VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY"

Transkriptio

1 VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

2 Sivu 2 / 18 YLEISTA Nappulaliigan toimintakausi 2013 oli täynnä toimintaa ja perinteisiä tapahtumia. Toimintaan mukaan saatiin paljon uusia tyttöjä ja poikia. Erityisen ilahduttavaa oli se, että valmentajia saatiin lisää varsinkin nuorempiin ikäryhmiin. Nappulaliigan perimmäinen tehtävä ja missio on edelleenkin: nuorille lapsille jalkapallon peluun ja ryhmässä toimimisen opettaminen. Tämä toteutui kiitettävästi myös kuluneena vuonna. Kesän kuluessa uusienkin pelaajien taidot kehittyivät, ja tämä näkyi hyvin loppukesän pelikierroksilla avatut kotisivut toimivat edelleenkin pääasiallisena tiedonjakokanavana. Vuoden kiireisimpänä päivänä ( ) yksittäisiä käyntejä oli asti laskettuna yksittäisiä käyntejä on ollut ja sivulatauksia Kotisivut ovat osoittautuneet hyväksi kanavaksi. Sivujen helppo päivitettävyys on edesauttanut joukkueiden informaation jakamista ja ajan tasalla pysymistä. Jokaisella joukkueella on omat käyttäjätunnukset, joilla he voivat omien joukkueidensa sivuja päivittää. Johtokunnan kotisivuvastaavalla on ollut tehtävänä yleisten osien päivitykset. Lehti-ilmoittelu Valkeakosken Sanomissa on ollut vähäistä. Joitakin urheilussa tapahtuu ilmoituksia on vuoden varrella julkaistu. Paikallislehti koetaan seurassa kuitenkin tärkeänä imagon kannalta. Sen vuoksi aika ajoin yritetään saada toimittajia jutun tekoon milloin mistäkin syystä. Tässä onnistuttiin muutaman kerran myös vuonna Sähköpostiviestintä ryhmäjakoineen on havaittu hyväksi tavaksi informaation välittämiseen. Tätä tapaa lähes kaikki joukkueet käyttävätkin. Jokaisella joukkueella on tätä nykyä yhteinen joukkuesähköposti, jonne välitetään myös johtokunnasta käsin asioita. Osa joukkueista on ottanut myös Osallistujat.com-palvelun käyttöön. Se käyttö auttaa valmentajia ja tapahtumien suunnittelijoita, kun tiedetään ketkä ovat tulossa ja ketkä eivät. Tulevana vuonna tullaan kiinnittämään entistä enemmän huomiota tiedon kulkuun koko seurassa. Myös kotisivuja tullaan kehittämään omana projektinaan. TALOUS Seuran talous jatkoi samalla toimintaperiaatteella kuin ennenkin. Vuoden taloudellinen tulos oli negatiivinen (-1.989,60 euroa). Tämä johtui joukkueiden veloista seuralle. Omasta pääomasta kirjattiin vuoden aikana vanhoja saatavia reilun parin tuhannen euron edestä. Rahavirrat eivät ole tasaisia läpi vuoden, vaan keskittyvät ensimmäiselle vuosipuoliskolle suurelta osalta. Ainoastaan paperinkeräystulot tulevat säännöllisesti neljä kertaa vuodessa. Tämä luo haastetta rahan riittävyyteen kaikkina kuukausina. Seuran laskut kuitenkin pystytään maksamaan eräpäivinä.

3 Sivu 3 / 18 Ruokon saunan vuokraustoimintaa hoidettiin jo kolmas täysi vuosi. Käyttöasteessa on vieläkin kasvunvaraa. Vuoden nettotuotto oli positiivinen. Vuokraustoiminnan alusta laskien pienten korjausinvestointien vuoksi nettotuotto on muutamia kymppejä positiivinen. Tavoite, että sauna elättää itse itsensä on juuri ja juuri toteutunut, mutta investointirahastoa ei ole saatu kartutettua. Seuraavia isompia rahanreikiä tulevat olemaan kiukaan ja lauteiden sekä pesuhuoneen suihkukalusteiden uusiminen. Syksyllä 2012 hankittu ilmalämpöpumppu osoittautui hyväksi hankinnaksi. Sähkölaskut pienenivät edellisvuodesta, mutta vielä ei pumppu maksanut itseään takaisin. Saunalle saatiin lahjoituksena nahkasohvat lisäviihtyvyyttä tuomaan. Ilkivaltaa ei ilmennyt isommin. Yhden vuokraajan rikkomat ikkuna ja sälekaihdin korjattiin asiakkaan kustannuksella. Saunan siivouksesta vastasi alkuvuoden VaNL02-joukkue ja syyskuusta alkaen VaNL03-joukkue talkoillen. Syksyllä siivous muutettiin viikoittaiseksi, mikä osaltaan on lisännyt viihtyvyyttä. Perinteiset Halli- ja Kevätturnaus järjestettiin jälleen. Molempien turnausten tuotto oli positiivinen. Neljä paperinkeräystä, Nappulalehden mainosmyynti, sarjapeleissä harjoitettu kioskitoiminta sekä eri avustukset auttoivat pitämään toiminnan edullisena harrastajilleen. AnkanUitto-tapahtumaan osallistuttiin myös vappuna Valkeakosken kanavalla. Arpojen myynti ja kaksi kioskia poikivat kivan lisän joukkueiden omiin toimintoihin. Valmennuskoulutukseen kohdennettiin erityisesti euroja kuluneena vuonna. Valmentajia saatiin hyvin aktivoitua kouluttautumaan. Tätä positiivista virettä ruokitaan myös tulevana vuonna. Seuran kirjanpito muutettiin kustannuspaikkakohtaiseksi vuonna Tämä muutos on vaikuttanut siten, että tuloslaskelma antaa seuran toiminnasta ja siinä liikkuvista rahavirroista paremman ja totuudenmukaisemman kuvan. Lisäksi joukkueiden on helpompi saada raportit omasta taloudestaan. Vuonna 2014 seuran taloudenhoito muutetaan siten, että joukkueille tavataan omat tilit ja niitä käyttämään valitaan henkilöt joukkueiden sisältä. Joukkueet vastaavat omasta taloudestaan itsenäisesti. Seuran yleistoiminnan talouden hoitaa ulkopuolinen taloudenhoitaja, joka raportoi johtokunnalle säännöllisesti. Edustusjoukkueet ovat tehneet omaa varainhankintaan kuka enemmän ja kuka vähemmän. Yllättävän hyvin ne ovat saaneet mainostajia peliasuihinsa suoraa sponsorointia unohtamatta. Vuoden 2013 alusta aloitettiin varusteyhteistyö Stadiumin ja Adidaksen kanssa kolmikantasopimuksella. Tämä yhteistyö poiki mukavasti lisäeuroja toiminnan pyörittämiseen. Kaikesta muutoksesta ja kehityksestä huolimatta Nappulaliigan toiminta perustuu puhtaaseen talkoohenkeen eikä palkkoja makseta.

