VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY"

Transkriptio

1 VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

2 Sivu 2 / 18 YLEISTA Nappulaliigan toimintakausi 2013 oli täynnä toimintaa ja perinteisiä tapahtumia. Toimintaan mukaan saatiin paljon uusia tyttöjä ja poikia. Erityisen ilahduttavaa oli se, että valmentajia saatiin lisää varsinkin nuorempiin ikäryhmiin. Nappulaliigan perimmäinen tehtävä ja missio on edelleenkin: nuorille lapsille jalkapallon peluun ja ryhmässä toimimisen opettaminen. Tämä toteutui kiitettävästi myös kuluneena vuonna. Kesän kuluessa uusienkin pelaajien taidot kehittyivät, ja tämä näkyi hyvin loppukesän pelikierroksilla avatut kotisivut toimivat edelleenkin pääasiallisena tiedonjakokanavana. Vuoden kiireisimpänä päivänä ( ) yksittäisiä käyntejä oli asti laskettuna yksittäisiä käyntejä on ollut ja sivulatauksia Kotisivut ovat osoittautuneet hyväksi kanavaksi. Sivujen helppo päivitettävyys on edesauttanut joukkueiden informaation jakamista ja ajan tasalla pysymistä. Jokaisella joukkueella on omat käyttäjätunnukset, joilla he voivat omien joukkueidensa sivuja päivittää. Johtokunnan kotisivuvastaavalla on ollut tehtävänä yleisten osien päivitykset. Lehti-ilmoittelu Valkeakosken Sanomissa on ollut vähäistä. Joitakin urheilussa tapahtuu ilmoituksia on vuoden varrella julkaistu. Paikallislehti koetaan seurassa kuitenkin tärkeänä imagon kannalta. Sen vuoksi aika ajoin yritetään saada toimittajia jutun tekoon milloin mistäkin syystä. Tässä onnistuttiin muutaman kerran myös vuonna Sähköpostiviestintä ryhmäjakoineen on havaittu hyväksi tavaksi informaation välittämiseen. Tätä tapaa lähes kaikki joukkueet käyttävätkin. Jokaisella joukkueella on tätä nykyä yhteinen joukkuesähköposti, jonne välitetään myös johtokunnasta käsin asioita. Osa joukkueista on ottanut myös Osallistujat.com-palvelun käyttöön. Se käyttö auttaa valmentajia ja tapahtumien suunnittelijoita, kun tiedetään ketkä ovat tulossa ja ketkä eivät. Tulevana vuonna tullaan kiinnittämään entistä enemmän huomiota tiedon kulkuun koko seurassa. Myös kotisivuja tullaan kehittämään omana projektinaan. TALOUS Seuran talous jatkoi samalla toimintaperiaatteella kuin ennenkin. Vuoden taloudellinen tulos oli negatiivinen (-1.989,60 euroa). Tämä johtui joukkueiden veloista seuralle. Omasta pääomasta kirjattiin vuoden aikana vanhoja saatavia reilun parin tuhannen euron edestä. Rahavirrat eivät ole tasaisia läpi vuoden, vaan keskittyvät ensimmäiselle vuosipuoliskolle suurelta osalta. Ainoastaan paperinkeräystulot tulevat säännöllisesti neljä kertaa vuodessa. Tämä luo haastetta rahan riittävyyteen kaikkina kuukausina. Seuran laskut kuitenkin pystytään maksamaan eräpäivinä.

3 Sivu 3 / 18 Ruokon saunan vuokraustoimintaa hoidettiin jo kolmas täysi vuosi. Käyttöasteessa on vieläkin kasvunvaraa. Vuoden nettotuotto oli positiivinen. Vuokraustoiminnan alusta laskien pienten korjausinvestointien vuoksi nettotuotto on muutamia kymppejä positiivinen. Tavoite, että sauna elättää itse itsensä on juuri ja juuri toteutunut, mutta investointirahastoa ei ole saatu kartutettua. Seuraavia isompia rahanreikiä tulevat olemaan kiukaan ja lauteiden sekä pesuhuoneen suihkukalusteiden uusiminen. Syksyllä 2012 hankittu ilmalämpöpumppu osoittautui hyväksi hankinnaksi. Sähkölaskut pienenivät edellisvuodesta, mutta vielä ei pumppu maksanut itseään takaisin. Saunalle saatiin lahjoituksena nahkasohvat lisäviihtyvyyttä tuomaan. Ilkivaltaa ei ilmennyt isommin. Yhden vuokraajan rikkomat ikkuna ja sälekaihdin korjattiin asiakkaan kustannuksella. Saunan siivouksesta vastasi alkuvuoden VaNL02-joukkue ja syyskuusta alkaen VaNL03-joukkue talkoillen. Syksyllä siivous muutettiin viikoittaiseksi, mikä osaltaan on lisännyt viihtyvyyttä. Perinteiset Halli- ja Kevätturnaus järjestettiin jälleen. Molempien turnausten tuotto oli positiivinen. Neljä paperinkeräystä, Nappulalehden mainosmyynti, sarjapeleissä harjoitettu kioskitoiminta sekä eri avustukset auttoivat pitämään toiminnan edullisena harrastajilleen. AnkanUitto-tapahtumaan osallistuttiin myös vappuna Valkeakosken kanavalla. Arpojen myynti ja kaksi kioskia poikivat kivan lisän joukkueiden omiin toimintoihin. Valmennuskoulutukseen kohdennettiin erityisesti euroja kuluneena vuonna. Valmentajia saatiin hyvin aktivoitua kouluttautumaan. Tätä positiivista virettä ruokitaan myös tulevana vuonna. Seuran kirjanpito muutettiin kustannuspaikkakohtaiseksi vuonna Tämä muutos on vaikuttanut siten, että tuloslaskelma antaa seuran toiminnasta ja siinä liikkuvista rahavirroista paremman ja totuudenmukaisemman kuvan. Lisäksi joukkueiden on helpompi saada raportit omasta taloudestaan. Vuonna 2014 seuran taloudenhoito muutetaan siten, että joukkueille tavataan omat tilit ja niitä käyttämään valitaan henkilöt joukkueiden sisältä. Joukkueet vastaavat omasta taloudestaan itsenäisesti. Seuran yleistoiminnan talouden hoitaa ulkopuolinen taloudenhoitaja, joka raportoi johtokunnalle säännöllisesti. Edustusjoukkueet ovat tehneet omaa varainhankintaan kuka enemmän ja kuka vähemmän. Yllättävän hyvin ne ovat saaneet mainostajia peliasuihinsa suoraa sponsorointia unohtamatta. Vuoden 2013 alusta aloitettiin varusteyhteistyö Stadiumin ja Adidaksen kanssa kolmikantasopimuksella. Tämä yhteistyö poiki mukavasti lisäeuroja toiminnan pyörittämiseen. Kaikesta muutoksesta ja kehityksestä huolimatta Nappulaliigan toiminta perustuu puhtaaseen talkoohenkeen eikä palkkoja makseta.

