VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY"

Transkriptio

1 VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 ja TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013

2 Sivu 2 / 27 YLEISTA Nappulaliigan toimintakausi 2012 oli työntäyteinen. Toimintaan mukaan saatiin paljon uusia tyttöjä ja poikia. Ilahduttavaa oli myös valmentajien kasvanut joukko. Nappulaliigan perimmäinen tehtävä ja missio on edelleenkin: nuorille lapsille jalkapallon peluun ja ryhmässä toimimisen opettaminen. Tämä toteutui kiitettävästi myös kuluneena vuonna. Kesän kuluessa uusienkin pelaajien taidot kehittyivät, ja tämä huomattiin eri toten loppu kesän pelikierroksilla avatut kotisivut toimivat edelleenkin pääasiallisena tiedonjakokanavana. Sivujen helppo päivitettävyys on edesauttanut joukkueiden informaation jakamista ja ajan tasalla pysymistä. Web-kalenterit ovat olleet ahkerasti käytössä. Jokaisella joukkueella on omat käyttäjätunnukset, joilla he voivat omien joukkueidensa sivuja päivittää. Johtokunnan kotisivuvastaavalla on ollut tehtävänä yleisten osien päivitykset. Lehti-ilmoittelu Valkeakosken Sanomissa on ollut vähäistä. Joitakin urheilussa tapahtuu ilmoituksia on vuoden varrella julkaistu. Paikallislehti koetaan seurassa kuitenkin tärkeänä imagon kannalta. Sen vuoksi aika ajoin yritetään saada toimittajia jutun tekoon milloin mistäkin syystä. Tässä onnistuttiin muutaman kerran vuonna Sähköpostiviestintä ryhmäjakoineen on havaittu hyväksi tavaksi informaation välittämiseen. Tätä tapaa lähes kaikki joukkueet käyttävätkin. Jokaisella joukkueella on tätä nykyä yhteinen joukkuesähköposti, jonne välitetään myös johtokunnasta käsin asioita. Tulevana vuonna tullaan kiinnittämään entistä enemmän huomiota tiedon kulkuun koko seurassa. TALOUS Seuran talous jatkoi samalla toimintaperiaatteella kuin ennenkin. Vuoden taloudellinen tulos oli lievästi negatiivinen (-583,26 euroa). Kustannusten seuranta ja tietoinen karsiminen ovat jatkuneet jo usean vuoden ajan. Pieniä yllätyksiä tuotti mm. vuoden 2011 varustehankintojen laskujen tuleminen toimittajalta vasta kuluneena vuonna. Rahavirrat eivät olleet tasaista läpi vuoden, mutta maksuista kuitenkin selvittiin lähes eräpäivilleen. Ruokon saunan vuokraustoiminta jatkoi toisena täytenä vuotenaan kasvuaan. Käyttöasteessa on kuitenkin vielä kasvunvaraa. Edellisen vuoden tuotto käytettiin keittiönurkkauksen saneeraukseen sekä ilmalämpöpumpun hankintaan syksyllä. Pumppu vei saunan tuoton miinukselle, mutta maksanee itseään takaisin alentuvina sähkölaskuina. Tämä vaikutus nähtäneen vuoden 2013 aikana. Kaupungin rakentama frisbeegolf-rata on tuonut jonkin verran lisäkysyntää. Tosin siitä on aiheutunut ylimääräistä oleskelua saunan alueella ja sitä kautta pientä siivottomuutta. Ei kuitenkaan suureksi haitaksi asti.

3 Sivu 3 / 27 Perinteiset Halli- ja Kevätturnaus järjestettiin jälleen. Halliturnaus ei ollut taloudellisesti mitenkään suuri menestys, mutta Kevätturnaus yllätti positiivisesti siinä mielessä. Neljä paperinkeräystä, Nappulalehden mainosmyynti, sarjapeleissä harjoitettu kioskitoiminta sekä eri avustukset auttoivat pitämään toiminnan edullisena harrastajilleen. AnkanUitto-tapahtumaan osallistuttiin myös vappuna Valkeakosken kanavalla. Arpojen myynti ja kaksi kioskia poikivat kivan lisän joukkueiden omiin toimintoihin. Valmennuskoulutukseen kohdennettiin erityisesti euroja kuluneena vuonna. Valmentajia saatiin hyvin aktivoitua kouluttautumaan aina Eerikkilää myöten. Seuran kirjanpito muutettiin kustannuspaikkakohtaiseksi vuonna Tämän muutoksen toivotaan vaikuttavan siten, että tuloslaskelma antaa seuran toiminnasta ja siinä liikkuvista rahavirroista paremman ja totuudenmukaisemman kuvan. Edustusjoukkueet ovat tehneet omaa varainhankintaan kuka enemmän ja kuka vähemmän. Yllättävän hyvin ne ovat saaneet mainostajia peliasuihinsa suoraa sponsorointia unohtamatta. Vuonna 2012 joukkueet osallistuivat ensi kertaa suurella joukolla piirinsarjoihin eri ikäluokissa. Tästä aiheutui joukkueille suurempia kustannuksia kuin ne osasivat ennakoida. Kaikesta muutoksesta ja kehityksestä huolimatta Nappulaliigan toiminta perustuu puhtaaseen talkoohenkeen eikä palkkoja makseta. JA SENMAKSUT JA JA SENMA A RA Tytöt ja pojat 30 euroa. Jäsenmaksu sisälsi seuran toiminnan lisäksi pääsyn FC Hakan kotipeleihin sekä Suomen Palloliiton Korttelipassin vakuuksineen. Pelaajia Nappulaliigan kaudelle 2012 rekisteröitiin 357, joista tyttöjä 103 ja poikia 254. TOIMINTA-AVUSTUKSET JA LAHJOITUKSET Kivoja yllätyksiä saatiin kokea muutaman yksityislahjoittajan taholta. Matti Pitko täytti 70 vuotta ja valitsi Nappulaliigan lahjarahojensa yhdeksi kohteeksi. Lisäksi Reijo Helenius Vantaalta (entinen valkeakoskelainen) lahjoitti 60-vuotislahjarahoistaan osan Nappulaliigalle. TPV Futiksen järjestämän golf-turnauksen voittorahat saatiin jälleen lahjoituksena Nappulaliigalle. Kiitos tästä kuuluu hyvin pelanneille Jarmo Kujanpäälle ja parilleen. FC Hakan pelissä oli pelattu tulosvetoa hyväntekeväisyyttä varten. Mikko Skaffari oli valinnut Nappulaliigan mahdollisen voittonsa kohteeksi ja luovuttikin voittonsa seuran käyttöön.

4 Sivu 4 / 27 Saadut avustukset ja lahjoitukset Valkeakosken kaupungin perusavustus Reijo Helenius 60 vuotta TPV Futis Golf Matti Pitko 70 vuotta Mikko Skaffari Tulosveto-voitto euroa 600 euroa 500 euroa 435 euroa 432 euroa KILPAILUTOIMINTA Joukkueet ovat laatineet omat toimintakertomukset, jotka hiukan myöhempänä. Sisäiset sarjat toteutettiin jälleen pelaamalla ensin sarjat ja sitten Cup-kierrokset. Sarjoihin osallistui myös joukkueet Viialan Peli-Veikoista. Seuran sisäiset taitokilpailut järjestettiin sekä keväällä että syksyllä. Osallistujia oli keväällä 20 (kaikki poikia) ja syksyllä 13 tyttöä sekä 14 poikaa. Kolme poikaa ylsi piirin pronssimerkkiin. KAUPUNGINOSAJOUKKUEET Kaupunginosajoukkueharjoitukset hoidettiin yhteisharjoituksina etelän ja pohjoisen pelureille erikseen. Tällä tavalla taattiin valmentajien ja pelaajien riittävyys myös lomaaikoina. Talviharjoittelu pienellä porukalla ei oikein sujunut ja pelaajia ohjattiin osallistumaan oman ikäluokkansa edustusjoukkueiden harjoituksiin. Valmentajia toiminnassa oli mukana kaiken kaikkiaan 33. LEIRITOIMINTA Perinteinen Nappulaleiri järjestettiin Kariniemessä heinäkuussa. Leirille osallistuivat Naperot, VaNL04, VaNL03, VaNL02, VANL01 sekä Jokerit ja joitakin osajoukkuepelaajia. Myös Variksia eli Nappulaliigasta uloskasvaneita poikia oli apuohjaajina kahdeksan. Leiripäällikkönä toimi alkuleirillä Jouko Jokke Heikkilä ja lopun Ismo Ipi Peiponen.