4 Sivu 4 / 18 JA SENMAKSUT JA JA SENMA A RA Tytöt ja pojat 35 euroa. Jäsenmaksu sisälsi seuran toiminnan lisäksi pääsyn FC Hakan kotipeleihin sekä Suomen Palloliiton Korttelipassin vakuuksineen. Piirinsarjoihin osallistuvien joukkueiden palaajat kustansivat itse 20 euron erotuksen Pelipassiin. Pelaajia Nappulaliigan kaudelle 2013 rekisteröitiin 360, joista tyttöjä 74 ja poikia 286. Suurin yksittäinen ryhmä oli jälleen Naperot. Näitä syntyneitä pelurinalkuja oli 147. Valmentajia ja joukkueenjohtajia toiminnassa oli 55. Seuran jäsenmäärä yhteensä oli 415. TOIMINTA-AVUSTUKSET JA LAHJOITUKSET Seura on saanut jälleen tänä vuonna lahjoitusvaroja. SAK:n Valkeakosken paikallisyhdistys täytti 70 vuotta ja se kohdisti lahjarahansa Nappulaliigalle. Tällä rahalla maksettua koulutusta valmentajille odotettua enemmän. Kiitos lahjoittajille! Saadut avustukset ja lahjoitukset Valkeakosken kaupungin perusavustus SAK Valkeakosken paikallisyhdistys 70v Valkeakosken Osuuspankki euroa euroa 500 euroa Lisäksi joukkueet ovat saaneet sponsorituloja omilta yhteistyökumppaneiltaan. KILPAILUTOIMINTA Joukkueet ovat laatineet omat toimintakertomukset, jotka hiukan myöhempänä. Sisäiset sarjat toteutettiin jälleen pelaamalla ensin sarjat ja sitten Cup-kierrokset. Sarjoihin osallistui myös joukkueet Viialan Peli-Veikoista. Seuran sisäiset taitokilpailut järjestettiin sekä keväällä että syksyllä. Osallistujia oli keväällä 37, joista yksi tyttö. Syksyn kilpailussa oli 43 osallistujaa, joita kolme oli tyttöjä. Piirin merkkeihin yltivät tuloksillaan: E11-pojat Teemu Hytönen hopeamerkki sekä Jiri Motturi, Sasha Hiltunen, Akseli Korhonen ja Tuomas Pynnönen (ViiPV) pronssimerkit; E10-pojat Veikka Kaasalainen hopeamerkki sekä Veikko Salminen, Santeri Surkka ja Eero Laakso pronssimerkit; F9-pojat Jani Nyman, Konsta Mervelä ja Eetu Kittilä hopeamerkit; F8-pojat Tuomas Savijoki hopeamerkki ja Elias Heikkinen pronssimerkki.

5 Sivu 5 / 18 KAUPUNGINOSAJOUKKUEET Kaupunginosajoukkueharjoitukset hoidettiin yhteisharjoituksina etelän ja pohjoisen pelureille erikseen. Tällä tavalla taattiin valmentajien ja pelaajien riittävyys myös lomaaikoina. Talviharjoittelu pienellä porukalla ei oikein sujunut ja pelaajia ohjattiin osallistumaan oman ikäluokkansa edustusjoukkueiden harjoituksiin. LEIRITOIMINTA Perinteinen Nappulaleiri järjestettiin Kariniemessä heinäkuussa. Leirille osallistuivat Naperot, VaNL05, VaNL04, VaNL03, VANL02 sekä Jokerit ja joitakin osajoukkuepelaajia. Myös Variksia eli Nappulaliigasta uloskasvaneita poikia oli apuohjaajina kahdeksan. Leiripäällikkönä toimi Samppa Kartela. KOULUTUS Fortum-tutor Valeri Popovitch piti valmentajille koulutustilaisuuden Ruokon saunalla ja lukion salilla. Valmentajille pidettiin ennen kauden alkua lisäksi kertaus käytännön asioista. D-valmentajakursseilla valmentajat kävivät sekä omassa kaupungissa että Eerikkilässä että Varalassa. JOHTOKUNTA Nappulaliigan johtokuntaan kaudella 2013 kuuluivat: Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri-taloudenhoitaja Muut johtokunnan jäsenet Jouko Heikkilä Pasi Ollikka Terhi Salonaho-Seppänen Hannu Heikkinen, Jarno Jokinen, Timo Karisalmi, Samppa Kartela, Ismo Peiponen ja Valtteri Simola. Johtokunta piti 14 varsinaista kokousta vuoden aikana.

6 Sivu 6 / 18 HUOMIONOSOITUKSET Vuonna 2013 ei jaettu erillisiä huomionosoituksia. VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY Johtokunta

7 Sivu 7 / 18 JOUKKUEIDEN VUOSIKERTOMUKSET VaNL -02 VaNL02 E11 on tavoitteellisesti jalkapalloa harrastavien v syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Ajatuksena on edelleen kehittää pelaajien henkilökohtaisia jalkapallotaitoja sekä lisätä innostusta ja halua myös omaehtoiseen harjoitteluun. VaNL02 osallistui kauden aikana kahdella peliryhmällä oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi myös harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueiden kanssa. Lisäksi kesällä osallistuttiin SPL:n Tampereen piirin E11 sarjoihin. Pelaajat saivat vielä jonkin verran kokeilla pelaamista eri pelipaikoilla, mutta pääsääntöisesti he pelasivat valmentajien näkemyksen mukaisilla pelipaikoilla. TOIMINTA Joukkue harjoitteli talvella Palloiluhallissa ja Saharassa sekä kesällä Saharassa ja Lotilassa. Kesällä pelattiin erikseen nimetyissä joukkueissa Roukon nurmikentällä Nappulasarja ja Nappulacup. Joukkue osallistui vuoden aikana oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueita vastaan. Heinäkuussa leireiltiin jalkapallon merkeissä Nappulaliigan jalkapalloleirillä Kariniemessä. Nappulaliigan vanhimpana ikäluokkana osallistuttiin perinteisesti Ålandia-Cup:iin Ahvenanmaalla, tällä kertaa kahdella joukkueella. Turnauksen tasoon nähden menestys joukkueilla oli hyvä. Matka kokonaisuudessaan oli pojille ikimuistoinen kokemus. Myös elokuinen Pori-Cup siivitettynä mainiolla säällä ja vierailulla Yyterin sannoille oli onnistunut turnaus. TURNAUKSET/LEIRIT Helmikuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Vanl-halliturnaus Palloiluhalli/Valkeakoski Vanl-Kevätturnaus Sahara/Valkeakoski Koskin Pisa-Cup/Valkeakoski Ålandia-Cup/Maarianhamina Nelipäiväinen jalkapalloleiri Kariniemessä Pori-Cup/Pori

8 Sivu 8 / 18 PIIRINSARJA Piirinsarjaan osallistuttiin kahdella joukkueella. Keltainen joukkue osallistui Liigaan ja Sininen joukkue Ykköseen. Kummassakaan sarjassa ei laadittu sarjataulukkoa. Molemmille joukkueille kertyi 16 ottelua. Sininen joukkue suoriutui urakastaan hienosti tappioitta vain muutaman tasapelin säestyksellä. Keltainen joukkue kärsi tappiot kovatasoisessa liigassa vain HJS Akatemialle ja TPV kilpajoukkueelle, loput ottelut voitettiin. PELAAJAT Toiminnassa kauden 2013 aikana olivat mukana Miska Hallikas, Jaakko Harju, Sasha Hiltunen, Tuukka Hietamäki, Teemu Hytönen, Joonas Hyökyvaara, Veeti Jokio, Julius Kilpeläinen, Timi Kivikko, Akseli Korhonen, Mikko Laakso, Eetu Leiri, Jiri Motturi, Santtu Mattila, Antti Paasi, Aarni Rantaniemi, Arttu Ronkainen, Seeti Salonen, Onni Salvola, Aapo Skaffari, Otto Tikkala, Wiljam Valtonen, Vikke Viitanen, Tuomas Ala- Juuma. Harjoitus/osallistumisaktiivisuus edellisvuosien tapaan koko joukkueella hyvää tasoa. Kärkikymmenikön aktiivisuus oli edelleen huippuluokkaa eli yli 95 % ja viidentoista aktiivisimman osallistujan lukemat olivat yli 70 %. Osa pojista osallistui kauden aikana Nappulaliigan järjestämiin taitokilpailuihin joista tuloksena oli; Teemu Hytönen hopeamerkki ja Jiri Motturi, Sasha Hiltunen sekä Akseli Korhonen pronssimerkki. Nappulaliigan kauden 2013 päättäjäisissä palkittiin joukkueesta pelaajia seuraavasti: Vuoden Poika: Otto Tikkala Kauden Leiripoika: Mikko Laakso Marnan Patsas: Teemu Hytönen Maalitykki: Tuukka Hietamäki Rehtipelaaja: Seeti Salonen VALMENNUS Vastuuvalmentaja: Veikka Valtonen Valmentajat: Jarto Hyökyvaara, Rami Motturi ja Mikko Skaffari Joukkueenjohto/huolto: Jonne Hallikas

