ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 17 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 17 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone"

Transkriptio

1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 17 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika , kello Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja Ahola Heikki, varajäsen, klo :n 187 käs. aikana Niemistö Esa Pikkumäki Marjo Saunamäki Juhani, vpj Valli Kirsti Yli-Rasku Risto Ahola Kirsti Alho Antti Olkkola Akiliina Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen edustaja Markku Ojala Esittelijä: vt. tekninen johtaja / kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola Sihteeri: Merja Lehto Asiantuntijat: projekti-insinööri Satu Kangas-Kuittinen 187 klo , kiinteistörakennusmestari Esa Karjanlahti 187 klo , vesihuoltorakennusmestari Pekka Hirvonen :t 187, 188 ja192 klo Asiat :t Pöytäkirjan allekirjoitus Anssi Saunamäki puheenjohtaja Merja Lehto pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirja on tarkastettu Teknisellä osastolla Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Esa Niemistö Marjo Pikkumäki , virka-aikana Ilkanrati, Ilkantie 17 Merja Lehto osastosihteeri

2 ILMAJOEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU/ ASIALISTA Kokousaika Kokouspaikka , kello Ilkanrati, kokoushuone Käsiteltävät asiat Pykälä Pöytäkirjan liitteet Asia Sivu TEK 185 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 TEK 186 VALITAAN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT 2 TEK 187 TALOUSARVION INVESTOINTIOSA JA RAKENTAMISOHJELMA VUOSILLE TEK VIEMÄRIJOHTOJEN RAKENTAMISESTA AIHEUTUNEIDEN HAITTOJEN KORVAAMINEN 6 TEK 189 LAUSUNTO/ILMAJOEN KUNNAN KULTTUURISTRATEGIA 7 TEK 190 TONTINMYYNTIPÄÄTÖS/JANI JA SUSANNA PIRTTIJÄRVI 8 TEK 191 TONTINMYYNTIPÄÄTÖS / JAANA JA RAMI MATTILA 10 TEK 192 TEHTÄVÄJÄRJESTELYT TEKNISELLÄ OSASTOLLA 12 TEK 193 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 18 TEK 194 MUUT MAHDOLLISET ASIAT 19 Pöytäkirjan nähtävänäpito Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusosoitus ja valitusosoitus pidetään yleisesti nähtävänä teknisellä osastolla (Ilkantie 17) keskiviikkona 2. päivänä marraskuuta 2011 virka-aikana. Puheenjohtaja Ilmajoella 20. päivänä lokakuuta 2011 Anssi Saunamäki, merk.

3 Tekninen lautakunta TEK 185 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Vt. teknisen johtajan ehdotus: Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. TEK 186 VALITAAN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT Vt. teknisen johtajan ehdotus: Tekninen lautakunta valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Esa Niemistö ja Marjo Pikkumäki.

4 Tekninen lautakunta YHT 389/2011/130 TEK 187 TALOUSARVION INVESTOINTIOSA JA RAKENTAMISOHJELMA VUOSILLE Tek Kunnanhallituksen ohje investoinneista ensi vuodelle on: Nykyisen tulorahoituksen ja lainamäärän suhde ei kestä tuleville kausille esitettyä rakentamisohjelmaa. Rakentamiskustannusten edelleen kohotessa tulee investointeja tarkastella entistä kriittisemmin. Investointien ollessa tarjouspyyntövaiheessa tulee ottaa huomioon mahdollisuus määritellä ko. rakennuskohteen omistuspohja erilaisten rahoitusmallien kautta (vuokraus, leasing tms.). Kaikkia kunnan toimintoja ei välttämättä ole tarpeen järjestää kunnan omistamissa tiloissa. Tekninen toimi on valmistellut oman investointiesityksensä ja kerännyt muiden hallintokuntien esitykset yhtenäiseksi investointiohjelmaksi. Ohjelma on esityslistan oheismateriaalina. Vuonna 2012 investointiesitykset ovat Mittavimmat kohteet ovat talonrakennuksessa terveyskeskuksen poliklinikan, neuvolan, hammashoitolan ja ruokalan peruskorjaus ja laajennus (uusi) sekä lukion peruskorjaus ja laajennus(aloitettu). Talonrakennus on yhteensä Kunnallisteknisissä töissä mittavimmat kohteet ovat haja-asutusalueen viemäröinti, rakennusmaan tuottaminen Käpälämäessä ja Rengonharjulla sekä Ahonkylän Koulutien perusparantaminen. Kunnallistekniikka on yhteensä Vuonna 2013 investointiesitykset ovat Talonrakennus on yhteensä käsittäen mm. terveyskeskuksen hankkeen jatkamisen, kaksi päiväkotia ja Västilän koulun peruskorjauksen ja laajennuksen. Kunnallistekniset työt ovat yhteensä käsittäen mm. haja-asutusalueen viemäröinnin ja Seppälänkujan parantamisen. Vuonna 2014 investointiesitykset ovat , vuonna , vuonna Ensi vuonna merkittävin kunnallistekniikan kohde on hajaasutusalueen viemäröinnin jatkaminen. Alkuperäistä ohjelmaa on kuitenkin valtion asettaman jatkoajan puitteissa voitu keventää, joten vuonna 2012 on tarkoitus rakentaa viemäriä yhteensä :lla, tulot ovat Ahonkylässä ovat omakotitontit tällä hetkellä loppuunmyytyjä tai varattuja. Ahonkylän tontit ovat kysyttyjä, eivätkä rakentajat yleensä siirry muille kunnan alueille vaikka Ahonkylässä tontit ovat lopussa.

