Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä"

Transkriptio

1 1 (8) Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä Suomen metsäkeskus Julkiset palvelut y-tunnus Aleksanterinkatu 18 A, PL Lahti Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Rekisterin pitäjinä toimivat Suomen metsäkeskuksen johtaja ja alueyksiköissä toimivat aluejohtajat. Valtakunnallinen yhteystieto Vaihde Tai suoraan julkisen palvelun alueet Rannikon alue Maistraatinportti 4 A, HELSINKI, vaihde Lounais-Suomen alue Kuralankatu 2, TURKU, vaihde Hämeen-Uudenmaan alue Aleksanterinkatu 18 A, LAHTI, vaihde Kaakkois-Suomen alue Sammonaukio 4, KOTKA, vaihde Pirkanmaan alue Näsilinnankatu 48 D, TAMPERE, vaihde Etelä-Savon alue Mikonkatu 5, MIKKELI, vaihde Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alue Huhtalantie 2, SEINÄJOKI, vaihde Keski-Suomen alue Kauppakatu 19 B, JYVÄSKYLÄ, vaihde Pohjois-Savon alue Piispankatu 12, KUOPIO, vaihde Pohjois-Karjalan alue Siltakatu 20 B, JOENSUU, vaihde Kainuun alue Kauppakatu 25 A, KAJAANI, vaihde Pohjois-Pohjanmaan alue Rautionkatu 2 C, OULU, vaihde Lapin alue Hallituskatu 22, ROVANIEMI, vaihde

2 2 (8) Rekisterin nimi Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Metsätietojärjestelmästä on säädetty laissa Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä (419/2011). Tietojärjestelmään sovelletaan myös henkilötietolakia (523/1999) ja lakia viranomaisen toiminnan julkisuudesta (621/1999). Tietojärjestelmän henkilötiedot muodostavat henkilörekisterin. Rekisteri on Suomen metsäkeskuksen Julkisten palvelujen yksikön käytössä. Henkilötietoja käytetään hoidettaessa julkisia hallintotehtäviä, joista säädetään laissa Suomen metsäkeskuksesta (418/2011). Tällaisia tehtäviä ovat metsävaratietojen päivitys, yksityisten maanomistajien neuvonta, koulutus ja tiedotus, Metsäkeskukselle kuuluvien hallintoasioiden hoitaminen, suunnittelu- ja selvitystehtävät sekä erilaiset metsiin perustuvien elinkeinojen, metsien monimuotoisuuden säilymisen ja muun ympäristönsuojelun edistämiseen liittyvät tehtävät. Hallintoasioita koskevia tietoja saa käsitellä myös tilastollisiin tarkoituksiin ja tiedoista saa tuottaa muitakin tietoaineistoja, joista yksittäistä henkilöä koskevat tiedot eivät ole tunnistettavissa. Rekisterin tietosisältö Rekisteri koostuu sähköisestä automaattisen tietojenkäsittelyn avulla ylläpidettävästä tiedosta ja paperimuotoisesta asiakirja-arkistosta. Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä annetun lain mukainen metsätietojärjestelmä muodostuu seuraavista tiedoista: 1) Suomen metsäkeskuksesta annetun lain 8 :ssä säädettyihin julkisiin hallintotehtäviin liittyviä hallintoasioita koskevista tiedoista; 2) luonnollisiin henkilöihin liittyvistä metsävaratiedoista; 3) kiinteistöjen omistajuutta ja hallintaa koskevista luonnollisiin henkilöihin liittyvistä tiedoista; ja 4) luonnollisiin henkilöihin liittyvistä asiakastiedoista. Tietojärjestelmään tallennetaan henkilötietojen lisäksi muita järjestelmän käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia tietoja. Tietojärjestelmä (atk) -rekisterin rakenne Metsätietojärjestelmä koostuu toisiinsa kytkeytyvistä tietokannoista ja käyttöliittymistä. Metsätietoja ylläpidetään Metsätietokannassa (Meti), metsävaratietokannassa (Aarni) ja AHJO-asiakkuustietokannassa. Metin, Aarnin ja Ahjon tietoja yhdistellään Julkaisukannassa. Metsään.fi-asiointipalvelu hyödyntää Julkaisukannan ja Ahjon tietoja. Meti-kanta sisältää metsälain ja kestävän metsätalouden rahoituslain toimeenpanoon ja valvontaan liittyvää ominaisuus- ja sijaintietoa, kiinteistö- ja omistajatietoa sekä metsikkötietoa (kuviokohtaiset metsäsuunnitelmatiedot). Lisäksi Meti-kannassa on muilta organisaatioilta saatua paikkatietoa, muun muassa peruskartta, kiinteistöt, Natura- ja luonnonsuojelualueet, tietoa uhanalaisten kasvi- ja eläinlajien esiintymistä, tietoa pohjavesialueista, tietoa muinaismuistokohteista sekä kuntien kaavoitustietoa. Meti-kantaa hyödynnetään käyttöliittymien kautta. Tietojärjestelmiä ovat asiakas- ja kiinteistötietojärjestelmä (Aste), metsälakijärjestelmä (Masto), kestävän metsätalouden rahoituslakijärjestelmä (Kemera) ja maastotarkastusten tietojärjestelmä (Virta, Hirvi-Virta) sekä näihin kytkeytyvä karttajärjestelmä.

3 3 (8) Rekisterin tietosisällön kuvaus Asiakas- ja kiinteistötieto (Aste) Asiakas- ja metsänomistajatiedot: Nimi, henkilötunnus tai Y-tunnus, osoitetiedot, sähköposti, pankkiyhteys, äidinkieli, metsänhoitomaksuvelvollisuus, verkkometsäsuunnitelman tilaustiedot sekä asiakkaiden ja omistajien ryhmittelytunnuksia. Tiedot kiinteistöistä ja niiden omistussuhteista Tietoa kiinteistöön liittyvistä rajoitteista Metsälakitieto (Masto) sekä vastaava paperiarkisto Tiedot metsälain mukaisista sähköisesti tai paperilla saapuneista metsänkäyttöilmoituksista ja taimikon perustamisilmoituksista ( saakka). Sähköisesti saapuneet ilmoitukset tallentuvat tiedonsiirtopalveluun (.xmltiedostona) ja Masto-tietotauluihin. Paperilla saapuneet ilmoitukset tallennetaan Masto-järjestelmään ja lomakkeet arkistoidaan. Metsänkäyttöilmoitus sisältää metsänomistajan nimi- ja yhteystiedot, kiinteistötiedot, hakkuuoikeuden haltijan, ilmoituksen tekemiseen valtuutetun sekä ilmoituksen laatijan nimi ja yhteystiedot sekä kohteen sijaintitiedon. Ilmoitukseen sisällytettävistä tiedoista on säädetty maa- ja metsätalousministeriön asetuksella metsänkäyttöilmoituksesta (1320/2013). Paperiarkistoon kootaan myös metsälain valvontaan ja toimeenpanoon liittyvät mahdolliset muut asiakirjat, esimerkiksi kuulemiseen, sopimukseen, velvoittavaan päätökseen ja Maaseutuvirastolle tehtävään esitykseen liittyvät dokumentit. Kestävän metsätalouden rahoituslakitieto (Kemera) sekä vastaava paperiarkisto Tiedot kestävän metsätalouden rahoituslain (1094/1996) mukaisista rahoitushakemuksista, hankesuunnitelmista, toteutusilmoituksista, rahoituspäätöksistä ja maksatuksista sekä Riistavahinkolain (105/2009) mukaiset tiedot hirvieläinvahinkojen korvaushakemuksista ja maksatuksista. Sähköisesti saapuneet asiakirjat tallentuvat tiedonsiirtopalveluun (.xmltiedostona) ja Kemera-tietotauluun. Paperilla saapuneet hakemukset tallennetaan Kemera-järjestelmään ja lomakkeet arkistoidaan. Hakemukset sisältävät metsänomistajan, asiamiehen ja vastuuhenkilön nimi- ja yhteystiedot, kiinteistötiedot sekä tuen, lainan tai korvauksen saajan nimi- ja pankkitilitiedot sekä kohteen sijaintitiedon. Paperiarkistoon kootaan myös rahoituslain valvontaan ja toimeenpanoon liittyvät muut asiakirjat, esimerkiksi kuulemiseen, vapaaehtoiseen takaisinperintään ja Maaseutuvirastolle tehtävään esitykseen liittyvät dokumentit. Maastotarkastusten tieto (Virta, Hirvi-Virta) Tunnistetiedot kaikista metsälaki- ja rahoituslakitietokantoihin tallennetuista hankkeista, suunnitelmista ja ilmoituksista sekä tiedot maastotarkastusten tuloksista. Virta-tietotaulut sisältävät tiedot kestävän metsätalouden rahoituslain mukaisista hakemusten, suunnitelmien ja toteutusilmoitusten tarkastuksista, metsälain mukaisista ilmoitusten tarkastuksista, korjuujälkitarkastuksista, uudistusalojen jälkihoito- ja uudistamisvelvoitteen tarkastuksista sekä hirvieläinvahinkoarvioinneista. Metsävaratieto (Aarni) Metsävaratiedon tietokanta ja -järjestelmä. Metsävaratieto sisältää kuviokohtaista maaperä- ja puustotietoa sekä toimenpide-ehdotukset ja monimuotoisuustietoa (mm. metsälain mukaiset elinympäristöt, muut luontokohteet).

