päätös 2 JulkL Muutoksenhaku: Yleiskirje 27/2010: Päätös on mahdollista saattaa kirkkolain 24 luvun 3 :n 1 momentin 3 kohdan nojalla kirkkoneuvoston tai seurakuntaneuvoston käsiteltäväksi, mikäli kirkkoherra katsoisi, ettei ole riittävää perustetta suostua kummia koskevaan lapsen huoltajan tai kastettavan pyyntöön. Myös tämän jälkeen on mahdollista valittaa hallintooikeuteen. saapunut paperi liite 2 JulkL Kasteen tai kummin lisäämisen yhteydessä ulkomaalainen todistaa tarvittaessa kummikelpoisuutensa täyttämällä vakuutuksen kristillisestä kasteestaan.

4 Päätös yhden kummin riittävyydestä paperi ja päätös JulkL Kirkkojärjestys 2:16,2. Kirkkohallituksen yleiskirje (27/2010). Lupa kirkollisiin ilmoituksiin paperi lupa 5 JulkL Saattaa olla osa lomaketta, käytäntö vaihtelee seurakunnittain. Lupa tulee dokumentoida kirjallisesti. Nimitiedon lisäämisestä kastepuuhun tai vastaavaan on oltava erillinen kirjallinen lupa Kirkolliset Kaste Hätäkaste Kirkolliset ilmoitukset paperi ilmoitus 5 JulkL Säilytysajan peruste syyteoikeuden vanhentuminen. RL 38:1-2, 40:5 (RL 8:1). Tiedot eivät säily Kirjurissa. Hätäkaste saapunut paperi ja ilmoitus JulkL Jos mahdollista, talletetaan Lapsen tietojen ilmoittaminen - lomakkeen yhteyteen. Hätäkasteen vahvistaminen saapunut paperi ja ilmoitus Hätäkasteen vahvistamisesta ei ole erillistä lomaketta. Kummitietojen täydentäminen saapunut paperi ja ilmoitus JulkL Jos hätäkasteen yhteydessä ei ole ilmoitettu kummeja. Kummien lisääminen paperi ja liite JulkL KJ 2:17, Kirkkohallituksen yleiskirje 22/2006. Myönteisestä päätöksestä ei tehdä erillistä viranhaltijapäätöstä. Pyyntö säilyy asiasta päättävässä seurakunnassa. Perustelut kummien lisäämisestä hävitetään myönteisen päätöksenteon jälkeen. Liitetään alkuperäisen kasteilmoituksen yhteyteen ja sama aika kuin kasteilmoitusta.

5 Kirkkoherran kielteinen päätös kummien lisäämisestä Ulkomaalaisen kummin vakuutus kirkon jäsenyydestä paperi päätös 2 JulkL Muutoksenhaku: Yleiskirje 27/2010: Päätös on mahdollista saattaa kirkkolain 24 luvun 3 :n 1 momentin 3 kohdan nojalla kirkkoneuvoston tai seurakuntaneuvoston käsiteltäväksi, mikäli kirkkoherra katsoisi, ettei ole riittävää perustetta suostua kummia koskevaan lapsen huoltajan tai kastettavan pyyntöön. Myös tämän jälkeen on mahdollista valittaa hallintooikeuteen. saapunut paperi liite 2 JulkL Kasteen tai kummin lisäämisen yhteydessä ulkomaalainen todistaa tarvittaessa kummikelpoisuutensa täyttämällä vakuutuksen kristillisestä kasteestaan. Päätös yhden kummin riittävyydestä paperi ja päätös JulkL Kirkkojärjestys 2:16,2. Kirkkohallituksen yleiskirje (27/2010). Lupa kirkollisiin ilmoituksiin paperi lupa 5 JulkL Saattaa olla osa lomaketta, käytäntö vaihtelee seurakunnittain. Lupa tulee dokumentoida kirjallisesti. Nimitiedon lisäämisestä kastepuuhun tai vastaavaan on oltava erillinen kirjallinen lupa Kirkolliset Konfirmaatio Kirkolliset ilmoitukset paperi ilmoitus 5 JulkL Säilytysajan peruste syyteoikeuden vanhentuminen. RL 38:1-2, 40:5 (RL 8:1). Tiedot eivät säily Kirjurissa. Rippikoululaisten ja konfirmoitujen tiedot Ilmoitus rippikoulun käymisestä Lupa kirkollisiin ilmoituksiin Rippikoulu kuuluvat än Konfirmaatio, vaikka rippikoulun on Kristillinen kasvatus ja nuorisotyö, Kristillinen kasvatus -n alla. Jäsenyyttä koskevat asiat kuuluvat Jäsenyys ja kirkolliset -luokkaan. paperi ilmoitus JulkL Arkistoidaan tieto rippikoulun käymisestä ja konfirmaatiosta. paperi ilmoitus JulkL Rippikoulutiedon tallentamista varten. Ei talleteta Kirjuriin, koska ei ole väestötietoasiakirja paperi lupa 5 JulkL Saattaa olla osa lomaketta, käytäntö vaihtelee seurakunnittain. Lupa tulee dokumentoida kirjallisesti. Kirkolliset ilmoitukset paperi ilmoitus 5 JulkL Säilytysajan peruste syyteoikeuden vanhentuminen. RL 38:1-2, 40:5 (RL 8:1). Tiedot eivät säily Kirjurissa.

6 Kirkolliset Avioliiton solmiminen Pyyntö esteiden tutkinnasta saapunut paperi hakemus 10 vakuutus siviilisäädystä saapunut paperi liite 10 Todistus esteiden tutkinnasta paperi ja ilmoitus /vihkimisilmoitus Vakuutus rippikoulun käymisestä saapunut paperi liite 10 Vakuutus kristillisestä kasteesta saapunut paperi liite 10 ja/tai uskontokuntaan kuulumisesta Todistus Suomen lain mukaisesta oikeudesta mennä avioliittoon ulkomaan viranomaisen edessä paperi liite ei säilytetä Sarjaan kuuluvat myös poissaolevaan väestöön kuuluvien vihkiilmoitukset. Muutetaan takautuvasti Tarvittaessa ulkomaalaisilta todistukseksi, ettei ole avioliitossa Pyydetään tarvittaessa Pyydetään tarvittaessa Asiakirja annetaan kihlaparille. Siviilisäätytodistus saapunut paperi liite Tarvitaan ulkomaalaisesta kihlakumppanista. Tarvitaan myös suomalaisesta, joka on PV-väestössä. Tiedot ulkomaalaisesta saapunut paperi liite kihlakumppanista Todistus kirkon jäsenyydestä saapunut paperi liite Tarvitaan kihlakumppanista, jonka uskontokuntatieto ei ole VTJ:ssä. Henkilöasiakirjan jäljennös saapunut paperi liite Tarvitaan ulkomaalaisesta. Yleensä kopio passista. Lupa kirkollisiin ilmoituksiin paperi lupa 5 JulkL Saattaa olla osa lomaketta, käytäntö vaihtelee seurakunnittain. Lupa tulee dokumentoida kirjallisesti. Kirkolliset ilmoitukset paperi ilmoitus 5 JulkL Huom. aiemmalta nimeltään kuulutukset. Säilytysajan peruste syyteoikeuden vanhentuminen. RL 38:1-2, 40:5 (RL 8:1). Tiedot eivät säily Kirjurissa.