5 Tekninen lautakunta Tästä johtuen Käpälämäen investoinnit ovat välttämättömiä, mikäli asukaskehitys halutaan pitää nykyisenä. Ensi vuonna rakennettava kunnallistekniikka tekee mahdolliseksi, että alueen omakotitontit valmistuvat 2013 ja 2014, jolloin ainakin yksi uusi päiväkoti myös on käytössä, joten nykytilanne Käpälämäen päiväkodissa helpottuu. Näin ollen asukkaiden lisääntyminen Ahonkylässä ei pitäisi aiheuttaa ongelmia päivähoidon järjestämisessä. Rengonharjulla kunta omistaa kiinnostavia yritystontteja. Niiden markkinointi sujuu todellisesti vasta, kun alueella on valmiudet ottaa rakentajia vastaan valmiin kunnallistekniikan piiriin. Kunta on lisäksi solminut alueella maankäyttösopimuksia, joiden mukaan kunta voi laskuttaa sovitut korvaukset vasta, kun alueen kunnallistekniikka on tietyssä valmiudessa. Maankäyttösopimuksilla saatavat korvaukset eivät näy investointiosassa vaan ne ovat käyttötalouden puolella. Vt. teknisen johtajan ehdotus: Tekninen lautakunta keskustelee investointiohjelmasta ja merkitsee ohjelman tiedoksi. Lautakunta kävi vilkkaan keskustelun investointiohjelmaluonnoksesta ja merkitsi sen tiedoksi jatkovalmistelua varten. Asiantuntijoina tämän pykälän käsittelyn kohdalla olivat projektiinsinööri Satu Kangas-Kuittinen, kiinteistörakennusmestari Esa Karjanlahti ja vesihuoltorakennusmestari Pekka Hirvonen. (Lisätietoja: vt. tekninen johtaja Kaisa Sippola, puh ) TekLtk Vt. teknisen johtajan ehdotus: Tekninen lautakunta hyväksyy toimialueensa rakennusinvestointiosan ja irtaimistohankintaesityksen sekä maanhankinnan ja muut pitkävaikutteiset kunnallistekniikan investoinnit ja toimittaa investointihankkeista tehdyn yhteenvedon jatkovalmisteluun suunnittelulautakunnalle ja kunnanhallitukselle. Käsittely: Lautakunta päätti yksimielisesti tehdä rakentamisohjelmaluonnokseen seuraavat tarkistukset: Talonrakennus: Ent.pesulan ulkoseinien korjaus ja ulkopinnan uusiminen: Esitetään :n määräraha vuodelle Koskenkorvan liikuntahalli, pesutilojen saneeraus, tilojen kuivaus, vesieristeet, laatoitukset:

6 Tekninen lautakunta Esitetään :n määräraha vuodelle Kunnallistekniset työt/liikennealueet: Katujen suunnittelu: Esitetään :n määräraha jokaiselle suunnitelmavuodelle. Rakennettujen katujen kestopäällystys ja valaistus: Esitetään :n määräraha jokaiselle suunnitelmavuodelle. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti em. tarkennuksin. Heikki Ahola saapui kokoukseen klo tämän pykälän käsittelyn aikana. Asiantuntijoina tämän pykälän käsittelyn kohdalla olivat vesihuoltorakennusmestari Pekka Hirvonen, projekti-insinööri Satu Kangas- Kuittinen ja kiinteistörakennusmestari Esa Karjanlahti. (Lisätietoja: vt. tekninen johtaja Kaisa Sippola, puh )

7 Tekninen lautakunta YHT 20/2011/562 TEK 188 VIEMÄRIJOHTOJEN RAKENTAMISESTA AIHEUTUNEIDEN HAITTOJEN KORVAAMINEN Vuoden 2011 aikana on rakennettu viemärijohtolinjoja Oksimäen, Siltalan ja Jouppilan alueille. Johtolinjojen sijoittamisesta on tehty sopimukset maanomistajien kanssa ennen töiden aloittamista. Viljelysmaiden osalta haittakorvausarviot on tehnyt vs. maaseututoimen päällikkö Katja Peltoniemi. Korvaukset ovat yhteensä 3.955,23 euroa. Arviopöytäkirjat ovat esityslistan liitteenä nro 1. Vt. teknisen johtajan ehdotus: Tekninen lautakunta päättää maksaa korvaukset maanomistajille liitteen nro 1 mukaisesti. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Risto Yli-Rasku poistui kokouksesta esteellisenä tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Esteellisyyden syy: sukulaisuus. Asiantuntijana tämän asian kohdalla oli vesihuoltorakennusmestari Pekka Hirvonen. (Lisätietoja: vt. tekninen johtaja Kaisa Sippola, puh )