4 4 (8) Aarni-tietojärjestelmässä on yhdistetty kiinteistö-, omistaja ja kuviokohtainen metsävaratieto. Asiakkuustieto (Ahjo) Vuonna 2010 käyttöön otettu asiakastiedon hallintajärjestelmä Sisältää vastaavat tiedot kuin Asiakas- ja kiinteistötietojärjestelmä (Aste) sekä lisäksi muuta yksityisasiakkaisiin ja metsäalan toimijoihin liittyvää asiakkuustietoa. Ahjo järjestelmä toimii myös uutiskirjeiden ja Metsään.fi palvelun asiakasrekisterinä. Uutiskirjeen asiakasrekisteri sisältää asiakkaan nimitiedon, sähköpostiosoitteen, kielivalinnan (suomi, ruotsi) sekä ryhmittelytiedot (metsänomistaja, muuten metsäasioista kiinnostunut). Metsään.fi asiakasrekisteri sisältää palveluntilaustiedot sekä henkilötietojen käsittelyyn liittyvät suostumukset ja kiellot. Sähköinen asiointipalvelu (Metsään.fi) Metsään.fi-palvelu hyödyntää ja päivittää muiden metsätietojärjestelmän tietokantojen tietoja. Lisäksi Metsään.fi-palveluun tallennetaan palvelussa laadittujen metsänkäyttöilmoitusten ja toimenpideilmoitusten tiedot ennen kuin ne lähetetään eteenpäin tiedonsiirtopalveluun. Muita tunnistautuneiden käyttäjien tietoja, joita säilytetään Metsään.fipalvelussa ovat toimijapalveluun tallennetut suosikit sekä tapahtumakohtaiset lokitiedot. Metsävaratiedon tiedonsiirtorajapinta Rajapinnan kautta siirretään metsävaratietoa toimijoille. Siirto edellyttää metsänomistajan suostumuksen. Tiedonsiirtorajapinta tallentaa lokitietoa siirretyistä tiedoista. Sähköpostikirjeiden lähetysjärjestelmä (Postiviidakko) Asiakkaille sähköpostina toimitettavien uutiskirjeiden yms. välittämiseen käytetään Postiviidakko-järjestelmää. Lähetyslistat muodostetaan Ahjojärjestelmässä. Postiviidakko-järjestelmään tallentuu lista vastaanottajien sähköpostiosoitteista. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakas- ja kiinteistötieto (Aste) Rekisteriä päivitetään massapäivityksillä säännöllisesti väestötietojärjestelmän ja kiinteistötietojärjestelmän tiedoilla. Massapäivityksissä päivitetään asiakkaiden nimi, osoite, kieli ja kuolintieto sekä kiinteistöjen voimassaolo, pinta-ala ja lainhuutotiedot. Tiedot luovutetaan väestötietojärjestelmästä ja kiinteistötietojärjestelmästä Metsäkeskuksen käyttöön metsätalouden edistämistehtäviä ja erikseen säädettäviä viranomaistehtäviä varten. Rekisteriä päivitetään myös käsin omistajilta ja asiakkailta saaduilla tiedoilla sekä kiinteistötietojärjestelmän ja väestötietojärjestelmän mukaisilla tiedoilla. Vuoteen 2006 saakka asiakas- ja kiinteistötietoa päivitettiin verottajan maatilarekisteristä tuoduilla tiedoilla. Asiakkuustieto (Ahjo) Rekisteriä päivitetään Asiakas- ja kiinteistötietojärjestelmästä (Aste) kopioitavilla tiedoilla. Asiakastapahtumiin liittyvää tietoa päivitetään käsin tai automaattisena siirtona muista Metsätietojärjestelmään kuuluvista tietojärjestelmistä.

5 5 (8) Ahjo-järjestelmään sisältyvän Metsässä tapahtuu -uutiskirjeen asiakasrekisteriin tiedot saadaan asiakkailta näiden tilatessa Metsässä tapahtuu - uutiskirjeen Suomen metsäkeskuksen verkkosivuilta tai antamalla tilaustietonsa Metsäkeskuksen henkilöstölle. Tietoja saadaan myös asiakkaiden päivittäessä tilaustietojaan ja metsäkeskuksen Ahjo-asiakasrekisterin päivityksistä. Metsään.fi asiointipalveluun kirjaudutaan sähköisesti ja tieto palvelun tilauksesta tallentuu Ahjon asiakasrekisteriin. Suostumukset ja kiellot yhteystietojen ja henkilötietoja sisältävien metsätietojen käsittelyyn voidaan antaa sähköisesti Metsään.fi palvelussa tai ne tallennetaan paperilomakkeilta. Metsälakitieto (Masto) sekä vastaava paperiarkisto Metsälain mukaiset Metsäkeskukselle toimitetut ilmoitukset Metsälain noudattamisen valvontaan liittyvät muut asiakirjat ja tiedot Kestävän metsätalouden rahoituslakitieto (Kemera) sekä vastaava paperiarkisto Kestävän metsätalouden rahoituslain mukaiset metsäkeskukselle toimitetut rahoitushakemukset, hankesuunnitelmat ja toteutusilmoitukset Valtion tuen tai lainan käyttöön liittyvät asiakirjat ja tiedot Metsävaratieto Aarni-metsävaratietoa päivitetään inventointikierron mukaisella keilainaineistolla ja siitä edelleen johdetulla maastoa ja puustoa koskevalla tiedolla. Metsävaratietoa päivitetään myös metsänkäyttöilmoituksista ja rahoituslain hankkeista johdetulla toimenpidetiedolla sekä Metsään.fi-palvelun kautta tulevilla metsävaratiedon päivityspyynnöillä. Päivitys on jatkuvaa. Muilta organisaatioilta saatava tieto Maanmittauslaitos: maastotietokartta (peruskartta) ja kiinteistöraja-aineisto (krk). Päivitys tarpeen mukaan muutaman kerran vuodessa. Suomen ympäristökeskus: Natura- ja luonnonsuojelualueet, uhanalaisten eliöiden ja kasvien esiintymätieto, pohjavesialueet. Päivitys tietolähteen päivittymisen mukaan. ELY-keskukset: liito-oravien havaitut lisääntymis- ja levähdyspaikat. Päivitys tietolähteen päivittymisen mukaan. Museovirasto: muinaisjäännöksiä koskeva paikkatieto. Päivitys tietolähteen päivityksen mukaan. KATSO-tunnistuspalvelu: Metsään.fi-palveluun kirjautuneiden organisaatioiden sähköisessä tunnistautumisessa tarvittavat henkilötiedot. Säännönmukainen tietojen luovuttaminen, tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle Metsätietojärjestelmästä voidaan luovuttaa luonnollisen henkilön (maanomistajan) yhteystietoja metsätalouteen liittyvään suoramarkkinointiin sekä yhteystietoja mielipide- ja markkinatutkimukseen tai näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin, ellei maanomistaja ole sitä kieltänyt. Lisäksi metsätietojärjestelmästä voidaan luovuttaa metsätalouteen liittyvää suoramarkkinointia varten maanomistajan yhteystietojen lisäksi metsävaratietoja ja niiden sijaintitietoa, jos maanomistaja on antanut siihen erillisen suostumuksen. Lomakkeet kiellon ja suostumuksen antamiseen ovat Metsäkeskuksen verkkosivuilla (www.metsakeskus.fi). Luonnollisiin henkilöihin liittyviä julkisia metsätietoja voidaan luovuttaa metsätietojärjestelmästä, kun viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 16 :n 3 momentissa säädetyt tietojen luovuttamisen edellytykset täyttyvät. Luonnollisiin henkilöihin liittyvien tietojen luovuttaminen sivulliselle edellyttää, että

