TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy"

Transkriptio

1 TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy

2 FOAMING COIL CLEANER FOAMING COIL CLEANER Helppokäyttöinen ja nopea aerosoli ilmastointi- ja jäähdytyslaitteiden, sekä kennojen, suodattimien ja lauhduttimien puhdistukseen ja huoltoon. Erinomainen ilmalämpöpumppujen puhdistuksessa. Foaming Coil Cleaner helpottaa työtä ja sitä kautta säästää aikaa ja rahaa Erittäin hyvin tarttuva vaahto, joka takaa pitkän kontaktiajan ja täydellisen peiton. Vaahto irrottaa lian ja huuhtoutuu pois kondenssiveden mukana. Ei vaadi erillistä huuhtelua Voidaan suihkuttaa pystyssä tai ylösalaisin. Puhtaat kennot säästävät energiaa. 1. Katkaise virta/sulje ilmankierto. 2. Ravista purkkia huolella. 3. Poista karkea lika harjalla ja/tai pölynimurilla. 4. Suihkuta vaahtoa kauttaaltaan puhdistettavaan kohteeseen. 5. Anna vaikuttaa n. 1-3 minuuttia. 6. Kytke virta/ilmankierto, mikäli sellaista ei ole huuhtele vähällä vedellä. Ilmastointi- ja jäähdytyslaitteet Kennot Suodattimet Lauhduttimet Ilmalämpöpumput HUOM.Tuote on pakattu aerosolipulloon ja tuotteen nettotilavuus on 500ml. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. Saatavuus hyvinvarustetut LVI- ja Kylmäliikkeet. LVI-Numero:

3 TEHO FOAMING COIL CLEANER + TEHO FOAMING COIL CLEANER + KAKSITEHOINEN PUHDISTUSAEROSOLI Puhdistaa ja desinfioi tehokkaasti: Ilmalämpöpumput Ilmanvaihtokoneet Ilmastointi- ja jäähdytyslaitteet Kennot, suodattimet ja lauhduttimet TEHO Foaming Coil Cleaner + on kaksitehoinen puhdistusaerosoli, joka samalla kertaa puhdistaa, tappaa bakteereja ja desinfioi (European Standard EN 1276; bakteerit 5 minuutissa ja EN 1275; sienet 15 minuutissa). Tuote on helppokäyttöinen ja nopea aerosoli ilmalämpöpumppujen, ilmanvaihtokoneiden, ilmastointi- ja jäähdytyslaitteiden, sekä kennojen ja lauhduttimien puhdistukseen ja desinfiointiin. Se helpottaa laitteiden kunnossapitoa ja sitä kautta säästää aikaa, energiaa ja rahaa. Erittäin hyvin tarttuva vaahto takaa pitkän kontaktiajan. Vaahto irrottaa lian, desinfioi ja huuhtoutuu pois kondenssiveden mukana, ei vaadi erillistä huuhtelua. Ei vaurioita metalleja tai muoveja. Suositellaan erityisesti ilmalämpöpumppujen sisäyksiköiden ja ilmanvaihtokoneiden lauhduttimien ja kennojen puhdistukseen, jotka vaativat säännöllista puhdistusta ja desinfiointia. 1. Katkaise virta/sulje ilmankierto. 2. Ravista purkkia huolella. 3. Poista karkea lika harjalla ja/tai pölynimurilla. 4. Suihkuta vaahtoa kauttaaltaan puhdistettavaan kohteeseen. 5. Anna vaikuttaa n. 2-5 minuuttia (Desinfioi 5-15 min). 6. Kytke virta/ilmankierto, mikäli sellaista ei ole huuhtele vähällä vedellä. Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettotilavuus on 400ml. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. Vain Ammattikäyttöön. Saatavuus hyvinvarustetut LVI- ja Kylmäliikkeet. LVI-Numero:

4 TEHO FAST CLEANER TEHO FAST CLEANER Nopeasti haihtuva teollinen rasvanpoistaja. Puhdistaa jälkiä jättämättä: Moottoriosat Sähkölaitteet ja moottorit, EI JOHDA SÄHKÖÄ Teollisuuden koneet ja laitteet Tarrojen ja etikettien poistoon EI JÄTÄ AINE JÄÄMIÄ TEHO Fast Cleaner on monikäyttöinen, tehokas ja nopeasti haihtuva teollinen rasvanpoistoaerosoli. Puhdistaa pinnat öljystä, rasvasta, tahmeasta karstasta, pölystä, jne. Tuotetta voidaan käyttää tarkkuus komponenttien, sähkömoottorien, painoprässien, rullien, tekstiiliteollisuuden laitteiden, kellojen, mekaanisten laitteiden, moottorien, jne. puhdistukseen. Ei jätä aine jäämiä. Erinomainen tarrojen/etikettien poistaja. Voidaan käyttää elintarviketeollisuudessa (täyttää US FDA, CFR 21). Tuote on sähköä johtamaton eikä aiheuta oikosulkua moottoreissa, sähkölaitteissa, generaattoreissa. Turvallinen käyttää useimmilla muoveilla, maali- ja lakkapinnoilla, testaa kuitenkin aina pienellä alalla ennen käyttöä. 1. Ravista purkkia hyvin. 2. Suihkuta runsaasti puhdistettavalle pinnalle n. 20 cm etäisyydeltä. 3. TÄRKEÄÄ Sähkölaitteita puhdistettaessa virran pitää olla aina pois kytkettynä ja aineen kokonaan haihtunut ennen laitteiden käyttöönottoa. Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettotilavuus on 400ml. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. Vain Ammattikäyttöön.

5 TEHO SUPER FAST CLEANER TEHO SUPER FAST CLEANER Erittäin nopeasti haihtuva teollinen rasvanpoistaja. Puhdistaa jälkiä jättämättä: Kaikki jarruosat Moottoriosat Teollisuuden koneet ja laitteet EI JÄTÄ AINE JÄÄMIÄ TEHO Super Fast Cleaner on erittäin nopeasti haihtuva teollinen rasvanpoistoaerosoli, joka koostuu sekoituksesta tehokkaita liuottimia. Tuote on monikäyttöinen ja soveltuu käytet-täväksi eri kohteissa, joissa vaaditaan erittäin nopeaa haihtumista ja kuivumista. Ei jätä minkäänlaisia aine jäämiä. Soveltuu erin-omaisesti käytettäväksi kaikkien jarruosin (rummut, levyt, männät, jne.), sekä kaikilla metalli pinnoilla rasvojen, öljyjen, bitumin, silikoni-rasvojen, liimojen, painomusteen, jne. puhdistuk-seen. Tuote on väritön neste ja sen tiheys 20 C lämpötilassa on Ei sisällä kloorattuja hiilivetyjä, eikä aiheuta korroosiota. Testaa kuitenkin aina pienellä alalla ennen käyttöä. 1. Ravista purkkia hyvin. Käytä vain hyvin tuuletetussa tilassa. 2. Suihkuta runsaasti puhdistettavalle pinnalle n. 20 cm etäisyydeltä. 3. Anna aineen vaikuttaa muutamia sekunteja. Toista käsittely tarvittaessa heti uudestaan, riippuen kohteen likaisuudesta ja halutusta lopputuloksesta. 4. TÄRKEÄÄ Ei saa käyttää lähellä kuumia esineitä ja sytytyslähteitä (esim. Hitsauslaitteet hitsauksen aikana). Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettotilavuus on 400ml. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. Vain Ammattikäyttöön.

6 TEHO MAALINPOISTAJA TEHO MAALINPOISTAJA Erittäin tehokas maalin, lakan, tarrojen ja tiivisteiden poisto aerosoli. TEHO Maalinpoistaja sisältää voimakkaan seoksen kloorattuja liuottimia, emäksisen amiini-alkoholi aktivointi järjestelmän, haihtumisen hidastajia sekä emulsioita. Tarttuu erittäin hyvin erilaisille ja pystysuorille pinnoille. TEHO Maalinpoistaja poistaa tehokkaasti useimmat emali, alkyyli, akryli, epoksi, vinyyli, polyuretaani ja öljypohjaiset maalit sekä lakat Pehmittää nopeasti vinyylitarrat. Tarrat voidaan poistaa helposti kevyesti raaputtamalla. Irrottaa nopeasti juuttuneet tiivisteet. Liuottaa ja poistaa useimmat tiivisteliimat. Voidaan käyttää turvallisesti useimmille metalleille, kuten raudalle, ruostumattomalle teräkselle, kuparille, alumiinille ja messingille. TEHO Maalinpoistaja sopii myös puupintojen maalinpoistoon. Huuhtoutuu helposti vedellä tai liuottimella Kätevä aerosolipakkaus poistaa sekoitustarpeen, aina oikea annostus Suihkuta käsiteltävään kohteeseen Pinttyneen aineen ollessa kyseessä anna vaikuttaa min Pyyhi tai kaavi irronnut aine Huuhtele pinta vedellä tai liuotinaineella Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettotilavuus on 500ml. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. Vain Ammattikäyttöön.