8 Tekninen lautakunta TEK 189 LAUSUNTO/ILMAJOEN KUNNAN KULTTUURISTRATEGIA YHT 375/2010/45 Kulttuuristrategiaa laativa työryhmä pyytää lautakunnan lausuntoa strategialuonnoksesta. Ilmajoen kunta laatii kauas tulevaisuuteen ulottuvan kulttuuristrategian. Ilmajoen kunta hyötyy kulttuuristrategiasta, koska kunta voi strategian avulla ohjata toimintaa yhteisten tavoitteiden toteuttamiseksi, vahvistaa paikallistason kulttuuritoimintaa, priorisoida kunnallisten kulttuuripalvelujen niukkoja resursseja, sekä edesauttaa henkisten voimavarojen ja taloudellisen kasvun yhteyttä mm. työpaikkojen muodossa. Poikkihallinnollisen viranhaltijatyöryhmän jäseninä toimivat kirjastonjohtaja, sivistystoimenjohtaja, Ilmajoki-opiston rehtori, musiikkiopiston rehtori, nuorisosihteeri, vapaa-aikatoimenjohtaja, vt. tekninen johtaja, sosiaalijohtaja ja elinkeinoasiamies. Varajäseninä toimivat kunkin em. yksikön sisäisesti sopimat henkilöt. Tarvittaessa mukaan kutsutaan eri alojen asiantuntijoita. (KH ) Työryhmän tarkoituksena on laatia kulttuuristrategiasta helposti tajuttava ja ytimekäs. Etelä-Pohjanmaan liitto myös kannustaa kuntia kulttuuristrategioiden työstämiseen tarjoten opastusta ja tukea. Kulttuuristrategiaesitys on nyt lähes valmis ja se on luettavana myös netissä: Työryhmä haluaa vielä kuulla kuntalaisia ja pyytää lisäksi lausuntoja eri tahoilta, kuten seurakunnalta, johtokunnilta ja lautakunnilta mennessä. Esitys kulttuuristrategiaksi annetaan kunnanhallitukselle vuoden loppuun mennessä. Strategialuonnos on esityslistan oheismateriaalina. Kaavoitusarkkitehdin ehdotus: Lautakunta tutustuu strategialuonnokseen ja antaa siitä lausunnon. Lautakunta merkitsi tiedoksi Ilmajoen kunnan kulttuuristrategialuonnoksen. Lautakunta pitää strategiaa erittäin hyvänä, selkeästi laadittuna ja kattavana. (Lisätietoja: kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola, puh )

9 Tekninen lautakunta TEK 190 TONTINMYYNTIPÄÄTÖS/JANI JA SUSANNA PIRTTIJÄRVI YHT 382/2011/521 Jani ja Susanna Pirttijärvi haluavat ostaa kaksi vierekkäistä kunnan omistamaa omakotitonttia Koskenkorvalta Korvantien varrelta. He aikovat rakentaa alueelle yhden omakotitalon ja anovat rakentamisvelvoitteen poistamista toiselta tontilta. Rakennuspaikat sijaitsevat korttelissa 83/1 ja 2. Tonttien pinta-alat ovat 1550 m 2 ja 1630 m 2, yhteensä 3180 m 2. Kirje on esityslistan oheismateriaalina. Alla olevaan karttaan on merkitty tonttien sijainti. Kunnanvaltuusto on päättänyt niistä ehdoista, joilla esitetyn kaltainen kauppa voidaan tehdä. Myynnissä noudatettavien periaatteiden arviointi: 1. Alueen tontit ovat olleet myynnissä enemmän kuin viisi vuotta. Tonttikysyntä alueella ei ole jatkuvaa eikä ole perusteltua odottaa sen kasvavan. 2. Alueen kokonaisilmeen kannalta rakentamatta jäävän tontin vaikutukset ovat merkitykseltään vähäisiä. 3. Naapureita on kuultu, eikä heillä ole huomautettavaa. 4. Ostaja on esittänyt erityisiä syitä rakentamisvelvoitteen poistamiselle. Kaavoitusarkkitehdin ehdotus: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle, että se päättäisi myydä Jani ja Susanna Pirttijärvelle Koskenkorvan kunnanosan

10 Tekninen lautakunta korttelista 83 tontin 1 hintaan 2604,00 ja tontin 2 hintaan 2738,40 sekä periä rakentamisvelvoitteen poistamisesta lisähinnan Kauppakirjaan sisällytetään rakentamisvelvoite, jossa ostaja sitoutuu rakentamaan tonteille kolmen vuoden kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta lukien pääasiallisesti asemakaavan mukaisen yhden asuinrakennuksen valmiiksi siten, että rakennustarkastusviranomainen voi siinä suorittaa hyväksyttävän loppukatselmuksen kolmen vuoden ja yhden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta lukien. Kunta voi hakemuksesta ja erittäin painavista syistä pidentää tässä kohdassa mainittua määräaikaa. Muilta osin noudatetaan normaalikauppakirjan ehtoja. Tonttien lohkomiskorvauksista vastaa ostaja. Myyntipäätös on voimassa kuusi kuukautta lainvoimaisesta päätöksestä lukien. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lisätietoja: kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola, puh )

