Paikka Neuvotteluhuone 2, 6. krs, virastotalo (Aleksis Kiven katu C) 35 Kotihoidon ja Kotitorin asiakastyytyväisyyskyselyt 2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Paikka Neuvotteluhuone 2, 6. krs, virastotalo (Aleksis Kiven katu C) 35 Kotihoidon ja Kotitorin asiakastyytyväisyyskyselyt 2017"

Transkriptio

1 Tampere Pöytäkirja 7/ (15) Aika , klo 13:00-15:50 Paikka Neuvotteluhuone 2, 6. krs, virastotalo (Aleksis Kiven katu C) Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastus 34 Puhe- ja läsnäolo-oikeuksien myöntäminen 35 Kotihoidon ja Kotitorin asiakastyytyväisyyskyselyt Vanhusneuvoston kokoukset v Vanhusneuvoston jäsenten vastuualueet 38 Edustaja Kalevan liikuntaraatiin 39 Ikäihmisten perhehoito 40 Vanhusneuvostolle tulleet asiat 41 Muut esille tulevat asiat 42 Ilmoitusasiat 43 Tehostetun palveluasumisen asiakastyytyväisyyskysely 2017

2 Tampere Pöytäkirja 7/ (15) Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Ojala Arja, puheenjohtaja Salonen Juha, varapuheenjohtaja Erkkilä Esko, jäsen Itkonen Kari, jäsen Joutsio Saila, jäsen Juutilainen Tuija-Leena, jäsen Kauhanen Maire, jäsen Lepistö Lauri, jäsen Portaankorva Eero, jäsen Grönqvist Seppo, jäsen, Oriveden vanhusneuvosto Nurmio Kirsi, sihteeri Siren Mirja, vanhusasiamies Nieminen Anna, harjoittelija, poistui 13:45 Nora Sini-Linnea, harjoittelija, poistui 14:15 Kettunen Roosa, ohjaaja, saapui 14:00, poistui 14:45 Repo Teija, ohjaaja, saapui 14:00, poistui 14:45 Allekirjoitukset Ojala Arja Puheenjohtaja Nurmio Kirsi Sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Erkkilä Esko Itkonen Kari

3 Tampere Pöytäkirja 7/ (15) 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. ehdotus oli Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4 Tampere Pöytäkirja 7/ (15) 33 Pöytäkirjan tarkastus Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Esko Erkkilä ja Kari Itkonen. ehdotus oli Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi Esko Erkkilä ja Kari Itkonen. Pöytäkirja löytyy virastotalon vahtimestareilta viikon kuluttua kokouksesta.

5 Tampere Pöytäkirja 7/ (15) 34 Puhe- ja läsnäolo-oikeuksien myöntäminen Myönnettiin puhe- ja läsnäolo-oikeus omien pykäliensä ajaksi harjoittelija Anna Niemiselle ja Sini-Linnea Noralle sekä ohjaaja Roosa Kettuselle ja Teija Revolle. ehdotus oli Myönnetään puhe- ja läsnäolo-oikeus omien pykäliensä ajaksi harjoittelija Anna Niemiselle ja Sini-Linnea Noralle sekä ohjaaja Roosa Kettuselle.

6 Tampere Pöytäkirja 7/ (15) 35 Kotihoidon ja Kotitorin asiakastyytyväisyyskyselyt 2017 Merkittiin Anna Niemisen alustus ja siitä käyty keskustelu tiedoksi. Päätettiin, että vanhusneuvoston tulevaan kokoukseen tuodaan tietoa Kotitorista ja kotihoidon tavoitteiden seuraamisen mittareista. ehdotus oli Merkitään Anna Niemisen alustus ja siitä käyty keskustelu tiedoksi. Kotihoidon ja Kotitorin asiakkaille tehtiin asiakastyytyväisyyskysely kesällä Kotihoidon palvelun laadun keskiarvoksi tuli 3,9, mikä on sama kuin viime vuonna. Jälleen huonoimman arvion sai hoitajavaihtuvuus, mutta senkin suhteen arvio parani hieman viime vuodesta. Parhaan arvion sai asiallinen kohtelu (4,4) Tukipalveluiden kokonaiskeskiarvo kasvoi hieman viime vuodesta (2016: 4,1, 2017: 4,19) Päiväkeskuspalvelu pärjäsi jälleen parhaiten (2016: 4,52, 2017: 4,45), mutta huonoiten pärjännyt kauppapalvelukin nosti arviotaan (2016: 3, : 3,98) Kotitoriin ollaan erittäin tyytyväisiä: 74,4 prosenttia asiakkaista koki, että Kotitorilla käynti vei heitä heidän asiassaan eteenpäin. Kaikki vastanneet olivat valmiita suosittelemaan Kotitoria muille. Kotitori sai viime vuosien mukaisesti korkeat arvosanat niin palvelun tavoitettavuudesta (4,4), asiakaspalvelusta (4,65-4,87) kuin palvelun kokonaisuudestakin (4,1). Kyselyt toteutettiin Tampereen kaupungin avo- ja asumispalveluiden kehittämistiimissä, jossa on meneillään asiakaspalautteeseen liittyvä kehitystyö. Selvitykset toteuttanut harjoittelija Anna Nieminen esittelee kyselyiden keskeisimmät tulokset. Liitteet 1 Kotitorin asiakastyytyväisyys2017_valmis.pdf 2 Kotihoidon raportti 2017 VALMIS.pdf

7 Tampere Pöytäkirja 7/ (15) 36 Vanhusneuvoston kokoukset v TRE:6441/ /2017 Valmistelija / lisätiedot: Nurmio Kirsi Valmistelijan yhteystiedot <p>kirsi Nurmio, etunimi.sukunimi@tampere.fi</p> Lisätietoja päätöksestä <p>arja Ojala, puh </p> Päätettiin pitää vanhusneuvoston syksyn 2017 kokoukset keskiviikkona 18.10, ja 13.12, aina kello 13 alkaen ja virastotalolla. ehdotus oli Laatujaosto esittää, että pidetään vanhusneuvoston syksyn 2017 kokoukset keskiviikkona 18.10, ja 13.12, aina kello 13 alkaen ja virastotalolla. Kokouskäsittely Päätettiin pitää vanhusneuvoston syksyn 2017 kokoukset keskiviikkona 18.10, ja 13.12, aina kello 13 alkaen ja virastotalolla.

