Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä"

Transkriptio

1 1 (8) Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä Suomen metsäkeskus Julkiset palvelut y-tunnus Aleksanterinkatu 18 A, PL Lahti Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Rekisterin pitäjinä toimivat Suomen metsäkeskuksen johtaja ja alueyksiköissä toimivat aluejohtajat. Valtakunnallinen yhteystieto Vaihde Tai suoraan julkisen palvelun alueet Rannikon alue Maistraatinportti 4 A, HELSINKI, vaihde Lounais-Suomen alue Kuralankatu 2, TURKU, vaihde Hämeen-Uudenmaan alue Aleksanterinkatu 18 A, LAHTI, vaihde Kaakkois-Suomen alue Sammonaukio 4, KOTKA, vaihde Pirkanmaan alue Näsilinnankatu 48 D, TAMPERE, vaihde Etelä-Savon alue Mikonkatu 5, MIKKELI, vaihde Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alue Huhtalantie 2, SEINÄJOKI, vaihde Keski-Suomen alue Kauppakatu 19 B, JYVÄSKYLÄ, vaihde Pohjois-Savon alue Piispankatu 12, KUOPIO, vaihde Pohjois-Karjalan alue Siltakatu 20 B, JOENSUU, vaihde Kainuun alue Kauppakatu 25 A, KAJAANI, vaihde Pohjois-Pohjanmaan alue Rautionkatu 2 C, OULU, vaihde Lapin alue Hallituskatu 22, ROVANIEMI, vaihde

2 2 (8) Rekisterin nimi Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Metsätietojärjestelmästä on säädetty laissa Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä (419/2011). Tietojärjestelmään sovelletaan myös henkilötietolakia (523/1999) ja lakia viranomaisen toiminnan julkisuudesta (621/1999). Tietojärjestelmän henkilötiedot muodostavat henkilörekisterin. Rekisteri on Suomen metsäkeskuksen Julkisten palvelujen yksikön käytössä. Henkilötietoja käytetään hoidettaessa julkisia hallintotehtäviä, joista säädetään laissa Suomen metsäkeskuksesta (418/2011). Tällaisia tehtäviä ovat metsävaratietojen päivitys, yksityisten maanomistajien neuvonta, koulutus ja tiedotus, Metsäkeskukselle kuuluvien hallintoasioiden hoitaminen, suunnittelu- ja selvitystehtävät sekä erilaiset metsiin perustuvien elinkeinojen, metsien monimuotoisuuden säilymisen ja muun ympäristönsuojelun edistämiseen liittyvät tehtävät. Hallintoasioita koskevia tietoja saa käsitellä myös tilastollisiin tarkoituksiin ja tiedoista saa tuottaa muitakin tietoaineistoja, joista yksittäistä henkilöä koskevat tiedot eivät ole tunnistettavissa. Rekisterin tietosisältö Rekisteri koostuu sähköisestä automaattisen tietojenkäsittelyn avulla ylläpidettävästä tiedosta ja paperimuotoisesta asiakirja-arkistosta. Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä annetun lain mukainen metsätietojärjestelmä muodostuu seuraavista tiedoista: 1) Suomen metsäkeskuksesta annetun lain 8 :ssä säädettyihin julkisiin hallintotehtäviin liittyviä hallintoasioita koskevista tiedoista; 2) luonnollisiin henkilöihin liittyvistä metsävaratiedoista; 3) kiinteistöjen omistajuutta ja hallintaa koskevista luonnollisiin henkilöihin liittyvistä tiedoista; ja 4) luonnollisiin henkilöihin liittyvistä asiakastiedoista. Tietojärjestelmään tallennetaan henkilötietojen lisäksi muita järjestelmän käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia tietoja. Tietojärjestelmä (atk) -rekisterin rakenne Metsätietojärjestelmä koostuu toisiinsa kytkeytyvistä tietokannoista ja käyttöliittymistä. Metsätietoja ylläpidetään Metsätietokannassa (Meti), metsävaratietokannassa (Aarni) ja AHJO-asiakkuustietokannassa. Metin, Aarnin ja Ahjon tietoja yhdistellään Julkaisukannassa. Metsään.fi-asiointipalvelu hyödyntää Julkaisukannan ja Ahjon tietoja. Meti-kanta sisältää metsälain ja kestävän metsätalouden rahoituslain toimeenpanoon ja valvontaan liittyvää ominaisuus- ja sijaintietoa, kiinteistö- ja omistajatietoa sekä metsikkötietoa (kuviokohtaiset metsäsuunnitelmatiedot). Lisäksi Meti-kannassa on muilta organisaatioilta saatua paikkatietoa, muun muassa peruskartta, kiinteistöt, Natura- ja luonnonsuojelualueet, tietoa uhanalaisten kasvi- ja eläinlajien esiintymistä, tietoa pohjavesialueista, tietoa muinaismuistokohteista sekä kuntien kaavoitustietoa. Meti-kantaa hyödynnetään käyttöliittymien kautta. Tietojärjestelmiä ovat asiakas- ja kiinteistötietojärjestelmä (Aste), metsälakijärjestelmä (Masto), kestävän metsätalouden rahoituslakijärjestelmä (Kemera) ja maastotarkastusten tietojärjestelmä (Virta, Hirvi-Virta) sekä näihin kytkeytyvä karttajärjestelmä.

3 3 (8) Rekisterin tietosisällön kuvaus Asiakas- ja kiinteistötieto (Aste) Asiakas- ja metsänomistajatiedot: Nimi, henkilötunnus tai Y-tunnus, osoitetiedot, sähköposti, pankkiyhteys, äidinkieli, metsänhoitomaksuvelvollisuus, verkkometsäsuunnitelman tilaustiedot sekä asiakkaiden ja omistajien ryhmittelytunnuksia. Tiedot kiinteistöistä ja niiden omistussuhteista Tietoa kiinteistöön liittyvistä rajoitteista Metsälakitieto (Masto) sekä vastaava paperiarkisto Tiedot metsälain mukaisista sähköisesti tai paperilla saapuneista metsänkäyttöilmoituksista ja taimikon perustamisilmoituksista ( saakka). Sähköisesti saapuneet ilmoitukset tallentuvat tiedonsiirtopalveluun (.xmltiedostona) ja Masto-tietotauluihin. Paperilla saapuneet ilmoitukset tallennetaan Masto-järjestelmään ja lomakkeet arkistoidaan. Metsänkäyttöilmoitus sisältää metsänomistajan nimi- ja yhteystiedot, kiinteistötiedot, hakkuuoikeuden haltijan, ilmoituksen tekemiseen valtuutetun sekä ilmoituksen laatijan nimi ja yhteystiedot sekä kohteen sijaintitiedon. Ilmoitukseen sisällytettävistä tiedoista on säädetty maa- ja metsätalousministeriön asetuksella metsänkäyttöilmoituksesta (1320/2013). Paperiarkistoon kootaan myös metsälain valvontaan ja toimeenpanoon liittyvät mahdolliset muut asiakirjat, esimerkiksi kuulemiseen, sopimukseen, velvoittavaan päätökseen ja Maaseutuvirastolle tehtävään esitykseen liittyvät dokumentit. Kestävän metsätalouden rahoituslakitieto (Kemera) sekä vastaava paperiarkisto Tiedot kestävän metsätalouden rahoituslain (1094/1996) mukaisista rahoitushakemuksista, hankesuunnitelmista, toteutusilmoituksista, rahoituspäätöksistä ja maksatuksista sekä Riistavahinkolain (105/2009) mukaiset tiedot hirvieläinvahinkojen korvaushakemuksista ja maksatuksista. Sähköisesti saapuneet asiakirjat tallentuvat tiedonsiirtopalveluun (.xmltiedostona) ja Kemera-tietotauluun. Paperilla saapuneet hakemukset tallennetaan Kemera-järjestelmään ja lomakkeet arkistoidaan. Hakemukset sisältävät metsänomistajan, asiamiehen ja vastuuhenkilön nimi- ja yhteystiedot, kiinteistötiedot sekä tuen, lainan tai korvauksen saajan nimi- ja pankkitilitiedot sekä kohteen sijaintitiedon. Paperiarkistoon kootaan myös rahoituslain valvontaan ja toimeenpanoon liittyvät muut asiakirjat, esimerkiksi kuulemiseen, vapaaehtoiseen takaisinperintään ja Maaseutuvirastolle tehtävään esitykseen liittyvät dokumentit. Maastotarkastusten tieto (Virta, Hirvi-Virta) Tunnistetiedot kaikista metsälaki- ja rahoituslakitietokantoihin tallennetuista hankkeista, suunnitelmista ja ilmoituksista sekä tiedot maastotarkastusten tuloksista. Virta-tietotaulut sisältävät tiedot kestävän metsätalouden rahoituslain mukaisista hakemusten, suunnitelmien ja toteutusilmoitusten tarkastuksista, metsälain mukaisista ilmoitusten tarkastuksista, korjuujälkitarkastuksista, uudistusalojen jälkihoito- ja uudistamisvelvoitteen tarkastuksista sekä hirvieläinvahinkoarvioinneista. Metsävaratieto (Aarni) Metsävaratiedon tietokanta ja -järjestelmä. Metsävaratieto sisältää kuviokohtaista maaperä- ja puustotietoa sekä toimenpide-ehdotukset ja monimuotoisuustietoa (mm. metsälain mukaiset elinympäristöt, muut luontokohteet).

4 4 (8) Aarni-tietojärjestelmässä on yhdistetty kiinteistö-, omistaja ja kuviokohtainen metsävaratieto. Asiakkuustieto (Ahjo) Vuonna 2010 käyttöön otettu asiakastiedon hallintajärjestelmä Sisältää vastaavat tiedot kuin Asiakas- ja kiinteistötietojärjestelmä (Aste) sekä lisäksi muuta yksityisasiakkaisiin ja metsäalan toimijoihin liittyvää asiakkuustietoa. Ahjo järjestelmä toimii myös uutiskirjeiden ja Metsään.fi palvelun asiakasrekisterinä. Uutiskirjeen asiakasrekisteri sisältää asiakkaan nimitiedon, sähköpostiosoitteen, kielivalinnan (suomi, ruotsi) sekä ryhmittelytiedot (metsänomistaja, muuten metsäasioista kiinnostunut). Metsään.fi asiakasrekisteri sisältää palveluntilaustiedot sekä henkilötietojen käsittelyyn liittyvät suostumukset ja kiellot. Sähköinen asiointipalvelu (Metsään.fi) Metsään.fi-palvelu hyödyntää ja päivittää muiden metsätietojärjestelmän tietokantojen tietoja. Lisäksi Metsään.fi-palveluun tallennetaan palvelussa laadittujen metsänkäyttöilmoitusten ja toimenpideilmoitusten tiedot ennen kuin ne lähetetään eteenpäin tiedonsiirtopalveluun. Muita tunnistautuneiden käyttäjien tietoja, joita säilytetään Metsään.fipalvelussa ovat toimijapalveluun tallennetut suosikit sekä tapahtumakohtaiset lokitiedot. Metsävaratiedon tiedonsiirtorajapinta Rajapinnan kautta siirretään metsävaratietoa toimijoille. Siirto edellyttää metsänomistajan suostumuksen. Tiedonsiirtorajapinta tallentaa lokitietoa siirretyistä tiedoista. Sähköpostikirjeiden lähetysjärjestelmä (Postiviidakko) Asiakkaille sähköpostina toimitettavien uutiskirjeiden yms. välittämiseen käytetään Postiviidakko-järjestelmää. Lähetyslistat muodostetaan Ahjojärjestelmässä. Postiviidakko-järjestelmään tallentuu lista vastaanottajien sähköpostiosoitteista. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakas- ja kiinteistötieto (Aste) Rekisteriä päivitetään massapäivityksillä säännöllisesti väestötietojärjestelmän ja kiinteistötietojärjestelmän tiedoilla. Massapäivityksissä päivitetään asiakkaiden nimi, osoite, kieli ja kuolintieto sekä kiinteistöjen voimassaolo, pinta-ala ja lainhuutotiedot. Tiedot luovutetaan väestötietojärjestelmästä ja kiinteistötietojärjestelmästä Metsäkeskuksen käyttöön metsätalouden edistämistehtäviä ja erikseen säädettäviä viranomaistehtäviä varten. Rekisteriä päivitetään myös käsin omistajilta ja asiakkailta saaduilla tiedoilla sekä kiinteistötietojärjestelmän ja väestötietojärjestelmän mukaisilla tiedoilla. Vuoteen 2006 saakka asiakas- ja kiinteistötietoa päivitettiin verottajan maatilarekisteristä tuoduilla tiedoilla. Asiakkuustieto (Ahjo) Rekisteriä päivitetään Asiakas- ja kiinteistötietojärjestelmästä (Aste) kopioitavilla tiedoilla. Asiakastapahtumiin liittyvää tietoa päivitetään käsin tai automaattisena siirtona muista Metsätietojärjestelmään kuuluvista tietojärjestelmistä.

5 5 (8) Ahjo-järjestelmään sisältyvän Metsässä tapahtuu -uutiskirjeen asiakasrekisteriin tiedot saadaan asiakkailta näiden tilatessa Metsässä tapahtuu - uutiskirjeen Suomen metsäkeskuksen verkkosivuilta tai antamalla tilaustietonsa Metsäkeskuksen henkilöstölle. Tietoja saadaan myös asiakkaiden päivittäessä tilaustietojaan ja metsäkeskuksen Ahjo-asiakasrekisterin päivityksistä. Metsään.fi asiointipalveluun kirjaudutaan sähköisesti ja tieto palvelun tilauksesta tallentuu Ahjon asiakasrekisteriin. Suostumukset ja kiellot yhteystietojen ja henkilötietoja sisältävien metsätietojen käsittelyyn voidaan antaa sähköisesti Metsään.fi palvelussa tai ne tallennetaan paperilomakkeilta. Metsälakitieto (Masto) sekä vastaava paperiarkisto Metsälain mukaiset Metsäkeskukselle toimitetut ilmoitukset Metsälain noudattamisen valvontaan liittyvät muut asiakirjat ja tiedot Kestävän metsätalouden rahoituslakitieto (Kemera) sekä vastaava paperiarkisto Kestävän metsätalouden rahoituslain mukaiset metsäkeskukselle toimitetut rahoitushakemukset, hankesuunnitelmat ja toteutusilmoitukset Valtion tuen tai lainan käyttöön liittyvät asiakirjat ja tiedot Metsävaratieto Aarni-metsävaratietoa päivitetään inventointikierron mukaisella keilainaineistolla ja siitä edelleen johdetulla maastoa ja puustoa koskevalla tiedolla. Metsävaratietoa päivitetään myös metsänkäyttöilmoituksista ja rahoituslain hankkeista johdetulla toimenpidetiedolla sekä Metsään.fi-palvelun kautta tulevilla metsävaratiedon päivityspyynnöillä. Päivitys on jatkuvaa. Muilta organisaatioilta saatava tieto Maanmittauslaitos: maastotietokartta (peruskartta) ja kiinteistöraja-aineisto (krk). Päivitys tarpeen mukaan muutaman kerran vuodessa. Suomen ympäristökeskus: Natura- ja luonnonsuojelualueet, uhanalaisten eliöiden ja kasvien esiintymätieto, pohjavesialueet. Päivitys tietolähteen päivittymisen mukaan. ELY-keskukset: liito-oravien havaitut lisääntymis- ja levähdyspaikat. Päivitys tietolähteen päivittymisen mukaan. Museovirasto: muinaisjäännöksiä koskeva paikkatieto. Päivitys tietolähteen päivityksen mukaan. KATSO-tunnistuspalvelu: Metsään.fi-palveluun kirjautuneiden organisaatioiden sähköisessä tunnistautumisessa tarvittavat henkilötiedot. Säännönmukainen tietojen luovuttaminen, tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle Metsätietojärjestelmästä voidaan luovuttaa luonnollisen henkilön (maanomistajan) yhteystietoja metsätalouteen liittyvään suoramarkkinointiin sekä yhteystietoja mielipide- ja markkinatutkimukseen tai näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin, ellei maanomistaja ole sitä kieltänyt. Lisäksi metsätietojärjestelmästä voidaan luovuttaa metsätalouteen liittyvää suoramarkkinointia varten maanomistajan yhteystietojen lisäksi metsävaratietoja ja niiden sijaintitietoa, jos maanomistaja on antanut siihen erillisen suostumuksen. Lomakkeet kiellon ja suostumuksen antamiseen ovat Metsäkeskuksen verkkosivuilla (www.metsakeskus.fi). Luonnollisiin henkilöihin liittyviä julkisia metsätietoja voidaan luovuttaa metsätietojärjestelmästä, kun viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 16 :n 3 momentissa säädetyt tietojen luovuttamisen edellytykset täyttyvät. Luonnollisiin henkilöihin liittyvien tietojen luovuttaminen sivulliselle edellyttää, että

6 6 (8) luovutuksensaaja voi käsitellä tietoja henkilötietolaissa tai Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä annetussa laissa säädetyllä perusteella. Tietojen luovuttaminen edellyttää yksilöityä hakemusta. Metsäkeskus tekee kustakin tietojenluovutuksesta hallintopäätöksen, jossa yksilöidään luovutettavat tiedot ja niiden käyttötarkoitus; mahdollinen tietojen luovuttaminen edelleen henkilötietolaissa säädetyillä edellytyksillä; määritellään luovutusmenettely; jos tietoja aiotaan yhdistää muihin tietoihin, määritellään yhdistettävät tiedot; viitataan henkilötietolain velvoitteisiin; päätökseen liitetään tietojen mahdollisia virheitä koskeva selvitys; sekä valitusosoitus. Mallilomake suostumuksen antamiseen metsätiedon käsittelyä varten on saatavissa Suomen metsäkeskuksen julkisen palvelun alueyksiköiden toimipisteistä. Muita kuin luonnollisiin henkilöihin liittyviä julkisia metsätietoja tietojärjestelmästä voidaan luovuttaa viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain mukaisesti. Metsäkeskuksen tehtäviä hoidettaessa metsätietojärjestelmästä toimitetaan erilaisia ilmoituksia veroviranomaiselle, Maanmittauslaitokselle, Valtiokonttorille ja ELY-keskuksille. Muuta metsätietojärjestelmään sisältyvää tietoa luovutetaan Maaseutuvirastolle sekä raportteina ja tilastomuodossa maa- ja metsätalousministeriölle ja Metsätalouden kehittämiskeskus Tapiolle. Teknisen käyttöyhteyden kautta julkisia tietoja voidaan luovuttaa viranomaiselle tai viranomaistehtäviä hoitaville tahoille laissa säädettyä tehtävää tai velvoitetta varten. Alla listattuja tietoja luovutetaan pääasiassa Masto ja Kemera -tiedoista. Nimija osoitetiedot perustuvat tietoja luovutettaessa Aste-järjestelmän tietoihin. Ilmoitus veroviranomaiselle Kestävän metsätalouden rahoituksesta annetun lain (1094/1996) mukaisista tukimaksatuksista. Valtion varojen tilitys maa- ja metsätalousministeriölle ja lainaluettelotiedosto valtionkonttoriin (Laki kestävän metsätalouden rahoituksesta (1094/1996) 32 ja Laki Suomen metsäkeskuksesta (418/2011) 25 ). Ilmoitus kirjaamisviranomaiselle panttioikeuden merkitsemisestä lainhuutoja kiinnitysrekisteriin, kirjauksen muuttamisesta tai poistamisesta sekä kiinteistön vapautumisesta panttioikeudesta (Asetus kestävän metsätalouden rahoituksesta (1311/1996) 16 ). Ilmoitus kiinteistörekisterin pitäjälle ympäristötukisopimuksesta karttoineen, tieto ympäristötukisopimuksen raukeamisesta, irtisanomisesta, purkamisesta ja sopimusehtojen muuttamisesta. (Maa- ja metsätalousministeriön päätös metsätalouden ympäristötuesta (144/2000) 12 3 momentti). Metsälain (1093/1996), kestävän metsätalouden rahoituslain (1094/1996) sekä metsän hyönteis- ja sienituhojen torjuntaa koskevan lain (263/1991) valvontaan liittyvien tarkastusten tulosten toimittaminen maa- ja metsätalousministeriölle. (Maa- ja metsätalousministeriön määräys metsäkeskusten ja maaseutuviraston suorittamasta metsälakien valvonta- ja tarkastustoiminnasta sekä tarkastustulosten raportoinnista. Määräys annetaan vuosittain). Tiedot hirvieläinten aiheuttamien metsävahinkojen korvaushakemuksista maa- ja metsätalousministeriön ja Maaseutuviraston ylläpitämään Riistavahinkorekisteriin (Riistavahinkolaki 105/ ) Yhdistelmä toimialueellaan edellisen kalenterivuoden aikana arvioiduista hirvieläinten aiheuttamista metsävahingoista sekä aikaisempien korvauspäätösten perusteella edelleen vireillä olevista korvattavista metsävahingoista maa- ja metsätalousministeriölle (Riistavahinkolaki 105/ ).