11 Tekninen lautakunta TEK 191 TONTINMYYNTIPÄÄTÖS / JAANA JA RAMI MATTILA YHT 394/2011/523 Jaana ja Rami Mattila ovat esittäneet kirjeellään , että heidän Napustanmäen alueelta varaamansa omakotitontin kauppakirja allekirjoitettaisiin mahdollisimman pian, vaikka lautakunta on päättänyt aikaisimmaksi allekirjoituspäiväksi Mattilan kirje on esityslistan oheismateriaalina. Tonttikaupan ajankohta määrillään siten, että alueen kunnallistekniikka on riittävän valmis palvelemaan alueen muita rakentajia. Perusteena on se, että talojen rakentajat pääsevät tonteilleen turvallisesti ja muutenkin kohtuullisesti. Lisäksi aikaraja vaikuttaa siihen, että kunnallistekniikan työt sujuvat häiriöttä. Teiden, vesi- ja viemärijohtojen sekä muiden kaapeleiden teko on parhaillaan käynnissä Napustanmäessä. Työ tehdään kunnan omana työnä, vain konetyöt on ostettu ulkopuoliselta urakoitsijalta. Työt on tarkoitus saada valmiiksi vuoden loppuun mennessä. Kunnan tarkoituksena on luonnollisesti edistää rakentamista alueella. Kauppakirjan allekirjoittaminen on tarpeen rakennusluvan myöntämiseksi. Se ei haittaa kunnallisteknisten töiden tekemistä alueella. Tontilla työskentely on myös mahdollista jo tässä vaiheessa. Kulkeminen tonteille on sen sijaan ongelmallista, koska tiealueet ovat edelleen työmaana, niitä ei ole luovutettu yleiseen käyttöön vaikka niiden käyttö olisikin jollain järjestelyillä mahdollista. Mikäli lautakunta suostuu Jaana ja Rami Mattilan esitykseen, tulee sama mahdollisuus antaa muillekin tontin alueelta varanneille rakentajille. Kaavoitusarkkitehdin ehdotus: Lautakunta päättää: 1. Napustanmäen alueen tonttien kauppakirjat voidaan allekirjoittaa, kun tämä päätös on lainvoimainen. 2. Kunnallisteknisten töiden työmaan vastaava mestari päättää liikkumisesta tiealueella niin kauan kuin se on työmaana. 3. Liikkuminen tiealueella tapahtuu liikkujan omalla vastuulla siihen saakka, kunnes tiet on luovutettu yleiseen käyttöön. 4. Tämä päätös lähetetään tiedoksi kaikille tontin alueelta varanneille rakentajille. Käsittely: Esittelijä antoi kokouksessa seuraavansisältöisen muutosehdotuksen kohtiin 1 ja 4:

12 Tekninen lautakunta Kohta 1: Napustanmäen alueen tonttien kauppakirjat voidaan allekirjoittaa, kun tämä päätös on lainvoimainen tai mikäli kauppakirja allekirjoitetaan aikaisemmin, siirtyy omistusoikeus kuitenkin vasta, kun päätös on lainvoimainen. Kohdat 2 ja 3 kuten alkuperäisessä päätösehdotuksessa. Kohta 4: Tämä päätös lähetetään tiedoksi kaikille tontin alueelta varanneille rakentajille, joiden kohdalla voidaan menetellä samoin kuin Jaana ja Rami Mattilan tapauksessa. Esittelijän kokouksessa tekemä muutettu päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Pöytäkirja tämän pykälän osalta tarkastettiin heti kokouksessa. (Lisätietoja: kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola, puh )

13 Tekninen lautakunta TEK 192 TEHTÄVÄJÄRJESTELYT TEKNISELLÄ OSASTOLLA YHT 436/2011/180 Teknisellä osastolla on useita tehtäviä, joita hoidetaan tilapäisin järjestelyin. Määräaikaisilla toimilla ja sijaistyövoimalla on tehty joitain töitä jo vuosia. Ilmajoen kunta on kuitenkin kehittyvä kunta, jonka asukasluku nousee ja siten myös tehtävät ovat lisääntyneet jatkuvasti. Vakinainen henkilökunta kehittää tehtäviään yleensä motivoidummin kuin tilapäinen, ja kehitystyöhän on välttämätöntä nykyisessä muutosvauhdissa. Työn jakoa teknisellä osastolla: Vesihuolto toteutuneet 2010 menot tulot esitys 2012 menot tulot nykyinen organisaatio: vesihuoltorakennusmestari Pekka Hirvonen, vesihuolto 75 % (teknisen hallinnon työt 25 %) toimistosihteeri Leila Korpilahti on siirtynyt sosiaalitoimen toimistosihteeriksi, sij. Seija Hautala, vesihuolto 50 % (teknisen hallinnon työt 50 %) toimistosihteeri Tanja Saranpää on siirtynyt jätelautakunnan toimistosihteeriksi sij. Merja Koivisto, vesihuolto 75 % (teknisen hallinnon työt 25 %) viemärilaitoksen hoitaja Ari Luoma, 100% vesilaitoksen hoitaja Markku Koskela, 100% vesi- ja viemärilaitoksen laitosmies Lasse Kauppinen jäänyt eläkkeelle (lomalla tammikuun alusta), sijaisena on ollut kahden kuukauden jaksoissa Rami Kallio esitys organisaatioksi: vesihuoltorakennusmestari Pekka Hirvonen, toimistosihteerin virka julistetaan avoimeksi toimistosihteerille siirretään vesi- ja jätevesisopimusten solmiminen (päätös) toimistosihteerin toimeen siirretään nykyinen työntekijä Merja Koivisto Va. toimistosihteeri Merja Koiviston ensimmäinen työsuhde on solmittu Työsuhde on jatkunut saakka, seuraavat jaksot ovat ja viemärilaitoksen hoitaja Ari Luoma