7 TEHO TÖHRYN POISTAJA TEHO TÖHRYN POISTAJA Erittäin tehokas graffitien ja töhryjen poistoaerosoli, joka sisältää mm. aromaattisia- ja kloorattuja hiilivetyjä, ketoneita ja alkoholeja. TEHO Töhryn Poistaja poistaa nopeasti pinttyneimmät ja sitkeimmätkin töhryt mm. aerosolimaalit, huopa- ja kuulakynän jäljet, huulipunan, musteet, tarraliimat ja liimat. TEHO Töhryn Poistaja toimii nopeasti ja vähentää päälle maalauksesta, uudelleen verhoilusta (vinyyli), hiekkapuhalluksesta aiheutuvia kustannuksia. Soveltuu useimmille koville pinnoille kuten keraaminenlaatta, lasi, metalli, alumiini, linoleumi jne. Ravista hyvin. Sumuta n. 20 cm etäisyydeltä puhdistettavalle pinnalle. Anna vaikuttaa hetki ja pyyhi puhtaalla kuivalla liinalla. HUOM Maalatuille ja muovipinnoille testaa ensin huomaamattomalle alueelle. Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettotilavuus on 500ml. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. Vain Ammattikäyttöön.

8 TEHO BIG ORANGE TEHO BIG ORANGE TEHO Big Orange on orgaaninen, sitrus tuoksuinen, ei-öljypohjainen puhdistus- ja rasvanpoistoaerosoli. Se soveltuu erinomaisesti myös graffitien ja töhryjen poistoon. TEHO Big Orange on suunniteltu poistamaan rasva ja lika moottoreista, koneen osista, muoteista, ja muista teollisuuden koneista ja laitteista. Se irrottaa tehokkaasti myös pien, asfaltin, pihkan, useat teolliset liimat sekä suoja rasvat. TEHO Big Orange on ympäristöystävällinen Ei sisällä otsonikerrosta vahingoittavia ponneaineita TEHO Big Orange tehoaa rasvaan paremmin kuin perinteiset liuottimet Miellyttävä sitrushedelmäinen tuoksu Kaikki tuotteen aineosat ovat biologisesti hajoavia Ravista hyvin Suihkuta puhdistettavalle pinnalle n. 20 cm etäisyydeltä Anna vaikuttaa hetki ja pyyhi puhtaalla liinalla tai huuhtele vedellä Toista käsittely tarvittaessa HUOM Voi vahingoittaa tiettyjä muoveja tai maalattuja pintoja. Testaa ensin pienellä alueella. Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettotilavuus on 600ml. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. Vain Ammattikäyttöön.

9 TEHO SITRUS VAAHTO TEHO SITRUS VAAHTO Erittäin tehokas ja monikäyttöinen kovien pintojen puhdistusvaahto. TEHO Sitrus Vaahto poistaa nopeasti rasvaa ja likaa ja pyyhkiytyy tai huuhtoutuu täydellisesti. Se muodostaa valkoisen erittäin peittävän vaahdon. Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kovien pintojen puhdistukseen keittiöissä, kylpyhuoneissa, toimistoissa, tuotantotiloissa ja teollisuudessa. Ravista hyvin. Suihkuta tasaisesti puhdistettavalle pinnalle n. 25 cm etäisyydeltä. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia ja pyyhi puhtaalla liinalla tai huuhtele vedellä. Toista käsittely tarvittaessa. HUOM Voi vahingoittaa tiettyjä muoveja tai maalattuja pintoja. Testaa ensin pienellä alueella. Suositellaan käyttöön: Kaikkialla missä tarvitaan erittäin tehokasta kovien pintojen puhdistusainetta. Ylivoimainen liesikupujen rasvanpoistaja ammattikeittiöissä. Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettotilavuus on 500ml. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. Vain Ammattikäyttöön.

10 TEHO PULTINAVAAJA TEHO PULTINAVAAJA Erittäin tehokas liuotinpohjainen tunkeutuva neste, joka voitelee kevyesti ja poistaa kosteuden. Tunkeutuu nopeasti ja auttaa avaamaan syöpyneet, ruostuneet ja kiinni juuttuneet osat, kuten mutterit ja pultit, putkiliitokset, venttiilit, lukot jne. Erittäin tehokas kiinniruostuneiden kierteiden avaamiseen. Tehokas ruosteenirrotin Tunkeutuu nopeasti Pehmittää ruostetta ja helpottaa kiinnijuuttuneiden osien avaamista Tehokas kosteudensyrjäyttäjä virranjakajien ja muiden laitteiden huollossa Ruiskutetaan runsaasti kohteeseen. Anna vaikuttaa Jumiutuneita osia voidaan kevyesti naputtaa esim. vasaralla. Releissä, tulpan johdoissa ja virranjakajissa syrjäyttää tehokkaasti kosteuden. Suojaa kierteiden juuttumista myös ennaltaehkäisevästi. Suositellaan käyttöön: LVI-työt Lentokentät Laitokset ja teollisuus Korjaamot Maatalous Telakat Jne. Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettotilavuus on 500ml. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. Vain Ammattikäyttöön.

11 TEHO MOOTTORIPESU TEHO MOOTTORIPESU Erittäin tehokas ammattikäyttöön suunniteltu moottorinpesu- ja rasvanpoistovaahto, jonka paksu vaahto tarttuu hyvin myös pystysuorille pinnoille. Se huuhtoutuu helposti vedellä tai höyryllä ja jättää miellyttävän tuoksun. TEHO Moottoripesu poistaa myös rasva- ja öljyläikät betonilattioista, sekä jarrupölyn vanteista. TEHO Moottoripesu on käyttövalmis aerosoli Sisältää liuottimia ja emulsioita, jotka poistavat tehokkaasti pinttyneimmät ja vaikeimmat rasvat ja liat Sen paksu vaahto tarttuu hyvin myös pystysuoriin pintoihin ja takaa näin pitkän vaikutusajan Mieto tuoksu, ei voimakasta liuottimille ominaista hajua Tehokas likaa vastaan, mutta hellävarainen tiivisteille Käytä moottori lämpimäksi ja sammuta moottori. Ei kuitenkaan tulikuumalle moottorille. Ravista purkkia hyvin Sumuta puhdistettaville pinnoille ja anna vaikuttaa n. 10 minuuttia Huuhtele korkeapainepesurilla tai höyryllä. Toista käsittely tarvittaessa Käynnistä moottori ja anna käydä n. 10 minuuttia, jotta moottori kuivuu HUOM Vältä kosketusta maalattujen pintojen ja tiettyjen muovien (polystyreeni) kanssa. Mikäli joutuu kosketukseen, huuhtele runsaalla vedellä. Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettotilavuus on 500ml. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. Vain Ammattikäyttöön.

12 TEHO IKKUNAT & PINNAT TEHO IKKUNAT & PINNAT Lasien ja muiden kovien pintojen puhdistusaerosoli Lasipinnat, ikkunat ja peilit Ajoneuvojen ikkunat Teräs, alumiini, laminaatti, ym. Kovat pinnat TEHO Ikkunat & Pinnat on erittäin tehokas lasin ja muiden kovien pintojen puhdistusvaahto. Sisältää tehokkaan sekoituksen alkoholeja, tensidejä ja demineralisoitua vettä, jotka tehoavat vaikeisiin kohteisiin. Suositellaan käytettäväksi ikkunoiden, peilien, hopean, kromipintojen, tuulilasien, plexin, teräksen, alumiinin, laminaatti, ym. kovien pintojen puhdistukseen. Puhdistaa ja poistaa tehokkaasti rasvaa, jättäen puhtaan kiiltävän pinnan. Ei vaurioita metalleja, eikä sisällä hankaavia ainesosia. Voidaan käyttää ajoneuvojen lasien puhdistukseen. 1. Ravista hyvin ennen käyttöä. 2. Suihkuta kauttaaltaan puhdistettavalle pinnalle. 3. Anna vaikuttaa hetki, pinnan likaisuudesta riippuen. 4. Pyyhi, kuivaa ja kiillotta puhtaalla kuivalla liinalla. Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettotilavuus on 500ml. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. Vain Ammattikäyttöön.

13 TEHO TEKSTIILIPESU TEHO TEKSTIILIPESU TEHO Tekstiilipesu on monikäyttöinen matto- ja verhoilushampoo kätevässä aerosolipakkauksessa. Se poistaa hellävaraisesti vaikean ja pinttyneen lian sekä tahrat kokolattiamatoista ja verhoilumateriaaleista. Se sopii erinomaisesti kovan kulutuksen alueille, kuten sisääntuloauloihin, portaisiin ja hisseihin. Imuroi puhdistettava alue. Ravista purkkia hyvin. Suihkuta pyörivällä liikkeellä (purkki ylösalaisin n. 50 cm päästä) tasainen vaahto puhdistettavalle alueelle. Taputtele vaahto harjalla tai kostealla sienellä. Anna kuivua (ilmankosteudesta riippuen) kahdesta neljään tuntia. Imuroi huolellisesti. Suositellaan käyttöön: Ravintoloissa Hotelleissa Tavarataloissa ja kaupoissa Kiinteistöhuollossa Kuntosaleilla Autoissa Joukkoliikennevälineissä Jne. Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettotilavuus on 500ml. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. Vain Ammattikäyttöön.

14 TEHO UUNINPUHDISTAJA TEHO UUNINPUHDISTAJA Erittäin tehokas ja nopeavaikutteinen emäksinen uunien ja liesien puhdistusaine ammattikäyttöön. Se tunkeutuu tehokkaasti rasvaan ja hiiltyneeseen likaan ja muuttaa ne helposti poistettavaksi saippualiuokseksi. TEHO Uuninpuhdistaja tarttuu tehokkaasti uunin kattoon ja seiniin, mikä varmistaa pidemmän vaikutusajan ja lyömättömän puhdistustehon. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi uunien, uuniritilöiden, keraamistentasojen, paistinpannujen yms. Tehokkaaseen puhdistukseen. Ei vaadi hankaamista, lika poistetaan helposti pyyhkimällä kostealla sienellä tai rätillä Ei vahingoita useimpia uunimateriaaleja kuten lasia, ruostumatonta terästä, eikä polttomaalattua emalia Ei kuitenkaan sovellu itsepuhdistuvien eikä jatkuvapuhdisteisten uunien puhdistukseen, ei myöskään alumiini- eikä kuparipinnoille Lämmitä uuni n. 40 C asteiseksi. Käännä virta/kaasu pois. Ravista tölkkiä hyvin ja sumuta tasainen kerros (alkaen uunin katosta, sitten seinistä ja lopuksi uunin pohjalle) n. 25 cm etäisyydeltä. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja pyyhi huolellisesti kostealla sienellä tai kankaalla. Toista käsittely tarvittaessa. Huuhtele hyvin vedellä. Lämmitä uuni kuumaksi n. 10 minuuttia ennen seuraavaa käyttöä. HUOM Älä sumuta ainetta sähkölaitteisiin Tuote on pakattu aerosolipulloon, jonka nettotilavuus on 500ml. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. Sisältää lipeää. Vain Ammattikäyttöön.

15 TEHO PUTKENAVAAJA TEHO PUTKENAVAAJA TEHO PutkenAvaaja on erittäin tehokas nestemäinen viemärinavaushappo, jota voidaan käyttää sekä ennaltaehkäisevään viemäreiden kunnossapitoon, että tukkeutuneiden putkien aukaisuun. Tuotteen sisältämä happo sulattaa nopeasti viemäriin kertyneet rasvat ja tukkeumia aiheuttavat kiinteät aineet. Se poistaa ruosteesta, saippuasta, pesuaineista, hiuksista, paperista, terveyssiteistä, lietteestä, kahvinporoista ja muista orgaanisista aineista aiheutuvat tukokset. Kaada TEHO PutkenAvaajaa varovasti, pieniä määriä kerrallaan, tukkeutuneeseen kohteeseen Anna vaikuttaa n. 5 minuuttia Huuhtele huolellisesti kylmällä vedellä Huomioi, että reagoidessaan veden kanssa TEHO PutkenAvaaja tuottaa huomattavan määrän lämpöä HUOM TEHO PutkenAvaajaa EI SAA käyttää yhdessä minkään muun aineen kanssa Vältä kosketusta kromin, alumiinin, sinkin ja lejeerinkien kanssa. Mikäli näin tapahtuu huuhtele runsaalla vedellä. TEHO PutkenAvaaja syövyttää nk. aminomuoveja. Tuote on pakattu 1 l muovipulloon. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. Käytä aina asianmukaisia silmä- ja kasvosuojaimia, sekä suojakäsineitä. Vain Ammattikäyttöön.

16 TEHO FORMULA R.T.U. TEHO FORMULA R.T.U TEHO Formula R.T.U. on käyttövalmis erittäin tehokas kaikkien pestävien pintojen, monikäyttöinen ja taloudellinen puhdistusaine kätevässä sumutinpullossa. TEHO Formula R.T.U. ei sisällä fosfaatteja, on syttymätön ja yli 90%:sesti biohajoava. Poistaa tehokkaasti likaa ja rasvaa. Ylivoimainen rasvanpoistaja ravintolakeittiöissä kaikilta kovilta pinnoilta; poistaa rasvaa ja jättää puhtaan kiiltävän pinnan. Tehokas puhdistusaine asennusjälkien poistoon esimerkiksi LVI-asennuksissa, kuten ilmastointiventtiilien puhdistuksessa. Saniteettitilojen tehokas puhditusaine, joka jättää puhtaan kiiltävän pinnan. 1. Sumuta puhdistettavalle pinnalle 2. Pyyhi kostealla sienellä 3. Lasipintoja puhdistettaessa pyyhi välittömästi liinalla välttääksesi raitojen muodostumista. Suositellaan käytettäväksi: Keittiöissä Kylpyhuoneissa Kiinteistöhuollossa Ravintoloissa Hotelleissa LVI asennuksissa Tuote on pakattu suihkepulloon, jonka nettotilavuus on 1 l. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. Vain Ammattikäyttöön.

17 ODORSTROYER HITECH CHEMICALS ODORSTROYER Odorstroyer on käyttövalmis nestemäinen hajunpoistaja ja puhdistusaine. Odorstroyer tuhoaa hajut biologisesti. Se tehoaa jopa vaikeisiin lemmikkieläinten eritteiden hajuihin. Odorstroyer sisältää kolmea erilaista bakteerikantaa, pinta-aktiivisia pesuaineita ja hajusteita. Sitä voidaan käyttää myös orgaanisten tahrojen poistoon matoista, pyykistä ja muista pestävistä kuiduista. Ei lisättyjä väriaineita. Odorstroyerin sisältämät luonnonmukaiset mikro-organismit syövät hajunaiheuttajat ja estävät näin hajujen synnyn. Lopputuloksena Hajuton Pinnat & Tekstiilit Käytetään laimentamattomana Suihkuta puhdistettavalle pinnalle tai suoraan hajunlähteeseen Kostuta puhdistettava pinta kunnolla Mikäli mahdollista harjaa tai pyyhi liinalla Anna kuivua Saatavilla myös 5 litran kanistereissa laajojen kohteiden hajunpoistoon, kuten jätehuoneet, kennelit, julkiset tilat, jne. Tuote on pakattu 1 l muovipulloon. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. Myös 5 l muovikanisteri, jossa myyntierä yksi (1) laatikko, joka sisältää 4 kanisteria.

18 Hajuton Saatavana hyvinvarustetuilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Muistatko, millaiselta tuoksuu hajuton sohva? Tai hajuton auto? On aika muistaa Ota käyttöön Hajuton Pinnat&Tekstiilit Hajuton Pinnat&Tekstiilit on miljoonan käyttökohteen tuote. Se poistaa erilaisiin pintoihin pinttyneet epämiellyttävät hajut tuhoamalla ne täysin - keinotuoksut hiiteen ja pintojen omat tuoksut kunniaan Hajuton Pinnat&Tekstiilit on räjähtävän tehokas ja helppokäyttöinen sekä ympäristöystävällinen tuote. Viljele sitä vapaasti kaikenlaisiin pintoihin niin kotiin, vapaaajan asumuksiin kuin autoihinkin, ja anna nenäsi nauttia. KÄYTTÖKOHTEET: Verhoilut ja muut tekstiilit, jäteastiat, saniteettitilat, kuljetusvälineet (henkilöautot, taksit, bussit, junat, lentokoneet), rappukäytävät, kennelit ja eläinhoitolat, jne. Tuoteseloste Hajuton Pinnat & Tekstiilit on käyttövalmis biologinen hajunpoistaja ja puhdistusaine. Se tuhoaa hajut biologisesti. Se tehoaa jopa vaikeisiin lemmikkieläinten eritteiden hajuihin. Hajuton Pinnat & Tekstiilit sisältää kolmea erillaista bakteerikantaa, pinta-aktiivisia pesuaineita ja hajusteita. Sen sisältämät luonnonmukaiset mikro-organismit syövät hajunaiheuttajat.voidaan käyttää myös orgaanisten tahrojen poistoon matoista, pyykistä ja muista pestävistä kuiduista. Soveltuu kaikille pestäville pinnoille. Roiskeet iholta huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää mm: <5% Ionittomia tensidejä. Valmistettu EU:ssa. Näin käytät 1. Käytetään laimentamattomana. 2. Sumuta runsaasti puhdistettavalle pinnalle tai hajun lähteen päälle ja anna kuivua. Sumuta uudestaan ja tarvittaessa harjaa tai pyyhi liinalla. HUOM: Kuuma vesi (yli +50 C) ja desinfiointiaineet neutraloivat tuotteen tehon. Varastointilämpötila: 4 C-40 C.

19 Hajuton Saatavana hyvinvarustetuilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Missä lattialämmitys ja kaukomatka rantsuun tai kulttuurielämysten äärelle, siellä Hajuton Viemäri Hajuton Viemäri takaa, että voit palata reissultasi kotiin - ja kylpyhuoneeseen - hymyssä nenin Hajuton Viemäri kaadetaan viemäriin, missä se estää lattialämmityksen yms. aiheuttamaa viemärin kuivumista ja siitä versoavia hajuhaittoja. Hajuton Viemäriä voit viljellä viemäriin reilulla kädellä, sillä se on ympäristöystävällinen tuote. Ja kun ihastut hajuttomaan kylpyhuoneeseesi, voit ottaa käyttöön muut koko kodin Hajuttomat KÄYTTÖKOHTEET: Asuinkerrostalot, omakotitalot, vapaaajanasunnot, ravintolat, hotellit, jne. Tuoteseloste Hajuton Viemäri on hajulukkojen ja lattiakaivojen biologinen hajunpoistaja ja kunnossapitoaine, joka hajottaa luonnonmukaisesti orgaaniset jätteet ja poistaa epämiellyttävät hajut. Sisältää luonnonmukaisia bakteerikantoja, jotka syövät orgaanisia hajunaiheuttajia viemäristä. Tuotteen koostumus takaa aineen pysymisen pitkään hajulukossa ja kohteissa, joissa viemärin käyttö on vähäistä. Roiskeet iholta huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä. Varottava aineen joutumista silmiin. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää mm: <5% Ionittomia tensidejä. Valmistettu EU:ssa. Näin käytät 1. Kaada Hajuton Viemäriä hajulukkoon tai lattiakaivoon riittävä määrä, niin että ilman kulku viemäristä estyy. Lisää tämän jälkeen noin 1 desilitra vettä. 2. Säännöllisesti käytössä olevat viemärit: Toista käsittely kolmen päivän kuluttua, tämän jälkeen 1-2 viikon välein tai tarpeen mukaan. 3. Tyhjät huoneistot ja harvoin käytetyt viemärit: Tuotetta annostellaan käyttökohteesta riippuen muutaman viikon välein. HUOM Kohteissa joissa on lattialämmitys tai muuten korkea huonelämpötila, suositellaan tuotteen lisäämistä useammin, samoin mahdollisissa ongelmakohteissa, joissa rakenteellisista virheistä johtuen huoneen korvausilma saattaa tulla viemäristä. Luonnolliset biologiset organismit toimivat tehokkaimmin korkeissa lämpötiloissa, ei kuitenkaan yli 50 C astetta. ph-arvo ihanteellisesti 6.0-8,5. Pitkäaikainen kontakti kuumaan veteen ja kemikaaleihin (erityisesti kloori ja desinfiointiaineet) saattaa heikentää tuotteen tehoa. Varastointilämpötila: 4 C-40 C.

20 Hajuton Saatavana hyvinvarustetuilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Ota mukaasi putkistojen, suodattimien ja naapurien paras ystävä, aikamme sankari, Hajuton Jätevesi Hajuton Jätevesi estää lian muodostumista putkistoihin ja hiukkasten kasaantumista imeytyskentille siirtäen hajuhaitat eilispäivän muistoiksi - ympäristöystävällisesti, totta kai. Hajuton Jätevesi pitää näin putkesi ja erityisesti naapurisi tyytyväisinä ja hymyssä suin. Se myös tehostaa pienpuhdistamoiden ja harmaavesisuodattimien toimintaa - mitä säännöllisemmin käytettynä, sen parempi. KÄYTTÖKOHTEET: Asuinkerrostalot, omakotitalot, vapaa-ajanasunnot jne. Tuoteseloste Hajuton Jätevesi on ennaltaehkäisevä biologinen putkistojen, saostusja pumppukaivojen sekä pienpuhdistamoiden puhdistus- ja kunnossapitoaine, joka hajottaa luonnonmukaisesti orgaaniset jätteet ja poistaa epämiellyttävät hajut. Hajuton Jätevesi estää myös kiintoainekovettumien syntymistä ja imeytyskenttien tukkeutumista, helpottaa kaivojen tyhjennystä ja pidentää niiden tyhjennysväliä, sekä pienentää näin kiinteistön hoitokuluja. Roiskeet iholta huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä. Varottava aineen joutumista silmiin. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää mm: <5% Ionittomia tensidejä. Valmistettu EU:ssa. Näin käytät 1. Kaada Hajuton Jätevesi hoitoainetta viemäriin säännöllisesti putkistojen ja sakokaivojen hoitamiseksi. Asuintaloissa annostelu yksi desilitra/asukas/viikko. Kuitenkin minimissään 3 desilitraa/viikko. Vapaa-ajanasunnot, jne. annostelu 2 4 desilitraa tarpeen mukaan. Ongelmakohteissa annostelua suositellaan lisättäväksi halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. HUOM Luonnolliset biologiset organismit toimivat tehokkaimmin korkeissa lämpötiloissa, ei kuitenkaan yli 50 C astetta. ph-arvo ihanteellisesti 6.0-8,5. Pitkäaikainen kontakti kuumaan veteen ja kemikaaleihin (erityisesti kloori ja desinfiointiaineet) saattaa heikentää tuotteen tehoa. Varastointilämpötila: 4 C-40 C.

21 Hajuton Saatavana hyvinvarustetuilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Tehokas, suuren suosion saavuttanut Sanibio Cerise on nyt vieläkin parempi ja tehokkaampi Hajuton Vene&VaunuWC Hajuton Vaunu&VeneWC poistaa viimeisetkin hajuhaitat lomaretkeltäsi. Sen lisäksi Hajuton Vene&VaunuWC vähentää ympäristökuormitusta, joten käyttämällä Hajutonta teet ympäristöteon Hajuton Vene&VaunuWC:n toiminta perustuu bakteerikantaan, ja tuote on täysin biohajoava. Muistathan, että parhaimmat tehot Hajuton Vene&VaunuWC:stä saat jatkuvalla ja säännöllisellä käytöllä. KÄYTTÖKOHTEET: Kaikki siirrettävät käymälät ja festarikopit, veneet, asuntoautot ja -vaunut, jne. Tuoteseloste Hajuton Vene & Vaunu WC korvaa septitankkien ja siirrettävien käymälöiden kunnossapidossa käytettävät kemialliset ympäristölle haitalliset tuotteet. Sisältää kolmea luonnonmukaista bakteerikantaa, jotka pehmentävät ja syövät orgaanisia aineita. Helpottaa käymälöiden tyhjennystä, vähentää kunnossapitokustannuksia sekä edistää jätevedenpuhdistamoiden toimintaa. Poistaa erittäin tehokkaasti epämiellyttävät hajut ja on miellyttävän tuoksuinen. Roiskeet iholta huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä. Varottava aineen joutumista silmiin. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää mm: <5% Ionittomia tensidejä. Valmistettu EU:ssa. Näin käytät 1. Kaada 1 dl Hajuton Vene & Vaunu WC:tä jokaista tankin 10 litran tilavuutta kohti tyhjään tankkiin (esim. 50 litran tankki = 5 dl Hajuton Vene & Vaunu WC:tä). 2. Lisää tankkiin puhdasta vettä n. 10% sen tilavuudesta (esim 50 litran tankki = 5 litraa vettä). HUOMIOITAVAA Hajuton Vene & Vaunu WC:tä ei saa käyttää yhdessä kemiallisten aineiden kuten happojen, emästen tai desinfiointiaineiden kanssa (neutraloiva vaikutus). Varastointilämpötila: 4 C-40 C.

22 Hajuton Saatavana hyvinvarustetuilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Hajuttomat vessakäynnit kunniaan Ota kestokumppaniksi mökille Hajuton MökkiWC Yhdessä kuorikkeen kanssa käytettynä Hajuton MökkiWC edistää kompostointia, poistaa hajut ja jättää kärpäsistä vain muiston. Hajuton MökkiWC on turvallinen ja helppokäyttöinen ja taatusti ympäristöystävällinen hajunpoistaja. Parhaimmat tehot Hajuton MökkiWC:stä saat jatkuvalla ja säännöllisellä käytöllä, joten muista sipaista Hajutonta aina kun olet kuorikkeen ripotellut KÄYTTÖKOHTEET: Kuivakäymälät/PuuCeet, maatalot, kesämökit, turkistarhat, navetat/lantalat, sikalat, ratsutilat, jne. Tuoteseloste Hajuton Mökki WC on käyttövalmis biologinen hajunpoistaja ja kompostointia edistävä aine kuivakäymälöihin. Se tuhoaa hajut biologisesti. Poistaa hajut ja karkoittaa kärpäset. Hajuton Mökki WC sisältää kolmea erillaista bakteerikantaa, pinta-aktiivisia pesuaineita ja hajusteita. Sen sisältämät luonnonmukaiset mikro-organismit syövät hajunaiheuttajat. Roiskeet iholta huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää mm: <5% Ionittomia tensidejä. Valmistettu EU:ssa.. Näin käytät 1. Käytetään laimentamattomana. 2. Sumuta runsaasti hajun lähteen päälle ja säiliön/kompostitilan pinnoille sekä tarvittaessa ympäristöön. HUOM: Kuuma vesi (yli +50 C) ja desinfiointiaineet neutraloivat Hajuton Mökki WC:n tehon. Varastointilämpötila: 4 C-40 C.

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy TEHO AIR MAX TEHO AIR MAX Omenan tuoksuinen hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin. TEHO Air Max on hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin, joka neutraloi

Lisätiedot

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy TEHO AIR MAX TEHO AIR MAX Omenan tuoksuinen hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin. TEHO Air Max on hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin, joka neutraloi

Lisätiedot

Käyttökohteet: ilmastointi ja jäähdytyskennot ( hotellit, ravintolat, kiinteistöt, lentokentät, kuntosalit, koulut, sairaalat, kaupat yms.

Käyttökohteet: ilmastointi ja jäähdytyskennot ( hotellit, ravintolat, kiinteistöt, lentokentät, kuntosalit, koulut, sairaalat, kaupat yms. Zep Foaming Coil Cleaner Kätevä aerosoli, joka pitää jäähdytyskennot ja lauhduttimet puhtaina ja varmistaa niiden tehokkaan toiminnan. Foaming Coil Cleaner on aerosoli, joka on suunniteltu ilmastointi

Lisätiedot

TEHO%TUOTTEET' Hitech'Chemicals'Finland'Oy' 6/2014'

TEHO%TUOTTEET' Hitech'Chemicals'Finland'Oy' 6/2014' TEHO%TUOTTEET' Hitech'Chemicals'Finland'Oy' 6/2014' 1 (35) HITECH CHEMICALS FINLAND OY Yleisimmät varastotuotteemme (päivitetty 10.6.2014): TEHO Air Max Omenan tuoksuinen hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin

Lisätiedot

Profex Lasinpuhdistaja

Profex Lasinpuhdistaja Profex Lasinpuhdistaja Lasinpuhdistusaine, sopii kaikille lasipinnoille, kiiltäville muoveille yms. Haihtuva aine, ei jätä jäämiä puhdistetuille pinnoille. Pyyhi pinta nukkaamattomalla liinalla tai kuivaa

Lisätiedot

Tehokemikaalit Tuoteluettelo 2015

Tehokemikaalit Tuoteluettelo 2015 1 Tehokemikaalit - tuoteluettelo Tehokemikaalit Tuoteluettelo 2015 Tehokemikaalit - tuoteluettelo 2 Sisällysluettelo 2 TEHO Air Max Omenan tuoksuinen hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin 3 TEHO Alunox

Lisätiedot

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 GREENLINE Foratia Lattianpesukapseli 2 Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3 Foratia Yleispesukapseli 4 Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 Foratia IB Imeytysjauhe 6 Foratia teline IB imeytysjauhesäkeille

Lisätiedot

!"#$%&'(())(*!!!!! +,()-.*/.)0,-123*4,52156*78*

!#$%&'(())(*!!!!! +,()-.*/.)0,-123*4,52156*78* !"#$%&'(())(*!!!!! +,()-.*/.)0,-123*4,52156*78*! ZEP 7-11 ZEP 7-11 Zep 7-11 on ammattikäyttöön suunniteltu voidemainen metallien lasikuidun ja muovien puhdistusaine joka ei sisällä happoja. Se puhdistaa

Lisätiedot

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön snmix.fi OSIENPESU AUTOT JA KULJETUS TEOLLISUUS Palvelua parhaissa merkeissä S&N Osakeyhtiö on satavuotisen historian omaava teknisen tukkukaupan monialayhtiö.

Lisätiedot

AMMATTILAISILLE AMMATTIKÄYTTÖÖN. Aerosolit ja erikoispuhdistusaineet ZEP FINLAND OY PUH. 09 4289 2230 WWW.ZEPFINLAND.FI

AMMATTILAISILLE AMMATTIKÄYTTÖÖN. Aerosolit ja erikoispuhdistusaineet ZEP FINLAND OY PUH. 09 4289 2230 WWW.ZEPFINLAND.FI AMMATTILAISILLE AMMATTIKÄYTTÖÖN Aerosolit ja erikoispuhdistusaineet ZEP FINLAND OY PUH. 09 4289 2230 WWW.ZEPFINLAND.FI FORMULA 50 R.T.U Käyttövalmis yleispuhdistusaine myös kiiltävien pintojen puhdistamiseen

Lisätiedot

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit 2009 2 Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnotteiden valmistaja. Solmaster -tuotteet

Lisätiedot

Eläinten hoitotuotteet

Eläinten hoitotuotteet Meistä Puhdistus-, suojaus- ja hoitotuotteiden Pohjoismaiden johtava valmistaja Softcare on täysin suomalainen tuotemerkki Pääkonttori sijaitsee Espoossa Vankka ammattikokemus vuodesta 1991 lähtien Luontoystävällistä

Lisätiedot

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET Toimitilojen eri pintojen säännölliseen puhdistukseen ja hoitoon. Vahvat tiivisteet lattioiden, ikkunoiden, märkätilojen yms. puhdistukseen. Ikaroksella on täydellinen ja korkealuokkainen sarja puhdistusaineta

Lisätiedot

CARAT TUOTESARJA LASINPESU RUOSTEENIRROTTAJA SILICON

CARAT TUOTESARJA LASINPESU RUOSTEENIRROTTAJA SILICON LASINPESU CARAT LASINPESU puhdistaa erittäin tehokkaasti lasi- ja peilipinnat. Lisää liikenneturvallisuutta poistamalla tuulilasista häiritsevän rasva- ja likakalvon. Huom! Soveltuu myös muiden kovien

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. HomCare Finland Oy:n ranskalainen yhteistyökumppani on LUONTO ON TULEVAISUUTEMME Bioaktiivisten

Lisätiedot

8.4 Autonhoitotuotteet

8.4 Autonhoitotuotteet 8. KEMIKAALIT 8.4 Autonhoitotuotteet 392 tilaukset@ikaros.fi KEMIKAALIT ULKOISEEN AUTONHUOLTOON KAIKENTYYPPISTEN AJONEUVOJEN PUHDISTUKSEEN Tehokkaat aineet ajoneuvojen pesuun, niin korin kuin hytin sekä

Lisätiedot

Kehittyneet puhdistus- ratkaisut. Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen

Kehittyneet puhdistus- ratkaisut. Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen Kehittyneet puhdistus- ratkaisut Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen 2271.indd 3 Oikeat ratkaisut Kaikkiin sovelluksiin Loctite 7012 Mekaanisten osien puhdistus Allaspesuaine Yleispuhdistusaine

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T Puhelin (03) 780 2363 465 019 ML Maalarinliuotin SIVU 2 l PESU- JA PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Mikrobiologia Tutkii bakteerien, sienten, levien ja alkueläinten elintoimintoja ja hyödyntämistä.

Lisätiedot

Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS

Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS SIIVOUSVÄLINEET 1. siivousvaunu 2. sanko (siivoussanko) 3. jätesäkki 4. kuivain - Voit kuivata ikkunat, peilit ja lattiat. 5. lattiamoppi ja pyyhe 6. ikkunanpesin - Voit pestä

Lisätiedot

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön!

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! PESUAINEET Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! TIKKURILAN PESUAINEET PERUSTEELLISEEN PUHDISTUKSEEN Oikealla esikäsittelypesulla varmistat maalaus systeemin toimivuuden

Lisätiedot

KEMIALLINEN WC KÄYTTÖOHJE

KEMIALLINEN WC KÄYTTÖOHJE KEMIALLINEN WC KÄYTTÖOHJE 1. Ominaisuudet a. valmistettu korkealaatuisesta polyeteenistä b. täysin omavarainen c. ei vaadi ulkoisia liitäntöjä d. varmatoimiset lukot ja saranat e. kaikki osat käyttäjän

Lisätiedot

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 308010 Essex Vannehoito 0,5 L 220002 Essex Ikkunanpuhdistus 0,5 L 245002 Essex Hyönteispuhdistus 0,5 L 304002 Essex Pikavaha 0,5 L 302002 Essex Super

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). KEMIKAALIT AUTONHOITO AUTONHOITOAINEET Ajoneuvojen pesuun, vahaukseen, kiillotukseen ja pintojen hoitoon Kaikentyyppisten ajoneuvojen pesuun ja pintojen hoitoon. Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine

Lisätiedot

TEHO-TUOTTEET. Hitech Chemicals Finland Oy

TEHO-TUOTTEET. Hitech Chemicals Finland Oy Hitech Chemicals Finland Oy 9/2017 1 (57) HITECH CHEMICALS FINLAND OY Yleisimmät varastotuotteemme (päivitetty 19.9.2017): TEHO Air Max Omenan tuoksuinen hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin 2 TEHO

Lisätiedot

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Soft Protector Oy on kotimainen, Espoossa toimiva suoja-, hoito- ja pesuaineiden valmistaja. Olemme keskittyneet sisä- ja ulkokalusteiden ja kodin hoitotuotteisiin.

Lisätiedot

VAATTEET - Puhdistaminen

VAATTEET - Puhdistaminen VAATTEET - Puhdistaminen Uuden vaatteen pinnassa on vettähylkivä käsittely, jonka ansiosta vesi valuu pois. Lika ja normaalit pesuaineet tukkivat ajan kuluessa tämän käsittelyn ja vaatteen päällikangas

Lisätiedot

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona PESUAINEET Piha-aidalla kukkii home, terassi näyttää kulahtaneelta ja peltikatollekin pitäisi tehdä jotain. Armas aurinko paljastaa puhdistamista, pesua ja huoltoa kaipaavat pinnat. Huolellisella pesulla

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisempi vaihtoehto -miksi? Vaarallisten kotitaloustuotteiden riskit (video) Käytä turvallisinta tuotetta Lue tuoteselosteet Käytä hajuttomia

Lisätiedot

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta!

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! Kädet joutuvat päivittäin tekemisiin monien rasittavien tekijöiden kanssa. Esim. ärsyttävät aineet,

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on johtava yksityinen pohjoismainen teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnoitteiden

Lisätiedot

CLEN ECR-Ecopesuri. Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen

CLEN ECR-Ecopesuri. Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen CLEN ECR-Ecopesuri Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen CLEN ECR-Ecopesuri -järjestelmä CLEN ECR-Ecopesuri yhdistää painepesurin puhdistustehon ympäristölle ei-haitallisiin puhdistaviin

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet 50 vuotta Käsien puhdistusja hoitotuotteet KÄSIHYGIENIA Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille.

Lisätiedot

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm Peili- ja ikkunaliina Ultimate 1402005, koko 40x40 cm Ikkunan ja peilin pesu vaatii erikoisliinan, jotta lopputulos olisi kirkas ja raidaton. Ultimate peili- ja ikkunaliinalla on loistavat ominaisuudet

Lisätiedot

MULTISPRAY TUOTEKUVAUS

MULTISPRAY TUOTEKUVAUS MULTISPRAY TUOTEKUVAUS MULTISPRAY-suihke on korkealuokkainen yleistuote: se poistaa kosteutta, voitelee, irrottaa ruostetta, irrottaa kiinni juuttuneita osia, puhdistaa, suojaa sekä estää korroosiota.

Lisätiedot

Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste

Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste P3-topax 56 Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste OMINAISUUDET Erinomainen poistamaan mineraalisaostumia Poistaa hyvin rasvaa ja proteiinia Erittäin tehokas matalissa konsentraateissa Parannellut

Lisätiedot

TEHO-TUOTTEET. Hitech Chemicals Finland Oy

TEHO-TUOTTEET. Hitech Chemicals Finland Oy Hitech Chemicals Finland Oy 11/2018 1 (71) HITECH CHEMICALS FINLAND OY Yleisimmät varastotuotteemme (päivitetty 7.11.2018): TEHO Air Max Omenan tuoksuinen hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin 4 TEHO

Lisätiedot

PENOSIL GOLDGUN ja GOLDGUN WINTER

PENOSIL GOLDGUN ja GOLDGUN WINTER PENOSIL GOLDGUN ja GOLDGUN WINTER Korkea- ja tasalaatuinen pistoolivaahto, joka sopii myös erittäin vaativalle käyttäjälle sekä erittäin ankariin olosuhteisiin. Hyvin tasainen ja tiheärakenteinen vahva

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

GROJET E r i k o i s t u o t t e e t A m m a t t i k ä y t t ö ö n Tuulahdus Suomalaista Puhtautta TUOTEKUVASTO

GROJET E r i k o i s t u o t t e e t A m m a t t i k ä y t t ö ö n Tuulahdus Suomalaista Puhtautta TUOTEKUVASTO GROJET E r i k o i s t u o t t e e t A m m a t t i k ä y t t ö ö n Tuulahdus Suomalaista Puhtautta TUOTEKUVASTO Sisällysluettelo Yritysesittely sivu 3 Desinfiointiaineet sivu 4 Lattiapintojen puhdistusaineet

Lisätiedot

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE PITKÄIKÄINEN SUOJA PINNOILLE KÄYTTÖKOHTEET: Lattiapinnat kuten puu-, laatta-, kivi- ja muovipintaiset lattiat Metallipinnat Posliiniset ja keraamiset

Lisätiedot

LAATUA JA TEHOKKUUTTA LASINPESUNESTEET JÄÄHDYTINNESTEET LIUOTINPESUAINEET

LAATUA JA TEHOKKUUTTA LASINPESUNESTEET JÄÄHDYTINNESTEET LIUOTINPESUAINEET LAATUA JA TEHOKKUUTTA LASINPESUNESTEET JÄÄHDYTINNESTEET LIUOTINPESUAINEET nordicproducts.fi TALVILASINPESUNESTEET ETANOLIPOHJAISET Lasinpesunestetiiviste -50 C Lasinpesunestetiiviste Nordic -50 C poistaa

Lisätiedot

Liuottimet KORKEALAATUISET LIUOTTIMET AMMATTILAISILLE

Liuottimet KORKEALAATUISET LIUOTTIMET AMMATTILAISILLE Liuottimet KORKEALAATUISET LIUOTTIMET AMMATTILAISILLE Liuottimet STANDARD LIUOTTIMET ORASOLV B Nopeasti haihtuva liuotin Korkealaatuinen, tehokkaasti tunkeutuva hiilivetyliuotin tehokkaaseen rasvaisen

Lisätiedot

Päivittäinen jalkineiden hoito

Päivittäinen jalkineiden hoito JALKINEIDEN HOITO 1. Perehdy jalkineiden hoidon ohjeisiin. 2. Tunnista jalkineiden materiaali ja puhdista jalkineet ohjeen mukaan. 3. Suojaspray suihkutetaan kengille ulkona. Suihkutusetäisyys kengistä

Lisätiedot

AKTIIVISTA PUHDISTUSTA BIOTEKNOLOGIAN AVULLA

AKTIIVISTA PUHDISTUSTA BIOTEKNOLOGIAN AVULLA aktiiviset bakteerit ja entsyymit AKTIIVISTA PUHDISTUSTA BIOTEKNOLOGIAN AVULLA Nilfisk Biobact on ympäristöystävällinen puhdistusaine, jonka teho perustuu mikrobeihin ja entsyymeihin. BIOBACT CLEAN YLEISPUHDiSTUSAINE

Lisätiedot

Tervetuloa. Polttoainelinjaston huolto, nykyaikaiset polttoaineet ongelmineen

Tervetuloa. Polttoainelinjaston huolto, nykyaikaiset polttoaineet ongelmineen Tervetuloa Polttoainelinjaston huolto, nykyaikaiset polttoaineet ongelmineen Koneiden yleisimmin käyttämät polttoaineet Diesel Bensiini 2T Bensiini Diesel ja Bensiini Suomessa ja EU:ssa (muuta ei saatavana)

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa!

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBER comp Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBERcomp KUMIMAALISPRAY RUBBERcomp kumimaalispray on helposti levitettävä, monikäyttöinen, ilmakuivuva erikoiskumipinnoite. Se suojaa käsiteltävän pinnan

Lisätiedot

cleandoctor.fi RugDoctor SteamPro höyrypesurin käyttöohje

cleandoctor.fi RugDoctor SteamPro höyrypesurin käyttöohje 1 cleandoctor.fi RugDoctor SteamPro höyrypesurin käyttöohje 1 Pesukoneen kuori kestävää muovia 2 Likavesisäiliö (17) 3 Kantokahvasyvennys 4 Johto 5 Painemittari 6 Pidike likavesisäiliölle 7 Varoitusvalo

Lisätiedot

Tiivistysaineet Ilmastointi

Tiivistysaineet Ilmastointi Tiivistysaineet Ilmastointi Tiivistysaineet Ilmastointi Tuotantolaitoksella Getingessä valmistetaan ABRAn tiivistysaineita muun muassa ilmastointialalle. Sunchem kykenee vastaamaan useimpiin tarpeisiin

Lisätiedot

Monipuoliseen puuliimaukseen

Monipuoliseen puuliimaukseen Monipuoliseen puuliimaukseen A14 BISON PU-TimberMax Express Polyuretaani Puuliima D4 5min 310ml Erittäin npea ja vahva polyuretaanipuuliima sisä- ja ulkokäyttöön. Hyytelömäinen, läpinäkyvä, (meri)veden

Lisätiedot

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet SALAMANTERI OS200 Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Turvaohjeet... 3 3. Asennus... 3 4. Laitteen kuljetus ja siirto... 3 5. Käyttöpaneeli... 4 6. Käyttö... 4 7. Puhdistus ja

Lisätiedot

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26 K 4 Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

Oy Findock International Inc. Osoite: 65230 Riimutie 13 Vaasa Finland Puhelin: +358(0)44 3788 554 Y-tunnus: FI2317336-9

Oy Findock International Inc. Osoite: 65230 Riimutie 13 Vaasa Finland Puhelin: +358(0)44 3788 554 Y-tunnus: FI2317336-9 FINCHEM -teollisuuskemikaalit Finchem teollisuuskemikaalien tuoteperhe muodostaa yhtiön yhden vankan tukijalan. Valikoimamme kattaa ammattikäyttöön kehitettyjä luontoystävällisiä kemikaalitiivisteitä lähinnä

Lisätiedot

Esittele kotisi. probiooteille! Life is in the air

Esittele kotisi. probiooteille! Life is in the air Esittele kotisi probiooteille! Life is in the air Me täällä Airbioticsillä suhtaudumme intohimoisesti perheisiin, lemmikkieläimiin, maapalloon, ja terveelliseen elämäntapaan. Jopa 90% päivittäisestä ajastamme

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Laimenna Suihkuta Odota Nauti

Tuoteluettelo. Laimenna Suihkuta Odota Nauti Tuoteluettelo Laimenna Suihkuta Odota Nauti TuotekoodiEANVE TuotekoodiEANVE Puhdas Katto Laimennus: 1osaliuosta,2osaavettä IM202202 1L IM202203 5L 6 3 Puhdas Julkisivu Laimennus: 1osaliuosta,2osaavettä

Lisätiedot

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi SUPI-SAUNATUOTTEET Löydä oma löylytunnelmasi Supi-sarjan tuotteilla luot saunaasi tunnelmaa ja suojaat sen kauniisti. Samalla saunasi pysyy pitkään helppohoitoisena. Löydä Supi-perheestä monipuoliset tuotteet

Lisätiedot

Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet

Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet SISÄLLYS SISÄLLYS 2 YLEISTÄ 3 ASENNUKSEN AIKAINEN PESU 4 ASENNUKSEN JÄLKEINEN PUHDISTUS 4 GRAFFITISUOJAUS 4 TAHRANPOISTO 4 HUOLTOPUHDISTUS

Lisätiedot

Käsien puhdistusja hoitotuotteet

Käsien puhdistusja hoitotuotteet Käsien puhdistusja hoitotuotteet Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille. Tuotteet täydentävät

Lisätiedot

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin . Tämä on sähköinen henkilökohtainen lämmitin loimuavalla liekkiefektillä. Lämmittimen toimintaperiaate on kierrättää ilma lämmityselementtien läpi ja puhaltaa ulos lämmintä ilmaa. Turvallisuusohjeet 1.

Lisätiedot

AERO CLEANER TUOTEKUVAUS

AERO CLEANER TUOTEKUVAUS AERO CLEANER TUOTEKUVAUS Puhdistusaine vaahtomuodossa öljylle rasvalle, tahroille, palamisjäämille ym. Puhdistaa tehokkaasti metallin, kromin, mallatut pinnat, muovin jne. KÄYTTÖOHJE Levitä ainetta puhdistettavalle

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 11. ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit

MAALILINJA NEUVOO 11. ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet puulattiat... 4 Vanhat puulattiat... 5 2 NIKSIT 1.1 Ennen käsittelyä Tarkista aina lattiapintojen kunto ja tee tarvittavat

Lisätiedot

Puhdasta ympäristön ehdoilla. Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti.

Puhdasta ympäristön ehdoilla. Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti. Puhdasta ympäristön ehdoilla Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti. Betonijäämistä eroon ilman happoja Me Soledolla valmistamme, kehitämme

Lisätiedot

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen!

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN ULOS&SISÄLLE ULOS&SISÄLLE Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! Aina oikea maali metallille! Hammerite Hammerite metallimaaleilla voidaan käsitellä kaiken tyyppisiä metallipintoja

Lisätiedot

Harjoitus 7. Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus

Harjoitus 7. Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus Harjoitus 7 Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus Auton pesu on yksi tärkeimmistä auton säännölliseen huoltoon liittyvistä toimenpiteistä. Säännöllisellä pesulla ja kausivahauksilla auton maalipinta

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 07. KATOT ja metallipinnat ulkona

MAALILINJA NEUVOO 07. KATOT ja metallipinnat ulkona MAALILINJA NEUVOO 07 KATOT ja metallipinnat ulkona Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet maalattavat pinnat... 4 Vanhat maalattavat pinnat... 6 2 NIKSIT 1.1 Ennen käsittelyä NIKSIT Hyvä käsittelylämpötila

Lisätiedot

GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO

GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO Sisällysluettelo Yritysesittely sivu 3 Harjattomien ja harjakoneiden Pesuaineet

Lisätiedot

Remontointi ja kodinhoito tuotteet

Remontointi ja kodinhoito tuotteet Remontointi ja kodinhoito tuotteet Helpota elämääsi! www.softcare.fi Mitä on uusi Softcare-teknologia Softcaren tuoteajattelun ydin on tehokkuus yhdistyneenä turvallisuuteen ja luontoystävällisyyteen.

Lisätiedot

KEMIKAALIT & PUHDISTUSAINEET

KEMIKAALIT & PUHDISTUSAINEET Oikein valitut kemikaalit varmistavat käyttäjien terveyden ja hyvinvoinnin. KEMIKAALIT & PUHDISTUSAINEET Ikaroksen kemikaalien tuotevalikoima on valittu erityisesti suoritukykyä, terveysvaikutuksia, käyttötaloudellisuut-

Lisätiedot

Tuotteet Tuotteet autokorikorjaukseen autokorikorjaukseen www.fi nnsco.fi

Tuotteet Tuotteet autokorikorjaukseen autokorikorjaukseen www.fi nnsco.fi Tuotteet autokorikorjaukseen www.finnsco.fi Liimat ja liimaustarvikkeet Metalliliima EPOX-90 musta, 220 ml Vahva epoksipohjainen autokoriliima Korin teräs ja peltiosien liimauksiin Sisältää lasikuulia,

Lisätiedot

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29 K 4 PREMIUM Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

TECSOL JÄÄNSULATUSAINEET

TECSOL JÄÄNSULATUSAINEET TECSOL ICE-34 TECSOL ICE-54 TECSOL JÄÄNSULATUSAINEET Tecsol-34 on hiutalemainen jäänsulatusaine, joka on kehitetty nopeaan ja tehokkaaseen jään ja lumen sulatukseen. Tuote on magnesium perustainen, joka

Lisätiedot

Painepesurit K 5 Premium

Painepesurit K 5 Premium Painepesurit K 5 Premium Pesurissa on taloudellinen ja kestävä vesijäähdytetty moottori. Tehokas pesuri monipuoliseen käyttöön. Letkukela pitää korkeapaineletkun järjestyksessä. Vakiovarusteet: Integroitu

Lisätiedot

LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET

LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET Hoito ja suojaus (Puusepänteollisuus ry:n huonekalujen hoito-ohjeista) Nihkeä- tai kosteapyyhintä neutraalissa pesunesteessä kostutetulla siivouspyyhkeellä. Kosteapyyhinnän jälkeen

Lisätiedot

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11 K 2 CAR & HOME Kompakti ja näppärä painepesuri on erittäin monipuolisesti varusteltu. vakiona on 4 m paineletku suihkuputki ja rotojet suutin. Autosetti sisältää pesuharjan ja 0,3 l vaahtosuuttimen sekä