7 7 (8) Riistavahinkolain (105/2009) 36 :n perusteella metsäkeskuksella on salassapitosäännösten estämättä oikeus luovuttaa muulle viranomaiselle tai Euroopan yhteisön toimielimelle Riistavahinkolaissa säädettyä tehtävää hoidettaessa saatuja, korvauksen saajaa koskevia tietoja, jotka ovat välttämättömiä viranomaiselle tai toimielimelle säädetyn tarkastustehtävän suorittamiseksi tai sen valvomiseksi, että Euroopan yhteisön lainsäädäntöä on noudatettu. Lainaluettelo valtion saamisten perintää hoitavalle viranomaiselle hankkeista, joiden rahoitukseen on myönnetty kestävän metsätalouden rahoituksesta annetun lain (1094/1996) mukaista lainaa (Asetus kestävän metsätalouden rahoituksesta (1311/1996) 10 ). Ilmoitus valtion saamisten perintää hoitavalle viranomaiselle kestävän metsätalouden rahoituksesta annetun lain (1094/1996) :n ja :n nojalla takaisin maksettavaksi määrättyjen valtion saamisten perinnästä. Alueellisen ympäristökeskuksen metsäkeskukselle toimittamassa asiakirjassa mainittuun liito-oravan lisääntymis- ja levähdyspaikkaan kohdistuvaa metsänkäyttöilmoitusta koskeva ilmoitus alueelliselle ELY-keskukselle, maanomistajalle sekä tiedossaan olevalle maanomistajan edustajalle ja metsänhakkuuoikeuden haltijalle (Metsälaki 14 b ). Ilmoitus maanomistajalle, maanomistajan edustajalle ja metsänhakkuuoikeuden haltijalle metsänkäyttöilmoituksen käsittelyalueeseen liittyvästä metsäkeskuksen tiedossa olevasta erityisen tärkeästä elinympäristöstä tai suojelukohteesta. Suojelukohteeseen liittyvästä metsänkäyttöilmoituksesta Metsäkeskus ilmoittaa myös ELY-keskukselle (Metsälaki 7a ). Metsälain 16 :n mukaisen käsittelykiellon voimaansaattamiseksi asiaa koskevien tietojen ilmoittaminen Maaseutuvirastolle. Tietojen luovuttaminen Maaseutuvirastolle myös käsittelykiellon määräämiseksi, jos metsänkäyttöilmoitusta ei ole annettu metsälain 14 :ssä säädetyssä määräajassa. Käsittelykiellon tehosteeksi asetetun uhkasakon sekä asiaa koskevien myöhempien päätösten ilmoittaminen käräjäoikeudelle (Uhkasakkolaki (1113/1990) 19 ). Esitys Maaseutuvirastolle metsälain 20 :n 2 momentin velvoitteiden asettamisesta sekä ilmoitus käräjäoikeudelle kiinteistöä koskevasta metsälain 20 :n 2 momentin mukaisesta velvoitteesta sekä asiaa koskevista myöhemmistä päätöksistä ja päävelvoitteen täyttämisestä (Uhkasakkolaki (1113/1990) 19 ). Metsälain 21 :n mukaisen lakisääteisen panttioikeuden ilmoittaminen kirjattavaksi lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin sekä kirjauksen ilmoittaminen poistettavaksi (Maakaari (540/1995) 20 luvun 2 ja 6 ). Esitys Maaseutuvirastolle asettaa metsän hyönteis- ja sienituhojen torjunnasta annetun lain (263/1991) 9 :n mukaisen päävelvoitteen tehosteeksi uhkasakko tai teettämisuhka sekä ilmoitus käräjäoikeudelle asiaa koskevista myöhemmistä päätöksistä ja päävelvoitteen täyttämisestä (Uhkasakkolaki (1113/1990) 19 ).) Rekisterin suojauksen periaatteet, manuaalinen ja ATK:lla käsiteltävä aineisto Metsäkeskuksen paperiarkiston muodostaminen ja ylläpito perustuu maa- ja metsätalousministeriön antamaan arkistosääntöön (1571/621/2002). Metsätietojärjestelmästä annetun lain (419/2011) mukaan rekisterinpitäjä ratkaisee tietojärjestelmän käyttöoikeuksia koskevat asiat. Metsävaratietojärjestelmän käyttöoikeuksia myönnetään Metsäkeskuksen julkisen palvelun yksikön toimihenkilöille tehtävänkuvan edellyttämässä laajuudes-

8 8 (8) sa. Myönnettyjen käyttöoikeuksien laajuutta ja toimihenkilöiden tehtäväkuvauksia seurataan säännöllisesti. Muiden kuin tehtävissään rekisteriä tarvitsevien metsäkeskuksen toimihenkilöiden ja ulkopuolisten pääsy rekisteriin on estetty asianmukaisella tavalla. Metsäkeskuksen tietojärjestelmäkokonaisuus on auditoitu sisäisesti valtionhallinnon tietoturvallisuutta koskevan valtioneuvoston asetuksen (681/2010) mukaisia yleisiä tietoturvallisuusvaatimuksia vasten.

Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä

Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä 1 (6) Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä Suomen metsäkeskus Julkiset palvelut y-tunnus 2440921-4 Aleksanterinkatu 18

Lisätiedot

Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä

Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä 1 (8) Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä Suomen metsäkeskus Julkiset palvelut y-tunnus 2440921-4 Aleksanterinkatu 18

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 11 päivänä toukokuuta /2011 Laki. Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä

Julkaistu Helsingissä 11 päivänä toukokuuta /2011 Laki. Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 11 päivänä toukokuuta 2011 419/2011 Laki Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä Annettu Helsingissä 6 päivänä toukokuuta 2011 Eduskunnan päätöksen mukaisesti

Lisätiedot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus

Maa- ja metsätalousministeriön asetus Luonnos 13.12.2016 Maa- ja metsätalousministeriön asetus Suomen metsäkeskuksen suoritteiden maksullisuudesta Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään Suomen metsäkeskuksesta annetun

Lisätiedot

Kullaa 28.10.2014. Asiakkuusasiantuntija Jussi Somerpalo

Kullaa 28.10.2014. Asiakkuusasiantuntija Jussi Somerpalo Kullaa 28.10.2014 Asiakkuusasiantuntija Jussi Somerpalo Metsään.fi-palvelu Sähköinen asiointipalvelu metsänomistajille ja metsäalan toimijoille Metsäkeskuksen keräämät metsätiedot Hakkuu- ja hoitotyöehdotukset

Lisätiedot

Sivu x/x Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013

Sivu x/x Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013 HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Sivu x/x Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 24.8.2016 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) SL 33 Rekisteriseloste Henkilörekisteri 15.7.2013 HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 26.5.2014 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa

Lisätiedot

Elinvoimaa metsistä -seminaari

Elinvoimaa metsistä -seminaari Elinvoimaa metsistä seminaari 6.11.2013 Veikko Iittainen Tavoitteena on: Tarjota metsänomistajille ajantasaista tietoa metsistä, jotta he tekevät tietoisia päätöksiä metsiensä hoidosta ja käytöstä Tarjota

Lisätiedot

TALOUS- JA VELKANEUVONNAN REKISTERI

TALOUS- JA VELKANEUVONNAN REKISTERI Tietosuojaseloste -yhdistetty rekisteriseloste ja informaatioasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1.7.2014 1.Rekisterinpitäjä Nurmijärven kunta, sosiaalitoimi PL 7, 01901 Nurmijärvi 2. Rekisteriasioista

Lisätiedot

HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10. Laatimispäivä: 20.9.2011

HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10. Laatimispäivä: 20.9.2011 HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispäivä: 20.9.2011 1. Rekisterinpitäjä Nimi Pieksämäen kaupungin sosiaalilautakunta. 1.1.2009 Terveyslautakunta 1.1.2010 Perusturvalautakunta

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 7.6.2011 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Salon kaupunki liikuntapalvelut

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 31.7.2013 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4.

Lisätiedot

OPPILASREKISTERISELOSTE

OPPILASREKISTERISELOSTE OPPILASREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 mukainen REKISTERISELOSTE ja lain 24 :n mukainen INFORMOINTI Laatimispvm: 2.1.2017 1. Rekisterinpitäjä Nimi Siikalatvan kunnan koulutuslautakunta /

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2 Rekisteriseloste Sisällys 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö... 2 3. Rekisterin nimi... 2 4. Rekisterin käyttötarkoitus... 2 5. Rekisterin sisältämät tiedot... 2 6. Säännönmukaiset

Lisätiedot

Kehittämis- ja talousosasto/työllisyyspalvelut Työllisyyspäällikkö Riitta Hakala Valtakatu Kemi p

Kehittämis- ja talousosasto/työllisyyspalvelut Työllisyyspäällikkö Riitta Hakala Valtakatu Kemi p Lapin työllistymistä edistävä REKISTERISELOSTE monialainen yhteispalvelu Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 12.7.2016 1. Rekisterinpitäjä Nimi: Kemin kaupunginhallitus Lapin Työ- ja elinkeinotoimisto

Lisätiedot

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä.

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Päiväys: 25.6.2008 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Intrum Justitia Oy Y-tunnus

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 18 päivänä helmikuuta 2015. 130/2015 Maa- ja metsätalousministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 18 päivänä helmikuuta 2015. 130/2015 Maa- ja metsätalousministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 18 päivänä helmikuuta 2015 130/2015 Maa- ja metsätalousministeriön asetus Suomen metsäkeskuksen julkisen palvelun yksikön suoritteiden maksullisuudesta Annettu

Lisätiedot

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 24.1.2008 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Suomen Sairaalahygieniayhdistys

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 16.03.2009 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Tampereen kaupunki/tampereen

Lisätiedot

Nimi Tampereen kaupunki, kiinteistötoimi. Aila Taura p. 050 351 8256 Marjut Malo-Siltanen p. 040 801 6776 ja Jaana Rimpi-Muhonen p.

Nimi Tampereen kaupunki, kiinteistötoimi. Aila Taura p. 050 351 8256 Marjut Malo-Siltanen p. 040 801 6776 ja Jaana Rimpi-Muhonen p. Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE 1. Rekisterinpitäjä (tarvittaessa eli jos rekisterinpitäjällä ei toimipaikkaa EU:n alueella, myös edustaja) Nimi Tampereen kaupunki, kiinteistötoimi

Lisätiedot

Suunnittele, asioi ja löydä töille tekijä. Hoida metsäasiat verkossa - maksutta.

Suunnittele, asioi ja löydä töille tekijä. Hoida metsäasiat verkossa - maksutta. Suunnittele, asioi ja löydä töille tekijä. Hoida metsäasiat verkossa - maksutta. Astu peremmälle metsääsi www.metsään.fi Metsään.fi on Suomen metsäkeskuksen sähköinen asiointipalvelu. Palvelussa sinun

Lisätiedot

Maa- ja metsätalousministeriö asetus kestävän metsätalouden rahoitukseen liittyvien asiakirjojen sisältövaatimuksista

Maa- ja metsätalousministeriö asetus kestävän metsätalouden rahoitukseen liittyvien asiakirjojen sisältövaatimuksista Maa- ja metsätalousministeriö asetus kestävän metsätalouden rahoitukseen liittyvien asiakirjojen sisältövaatimuksista Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään kestävän metsätalouden

Lisätiedot

Iisalmen kaupunki Henkilörekisteriseloste 1 (5) Sivistyspalvelukeskus Päivitetty

Iisalmen kaupunki Henkilörekisteriseloste 1 (5) Sivistyspalvelukeskus Päivitetty Iisalmen kaupunki Henkilörekisteriseloste 1 (5) Sivistyspalvelukeskus Päivitetty 15.1.2015 Henkilötietolain (523/99) 10 mukainen rekisteriseloste 1. Rekisterinpitäjä Nimi Iisalmen kaupunki - esiopetus;

Lisätiedot

Laki. väestötietolain muuttamisesta

Laki. väestötietolain muuttamisesta EV 27711998 vp - HE 192/1998 vp Eduskunnan vastaus hallituksen esitykseen Iaeiksi väestötietolain ja rekisterihallintolain 2 :n muuttamisesta Eduskunnalle on annettu hallituksen esitys n:o 192/1998 vp

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 12.7.2009 1. Rekisterinpitäjä Nimi Kymenlaakson ammattikorkeakoulun

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 18.8.2016 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 11.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Nimi Hevostoiminta Laukki Yksityinen elinkeinonharjoittaja, Y-tunnus 2601111-1 Yhteystiedot Puh: 040-186 2222,

Lisätiedot

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö. osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki. p

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö. osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki. p REKISTERISELOSTE 1 REKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä FEON Oy Y-tunnus: 2733038-4 osoite: Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki kotipaikka: Helsinki

Lisätiedot

Oheisen mallin mukainen täytetty jäsenluettelon rekisteriseloste on pyydettäessä nähtävillä jokaisessa marttayhdistyksessä.

Oheisen mallin mukainen täytetty jäsenluettelon rekisteriseloste on pyydettäessä nähtävillä jokaisessa marttayhdistyksessä. Oheisen mallin mukainen täytetty jäsenluettelon rekisteriseloste on pyydettäessä nähtävillä jokaisessa marttayhdistyksessä. JÄSENLUETTELON REKISTERISELOSTE JA JÄSENEN INFORMOINTI Tällä lomakkeella ovat

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 3.3.2014 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Teuvan kunnankirjasto Yhteystiedot

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) SL 33 Rekisteriseloste Henkilörekisteri 15.7.2013 HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 26.9.2013/27.01.2015 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä

Lisätiedot

Metsään.fi. METO Yrittäjät Hämeenlinna 25.3.2014 Veikko Iittainen

Metsään.fi. METO Yrittäjät Hämeenlinna 25.3.2014 Veikko Iittainen Metsään.fi METO Yrittäjät Hämeenlinna 25.3.2014 Veikko Iittainen 450 Toimijapalveluun kirjautuneiden käyttäjien määrän kehitys 400 350 300 250 200 150 100 50 0 1.12.2013 1.1.2014 1.2.2014 1.3.2014 27.3.2014

Lisätiedot

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi. Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi. Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 27.1.2009 Tarkastettu 22.6.2016 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Lapsen huolto- ja tapaamisoikeuden rekisteri

Lapsen huolto- ja tapaamisoikeuden rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

3 REKISTERIN VASTUUHENKILÖT JA REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT

3 REKISTERIN VASTUUHENKILÖT JA REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT Rekisteriseloste HelMet-kirjastojen eli Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kaupunginkirjastojen asiakasrekisteri Rekisteriseloste ja rekisteröidyn informointi Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24

Lisätiedot

Aikuissosiaalityön rekisteriseloste

Aikuissosiaalityön rekisteriseloste Aikuissosiaalityön rekisteriseloste SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 5. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS 6. REKISTERIN PITÄMISEN

Lisätiedot

Henkilötietolain (523 /99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523 /99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE 1 Henkilötietolain (523 /99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE Täyttöohjeet erillisessä lomakkeessa. Numerot viittaavat ohjeiden vastaaviin kohtiin. 1. Rekisterinpitäjä (tarvittaessa eli jos rekisterinpitäjällä

Lisätiedot

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 11.09.2012 Päivitetty/tarkastettu: 21.11.2013 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 9.3.2015 Salon kaupunki 416/07.01.01.02.01/2015 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 22.11.2010 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Salon kaupunki liikuntapalvelut

Lisätiedot

Sairaalan talousjohtaja. 3. Rekisterin nimi Niuvanniemen sairaalan potilaslaskutusrekisteri

Sairaalan talousjohtaja. 3. Rekisterin nimi Niuvanniemen sairaalan potilaslaskutusrekisteri REKISTERISELOSTE 1 (5) 1. Rekisterin pitäjä Nimi Niuvanniemen sairaala (valtion mielisairaala) Postiosoite Niuvankuja 65 70240 KUOPIO Puhelin 0295 242 111 (vaihde) 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö tai

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 5.1.2016 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Lisätiedot

Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41, Järvenpää. Jari Savola Aikuisten sosiaalipalvelujen johtaja

Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41, Järvenpää. Jari Savola Aikuisten sosiaalipalvelujen johtaja 1 / 5 Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/99) 10 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41, 04401 Järvenpää 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteystiedot Jari Savola Aikuisten

Lisätiedot

Laki. maatalouden tukien toimeenpanosta annetun lain muuttamisesta

Laki. maatalouden tukien toimeenpanosta annetun lain muuttamisesta Laki maatalouden tukien toimeenpanosta annetun lain muuttamisesta Eduskunnan päätöksen mukaisesti kumotaan maatalouden tukien toimeenpanosta annetun lain (192/2013) 8 :n 1 momentin 6 kohta, muutetaan 6

Lisätiedot

Toimeentulotuen rekisteriseloste

Toimeentulotuen rekisteriseloste Toimeentulotuen rekisteriseloste SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 5. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS 6. REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Lisätiedot

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Hallituksen esitys Eduskunnalle metsälainsäädännön eräiden viittaussäännösten tarkistamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Esityksessä ehdotetaan teknisesti muutettaviksi metsänhoitoyhdistyksistä annetun

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 TALOUS- JA SUUNNITTELUKESKUS Tietotekniikkaosasto 13.11.2012

HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 TALOUS- JA SUUNNITTELUKESKUS Tietotekniikkaosasto 13.11.2012 HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 13.11.2012 HELMI-EXTRANET-KÄYTTÖPOLITIIKKA SISÄLTÖ 1 Extranet-tunnuksen käyttöpolitiikka 2 Käyttäjätunnusten myöntöperusteet 3 Salasanat Käyttäjätunnuksen hyväksyttävä

Lisätiedot

SISÄLLYS. N:o 313. Laki. metsäkeskuksista ja metsätalouden kehittämiskeskuksesta annetun lain muuttamisesta

SISÄLLYS. N:o 313. Laki. metsäkeskuksista ja metsätalouden kehittämiskeskuksesta annetun lain muuttamisesta SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA 2007 Julkaistu Helsingissä 4 päivänä huhtikuuta 2007 N:o 313 320 SISÄLLYS N:o Sivu 313 Laki metsäkeskuksista ja metsätalouden kehittämiskeskuksesta annetun lain muuttamisesta... 999

Lisätiedot

Ilma-alusrekisteri ja tiedonluovutus

Ilma-alusrekisteri ja tiedonluovutus Ilma-alusrekisteri ja tiedonluovutus 19.11.2015 Päivi Karkkola Vastuullinen liikenne. Rohkeasti yhdessä. Ilmailulaki (864/2014) Voimaan 7.11.2014 Ilmailulain 2 luku käsittelee ilma-alus- ja lupakirjarekisteriä

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 1 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio henkilötietojen käsittelystä (HetiL

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE. Suomen Reumaliitto ry:n jäsenyhdistyksen henkilörekisteri 1. REKISTERIN NIMI. Hyvinkään Reumayhdistys ry:n henkilörekisteri.

REKISTERISELOSTE. Suomen Reumaliitto ry:n jäsenyhdistyksen henkilörekisteri 1. REKISTERIN NIMI. Hyvinkään Reumayhdistys ry:n henkilörekisteri. Suomen Reumaliitto ry:n jäsenyhdistyksen henkilörekisteri REKISTERISELOSTE 1. REKISTERIN NIMI Hyvinkään Reumayhdistys ry:n henkilörekisteri. 2. REKISTERINPITÄJÄ Nimi: Hyvinkään Reumayhdistys ry. Katu-/postiosoite:

Lisätiedot

HE 12/2012 vp. antanut suostumuksen. Lisäksi lakiin ehdotetaan

HE 12/2012 vp. antanut suostumuksen. Lisäksi lakiin ehdotetaan HE 12/2012 vp Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä annetun lain muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä

HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) HELSINGIN KAUPUNGIN N VARAUS- JA ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄN REKISTERISELOSTE 1 REKISTERIN NIMI Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä

Lisätiedot

Laki maakaaren muuttamisesta

Laki maakaaren muuttamisesta LUONNOS 5.10.2015 Rinnakkaistekstit Laki maakaaren muuttamisesta Eduskunnan päätöksen mukaisesti muutetaan maakaaren (540/1995) 6 luvun :n 2 momentti, 9 a luvun 10 :n 2 momentti ja 15 :n 1 momentti, 15

Lisätiedot

MÄÄRÄYS MAASEUTUVIRASTON MÄÄRÄYS KEHITTÄMISHANKETUEN JA YLEIS- HYÖDYLLISEN INVESTOINTIHANKETUEN HAKEMISESTA JA TUKIHAKE- MUSLOMAKKEESTA

MÄÄRÄYS MAASEUTUVIRASTON MÄÄRÄYS KEHITTÄMISHANKETUEN JA YLEIS- HYÖDYLLISEN INVESTOINTIHANKETUEN HAKEMISESTA JA TUKIHAKE- MUSLOMAKKEESTA MÄÄRÄYS Pvm. 17.6.2015 Dnro 1272/54/2015 Maaseutuviraston määräyskokoelma nro 58/15 Kumotaan Määräys Nro 33/15, Dnro 969/54/2015 Valtuutussäännökset: Laki (28/2014) 13 3. mom., 35 6. mom. 36 5. mom., 38

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 8.4.2008 Täyttöohjeet erillisessä lomakkeessa. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Mikkelin ammattikorkeakoulu Opiskelijapalvelut

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 18.8.2016 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Lisätiedot

Lastenvalvojan rekisteriseloste

Lastenvalvojan rekisteriseloste Lastenvalvojan rekisteriseloste SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 5. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS 6. REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Lisätiedot

Rekisteri kuntaan sijoitetuista lapsista

Rekisteri kuntaan sijoitetuista lapsista Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Anna Cantell-Forsbom

Lisätiedot

Metsään peruskurssi. Sisältö

Metsään peruskurssi. Sisältö Laserkuva Metla Metsään peruskurssi Metsäomaisuuden hoito 19.3.2013 Metsävaratieto ja sen hyödyntäminen Marko Mustonen Metsäneuvoja Suomen metsäkeskus, Julkiset palvelut / Keski-Suomi Sisältö 1. Yleistä

Lisätiedot

Sivistys- ja tulevaisuuspalvelut

Sivistys- ja tulevaisuuspalvelut 1 Rekisterinpitäjä Forssan kaupunki 2 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispäivä 18.12.2015, muutospäivä Puhelin 03 41 411 Postiosoite PL 62, 30101 Forssa Käyntiosoite Turuntie 18 Wahren-opiston,

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 22.6.2011 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Lisätiedot

Hakemus tietojen luovuttamisesta Salon Jätehuolto Oy:lle jätehuoltolautakunnan ylläpitämästä jäterekisteristä. Jätehuoltolautakunta 11.11.