14 Tekninen lautakunta vesilaitoksen hoitaja Markku Koskela vesi- ja viemärilaitoksen laitosmiehen tehtävään siirretään Rami Kallio *Tehtäväjako vesihuollon ja teknisen hallinnon kesken päätetään seuraavassa talousarviossa. perustelut Vesihuollon tehtävät ovat jatkuvia, vakinaisella henkilökunnalla on mahdollista töiden tasainen jakautuminen tarkoitus, että ko. toimistosihteerit pystyvät korvaamaan toinen toisensa lomien ym. vapaiden aikana Laitosmiehen tehtäviin kuuluu vesi- ja viemärilaitoksenhoitajien sijaisuudet ja käyttö-, huolto- sekä korjaustehtävät laitoksilla, pumppaamoilla ja verkostoissa. Koskuuslähteen vedenottamon käyttötehtävät kuuluvat sopimuksen mukaan vesihuoltolaitoksen tehtäviin, joten myös sijaisuudet täytyy hoitaa pätevällä henkilökunnalla. Käyttötehtävistä vesilaitos laskuttaa vuosittain n Lakeuden Vesi Oy:tä. Järjestelyt eivät aiheuta kustannusten nousua. Kaavoitus- ja mittaustoimi toteutuneet 2010 menot tulot (voitot tontinmyynnistä , muut ) esitys 2012 menot tulot (voitot tontinmyynnistä ) nykyinen organisaatio: kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola, 100 % kaavasuunnittelija Tapio Mäntymaa, 100 % ma kaavoitusavustaja Ulla-Kaisa Mäntymaa alkuvuosi 80%, % ma kaavoitusavustaja Olavi Yli-Vainio, 100 % kaavapiirtäjä Helena Myllärinen, 100 % toimistosihteeri Sirkka Viitala, 100 % maanmittausteknikon virka, 100 %-ei täytetty mittaustyönjohtaja Timo Kilpiö, 100 % kartanpiirtäjä/mittamies Virpi Kiskola, 100 % esitys uudeksi organisaatioksi: kaavoitusarkkitehti Kaisa Sippola, 100 % kaavasuunnittelija Tapio Mäntymaa, 100 % kaavoitusavustajan toimi vakinaistetaan 80 % ja siihen siirretään nykyinen työntekijä Ulla-Kaisa Mäntymaa

15 Tekninen lautakunta Kaavoitusavustaja Ulla-Kaisa Mäntymaan ensimmäinen työsuhde on solmittu Vuosina työsuhde on ollut % työajalla. kaavapiirtäjä Helena Myllärinen, 100 % toimistosihteeri Sirkka Viitala, 100 % maanmittausteknikon virka, virka täytetään: 50 % maanmittausteknikon työt ( 50% jätelautakunta) mittaustyönjohtaja Timo Kilpiö, 100 % kartanpiirtäjä/mittamies Virpi Kiskola, 100 % perustelut Kaavoitusohjelma on vuosittain laaja. Sillä vastataan kehittyvän kunnan jatkuviin maankäytöllisiin tarpeisiin. Vaatimukset kaavojen lähtötietojen ja kuulemisen osalta ovat MRL:n voimaantulon jälkeen kasvaneet suuresti entiseen verrattuna. Selvityksien tekeminen edellyttää ammattitaitoa mm. luonnonolojen, direktiivien ja tutkimusmenetelmien tuntemisen. Koska työ Ilmajoella on jatkuvaa, on edullisempaa tehdä se omana työnä kuin ostaa jokainen selvitys konsulttitoimistoilta. Ulla-Kaisa Mäntymaalla on agronomin tutkinto ja Aalto-yliopiston yhdyskuntasuunnittelun tutkimus- ja koulutuskeskuksessa suoritettu kaavoituksen täydennyskoulutus sekä hyvä perehtyneisyys lähtötietoselvitysten tekemiseen. Ilmajoen kunnassa on ollut maanmittausteknikko luvun puolivälistä saakka. Maanmittausteknikon jäätyä eläkkeelle virkaa ei ole julistettu avoimeksi johtuen teknisen johtajan samanaikaisesta hausta. (Haluttiin välttää koulutuksen mahdollinen päällekkäisyys.) Vuosina maanmittausteknikko on ollut töissä 60 % ja eläkkeellä 40 %. Maanmittaus- ja kartastotehtävät ja yhteydet valtion rekistereihin ovat kehittyneet vuosien kuluessa atk-pohjaisiksi, joten työajan vähennys on ollut mahdollista. Maanmittausteknikon tehtäviä ovat mm. vastuu kartastojen, kartastotöiden ja mittaustöiden kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta, kunnan käytössä olevan kuntarekisterin ohjelmatekninen ylläpito ja kiinteistöteknisten tietojen ylläpito, kunnan maakiinteistöjen ja kunnallistekniikan rakentamiseen liittyvien tehtävien sekä maanhankinnan ja luovutuksen kiinteistöteknisten (maanmittaus) tehtävien suunnittelu ja toteuttaminen sekä vastuu niiden toteutumisesta. Järjestelyt eivät aiheuta kustannusten nousua, talousarvioesitykseen nähden kustannukset laskevat maanmittausteknikon puolen vuosipalkan verran. Rakennusvalvontatoimi