4 Sivu 4 / 18 JA SENMAKSUT JA JA SENMA A RA Tytöt ja pojat 35 euroa. Jäsenmaksu sisälsi seuran toiminnan lisäksi pääsyn FC Hakan kotipeleihin sekä Suomen Palloliiton Korttelipassin vakuuksineen. Piirinsarjoihin osallistuvien joukkueiden palaajat kustansivat itse 20 euron erotuksen Pelipassiin. Pelaajia Nappulaliigan kaudelle 2013 rekisteröitiin 360, joista tyttöjä 74 ja poikia 286. Suurin yksittäinen ryhmä oli jälleen Naperot. Näitä syntyneitä pelurinalkuja oli 147. Valmentajia ja joukkueenjohtajia toiminnassa oli 55. Seuran jäsenmäärä yhteensä oli 415. TOIMINTA-AVUSTUKSET JA LAHJOITUKSET Seura on saanut jälleen tänä vuonna lahjoitusvaroja. SAK:n Valkeakosken paikallisyhdistys täytti 70 vuotta ja se kohdisti lahjarahansa Nappulaliigalle. Tällä rahalla maksettua koulutusta valmentajille odotettua enemmän. Kiitos lahjoittajille! Saadut avustukset ja lahjoitukset Valkeakosken kaupungin perusavustus SAK Valkeakosken paikallisyhdistys 70v Valkeakosken Osuuspankki euroa euroa 500 euroa Lisäksi joukkueet ovat saaneet sponsorituloja omilta yhteistyökumppaneiltaan. KILPAILUTOIMINTA Joukkueet ovat laatineet omat toimintakertomukset, jotka hiukan myöhempänä. Sisäiset sarjat toteutettiin jälleen pelaamalla ensin sarjat ja sitten Cup-kierrokset. Sarjoihin osallistui myös joukkueet Viialan Peli-Veikoista. Seuran sisäiset taitokilpailut järjestettiin sekä keväällä että syksyllä. Osallistujia oli keväällä 37, joista yksi tyttö. Syksyn kilpailussa oli 43 osallistujaa, joita kolme oli tyttöjä. Piirin merkkeihin yltivät tuloksillaan: E11-pojat Teemu Hytönen hopeamerkki sekä Jiri Motturi, Sasha Hiltunen, Akseli Korhonen ja Tuomas Pynnönen (ViiPV) pronssimerkit; E10-pojat Veikka Kaasalainen hopeamerkki sekä Veikko Salminen, Santeri Surkka ja Eero Laakso pronssimerkit; F9-pojat Jani Nyman, Konsta Mervelä ja Eetu Kittilä hopeamerkit; F8-pojat Tuomas Savijoki hopeamerkki ja Elias Heikkinen pronssimerkki.

5 Sivu 5 / 18 KAUPUNGINOSAJOUKKUEET Kaupunginosajoukkueharjoitukset hoidettiin yhteisharjoituksina etelän ja pohjoisen pelureille erikseen. Tällä tavalla taattiin valmentajien ja pelaajien riittävyys myös lomaaikoina. Talviharjoittelu pienellä porukalla ei oikein sujunut ja pelaajia ohjattiin osallistumaan oman ikäluokkansa edustusjoukkueiden harjoituksiin. LEIRITOIMINTA Perinteinen Nappulaleiri järjestettiin Kariniemessä heinäkuussa. Leirille osallistuivat Naperot, VaNL05, VaNL04, VaNL03, VANL02 sekä Jokerit ja joitakin osajoukkuepelaajia. Myös Variksia eli Nappulaliigasta uloskasvaneita poikia oli apuohjaajina kahdeksan. Leiripäällikkönä toimi Samppa Kartela. KOULUTUS Fortum-tutor Valeri Popovitch piti valmentajille koulutustilaisuuden Ruokon saunalla ja lukion salilla. Valmentajille pidettiin ennen kauden alkua lisäksi kertaus käytännön asioista. D-valmentajakursseilla valmentajat kävivät sekä omassa kaupungissa että Eerikkilässä että Varalassa. JOHTOKUNTA Nappulaliigan johtokuntaan kaudella 2013 kuuluivat: Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri-taloudenhoitaja Muut johtokunnan jäsenet Jouko Heikkilä Pasi Ollikka Terhi Salonaho-Seppänen Hannu Heikkinen, Jarno Jokinen, Timo Karisalmi, Samppa Kartela, Ismo Peiponen ja Valtteri Simola. Johtokunta piti 14 varsinaista kokousta vuoden aikana.

6 Sivu 6 / 18 HUOMIONOSOITUKSET Vuonna 2013 ei jaettu erillisiä huomionosoituksia. VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY Johtokunta

7 Sivu 7 / 18 JOUKKUEIDEN VUOSIKERTOMUKSET VaNL -02 VaNL02 E11 on tavoitteellisesti jalkapalloa harrastavien v syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Ajatuksena on edelleen kehittää pelaajien henkilökohtaisia jalkapallotaitoja sekä lisätä innostusta ja halua myös omaehtoiseen harjoitteluun. VaNL02 osallistui kauden aikana kahdella peliryhmällä oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi myös harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueiden kanssa. Lisäksi kesällä osallistuttiin SPL:n Tampereen piirin E11 sarjoihin. Pelaajat saivat vielä jonkin verran kokeilla pelaamista eri pelipaikoilla, mutta pääsääntöisesti he pelasivat valmentajien näkemyksen mukaisilla pelipaikoilla. TOIMINTA Joukkue harjoitteli talvella Palloiluhallissa ja Saharassa sekä kesällä Saharassa ja Lotilassa. Kesällä pelattiin erikseen nimetyissä joukkueissa Roukon nurmikentällä Nappulasarja ja Nappulacup. Joukkue osallistui vuoden aikana oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueita vastaan. Heinäkuussa leireiltiin jalkapallon merkeissä Nappulaliigan jalkapalloleirillä Kariniemessä. Nappulaliigan vanhimpana ikäluokkana osallistuttiin perinteisesti Ålandia-Cup:iin Ahvenanmaalla, tällä kertaa kahdella joukkueella. Turnauksen tasoon nähden menestys joukkueilla oli hyvä. Matka kokonaisuudessaan oli pojille ikimuistoinen kokemus. Myös elokuinen Pori-Cup siivitettynä mainiolla säällä ja vierailulla Yyterin sannoille oli onnistunut turnaus. TURNAUKSET/LEIRIT Helmikuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Vanl-halliturnaus Palloiluhalli/Valkeakoski Vanl-Kevätturnaus Sahara/Valkeakoski Koskin Pisa-Cup/Valkeakoski Ålandia-Cup/Maarianhamina Nelipäiväinen jalkapalloleiri Kariniemessä Pori-Cup/Pori

8 Sivu 8 / 18 PIIRINSARJA Piirinsarjaan osallistuttiin kahdella joukkueella. Keltainen joukkue osallistui Liigaan ja Sininen joukkue Ykköseen. Kummassakaan sarjassa ei laadittu sarjataulukkoa. Molemmille joukkueille kertyi 16 ottelua. Sininen joukkue suoriutui urakastaan hienosti tappioitta vain muutaman tasapelin säestyksellä. Keltainen joukkue kärsi tappiot kovatasoisessa liigassa vain HJS Akatemialle ja TPV kilpajoukkueelle, loput ottelut voitettiin. PELAAJAT Toiminnassa kauden 2013 aikana olivat mukana Miska Hallikas, Jaakko Harju, Sasha Hiltunen, Tuukka Hietamäki, Teemu Hytönen, Joonas Hyökyvaara, Veeti Jokio, Julius Kilpeläinen, Timi Kivikko, Akseli Korhonen, Mikko Laakso, Eetu Leiri, Jiri Motturi, Santtu Mattila, Antti Paasi, Aarni Rantaniemi, Arttu Ronkainen, Seeti Salonen, Onni Salvola, Aapo Skaffari, Otto Tikkala, Wiljam Valtonen, Vikke Viitanen, Tuomas Ala- Juuma. Harjoitus/osallistumisaktiivisuus edellisvuosien tapaan koko joukkueella hyvää tasoa. Kärkikymmenikön aktiivisuus oli edelleen huippuluokkaa eli yli 95 % ja viidentoista aktiivisimman osallistujan lukemat olivat yli 70 %. Osa pojista osallistui kauden aikana Nappulaliigan järjestämiin taitokilpailuihin joista tuloksena oli; Teemu Hytönen hopeamerkki ja Jiri Motturi, Sasha Hiltunen sekä Akseli Korhonen pronssimerkki. Nappulaliigan kauden 2013 päättäjäisissä palkittiin joukkueesta pelaajia seuraavasti: Vuoden Poika: Otto Tikkala Kauden Leiripoika: Mikko Laakso Marnan Patsas: Teemu Hytönen Maalitykki: Tuukka Hietamäki Rehtipelaaja: Seeti Salonen VALMENNUS Vastuuvalmentaja: Veikka Valtonen Valmentajat: Jarto Hyökyvaara, Rami Motturi ja Mikko Skaffari Joukkueenjohto/huolto: Jonne Hallikas