6 6 (8) luovutuksensaaja voi käsitellä tietoja henkilötietolaissa tai Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä annetussa laissa säädetyllä perusteella. Tietojen luovuttaminen edellyttää yksilöityä hakemusta. Metsäkeskus tekee kustakin tietojenluovutuksesta hallintopäätöksen, jossa yksilöidään luovutettavat tiedot ja niiden käyttötarkoitus; mahdollinen tietojen luovuttaminen edelleen henkilötietolaissa säädetyillä edellytyksillä; määritellään luovutusmenettely; jos tietoja aiotaan yhdistää muihin tietoihin, määritellään yhdistettävät tiedot; viitataan henkilötietolain velvoitteisiin; päätökseen liitetään tietojen mahdollisia virheitä koskeva selvitys; sekä valitusosoitus. Mallilomake suostumuksen antamiseen metsätiedon käsittelyä varten on saatavissa Suomen metsäkeskuksen julkisen palvelun alueyksiköiden toimipisteistä. Muita kuin luonnollisiin henkilöihin liittyviä julkisia metsätietoja tietojärjestelmästä voidaan luovuttaa viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain mukaisesti. Metsäkeskuksen tehtäviä hoidettaessa metsätietojärjestelmästä toimitetaan erilaisia ilmoituksia veroviranomaiselle, Maanmittauslaitokselle, Valtiokonttorille ja ELY-keskuksille. Muuta metsätietojärjestelmään sisältyvää tietoa luovutetaan Maaseutuvirastolle sekä raportteina ja tilastomuodossa maa- ja metsätalousministeriölle ja Metsätalouden kehittämiskeskus Tapiolle. Teknisen käyttöyhteyden kautta julkisia tietoja voidaan luovuttaa viranomaiselle tai viranomaistehtäviä hoitaville tahoille laissa säädettyä tehtävää tai velvoitetta varten. Alla listattuja tietoja luovutetaan pääasiassa Masto ja Kemera -tiedoista. Nimija osoitetiedot perustuvat tietoja luovutettaessa Aste-järjestelmän tietoihin. Ilmoitus veroviranomaiselle Kestävän metsätalouden rahoituksesta annetun lain (1094/1996) mukaisista tukimaksatuksista. Valtion varojen tilitys maa- ja metsätalousministeriölle ja lainaluettelotiedosto valtionkonttoriin (Laki kestävän metsätalouden rahoituksesta (1094/1996) 32 ja Laki Suomen metsäkeskuksesta (418/2011) 25 ). Ilmoitus kirjaamisviranomaiselle panttioikeuden merkitsemisestä lainhuutoja kiinnitysrekisteriin, kirjauksen muuttamisesta tai poistamisesta sekä kiinteistön vapautumisesta panttioikeudesta (Asetus kestävän metsätalouden rahoituksesta (1311/1996) 16 ). Ilmoitus kiinteistörekisterin pitäjälle ympäristötukisopimuksesta karttoineen, tieto ympäristötukisopimuksen raukeamisesta, irtisanomisesta, purkamisesta ja sopimusehtojen muuttamisesta. (Maa- ja metsätalousministeriön päätös metsätalouden ympäristötuesta (144/2000) 12 3 momentti). Metsälain (1093/1996), kestävän metsätalouden rahoituslain (1094/1996) sekä metsän hyönteis- ja sienituhojen torjuntaa koskevan lain (263/1991) valvontaan liittyvien tarkastusten tulosten toimittaminen maa- ja metsätalousministeriölle. (Maa- ja metsätalousministeriön määräys metsäkeskusten ja maaseutuviraston suorittamasta metsälakien valvonta- ja tarkastustoiminnasta sekä tarkastustulosten raportoinnista. Määräys annetaan vuosittain). Tiedot hirvieläinten aiheuttamien metsävahinkojen korvaushakemuksista maa- ja metsätalousministeriön ja Maaseutuviraston ylläpitämään Riistavahinkorekisteriin (Riistavahinkolaki 105/ ) Yhdistelmä toimialueellaan edellisen kalenterivuoden aikana arvioiduista hirvieläinten aiheuttamista metsävahingoista sekä aikaisempien korvauspäätösten perusteella edelleen vireillä olevista korvattavista metsävahingoista maa- ja metsätalousministeriölle (Riistavahinkolaki 105/ ).