9 Sivu 9 / 18 VaNL -03 Nappulaliigan VaNL03 on kaikille ympärivuotisesta jalkapallon harrastamisesta kiinnostuneille 2003 syntyneille pojille tarkoitettu ikäkausijoukkue. Ajatuksena on kehittää pelaajien henkilökohtaisia taitoja jalkapallon parissa sekä lisätä innostusta ja halua myös omaehtoiseen harjoitteluun. Joukkue jaettiin kauden aikana kahteen tasoryhmään (liiga=keltaiset & ykkönen=siniset), joiden välillä pelaajia siirtyi vuoden aikana sen mukaan miten esitykset ja innokkuus harjoituksissa ja peleissä välittyivät valmentajille. Toiminta Joukkue harjoitteli talvella Palloiluhallissa ja kesällä Saharassa. Pelaajat harjoittelivat kesällä lisäksi kaupunginosaryhmänsä mukana ja pelasivat Roukon nurmikentällä Nappulasarjan sekä Nappulacupin. Joukkueet osallistuivat vuoden aikana oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasivat harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueita vastaan. VaNL 03 oli mukana piirinsarjassa kahdella joukkueella: keltaiset liigatasolla ja siniset ykkösessä. Epävirallisessa sarjataulukossa keltaiset nappasivat piikkipaikan kauden päätyttyä! Heinäkuussa leireiltiin jalkapallon merkeissä Nappulaliigan jalkapalloleirillä Kariniemessä kolme päivää. Lisäksi muutama poika oli mukana Etelä-Pirkanmaan TaitoKoulun (eptk) toiminnassa. Aktiivisimmilla pelureilla kertyi lähemmäs sata peliä kauden aikana! Vanl 03 otti myös mittaa Ylöjärven Ilveksestä Miesten Ykkösen Haka Ilves pelin lämmittelyottelussa Tehtaan kentällä. Loppusyksystä pojat ehtivät vielä aloittaa pelit Futsalin piirinsarjassa yhdellä joukkueella. Turnaukset Kauden avannut Umbroturnaus Pirkkahallissa, helmikuun Halliturnaus Palloiluhallissa, Pääsiäisturnaus Pirkkahallissa (kelt.), Nappulaliigan kevätturnaus, Karhuturnaus Porissa (sin.), Vaasa Cup (kelt.), Särkänniemi Cup, Aura Cup (eptk), Aulanko-cup Hämeenlinnassa (sin.), Kokkola Cup, Mäntsälä turnaus, piirinsarjat päättänyt Karnevaaliturnaus Tampereella, Sääksjärven Loiskeen syysturnaus (sin.). Mainittavimmat suoritukset tapahtuivat Porissa sinisten voitettua sarjansa sekä varsinkin Suomen toiseksi suurimmassa turnauksessa (yli 300 joukkuetta) Kokkola Cupissa, jossa kelta-sininen yhteisjoukkueemme eteni 36 kansainvälisen joukkueen

10 Sivu 10 / 18 sarjassa historiallisesti aina finaaliin asti! Ainoastaan englantilais-suomalainen all stars - ryhmä oli liikaa kiven koville koskilaisille! Pelaajat Toiminnassa vuoden 2013 aikana olivat mukana Jonni Kivinen, Verneri Tamminen, Eemil Rautio, Veikko Salminen, Paavo Nieminen, Jaani Kivivasara, Oiva Laaksonen, Niilo Rajala, Samuli Sarvela, Miro Saarinen, Juuso Ollenberg, Johannes Kesola, Santeri Surkka, Eetu Skaffari, Elias Kosonen, Juuso Kartela, Joona Savijoki, Eero Laakso, Niilo-Eemeli Pulla, Veikka Kaasalainen, Jarno Valtonen, Elias Laine, Joel Piirainen, Hakan Karacan, Jere Jokio ja Valtteri Tamminen. Harjoitus/osallistumisaktiivisuus oli huippuluokkaa läpi vuoden ja harjoituksissa olikin aina paikalla noin motivoitunutta poikaa. Taustat VaNL-03 joukkueen valmentajina kaudella 2013 toimivat Samppa Kartela, Kimmo Surkka, Heikki Saarinen ja Kai Savijoki. Lisäksi poikien vanhemmat ja muut taustajoukot antoivat korvaamattoman panoksensa joukkueen eteen uutteralla talkootyöllään ja kannustuksellaan. Kiitos!

11 Sivu 11 / 18 VaNL poikaa ja 3 valmentajaa. Poikia Valkeakoskelta, Akaasta ja Pälkäneeltä. Muutama lopetti ja suunnilleen saman verran tuli uusia poikia tilalle. Harjoitukset VaNL04 harjoitteli talvella kaksi kertaa viikossa palloiluhallissa ja lukion salissa. Harjoituksiin osallistui keskimäärin 14 pelaajaa. Kesällä harjoittelimme kaksi kertaa viikossa Saharan keinonurmella ja Lotilan nurmikentällä. Syksyllä aloitimme Kärjenniemen koululla harjoitukset joihin sisältyy pelejä (koripallo, sähly ym) ja erilaiset koordinaatio harjoitukset. Pelit ja turnaukset Talvella 2013 pelasimme neljän turnauksen sarjan niin että kukin mukana ollut joukkue järjesti yhden turnauksen. Mukana olivat Jazz, JJK,Ilves ja VaNL. Turnauksissa pelattiin kahdessa eri sarjassa eli ns kilpa- ja haastesarjassa. Kaikki tapahtumat olivat erittäin hyvätasoisia. Iiro-cup Rauma Osallistuimme kaksipäiväiseen turnaukseen kahdella joukkueella. Pori-cup Pori Osallistuimme kaksipäiväiseen turnaukseen kahdella joukkueella. Ensimmäistä kertaa majoituimme joukkueena turnaukseen. Piirinsarjat Kesän piirinsarjat pelattiin kahdella joukkueella. Piirin tasojaottelun mukaisesti pelasimme kilpa- ja haastesarjoissa. Kilpajoukkueellemme taso oli liian helppo, muutamia yksittäisiä otteluita lukuun ottamatta. Haastejoukkueelle pelit olivat sopivan haastavia. Harjoituspelit ym Edellä mainittujen turnausten ja piirinsarjojen lisäksi pelasimme runsaasti harjoitusotteluita. Seuran taitokilpailuista joukkueeseemme saatiin peräti neljä hopeista taitomerkkiä. Merkin saivat Jani Nyman, Eetu Kittilä, Konsta Mervelä ja Tuomas Savijoki. Nämä

12 Sivu 12 / 18 pojat osallistuivat myös piirin taitokilpailuihin hyvin tuloksin. Nyman ja Kittilä paransivat tuloksiaan saaden kultaiset taitomerkit. Syksyllä alkaneeseen EPTK toimintaan nimettiin VaNL04:sta peräti kymmenen pelaajaa Taustaryhmä VaNL04:n valmentajina kaudella 2013 toimivat Ari Jussila, Harri Mikkola ja Pasi Ollikka. Lisäksi Ari-Pekka Ryttyläinen tuli toiseksi joukkueenjohtajaksi. Pelaajien vanhemmista saatiin myös apua valmennukseen tilanteen niin vaatiessa. Vanhemmat toimivat myös erittäin aktiivisesti joukkueen varainhankinnassa järjestäen mm sukkamyyntiä, myyjäiset ym. Sekä tietysti osallistuivat seuran paperinkeräystalkoisiin. VaNL -05 VaNL05 F8 on tavoitteellisesti jalkapalloa harrastavien v syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Ajatuksena on edelleen kehittää pelaajien henkilökohtaisia jalkapallotaitoja sekä lisätä innostusta ja halua myös omaehtoiseen harjoitteluun. VaNL05 osallistui kauden aikana 2-3 peliryhmällä oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi myös harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueiden kanssa. Jalkapalloturnauksiin tai harjoitusotteluihin järjestettiin noin kerran kuukaudessa. Pelaajille pyrittiin saamaan heidän oman taitotasonsa mukaisia kehittäviä pelejä. Pojat saivat vielä jonkin verran kokeilla pelaamista eri pelipaikoilla. Pelaajat toimivat vuorollaan joukkueen kapteenina ja pelin aloittajana. VaNL05 harjoitteli talvella kerran viikossa Palloiluhallissa. Kesällä harjoiteltiin Lotilan nurmella ja Saharassa sekä omissa kaupunginosajoukkueissa, joissa pelattiin Roukon nurmikentällä Minisarja sekä Minicup. Joukkue osallistui Piirinsarjaan yhdellä joukkueella. Turnauksissa käytiin Hämeenlinnassa Cumulus sekä Aulanko Cupeissa. Molempiin edellisiin osallistuimme kahdella joukkueella kilpa- sekä haastesarjaan. Näiden lisäksi järjestimme oman ADARA CUPin jossa meillä oli neljä joukkuetta. Osallistuimme myös perinteiselle nappulaleirille, jossa pojat pääsivät ensimmäistä kertaa kotoa yöksi pois.

