VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY"

Transkriptio

1 VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

2 Sivu 2 / 18 YLEISTA Nappulaliigan toimintakausi 2013 oli täynnä toimintaa ja perinteisiä tapahtumia. Toimintaan mukaan saatiin paljon uusia tyttöjä ja poikia. Erityisen ilahduttavaa oli se, että valmentajia saatiin lisää varsinkin nuorempiin ikäryhmiin. Nappulaliigan perimmäinen tehtävä ja missio on edelleenkin: nuorille lapsille jalkapallon peluun ja ryhmässä toimimisen opettaminen. Tämä toteutui kiitettävästi myös kuluneena vuonna. Kesän kuluessa uusienkin pelaajien taidot kehittyivät, ja tämä näkyi hyvin loppukesän pelikierroksilla avatut kotisivut toimivat edelleenkin pääasiallisena tiedonjakokanavana. Vuoden kiireisimpänä päivänä ( ) yksittäisiä käyntejä oli asti laskettuna yksittäisiä käyntejä on ollut ja sivulatauksia Kotisivut ovat osoittautuneet hyväksi kanavaksi. Sivujen helppo päivitettävyys on edesauttanut joukkueiden informaation jakamista ja ajan tasalla pysymistä. Jokaisella joukkueella on omat käyttäjätunnukset, joilla he voivat omien joukkueidensa sivuja päivittää. Johtokunnan kotisivuvastaavalla on ollut tehtävänä yleisten osien päivitykset. Lehti-ilmoittelu Valkeakosken Sanomissa on ollut vähäistä. Joitakin urheilussa tapahtuu ilmoituksia on vuoden varrella julkaistu. Paikallislehti koetaan seurassa kuitenkin tärkeänä imagon kannalta. Sen vuoksi aika ajoin yritetään saada toimittajia jutun tekoon milloin mistäkin syystä. Tässä onnistuttiin muutaman kerran myös vuonna Sähköpostiviestintä ryhmäjakoineen on havaittu hyväksi tavaksi informaation välittämiseen. Tätä tapaa lähes kaikki joukkueet käyttävätkin. Jokaisella joukkueella on tätä nykyä yhteinen joukkuesähköposti, jonne välitetään myös johtokunnasta käsin asioita. Osa joukkueista on ottanut myös Osallistujat.com-palvelun käyttöön. Se käyttö auttaa valmentajia ja tapahtumien suunnittelijoita, kun tiedetään ketkä ovat tulossa ja ketkä eivät. Tulevana vuonna tullaan kiinnittämään entistä enemmän huomiota tiedon kulkuun koko seurassa. Myös kotisivuja tullaan kehittämään omana projektinaan. TALOUS Seuran talous jatkoi samalla toimintaperiaatteella kuin ennenkin. Vuoden taloudellinen tulos oli negatiivinen (-1.989,60 euroa). Tämä johtui joukkueiden veloista seuralle. Omasta pääomasta kirjattiin vuoden aikana vanhoja saatavia reilun parin tuhannen euron edestä. Rahavirrat eivät ole tasaisia läpi vuoden, vaan keskittyvät ensimmäiselle vuosipuoliskolle suurelta osalta. Ainoastaan paperinkeräystulot tulevat säännöllisesti neljä kertaa vuodessa. Tämä luo haastetta rahan riittävyyteen kaikkina kuukausina. Seuran laskut kuitenkin pystytään maksamaan eräpäivinä.

3 Sivu 3 / 18 Ruokon saunan vuokraustoimintaa hoidettiin jo kolmas täysi vuosi. Käyttöasteessa on vieläkin kasvunvaraa. Vuoden nettotuotto oli positiivinen. Vuokraustoiminnan alusta laskien pienten korjausinvestointien vuoksi nettotuotto on muutamia kymppejä positiivinen. Tavoite, että sauna elättää itse itsensä on juuri ja juuri toteutunut, mutta investointirahastoa ei ole saatu kartutettua. Seuraavia isompia rahanreikiä tulevat olemaan kiukaan ja lauteiden sekä pesuhuoneen suihkukalusteiden uusiminen. Syksyllä 2012 hankittu ilmalämpöpumppu osoittautui hyväksi hankinnaksi. Sähkölaskut pienenivät edellisvuodesta, mutta vielä ei pumppu maksanut itseään takaisin. Saunalle saatiin lahjoituksena nahkasohvat lisäviihtyvyyttä tuomaan. Ilkivaltaa ei ilmennyt isommin. Yhden vuokraajan rikkomat ikkuna ja sälekaihdin korjattiin asiakkaan kustannuksella. Saunan siivouksesta vastasi alkuvuoden VaNL02-joukkue ja syyskuusta alkaen VaNL03-joukkue talkoillen. Syksyllä siivous muutettiin viikoittaiseksi, mikä osaltaan on lisännyt viihtyvyyttä. Perinteiset Halli- ja Kevätturnaus järjestettiin jälleen. Molempien turnausten tuotto oli positiivinen. Neljä paperinkeräystä, Nappulalehden mainosmyynti, sarjapeleissä harjoitettu kioskitoiminta sekä eri avustukset auttoivat pitämään toiminnan edullisena harrastajilleen. AnkanUitto-tapahtumaan osallistuttiin myös vappuna Valkeakosken kanavalla. Arpojen myynti ja kaksi kioskia poikivat kivan lisän joukkueiden omiin toimintoihin. Valmennuskoulutukseen kohdennettiin erityisesti euroja kuluneena vuonna. Valmentajia saatiin hyvin aktivoitua kouluttautumaan. Tätä positiivista virettä ruokitaan myös tulevana vuonna. Seuran kirjanpito muutettiin kustannuspaikkakohtaiseksi vuonna Tämä muutos on vaikuttanut siten, että tuloslaskelma antaa seuran toiminnasta ja siinä liikkuvista rahavirroista paremman ja totuudenmukaisemman kuvan. Lisäksi joukkueiden on helpompi saada raportit omasta taloudestaan. Vuonna 2014 seuran taloudenhoito muutetaan siten, että joukkueille tavataan omat tilit ja niitä käyttämään valitaan henkilöt joukkueiden sisältä. Joukkueet vastaavat omasta taloudestaan itsenäisesti. Seuran yleistoiminnan talouden hoitaa ulkopuolinen taloudenhoitaja, joka raportoi johtokunnalle säännöllisesti. Edustusjoukkueet ovat tehneet omaa varainhankintaan kuka enemmän ja kuka vähemmän. Yllättävän hyvin ne ovat saaneet mainostajia peliasuihinsa suoraa sponsorointia unohtamatta. Vuoden 2013 alusta aloitettiin varusteyhteistyö Stadiumin ja Adidaksen kanssa kolmikantasopimuksella. Tämä yhteistyö poiki mukavasti lisäeuroja toiminnan pyörittämiseen. Kaikesta muutoksesta ja kehityksestä huolimatta Nappulaliigan toiminta perustuu puhtaaseen talkoohenkeen eikä palkkoja makseta.

