VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY"

Transkriptio

1 VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 ja TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013

2 Sivu 2 / 27 YLEISTA Nappulaliigan toimintakausi 2012 oli työntäyteinen. Toimintaan mukaan saatiin paljon uusia tyttöjä ja poikia. Ilahduttavaa oli myös valmentajien kasvanut joukko. Nappulaliigan perimmäinen tehtävä ja missio on edelleenkin: nuorille lapsille jalkapallon peluun ja ryhmässä toimimisen opettaminen. Tämä toteutui kiitettävästi myös kuluneena vuonna. Kesän kuluessa uusienkin pelaajien taidot kehittyivät, ja tämä huomattiin eri toten loppu kesän pelikierroksilla avatut kotisivut toimivat edelleenkin pääasiallisena tiedonjakokanavana. Sivujen helppo päivitettävyys on edesauttanut joukkueiden informaation jakamista ja ajan tasalla pysymistä. Web-kalenterit ovat olleet ahkerasti käytössä. Jokaisella joukkueella on omat käyttäjätunnukset, joilla he voivat omien joukkueidensa sivuja päivittää. Johtokunnan kotisivuvastaavalla on ollut tehtävänä yleisten osien päivitykset. Lehti-ilmoittelu Valkeakosken Sanomissa on ollut vähäistä. Joitakin urheilussa tapahtuu ilmoituksia on vuoden varrella julkaistu. Paikallislehti koetaan seurassa kuitenkin tärkeänä imagon kannalta. Sen vuoksi aika ajoin yritetään saada toimittajia jutun tekoon milloin mistäkin syystä. Tässä onnistuttiin muutaman kerran vuonna Sähköpostiviestintä ryhmäjakoineen on havaittu hyväksi tavaksi informaation välittämiseen. Tätä tapaa lähes kaikki joukkueet käyttävätkin. Jokaisella joukkueella on tätä nykyä yhteinen joukkuesähköposti, jonne välitetään myös johtokunnasta käsin asioita. Tulevana vuonna tullaan kiinnittämään entistä enemmän huomiota tiedon kulkuun koko seurassa. TALOUS Seuran talous jatkoi samalla toimintaperiaatteella kuin ennenkin. Vuoden taloudellinen tulos oli lievästi negatiivinen (-583,26 euroa). Kustannusten seuranta ja tietoinen karsiminen ovat jatkuneet jo usean vuoden ajan. Pieniä yllätyksiä tuotti mm. vuoden 2011 varustehankintojen laskujen tuleminen toimittajalta vasta kuluneena vuonna. Rahavirrat eivät olleet tasaista läpi vuoden, mutta maksuista kuitenkin selvittiin lähes eräpäivilleen. Ruokon saunan vuokraustoiminta jatkoi toisena täytenä vuotenaan kasvuaan. Käyttöasteessa on kuitenkin vielä kasvunvaraa. Edellisen vuoden tuotto käytettiin keittiönurkkauksen saneeraukseen sekä ilmalämpöpumpun hankintaan syksyllä. Pumppu vei saunan tuoton miinukselle, mutta maksanee itseään takaisin alentuvina sähkölaskuina. Tämä vaikutus nähtäneen vuoden 2013 aikana. Kaupungin rakentama frisbeegolf-rata on tuonut jonkin verran lisäkysyntää. Tosin siitä on aiheutunut ylimääräistä oleskelua saunan alueella ja sitä kautta pientä siivottomuutta. Ei kuitenkaan suureksi haitaksi asti.

3 Sivu 3 / 27 Perinteiset Halli- ja Kevätturnaus järjestettiin jälleen. Halliturnaus ei ollut taloudellisesti mitenkään suuri menestys, mutta Kevätturnaus yllätti positiivisesti siinä mielessä. Neljä paperinkeräystä, Nappulalehden mainosmyynti, sarjapeleissä harjoitettu kioskitoiminta sekä eri avustukset auttoivat pitämään toiminnan edullisena harrastajilleen. AnkanUitto-tapahtumaan osallistuttiin myös vappuna Valkeakosken kanavalla. Arpojen myynti ja kaksi kioskia poikivat kivan lisän joukkueiden omiin toimintoihin. Valmennuskoulutukseen kohdennettiin erityisesti euroja kuluneena vuonna. Valmentajia saatiin hyvin aktivoitua kouluttautumaan aina Eerikkilää myöten. Seuran kirjanpito muutettiin kustannuspaikkakohtaiseksi vuonna Tämän muutoksen toivotaan vaikuttavan siten, että tuloslaskelma antaa seuran toiminnasta ja siinä liikkuvista rahavirroista paremman ja totuudenmukaisemman kuvan. Edustusjoukkueet ovat tehneet omaa varainhankintaan kuka enemmän ja kuka vähemmän. Yllättävän hyvin ne ovat saaneet mainostajia peliasuihinsa suoraa sponsorointia unohtamatta. Vuonna 2012 joukkueet osallistuivat ensi kertaa suurella joukolla piirinsarjoihin eri ikäluokissa. Tästä aiheutui joukkueille suurempia kustannuksia kuin ne osasivat ennakoida. Kaikesta muutoksesta ja kehityksestä huolimatta Nappulaliigan toiminta perustuu puhtaaseen talkoohenkeen eikä palkkoja makseta. JA SENMAKSUT JA JA SENMA A RA Tytöt ja pojat 30 euroa. Jäsenmaksu sisälsi seuran toiminnan lisäksi pääsyn FC Hakan kotipeleihin sekä Suomen Palloliiton Korttelipassin vakuuksineen. Pelaajia Nappulaliigan kaudelle 2012 rekisteröitiin 357, joista tyttöjä 103 ja poikia 254. TOIMINTA-AVUSTUKSET JA LAHJOITUKSET Kivoja yllätyksiä saatiin kokea muutaman yksityislahjoittajan taholta. Matti Pitko täytti 70 vuotta ja valitsi Nappulaliigan lahjarahojensa yhdeksi kohteeksi. Lisäksi Reijo Helenius Vantaalta (entinen valkeakoskelainen) lahjoitti 60-vuotislahjarahoistaan osan Nappulaliigalle. TPV Futiksen järjestämän golf-turnauksen voittorahat saatiin jälleen lahjoituksena Nappulaliigalle. Kiitos tästä kuuluu hyvin pelanneille Jarmo Kujanpäälle ja parilleen. FC Hakan pelissä oli pelattu tulosvetoa hyväntekeväisyyttä varten. Mikko Skaffari oli valinnut Nappulaliigan mahdollisen voittonsa kohteeksi ja luovuttikin voittonsa seuran käyttöön.