16 Tekninen lautakunta toteutuneet 2010 menot /2010 tulot /2010 Ympäristölautakunnan (toimiala rakennusvalvonta- ja ympäristönsuojeluviranomainen) kokouspalkkiot ja matkakustannukset menevät kokonaisuudessaan rakennusvalvonnan talousarviosta. esitys 2012 menot tulot nykyinen organisaatio: I rakennustarkasta Pauli Tervonen, 100 % II rakennustarkastaja Satu Kangas-Kuittinen 70 % (jätelautakunnan valmistelu ja esittelijä 30 %) (rakennustarkastuksessa sijainen 50%/6 kk) Satu nyt: 50% rakennustarkastus ja 50% projektiinsinööri toimistosihteeri Marja Kuusisto, 100 % esitys uudeksi organisaatioksi: rakennustarkastaja Satu Kangas-Kuittinen rakennustarkastajan tehtävät, 100% tarkastusinsinööri Pauli Tervonen tarkastusinsinöörin tehtävät, 100 % toimistosihteeri Marja Kuusisto, rakennusvalvonta 100 % Ympäristölautakunta on esittänyt talousarviossa 2012 II rakennustarkastajan viran muuttamista 100 %:lle työajalle. perustelut työpanoksen 30% lisäykselle: Työaika suhteessa tehtäviin ei ole riittänyt viime vuosina. Se näkyy toisaalta liian suurina ylitöinä ja ylistöistä huolimatta töiden kasaantumisena. I rakennustarkastajan ylityöt ovat sitä suuruusluokkaa, että niiden maksaminen vapaapäivinä esimerkiksi 70 %:lla työajalla vaatii kaksi vuotta. Jätelautakunta menot ja tulot: kaikki menot katetaan ekomaksuilla Etapin kautta nykyinen organisaatio: lautakunnan valmistelija/esittelijä Satu Kangas-Kuittinen 30 %, sijainen lähtien Raimo Alhoke (maanmittausteknikon virassa 30% tehtävänä lautakunnan esittelijän ja valmistelijan työt) ma toimistosihteeri Tanja Saranpää, 100 %

17 Tekninen lautakunta esitys uudeksi organisaatioksi: esittelijän ja valmistelijan työt liitetään kuuluvaksi maanmittausteknikon virkaan 50 % toimistosihteerin toimi vakinaistetaan ja siihen siirretään Tanja Saranpää Jätelautakunnan esityksen mukaan toimistosihteeri vakinaistetaan ja esittelijän tehtävät lisätään niin, että ne ovat 50% työajasta. perustelut Jätelautakunnan tehtävät ovat jatkuvia, erityisosaamista ja perehtymistä vaativia, joten vakinainen henkilökunta on perusteltua. Rakennusvalvonnan työmäärästä johtuen II rakennustarkastajan työaika tarvitaan 100%:sena. Vt. teknisen johtajan ehdotus: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle, että se hyväksyy teknisen lautakunnan, ympäristölautakunnan ja jätelautakunnan esitykset seuraavista tehtäväjärjestelyistä teknisellä osastolla: Tekninen lautakunta 1. vesihuollon toimistosihteerin virka julistetaan avoimeksi 2. vesihuollon toimistosihteerin toimeen siirretään Merja Koivisto vesi- ja viemärilaitoksen laitosmiehen tehtävään siirretään Rami Kallio kaavoitusavustajan määräaikainen toimi vakinaistetaan ja siihen siirretään Ulla-Kaisa Mäntymaa , työaika on 80% toimistotyöajasta 5. maanmittausteknikon virka julistetaan avoimeksi siten, että työajasta 50% on maanmittausteknikon tehtäviä ja 50% jätelautakunnan valmistelijan ja esittelijän tehtäviä Ympäristölautakunta 1. II rakennustarkastaja Satu Kangas-Kuittisen nimike muutetaan rakennustarkastajan nimikkeeksi, tehtävä on kokoaikainen 2. I rakennustarkastajan Pauli Tervosen nimike muutetaan tarkastusinsinöörin nimikkeeksi, tehtävä on kokoaikainen Jätelautakunta 1. toimistosihteerin määräaikainen toimi vakinaistetaan ja siihen siirretään toimistosihteeri Tanja Saranpää, tehtävä on kokoaikainen 2. valmistelijan ja esittelijän tehtävään nimitetään maanmittausteknikko, työaika 50%.

18 Tekninen lautakunta Käsittely: Esittelijä teki kokouksessa seuraavan muutosehdotuksen: Tekninen lautakunta, kohta 1: vesihuollon toimistosihteerin virka julistetaan avoimeksi poistetaan päätösehdotuksesta. Vesihuollon toimistosihteerin virkaa ei julisteta avoimeksi. Muut kohdat kuten alkuperäisessä päätösehdotuksessa. Esittelijän kokouksessa tekemä muutettu päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Asiantuntijana tämän pykälän käsittelyn kohdalla oli vesihuoltorakennusmestari Pekka Hirvonen. (Lisätietoja: vt. tekninen johtaja Kaisa Sippola, puh )

19 Tekninen lautakunta TEK 193 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT Vt. teknisen johtajan ehdotus: Lautakunnalle saatettiin kokouksessa tiedoksi Ympäristöyritysten Liiton tiedote pvm Merkittiin tiedoksi. (Lisätietoja: vt. tekninen johtaja Kaisa Sippola, puh )

20 Tekninen lautakunta TEK 194 MUUT MAHDOLLISET ASIAT Ei muita asioita.

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 17.11.2011, kello 16.30 18.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Lahti Tapani,

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 16 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 16 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 16 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 4.10.2011, kello 16.30 20.55 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.11.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Lahti Tapani,

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 9 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 9 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 9 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 24.5.2011, kello 16.30 17.23 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Ympäristölautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Ympäristölautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 25.10.2011, kello 17.30 20.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Nuorisotalo Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala Jussi,