7 Ilmoitus avioliiton siunaamisesta saapunut paperi ilmoitus 10 JulkL Siviiliavioliiton siunaamisesta vastannut seurakunta lähettää asiakirjan kirkkoon kuuluvan puolison seurakuntaan, kun tilastointi on suoritettu. Jos molemmat puolisoista kuuluvat kirkkoon, lähetetään morsiamen seurakuntaan Kirkolliset Hautaan siunaaminen ja hautausmessu Lupa hautaamiseen saapunut paperi ilmoitus ei säilytetä Ilmoitus rekisteriviranomaiselle saapunut paperi ilmoitus hautauksen tai tuhkauksen ajasta ja paikasta 50 kuolemasta 50 kuolemasta Omaisten antama hautauslupa voidaan hävittää kun kuolintieto näkyy väestötietojärjestelmässä. Hautaustoimi säilyttää. Asiakirjaa ei skannata Kirjuriin Viimeisen rekisteriviranomaisen velvollisuus säilyttää (Asetus kuolemansyyn selvittämisestä 22 a ) Muut jäsenyyteen liittyvät asiat Kirkkoon liittyminen Hautaansiunaamisen lomake paperi sopimus 2 JulkL kuolemasta Tieto henkilön kuolemasta saapunut ilmoitus 50 kuolemasta Lupa kirkollisiin ilmoituksiin saapunut paperi lupa 5 JulkL kuolemasta Kirkolliset ilmoitukset paperi ilmoitus 5 JulkL kuolemasta Kuuluu hautaustoimeen. Seurakunnan ei ole pakko laatia hautaansiunaamisen lomaketta. Asiakirjaa ei viedä Kirjuriin Kuolinpäivätieto. Tulee muutostietoliikenteenä väestötietojärjestelmästä Saattaa olla osa lomaketta, käytäntö vaihtelee seurakunnittain. Lupa tulee dokumentoida kirjallisesti Säilytysajan peruste syyteoikeuden vanhentuminen. RL 38:1-2, 40:5 (RL 8:1). Tiedot eivät säily Kirjurissa.

8 Ilmoitus kirkkoon liittymisestä saapunut paperi ja ilmoitus Ilmoitukset kirkkoon liittymisestä, jotka sisältävät tarvittavat suostumukset. Ilmoitus rippikoulun käymisestä - saapunut paperi liite 10 JulkL lomake Kasteilmoitus (Kirkkoon saapunut paperi liite 10 JulkL liittyminen kasteen kautta) - lomake Vakuutus kristillisestä kasteesta saapunut paperi liite 10 JulkL Vakuutus rippikoulun käymisestä saapunut paperi liite 10 JulkL Todistus osallistumisesta seurakunnan toimintaan Jäljennös oleskeluluvasta tai muusta vastaavasta asiakirjasta saapunut paperi liite 10 JulkL Kotikuntaa vailla olevalta tarvitaan todistus osallistumisesta seurakunnan toimintaan 3 kk:n ajan. saapunut paperi liite 10 JulkL Kotikuntaa vailla olevalta tarvitaan todistus laillisesta maassaolosta Muut jäsenyyteen liittyvät asiat Kirkosta eroaminen Ilmoitus kirkosta erosta saapunut paperi, ilmoitus Ilmoitukset kirkosta eroamisesta, jotka sisältävät tarvittavat suostumukset. 07 TIEDONHALLINTA JA TIETOHALLINTO Tiedonhallinnan ja tietohallinnon suunnittelu, ohjaus ja seuranta x Tietosuoja Lokirekisteri rekisteri 5 JulkL kohta / JulkL x Kirkkohallituksen ylläpitämä (KirkkoL 16 luku 8 ). Kirkkohallituksen on säilytettävä lokirekisteriin talletetut tiedot viisi vuotta niiden tallettamisajankohtaa seuraavan kalenterivuoden alusta lukien.

9 07 TIEDONHALLINTA JA TIETOHALLINTO Tietohallinto Tietoturva x Käyttövaltuushallinta Käyttöoikeusrekisteri rekisteri voa+5v JulkL kohta / JulkL x Kirkkohallituksen ylläpitämä (KirkkoL 16 luku 8 ). Kirkkohallituksen on säilytettävä käyttöoikeusrekisteriin talletetut tiedot viisi vuotta käyttöoikeuden päättymisestä lukien. 07 TIEDONHALLINTA JA TIETOHALLINTO Tiedonhallintapalvelut Asiakirjahallinta Mikrofilmien talletussopimus Kansallisarkiston kanssa Kirkonkirjojen tallekappaleet (mikrofilmit tai digitoitu aineisto) paperi sopimus 100 Mikrofilmien tallekappaleet talletetaan Mikkelin maakuntaarkistoon säilytyssopimuksella (yleiskirje 23/2002). Digitoidun aineiston tallekappaleet seurakunta/keskusrekisteri säilyttää itse. 07 TIEDONHALLINTA JA TIETOHALLINTO Tiedonhallintapalvelut Tietopalvelu Virkatodistustilaukset saapunut rekisteri Säilytysajan peruste syyteoikeuden vanhentuminen. RL 38:1-2, 40:5 (RL 8:1). Perustellusta pyynnöstä tieto annetaan henkilölle, jota virkatodistustilaus koskee. Muoto paperi tai. Ei viedä Kirjuriin.

10 Kirkonkirjoja koskevat selvityspyynnöt ja muu tietopalveluun liittyvä kirjeenvaihto la adittu paperi Selvitysten ja jäljennösten tilaukset, tilauksiin liittyvät tiedustelut ja kiirehtimiskirjeet, henkilötietojen selvittämiseen liittyvät erilaiset tiedustelut, ilmoitukset, esitykset ja niihin annetut vastaukset. Merkittävät henkilötietoja sisältävät pyynnöt ja vastaukset tulee säilyttää 5 vuotta. Säilytysaika perustuu rikos- ja vahingonkorvausvastuun vanhentumiseen. Sukuselvitysten ja - tutkimusten toisteet paperi tai Selvitykset tulee säilyttää vähintään 5 vuotta. Asiakirjoja ei skannata Kirjuriin. Sukututkimuksiin liittyvät paperi Sopimuksella tutkija sitoutetaan tietojen pysyvään salassapitoon sitoumukset ja tutkimusluvat Tutkijapäiväkirjat paperi voa Jos seurakunnassa on mahdollista tehdä omatoimista sukututkimusta suositellaan tutkijapäiväkirjan käyttöä. Sukuselvityspalvelusopimukset paperi sopimus voa+10v ei-julkinen asiakirja Henkilön ja seurakunnan välinen yksityisoikeudellinen sopimus Omien tietojen tarkastuspyynnöt saapunut paperi hakemus Selvitys annetaan asiakkaalle. Rajapintaa ja muita poimintoja varten tehdyt tiedostot Tiedosto on muotoa esim. pdf, xml tai csv