5 Sivu 5 / 27 KOULUTUS Fortum-tutor Valeri Popovitch piti valmentajille koulutustilaisuuden Ruokon saunalla ja lukion salilla. Valmentajille pidettiin ennen kauden alkua lisäksi kertaus käytännön asioista. D-valmentajakurssin ensimmäinen osa järjestettiin yhteistyössä FC Haka Junioreiden kanssa. JOHTOKUNTA Nappulaliigan johtokuntaan kaudella 2012 kuuluivat: Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri-taloudenhoitaja Muut johtokunnan jäsenet Jouko Heikkilä Pasi Ollikka Terhi Salonaho-Seppänen Jaana Hiltunen, Vesa Hiltunen, Jarno Jokinen, Timo Karisalmi, Ismo Peiponen ja Valtteri Simola. HUOMIONOSOITUKSET Vuonna 2012 ei jaettu erillisiä huomionosoituksia. VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY Johtokunta

6 Sivu 6 / 27 JOUKKUEIDEN VUOSIKERTOMUKSET VaNL -01 Ympärivuotisesti jalkapalloa harrastavien v syntyneiden poikien ikäkausijoukkue VaNL/01 osallistui kauden aikana kymmeneen oman ikäluokkansa turnaukseen sekä pelasi useita harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueita vastaan. Talvikaudella osallistuttiin Futsalin piirinsarjaan yhdellä joukkueella ja kesäkaudella jalkapallon piirinsarjaan kahdella joukkueella (Liiga- ja Ykkös-tasoille). Pelaajille pyrittiin saamaan heidän oman taitotasonsa mukaisia kehittäviä pelejä. Kauden tavoitteena oli saada pojat sitoutumaan määrätietoiseen harjoitteluun sekä edelleen kehittää pelaajien henkilökohtaisia jalkapallotaitoja sekä lisätä innostusta ja halua omaehtoiseen harjoitteluun. Joukkue harjoitteli kauden aikana Tietotien Lukiolla, Palloiluhallin keinonurmella, Saharan keinonurmella sekä Lotilan nurmella. Pelaajat harjoittelivat lisäksi omissa kaupunginosajoukkueissaan Roukon ja Apian nurmikentillä sekä pelasivat Roukon nurmikentän keskiviikkopeleissä Nappulasarjan - ja Nappulacupin. Joukkueen pelaajat osallistuivat heinäkuun puolessavälissä nelipäiväiselle jalkapalloleirille Kariniemen leirikeskuksessa. Joukkueessa pelasi kauden aikana 21 poikaa. Joukkueen suuresta pelaajamäärästä johtuen turnauksiin osallistuttiin mahdollisuuksien mukaan kahdella peliryhmällä. Alkukauden aikana osallistuttiin Umbro-turnaukseen Pirkkahallissa, HJS-turnaukseen Hämeenlinnassa, Nappulaliigan omiin Halli- ja Kevätturnauksiin, Ensilä-turnaukseen Tampereella sekä Cumulus-turnaukseen Hämeenlinnassa. Kauden päätapahtuma oli juhannuksen alusviikolla Ahvenanmaalle Maarianhaminaan tehty perinteinen kuusipäiväinen Alandia Cup turnausmatka. Turnausmatkasta pojat saivat monta mieliinpainuvaa kokemusta, vaikka turnausmenestystä ei tällä kertaa tullutkaan. Nappulaliigan joukkuemajoitus oli vielä tällä kertaa Holmqvistin mökkikylässä, jonka viereisellä jalkapallokentällä pojat pelasivat aina kun oli muusta toiminnasta vapaata. Joukkue kävi pelien lisäksi uimassa Mariebad-kylpylässä, keilaamassa sekä tutustumassa museolaiva Pommerniin. Syyskaudella osallistuttiin vielä Ensilähaasteturnaukseen Tampereella, Aulanko-Cupiin Hämeenlinnassa sekä Piirinsarjojen päätökseen Karnevaaliturnaukseen Tampereella. Turnauksista tuli mukavasti myös menestystä kun joukkue voitti Futsal-turnauksen Kangasalla, sijoittui hopealle Umbro-turnauksen haastajasarjassa ja Ensilä-turnauksen haastesarjassa sekä pronssille Kevät-turnauksen haastesarjassa. Turnaus- ja piirinsarjaotteluita kertyi kauden aikana melkoisesti eli yhteensä 121 kappaletta. Ottelut olivat pääosin tasaisia pelejä, joista voittoja kertyi 55 kpl, tasapelejä 22 kpl ja tappioita 44 kpl. Pelaajat ottivat osaa VaNL/01:n varainhankintaan osallistumalla Nappulaliigan esipaperinkeräyksiin neljä kertaa kauden aikana.

7 Sivu 7 / 27 VaNL/01 toiminnassa olivat kauden aikana mukana Vikke Ahola, Werneri Hakala, Iiro Inkinen, Riku Kallio, Joonas Karisalmi, Jaakko Lumme, Arttu Mäkelä, Atte Niemi, Luukas Niittyaro, Vihtori Nurminen, Santtu Olander, Juho Peltola, Sampo Sarkaniemi, Oscar Saukkonen, Ville Tossavainen, Antti Tuominen, Ville Tuppurainen, Joonas Viinanen, Olli Viro, Juuso Virta ja Ron Vuorinen. Nappulaliigan kauden 2012 päättäjäisissä palkittiin leiripoikana Antti Tuominen, Marnan patsaalla taitokilpailun voittaja Vikke Ahola, kauden maalitykkinä Santtu Olander, kauden rehtipelaajana Olli Viro, kauden maalivahtina Luukas Niittyaro sekä vuoden poikana Jaakko Lumme. Nappulaliigajakson VaNL/01 joukkueen päättäjäistilaisuus pidettiin Ruokon saunalla Frisbeegolfin ja saunaillan merkeissä. VaNL/01 joukkueen valmentajina toimivat kaudella Timo Karisalmi, Ari Tuominen ja Jussi Ahola sekä joukkueenjohtajana Ismo Niemi.

8 Sivu 8 / 27 VaNL -02 VaNL/02 E10 (VaNa) on tavoitteellisesti jalkapalloa harrastavien v syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Ajatuksena on edelleen kehittää pelaajien henkilökohtaisia jalkapallotaitoja sekä lisätä innostusta ja halua myös omaehtoiseen harjoitteluun. VaNL/02 osallistui kauden aikana 1-2 peliryhmällä oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi myös harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueiden kanssa. Lisäksi kesällä osallistuttiin SPL:n Tampereen piirin E10-sarjaan. Joukkueet jaettiin kahteen ryhmään, kilpa- ja haasteryhmään. Pelaajat saivat vielä jonkin verran kokeilla pelaamista eri pelipaikoilla, mutta pääsääntöisesti he pelasivat valmentajien näkemyksen mukaisilla pelipaikoilla. TOIMINTA Joukkue harjoitteli talvella Palloiluhallissa ja Saharassa sekä kesällä Saharassa, Lotilassa ja omissa kaupunginosajoukkueissaan, joissa pelasivat Roukon nurmikentällä Nappulasarjaa sekä Nappulacupin. Joukkue osallistui vuoden aikana oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueita vastaan. Heinäkuussa leireiltiin jalkapallon merkeissä Nappulaliigan jalkapalloleirillä Kariniemessä. Aktiivisimmilla pelureilla kertyi lähes 80 pelattua peliä kauden aikana. Turnauksissa joukkueet menestyivät hyvin, huipennuksena Kesäkuisen Iiro-Cupin finaali jossa Vanlin Keltaiset ja Siniset ottivat mittaa toisistaan. Myös Viron Tartossa pelattu Hillar Otto Memorial turnaus oli pojille hieno ensikokemus kansainvälisistä kentistä ja vastustajista. TURNAUKSET/LEIRIT Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Länsi-Suomi kilparyhmien kutsuturnaus/rauma Vanl-halliturnaus Palloiluhalli/Valkeakoski VaNa-Cup Palloiluhalli/Valkeakoski HJS-turnaus/Hämeenlinna Hillar Otto Memorial turnaus/tartto Viro Vanl-Kevätturnaus Sahara/Valkeakoski Ensilä Turnaus/Lohja Huimalan Hulinat Turnaus/Espoo Iiro-Cup/Rauma Nelipäiväinen jalkapalloleiri Kariniemessä Pori Cup/Pori Kiertokapula Turnaus/Valkeakoski