13 Sivu 13 / 18 VaNL Tytöt VaNL tytöt olivat kaudella , -03, -04 ja -05 syntyneitä tyttöjä. Tytöt harjoittelivat talvikauden palloiluhallissa kerran viikossa sunnuntaisin. Perjantaisin oli käytössä Kärjenniemen koulun sali. Kesä harjoiteltiin tiistaisin Roukon nurmella sekä perjantaisin Lotilassa. Turnauksissa käytiin useassa: talvella ja kesällä Hämeenlinnassa sekä kesällä vielä Ikaalisissa. Kesän suurimpia turnauksia oli kaksipäiväinen Puuhamaa-turnaus sekä oma Billerudkörsnas-tyttöturnaus, joka pelattiin Saharassa. Heinäkuussa pelaajat olivat Napero- sekä Nappulaleirillä. Keskiviikkoisin pelattiin poikia vastaan osallistumalla kahdella Jokeri-joukkueella minisarjaan. Vanhimmat pelaajat pelasivat poikajoukkueissa. Kauden oma päättäjäisreissu tehtiin Turkuun: Suomi Itävalta naisten maaotteluun. Lokakuussa olikin vuorossa Nappulaliigan päättäjäiset, jossa palkittiin useampi tyttöpelaaja: Vuoden tyttö Sara Nieminen Hurjapelaaja Pinja Parkkali Joken pysti Ella Heikkinen leirityttö Ella Heikkinen Jokerien Jokeri minit Maija Tappura Jokerien Jokeri nappulat Janica Andersen Tyttöjen osallistuminen harjoituksiin ja peleihin oli aktiivista. Tästäkin syystä joukkue kasvoi kauden mittaan, saavutti hyviä sijoituksia turnauksissa ja pelasi muutenkin hyvin. Tyttöfutis on iloista tekemistä! Joukkueessa oli monentaitoista pelaajaa, useamman vuoden jo harrastaneita sekä juuri jalkapallo kipinän saaneita. Tästä syystä harjoituksissa pyrittiin keskittymään jalkapallon perusasioihin. Niiden kanssa kellä pallo oli jo hallussa tehtiin vaativampia harjoituksia. Valmennustiimi Joukkueenjohtaja Hanna Heikkinen. Valmentajat: Jarno Jokinen, Patu Mäkelä, Jallu Mäkelä, Riikka-Leena Eerola, Juuso Mäkelä.

14 Sivu 14 / 18 NAPEROT Naperoihin kuului kaudella , -07 sekä -08 syntyneet pelaajat. Kauden aikana harjoiteltiin sunnuntaisin Palloiluhallissa ja kesällä Roukon nurmella tiistaisin. Harjoituskertoja tuli kauden aikana 37. Talvikaudella harjoituksissa oli normaalisti keskimäärin pelaajaa ja kesäkaudella pelaajaa. Heinäkuussa oli Naperoleiri, johon osallistui runsas määrä naperoita. Syyskuun viimeisissä harjoituksissa oli makkaranpaistoa ja suut pistettiin makeiksi karkin voimalla. Lokakuussa oli Nappulaliigan päättäjäiset, jossa palkittiin kauden naperona Julius Jokinen. Koko kauden harjoituksissa jaettiin pelaajat pieniin ryhmiin. Näin saatiin jokaiselle toimintaa koko harjoituksen ajaksi. Nuoremmille tehtiin rasteja, joissa leikin avulla tutustuttiin palloilun saloihin. Kokeneemmille tehtiin vaativampia rasteja, joiden avulla saatiin jokaiselle oman taidon mukaista harjoittelua. Tämän mahdollisti laaja valmentajaporukka, joka oli aktiivisesti mukana koko kauden. Napero-tiimi Jarno Jokinen, Jari-Pekka Mäkelä, Mikko Vuorela, Jussi Alhorinne, Petteri Salminen, Kari-Pekka Ketola, Juha-Pekka Väisänen, Mara Riikonen, Mika Rautio, Janne Sillanpää, Mika Rytkönen, Tapani Tikkala ja Jari Järvinen.

15 Sivu 15 / 18 TULOKSIA Nappulasarja 1. Reipas 2. Arsenal 3. TPS 4. HJK 5. ViiPV 6. Haka Minisarja 1. Ilves 2. Inter 3. MyPa 4. Liverpool 5. Kuusysi 6. ViiPV 7. Jokerit-Messit 8. Jokerit-Ronaldot Nappula-Cup 1. TPS 2. Arsenal Mini-Cup 1. MyPar 2. ViiPV Halliturnaus E -02 E VaNL keltainen 2. KelA 3. Y-Ilves 4. VaNL sininen 5. TPV punainen 6. RaKe 7. KaaPo 8. MuSa 1. TPS 2. JäPS 3. Karhu-Futis 4. Loiske-Musta 5. Y-Ilves 6. VaNL sininen 7. VaNL keltainen 8. Y-Ilves 04 Kevätturnaus E -02 kilpa 1. RiPS 2. VaNL keltainen 3. KaaPo 4. TPV 5. Ilves Alfa 6. FC Kontu sininen E -02 haaste 1. RiPS sininen 2. ViiPV 3. RiPS valkoinen 4. KaaPo 5. FC Kontu valkoinen 6. VaNL sininen 7. Ilves keltainen 8. Y-Ilves

16 E -03 kilpa 1. Ilves-Beta 2. NoPS keltainen 3. Loiske oranssi 4. VaNL keltainen 5. HJS 6. PJK E -03 haaste 1. Ilves vihreä 2. FC Jazz red 3. NoPS valkoinen 4. VaNL sininen 5. Y-Ilves 6. NoPS musta 7. Y-Ilves Loiske musta F -04 osallistuneet joukkueet VaNL sininen VaNL keltainen Y-Ilves Adara Cup , osallistuneet joukkueet Kilpasarja Haastesarja VaNL keltainen VaNL vihreä Kuusysi 05 valkoinen Kuusysi 05 sininen TP-49 04/05 Loiske 05 oranssi PP-70 LeKi 1 VaNL sininen VaNL punainen Kuusysi 05 keltainen Apassit TP-49 04/05 ViiPV LeKi 2

17 Sivu 17 / 18 KAUDEN 2013 PALKITUT NAPPULASARJA 1. Reipas 2. Arsenal 3. TPS MINISARJA 1. Ilves 2. Inter 3. MyPa NAPPULA CUP 1. TPS MINI CUP 1. MyPa Kauden Napero Julius Jokinen Kauden Kultakenkä Kaapo Karvinen Kauden Leiripoika Mikko Laakso Kauden Leirityttö Ella Heikkinen Kauden tulokas Jarno Valtonen Jokerien Jokeri MINI Maija Tappura NAPPULA Janica Andersen Tapsan pokaali Topi Ryttyläinen Sepon pysti Jani Nyman Pekan pokaali Veikka Kaasalainen Marnan patsas Teemu Hytönen Joken pysti Ella Heikkinen Kauden Maalitykki Tuukka Hietamäki Kauden Rehtipelaaja Seeti Salonen Kauden Hurja pelaaja Pinja Parkkali Kauden Maalivahti Niilo Rajala Fair Play palkinto Haka Nappulat Kauden valmentajat MINIT Hannu Heikkinen, Tommi Nelimarkka ja Pasi Ollikka NAPPULAT Jarto Hyökyvaara Vuoden Nappulaliigalainen Jouko Heikkilä Vuoden Valmentaja Jukka-Pekka Mäkelä Vuoden Tyttö Sara Nieminen Vuoden Poika Otto Tikkala