4 Sivu 4 / 18 JA SENMAKSUT JA JA SENMA A RA Tytöt ja pojat 35 euroa. Jäsenmaksu sisälsi seuran toiminnan lisäksi pääsyn FC Hakan kotipeleihin sekä Suomen Palloliiton Korttelipassin vakuuksineen. Piirinsarjoihin osallistuvien joukkueiden palaajat kustansivat itse 20 euron erotuksen Pelipassiin. Pelaajia Nappulaliigan kaudelle 2013 rekisteröitiin 360, joista tyttöjä 74 ja poikia 286. Suurin yksittäinen ryhmä oli jälleen Naperot. Näitä syntyneitä pelurinalkuja oli 147. Valmentajia ja joukkueenjohtajia toiminnassa oli 55. Seuran jäsenmäärä yhteensä oli 415. TOIMINTA-AVUSTUKSET JA LAHJOITUKSET Seura on saanut jälleen tänä vuonna lahjoitusvaroja. SAK:n Valkeakosken paikallisyhdistys täytti 70 vuotta ja se kohdisti lahjarahansa Nappulaliigalle. Tällä rahalla maksettua koulutusta valmentajille odotettua enemmän. Kiitos lahjoittajille! Saadut avustukset ja lahjoitukset Valkeakosken kaupungin perusavustus SAK Valkeakosken paikallisyhdistys 70v Valkeakosken Osuuspankki euroa euroa 500 euroa Lisäksi joukkueet ovat saaneet sponsorituloja omilta yhteistyökumppaneiltaan. KILPAILUTOIMINTA Joukkueet ovat laatineet omat toimintakertomukset, jotka hiukan myöhempänä. Sisäiset sarjat toteutettiin jälleen pelaamalla ensin sarjat ja sitten Cup-kierrokset. Sarjoihin osallistui myös joukkueet Viialan Peli-Veikoista. Seuran sisäiset taitokilpailut järjestettiin sekä keväällä että syksyllä. Osallistujia oli keväällä 37, joista yksi tyttö. Syksyn kilpailussa oli 43 osallistujaa, joita kolme oli tyttöjä. Piirin merkkeihin yltivät tuloksillaan: E11-pojat Teemu Hytönen hopeamerkki sekä Jiri Motturi, Sasha Hiltunen, Akseli Korhonen ja Tuomas Pynnönen (ViiPV) pronssimerkit; E10-pojat Veikka Kaasalainen hopeamerkki sekä Veikko Salminen, Santeri Surkka ja Eero Laakso pronssimerkit; F9-pojat Jani Nyman, Konsta Mervelä ja Eetu Kittilä hopeamerkit; F8-pojat Tuomas Savijoki hopeamerkki ja Elias Heikkinen pronssimerkki.

5 Sivu 5 / 18 KAUPUNGINOSAJOUKKUEET Kaupunginosajoukkueharjoitukset hoidettiin yhteisharjoituksina etelän ja pohjoisen pelureille erikseen. Tällä tavalla taattiin valmentajien ja pelaajien riittävyys myös lomaaikoina. Talviharjoittelu pienellä porukalla ei oikein sujunut ja pelaajia ohjattiin osallistumaan oman ikäluokkansa edustusjoukkueiden harjoituksiin. LEIRITOIMINTA Perinteinen Nappulaleiri järjestettiin Kariniemessä heinäkuussa. Leirille osallistuivat Naperot, VaNL05, VaNL04, VaNL03, VANL02 sekä Jokerit ja joitakin osajoukkuepelaajia. Myös Variksia eli Nappulaliigasta uloskasvaneita poikia oli apuohjaajina kahdeksan. Leiripäällikkönä toimi Samppa Kartela. KOULUTUS Fortum-tutor Valeri Popovitch piti valmentajille koulutustilaisuuden Ruokon saunalla ja lukion salilla. Valmentajille pidettiin ennen kauden alkua lisäksi kertaus käytännön asioista. D-valmentajakursseilla valmentajat kävivät sekä omassa kaupungissa että Eerikkilässä että Varalassa. JOHTOKUNTA Nappulaliigan johtokuntaan kaudella 2013 kuuluivat: Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri-taloudenhoitaja Muut johtokunnan jäsenet Jouko Heikkilä Pasi Ollikka Terhi Salonaho-Seppänen Hannu Heikkinen, Jarno Jokinen, Timo Karisalmi, Samppa Kartela, Ismo Peiponen ja Valtteri Simola. Johtokunta piti 14 varsinaista kokousta vuoden aikana.

6 Sivu 6 / 18 HUOMIONOSOITUKSET Vuonna 2013 ei jaettu erillisiä huomionosoituksia. VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY Johtokunta