9 Sivu 9 / 18 VaNL -03 Nappulaliigan VaNL03 on kaikille ympärivuotisesta jalkapallon harrastamisesta kiinnostuneille 2003 syntyneille pojille tarkoitettu ikäkausijoukkue. Ajatuksena on kehittää pelaajien henkilökohtaisia taitoja jalkapallon parissa sekä lisätä innostusta ja halua myös omaehtoiseen harjoitteluun. Joukkue jaettiin kauden aikana kahteen tasoryhmään (liiga=keltaiset & ykkönen=siniset), joiden välillä pelaajia siirtyi vuoden aikana sen mukaan miten esitykset ja innokkuus harjoituksissa ja peleissä välittyivät valmentajille. Toiminta Joukkue harjoitteli talvella Palloiluhallissa ja kesällä Saharassa. Pelaajat harjoittelivat kesällä lisäksi kaupunginosaryhmänsä mukana ja pelasivat Roukon nurmikentällä Nappulasarjan sekä Nappulacupin. Joukkueet osallistuivat vuoden aikana oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasivat harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueita vastaan. VaNL 03 oli mukana piirinsarjassa kahdella joukkueella: keltaiset liigatasolla ja siniset ykkösessä. Epävirallisessa sarjataulukossa keltaiset nappasivat piikkipaikan kauden päätyttyä! Heinäkuussa leireiltiin jalkapallon merkeissä Nappulaliigan jalkapalloleirillä Kariniemessä kolme päivää. Lisäksi muutama poika oli mukana Etelä-Pirkanmaan TaitoKoulun (eptk) toiminnassa. Aktiivisimmilla pelureilla kertyi lähemmäs sata peliä kauden aikana! Vanl 03 otti myös mittaa Ylöjärven Ilveksestä Miesten Ykkösen Haka Ilves pelin lämmittelyottelussa Tehtaan kentällä. Loppusyksystä pojat ehtivät vielä aloittaa pelit Futsalin piirinsarjassa yhdellä joukkueella. Turnaukset Kauden avannut Umbroturnaus Pirkkahallissa, helmikuun Halliturnaus Palloiluhallissa, Pääsiäisturnaus Pirkkahallissa (kelt.), Nappulaliigan kevätturnaus, Karhuturnaus Porissa (sin.), Vaasa Cup (kelt.), Särkänniemi Cup, Aura Cup (eptk), Aulanko-cup Hämeenlinnassa (sin.), Kokkola Cup, Mäntsälä turnaus, piirinsarjat päättänyt Karnevaaliturnaus Tampereella, Sääksjärven Loiskeen syysturnaus (sin.). Mainittavimmat suoritukset tapahtuivat Porissa sinisten voitettua sarjansa sekä varsinkin Suomen toiseksi suurimmassa turnauksessa (yli 300 joukkuetta) Kokkola Cupissa, jossa kelta-sininen yhteisjoukkueemme eteni 36 kansainvälisen joukkueen

10 Sivu 10 / 18 sarjassa historiallisesti aina finaaliin asti! Ainoastaan englantilais-suomalainen all stars - ryhmä oli liikaa kiven koville koskilaisille! Pelaajat Toiminnassa vuoden 2013 aikana olivat mukana Jonni Kivinen, Verneri Tamminen, Eemil Rautio, Veikko Salminen, Paavo Nieminen, Jaani Kivivasara, Oiva Laaksonen, Niilo Rajala, Samuli Sarvela, Miro Saarinen, Juuso Ollenberg, Johannes Kesola, Santeri Surkka, Eetu Skaffari, Elias Kosonen, Juuso Kartela, Joona Savijoki, Eero Laakso, Niilo-Eemeli Pulla, Veikka Kaasalainen, Jarno Valtonen, Elias Laine, Joel Piirainen, Hakan Karacan, Jere Jokio ja Valtteri Tamminen. Harjoitus/osallistumisaktiivisuus oli huippuluokkaa läpi vuoden ja harjoituksissa olikin aina paikalla noin motivoitunutta poikaa. Taustat VaNL-03 joukkueen valmentajina kaudella 2013 toimivat Samppa Kartela, Kimmo Surkka, Heikki Saarinen ja Kai Savijoki. Lisäksi poikien vanhemmat ja muut taustajoukot antoivat korvaamattoman panoksensa joukkueen eteen uutteralla talkootyöllään ja kannustuksellaan. Kiitos!

11 Sivu 11 / 18 VaNL poikaa ja 3 valmentajaa. Poikia Valkeakoskelta, Akaasta ja Pälkäneeltä. Muutama lopetti ja suunnilleen saman verran tuli uusia poikia tilalle. Harjoitukset VaNL04 harjoitteli talvella kaksi kertaa viikossa palloiluhallissa ja lukion salissa. Harjoituksiin osallistui keskimäärin 14 pelaajaa. Kesällä harjoittelimme kaksi kertaa viikossa Saharan keinonurmella ja Lotilan nurmikentällä. Syksyllä aloitimme Kärjenniemen koululla harjoitukset joihin sisältyy pelejä (koripallo, sähly ym) ja erilaiset koordinaatio harjoitukset. Pelit ja turnaukset Talvella 2013 pelasimme neljän turnauksen sarjan niin että kukin mukana ollut joukkue järjesti yhden turnauksen. Mukana olivat Jazz, JJK,Ilves ja VaNL. Turnauksissa pelattiin kahdessa eri sarjassa eli ns kilpa- ja haastesarjassa. Kaikki tapahtumat olivat erittäin hyvätasoisia. Iiro-cup Rauma Osallistuimme kaksipäiväiseen turnaukseen kahdella joukkueella. Pori-cup Pori Osallistuimme kaksipäiväiseen turnaukseen kahdella joukkueella. Ensimmäistä kertaa majoituimme joukkueena turnaukseen. Piirinsarjat Kesän piirinsarjat pelattiin kahdella joukkueella. Piirin tasojaottelun mukaisesti pelasimme kilpa- ja haastesarjoissa. Kilpajoukkueellemme taso oli liian helppo, muutamia yksittäisiä otteluita lukuun ottamatta. Haastejoukkueelle pelit olivat sopivan haastavia. Harjoituspelit ym Edellä mainittujen turnausten ja piirinsarjojen lisäksi pelasimme runsaasti harjoitusotteluita. Seuran taitokilpailuista joukkueeseemme saatiin peräti neljä hopeista taitomerkkiä. Merkin saivat Jani Nyman, Eetu Kittilä, Konsta Mervelä ja Tuomas Savijoki. Nämä

12 Sivu 12 / 18 pojat osallistuivat myös piirin taitokilpailuihin hyvin tuloksin. Nyman ja Kittilä paransivat tuloksiaan saaden kultaiset taitomerkit. Syksyllä alkaneeseen EPTK toimintaan nimettiin VaNL04:sta peräti kymmenen pelaajaa Taustaryhmä VaNL04:n valmentajina kaudella 2013 toimivat Ari Jussila, Harri Mikkola ja Pasi Ollikka. Lisäksi Ari-Pekka Ryttyläinen tuli toiseksi joukkueenjohtajaksi. Pelaajien vanhemmista saatiin myös apua valmennukseen tilanteen niin vaatiessa. Vanhemmat toimivat myös erittäin aktiivisesti joukkueen varainhankinnassa järjestäen mm sukkamyyntiä, myyjäiset ym. Sekä tietysti osallistuivat seuran paperinkeräystalkoisiin. VaNL -05 VaNL05 F8 on tavoitteellisesti jalkapalloa harrastavien v syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Ajatuksena on edelleen kehittää pelaajien henkilökohtaisia jalkapallotaitoja sekä lisätä innostusta ja halua myös omaehtoiseen harjoitteluun. VaNL05 osallistui kauden aikana 2-3 peliryhmällä oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi myös harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueiden kanssa. Jalkapalloturnauksiin tai harjoitusotteluihin järjestettiin noin kerran kuukaudessa. Pelaajille pyrittiin saamaan heidän oman taitotasonsa mukaisia kehittäviä pelejä. Pojat saivat vielä jonkin verran kokeilla pelaamista eri pelipaikoilla. Pelaajat toimivat vuorollaan joukkueen kapteenina ja pelin aloittajana. VaNL05 harjoitteli talvella kerran viikossa Palloiluhallissa. Kesällä harjoiteltiin Lotilan nurmella ja Saharassa sekä omissa kaupunginosajoukkueissa, joissa pelattiin Roukon nurmikentällä Minisarja sekä Minicup. Joukkue osallistui Piirinsarjaan yhdellä joukkueella. Turnauksissa käytiin Hämeenlinnassa Cumulus sekä Aulanko Cupeissa. Molempiin edellisiin osallistuimme kahdella joukkueella kilpa- sekä haastesarjaan. Näiden lisäksi järjestimme oman ADARA CUPin jossa meillä oli neljä joukkuetta. Osallistuimme myös perinteiselle nappulaleirille, jossa pojat pääsivät ensimmäistä kertaa kotoa yöksi pois.