11 luokitus 1. taso 2. taso 3. taso 4. taso 5. taso 02 TALOUS Hankintatoimi Muu kilpailutus Kirkolliset Kaste Vastasyntyneen kastaminen Väestötietojärjestelmään jo rekisteröityjen henkilöiden kastaminen Hätäkaste Konfirmaatio Kirkon yhteyteen ottaminen Avioliiton solmiminen Avioliittoon vihkiminen Avioliiton siunaaminen Hautaan siunaaminen ja hautausmessu Kodin siunaaminen ja muut siunaamis Kirkon virkaan vihkimiset ja asettamiset Tehtävään siunaaminen Kirkon, hautausmaan tai siunauskappelin vihkiminen Muut jäsenyyteen liittyvät asiat Kirkkoon liittyminen Kirkosta eroaminen Avioero Nimenmuutokset Adoptioasiat Muuttaminen 07 TIEDONHALLINTA JA TIETOHALLINTO Tiedonhallinnan ja tietohallinnon suunnittelu, ohjaus ja seurakunta Tiedonhallinta Asiakirjahallinta Tietopalvelu Tietohallinto Tietojärjestelmien kehittäminen ja ylläpito Tietoturva

12 historiatietoja Historiatietoja siitä, mitä asiakirjoja ei 6/2015 vahvistettuun AMS:aan synny. Näiden asiakirjojen osalta noudatetaan kyseisen aikakauden AMS:aa. huomautus Kirkonkirjat Kirkonkirjat olivat saakka osa virallista väestörekisteriä. Tämän ajankohdan jälkeen ne muodostavat vain seurakunnan oman jäsenrekisterin. Viimeistään alkaen jäsenrekisteritietoja ylläpidettiin sähköisen jäsentietojärjestelmän avulla seurakunta-/rekisterikohtaisesti. Seurakuntakohtaiset jäsenrekisteritiedot konvertointiin yhteiseen jäsentietojärjestelmään vuoden 2012 aikana. Paperisten perhelehtien ylläpidosta luovuttiin , jonka jälkeen jäsenrekisteriä ylläpidetään ainoastaan sähköisessä muodossa. Jäsentietojärjestelmästä ei oteta tulosteita arkistoa varten alkaen. Seurakunta säilyttää ensirekisteröintitiedoista vain alkuperäiset ilmoitukset (kasteen, vihkimisen, kirkkoon liittymisen ja kirkosta eroamisen ). Jäsenrekisteri muodostaa henkilötietolain (523/1999) mukaisen henkilörekisterin. Henkilörekisteristä laaditaan lain vaatima henkilörekisteriseloste Muuttotietojen ylläpitäminen Arkistoa varten on otettu tulosteet vuosilta alkaen muuttotiedot - seurakuntaan muuttaneet - seurakunnasta muuttaneet - seurakuntayhtymän sisäiset muutot - läsnäolevaan väestöön siirretyt - poissaolevaan väestöön siirretyt - poissaolevasta väestöstä ja kokonaisväestöstä poistetut ylläpidetään vain jäsentietojärjestelmässä eikä arkistotulosteita oteta. (Maistraatista tulleet muutostietoluettelot voidaan hävittää) VäestötietoL 100

13 historiatietoja Historiatietoja siitä, mitä asiakirjoja ei 6/2015 vahvistettuun AMS:aan synny. Näiden asiakirjojen osalta noudatetaan kyseisen aikakauden AMS:aa. huomautus Perhelehdet Kirkkohallitus on tehnyt päätöksen perhelehtien ylläpidosta luopumisesta (Kirkkohallituksen yleiskirje 36/2004). Manuaalisia perhelehtiä ylläpidettiin saakka. VäestötietoL 100 Mikrofilmien varmuuskopiot lähetetään Mikkelin maakunta-arkistoon. Digitoitu aineisto palvelimella tai cd-rom - levyillä. Cd-rom-levyjen tietojen säilyvyyttä on tarkkailtava vähintään viiden vuoden välein. Tarvittaessa sisältö tallennetaan uudelle tietovälineelle (cd-romlevylle tai jollekin muulle tietovälineelle). Henkilöhakemistot- ja kortistot Perhelehtien hakemistot ja kortistot. Hakemistojen ja kortistojen ylläpitäminen päättyi viimeistään , kun paperisten perhelehtien ylläpitämisestä luovuttiin. VäestötietoL 100 Muuttokirjat Kirkkohallitus on tehnyt päätöksen muuttotietojen lähettämisestä luopumisesta (Kirkkohallituksen yleiskirje 36/2004). Asiakirjoja ei kerry jälkeen. VäestötietoL 100 Alaikäisiä koskevat sopimukset ja suostumukset Uskonnonvapauslain (453/2003) muutoksen vuoksi vuoden 1922 lain mukaisia sopimuksia ei kerry jälkeen. Tätä ennen syntyneitä sopimuksia 20 v. 20 VäestötietoL 100

14 arkistointijärjestys määrittämättä määrittämättä määrittämättä määrittämättä määrittämättä määrittämättä määrittämättä saapunut paperi aakkostus/vuosi 25 liite aakkostus ei säilytetä 50 kuolemasta JulkL kohta ilmoitus paperi, JulkL kohta maantiede voimassaoloaika 100 päätös ks. huom. paperi, digitoitu saapuminen 1 ks. huom. JulkL kohta todistus rekisteri syntymäaika 2 JulkL kohta sopimus ks. huom. aika 5 JulkL kohta lupa paperi tai sähköine ks. huom. 8 JulkL kohta hakemus paperi ja 10 JulkL kohta 20 JulkL kohta 40 JulkL kohta 50 JulkL kohta 75 JulkL kohta 100 JulkL kohta ks. huom. JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta JulkL kohta HenkilötietoL 13 ks. huom.

säilytysaika (vuotta) asiakirjatyyppi salassapitoperuste pysyvästi pysyvästi VäestötL 45 pysyvästi

säilytysaika (vuotta) asiakirjatyyppi salassapitoperuste pysyvästi pysyvästi VäestötL 45 pysyvästi Kirkonkirjoja koskevat säännökset ovat kirkkolain ja kirkkojärjestyksen 16. luvussa, laki väestötietojärjestelmästä ja Väestörekisterikeskuksen varmennepalveluista (661/2009). Kirkkohallituksen määräykset

Lisätiedot

säilytysaika (vuotta) asiakirjatyyppi salassapitoperuste pysyvästi pysyvästi VäestötL 45 pysyvästi

säilytysaika (vuotta) asiakirjatyyppi salassapitoperuste pysyvästi pysyvästi VäestötL 45 pysyvästi yyppi Kirkonkirjoja koskevat säännökset ovat kirkkolain ja kirkkojärjestyksen 16. luvussa, laki väestötietojärjestelmästä ja Väestörekisterikeskuksen varmennepalveluista (661/2009). Kirkkohallituksen määräykset

Lisätiedot

1. toimenpide 2. toimenpide 3. toimenpide asiakirja säilytysaika huom.