9 Sivu 9 / 27 PIIRINSARJA Piirinsarjaan osallistuttiin kahdella joukkueella. Keltainen joukkue osallistui Liigaan ja Sininen joukkue Ykköseen. Kummassakaan sarjassa ei laadittu sarjataulukkoa. Keltaiselle joukkueelle pelejä kertyi 17, joista 14 voittoa, 3 tasapeliä ja tappioita 0. Maalisuhde Siniselle joukkueelle pelejä kertyi 15, 9 voittoa, 3 tasapeliä ja 3 tappiota. Maalisuhde PELAAJAT Toiminnassa kauden 2012 aikana olivat mukana Miska Hallikas, Jaakko Harju, Sasha Hiltunen, Tuukka Hietamäki, Joonas Hyökyvaara, Julius Kilpeläinen, Timi Kivikko, Akseli Korhonen, Mikko Laakso, Eetu Leiri, Jiri Motturi, Aarni Rantaniemi, Arttu Ronkainen, Seeti Salonen, Onni Salvola, Aapo Skaffari, Otto Tikkala, Wiljam Valtonen, Vikke Viitanen, Markus Ylilammi, Tuomas Ala-Juuma. Kauden alkaessa toimintaan mukaan sitoutui 21 poikaa. Yksi poika lopetti syksyllä kauden lopulla. Toimintaan mukaan tuli syksyllä 4 poikaa lisää, koko vahvuuden ollessa kauden lopussa 25 poikaa. Harjoitus/osallistumisaktiivisuus edellisvuoden tapaan koko joukkueella hyvää tasoa. Kärkikymmenikön aktiivisuus oli huippuluokkaa eli yli 95 % ja viidentoista aktiivisimman osallistujan lukemat olivat yli 70 %. Osa pojista osallistui kauden aikana Nappulaliigan järjestämiin taitokilpailuihin joista tuloksena oli yhden pelurin saama pronssinen taitomerkki ja tukku lupaavia tuloksia. Piirin taitokilpailuista saaliina oli kaksi pronssimerkkiä, taitajina Tuukka Hietamäki ja Sasha Hiltunen. Nappulaliigan kauden 2012 päättäjäisissä palkittiin Pekan Pokaalilla Sasha Hiltunen ja vuoden tulokkaan pystillä Eetu Leiri. OHJAAJAT VaNL-02 joukkueen ohjaajina kaudella 2011 toimivat Jonne Hallikas, Janne Rautanen, Jarto Hyökyvaara, Rami Motturi, Vesa Hiltunen, Mikko Skaffari ja Veikka Valtonen.

10 Sivu 10 / 27 VaNL -03 Valkeakosken Nappulaliigan VaNL-03/Pallokoulu on kaikille ympärivuotisesta jalkapallon harrastamisesta kiinnostuneille 2003 syntyneille pojille tarkoitettu ikäkausijoukkue. Ajatuksena on kehittää pelaajien henkilökohtaisia taitoja jalkapallon parissa sekä lisätä innostusta ja halua myös omaehtoiseen harjoitteluun. TOIMINTA Joukkue harjoitteli talvella Palloiluhallissa ja kesällä Saharassa sekä Lotilan nurmella. Pelaajat harjoittelivat kesällä myös omissa kaupunginosajoukkueissaan, joissa pelasivat Roukon nurmikentällä Minisarjan sekä Minicupin. Joukkue osallistui vuoden aikana oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueita vastaan. Lisäksi joukkue oli mukana piirinsarjassa kahdella joukkueella. Heinäkuussa leireiltiin jalkapallon merkeissä Nappulaliigan jalkapalloleirillä Kariniemessä kaksi päivää. Aktiivisimmilla pelureilla kertyi pelejä noin kauden aikana. TURNAUKSET Valkeakosken Nappulaliigan kevätturnaus, Aulanko-cup Hämeenlinnassa, Tigersturnaus Seinäjoella, Katepal-turnaus Lempäälässä, Kiertokapula-turnaus Valkeakoskella sekä turnaus Porissa ja kauden päätteeksi kaksipäiväinen turnaus Vantaalla. Näiden lisäksi käytiin pelaamassa huhtikuussa myös kansainvälinen turnaus Tartossa. Turnauksissa ei joukkueita vielä laitettu paremmuus järjestykseen. Pelit pelattiin Kaikki Pelaa - säännöillä tasaisella peluutuksella ja pojat kokeilivat vielä eri pelipaikkoja. PELAAJAT Toiminnassa kauden 2012 aikana olivat mukana Juuso Mäkiselkä, Jonni Kivinen, Verneri Tamminen, Eemil Rautio, Veikko Salminen, Paavo Nieminen, Jaani Kivivasara, Oiva Laaksonen, Niilo Rajala, Tino Paukku, Samuli Sarvela, Miro Saarinen, Juuso Ollenberg, Johannes Kesola, Santeri Surkka, Eetu Skaffari, Elias Kosonen, Juuso Kartela, Joona Savijoki, Eero Laakso, Niilo-Eemeli Pulla ja Veikka Kaasalainen. Harjoitus/osallistumisaktiivisuus oli huippuluokkaa ja harjoituksissa olikin aina paikalla noin poikaa. Kesän aikana aktiivisimmat pelurit esiintyivät maskottipelaajina/tulevina Tehtiksen taistelijoina Hakan kotipeleissä ja sen lisäksi osa pojista toimi innokkaina pallopoikina Pallo-Seppojen kotiotteluissa. TAUSTAT VaNL-03 joukkueen ohjaajina/valmentajina kaudella 2012 toimivat Samppa Kartela, Kimmo Surkka, Heikki Saarinen, Kai Savijoki ja Jarno Mäkiselkä.

11 Sivu 11 / 27 VaNL poikaa ja 3 valmentajaa. Poikia Valkeakoskelta, Akaasta ja Pälkäneeltä. HARJOITUKSET VaNL04 harjoitteli talvella kerran viikossa palloiluhallissa. Harjoituksiin osallistui n 10 pelaajaa keskimäärin. Kesällä harjoittelimme kaksi kertaa viikossa Saharan tekonurmella, noin suunnilleen samalla aktiivisuudella. Kesällä oli pari kertaa mukana myös erillinen juoksuvalmentaja. PELIT JA TURNAUKSET Kevät-cuppi Myllykoskella Sininen joukkue kävi pelaamassa Myllykoskella aurinkoisessa säässä Kevät-cup turnauksessa. Ensimmäisessä ottelussa oli vastassa TiPS mustat. Tasainen ottelu päättyi lukemiin 3-3. VaNLin maalit tekivät: Arul kahdesti ja Konsta kerran. Toinen ottelu oli VJS punaista vastaan. VJS lopulta voitti koko turnauksen, mutta helpolla ei VaNL kaatunut. Loppunumerot olivat 7-6 VJS:lle. VaNL:in maalit tekivät: Arul x4,simo ja Konsta. Kolmannessa ottelussa kohdattiin HPS Helsingistä. Kahden maalin tappioasemasta noustiin lopulta 3-3 tasapeliin Konstan, Eetun ja Villen maaleilla. Kahdella tasurilla ja yhdellä tappiolla päädyimme pelaamaan sijoista 5-6. Vastaan tuli TiPS vihreät. Ville, Simo ja Arul maalasivat VaNL:lle ja kun TiPS ei onnistunut kuin kerran, tuli VaNL:in sijoitukseksi turnauksessa viides sija. Särkänniemi-cup Tampere Keltainen joukkue kävi Tampereella Särkänniemi-cupissa hakemassa kolmesta ottelusta kolme voittoa. Kaupin nurmella ensimmäiseksi "uhriksi" joutui Ilveksen musta joukkue. Jani iski neljästi, Topi kahdesti ja Ville kerran. Ilveskin sai kolme osumaa aikaiseksi ja näin loppunumeroiksi 7-3. Toisessa pelissä vastassa oli Ilveksen vihreä joukkue. Ottelu oli todella tiukka ja hyvätasoinen. Jani kolmella maalilla ja Veeti hyvillä torjunnoilla takasivat VaNL:lle 3-2 voiton. Viimeisessä pelissä TPV punainen joutui nöyrtymään 7-2 lukemin. Tuomas aloitti ja lopetti maalinteon ja siinä välissä Topi, Joel ja Jani toimittivat palloa TPV:n verkkoon. Jani osui taas kolmesti. Tsempparina palkittiin Roope Jokio. Sijoitusotteluita ei Tampereella pelattu. Katepal-turnaus 18.8 Lempäälässä Hakkarin kentällä pelattiin aurinkoisessa säässä. Toinen joukkue pelasi 03-ikäluokassa ja toinen 04-ikä luokassa. 03-sarja tulokset: VaNL - LeKi 6 2, VaNL - TPV 1 5, VaNL - PJS 5 2, VaNL - NJS 2 3, VaNL - PaiHa sarjan tulokset: VaNL - PK , VaNL - LeKi valk 2 3, VaNL - RiPS 1 3, VaNL - NJS 3 1, VaNL - LeKi musta 4-4.

12 Sivu 12 / 27 Aulanko Cup Hämeenlinnassa Nythän on niin, että missä VaNL04 pelasi, niin siellä aurinko paistoi. Turnauksessa olimme mukana kahdella joukkueella liiga- ja 1.div-sarjoissa. Hienoja pelejä, hienoja tuloksia ja hienoa kannustusta vanhemmilta. Tsemppareina palkittiin Aaron ja Lasse (1.div) sekä Tuomas ja Tiitus (liiga). 1.div tulokset: VaNL - HJS east valk 5 1, VaNL - FJK 6 0, VaNL - HJS east sin 11 1, VaNL - HJS west sin 3 2, VaNL - HJS east valk 1 3, VaNL - TPV pun/valk 3 1. Liiga tulokset: VaNL - TPV 3 2, VaNL - JäPS 0 0, VaNL - Ilves B 7-4, VaNL - HyPS 4 0, VaNL - JJK 3 1, VaNL - Ilves A 0 3. Huyndai-turnaus Jyväskylässä Hipposhallissa pelattiin kahdessa sarjassa. Haastejoukkuetta taisi hieman jännittää aluksi. Ilvestä vastaan pelasimme 1-1 mutta Jazz Porista pääsi yllättämään 3-0. Sitten tahti muuttui ja JJK kärsi 4-2 tappion ja MP kaatui lukemin 6-1 Kilpajoukkuetta ei jännittänyt. Ilves kaatui 9-2, turnauksen tasaisimmassa ottelussa Jazz hävisi 4-3, JJK 8-4 ja lopuksi MP 8-0. Umbro-turnaus Tampereella Kolme ottelua F9-liigassa, joista jokaiseen muodostettiin oma joukkue. TPV Väkkärille hävisimme 8-0. NJS voitettiin 6-1 ja TPV Vikkelät peli päättyi 1-1 lukemiin. Tsempparina palkittiin Joel Järvinen. PIIRINSARJAT Kesän piirinsarjat pelattiin kahdella joukkueella. Keltainen joukkue selvisi urakastaan ilman tappioita. Otteluita oli 16 joista tuli 14 voittoa ja kaksi tasapeliä. Maaleja keltaiset tekivät yhteensä 160 ja omaan päähän pääsi 28 maalia. Sinisten pelit olivat hieman tasaisempia. Sinisilläkin oli 16 ottelua joista tuli 9 voittoa, yksi tasapeli ja 6 tappiota. Maaleja siniset tekivät 96 ja omiin meni 55 maalia. Tulokset ovat hienot, mutta vielä hienompaa on se että kaikki pelaajat onnistuvat peleissä. HARJOITUSPELIT YM. Edellä mainittujen turnausten ja piirinsarjojen lisäksi pelasimme runsaasti harjoitusotteluita ja osallistuimme myös LeKin järjestämiin minifutsal-turnauksiin. TAUSTARYHMÄ VaNL04:n valmentajina kaudella 2012 toimivat Jari Mäkinen, Harri Mikkola ja Pasi Ollikka. Pelaajien vanhemmista saatiin myös apua valmennukseen tilanteen niin vaatiessa. Vanhemmat toimivat myös aktiivisesti joukkueen varainhankinnassa järjestäen mm sukkamyyntiä, myyjäiset ym. Sekä tietysti osallistuivat seuran paperinkeräystalkoisiin. Joukkueelle hankittiin pääosin sponsorituloin tällä kaudella pelikassit, pelipaidat ym varusteita.

13 Sivu 13 / 27 JOKERIT Jokeri tytöt olivat kaudella 2012: -01, -02, -03 ja -04 syntyneitä tyttöjä. Tytöt harjoittelivat talvikauden tietotien lukiolla kerran viikossa sunnuntaisin. Lukiolla kävi harjoituksissa pelaajaa joka viikko. Kesä harjoiteltiin sunnuntaisin Saharan kentällä sekä useana tiistaina Roukon nurmella. Keskiviikkoisin pelattiin paikallis sarjaa poikia vastaan, maaliero venyi useassa pelissä isoksi, mutta kauden mittaan tyttöjen pelaaminen parantui huomattavasti myös keskiviikko sarjassa. Kesäkuussa osallistuttiin -01/-02 kahdella joukkueella Iittalan turnaukseen, jossa saatiin hyviä pelejä lähikuntien joukkueita vastaan. Kuun lopussa osallistuttiin Hämeenlinnan pumpuli-turnaukseen vanhempien ja nuorempien sarjaan saaden hyviä ja tasaisia pelejä. Heinäkuun alussa nuoremmat osallistuivat yhden päivän nappulaleirille ja vanhemmat tytöt olivat 3 yötä leirillä. Leiri kasvatti hyvin yhteishenkeä ja myös siellä saatiin hyviä pelillisiä oppeja lisää. Elokuussa oli Kangasalan turnauksen vuoro, siellä Valkeakosken nappulaliiga oli edustettuna 4 joukkueella, 2 vanhemmissa sekä 2 nuoremmissa. Nuoremmat nappasivat kaksoisvoiton ja myös vanhempien tyttöjen loppuottelussa pelasi VaNL toinen joukkue! Syyskuussa osallistuivat vanhemmat tytöt Janakkalan turnaukseen, pelaten hyviä pelejä myös siellä. Syyskuun ohjelmaan kuului myös nappula cupiin osallistumiset. Kuun lopussa pelattiin äidit vs tyttäret peli Roukon hiekalla, oli siinä kentällä vilskettä kun samaan aikaan oli kentällä yli 70 pelaajaa. Jatkot olivat Hakapirtillä, jossa syötiin, saunottiin sekä laulettiin karaokea. Lokakuussa olikin vuorossa nappulaliigan päättäjäiset jossa palkittiin useampi tyttöpelaaja: Vuoden tyttö: Henni Lahtinen, hurjapelaaja: Venla Vikman, Joken pysti: Tiiu- Tuulia Pesonen, leirityttö: Emilia Hyppönen, jokerien jokeri minit Olivia Jokinen ja jokerien jokeri nappulat Emma Mäkelä. Koko joukkue palkittiin Fair play-pokaalilla rehdistä asenteesta! Kauden mittaan jokeri porukka kasvoi hyvin, alussa oli noin 20 pelaajaa ja kauden lopussa oli jo 60 innokasta tyttöä mukana. Tyttöjen iso innokas ydinporukka kävi aktiivisesti harjoituksissa ja monella tytöllä olikin nähtävissä kehitystä kauden mittaan. Joukkueessa oli monentaitoista pelaajaa, useamman vuoden jo harrastaneita sekä juuri jalkapallo kipinän saaneita. Tästä syystä harjoituksissa pyrittiin keskittymään jalkapallon perusasioihin, ja niiden kanssa kellä se oli jo hallussa tehtiin vaativampia harjoituksia. Kauden mittaan oli selvästi nähtävissä tyttö futiksen elävän kasvun aikaa, joka on myös toivottavaa tuleville kausille. Tästä hyvänä merkkinä usean -01 syntyneen tytön siirtyminen Hakaan. Jokeri valmennus tiimi 2012: Jarno Jokinen, Jukka-Pekka Mäkelä, Jari-Pekka Mäkelä, Riikka-Leena Eerola sekä Petteri Vuorio.

14 Sivu 14 / 27 NAPEROT Naperoihin kuului kaudella 2012: -05, -06, -07 sekä -08 syntyneet pelaajat. Talvikausi harjoiteltiin palloiluhallissa, harjoituksissa oli normaalisti n pelaajaa. Kesäkausi harjoiteltiin Roukon nurmella tiistaisin, harjoituskertoja tuli kesän aikana 16 ja niihin osallistuttiin 1163 kertaa eli keskimäärin 73 pelaajaa/ harjoitus! Heinäkuussa oli naperoleiri, johon osallistui runsas määrä naperoita. Syyskuun viimeisissä harjoituksissa oli makkaran paistoa sekä suut pistettiin makeiksi karkin voimalla. Lokakuussa oli nappulaliigan päättäjäiset, jossa palkittiin kauden napero: Aku Mäkelä. Koko kauden harjoituksissa jaettiin pelaajat pieniin ryhmiin, näin saatiin jokaiselle toimintaa koko harjoituksen ajaksi. Nuoremmille tehtiin rasteja, joissa leikin avulla tutustuttiin palloilun saloihin ja jo kokeneemmille tehtiin vaativampia rasteja, joiden avulla saatiin jokaiselle oman taidon mukaista harjoittelua. Tämän mahdollisti laaja valmentaja porukka, joka oli aktiivisesti mukana koko kauden. Napero tiimi 2012: Jarno Jokinen, Jukka-Pekka Mäkelä, Jari-Pekka Mäkelä, Mikko Vuorela, Valtteri Simola, Jussi Alhonrinne, Matti Kurikka, Antti Salminen, Petteri Salminen, Kari-Pekka Ketola, Juha-Pekka Väisänen, Miikka Rantanen.

15 Sivu 15 / 27 TULOKSIA Nappulasarja 1. Haka 2. ViiPV 3. Arsenal 4. TPS 5. HJK 6. Jokerit Minisarja 1. Inter 2. Liverpool 3. Kuusysi 4. Ilves 5. ViiPV 6. Jokerit Nappula-Cup 1. TPS 2. ViiPV Mini-Cup 1. Inter 2. Liverpool Halliturnaus E -01 E TPV 2. VJS 3. VaNL keltainen 4. NJS musta 5. Ilves 6. NJS sininen 7. Y-Ilves 8. VaNL sininen 1. VaNL keltainen 2. HyPS 3. KaaPo 4. Pallo-Iirot 5. VJS 6. VaNL sininen 7. FC Ulvila 8. FC Jazz Kevätturnaus E -01 kilpa 1. TPV 2. NJS musta 3. WJK valkoinen 4. TKT sininen 5. KyIF 6. Haka -00 haaste 7. VaNL keltainen 8. TPV -02 E -01 haaste 1. NJS sininen 2. WJK sininen 3. VaNL sininen 4. TPV punainen 5. Loiske 6. TPV valkoinen 7. HJS Barcelona 8. TKT harmaa

16 Sivu 16 / 27 E -02 kilpa 1. Ilves 2. RiPS sininen 3. KelA 4. KaaPo 5. VaNL keltainen 6. TP VaNl sininen 8. FC Kontu sininen E -02 haaste 1. Ilves keltainen 2. JanPa 3. TPV valkoinen 4. KaaPo 5. Y-Ilves 6. RiPS valkoinen 7. ToVe 8. FC Kontu valkoinen 9. TP FJK F -03 osallistuneet joukkueet FC RP FC Jazz VaNL sininen Loiske musta KyIF sininen VaNL keltainen TPV NoPS HyPS KyiF valkoinen FC Jazz red Loiske Oranssi

17 Sivu 17 / 27 KAUDEN 2012 PALKITUT NAPPULASARJA 1. Haka 2. ViiPV 3. Arsenal MINISARJA 1. Inter 2. Liverpool 3. Kuusysi NAPPULA CUP 1. TPS MINI CUP 1. Inter Kauden Napero Aku Mäkelä Kauden Kultakenkä Eetu Rahunen Kauden Leiripoika Antti Tuominen Kauden Leirityttö Emilia Hyppönen Kauden tulokas Eetu Leiri Jokerien Jokeri MINI Olivia Jokinen NAPPULA Emma Mäkelä Tapsan pokaali Santeri Surkka Sepon pysti Veikka Kaasalainen Pekan pokaali Sasha Hiltunen Marnan patsas Vikke Ahola Joken pysti Tiiu Pesonen Kauden Maalitykki Santtu Olander Kauden Rehtipelaaja Olli Viro Kauden Hurja pelaaja Venla Wikman Kauden Maalivahti Luukas Niittyaro Fair Play palkinto Jokerit Kauden valmentajat MINIT Samppa Kartela, Kimmo Surkka NAPPULAT Jussi Ahola Vuoden Nappulaliigalainen Valtteri Simola Vuoden Valmentaja Timo Karisalmi Vuoden Tyttö Henni Lahtinen Vuoden Poika Jaakko Lumme

18 Sivu 18 / 27 VALMENTAJAT JA JOJOT 2012 Antti Salminen Ari Tuominen Harri Mikkola Heikki Saarinen Ismo Niemi Ismo Peiponen Janne Rautanen Jari Mäkinen Jari-Pekka Mäkelä Jarno Jokinen Jarno Mäkiselkä Jarto Hyökyvaara Jukka-Pekka Mäkelä Jussi Ahola Jussi Alhorinne Kari-Pekka Ketola Matti Kurikka Miikka Rantanen Mikko Nyman Mikko Piippo Mikko Vuorela Pasi Ollikka Petteri Salminen Petteri Vuorio Rami Motturi Riikka-Leena Eerola Samppa Kartela Timo Karisalmi Kimmo Surkka Valtteri Simola Veikka Valtonen Veli Rajala Vesa Hiltunen Juha-Pekka Väisänen Kai Savijoki Mikko Skaffari Jari Kaasalainen

19 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Sivu 19 / 27 YLEISTÄ Valkeakosken Nappulaliiga keskittyy toteuttamaan jo vuonna 1960 perustamiskokouksessa laadittua toimintastrategiaansa: lasten opettaminen jalkapallon aakkosissa, lähinnä henkilökohtaisten taitojen lisäämiseksi. Kasvatukselliset näkökohdat kuitenkin muodostavat seuran päätehtävän: lapsia opetetaan tulemaan toimeen toistensa kanssa ja sopeutumaan joukkueen jäseniksi sekä kannustetaan itsenäiseen ja jatkuvaan toimintaan. Yhteistyötä muiden lajien seurojen kanssa jatketaan ja kehitetään edelleen. Nappulaliiga pyrkii olemaan mukana paikallisissa yhteistyökuvioissa jo suunnitteluvaiheessa antamassa oman kokemuksensa yhteiseen käyttöön. Innokkaita ja pyyteettömään seuratoimintaan motivoituneita henkilöitä yritetään löytää ja saada mukaan. Seuran toiminnan jatkuva kehittäminen vaatii uusia ideoita ja monesti myös uutta energiaa, joita molempia uudet aktiivit usein tuovat tullessaan. Nappulaliiga ei halua kangistua kaavoihinsa vaan on avoin uusille tuulille. TALOUS Talouden kulmakivet ovat vuosien saatossa hioutuneet pysyviksi toimintamuodoiksi: pääasiallista varainhankintaa ovat edelleen paperinkeräys (4 kertaa/vuosi), keväällä ilmestyvä Nappulalehti sekä kaksi kolme kertaa vuodessa järjestettävät omat turnaukset. Turnausten suunnittelu ja ilmoittelu aloitetaan jo vuoden 2012 syksyllä, jotta varmistetaan kenttävaraukset, riittävä osanotto turnauksiin eikä niitä tarvitsisi perua viime tipassa. Paikkakunnalla jo perinteeksi muodostuneessa vapputapahtumassa AnkanUiton SMkisoissa olemme mukana kymmenen muun paikallisen lapsi- ja nuorisourheilutyötä tekevän seuran kanssa. Tätä tapahtumaa ja sen oheistoimintoja pyritään kehittämään edelleen niin, että osallistuvat seurat saavat siitä mahdollisimman paljon taloudellista hyötyä ja arvokkaita pelimerkkejä seurojen toimintaan. Kioskitoimintaa jatketaan seuran sisäisissä sarjapelitapahtumissa.

