!"#$%&'(())(*!!!!! +,()-.*/.)0,-123*4,52156*78*

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "!"#$%&'(())(*!!!!! +,()-.*/.)0,-123*4,52156*78*"

Transkriptio

1 !"#$%&'(())(*!!!!! +,()-.*/.)0,-123*4,52156*78*!

2 ZEP 7-11 ZEP 7-11 Zep 7-11 on ammattikäyttöön suunniteltu voidemainen metallien lasikuidun ja muovien puhdistusaine joka ei sisällä happoja. Se puhdistaa ja kiillottaa jättäen samalla pintaa suojaavan kalvon. Zep 7-11 vaikuttaa nopeasti, koska se sisältää sekä puhdistavia, että hyvin hellävaraisesti hankaavia aineosia Palauttaa ruostumattoman teräksen, alumiinin, kromin, hopean, messingin, pronssin, lasikuidun ja muovin kauniin kiillon Jättää ohuen suojaavan kalvon, joka estää lian, sormenjälkien yms. tarttumisen pintoihin Levitä Zep 7-11 puhdistettavalle pinnalle kostealla sienellä, liinalla tai harjalla Poista puhtaalla kostealla liinalla, kuivaa ja kiillota Ravintoloissa ja hotelleissa Tavarataloissa ja kaupoissa Kouluissa ja päiväkodeissa Huonekaluliikkeissä Kiinteistönhuollossa Tuote on pakattu 1 l muovipulloon. Myyntierä on yksi laatikko, jossa 12 pulloa.

3 ZEP BIG ORANGE ZEP BIG ORANGE Zep Big Orange on orgaaninen, sitrus tuoksuinen, eiöljypohjainen puhdistus- ja rasvanpoistoaerosoli. Se soveltuu erinomaisesti myös graffitien ja töhryjen poistoon. Zep Big Orange on suunniteltu poistamaan rasva ja lika moottoreista, koneen osista, muoteista, ja muista teollisuuden koneista ja laitteista. Se irrottaa tehokkaasti myös pien, asfaltin, useat teolliset liimat sekä suoja rasvat. Zep Big Orange on ympäristöystävällinen Ei sisällä otsonikerrosta vahingoittavia ponneaineita Big Orange tehoaa rasvaan paremmin kuin perinteiset liuottimet Miellyttävä sitrushedelmäinen tuoksu Kaikki tuotteen aineosat ovat biologisesti hajoavia Ravista hyvin Suihkuta puhdistettavalle pinnalle n. 20 cm etäisyydeltä Anna vaikuttaa hetki ja pyyhi puhtaalla liinalla tai huuhtele vedellä Toista käsittely tarvittaessa HUOM! Voi vahingoittaa tiettyjä muoveja tai maalattuja pintoja. Testaa ensin pienellä alueella. Ravintoloissa ja hotelleissa Huoltoasemilla Pienkonekorjaamoissa Siivousliikkeissä Kiinteistönhuollossa Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettopaino on 525g. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa.

4 BIG ORANGE-E BIG ORANGE-E Big Orange-E on sitruspohjainen teollisuuden rasvan-, lian- ja hajunpoistaja, joka sopii myös graffitien ja töhryjen poistoon. Se koostuu biologisesti hajoavista liuottimista ja pintaaktiivisista aineista, joilla korvataan perinteiset öljypohjaiset liuottimet. Big Orange-E on ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Miellyttävä sitruksen tuoksu, ei perinteisille liuottimille ominaista vahvaa hajua. Voidaan käyttää myös viemäreiden avaukseen: ei sisällä emäksiä, happoja, kloorattuja hiilivetyjä eikä kloorattuja aromaattisia liuottimia. Poistaa tehokkaasti mm. liimat, asfaltin, tervan, suojapinnoitteet jne. Lattioiden puhdistuksessa likaisuudesta riippuen sekoita Big Orange-E tä veteen suhteessa 90% (erittäin vaikea lika) 2-5% ( keskivaikea/helppo kohde). Harjaa tarvittaessa ja huuhtele huolellisesti vedellä. Osien puhdistuksessa, sumuta laimentamattomana. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia ja huuhtele runsaalla vedellä (mieluiten painepesurilla). Viemärin avauksessa, kaada n. 3-5 dl viemäriin ja anna vaikuttaa n. tunti. Laske viemäriin runsaasti kuumaa vettä. Graffitien poistossa, sekoita 3 osaa Big Orange-E tä yhteen osaan kylmää vettä. Ravista seosta huolellisesti. Levitä puhdistettavalle pinnalle ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Harjaa tarvittaessa. Huuhtele painepesurilla. Teollisuudessa Hotelleissa ja ravintoloissa Kiinteistöhuollossa Auto- ja konekorjaamoissa Graffitien ja töhryjen poistossa Tuote on pakattu 10 l metalliastiaan. Myyntierä on 10 L astia.

5 BIO CONCRETE CLEANER BIO CONCRETE CLEANER Bio Concrete Cleaner on bakteereilla tehostettu kovienpintojen puhdistusaine. Se soveltuu mm. pysäköintitilojen, huoltoasemien, korjaamoiden ja teollisuuden lattioiden puhdistukseen. Se poistaa erittäin tehokkaasti öljypohjaista likaa kovilta pinnoilta, kuten massa- ja betonilattioilta. Bio Concrete Cleanerin sisältämät bakteerit jatkavat puhdistusta tuntikausia sen jälkeen, kun työ on tehty. Se on ympäristöystävällinen vaihtoehto vaikeiden öljypohjaista likaa sisältävien kohteiden puhdistukseen. Bio Concrete Cleaner on vesipohjainen eikä se sisällä liuottimia. Sekoitussuhde: Erittäin vaikea kohde, sekoita veteen suhteessa 1:1 tai 1:2. Helpommat kohteet, sekoita veteen suhteessa 1:4 Kostuta puhdistettavapinta puhtaalla vedellä Levitä käyttöliuos puhdistettavalle pinnalle ja anna vaikuttaa minuuttia. Pidä pinta kosteana käsittelyn ajan. Harjaa tarvittaessa Huuhtele huolellisesti vedellä Autokorjaamoissa Huoltoasemilla Pysäköintihalleissa Varastoissa Teollisuustiloissa Kiinteistöhuollossa Tuote on pakattu 5 l muoviastiaan. Myyntierä on yksi laatikko, jossa neljä astiaa.

6 BIO MOP BIO MOP Bio Mop on erittäin tehokas lattianpesuaine, hajunpoistaja ja rasvansyöjä, jota suositellaan käytettäväksi kaikkialla missä ruokaa valmistetaan teollisesti. Bio Mop sisältää pesu- ja emulgointiaineita sekä tauteja aiheuttamattomia bakteereja, jotka suunniteltu syömään rasvoja, proteiineja ja tärkkelystä. Tuotteen ainutlaatuinen bakteerikanta jatkaa toimintaansa siivousten välissäkin siten, että rasvan kertyminen lattiapinnoille vähenee ratkaisevasti. Bio Mop on erityisen tehokas vaikeasti saavutettavien alueiden, kuten lattiakaivojen, keittiökoneiden alustojen jne. puhtaanapidossa. Säästää aikaa ja työtä. Huuhtelu ei ole välttämätöntä Ennen näkemätön ja nopea rasvanpoistoteho lisää työturvallisuutta ja vähentää liukastumisriskiä Ympäristöystävällinen ja täysin biohajoava. Vähentää ympäristöä kuormittavien kemikaalien käyttötarvetta Edullinen käyttää: käyttöliuos 1-3% lattioiden likaisuudesta riippuen Sekoita 1-3% Bio Moppia haaleaan veteen (max. 50 C) Levitä käyttöliuos lattialle. Pese. Kuivaa lastalla, sienellä tai mopilla. Jätä lattialle mahdollisimman vähän nestettä Bio Mop ei vaadi huuhtelua. Puhdistettuasi alueen ohjaa Bio Mop seos lattiakaivoon. Päivittäinen käyttö auttaa pitämään putkiston ja rasvanerottimen kunnossa HUOM: Bio Moppia ei saa käyttää yhdessä happoja, emäksiä eikä kloriittia sisältävien aineiden kanssa. Vain lattiapinnoille. Vältä kontaktia elintarvikkeiden kanssa. Varastoi kuivassa lämpimässä tilassa (4-52C) Ravintoloissa ja hotelleissa Suurtalouskeittiöissä Kouluissa ja päiväkodeissa Huoltoasemilla Supermarketeissa Tuote on pakattu5 l muoviastiaan. Myyntierä on yksi laatikko, joka sisältää 4 astiaa.

7 ZEP BUFF UP ZEP BUFF UP Zep Buff Up on metalloitu akryylipolymeeri pohjainen käyttövalmis lattiapintojen hoito- ja puhdistusaine. Zep Buff Up soveltuu käytettäväksi sekä käsi että konemenetelmillä Säästää aikaa Puhdistaa ja kiillottaa yhdellä käsittelyllä Soveltuu käytettäväksi useimpien vahattujen pintojen hoitoon ja puhdistukseen Poistaa tehokkaasti mm. kengän koron jäljet Pese puhdistettava lattiapinta neutraalilla pesuaineella Sumuta pienelle alueelle ja puhdista joko valkoisella hankauslevyllä tai koneella Buff Up on erittäin riittoisaa, älä käytä ainetta liikaa Ravintoloissa ja hotelleissa Tavarataloissa ja kaupoissa Kouluissa ja päiväkodeissa Huonekaluliikkeissä Kiinteistönhuollossa Kotisiivouksessa Tuote on pakattu 945 ml muovipulloon. Myyntierä on yksi laatikko, jossa 12 pulloa.

8 CEMEX CEMEX Cemex on tehokas aine sementin ja ruosteen poistoon kovilta pinnoilta, kuten rauta, tiili, laatta ja kivi. Cemex tunkeutuu syvälle ja liuottaa sementin nopeasti. Cemex poistaa ruosteen kemiallisesti. Helpoissa kohteissa sekoita Cemexiä veteen suhteessa 1:6. Vaikeissa kohteissa suhteessa 1:2 Poista ensin suurimmat jäämät mekaanisesti Sumuta puhdistettavalle pinnalle Anna vaikuttaa n. viisi minuuttia Harjaa tai käytä teräsvillaa Huuhtele huolellisesti puhtaalla vedellä Suojaa värimetallit roiskeilta Cemex ei sovellu marmori, magnesium-, alumiini-, sinkityille, eikä ruostumaton teräspinnoille. Rakennuksilla Saneerauskohteissa Konevuokraamoissa Tuote on pakattu 5 l muoviastiaan. Myyntierä on yksi laatikko, jossa 4 astiaa..

9 KEMOX KEMOX Kemox on tehokas aine sementin, ruosteen ja laastin poistoon kivi- ja betonipinnoilta. Kemox soveltuu myös kalkin ja kattilakiven poistoon. Kastele puhdistettavat pinnat vedellä Työskentele alhaalta ylöspäin Levitä laimentamaton Kemox harjalla tai sumuttimella Anna vaikuttaa muutama minuutti Harjaa tarvittaessa Huuhtele huolellisesti puhtaalla vedellä Toista käsittely tarvittaessa HUOM! Jotkut kromi-, alumiini, posliini-, muovi- tai teräspinnat saattavat tummua. Testaa ensin pienellä alueella ja suojaa muut pinnat muovilla Kemox ei sovellu magnesium- eikä sinkityille pinnoille. Rakennuksilla Saneerauskohteissa Konevuokraamoissa Tuote on pakattu 5 l muoviastiaan. Myyntierä on yksi laatikko, jossa 4 astiaa..

10 COILEX COILEX Coilex on lämmönsiirtopintojen, ilmastointilaitteiden ja kanavien puhdistukseen tarkoitettu aine. Se sisältää alkaalisia pinta-aktiivisia yhdisteitä, pehmitinaineita ja veden pehmittimiä, joiden avulla lika, rasva ja niihin tarttuneet epäpuhtaudet saadaan irrotettua. Coilex ia voidaan käyttää sekä sisätiloissa, että ulkona Coilex on turvallinen käyttää, se ei vahingoita metalleja eikä muoveja Coilex liukenee täysin veteen eikä se jätä kalvoa Coilex suojaa metalliosia korroosiolta Sekoita 1 osa Coilex ia 3 osaan ja sumuta puhdistettavalle pinnalle Anna vaikuttaa n. 5 minuuttia ja huuhtele vedellä mikäli kondenssivettä ei muodostu Suodattimien puhdistus: Sekoita 1 osa Coilex ia 3 osaan vettä ja upota suodatin liuokseen Harjaa tarvittaessa Huuhtele huolellisesti vedellä Ravintoloissa ja hotelleissa Tavarataloissa ja kaupoissa Sairaaloissa Kouluissa/päiväkodeissa Asuinrakennuksissa Tuote on pakattu 5 l muoviastiaan. Myyntierä on yksi laatikko, jossa neljä astiaa.

11 DOSE EASY 1 ALLSURFACE DOSE EASY 1 ALLSURFACE Dose Easy 1 Allsurface on monikäyttöinen, vesipohjainen, myrkytön ja syttymätön yleispuhdistusaine joka ei sisällä hankausaineita. Soveltuu kaikille vesipestävillepinnoille. Erittäin taloudellinen käytössä. Kätevä annostelukorkki takaa aina oikean sekoitussuhteen. Ei ärsytä ihoa. Sekoita yksi annostelukorkillinen Dose Easy 1 sangolliseen lämmintä vettä (20 ml /10 litraa vettä) Pese lattiapinnat normaalisti mopilla. Huuhtele tarvittaessa Pystypintoja puhdistettaessa levitä liuos sumuttimella tai sienellä Pyyhi puhtaaksi ph: +/- 9 Ravintoloissa Hotelleissa Kouluissa Tavarataloissa Kuntosaleilla Kotisiivouksessa Tuote on pakattu 2 l muovipulloon. Myyntierä on yksi laatikko, jossa 6 pulloa. Laatikko sisältää 2 annostelukorkkia..

12 DOSE EASY 2 BATHROOM DOSE EASY 2 BATHROOM Dose Easy 2 Bathroom on saniteettitilojen puhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti tahrat, saippua jäämät, ruostetahrat jne. Dose Easy 2 jättää pesualtaat, WCistuimet, kaakelit ja hanat hohtavan puhtaiksi. Sen korkea viskositeetti takaa pitkän vaikutusajan pystysuorilla pinnoilla. Sekoita yksi annostelukorkillinen Dose Easy 2 sangolliseen lämmintä vettä (20 ml /10 litraa vettä) Sumuta ja anna vaikuttaa muutama minuutti Pyyhi puhtaaksi Ei vaadi huuhtelua ph: +/- 7,5 Ravintoloissa Hotelleissa Kouluissa Tavarataloissa Kuntosaleilla Tuote on pakattu 2 l muovipulloon. Myyntierä on yksi laatikko, jossa 6 pulloa. Laatikko sisältää 2 annostelukorkkia.

13 DOSE EASY 3 FLOOR DOSE EASY 3 FLOOR Dose Easy 3 Floor on yli 90% biohajoava tuote lattioiden päivittäiseen puhtaanapitoon. Dose Easy 3 ei vaahtoa, ei jätä raitoja ja tuoksuu miellyttävälle. Sekoita yksi annostelukorkillinen Dose Easy 3 sangolliseen lämmintä vettä (20 ml /10 litraa vettä) Pyyhi mopilla ja anna kuivua Älä käytä Dose Easy 3 yhdessä muiden pesuaineiden kanssa Ei vaadi huuhtelua ph: +/- 7,4 Ravintoloissa Hotelleissa Kouluissa Tavarataloissa Kuntosaleilla Toimistoissa Kotisiivouksessa Tuote on pakattu 2 l muovipulloon. Myyntierä on yksi laatikko, jossa 6 pulloa. Laatikko sisältää 2 annostelukorkkia.

14 DOSE EASY DEBAC D7 DOSE EASY DEBAC D7 Dose Easy Debac-D7 on tehokas, kaikkien pestävienpintojen desinfioiva puhdistusaine. Se sekoittuu yhtä hyvin niin kuumaan kuin kylmäänkin veteen. Debac- D7 tappaa tehokkaasti useimmat mikro-organismit. Kätevä annostelukorkki takaa aina oikean sekoitussuhteen. Sekoita Debac-D7 veteen suhteessa 1:100, eli yksi annostelukorkillinen kahteen litraan vettä Sumuta käyttöliuosta puhdistettavalle pinnalle Anna vaikuttaa n. viisi minuuttia Pyyhi kostella liinalla Huuhtele ph: +/- 12,5 Ravintoloissa Hotelleissa Kouluissa Tavarataloissa Kuntosaleilla Kotisiivouksessa Tuote on pakattu 2 l muovipulloon. Myyntierä on yksi laatikko, jossa 6 pulloa. Laatikko sisältää 2 annostelukorkkia..

15 ZEP ERASE ZEP ERASE Zep Erase on tehokas graffitien ja töhryjen poistoaerosoli, joka sisältää mm. aromaattisia- ja kloorattuja hiilivetyjä, ketoneita ja alkoholeja. Erase poistaa nopeasti pinttyneimmät ja sitkeimmätkin töhryt mm. aerosolimaalit, huopa- ja kuulakynän jäljet, huulipunan, musteet ja liimat. Erase toimii nopeasti ja vähentää päälle maalauksesta, uudelleen verhoilusta (vinyyli), hiekkapuhalluksesta aiheutuvia kustannuksia. Helppo ja kätevä käyttöinen aerosoli. Suihkuta ja pyyhi! Ei sekoittamista eikä mittailua Säästää aikaa ja rahaa Erasea voidaan käyttää useimpien pintojen puhdistukseen, mukaan lukien tiili, keraaminen laatta, laminaatti, betoni, lasi ja vinyyli Pintojen ennaltaehkäisevään suojaukseen graffiteja ja töhryjä vastaan suositellaan käytettäväksi Zep Hydrobat 2000 tai Zep Protectag suoja-aineita Ravista hyvin Suihkuta tahran päälle Pyyhi liinalla tai sienellä Jos tahra on vaikea, anna vaikuttaa sekuntia ja käytä harjaa Ravintoloissa ja hotelleissa Joukkoliikennevälineissä Kouluissa Siivousliikkeissä Kiinteistönhuollossa Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettopaino on 565g. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa.

16 FIVE STAR FIVE STAR Erittäin tehokas voidemainen metallien puhdistusaine. Voidaan käyttää käytännössä kaikkien metallien puhdistukseen ja kiillotukseen, mukaan lukien: messinki, kromi, ruostumatonteräs, kupari, hopea, kulta, alumiini, magnesium, alumiini lejeeringit, nikkeli, sinkki, tina ja pronssi Suojaa tehokkaasti ruosteelta, hapettumiselta sekä ilmansaasteiden ja suolaveden aiheuttamilta tummumisilta Syttymätön Erittäin riittoisa ja edullinen käytössä US Navyn hyväksymä tuote Erillisen pakkausohjeen mukaan kiillottamalla Siivous ja kunnossapito palveluissa Ravintoloissa Hotelleissa Laivoissa ja veneissä Auto- ja moottoripyöräliikkeissä Telakoilla Kultasepänliikkeissä Tuote on pakattu 180 g tuubiin. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 6 tuubia.

17 ZEP FOCUS ZEP FOCUS Zep Focus on poikkeuksellisen kestävä, kiiltävä, monikäyttöinen lattiavaha. Se erittäin kovaa kulutusta kestävä metalloitu akryyli co-polymeerivaha, joka vaatii erittäin vähän kunnossapitoa, etenkin UHS-konetta käytettäessä. Zep Focus säilyttää erittäin hyvin kiiltonsa Erittäin helposti levittyvä Kuivuu nopeasti: minuuttia kerrosten välillä Soveltuu kaikille vahattaville pinnoille Helppo poistaa Time Saverilla Ei ole liukas Poista vanha vaha Levitä neljä ohutta kerrosta Zep Focusta Mikäli pohjustusvaha on tarpeen, levitä kaksi kerrosta Zeptonea ja kolme kerrosta Zep Focusta Odota 24 tuntia ennen ensimmäistä UHS-kone kiillotusta Ylläpitoon suositellaan viikottaista UHS-kone kiillotusta ja päivittäistä moppausta ph neutraalilla pesuaineella Ravintoloissa ja hotelleissa Tavarataloissa ja kaupoissa Kouluissa ja päiväkodeissa Huonekaluliikkeissä Kiinteistönhuollossa Tuote on pakattu 5 l muoviastiaan. Myyntierä on yksi laatikko, jossa 4 astiaa..

18 ZEP FORMULA 50 ZEP FORMULA 50 Zep Formula 50 on ammattikäyttöön suunniteltu monien pintojen puhdistus- ja rasvanpoistoaine. Formula 50 tiiviste sisältää hyväksi havaitun yhdistelmän synteettisiä pesuaineita, veden pehmittimiä, korroosion estäjiä ja vesiliukoisia liuottimia. Zep Formula 50 on monikäyttöinen. Se soveltuu lattioiden pesuun, vahan poistoon, moottoreiden pesuun, renkaan jälkien poistoon betonipinnoilta, saniteettitilojen pesuun, desinfiointiin jne. Ohjeen mukaan käytettynä se ei vahingoita metalleja eikä alumiinia Riippumattomat laboratoriotestit osoittavat, että Zep Formula 50 ei aiheuta korroosiota Puhdistettavan pinnan likaisuudesta riippuen sekoita Zep Formula 50 veteen suhteessa 25% (erittäin vaikea lika) 2-5% ( keskivaikea/helppo kohde) Sumuta puhdistettavalle pinnalle Anna vaikuttaa n. 3-5 minuuttia Harjaa tarvittaessa Huuhtele huolellisesti vedellä. Ravintoloissa ja hotelleissa Tavarataloissa ja kaupoissa Auto ja konekorjaamoissa. Siivousliikkeissä Kiinteistönhuollossa Tuote on pakattu 5 l muoviastiaan. Myyntierä on yksi laatikko, jossa neljä astiaa.