1. toimenpide 2. toimenpide 3. toimenpide asiakirja säilytysaika huom. vireilletulo/neuvonta kirkkoon liittymisen edellytysten tarkastaminen henkilö ilmoittaa haluavansa liittyä Suomen ev.lut. kirkkoon neuvotaan tarvittavat toimenpiteet vaihtoehtoineen ja tarvittaessa kirkkoon

Lisätiedot

1. toimenpide 2. toimenpide 3. toimenpide asiakirja säilytysaika huom. avioliiton esteiden tutkinta

1. toimenpide 2. toimenpide 3. toimenpide asiakirja säilytysaika huom. avioliiton esteiden tutkinta avioliiton esteiden tutkinta kihlapari ilmoittaa haluavansa avioliiton esteiden tutkinnan tarkistetaan kihlaparin molempien osapuolten henkilöllisyys, jäsenyys ja oikea paikka esteiden tutkinnalle jos

Lisätiedot

Laki. kirkkolain muuttamisesta

Laki. kirkkolain muuttamisesta Laki kirkkolain muuttamisesta Kirkolliskokouksen ehdotuksen ja eduskunnan päätöksen mukaisesti kumotaan kirkkolain (1054/1993) 19 luvun 7, sellaisena kuin se on laeissa 1274/2003 ja 1008/2012, muutetaan

Lisätiedot

5.6 Toimenpidetyypin tarkenne (=Käsittelyvaihe) 2.15 Asiakirjan tyyppi. Toimenpiteen tarkenteen metatiedot Syntymätiedon ilmoittaminen Vireillä VTJ

5.6 Toimenpidetyypin tarkenne (=Käsittelyvaihe) 2.15 Asiakirjan tyyppi. Toimenpiteen tarkenteen metatiedot Syntymätiedon ilmoittaminen Vireillä VTJ Tehtäväluokka 2.13 Tehtävä 5.6 Toimenpiteen tyyppi (=Yleinen käsittelyvaihe) 04 SEURAKUNTATYÖ 04 01 Jäsenyys ja kirkolliset toimitukset 04 01 00 Kirkolliset toimitukset 5.6 Toimenpidetyypin tarkenne (=Käsittelyvaihe)

Lisätiedot

Väestötilastot Porin ev.lut. seurakuntayhtymä

Väestötilastot Porin ev.lut. seurakuntayhtymä Väestötilastot 217 Porin ev.lut. seurakuntayhtymä Vuositilastot 217 Vuositilasto 217 sisältää tietoja Porin seurakuntayhtymän väestönmuutoksista ja avioliitoista sekä avioeroista. Tilastot perustuvat Kirjuri-järjestelmän

Lisätiedot

Avioliittoon vihkiminenopas

Avioliittoon vihkiminenopas Avioliittoon vihkiminenopas Suurin on rakkaus Olette kohdanneet ihmisen, jonka kanssa haluatte viettää loppuelämänne. Se on ihmeellisen hienoa. Kirkossa voitte solmia avioliiton, pyytää sille Jumalan siunausta

Lisätiedot

Kuolema ja hautaan siunaaminen

Kuolema ja hautaan siunaaminen Kuolema ja hautaan siunaaminen 11.4.2013 1 Kuolintieto... 2 1.1 Kuolemasta ilmoittaminen... 2 1.2 Ilmoitus tapahtuneesta hautauksesta... 2 1.3 Kuolemasta ilmoittaminen jumalanpalveluksessa ja lehdessä...

Lisätiedot

Lapsen huolto- ja tapaamisoikeuden rekisteri

Lapsen huolto- ja tapaamisoikeuden rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

VUOSITILASTO 2013. Helsingin. seurakuntayhtymä

VUOSITILASTO 2013. Helsingin. seurakuntayhtymä VUOSITILASTO 2013 Helsingin seurakuntayhtymä Sisällys 1. Johdanto... 1 2. Vuoden 2013 väestömuutosten yhteenveto... 3 3. Läsnä oleva väestö (väkiluku) 31.12.2013... 4 4. Kirkkoon kuuluminen seurakunnittain

Lisätiedot

JUMALANPALVELUSELÄMÄÄ JA KIRKOLLISIA TOIMITUKSIA KOSKEVA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYOHJE

JUMALANPALVELUSELÄMÄÄ JA KIRKOLLISIA TOIMITUKSIA KOSKEVA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYOHJE 1 Ähtärin seurakunta 23.5.2018 Kalle Peltokangas, kirkkoherra JUMALANPALVELUSELÄMÄÄ JA KIRKOLLISIA TOIMITUKSIA KOSKEVA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYOHJE Tämän ohje toimii työntekijöiden tukena henkilötietojen

Lisätiedot

Rekisteri kuntaan sijoitetuista lapsista

Rekisteri kuntaan sijoitetuista lapsista Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Anna Cantell-Forsbom

Lisätiedot

TALOUS- JA VELKANEUVONNAN REKISTERI

TALOUS- JA VELKANEUVONNAN REKISTERI Tietosuojaseloste -yhdistetty rekisteriseloste ja informaatioasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1.7.2014 1.Rekisterinpitäjä Nurmijärven kunta, sosiaalitoimi PL 7, 01901 Nurmijärvi 2. Rekisteriasioista

Lisätiedot

HE 17/1998 vp. Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi kirkkolain muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Q

HE 17/1998 vp. Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi kirkkolain muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Q HE 17/1998 vp Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi kirkkolain muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi eräitä kirkkolain säännöksiä valtion ja kirkon väestökirjanpidon

Lisätiedot

Laki. väestötietolain muuttamisesta

Laki. väestötietolain muuttamisesta EV 48/1998 vp - HE 14/1998 vp Eduskunnan vastaus hallituksen esitykseen väestökirjanpidon uudistamista koskevaksi lainsäädännöksi Eduskunnalle on annettu hallituksen esitys n:o 14/1998 vp väestökirjanpidon

Lisätiedot

Ajankohtaisia asioita hautaustoimessa

Ajankohtaisia asioita hautaustoimessa Ajankohtaisia asioita hautaustoimessa Suomen hautaustoiminnan keskusliitto ry:n koulutuspäivät Järvenpäässä 13.3.2019 Harri Palo Aiheet - Krematorioiden työturvallisuutta edistävä verkosto - Polku kuolemasta

Lisätiedot

Isyyden selvittämisen rekisteri

Isyyden selvittämisen rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö 4.3.2013 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö 04401 Järvenpää Lasten ja nuorten palvelualueelle perhesosiaalityön palveluihin

Lisätiedot

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ PERUSTELUT

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ PERUSTELUT Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi väestötietolain muuttamisesta annetun lain voimaantulosäännöksen muuttamisesta Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi väestötietolain muuttamisesta annetun lain vo