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sivu 2 / 18 YLEISTA Nappulaliigan toimintakausi 2013 oli täynnä toimintaa ja perinteisiä tapahtumia. Toimintaan mukaan saatiin paljon uusia tyttöjä

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2012

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2012 VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 ja TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2012 2 / 21 TOIMINTAKERTOMUS 2011 YLEISTÄ Toimintakausi 2011 oli juhlavuoden jälkeen lähes normaalia. Toiminnassa

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009 TOIMINTAKERTOMUS 2009 YLEISTÄ Toimintakausi 2009 oli edellisten vuosien tapaan Nappulaliigalla työntäyteinen. Toiminnassa oli mukana myös paljon

Lisätiedot

03-pojat Otteluhistoria

03-pojat Otteluhistoria 03-pojat Otteluhistoria 2016. IKU-CUP Ikaalinen 20-21.8. La 20.8. Haka-Ilves, 1-0. (Nile). Haka-APU, 3-1. (Elias K 2 ja Nile). Haka-FC Ulvila, 3-1. (Jere, Valto ja Ville). Su 21.8. Haka-Karhufutis, 0-7.

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 ja TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 TOIMINTAKERTOMUS 2010 SEURAN 50. TOIMINTAVUOSI ELI JUHLAN AIHETTA Valkeakosken Nappulaliiga ry:n perustamisasiakirjat

Lisätiedot

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ]

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ] Testialue [pt_view id= 68411ed84d ] Pe 4.9 Aika Ottelu Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos 14:00 1 Tehtis Haka JJK 3-0 (2-0) 14:00 2 Sahara TKT HPS 1-1 (0-0) 15:00 3 Tehtis Ilves GrIFK 1-1 (0-0) 15:00

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2005 TOIMINTAKERTOMUS 2005 YLEISTÄ Toimintakausi 2005 oli Nappulaliigalla perinteisen työntäyteinen, toiminnassa oli mukana jälleen paljon uusia poikia

Lisätiedot

Ottelut ja turnaukset 2012

Ottelut ja turnaukset 2012 Ottelut ja turnaukset 2012 Viikkari-turnaus 28-29.4 FC Loviisa HooGee Haukat Harmaa (4 0) Tups Musta FC Loviisa (2 0) FC Loviisa FC Honka United Musta (3 0) Tups Musta FC Loviisa (8 2) HooGee Haukat Valkoinen

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Toimintakausi 2006 oli Nappulaliigalla työntäyteinen. Toiminnassa oli mukana jälleen paljon uusia poikia ja tyttöjä,

Lisätiedot

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012 HooGee Tiikerit 2004 Vanhempainilta 11.4. 2012 Kevään toiminta Treenejä: Tiistaisin Myntinsyrjässä ja Niittykummussa huhtikuun loppuun La 10-11 Matinkylän uudella tekonurmella Toukokuun alusta to klo 17/17.30-18.30

Lisätiedot

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 FC Haka junioreiden C15 pojat voitti Futsalin piirinmestaruuden 20.3.2016 Pirkkahallissa pelatussa lopputurnauksessa, johon osallistui alkusarjan neljä parasta

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Katsaus kuluneeseen kesäkauteen / Valmentajat Maksut & Varainkeruu 2012 / Merja Maksut & Varainkeruu 2013 / Merja Tavoite, Haaste ja Harraste joukkueet / Anton Toimintamalli

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2007 TOIMINTAKERTOMUS 2007 YLEISTÄ Toimintakausi 2007 oli jälleen kerran Nappulaliigalla työntäyteinen. Toiminnassa oli mukana jälleen paljon uusia

Lisätiedot

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto Kaikki 07 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita perustettavaan ikäluokkaan mukaan.

Lisätiedot

HYUNDAI TURNAUS 2014 HYUNDAI TURNAUS 2014. Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014

HYUNDAI TURNAUS 2014 HYUNDAI TURNAUS 2014. Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014 HYUNDAI TURNAUS 2014 1 HYUNDAI TURNAUS 2014 Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014 2 HYUNDAI TURNAUS 2014 TURNAUSJÄRJESTÄJIEN TERVEISET Puotinkylän Voimistelu- ja Urheiluseura Valtissa

Lisätiedot

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 VALTTI CUP 2015 Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 2 VALTTI CUP 2015 VALTTI CUP 2015 3 TERVETULOA VALTTI CUP 2015 -tapahtumaan Pojat 2003 on Valtin yksi suurimmista ikäkausijoukkueista,

Lisätiedot

KARNEVAALITURNAUS 2012

KARNEVAALITURNAUS 2012 KARNEVAALITURNAUS 2012 Kaupin urheilupuisto, Tampere 08.09. E11 pojat Liiga ja Ykkönen E-tytöt Liiga ja Ykkönen F7-pojat ja F-tytöt 09.09. E10 pojat Liiga ja Ykkönen F9 pojat Liiga ja Ykkönen F8 pojat

Lisätiedot

MUUTOS KENTTÄJÄRJESTYKSESSÄ! Gn 10 pojat ottelutulokset, 5v5, 2x15min

MUUTOS KENTTÄJÄRJESTYKSESSÄ! Gn 10 pojat ottelutulokset, 5v5, 2x15min Tulospalvelu sarjoittain Valitse katsottava sarja IKU CUP TULOSPALVELUN alta. Muista myös Pallotutka ja Ponnautusskaba! Rasti auki molempina päivinä klo 11-16 kentän '4 LVI-Talo Kannosto' järven puoleisessa

Lisätiedot

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015 1.Valmentajat : Ari Isomäki isomaki.ari@gmail.com Tiistaisin ja joskus sunnuntaisin Magnus Sundman Magnus.Sundman@hotmail.fi(vastuuvalmentaja) Tiistai ja joskus sunnuntaisin(huhtikuuhun asti) Aki Räsänen

Lisätiedot

ILVES En02 POJAT

ILVES En02 POJAT ILVES En02 POJAT 2011-2012 1.11.2011 Päivitetty 19.1.2012 ILVES En02 49 pelaajaa Numerot 24 pelaaja Värit 25 pelaajaa Toimihenkilöt Ilves En02 vastuujoukkueenjohtaja (1 kpl) Hannu Porentola Numerot joukkueenjohtajat

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011 Tervarit-j Juventus 04 Vanhempain palaveri 3.11.2011 Asialista Mennyt kausi Yhteenveto kuluneesta kaudesta Tulevan kauden suunnitelmat Harjoittelu Päätapahtumat Varustehankinnat Budjetti, varainkeruu Keskustelua,

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Toimintamalli syksystä 2012 eteenpäin / Merja Toimihenkilö valinnat talvikausi 2012-2013 / Merja Maksut & Varainkeruu 2013 / Merja Talvisarjat / Merja Muut asiat / Kaikki Tarvittavat

Lisätiedot

Tikkakosken Tikka ry 2015

Tikkakosken Tikka ry 2015 22.6.2015 RINGETEN G-JOUKKUEEN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2014 2015 Tikkakosken Tikan G-ringettejoukkueen toiminta oli suunnattu liikunnasta, ringetestä ja joukkuepelistä kiinnostuneille vuonna 2007 ja

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS CUP CHAMPIONS CUP 2 16 6.2.2016 Champions Cup 2016 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kotijoukkue pelaa puffetin puoleisessa päädyssä ja vierasjoukkue

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja 1. Yleista joukkueenjohtamisesta - Joukkueenjohtajan valitsee vanhempainkokous, jonka vahvistaa juniorijaosto. Joukkueenjohtajia voi olla myos useampia - Joukkueenjohtaja

Lisätiedot

Vanhempainilta 20.4.2015

Vanhempainilta 20.4.2015 Vanhempainilta 20.4.2015 Perustettu 2006 FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin nuoremmat ikäluokat isoja Yhteensä noin 500 pelaaja Visio 2017: Iloista

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Katsaus kuluneeseen talvikauteen / Valmentajat Kesäkausi 2013 / Valmentajat Toimihenkilöt kesäkausi 2013 / Merja Kesäkauden kotipeli kenttien teko / Merja Kesän jalkapallo

Lisätiedot

Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA

Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA 5.9.2017 Yleistä P07 joukkueen valmennuksesta Tällä hetkellä poikia on mukana 66kpl. Valmentajia 10 (11) + Samu tulossa mukaan kilparyhmän valmentajaksi Syyskierroksen

Lisätiedot

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 Jokelan Kisa B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 20.10.2013 Kausi 2014 AIHE: JoKi B- Pojat infotilaisuus AIKA: 24.10.2013, Kello 19.00 PAIKKA: Kisan Maja ( Ridasjärventie 137, 05400 JOKELA)

Lisätiedot

Vanhempainilta 3.5.2016

Vanhempainilta 3.5.2016 Vanhempainilta 3.5.2016 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. P02 Ikäluokan. Toimintasuunnitelma kaudella 2013

Koivukylän Palloseura ry. P02 Ikäluokan. Toimintasuunnitelma kaudella 2013 Koivukylän Palloseura ry P02 Ikäluokan Toimintasuunnitelma kaudella 2013 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2012 31.10.2013. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtajat :Sanna Heikurinen, Terhi Perkiö

Lisätiedot

Joukkueenjohtaja. Hoitaa varuste- ja muut hankinnat yhdessä ennalta sovitun varustevastaavan kanssa

Joukkueenjohtaja. Hoitaa varuste- ja muut hankinnat yhdessä ennalta sovitun varustevastaavan kanssa Joukkueenjohtaja Vanhempien ehdottama ja seuran hyväksymä Järjestää kauden aikana vähintään kaksi vanhempainiltaa: 1. Kauden alussa laaditaan budjetti yhdessä rahastonhoitajan kanssa, hyväksytetään se

Lisätiedot

FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma Sivu 1 / 7

FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma Sivu 1 / 7 FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma 2015-2016 Sivu 1 / 7 SISÄLLYSLUETTELO 1 Yleistä...2 2 Strategia...2 3 Harjoittelu...3 4 Pelaaminen...3 5 Talous...4 6 Tiedotus...5 7 Kasvatus...5 8 Seurayhteistyö...5

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA?

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? tiistai 30. kesäkuuta 2015 Sisällysluettelo Saatteeksi... 1 Pelaajanpolku... 2 Tyrvisliiga... 2 Ikäkausijoukkueet... 4 F-9... 4 E-10 (pojat/tytöt)...

Lisätiedot

Ilves esitteestä 2012 voit lukea junioriedustusjoukkuetoiminnasta:

Ilves esitteestä 2012 voit lukea junioriedustusjoukkuetoiminnasta: ILVEKSEN HUIPPUPELAAJAN POLKU ILVEKSEN TAITOKOULUJEN JA JUNIORIEDUSTUSJOUKKUEIDEN MUODOSTAMINEN 2012 (2006 2004 syntyneet) HALUATKO SINÄ MUKAAN? Ilves käynnistää jälleen syksyllä 2012 F7 ikäluokassa (vuonna

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot

TPV:n pelaajan polku. Click to add text

TPV:n pelaajan polku. Click to add text TPV:n pelaajan polku Click to add text Pelaajan polku Pelaajan polku TPV:ssä käsittää kolme osakokonaisuutta. Suuri osa pelaajista aloittaa TPV-uransa kaupunginosatoiminnasta, josta kilpailullisempaan

Lisätiedot

Vanhempainilta

Vanhempainilta Vanhempainilta 24.4.2017 Agenda O Päättyvän kauden yhteenveto: urheilullinen ja taloudellinen O Kauden päättävä HFT-turnaus Hämeenlinna 7.5. O Kesäkauden harjoittelu O Kauden 2017-18 suunnitelmat O Joukkueen

Lisätiedot

JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO

JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO LOKAKUU Vanhempainilta 1. Toimintasuunnitelma joukkueelle Budjetti Taitokisailmoittautumiset Hallitalkoot SYYSKUU Talviliigan maksujen eräpäivä Vuoden palkittavat Seuran taitokisat

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Tervetuloa idylliseen Porvooseen nauttimaan hienosta jalkapallosta! Aika ja

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP 14.11.2015

CHAMPIONS CUP 14.11.2015 CHAMPIONS CUP 2 15 14.11.2015 Champions Cup 2015 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kukin joukkue pelaa kolme alkusarjan peliä, voitosta saa kolme

Lisätiedot

1 / 7 22.4.2008 20:18

1 / 7 22.4.2008 20:18 1 / 7 22.4.2008 20:18 Etusivu >> Joukkueet >> Joukkuesivusto :: Miesten joukkue :: Harjoitusvuorot Etusivu Seuran esittely Koulutus Joukkueet Sinettiseura-asiat Tapahtumakalenteri Julkaisut > Joukkuesivusto

Lisätiedot

Vuorojenjakoperusteet, kausi Jaakko Sundquist

Vuorojenjakoperusteet, kausi Jaakko Sundquist Vuorojenjakoperusteet, kausi 2017 Jaakko Sundquist Taustaa Seuran harjoitusvuorojen jako on TPV:n kaltaisessa isossa seurassa aina vaikeaa Joukkueita on tällä hetkellä 25 Tavoitetilanne on jakaa näille

Lisätiedot

Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi. SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016

Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi. SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016 Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016 SB-Pro, pojat -99 ja -00 Vanhempainilta 20.5.2015, Nurmijärvi, Poliisilaitos, Käräjäsali, Klo 18:30 20:30 Agenda:

Lisätiedot

MP D13. VANHEMPAINILTA Urpolan koululla klo 18.00

MP D13. VANHEMPAINILTA Urpolan koululla klo 18.00 MP D13 VANHEMPAINILTA 22.2.2016 Urpolan koululla klo 18.00 ASIALISTA 1. Joukkueen toimihenkilöt kaudella 2016 2. Pelisäännöt 3. Harjoitukset 4. Pelit ja turnaukset kaudella 2016 5. Pelipassit + vakuutukset

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Vuosi 2014 on seuran kahdestoista varsinainen toimintavuosi. Vuosille 2013 2015 tehtiin päätös palkata AC Kirkkonummi- ACK ry:lle oppisopimuksella kokopäiväisesti toimiva

Lisätiedot

FC Reipas P04 vanhempainilta

FC Reipas P04 vanhempainilta FC Reipas P04 vanhempainilta 27.11.2015 JYRI HEINONEN, MIKA KOLAMO, KATI LUOKKALA JA MARKO MÄLKIÄ Esityslista Kauden 2015 palautteen yhteenveto Toimintasuunnitelma 2016 Varainkäyttöarvio (joukkuemaksu)

Lisätiedot

FC REIPAS T07/08. Mukkulan urheilupuisto Aika Toimihenkilöt kaudelle Varajoukkueenjohtaja? Apuvalmentaja?

FC REIPAS T07/08. Mukkulan urheilupuisto Aika Toimihenkilöt kaudelle Varajoukkueenjohtaja? Apuvalmentaja? FC REIPAS T07/08 Paikka Mukkulan urheilupuisto Aika 16.11.2017 Läsnä 11 tytön vanhemmat Toimihenkilöt kaudelle 2017-2018 Joukkueenjohtaja Tarja Kariola Varajoukkueenjohtaja? Vastuuvalmentaja Apuvalmentaja

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015

TOIMINTAKERTOMUS 2015 TOIMINTAKERTOMUS 2015 Kulunut toimintakausi oli Kaarinan Nappuloiden 39. Seuran jalkapallotoimintaan osallistui kuluneella kaudella lähes 450 poikaa ja tyttöä. Jäsenet ovat iältään 3 11 -vuotiaita. Kaarinan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0 D12 Ottelut Webasto-turnaus 23.11.2013 JJK haaste D02-pojat 2 1 23.11.2013 FC Loviisa haaste D02-pojat 1 3 23.11.2013 D02-pojat Akilles Green 2 0 24.11.2013 D02-pojat RiPS 5 0 24.11.2013 D02-pojat JJK

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Katsaus kuluneeseen kesäkauteen / Valmentajat Talvikausi 2013-2014/ Valmentajat Kesäkausi 2014 Toimihenkilöt talvikausi 2013-2014 / Merja Maksut 2013-2014 / Merja Muita Asioita

Lisätiedot

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämä on suunnitelma Maskin & KyIF:n välisen YJ-toiminnan perustamisesta (pohjana yhteinen keskustelutilaisuus 25.8.2016 sekä seurojen jalkapallojaostojen päätökset

Lisätiedot

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta P04 VANHEMPAINILTA Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta 06.10.2015 FC Wild P04 kausi 2015 1.10.2014 30.9.2015 26 pelaajaa 6 147 Turnausta harjoituskertaa 2 Joukkuetta

Lisätiedot

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 -95 Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 1. JOUKKUEEN TOIMIHENKILÖT Tehtävä Nimi Aktiivisuus Jatkaa/Ei jatka (lopettamiset) Vastuuvalmentaja Jukka Nykänen 10 J Valmentaja Harri