13 Sivu 13 / 18 VaNL Tytöt VaNL tytöt olivat kaudella , -03, -04 ja -05 syntyneitä tyttöjä. Tytöt harjoittelivat talvikauden palloiluhallissa kerran viikossa sunnuntaisin. Perjantaisin oli käytössä Kärjenniemen koulun sali. Kesä harjoiteltiin tiistaisin Roukon nurmella sekä perjantaisin Lotilassa. Turnauksissa käytiin useassa: talvella ja kesällä Hämeenlinnassa sekä kesällä vielä Ikaalisissa. Kesän suurimpia turnauksia oli kaksipäiväinen Puuhamaa-turnaus sekä oma Billerudkörsnas-tyttöturnaus, joka pelattiin Saharassa. Heinäkuussa pelaajat olivat Napero- sekä Nappulaleirillä. Keskiviikkoisin pelattiin poikia vastaan osallistumalla kahdella Jokeri-joukkueella minisarjaan. Vanhimmat pelaajat pelasivat poikajoukkueissa. Kauden oma päättäjäisreissu tehtiin Turkuun: Suomi Itävalta naisten maaotteluun. Lokakuussa olikin vuorossa Nappulaliigan päättäjäiset, jossa palkittiin useampi tyttöpelaaja: Vuoden tyttö Sara Nieminen Hurjapelaaja Pinja Parkkali Joken pysti Ella Heikkinen leirityttö Ella Heikkinen Jokerien Jokeri minit Maija Tappura Jokerien Jokeri nappulat Janica Andersen Tyttöjen osallistuminen harjoituksiin ja peleihin oli aktiivista. Tästäkin syystä joukkue kasvoi kauden mittaan, saavutti hyviä sijoituksia turnauksissa ja pelasi muutenkin hyvin. Tyttöfutis on iloista tekemistä! Joukkueessa oli monentaitoista pelaajaa, useamman vuoden jo harrastaneita sekä juuri jalkapallo kipinän saaneita. Tästä syystä harjoituksissa pyrittiin keskittymään jalkapallon perusasioihin. Niiden kanssa kellä pallo oli jo hallussa tehtiin vaativampia harjoituksia. Valmennustiimi Joukkueenjohtaja Hanna Heikkinen. Valmentajat: Jarno Jokinen, Patu Mäkelä, Jallu Mäkelä, Riikka-Leena Eerola, Juuso Mäkelä.

14 Sivu 14 / 18 NAPEROT Naperoihin kuului kaudella , -07 sekä -08 syntyneet pelaajat. Kauden aikana harjoiteltiin sunnuntaisin Palloiluhallissa ja kesällä Roukon nurmella tiistaisin. Harjoituskertoja tuli kauden aikana 37. Talvikaudella harjoituksissa oli normaalisti keskimäärin pelaajaa ja kesäkaudella pelaajaa. Heinäkuussa oli Naperoleiri, johon osallistui runsas määrä naperoita. Syyskuun viimeisissä harjoituksissa oli makkaranpaistoa ja suut pistettiin makeiksi karkin voimalla. Lokakuussa oli Nappulaliigan päättäjäiset, jossa palkittiin kauden naperona Julius Jokinen. Koko kauden harjoituksissa jaettiin pelaajat pieniin ryhmiin. Näin saatiin jokaiselle toimintaa koko harjoituksen ajaksi. Nuoremmille tehtiin rasteja, joissa leikin avulla tutustuttiin palloilun saloihin. Kokeneemmille tehtiin vaativampia rasteja, joiden avulla saatiin jokaiselle oman taidon mukaista harjoittelua. Tämän mahdollisti laaja valmentajaporukka, joka oli aktiivisesti mukana koko kauden. Napero-tiimi Jarno Jokinen, Jari-Pekka Mäkelä, Mikko Vuorela, Jussi Alhorinne, Petteri Salminen, Kari-Pekka Ketola, Juha-Pekka Väisänen, Mara Riikonen, Mika Rautio, Janne Sillanpää, Mika Rytkönen, Tapani Tikkala ja Jari Järvinen.

15 Sivu 15 / 18 TULOKSIA Nappulasarja 1. Reipas 2. Arsenal 3. TPS 4. HJK 5. ViiPV 6. Haka Minisarja 1. Ilves 2. Inter 3. MyPa 4. Liverpool 5. Kuusysi 6. ViiPV 7. Jokerit-Messit 8. Jokerit-Ronaldot Nappula-Cup 1. TPS 2. Arsenal Mini-Cup 1. MyPar 2. ViiPV Halliturnaus E -02 E VaNL keltainen 2. KelA 3. Y-Ilves 4. VaNL sininen 5. TPV punainen 6. RaKe 7. KaaPo 8. MuSa 1. TPS 2. JäPS 3. Karhu-Futis 4. Loiske-Musta 5. Y-Ilves 6. VaNL sininen 7. VaNL keltainen 8. Y-Ilves 04 Kevätturnaus E -02 kilpa 1. RiPS 2. VaNL keltainen 3. KaaPo 4. TPV 5. Ilves Alfa 6. FC Kontu sininen E -02 haaste 1. RiPS sininen 2. ViiPV 3. RiPS valkoinen 4. KaaPo 5. FC Kontu valkoinen 6. VaNL sininen 7. Ilves keltainen 8. Y-Ilves

16 E -03 kilpa 1. Ilves-Beta 2. NoPS keltainen 3. Loiske oranssi 4. VaNL keltainen 5. HJS 6. PJK E -03 haaste 1. Ilves vihreä 2. FC Jazz red 3. NoPS valkoinen 4. VaNL sininen 5. Y-Ilves 6. NoPS musta 7. Y-Ilves Loiske musta F -04 osallistuneet joukkueet VaNL sininen VaNL keltainen Y-Ilves Adara Cup , osallistuneet joukkueet Kilpasarja Haastesarja VaNL keltainen VaNL vihreä Kuusysi 05 valkoinen Kuusysi 05 sininen TP-49 04/05 Loiske 05 oranssi PP-70 LeKi 1 VaNL sininen VaNL punainen Kuusysi 05 keltainen Apassit TP-49 04/05 ViiPV LeKi 2

17 Sivu 17 / 18 KAUDEN 2013 PALKITUT NAPPULASARJA 1. Reipas 2. Arsenal 3. TPS MINISARJA 1. Ilves 2. Inter 3. MyPa NAPPULA CUP 1. TPS MINI CUP 1. MyPa Kauden Napero Julius Jokinen Kauden Kultakenkä Kaapo Karvinen Kauden Leiripoika Mikko Laakso Kauden Leirityttö Ella Heikkinen Kauden tulokas Jarno Valtonen Jokerien Jokeri MINI Maija Tappura NAPPULA Janica Andersen Tapsan pokaali Topi Ryttyläinen Sepon pysti Jani Nyman Pekan pokaali Veikka Kaasalainen Marnan patsas Teemu Hytönen Joken pysti Ella Heikkinen Kauden Maalitykki Tuukka Hietamäki Kauden Rehtipelaaja Seeti Salonen Kauden Hurja pelaaja Pinja Parkkali Kauden Maalivahti Niilo Rajala Fair Play palkinto Haka Nappulat Kauden valmentajat MINIT Hannu Heikkinen, Tommi Nelimarkka ja Pasi Ollikka NAPPULAT Jarto Hyökyvaara Vuoden Nappulaliigalainen Jouko Heikkilä Vuoden Valmentaja Jukka-Pekka Mäkelä Vuoden Tyttö Sara Nieminen Vuoden Poika Otto Tikkala