7 7 (8) Riistavahinkolain (105/2009) 36 :n perusteella metsäkeskuksella on salassapitosäännösten estämättä oikeus luovuttaa muulle viranomaiselle tai Euroopan yhteisön toimielimelle Riistavahinkolaissa säädettyä tehtävää hoidettaessa saatuja, korvauksen saajaa koskevia tietoja, jotka ovat välttämättömiä viranomaiselle tai toimielimelle säädetyn tarkastustehtävän suorittamiseksi tai sen valvomiseksi, että Euroopan yhteisön lainsäädäntöä on noudatettu. Lainaluettelo valtion saamisten perintää hoitavalle viranomaiselle hankkeista, joiden rahoitukseen on myönnetty kestävän metsätalouden rahoituksesta annetun lain (1094/1996) mukaista lainaa (Asetus kestävän metsätalouden rahoituksesta (1311/1996) 10 ). Ilmoitus valtion saamisten perintää hoitavalle viranomaiselle kestävän metsätalouden rahoituksesta annetun lain (1094/1996) :n ja :n nojalla takaisin maksettavaksi määrättyjen valtion saamisten perinnästä. Alueellisen ympäristökeskuksen metsäkeskukselle toimittamassa asiakirjassa mainittuun liito-oravan lisääntymis- ja levähdyspaikkaan kohdistuvaa metsänkäyttöilmoitusta koskeva ilmoitus alueelliselle ELY-keskukselle, maanomistajalle sekä tiedossaan olevalle maanomistajan edustajalle ja metsänhakkuuoikeuden haltijalle (Metsälaki 14 b ). Ilmoitus maanomistajalle, maanomistajan edustajalle ja metsänhakkuuoikeuden haltijalle metsänkäyttöilmoituksen käsittelyalueeseen liittyvästä metsäkeskuksen tiedossa olevasta erityisen tärkeästä elinympäristöstä tai suojelukohteesta. Suojelukohteeseen liittyvästä metsänkäyttöilmoituksesta Metsäkeskus ilmoittaa myös ELY-keskukselle (Metsälaki 7a ). Metsälain 16 :n mukaisen käsittelykiellon voimaansaattamiseksi asiaa koskevien tietojen ilmoittaminen Maaseutuvirastolle. Tietojen luovuttaminen Maaseutuvirastolle myös käsittelykiellon määräämiseksi, jos metsänkäyttöilmoitusta ei ole annettu metsälain 14 :ssä säädetyssä määräajassa. Käsittelykiellon tehosteeksi asetetun uhkasakon sekä asiaa koskevien myöhempien päätösten ilmoittaminen käräjäoikeudelle (Uhkasakkolaki (1113/1990) 19 ). Esitys Maaseutuvirastolle metsälain 20 :n 2 momentin velvoitteiden asettamisesta sekä ilmoitus käräjäoikeudelle kiinteistöä koskevasta metsälain 20 :n 2 momentin mukaisesta velvoitteesta sekä asiaa koskevista myöhemmistä päätöksistä ja päävelvoitteen täyttämisestä (Uhkasakkolaki (1113/1990) 19 ). Metsälain 21 :n mukaisen lakisääteisen panttioikeuden ilmoittaminen kirjattavaksi lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin sekä kirjauksen ilmoittaminen poistettavaksi (Maakaari (540/1995) 20 luvun 2 ja 6 ). Esitys Maaseutuvirastolle asettaa metsän hyönteis- ja sienituhojen torjunnasta annetun lain (263/1991) 9 :n mukaisen päävelvoitteen tehosteeksi uhkasakko tai teettämisuhka sekä ilmoitus käräjäoikeudelle asiaa koskevista myöhemmistä päätöksistä ja päävelvoitteen täyttämisestä (Uhkasakkolaki (1113/1990) 19 ).) Rekisterin suojauksen periaatteet, manuaalinen ja ATK:lla käsiteltävä aineisto Metsäkeskuksen paperiarkiston muodostaminen ja ylläpito perustuu maa- ja metsätalousministeriön antamaan arkistosääntöön (1571/621/2002). Metsätietojärjestelmästä annetun lain (419/2011) mukaan rekisterinpitäjä ratkaisee tietojärjestelmän käyttöoikeuksia koskevat asiat. Metsävaratietojärjestelmän käyttöoikeuksia myönnetään Metsäkeskuksen julkisen palvelun yksikön toimihenkilöille tehtävänkuvan edellyttämässä laajuudes-

8 8 (8) sa. Myönnettyjen käyttöoikeuksien laajuutta ja toimihenkilöiden tehtäväkuvauksia seurataan säännöllisesti. Muiden kuin tehtävissään rekisteriä tarvitsevien metsäkeskuksen toimihenkilöiden ja ulkopuolisten pääsy rekisteriin on estetty asianmukaisella tavalla. Metsäkeskuksen tietojärjestelmäkokonaisuus on auditoitu sisäisesti valtionhallinnon tietoturvallisuutta koskevan valtioneuvoston asetuksen (681/2010) mukaisia yleisiä tietoturvallisuusvaatimuksia vasten.

Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä

Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä 1 (6) Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä Suomen metsäkeskus Julkiset palvelut y-tunnus 2440921-4 Aleksanterinkatu 18

Lisätiedot

Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä

Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä 1 (8) Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä Suomen metsäkeskus Julkiset palvelut y-tunnus 2440921-4 Aleksanterinkatu 18

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 11 päivänä toukokuuta /2011 Laki. Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä

Julkaistu Helsingissä 11 päivänä toukokuuta /2011 Laki. Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 11 päivänä toukokuuta 2011 419/2011 Laki Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä Annettu Helsingissä 6 päivänä toukokuuta 2011 Eduskunnan päätöksen mukaisesti

Lisätiedot

TALOUS- JA VELKANEUVONNAN REKISTERI

TALOUS- JA VELKANEUVONNAN REKISTERI Tietosuojaseloste -yhdistetty rekisteriseloste ja informaatioasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1.7.2014 1.Rekisterinpitäjä Nurmijärven kunta, sosiaalitoimi PL 7, 01901 Nurmijärvi 2. Rekisteriasioista

Lisätiedot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus

Maa- ja metsätalousministeriön asetus Luonnos 13.12.2016 Maa- ja metsätalousministeriön asetus Suomen metsäkeskuksen suoritteiden maksullisuudesta Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään Suomen metsäkeskuksesta annetun

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 7.6.2011 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Salon kaupunki liikuntapalvelut

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2 Rekisteriseloste Sisällys 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö... 2 3. Rekisterin nimi... 2 4. Rekisterin käyttötarkoitus... 2 5. Rekisterin sisältämät tiedot... 2 6. Säännönmukaiset

Lisätiedot

OPPILASREKISTERISELOSTE

OPPILASREKISTERISELOSTE OPPILASREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 mukainen REKISTERISELOSTE ja lain 24 :n mukainen INFORMOINTI Laatimispvm: 2.1.2017 1. Rekisterinpitäjä Nimi Siikalatvan kunnan koulutuslautakunta /

Lisätiedot

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä.

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Päiväys: 25.6.2008 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Intrum Justitia Oy Y-tunnus

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 18.8.2016 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 12.7.2009 1. Rekisterinpitäjä Nimi Kymenlaakson ammattikorkeakoulun

Lisätiedot

Iisalmen kaupunki Henkilörekisteriseloste 1 (5) Sivistyspalvelukeskus Päivitetty

Iisalmen kaupunki Henkilörekisteriseloste 1 (5) Sivistyspalvelukeskus Päivitetty Iisalmen kaupunki Henkilörekisteriseloste 1 (5) Sivistyspalvelukeskus Päivitetty 15.1.2015 Henkilötietolain (523/99) 10 mukainen rekisteriseloste 1. Rekisterinpitäjä Nimi Iisalmen kaupunki - esiopetus;

Lisätiedot

Laki. väestötietolain muuttamisesta

Laki. väestötietolain muuttamisesta EV 27711998 vp - HE 192/1998 vp Eduskunnan vastaus hallituksen esitykseen Iaeiksi väestötietolain ja rekisterihallintolain 2 :n muuttamisesta Eduskunnalle on annettu hallituksen esitys n:o 192/1998 vp

Lisätiedot

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö. osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki. p

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö. osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki. p REKISTERISELOSTE 1 REKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä FEON Oy Y-tunnus: 2733038-4 osoite: Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki kotipaikka: Helsinki

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) SL 33 Rekisteriseloste Henkilörekisteri 15.7.2013 HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 26.9.2013/27.01.2015 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä

Lisätiedot

Laki. maatalouden tukien toimeenpanosta annetun lain muuttamisesta

Laki. maatalouden tukien toimeenpanosta annetun lain muuttamisesta Laki maatalouden tukien toimeenpanosta annetun lain muuttamisesta Eduskunnan päätöksen mukaisesti kumotaan maatalouden tukien toimeenpanosta annetun lain (192/2013) 8 :n 1 momentin 6 kohta, muutetaan 6

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 3.3.2014 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Teuvan kunnankirjasto Yhteystiedot

Lisätiedot

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi. Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi. Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 27.1.2009 Tarkastettu 22.6.2016 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 22.11.2010 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Salon kaupunki liikuntapalvelut

Lisätiedot

Aikuissosiaalityön rekisteriseloste

Aikuissosiaalityön rekisteriseloste Aikuissosiaalityön rekisteriseloste SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 5. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS 6. REKISTERIN PITÄMISEN

Lisätiedot

Henkilötietolain (523 /99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523 /99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE 1 Henkilötietolain (523 /99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE Täyttöohjeet erillisessä lomakkeessa. Numerot viittaavat ohjeiden vastaaviin kohtiin. 1. Rekisterinpitäjä (tarvittaessa eli jos rekisterinpitäjällä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 5.1.2016 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Lisätiedot

Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41, Järvenpää. Jari Savola Aikuisten sosiaalipalvelujen johtaja

Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41, Järvenpää. Jari Savola Aikuisten sosiaalipalvelujen johtaja 1 / 5 Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/99) 10 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41, 04401 Järvenpää 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteystiedot Jari Savola Aikuisten

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 9.3.2015 Salon kaupunki 416/07.01.01.02.01/2015 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Ilma-alusrekisteri ja tiedonluovutus

Ilma-alusrekisteri ja tiedonluovutus Ilma-alusrekisteri ja tiedonluovutus 19.11.2015 Päivi Karkkola Vastuullinen liikenne. Rohkeasti yhdessä. Ilmailulaki (864/2014) Voimaan 7.11.2014 Ilmailulain 2 luku käsittelee ilma-alus- ja lupakirjarekisteriä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä

HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) HELSINGIN KAUPUNGIN N VARAUS- JA ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄN REKISTERISELOSTE 1 REKISTERIN NIMI Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä

Lisätiedot

Laki. kansalaisuuslain muuttamisesta

Laki. kansalaisuuslain muuttamisesta Annettu Helsingissä 9 päivänä marraskuuta 2007 Eduskunnan päätöksen mukaisesti Laki kansalaisuuslain muuttamisesta muutetaan 16 päivänä toukokuuta 2003 annetun kansalaisuuslain (359/2003) 3, 25 :n 3 momentti,

Lisätiedot

Laki. kestävän metsätalouden määräaikaisen rahoituslain muuttamisesta

Laki. kestävän metsätalouden määräaikaisen rahoituslain muuttamisesta Laki kestävän metsätalouden määräaikaisen rahoituslain muuttamisesta Eduskunnan päätöksen mukaisesti kumotaan kestävän metsätalouden määräaikaisen rahoituslain (34/2015) 14, muutetaan 3 :n 3 momentti,

Lisätiedot

Lastenvalvojan rekisteriseloste

Lastenvalvojan rekisteriseloste Lastenvalvojan rekisteriseloste SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 5. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS 6. REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Lisätiedot

Sivistys- ja tulevaisuuspalvelut

Sivistys- ja tulevaisuuspalvelut 1 Rekisterinpitäjä Forssan kaupunki 2 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispäivä 18.12.2015, muutospäivä Puhelin 03 41 411 Postiosoite PL 62, 30101 Forssa Käyntiosoite Turuntie 18 Wahren-opiston,

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 66/2012/2 Dnro ISAVI/12/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 12.9.2012

PÄÄTÖS Nro 66/2012/2 Dnro ISAVI/12/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 12.9.2012 Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 66/2012/2 Dnro ISAVI/12/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 12.9.2012 ASIA HAKIJAT Laiturin rakentaminen kiinteistön Pohjoiskorvanniemi 140 407 3 153 edustalle Porovedellä, Iisalmi

Lisätiedot

Rekisteri kuntaan sijoitetuista lapsista

Rekisteri kuntaan sijoitetuista lapsista Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Anna Cantell-Forsbom

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 8.4.2008 Täyttöohjeet erillisessä lomakkeessa. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Mikkelin ammattikorkeakoulu Opiskelijapalvelut

Lisätiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto Ympäristönsuojeluasetuksen 5 :n 1 momentin kohdat 13 c ja f

Etelä-Suomen aluehallintovirasto Ympäristönsuojeluasetuksen 5 :n 1 momentin kohdat 13 c ja f Etelä-Suomi Päätös Nro 220/2013/1 Dnro ESAVI/473/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen 6.11.2013 ASIA Ympäristölupahakemus, joka koskee Hevosopisto Oy:n kuivikelantaa käyttävää lämpökeskusta, Ypäjä LAITOS

Lisätiedot

MÄÄRÄYS MAASEUTUVIRASTON MÄÄRÄYS KEHITTÄMISHANKETUEN HAKEMISESTA JA TUKIHAKEMUSLOMAKKEESTA

MÄÄRÄYS MAASEUTUVIRASTON MÄÄRÄYS KEHITTÄMISHANKETUEN HAKEMISESTA JA TUKIHAKEMUSLOMAKKEESTA MÄÄRÄYS Pvm. 29.4.2015 Dnro 969/54/2015 Maaseutuviraston määräyskokoelma nro 33/15 Kumotaan Määräys Nro 11/15, Dnro 307/54/2015 Valtuutussäännökset: Laki (28/2014) 13 3. mom., 35 6. mom. 36 5. mom., 38

Lisätiedot

SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka REKISTERISELOSTE Pro-Wellness-potilastietojärjestelmä -tietokanta 18.3.

SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka REKISTERISELOSTE Pro-Wellness-potilastietojärjestelmä -tietokanta 18.3. Pro-Wellness-potilastietojärjestelmä -tietokanta 18.3.2015 Sivu 1/5 1 Rekisterin nimi 2 Rekisterinpitäjä ProWellness-potilastietojärjestelmä/ SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos

Lisätiedot

ASIA HAKIJA. PÄÄTÖS Nro 106/2013/1 Dnro PSAVI/137/04.08/2012 Annettu julkipanon jälkeen

ASIA HAKIJA. PÄÄTÖS Nro 106/2013/1 Dnro PSAVI/137/04.08/2012 Annettu julkipanon jälkeen 1 PÄÄTÖS Nro 106/2013/1 Dnro PSAVI/137/04.08/2012 Annettu julkipanon jälkeen 28.10.2013 ASIA HAKIJA Kivisuo-Suurisuon ympäristöluvan lupamääräysten tarkistaminen ja toiminnanaloittamislupa vesien johtamiseen

Lisätiedot

Ympäristönsuojelulain mukainen hakemus, joka koskee ylijäämämaiden käsittelyä ja varastointia Vuosaaren satamakeskuksen alueella, Helsinki.

Ympäristönsuojelulain mukainen hakemus, joka koskee ylijäämämaiden käsittelyä ja varastointia Vuosaaren satamakeskuksen alueella, Helsinki. Etelä-Suomi Päätös Nro 110/2013/1 Dnro ESAVI/24/04.08/2012 Annettu julkipanon jälkeen 4.6.2013 ASIA Ympäristönsuojelulain mukainen hakemus, joka koskee ylijäämämaiden käsittelyä ja varastointia Vuosaaren

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä

HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) HELSINGIN KAUPUNGIN N VARAUS- JA ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄN REKISTERISELOSTE 1 REKISTERIN NIMI Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä

Lisätiedot

Palvelutarpeen arvioinnin rekisteri

Palvelutarpeen arvioinnin rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelut: perhepalvelujen johtaja

Lisätiedot

Päätös. Päätös ympäristönsuojelulain 35 :n mukaisen jätevesilietteen kalkkistabilointia koskevan ympäristölupahakemuksen raukeamisesta, Kouvola

Päätös. Päätös ympäristönsuojelulain 35 :n mukaisen jätevesilietteen kalkkistabilointia koskevan ympäristölupahakemuksen raukeamisesta, Kouvola Etelä-Suomi Päätös Nro 75/2010/2 Dnro ESAVI/282/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen 10.11.2010 ASIA Päätös ympäristönsuojelulain 35 :n mukaisen jätevesilietteen kalkkistabilointia koskevan ympäristölupahakemuksen

Lisätiedot

9. ASIAKASTIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET

9. ASIAKASTIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET ALAVUDEN KAUPUNKI / SIVISTYSRYHMÄ REKISTERISELOSTE ALAVUDEN YLÄASTEEN OPETTAJA- JA OPPILASREKISTERI Laatimispäivä: 16.2.2010 SISÄLTÖ: 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ

Lisätiedot

Peltolantie 2 D, Vantaa puh. (09) vastuuhenkilö (palveluntuottaja täyttää) yhteyshenkilö ja yhteystiedot: (palveluntuottaja täyttää)

Peltolantie 2 D, Vantaa puh. (09) vastuuhenkilö (palveluntuottaja täyttää) yhteyshenkilö ja yhteystiedot: (palveluntuottaja täyttää) Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa puh. (09) 83911 2. Osarekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö vastuuhenkilö yhteyshenkilö

Lisätiedot

SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka REKISTERISELOSTE Pegasos-potilastietojärjestelmä -tietokanta Työterveyshuolto 18.3.

SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka REKISTERISELOSTE Pegasos-potilastietojärjestelmä -tietokanta Työterveyshuolto 18.3. Työterveyshuolto 18.3.2015 Sivu 1/5 1 Rekisterin nimi Pegasos-potilastietojärjestelmä/ SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka tietokanta, työterveyshuolto 2 Rekisterinpitäjä SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos

Lisätiedot

ASIA LUVAN HAKIJA. PÄÄTÖS Nro 3/2014/1 Dnro PSAVI/106/04.08/2012 Annettu julkipanon jälkeen

ASIA LUVAN HAKIJA. PÄÄTÖS Nro 3/2014/1 Dnro PSAVI/106/04.08/2012 Annettu julkipanon jälkeen 1 PÄÄTÖS Nro 3/2014/1 Dnro PSAVI/106/04.08/2012 Annettu julkipanon jälkeen 15.1.2014 ASIA Jätemateriaalien käsittelytoimintojen ympäristölupa Kemintullin teollisuusalueella, Kemi LUVAN HAKIJA Tieysi Oy

Lisätiedot

Hakemus on tullut vireille Ympäristönsuojelulaki 28 :n 1 momentti ja 58 Ympäristönsuojeluasetuksen 1 :n 1 momentin 3 b)

Hakemus on tullut vireille Ympäristönsuojelulaki 28 :n 1 momentti ja 58 Ympäristönsuojeluasetuksen 1 :n 1 momentin 3 b) Etelä-Suomi Päätös Nro 27/2010/1 Dnro ESAVI/516/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen 6.7.2010 ASIA Ympäristönsuojelulain 58 :n mukainen hakemus Varissuon Lämpö Oy:n lämpökeskuksen ympäristöluvan (Lounais-Suomen

Lisätiedot

Liitteessä 1 on kuvattu henkilörekisterin tietosisältö.

Liitteessä 1 on kuvattu henkilörekisterin tietosisältö. HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 4.10.2016 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Lisätiedot

STORA ENSO VISYGATE REKISTERISELOSTE

STORA ENSO VISYGATE REKISTERISELOSTE REKISTERISELOSTE STORA ENSO VISYGATE REKISTERISELOSTE Tämä on rekisteriseloste Stora Enson keskitetyn Visygatekulunvalvontajärjestelmän tietojen keräyksestä. Keskitettyyn järjestelmään on liitetty seuraavat

Lisätiedot

100Syke. - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste. 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy Pori

100Syke. - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste. 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy Pori 100Syke - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy 2. Kilpailuun osallistuminen Kilpailuun voi osallistua internetissä täyttämällä arvontalomakkeen. Kilpailuun osallistuminen

Lisätiedot

ASIA LUVAN HAKIJA. LUPAPÄÄTÖS Nro 39/2014/1 Dnro PSAVI/37/04.08/2014 Annettu julkipanon jälkeen

ASIA LUVAN HAKIJA. LUPAPÄÄTÖS Nro 39/2014/1 Dnro PSAVI/37/04.08/2014 Annettu julkipanon jälkeen 1 LUPAPÄÄTÖS Nro 39/2014/1 Dnro PSAVI/37/04.08/2014 Annettu julkipanon jälkeen 14.4.2014 ASIA LUVAN HAKIJA Kalkkimaan kalkkitehtaan ja kaivoksen ympäristö- ja vesitalousluvan nro 61/2013/1 lupamääräyksen

Lisätiedot

Tampereen kaupunki, viestintäyksikkö. Yhteystiedot (osoite, puhelin ) Aleksis Kiven katu PL TAMPERE p

Tampereen kaupunki, viestintäyksikkö. Yhteystiedot (osoite, puhelin ) Aleksis Kiven katu PL TAMPERE p TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 20.3.2006 Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä. Yhteystiedot. 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa. 3. Rekisterin nimi. 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

1. Rekisterinpitäjä. Yhteystiedot. 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa. 3. Rekisterin nimi. 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Tietosuojaseloste, laatimispäivä 30.4.2016 Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Yhteystiedot Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (jäljempänä ELY-keskus) Pohjois-Pohjanmaan

Lisätiedot

Opiskeluhuollon asiantuntijaryhmän asettaminen ja toiminta. Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän hallitus

Opiskeluhuollon asiantuntijaryhmän asettaminen ja toiminta. Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän hallitus Opiskeluhuollon asiantuntijaryhmän asettaminen ja toiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän hallitus 17.6.2015 Sisällys Ryhmän asettaminen ja sen toimintatavat... 3 Opiskeluhuollon rekisterit ja kertomukset

Lisätiedot

Rekisterin käyttötarkoitus on opiskelijoiden rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on opiskelijoiden rekisterin käyttötarkoitus REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispäivämäärä: 1.3.2011 Päivitetty 13.6.2012 1. Rekisterinpitäjä Itä-Suomen yliopisto Joensuun kampus Yliopistokatu 2 PL 111 80101 Joensuu Kuopion kampus

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Nro 28/2009/4 Dnro LSY-2008-Y-270 Annettu julkipanon jälkeen

YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Nro 28/2009/4 Dnro LSY-2008-Y-270 Annettu julkipanon jälkeen LÄNSI-SUOMEN YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Helsinki LUPAPÄÄTÖS Nro 28/2009/4 Dnro LSY-2008-Y-270 Annettu julkipanon jälkeen 17.4.2009 ASIA HAKIJA Kaitasuon turvetuotantoa koskeva ympäristölupa (korkeimman hallinto-oikeuden

Lisätiedot

HE 12/2012 vp. antanut suostumuksen. Lisäksi lakiin ehdotetaan

HE 12/2012 vp. antanut suostumuksen. Lisäksi lakiin ehdotetaan HE 12/2012 vp Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä annetun lain muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä

Lisätiedot

1. Rekisterin nimi Kunnan alueelle sijoitettujen lasten valvontarekisteri. Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja PL ESPOON KAUPUNKI

1. Rekisterin nimi Kunnan alueelle sijoitettujen lasten valvontarekisteri. Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja PL ESPOON KAUPUNKI TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Laatimispäivä: 20.12.2016 REKISTERITIEDOT 1. Rekisterin nimi Kunnan alueelle sijoitettujen lasten valvontarekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta

Lisätiedot

Rekisteriseloste. Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen asiakasrekisterin rekisteriseloste

Rekisteriseloste. Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen asiakasrekisterin rekisteriseloste Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen asiakasrekisterin rekisteriseloste Versiot Hyväksytty 1 Johtoryhmä 7.2.2012 2 Päivitetty 05.8.2016 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupunki. Lappeenrannan kaupunki, Tekninen toimi, kadut ja ympäristö Villimiehenkatu Lappeenranta Puhelin:

Lappeenrannan kaupunki. Lappeenrannan kaupunki, Tekninen toimi, kadut ja ympäristö Villimiehenkatu Lappeenranta Puhelin: Tietosuojaseloste, laatimispäivä 23.9 2015 Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Yhteystiedot Lappeenrannan kaupunki Lappeenrannan kaupunki, Tekninen toimi, kadut ja ympäristö Villimiehenkatu

Lisätiedot

HE 151/2012 vp. Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi kiinteistötietojärjestelmästä

HE 151/2012 vp. Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi kiinteistötietojärjestelmästä HE 151/2012 vp Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi kiinteistötietojärjestelmästä ja siitä tuotettavasta tietopalvelusta annetun lain 7 :n muuttamisesta Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi kiinteistötietojärjestelmästä

Lisätiedot

Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta. Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL Järvenpää p. keskus

Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta. Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL Järvenpää p. keskus 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41 04401 Järvenpää p. keskus 09 21 797 2. Osarekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Lasten

Lisätiedot

ILMOITUSTIETOKANNAN REKISTERISELOSTE

ILMOITUSTIETOKANNAN REKISTERISELOSTE ILMOITUSTIETOKANNAN KALEVAN Enterprise-ilmoitusjärjestelmästä allekirjoitettuina alla mainitulle rekisteriasioita hoitavalle PL 170, 90401 OULU käyntiosoite Lekatie 1 puhelin (08) 5377 111 y-tunnus 0187274-0

Lisätiedot

Rekisterin tietoja käytetään kirjeiden lähettämiseen sekä luottamushenkilöiden ja kaupungin väliseen yhteydenpitoon.

Rekisterin tietoja käytetään kirjeiden lähettämiseen sekä luottamushenkilöiden ja kaupungin väliseen yhteydenpitoon. 1. Rekisterinpitäjä 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Nimi Jämsän kaupunginhallitus Osoite Seppolantie 10 42100 Jämsä Muut yhteystiedot (esim. puhelin virka-aikana, sähköpostiosoite) Puh

Lisätiedot

Rekisteriseloste. Kehitysvammaisten asumispalvelujen asiakasrekisterin rekisteriseloste

Rekisteriseloste. Kehitysvammaisten asumispalvelujen asiakasrekisterin rekisteriseloste Rekisteriseloste Kehitysvammaisten asumispalvelujen asiakasrekisterin rekisteriseloste Versiot Hyväksytty 1 Johtoryhmä 7.2.2012 2 Päivitetty 05.8.2016 Rekisteriseloste SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ

Lisätiedot

Oulun kaupunki / Joukkoliikennejaosto Y-tunnus

Oulun kaupunki / Joukkoliikennejaosto Y-tunnus 1/5 Tietosuojaseloste, laatimispäivä 10.3.2016 Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Oulun kaupunki / Joukkoliikennejaosto Y-tunnus 0187690-1 Yhteystiedot Oulun kaupunki, Katu- ja viherpalvelut,

Lisätiedot

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa.

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa. Laatimispäivä: 10 /2015 Tämä on tietosuojaseloste, joka sisältää rekisteriselosteen ja asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevan informoinnin. 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä Nimi: Katuosoite:

Lisätiedot

Rekisteriseloste. Kotona asumisen tuki tulosyksikön asiakasrekisterin rekisteriseloste

Rekisteriseloste. Kotona asumisen tuki tulosyksikön asiakasrekisterin rekisteriseloste Rekisteriseloste Kotona asumisen tuki tulosyksikön asiakasrekisterin rekisteriseloste Versiot Hyväksytty 1 Johtoryhmä 7.2.2012 2 Päivitetty 05.8.2015 Rekisteriseloste SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ

Lisätiedot

LUPAPÄÄTÖS Nro 41/10/2 Dnro PSAVI/79/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 1.7.2010 ASIA LUVAN HAKIJA

LUPAPÄÄTÖS Nro 41/10/2 Dnro PSAVI/79/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 1.7.2010 ASIA LUVAN HAKIJA LUPAPÄÄTÖS Nro 41/10/2 Dnro PSAVI/79/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 1.7.2010 1 ASIA LUVAN HAKIJA Tikkalansalmen raittisillan rakentamisajan jatkaminen, Sotkamo Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne-

Lisätiedot

Valvottujen tapaamisten rekisteri

Valvottujen tapaamisten rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö vs. perhepalvelujen johtaja Anna Cantell-Forsbom

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio henkilö-tietojen käsittelystä (HetiL

Lisätiedot

Länsi ja Sisä-Suomi Dnro LSSAVI/2685/

Länsi ja Sisä-Suomi Dnro LSSAVI/2685/ Länsi ja Sisä-Suomi Dnro LSSAVI/2685/2016 15.7.2016 Kuulutus Vesilain mukainen päätös Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto 15.7.2016 antanut päätöksen nro 56/2016/2. Hakija Asia Sähkökaapelin rakentaminen

Lisätiedot

Yleisten alueiden luparekisteri (Trimble Locus, elupa-järjestelmä, eservice)

Yleisten alueiden luparekisteri (Trimble Locus, elupa-järjestelmä, eservice) REKISTERISELOSTE 1(5) SISÄLTÖ TRIMBLE LOCUS ELUPAJÄRJESTELMÄ 1 REKISTERIN NIMI 2 REKISTERINPITÄJÄ 3 REKISTERIN VASTUUHENKILÖ JA REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 4 REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS 5 REKISTERIN

Lisätiedot

Päätös. Ympäristönsuojelulain 28 :n 1 momentti ja 2 momentin kohta 4 Ympäristönsuojeluasetuksen 1 :n 1 momentin kohta 13 f

Päätös. Ympäristönsuojelulain 28 :n 1 momentti ja 2 momentin kohta 4 Ympäristönsuojeluasetuksen 1 :n 1 momentin kohta 13 f Päätös Etelä-Suomi Nro 55/2013/1 Dnro ESAVI/78/04.08/2011 Annettu julkipanon jälkeen 14.3.2013 ASIA Ympäristönsuojelulain mukainen hakemus ongelmajätteiden vastaanottokeskuksen toimintaa koskevan ympäristölupapäätöksen

Lisätiedot

Nimi: Rovaniemen kaupungin perusturvalautakunta

Nimi: Rovaniemen kaupungin perusturvalautakunta TIETOSUOJASELOSTE (Henkilötietolaki 10 ja 24 ) Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio henkilötietojen käsittelystä (HetiL 24 ). Laadittu

Lisätiedot

Rekisteriseloste. Vanhusten ympärivuorokautisen hoidon ja hoivan asiakasrekisterin rekisteriseloste

Rekisteriseloste. Vanhusten ympärivuorokautisen hoidon ja hoivan asiakasrekisterin rekisteriseloste Vanhusten ympärivuorokautisen hoidon ja hoivan asiakasrekisterin rekisteriseloste Versiot Hyväksytty 1 Johtoryhmä 17.1.2012 2 Päivitetty 05.8.2016 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN

Lisätiedot

Metsänomistajia edustavan jäsenen määrääminen Järvi-Suomen Uittoyhdistykseen ja sen hallitukseen, Savonlinna

Metsänomistajia edustavan jäsenen määrääminen Järvi-Suomen Uittoyhdistykseen ja sen hallitukseen, Savonlinna Itä-Suomi Päätös Nro 40/2012/2 Dnro ISAVI/31/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 16.5.2012 ASIA HAKIJA Metsänomistajia edustavan jäsenen määrääminen Järvi-Suomen Uittoyhdistykseen ja sen hallitukseen,

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisterinpitäjä Rekisterin nimi Henkilötietojen käsittelytarkoitus Rekisterin tietosisältö

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisterinpitäjä Rekisterin nimi Henkilötietojen käsittelytarkoitus Rekisterin tietosisältö TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisterinpitäjä Valtiokonttori Sörnäisten rantatie 13 000054 VALTIOKONTTORI Rekisterin nimi Valtiolle.fi - Valtion rekrytointijärjestelmä Henkilötietojen

Lisätiedot

Uusia asiakkaita Metsäalan toimijalle Helppoa, sähköistä yhteistyötä

Uusia asiakkaita Metsäalan toimijalle Helppoa, sähköistä yhteistyötä Uusia asiakkaita Metsäalan toimijalle Helppoa, sähköistä yhteistyötä Metsään.fi-palvelulla uusia asiakkaita ja tehoa liiketoimintaan Metsään.fi on asiointipalvelu metsänomistajille ja metsäalan toimijoille.

Lisätiedot

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde)

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio henkilö-tietojen käsittelystä (HetiL

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JÄRJESTÖREKISTERI / Liikuntapalvelut Laatimispvm: 31.3.2009 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Aikuissosiaalityön rekisteri

Aikuissosiaalityön rekisteri Tietosuojaseloste 1/6 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Anna Cantell-Forsbom

Lisätiedot

SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka REKISTERISELOSTE Pegasos-potilastietojärjestelmä -tietokanta Sivu 1/5

SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka REKISTERISELOSTE Pegasos-potilastietojärjestelmä -tietokanta Sivu 1/5 Pegasos-potilastietojärjestelmä -tietokanta 18.3.2015 Sivu 1/5 1 Rekisterin nimi 2 Rekisterinpitäjä Pegasos-potilastietojärjestelmä/SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos Saarikka -tietokanta SoTe kuntayhtymä/perusturvaliikelaitos

Lisätiedot

Tietosuoja arjessa, puheenvuoro käytännön tilanteista näkökulma peruskoulusta. Kirsi Ruoppila Rehtori Huhtasuon yhtenäiskoulu 8.4.

Tietosuoja arjessa, puheenvuoro käytännön tilanteista näkökulma peruskoulusta. Kirsi Ruoppila Rehtori Huhtasuon yhtenäiskoulu 8.4. Tietosuoja arjessa, puheenvuoro käytännön tilanteista näkökulma peruskoulusta Kirsi Ruoppila Rehtori Huhtasuon yhtenäiskoulu 8.4.2016 11.4.2016 Annettu Helsingissä 30 päivänä joulukuuta 2013 Laki perusopetuslain

Lisätiedot

Datan avaamisen reunaehdot. Katri Korpela Projektipäällikkö 6Aika - Avoin data ja rajapinnat

Datan avaamisen reunaehdot. Katri Korpela Projektipäällikkö 6Aika - Avoin data ja rajapinnat Datan avaamisen reunaehdot Katri Korpela Projektipäällikkö 6Aika - Avoin data ja rajapinnat 19.1.2016 Perinteinen manuaalinen tietopalvelu 1. Asiakas kysyy/pyytää asiakirjoja käyttöönsä/ kopioita omaan

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 31 päivänä joulukuuta 2012. 1057/2012 Maa- ja metsätalousministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 31 päivänä joulukuuta 2012. 1057/2012 Maa- ja metsätalousministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 31 päivänä joulukuuta 2012 1057/2012 Maa- ja metsätalousministeriön asetus Maanmittauslaitoksen maksuista sekä kaupanvahvistuksesta perittävistä maksuista ja

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä 1.2.2016 - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Lisätiedot

Lastensuojelun rekisteriseloste

Lastensuojelun rekisteriseloste Lastensuojelun rekisteriseloste SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 5. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS 6. REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Lisätiedot

Katutapahtumajärjestelmä (Winkki-järjestelmä) REKISTERIN VASTUUHENKILÖ JA REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT

Katutapahtumajärjestelmä (Winkki-järjestelmä) REKISTERIN VASTUUHENKILÖ JA REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT REKISTERISELOSTE 1(5) SISÄLTÖ WINKKI-JÄRJESTELMÄ 1 REKISTERIN NIMI 2 REKISTERINPITÄJÄ 3 REKISTERIN VASTUUHENKILÖ JA REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 4 REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS 5 REKISTERIN PITÄMISEN

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Nimi: Liperin kunta / Sosiaali- ja terveysosasto, perhekeskus

1. Rekisterinpitäjä Nimi: Liperin kunta / Sosiaali- ja terveysosasto, perhekeskus TIETOSUOJASELOSTE yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 6.5.2011 Päivitetty: 29.3.2016 Laatija:Iija den Herder 1. Rekisterinpitäjä Nimi: Liperin

Lisätiedot

MERKINTÄ. Päätös. Nro 53/2010/2 Dnro ESAVI/540/04.08/2010. Annettu julkipanon jälkeen

MERKINTÄ. Päätös. Nro 53/2010/2 Dnro ESAVI/540/04.08/2010. Annettu julkipanon jälkeen Etelä-Suomi Päätös Nro 53/2010/2 Dnro ESAVI/540/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen 6.10.2010 ASIA Ympäristönsuojelulain (86/2000) 61 :n mukainen ilmoitus koeluonteisesta toiminnasta, joka koskee pilaantuneen

Lisätiedot

Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. Viitasaaren kaupunki, Tekninen lautakunta

Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. Viitasaaren kaupunki, Tekninen lautakunta TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 23.2.2016 Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa

Lisätiedot

Tuen myöntämisen, maksamisen, käytön ja valvonnan muut perusteet

Tuen myöntämisen, maksamisen, käytön ja valvonnan muut perusteet 1 (6) Tuen myöntämisen, maksamisen, muut perusteet Toteutusilmoituksen sisältö Työn toteuttamisen jälkeen Metsäkeskukselle toimitettavassa toteutusilmoituksessa on ilmoitettava: hanketta koskevan rahoituspäätöksen

Lisätiedot

FINLANDIA-TALO Oy. REKISTERISELOSTE Kameravalvontajärjestelmä SISÄLTÖ

FINLANDIA-TALO Oy. REKISTERISELOSTE Kameravalvontajärjestelmä SISÄLTÖ FINLANDIA-TALO Oy REKISTERISELOSTE Kameravalvontajärjestelmä 19.11.2012 SISÄLTÖ 1 REKISTERIN NIMI 2 REKISTERINPITÄJÄ 3 REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4 REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ 5 REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Lisätiedot

Manuaalisesti tallennetut tiedot hakemukset ja niiden liitteet maksu- ja palvelupäätökset

Manuaalisesti tallennetut tiedot hakemukset ja niiden liitteet maksu- ja palvelupäätökset 1 / 5 Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/99) 10 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41, 04401 Järvenpää 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteystiedot Kotona asumista

Lisätiedot

Hakemus on tullut vireille aluehallintovirastossa

Hakemus on tullut vireille aluehallintovirastossa Etelä-Suomi Päätös Nro 8/2011/1 Dnro ESAVI/657/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen 3.2.2011 ASIA TTT-Aviation Oy Ltd:n Malmin lentoaseman autobensiinin jakelupaikan toimintaa koskeva ympäristönsuojelulain

Lisätiedot

Karhu Mining Company Oy Karelian Diamond Resources Public Limited Company Kaivosrekisterinumerot: 7363/1

Karhu Mining Company Oy Karelian Diamond Resources Public Limited Company Kaivosrekisterinumerot: 7363/1 Kuulutus 1 (1) KaivNro 30.9.2016 7363 KUULUTUS Turvallisuus ja kemikaalivirasto (Tukes) on kaivoslain (621/2011) perusteella 30.9.2016 hyväksynyt seuraavan valtausoikeuden siirtoa koskevan hakemuksen:

Lisätiedot