4 Sivu 4 / 27 Saadut avustukset ja lahjoitukset Valkeakosken kaupungin perusavustus Reijo Helenius 60 vuotta TPV Futis Golf Matti Pitko 70 vuotta Mikko Skaffari Tulosveto-voitto euroa 600 euroa 500 euroa 435 euroa 432 euroa KILPAILUTOIMINTA Joukkueet ovat laatineet omat toimintakertomukset, jotka hiukan myöhempänä. Sisäiset sarjat toteutettiin jälleen pelaamalla ensin sarjat ja sitten Cup-kierrokset. Sarjoihin osallistui myös joukkueet Viialan Peli-Veikoista. Seuran sisäiset taitokilpailut järjestettiin sekä keväällä että syksyllä. Osallistujia oli keväällä 20 (kaikki poikia) ja syksyllä 13 tyttöä sekä 14 poikaa. Kolme poikaa ylsi piirin pronssimerkkiin. KAUPUNGINOSAJOUKKUEET Kaupunginosajoukkueharjoitukset hoidettiin yhteisharjoituksina etelän ja pohjoisen pelureille erikseen. Tällä tavalla taattiin valmentajien ja pelaajien riittävyys myös lomaaikoina. Talviharjoittelu pienellä porukalla ei oikein sujunut ja pelaajia ohjattiin osallistumaan oman ikäluokkansa edustusjoukkueiden harjoituksiin. Valmentajia toiminnassa oli mukana kaiken kaikkiaan 33. LEIRITOIMINTA Perinteinen Nappulaleiri järjestettiin Kariniemessä heinäkuussa. Leirille osallistuivat Naperot, VaNL04, VaNL03, VaNL02, VANL01 sekä Jokerit ja joitakin osajoukkuepelaajia. Myös Variksia eli Nappulaliigasta uloskasvaneita poikia oli apuohjaajina kahdeksan. Leiripäällikkönä toimi alkuleirillä Jouko Jokke Heikkilä ja lopun Ismo Ipi Peiponen.

5 Sivu 5 / 27 KOULUTUS Fortum-tutor Valeri Popovitch piti valmentajille koulutustilaisuuden Ruokon saunalla ja lukion salilla. Valmentajille pidettiin ennen kauden alkua lisäksi kertaus käytännön asioista. D-valmentajakurssin ensimmäinen osa järjestettiin yhteistyössä FC Haka Junioreiden kanssa. JOHTOKUNTA Nappulaliigan johtokuntaan kaudella 2012 kuuluivat: Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri-taloudenhoitaja Muut johtokunnan jäsenet Jouko Heikkilä Pasi Ollikka Terhi Salonaho-Seppänen Jaana Hiltunen, Vesa Hiltunen, Jarno Jokinen, Timo Karisalmi, Ismo Peiponen ja Valtteri Simola. HUOMIONOSOITUKSET Vuonna 2012 ei jaettu erillisiä huomionosoituksia. VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY Johtokunta