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 27.3.2012, kello 17.30 18.50 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 11.10.2011, kello 17.30 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 12 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 12 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 12 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 28.8.2012, kello 17.30 18.10 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 14.8.2012, kello 17.30 18.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 11 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 9.8.2011, kello 17.30 17.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 7 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 10.5.2011, kello 17.30 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Hannuksela

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 27.10.2011, kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Jaakko Ilkan koulu Löppönen Markku, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1. Ilmajoki-halli, kokoustila

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1. Ilmajoki-halli, kokoustila ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1 Kokousaika 26.10.2011, kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilmajoki-halli, kokoustila Järviharju Matti,

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 24 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 24 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 24 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 26.11.2012, kello 17.00 20.36 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Haavisto Veli,

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.3.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Erkin Haussi, Nikkolantie 114 Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Lahti Tapani, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 10 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 10 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 10 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 30.5.2011, kello 16.30 17.10 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Lakeuden jätelautakunta sivu 1. Westenergy Oy:n jätevoimala, Vaasa

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Lakeuden jätelautakunta sivu 1. Westenergy Oy:n jätevoimala, Vaasa ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Lakeuden jätelautakunta sivu 1 Kokousaika 17.3.2011, kello 14.00 15.30 Kokouspaikka Westenergy Oy:n jätevoimala, Vaasa Saapuvilla olleet jäsenet Ilmajoki: Alavus:

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Maaseutulautakunta sivu , kello 19:00 19:40. Virastotalon kokoushuone (vanha käräjäsali)

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Maaseutulautakunta sivu , kello 19:00 19:40. Virastotalon kokoushuone (vanha käräjäsali) ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Maaseutulautakunta sivu 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 5.4.2011, kello 19:00 19:40 Virastotalon kokoushuone (vanha käräjäsali) Nikkola Antti,

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 5.3.2012, kello 16.30 18.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 24.4.2012, kello 17.30 18.15 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 10.4.2012, kello 17.30 18.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Kunnanhallitus sivu 1. Puhelin/sähköpostikokous

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Kunnanhallitus sivu 1. Puhelin/sähköpostikokous ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 21.1.2013, kello 15.45 16.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Puhelin/sähköpostikokous Haavisto Veli, puheenjohtaja Hautala

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.12.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 13.12.2017 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Kunnanhallitus sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Kunnanhallitus sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 31.1.2012, kello 09.00 9.15 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Puhelinkokous Haavisto Veli, puheenjohtaja Hautala Salme Knuuttila

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Lakeuden jätelautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Lakeuden jätelautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Lakeuden jätelautakunta sivu 1 Kokousaika 15.11.2011, kello 18.00 19.20 Kokouspaikka Ilmajoen kunta, kunnanhallituksen kokoushuone, Ilkantie 18 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 31.5.2011, kello 17.00 18.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 1/2010 1 Tekninen lautakunta Torstai 14.01.2010 klo 18.00-19.55 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri Riku

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Lakeuden jätelautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Lakeuden jätelautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Lakeuden jätelautakunta sivu 1 Kokousaika 7.11.2012, kello 18.00 19.15 Kokouspaikka Ilmajoen kunta, teknisen osaston kokoushuone, Ilkantie 17 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 8.3.2011, kello 17.30 18.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Hannuksela

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Kunnanhallitus sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Kunnanhallitus sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 13.2.2012, kello 8.45 9.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Puhelinkokous Haavisto Veli, puheenjohtaja Hautala Salme Knuuttila

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 8.8.2011, kello 17.00 17.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Haavisto Veli, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 30.9.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 11.10.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 65 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. (x) (x) (x) (-) Anita Urpilainen.

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. (x) (x) (x) (-) Anita Urpilainen. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2014 27.8.2014 Kokousaika Keskiviikkona 27.8.2014 klo 17.00-18.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.12.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 108 75

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 11.03.2014 klo 19.00 20.50 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. x Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa x Keskikorpi

Lisätiedot

Keskiviikko 24.1.2007 klo 18.00 Terveyskeskuksen neuvotteluhuone

Keskiviikko 24.1.2007 klo 18.00 Terveyskeskuksen neuvotteluhuone MUHOKSEN KUNTA Sosiaali- ja terveyslautakunta KOKOUSKUTSU A KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no 17 18 19 Keskiviikko 24.1.2007 klo 18.00 Terveyskeskuksen neuvotteluhuone Asia Sosiaali- ja

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 5/ Paju Pekka, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Kössi Päivi khall.

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 5/ Paju Pekka, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Kössi Päivi khall. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 5/2017 48 Kokousaika 3.8.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Pajula Tapio, Kiertonen Sanna, Auramaa Ville Kankare Tarmo Koivusaari

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.11.2016 klo 16.00 17.50 Puumilan juhla- ja taitotalossa Petteri Wiinamäki

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 8.4.2011 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot

66 SAIRAANHOITAJAN TOIMEN TÄYTTÄMINEN 3 67 TALOUDEN SOPEUTTAMISOHJELMA VUOSILLE 2009-2012 4

66 SAIRAANHOITAJAN TOIMEN TÄYTTÄMINEN 3 67 TALOUDEN SOPEUTTAMISOHJELMA VUOSILLE 2009-2012 4 Perusturvalautakunta KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 5/2008 Kokousaika 21.05.2008 klo 14.00 16.30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone Käsittellyt asiat Asia no 65 JÄRJESTÄYTYMISASIAT 2 66 SAIRAANHOITAJAN TOIMEN