Lisätiedot

LAHDEN SEURAKUNTAYHTYMÄ. Avioliittoon vihkiminen

LAHDEN SEURAKUNTAYHTYMÄ. Avioliittoon vihkiminen LAHDEN SEURAKUNTAYHTYMÄ Avioliittoon vihkiminen Rakkauden suojassa Vihkimisessä luvataan rakastaa toista ja sitoudutaan jakamaan elämä hänen kanssaan. Siinä on jotain ihmeellistä ja hienoa. Kirkossa voitte

Lisätiedot

Naantalin seurakunnan Laaja oppimäärä kirkolliseen vihkimiseen

Naantalin seurakunnan Laaja oppimäärä kirkolliseen vihkimiseen Naantalin seurakunnan Laaja oppimäärä kirkolliseen vihkimiseen Avioliiton merkitys Avioliiton esteiden tutkinta Vihkimisen varaaminen Tapaaminen papin kanssa Avioliittoon vihkiminen vai morsiusmessu? Häämusiikki

Lisätiedot

+ + KANSALAISUUSILMOITUS; ULKOMAILLA AVIOLIITON ULKOPUOLELLA SYNTYNYT ULKOMAALAINEN, JONKA SYNTYESSÄ ISÄ OLI SUOMEN KANSALAINEN

+ + KANSALAISUUSILMOITUS; ULKOMAILLA AVIOLIITON ULKOPUOLELLA SYNTYNYT ULKOMAALAINEN, JONKA SYNTYESSÄ ISÄ OLI SUOMEN KANSALAINEN KAN_4 1 *1199901* KANSALAISUUSILMOITUS; ULKOMAILLA AVIOLIITON ULKOPUOLELLA SYNTYNYT ULKOMAALAINEN, JONKA SYNTYESSÄ ISÄ OLI SUOMEN KANSALAINEN Tämä ilmoituslomake on tarkoitettu Suomen kansalaisuuden hakemiseksi

Lisätiedot

Puolison sukunimi ja lapsen sukunimi

Puolison sukunimi ja lapsen sukunimi 1 Lähde: oikeusministerio.fi-verkkosivu, 7/2017 Puolison sukunimi ja lapsen sukunimi Tässä esitteessä kerrotaan, millä tavalla sukunimi voi muuttua avioliiton solmimisen yhteydessä. Esitteessä kerrotaan

Lisätiedot

REKISTERINPITÄJÄ JA YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA Rekisterinpitäjä: Tmi ML-hahmoterapia Yhteyshenkilö: Mikko Lounela Puh:

REKISTERINPITÄJÄ JA YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA Rekisterinpitäjä: Tmi ML-hahmoterapia Yhteyshenkilö: Mikko Lounela Puh: REKISTERINPITÄJÄ JA YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA Rekisterinpitäjä: Tmi ML-hahmoterapia Yhteyshenkilö: Mikko Lounela Puh: 0505490789 Sp: mikko.lounela@hahmoterapia.com REKISTERIN NIMI Tmi

Lisätiedot

Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41, Järvenpää. Jari Savola Aikuisten sosiaalipalvelujen johtaja

Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41, Järvenpää. Jari Savola Aikuisten sosiaalipalvelujen johtaja 1 / 5 Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/99) 10 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41, 04401 Järvenpää 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteystiedot Jari Savola Aikuisten

Lisätiedot

Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta. Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL Järvenpää p. keskus

Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta. Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL Järvenpää p. keskus 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41 04401 Järvenpää p. keskus 09 21 797 2. Osarekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Lasten

Lisätiedot

Ottolapsineuvonnan asiakasrekisteri

Ottolapsineuvonnan asiakasrekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

Vuositilasto 2011. Johdanto...3. Helsingin seurakuntayhtymän vuoden 2011 väestömuutosten yhteenveto...4

Vuositilasto 2011. Johdanto...3. Helsingin seurakuntayhtymän vuoden 2011 väestömuutosten yhteenveto...4 Vuositilasto 2011 Johdanto...3 Helsingin seurakuntayhtymän vuoden 2011 väestömuutosten yhteenveto...4 Helsingin seurakuntayhtymän läsnä oleva väestö (väkiluku) 31.12.2011...5 Kirkkoon kuuluminen seurakunnittain

Lisätiedot

Palvelutarpeen arvioinnin rekisteri

Palvelutarpeen arvioinnin rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelut: perhepalvelujen johtaja

Lisätiedot

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000 puhelin (vaihde) 019 264 5000

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000 puhelin (vaihde) 019 264 5000 TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Pvm: päivitetty 6.3.

TIETOSUOJASELOSTE. yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Pvm: päivitetty 6.3. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Lempäälän kunnan hyvinvointilautakunta Yhteystiedot (osoite, puhelin) Lempäälän kunta PL 34 37501 Lempäälä TIETOSUOJASELOSTE yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Käsiteltävät asiat: 1 11 (1-11 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat 4. Työjärjestyksen hyväksyminen 5. Kirkkovaltuuston päätösten laillisuuden valvonta

Lisätiedot

Isyyden selvittämisen rekisteri

Isyyden selvittämisen rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Anna Cantell-Forsbom

Lisätiedot

Kaste ja avioliittoon vihkiminen suomalaisten keskuudessa ja mitä kuuluu tamperelaisnuorille 10 vuotta rippikoulun jälkeen?

Kaste ja avioliittoon vihkiminen suomalaisten keskuudessa ja mitä kuuluu tamperelaisnuorille 10 vuotta rippikoulun jälkeen? Kaste ja avioliittoon vihkiminen suomalaisten keskuudessa ja mitä kuuluu tamperelaisnuorille 10 vuotta rippikoulun jälkeen? Dos. Kati Niemelä Kirkon tutkimuskeskus Tampereen rovastikuntakokous 15.2.2012

Lisätiedot

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ HE 35/2003 vp Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi kirkkolain 1 luvun 3 :n muuttamisesta Kirkkolakia ehdotetaan täydennettäväksi siten, että lapsen edellytyksistä olla evankelis-luterilaisen kirkon jäsen

Lisätiedot

LOPPURAPORTTI Kirjurin säilytysaikatyöryhmä

LOPPURAPORTTI Kirjurin säilytysaikatyöryhmä LOPPURAPORTTI Kirjurin säilytysaikatyöryhmä 1.6.2015 Sisällys 1. Yleiskuvaus... 1 2. Tausta... 2 3. Keskeiset käsitteet... 3 4. Keskeiset säädökset... 5 5. Tavoitteet ja hyödyt... 6 6. Työryhmä... 8 6.1.