6 Sivu 6 / 27 JOUKKUEIDEN VUOSIKERTOMUKSET VaNL -01 Ympärivuotisesti jalkapalloa harrastavien v syntyneiden poikien ikäkausijoukkue VaNL/01 osallistui kauden aikana kymmeneen oman ikäluokkansa turnaukseen sekä pelasi useita harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueita vastaan. Talvikaudella osallistuttiin Futsalin piirinsarjaan yhdellä joukkueella ja kesäkaudella jalkapallon piirinsarjaan kahdella joukkueella (Liiga- ja Ykkös-tasoille). Pelaajille pyrittiin saamaan heidän oman taitotasonsa mukaisia kehittäviä pelejä. Kauden tavoitteena oli saada pojat sitoutumaan määrätietoiseen harjoitteluun sekä edelleen kehittää pelaajien henkilökohtaisia jalkapallotaitoja sekä lisätä innostusta ja halua omaehtoiseen harjoitteluun. Joukkue harjoitteli kauden aikana Tietotien Lukiolla, Palloiluhallin keinonurmella, Saharan keinonurmella sekä Lotilan nurmella. Pelaajat harjoittelivat lisäksi omissa kaupunginosajoukkueissaan Roukon ja Apian nurmikentillä sekä pelasivat Roukon nurmikentän keskiviikkopeleissä Nappulasarjan - ja Nappulacupin. Joukkueen pelaajat osallistuivat heinäkuun puolessavälissä nelipäiväiselle jalkapalloleirille Kariniemen leirikeskuksessa. Joukkueessa pelasi kauden aikana 21 poikaa. Joukkueen suuresta pelaajamäärästä johtuen turnauksiin osallistuttiin mahdollisuuksien mukaan kahdella peliryhmällä. Alkukauden aikana osallistuttiin Umbro-turnaukseen Pirkkahallissa, HJS-turnaukseen Hämeenlinnassa, Nappulaliigan omiin Halli- ja Kevätturnauksiin, Ensilä-turnaukseen Tampereella sekä Cumulus-turnaukseen Hämeenlinnassa. Kauden päätapahtuma oli juhannuksen alusviikolla Ahvenanmaalle Maarianhaminaan tehty perinteinen kuusipäiväinen Alandia Cup turnausmatka. Turnausmatkasta pojat saivat monta mieliinpainuvaa kokemusta, vaikka turnausmenestystä ei tällä kertaa tullutkaan. Nappulaliigan joukkuemajoitus oli vielä tällä kertaa Holmqvistin mökkikylässä, jonka viereisellä jalkapallokentällä pojat pelasivat aina kun oli muusta toiminnasta vapaata. Joukkue kävi pelien lisäksi uimassa Mariebad-kylpylässä, keilaamassa sekä tutustumassa museolaiva Pommerniin. Syyskaudella osallistuttiin vielä Ensilähaasteturnaukseen Tampereella, Aulanko-Cupiin Hämeenlinnassa sekä Piirinsarjojen päätökseen Karnevaaliturnaukseen Tampereella. Turnauksista tuli mukavasti myös menestystä kun joukkue voitti Futsal-turnauksen Kangasalla, sijoittui hopealle Umbro-turnauksen haastajasarjassa ja Ensilä-turnauksen haastesarjassa sekä pronssille Kevät-turnauksen haastesarjassa. Turnaus- ja piirinsarjaotteluita kertyi kauden aikana melkoisesti eli yhteensä 121 kappaletta. Ottelut olivat pääosin tasaisia pelejä, joista voittoja kertyi 55 kpl, tasapelejä 22 kpl ja tappioita 44 kpl. Pelaajat ottivat osaa VaNL/01:n varainhankintaan osallistumalla Nappulaliigan esipaperinkeräyksiin neljä kertaa kauden aikana.

7 Sivu 7 / 27 VaNL/01 toiminnassa olivat kauden aikana mukana Vikke Ahola, Werneri Hakala, Iiro Inkinen, Riku Kallio, Joonas Karisalmi, Jaakko Lumme, Arttu Mäkelä, Atte Niemi, Luukas Niittyaro, Vihtori Nurminen, Santtu Olander, Juho Peltola, Sampo Sarkaniemi, Oscar Saukkonen, Ville Tossavainen, Antti Tuominen, Ville Tuppurainen, Joonas Viinanen, Olli Viro, Juuso Virta ja Ron Vuorinen. Nappulaliigan kauden 2012 päättäjäisissä palkittiin leiripoikana Antti Tuominen, Marnan patsaalla taitokilpailun voittaja Vikke Ahola, kauden maalitykkinä Santtu Olander, kauden rehtipelaajana Olli Viro, kauden maalivahtina Luukas Niittyaro sekä vuoden poikana Jaakko Lumme. Nappulaliigajakson VaNL/01 joukkueen päättäjäistilaisuus pidettiin Ruokon saunalla Frisbeegolfin ja saunaillan merkeissä. VaNL/01 joukkueen valmentajina toimivat kaudella Timo Karisalmi, Ari Tuominen ja Jussi Ahola sekä joukkueenjohtajana Ismo Niemi.

8 Sivu 8 / 27 VaNL -02 VaNL/02 E10 (VaNa) on tavoitteellisesti jalkapalloa harrastavien v syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Ajatuksena on edelleen kehittää pelaajien henkilökohtaisia jalkapallotaitoja sekä lisätä innostusta ja halua myös omaehtoiseen harjoitteluun. VaNL/02 osallistui kauden aikana 1-2 peliryhmällä oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi myös harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueiden kanssa. Lisäksi kesällä osallistuttiin SPL:n Tampereen piirin E10-sarjaan. Joukkueet jaettiin kahteen ryhmään, kilpa- ja haasteryhmään. Pelaajat saivat vielä jonkin verran kokeilla pelaamista eri pelipaikoilla, mutta pääsääntöisesti he pelasivat valmentajien näkemyksen mukaisilla pelipaikoilla. TOIMINTA Joukkue harjoitteli talvella Palloiluhallissa ja Saharassa sekä kesällä Saharassa, Lotilassa ja omissa kaupunginosajoukkueissaan, joissa pelasivat Roukon nurmikentällä Nappulasarjaa sekä Nappulacupin. Joukkue osallistui vuoden aikana oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueita vastaan. Heinäkuussa leireiltiin jalkapallon merkeissä Nappulaliigan jalkapalloleirillä Kariniemessä. Aktiivisimmilla pelureilla kertyi lähes 80 pelattua peliä kauden aikana. Turnauksissa joukkueet menestyivät hyvin, huipennuksena Kesäkuisen Iiro-Cupin finaali jossa Vanlin Keltaiset ja Siniset ottivat mittaa toisistaan. Myös Viron Tartossa pelattu Hillar Otto Memorial turnaus oli pojille hieno ensikokemus kansainvälisistä kentistä ja vastustajista. TURNAUKSET/LEIRIT Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Länsi-Suomi kilparyhmien kutsuturnaus/rauma Vanl-halliturnaus Palloiluhalli/Valkeakoski VaNa-Cup Palloiluhalli/Valkeakoski HJS-turnaus/Hämeenlinna Hillar Otto Memorial turnaus/tartto Viro Vanl-Kevätturnaus Sahara/Valkeakoski Ensilä Turnaus/Lohja Huimalan Hulinat Turnaus/Espoo Iiro-Cup/Rauma Nelipäiväinen jalkapalloleiri Kariniemessä Pori Cup/Pori Kiertokapula Turnaus/Valkeakoski