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

KARNEVAALITURNAUS 2013

KARNEVAALITURNAUS 2013 KARNEVAALITURNAUS 2013 Kaupin urheilupuisto, Tampere 07.09. E11 pojat Liiga ja Ykkönen E-tytöt Liiga ja Ykkönen F7-pojat ja F-tytöt 08.09. E10 pojat Liiga ja Ykkönen F9 pojat Liiga ja Ykkönen F8 pojat

Lisätiedot

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! Haka lähti pikakomennuksella Särkänniemi Cuppiin, kun TPV tarvitsi vielä yhden joukkueen turnaukseensa. Aurinko paistoi koko turnauksen ajan ja useampikin poika

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 02/2013 Jalkapallojaos 4.2.2013

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 02/2013 Jalkapallojaos 4.2.2013 Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 02/2013 Jalkapallojaos 4.2.2013 Aika: 4.2.2013 klo 18.30 Paikka: Kellokosken jäähallin kahvio Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vanhempainkokous E-00 POJAT -> D2 juniorit

Vanhempainkokous E-00 POJAT -> D2 juniorit Vanhempainkokous 19.4.2012 E-00 POJAT -> D2 juniorit Käsiteltäviä asioita Kausi 2012-2013 Joukkueiden vastuuhenkilöt Toiminta tulevalla kaudella 2012-2013 D2-junioreiden Pelimaailma Operaatio pelisäännöt

Lisätiedot

Vanhempainilta

Vanhempainilta Vanhempainilta 11.4.2017 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla. P02 SYYSTURNAUSINFO 2015 Tervetuloa FC Halikko P02/P03-joukkueiden järjestämään jalkapalloturnaukseen Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153). Karttalinkki Turnaustoimisto Pysäköinti Turnaustoimisto

Lisätiedot

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA Pallokissat.fi Tervetuloa Kuopioon! Loppiaisena 2013 sadat tyttöfutaajat pelaa yli 100 ottelua Kuopio- ja Kuplahallissa. Toinen TalviRonaltiina turnaus

Lisätiedot

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä)

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) 1.6.2009 1. Yleistä Tämä tietopaketti ja ohjeistus on luotu selventämään joukkueen sisäisiä toimintatapoja sekä

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja. HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus. Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja. HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus. Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013 HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013 Turnauspaikka: Osoite: Monitoimitalo, Somero Kiiruuntie 6, 31400 Somero turnausaika:

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

FC Honka. Kauden perustamiskokous Kisakallio, Lohja

FC Honka. Kauden perustamiskokous Kisakallio, Lohja FC Honka Kauden 2016-17 perustamiskokous 8.10. Kisakallio, Lohja Kokouksen esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien (2) valinta 3. Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

OLS BELGIA 10 Kausisuunnitelma 2017

OLS BELGIA 10 Kausisuunnitelma 2017 OLS BELGIA 10 Kausisuunnitelma 2017 JOUKKUEEN PELAAJAT (MAX 20) Aarni Aleksi * Anssi Atte Hugo Jaakko * Jeri * Jerry * Jesperi * Niko Noa Samuel Severi * Sisu Tomas Valtteri Waltteri Valmentajat Tatu Ruotsalainen

Lisätiedot

Jokelan Kisa jalkapallo

Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa tarjoaa kaikille Jokelan ja lähialueen asukkaille laadukasta jalkapalloharrastusta ikään ja tasoon katsomatta. Teemme yhteistyötä lähiseurojen kanssa tarjotaksemme

Lisätiedot

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2015 31.12.2015 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue VANHEMPAINPALAVERI 5.3.2014 KAUSISUUNNITELMA 2014-2015 JOUKKUEET Koko joukkueen tavoitekoko n. 2+28 (tällä hetkellä 1+22) Dux Titans D2 o Kilpailullisempi ja tavoitteellisempi harjoittelu/pelaaminen o

Lisätiedot

Tuloksia joukkueen peleistä

Tuloksia joukkueen peleistä Tuloksia joukkueen peleistä Puolen Suomen Liiga, 8.10.2016, Joensuu (11v11) KuPS - SJK 5-0 KuPS - VPS 1-0 Sijoitus Puolen Suomen Liigassa 2/12, katso sarjan kaikki tulokset, tilastot ja sarjataulukko täältä

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja Sb*Somero haastaa seuranne ja joukkueenne mukaan yhteiseen, edulliseen lähiseutukuntien salibandyliigaan. Tarkoituksena on lisätä lähikuntien

Lisätiedot

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä.

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2016 31.12.2016 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille

KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille FC Kontu - kaikille avoin FC Kontussa joukkuetoiminta alkaa 6-ikävuodesta niin tytöillä kuin pojillakin. Jalkapallon voi aloittaa myöhemminkin. Suositeltavaa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

T9 (2008) haastetaso, joukkueet Hyps T08-09 Punainen FC Loviisa FC Kontu T08-09 HJK Kannelmäki T0809 Käpylän Pallo

T9 (2008) haastetaso, joukkueet Hyps T08-09 Punainen FC Loviisa FC Kontu T08-09 HJK Kannelmäki T0809 Käpylän Pallo T9 HAASTETASO T9 (2008) haastetaso, joukkueet Hyps T08-09 Punainen FC Loviisa FC Kontu T08-09 HJK Kannelmäki T0809 Käpylän Pallo Joukkueet pelaavat yksinkertaisen sarjan. Ottelussa lasketaan tulos, mutta

Lisätiedot

GT Teamit RED ORANGE GREEN GT PLAYER

GT Teamit RED ORANGE GREEN GT PLAYER GT Teamit 2014-2015 RED ORANGE GREEN GT PLAYER GT valmennuskokonaisuus Miksi GT Teamit Seuran juniorivalmennuksessa käy n. 250 lasta ja nuorta erilasilla motiiveilla Harrastuksen alkuvaihe on TÄRKEIN aika

Lisätiedot

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA Tervetuloa FC Halikko T04 -joukkueen järjestämään jalkapalloturnaukseen 16.8.2014 Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153).

Lisätiedot

TPV F Vanhempainkokous

TPV F Vanhempainkokous Vanhempainkokous 7.10.2014 (tarkistuspäivitys 11.11.2014) TPV:n arvot 1. Tavoitteellisuus 2. Päihteettömyys 3. Vastuullisuus 4.!loisuus! Mihin toimintamme perustuu? Visio 2017 Tähtien tekijä TPV toimii

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Tavoite, Haaste ja Harraste joukkueiden muodostaminen syksyllä 2012 / Rölli + Taitokoulun peluuttamisen perusteet Katsaus kuluneeseen talvikauteen / Valmentajat Kesäkausi 2012

Lisätiedot

TAMPEREEN PALLO-VEIKOT. Vuorojenjaon perusteet/kausi 2018

TAMPEREEN PALLO-VEIKOT. Vuorojenjaon perusteet/kausi 2018 TAMPEREEN PALLO-VEIKOT Vuorojenjaon perusteet/kausi 2018 TAUSTAA Seuran harjoitusvuorojen jako on TPV:n kaltaisessa isossa seurassa aina vaikeaa Joukkueita on tällä hetkellä n. 25 Tavoitetilanne on jakaa

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Esityslista 8/2013 Jalkapallojaos

Kellokosken Alku ry Esityslista 8/2013 Jalkapallojaos Kellokosken Alku ry Esityslista 8/2013 Jalkapallojaos 10.9.2013 Aika: 10.9.2012 klo 19.00 Paikka: Kellokosken urheilukeskuksen pukukopit PAIKALLA: Meling (pj), Olander (sihteeri), Rautio, Koivisto, Valkonen,

Lisätiedot

KP-75/TUPS YJ P04. Vanhempainilta

KP-75/TUPS YJ P04. Vanhempainilta KP-75/TUPS YJ P04 Vanhempainilta 16.03.2016 Läpikäytävät asiat YJ joukkueen toiminta Kimmo Palloliiton/joukkueen pelisäännöt Pelaajamaksut (seuran ohjeistus) Kesän/Syksyn tapahtumia YJ joukkueen talousasiat

Lisätiedot

YJ taisteli tähdet kertovat

YJ taisteli tähdet kertovat YJ taisteli tähdet kertovat FC Haka/HJS A-poikien kausi paketoitiin hopeamitalien jakoon Kupittaalla syyskuun lopussa. Menestystä voi mitata muullakin kuin mitaleilla, mutta joka tapaukssa toinen sija

Lisätiedot