18 Sivu 18 / 18 VALMENTAJAT JA JOJOT 2013 Antti Salminen Ari Tuominen Harri Mikkola Heikki Saarinen Ismo Niemi Ismo Peiponen Janne Rautanen Jari Mäkinen Jari-Pekka Mäkelä Jarno Jokinen Jarno Mäkiselkä Jarto Hyökyvaara Jukka-Pekka Mäkelä Jussi Ahola Jussi Alhorinne Kari-Pekka Ketola Matti Kurikka Miikka Rantanen Mikko Nyman Mikko Piippo Mikko Vuorela Pasi Ollikka Petteri Salminen Rami Motturi Riikka-Leena Eerola Samppa Kartela Timo Karisalmi Kimmo Surkka Valtteri Simola Veikka Valtonen Veli Rajala Tomi Eerola Kai Savijoki Mikko Skaffari Jari Kaasalainen Jonne Hallikas Ari Jussila Ari-Pekka Ryttyläinen Hannu Heikkinen Teemu Tuuri Juuso Mäkelä Hanna Heikkinen Juha-Pekka Väisänen Martti Riikonen Mika Rautio Janne Sillanpää Mika Rytkönen Tapani Tikkala Jari Järvinen

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 ja TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013 Sivu 2 / 27 YLEISTA Nappulaliigan toimintakausi 2012 oli työntäyteinen. Toimintaan mukaan saatiin paljon

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2012

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2012 VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 ja TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2012 2 / 21 TOIMINTAKERTOMUS 2011 YLEISTÄ Toimintakausi 2011 oli juhlavuoden jälkeen lähes normaalia. Toiminnassa

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009 TOIMINTAKERTOMUS 2009 YLEISTÄ Toimintakausi 2009 oli edellisten vuosien tapaan Nappulaliigalla työntäyteinen. Toiminnassa oli mukana myös paljon

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 ja TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 TOIMINTAKERTOMUS 2010 SEURAN 50. TOIMINTAVUOSI ELI JUHLAN AIHETTA Valkeakosken Nappulaliiga ry:n perustamisasiakirjat

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2005 TOIMINTAKERTOMUS 2005 YLEISTÄ Toimintakausi 2005 oli Nappulaliigalla perinteisen työntäyteinen, toiminnassa oli mukana jälleen paljon uusia poikia

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Toimintakausi 2006 oli Nappulaliigalla työntäyteinen. Toiminnassa oli mukana jälleen paljon uusia poikia ja tyttöjä,

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012 HooGee Tiikerit 2004 Vanhempainilta 11.4. 2012 Kevään toiminta Treenejä: Tiistaisin Myntinsyrjässä ja Niittykummussa huhtikuun loppuun La 10-11 Matinkylän uudella tekonurmella Toukokuun alusta to klo 17/17.30-18.30

Lisätiedot

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto Kaikki 07 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita perustettavaan ikäluokkaan mukaan.

Lisätiedot

Vanhempainilta 20.4.2015

Vanhempainilta 20.4.2015 Vanhempainilta 20.4.2015 Perustettu 2006 FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin nuoremmat ikäluokat isoja Yhteensä noin 500 pelaaja Visio 2017: Iloista

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Katsaus kuluneeseen kesäkauteen / Valmentajat Maksut & Varainkeruu 2012 / Merja Maksut & Varainkeruu 2013 / Merja Tavoite, Haaste ja Harraste joukkueet / Anton Toimintamalli

Lisätiedot

Ottelut ja turnaukset 2012

Ottelut ja turnaukset 2012 Ottelut ja turnaukset 2012 Viikkari-turnaus 28-29.4 FC Loviisa HooGee Haukat Harmaa (4 0) Tups Musta FC Loviisa (2 0) FC Loviisa FC Honka United Musta (3 0) Tups Musta FC Loviisa (8 2) HooGee Haukat Valkoinen

Lisätiedot

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja 1. Yleista joukkueenjohtamisesta - Joukkueenjohtajan valitsee vanhempainkokous, jonka vahvistaa juniorijaosto. Joukkueenjohtajia voi olla myos useampia - Joukkueenjohtaja

Lisätiedot

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä.

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2016 31.12.2016 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Tikkakosken Tikka ry 2015

Tikkakosken Tikka ry 2015 22.6.2015 RINGETEN G-JOUKKUEEN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2014 2015 Tikkakosken Tikan G-ringettejoukkueen toiminta oli suunnattu liikunnasta, ringetestä ja joukkuepelistä kiinnostuneille vuonna 2007 ja

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

Joukkueenjohtaja. Hoitaa varuste- ja muut hankinnat yhdessä ennalta sovitun varustevastaavan kanssa

Joukkueenjohtaja. Hoitaa varuste- ja muut hankinnat yhdessä ennalta sovitun varustevastaavan kanssa Joukkueenjohtaja Vanhempien ehdottama ja seuran hyväksymä Järjestää kauden aikana vähintään kaksi vanhempainiltaa: 1. Kauden alussa laaditaan budjetti yhdessä rahastonhoitajan kanssa, hyväksytetään se

Lisätiedot

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 Jokelan Kisa B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 20.10.2013 Kausi 2014 AIHE: JoKi B- Pojat infotilaisuus AIKA: 24.10.2013, Kello 19.00 PAIKKA: Kisan Maja ( Ridasjärventie 137, 05400 JOKELA)

Lisätiedot

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 -95 Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 1. JOUKKUEEN TOIMIHENKILÖT Tehtävä Nimi Aktiivisuus Jatkaa/Ei jatka (lopettamiset) Vastuuvalmentaja Jukka Nykänen 10 J Valmentaja Harri

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015 1.Valmentajat : Ari Isomäki isomaki.ari@gmail.com Tiistaisin ja joskus sunnuntaisin Magnus Sundman Magnus.Sundman@hotmail.fi(vastuuvalmentaja) Tiistai ja joskus sunnuntaisin(huhtikuuhun asti) Aki Räsänen

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO

JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO LOKAKUU Vanhempainilta 1. Toimintasuunnitelma joukkueelle Budjetti Taitokisailmoittautumiset Hallitalkoot SYYSKUU Talviliigan maksujen eräpäivä Vuoden palkittavat Seuran taitokisat

Lisätiedot

KARNEVAALITURNAUS 2013

KARNEVAALITURNAUS 2013 KARNEVAALITURNAUS 2013 Kaupin urheilupuisto, Tampere 07.09. E11 pojat Liiga ja Ykkönen E-tytöt Liiga ja Ykkönen F7-pojat ja F-tytöt 08.09. E10 pojat Liiga ja Ykkönen F9 pojat Liiga ja Ykkönen F8 pojat

Lisätiedot

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 VALTTI CUP 2015 Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 2 VALTTI CUP 2015 VALTTI CUP 2015 3 TERVETULOA VALTTI CUP 2015 -tapahtumaan Pojat 2003 on Valtin yksi suurimmista ikäkausijoukkueista,

Lisätiedot

Vanhempainilta 3.5.2016

Vanhempainilta 3.5.2016 Vanhempainilta 3.5.2016 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2015 31.12.2015 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi. SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016

Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi. SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016 Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016 SB-Pro, pojat -99 ja -00 Vanhempainilta 20.5.2015, Nurmijärvi, Poliisilaitos, Käräjäsali, Klo 18:30 20:30 Agenda:

Lisätiedot

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 AIKATAULU BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 PERJANTAI 11.4.2014, MATINKYLÄN JÄÄHALLI Matinkartanontie 9-11,

Lisätiedot

TPV:n pelaajan polku. Click to add text

TPV:n pelaajan polku. Click to add text TPV:n pelaajan polku Click to add text Pelaajan polku Pelaajan polku TPV:ssä käsittää kolme osakokonaisuutta. Suuri osa pelaajista aloittaa TPV-uransa kaupunginosatoiminnasta, josta kilpailullisempaan

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Vuosi 2014 on seuran kahdestoista varsinainen toimintavuosi. Vuosille 2013 2015 tehtiin päätös palkata AC Kirkkonummi- ACK ry:lle oppisopimuksella kokopäiväisesti toimiva

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Toimintamalli syksystä 2012 eteenpäin / Merja Toimihenkilö valinnat talvikausi 2012-2013 / Merja Maksut & Varainkeruu 2013 / Merja Talvisarjat / Merja Muut asiat / Kaikki Tarvittavat