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Tekninen lautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 2 Tekninen lautakunta sivu 1 Kokousaika 7.2.2011, kello 16.30 18.42 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Ilkanrati, kokoushuone Saunamäki Anssi, puheenjohtaja

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Koivisto Markus Korkiakoski Mika

Koivisto Markus Korkiakoski Mika 13.12.2018 1 (10) Kokousaika to 13.12.2018 kello 17:00-18:20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Ala-Katara Severi Puheenjohtaja Keskinen Irja Koivisto Juha Koivisto Markus Korkiakoski

Lisätiedot

14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 4/2019 Kuntakehitysjaosto KOKOUSAIKA torstai 12.9.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten kunnanvirasto, Kirkkotie 176, hallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 19.8.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.8.2015 klo 16.30 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 10.2.2011, kello 18.00 19.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalon kahvio Löppönen Markku, puheenjohtaja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/2009 Kokousaika Keskiviikko klo 19.00 20.02 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet (ja

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 7 KOKOUSTIEDOT. Keskiviikko 7.4.2010 kello 16.30-17.55

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 7 KOKOUSTIEDOT. Keskiviikko 7.4.2010 kello 16.30-17.55 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2 /2010 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 7 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 7.4.2010 kello 16.30-17.55 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 28.5.2015

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 28.5.2015 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 2 28.5.2015 Kokousaika Kinnula 28.5.2015 Kokouspaikka Kinnula, valtuustosali klo 16.00 17.03 Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Jämijärven kunnanviraston kokoushuone

Jämijärven kunnanviraston kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 2.10.2017 Kokoustiedot Aika Maanantai 9.10.2017 klo 17.00 Paikka Jämijärven kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 70 KOKOUKSEN

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 19.02.2010 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II ja Launosten päiväkoti LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

.kxxlo 17:00-19:00. x x x x. x x x x x x x x x x x x x. x x x x - x. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

.kxxlo 17:00-19:00. x x x x. x x x x x x x x x x x x x. x x x x - x. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokousaika Torstai 07.02.2013 klo 19.00 19.52 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.kxxlo 17:00-19:00 Varajäsen

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 18.10.2016 klo 18.30 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/2013 39 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.9.2013 klo 10-10.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1 Kokousaika 1.2.2017 kello 18.00 18.52 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 131 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9. Tekninen lautakunta 2.11.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9. Tekninen lautakunta 2.11.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 Tekninen lautakunta 2.11.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 2.11.2011 klo 16.30 18.15 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/17.11.2011 132

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/17.11.2011 132 Nro 10/17.11.2011 132 Kokousaika 17.11.2011 klo 19.00 19:56 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla Varajäsen Paikalla

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto KOKOUSAIKA Torstai 27.9.2018 kello 18.00 18.13 KOKOUSPAIKKA Yliopiston tutkimusasema SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE A 1 varavaltuutettu

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 6/2009 90 Sivistyslautakunta 15.09.2009 Aika 15.09.2009 klo 18:00-20:22 Paikka Haukkamäen koulu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 92

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 18.5.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 18.5.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 18.5.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.5.2011 klo 16.30 17.30 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 187 KOKOUSAIKA klo 10.00-11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN.

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. ASIAT: 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 46 Luokanopettajan

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 24.2.2016 klo 9.00 11.10 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Maanantai 22.4.2013 klo 12.00-13.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen Rauno pj. X Vasalampi Maija

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 30.10.2018 Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin 1.11.2018 kello 10.00 Vastaukset: perjantai 2.11.2018 kello

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Keskiviikko Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Keskiviikko Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 30.1.2019 Kokoustiedot Aika Keskiviikko 30.1.2019 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/2017 25 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.10.2017 kello 17.30 KOKOUSPAIKKA Uuden virastotalon kokoushuone, Laituritie 1, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 31.10.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 15.11.2016 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /4.4.2011 Kokousaika 4.4.2011 klo 15.00 17.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa Toholammin

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011 KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Aika Tiistai 21.02.2012 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat nro Liite nro 10 3 Käyttösuunnitelma vuodelle 2012 11 4 Sivistystoimen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 140 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 16.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 16.8.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.8.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 53 43 Notkotien

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Sisällysluettelo 47. Saapuneet kirjeet...88 48. Sivistyslautakunnan talousarvioehdotus vuodeksi 2013 ja talous- ja henkilöstösuunnitelmat vuosiksi 2013 2015...89 49. Lasten päivähoitomaksujen määrittäminen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Tekninen lautakunta 15.12.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 15.12.2010 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Lehtinen

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 Aika 1.10.2018 klo 8.37 11.32 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Nro 6 10.08.2017 61 Kokousaika Torstai 10.08.2017 klo 18.00-19.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Henkilökohtaiset varajäsenet:

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 15.12.2011 KOKOUSAIKA 15.12.2011 klo 17.00-18.42 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 34 ILMOITUSASIAT 51 35 MAA-AINESLUPA, LEMMINKÄINEN INFRA OY 52 36 AMMATTIMIEHEN

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/2019 30 Kokousaika 17.4.2019 kello 18.00 19.10 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Auramaa Ville Kankare Tarmo Kiertonen Sanna, varapuheenjohtaja Koivusaari

Lisätiedot