8 Tampere Pöytäkirja 7/ (15) 37 Vanhusneuvoston jäsenten vastuualueet Päätettiin seuraavanlaisista vastuualueista vanhusneuvoston jäsenille: Esko Erkkilä, elinvoima ja työllisyys sekä ao. lautakunta; Seppo Grönqvist, Orivesi; Kari Itkonen, köyhyys ja syrjäytymisen ehkäiseminen; Saila Joutsio joukkoliikenne ja ao. asiat lautakunnassa; Tuija-Leena Juutilainen, sotaveteraanit; Maire Kauhanen, sosiaali- ja terveyspalvelut sekä ao. lautakunta; Lauri Lepistö, myös joukkoliikenne; Eero Portaankorva, kaupunkisuunnittelu sekä ao. lautakunta, myös ratikka; Juha Salonen, kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut ja ao. lautakunta. Lisäksi Kari Itkonen valittiin vanhusneuvoston edustajaksi Laitetorin asiakasraatiin. Poissaolleille Maija-Liisa Nikille esittelijäsihteeri ehdottaa vastuualueeksi vanhusneuvoston viestinnän ja medianäkyvyyden seuraamista ja Tuula Kivimäelle vapaaehtoistoimintaa ja järjestöjä. ehdotus oli Valitaan vanhusneuvoston jäsenille vastuualueet. Vanhusneuvoston jäsenille on jaettu omat vastuualueet, jotta vanhusneuvoston työtä pystyttäisiin jakamaan laajemmalle tekijäjoukolle. Vastuualueiden ideana on, että jäsen seuraa oman vastuualueensa keskustelua, päätöksentekoa mediasta, kokouksissa yms. mm. sihteerin hänelle osoittamissa tilaisuuksissa. Edellisen vanhusneuvoston jäsenten vastuualueita olivat joukkoliikenne, kaupunkisuunnittelu, kotihoito, omaishoito, muistisairaudet, viestintä, sotaveteraanit, ikäihmisten palveluiden lautakunta. Laatujaoston jäsenillä ei ollut vastuualueita. Vastuualueista ainakin joukkoliikenne ja kaupunkisuunnittelu on syytä säilyttää myös uuden vanhusneuvoston vastuualueina, koska ne ovat vanhusneuvoston toiminnassa niin keskeisiä. Ikäihmisten palveluiden osalta voi miettiä tehtäviä uusiksi, mutta ikäihmisten palveluissakin kyllä tarvitaan vastuuhenkilöitä.

9 Tampere Pöytäkirja 7/ (15) 38 Edustaja Kalevan liikuntaraatiin Vanhusneuvoston jäsenistä kukaan ei pääse seuraavaan liikuntaraatiin. Päätettiin, että esittelijäsihteeri menee virkatyönä mikäli pääsee. Seuraavat liikuntaraadin kokoukset katsotaan sitten tapauksen mukaan. ehdotus oli Valitaan vanhusneuvoston edustaja Kalevan liikuntaraatiin. Opri Hätönen Tampereen kaupungilta on pyytänyt vanhusneuvostolta edustajaa Kalevan liikuntaraatiin: Tampereen kaupunki järjestää yhdessä eri järjestöjen kanssa liikuntaraadin Kalevan alueella asuville ikääntyneille. Liikuntaraadin järjestäminen liittyy Ikäinstituutin kärkihankkeeseen, jossa kaupunki on mukana, ja tarkoitus on kartoittaa yli 75-vuotiaiden kokemuksia ja ajatuksia liikunnan ja liikkumisen suhteen, jotta liikuntamahdollisuuksia ja -ympäristöjä voidaan kehittää myös heidän näkökulmastaan käsin. Liikuntaraateja on tarkoitus jatkossa järjestää myös muilla alueilla, mutta ensimmäiseksi kohteeksi valikoitui Kalevan alue. Liikuntaraati järjestetään torstaina klo Kalevan Uintikeskuksen kokoustilassa.

10 Tampere Pöytäkirja 7/ (15) 39 Ikäihmisten perhehoito Merkittiin Roosa Kettusen alustus ja siitä käyty keskustelu tiedoksi. ehdotus oli Merkitään tiedoksi alustus ja siitä käyty keskustelu. Ohjaaja Roosa Kettunen esittelee Ikäihmisten perhehoitoa.

11 Tampere Pöytäkirja 7/ (15) 40 Vanhusneuvostolle tulleet asiat Päätettiin, että esittelijäsihteeri selvittää Linnainmaan terveyskeskukseen liittyviä asioita. Päätettiin, että laatujaosto laatii seuraavalle kokoukselle aloitteen bussien vaihtoajan pidentämisestä; päätettiin että laatujaosto laatii myös mm. jäseniltä sähköpostitse tulleiden kommenttien perusteella vanhusneuvoston lausunnon strategiaprosessista ja strategian sisällöstä. ehdotus oli Käsitellään vanhusneuvoston jäsenille ja esittelijäsihteerille tulleet asiat ja päätetään toimenpiteistä niiden osalta. Varapuheenjohtaja Juha Salosta on lähestytty Tipotien terveysaseman ajanvaraukseen ym. Tipotiehen liittyvissä asioissa; jäsen Maire Kauhaseen on oltu jälleen yhteydessä linja 9:n reittiin liittyen; jäsen Lauri Lepistö kertoi Linnainmaan terveyskeskuksen ongelmista ajanvarauksen ja yksityisyyden suhteen; jäsen Kari Itkonen kertoi, että hänelle on Mansen eläkkeensaajista tullut monta aloitetta, mm. bussien vaihtoaikaan liittyen. Salonen kertoi maakunnallisen tilaisuuden järjestelyistä. Esittelijäsihteeri kertoi kaupungin strategiatyöstä.

12 Tampere Pöytäkirja 7/ (15) 41 Muut esille tulevat asiat Merkittiin seminaari tiedoksi. ehdotus oli Merkitään Mitä voimme oppia hoivan historiasta -seminaari ja mahdolliset muut esille tulevat asiat tiedoksi. Vanhusneuvosto järjestää klo Werstaan auditoriossa Mitä voimme oppia hoivan historiasta -seminaarin. Seminaarin tarkoitus on tuoda historiatietoisuutta sote-uudistukseen ja osallistujiksi tavoitellaan paitsi ikäihmisiä niin myös soteuudistuksen tekijöitä. Seminaari on osallistujille maksuton ja siihen kuuluu kahvi ja sämpylä -tarjoilu. Seminaarin kustannukset käsitellään myöhemmässä vanhusneuvoston kokouksessa. Liitteet 1 Mitä voimme oppia hoivan historiasta_valmis.pdf

13 Tampere Pöytäkirja 7/ (15) 42 Ilmoitusasiat Merkittiin ilmoitusasiat tiedoksi. ehdotus oli Merkitään menneet tapahtumat ja muut ilmoitusasiat tiedoksi. Vanhusneuvostolla on alkaneen syksyn aikana ollut seuraavat tapahtumat: Laatujaoston kokous , kaavakävely Vuoreksessa 23, 8,2017, kaavakävely Kalevassa , tutustuminen ja yleisötilaisuus Pohjolan palvelukeskuksessa

14 Tampere Pöytäkirja 7/ (15) 43 Tehostetun palveluasumisen asiakastyytyväisyyskysely 2017 Merkittiin Sini-Linnea Noran alustus ja siitä käyty keskustelu tiedoksi sekä ilmaistiin vanhusneuvoston toive olla mukana kehittämässä tehostetun palveluasumisen asukastyytyväisyyden selvittämistä. ehdotus oli Merkitään tiedoksi Sini-Linnea Noran alustus ja siitä käyty keskustelu. Asiakastyytyväisyyskyselyt toteutettiin kesällä Selvityksessä olivat mukana oman tuotannon yksiköt eli Jukola-Impivaara, Pohjola, Pispa ja Orivesi sekä ostopalveluyksiköistä Keinupuisto, Koivupirtti, Kontukoti, Kotipirtti, Kuusela, Petäjäkoti, Petsamokoti, Taatala ja Viola-koti. Yli puolet 230 vastaajasta vastasi, että palvelukodissa on koko ajan hyvä olla. Suurin osa asukkaista koki myös, että henkilökunta tekee työnsä hyvin ja kohtelee heitä hyvin. Hoito arvioitiin tänä vuonna hieman viime vuotta huonommaksi (2016: 4,01, 2017: 3,91) mutta suurin osa asukkaista arvioi hoidon edelleen erinomaiseksi tai hyväksi. Oman tuotannon yksiköille annettu keskiarvo 3,88 oli hieman huonompi kuin ostopalveluyksiköille annettu keskiarvo 3,94. Eniten tyytymättömyyttä aiheuttivat henkilökunnan ajan ja ulkoilun vähäisyys palvelukodeissa. Tänä vuonna yli kolmanneksen useampi koki henkilökunnan ajan riittämättömäksi. Myös selvästi viime vuotta useampi asukas koki, ettei pääse riittävästi ulos (2016: 12%, 2017: 22%) Asiakastyytyväisyyskyselyt toteutti kaupungin avo- ja asumispalveluiden kehittämistiimi, jossa on meneillään kehitystyö aiheeseen liittyen. Kyselyt käytännössä toteuttanut harjoittelija Sini-Linnea Nora esittelee keskeiset tulokset. Liitteet 1 Raportti_Tehostetun palveluasumisen asiakastyytyväisyyskysely 2017.pdf

15 Tampere Pöytäkirja 7/ (15) Muutoksenhakukielto 37 Muutoksenhakukielto Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee: -vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 ) -virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhalti-jayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 2 mom.) -etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 )

86 Esteettömyysasiamiehen ajankohtainen katsaus. 88 Vanhusneuvoston vuoden 2019 talouden ja toiminnan suunnittelu

86 Esteettömyysasiamiehen ajankohtainen katsaus. 88 Vanhusneuvoston vuoden 2019 talouden ja toiminnan suunnittelu Tampere Pöytäkirja 14/2018 1 (14) Aika 12.12.2018, klo 13:00-15:35 Paikka Neuvotteluhuone 2, 6. krs, virastotalo Käsitellyt asiat 81 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 82 Pöytäkirjan tarkastus 83

Lisätiedot

38 Ikäihmisten palvelujen asiakastyytyväisyyskyselyt vuonna 2017 (yhteistoiminta-alueen asia) Valmistelija / lisätiedot: Nurmio Kirsi

38 Ikäihmisten palvelujen asiakastyytyväisyyskyselyt vuonna 2017 (yhteistoiminta-alueen asia) Valmistelija / lisätiedot: Nurmio Kirsi Tampere Ote pöytäkirjasta 4/2017 1 (5) 38 Ikäihmisten palvelujen asiakastyytyväisyyskyselyt vuonna 2017 (yhteistoiminta-alueen asia) TRE:7098/00.01.03/2017 Valmistelija / lisätiedot: Nurmio Kirsi Valmistelijan

Lisätiedot

HUOM! 1. krs kokoussali, Toukola, Koukkuniemen vanhainkoti. Tutustumiskierros jo klo

HUOM! 1. krs kokoussali, Toukola, Koukkuniemen vanhainkoti. Tutustumiskierros jo klo Tampere Pöytäkirja 12/2018 1 (12) Aika 17.10.2018, klo 13:00-15:10 Paikka HUOM! 1. krs kokoussali, Toukola, Koukkuniemen vanhainkoti. Tutustumiskierros jo klo 12.30. Käsitellyt asiat 60 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Neuvotteluhuone 2, (6.krs), keskusvirastotalo. 21 Pöytäkirjan tarkastus ja puhe- ja läsnäolo-oikeuksien myöntäminen

Neuvotteluhuone 2, (6.krs), keskusvirastotalo. 21 Pöytäkirjan tarkastus ja puhe- ja läsnäolo-oikeuksien myöntäminen Tampere Pöytäkirja 3/2016 1 (11) Aika 23.11.2016, klo 13:00-15:30 Paikka Neuvotteluhuone 2, (6.krs), keskusvirastotalo Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Paikka Yrjö Mäkelin -kabinetti (6. krs, Puistotorni, Hämeenpuisto 28) 30 Tampereen joukkoliikenteen paperiset aikataulukirjat.