7 Sivu 7 / 18 JOUKKUEIDEN VUOSIKERTOMUKSET VaNL -02 VaNL02 E11 on tavoitteellisesti jalkapalloa harrastavien v syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Ajatuksena on edelleen kehittää pelaajien henkilökohtaisia jalkapallotaitoja sekä lisätä innostusta ja halua myös omaehtoiseen harjoitteluun. VaNL02 osallistui kauden aikana kahdella peliryhmällä oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi myös harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueiden kanssa. Lisäksi kesällä osallistuttiin SPL:n Tampereen piirin E11 sarjoihin. Pelaajat saivat vielä jonkin verran kokeilla pelaamista eri pelipaikoilla, mutta pääsääntöisesti he pelasivat valmentajien näkemyksen mukaisilla pelipaikoilla. TOIMINTA Joukkue harjoitteli talvella Palloiluhallissa ja Saharassa sekä kesällä Saharassa ja Lotilassa. Kesällä pelattiin erikseen nimetyissä joukkueissa Roukon nurmikentällä Nappulasarja ja Nappulacup. Joukkue osallistui vuoden aikana oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueita vastaan. Heinäkuussa leireiltiin jalkapallon merkeissä Nappulaliigan jalkapalloleirillä Kariniemessä. Nappulaliigan vanhimpana ikäluokkana osallistuttiin perinteisesti Ålandia-Cup:iin Ahvenanmaalla, tällä kertaa kahdella joukkueella. Turnauksen tasoon nähden menestys joukkueilla oli hyvä. Matka kokonaisuudessaan oli pojille ikimuistoinen kokemus. Myös elokuinen Pori-Cup siivitettynä mainiolla säällä ja vierailulla Yyterin sannoille oli onnistunut turnaus. TURNAUKSET/LEIRIT Helmikuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Vanl-halliturnaus Palloiluhalli/Valkeakoski Vanl-Kevätturnaus Sahara/Valkeakoski Koskin Pisa-Cup/Valkeakoski Ålandia-Cup/Maarianhamina Nelipäiväinen jalkapalloleiri Kariniemessä Pori-Cup/Pori

8 Sivu 8 / 18 PIIRINSARJA Piirinsarjaan osallistuttiin kahdella joukkueella. Keltainen joukkue osallistui Liigaan ja Sininen joukkue Ykköseen. Kummassakaan sarjassa ei laadittu sarjataulukkoa. Molemmille joukkueille kertyi 16 ottelua. Sininen joukkue suoriutui urakastaan hienosti tappioitta vain muutaman tasapelin säestyksellä. Keltainen joukkue kärsi tappiot kovatasoisessa liigassa vain HJS Akatemialle ja TPV kilpajoukkueelle, loput ottelut voitettiin. PELAAJAT Toiminnassa kauden 2013 aikana olivat mukana Miska Hallikas, Jaakko Harju, Sasha Hiltunen, Tuukka Hietamäki, Teemu Hytönen, Joonas Hyökyvaara, Veeti Jokio, Julius Kilpeläinen, Timi Kivikko, Akseli Korhonen, Mikko Laakso, Eetu Leiri, Jiri Motturi, Santtu Mattila, Antti Paasi, Aarni Rantaniemi, Arttu Ronkainen, Seeti Salonen, Onni Salvola, Aapo Skaffari, Otto Tikkala, Wiljam Valtonen, Vikke Viitanen, Tuomas Ala- Juuma. Harjoitus/osallistumisaktiivisuus edellisvuosien tapaan koko joukkueella hyvää tasoa. Kärkikymmenikön aktiivisuus oli edelleen huippuluokkaa eli yli 95 % ja viidentoista aktiivisimman osallistujan lukemat olivat yli 70 %. Osa pojista osallistui kauden aikana Nappulaliigan järjestämiin taitokilpailuihin joista tuloksena oli; Teemu Hytönen hopeamerkki ja Jiri Motturi, Sasha Hiltunen sekä Akseli Korhonen pronssimerkki. Nappulaliigan kauden 2013 päättäjäisissä palkittiin joukkueesta pelaajia seuraavasti: Vuoden Poika: Otto Tikkala Kauden Leiripoika: Mikko Laakso Marnan Patsas: Teemu Hytönen Maalitykki: Tuukka Hietamäki Rehtipelaaja: Seeti Salonen VALMENNUS Vastuuvalmentaja: Veikka Valtonen Valmentajat: Jarto Hyökyvaara, Rami Motturi ja Mikko Skaffari Joukkueenjohto/huolto: Jonne Hallikas

9 Sivu 9 / 18 VaNL -03 Nappulaliigan VaNL03 on kaikille ympärivuotisesta jalkapallon harrastamisesta kiinnostuneille 2003 syntyneille pojille tarkoitettu ikäkausijoukkue. Ajatuksena on kehittää pelaajien henkilökohtaisia taitoja jalkapallon parissa sekä lisätä innostusta ja halua myös omaehtoiseen harjoitteluun. Joukkue jaettiin kauden aikana kahteen tasoryhmään (liiga=keltaiset & ykkönen=siniset), joiden välillä pelaajia siirtyi vuoden aikana sen mukaan miten esitykset ja innokkuus harjoituksissa ja peleissä välittyivät valmentajille. Toiminta Joukkue harjoitteli talvella Palloiluhallissa ja kesällä Saharassa. Pelaajat harjoittelivat kesällä lisäksi kaupunginosaryhmänsä mukana ja pelasivat Roukon nurmikentällä Nappulasarjan sekä Nappulacupin. Joukkueet osallistuivat vuoden aikana oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasivat harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueita vastaan. VaNL 03 oli mukana piirinsarjassa kahdella joukkueella: keltaiset liigatasolla ja siniset ykkösessä. Epävirallisessa sarjataulukossa keltaiset nappasivat piikkipaikan kauden päätyttyä! Heinäkuussa leireiltiin jalkapallon merkeissä Nappulaliigan jalkapalloleirillä Kariniemessä kolme päivää. Lisäksi muutama poika oli mukana Etelä-Pirkanmaan TaitoKoulun (eptk) toiminnassa. Aktiivisimmilla pelureilla kertyi lähemmäs sata peliä kauden aikana! Vanl 03 otti myös mittaa Ylöjärven Ilveksestä Miesten Ykkösen Haka Ilves pelin lämmittelyottelussa Tehtaan kentällä. Loppusyksystä pojat ehtivät vielä aloittaa pelit Futsalin piirinsarjassa yhdellä joukkueella. Turnaukset Kauden avannut Umbroturnaus Pirkkahallissa, helmikuun Halliturnaus Palloiluhallissa, Pääsiäisturnaus Pirkkahallissa (kelt.), Nappulaliigan kevätturnaus, Karhuturnaus Porissa (sin.), Vaasa Cup (kelt.), Särkänniemi Cup, Aura Cup (eptk), Aulanko-cup Hämeenlinnassa (sin.), Kokkola Cup, Mäntsälä turnaus, piirinsarjat päättänyt Karnevaaliturnaus Tampereella, Sääksjärven Loiskeen syysturnaus (sin.). Mainittavimmat suoritukset tapahtuivat Porissa sinisten voitettua sarjansa sekä varsinkin Suomen toiseksi suurimmassa turnauksessa (yli 300 joukkuetta) Kokkola Cupissa, jossa kelta-sininen yhteisjoukkueemme eteni 36 kansainvälisen joukkueen