Lisätiedot

Aktiiviklooria sisältävä nestemäinen, emäksinen vaahtopesu- ja desinfiointiaine elintarviketeollisuudelle

Aktiiviklooria sisältävä nestemäinen, emäksinen vaahtopesu- ja desinfiointiaine elintarviketeollisuudelle P3-topax 66 Aktiiviklooria sisältävä nestemäinen, emäksinen vaahtopesu- ja desinfiointiaine elintarviketeollisuudelle Ominaisuudet poistaa tehokkaasti rasva- ja proteiinilikaa tuhoaa tehokkaasti bakteereja

Lisätiedot

Käyttö ja hoito. Silestone & ECO Line Colour-sarja

Käyttö ja hoito. Silestone & ECO Line Colour-sarja Käyttö ja hoito Silestone & ECO Line Colour-sarja 9 Käyttö ja hoito Silestone & ECO Line Colour-sarja General Usage Advice Yleisiä käyttöohjeita Alhaisen huokoisuutensa ansiosta Silestonen ja ECO Line

Lisätiedot

Uudet SKAI - verhoilut

Uudet SKAI - verhoilut Verkkokauppa Menu Palvelut» Materiaalivaihtoehdot Uudet SKAI - verhoilut Kestävää, ylellistä ja trendikästä Lojer-tuotteiden verhoiluissa käytetään korkealaatuista ja iholle miellyttävän tuntuista SKAIkeinonahkaverhoilua.

Lisätiedot

Vaaratilanteiden ehkäiseminen työympäristössä Sokos Hotel Lakeus, Seinäjoki Christer Lundström

Vaaratilanteiden ehkäiseminen työympäristössä Sokos Hotel Lakeus, Seinäjoki Christer Lundström Vaaratilanteiden ehkäiseminen työympäristössä Sokos Hotel Lakeus, Seinäjoki 27.10.2016 - Christer Lundström Vaarasta varoittaminen - varoitusmerkit Fysikaaliset vaarat DPD symboli VANHA Räjähtävät Itsereaktiiviset

Lisätiedot

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23 K 2 PREMIUM HOME Pienen kokonsa ansiosta painepesuri on näppärä käytössä ja vie hyvin vähän säilytystilaa. Varusteet: T 50 terassipesuri, jolla tasopinnat puhdistuvat kätevästi ilman roiskeita, puhditusainetiiviste

Lisätiedot

ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN

ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN HENKILÖHYGIENIA ALOE SILK IHOVOIDE Pehmentävä ja kosteuttava ihovoide koko keholle. Aloe Vera-kasvin uutetta, jojobaöljyä ja E-vitamiinia sisältävä voide parantaa pikku haavat

Lisätiedot

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Tuotteen ominaisuudet 2 tehotasoa 800W/1200W PTC-lämpöelementti Alhainen melutaso Kaksinkertainen ylikuumenemissuoja Kaatumissuoja Irroitettava ilmansuodatin

Lisätiedot

Kiinteistönomistajan ja asukkaan välinen. vastuunjakotaulukko 2.12.2015. Lämmitys. Ilmanvaihto

Kiinteistönomistajan ja asukkaan välinen. vastuunjakotaulukko 2.12.2015. Lämmitys. Ilmanvaihto Kiinteistönomistajan ja asukkaan välinen 2.12.2015 vastuunjakotaulukko Tämä taulukko määrittelee asukkaan ja kiinteistön omistajan väliset vastuut asunnon hoidossa. Epäselvissä tilanteissä ota yhteyttä

Lisätiedot

Puhdasta korkeapaineella. Ohjeita korkeapainepesurin käyttöön

Puhdasta korkeapaineella. Ohjeita korkeapainepesurin käyttöön Puhdasta korkeapaineella Ohjeita korkeapainepesurin käyttöön Sisältö Luonnollisesti korkeapaineella s. 3 Miten korkeapainepesuri toimii s. 4 Käyttökohteet s. 5 Suomi Miten puhdistan sammaloituneet pihalaatat

Lisätiedot

90 mm HALK. G-42002-O 93,00 100 mm LEV. 90 mm HALK. G-42001-O 58,00 50 mm LEV. 90 mm HALK. 100 mm LEV.

90 mm HALK. G-42002-O 93,00 100 mm LEV. 90 mm HALK. G-42001-O 58,00 50 mm LEV. 90 mm HALK. 100 mm LEV. POLY-PTX HIOMA-, KIILLOTUS- JA HARJAUSKONE TASOILLE JA PUTKILLE TUOTE nro /kpl 240 V, 50-60 Hz, 1750 W NOPEUDEN SÄÄDÖLLÄ 1000-3500 RPM PAINO: 3,3 kg PYÖRÖJEN HALKAISIJA 90-115mm VALMISTUSMAA: SAKSA HIOMA-

Lisätiedot

SÄILYTÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN.

SÄILYTÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN. LUE TÄMÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOA. OHJEITA NOUDATTAMALLA SAAT PARHAAN TU- LOKSEN JA VOIT KÄYTTÄÄ LAITETTA TURVALLISESTI. SF TURVAVAROITUKSIA - Varmista pakkauksen poistamisen

Lisätiedot

OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA

OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA 1 SISÄLLYSLUETTELO ASEPTIIKKA 3 VAROTOIMET 3 VALMISTAUTUMINEN DOULAUKSEEN 4 SAAPUMINEN SAIRAALAAN 4 KÄSIENPESU 5 SUOJAKÄSINEET 5 KÄSIENPESUOHJE 6 KÄSIDESINFEKTIO 7 SYNNYTYSSALISSA

Lisätiedot

Desinfiointi ja kunnossapito

Desinfiointi ja kunnossapito DESINFIOINTI Laerdal-nuken kasvojen desinfiointi On suositeltavaa antaa kaikkien opiskelijoiden käyttöön omat nuken kasvot. Tällöin dekontaminaatiota ei tarvitse suorittaa opiskelijoiden välillä. Kaikki

Lisätiedot

BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN

BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN Muut tuotteet BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN Tuotekoodit: ST98 AirCare 20, seinämalli, 10-20m² tilaan ST74 AirCare 30, seinämalli, 20-30m² tilaan Biozone ilmanpuhdistimet poistavat tehokkaasti hajut sekä

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer + verkko, kuivumisaika

Lisätiedot

MUISTILISTA MUUTTOSIIVOUKSEEN

MUISTILISTA MUUTTOSIIVOUKSEEN MUISTILISTA MUUTTOSIIVOUKSEEN www.moveria.fi. Katso myös www.moveria.se/blogg Valmistelu Tyhjennä koko asunnon huonekalut, muuttolaatikot ja kaikki tavarat, jotka vielä ovat kaapeissa ja laatikoissa. Muista

Lisätiedot

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26 K 3 Näppärä, pystymallinen painepesuri sopii peruskäyttöön kotioloissa. Kätevä varusteiden pikaliitäntä helpottaa käyttöä. Vakiovarusteena Vario Power-suihkuputki paineen säädöllä sekä Rotojet-turbosuutin,

Lisätiedot

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet { STIHL AK 10, 20, 30 Turvallisuusohjeet suomi Sisällysluettelo Alkuperäisen käyttöohjeen käännös Painettu kloorittomalle paperille. Painovärit sisältävät kasviöljyjä, paperi on kierrätyskelpoista. 1

Lisätiedot

LITOCHROM STARLIKE. Käyttökohteet:

LITOCHROM STARLIKE. Käyttökohteet: LITOCHROM STARLIKE Kaksikomponenttinen epoksikiinnitys- ja saumausaine keraamisille seinä- ja lattialaatoille sekä keraamisille että lasimosaiikeille.. Kiinnitysaineena käytettäessä, alustan tulee olla

Lisätiedot

AKTIIVISTA PUHDISTUSTA BIOTEKNOLOGIAN AVULLA

AKTIIVISTA PUHDISTUSTA BIOTEKNOLOGIAN AVULLA aktiiviset bakteerit ja entsyymit AKTIIVISTA PUHDISTUSTA BIOTEKNOLOGIAN AVULLA BAKTEERIARMEIJA, JOKA POISTAA SEKÄ HAJUN ETTÄ LIAN Aktiiviset bakteerit & entsyymit Nilfisk Biobact on ympäristöystävällinen

Lisätiedot

Bake-Off uuni METOS BISTROT 434-10 4560506. Käyttöohjeet. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta

Bake-Off uuni METOS BISTROT 434-10 4560506. Käyttöohjeet. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta Bake-Off uuni METOS BISTROT 434-10 4560506 Käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Asennus... 3 3. Käyttö... 3 3.1. Käyttöönotto...3 3.2

Lisätiedot