Lisätiedot

KANSALAISUUSILMOITUS; ULKOMAILLA AVIOLIITON ULKOPUOLELLA SYNTYNYT ULKOMAALAINEN, JONKA SYNTYESSÄ ISÄ OLI SUOMEN KANSALAINEN

KANSALAISUUSILMOITUS; ULKOMAILLA AVIOLIITON ULKOPUOLELLA SYNTYNYT ULKOMAALAINEN, JONKA SYNTYESSÄ ISÄ OLI SUOMEN KANSALAINEN KAN_4 1 *1199901* KANSALAISUUSILMOITUS; ULKOMAILLA AVIOLIITON ULKOPUOLELLA SYNTYNYT ULKOMAALAINEN, JONKA SYNTYESSÄ ISÄ OLI SUOMEN KANSALAINEN Tämä ilmoituslomake on tarkoitettu Suomen kansalaisuuden hakemiseksi

Lisätiedot

/02/04 TARKENNUKSET MAISTRAATTIEN ASIAKIRJOJEN SÄILYTYSAIKOJEN TAANNEHTIVUUTTA KOSKEVIIN SEULONTAESITYKSIIN

/02/04 TARKENNUKSET MAISTRAATTIEN ASIAKIRJOJEN SÄILYTYSAIKOJEN TAANNEHTIVUUTTA KOSKEVIIN SEULONTAESITYKSIIN 5.3.2007 795/02/04 Kansallisarkisto PL 258 00171 HELSINKI TARKENNUKSET MAISTRAATTIEN ASIAKIRJOJEN SÄILYTYSAIKOJEN TAANNEHTIVUUTTA KOSKEVIIN SEULONTAESITYKSIIN Maistraattien ams-seurantaryhmä on tehnyt

Lisätiedot

OLESKELUKORTTIHAKEMUS Unionin kansalaisen perheenjäsen tai muu omainen, joka ei itse ole unionin kansalainen (ei koske Pohjoismaiden kansalaisia)

OLESKELUKORTTIHAKEMUS Unionin kansalaisen perheenjäsen tai muu omainen, joka ei itse ole unionin kansalainen (ei koske Pohjoismaiden kansalaisia) EU_KORTTI 1 OLESKELUKORTTIHAKEMUS Unionin kansalaisen perheenjäsen tai muu omainen, joka ei itse ole unionin kansalainen (ei koske Pohjoismaiden kansalaisia) Haen oleskelukorttia Haen pysyvää oleskelukorttia

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄN VUOSITILASTO 2006

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄN VUOSITILASTO 2006 HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄN VUOSITILASTO 2006 HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ Vuositilasto 2006 Keskusrekisteri Johdanto... 3 Helsingin seurakuntayhtymän vuoden 2006 väestömuutosten yhteenveto...4 Helsingin

Lisätiedot

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000 TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1/6 -yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) ja

Tietosuojaseloste 1/6 -yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) ja 1. Rekisterinpitäjä Tietosuojaseloste 1/6 Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta Järvenpään kaupunki/ lasten ja nuorten palvelualue Hallintokatu 2, PL 41, 04401 Järvenpää p. keskus 09 21 797 2. Osarekisteriasioista

Lisätiedot

Rekisteri kuntaan yksityisesti sijoitetuista lapsista

Rekisteri kuntaan yksityisesti sijoitetuista lapsista Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa Tietosuojaseloste 1/5 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

JÄSENTIETOJEN VUOSITILASTO 2018 HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ

JÄSENTIETOJEN VUOSITILASTO 2018 HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ JÄSENTIETOJEN VUOSITILASTO 2018 HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ Sisällysluettelo 1. Johdanto... 1 2. Käsitteitä ja määritelmiä... 2 3. Jäsentietojen yhteenveto 2017 ja 2018... 3 4. Kirkkoon kuuluminen suomenkielisten

Lisätiedot

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde)

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

Rekisteriin kuuluvat seuraavat henkilötietoja sisältävät rekisterit ja osarekisterit:

Rekisteriin kuuluvat seuraavat henkilötietoja sisältävät rekisterit ja osarekisterit: Karvian kunta Kirjaston tietosuojaseloste Rekisterin nimi Kirjaston rekisteri Rekisteriin kuuluvat seuraavat henkilötietoja sisältävät rekisterit ja osarekisterit: - Satakirjastojen kirjastojärjestelmä

Lisätiedot

kirkon jäseneksi, jos hänen vanhempansa siten, että lapsen edellytyksistä olla evankelis-luterilaisen enää uuden, elokuun alussa voimaan tulleen

kirkon jäseneksi, jos hänen vanhempansa siten, että lapsen edellytyksistä olla evankelis-luterilaisen enää uuden, elokuun alussa voimaan tulleen Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi kirkkolain 1 l u- vun 3 :n muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Kirkkolakia ehdotetaan täydennettäväksi Alle kaksitoistavuotias lapsi voitaisiin liittää

Lisätiedot

Vuositilasto 2012. Johdanto..3. Kirkkoon kuuluminen seurakunnittain 31.12.2012 6. Helsingin kaupungin väkiluvun ja seurakuntayhtymän läsnä olevan

Vuositilasto 2012. Johdanto..3. Kirkkoon kuuluminen seurakunnittain 31.12.2012 6. Helsingin kaupungin väkiluvun ja seurakuntayhtymän läsnä olevan VUOSITILASTO 2012 Johdanto..3 n vuoden 2012 väestömuutosten yhteenveto.4 n läsnä oleva väestö (väkiluku) 31.12.2012..5 Kirkkoon kuuluminen seurakunnittain 31.12.2012 6 Helsingin kaupungin väkiluvun ja

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE EU:n tietosuoja-asetus 2016/679

TIETOSUOJASELOSTE EU:n tietosuoja-asetus 2016/679 TIETOSUOJASELOSTE HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY Sisällys 1. REKISTERIN PITÄJÄ... 2 2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA... 2 3. REKISTERIN NIMI... 2 4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS...

Lisätiedot

Jäsentietojen VUOSITILASTO 2016

Jäsentietojen VUOSITILASTO 2016 Jäsentietojen VUOSITILASTO 2016 Johdanto Jäsentietojen vuositilasto 2016 sisältää tietoja Oulun ev.-lut. seurakuntien väestömuutoksista ja muutoksiin vaikuttaneista tekijöistä viime vuodelta. Oulun ev.-lut.

Lisätiedot

Tietopaketti tietosuojasta ProAgrian ja Maa- ja kotitalousnaisten jäsenyhdistyksille

Tietopaketti tietosuojasta ProAgrian ja Maa- ja kotitalousnaisten jäsenyhdistyksille Tietopaketti tietosuojasta ProAgrian ja Maa- ja kotitalousnaisten jäsenyhdistyksille 1 Tietosuoja-asetuksesta Asetus astui voimaan 24.5.2016 ja sitä ryhdytään soveltamaan alkaen. Asetuksen sisältö on suoraan

Lisätiedot

Espoon seurakunnat AVIOLIITTOON VIHKIMINEN

Espoon seurakunnat AVIOLIITTOON VIHKIMINEN Espoon seurakunnat AVIOLIITTOON VIHKIMINEN www.espoonseurakunnat.fi www.esboforsamlingar.fi www.espoonseurakunnat.fi Avioliittoon vihkiminen Espoossa Avioliittoon vihkiminen siunausta elämäänne Avioliitto

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONIN KANSALAISEN OLESKELUOIKEUDEN REKISTERÖINTI (ei koske Pohjoismaiden kansalaisia)

EUROOPAN UNIONIN KANSALAISEN OLESKELUOIKEUDEN REKISTERÖINTI (ei koske Pohjoismaiden kansalaisia) EU_REK 1 EUROOPAN UNIONIN KANSALAISEN OLESKELUOIKEUDEN REKISTERÖINTI (ei koske Pohjoismaiden kansalaisia) Haen oleskeluoikeuden rekisteröintiä Koskee myös Sveitsin ja Liechtensteinin kansalaisia (UlkL

Lisätiedot

KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 19/

KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 19/ KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 19/2009 30.4.2009 1. Kirkonkirjoista luovutettavien tietojen uudet maksut 1.6.2009 2. Asiakirjan antaminen ja siitä perittävät maksut 3. Kirkonkirjojen ja perhelehtien

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Pvm: päivitetty 11.5.