10 Sivu 10 / 18 sarjassa historiallisesti aina finaaliin asti! Ainoastaan englantilais-suomalainen all stars - ryhmä oli liikaa kiven koville koskilaisille! Pelaajat Toiminnassa vuoden 2013 aikana olivat mukana Jonni Kivinen, Verneri Tamminen, Eemil Rautio, Veikko Salminen, Paavo Nieminen, Jaani Kivivasara, Oiva Laaksonen, Niilo Rajala, Samuli Sarvela, Miro Saarinen, Juuso Ollenberg, Johannes Kesola, Santeri Surkka, Eetu Skaffari, Elias Kosonen, Juuso Kartela, Joona Savijoki, Eero Laakso, Niilo-Eemeli Pulla, Veikka Kaasalainen, Jarno Valtonen, Elias Laine, Joel Piirainen, Hakan Karacan, Jere Jokio ja Valtteri Tamminen. Harjoitus/osallistumisaktiivisuus oli huippuluokkaa läpi vuoden ja harjoituksissa olikin aina paikalla noin motivoitunutta poikaa. Taustat VaNL-03 joukkueen valmentajina kaudella 2013 toimivat Samppa Kartela, Kimmo Surkka, Heikki Saarinen ja Kai Savijoki. Lisäksi poikien vanhemmat ja muut taustajoukot antoivat korvaamattoman panoksensa joukkueen eteen uutteralla talkootyöllään ja kannustuksellaan. Kiitos!

11 Sivu 11 / 18 VaNL poikaa ja 3 valmentajaa. Poikia Valkeakoskelta, Akaasta ja Pälkäneeltä. Muutama lopetti ja suunnilleen saman verran tuli uusia poikia tilalle. Harjoitukset VaNL04 harjoitteli talvella kaksi kertaa viikossa palloiluhallissa ja lukion salissa. Harjoituksiin osallistui keskimäärin 14 pelaajaa. Kesällä harjoittelimme kaksi kertaa viikossa Saharan keinonurmella ja Lotilan nurmikentällä. Syksyllä aloitimme Kärjenniemen koululla harjoitukset joihin sisältyy pelejä (koripallo, sähly ym) ja erilaiset koordinaatio harjoitukset. Pelit ja turnaukset Talvella 2013 pelasimme neljän turnauksen sarjan niin että kukin mukana ollut joukkue järjesti yhden turnauksen. Mukana olivat Jazz, JJK,Ilves ja VaNL. Turnauksissa pelattiin kahdessa eri sarjassa eli ns kilpa- ja haastesarjassa. Kaikki tapahtumat olivat erittäin hyvätasoisia. Iiro-cup Rauma Osallistuimme kaksipäiväiseen turnaukseen kahdella joukkueella. Pori-cup Pori Osallistuimme kaksipäiväiseen turnaukseen kahdella joukkueella. Ensimmäistä kertaa majoituimme joukkueena turnaukseen. Piirinsarjat Kesän piirinsarjat pelattiin kahdella joukkueella. Piirin tasojaottelun mukaisesti pelasimme kilpa- ja haastesarjoissa. Kilpajoukkueellemme taso oli liian helppo, muutamia yksittäisiä otteluita lukuun ottamatta. Haastejoukkueelle pelit olivat sopivan haastavia. Harjoituspelit ym Edellä mainittujen turnausten ja piirinsarjojen lisäksi pelasimme runsaasti harjoitusotteluita. Seuran taitokilpailuista joukkueeseemme saatiin peräti neljä hopeista taitomerkkiä. Merkin saivat Jani Nyman, Eetu Kittilä, Konsta Mervelä ja Tuomas Savijoki. Nämä

12 Sivu 12 / 18 pojat osallistuivat myös piirin taitokilpailuihin hyvin tuloksin. Nyman ja Kittilä paransivat tuloksiaan saaden kultaiset taitomerkit. Syksyllä alkaneeseen EPTK toimintaan nimettiin VaNL04:sta peräti kymmenen pelaajaa Taustaryhmä VaNL04:n valmentajina kaudella 2013 toimivat Ari Jussila, Harri Mikkola ja Pasi Ollikka. Lisäksi Ari-Pekka Ryttyläinen tuli toiseksi joukkueenjohtajaksi. Pelaajien vanhemmista saatiin myös apua valmennukseen tilanteen niin vaatiessa. Vanhemmat toimivat myös erittäin aktiivisesti joukkueen varainhankinnassa järjestäen mm sukkamyyntiä, myyjäiset ym. Sekä tietysti osallistuivat seuran paperinkeräystalkoisiin. VaNL -05 VaNL05 F8 on tavoitteellisesti jalkapalloa harrastavien v syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Ajatuksena on edelleen kehittää pelaajien henkilökohtaisia jalkapallotaitoja sekä lisätä innostusta ja halua myös omaehtoiseen harjoitteluun. VaNL05 osallistui kauden aikana 2-3 peliryhmällä oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi myös harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueiden kanssa. Jalkapalloturnauksiin tai harjoitusotteluihin järjestettiin noin kerran kuukaudessa. Pelaajille pyrittiin saamaan heidän oman taitotasonsa mukaisia kehittäviä pelejä. Pojat saivat vielä jonkin verran kokeilla pelaamista eri pelipaikoilla. Pelaajat toimivat vuorollaan joukkueen kapteenina ja pelin aloittajana. VaNL05 harjoitteli talvella kerran viikossa Palloiluhallissa. Kesällä harjoiteltiin Lotilan nurmella ja Saharassa sekä omissa kaupunginosajoukkueissa, joissa pelattiin Roukon nurmikentällä Minisarja sekä Minicup. Joukkue osallistui Piirinsarjaan yhdellä joukkueella. Turnauksissa käytiin Hämeenlinnassa Cumulus sekä Aulanko Cupeissa. Molempiin edellisiin osallistuimme kahdella joukkueella kilpa- sekä haastesarjaan. Näiden lisäksi järjestimme oman ADARA CUPin jossa meillä oli neljä joukkuetta. Osallistuimme myös perinteiselle nappulaleirille, jossa pojat pääsivät ensimmäistä kertaa kotoa yöksi pois.