18 Sivu 18 / 18 VALMENTAJAT JA JOJOT 2013 Antti Salminen Ari Tuominen Harri Mikkola Heikki Saarinen Ismo Niemi Ismo Peiponen Janne Rautanen Jari Mäkinen Jari-Pekka Mäkelä Jarno Jokinen Jarno Mäkiselkä Jarto Hyökyvaara Jukka-Pekka Mäkelä Jussi Ahola Jussi Alhorinne Kari-Pekka Ketola Matti Kurikka Miikka Rantanen Mikko Nyman Mikko Piippo Mikko Vuorela Pasi Ollikka Petteri Salminen Rami Motturi Riikka-Leena Eerola Samppa Kartela Timo Karisalmi Kimmo Surkka Valtteri Simola Veikka Valtonen Veli Rajala Tomi Eerola Kai Savijoki Mikko Skaffari Jari Kaasalainen Jonne Hallikas Ari Jussila Ari-Pekka Ryttyläinen Hannu Heikkinen Teemu Tuuri Juuso Mäkelä Hanna Heikkinen Juha-Pekka Väisänen Martti Riikonen Mika Rautio Janne Sillanpää Mika Rytkönen Tapani Tikkala Jari Järvinen

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 ja TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013 Sivu 2 / 27 YLEISTA Nappulaliigan toimintakausi 2012 oli työntäyteinen. Toimintaan mukaan saatiin paljon

Lisätiedot

03-pojat Otteluhistoria

03-pojat Otteluhistoria 03-pojat Otteluhistoria 2016. IKU-CUP Ikaalinen 20-21.8. La 20.8. Haka-Ilves, 1-0. (Nile). Haka-APU, 3-1. (Elias K 2 ja Nile). Haka-FC Ulvila, 3-1. (Jere, Valto ja Ville). Su 21.8. Haka-Karhufutis, 0-7.

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2012

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2012 VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 ja TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2012 2 / 21 TOIMINTAKERTOMUS 2011 YLEISTÄ Toimintakausi 2011 oli juhlavuoden jälkeen lähes normaalia. Toiminnassa

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009 TOIMINTAKERTOMUS 2009 YLEISTÄ Toimintakausi 2009 oli edellisten vuosien tapaan Nappulaliigalla työntäyteinen. Toiminnassa oli mukana myös paljon

Lisätiedot

Otteluraportit 03-pojat

Otteluraportit 03-pojat Otteluraportit 03-pojat Piiriliiga syksy: 6.8 HJS E11 sinivalkoinen-haka 3-8 (0-1 1min. Eero, 1-2 12min. Eero, 1-3 24min. Eero,2-4 34min. Lauri, 2-5 38min. Oiva, 2-6 41min. Leo,2-7 46min. Ville, 2-8 47min.

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2005 TOIMINTAKERTOMUS 2005 YLEISTÄ Toimintakausi 2005 oli Nappulaliigalla perinteisen työntäyteinen, toiminnassa oli mukana jälleen paljon uusia poikia

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 FC Haka junioreiden C15 pojat voitti Futsalin piirinmestaruuden 20.3.2016 Pirkkahallissa pelatussa lopputurnauksessa, johon osallistui alkusarjan neljä parasta

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 ja TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 TOIMINTAKERTOMUS 2010 SEURAN 50. TOIMINTAVUOSI ELI JUHLAN AIHETTA Valkeakosken Nappulaliiga ry:n perustamisasiakirjat

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Toimintakausi 2006 oli Nappulaliigalla työntäyteinen. Toiminnassa oli mukana jälleen paljon uusia poikia ja tyttöjä,

Lisätiedot

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013 1. Johtokunnan kokoonpano 2013: Johtokunta jatkaa neljännen toimintavuoden seuraavalla kokoonpanolla: Johtokunta: Petri Mäkinen, puheenjohtaja; Matti Huvinen, vara puheenjohtaja; Harri Bergström, sihteeri;

Lisätiedot

KARNEVAALITURNAUS 2012

KARNEVAALITURNAUS 2012 KARNEVAALITURNAUS 2012 Kaupin urheilupuisto, Tampere 08.09. E11 pojat Liiga ja Ykkönen E-tytöt Liiga ja Ykkönen F7-pojat ja F-tytöt 09.09. E10 pojat Liiga ja Ykkönen F9 pojat Liiga ja Ykkönen F8 pojat

Lisätiedot

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ]

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ] Testialue [pt_view id= 68411ed84d ] Pe 4.9 Aika Ottelu Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos 14:00 1 Tehtis Haka JJK 3-0 (2-0) 14:00 2 Sahara TKT HPS 1-1 (0-0) 15:00 3 Tehtis Ilves GrIFK 1-1 (0-0) 15:00

Lisätiedot

ILVES En02 POJAT

ILVES En02 POJAT ILVES En02 POJAT 2011-2012 1.11.2011 Päivitetty 19.1.2012 ILVES En02 49 pelaajaa Numerot 24 pelaaja Värit 25 pelaajaa Toimihenkilöt Ilves En02 vastuujoukkueenjohtaja (1 kpl) Hannu Porentola Numerot joukkueenjohtajat

Lisätiedot

MUUTOS KENTTÄJÄRJESTYKSESSÄ! Gn 10 pojat ottelutulokset, 5v5, 2x15min

MUUTOS KENTTÄJÄRJESTYKSESSÄ! Gn 10 pojat ottelutulokset, 5v5, 2x15min Tulospalvelu sarjoittain Valitse katsottava sarja IKU CUP TULOSPALVELUN alta. Muista myös Pallotutka ja Ponnautusskaba! Rasti auki molempina päivinä klo 11-16 kentän '4 LVI-Talo Kannosto' järven puoleisessa

Lisätiedot

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012 HooGee Tiikerit 2004 Vanhempainilta 11.4. 2012 Kevään toiminta Treenejä: Tiistaisin Myntinsyrjässä ja Niittykummussa huhtikuun loppuun La 10-11 Matinkylän uudella tekonurmella Toukokuun alusta to klo 17/17.30-18.30

Lisätiedot

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto Kaikki 07 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita perustettavaan ikäluokkaan mukaan.

Lisätiedot

Vanhempainilta 20.4.2015

Vanhempainilta 20.4.2015 Vanhempainilta 20.4.2015 Perustettu 2006 FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin nuoremmat ikäluokat isoja Yhteensä noin 500 pelaaja Visio 2017: Iloista

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Katsaus kuluneeseen kesäkauteen / Valmentajat Maksut & Varainkeruu 2012 / Merja Maksut & Varainkeruu 2013 / Merja Tavoite, Haaste ja Harraste joukkueet / Anton Toimintamalli

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2007 TOIMINTAKERTOMUS 2007 YLEISTÄ Toimintakausi 2007 oli jälleen kerran Nappulaliigalla työntäyteinen. Toiminnassa oli mukana jälleen paljon uusia

Lisätiedot

Ottelut ja turnaukset 2012

Ottelut ja turnaukset 2012 Ottelut ja turnaukset 2012 Viikkari-turnaus 28-29.4 FC Loviisa HooGee Haukat Harmaa (4 0) Tups Musta FC Loviisa (2 0) FC Loviisa FC Honka United Musta (3 0) Tups Musta FC Loviisa (8 2) HooGee Haukat Valkoinen

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja 1. Yleista joukkueenjohtamisesta - Joukkueenjohtajan valitsee vanhempainkokous, jonka vahvistaa juniorijaosto. Joukkueenjohtajia voi olla myos useampia - Joukkueenjohtaja

Lisätiedot

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 Jokelan Kisa B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 20.10.2013 Kausi 2014 AIHE: JoKi B- Pojat infotilaisuus AIKA: 24.10.2013, Kello 19.00 PAIKKA: Kisan Maja ( Ridasjärventie 137, 05400 JOKELA)

Lisätiedot

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä.