Hakemus tietojen luovuttamisesta Salon Jätehuolto Oy:lle jätehuoltolautakunnan ylläpitämästä jäterekisteristä. Jätehuoltolautakunta 11.11. Jätehuoltolautakunta 46 11.11.2014 Jätehuoltolautakunta 18 09.06.2015 Hakemus tietojen luovuttamisesta Salon Jätehuolto Oy:lle jätehuoltolautakunnan ylläpitämästä jäterekisteristä 2373/07.01.04.01.02/2014

Lisätiedot

Metsävaratiedon hyödyntäminen yksityismetsätaloudessa. Päättäjien Metsäakatemian kurssi 24.5.2012 Ari Meriläinen Suomen metsäkeskus

Metsävaratiedon hyödyntäminen yksityismetsätaloudessa. Päättäjien Metsäakatemian kurssi 24.5.2012 Ari Meriläinen Suomen metsäkeskus Metsävaratiedon hyödyntäminen yksityismetsätaloudessa Päättäjien Metsäakatemian kurssi 24.5.2012 Ari Meriläinen Suomen metsäkeskus 1 Metsäinventointi uudistuu Vanha tapa: aluesuunnittelu kuljetaan jalkaisin

Lisätiedot

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Laatimispäivä: 20.2.2009 1. Rekisterinpitäjä MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1) Ilmalantori 2 00240 Helsinki Puhelin 010 300 300 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Lisätiedot

Hallintokatu 2, PL 41, Järvenpää

Hallintokatu 2, PL 41, Järvenpää 1 / 5 Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/99) 10 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41, 04401 Järvenpää 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteystiedot Kotona asumista

Lisätiedot

Palvelutarpeen arvioinnin rekisteri

Palvelutarpeen arvioinnin rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelut: perhepalvelujen johtaja

Lisätiedot

Laki. kansalaisuuslain muuttamisesta

Laki. kansalaisuuslain muuttamisesta Annettu Helsingissä 9 päivänä marraskuuta 2007 Eduskunnan päätöksen mukaisesti Laki kansalaisuuslain muuttamisesta muutetaan 16 päivänä toukokuuta 2003 annetun kansalaisuuslain (359/2003) 3, 25 :n 3 momentti,

Lisätiedot

Joensuun kaupunki / seudullinen joukkoliikennejaosto Y-tunnus 0242746-2

Joensuun kaupunki / seudullinen joukkoliikennejaosto Y-tunnus 0242746-2 Tietosuojaseloste, laatimispäivä 6.6.2014 Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Joensuun kaupunki / seudullinen joukkoliikennejaosto Y-tunnus 0242746-2 Yhteystiedot Joensuun kaupunki,

Lisätiedot

YEL- vakuutettujen rekisteri - Yrittäjän eläkelain mukaan vakuutetut

YEL- vakuutettujen rekisteri - Yrittäjän eläkelain mukaan vakuutetut 1 (4) Pvm Nro 19.3.2015 4 1 REKISTERINPITÄJÄ Nimi KESKINÄINEN TYÖELÄKEVAKUUTUSYHTIÖ VARMA Postiosoite PL 1 Postinumero ja -toimipaikka 00098 VARMA Puhelin 010 2240 Käyntiosoite Salmisaarenranta 11, Helsinki

Lisätiedot

Laki. kestävän metsätalouden määräaikaisen rahoituslain muuttamisesta

Laki. kestävän metsätalouden määräaikaisen rahoituslain muuttamisesta Laki kestävän metsätalouden määräaikaisen rahoituslain muuttamisesta Eduskunnan päätöksen mukaisesti kumotaan kestävän metsätalouden määräaikaisen rahoituslain (34/2015) 14, muutetaan 3 :n 3 momentti,

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysministeriö Kirjaamo PL VALTIONEUVOSTO. Sosiaali- ja terveysministeriön lausuntopyyntö STM015:00/2015

Sosiaali- ja terveysministeriö Kirjaamo PL VALTIONEUVOSTO. Sosiaali- ja terveysministeriön lausuntopyyntö STM015:00/2015 Lausunto 1 (5) Sosiaali- ja terveysministeriö Kirjaamo PL 33 00023 VALTIONEUVOSTO Sosiaali- ja terveysministeriön lausuntopyyntö STM015:00/2015 Eläketurvakeskuksen lausunto Eläketurvakeskuksen kanta asiakastietolakiin

Lisätiedot

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: , päivitetty

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: , päivitetty Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: 17.12.2013, päivitetty 26.4.2017 1. Rekisterin nimi Optima verkko-oppimisympäristö 2. Rekisterinpitäjä Jyväskylän

Lisätiedot

Laatimispvm: 16.6.2008. Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä.

Laatimispvm: 16.6.2008. Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 16.6.2008 Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa

Lisätiedot

9. ASIAKASTIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET

9. ASIAKASTIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET ALAVUDEN KAUPUNKI / SIVISTYSRYHMÄ REKISTERISELOSTE ALAVUDEN YLÄASTEEN OPETTAJA- JA OPPILASREKISTERI Laatimispäivä: 16.2.2010 SISÄLTÖ: 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ

Lisätiedot

Uusia asiakkaita Metsäalan toimijalle Helppoa, sähköistä yhteistyötä

Uusia asiakkaita Metsäalan toimijalle Helppoa, sähköistä yhteistyötä Uusia asiakkaita Metsäalan toimijalle Helppoa, sähköistä yhteistyötä Metsään.fi-palvelulla uusia asiakkaita ja tehoa liiketoimintaan Metsään.fi on asiointipalvelu metsänomistajille ja metsäalan toimijoille.

Lisätiedot

MÄÄRÄYS MAASEUTUVIRASTON MÄÄRÄYS KEHITTÄMISHANKETUEN HAKEMISESTA JA TUKIHAKEMUSLOMAKKEESTA

MÄÄRÄYS MAASEUTUVIRASTON MÄÄRÄYS KEHITTÄMISHANKETUEN HAKEMISESTA JA TUKIHAKEMUSLOMAKKEESTA MÄÄRÄYS Pvm. 29.4.2015 Dnro 969/54/2015 Maaseutuviraston määräyskokoelma nro 33/15 Kumotaan Määräys Nro 11/15, Dnro 307/54/2015 Valtuutussäännökset: Laki (28/2014) 13 3. mom., 35 6. mom. 36 5. mom., 38

Lisätiedot

SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka REKISTERISELOSTE Pro-Wellness-potilastietojärjestelmä -tietokanta 18.3.

SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka REKISTERISELOSTE Pro-Wellness-potilastietojärjestelmä -tietokanta 18.3. Pro-Wellness-potilastietojärjestelmä -tietokanta 18.3.2015 Sivu 1/5 1 Rekisterin nimi 2 Rekisterinpitäjä ProWellness-potilastietojärjestelmä/ SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos

Lisätiedot

Paikkatiedon hyödyntämisen mahdollisuudet ja haasteet

Paikkatiedon hyödyntämisen mahdollisuudet ja haasteet Paikkatiedon hyödyntämisen mahdollisuudet ja haasteet Kehittyvä metsäenergia seminaari 18.11.2009 Jarmo Sinko Suunnittelupäällikkö Etelä-Pohjanmaan metsäkeskus 1 Esityksen sisältö Energiapuu metsävaratiedoissa

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä

HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) HELSINGIN KAUPUNGIN N VARAUS- JA ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄN REKISTERISELOSTE 1 REKISTERIN NIMI Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä

Lisätiedot

Peltolantie 2 D, Vantaa puh. (09) vastuuhenkilö (palveluntuottaja täyttää) yhteyshenkilö ja yhteystiedot: (palveluntuottaja täyttää)

Peltolantie 2 D, Vantaa puh. (09) vastuuhenkilö (palveluntuottaja täyttää) yhteyshenkilö ja yhteystiedot: (palveluntuottaja täyttää) Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa puh. (09) 83911 2. Osarekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö vastuuhenkilö yhteyshenkilö

Lisätiedot

Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE. Tampereen kaupunki/tampereen kaupunginkirjasto

Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE. Tampereen kaupunki/tampereen kaupunginkirjasto Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE Tallentava kameravalvontajärjestelmä Laatimispvm: 16.3. 2009 1. Rekisterinpitäjä (tarvittaessa eli jos rekisterinpitäjällä ei toimipaikkaa EU:n

Lisätiedot

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm:

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: 5.7.2017 1. Rekisterin nimi Aditro Arkisto / Aditro Archive -taloushallinnon sähköinen arkistointijärjestelmä

Lisätiedot

Wahreninkatu 4, Forssa Järveläinen-Kannisto Maarit

Wahreninkatu 4, Forssa Järveläinen-Kannisto Maarit 1 Rekisterinpitäjä Nimi Forssan kaupunki Forssan kaupunginkirjasto Puhelin (03) 4141 405 Postiosoite PL 55, 30101 Forssa 2 Rekisteriä hoitava henkilö tai yhteyshenkilö Käyntiosoite Nimi REKISTERISELOSTE

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 66/2012/2 Dnro ISAVI/12/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 12.9.2012

PÄÄTÖS Nro 66/2012/2 Dnro ISAVI/12/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 12.9.2012 Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 66/2012/2 Dnro ISAVI/12/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 12.9.2012 ASIA HAKIJAT Laiturin rakentaminen kiinteistön Pohjoiskorvanniemi 140 407 3 153 edustalle Porovedellä, Iisalmi

Lisätiedot

Ottolapsineuvonnan asiakasrekisteri

Ottolapsineuvonnan asiakasrekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): Perintäsihteeri Sinikka Tuomi, puh. 019-758 4080

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): Perintäsihteeri Sinikka Tuomi, puh. 019-758 4080 HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): 1. Rekisterinpitäjä Riihimäen kaupunki Talous- ja suunnitteluyksikkö Kalevankatu 1 11100 Riihimäki 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Lisätiedot

MAA- JA METSÄTALOUSMINISTERIÖ MÄÄRÄYS Nro 1/12

MAA- JA METSÄTALOUSMINISTERIÖ MÄÄRÄYS Nro 1/12 MAA- JA METSÄTALOUSMINISTERIÖ MÄÄRÄYS Nro 1/12 31.1.2012 Dnro 273/14/2012 Voimassaoloaika 1.2.2012 - toistaiseksi Kumoaa määräyksen Dnro 495/14/2011, 15.2.2011 Valtuussäännökset Metsälaki (1093/1996) 24

Lisätiedot

SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka REKISTERISELOSTE Pegasos-potilastietojärjestelmä -tietokanta Työterveyshuolto 18.3.

SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka REKISTERISELOSTE Pegasos-potilastietojärjestelmä -tietokanta Työterveyshuolto 18.3. Työterveyshuolto 18.3.2015 Sivu 1/5 1 Rekisterin nimi Pegasos-potilastietojärjestelmä/ SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka tietokanta, työterveyshuolto 2 Rekisterinpitäjä SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos

Lisätiedot

Liitteessä 1 on kuvattu henkilörekisterin tietosisältö.

Liitteessä 1 on kuvattu henkilörekisterin tietosisältö. HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 4.10.2016 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Salon kaupunki, 8.3.2017 709/07.01.01.02.00/2017 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 8.3.2017 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä.

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon. 1. Järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän

Lisätiedot

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä.

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Tarkistettu/Laatimispvm: 7.11.2013 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Pohjois-Karjalan

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 1 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio henkilötietojen käsittelystä (HetiL

Lisätiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto Ympäristönsuojeluasetuksen 5 :n 1 momentin kohdat 13 c ja f

Etelä-Suomen aluehallintovirasto Ympäristönsuojeluasetuksen 5 :n 1 momentin kohdat 13 c ja f Etelä-Suomi Päätös Nro 220/2013/1 Dnro ESAVI/473/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen 6.11.2013 ASIA Ympäristölupahakemus, joka koskee Hevosopisto Oy:n kuivikelantaa käyttävää lämpökeskusta, Ypäjä LAITOS

Lisätiedot

Tampereen kaupunki, viestintäyksikkö. Yhteystiedot (osoite, puhelin ) Aleksis Kiven katu PL TAMPERE p

Tampereen kaupunki, viestintäyksikkö. Yhteystiedot (osoite, puhelin ) Aleksis Kiven katu PL TAMPERE p TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 20.3.2006 Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa

Lisätiedot

ASIA Ranta-alueen ruoppaus tiloilla Niemi RN:o 11:90 ja Näätkivi RN:o 11:39, Tornio LUVAN HAKIJAT

ASIA Ranta-alueen ruoppaus tiloilla Niemi RN:o 11:90 ja Näätkivi RN:o 11:39, Tornio LUVAN HAKIJAT 1 PÄÄTÖS Nro 57/12/2 Dnro PSAVI/136/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 28.8.2012 ASIA Ranta-alueen ruoppaus tiloilla Niemi RN:o 11:90 ja Näätkivi RN:o 11:39, Tornio LUVAN HAKIJAT Matti Kulju ja Marja-Liisa

Lisätiedot

Mitä rekisteriviranomaisen pitää ottaa huomioon henkilötietoja luovuttaessaan?

Mitä rekisteriviranomaisen pitää ottaa huomioon henkilötietoja luovuttaessaan? Mitä rekisteriviranomaisen pitää ottaa huomioon henkilötietoja luovuttaessaan? Ylitarkastaja Raisa Leivonen Tietosuojavaltuutetun toimisto 9.4.2015 Tutkimuskäyttöön tietoja luovuttavien viranomaisten yhteistyöryhmä

Lisätiedot