13 Sivu 13 / 18 VaNL Tytöt VaNL tytöt olivat kaudella , -03, -04 ja -05 syntyneitä tyttöjä. Tytöt harjoittelivat talvikauden palloiluhallissa kerran viikossa sunnuntaisin. Perjantaisin oli käytössä Kärjenniemen koulun sali. Kesä harjoiteltiin tiistaisin Roukon nurmella sekä perjantaisin Lotilassa. Turnauksissa käytiin useassa: talvella ja kesällä Hämeenlinnassa sekä kesällä vielä Ikaalisissa. Kesän suurimpia turnauksia oli kaksipäiväinen Puuhamaa-turnaus sekä oma Billerudkörsnas-tyttöturnaus, joka pelattiin Saharassa. Heinäkuussa pelaajat olivat Napero- sekä Nappulaleirillä. Keskiviikkoisin pelattiin poikia vastaan osallistumalla kahdella Jokeri-joukkueella minisarjaan. Vanhimmat pelaajat pelasivat poikajoukkueissa. Kauden oma päättäjäisreissu tehtiin Turkuun: Suomi Itävalta naisten maaotteluun. Lokakuussa olikin vuorossa Nappulaliigan päättäjäiset, jossa palkittiin useampi tyttöpelaaja: Vuoden tyttö Sara Nieminen Hurjapelaaja Pinja Parkkali Joken pysti Ella Heikkinen leirityttö Ella Heikkinen Jokerien Jokeri minit Maija Tappura Jokerien Jokeri nappulat Janica Andersen Tyttöjen osallistuminen harjoituksiin ja peleihin oli aktiivista. Tästäkin syystä joukkue kasvoi kauden mittaan, saavutti hyviä sijoituksia turnauksissa ja pelasi muutenkin hyvin. Tyttöfutis on iloista tekemistä! Joukkueessa oli monentaitoista pelaajaa, useamman vuoden jo harrastaneita sekä juuri jalkapallo kipinän saaneita. Tästä syystä harjoituksissa pyrittiin keskittymään jalkapallon perusasioihin. Niiden kanssa kellä pallo oli jo hallussa tehtiin vaativampia harjoituksia. Valmennustiimi Joukkueenjohtaja Hanna Heikkinen. Valmentajat: Jarno Jokinen, Patu Mäkelä, Jallu Mäkelä, Riikka-Leena Eerola, Juuso Mäkelä.

14 Sivu 14 / 18 NAPEROT Naperoihin kuului kaudella , -07 sekä -08 syntyneet pelaajat. Kauden aikana harjoiteltiin sunnuntaisin Palloiluhallissa ja kesällä Roukon nurmella tiistaisin. Harjoituskertoja tuli kauden aikana 37. Talvikaudella harjoituksissa oli normaalisti keskimäärin pelaajaa ja kesäkaudella pelaajaa. Heinäkuussa oli Naperoleiri, johon osallistui runsas määrä naperoita. Syyskuun viimeisissä harjoituksissa oli makkaranpaistoa ja suut pistettiin makeiksi karkin voimalla. Lokakuussa oli Nappulaliigan päättäjäiset, jossa palkittiin kauden naperona Julius Jokinen. Koko kauden harjoituksissa jaettiin pelaajat pieniin ryhmiin. Näin saatiin jokaiselle toimintaa koko harjoituksen ajaksi. Nuoremmille tehtiin rasteja, joissa leikin avulla tutustuttiin palloilun saloihin. Kokeneemmille tehtiin vaativampia rasteja, joiden avulla saatiin jokaiselle oman taidon mukaista harjoittelua. Tämän mahdollisti laaja valmentajaporukka, joka oli aktiivisesti mukana koko kauden. Napero-tiimi Jarno Jokinen, Jari-Pekka Mäkelä, Mikko Vuorela, Jussi Alhorinne, Petteri Salminen, Kari-Pekka Ketola, Juha-Pekka Väisänen, Mara Riikonen, Mika Rautio, Janne Sillanpää, Mika Rytkönen, Tapani Tikkala ja Jari Järvinen.

15 Sivu 15 / 18 TULOKSIA Nappulasarja 1. Reipas 2. Arsenal 3. TPS 4. HJK 5. ViiPV 6. Haka Minisarja 1. Ilves 2. Inter 3. MyPa 4. Liverpool 5. Kuusysi 6. ViiPV 7. Jokerit-Messit 8. Jokerit-Ronaldot Nappula-Cup 1. TPS 2. Arsenal Mini-Cup 1. MyPar 2. ViiPV Halliturnaus E -02 E VaNL keltainen 2. KelA 3. Y-Ilves 4. VaNL sininen 5. TPV punainen 6. RaKe 7. KaaPo 8. MuSa 1. TPS 2. JäPS 3. Karhu-Futis 4. Loiske-Musta 5. Y-Ilves 6. VaNL sininen 7. VaNL keltainen 8. Y-Ilves 04 Kevätturnaus E -02 kilpa 1. RiPS 2. VaNL keltainen 3. KaaPo 4. TPV 5. Ilves Alfa 6. FC Kontu sininen E -02 haaste 1. RiPS sininen 2. ViiPV 3. RiPS valkoinen 4. KaaPo 5. FC Kontu valkoinen 6. VaNL sininen 7. Ilves keltainen 8. Y-Ilves

16 E -03 kilpa 1. Ilves-Beta 2. NoPS keltainen 3. Loiske oranssi 4. VaNL keltainen 5. HJS 6. PJK E -03 haaste 1. Ilves vihreä 2. FC Jazz red 3. NoPS valkoinen 4. VaNL sininen 5. Y-Ilves 6. NoPS musta 7. Y-Ilves Loiske musta F -04 osallistuneet joukkueet VaNL sininen VaNL keltainen Y-Ilves Adara Cup , osallistuneet joukkueet Kilpasarja Haastesarja VaNL keltainen VaNL vihreä Kuusysi 05 valkoinen Kuusysi 05 sininen TP-49 04/05 Loiske 05 oranssi PP-70 LeKi 1 VaNL sininen VaNL punainen Kuusysi 05 keltainen Apassit TP-49 04/05 ViiPV LeKi 2