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2016 31.12.2016 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 VALTTI CUP 2015 Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 2 VALTTI CUP 2015 VALTTI CUP 2015 3 TERVETULOA VALTTI CUP 2015 -tapahtumaan Pojat 2003 on Valtin yksi suurimmista ikäkausijoukkueista,

Lisätiedot

Tikkakosken Tikka ry 2015

Tikkakosken Tikka ry 2015 22.6.2015 RINGETEN G-JOUKKUEEN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2014 2015 Tikkakosken Tikan G-ringettejoukkueen toiminta oli suunnattu liikunnasta, ringetestä ja joukkuepelistä kiinnostuneille vuonna 2007 ja

Lisätiedot

JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO

JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO LOKAKUU Vanhempainilta 1. Toimintasuunnitelma joukkueelle Budjetti Taitokisailmoittautumiset Hallitalkoot SYYSKUU Talviliigan maksujen eräpäivä Vuoden palkittavat Seuran taitokisat

Lisätiedot

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 -95 Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 1. JOUKKUEEN TOIMIHENKILÖT Tehtävä Nimi Aktiivisuus Jatkaa/Ei jatka (lopettamiset) Vastuuvalmentaja Jukka Nykänen 10 J Valmentaja Harri

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015 1.Valmentajat : Ari Isomäki isomaki.ari@gmail.com Tiistaisin ja joskus sunnuntaisin Magnus Sundman Magnus.Sundman@hotmail.fi(vastuuvalmentaja) Tiistai ja joskus sunnuntaisin(huhtikuuhun asti) Aki Räsänen

Lisätiedot

Joukkueenjohtaja. Hoitaa varuste- ja muut hankinnat yhdessä ennalta sovitun varustevastaavan kanssa

Joukkueenjohtaja. Hoitaa varuste- ja muut hankinnat yhdessä ennalta sovitun varustevastaavan kanssa Joukkueenjohtaja Vanhempien ehdottama ja seuran hyväksymä Järjestää kauden aikana vähintään kaksi vanhempainiltaa: 1. Kauden alussa laaditaan budjetti yhdessä rahastonhoitajan kanssa, hyväksytetään se

Lisätiedot

Mökkiavain IkU Cup Ikaalisissa Mökkiavain IkU Cup 2014 ottelutulokset

Mökkiavain IkU Cup Ikaalisissa Mökkiavain IkU Cup 2014 ottelutulokset Mökkiavain IkU Cup Ikaalisissa 16.-17.8.2014 Mökkiavain IkU Cup 2014 saatii pelata jälleen sään suosimassa Ikaalisissa Läykkälänlahden hienoilla nurmikentillä. Turnauksen järjestelyt saivat osallistujilta

Lisätiedot

LAUTP P12 Sininen & valkoinen joukkueiden kausisuunnitelma

LAUTP P12 Sininen & valkoinen joukkueiden kausisuunnitelma 24.9.2018 1 LAUTP P12 Sininen & valkoinen joukkueiden kausisuunnitelma 2018-2019 Sininen joukkue: LAUTP:n kilpajoukkueiden haastajajoukkue, sekä samalla kilpajoukkueiden yhteistyöjoukkue. Toiminnan tarkoituksena

Lisätiedot

KARNEVAALITURNAUS 2013

KARNEVAALITURNAUS 2013 KARNEVAALITURNAUS 2013 Kaupin urheilupuisto, Tampere 07.09. E11 pojat Liiga ja Ykkönen E-tytöt Liiga ja Ykkönen F7-pojat ja F-tytöt 08.09. E10 pojat Liiga ja Ykkönen F9 pojat Liiga ja Ykkönen F8 pojat

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA

Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA 5.9.2017 Yleistä P07 joukkueen valmennuksesta Tällä hetkellä poikia on mukana 66kpl. Valmentajia 10 (11) + Samu tulossa mukaan kilparyhmän valmentajaksi Syyskierroksen

Lisätiedot

Ottelupöytäkirja. SM-sarja Turnaus: Voittaja: Lopputulos: Allekirjoitukset 0-5

Ottelupöytäkirja. SM-sarja Turnaus: Voittaja: Lopputulos: Allekirjoitukset 0-5 Turnaus: 11:00 Paikka: Kokkola Pvm: 05.03.2016 Ottelu # 25 11:00 Sininen Valkoinen x x # # x x x x x 0 0 UrSuk PSK Kupla 12:20 x x 0 0 kiinnipitäminen 12:03 x 88 10 0 1 Kapteeni 99 Kapteeni 10 09:48 x

Lisätiedot

Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi. SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016

Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi. SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016 Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016 SB-Pro, pojat -99 ja -00 Vanhempainilta 20.5.2015, Nurmijärvi, Poliisilaitos, Käräjäsali, Klo 18:30 20:30 Agenda:

Lisätiedot

TPV:n pelaajan polku. Click to add text

TPV:n pelaajan polku. Click to add text TPV:n pelaajan polku Click to add text Pelaajan polku Pelaajan polku TPV:ssä käsittää kolme osakokonaisuutta. Suuri osa pelaajista aloittaa TPV-uransa kaupunginosatoiminnasta, josta kilpailullisempaan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

FC REIPAS T07/08. Mukkulan urheilupuisto Aika Toimihenkilöt kaudelle Varajoukkueenjohtaja? Apuvalmentaja?

FC REIPAS T07/08. Mukkulan urheilupuisto Aika Toimihenkilöt kaudelle Varajoukkueenjohtaja? Apuvalmentaja? FC REIPAS T07/08 Paikka Mukkulan urheilupuisto Aika 16.11.2017 Läsnä 11 tytön vanhemmat Toimihenkilöt kaudelle 2017-2018 Joukkueenjohtaja Tarja Kariola Varajoukkueenjohtaja? Vastuuvalmentaja Apuvalmentaja

Lisätiedot

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA?

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? tiistai 30. kesäkuuta 2015 Sisällysluettelo Saatteeksi... 1 Pelaajanpolku... 2 Tyrvisliiga... 2 Ikäkausijoukkueet... 4 F-9... 4 E-10 (pojat/tytöt)...

Lisätiedot

Ilves esitteestä 2012 voit lukea junioriedustusjoukkuetoiminnasta:

Ilves esitteestä 2012 voit lukea junioriedustusjoukkuetoiminnasta: ILVEKSEN HUIPPUPELAAJAN POLKU ILVEKSEN TAITOKOULUJEN JA JUNIORIEDUSTUSJOUKKUEIDEN MUODOSTAMINEN 2012 (2006 2004 syntyneet) HALUATKO SINÄ MUKAAN? Ilves käynnistää jälleen syksyllä 2012 F7 ikäluokassa (vuonna

Lisätiedot

FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma Sivu 1 / 7

FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma Sivu 1 / 7 FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma 2015-2016 Sivu 1 / 7 SISÄLLYSLUETTELO 1 Yleistä...2 2 Strategia...2 3 Harjoittelu...3 4 Pelaaminen...3 5 Talous...4 6 Tiedotus...5 7 Kasvatus...5 8 Seurayhteistyö...5

Lisätiedot

Vanhempainilta 3.5.2016

Vanhempainilta 3.5.2016 Vanhempainilta 3.5.2016 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Esityslista 3/2013 Jalkapallojaos

Kellokosken Alku ry Esityslista 3/2013 Jalkapallojaos Kellokosken Alku ry Esityslista 3/2013 Jalkapallojaos 11.3.2012 Aika: 11.3.2012 klo 18.30 Paikka: Kellokosken jäähalli 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Edellisen kokouksen

Lisätiedot

Jokelan Kisa jalkapallo

Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa tarjoaa kaikille Jokelan ja lähialueen asukkaille laadukasta jalkapalloharrastusta ikään ja tasoon katsomatta. Teemme yhteistyötä lähiseurojen kanssa tarjotaksemme

Lisätiedot

Jokelan Kisa ry P1213 ja T1011 ikäryhmien infotilaisuus.