Paikka Yrjö Mäkelin -kabinetti (6. krs, Puistotorni, Hämeenpuisto 28) 30 Tampereen joukkoliikenteen paperiset aikataulukirjat. Tampere Pöytäkirja 4/2016 1 (10) Aika 14.12.2016, klo 10:00-11:30 Paikka Yrjö Mäkelin -kabinetti (6. krs, Puistotorni, Hämeenpuisto 28) Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan

Lisätiedot

27 Tampereen joukkoliikenteen paperiset aikataulukirjat. selvityspyyntö. 30 Ilmoitusasiat ja vanhusneuvostolle tullut palaute

27 Tampereen joukkoliikenteen paperiset aikataulukirjat. selvityspyyntö. 30 Ilmoitusasiat ja vanhusneuvostolle tullut palaute Tampere Pöytäkirja 6/2017 1 (12) Aika 17.05.2017, klo 13:00-15:10 Paikka Neuvotteluhuone 2, virastotalo, 6. krs Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus 26

Lisätiedot

4 Näkemyksiä Tampereen toimintamalliuudistuksesta ja taloudesta

4 Näkemyksiä Tampereen toimintamalliuudistuksesta ja taloudesta Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (11) Aika 16.11.2016, klo 12:00-14:15 Paikka Keskusvirastotalo, valtuustosali, 5. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus sekä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta 2

Lisätiedot

Paikka Valtuustosali (5. krs) keskusvirastotalo, (Aleksis Kiven katu C) 12 Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjanpitäjän valinta

Paikka Valtuustosali (5. krs) keskusvirastotalo, (Aleksis Kiven katu C) 12 Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjanpitäjän valinta Tampere Pöytäkirja 2/2018 1 (13) Aika 31.10.2018, klo 13:00-15:10 Paikka Valtuustosali (5. krs) keskusvirastotalo, (Aleksis Kiven katu 14-16 C) Käsitellyt asiat 11 Kokouksen puheenjohtajiston valinta 12

Lisätiedot

58 Mitä voimme oppia hoivan historiasta -seminaarin kustannukset. 59 Vanhusneuvoston glögitilaisuus Werstaalla

58 Mitä voimme oppia hoivan historiasta -seminaarin kustannukset. 59 Vanhusneuvoston glögitilaisuus Werstaalla Tampere Pöytäkirja 9/2017 1 (15) Aika 15.11.2017, klo 13:00-15:00 Paikka Neuvotteluhuone 2, virastotalo (6. krs) Käsitellyt asiat 55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 56 Pöytäkirjan tarkastus 57

Lisätiedot

Ryhmähuone 3 (5.krs, virastotalo) huom! haku virastotalon aulasta klo Ehkäisevän päihdetyö EHYT ry:n aloite savuttomasta kaupungista

Ryhmähuone 3 (5.krs, virastotalo) huom! haku virastotalon aulasta klo Ehkäisevän päihdetyö EHYT ry:n aloite savuttomasta kaupungista Tampere Pöytäkirja 7/2018 1 (13) Aika 14.02.2018, klo 13:00-15:00 Paikka Ryhmähuone 3 (5.krs, virastotalo) huom! haku virastotalon aulasta klo 12.50. Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kirjastotalo Metso, kokoustila-kataja, pohjakrs. 88 Apulaispormestari esittäytyy ja kertoo kaupunkiympäristön palvelualueen ajankohtaisista asioista

Kirjastotalo Metso, kokoustila-kataja, pohjakrs. 88 Apulaispormestari esittäytyy ja kertoo kaupunkiympäristön palvelualueen ajankohtaisista asioista Tampere Pöytäkirja 10/2017 1 (11) Aika 21.11.2017, klo 14:00-17:00 Paikka Kirjastotalo Metso, kokoustila-kataja, pohjakrs. Käsitellyt asiat 85 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 86 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

8 Kokouksen avaus sekä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta ja läsnäolijoiden toteaminen

8 Kokouksen avaus sekä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta ja läsnäolijoiden toteaminen Tampere Pöytäkirja 2/2017 1 (11) Aika 02.11.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 8 Kokouksen avaus sekä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta ja läsnäolijoiden toteaminen

Lisätiedot

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty.

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty. TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Keskiviikko 20.1.2016 klo 13.00 15.30 Paikka Keskusvirastotalo, rh 1, 5. krs Osallistujat Päätöksentekijät Ojala Arja

Lisätiedot

Paikka Vapriikin saunakabinetti (Alaverstaanraitti 5) 28 Raportti vanhusasiamiesten toiminnasta 2017

Paikka Vapriikin saunakabinetti (Alaverstaanraitti 5) 28 Raportti vanhusasiamiesten toiminnasta 2017 Tampere Pöytäkirja 9/2018 1 (13) Aika 16.04.2018, klo 13:30-15:30 Paikka Vapriikin saunakabinetti (Alaverstaanraitti 5) Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 Vanhusneuvosto 1

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 Vanhusneuvosto 1 TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Keskiviikko 27.4.2016 klo 13.00 14.50 Paikka Keskusvirastotalo, nehu 2, 6. krs Osallistujat Päätöksentekijät Ojala

Lisätiedot

Tampere Pöytäkirja 7/ ( 7) Kaupunginhallituksen konsernijaosto

Tampere Pöytäkirja 7/ ( 7) Kaupunginhallituksen konsernijaosto Tampere Pöytäkirja 7/2019 1 ( 7) Aika 28.05.2019, klo 13:00-14:53 Paikka Tammerkoski- sali Käsitellyt asiat 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 81 Pöytäkirjan tarkastus 82 Ei julkinen 83 Tiedoksi

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/2019 1 ( 8) Aika 26.02.2019, klo 13:00-15:05 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjan tarkastus 8 Viranhaltijoiden kuuleminen

Lisätiedot

Orvokki-kabinetti, keskusvirastotalo, 6.kerros

Orvokki-kabinetti, keskusvirastotalo, 6.kerros Tampere Pöytäkirja 6/2018 1 (7) Aika 03.09.2018, klo 16:00-16:12 Paikka Orvokki-kabinetti, keskusvirastotalo, 6.kerros Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

47 Kotihoidon tavoitteiden mittaaminen ja seuranta

47 Kotihoidon tavoitteiden mittaaminen ja seuranta Tampere Pöytäkirja 8/2017 1 (14) Aika 18.10.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Neuvotteluhuone 2, virastotalo Käsitellyt asiat 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45 Pöytäkirjan tarkastus 46 Puhe- ja

Lisätiedot

14 Keskustelu ikääntyneistä maahanmuuttajista sekä vanhusneuvoston ja maahanmuuttajaneuvoston yhteistyöstä

14 Keskustelu ikääntyneistä maahanmuuttajista sekä vanhusneuvoston ja maahanmuuttajaneuvoston yhteistyöstä Tampere Pöytäkirja 8/2018 1 (16) Aika 14.03.2018, klo 13:00-15:15 Paikka Tammerkoski-sali, virastotalo, 2. kerros Käsitellyt asiat 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 12 Pöytäkirjan tarkastus 13

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/ (7) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:20. Kunnanvirasto 1. krs:n neuvotteluhuone

Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/ (7) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:20. Kunnanvirasto 1. krs:n neuvotteluhuone Hämeenkyrö Pöytäkirja 6/2018 1 (7) Aika 17.04.2018, klo 13:00-15:20 Paikka Kunnanvirasto 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 Pöytäkirjan tarkastus 28

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 1/2019 1 ( 9) Aika 23.01.2019, klo 17:00-19:25 Paikka Ravintola Huvila, Sibeliuksenkatu 5 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

Tampere Pöytäkirja 3/ ( 12) Vammaisneuvosto Aleksis Kiven katu 14-16, Tammerkoski- sali 2. krs

Tampere Pöytäkirja 3/ ( 12) Vammaisneuvosto Aleksis Kiven katu 14-16, Tammerkoski- sali 2. krs Tampere Pöytäkirja 3/2019 1 ( 12) Aika 19.03.2019, klo 14:00-17:00 Paikka Aleksis Kiven katu 14-16, Tammerkoski- sali 2. krs Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ ( 9) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ ( 9) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/2019 1 ( 9) Aika 09.04.2019, klo 12:30-15:40 Paikka Kunnanviraston 1. kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

26 Sara Hildénin taidemuseon talousarvion seurantaraportti Sara Hildénin taidemuseon näyttelyohjelman valmistelun nykytilanne

26 Sara Hildénin taidemuseon talousarvion seurantaraportti Sara Hildénin taidemuseon näyttelyohjelman valmistelun nykytilanne Tampere Pöytäkirja 5/2017 1 (8) Aika 29.08.2017, klo 16:20-17:57 Paikka Sara Hildénin taidemuseo Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus 26 Sara Hildénin taidemuseon

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Kangasniemi Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kangasniemi Pöytäkirja 4/2018 1 ( 11) Aika 26.06.2018, klo 15:00-17:10 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Talouskatsaus

Lisätiedot

Tredun Santalahden toimipiste, Santalahdentie 10, Tampere. 41 Teemakeskustelu: Seudullinen työllisyyskokeilu ja maahanmuuttajat

Tredun Santalahden toimipiste, Santalahdentie 10, Tampere. 41 Teemakeskustelu: Seudullinen työllisyyskokeilu ja maahanmuuttajat Tampere Pöytäkirja 1/2017 1 (9) Aika 14.12.2017, klo 16:15-17:45 Paikka Tredun Santalahden toimipiste, Santalahdentie 10, Tampere Käsitellyt asiat 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 40 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Sammonkatu 45, Tampere, kokoustila Ruuskanen. 4 Sora-lainsäädännön mukaisen toiminnan prosessi Tampereen seudun ammattiopistossa

Sammonkatu 45, Tampere, kokoustila Ruuskanen. 4 Sora-lainsäädännön mukaisen toiminnan prosessi Tampereen seudun ammattiopistossa Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (8) Aika 29.11.2016, klo 15:00-16:18 Paikka Sammonkatu 45, Tampere, kokoustila Ruuskanen Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 11/ ( 9) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 11/ ( 9) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 11/2018 1 ( 9) Aika 21.08.2018, klo 13:00-14:50 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 49 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Tampere Pöytäkirja 1/ ( 9) Eläkeläisvaltuusto Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjanpitäjän valitseminen

Tampere Pöytäkirja 1/ ( 9) Eläkeläisvaltuusto Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjanpitäjän valitseminen Tampere Pöytäkirja 1/2019 1 ( 9) Aika 16.04.2019, klo 12:00-14:30 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen puheenjohtajan valinta 2 Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjanpitäjän valitseminen 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs. 4 Henkilökuljetukset tulevaisuudessa -seminaariin osallistuminen

Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs. 4 Henkilökuljetukset tulevaisuudessa -seminaariin osallistuminen Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (13) Aika 22.09.2016, klo 14:00-15:40 Paikka Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

15 Tampereen kaupungin vuoden 2016 välitilinpäätös. 16 Tampereen kaupungin vuoden 2016 tilintarkastus

15 Tampereen kaupungin vuoden 2016 välitilinpäätös. 16 Tampereen kaupungin vuoden 2016 tilintarkastus Tampere Pöytäkirja 3/2016 1 (9) Aika 05.10.2016, klo 12:00-14:59 Paikka Tammerkoski istuntosali 2. kerros Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Läsnäolo-

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:12-15:40. Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone

Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:12-15:40. Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/2017 1 (8) Aika 05.09.2017, klo 13:12-15:40 Paikka Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Tampereen vanhusneuvosto ja kotiin vietävien palveluiden laadun seuraaminen ja kehittäminen

Tampereen vanhusneuvosto ja kotiin vietävien palveluiden laadun seuraaminen ja kehittäminen Tampereen vanhusneuvosto ja kotiin vietävien palveluiden laadun seuraaminen ja kehittäminen 1 Perusinfo vanhusneuvostosta Tampereen vanhusneuvosto aloitti toimintansa v. 1988 nimellä Eläkeläisten asioita

Lisätiedot

73 Vanhusneuvoston edustajan valitseminen neuvostojen yhteiseen sähköisiä palveluja arvioivaan raatiin

73 Vanhusneuvoston edustajan valitseminen neuvostojen yhteiseen sähköisiä palveluja arvioivaan raatiin Tampere Pöytäkirja 10/2017 1 (14) Aika 13.12.2017, klo 13:00-14:45 Paikka Neuvotteluhuone 2, virastotalo Käsitellyt asiat 68 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 69 Pöytäkirjan tarkastus 70 Puhe- ja

Lisätiedot

4 Kotihoidon ja asumispalveluiden tuotantoalan ajankohtainen katsaus. 5 Ajankohtainen alustus hyvästä vanhustyöstä

4 Kotihoidon ja asumispalveluiden tuotantoalan ajankohtainen katsaus. 5 Ajankohtainen alustus hyvästä vanhustyöstä Tampere Kokouskutsu 1 (12) Aika 28.09.2016, klo 13:00 Paikka Keskusvirastotalo, Nehu 2, 6. krs Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Läsnäolo- ja puheoikeuden

Lisätiedot

37 Etsivä vanhustyö -seminaarien kulujen hyväksyminen. 40 Harkinnanvaraisten kuljetuspalveluiden omavastuun määräytyminen

37 Etsivä vanhustyö -seminaarien kulujen hyväksyminen. 40 Harkinnanvaraisten kuljetuspalveluiden omavastuun määräytyminen Tampere Pöytäkirja 10/2018 1 (17) Aika 16.05.2018, klo 13:00-16:10 Paikka Neuvotteluhuone 2, 6.krs, virastotalo Käsitellyt asiat 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjan tarkastus 36

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, p ,

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, p , Tampere Ote pöytäkirjasta 34/2017 1 (5) 436 Vanhusneuvoston asettaminen TRE:3292/00.01.05/2017 Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli Valmistelijan yhteystiedot Suunnittelija Kirsi Nurmio, puh. 040 806

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 10) Tarkastuslautakunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/2019 1 ( 10) Aika 20.05.2019, klo 17:30-18:42 Paikka Tuusulan kunnantalo, Vidnoje- huone Käsitellyt asiat 50 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 51 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 15/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 15/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 15/2018 1 ( 9) Aika 19.11.2018, klo 17:00-18:25 Paikka Jä rvenpä ä - talo Käsitellyt asiat 60 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 61 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 23/ ( 6) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 23/ ( 6) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 23/2018 1 ( 6) Aika 20.11.2018, klo 16:39-18:37 Paikka Kallio Kuninkala Käsitellyt asiat 100 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 101 Johdon lähtöhaastattelu

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 7) Puheenjohtajien jaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 7) Puheenjohtajien jaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 1/2019 1 ( 7) Aika 05.02.2019, klo 07:30-08:52 Paikka Kaupungintalo, kh 227 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 2 Kaupungin strategiatyön

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus ja puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valitseminen. 5 Maakunta- ja soteuudistus Tampereen kaupungin näkökulmasta

1 Kokouksen avaus ja puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valitseminen. 5 Maakunta- ja soteuudistus Tampereen kaupungin näkökulmasta Tampere Pöytäkirja 1/2017 1 (10) Aika 12.04.2017, klo 12:00-14:10 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus ja puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valitseminen 2 Pöytäkirjanpitäjän valitseminen

Lisätiedot

Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut, kokoustila Omena, Sumeliuksenkatu 11, Tampere. Neuvoston jäsenille kokoontuminen alakerrassa.

Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut, kokoustila Omena, Sumeliuksenkatu 11, Tampere. Neuvoston jäsenille kokoontuminen alakerrassa. Tampere Pöytäkirja 6/2018 1 (12) Aika 13.12.2018, klo 16:04-18:15 Paikka Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut, kokoustila Omena, Sumeliuksenkatu 11, Tampere. Neuvoston jäsenille kokoontuminen alakerrassa.

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:40. Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone

Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:40. Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/2017 1 (8) Aika 07.11.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

15 Poistettavan linja-autokaluston ja muun irtaimen myyntitapa

15 Poistettavan linja-autokaluston ja muun irtaimen myyntitapa Tampere Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 21.03.2018, klo 08:04-09:52 Paikka TKL kokoushuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

Lisätiedot

44 Ajankohtaiskatsaus (yhteistoiminta-alueen asia) 45 Osaamis- ja elinkeinolautakunnan kesäkuun kokouksen peruminen (yhteistoiminta-alueen asia)

44 Ajankohtaiskatsaus (yhteistoiminta-alueen asia) 45 Osaamis- ja elinkeinolautakunnan kesäkuun kokouksen peruminen (yhteistoiminta-alueen asia) Tampere Pöytäkirja 4/2017 1 (11) Aika 20.04.2017, klo 16:00-17:25 Paikka Kaupunginhallituksen istuntosali Käsitellyt asiat 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 42 Pöytäkirjan tarkastus 43 Läsnäolo-

Lisätiedot

16 Talouden raportointi tammi-syyskuulta 2016

16 Talouden raportointi tammi-syyskuulta 2016 Tampere Pöytäkirja 2/2016 1 (11) Aika 26.10.2016, klo 16:00-20:32 Paikka Jokipohjantie 24, neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen

Lisätiedot

Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, Tampere. 51 Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimitusjohtajan katsaus

Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, Tampere. 51 Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimitusjohtajan katsaus Tampere Pöytäkirja 7/2018 1 (12) Aika 18.12.2018, klo 16:33-17:19 Paikka Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, 33180 Tampere Käsitellyt asiat 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 13/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 13/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 13/2018 1 ( 9) Aika 11.10.2018, klo 17:00-20:47 Paikka Jä rvenpä ä - talo, kokoushuone 9 Käsitellyt asiat 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

63 Linja-autojen korjaus- ja huoltosopimus Johtokunnan kokousten pitäminen ja kokouskutsun lähettäminen

63 Linja-autojen korjaus- ja huoltosopimus Johtokunnan kokousten pitäminen ja kokouskutsun lähettäminen Tampere Pöytäkirja 8/2017 1 (11) Aika 20.12.2017, klo 08:01-09:19 Paikka TKL:n kokoushuone Käsitellyt asiat 60 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 61 Pöytäkirjan tarkastus 62 Viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:30-15:25. Monitoimikeskus Silta, neuvotteluhuone Ilves

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:30-15:25. Monitoimikeskus Silta, neuvotteluhuone Ilves Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/2018 1 (9) Aika 29.03.2018, klo 13:30-15:25 Paikka Monitoimikeskus Silta, neuvotteluhuone Ilves Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 2/ ( 8) Kunnanhallituksen kehittämisjaosto

Kangasniemi Pöytäkirja 2/ ( 8) Kunnanhallituksen kehittämisjaosto Kangasniemi Pöytäkirja 2/2018 1 ( 8) Aika 27.08.2018, klo 13:00-14:59 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 14/ ( 9) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 14/ ( 9) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 14/2018 1 ( 9) Aika 21.11.2018, klo 13:00-15:38 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 6/2014 Vanhusneuvosto 1

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 6/2014 Vanhusneuvosto 1 TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 6/2014 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Torstai 27.8.2014 klo 13.00 15.40 Paikka Keskusvirastotalo, nehu 2, 6. krs Osallistujat Päätöksentekijät Ojala Arja

Lisätiedot

18 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

18 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Tampere Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Aika 26.04.2017, klo 08:01-09:40 Paikka TKL:n kokoushuone Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan tarkastus 18 Tampereen Kaupunkiliikenne

Lisätiedot

10 Paikallinen sopimus ns. ylipitkien työvuorojen käyttämisestä terveyskeskuksen vuodeosastoilla

10 Paikallinen sopimus ns. ylipitkien työvuorojen käyttämisestä terveyskeskuksen vuodeosastoilla Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 18.12.2017, klo 15:31-16:24 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastus 10 Paikallinen sopimus ns. ylipitkien

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (16) Aika 14.03.2017, klo 13:00-15:05 Paikka Lounashuoneen kabinetti, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 8) Puheenjohtajien jaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 8) Puheenjohtajien jaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 3/2019 1 ( 8) Aika 01.04.2019, klo 12:53-16:51 Paikka Kokoustila Haven 3, Hotelli Haven, Unioninkatu 17, Helsinki Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Vammaisneuvosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Vammaisneuvosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/2019 1 ( 10) Aika 15.03.2019, klo 14:00-15:39 Paikka Hyrylän terveyskeskus, kokoustila Aleksis Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Tammerkoski-sali, virastotalo (2.krs). HUOM Poikkeava ajankohta ja paikka! 73 Alustus kaupungin palvelu- ja vuosisuunnitelmista

Tammerkoski-sali, virastotalo (2.krs). HUOM Poikkeava ajankohta ja paikka! 73 Alustus kaupungin palvelu- ja vuosisuunnitelmista Tampere Pöytäkirja 13/2018 1 (16) Aika 20.11.2018, klo 10:00-12:20 Paikka Tammerkoski-sali, virastotalo (2.krs). HUOM Poikkeava ajankohta ja paikka! Käsitellyt asiat 70 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 20.09.2017 AIKA 20.09.2017 09:00-10:40 PAIKKA Terveysaseman alakerran kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Lupajaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Lupajaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 3/2018 1 ( 7) Aika 09.11.2018, klo 08:30-08:35 Paikka Seutulantalo, kokoushuone Aino Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 8 Oikeuden

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 8) Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston johtokunta

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 8) Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston johtokunta Järvenpää Pöytäkirja 3/2018 1 ( 8) Aika, klo 17:30-19:00 Paikka Jä rvenpä ä - talo, kokoushuone 9 Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 14 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (9) Tarkastuslautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (9) Tarkastuslautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2018 1 (9) Aika 31.01.2018, klo 18:01-20:40 Paikka Kunnantalo, Ervastintie 2, Herman -kokoustila Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 12 Vanhusneuvosto AIKA 10.11.2017 klo 09:00-11:10 PAIKKA Kokoushuone 1 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 8 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

220 Valtuustoaloite sosiaalisen raportoinnin aloittamiseksi Tampereella - Jari Heinonen ym. Valmistelija / lisätiedot: Närhi Maritta

220 Valtuustoaloite sosiaalisen raportoinnin aloittamiseksi Tampereella - Jari Heinonen ym. Valmistelija / lisätiedot: Närhi Maritta Tampere Ote pöytäkirjasta 9/2017 1 (5) Kaupunginvaltuusto, 220, 14.08.2017 Z/Terveyttä ja toimintakykyä edistävien palvelujen lautakunta, 47, 26.04.2017 Kaupunginhallitus, 269, 08.05.2017 Kaupunginvaltuusto,

Lisätiedot

TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, Tampere. 25 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, Tampere. 25 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Tampere Pöytäkirja 4/2016 1 (12) Aika 14.12.2016, klo 08:05-09:45 Paikka TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, 33800 Tampere Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

24 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

24 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Tampere Pöytäkirja 4/2017 1 (8) Aika 24.05.2017, klo 08:03-08:39 Paikka TKL:n kokoushuone Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjan tarkastus 24 Tampereen Kaupunkiliikenne

Lisätiedot

Koukun Helmi, Rauhaniementie 19, kabinetti Järvi ja Terassi. 18 Tampereen Voimia Liikelaitoksen kuukausiraportti

Koukun Helmi, Rauhaniementie 19, kabinetti Järvi ja Terassi. 18 Tampereen Voimia Liikelaitoksen kuukausiraportti Tampere Pöytäkirja 3/2016 1 (13) Aika 20.12.2016, klo 16:30-17:56 Paikka Koukun Helmi, Rauhaniementie 19, kabinetti Järvi ja Terassi Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2018 1 ( 9) Aika 22.10.2018, klo 15:32-16:11 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

26 Sairaala- ja kuntoutuspalvelujen tuotantojohtajan katsaus

26 Sairaala- ja kuntoutuspalvelujen tuotantojohtajan katsaus Tampere Pöytäkirja 3/2016 1 (11) Aika 15.11.2016, klo 16:01-17:05 Paikka Hatanpään sairaala, T-rakennus, 3. krs Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus 26

Lisätiedot

60 Tuusulan kunnan rakennusjärjestysehdotus, lausuntopyyntö

60 Tuusulan kunnan rakennusjärjestysehdotus, lausuntopyyntö Tuusulan kunta Pöytäkirja 8/2017 1 (14) Aika 30.10.2017, klo 10:00-12:44 Paikka Kokoustila Aleksis, terveyskeskus 2 krs. Käsitellyt asiat 54 Kokouksen avaaminen 55 Kokouksen läsnäolijat 56 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

528 Lausunto Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle kaupunginhallituksen vaalia koskevan valituksen johdosta. Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli

528 Lausunto Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle kaupunginhallituksen vaalia koskevan valituksen johdosta. Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli Tampere Ote pöytäkirjasta 48/2017 1 (7) Kaupunginhallitus, 528, 11.09.2017 Kaupunginhallitus, 279, 15.05.2017 Kaupunginhallitus, 358, 29.05.2017 Kaupunginvaltuusto, 152, 12.06.2017 528 Lausunto Hämeenlinnan

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Kuosmanen Taru. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh ,

Valmistelija / lisätiedot: Kuosmanen Taru. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh , Tampere Ote pöytäkirjasta 37/2017 1 (6) Kaupunginhallitus, 178, 20.03.2017 Terveyttä ja toimintakykyä edistävien palvelujen lautakunta, 19, 15.02.2017 Lasten ja nuorten palvelujen lautakunta, 18, 16.02.2017

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 2/ ( 8) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 2/ ( 8) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 2/2019 1 ( 8) Aika 21.03.2019, klo 16:30-16:49 Paikka Järvenpää- talo, Aino- kabinetti Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 16

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 20/ ( 8) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 20/ ( 8) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 20/2018 1 ( 8) Aika 06.11.2018, klo 16:30-18:07 Paikka Jä rvenpä ä - talo, kokoushuone 9 Käsitellyt asiat 93 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 9/ ( 9) Tarkastuslautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 9/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 9/2018 1 ( 9) Aika 25.10.2018, klo 18:00-20:40 Paikka Kirkkonummen kunnantalo, Herman - kokoustila Käsitellyt asiat 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 49 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 Vanhusneuvosto 26.08.2014 AIKA 26.08.2014 klo 10:00-13:05 PAIKKA Helmiranta, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen avaus 27 22 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 11) Vanhusneuvosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 11) Vanhusneuvosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 ( 11) Aika 09.01.2019, klo 11:08-12:57 Paikka Potkuri Pohjolankatu 2, neuvotteluhuone Tervas Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus ja osanottajien toteaminen 2 Kokouksen

Lisätiedot

230 Valtuustoaloite selvityksen tekemiseksi Viistokadun palauttamiseksi ratikan rakentamisen ajaksi - Aila Dündar-Järvinen

230 Valtuustoaloite selvityksen tekemiseksi Viistokadun palauttamiseksi ratikan rakentamisen ajaksi - Aila Dündar-Järvinen Tampere Ote pöytäkirjasta 9/2017 1 (5) Kaupunginvaltuusto, 230, 14.08.2017 Kaupunginvaltuusto, 20, 23.01.2017 Yhdyskuntalautakunta, 134, 02.05.2017 Kaupunginhallitus, 342, 29.05.2017 Kaupunginvaltuusto,

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 06.03.2018, klo 16:59-18:36 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Ervast, 1 krs. Käsitellyt asiat 5 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 6 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

454 Tampereen kaupungin vammaispoliittisen ohjelman ( ) arviointiraportti. Valmistelija / lisätiedot: Kuosmanen Taru

454 Tampereen kaupungin vammaispoliittisen ohjelman ( ) arviointiraportti. Valmistelija / lisätiedot: Kuosmanen Taru Tampere Ote pöytäkirjasta 39/2017 1 (10) Kaupunginhallitus, 454, 07.08.2017 Z/Terveyttä ja toimintakykyä edistävien palvelujen lautakunta, 62, 17.05.2017 Z/Sivistys- ja elämänlaatupalvelujen lautakunta,

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/ (11) Henkilöstöjaosto Vuoden 2018 henkilöstön koulutussuunnitelma ja koulutuskorvaus

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/ (11) Henkilöstöjaosto Vuoden 2018 henkilöstön koulutussuunnitelma ja koulutuskorvaus Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/2017 1 (11) Aika 13.12.2017, klo 17:03-18:20 Paikka Kokoustila Hermanni Käsitellyt asiat 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 Pöytäkirjan tarkastus 28 Henkilöstöjaoston

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 27.11.2018 kello 10:05-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen 3 23

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 3/2019 1 ( 7) Aika 12.04.2019, klo 19:00-19:49 Paikka Kaupungintalo, Kaupunginhallituksen entinen kokoushuone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan

Lisätiedot

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 11.05.2016 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 11.05.2016 keskiviikko klo 17:00-19:15 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Saapuvilla

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 15/ ( 8) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 15/ ( 8) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 15/2018 1 ( 8) Aika 20.09.2018, klo 08:30-11:21 Paikka Terijoki- huone, Jä rvenpä ä talo Käsitellyt asiat 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

VAMN 11 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 12 VAMN 12 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 12

VAMN 11 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 12 VAMN 12 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 12 2/2009 13.5.2009 Asiat VAMN 11 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 12 VAMN 12 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 12 VAMN 13 VANHUSHUOLLON STRATEGIAN PÄIVITTÄMINEN 13 VAMN 14 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 10) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 10) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 10) Aika, klo 08:30-09:19 Paikka apteekkiliikelaitoksen hallinnon neuvotteluhuone FM5, 5. krs Käsitellyt asiat 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 10/ ( 8) Sosiaali- ja terveyslautakunta

Järvenpää Pöytäkirja 10/ ( 8) Sosiaali- ja terveyslautakunta Järvenpää Pöytäkirja 10/2018 1 ( 8) Aika 21.11.2018, klo 17:00-20:01 Paikka JUST, 2. kerros Käsitellyt asiat 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 35 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ (10) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 19:00-19:07. Käsitellyt asiat

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ (10) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 19:00-19:07. Käsitellyt asiat Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/2018 1 (10) Aika 26.01.2018, klo 19:00-19:07 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Ennakkoäänestysasiakirjojen

Lisätiedot

TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, Tampere. 9 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, Tampere. 9 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Tampere Pöytäkirja 2/2016 1 (12) Aika 26.10.2016, klo 08:00-09:37 Paikka TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, 33800 Tampere Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 8 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 9/2014 Vanhusneuvosto 1

TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 9/2014 Vanhusneuvosto 1 TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 9/2014 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Torstai 26.11.2014 klo 13.00 15.30 Paikka Kotipirtin palvelutalo, Käräjätörmä 10, Tampere Osallistujat Päätöksentekijät

Lisätiedot

9.6.2010 VAMN 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VAMN 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9

9.6.2010 VAMN 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VAMN 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 2/2010 9.6.2010 Asiat VAMN 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VAMN 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 VAMN 10 LAUSUNNON ANTAMINEN KANGASALAN UUDEN LUKION RAKENNUSPIIRUSTUKSISTA 10 VAMN 11 VAMMAISPALVELULAIN

Lisätiedot

33 Valitaan vammaisneuvostolle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. 37 SoTe -uudistuksen eteneminen ja yhteistyö muiden vammaisneuvostojen kanssa

33 Valitaan vammaisneuvostolle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. 37 SoTe -uudistuksen eteneminen ja yhteistyö muiden vammaisneuvostojen kanssa Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/2017 1 (13) Aika 09.08.2017, klo 15:59-17:11 Paikka Kokoustila Martta-Maria, terveyskeskus 2 krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen avaaminen 30 Kokouksen läsnäolijat 31 Kokouksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2014 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 15:00-17:25 Paikka Saunakabinetti, kaupungintalo 3. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja,

Lisätiedot