17 Sivu 17 / 18 KAUDEN 2013 PALKITUT NAPPULASARJA 1. Reipas 2. Arsenal 3. TPS MINISARJA 1. Ilves 2. Inter 3. MyPa NAPPULA CUP 1. TPS MINI CUP 1. MyPa Kauden Napero Julius Jokinen Kauden Kultakenkä Kaapo Karvinen Kauden Leiripoika Mikko Laakso Kauden Leirityttö Ella Heikkinen Kauden tulokas Jarno Valtonen Jokerien Jokeri MINI Maija Tappura NAPPULA Janica Andersen Tapsan pokaali Topi Ryttyläinen Sepon pysti Jani Nyman Pekan pokaali Veikka Kaasalainen Marnan patsas Teemu Hytönen Joken pysti Ella Heikkinen Kauden Maalitykki Tuukka Hietamäki Kauden Rehtipelaaja Seeti Salonen Kauden Hurja pelaaja Pinja Parkkali Kauden Maalivahti Niilo Rajala Fair Play palkinto Haka Nappulat Kauden valmentajat MINIT Hannu Heikkinen, Tommi Nelimarkka ja Pasi Ollikka NAPPULAT Jarto Hyökyvaara Vuoden Nappulaliigalainen Jouko Heikkilä Vuoden Valmentaja Jukka-Pekka Mäkelä Vuoden Tyttö Sara Nieminen Vuoden Poika Otto Tikkala

18 Sivu 18 / 18 VALMENTAJAT JA JOJOT 2013 Antti Salminen Ari Tuominen Harri Mikkola Heikki Saarinen Ismo Niemi Ismo Peiponen Janne Rautanen Jari Mäkinen Jari-Pekka Mäkelä Jarno Jokinen Jarno Mäkiselkä Jarto Hyökyvaara Jukka-Pekka Mäkelä Jussi Ahola Jussi Alhorinne Kari-Pekka Ketola Matti Kurikka Miikka Rantanen Mikko Nyman Mikko Piippo Mikko Vuorela Pasi Ollikka Petteri Salminen Rami Motturi Riikka-Leena Eerola Samppa Kartela Timo Karisalmi Kimmo Surkka Valtteri Simola Veikka Valtonen Veli Rajala Tomi Eerola Kai Savijoki Mikko Skaffari Jari Kaasalainen Jonne Hallikas Ari Jussila Ari-Pekka Ryttyläinen Hannu Heikkinen Teemu Tuuri Juuso Mäkelä Hanna Heikkinen Juha-Pekka Väisänen Martti Riikonen Mika Rautio Janne Sillanpää Mika Rytkönen Tapani Tikkala Jari Järvinen

KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1 KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 Yleistä Hallitus Keimolan Kaiku on Länsi-Vantaalla toimiva yleisseura jossa edustettuina lajeina ovat hiihto ja suunnistus, jalkapallo, lentopallo,

Lisätiedot

Tue seuraasi. Bonusta kaikille!

Tue seuraasi. Bonusta kaikille! KAUSIJULKAISU 2015 Tue seuraasi. Bonusta kaikille! Tiedäthän, että voit tukea LeKi-futista 3 prosentin lisäbonuksella tekemällä ostoksia Stadiumilla? Samalla oma henkilökohtainen bonuksesi säilyy. Eli

Lisätiedot

Edustusjoukkue futsal cupissa 3 kierrokselle. Mäntän Valo Ry Maanantai 12. joulukuuta 2011

Edustusjoukkue futsal cupissa 3 kierrokselle. Mäntän Valo Ry Maanantai 12. joulukuuta 2011 Edustusjoukkue futsal cupissa 3 kierrokselle Keväällä futsalin 4 divisioonaan noussut Valo jatkoi syksyllä hyviä otteita futsalin Suomen cupissa pudottamalla 2.divisioonassa pelaavat LeKin ja KaVon. Joukkue

Lisätiedot

Tervetuloa tutustumaan! löydät meidät myös facebookista. KEILAUS HOHTOKEILAUS BAARI BILJARDI SCREEN SAUNA KOKOUSTILAT MINIGOLF

Tervetuloa tutustumaan! löydät meidät myös facebookista. KEILAUS HOHTOKEILAUS BAARI BILJARDI SCREEN SAUNA KOKOUSTILAT MINIGOLF LoPS 2015 Jyvällä tulevaisuudesta TÄYDEN PALVELUN KEILAHALLI LOIMAAN KEILAHALLI OY Kartanomäenkatu 2 B 32200 LOIMAA, p. (02) 721 8988 posti@loimaankeilahalli.fi www.loimaankeilahalli.fi Tervetuloa tutustumaan!

Lisätiedot

LujaLehti 1/2010. Lisää suunnistusta sivuilla 12-13. Halpaa hupia oikealla asenteella. Kaverin kanssa. Loppua ei näy. Kisoissa uusia haasteita

LujaLehti 1/2010. Lisää suunnistusta sivuilla 12-13. Halpaa hupia oikealla asenteella. Kaverin kanssa. Loppua ei näy. Kisoissa uusia haasteita LujaLehti 1/2010 Suunnistuskoulun suunnittelupalaveri (vas.) Kaisa Teerikoski, Kati Yli-Sipilä sekä nuoret ohjaajaat Heidi Savolainen, Janita Matintalo, Janita Jokinen, Riikka Jokinen ja Annika Savolainen.