Jokelan Kisa ry P1213 ja T1011 ikäryhmien infotilaisuus. Jokelan Kisa ry P1213 ja T1011 ikäryhmien infotilaisuus www.jokelankisa.net 28.11.2017 JoKi - Jokelalaisille liikuntaharrastusta ja hyvinvointia 21.3.2017 / JKu Jokelan Kisa Urheilutoiminta Jalkapallo

Lisätiedot

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 AIKATAULU BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 PERJANTAI 11.4.2014, MATINKYLÄN JÄÄHALLI Matinkartanontie 9-11,

Lisätiedot

Vuorojenjakoperusteet, kausi Jaakko Sundquist

Vuorojenjakoperusteet, kausi Jaakko Sundquist Vuorojenjakoperusteet, kausi 2017 Jaakko Sundquist Taustaa Seuran harjoitusvuorojen jako on TPV:n kaltaisessa isossa seurassa aina vaikeaa Joukkueita on tällä hetkellä 25 Tavoitetilanne on jakaa näille

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Toimintamalli syksystä 2012 eteenpäin / Merja Toimihenkilö valinnat talvikausi 2012-2013 / Merja Maksut & Varainkeruu 2013 / Merja Talvisarjat / Merja Muut asiat / Kaikki Tarvittavat

Lisätiedot

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2015 31.12.2015 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Joukkue: Sininen Valkoinen x x num. num. x x x x x :00 x x Erä

Joukkue: Sininen Valkoinen x x num. num. x x x x x :00 x x Erä 10:00 Paikka: Tampere Pvm: 23.01.2016 jäähy jäähy lisä Sin Valk Merkinnät Ottelu # 13 10:00 Sininen Valkoinen x x num. num. x x x x x 0 0 15:00 x x 0 0 1. Erä TaUrSuk UrSuk 12:54 x x 0 0 holding 9:09 x

Lisätiedot

Vuoden 2014 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2014 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2014 31.12.2014 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Vuosi 2014 on seuran kahdestoista varsinainen toimintavuosi. Vuosille 2013 2015 tehtiin päätös palkata AC Kirkkonummi- ACK ry:lle oppisopimuksella kokopäiväisesti toimiva

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS CUP CHAMPIONS CUP 2 16 6.2.2016 Champions Cup 2016 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kotijoukkue pelaa puffetin puoleisessa päädyssä ja vierasjoukkue

Lisätiedot

KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille

KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille FC Kontu - kaikille avoin FC Kontussa joukkuetoiminta alkaa 6-ikävuodesta niin tytöillä kuin pojillakin. Jalkapallon voi aloittaa myöhemminkin. Suositeltavaa

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Katsaus kuluneeseen kesäkauteen / Valmentajat Talvikausi 2013-2014/ Valmentajat Kesäkausi 2014 Toimihenkilöt talvikausi 2013-2014 / Merja Maksut 2013-2014 / Merja Muita Asioita

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue VANHEMPAINPALAVERI 5.3.2014 KAUSISUUNNITELMA 2014-2015 JOUKKUEET Koko joukkueen tavoitekoko n. 2+28 (tällä hetkellä 1+22) Dux Titans D2 o Kilpailullisempi ja tavoitteellisempi harjoittelu/pelaaminen o

Lisätiedot

Vanhempainkokous E-00 POJAT -> D2 juniorit

Vanhempainkokous E-00 POJAT -> D2 juniorit Vanhempainkokous 19.4.2012 E-00 POJAT -> D2 juniorit Käsiteltäviä asioita Kausi 2012-2013 Joukkueiden vastuuhenkilöt Toiminta tulevalla kaudella 2012-2013 D2-junioreiden Pelimaailma Operaatio pelisäännöt

Lisätiedot

Vanhempainilta

Vanhempainilta Vanhempainilta 24.4.2017 Agenda O Päättyvän kauden yhteenveto: urheilullinen ja taloudellinen O Kauden päättävä HFT-turnaus Hämeenlinna 7.5. O Kesäkauden harjoittelu O Kauden 2017-18 suunnitelmat O Joukkueen

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A)

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A) 1 (142) 7 Riiheläinen Riku (A) 1 15:13,08 0:20,84 2 14:52,24 0:00,00 3 15:05,58 0:13,34 2 (142) 8 Eriksson Toni (A) 1 13:55,64 2 14:01,00 0:00,00 3 14:08,72 0:07,72 4 14:16,29 0:15,29 5 14:53,03 0:52,03

Lisätiedot

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Lentopalloseura JOHDANTO Toimintavuoden 2015 syksyllä käynnistyi Lentopalloseura Pieksämäen Tsemppi 82:n 34. toimintakausi. Se tietää sitä,

Lisätiedot

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015 Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015 Tuusulan Palloseuran organisaatio Jäsenet Vuosikokoukset Luottamushenkilöt Johtokunta PJ + 6-8 jäsentä Toimisto Toiminnanjohtaja Hilu Pelander 1.11.15

Lisätiedot

FC Honka. Kauden perustamiskokous Kisakallio, Lohja

FC Honka. Kauden perustamiskokous Kisakallio, Lohja FC Honka Kauden 2016-17 perustamiskokous 8.10. Kisakallio, Lohja Kokouksen esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien (2) valinta 3. Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Vanhempainilta

Vanhempainilta Vanhempainilta 11.4.2017 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

Kinkkupuulaaki 2018 Kinkkupuulaaki 2017 Tulokset: Tulokset: Kinkkupuulaaki 2016 Kinkkupuulaaki 2015 Tulokset: Tulokset:

Kinkkupuulaaki 2018 Kinkkupuulaaki 2017 Tulokset: Tulokset: Kinkkupuulaaki 2016 Kinkkupuulaaki 2015 Tulokset: Tulokset: Kinkkupuulaaki 2018 Kinkkupuulaaki 2017 1. Pekka Pärssinen 88 1. Antti Torniainen 89 2. Hannu Haimi 84 2. Paavo Westman 88 3. Oskari Valtonen 79 3. Juha Kähkönen 86 3. Sirpa Jokisalo 79 4. Johanna Virola

Lisätiedot

Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m

Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m Kauden paras Sukunimi Etunimi Seura Synt.aika Paikkakunta 1 Nieminen Tuomas SU 160981 10,00 Seinäjoki 14.12.06 2 Kiiskinen Pertti OuTa 181073 10,30 Seinäjoki 14.12.06

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015

TOIMINTAKERTOMUS 2015 TOIMINTAKERTOMUS 2015 Kulunut toimintakausi oli Kaarinan Nappuloiden 39. Seuran jalkapallotoimintaan osallistui kuluneella kaudella lähes 450 poikaa ja tyttöä. Jäsenet ovat iältään 3 11 -vuotiaita. Kaarinan

Lisätiedot

Lilliputti -turnaus 2015. Turnausjoukkueet. Ahmat Oranssi. Ahmat Valkoinen BJR LV. Jääkobrat. Kiekko-Oulu 1. Kiekko-Oulu 2 KKP.

Lilliputti -turnaus 2015. Turnausjoukkueet. Ahmat Oranssi. Ahmat Valkoinen BJR LV. Jääkobrat. Kiekko-Oulu 1. Kiekko-Oulu 2 KKP. Lilliputti turnaus 2 Ahmat Oranssi Ahmat Valkoinen BJR LV Jääkobrat KiekkoOulu KiekkoOulu 2 KKP KKP Sininen KKP Valkoinen KLaser KLaser 2 KLaser KLaser 4 Kärpät Keltainen Kärpät Musta Kärpät Valkoinen

Lisätiedot

1 / 7 22.4.2008 20:18

1 / 7 22.4.2008 20:18 1 / 7 22.4.2008 20:18 Etusivu >> Joukkueet >> Joukkuesivusto :: Miesten joukkue :: Harjoitusvuorot Etusivu Seuran esittely Koulutus Joukkueet Sinettiseura-asiat Tapahtumakalenteri Julkaisut > Joukkuesivusto

Lisätiedot

HYUNDAI TURNAUS 2014 HYUNDAI TURNAUS 2014. Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014

HYUNDAI TURNAUS 2014 HYUNDAI TURNAUS 2014. Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014 HYUNDAI TURNAUS 2014 1 HYUNDAI TURNAUS 2014 Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014 2 HYUNDAI TURNAUS 2014 TURNAUSJÄRJESTÄJIEN TERVEISET Puotinkylän Voimistelu- ja Urheiluseura Valtissa

Lisätiedot

Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot

Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot 1960-luvulla kuljettiin Viialasta Valkeakoskelle polkupyörällä yli 20 km matka peleihin ja harjoituksiin. Valkeakosken

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 02/2013 Jalkapallojaos 4.2.2013

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 02/2013 Jalkapallojaos 4.2.2013 Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 02/2013 Jalkapallojaos 4.2.2013 Aika: 4.2.2013 klo 18.30 Paikka: Kellokosken jäähallin kahvio Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36 RIDE CYCLE STORE CUP 2012 Tulokset 10/10 osakilpailun jälkeen, sarjoissa N/M10-14 ja joukkuekilpailussa 9/9 osakilpailun jälkeen Pisteet määräytyvät seuraavasti: 20, 16, 14, 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2,