Lisätiedot

Jokelan Kisa jalkapallo

Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa tarjoaa kaikille Jokelan ja lähialueen asukkaille laadukasta jalkapalloharrastusta ikään ja tasoon katsomatta. Teemme yhteistyötä lähiseurojen kanssa tarjotaksemme

Lisätiedot

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015 Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015 Tuusulan Palloseuran organisaatio Jäsenet Vuosikokoukset Luottamushenkilöt Johtokunta PJ + 6-8 jäsentä Toimisto Toiminnanjohtaja Hilu Pelander 1.11.15

Lisätiedot

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Lentopalloseura JOHDANTO Toimintavuoden 2015 syksyllä käynnistyi Lentopalloseura Pieksämäen Tsemppi 82:n 34. toimintakausi. Se tietää sitä,

Lisätiedot

Vuoden 2014 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2014 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2014 31.12.2014 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue VANHEMPAINPALAVERI 5.3.2014 KAUSISUUNNITELMA 2014-2015 JOUKKUEET Koko joukkueen tavoitekoko n. 2+28 (tällä hetkellä 1+22) Dux Titans D2 o Kilpailullisempi ja tavoitteellisempi harjoittelu/pelaaminen o

Lisätiedot

1 / 7 22.4.2008 20:18

1 / 7 22.4.2008 20:18 1 / 7 22.4.2008 20:18 Etusivu >> Joukkueet >> Joukkuesivusto :: Miesten joukkue :: Harjoitusvuorot Etusivu Seuran esittely Koulutus Joukkueet Sinettiseura-asiat Tapahtumakalenteri Julkaisut > Joukkuesivusto

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Katsaus kuluneeseen kesäkauteen / Valmentajat Talvikausi 2013-2014/ Valmentajat Kesäkausi 2014 Toimihenkilöt talvikausi 2013-2014 / Merja Maksut 2013-2014 / Merja Muita Asioita

Lisätiedot

Lilliputti -turnaus 2015. Turnausjoukkueet. Ahmat Oranssi. Ahmat Valkoinen BJR LV. Jääkobrat. Kiekko-Oulu 1. Kiekko-Oulu 2 KKP.

Lilliputti -turnaus 2015. Turnausjoukkueet. Ahmat Oranssi. Ahmat Valkoinen BJR LV. Jääkobrat. Kiekko-Oulu 1. Kiekko-Oulu 2 KKP. Lilliputti turnaus 2 Ahmat Oranssi Ahmat Valkoinen BJR LV Jääkobrat KiekkoOulu KiekkoOulu 2 KKP KKP Sininen KKP Valkoinen KLaser KLaser 2 KLaser KLaser 4 Kärpät Keltainen Kärpät Musta Kärpät Valkoinen

Lisätiedot

KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille

KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille FC Kontu - kaikille avoin FC Kontussa joukkuetoiminta alkaa 6-ikävuodesta niin tytöillä kuin pojillakin. Jalkapallon voi aloittaa myöhemminkin. Suositeltavaa

Lisätiedot

TSEMPPITOUR FINAALI JA TSEMPPIS 2013 JOUKKUEKILPAILU TEXAS SCRAMBLE Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 9.8.2013 EASY

TSEMPPITOUR FINAALI JA TSEMPPIS 2013 JOUKKUEKILPAILU TEXAS SCRAMBLE Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 9.8.2013 EASY Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 9.8.2013 EASY Nieminen Santeri Saari Elias 82 50 32 Haapala Onni Honkanen Miikka Schuvalow Oskari 80 42 38 Leino Julius Leminen Jiro Ojala Touko 86 38 48 Roos Matias

Lisätiedot

Sarja- ja harjoitusottelut. Turnausjoukkueet. Blues 01 Blue. Blues MK 00 Yellow HPK. HPK 99 Siniset. HPK 99 Valkoiset. Ilves 99. Jokerit 97.

Sarja- ja harjoitusottelut. Turnausjoukkueet. Blues 01 Blue. Blues MK 00 Yellow HPK. HPK 99 Siniset. HPK 99 Valkoiset. Ilves 99. Jokerit 97. Blues 01 Blue Blues MK 00 Yellow HPK HPK 99 Siniset HPK 99 Valkoiset Ilves 99 Jokerit 97 K-Kissat Laser HT LoKV 00 NuPS 00 Tappara Tappara Cherokee Turnausjoukkueet Turnauksen otteluohjelma Nro Pvm Aika

Lisätiedot

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36 RIDE CYCLE STORE CUP 2012 Tulokset 10/10 osakilpailun jälkeen, sarjoissa N/M10-14 ja joukkuekilpailussa 9/9 osakilpailun jälkeen Pisteet määräytyvät seuraavasti: 20, 16, 14, 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2,

Lisätiedot

HYUNDAI TURNAUS 2014 HYUNDAI TURNAUS 2014. Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014

HYUNDAI TURNAUS 2014 HYUNDAI TURNAUS 2014. Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014 HYUNDAI TURNAUS 2014 1 HYUNDAI TURNAUS 2014 Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014 2 HYUNDAI TURNAUS 2014 TURNAUSJÄRJESTÄJIEN TERVEISET Puotinkylän Voimistelu- ja Urheiluseura Valtissa

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 02/2013 Jalkapallojaos 4.2.2013

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 02/2013 Jalkapallojaos 4.2.2013 Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 02/2013 Jalkapallojaos 4.2.2013 Aika: 4.2.2013 klo 18.30 Paikka: Kellokosken jäähallin kahvio Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015

TOIMINTAKERTOMUS 2015 TOIMINTAKERTOMUS 2015 Kulunut toimintakausi oli Kaarinan Nappuloiden 39. Seuran jalkapallotoimintaan osallistui kuluneella kaudella lähes 450 poikaa ja tyttöä. Jäsenet ovat iältään 3 11 -vuotiaita. Kaarinan

Lisätiedot

Varustekirppis / Omatoiminen varusteiden vaihtopäivä lauantaina 9.11.2013. klo.10.00 13.00 Energia Areenalla (Tekojään puoleinen käytävä)

Varustekirppis / Omatoiminen varusteiden vaihtopäivä lauantaina 9.11.2013. klo.10.00 13.00 Energia Areenalla (Tekojään puoleinen käytävä) Marraskuu 2013 TULEVIA TAPAHTUMIA Varustekirppis / Omatoiminen varusteiden vaihtopäivä lauantaina 9.11.2013 klo.10.00 13.00 Areenalla (Tekojään puoleinen käytävä) kuka vaan saa tulla myymään jääkiekkovarusteita,

Lisätiedot

Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m

Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m Kauden paras Sukunimi Etunimi Seura Synt.aika Paikkakunta 1 Nieminen Tuomas SU 160981 10,00 Seinäjoki 14.12.06 2 Kiiskinen Pertti OuTa 181073 10,30 Seinäjoki 14.12.06

Lisätiedot

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011 Tervarit-j Juventus 04 Vanhempain palaveri 3.11.2011 Asialista Mennyt kausi Yhteenveto kuluneesta kaudesta Tulevan kauden suunnitelmat Harjoittelu Päätapahtumat Varustehankinnat Budjetti, varainkeruu Keskustelua,

Lisätiedot

SARJAINFOT 2013-2014

SARJAINFOT 2013-2014 SARJAINFOT 2013-2014 MIEHET: Liittocup: (Futsal-Liigan ja Futsal Ykkösen joukkueet) Joukkueet: (7) ACE, Ilves FS, KylVe, Loiske, Mad Max, PJK ja PP-70 Pelataan cup-kilpailuna erillisen ohjeen mukaan yhden

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2004 TOIMINTAKERTOMUS 2004 YLEISTÄ Toimintakausi 2004 oli Nappulaliigalla perinteisen työntäyteinen, toiminnassa oli mukana jälleen paljon uusia poikia

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot

Seinäjoen Uimarit -58 ry. E.P. Mukana ei ole 50m altaan aika hyvityksiä.

Seinäjoen Uimarit -58 ry. E.P. Mukana ei ole 50m altaan aika hyvityksiä. Seinäjoen Uimarit -58 ry. E.P. Mukana ei ole 50m altaan aika hyvityksiä. Miehet 25 m VU 1 19,80 Joakim Säilä 94 SeUi 091203 Seinäjoki 0 2 20,54 Eetu Korhonen 95 SeUi 300105 Ilmajoki 0 3 21,66 Joona Alahukkala

Lisätiedot

joukkueenjohtajatapaaminen 1.12.2014

joukkueenjohtajatapaaminen 1.12.2014 joukkueenjohtajatapaaminen 1.12.2014 toimintakaudet Kausi 2015 1.11.2014-31.10.2015 Talvikausi 2015 1.11.2014-31.3.2014 Kesäkausi 2015 1.4.2015-31.10.2015 Seuran organisaatio Jaostoiminta lopetettiin hallituksen

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot

Futsalin Kymiliiga. Kouvolan jalkapallo 2014-2015

Futsalin Kymiliiga. Kouvolan jalkapallo 2014-2015 20142015 Futsalin Kymiliiga Kouvolan jalkapallo 2014-2015 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä kentällä kaikki pääsevät osalliseksi peliin. Pelin

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP 14.11.2015

CHAMPIONS CUP 14.11.2015 CHAMPIONS CUP 2 15 14.11.2015 Champions Cup 2015 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kukin joukkue pelaa kolme alkusarjan peliä, voitosta saa kolme

Lisätiedot

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä)

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) 1.6.2009 1. Yleistä Tämä tietopaketti ja ohjeistus on luotu selventämään joukkueen sisäisiä toimintatapoja sekä

Lisätiedot

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA ry 1(5) Teppo Pietarinen avasi kokouksen ja toimi puheenjohtajana.

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA ry 1(5) Teppo Pietarinen avasi kokouksen ja toimi puheenjohtajana. KOIVUKYLÄN PALLOSEURA ry 1(5) KOIPS B-juniorit (POJAT) VANHEMPAINKOKOUS Aika: Ma 01.12.2014 klo 18.00 Paikka: Läsnä: Koivukylän palvelukeskus Teppo Pietarinen Alex Marinkov Ilkka Kaakinen Markku Sieppala

Lisätiedot

SUOMEN SALIBANDYLIITTO Y-PELAAJAT 2015-16 KAAKKOIS-SUOMI Päivitetty 05.02.2016. Seura Paikkakunta Ikäluokka Joukkue Pelaaja

SUOMEN SALIBANDYLIITTO Y-PELAAJAT 2015-16 KAAKKOIS-SUOMI Päivitetty 05.02.2016. Seura Paikkakunta Ikäluokka Joukkue Pelaaja SUOMEN SALIBANDYLIITTO Y-PELAAJAT 2015-16 KAAKKOIS-SUOMI Päivitetty 05.02.2016 Seura Paikkakunta Ikäluokka Joukkue Pelaaja LUUMÄKI FLOORBALL TEAM RY LUUMÄKI C1-POJAT LUFT-STU KRISTIAN RÄSÄNEN NST LAPPEENRANTA

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Aika: 11.9.2012 klo 18.30 Paikka: Kellokosken jäähallin kahvio 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.30 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille Ilves, ringette 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Ringettekoulu Fjuniorit Ejuniorit Djuniorit Cnuoret Bnuoret 2. Vastaaja

Lisätiedot

Nokian Palloseura ry 2015 Joukkuetoiminta ja erikoistoiminnot

Nokian Palloseura ry 2015 Joukkuetoiminta ja erikoistoiminnot Nokian Palloseura ry 2015 Joukkuetoiminta ja erikoistoiminnot JOUKKUETOIMINTA JA SIIHEN LIITTYVÄT ERIKOISTOIMINNAT Joukkue Joukkueen velvollisuudet Joukkue hankkii pelaajille yhtenäiset seura- ja peliasut

Lisätiedot

VANHEMPAINKOKOUS 1/2005-2006 EBT C-Pojat 92

VANHEMPAINKOKOUS 1/2005-2006 EBT C-Pojat 92 Jouko Visuri 21.9.2005 1 (5) VANHEMPAINKOKOUS 1/2005-2006 EBT C-Pojat 92 Aika 14.9.2005 klo 19:00-20:30 Paikka EBT:n toimisto, Soukankaari 1 A Läsnä Ari Anturaniemi (Ilmari) Juha Forsman (Joakim) Harry

Lisätiedot

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 -

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 - TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015-20.12014 TPV:n arvot 4. Mihin toimintamme perustuu? Tavoitteellisuus Positiivisuus Vastuullisuus!loisuus! Visio 2017 Tähtien tekijä TPV toimii monipuolisesti osana tamperelaista

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Katsaus kuluneeseen talvikauteen / Valmentajat Kesäkausi 2013 / Valmentajat Toimihenkilöt kesäkausi 2013 / Merja Kesäkauden kotipeli kenttien teko / Merja Kesän jalkapallo

Lisätiedot

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä:

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: SEURATIEDOTE 2/2012 Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012 Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: Kauden avaustilaisuus TestiPäivä syyskuussa Ilmaiset seurakoulutukset

Lisätiedot

Jalkapallon Kaslink liiga

Jalkapallon Kaslink liiga 2015 Jalkapallon Kaslink liiga jukka.latva@saunalahti.fi Kouvolan jalkapallo 4.2.2015 Kortteliliigan (Kaslink liiga) ajatuksena on järjestää jalkapallon harrastusmahdollisuus lähikentille eri puolille

Lisätiedot

Kinkkupuulaaki 2014 Kinkkupuulaaki 2013

Kinkkupuulaaki 2014 Kinkkupuulaaki 2013 Kinkkupuulaaki 2016 Kinkkupuulaaki 2015 1. 0 1. Esa Luoma 88 2. 0 2. Kimmo Saarinen 84 3. 0 3. Hannu Haimi 80 4. 0 4. Petri Federley 79 5. 0 5. Pekka Pärssinen 78 6. 0 6. Päivi Jokinen 77 7. 0 Reetta Tuomainen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Sisällysluettelo 1 Toiminta-ajatus... 2 2 Arvot... 2 3 Visio... 2 4 Yleistä... 2 5 Painopistealueet... 3 6 Harrastus- ja kilpailutoiminta... 4 7 Pallokoulu ja PerheFutis...

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 Vuosikokouksessa 16.12.2015 1993-2015 2015 - SISÄLLYSLUETTELO 2 Organisaatiokaavio 2015-2016... 3 Painopistealueet 2015-2016... 3 Strategia 2015-2016 (pohjautuu

Lisätiedot

TS-Racing CC 28.07.2013. Kierrosajat 9 Kärkkäinen Sami (A)

TS-Racing CC 28.07.2013. Kierrosajat 9 Kärkkäinen Sami (A) 1 (188) 9 Kärkkäinen Sami (A) 1 15:25,20 2 16:02,35 0:00,00 3 16:21,51 0:19,16 4 16:21,62 0:19,27 5 17:55,03 1:52,68 6 16:37,86 0:35,51 7 16:36,13 0:33,78 8 16:44,08 0:41,73 2 (188) 20 Lehto Miro (A) 1

Lisätiedot

JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ

JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ Lentopalloa Torniossa, esiintyjinä aikuisjoukkueet, pääosissa junioripalloilijat, tuottajana Tornion Lentis-88, siinä on sitä perinteistä. 23. toimintakausi

Lisätiedot

Finlande 1993 ère journée 0,30114 Fin TPS Turku TPV Tampere 0:1 144541 445434 255010 453012 101245 ème journée 132341 214454 0806

Finlande 1993 ère journée 0,30114 Fin TPS Turku TPV Tampere 0:1 144541 445434 255010 453012 101245 ème journée 132341 214454 0806 Finlande 1993 1ère journée 24-25 avril 0,30114 01 Fin TPS Turku TPV Tampere 0:1 144541 01 Fin Haka Valkeakoski FinnPa Helsinki 0:0 445434 500132 01 Fin HJK Helsinki ROPS Rovaniemi 2:1 255010 505441 01

Lisätiedot

IF Sibbo-Vargarna r.f.

IF Sibbo-Vargarna r.f. IF Sibbo-Vargarna r.f. Valmennuksen tavoitteet eri ikäluokissa IKÄ TAVOITE SISÄLTÖ ± 7 4 v 4 5 v 5 PALLON HALLITSEMINEN: minä ja pallo pallokosketus pallon hallinta potkut PIENPELIT, TAITOPELIT: suunta

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS HELSINGIN YLIOPISTOLLINEN GO-SEURA HALLITUKSEN KOKOUS 17.2.2016 PÖYTÄKIRJA Paikka: YliGon kerhohuone, Mannerheimintie 5 B Osallistujat: Anttoni Maula, puheenjohtaja Arto Heikkinen, sihteeri Henry Hemming

Lisätiedot

Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty 27.5.2013 Miehet mukana 20 parasta uinti aikaa ajalta 27.05.2013-01.01.2003

Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty 27.5.2013 Miehet mukana 20 parasta uinti aikaa ajalta 27.05.2013-01.01.2003 Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty 27.5.2013 Miehet mukana 20 parasta uinti aikaa ajalta 27.05.2013-01.01.2003 Lajit Sija Aika Nimi SV Seura pvm Paikka Miehet 25 m VU ( uimakoulut ) Miehet 50 m VU 1 18,18

Lisätiedot

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA Pallokissat.fi Tervetuloa Kuopioon! Loppiaisena 2013 sadat tyttöfutaajat pelaa yli 100 ottelua Kuopio- ja Kuplahallissa. Toinen TalviRonaltiina turnaus

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja Sb*Somero haastaa seuranne ja joukkueenne mukaan yhteiseen, edulliseen lähiseutukuntien salibandyliigaan. Tarkoituksena on lisätä lähikuntien

Lisätiedot

1 Kierros Kokonaisaika Kierrosaika Varustenikkarit Matka 12:00:00 1 12:08:10 0:08:10 Harri Hakola 2,6 2 12:16:54 0:08:44 Harri Hakola 5,2 3 12:25:56

1 Kierros Kokonaisaika Kierrosaika Varustenikkarit Matka 12:00:00 1 12:08:10 0:08:10 Harri Hakola 2,6 2 12:16:54 0:08:44 Harri Hakola 5,2 3 12:25:56 1 Kierros Kokonaisaika Kierrosaika Varustenikkarit Matka 12:00:00 1 12:08:10 0:08:10 Harri Hakola 2,6 2 12:16:54 0:08:44 Harri Hakola 5,2 3 12:25:56 0:09:02 Harri Hakola 7,8 4 12:35:06 0:09:10 Harri Hakola

Lisätiedot

1 Kierros Kokonaisaika Kierrosaika Varustenikkarit Matka 12:00:00 1 12:08:10 0:08:10 Harri Hakola 2,6 2 12:16:54 0:08:44 Harri Hakola 5,2 3 12:25:56

1 Kierros Kokonaisaika Kierrosaika Varustenikkarit Matka 12:00:00 1 12:08:10 0:08:10 Harri Hakola 2,6 2 12:16:54 0:08:44 Harri Hakola 5,2 3 12:25:56 1 Kierros Kokonaisaika Kierrosaika Varustenikkarit Matka 12:00:00 1 12:08:10 0:08:10 Harri Hakola 2,6 2 12:16:54 0:08:44 Harri Hakola 5,2 3 12:25:56 0:09:02 Harri Hakola 7,8 4 12:35:06 0:09:10 Harri Hakola

Lisätiedot

TURNAUSINFO SAIMAA TURNAUS 4.-5.10.2008

TURNAUSINFO SAIMAA TURNAUS 4.-5.10.2008 TURNAUSINFO SAIMAA TURNAUS 4.-5.10.2008 Mikkelin Palloilijoiden F8-juniorit osallistuvat Saimaa Turnaukseen Lappeenrannassa 4.-5.10.2008 kolmella joukkueella. Joukkueet ovat Veijarit, Vesselit ja Vintiöt.

Lisätiedot

* Perustettu v. 1946, pj. Vilho Rintala

* Perustettu v. 1946, pj. Vilho Rintala PESÄPALLOJAOSTO 1(5) * Perustettu v. 1946, pj. Vilho Rintala 1933 Pesäpallon ohjaaminen annettiin Heikki Lammin tehtäväksi. 1934 Miehet Osallistuivat piirin B-sarjaan. 1948 Miehet voittivat sarjassaan

Lisätiedot

INFOPAKETTI PELAAJILLE JA VANHEMMILLE

INFOPAKETTI PELAAJILLE JA VANHEMMILLE INFOPAKETTI PELAAJILLE JA VANHEMMILLE F9 2002 syntyneet F8 2003 syntyneet 2011 02 22 TP-49 02-03 joukkueen infopaketti kaudelle 2011 - Pelisääntökeskustelu vanhempien kanssa. Pelisäännöt pelaajille. (liitteenä

Lisätiedot

MuSa F8. VANHEMPAINILTA Lokakuu 2015

MuSa F8. VANHEMPAINILTA Lokakuu 2015 MuSa F8 VANHEMPAINILTA Lokakuu 2015 Harjoitukset syksyllä 2015 Lokakuussa keskiviikkoisin ja perjantaisin Urheilukeskuksen tekonurmella Tekonurmella on tavoitteena jatkaa niin kauan kuin säät sallii Karhuhallin

Lisätiedot

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry (HJS)

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry (HJS) Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry (HJS) Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Yleistä: Vuosi on seuramme viidestoista toimintavuosi. Ennusteen mukaan seura liikuttaa poikien ja tyttöjen sekä naisten joukkueissa

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja. HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus. Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja. HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus. Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013 HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013 Turnauspaikka: Osoite: Monitoimitalo, Somero Kiiruuntie 6, 31400 Somero turnausaika:

Lisätiedot

Janakkalan Janan D-tytöt 2014-2015

Janakkalan Janan D-tytöt 2014-2015 Janakkalan Janan D-tytöt 2014-2015 Sisällysluettelo 1. D-tyttöjen missio, visio ja arvot 2. D-tyttöjen toiminnan linjaukset ja tavoitteet 3. Joukkueen kasvatuskeinot 4. Reilu peli 5. Joukkueen johtohenkilöiden

Lisätiedot

Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue

Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue Sairaalaturnaus 16.4.2011 Turku Impivaaran jäähalli OTTELUT LOHKOITTAIN 16.4.2011 Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue LOHKO 1 Impivaara 1 Tulos 6 16.4.2011 08:00 Jyväskylä - Etelä-Karjala 4-4

Lisätiedot

Jääkiekkojaoston kokous 7.1.2014

Jääkiekkojaoston kokous 7.1.2014 Jääkiekkojaoston kokous 7.1.2014 Klo 18 alkaen, seuran kokoustila Kutsutut Maarit Kaukonen Erkki Falck Vesa Hällfors Tapio Hörkkö Jani Kaarlela Janne Siljamäki Mika Kaukonen Mika Nordman Satu Laine Hanna-Kaisa

Lisätiedot

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 2 TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 SB-PRO NURMIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA... 1 KAUDELLE 2012-2013... 1 1. YLEISTÄ... 3 2. VARSINAINEN TOIMINTA...

Lisätiedot

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi 1(5) Kausi: Joukkue: 1. Joukkueen toimihenkilöt Joukkueenjohtaja: Varajoukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja: Valmentaja: Vastuuhuoltaja: Huoltaja: Rahastonhoitaja Suku- ja etunimi Valmentajakoulutus

Lisätiedot

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 Puhelinnumeroita: Turnauspäällikkö: Ruokapäällikkö: Kenttäpäällikkö:

Lisätiedot

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010 MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010 Kolmella voitolla välieriin Puolivälierien historia Puolivälieriä on pelattu vuosina 1987-1993 ja 1995 2003, 2009 Vuonna 1987 voittaja ratkaistiin kahden ottelun yhteistuloksella.

Lisätiedot

Palloliiton Nuorisotoimintalinjassa on laadittu ohjeet tasojoukkueiden ja tasoryhmien muodostamiselle.

Palloliiton Nuorisotoimintalinjassa on laadittu ohjeet tasojoukkueiden ja tasoryhmien muodostamiselle. Tasoryhmittelyn tarkennettu ohjeistus Palloliiton Nuorisotoimintalinjassa on laadittu ohjeet tasojoukkueiden ja tasoryhmien muodostamiselle. Tasojoukkue on melko kiinteä osaamis- ja aktiivisuustason mukaan

Lisätiedot