Lisätiedot

NAPPULALIIGA HAMINAN. Pallo-Kissat. Juniorijalkapalloilun erikoissseura HAMINAN PALLO-KISSAT RY:N SEURALEHTI TOUKOKUU 2015 FIRMALIIGA

NAPPULALIIGA HAMINAN. Pallo-Kissat. Juniorijalkapalloilun erikoissseura HAMINAN PALLO-KISSAT RY:N SEURALEHTI TOUKOKUU 2015 FIRMALIIGA HAMINAN Pallo-Kissat Vuodesta 1950 www.hapk.fi Juniorijalkapalloilun erikoissseura SINETTISEURA 2015 HAMINAN PALLO-KISSAT RY:N SEURALEHTI TOUKOKUU 2015 NAPPULALIIGA Nappulaliiga vuosimallia 2014 Tämän

Lisätiedot

Positiivisuus avoimuus Rohkeus aktiivisuus. toimintakertomus 2009-2010

Positiivisuus avoimuus Rohkeus aktiivisuus. toimintakertomus 2009-2010 Positiivisuus avoimuus Rohkeus aktiivisuus toimintakertomus 2009-2010 Panelian Raikkaan juhlatapahtumissa kävi kauden aikana monenlaisia vieraita JUHLAVIERAITA Juhlavuoden viettäminen käynnistyi jo syyskuussa

Lisätiedot

Kausijulkaisu. www.ebk.fi

Kausijulkaisu. www.ebk.fi Kausijulkaisu 2015 www.ebk.fi Pertti Alaja, omen Palloliiton puheenjohtaja Puheenjohtajan katsaus Tervehdys 75-vuotiaalle EBK:lle! omalaisen jalkapallon nimissä minulla on valtava ilo tervehtiä ja onnitella

Lisätiedot

SUDET - LIIKU HYVÄSSÄ LAUMASSA JALKAPALLOJAOSTO KAUSI

SUDET - LIIKU HYVÄSSÄ LAUMASSA JALKAPALLOJAOSTO KAUSI SUDET - LIIKU HYVÄSSÄ LAUMASSA JALKAPALLOJAOSTO KAUSI 2015 KAUSIJULKAISU 2015 SISÄLLYSLUETTELO Kausijulkaisu 2015 - Jalkapallojaosto 3 Puheenjohtajan tervehdys 4 Ennakkotunnelmat 5 Edustuksen otteluohjelma

Lisätiedot

Sisältää kutsut syyskokouksiin

Sisältää kutsut syyskokouksiin Aurinko Palsta Aurinko golfin jäsen- ja osakaslehti 2 10 Sisältää kutsut syyskokouksiin Kilpailutulokset Tyytyväisyyskyselyn tulokset www.masku.com varaa nyt! Aurinko Golfiin Naantaliin kauden 2011 pelioikeus

Lisätiedot

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2012

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2012 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU www.koips.fi Koips_KAUSIJULKAISU.indd 1 29.3. 13.00 2 Koips_KAUSIJULKAISU.indd 2 29.3. 13.00 Koivukylän Palloseura 1980 Uusi jalkapallokausi on alkanut, talvi on harjoiteltu

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS. (Toimintakertomus)

VUOSIKERTOMUS. (Toimintakertomus) VUOSIKERTOMUS (Toimintakertomus) 1.12.2010-30.11.2011 1 Sisällysluettelo VUOSIKERTOMUS 1 1. Yleistä 3 2. Hallitus ja jaostot 3 3. Henkilöstö 4 4. Yhdistyksen kokoukset ja jäsenistö 4 5. Edusvalvonta ja

Lisätiedot

IIN URHEILIJAT. Urheilijain talo Rysä s. 3 Pesäpallo merkittävä asia Iissä s. 3 Seuran jaostot s. 3 Jäsenmaksuasiaa s. 3

IIN URHEILIJAT. Urheilijain talo Rysä s. 3 Pesäpallo merkittävä asia Iissä s. 3 Seuran jaostot s. 3 Jäsenmaksuasiaa s. 3 IIN URHEILIJAT seuralehti kesä 2014 1 /2014 IIN URHEILIJAT seuralehti kevät 2014 1 http://iinurheilijat.sporttisaitti.com/ Kukat kaikkiin elämänvaiheisiin Sisällys Iin Urheilijat tekee vahvaa (nuoriso)työtä

Lisätiedot

Krista Lähteenmäki pitää Lepuskin maastoista Sivu 14

Krista Lähteenmäki pitää Lepuskin maastoista Sivu 14 LePan kausijulkaisu 2011. Jakelu Leppävaaran alueella 25000 kpl Krista Lähteenmäki pitää Lepuskin maastoista Sivu 14 FC Espoo: Tavoitteena säilyttää sarjapaikka Sivu 11 LePan valmennuslinja päiväkodista

Lisätiedot

VETOLAINEN. Korson Vedon tiedotuslehti 2/2013

VETOLAINEN. Korson Vedon tiedotuslehti 2/2013 VETOLAINEN Korson Vedon tiedotuslehti 2/2013 2 VETOLAINEN 2/2013 Puheenjohtajan palsta Korson Vedon 80. toimintakausi on saatu lämpimän kesän jälkeen käyntiin. Vuosikokous elokuun lopulla valitsi seuralle

Lisätiedot

Sykki 2004-2005 53366_SYKKI_kausijulk.indd 1 6.5.2005 09:40:09

Sykki 2004-2005 53366_SYKKI_kausijulk.indd 1 6.5.2005 09:40:09 Sykki 2004-2005 SYKKI V u o s i j u l k a i s u 2 0 0 4-2 0 0 5 Sykki ry on pelkästään koripalloon keskittyvä urheiluseura. Toiminta alkoi Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun liikunnanopettajien vetämänä

Lisätiedot

KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015. www.koips.fi

KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015. www.koips.fi KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015 www.koips.fi 1980 2015 35 vuotta jalkapalloa Koivukylässä Koivukylän Palloseura kausi 2015 SEURAN PUHEENJOHTAJAN TERVEISET Koivukylän Palloseura viettää

Lisätiedot

Menestyksen kausi 2010

Menestyksen kausi 2010 VUOSIKERTOMUS 2010 Sisällysluettelo Toimitusjohtajan puheenvuoro Moottoriliitto LAJIRYHMÄKATSAUS SML TALOUS LIITTEET LIITTEET Toimitusjohtajan puheenvuoro 3 Valmennus 4 Kerho- ja nuorisotoiminta 6 Suomen

Lisätiedot

Pallo-Pojat Juniorit ry. Toimintalinja

Pallo-Pojat Juniorit ry. Toimintalinja Pallo-Pojat Juniorit ry. Toimintalinja 2 Esipuhe Tämän PPJ:n toimintalinjan keskeisenä tarkoituksena on linjata seuran toimintaa sekä esittää suosituksia joukkueiden harjoitteluun, pelaamiseen ja muuhun