TIETOSUOJASELOSTE. yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Pvm: päivitetty 11.5. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Lempäälän kunnan hyvinvointilautakunta Yhteystiedot (osoite, puhelin) Lempäälän kunta PL 34 37501 Lempäälä TIETOSUOJASELOSTE yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Lisätiedot

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde)

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

Väestötilastot Porin ev.lut. seurakuntayhtymä

Väestötilastot Porin ev.lut. seurakuntayhtymä Väestötilastot 2015 Porin ev.lut. seurakuntayhtymä Vuositilastot 2015 Vuositilasto 2015 sisältää tietoja Porin seurakuntayhtymän väestönmuutoksista ja avioliitoista sekä avioeroista. Tilastot on ajettu

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä 25.5.2018 1a pitäjä Nimi Uudenmaan elinkeino-, liikenne-

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Aika Torstai 28.2.2017 kello 16.00 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

ESITYSLISTA 3/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2019

ESITYSLISTA 3/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2019 Aika Tiistai klo 18.00-18.50 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja Koivuniemi Suvi Hakulinen Hannu-Heikki Hukka Riitta Hurskainen Tellervo Kammonen Matti Kankkunen

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Laatimispvm:

TIETOSUOJASELOSTE. yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Laatimispvm: TIETOSUOJASELOSTE yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 23.5.2018 1. Rekisterinpitäjä Nimi Lempäälän kunnan sivistyslautakunta Yhteystiedot

Lisätiedot

Nimenmuutoshakemus. Etunimen muuttaminen Sukunimen muuttaminen Etu- ja sukunimen muuttaminen. Hakemuksen laatimista koskevat ohjeet ovat sivulla 4

Nimenmuutoshakemus. Etunimen muuttaminen Sukunimen muuttaminen Etu- ja sukunimen muuttaminen. Hakemuksen laatimista koskevat ohjeet ovat sivulla 4 Nimenmuutoshakemus Etunimen muuttaminen Sukunimen muuttaminen Etu- ja sukunimen muuttaminen Hakemuksen laatimista koskevat ohjeet ovat sivulla 4 MAISTRAATTI TÄYTTÄÄ SAAPUMISPÄIVÄN JA DIAARINUMERON Saapumispäivä

Lisätiedot

Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta. Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL Järvenpää p. keskus

Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta. Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL Järvenpää p. keskus 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41 04401 Järvenpää p. keskus 09 21 797 2. Osarekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Lasten

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Kansanterveystyön rekisteri / suun terveydenhuolto

Tietosuojaseloste / Kansanterveystyön rekisteri / suun terveydenhuolto Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Kansanterveystyön rekisteri / suun terveydenhuolto Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus

Lisätiedot

2 Piispainkokouksen hyväksymän rippikoulusuunnitelman mukaisesti ohjesääntö edellyttää, että seurakunnassa laaditaan:

2 Piispainkokouksen hyväksymän rippikoulusuunnitelman mukaisesti ohjesääntö edellyttää, että seurakunnassa laaditaan: RIPPIKOULUN MALLIOHJESÄÄNTÖ Yleisperustelut Kirkkojärjestys edellyttää (KJ 3:3), että kirkkoneuvosto/seurakuntaneuvosto hyväksyy seurakunnalle rippikoulun ohjesäännön. Päätös on alistettava tuomiokapitulin

Lisätiedot

Jäsentietojen VUOSITILASTO 2015

Jäsentietojen VUOSITILASTO 2015 Jäsentietojen VUOSITILASTO 2015 Johdanto Jäsentietojen vuositilasto 2015 sisältää tietoja Oulun ev.-lut. seurakuntien väestömuutoksista ja muutoksiin vaikuttaneista tekijöistä viime vuodelta. Oulun ev.-lut.

Lisätiedot

Helsingin seurakuntayhtymän vuoden 2005 väestömuutosten yhteenveto

Helsingin seurakuntayhtymän vuoden 2005 väestömuutosten yhteenveto Helsingin seurakuntayhtymän vuoden 2005 väestömuutosten yhteenveto 2005 (2004) 2005 (2004) MUUTTOLIIKE HELSINKIIN HELSINGISTÄ EROTUS Suom. srk:t 20380 (19897) 21298 (21880) - 918 -(1983) Ruots. srk:t 1315

Lisätiedot

Laki. EDUSKUNNAN VASTAUS 235/2004 vp

Laki. EDUSKUNNAN VASTAUS 235/2004 vp EDUSKUNNAN VASTAUS 235/2004 vp Hallituksen esitys laiksi maistraattien eräistä henkilörekistereistä sekä laeiksi avioliittolain, rekisteröidystä parisuhteesta annetun lain, lahjanlupauslain ja holhoustoimesta

Lisätiedot

Laki. EDUSKUNNAN VASTAUS 100/2013 vp. Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi kirkkolain muuttamisesta. Asia. Valiokuntakäsittely.

Laki. EDUSKUNNAN VASTAUS 100/2013 vp. Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi kirkkolain muuttamisesta. Asia. Valiokuntakäsittely. EDUSKUNNAN VASTAUS 100/2013 vp Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi kirkkolain muuttamisesta Asia Hallitus on antanut eduskunnalle esityksensä laiksi kirkkolain muuttamisesta (HE 47/2013 vp). Valiokuntakäsittely

Lisätiedot

Hallintokatu 2, PL 41, Järvenpää. Jari Savola Aikuisten sosiaalipalvelujen johtaja

Hallintokatu 2, PL 41, Järvenpää. Jari Savola Aikuisten sosiaalipalvelujen johtaja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24, 1.5.2011 1 / 5 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41, 04401 Järvenpää 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteystiedot Jari Savola Aikuisten

Lisätiedot

Vantaan kaupunki / Sivistystoimi Asematie 6 A VANTAA. Yhteyshenkilö Suunnittelija Merja Asikainen

Vantaan kaupunki / Sivistystoimi Asematie 6 A VANTAA. Yhteyshenkilö Suunnittelija Merja Asikainen 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan kaupungin opetuslautakunta Vantaan kaupunki / sivistystoimi Asematie 6 A 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Varhaiskasvatuksen johtaja Sole Askola-Vehviläinen

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Sivu 1 / 2 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisterinpitäjän tulee laatia jokaisesta eri henkilörekisteristä rekisteriseloste, joka on pidettävä yleisesti saatavilla esimerkiksi

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Pvm:

TIETOSUOJASELOSTE. yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Pvm: 1. Rekisterinpitäjä Nimi Lempäälän kunnan hyvinvointilautakunta Yhteystiedot (osoite, puhelin) Lempäälän kunta PL 34 37501 Lempäälä TIETOSUOJASELOSTE yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1/7 -yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) ja 24

Tietosuojaseloste 1/7 -yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) ja 24 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41 04401 Järvenpää p. keskus 09 21 797 2. Osarekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Lasten

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Liperin kunnan palautejärjestelmä Tiedonanto laadittu: 13.8.2018

Lisätiedot

KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 43/

KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 43/ KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 43/2009 13.11.2009 KIRJURI JA TOIMENPITEITÄ SEURAKUNNISSA VUOSINA 2009 JA 2010 Kirkon yhteisen jäsentietojärjestelmän eli Kirjurin rakentaminen etenee suunnitellusti. Tavoitteena

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Dynasty 360 dokumentin- ja asianhallinta

Tietosuojaseloste / Dynasty 360 dokumentin- ja asianhallinta Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Dynasty 360 dokumentin- ja asianhallinta Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679)

Lisätiedot

Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja MÄNTSÄLÄ

Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja MÄNTSÄLÄ TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Kuopion kaupungin palautepalvelujärjestelmä

Tietosuojaseloste Kuopion kaupungin palautepalvelujärjestelmä Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste Kuopion kaupungin palautepalvelujärjestelmä Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679)

Lisätiedot

Hautausoikeus, suostumukset, luvat ja muut ongelmatilanteet asiakaspalvelussa

Hautausoikeus, suostumukset, luvat ja muut ongelmatilanteet asiakaspalvelussa Hautausoikeus, suostumukset, luvat ja muut ongelmatilanteet asiakaspalvelussa 17.3.2010 Mia Fager www.turunseurakunnat.fi 1 Hautasoikeus Hautaoikeus ~ oikeus tulla haudatuksi Jokaisella on oikeus saada

Lisätiedot

Ajankohtaista Kirjurista

Ajankohtaista Kirjurista Ajankohtaista Kirjurista 29.9.2011 Inkeri Kranttila rekisteripäällikkö Kirkkohallitus Menu Konversion tilanne Hyväksymistestaus Kirjurin käyttöönotto, tehtävät ja tuki Työjono, mikä se on? Digi-osio ja

Lisätiedot

23.12.2003. Nro 44/2003 KIRKKOJÄRJESTYKSEN MUUTOKSIA

23.12.2003. Nro 44/2003 KIRKKOJÄRJESTYKSEN MUUTOKSIA 23.12.2003 Nro 44/2003 KIRKKOJÄRJESTYKSEN MUUTOKSIA Kirkolliskokous on 8 päivänä marraskuuta 2003 hyväksynyt seuraavat kirkkojärjestyksen muutokset, jotka on julkaistu Suomen säädöskokoelmassa numeroilla

Lisätiedot

sunnuntaina

sunnuntaina 1 Vuoden 2018 seurakuntavaalit Sisällys 1 Vuoden 2018 seurakuntavaalit... 1 1.1 Seurakuntavaalit 2018... 1 1.2 Vaalilainsäädäntö ja siinä tapahtuneet muutokset... 1 1.3 Seurakuntavaaliohjeet... 2 1.4 Äänioikeus...

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Timmi tilavarausjärjestelmä

Tietosuojaseloste / Timmi tilavarausjärjestelmä Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Timmi tilavarausjärjestelmä Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1 Rekisterin

Lisätiedot

2. REKISTERINPITÄJÄ Nimi Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

2. REKISTERINPITÄJÄ Nimi Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri Rekisteriseloste 1 (5) 1. REKISTERIN NIMI Potilasrekisteri 2. REKISTERINPITÄJÄ Nimi Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri Käyntiosoite Postiosoite Puhelinvaihde (08) 315 2011 3. REKISTERIASIOIDEN VASTUUHENKILÖ

Lisätiedot

puh

puh 1. Rekisterin nimi Lapsen huolto- ja tapaamisoikeuden rekisteri 2. Rekisterin pitäjä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä 3. Rekisteriasioista vastaava henkilö Hyvinvointijohtaja 4. Yhteyshenkilöt rekisteriasioissa

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuojaasetus (679/2016) Palvelun nimi: Rakennusvalvonnan palvelut (asiakasrekisteri ja vastuuhenkilörekisteri)

Lisätiedot

Sosiaalisen luototuksen rekisteri

Sosiaalisen luototuksen rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Anna Cantell-Forsbom

Lisätiedot

Valvottujen tapaamisten rekisteri

Valvottujen tapaamisten rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö vs. perhepalvelujen johtaja Anna Cantell-Forsbom

Lisätiedot

Henkilökorttilaki. EV 14/1999 vp - HE 18/1999 vp

Henkilökorttilaki. EV 14/1999 vp - HE 18/1999 vp EV 4/999 vp - HE 8/999 vp Eduskunnan vastaus hallituksen esitykseen henkilökorttilaiksi ja laiksi väestötietolain 23 :n muuttamisesta Eduskunnalle on annettu hallituksen esitys n:o 8/999 vp henkilökorttilaiksi

Lisätiedot

REKISTERINPITÄJÄN INFORMAATIO KUNTOUTUJILLE TOIMINTATERAPIA A KAARRETKOSKI OY

REKISTERINPITÄJÄN INFORMAATIO KUNTOUTUJILLE TOIMINTATERAPIA A KAARRETKOSKI OY REKISTERINPITÄJÄN INFORMAATIO KUNTOUTUJILLE TOIMINTATERAPIA A KAARRETKOSKI OY SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERIN PITÄJÄ 3.POTILASREKISTERIN VASTUUHENKILÖT 4.REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 5.REKISTERIN

Lisätiedot

Varhaiskasvatusjohtaja

Varhaiskasvatusjohtaja TIETOSUOJASELOSTE yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laadittu 14.5.2018 1.Rekisterin nimi Pro Consona/ Varhaiskasvatuksen asiakastietojärjestelmä 2.

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679)

TIETOSUOJASELOSTE Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) TIETOSUOJASELOSTE Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) Rekisterin/palvelun nimi: Dynasty- asianhallinnan rekisteri Tiedonanto laadittu

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Yksityisteiden yhteyshenkilörekisteri

Tietosuojaseloste / Yksityisteiden yhteyshenkilörekisteri Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Yksityisteiden yhteyshenkilörekisteri Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679)

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Pvm: päivitetty 11.5.

TIETOSUOJASELOSTE. yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Pvm: päivitetty 11.5. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Lempäälän kunnan hyvinvointilautakunta Yhteystiedot (osoite, puhelin) Lempäälän kunta PL 34 37501 Lempäälä TIETOSUOJASELOSTE yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Pvm: päivitetty 17.5.

TIETOSUOJASELOSTE. yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Pvm: päivitetty 17.5. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Lempäälän kunnan hyvinvointilautakunta Yhteystiedot (osoite, puhelin) Lempäälän kunta PL 34 37501 Lempäälä TIETOSUOJASELOSTE yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 31.12.2014 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4.

Lisätiedot