Lisätiedot

Varustekirppis / Omatoiminen varusteiden vaihtopäivä lauantaina 9.11.2013. klo.10.00 13.00 Energia Areenalla (Tekojään puoleinen käytävä)

Varustekirppis / Omatoiminen varusteiden vaihtopäivä lauantaina 9.11.2013. klo.10.00 13.00 Energia Areenalla (Tekojään puoleinen käytävä) Marraskuu 2013 TULEVIA TAPAHTUMIA Varustekirppis / Omatoiminen varusteiden vaihtopäivä lauantaina 9.11.2013 klo.10.00 13.00 Areenalla (Tekojään puoleinen käytävä) kuka vaan saa tulla myymään jääkiekkovarusteita,

Lisätiedot

GT Teamit RED ORANGE GREEN GT PLAYER

GT Teamit RED ORANGE GREEN GT PLAYER GT Teamit 2014-2015 RED ORANGE GREEN GT PLAYER GT valmennuskokonaisuus Miksi GT Teamit Seuran juniorivalmennuksessa käy n. 250 lasta ja nuorta erilasilla motiiveilla Harrastuksen alkuvaihe on TÄRKEIN aika

Lisätiedot

SARJAINFOT 2013-2014

SARJAINFOT 2013-2014 SARJAINFOT 2013-2014 MIEHET: Liittocup: (Futsal-Liigan ja Futsal Ykkösen joukkueet) Joukkueet: (7) ACE, Ilves FS, KylVe, Loiske, Mad Max, PJK ja PP-70 Pelataan cup-kilpailuna erillisen ohjeen mukaan yhden

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

YJ taisteli tähdet kertovat

YJ taisteli tähdet kertovat YJ taisteli tähdet kertovat FC Haka/HJS A-poikien kausi paketoitiin hopeamitalien jakoon Kupittaalla syyskuun lopussa. Menestystä voi mitata muullakin kuin mitaleilla, mutta joka tapaukssa toinen sija

Lisätiedot

TSEMPPITOUR FINAALI JA TSEMPPIS 2013 JOUKKUEKILPAILU TEXAS SCRAMBLE Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 9.8.2013 EASY

TSEMPPITOUR FINAALI JA TSEMPPIS 2013 JOUKKUEKILPAILU TEXAS SCRAMBLE Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 9.8.2013 EASY Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 9.8.2013 EASY Nieminen Santeri Saari Elias 82 50 32 Haapala Onni Honkanen Miikka Schuvalow Oskari 80 42 38 Leino Julius Leminen Jiro Ojala Touko 86 38 48 Roos Matias

Lisätiedot

Sarja- ja harjoitusottelut. Turnausjoukkueet. Blues 01 Blue. Blues MK 00 Yellow HPK. HPK 99 Siniset. HPK 99 Valkoiset. Ilves 99. Jokerit 97.

Sarja- ja harjoitusottelut. Turnausjoukkueet. Blues 01 Blue. Blues MK 00 Yellow HPK. HPK 99 Siniset. HPK 99 Valkoiset. Ilves 99. Jokerit 97. Blues 01 Blue Blues MK 00 Yellow HPK HPK 99 Siniset HPK 99 Valkoiset Ilves 99 Jokerit 97 K-Kissat Laser HT LoKV 00 NuPS 00 Tappara Tappara Cherokee Turnausjoukkueet Turnauksen otteluohjelma Nro Pvm Aika

Lisätiedot

274 Elmeri Järvelä Iso-Mustajärven Urheilijat. 239 Miika Lehtinen Jämsänkosken Ilves

274 Elmeri Järvelä Iso-Mustajärven Urheilijat. 239 Miika Lehtinen Jämsänkosken Ilves 274 Elmeri Järvelä Iso-Mustajärven Urheilijat 239 Miika Lehtinen Jämsänkosken Ilves 248 Annika Mäkelä Kangasalan Kisa 234 Milja Rantala Kangasalan Kisa 205 Vilma Rantala Kangasalan Kisa 258 Arsi Harjuntausta

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille Ilves, ringette 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Ringettekoulu Fjuniorit Ejuniorit Djuniorit Cnuoret Bnuoret 2. Vastaaja

Lisätiedot

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN PELAAJAT JOUKKUEITTAIN AMIGOS Kone MP HyZä Porski Tenuskebat Rockottajat Kotipojat Yhteensä 15 pelaajaa O M S Y J Intke Niko AMIGOS 0+0 0+0 0+0 0+0 0+1 0+1 6 0 2 2 0 Hassinen Mikko AMIGOS ei pel. ei pel.

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

FUTSAL SARJATAULUKOT

FUTSAL SARJATAULUKOT FUTSAL SARJATAULUKOT 2012-2013 Futsal Liittocup (liitonsarjoissa pelaavat piirin joukkueet) 1. Kierros: KylVe - YlöR 8-1 PJK - Mad Max 5-3 Loiske - ACE 4-3 2. Kierros: KylVe - PJK 4-3 Loiske - Ilves FS

Lisätiedot

Jalas-Hiihdot

Jalas-Hiihdot Jalas-Hiihdot 24.2.2018 L Ä H T Ö L I S T A Kilpailun sarjat: N8; M8; N10; M10; N12; M12; N14; M14; N16; M16; N18; M18; N20 ; M20; N35; M35; M45; M55; NYL; MYL N8 Naiset 8 vuotta 1 km V 13.00.00 N8 2 Vera

Lisätiedot

Pk Ruoveden Hiihdot , päivitetty 27.1.klo 20.00

Pk Ruoveden Hiihdot , päivitetty 27.1.klo 20.00 Pk Ruoveden Hiihdot 28.1.2011, päivitetty 27.1.klo 20.00 Aika Sarja Nro Hiihtäjä Seura Lähtöaika 12:00:00 00:00,0 12:00:30 00:30,0 12:01:00 M 14 238 Santeri Valkama Tampereen Hiihtoseura 01:00,0 12:01:30

Lisätiedot

TPV F Vanhempainkokous

TPV F Vanhempainkokous Vanhempainkokous 7.10.2014 (tarkistuspäivitys 11.11.2014) TPV:n arvot 1. Tavoitteellisuus 2. Päihteettömyys 3. Vastuullisuus 4.!loisuus! Mihin toimintamme perustuu? Visio 2017 Tähtien tekijä TPV toimii

Lisätiedot

PJK P-11 (eli PJK-08) Kausi-info 2019

PJK P-11 (eli PJK-08) Kausi-info 2019 PJK P-11 (eli PJK-08) Kausi-info 2019 Sisällys 1. Esittelyt: toimihenkilöt & pelaajat 2. Ikäkehityksestä (10-12 v. lapset) 3. Kausisuunnitelmat 4. Tavoitteet kaudelle 5. Maksut ja varusteet 6. Harjoitusajat

Lisätiedot

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 1 POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 2 Räimeen kisat: 14.05 I Duppeli: 1. Markku Valve, Gunnar Wallin 2. Sirpa Korkeamäki, Kari Korkeamäki 3. Pasi Karvola, Jarmo Räty 4. Ilkka Laitinen,

Lisätiedot

HUMPPILAN VEIKOT 90 v JUHLAVUOSI kilpailut

HUMPPILAN VEIKOT 90 v JUHLAVUOSI kilpailut HUMPPILAN VEIKOT 90 v JUHLAVUOSI kilpailut 13.7.2012 TYTÖT 7 v Pallonheitto 1. Erica Syrjälä Tammelan Ryske 19,00 2. Inkeri Kaseva Forssan Salama 14,00 3. Aino-Maija Jaatinen Urjalan Urheilijat 9,56 4.

Lisätiedot

Joukkue: Rangaistuspallo

Joukkue: Rangaistuspallo 10:30 pallo jäähy jäähy lisä Sin Valk Merkinnät Ottelu # 1 10:30 Aika Sin Valk Maali Syöttäjä Sininen Valkoinen x x num. num. x x x x x 0 0 12:19 x 11 2 0 1 HäSu TaUrSuk 11:28 x 9 10 0 2 8:53 x x 0 2 Valk.

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot