Perhepäivä DIGITAALISEN KULTTUURIN FESTIVAALI ALTERNATIVE PARTY 2010: SUNNUNTAINA KAAPELITEHTAALLA ESITE YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Perhepäivä DIGITAALISEN KULTTUURIN FESTIVAALI ALTERNATIVE PARTY 2010: SUNNUNTAINA 24.10.2010 KAAPELITEHTAALLA ESITE YHTEISTYÖKUMPPANEILLE"

Transkriptio

1 DIGITAALISEN KULTTUURIN FESTIVAALI ALTERNATIVE PARTY 2010: Perhepäivä SUNNUNTAINA KAAPELITEHTAALLA ESITE YHTEISTYÖKUMPPANEILLE Tavoita digitaalisesti luovat ja IT-innokkaat nuoret perheet!

2 Alternative Party Perhepäivä sunnuntaina Digitaalisen kulttuurin festivaali ja demoscene-taiteen tapahtuma Alternative Party 2010 järjestetään lokakuuta 2010 Helsingin Kaapelitehtaalla. Tapahtuma kurkottaa tänä vuonna kohti tähtiä teemallaan space. Teemaa tarkastellaan niin digitaalisen teknologian, tilan ja avaruuden kuin myös liiketoiminnan, taiteen ja tieteen näkökulmista. Luvassa on digitaaliseen makuun sopivat bileet koko perheelle! Osana festivaalia järjestetään sunnuntai Perhepäivä, joka on omistettu vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen, joiden elämässä informaatioteknologia ja digitaalinen taide ovat suuressa osassa. Digitaalinen luovuus edistää lapsen hyvinvointia Usein ajatus lapsista ja teknologiasta yhdistetään pelaamiseen tai netissä surffaamiseen. Alternative Partyjen Perhepäivän ajatuksena on osoittaa, että lapsi voi olla luova myös digitaalisesti. Tapahtuman avulla lapsi voi oppia eri alojen teknologiasta sekä löytää väylän omalle luovuudelleen. Lapsella on luontainen taipumus luoda ja tarjoamme lapselle vaihtoehtoisia välineitä tämän luovuuden ilmaisemiseen. Parhaimmillaan digitaalisen taiteen tekeminen on lapselle samanlainen tapa vahvistaa itsetuntemustaan ja hyvinvointiaan kuin tanssi tai maalaaminen. Tätä silmällä pitäen tarjoamme Perhepäivän aikana toimintaa, jotka tukevat lapsen luovuutta. ja yhdistää isät, äidit ja lapset yhteisen harrastuksen ääreen Tapahtuma tukee koko perheen hyvinvointia tarjoamalla mukavan tavan viettää yhteistä päivää sekä löytää uusia mielenkiinnonkohteita. Tarjoamme ainutlaatuisen digitaaliseen taiteen tapahtuman, joka vahvistaa nykyaikaisten teknologisesti valveutuneiden perheiden sidettä. Perheille on tarjolla yhteistä toimintaa erilaisten näytösten, työpajojen, taidenäyttelyn ja monien muiden ohjelmien parissa. Perhepäivän ohjelma on suunnattu lähinnä 5-12-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen, mutta kaikissa ohjelmanumeroissa huomioidaan monipuolisesti eri elämänvaiheissa olevat lapsiperheet. Esimerkkejä Perhepäivän ohjelmasta Space-teemainen piirustusseinä, johon lapset ja aikuiset voivat käydä piirtämässä oman planeettansa, ja rastirata, joka alkaa oman hahmon luomisella. Space-teemainen rastirata ja alternatiivinen taidetyöpaja ovat puuhia, joita varmasti muistellaan lämmöllä vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin. Perhepäivän yksi päätapahtuma on lapsidemokilpailu, joka tarjoaa mahdollisuuden uudenlaiseen yhdessäoloon: Lapsen itsetuntoa hivelee varmasti nähdä screenillä isänsä tai äitinsä ideoima ja toteuttama lapselleen suunnatun demoskene-teos. Teknologianäyttely, jossa esillä mm. isien ja äitien nuoruusvuosien klassikkotietokoneita kuten Commodore 64, Amiga, Atari ja MSX. Kaikki koneet ovat vapaasti käytettävissä! Taidenäyttelyssä esillä digitaalisen taiteen monimuotoisia teoksia. Paljon muuta.

3 Varmista näkyvyytesi Perhepäivässä! Perhepäivä tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa digitaalisesti valveutuneita lapsia ja nuoria perheitä. Yhteistyökumppanit ovat mukana luomassa hyvää tunnelmaa ja tuoden samalla esiin myönteistä suhtautumistaan lapsiperheisiin ja digitaaliseen taiteeseen. Tule mukaan luomaan yhdessä unohtumaton tapahtuma lapsiperheille! Kolme syytä osallistua Perhepäivään: 1. Digitaalinen luovuus on 2010-luvun elinehto Digitaalinen teknologia, muotoilu ja käytettävyys ovat avainasemassa Suomen ja suomalaisten yritysten menestyksessä 2010-luvulla. Tapahtumassa tavoitat IT-alan osaajia monipuolisesti, sekä muodostat mielikuvan digitaalisen teknologian tulevaisuudesta niin tuottajien kuin aikuis- ja lapsikuluttajien kannalta. Alternative Party edistää ja esittelee digitaalista kulttuuria ja luovuutta pitämällä samalla hauskaa! 2. Tapahtuman kautta tavoitat lapset: 5-12-vuotiaat digitaaliorientoituneita lapset, z-sukupolven edustajat vanhemmat: vuotiaat digitaalisen teknologian ja taiteen asiantuntijat yli kontaktia tapahtuman kohderyhmässä (kesä-lokakuu) 100% fokusoituneen kohderyhmän 3. Tapahtuman avulla voit Myydä ja markkinoida tuotteitasi, vahvistaa brändiäsi Tavoita digimedian ja IT-alan nykyiset ja tulevat mielipidejohtajat tee heistä tuotteidesi ja palveluidesi ostajia ja sanansaattajia. Profiloi brändisi perhemyönteisenä, digitaalisesti luovana ja innostavana! Perhepäivä luo loistavan mahdollisuuden esitellä ja myydä tuotteitasi ja palveluitasi kohdennetusti 5-12-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Käytä hyväksesi mahtava tilaisuus teknologisesti kehittyneiden uutuuksien markkinointiin! Virkistäytyä koko perheen voimin Palkitse itsesi ja työyhteisösi ainutlaatuisella elämyksellä, joka sopii niin tekniikasta, taiteesta kuin tieteestä kiinnostuneille. Kutsumalla työntekijät perheineen viettämään yhteistä päivää, kerrot heille välittäväsi työntekijöidesi ja heidän perheidensä hyvinvoinnista. Voit kutsua myös asiakkaasi perheineen! Hyödyntää ideakilpailua tuotekehityksessä Haluatko uusia, hämmästyttäviä ideoita tuotteesi kehittämiseksi? Valjasta osallistujien monialainen ja pitkäaikainen tekninen, taiteellinen ja tieteellinen osaaminen käyttöösi tuomalla tuotteesi ohjelmointikilpailujen ja työpajojen kohteeksi! Saat suoraa palautetta lapsilta ja heidän vanhemmiltaan. Työpajan yhteydessä voit haastatella kävijöiltä heidän mielipiteitään.

4 Perhepäivän yrityspalvelut Palvelun kuvaus Näkyvyys/sisältö Hinta Perhepäivän pääkumppani. Profiloidu Perhepäivän mahdollistajana ja lasten digitaalisen luovuuden edistäjänä. Perhepäivän pääkumppani yksinoikeudella. Hyvä näkvyyys tapahtumapaikalla sekä Perhepäivän ennakkomainonnassa webissä ja flyerissa. Sisältää 100 kpl perhelippuja yrityksenne käyttöön Oma kilpailu: Lapsidemokompo. Valjasta luovat diginörtit tekemään taidetta lapsille. Tavoitat sekä taiteentekijät että -katsojat. Koko perheen rastirata. Koko perheelle järjestetty kysymys- ja tehtävärata ympäri tapahtumapaikkaa. Brändätty leikkipiste. Tuo itsesi esille hyvän mielen lähettiläänä leikkiville lapsille ja heidän vanhemmilleen. Brändätty WC. Pidä huolta, että mainoksesi näkyy tilassa, jota käytetään useasti päivässä. Brändätty vaunuparkki. Varaa mainostilasi pienten lasten vanhempien kohtaamispaikalta. Brändätty piirrosseinä. Tuo itsesi esille taiteellisille kävijöille koko tapahtuman ajan. Brändätty piirosseinä-webcam. Tavoita ne, jotka halusivat olla paikalla, mutta eivät päässeet. Brändätty puuhakirja. Kulje lapsen mukana koko tapahtuman ajan ja kotiin saakka. Giveaway perheille. Tuo tuotteesi esille perhelipun ostajille. Hintoihin lisätään ALV 22 %. Multimediaohjelmointi- tai muu kilpailu yksinoikeudella. Kilpailun tulokset käytettävissäsi esimerkiksi verkkosivuillasi ja sosiaalisen median viestinnässäsi. Sisältää 3000 rahapalkinnon voittajille. Logonäkyvyys yksinoikeudella Space-teemaisen rastiradan mukana kulkevassa lomakkeessa sekä tehtäväpisteissä. Radan lopussa voimme jakaa osallistujille tuotteitasi palkinnoksi. Yksinoikeus leikkipisteen logonäkyvyyteen. Lelut lahjoitetaan tapahtuman jälkeen hyväntekeväisyyteen yhteistyökumppanin nimissä. Yksinoikeus mainostaa tapahtumapaikan wc-tiloissa: ovissa ja seinillä. Mahdollisuus myös tuotteiden näytekappaleiden jakamiseen. Yksinoikeus mainostaa tapahtumapaikan lastenvaunuparkin yhteydessä. Yksinoikeus Space-teemaisen piirrosseinän logonäkyvyyteen. Voimassa koko tapahtuman ajan. Logonäkyvyys verkossa streamina näkyvän piirustusseinän yhteydessä. Yksinoikeus. Verkkosivuilla vieraili vuonna 2009 yli kävijää. Värillinen A4-kokoinen kokosivun mainos Space-teemaisen puuhakirjan takakanteen. Painos vähintään 100 kpl. Oikeus jakaa flyereitä ja tuotenäytteitä perhelipun ostajille. Voimme jakaa tuotteet myös puolestasi Kaikkiin paketteihin sisältyy logonäkyvyys Perhepäivän verkkosivulla sekä 10 kpl perhelippuja (voimassa Perhepäivänä 24.10). Kysy myös muita vaihtoehtoja!

5 Yhteystiedot Tilaukset ja lisätiedot osoitteesta: tai henkilökohtaisesti: Laura Lehtinen johtaja/perhepäivä , Lisätietoja Alternative Party festivaalista ja sen yrityspalveluista löydät tapahtuman yhteistyökumppaniesitteestä: Vuodesta 1998 järjestetyn Alternative Party festivaalin järjestäjänä toimii Alternative Party ry. Tapahtuma järjestetään voittoa tavoittelemattomasti, vapaaehtoisvoimin, digitaalisen kulttuurin edistämiseksi. Tapahtuman yhteistyökumppaneita viime vuosina ovat olleet mm. Nokia, Yleisradio, Helsingin sanomat, IRC-Galleria, Nebula, Helsingin kaupunki, Euroopan kulttuuripääkaupunki Turku 2011 ja kymmenet muut yritykset ja organisaatiot.

Alternative Party ry:n yrityspalvelukatalogi 2011

Alternative Party ry:n yrityspalvelukatalogi 2011 :n yrityspalvelukatalogi 2011 Kumppanipaketit Platinum Gold 1 Silver 1 Alternative Party 2010 -festivaali 21.-23.10.2010, Kaapelitehdas, Helsinki SEKÄ JOKO 1 erityismaininta avajaisissa ja palkintojenjaossa

Lisätiedot

ALTERNATIVE PARTY. digitaalisesti luovien ihmisten festivaali. 22. 24. lokakuuta 2010, Kaapelitehdas, Helsinki

ALTERNATIVE PARTY. digitaalisesti luovien ihmisten festivaali. 22. 24. lokakuuta 2010, Kaapelitehdas, Helsinki digitaalisesti luovien ihmisten festivaali ALTERNATIVE PARTY 2010 Tavoita digitaalisesti luovat 20 40 -vuotiaat tekniikan, taiteen ja tieteen huippuosaajat! 22. 24. lokakuuta 2010, Kaapelitehdas, Helsinki

Lisätiedot

digitaalisesti luovien ihmisten festivaali

digitaalisesti luovien ihmisten festivaali digitaalisesti luovien ihmisten festivaali Alternative Party 2009 Tavoita digitaalisesti luovat 20 40-vuotiaat tekniikan, taiteen ja tieteen huippuosaajat! 23.-25. lokakuuta 2009, Kaapelitehdas, Helsinki

Lisätiedot

Miksi mukaan? Kuvaus. Mitä? Sisältö ja ajankohta

Miksi mukaan? Kuvaus. Mitä? Sisältö ja ajankohta Järjestäjän opas Kuvaus Mitä? Tervetuloa meille -viikko on osa Suomalaisen Työn Liiton Suomi 100 -juhlavuoden Made by Finland -kampanjaa. Tavoitteena on innostaa mukaan suomalaiset yritykset ja yhteisöt

Lisätiedot

suunnattua joukkoviestintää. Tunnistettavan lähettäjän tarkoituksena on yleisön suostuttelu tai yleisöön vaikuttaminen.

suunnattua joukkoviestintää. Tunnistettavan lähettäjän tarkoituksena on yleisön suostuttelu tai yleisöön vaikuttaminen. MAINONTA MED1 MITÄ MAINONTA ON?! Perinteisiä määritelmiä:! Mainonta on maksettua useille vastaanottajille suunnattua joukkoviestintää. Tunnistettavan lähettäjän tarkoituksena on yleisön suostuttelu tai

Lisätiedot

Suomi 100 juhlavuoden yritysyhteistyö

Suomi 100 juhlavuoden yritysyhteistyö Suomi 100 juhlavuoden yritysyhteistyö Kiinnostunut hakemaan Suomi 100 kumppaniyritykseksi? Suomi 100 kumppaniyritykseksi voi hakea tuotteella tai palvelulla, joka toteuttaa juhlavuoden yhdessä-teemaa Yhdessä-teema

Lisätiedot

Uusimaa-viikko. Uusmaalaisten oma toukokuinen tapahtumakimara, jota koordinoi Uudenmaan liitto

Uusimaa-viikko. Uusmaalaisten oma toukokuinen tapahtumakimara, jota koordinoi Uudenmaan liitto Uusimaa-viikko Uusmaalaisten oma toukokuinen tapahtumakimara, jota koordinoi Uudenmaan liitto Nostaa esille maakunnan hyväksi tehtävää työtä ja tekijöitä Yhdistää uusmaalaisia toimijoita vuosittain vaihtuvan

Lisätiedot

MIELENTERVEYS ON ELÄMÄNTAITOA

MIELENTERVEYS ON ELÄMÄNTAITOA MIELENTERVEYS ON ELÄMÄNTAITOA turvaverkon varmistaminen mielen- terveystaitojen oppiminen yhteisöllisen oppilaitoskulttuurin rakentaminen HYVINVOIVA OPPILAITOS voimavarojen tunnistaminen ja vahvistaminen

Lisätiedot

Työtä nuorille ja hyvinvointia ikääntyneille kulttuurista- hanke

Työtä nuorille ja hyvinvointia ikääntyneille kulttuurista- hanke Työtä nuorille ja hyvinvointia ikääntyneille kulttuurista- hanke Toivotamme hyvää kesää ja kiitämme yhteistyöstä tästä on kiva jatkaa. Eri puolella Kaakkois-Suomea pilotoitiin luovia osallistavia ryhmätoimintoja

Lisätiedot

Yritystilaisuuksia, jotka järjestyvät helposti

Yritystilaisuuksia, jotka järjestyvät helposti Yritystilaisuudet Yritystilaisuuksia, jotka järjestyvät helposti ff Event on Konffan uusi, ainutlaatuinen tapahtumakonsepti. Kustannuksia säästävä f Event valmispaketti sopii yrityksen henkilöstö- ja asiakastilaisuuksiin.

Lisätiedot

Savon rata 125 vuotta. Kevät-kesä 2014 Päätapahtuma la

Savon rata 125 vuotta. Kevät-kesä 2014 Päätapahtuma la Savon rata 125 vuotta Kevät-kesä 2014 Päätapahtuma la 4.10.2014 Savon rata 125 vuotta SAVON-RADAN ryhmä SAVON-RADAN ryhmä on Etelä-Savolaisten rautatierakennusten omistajien ja niissä toimijoiden muodostama

Lisätiedot

Vanhemmat ja perheet toiminnassa mukana. Vanhempien Akatemia Riitta Alatalo 16.4.2013

Vanhemmat ja perheet toiminnassa mukana. Vanhempien Akatemia Riitta Alatalo 16.4.2013 Vanhemmat ja perheet toiminnassa mukana Vanhempien Akatemia Riitta Alatalo 16.4.2013 Vanhempien Akatemia toimivia kasvatuskäytäntöjä vanhemmuuden tueksi Toteuttaja Nuorten Ystävät ry RAY:n tuella Vuosille

Lisätiedot

OPETUSMINISTERIÖ KULTTUURIVIENNIN LISÄTIETOLOMAKE VUODELLE 2009. 1. Hankkeen vastuuhenkilö (nimi, asema/tehtävä, sähköposti, puh.)

OPETUSMINISTERIÖ KULTTUURIVIENNIN LISÄTIETOLOMAKE VUODELLE 2009. 1. Hankkeen vastuuhenkilö (nimi, asema/tehtävä, sähköposti, puh.) OPETUSMINISTERIÖ KULTTUURIVIENNIN LISÄTIETOLOMAKE VUODELLE 2009 1. Hankkeen vastuuhenkilö (nimi, asema/tehtävä, sähköposti, puh.) 2. Hankkeen osatoteuttajat/yhteistyötahot koti- ja ulkomailla (nimi, osuus

Lisätiedot

TiVoLin viestintä. Seuran www-sivujen päivitysvastaavat. rahastonhoitaja, toimialavastaavat. Kiva-, Aili-, ja Lanu työryhmät

TiVoLin viestintä. Seuran www-sivujen päivitysvastaavat. rahastonhoitaja, toimialavastaavat. Kiva-, Aili-, ja Lanu työryhmät TiVoLin viestintä Seuran www-sivujen päivitysvastaavat Seuratoiminnan työryhmä Projektien työryhmät Johtokunta: pj, sihteeri, rahastonhoitaja, toimialavastaavat Kiva-, Aili-, ja Lanu työryhmät Valmentajat,

Lisätiedot

REKRYTOINTI- JA VUOKRAPALVELUT MUUTOKSEN JA KASVUN YTIMESSÄ. Tero Lausala, 24.9.2015

REKRYTOINTI- JA VUOKRAPALVELUT MUUTOKSEN JA KASVUN YTIMESSÄ. Tero Lausala, 24.9.2015 REKRYTOINTI- JA VUOKRAPALVELUT MUUTOKSEN JA KASVUN YTIMESSÄ Tero Lausala, 24.9.2015 TYÖN MUUTOS JA MURROS TYÖPAIKOISTA TYÖTEHTÄVIIN: MONIMUOTOISET TAVAT TEHDÄ TYÖTÄ TYÖN TARJONNAN JA KYSYNNÄN KOHTAANTO-ONGELMA

Lisätiedot

TULEEKO SINUN KOTIKAUPUNGISTASI SEURAAVA EUROOPAN ÄLYKKÄÄN MATKAILUN PÄÄKAUPUNKI?

TULEEKO SINUN KOTIKAUPUNGISTASI SEURAAVA EUROOPAN ÄLYKKÄÄN MATKAILUN PÄÄKAUPUNKI? TULEEKO SINUN KOTIKAUPUNGISTASI SEURAAVA EUROOPAN ÄLYKKÄÄN MATKAILUN PÄÄKAUPUNKI? TIEDOTE 1. TULEEKO SINUN KOTIKAUPUNGISTASI SEURAAVA EUROOPAN ÄLYKKÄÄN MATKAILUN PÄÄKAUPUNKI? Euroopan komissio on käynnistämässä

Lisätiedot

Räjäytetään taidemarkkinat! Seminaaritehtävien avainlöydökset: esimerkkejä ja yhteenvetoa keskusteluista

Räjäytetään taidemarkkinat! Seminaaritehtävien avainlöydökset: esimerkkejä ja yhteenvetoa keskusteluista Räjäytetään taidemarkkinat! Seminaaritehtävien avainlöydökset: esimerkkejä ja yhteenvetoa keskusteluista ? Miten saada tavalliset suomalaiset ostamaan arvokkaampia teoksia kuin nykyään? Kerro entistä paremmin

Lisätiedot

FACE TO FACE -SEMINAARI

FACE TO FACE -SEMINAARI FACE TO FACE -SEMINAARI Menesty messuilla Forma Messut 24.5.2010 Tämän hetken ilmiöitä messuilla Huomiotalous Ihan jotakin muuta mania Viihdyttämiskilpailu Ilmaisen himo Moniaistillisuus Paljon viestejä

Lisätiedot

MYYDÄÄN Sisustamisesta Rakentamisesta ja remontoinnista Pihasta ja puutarhanhoidosta KIINNOSTUNEITA. Asumisen mediat 2014

MYYDÄÄN Sisustamisesta Rakentamisesta ja remontoinnista Pihasta ja puutarhanhoidosta KIINNOSTUNEITA. Asumisen mediat 2014 MYYDÄÄN Sisustamisesta Rakentamisesta ja remontoinnista Pihasta ja puutarhanhoidosta KIINNOSTUNEITA Asumisen mediat 2014 MONIA MAHDOLLISUUKSIA YHDEN KATON ALTA Otavamedian avulla tavoitat sisustamisesta,

Lisätiedot

Innovaatioista kannattavaa liiketoimintaa

Innovaatioista kannattavaa liiketoimintaa Innovaatioista kannattavaa liiketoimintaa 2 Osaamiskeskusohjelma (OSKE) luo edellytyksiä uutta luovalle, liiketaloudellisesti kannattavalle yhteistyölle, jossa korkeatasoinen tutkimus yhdistyy teknologia-,

Lisätiedot

Winter is an attitude. Elävä kaupunkikeskusta Juhlakonferenssi 29.8.2012 Tuottaja Saara Saarteinen

Winter is an attitude. Elävä kaupunkikeskusta Juhlakonferenssi 29.8.2012 Tuottaja Saara Saarteinen Winter is an attitude Elävä kaupunkikeskusta Juhlakonferenssi 29.8.2012 Tuottaja Saara Saarteinen Winter is an attitude: Projektin tavoite 1) Winter is attitude projektin avulla halutaan elävöittää

Lisätiedot

Alternative Party 2009 budjetti Tulot 1 / 8

Alternative Party 2009 budjetti Tulot 1 / 8 budjetti Tulot 1 / 8 Budjetti / tulot 50 % # Selite Tavoite Minimi Vuosi 2008 Toteuma Yksikköhinta ALV % Verollinen yksikköhinta Tavoite Minimi Vuosi 2008 Toteuma TULOT 105 348,15 48 174,07 64 554,68 5

Lisätiedot

Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille. Facebook, Twitter & Instagram

Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille. Facebook, Twitter & Instagram Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille Facebook, Twitter & Instagram Sosiaalista mediaa kannattaa hyödyntää tiedottamisessa ja markkinoinnissa monipuolisesti. Somen avulla tieto tapahtumastanne voi

Lisätiedot

Wanted. Kohti hyvää elämää Hyvään. Taiteen taito. Mysteeriloota. Tölön taidetta. Koulun kysytyin kysymys

Wanted. Kohti hyvää elämää Hyvään. Taiteen taito. Mysteeriloota. Tölön taidetta. Koulun kysytyin kysymys Koulun kysytyin kysymys "Miksi koulua käydään?". Otimme tehtäväksemme ottaa siitä selvää. Wanted Taiteen taito Tölön taidetta Kohti hyvää elämää Hyvään elämään on monta tietä ja neuvoa. Tässä muutama.

Lisätiedot

Boysilli. Copywriter-opinnot / kampanjasuunnittelu, parityö

Boysilli. Copywriter-opinnot / kampanjasuunnittelu, parityö Boysilli Copywriter-opinnot / kampanjasuunnittelu, parityö K Tavoite Tehtävänantona oli suunnitella Boy-sillille kampanja, joka nostaisi tuotteen menekkiä nuorten sekä nuorten aikuisten keskuudessa. Vain

Lisätiedot

TULEEKO SINUN KOTIKAUPUNGISTASI ENSIMMÄINEN EUROOPAN ÄLYKKÄÄN MATKAILUN PÄÄKAUPUNKI?

TULEEKO SINUN KOTIKAUPUNGISTASI ENSIMMÄINEN EUROOPAN ÄLYKKÄÄN MATKAILUN PÄÄKAUPUNKI? TULEEKO SINUN KOTIKAUPUNGISTASI ENSIMMÄINEN EUROOPAN ÄLYKKÄÄN MATKAILUN PÄÄKAUPUNKI? TIEDOTE 1. TULEEKO SINUN KOTIKAUPUNGISTASI ENSIMMÄINEN EUROOPAN ÄLYKKÄÄN MATKAILUN PÄÄKAUPUNKI? Euroopan komissio on

Lisätiedot

Sisältömarkkinointi Turun Sanomien kanavissa 2018

Sisältömarkkinointi Turun Sanomien kanavissa 2018 Sisältömarkkinointi Turun Sanomien kanavissa 2018 Miksi tehdä sisältömarkkinointia? Sisältömarkkinointikampanja on loistava ratkaisu, kun Haluat luoda positiivista mielikuvaa yrityksestäsi Haluat ylläpitää

Lisätiedot

Pasilan studiot. Median & luovien alojen keskus. Ilkka Rahkonen, Chief Partnership Officer, Operations, Yleisradio Oy

Pasilan studiot. Median & luovien alojen keskus. Ilkka Rahkonen, Chief Partnership Officer, Operations, Yleisradio Oy Pasilan studiot Median & luovien alojen keskus Ilkka Rahkonen, Chief Partnership Officer, Operations, Yleisradio Oy Suomalainen elokuvateollisuus hyötyy tästä ihan varmasti. Tässä kannattaa olla mukana

Lisätiedot

Tarinan strategia 2020

Tarinan strategia 2020 Tarinan strategia 2020 Suomen golfin strategia Visio Parasta vapaa aikaa Missio Golf yhdistää terveysvaikutukset ja yhdessä luonnossa liikkumisen Strateginen tahtotila Golfyhteisöjen toimintatapoja uudistamalla

Lisätiedot

Tervetuloa Expokeskukseen. Virtuaalitapahtumat netissä 24/7 - aina avoinna

Tervetuloa Expokeskukseen. Virtuaalitapahtumat netissä 24/7 - aina avoinna Tervetuloa Expokeskukseen Virtuaalitapahtumat netissä 24/7 - aina avoinna WWW.NETEXPO.CENTER aukeaa lokakuussa 2015 Netexpo näkyy ja kuuluu 15.10 alkaen Virtuaalisen Expokeskuksen maailma kutsuu vierailijaa

Lisätiedot

Sosiaalisen median mahdollisuudet & hyödyt

Sosiaalisen median mahdollisuudet & hyödyt Sosiaalisen median mahdollisuudet & hyödyt 2018 WWW.PITKOSPUU.FI Sosiaalisen median mahdollisuudet Sosiaalinen media eli some, on tuonut tulleessaan muutoksen markkinointiin niin suunnittelussa kuin toteutuksessa.

Lisätiedot

Uutta luovaa taloutta. Anu Perttunen ohjelmajohtaja Luovien alojen verkosto

Uutta luovaa taloutta. Anu Perttunen ohjelmajohtaja Luovien alojen verkosto Uutta luovaa taloutta Anu Perttunen ohjelmajohtaja Luovien alojen verkosto Murros Meneillään on talouden murros. Tiedon, osaamisen, luovuuden ja merkitysten rooli kasvaa. Uudistuva talous, digitalisoituva

Lisätiedot

Hyvinvointia e-palvelujen avulla

Hyvinvointia e-palvelujen avulla Hyvinvointia e-palvelujen avulla Näkökulmia tutkimiseen ja kehittämiseen Taloudellisuus ja uudistuminen toimintaprosessit kustannustehokkuus Teknologia HyvinvointiTV turvapiiri etämittarit 24h e-palvelu

Lisätiedot

PIENI KAMPANJAKOULU. Ohjeita onnistuneen kampanjan toteuttamiseen 1 PIENI KAMPANJAKOULU

PIENI KAMPANJAKOULU. Ohjeita onnistuneen kampanjan toteuttamiseen 1 PIENI KAMPANJAKOULU PIENI KAMPANJAKOULU Ohjeita onnistuneen kampanjan toteuttamiseen 1 PIENI KAMPANJAKOULU PIENI KAMPANJAKOULU Sana kampanja on peräisin ranskalaisesta sanasta campagne ja tarkoittaa että, pyritään vaikuttamaan

Lisätiedot

Suomi nousuun. Aineeton tuotanto

Suomi nousuun. Aineeton tuotanto Suomi nousuun Aineeton tuotanto TEM/EIO nostaa keskusteluun yrityksille tärkeitä pullonkauloja ja luo edellytyksiä toimivalle toimintaympäristölle jossa yritykset voivat uudistua ja kasvaa. Tunnistamme

Lisätiedot

STRATEGIA 2020. Pieniä kosketuksia, pysyviä vaikutuksia

STRATEGIA 2020. Pieniä kosketuksia, pysyviä vaikutuksia STRATEGIA 2020 Pieniä kosketuksia, pysyviä vaikutuksia 1 Sisällysluettelo Visio s. 3 Edistämme kaupunkilaisten hyvinvointia kulttuurikosketuksilla Viemme kulttuuria ja taidetta keskelle kaupunkilaisten

Lisätiedot

VISIO. Suomi, jossa jokainen nuori saa, osaa ja haluaa olla mukana, toimia ja vaikuttaa valitsemallaan tavalla.

VISIO. Suomi, jossa jokainen nuori saa, osaa ja haluaa olla mukana, toimia ja vaikuttaa valitsemallaan tavalla. VISIO Suomi, jossa jokainen nuori saa, osaa ja haluaa olla mukana, toimia ja vaikuttaa valitsemallaan tavalla. MISSIO (TOIMINTA-AJATUS) Nuorten Suomi on palvelujärjestö, joka edistää nuorten toimijuutta

Lisätiedot

Kansainvälinen kulttuuritapahtuma

Kansainvälinen kulttuuritapahtuma Kansainvälinen kulttuuritapahtuma Case: Savonlinnan Oopperajuhlat Hele Kaunismäki / Kulttuurin ketju -hanke, Turku Touring 3.6.2011. Historiaa Ensimmäiset oopperajuhlat Olavinlinnassa pidettiin kesällä

Lisätiedot

Teknologia ja digiajan yhteisöt mahdollistajina

Teknologia ja digiajan yhteisöt mahdollistajina Teknologia ja digiajan yhteisöt mahdollistajina Mikko Lampi Tutkimuspäällikkö, Mamk + digiaktivisti twitter @jotudin Minä, digitalisti Tutkimuspäällikkö Data, tiedonhallinta, sähköinen arkistointi Käyttäjäkokemus,

Lisätiedot

Tapahtumatuottajan ABC

Tapahtumatuottajan ABC Tapahtumatuottajan ABC Elina Nieminen Elina.ae.nieminen@gmail.com 1 Tämän työpajan jälkeen Teet hemmetin hyvän tapahtumaprojektisuunnitelman Budjettisi ei koskaan petä Tiedät miten houkutella sponsoreita

Lisätiedot

10 TAPAA KÄYTTÄÄ IDEASEINÄÄ

10 TAPAA KÄYTTÄÄ IDEASEINÄÄ 10 TAPAA KÄYTTÄÄ IDEASEINÄÄ Ideoi, inspiroidu, innovoi pienessä tai suuressa ryhmässä AE Partners Oy MIKÄ ON IDEA WALL? Idea Wall on verkkopalvelu, jossa osallistujat jakavat avoimesti ja anonyymisti ideoita

Lisätiedot

TAPAHTUMAN TUOTTAMISEN ABC

TAPAHTUMAN TUOTTAMISEN ABC TAPAHTUMAN TUOTTAMISEN ABC 2 5. 1 0. 2 0 1 6 Tiina Salonen Ohjelmapäällikkö, Kotkan kaupunki kulttuurituottaja (YAMK) MIKÄ ON TAPAHTUMA? = Tapahtumien avulla ihmiset kootaan yhteen jotain tarkoitusta varten

Lisätiedot

APUVÄLINE Tampere

APUVÄLINE Tampere 7.-9.11. Tampere Apuväline - enemmän kuin nimensä Apuväline on enemmän kuin nimensä. Toimiva apuväline on mahdollistaja. Oivalluksille on Suomessa suuret markkinat. Tuoko teidän tuote tai palvelu helpotusta

Lisätiedot

DIGITAALISEN PALVELUPOLUN ETENEMISOPAS

DIGITAALISEN PALVELUPOLUN ETENEMISOPAS DIGITAALISEN PALVELUPOLUN ETENEMISOPAS WWW.DIGISURFFARI.FI Kävijöiden eteneminen digitaalista palvelupolkua pitkin 1. Kävijä näkee mainoksen verkossa. 2. Kävijä tulee mainoksesta laskeutumissivulle. 3.

Lisätiedot

Workshop Palveluiden ideointi ja kehittäminen Miia Lammi Muotoilukeskus MUOVA. Ohjelma. Luovuuden ainekset. Odotukset.

Workshop Palveluiden ideointi ja kehittäminen Miia Lammi Muotoilukeskus MUOVA. Ohjelma. Luovuuden ainekset. Odotukset. Workshop 30.3.2017 Palveluiden ideointi ja kehittäminen Miia Lammi Muotoilukeskus MUOVA Workshopin tavoitteena on oppia, miten palveluita ideoidaan ja kehitetään palvelumuotoilun menetelmien avulla. Workshop

Lisätiedot

Sanoma News Kesäedut 10.6.-11.8.2013

Sanoma News Kesäedut 10.6.-11.8.2013 Sanoma News Kesäedut 10.6.-11.8.2013 Ilta-Sanomat, Taloussanomat & ITviikko ILTA-SANOMIEN KESÄEDUT 10.6. -11.8.2013 4+1 Osta neljä, saat viidennen ilmoituksen veloituksetta. IS Sunnuntai, TV-lehti, Teemalehdet,

Lisätiedot

Alternative Party 2009 -budjetti Tulot 1 / 7

Alternative Party 2009 -budjetti Tulot 1 / 7 -budjetti Tulot 1 / 7 Budjetti / tulot Minimiskenaario suhteessa tavoitteeseen: -40 % # Selite Tavoite Minimi Yksikköhinta ALV-% Verollinen yksikköhinta Tavoite Minimi TULOT 97 198,00 61 268,40 100 Kävijäpalvelut

Lisätiedot

GOLF. Harrastuksena. Tietoa vanhemmille. Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA

GOLF. Harrastuksena. Tietoa vanhemmille. Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA GOLF Harrastuksena Tietoa vanhemmille Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA 2 SisälTÖ Golf on edullinen harrastus Golfia voi mennä kokeilemaan Miksi golf on hyvä harrastus? Golf Hieno harrastus koko perheelle

Lisätiedot

Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille. Facebook, Twitter & Instagram

Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille. Facebook, Twitter & Instagram Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille Facebook, Twitter & Instagram Sosiaalista mediaa kannattaa hyödyntää tiedottamisessa ja markkinoinnissa monipuolisesti. Somen avulla tieto tapahtumastanne voi

Lisätiedot

KONTIOLAHTI BMW IBU WORLD CUP BIATHLON

KONTIOLAHTI BMW IBU WORLD CUP BIATHLON KONTIOLAHTI JOENSUU NORTH KARELIA 8. 11.3.2018 KONTIOLAHTI BMW IBU WORLD CUP BIATHLON AMPUMAHIIHDON MAAILMANCUP KOE KISAHURMOS 8. 11.3.2018 Stadionille laskeutuu jännittynyt hiljaisuus. Viimeistä laukausta

Lisätiedot

Asiakkaiden osallistaminen on innovaation paras lanseeraus. Laura Forsman FFF, Turun Yliopisto

Asiakkaiden osallistaminen on innovaation paras lanseeraus. Laura Forsman FFF, Turun Yliopisto Asiakkaiden osallistaminen on innovaation paras lanseeraus Laura Forsman FFF, Turun Yliopisto Tuotteita käyttävistä ihmisistä on tullut parempia mainoksia, kuin perinteisistä medioista Miksi näin on? 3

Lisätiedot

Mistä kannattaa aloittaa?

Mistä kannattaa aloittaa? Olet saanut yritysidean ja päättänyt perustaa yrityksen. Yhtä aikaa muiden perustamistoimenpiteiden kanssa täytyy alkaa miettimään yrityksen markkinointia. Ilman markkinointia yrityksellä ei ole yhtään

Lisätiedot

Teknologiateollisuus = Mahdollisuuksien Maailma! Miten kerromme sen nuorille, heidän opettajilleen ja vanhemmilleen?

Teknologiateollisuus = Mahdollisuuksien Maailma! Miten kerromme sen nuorille, heidän opettajilleen ja vanhemmilleen? Teknologiateollisuus = Mahdollisuuksien Maailma! Miten kerromme sen nuorille, heidän opettajilleen ja vanhemmilleen? 2 2017 BR Teknologiateollisuus 2 Kone- ja tuotantotekniikan opiskelu Miksi teknologia!

Lisätiedot

HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE

HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE AJANKOHTA 28.12.2015 3.1.2016 1. Naisten finaalipeli perjantaina 2. Naisten finaalipeli lauantaina 3. Naisten finaalipeli (tarvittaessa)

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - egroupjr - Villihiiret - Karttaketut (aloittelijat) - Karttaketut - Karttaketut aloittelevat - Karttaketut

Lisätiedot

Kyselytutkimus sosiaalialan työntekijöiden parissa Yhteenveto selvityksen tuloksista

Kyselytutkimus sosiaalialan työntekijöiden parissa Yhteenveto selvityksen tuloksista Kyselytutkimus sosiaalialan työntekijöiden parissa Yhteenveto selvityksen tuloksista Aula Research Oy toteutti Pelastakaa Lapset ry:n toimeksiannosta kyselytutkimuksen lasten ja nuorten kanssa työskenteleville

Lisätiedot

Kulttuurilähete pienten lasten perheille Tampereella

Kulttuurilähete pienten lasten perheille Tampereella Kulttuurilähete pienten lasten perheille Tampereella Marianna Lehtinen Lastenkulttuurin johtava koordinaattori Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut 1 Kuka, miksi ja kenelle? Kehitetty Tampereen kaupungin

Lisätiedot

Liideri Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työniloa Tekesin ohjelma 2012 2018

Liideri Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työniloa Tekesin ohjelma 2012 2018 Liideri Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työniloa Tekesin ohjelma 2012 2018 Nuppu Rouhiainen etunimi.sukunimi@tekes.fi Ohjelman tavoitteet Yritysten liiketoiminnan ja kilpailukyvyn uudistaminen: Ihmiset

Lisätiedot

Kulttuuriosuuskunta ILME

Kulttuuriosuuskunta ILME Vuonna 2011 oulussa perustettu monialainen ammattitaiteilijoiden osuuskunta Tuottaa yhteisö- ja soveltavantaiteen produktioita, hankkeita, esityksiä, näyttelyitä työpajoja ja muita palveluita Oulun kaupungin

Lisätiedot

VALINNAISKURSSIT 4.LUOKKA

VALINNAISKURSSIT 4.LUOKKA VALINNAISKURSSIT 4.LUOKKA Kursseja on tarjolla yhteensä seitsemän. Design -kursseja kolme. Äly ja väläys -kursseja kaksi. Ilmaisu -kursseja kaksi. Jokainen oppilas valitsee lukuvuodelle kaksi kurssia,

Lisätiedot

Kokeilukulttuuri ja digiajan vallankumouksellisuus. Mikko Lampi, @jotudin Hacklab Mikkeli

Kokeilukulttuuri ja digiajan vallankumouksellisuus. Mikko Lampi, @jotudin Hacklab Mikkeli Kokeilukulttuuri ja digiajan vallankumouksellisuus Mikko Lampi, @jotudin Hacklab Mikkeli Hakkerismin lyhyt oppimäärä Entä todellisuudessa? Uuden luominen, kehittäminen ja parantaminen Sovellukset Laitteet

Lisätiedot

Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry toivottaa teidät ja edustamanne yrityksen lämpimästi tervetulleeksi vuoden 2015 messuille.

Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry toivottaa teidät ja edustamanne yrityksen lämpimästi tervetulleeksi vuoden 2015 messuille. Porin Rakennus- ja LVI-messut järjestetään tänä vuonna (21.-22.03.2015) 42. kerran paikkanaan tuttu Porin Karhuhalli. Messut ovat kasvaneet yhdeksi Suomen suurimmista opiskelijaprojekteista ja kävijämääräkin

Lisätiedot

Markkinoinnin automaatio. Parempia liidejä myynnille! Huomispäivän asiakkaasi ovat tänään verkossa.

Markkinoinnin automaatio. Parempia liidejä myynnille! Huomispäivän asiakkaasi ovat tänään verkossa. Markkinoinnin automaatio Parempia liidejä myynnille! Huomispäivän asiakkaasi ovat tänään verkossa. Tervehdys ystävät, Markkinoinnin automaatio on tämän hetken kuumimpia termejä digitaalisessa markkinoinnissa.

Lisätiedot

Suoramyyntipalvelu, joka tuo lähiruoan myyjät ja ostajat yhteen osoitteeseen

Suoramyyntipalvelu, joka tuo lähiruoan myyjät ja ostajat yhteen osoitteeseen Suoramyyntipalvelu, joka tuo lähiruoan myyjät ja ostajat yhteen osoitteeseen Eero Kananen, Toimitusjohtaja, LähiPro Oy, 4.10.2016 Arktiset Aromit ry:n Workshop -tilaisuus Palvelun tausta Palvelu sai alkunsa

Lisätiedot

Koulupalvelut Lukuvuosi 2014 2015

Koulupalvelut Lukuvuosi 2014 2015 Koulupalvelut Lukuvuosi 2014 2015 Vierailu Tekniikan museoon oli hauska. Toivottavasti näemme vielä! (tyttö, 3. lk) Innostunut opas innostaa kävijää! (opettaja) Tekniikan museo on kiinnostava, koska pidän

Lisätiedot

Digipuntari 2015 tuloksia ja tulkintaa eteläsavolaisittain

Digipuntari 2015 tuloksia ja tulkintaa eteläsavolaisittain Digipuntari 2015 tuloksia ja tulkintaa eteläsavolaisittain Data liikkuu ja asiakas käy pyydykseen lisää liiketoimintaa verkosta 02.11.2015 Maija Korhonen Digipuntari yhteistyössä Etelä-Savon yrittäjien

Lisätiedot

KONSEPTIN ESITTELY. RestyleMyBike -studio on urbaanin pyöräilykulttuurin

KONSEPTIN ESITTELY. RestyleMyBike -studio on urbaanin pyöräilykulttuurin KONSEPTIN ESITTELY RestyleMyBike -studio on urbaanin pyöräilykulttuurin kohtauspaikka. Asianmukaiset tilat pajatoiminnalle, workshopeille, harrastajien ajatustenvaihdolle sekä erilaisille alan tapahtumille.

Lisätiedot

PARAS. korkeakoulu opiskelijalle

PARAS. korkeakoulu opiskelijalle Sijoita SeAMKiin PARAS korkeakoulu opiskelijalle Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen ja yhteisöllinen ammattikorkeakoulu, jonka tavoitteena on olla paras korkeakoulu opiskelijalle (Visio 2020).

Lisätiedot

Kuluttajat ja uuden teknologian hyväksyminen. Kuluttajan ja markkinoijan suhde tulevaisuudessa Anu Seisto, VTT

Kuluttajat ja uuden teknologian hyväksyminen. Kuluttajan ja markkinoijan suhde tulevaisuudessa Anu Seisto, VTT Kuluttajat ja uuden teknologian hyväksyminen Kuluttajan ja markkinoijan suhde tulevaisuudessa Anu Seisto, VTT 2 Miksi kuluttaja / käyttäjänäkökulma on mielenkiintoinen? Jokainen käyttäjä havainnoi teknologian

Lisätiedot

YRITTÄJYYSPROJEKTI HYVÄNTEKEVÄISYYSILTA

YRITTÄJYYSPROJEKTI HYVÄNTEKEVÄISYYSILTA YRITTÄJYYSPROJEKTI HYVÄNTEKEVÄISYYSILTA HANKEIDEA Hyväntekeväisyysilta, joka järjestetään jonkin paikallisen järjestön (esim. Lions clubin) kanssa Illan tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Illan aikana

Lisätiedot

LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2012

LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2012 LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2012 Yleistä LeKi-Yu:sta Lempäälän Kisalla on pitkä perinne. Seura on perustettu jo vuonna 1904. LeKi -Yu:ssa on tällä hetkellä yli 330 aktiivista urheilijaa. Seurassamme

Lisätiedot

Sähköisen markkinoinnin viisi kultaista sääntöä eurooppalaisten operaattoreiden silmin

Sähköisen markkinoinnin viisi kultaista sääntöä eurooppalaisten operaattoreiden silmin Sähköisen markkinoinnin viisi kultaista sääntöä eurooppalaisten operaattoreiden silmin 26.10.2011 Otto Söderlund Partner Magenta Advisory on suomalainen sähköisen liiketoiminnan asiantuntija jolla on vahva

Lisätiedot

LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2011

LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2011 LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2011 Yleistä LeKi-Yu:sta Lempäälän Kisalla on pitkä perinne. Seura on perustettu jo vuonna 1904. LeKi -Yu:ssa on tällä hetkellä lähes 300 aktiivista urheilijaa. Seurassamme

Lisätiedot

2017 HINNASTO MEDIA-ASSARI

2017 HINNASTO MEDIA-ASSARI 2017 HINNASTO MEDIA-ASSARI SANNA@MEDIA-ASSARI.FI WWW.MEDIA-ASSARI.FI 040 930 58 22 SISÄLLYS Esittely 3 PALVELUT Brändääminen Verkkosivusuunnittelu Painotuotteet 4 5 6 Yhteystiedot 7 Welcome Sanna Döbert

Lisätiedot

Viestinnän tutkinto ohjelma, 3D animointi ja visualisointi OPETUSSUUNNITELMA KXD19S13D

Viestinnän tutkinto ohjelma, 3D animointi ja visualisointi OPETUSSUUNNITELMA KXD19S13D Viestinnän tutkinto ohjelma, 3D animointi ja visualisointi OPETUSSUUNNITELMA KXD19S13D ja 3D animoinnin ja visualisoinnin VISUAALISEN VIESTINNÄN PERUSOPINNOT, 3D 25 Graaf suunnittelun, 5 op 5 5 Valokuvauksen,

Lisätiedot

Punaisen Ristin viikko AUTTAJA LÄHELLÄ SINUA

Punaisen Ristin viikko AUTTAJA LÄHELLÄ SINUA Punaisen Ristin viikko 6.-12.5.2019 Valokuvat: Joonas Brandt / SPR Punaisen Ristin viikko 6.-12.5.2019 #punaisenristinviikko #auttajakurssi Mitä? Parannamme lapsiperheiden arjen turvallisuutta kotona.

Lisätiedot

Liikkujan viikko 2014

Liikkujan viikko 2014 Liikkujan viikko 2014 Omilla poluilla ja radioaalloilla 19.5.2014 Sirpa Mustonen ja Kaisa Kauhanen 1 Euroopan yhteinen Liikkujan viikko Kansainvälistä Liikkujan viikkoa vietetään vuosittain 16. 22.9. Viikon

Lisätiedot

Sähköisen median mahdollisuudet kaupankäynnin tehostamisessa

Sähköisen median mahdollisuudet kaupankäynnin tehostamisessa Sähköisen median mahdollisuudet kaupankäynnin tehostamisessa 7.5 2014 Anu Korkiakangas Myynninmaailma Oy www.myynninmaailma.fi Miksi sähköinen markkinointi? Tukemaan myyntiä Tavoitat oikeat kohderyhmät

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJIEN KICK-OFF

NÄYTTEILLEASETTAJIEN KICK-OFF NÄYTTEILLEASETTAJIEN KICK-OFF NHTEF 2015 Annika Puotsaari, Tiia Paananen 01-12-15 1 FAKTAA JA LUKUJA Aktiivinen näytteilleasettaja = tyytyväinen näytteilleasettaja Aktiivinen näytteilleasettaja saa jopa

Lisätiedot

TEKNIIKAN MUSEON TUOTTEISTAMISTARINA Palasista paketteihin: Innovatiivinen palvelupaketti yrityksille. Anna Iso-Ahola 5.6.2013

TEKNIIKAN MUSEON TUOTTEISTAMISTARINA Palasista paketteihin: Innovatiivinen palvelupaketti yrityksille. Anna Iso-Ahola 5.6.2013 TEKNIIKAN MUSEON TUOTTEISTAMISTARINA Palasista paketteihin: Innovatiivinen palvelupaketti yrityksille Anna Iso-Ahola 5.6.2013 INNOVATIIVINEN PALVELUPAKETTI YRITYSASIAKKAILLE INNOVATIIVISET TAVOITTEET tuoda

Lisätiedot

LAHDEN KAUPUNGINTEATTERIN PILOTTISEMINAARI. 6.9.2010, Muistiinpanot

LAHDEN KAUPUNGINTEATTERIN PILOTTISEMINAARI. 6.9.2010, Muistiinpanot LAHDEN KAUPUNGINTEATTERIN PILOTTISEMINAARI 6.9.2010, Muistiinpanot Tampereen yliopisto Tutkivan teatterityön keskus Ylös Ammattiteattereiden yleisötyön kehittäminen Anna-Mari Tuovinen 24.11.2010 Lahden

Lisätiedot

ARVOKAS VASTUULLISUUS LIIKETOIMINNASSA

ARVOKAS VASTUULLISUUS LIIKETOIMINNASSA ARVOKAS VASTUULLISUUS LIIKETOIMINNASSA SÄÄNNÖT 6.3.2012 Kilpailusäännöt ARVOKAS Sivu 2 (6) ARVOKAS VASTUULLISUUS LIIKETOIMINNASSA -KILPAILU SÄÄNNÖT 1 KILPAILUN TARKOITUS... 3 2 KILPAILUTEHTÄVÄ... 3 3 OSALLISTUJAT...

Lisätiedot

HELSINKI HOOKUP PROFESSIONAL SKATEBOARD CONTEST

HELSINKI HOOKUP PROFESSIONAL SKATEBOARD CONTEST HELSINKI X FINLAND MEDIAKIT 2013 9.8. 11.8.2013 HELSINKI HOOKUP PROFESSIONAL SKATEBOARD CONTEST PROSKATE X SKATE-SM MEDIAKIT 2013 HELSINKI HOOKUP 9. 11. ELOKUUTA 2013 Skeittaus on elämäntyyli joka vaatii

Lisätiedot

Työhyvinvoinnin kohtaamispaikka sähköinen työalusta työhyvinvoinnista vastaaville

Työhyvinvoinnin kohtaamispaikka sähköinen työalusta työhyvinvoinnista vastaaville Työhyvinvoinnin kohtaamispaikka sähköinen työalusta työhyvinvoinnista vastaaville Jarna Savolainen Asiantuntija, Työhyvinvoinnin palvelut Finnsec-messut 13.10.2011 Työhyvinvoinnin tinkimätön rakentaja

Lisätiedot

LinkedIn MIKÄ SE ON? MITEN JA MIKSI SITÄ KÄYTETÄÄN? Materiaalit osoitteessa: www.liiketoiminta.info/linkedin

LinkedIn MIKÄ SE ON? MITEN JA MIKSI SITÄ KÄYTETÄÄN? Materiaalit osoitteessa: www.liiketoiminta.info/linkedin SIVU 1 LinkedIn MIKÄ SE ON? MITEN JA MIKSI SITÄ KÄYTETÄÄN? Materiaalit osoitteessa: www.liiketoiminta.info/linkedin Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy SIVU 2 Päivän ohjelma Mikä on LinkedIn palvelu? Ketkä

Lisätiedot

Aino Masters elämyksiä hevosurheilun parissa Ratsastuskeskus Aino Järvenpää

Aino Masters elämyksiä hevosurheilun parissa Ratsastuskeskus Aino Järvenpää Aino Masters elämyksiä hevosurheilun parissa. 26.-29.9.2019 Ratsastuskeskus Aino Järvenpää Aino Masters CSI2* hypätään Ratsastuskeskus Ainossa Järvenpäässä 26-29.9.2019. Historian kuudes Aino Masters -kilpailu

Lisätiedot

Verkkosivut tuloskuntoon

Verkkosivut tuloskuntoon Verkkosivut tuloskuntoon 10 tapaa kasvattaa yrityksen verkkosivuston markkinointivoimaa Jari Juslén 2013-2-7 Jari Juslén Jari Juslén KTM, MBA Yrittäjä, Akatemia 24/7 Oy Konsultoint, koulutukset, markkinointpalvelut

Lisätiedot

Johdatus lapsivaikutusten arviointiin 30.11.2015

Johdatus lapsivaikutusten arviointiin 30.11.2015 Johdatus lapsivaikutusten arviointiin Akaa 24.11.2015 Lapsivaikutusten arviointi Virkamiesten ja päättäjien työkalu lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen sekä palveluiden

Lisätiedot

Kulttuurilähete pienten lasten perheille Tampereella

Kulttuurilähete pienten lasten perheille Tampereella Kulttuurilähete pienten lasten perheille Tampereella Marianna Lehtinen Lastenkulttuurin johtava koordinaattori Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut 1 Kuka, miksi ja kenelle? Tampereen kaupungin neuvolapalveluiden

Lisätiedot

Paranna työnhakutaitojasi netissä!

Paranna työnhakutaitojasi netissä! Paranna työnhakutaitojasi netissä! te-palvelut.fi/jobitti CV-netti anna työnantajan löytää sinut Laita oma työnhakuilmoitus nettiin ilmaiseksi. CV-netin käyttöön tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja

Lisätiedot

VALINNAISKURSSIT 5.LK

VALINNAISKURSSIT 5.LK VALINNAISKURSSIT 5.LK Kursseja on tarjolla yhteensä kahdeksan. Design -kursseja kolme. Äly ja väläys -kursseja kolme. Ilmaisu -kursseja kaksi. Jokainen oppilas valitsee lukuvuodelle kaksi kurssia, joita

Lisätiedot

1. Miten seuraavat väittämät kuvaavat omaa suhtautumistasi digitaaliseen mediaan ja teknologiaan? Osin. Täysin. Osin eri. eri. samaa. mieltä.

1. Miten seuraavat väittämät kuvaavat omaa suhtautumistasi digitaaliseen mediaan ja teknologiaan? Osin. Täysin. Osin eri. eri. samaa. mieltä. KUNTAKYSELY 2017 1. Miten seuraavat väittämät kuvaavat omaa suhtautumistasi digitaaliseen mediaan ja teknologiaan? (Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia) Vastaajien määrä: 66 Täysin samaa mieltä

Lisätiedot

YHTEISTYÖSTÄ Tarjous: J130618T Voimassa asti: Keneltä: Junction Oy Kenelle: Tampereen kaupunki

YHTEISTYÖSTÄ Tarjous: J130618T Voimassa asti: Keneltä: Junction Oy Kenelle: Tampereen kaupunki 28.6.2018 Tarjous: J130618T Voimassa asti: 28.9.2018 Keneltä: Junction Oy Kenelle: Tampereen kaupunki TARJOUS JUNCTION HACKATHON YHTEISTYÖSTÄ Tarjous koostuu Tampere-hackathonin suunnittelusta ja toteuttamisesta

Lisätiedot

MediaMark- ja NextMediahankkeiden

MediaMark- ja NextMediahankkeiden MediaMark- ja NextMediahankkeiden satoa 06.03.2012 Korjaamo Elina Koivisto Antti Sihvonen Viime vuoden löydöksiä Kuluttaja Innovaatiot Performanssi Kuluttajan arki Tutkimusta vaihtelevissa kuluttajaryhmissä

Lisätiedot

Lapsiperheen arjen voimavarat

Lapsiperheen arjen voimavarat Lapsiperheen arjen voimavarat Hyvät vanhemmat! Lapsiperheen elämään sisältyy monenlaisia ilonaiheita, mutta välillä arki voi olla melko rankkaa. Vanhemmat voivat hyötyä siitä, että he joskus kiireenkin

Lisätiedot

YHTEISTYÖTÄ LASTEN JA NUORTEN PARHAAKSI. Tervetuloa mukaan vanhempaintoimintaan! Suomen Vanhempainliitto 1

YHTEISTYÖTÄ LASTEN JA NUORTEN PARHAAKSI. Tervetuloa mukaan vanhempaintoimintaan! Suomen Vanhempainliitto 1 YHTEISTYÖTÄ LASTEN JA NUORTEN PARHAAKSI Tervetuloa mukaan vanhempaintoimintaan! Suomen Vanhempainliitto 1 Iloa lapselle ja nuorelle Vanhempaintoiminta joukkovoimaa hyvän elämän puolesta Vanhempaintoiminta

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJAINFO

NÄYTTEILLEASETTAJAINFO NÄYTTEILLEASETTAJAINFO ESIMIES&HENKILÖSTÖ, MEETINGS&EVENTS, EMPACK JA SISÄLOGISTIIKKA 2015 Anne Peuraniemi, Annika Puotsaari 11/08/2015 1 FAKTAA JA LUKUJA Aktiivinen näytteilleasettaja = tyytyväinen näytteilleasettaja

Lisätiedot

Sykleissä mennään tiedotuksessakin olet tarkkana

Sykleissä mennään tiedotuksessakin olet tarkkana Sykleissä mennään tiedotuksessakin olet tarkkana Keväällä tapahtuu paljon (touko-kesäkuu) Heinäkuussa hiljenee vaikka kv-kisoja ympäri maailmaa- nyt olisi tiedottamisen paikka Elokuussa jälleen tahti kiihtyy

Lisätiedot

LEIKIN VOIMA 16.1.2015. Milla Salonen, lastentarhanopettaja Jokiuoman päiväkoti, Vantaa Vesiheinät esiopetusryhmä

LEIKIN VOIMA 16.1.2015. Milla Salonen, lastentarhanopettaja Jokiuoman päiväkoti, Vantaa Vesiheinät esiopetusryhmä LEIKIN VOIMA 16.1.2015 Milla Salonen, lastentarhanopettaja Jokiuoman päiväkoti, Vantaa Vesiheinät esiopetusryhmä Leikkiagenttien matkat - Ryhmä on mukana Vantaan leikkipilotti- hankkeessa mukana Leikkiagentteina

Lisätiedot