19 ZEP FORMULA 50 R.T.U. ZEP FORMULA 50 Ready to Use Zep Formula 50 R.T.U. on käyttövalmis kaikkien pestävien pintojen tehokas, monikäyttöinen ja taloudellinen puhdistusaine kätevässä sumutinpullossa. Zep Formula 50 R.T.U. on monikäyttöinen, vesipohjainen puhdistus- ja rasvanpoistoaine, joka sisältää hyväksi havaitun yhdistelmän synteettisiä pesuaineita, veden pehmittäjiä, korroosion estäjiä ja vesiliukoisia liuottimia Tehokas puhdistusaine: poistaa nopeasti lian ja rasvan useimmilta pinnoilta Erinomainen saniteettitilojen puhdistuksessa Poistaa helposti vaharoiskeita seinäpinnoilta Ainesosat yli 90 %:sesti biohajoavia Riippumattomat laboratoriotestit osoittavat, että Zep Formula 50 R.T.U. ei aiheuta korroosiota, eikä ole karsinogeeninen (syöpää aiheuttava) Sumuta puhdistettavalle pinnalle Pyyhi kostealla sienellä tai liinalla Lasipintoja puhdistettaessa pyyhi välittömästi liinalla välttääksesi raitojen muodostumista Ravintoloissa ja hotelleissa Sairaaloissa Kiinteistöhuollossa Siivousliikkeissä Tavarataloissa ja kaupoissa Auto ja konekorjaamoissa Kouluissa ja päiväkodeissa Kotisiivouksessa Tuote on pakattu 945 ml sumutinpulloon. Myyntierä on yksi laatikko, joka sisältää 12 pulloa.

20 HYDROBAT 2000 HYDROBAT 2000 Hydrobat 2000 on betoni-, kivi-, tiili-, ja rapattujenpintojen suoja-aine. Se suojaa pintoja kosteuden, ilmansaasteiden ja lämpötilan vaihteluiden aiheuttamalta rapautumiselta, sekä helpottaa graffitien ja töhryjen poistoa suojatuilta pinnoilta. Se estää veden pääsyn huokosiin; näin ei myöskään muodostu bakteeri- eikä mikrobikasvustoja, jotka aiheuttavat rapautumista. Se ei kuitenkaan estä normaalia kosteuden haihtumista. Hydrobat 2000 on täysin väritön. Levitä joko siveltimellä tai paineruiskulla. Käytetään aina laimentamattomana. Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas ja kuiva. Sateen jälkeen odotettava n. 24 tuntia. Mikäli käsiteltävä pinta on jouduttu pesemään painepesurilla, annettava kuivua vähintään kolme vuorokautta. Tuotetta voidaan käyttää kaikissa lämpötiloissa. Työskentely tapahtuu aina ylhäältä alaspäin. Työskentelyä jatketaan kunnes aine ei enää imeydy käsiteltävään pintaan. Erittäin huokoisille pinnoille käsittely voidaan toistaa sen jälkeen kun käsitelty pinta ei enää kiillä. Hydrobat 2000 kuivuu n. 24 tunnissa. Paikkokäsittelyä voidaan tarvittaessa tehdä 12 vuorokauden sisällä ensimmäisestä käsittelystä. Riittoisuus: Pinnan huokoisuudesta riippuen 1 litra riittää 2-10 m2 käsittelyyn. Rakennuksilla Saneerauskohteissa Historiallisissa kohteissa Kiinteistöjen töhryille altistuvissa pinnoissa Jne. Tuote on pakattu10 l metalliastiaan.

21 I.D. RED I.D. RED Nopeasti haihtuva teollinen rasvanpoistoaerosoli. Zep I.D. Red on suunniteltu käytettäväksi kohteissa, joissa rasvanpoistajalta vaaditaan äärimmäisen nopeaa haihtumista, joissa minkäänlaiset jäämät eivät tule kysymykseen. Soveltuu ajoneuvojen jarrujen puhdistukseen. Haihtuu nopeasti pinnoilta Tunkeutuu nopeasti ja poistaa lian Liuottimet haihtuvat kokonaisuudessaan, eivätkä jätä havaittavia jäämiä puhdistetuille pinnoille I.D. Red ei sisällä otsonia tuhoavia yhdisteitä, kuten 1,1,1 trikloorietyleeniä tai kloorattuja hiilivetyjä Voidaan sumuttaa joko pystyssä tai ylösalaisin Ei sisällä korroosiota aiheuttavia aineosia Ravista purkkia hyvin Suihkuta runsaasti puhdistettavalle pinnalle n. 20 cm etäisyydeltä TÄRKEÄÄ! Sähkölaitteita puhdistettaessa virran pitää olla aina pois kytkettynä Piirilevyissä Sähkömoottoreissa Koneenosissa Sähkölaitteissa Muoteissa Konttorikoneissa Tietokoneissa Peliautomaateissa Ajoneuvojen jarruissa Tuote on pakattu aerosolipulloon ja tuotteen nettopaino on 450g. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa.

22 ZEP IMAGE ZEP IMAGE Zep Image on Wet Look tyyppinen säännölliseen UHSkone kiillotukseen suunniteltu lattiavaha. Se on erittäin kovaa kulutusta kestä metalloitu akryyli co-polymeerivaha. Zep Image muodostaa erittäin kiiltävän ja kauniin vahapinnan Soveltuu erinomaisesti UHS-kone kiillotukseen Kuivuu nopeasti: minuuttia kerrosten välillä Helposti levittyvä Helppo poistaa Time Saverilla Poista vanha vaha Levitä neljä ohutta kerrosta Zep Imagea Mikäli pohjustusvaha on tarpeen, levitä kaksi kerrosta Zeptonea ja kolme kerrosta Zep Imagea Odota 24 tuntia ennen ensimmäistä UHS-kone kiillotusta Ylläpitoon suositellaan UHS-kone kiillotusta 2-3 kertaa viikossa ja päivittäistä moppausta ph neutraalilla pesuaineella. Ravintoloissa ja hotelleissa Tavarataloissa ja kaupoissa Kouluissa ja päiväkodeissa Huonekaluliikkeissä Kiinteistönhuollossa Tuote on pakattu 5 l muoviastiaan. Myyntierä on yksi laatikko, jossa 4 astiaa..

23 ZEP INOX CLEANER ZEP INOX CLEANER Zep Inox Cleaner on kätevä aerosoli ruostumattoman teräksen, alumiinin ja kromin puhdistukseen sekä kiillotukseen. Se sisältää erityisesti ruostumattoman teräksen, alumiinin ja kromin puhdistukseen, kiillotukseen ja suojaukseen suunniteltuja liuottimia ja kiillotusaineita. Zep Inox Cleaner ei sisällä sotkuisia hankausaineita, vahoja eikä silikonia. Zep Inox Cleanerin pitkään kestävä suojakalvo suojaa korroosiolta ja tummumiselta Kolme toimintoa samassa: puhdistaa, kiillottaa ja suojaa yhdellä käsittelyllä Taloudellinen käytössä: pienellä annostelulla puhdistat laajoja alueita Ei sisällä 1,1,1:tä eikä muita otsonikerrosta vaurioittavia kloorattuja hiilivetyjä Ravista hyvin Suihkuta puhdistettavalle pinnalle. Älä käytä ainetta liikaa. Kiillota puhtaalla, kuivalla kankaalla Ravintoloissa ja hotelleissa Tavarataloissa ja kaupoissa Hissihuolloissa Kuntosaleilla Kiinteistönhuollossa Lentokentillä Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettopaino on 495g. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa.

24 ZEP ODORSTROYER ZEP Odorstroyer (5 Litraa) Zep Odorstroyer on käyttövalmis nestemäinen hajunpoistaja ja puhdistusaine. Zep Odorstroyer tuhoaa hajut biologisesti. Se tehoaa jopa vaikeisiin lemmikkieläinten eritteiden hajuihin. Zep Odorstroyer sisältää kolmea erilaista bakteerikantaa, pinta-aktiivisia pesuaineita ja hajusteita. Sitä voidaan käyttää myös orgaanisten tahrojen poistoon matoista, pyykistä ja muista pestävistä kuiduista. Odorstroyerin sisältämät luonnonmukaiset mikro-organismit syövät hajunaiheuttajat ja estävät näin hajujen synnyn. Käytetään laimentamattomana Suihkuta puhdistettavalle pinnalle tai suoraan hajunlähteeseen Kostuta puhdistettava pinta kunnolla Mikäli mahdollista harjaa tai pyyhi liinalla Anna kuivua Ravintoloissa ja hotelleissa Julkisissa tiloissa Kouluissa ja päiväkodeissa Terveysasemilla Kiinteistönhuollossa Julkisissa liikennevälineissä Tuote on saatavissa kolmessa eri pakkauskoossa: 1 l sumutinpullo, 5 l muoviastia tai 30 l muovikanisteri. Myyntierät: Yksi laatikko, jossa 12x1 l sumutinpulloa Yksi laatikko, jossa 4x5 l astiaa Yksi 30 l kanisteri

25 OLEOFLOR OLEOFLOR Oleoflor on vettä ja öljyjä hylkivä huokoistenpintojen pinnoitus- ja suoja-aine. Se estää tehokkaasti ilmansaasteista, kosteudesta ja happosateista aiheutuvan pintojen rapautumisen. Se estää homeen muodostumisen suojattaville pinnoille ja kestää hyvin kemikaaleja. Oleoflor on täysin läpinäkyvä eikä se muuta käsiteltävän pinnan ulkonäköä. Oleoflor antaa käsitellyn pinnan hengittää sisältä ulospäin, mutta estää kosteuden ja lian tunkeutumisen rakenteisiin. Se kestää hyvin UV-säteilyä. Oleofloria voidaan käyttää betoni- tiili-, kivi-, laatta-, rapattujenpintojen suojaukseen Helpottaa graffitien ja töhryjen poistamista suojatuilta pinnoilta Käsiteltävä pinta on aina pestävä huolellisesti, huuhdeltava hyvin ja annettava kuivua Oleofloria käytetään laimentamattomana Levitetään sumuttimella tai harjalla Sumuta Oleofloria n. 30 cm korkeudelta käsiteltävälle pinnalle. Jatka käsittelyä kunnes aine ei enää imeydy. Useimmiten yksi käsittely riittää. Erittäin huokoiset pinnat voivat vaatia toisen käsittelyn. Toinen käsittely suoritetaan kun kiilto on hävinnyt ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Pystypintoja käsiteltäessä työskentely tapahtuu aina ylhäältä alaspäin Annetaan kuivua 24 tuntia Riittoisuus: Pinnan huokoisuudesta riippuen 1 litra riittää 2-10 m2 käsittelyyn Uusien valujen ja muurausten käsittely aikaisintaan 28 päivän päästä työn päättymisestä Työvälineet pestään vedellä HUOM! Ei sovellu perustusten käsittelyyn. Älä käytä sateella tai pakkasella Säilytys: yli + 5 C lämpötilassa ph: 4,5 +/- 0,5 Rakennuksilla Saneerauskohteissa Pysäköintihalleissa Graffitisuojauksessa Jne. Tuote on pakattu5 l muoviastiaan. Myyntierä on yksi laatikko, joka sisältää 4 astiaa.

26 ZEP POWER HOUSE ZEP POWER HOUSE Zep Power House on monikäyttöinen puhdistus- ja vahanpoistoaerosoli ammattikäyttöön. Power House on helppokäyttöinen, sumuta ja pyyhi pois. Se poistaa tehokkaasti vahan ja vaikeat tahrat eikä vaadi huuhtelua. Zep Power Housea voidaan käyttää useimmille lattiapinnoille Kätevä aerosolipakkaus säästää aikaa ja vaivaa Tarttuu tehokkaasti myös pystysuorille pinnoille esim. portaikoissa, hisseissä jne. Erittäin helppokäyttöinen puhdistettaessa nurkkia ja jalkalistoja Ravista hyvin Vahaa ja erittäin vaikeita tahroja poistettaessa sumuta ja anna vaikuttaa n. 2-3 minuuttia Käytä hankaussientä tai hankauslevyä. Voidaan poistaa myös koneellisesti HUOM: Ennen maalattujen pintojen käsittelyä, testaa ensin pienellä alueella Ravintoloissa ja hotelleissa Tavarataloissa ja kaupoissa Kouluissa Toimistoissa Kiinteistönhuollossa Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettopaino on 635g. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa.

27 PROTECTAG PROTECTAG Protectag on vesipohjainen, pitkäikäinen, useimpien kovien- ja huokoistenpintojen graffitin suoja-aine, jota voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Se estää tehokkaasti töhryjen (huopakynä, aerosolimaali jne.) tunkeutumisen rakenteisiin mutta antaa suojattavan pinnan kuitenkin hengittää. Protectag on täysin väritön ja ohjeiden mukaan käytettynä se suojaa pinnat ilmansaasteilta, UV-säteilyltä ja kosteudelta jopa seitsemän vuoden ajan. Poista graffitit ja muut epäpuhtaudet Zep Stripcarella Suojaa ovet ja ikkunat Työskentelylämpötilan tulee olla +10C ja +35C välillä ja suhteellisen kosteuden alle 95%.Tuotetta käytetään laimentamattomana. Ravistettava huolella. Ulkopintojen suojaus: Levitä Protectagia alhaalta ylöspäin paineruiskulla kaksi kerrosta. Anna kuivua kerrosten välillä. Voidaan käyttää kostealle pinnalle (ei kuitenkaan märälle). Mahdolliset roiskeet/valumat voidaan poistaa helposti vedellä. Graffitien poiston jälkeen toista käsittely. Sisäpintojen suojaus: Maalattujenpintojen suojaukseen käytetään sientä, telaa tai paineruiskua. Käsittely tapahtuu alhaalta ylöspäin. Kolme kerrosta. Anna kuivua kerrosten välillä. Riittoisuus: Betoni, tiili jne m2/litra. Huokoiset pinnat:: 5-7 m2/litra. Käsitelty pinta on kosketus kuiva neljässä tunnissa ja täysin kuiva 72 tunnissa. Säilytys: yli + 5 C lämpötilassa ph: +/- 8 Rakennuksilla Saneerauskohteissa Pysäköintihalleissa Graffitisuojauksessa Jne. Tuote on pakattu5 l muoviastiaan. Myyntierä on yksi laatikko, joka sisältää 4 astiaa.

28 ZEP REACH ZEP REACH Zep Reach on tehokas teollisuuden käsienpuhdistusaine, joka sisältää hohkakiveä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Se poistaa vaikean teollisen lian kuten rasvan, musteen, hartsin, maalin, liiman, tervan, asfaltin jne. Zep Reach sisältää käsille ystävällistä lanoliinia. Hiero huolellisesti kuiviin käsiin Lian irrottua huuhtele vedellä Teollisuudessa Kirjapainoissa Huoltoasemilla Telakoilla Kiinteistönhuollossa Korjaamoilla Konepajoilla Rakennuksilla Tuote on pakattu 3,75 l muoviastiaan. Myyntierä on yksi laatikko, jossa 4 astiaa..

29 SANIBIO CERISE SANIBIO CERISE Sanibio Cerise korvaa septitankkien ja siirrettävien käymälöiden kunnossapidossa käytettävät kemialliset ympäristölle haitalliset tuotteet. Sisältää kolmea eipatogeenista bakteerikantaa, jotka pehmentävät ja syövät orgaanisia aineita. Helpottaa käymälöiden tyhjennystä ja vähentää kunnossapitokustannuksia. Edistää jätevedenpuhdistamoiden toimintaa. Poistaa tehokkaasti epämielyttävät hajut ja on miellyttävän tuoksuinen. Kaada 1 dl Sanibio Cerise:ä jokaista tankin 10 litran tilavuutta kohti tyhjään tankkiin (esim. 50 litran tankki=5 dl Sanibioa) Lisää tankkiin puhdasta vettä n. 10% sen tilavuudesta (esim. 50 litran tankki=5 litraa vettä) Sanibioa ei saa käyttää yhdessä kemiallistenaineiden kuten happojen, emästen eikä desinfiointiaineiden kanssa (neutraloiva vaikutus) Varastointilämpötila: 0 C-40 C. Säilytettävä lasten ulottumattomissa Varottava aineen joutumista silmiin. Roiskeet iholta pestävä vedellä ja saippualla. Veneissä Matkailuautoissa Asuntovaunuissa Siirrettävissä käymälöissä Tuote on pakattu 1 l muovipulloon. Myyntierä on yksi laatikko, jossa 12 pulloa.

30 SANITARY SPRAY LUBRICANT SANITARY SPRAY LUBRICANT Elintarviketeollisuuden koneiden ja laitteiden voiteluaine. Sanitary Spray Lubricant on United States Pharmacopeia luokiteltu elintarviketeollisuuden koneiden ja laitteiden voiteluaine. Sisältää yhtä puhtaimmista U.S.P. luokitelluista nestemäisistä parafiineista. Erinomaiset voiteluominaisuudet Sopii kaikenlaisten mekanismien voiteluun Säilyy nestemäisenä aina -20 C asteeseen saakka Tuote on hajuton, mauton ja väritön Ei sisällä tyydyttymättömiä-, aromaattisia- tai silikoniyhdisteitä Ei sisällä saippuoita, ei härskiinny United States Department of Agriculture (USDA) hyväksymä Erillisen pakkausohjeen mukaan suihkuttamalla Muodostaa lähes näkymättömän suojakalvon, jolla on erinomaiset voiteluominaisuudet, ja on vettä hylkivä Elintarviketeollisuudessa Leipomoissa Meijereissä Panimoissa Lihanjalostusteollisuudessa Kalanjalostusteollisuudessa Ravintoloissa Suurtalouskeittiöissä Tuote on pakattu aerosolipulloon ja tuotteen nettopaino on 510 g. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa.

31 ZEP SANISPLASH ZEP SANISPLASH Zep Sanisplash on saniteettitilojen biologinen puhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti lian ja saostumat seinä- ja lattiapinnoilta. Sanisplash on erittäin tehokas ja riittoisa mikro-organismeihin perustuva puhdistusaine. Zep Sanisplash soveltuu käytettäväksi saniteettitilojen seinien, lattioiden, ikkunoiden, peilien, muovi-, akryyli-, keraamisten-, jne. pintojen pesuun. Säästää aikaa, koska ei vaadi huuhtelua. Mikro-organismit jatkavat pintojen puhdistusta myös pesun jälkeen Syväpuhdistaa huokoiset pinnat Erinomainen kohteissa joissa ei ole lattiakaivoa tai runsaan veden käyttö on muuten hankalaa Jäljelle jäänyt käyttöliuos kaadetaan viemäriin, jossa se edesauttaa putkien biologista puhdistumista. Pystypintojen puhdistus: Sekoita 0,8 % Sanisplashia haaleaan veteen (max. 40 C). Puhdista pinnat liinalla, harjalla tai sienellä. Älä huuhtele. Lattioiden puhdistus: Sekoita 1-2 % Sanisplashia haaleaan veteen. Pese lattia mopilla. Anna vaikuttaa n. 5 minuuttia. Kuivaa lattia. Älä huuhtele. Kaada jäljelle jäänyt käyttöliuos viemäriin. Älä käytä Sanisplashia yhdessä muiden pesu- tai puhdistusaineiden kanssa. Ravintoloissa ja hotelleissa Tavarataloissa ja kaupoissa Kouluissa ja päiväkodeissa Siivousliikkeissä Kiinteistönhuollossa Tuote on pakattu 5 l muoviastiaan. Myyntierä on yksi laatikko, jossa neljä astiaa.

32 ZEP SHIELD ZEP SHIELD Zep Shield on kestävä ja riitoisa peruslattiavaha. Se on monikäyttöinen vähän huoltoa vaativa perusvaha. Zep Shield kuivuu nopeasti ja muodostaa kauniin, kiiltävän ja kulutusta kestävän pinnan Neutraalit lattianpesuaineet eivät poista kiiltoa Helppo poistaa Time Saverilla Soveltuu useimmille vahattaville pinnoille Monikäyttöinen Miedosti tuoksuva Ei ole liukas Poista vanha vaha Levitä neljä ohutta kerrosta. Anna kuivua minuuttia kerrosten välillä Mikäli pohjustusvaha on tarpeen, levitä kaksi kerrosta Zeptonea ja kolme kerrosta Shieldiä Voidaan kiillottaa SHS-koneella Päivittäiseen ylläpitoon suositellaan moppausta ph neutraalilla pesuaineella. Ravintoloissa ja hotelleissa Tavarataloissa ja kaupoissa Kouluissa ja päiväkodeissa Huonekaluliikkeissä Kiinteistönhuollossa Kotisiivouksessa Tuote on pakattu 5 l muoviastiaan. Myyntierä on laatikko, jossa neljä astiaa.

33 ZEP STOVE AND OVEN CLEANER ZEP STOVE AND OVEN CLEANER Zep Stove and Oven Cleaner on erittäin tehokas ja nopeavaikutteinen uunien ja liesien puhdistusaine ammattikäyttöön. Se tunkeutuu tehokkaasti rasvaan ja hiiltyneeseen likaan ja muuttaa ne helposti poistettavaksi saippualiuokseksi. Stove and Oven Cleaner tarttuu tehokkaasti uunin kattoon ja seiniin, mikä varmistaa pidemmän vaikutusajan ja lyömättömän puhdistustehon. Ei vaadi hankaamista, lika poistetaan helposti pyyhkimällä kostealla sienellä tai rätillä Ei vahingoita useimpia uunimateriaaleja kuten lasia, ruostumatonta terästä, eikä polttomaalattua emalia Ei kuitenkaan sovellu itsepuhdistuvien eikä jatkuvapuhdisteisten uunien puhdistukseen, ei myöskään alumiini- eikä kuparipinnoille Lämmitä uuni n. 90 C asteiseksi. Käännä virta/kaasu pois Ravista tölkkiä hyvin ja sumuta tasainen kerros, alkaen uunin katosta, sitten seinistä ja lopuksi uunin pohjalle Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja pyyhi huolellisesti kostealla sienellä tai kankaalla. Toista käsittely tarvittaessa Huuhtele hyvin vedellä. Lämmitä uuni kuumaksi n. 10 minuutin ajan ennen seuraavaa käyttöä HUOM. Älä sumuta ainetta sähkölaitteisiin! Ravintoloissa ja hotelleissa Suurtalouskeittiöissä Grilleissä Kahviloissa Pikaruokaloissa Huoltoasemilla Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettopaino on 655g. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa.

34 STRIPCARE STRIPCARE Stripcare on graffitin ja maalinpoistoaine, joka soveltuu käytettäväksi sekä huokoisilla että kovilla pinnoilla mm. rauta, tiili, betoni, puu jne. Stripcare on ympäristöystävällinen, se ei sisällä kloorattuja eikä aromaattisia liuottimia. Sitä voidaan käyttää sekä sisällä, että ulkona. Soveltuu hyvin pystypinnoille. Levitä Stripcarea huolellisesti siveltimellä puhdistettavalle pinnalle Anna vaikuttaa kunnes graffiti on liuennut n minuuttia Huuhtele painepesurilla, suositellaan kuumaa vettä Metallia puhdistettaessa levitä sienellä tai liinalla, anna vaikutta ja huuhtele kuumalla vedellä Riittoisuus: 0,5-2 litraa/m2 Rakennuksilla Saneerauskohteissa Kiinteistöhuollossa Jne. Tuote on pakattu5 l muoviastiaan. Myyntierä on yksi laatikko, joka sisältää 4 astiaa.

35 THERMAKEM THERMAKEM Thermakem on erittäin tehokas nestemäinen viemärinavaushappo, jota voidaan käyttää sekä ennaltaehkäisevään viemäreiden kunnossapitoon, että tukkeutuneiden putkien aukaisuun. Tuotteen sisältämä happo sulattaa nopeasti viemäriin kertyneet rasvat ja tukkeumia aiheuttavat kiinteät aineet. Se poistaa ruosteesta, saippuasta, pesuaineista, hiuksista, paperista, terveyssiteistä, lietteestä, kahvinporoista ja muista orgaanisista aineista aiheutuvat tukokset. Kaada Thermakemia varovasti, pieniä määriä kerrallaan, tukkeutuneeseen kohteeseen Anna vaikuttaa n. 5 minuuttia Huuhtele huolellisesti kylmällä vedellä Huomioi, että reagoidessaan veden kanssa Thermakem tuottaa huomattavan määrän lämpöä HUOM! Thermakemia EI SAA käyttää yhdessä minkään muun aineen kanssa! Vältä kosketusta kromin, alumiinin, sinkin ja lejeerinkien kanssa. Mikäli näin tapahtuu huuhtele runsaalla vedellä. Thermakem syövyttää nk. aminomuoveja. Hotelleissa ja ravintoloissa Kiinteistöhuollossa Tavarataloissa ja kaupoissa Kampaamoissa ja partureissa Sairaaloissa jne Tuote on pakattu 1 l muoviastiaan. Myyntierä on yksi laatikko, joka sisältää 6 astiaa, käyttöturvatiedotteen, silmä- ja kasvosuojan sekä suojakäsineet.. info@zep.fi y-tunnus

36 TIME SAVER TIME SAVER Time Saver on matalavaahtoinen syvälle tunkeutuva vahanpoistoaine, joka ei välttämättä vaadi hankausta Time Saver säästää aikaa ja vaivaa Poistaa nopeasti useammankin vahakerroksen Ei tuoksu epämielyttävälle lliuottimelle eikä ammoniakille Syttymätön Ei ole liukas Sopii kaikille vahattaville lattiamateriaaleille Sekoita Time Saveria suhteessa 1:4-5 kuumaan (n. 65 C) veteen Levitä puhdistettavalle pinnalle ja anna vaikuttaa 5-8 minuuttia Hankaa hiertimellä (mikäli tarpeen) ja poista vaha koneella tai hiertimellä ja huuhtele Huuhtele lopuksi ja kuivaa HUOM! Time Saver ei sovellu puu-, alumiini- sinkki-, lasi-, eikä maalatuillepinnoille Ravintoloissa ja hotelleissa Tavarataloissa ja kaupoissa Kouluissa ja päiväkodeissa Vanhainkodeissa Kiinteistönhuollossa Kotisiivouksessa Tuote on pakattu 5 l muoviastiaan. Myyntierä on yksi laatikko, jossa 4 astiaa..

37 ZEPASSIST ZEP-ASSIST Zep-Assist on monikäyttöinen matto- ja verhoilushampoo kätevässä aerosolipakkauksessa. Se poistaa hellävaraisesti vaikean ja pinttyneen lian sekä tahrat kokolattiamatoista ja verhoilumateriaaleista. Zep-Assist on USA:n armeijan MIL-C 25769H standardin mukainen ja sen ovat hyväksyneet käyttöön mm. United Airlines ja McDonell-Douglas. Se sopii erinomaisesti kovan kulutuksen alueille, kuten sisääntuloauloihin, portaisiin ja hisseihin. Imuroi puhdistettava alue Anna vaikuttaa hetki Pyyhi kostealla liinalla, sienellä tai paperilla ph: +/- 12,5 Ravintoloissa ja hotelleissa Tavarataloissa ja kaupoissa Kiinteistöhuollossa Kuntosaleilla Tuote on pakattu 945 ml sumutin pulloon. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa.

38 ZEP TKO ZEP TKO Zep TKO on erittäin tehokas ja hellävarainen käsienpesuaine, joka ei sisällä käsiä kuivattavia ja ärsyttäviä liuottimia. TKO:n sisältämät aineosat ovat yli 90% biohajoavia. TKO tuoksuu miellyttävälle sitruunalle, sisältää lanoliinia ja huuhtoutuu helposti. Hiero huolellisesti kosteisiin käsiin Lian irrottua huuhtele vedellä Teollisuudessa Kirjapainoissa Huoltoasemilla Telakoilla Kiinteistönhuollossa Korjaamoilla Konepajoilla Rakennuksilla Tuote on pakattu 3,75 l muoviastiaan. Myyntierä on yksi laatikko, jossa 4 astiaa..

39 ZEP 40 ZEP 40 Zep 40 on lasin ja muiden kovien pintojen puhdistusaine joka ei jätä raitoja. Zep 40 sisältää tehokkaita liuottimia, kostuttavia aineosia ja ammoniakkia, jotka tehoavat vaikeisiin kohteisiin. Zep 40 on kehitetty ammattikäyttöön. Se poistaa helposti nopeasti mm. sormenjäljet, tupakoinnista johtuvat tummumat, rasvan ja muut rasvaiset/vesiliukoiset tahrat. Ei suositella kuitenkaan käytettäväksi pleksin eikä värjätyn lasin puhdistukseen. Zep 40 on monikäyttöinen Kätevä aerosolipakkaus säästää aikaa ja vaivaa Soveltuu käytettäväksi myös kylmissä olosuhteissa Sopii erinomaisesti mm. ikkunoiden, ovien, pöytien, peilien, emalipintojen, kromin, ruostumattomanteräksen, kaakelin, tuulilasien jne. puhdistukseen Ravista hyvin Suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi puhtaaksi Kiillota puhtaalla ja kuivalla liinalla tai paperilla Toista käsittely tarvittaessa. Ravintoloissa ja hotelleissa Tavarataloissa ja kaupoissa Kouluissa ja päiväkodeissa Huonekaluliikkeissä Kiinteistönhuollossa Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettopaino on 450g. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa.

40 ZEP 45 ZEP 45 ZEP 45 on erinomainen voiteluaine, joka sisältää Teflon ja Vydax fluoripolymeerejä. Zep 45 irrottaa nopeasti käytön, ruosteen, lian tai rasvan johdosta juuttuneet osat. Zep 45 vähentää kitkaa ja voitelee kaikki liikkuvat osat ja poistaa rasvan ja lian. Voidaan käyttää -48C C lämpötiloissa. Ravista hyvin. Voidaan käyttää joko pystyasennossa tai ylösalaisin Suihkuta irrotettaviin, voideltaviin tai suojattaviin kohteisiin Korjaamoissa Elektroniikka- ja konttorikonehuolloissa Rakennusalalla Ja kaikkialla, missä vaaditaan nopeaa läpäisykykyä ja loistavia voiteluominaisuuksia! Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettopaino on 522g. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa.

41 ZEP 50 ZEP 50 Erittäin tehokas ammattikäyttöön suunniteltu moottorinpesu- ja rasvanpoistovaahto, jonka paksu vaahto tarttuu hyvin myös pystysuorille pinnoille. Se huuhtoutuu helposti vedellä tai höyryllä ja jättää miellyttävän tuoksun. Zep 50 poistaa myös rasva- ja öljyläikät betonilattioista, sekä jarrupölyn vanteista. Zep 50 on käyttövalmis aerosoli Sisältää liuottimia ja emulsioita, jotka poistavat tehokkaasti pinttyneimmät ja vaikeimmat rasvat ja liat Sen paksu vaahto tarttuu hyvin myös pystysuoriin pintoihin ja takaa näin pitkän vaikutusajan Huuhtoutuu helposti vedellä tai höyryllä Tuoksuu miedosti sitruunalle eikä liuottimille, kuten rasvanpoistajat yleensä Ei sisällä 1,1,1 trikloorietaania eikä otsonia tuhoavia aineosia Tehokas likaa vastaan, mutta hellävarainen tiivisteille Käytä moottori lämpimäksi ja sammuta moottori Ravista purkkia hyvin Sumuta puhdistettaville pinnoille ja anna vaikuttaa n. 10 minuuttia Huuhtele korkeapainepesurilla tai höyryllä. Toista käsittely tarvittaessa Käynnistä moottori ja anna käydä n. 10 minuuttia, jotta moottori kuivuu HUOM! Vältä kosketusta maalattujen pintojen ja tiettyjen muovien (polystyreeni) kanssa. Mikäli joutuu kosketukseen, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä. Autoliikkeissä ja autokorjaamoissa Huoltoasemilla Moottoripyöräliikkeissä Pienkonekorjaamoissa Autovuokraamoissa Konevuokraamoissa Venemoottorihuolloissa Tuote on pakattu aerosolipulloon ja tuotteen nettopaino on 550 g. Myyntierä on yksi laatikko, joka sisältää 12 pulloa.

42 ZEP-OFF ZEP-OFF Erittäin tehokas maalin, lakan, tarrojen ja tiivisteiden poisto aerosoli. Zep-Off sisältää voimakkaan seoksen kloorattuja liuottimia, emäksisen amiini-alkoholi aktivointi järjestelmän, haihtumisen hidastajia sekä emulsioita. Tarttuu erittäin hyvin erilaisille pinnoille. Zep-Off poistaa tehokkaasti useimmat emali, alkyyli, akryli, epoksi, vinyyli, polyuretaani ja öljypohjaiset maalit sekä lakat Pehmittää nopeasti vinyylitarrat. Tarrat voidaan poistaa helposti kevyesti raaputtamalla. Irrottaa nopeasti juuttuneet tiivisteet. Liuottaa ja poistaa useimmat tiivisteliimat. Voidaan käyttää turvallisesti useimmille metalleille, kuten raudalle, ruostumattomalle teräkselle, kuparille, alumiinille ja messingille. Zep-Off sopii myös puupintojen maalinpoistoon. Huuhtoutuu helposti vedellä tai liuottimella Kätevä aerosolipakkaus poistaa sekoitustarpeen, aina oikea annostus Zep-Off tarttuu hyvin myös pystysuorille pinnoille Suihkuta käsiteltävään kohteeseen Pinttyneen aineen ollessa kyseessä anna vaikuttaa min Pyyhi tai kaavi irronnut aine Huuhtele pinta vedellä tai liuotinaineella Autokorjaamoissa ja maalaamoissa Moottoripyörä ja pienkonehuollossa Huonekalujen entisöinnissä Askartelukerhoissa Venehuolloissa Rakennusliikkeissä ja huoneistoremonteissa Tuote on pakattu aerosolipulloon ja tuotteen nettopaino on 624 g. Myyntierä on yksi laatikko, joka sisältää 12 pulloa.

43 ZEPTONE ZEPTONE Zeptone on monikäyttöinen pohjustusvaha kaikille vahattaville huokoisille pinnoille. Tarjoaa hyvän tartuntapohjan pintavahalle Ei vaadi välttämättä pintavahausta Zeptone ratkaisee öljystä aiheutuvat vahan tarttuvuus ongelmat Erittäin helposti levittyvä Poista vanha vaha Levitä kaksi ohutta kerrosta Zeptonea Anna kuivua 30 minuuttia kerrosten välillä Ravintoloissa ja hotelleissa Tavarataloissa ja kaupoissa Kouluissa ja päiväkodeissa Siivousliikkeissä Kiinteistönhuollossa Suojavahaksi rakennustyömailla Tuote on pakattu 5 l muoviastiaan. Myyntierä on yksi laatikko, jossa 4 astiaa..

Käyttökohteet: ilmastointi ja jäähdytyskennot ( hotellit, ravintolat, kiinteistöt, lentokentät, kuntosalit, koulut, sairaalat, kaupat yms.

Käyttökohteet: ilmastointi ja jäähdytyskennot ( hotellit, ravintolat, kiinteistöt, lentokentät, kuntosalit, koulut, sairaalat, kaupat yms. Zep Foaming Coil Cleaner Kätevä aerosoli, joka pitää jäähdytyskennot ja lauhduttimet puhtaina ja varmistaa niiden tehokkaan toiminnan. Foaming Coil Cleaner on aerosoli, joka on suunniteltu ilmastointi

Lisätiedot

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy FOAMING COIL CLEANER FOAMING COIL CLEANER Helppokäyttöinen ja nopea aerosoli ilmastointi- ja jäähdytyslaitteiden, sekä kennojen, suodattimien ja lauhduttimien

Lisätiedot

Profex Lasinpuhdistaja

Profex Lasinpuhdistaja Profex Lasinpuhdistaja Lasinpuhdistusaine, sopii kaikille lasipinnoille, kiiltäville muoveille yms. Haihtuva aine, ei jätä jäämiä puhdistetuille pinnoille. Pyyhi pinta nukkaamattomalla liinalla tai kuivaa

Lisätiedot

AMMATTILAISILLE AMMATTIKÄYTTÖÖN. Aerosolit ja erikoispuhdistusaineet ZEP FINLAND OY PUH. 09 4289 2230 WWW.ZEPFINLAND.FI

AMMATTILAISILLE AMMATTIKÄYTTÖÖN. Aerosolit ja erikoispuhdistusaineet ZEP FINLAND OY PUH. 09 4289 2230 WWW.ZEPFINLAND.FI AMMATTILAISILLE AMMATTIKÄYTTÖÖN Aerosolit ja erikoispuhdistusaineet ZEP FINLAND OY PUH. 09 4289 2230 WWW.ZEPFINLAND.FI FORMULA 50 R.T.U Käyttövalmis yleispuhdistusaine myös kiiltävien pintojen puhdistamiseen

Lisätiedot

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 GREENLINE Foratia Lattianpesukapseli 2 Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3 Foratia Yleispesukapseli 4 Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 Foratia IB Imeytysjauhe 6 Foratia teline IB imeytysjauhesäkeille

Lisätiedot

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit 2009 2 Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnotteiden valmistaja. Solmaster -tuotteet

Lisätiedot

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 308010 Essex Vannehoito 0,5 L 220002 Essex Ikkunanpuhdistus 0,5 L 245002 Essex Hyönteispuhdistus 0,5 L 304002 Essex Pikavaha 0,5 L 302002 Essex Super

Lisätiedot

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy TEHO AIR MAX TEHO AIR MAX Omenan tuoksuinen hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin. TEHO Air Max on hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin, joka neutraloi

Lisätiedot

8.4 Autonhoitotuotteet

8.4 Autonhoitotuotteet 8. KEMIKAALIT 8.4 Autonhoitotuotteet 392 tilaukset@ikaros.fi KEMIKAALIT ULKOISEEN AUTONHUOLTOON KAIKENTYYPPISTEN AJONEUVOJEN PUHDISTUKSEEN Tehokkaat aineet ajoneuvojen pesuun, niin korin kuin hytin sekä

Lisätiedot

TEHO%TUOTTEET' Hitech'Chemicals'Finland'Oy' 6/2014'

TEHO%TUOTTEET' Hitech'Chemicals'Finland'Oy' 6/2014' TEHO%TUOTTEET' Hitech'Chemicals'Finland'Oy' 6/2014' 1 (35) HITECH CHEMICALS FINLAND OY Yleisimmät varastotuotteemme (päivitetty 10.6.2014): TEHO Air Max Omenan tuoksuinen hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin

Lisätiedot

Kehittyneet puhdistus- ratkaisut. Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen

Kehittyneet puhdistus- ratkaisut. Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen Kehittyneet puhdistus- ratkaisut Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen 2271.indd 3 Oikeat ratkaisut Kaikkiin sovelluksiin Loctite 7012 Mekaanisten osien puhdistus Allaspesuaine Yleispuhdistusaine

Lisätiedot

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön snmix.fi OSIENPESU AUTOT JA KULJETUS TEOLLISUUS Palvelua parhaissa merkeissä S&N Osakeyhtiö on satavuotisen historian omaava teknisen tukkukaupan monialayhtiö.

Lisätiedot

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnoitteiden

Lisätiedot

Tehokemikaalit Tuoteluettelo 2015

Tehokemikaalit Tuoteluettelo 2015 1 Tehokemikaalit - tuoteluettelo Tehokemikaalit Tuoteluettelo 2015 Tehokemikaalit - tuoteluettelo 2 Sisällysluettelo 2 TEHO Air Max Omenan tuoksuinen hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin 3 TEHO Alunox

Lisätiedot

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona PESUAINEET Piha-aidalla kukkii home, terassi näyttää kulahtaneelta ja peltikatollekin pitäisi tehdä jotain. Armas aurinko paljastaa puhdistamista, pesua ja huoltoa kaipaavat pinnat. Huolellisella pesulla

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön!

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! PESUAINEET Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! TIKKURILAN PESUAINEET PERUSTEELLISEEN PUHDISTUKSEEN Oikealla esikäsittelypesulla varmistat maalaus systeemin toimivuuden

Lisätiedot

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy TEHO AIR MAX TEHO AIR MAX Omenan tuoksuinen hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin. TEHO Air Max on hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin, joka neutraloi

Lisätiedot

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T Puhelin (03) 780 2363 465 019 ML Maalarinliuotin SIVU 2 l PESU- JA PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen

Lisätiedot

Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste

Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste P3-topax 56 Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste OMINAISUUDET Erinomainen poistamaan mineraalisaostumia Poistaa hyvin rasvaa ja proteiinia Erittäin tehokas matalissa konsentraateissa Parannellut

Lisätiedot

Betonilattioiden hoito-ohjeet

Betonilattioiden hoito-ohjeet Betonilattioiden hoito-ohjeet 2. syyskuuta 2013 Betonilattioiden hoito-ohjeet Yleistä Vanhoissa betonilattioissa yleisiä ongelmia ovat niiden likaantuminen, vaikea puhdistettavuus ja pölyäminen. Näiden

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisempi vaihtoehto -miksi? Vaarallisten kotitaloustuotteiden riskit (video) Käytä turvallisinta tuotetta Lue tuoteselosteet Käytä hajuttomia

Lisätiedot

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET Toimitilojen eri pintojen säännölliseen puhdistukseen ja hoitoon. Vahvat tiivisteet lattioiden, ikkunoiden, märkätilojen yms. puhdistukseen. Ikaroksella on täydellinen ja korkealuokkainen sarja puhdistusaineta

Lisätiedot

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Soft Protector Oy on kotimainen, Espoossa toimiva suoja-, hoito- ja pesuaineiden valmistaja. Olemme keskittyneet sisä- ja ulkokalusteiden ja kodin hoitotuotteisiin.

Lisätiedot

PUHDISTUSJA HOITO-OHJEET - 2016 -

PUHDISTUSJA HOITO-OHJEET - 2016 - PUHDISTUSJA HOITO-OHJEET - 2016 - SISÄLLYS Lasitetut keraamiset laatat Lasittamattomat keraamiset laatat Luonnonkivipinnat Terracotta ja Sannini Sementtilaatat ja hiekkakivet Buchtal luonnonkeramiikka

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). KEMIKAALIT AUTONHOITO AUTONHOITOAINEET Ajoneuvojen pesuun, vahaukseen, kiillotukseen ja pintojen hoitoon Kaikentyyppisten ajoneuvojen pesuun ja pintojen hoitoon. Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine

Lisätiedot

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi SUPI-SAUNATUOTTEET Löydä oma löylytunnelmasi Supi-sarjan tuotteilla luot saunaasi tunnelmaa ja suojaat sen kauniisti. Samalla saunasi pysyy pitkään helppohoitoisena. Löydä Supi-perheestä monipuoliset tuotteet

Lisätiedot

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm Peili- ja ikkunaliina Ultimate 1402005, koko 40x40 cm Ikkunan ja peilin pesu vaatii erikoisliinan, jotta lopputulos olisi kirkas ja raidaton. Ultimate peili- ja ikkunaliinalla on loistavat ominaisuudet

Lisätiedot

VAATTEET - Puhdistaminen

VAATTEET - Puhdistaminen VAATTEET - Puhdistaminen Uuden vaatteen pinnassa on vettähylkivä käsittely, jonka ansiosta vesi valuu pois. Lika ja normaalit pesuaineet tukkivat ajan kuluessa tämän käsittelyn ja vaatteen päällikangas

Lisätiedot

CARAT TUOTESARJA LASINPESU RUOSTEENIRROTTAJA SILICON

CARAT TUOTESARJA LASINPESU RUOSTEENIRROTTAJA SILICON LASINPESU CARAT LASINPESU puhdistaa erittäin tehokkaasti lasi- ja peilipinnat. Lisää liikenneturvallisuutta poistamalla tuulilasista häiritsevän rasva- ja likakalvon. Huom! Soveltuu myös muiden kovien

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS

Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS SIIVOUSVÄLINEET 1. siivousvaunu 2. sanko (siivoussanko) 3. jätesäkki 4. kuivain - Voit kuivata ikkunat, peilit ja lattiat. 5. lattiamoppi ja pyyhe 6. ikkunanpesin - Voit pestä

Lisätiedot

Eläinten hoitotuotteet

Eläinten hoitotuotteet Meistä Puhdistus-, suojaus- ja hoitotuotteiden Pohjoismaiden johtava valmistaja Softcare on täysin suomalainen tuotemerkki Pääkonttori sijaitsee Espoossa Vankka ammattikokemus vuodesta 1991 lähtien Luontoystävällistä

Lisätiedot

GROJET E r i k o i s t u o t t e e t A m m a t t i k ä y t t ö ö n Tuulahdus Suomalaista Puhtautta TUOTEKUVASTO

GROJET E r i k o i s t u o t t e e t A m m a t t i k ä y t t ö ö n Tuulahdus Suomalaista Puhtautta TUOTEKUVASTO GROJET E r i k o i s t u o t t e e t A m m a t t i k ä y t t ö ö n Tuulahdus Suomalaista Puhtautta TUOTEKUVASTO Sisällysluettelo Yritysesittely sivu 3 Desinfiointiaineet sivu 4 Lattiapintojen puhdistusaineet

Lisätiedot

Puhdasta ympäristön ehdoilla. Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti.

Puhdasta ympäristön ehdoilla. Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti. Puhdasta ympäristön ehdoilla Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti. Betonijäämistä eroon ilman happoja Me Soledolla valmistamme, kehitämme

Lisätiedot

Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet

Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet SISÄLLYS SISÄLLYS 2 YLEISTÄ 3 ASENNUKSEN AIKAINEN PESU 4 ASENNUKSEN JÄLKEINEN PUHDISTUS 4 GRAFFITISUOJAUS 4 TAHRANPOISTO 4 HUOLTOPUHDISTUS

Lisätiedot

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa!

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBER comp Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBERcomp KUMIMAALISPRAY RUBBERcomp kumimaalispray on helposti levitettävä, monikäyttöinen, ilmakuivuva erikoiskumipinnoite. Se suojaa käsiteltävän pinnan

Lisätiedot

GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO

GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO Sisällysluettelo Yritysesittely sivu 3 Harjattomien ja harjakoneiden Pesuaineet

Lisätiedot

KEMIKAALIT & PUHDISTUSAINEET

KEMIKAALIT & PUHDISTUSAINEET Oikein valitut kemikaalit varmistavat käyttäjien terveyden ja hyvinvoinnin. KEMIKAALIT & PUHDISTUSAINEET Ikaroksen kemikaalien tuotevalikoima on valittu erityisesti suoritukykyä, terveysvaikutuksia, käyttötaloudellisuut-

Lisätiedot

Lapin keskussairaalan ja psykiatrian klinikan lattiamateriaalit ja niiden hoito

Lapin keskussairaalan ja psykiatrian klinikan lattiamateriaalit ja niiden hoito Lapin keskussairaalan ja psykiatrian klinikan lattiamateriaalit ja niiden hoito LSHP:n laitoshuoltajat SISÄLLYS MARMORI... 2 KERAAMINEN LAATTA... 3 MOSAIIKKIBETONI... 4 TURVALATTIA... 5 MUOVIPÄÄLLYSTEET...

Lisätiedot

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet 50 vuotta Käsien puhdistusja hoitotuotteet KÄSIHYGIENIA Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille.

Lisätiedot

Harjoitus 7. Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus

Harjoitus 7. Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus Harjoitus 7 Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus Auton pesu on yksi tärkeimmistä auton säännölliseen huoltoon liittyvistä toimenpiteistä. Säännöllisellä pesulla ja kausivahauksilla auton maalipinta

Lisätiedot

SPP-lattianhoitolaikka

SPP-lattianhoitolaikka Scotch-Brite SPP-lattianhoitolaikka Space for 3M Montage SPP-lattianhoitolaikka Mihin SPP-lattianhoitolaikkaa käytetään? Pintakäsittelyn poistoon (suojaus, metallointi, lakka, vaha, kristallointi ) pinta-

Lisätiedot

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE PITKÄIKÄINEN SUOJA PINNOILLE KÄYTTÖKOHTEET: Lattiapinnat kuten puu-, laatta-, kivi- ja muovipintaiset lattiat Metallipinnat Posliiniset ja keraamiset

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on johtava yksityinen pohjoismainen teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Mikrobiologia Tutkii bakteerien, sienten, levien ja alkueläinten elintoimintoja ja hyödyntämistä.

Lisätiedot

Tiivistysaineet Ilmastointi

Tiivistysaineet Ilmastointi Tiivistysaineet Ilmastointi Tiivistysaineet Ilmastointi Tuotantolaitoksella Getingessä valmistetaan ABRAn tiivistysaineita muun muassa ilmastointialalle. Sunchem kykenee vastaamaan useimpiin tarpeisiin

Lisätiedot

LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET

LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET Hoito ja suojaus (Puusepänteollisuus ry:n huonekalujen hoito-ohjeista) Nihkeä- tai kosteapyyhintä neutraalissa pesunesteessä kostutetulla siivouspyyhkeellä. Kosteapyyhinnän jälkeen

Lisätiedot

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin kestävyyttä ja tyyliä miellyttävä kävellä ja katsella Kiinnostus puulattioiden öljykäsittelyyn on Suomessa kasvamassa. Suosituimpia kohteita ovat julkiset

Lisätiedot

1. Yleispuhdistusaine

1. Yleispuhdistusaine Liite 1. 1/16 Tarjoaja ja puh.nro: Valkeakoski ja Akaa / pesu- ja puhdistusaineet, henkilöhygieniatuotteet, siivousvälineet, suojakäsineet, jätesäkit, konetiski- ja huuhtelukirkasteaineet Mikäli kaikkia

Lisätiedot

LITOCHROM STARLIKE. Käyttökohteet:

LITOCHROM STARLIKE. Käyttökohteet: LITOCHROM STARLIKE Kaksikomponenttinen epoksikiinnitys- ja saumausaine keraamisille seinä- ja lattialaatoille sekä keraamisille että lasimosaiikeille.. Kiinnitysaineena käytettäessä, alustan tulee olla

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 11. ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit

MAALILINJA NEUVOO 11. ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet puulattiat... 4 Vanhat puulattiat... 5 2 NIKSIT 1.1 Ennen käsittelyä Tarkista aina lattiapintojen kunto ja tee tarvittavat

Lisätiedot

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet SALAMANTERI OS200 Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Turvaohjeet... 3 3. Asennus... 3 4. Laitteen kuljetus ja siirto... 3 5. Käyttöpaneeli... 4 6. Käyttö... 4 7. Puhdistus ja

Lisätiedot

METALLITUOTTEIDEN MAALAUS MAALATTAVAT METALLIT. Copyright Isto Jokinen. Käyttö opetuksessa tekijän luvalla

METALLITUOTTEIDEN MAALAUS MAALATTAVAT METALLIT. Copyright Isto Jokinen. Käyttö opetuksessa tekijän luvalla METALLITUOTTEIDEN MAALAUS MAALATTAVAT METALLIT 1 YLEISIMMÄT MAALATTAVAT METALLIT 1. Kylmävalssattu teräs 2. Kuumavalssattu teräs 3. Sinkitty teräs 4. Valurauta 5. Alumiini Myös ruostumatonta terästä, anodisoitua

Lisätiedot

TECSOL JÄÄNSULATUSAINEET

TECSOL JÄÄNSULATUSAINEET TECSOL ICE-34 TECSOL ICE-54 TECSOL JÄÄNSULATUSAINEET Tecsol-34 on hiutalemainen jäänsulatusaine, joka on kehitetty nopeaan ja tehokkaaseen jään ja lumen sulatukseen. Tuote on magnesium perustainen, joka

Lisätiedot

Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet

Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet Käsittele pintoja varoen muutamien viikkojen ajan, sillä tuote saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä normaaliolosuhteissa noin 1 kk:n kuluttua.

Lisätiedot

PUHDISTUKSEEN HOMETTA VASTAAN KOSTEUDEN TORJUNTAAN KAPILLAARI- KATKO SAUMA- SUOJA JULKISIVU- SUOJA HOME- SUOJA DESI

PUHDISTUKSEEN HOMETTA VASTAAN KOSTEUDEN TORJUNTAAN KAPILLAARI- KATKO SAUMA- SUOJA JULKISIVU- SUOJA HOME- SUOJA DESI PUHDISTUKSEEN HOMETTA VASTAAN KOSTEUDEN TORJUNTAAN DESI HOME- SUOJA SAUMA- SUOJA JULKISIVU- SUOJA KAPILLAARI- KATKO Puhdistaa ja desinfioi Pitkäaikainen suoja homeita, hiivoja ja bakteereja vastaan Keittiöön,

Lisätiedot

Oy Findock International Inc. Osoite: 65230 Riimutie 13 Vaasa Finland Puhelin: +358(0)44 3788 554 Y-tunnus: FI2317336-9

Oy Findock International Inc. Osoite: 65230 Riimutie 13 Vaasa Finland Puhelin: +358(0)44 3788 554 Y-tunnus: FI2317336-9 FINCHEM -teollisuuskemikaalit Finchem teollisuuskemikaalien tuoteperhe muodostaa yhtiön yhden vankan tukijalan. Valikoimamme kattaa ammattikäyttöön kehitettyjä luontoystävällisiä kemikaalitiivisteitä lähinnä

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Laimenna Suihkuta Odota Nauti

Tuoteluettelo. Laimenna Suihkuta Odota Nauti Tuoteluettelo Laimenna Suihkuta Odota Nauti TuotekoodiEANVE TuotekoodiEANVE Puhdas Katto Laimennus: 1osaliuosta,2osaavettä IM202202 1L IM202203 5L 6 3 Puhdas Julkisivu Laimennus: 1osaliuosta,2osaavettä

Lisätiedot

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin KONSERVOINTIVÄLINEET Dahlia-sumutin - valmistettu Japanissa, merkki Maruhachi - materiaali kromattua messinkiä - säädettävä hieno suihku, ei roiskeita - käytössä suositellaan puhdistettua vettä - tilavuus

Lisätiedot

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11 K 2 CAR & HOME Kompakti ja näppärä painepesuri on erittäin monipuolisesti varusteltu. vakiona on 4 m paineletku suihkuputki ja rotojet suutin. Autosetti sisältää pesuharjan ja 0,3 l vaahtosuuttimen sekä

Lisätiedot

UIMA-ALTAIDEN KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO-OHJEET - 2016 -

UIMA-ALTAIDEN KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO-OHJEET - 2016 - UIMA-ALTAIDEN KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO-OHJEET - 2016 - SISÄLLYS Keraamisten laattojen pesemisestä yleisesti Asennuksen jälkeinen pesu Käyttöönotto puhdistus Säännöllinen puhdistus Tahranpoisto

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. HomCare Finland Oy:n ranskalainen yhteistyökumppani on LUONTO ON TULEVAISUUTEMME Bioaktiivisten

Lisätiedot

USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA. Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja

USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA. Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja 1.Kuinka pitkään toiminnallisuus on taattu? Katso kohta 2. Koska pinnoitteet ovat kemikaali- ja UV-kestäviä, toiminnallisuus säilyy erittäin

Lisätiedot

Päivittäinen jalkineiden hoito

Päivittäinen jalkineiden hoito JALKINEIDEN HOITO 1. Perehdy jalkineiden hoidon ohjeisiin. 2. Tunnista jalkineiden materiaali ja puhdista jalkineet ohjeen mukaan. 3. Suojaspray suihkutetaan kengille ulkona. Suihkutusetäisyys kengistä

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer + verkko, kuivumisaika

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

Tuoteseloste FI 08.2005 Heatset Prosessivärit APUAINEET

Tuoteseloste FI 08.2005 Heatset Prosessivärit APUAINEET APUAINEET Hubergroupin uuden teknologian heatset-painovärit on suunniteltu käytettäviksi sellaisenaan ilman apuaineita. Joskus syntyy kuitenkin tilanteita, joissa painatusprosessin olosuhteissa tapahtuu

Lisätiedot

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle Säilytä puun ainutlaatuinen lämpö ja aito kosketus sisustuksesi puupinnoissa ja kodin käyttöesineissä. Puumateriaalissa yhdistyvät kauniisti luonnonläheinen ajattomuus

Lisätiedot

Tuotteet Tuotteet autokorikorjaukseen autokorikorjaukseen www.fi nnsco.fi

Tuotteet Tuotteet autokorikorjaukseen autokorikorjaukseen www.fi nnsco.fi Tuotteet autokorikorjaukseen www.finnsco.fi Liimat ja liimaustarvikkeet Metalliliima EPOX-90 musta, 220 ml Vahva epoksipohjainen autokoriliima Korin teräs ja peltiosien liimauksiin Sisältää lasikuulia,

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT. Terassit ja laiturit

MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT. Terassit ja laiturit 2015 MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit SISÄLLYSLUETTELO Niksit...3 Uudet puulattiat... 4 Vanhat puulattiat... 5 2 NIKSIT 1.1 Ennen käsittelyä Tarkista aina lattiapintojen kunto ja tee

Lisätiedot

SATAMAT, TELAKAT JA MERENKULKUKALUSTO ZINGA GALVANOINTI YHTÄ HELPPOA KUIN MAALAUS

SATAMAT, TELAKAT JA MERENKULKUKALUSTO ZINGA GALVANOINTI YHTÄ HELPPOA KUIN MAALAUS SATAMAT, TELAKAT JA MERENKULKUKALUSTO ZINGA GALVANOINTI YHTÄ HELPPOA KUIN MAALAUS ZINGA-GALVANOINTI YHTÄ HELPPOA KUIN MAALAUS - Suojauksen kesto vastaa kuumasinkityksen kestoa. - Kuivakalvosta 96 % puhdasta

Lisätiedot

PUHDISTUSTARVIKKEET LASIKUITUKYNÄT ELI RAAPEKYNÄT

PUHDISTUSTARVIKKEET LASIKUITUKYNÄT ELI RAAPEKYNÄT PUHDISTUSTARVIKKEET LASIKUITUKYNÄT ELI RAAPEKYNÄT - käyttökohteet: metallit, puu, muovit, keramiikka, kivi, betoni, lasi - näiden pintojen puhdistus, kiillotus, hionta, irrotus, purseenpoisto, ruosteenpoisto

Lisätiedot

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen!

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN ULOS&SISÄLLE ULOS&SISÄLLE Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! Aina oikea maali metallille! Hammerite Hammerite metallimaaleilla voidaan käsitellä kaiken tyyppisiä metallipintoja

Lisätiedot

HENKILÖHYGIENIA 110-8720 110-D7004 150-107 110-110

HENKILÖHYGIENIA 110-8720 110-D7004 150-107 110-110 SIIVOUSTUOTTEET HENKILÖHYGIENIA ALOE SILK IHOVOIDE Pehmentävä ja kosteuttava ihovoide koko keholle. Aloe Vera -uutetta ja E-vitamiinia sisältävä voide estää ihoa kuivumasta. Hoitaa kuivaa ihoa. Imeytyy

Lisätiedot

Painepesurit K 5 Premium

Painepesurit K 5 Premium Painepesurit K 5 Premium Pesurissa on taloudellinen ja kestävä vesijäähdytetty moottori. Tehokas pesuri monipuoliseen käyttöön. Letkukela pitää korkeapaineletkun järjestyksessä. Vakiovarusteet: Integroitu

Lisätiedot

Monipuoliseen puuliimaukseen

Monipuoliseen puuliimaukseen Monipuoliseen puuliimaukseen A14 BISON PU-TimberMax Express Polyuretaani Puuliima D4 5min 310ml Erittäin npea ja vahva polyuretaanipuuliima sisä- ja ulkokäyttöön. Hyytelömäinen, läpinäkyvä, (meri)veden

Lisätiedot

Käsien puhdistusja hoitotuotteet

Käsien puhdistusja hoitotuotteet Käsien puhdistusja hoitotuotteet Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille. Tuotteet täydentävät

Lisätiedot

Yki Rouhepinnoite viimeistelee talon ulkokuoren ja lopullisen ilmeen. Rakennusteknisesti oikein toteutettu sokkeli ja julkisivu on pitkäikäinen ja

Yki Rouhepinnoite viimeistelee talon ulkokuoren ja lopullisen ilmeen. Rakennusteknisesti oikein toteutettu sokkeli ja julkisivu on pitkäikäinen ja Hyvin peittävä, arvokkaan näköinen rouhepinnoite on suunniteltu erityisesti uusille ylitasoitetuille harkkopinnoille sekä betonipinnoille. Soveltuu myös maalatuille betonipinnoille. Markkinoiden laajin

Lisätiedot

Ympäristöluokiteltu. Puunsuojausmenetelmä

Ympäristöluokiteltu. Puunsuojausmenetelmä Ympäristöluokiteltu Puunsuojausmenetelmä TUTUSTU ORGANOWOODIN AINUTLAATUISEEN TEKNOLOGIAAN OrganoWood on ympäristöluokiteltu pintakäsittely- ja kunnossapitomenetelmä puutavaralle. Patentoitu tekniikka

Lisätiedot

MULTISPRAY TUOTEKUVAUS

MULTISPRAY TUOTEKUVAUS MULTISPRAY TUOTEKUVAUS MULTISPRAY-suihke on korkealuokkainen yleistuote: se poistaa kosteutta, voitelee, irrottaa ruostetta, irrottaa kiinni juuttuneita osia, puhdistaa, suojaa sekä estää korroosiota.

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer laatta saumoihin,

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 07. KATOT ja metallipinnat ulkona

MAALILINJA NEUVOO 07. KATOT ja metallipinnat ulkona MAALILINJA NEUVOO 07 KATOT ja metallipinnat ulkona Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet maalattavat pinnat... 4 Vanhat maalattavat pinnat... 6 2 NIKSIT 1.1 Ennen käsittelyä NIKSIT Hyvä käsittelylämpötila

Lisätiedot

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE ULTRA GLAZE NEW CAR POLISH puhdistava yleisvaha Ultra Glaze Polish on nopea ja helppo vaha uusille ja käytetyille maalipinnoille. Tuote ei sotke muovilistoja ja puskureita. Ultra Glaze Polish jättää pitkäaikaisen

Lisätiedot

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin KONSERVOINTIVÄLINEET Dahlia-sumutin - valmistettu Japanissa, merkki Maruhachi - materiaali kromattua messinkiä - säädettävä hieno suihku, ei roiskeita - käytössä suositellaan puhdistettua vettä - tilavuus

Lisätiedot

Emäksinen, klooripitoinen ja silikaattia sisältävä pesuneste elintarviketeollisuuden laitteistojen ja pintojen pesuun

Emäksinen, klooripitoinen ja silikaattia sisältävä pesuneste elintarviketeollisuuden laitteistojen ja pintojen pesuun P3-ansep ALU Emäksinen, klooripitoinen ja silikaattia sisältävä pesuneste elintarviketeollisuuden laitteistojen ja pintojen pesuun KUVAUS soveltuu erityisesti alumiinipinnoille erinomaiset pesevät ominaisuudet

Lisätiedot

Helposti levittyvää designia. weber.floor CASA Designlattia. www.e-weber.fi

Helposti levittyvää designia. weber.floor CASA Designlattia. www.e-weber.fi Helposti levittyvää designia weber.floor CASA Designlattia www.e-weber.fi WEBER.FLOOR CASA Uusi mineraalipohjainen ja saumaton Suomessa kehitetty ja valmistettu Designlattia HELPOSTI LEVITTYVÄÄ DESIGNIA

Lisätiedot

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26 K 4 Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

LAATUA JA TEHOKKUUTTA LASINPESUNESTEET JÄÄHDYTINNESTEET LIUOTINPESUAINEET

LAATUA JA TEHOKKUUTTA LASINPESUNESTEET JÄÄHDYTINNESTEET LIUOTINPESUAINEET LAATUA JA TEHOKKUUTTA LASINPESUNESTEET JÄÄHDYTINNESTEET LIUOTINPESUAINEET nordicproducts.fi TALVILASINPESUNESTEET ETANOLIPOHJAISET Lasinpesunestetiiviste -50 C Lasinpesunestetiiviste Nordic -50 C poistaa

Lisätiedot

Aktiiviklooria sisältävä nestemäinen, emäksinen vaahtopesu- ja desinfiointiaine elintarviketeollisuudelle

Aktiiviklooria sisältävä nestemäinen, emäksinen vaahtopesu- ja desinfiointiaine elintarviketeollisuudelle P3-topax 66 Aktiiviklooria sisältävä nestemäinen, emäksinen vaahtopesu- ja desinfiointiaine elintarviketeollisuudelle Ominaisuudet poistaa tehokkaasti rasva- ja proteiinilikaa tuhoaa tehokkaasti bakteereja

Lisätiedot

Remontointi ja kodinhoito tuotteet

Remontointi ja kodinhoito tuotteet Remontointi ja kodinhoito tuotteet Helpota elämääsi! www.softcare.fi Mitä on uusi Softcare-teknologia Softcaren tuoteajattelun ydin on tehokkuus yhdistyneenä turvallisuuteen ja luontoystävällisyyteen.

Lisätiedot

SÄILYTÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN.

SÄILYTÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN. LUE TÄMÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOA. OHJEITA NOUDATTAMALLA SAAT PARHAAN TU- LOKSEN JA VOIT KÄYTTÄÄ LAITETTA TURVALLISESTI. SF TURVAVAROITUKSIA - Varmista pakkauksen poistamisen

Lisätiedot

Pesutilojen siivous. Siivouksen tavoite

Pesutilojen siivous. Siivouksen tavoite Pesutilojen siivous Hygieniailtapäivä laitoshuoltajille 2017 ja 2018 Hygieniahoitaja Rauni Ikonen Siivouksen tavoite Saavuttaa tarkoituksenmukainen puhtaus Palauttaa toiminnasta aiheutuneet puhtaustason

Lisätiedot

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29 K 4 PREMIUM Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

CLEN ECR-Ecopesuri. Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen

CLEN ECR-Ecopesuri. Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen CLEN ECR-Ecopesuri Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen CLEN ECR-Ecopesuri -järjestelmä CLEN ECR-Ecopesuri yhdistää painepesurin puhdistustehon ympäristölle ei-haitallisiin puhdistaviin

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

AKTIIVISTA PUHDISTUSTA BIOTEKNOLOGIAN AVULLA

AKTIIVISTA PUHDISTUSTA BIOTEKNOLOGIAN AVULLA aktiiviset bakteerit ja entsyymit AKTIIVISTA PUHDISTUSTA BIOTEKNOLOGIAN AVULLA Nilfisk Biobact on ympäristöystävällinen puhdistusaine, jonka teho perustuu mikrobeihin ja entsyymeihin. BIOBACT CLEAN YLEISPUHDiSTUSAINE

Lisätiedot

Liuottimet KORKEALAATUISET LIUOTTIMET AMMATTILAISILLE

Liuottimet KORKEALAATUISET LIUOTTIMET AMMATTILAISILLE Liuottimet KORKEALAATUISET LIUOTTIMET AMMATTILAISILLE Liuottimet STANDARD LIUOTTIMET ORASOLV B Nopeasti haihtuva liuotin Korkealaatuinen, tehokkaasti tunkeutuva hiilivetyliuotin tehokkaaseen rasvaisen

Lisätiedot

TEHO-TUOTTEET. Hitech Chemicals Finland Oy

TEHO-TUOTTEET. Hitech Chemicals Finland Oy Hitech Chemicals Finland Oy 9/2017 1 (57) HITECH CHEMICALS FINLAND OY Yleisimmät varastotuotteemme (päivitetty 19.9.2017): TEHO Air Max Omenan tuoksuinen hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin 2 TEHO

Lisätiedot