Lisätiedot

SALIBANDYJAOSTO PÄLKÄNEEN LUJA-LUKON SALIBANDYJAOSTON SB LUJAN WWW.SBLUJA.NET

SALIBANDYJAOSTO PÄLKÄNEEN LUJA-LUKON SALIBANDYJAOSTON SB LUJAN WWW.SBLUJA.NET SALIBANDYJAOSTO PÄLKÄNEEN LUJA-LUKON SALIBANDYJAOSTON & SB LUJAN VUOSIKERTOMUS 2012 SISÄLLYS 1 ESIPUHE 2.0 PÄLKÄNEEN LUJA-LUKKO SALIBANDYJAOSTO 2.1 SALIBANDYJAOSTON TOIMINTA 2.2 SALIBANDYJAOSTON KERHOT

Lisätiedot

HALLITUS 11.4.2013 JA VALTUUSTO 28.4.2013

HALLITUS 11.4.2013 JA VALTUUSTO 28.4.2013 VUOSIKERTOMUS 2012 HALLITUS 11.4.2013 JA VALTUUSTO 28.4.2013 VUOSIKERTOMUS 2012 1 YLEISTÄ...3 SISÄLTÖ ALUEELLINEN TOIMINTA... 26 LIITON NIMEÄMÄT HENKILÖT... 50 HALLINTO...5 Valtuusto...6 Liittohallitus...6

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2013 2

VUOSIKERTOMUS 2013 2 2 VUOSIKERTOMUS 2013 HALLINTO Sisällysluettelo Vuosikokous Hallitus KERHOTOIMINTA Jaostot ja niiden vetäjät JAOSTOJEN TOIMINTA SISÄLLYSLUETTELO Edustus SML:ssä ja Liittokokous VMK Juniorit 50cc Jäsenyys

Lisätiedot

Kausijulkaisu. www.ebk.fi

Kausijulkaisu. www.ebk.fi Kausijulkaisu 2014 www.ebk.fi Puheenjohtajan katsaus Iloista jalkapalloa Seurapäivä pidettiin 5.4. Taas saimme kokea, miten hyödyllistä on kokoontua yhteen ja keskustella seuraa koskevista, päivänpolttavista

Lisätiedot

Lapsia, nuoria Suomen huippuyleisurheilijoita ja kuntoilijoita, veteraaneja. KU-58:lla tarjontaa kaikille

Lapsia, nuoria Suomen huippuyleisurheilijoita ja kuntoilijoita, veteraaneja. KU-58:lla tarjontaa kaikille Lapsia, nuoria Suomen huippuyleisurheilijoita ja kuntoilijoita, veteraaneja KU-58:lla tarjontaa kaikille Kenttäurheilijat-58 Toimintakertomus 2014 Sisällysluettelo KU-58 toimintakertomus 2014 2 / 21 Puheenjohtajan

Lisätiedot

www.tuto.fi 2013 Lacrossen Suomenmestarit

www.tuto.fi 2013 Lacrossen Suomenmestarit 1 www.tuto.fi 2013 Lacrossen Suomenmestarit s. 3 Leirikokeus s. 7 Juniorijoukkueet s:t 9-12 Nuorissa on tulevaisuus s. 13 Lämmin ja välittävä ilmapiiri s. 13 Aivot pihalle s. 15 Taitovalmentaja Juuso Malmikare

Lisätiedot

LEISKUL AINEN JOULUPUKKI. Soita ja varaa aika. Korvatunturin punapukuinen. liikkuu Loimaalla! Joulukuu 2008

LEISKUL AINEN JOULUPUKKI. Soita ja varaa aika. Korvatunturin punapukuinen. liikkuu Loimaalla! Joulukuu 2008 u l u LEISKULAINEN o J LEISKUL AINEN Joulukuu 2008 Korvatunturin punapukuinen JOULUPUKKI liikkuu Loimaalla! Soita ja varaa aika. Tilauksia ottaa vastaan Markku Lehtinen 20.12. asti klo 16 18 välisenä aikana

Lisätiedot

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012. 80 vuotta golfia Talissa

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012. 80 vuotta golfia Talissa HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012 80 vuotta golfia Talissa Tali Golf 1 Syyskokous ja henkilövalinnat SYYSKOKOUS Jälleen on yksi golfkesä takana, on aika siirtää katse tulevaan. Menneen kauden tapahtumia

Lisätiedot

T UUL ET. Tawastin. Tawast Golf ry:n jäsenlehti 2/2008

T UUL ET. Tawastin. Tawast Golf ry:n jäsenlehti 2/2008 T UUL ET Tawastin Tawast Golf ry:n jäsenlehti 2/2008 Kausi 2008 Kauden kuuma aihe, fuusio Aulanko Golfin kanssa vai ei, on juuri saanut ratkaisunsa. Tawastin ylimääräinen yhtiökokous on hylännyt esityksen

Lisätiedot

O2-JYVÄSKYLÄ RY SEURAOHJE

O2-JYVÄSKYLÄ RY SEURAOHJE O2-JYVÄSKYLÄ RY SEURAOHJE VERSIO 1.5 Seuraohje_v1_5.doc SIVU 1/25 SISÄLLYSLUETTELO 1 JOHDANTO... 4 2 MIKÄ ON SEURAOPAS... 5 3 TOIMINTA-AJATUS... 6 3.1 Toiminta-ajatus... 6 3.2 Arvot... 6 3.3 Visiot...

Lisätiedot

TGK Kenttäposti TUUSULAN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI. sivu 5. Kisat ja tapahtumat. sivu 16. Juniorit TUUSULAN GOLFKLUBI

TGK Kenttäposti TUUSULAN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI. sivu 5. Kisat ja tapahtumat. sivu 16. Juniorit TUUSULAN GOLFKLUBI TUUSULAN GOLFKLUBI TGK Kenttäposti TUUSULAN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2/2014 sivu 5 sivu 6 sivu 16 sivu 22 Sanna Kervinen Kisat ja tapahtumat Juniorit Linksien lumoa PÄÄKIRJOITUS Tuusulassa 9.11.2014 Mennyt

Lisätiedot