9 Sivu 9 / 27 PIIRINSARJA Piirinsarjaan osallistuttiin kahdella joukkueella. Keltainen joukkue osallistui Liigaan ja Sininen joukkue Ykköseen. Kummassakaan sarjassa ei laadittu sarjataulukkoa. Keltaiselle joukkueelle pelejä kertyi 17, joista 14 voittoa, 3 tasapeliä ja tappioita 0. Maalisuhde Siniselle joukkueelle pelejä kertyi 15, 9 voittoa, 3 tasapeliä ja 3 tappiota. Maalisuhde PELAAJAT Toiminnassa kauden 2012 aikana olivat mukana Miska Hallikas, Jaakko Harju, Sasha Hiltunen, Tuukka Hietamäki, Joonas Hyökyvaara, Julius Kilpeläinen, Timi Kivikko, Akseli Korhonen, Mikko Laakso, Eetu Leiri, Jiri Motturi, Aarni Rantaniemi, Arttu Ronkainen, Seeti Salonen, Onni Salvola, Aapo Skaffari, Otto Tikkala, Wiljam Valtonen, Vikke Viitanen, Markus Ylilammi, Tuomas Ala-Juuma. Kauden alkaessa toimintaan mukaan sitoutui 21 poikaa. Yksi poika lopetti syksyllä kauden lopulla. Toimintaan mukaan tuli syksyllä 4 poikaa lisää, koko vahvuuden ollessa kauden lopussa 25 poikaa. Harjoitus/osallistumisaktiivisuus edellisvuoden tapaan koko joukkueella hyvää tasoa. Kärkikymmenikön aktiivisuus oli huippuluokkaa eli yli 95 % ja viidentoista aktiivisimman osallistujan lukemat olivat yli 70 %. Osa pojista osallistui kauden aikana Nappulaliigan järjestämiin taitokilpailuihin joista tuloksena oli yhden pelurin saama pronssinen taitomerkki ja tukku lupaavia tuloksia. Piirin taitokilpailuista saaliina oli kaksi pronssimerkkiä, taitajina Tuukka Hietamäki ja Sasha Hiltunen. Nappulaliigan kauden 2012 päättäjäisissä palkittiin Pekan Pokaalilla Sasha Hiltunen ja vuoden tulokkaan pystillä Eetu Leiri. OHJAAJAT VaNL-02 joukkueen ohjaajina kaudella 2011 toimivat Jonne Hallikas, Janne Rautanen, Jarto Hyökyvaara, Rami Motturi, Vesa Hiltunen, Mikko Skaffari ja Veikka Valtonen.

10 Sivu 10 / 27 VaNL -03 Valkeakosken Nappulaliigan VaNL-03/Pallokoulu on kaikille ympärivuotisesta jalkapallon harrastamisesta kiinnostuneille 2003 syntyneille pojille tarkoitettu ikäkausijoukkue. Ajatuksena on kehittää pelaajien henkilökohtaisia taitoja jalkapallon parissa sekä lisätä innostusta ja halua myös omaehtoiseen harjoitteluun. TOIMINTA Joukkue harjoitteli talvella Palloiluhallissa ja kesällä Saharassa sekä Lotilan nurmella. Pelaajat harjoittelivat kesällä myös omissa kaupunginosajoukkueissaan, joissa pelasivat Roukon nurmikentällä Minisarjan sekä Minicupin. Joukkue osallistui vuoden aikana oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueita vastaan. Lisäksi joukkue oli mukana piirinsarjassa kahdella joukkueella. Heinäkuussa leireiltiin jalkapallon merkeissä Nappulaliigan jalkapalloleirillä Kariniemessä kaksi päivää. Aktiivisimmilla pelureilla kertyi pelejä noin kauden aikana. TURNAUKSET Valkeakosken Nappulaliigan kevätturnaus, Aulanko-cup Hämeenlinnassa, Tigersturnaus Seinäjoella, Katepal-turnaus Lempäälässä, Kiertokapula-turnaus Valkeakoskella sekä turnaus Porissa ja kauden päätteeksi kaksipäiväinen turnaus Vantaalla. Näiden lisäksi käytiin pelaamassa huhtikuussa myös kansainvälinen turnaus Tartossa. Turnauksissa ei joukkueita vielä laitettu paremmuus järjestykseen. Pelit pelattiin Kaikki Pelaa - säännöillä tasaisella peluutuksella ja pojat kokeilivat vielä eri pelipaikkoja. PELAAJAT Toiminnassa kauden 2012 aikana olivat mukana Juuso Mäkiselkä, Jonni Kivinen, Verneri Tamminen, Eemil Rautio, Veikko Salminen, Paavo Nieminen, Jaani Kivivasara, Oiva Laaksonen, Niilo Rajala, Tino Paukku, Samuli Sarvela, Miro Saarinen, Juuso Ollenberg, Johannes Kesola, Santeri Surkka, Eetu Skaffari, Elias Kosonen, Juuso Kartela, Joona Savijoki, Eero Laakso, Niilo-Eemeli Pulla ja Veikka Kaasalainen. Harjoitus/osallistumisaktiivisuus oli huippuluokkaa ja harjoituksissa olikin aina paikalla noin poikaa. Kesän aikana aktiivisimmat pelurit esiintyivät maskottipelaajina/tulevina Tehtiksen taistelijoina Hakan kotipeleissä ja sen lisäksi osa pojista toimi innokkaina pallopoikina Pallo-Seppojen kotiotteluissa. TAUSTAT VaNL-03 joukkueen ohjaajina/valmentajina kaudella 2012 toimivat Samppa Kartela, Kimmo Surkka, Heikki Saarinen, Kai Savijoki ja Jarno Mäkiselkä.

11 Sivu 11 / 27 VaNL poikaa ja 3 valmentajaa. Poikia Valkeakoskelta, Akaasta ja Pälkäneeltä. HARJOITUKSET VaNL04 harjoitteli talvella kerran viikossa palloiluhallissa. Harjoituksiin osallistui n 10 pelaajaa keskimäärin. Kesällä harjoittelimme kaksi kertaa viikossa Saharan tekonurmella, noin suunnilleen samalla aktiivisuudella. Kesällä oli pari kertaa mukana myös erillinen juoksuvalmentaja. PELIT JA TURNAUKSET Kevät-cuppi Myllykoskella Sininen joukkue kävi pelaamassa Myllykoskella aurinkoisessa säässä Kevät-cup turnauksessa. Ensimmäisessä ottelussa oli vastassa TiPS mustat. Tasainen ottelu päättyi lukemiin 3-3. VaNLin maalit tekivät: Arul kahdesti ja Konsta kerran. Toinen ottelu oli VJS punaista vastaan. VJS lopulta voitti koko turnauksen, mutta helpolla ei VaNL kaatunut. Loppunumerot olivat 7-6 VJS:lle. VaNL:in maalit tekivät: Arul x4,simo ja Konsta. Kolmannessa ottelussa kohdattiin HPS Helsingistä. Kahden maalin tappioasemasta noustiin lopulta 3-3 tasapeliin Konstan, Eetun ja Villen maaleilla. Kahdella tasurilla ja yhdellä tappiolla päädyimme pelaamaan sijoista 5-6. Vastaan tuli TiPS vihreät. Ville, Simo ja Arul maalasivat VaNL:lle ja kun TiPS ei onnistunut kuin kerran, tuli VaNL:in sijoitukseksi turnauksessa viides sija. Särkänniemi-cup Tampere Keltainen joukkue kävi Tampereella Särkänniemi-cupissa hakemassa kolmesta ottelusta kolme voittoa. Kaupin nurmella ensimmäiseksi "uhriksi" joutui Ilveksen musta joukkue. Jani iski neljästi, Topi kahdesti ja Ville kerran. Ilveskin sai kolme osumaa aikaiseksi ja näin loppunumeroiksi 7-3. Toisessa pelissä vastassa oli Ilveksen vihreä joukkue. Ottelu oli todella tiukka ja hyvätasoinen. Jani kolmella maalilla ja Veeti hyvillä torjunnoilla takasivat VaNL:lle 3-2 voiton. Viimeisessä pelissä TPV punainen joutui nöyrtymään 7-2 lukemin. Tuomas aloitti ja lopetti maalinteon ja siinä välissä Topi, Joel ja Jani toimittivat palloa TPV:n verkkoon. Jani osui taas kolmesti. Tsempparina palkittiin Roope Jokio. Sijoitusotteluita ei Tampereella pelattu. Katepal-turnaus 18.8 Lempäälässä Hakkarin kentällä pelattiin aurinkoisessa säässä. Toinen joukkue pelasi 03-ikäluokassa ja toinen 04-ikä luokassa. 03-sarja tulokset: VaNL - LeKi 6 2, VaNL - TPV 1 5, VaNL - PJS 5 2, VaNL - NJS 2 3, VaNL - PaiHa sarjan tulokset: VaNL - PK , VaNL - LeKi valk 2 3, VaNL - RiPS 1 3, VaNL - NJS 3 1, VaNL - LeKi musta 4-4.

12 Sivu 12 / 27 Aulanko Cup Hämeenlinnassa Nythän on niin, että missä VaNL04 pelasi, niin siellä aurinko paistoi. Turnauksessa olimme mukana kahdella joukkueella liiga- ja 1.div-sarjoissa. Hienoja pelejä, hienoja tuloksia ja hienoa kannustusta vanhemmilta. Tsemppareina palkittiin Aaron ja Lasse (1.div) sekä Tuomas ja Tiitus (liiga). 1.div tulokset: VaNL - HJS east valk 5 1, VaNL - FJK 6 0, VaNL - HJS east sin 11 1, VaNL - HJS west sin 3 2, VaNL - HJS east valk 1 3, VaNL - TPV pun/valk 3 1. Liiga tulokset: VaNL - TPV 3 2, VaNL - JäPS 0 0, VaNL - Ilves B 7-4, VaNL - HyPS 4 0, VaNL - JJK 3 1, VaNL - Ilves A 0 3. Huyndai-turnaus Jyväskylässä Hipposhallissa pelattiin kahdessa sarjassa. Haastejoukkuetta taisi hieman jännittää aluksi. Ilvestä vastaan pelasimme 1-1 mutta Jazz Porista pääsi yllättämään 3-0. Sitten tahti muuttui ja JJK kärsi 4-2 tappion ja MP kaatui lukemin 6-1 Kilpajoukkuetta ei jännittänyt. Ilves kaatui 9-2, turnauksen tasaisimmassa ottelussa Jazz hävisi 4-3, JJK 8-4 ja lopuksi MP 8-0. Umbro-turnaus Tampereella Kolme ottelua F9-liigassa, joista jokaiseen muodostettiin oma joukkue. TPV Väkkärille hävisimme 8-0. NJS voitettiin 6-1 ja TPV Vikkelät peli päättyi 1-1 lukemiin. Tsempparina palkittiin Joel Järvinen. PIIRINSARJAT Kesän piirinsarjat pelattiin kahdella joukkueella. Keltainen joukkue selvisi urakastaan ilman tappioita. Otteluita oli 16 joista tuli 14 voittoa ja kaksi tasapeliä. Maaleja keltaiset tekivät yhteensä 160 ja omaan päähän pääsi 28 maalia. Sinisten pelit olivat hieman tasaisempia. Sinisilläkin oli 16 ottelua joista tuli 9 voittoa, yksi tasapeli ja 6 tappiota. Maaleja siniset tekivät 96 ja omiin meni 55 maalia. Tulokset ovat hienot, mutta vielä hienompaa on se että kaikki pelaajat onnistuvat peleissä. HARJOITUSPELIT YM. Edellä mainittujen turnausten ja piirinsarjojen lisäksi pelasimme runsaasti harjoitusotteluita ja osallistuimme myös LeKin järjestämiin minifutsal-turnauksiin. TAUSTARYHMÄ VaNL04:n valmentajina kaudella 2012 toimivat Jari Mäkinen, Harri Mikkola ja Pasi Ollikka. Pelaajien vanhemmista saatiin myös apua valmennukseen tilanteen niin vaatiessa. Vanhemmat toimivat myös aktiivisesti joukkueen varainhankinnassa järjestäen mm sukkamyyntiä, myyjäiset ym. Sekä tietysti osallistuivat seuran paperinkeräystalkoisiin. Joukkueelle hankittiin pääosin sponsorituloin tällä kaudella pelikassit, pelipaidat ym varusteita.

13 Sivu 13 / 27 JOKERIT Jokeri tytöt olivat kaudella 2012: -01, -02, -03 ja -04 syntyneitä tyttöjä. Tytöt harjoittelivat talvikauden tietotien lukiolla kerran viikossa sunnuntaisin. Lukiolla kävi harjoituksissa pelaajaa joka viikko. Kesä harjoiteltiin sunnuntaisin Saharan kentällä sekä useana tiistaina Roukon nurmella. Keskiviikkoisin pelattiin paikallis sarjaa poikia vastaan, maaliero venyi useassa pelissä isoksi, mutta kauden mittaan tyttöjen pelaaminen parantui huomattavasti myös keskiviikko sarjassa. Kesäkuussa osallistuttiin -01/-02 kahdella joukkueella Iittalan turnaukseen, jossa saatiin hyviä pelejä lähikuntien joukkueita vastaan. Kuun lopussa osallistuttiin Hämeenlinnan pumpuli-turnaukseen vanhempien ja nuorempien sarjaan saaden hyviä ja tasaisia pelejä. Heinäkuun alussa nuoremmat osallistuivat yhden päivän nappulaleirille ja vanhemmat tytöt olivat 3 yötä leirillä. Leiri kasvatti hyvin yhteishenkeä ja myös siellä saatiin hyviä pelillisiä oppeja lisää. Elokuussa oli Kangasalan turnauksen vuoro, siellä Valkeakosken nappulaliiga oli edustettuna 4 joukkueella, 2 vanhemmissa sekä 2 nuoremmissa. Nuoremmat nappasivat kaksoisvoiton ja myös vanhempien tyttöjen loppuottelussa pelasi VaNL toinen joukkue! Syyskuussa osallistuivat vanhemmat tytöt Janakkalan turnaukseen, pelaten hyviä pelejä myös siellä. Syyskuun ohjelmaan kuului myös nappula cupiin osallistumiset. Kuun lopussa pelattiin äidit vs tyttäret peli Roukon hiekalla, oli siinä kentällä vilskettä kun samaan aikaan oli kentällä yli 70 pelaajaa. Jatkot olivat Hakapirtillä, jossa syötiin, saunottiin sekä laulettiin karaokea. Lokakuussa olikin vuorossa nappulaliigan päättäjäiset jossa palkittiin useampi tyttöpelaaja: Vuoden tyttö: Henni Lahtinen, hurjapelaaja: Venla Vikman, Joken pysti: Tiiu- Tuulia Pesonen, leirityttö: Emilia Hyppönen, jokerien jokeri minit Olivia Jokinen ja jokerien jokeri nappulat Emma Mäkelä. Koko joukkue palkittiin Fair play-pokaalilla rehdistä asenteesta! Kauden mittaan jokeri porukka kasvoi hyvin, alussa oli noin 20 pelaajaa ja kauden lopussa oli jo 60 innokasta tyttöä mukana. Tyttöjen iso innokas ydinporukka kävi aktiivisesti harjoituksissa ja monella tytöllä olikin nähtävissä kehitystä kauden mittaan. Joukkueessa oli monentaitoista pelaajaa, useamman vuoden jo harrastaneita sekä juuri jalkapallo kipinän saaneita. Tästä syystä harjoituksissa pyrittiin keskittymään jalkapallon perusasioihin, ja niiden kanssa kellä se oli jo hallussa tehtiin vaativampia harjoituksia. Kauden mittaan oli selvästi nähtävissä tyttö futiksen elävän kasvun aikaa, joka on myös toivottavaa tuleville kausille. Tästä hyvänä merkkinä usean -01 syntyneen tytön siirtyminen Hakaan. Jokeri valmennus tiimi 2012: Jarno Jokinen, Jukka-Pekka Mäkelä, Jari-Pekka Mäkelä, Riikka-Leena Eerola sekä Petteri Vuorio.

14 Sivu 14 / 27 NAPEROT Naperoihin kuului kaudella 2012: -05, -06, -07 sekä -08 syntyneet pelaajat. Talvikausi harjoiteltiin palloiluhallissa, harjoituksissa oli normaalisti n pelaajaa. Kesäkausi harjoiteltiin Roukon nurmella tiistaisin, harjoituskertoja tuli kesän aikana 16 ja niihin osallistuttiin 1163 kertaa eli keskimäärin 73 pelaajaa/ harjoitus! Heinäkuussa oli naperoleiri, johon osallistui runsas määrä naperoita. Syyskuun viimeisissä harjoituksissa oli makkaran paistoa sekä suut pistettiin makeiksi karkin voimalla. Lokakuussa oli nappulaliigan päättäjäiset, jossa palkittiin kauden napero: Aku Mäkelä. Koko kauden harjoituksissa jaettiin pelaajat pieniin ryhmiin, näin saatiin jokaiselle toimintaa koko harjoituksen ajaksi. Nuoremmille tehtiin rasteja, joissa leikin avulla tutustuttiin palloilun saloihin ja jo kokeneemmille tehtiin vaativampia rasteja, joiden avulla saatiin jokaiselle oman taidon mukaista harjoittelua. Tämän mahdollisti laaja valmentaja porukka, joka oli aktiivisesti mukana koko kauden. Napero tiimi 2012: Jarno Jokinen, Jukka-Pekka Mäkelä, Jari-Pekka Mäkelä, Mikko Vuorela, Valtteri Simola, Jussi Alhonrinne, Matti Kurikka, Antti Salminen, Petteri Salminen, Kari-Pekka Ketola, Juha-Pekka Väisänen, Miikka Rantanen.

15 Sivu 15 / 27 TULOKSIA Nappulasarja 1. Haka 2. ViiPV 3. Arsenal 4. TPS 5. HJK 6. Jokerit Minisarja 1. Inter 2. Liverpool 3. Kuusysi 4. Ilves 5. ViiPV 6. Jokerit Nappula-Cup 1. TPS 2. ViiPV Mini-Cup 1. Inter 2. Liverpool Halliturnaus E -01 E TPV 2. VJS 3. VaNL keltainen 4. NJS musta 5. Ilves 6. NJS sininen 7. Y-Ilves 8. VaNL sininen 1. VaNL keltainen 2. HyPS 3. KaaPo 4. Pallo-Iirot 5. VJS 6. VaNL sininen 7. FC Ulvila 8. FC Jazz Kevätturnaus E -01 kilpa 1. TPV 2. NJS musta 3. WJK valkoinen 4. TKT sininen 5. KyIF 6. Haka -00 haaste 7. VaNL keltainen 8. TPV -02 E -01 haaste 1. NJS sininen 2. WJK sininen 3. VaNL sininen 4. TPV punainen 5. Loiske 6. TPV valkoinen 7. HJS Barcelona 8. TKT harmaa

16 Sivu 16 / 27 E -02 kilpa 1. Ilves 2. RiPS sininen 3. KelA 4. KaaPo 5. VaNL keltainen 6. TP VaNl sininen 8. FC Kontu sininen E -02 haaste 1. Ilves keltainen 2. JanPa 3. TPV valkoinen 4. KaaPo 5. Y-Ilves 6. RiPS valkoinen 7. ToVe 8. FC Kontu valkoinen 9. TP FJK F -03 osallistuneet joukkueet FC RP FC Jazz VaNL sininen Loiske musta KyIF sininen VaNL keltainen TPV NoPS HyPS KyiF valkoinen FC Jazz red Loiske Oranssi

17 Sivu 17 / 27 KAUDEN 2012 PALKITUT NAPPULASARJA 1. Haka 2. ViiPV 3. Arsenal MINISARJA 1. Inter 2. Liverpool 3. Kuusysi NAPPULA CUP 1. TPS MINI CUP 1. Inter Kauden Napero Aku Mäkelä Kauden Kultakenkä Eetu Rahunen Kauden Leiripoika Antti Tuominen Kauden Leirityttö Emilia Hyppönen Kauden tulokas Eetu Leiri Jokerien Jokeri MINI Olivia Jokinen NAPPULA Emma Mäkelä Tapsan pokaali Santeri Surkka Sepon pysti Veikka Kaasalainen Pekan pokaali Sasha Hiltunen Marnan patsas Vikke Ahola Joken pysti Tiiu Pesonen Kauden Maalitykki Santtu Olander Kauden Rehtipelaaja Olli Viro Kauden Hurja pelaaja Venla Wikman Kauden Maalivahti Luukas Niittyaro Fair Play palkinto Jokerit Kauden valmentajat MINIT Samppa Kartela, Kimmo Surkka NAPPULAT Jussi Ahola Vuoden Nappulaliigalainen Valtteri Simola Vuoden Valmentaja Timo Karisalmi Vuoden Tyttö Henni Lahtinen Vuoden Poika Jaakko Lumme

18 Sivu 18 / 27 VALMENTAJAT JA JOJOT 2012 Antti Salminen Ari Tuominen Harri Mikkola Heikki Saarinen Ismo Niemi Ismo Peiponen Janne Rautanen Jari Mäkinen Jari-Pekka Mäkelä Jarno Jokinen Jarno Mäkiselkä Jarto Hyökyvaara Jukka-Pekka Mäkelä Jussi Ahola Jussi Alhorinne Kari-Pekka Ketola Matti Kurikka Miikka Rantanen Mikko Nyman Mikko Piippo Mikko Vuorela Pasi Ollikka Petteri Salminen Petteri Vuorio Rami Motturi Riikka-Leena Eerola Samppa Kartela Timo Karisalmi Kimmo Surkka Valtteri Simola Veikka Valtonen Veli Rajala Vesa Hiltunen Juha-Pekka Väisänen Kai Savijoki Mikko Skaffari Jari Kaasalainen

19 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Sivu 19 / 27 YLEISTÄ Valkeakosken Nappulaliiga keskittyy toteuttamaan jo vuonna 1960 perustamiskokouksessa laadittua toimintastrategiaansa: lasten opettaminen jalkapallon aakkosissa, lähinnä henkilökohtaisten taitojen lisäämiseksi. Kasvatukselliset näkökohdat kuitenkin muodostavat seuran päätehtävän: lapsia opetetaan tulemaan toimeen toistensa kanssa ja sopeutumaan joukkueen jäseniksi sekä kannustetaan itsenäiseen ja jatkuvaan toimintaan. Yhteistyötä muiden lajien seurojen kanssa jatketaan ja kehitetään edelleen. Nappulaliiga pyrkii olemaan mukana paikallisissa yhteistyökuvioissa jo suunnitteluvaiheessa antamassa oman kokemuksensa yhteiseen käyttöön. Innokkaita ja pyyteettömään seuratoimintaan motivoituneita henkilöitä yritetään löytää ja saada mukaan. Seuran toiminnan jatkuva kehittäminen vaatii uusia ideoita ja monesti myös uutta energiaa, joita molempia uudet aktiivit usein tuovat tullessaan. Nappulaliiga ei halua kangistua kaavoihinsa vaan on avoin uusille tuulille. TALOUS Talouden kulmakivet ovat vuosien saatossa hioutuneet pysyviksi toimintamuodoiksi: pääasiallista varainhankintaa ovat edelleen paperinkeräys (4 kertaa/vuosi), keväällä ilmestyvä Nappulalehti sekä kaksi kolme kertaa vuodessa järjestettävät omat turnaukset. Turnausten suunnittelu ja ilmoittelu aloitetaan jo vuoden 2012 syksyllä, jotta varmistetaan kenttävaraukset, riittävä osanotto turnauksiin eikä niitä tarvitsisi perua viime tipassa. Paikkakunnalla jo perinteeksi muodostuneessa vapputapahtumassa AnkanUiton SMkisoissa olemme mukana kymmenen muun paikallisen lapsi- ja nuorisourheilutyötä tekevän seuran kanssa. Tätä tapahtumaa ja sen oheistoimintoja pyritään kehittämään edelleen niin, että osallistuvat seurat saavat siitä mahdollisimman paljon taloudellista hyötyä ja arvokkaita pelimerkkejä seurojen toimintaan. Kioskitoimintaa jatketaan seuran sisäisissä sarjapelitapahtumissa.

KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1 KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 Yleistä Hallitus Keimolan Kaiku on Länsi-Vantaalla toimiva yleisseura jossa edustettuina lajeina ovat hiihto ja suunnistus, jalkapallo, lentopallo,

Lisätiedot

Tue seuraasi. Bonusta kaikille!

Tue seuraasi. Bonusta kaikille! KAUSIJULKAISU 2015 Tue seuraasi. Bonusta kaikille! Tiedäthän, että voit tukea LeKi-futista 3 prosentin lisäbonuksella tekemällä ostoksia Stadiumilla? Samalla oma henkilökohtainen bonuksesi säilyy. Eli

Lisätiedot

Edustusjoukkue futsal cupissa 3 kierrokselle. Mäntän Valo Ry Maanantai 12. joulukuuta 2011

Edustusjoukkue futsal cupissa 3 kierrokselle. Mäntän Valo Ry Maanantai 12. joulukuuta 2011 Edustusjoukkue futsal cupissa 3 kierrokselle Keväällä futsalin 4 divisioonaan noussut Valo jatkoi syksyllä hyviä otteita futsalin Suomen cupissa pudottamalla 2.divisioonassa pelaavat LeKin ja KaVon. Joukkue

Lisätiedot

Tervetuloa tutustumaan! löydät meidät myös facebookista. KEILAUS HOHTOKEILAUS BAARI BILJARDI SCREEN SAUNA KOKOUSTILAT MINIGOLF

Tervetuloa tutustumaan! löydät meidät myös facebookista. KEILAUS HOHTOKEILAUS BAARI BILJARDI SCREEN SAUNA KOKOUSTILAT MINIGOLF LoPS 2015 Jyvällä tulevaisuudesta TÄYDEN PALVELUN KEILAHALLI LOIMAAN KEILAHALLI OY Kartanomäenkatu 2 B 32200 LOIMAA, p. (02) 721 8988 posti@loimaankeilahalli.fi www.loimaankeilahalli.fi Tervetuloa tutustumaan!

Lisätiedot

LujaLehti 1/2010. Lisää suunnistusta sivuilla 12-13. Halpaa hupia oikealla asenteella. Kaverin kanssa. Loppua ei näy. Kisoissa uusia haasteita

LujaLehti 1/2010. Lisää suunnistusta sivuilla 12-13. Halpaa hupia oikealla asenteella. Kaverin kanssa. Loppua ei näy. Kisoissa uusia haasteita LujaLehti 1/2010 Suunnistuskoulun suunnittelupalaveri (vas.) Kaisa Teerikoski, Kati Yli-Sipilä sekä nuoret ohjaajaat Heidi Savolainen, Janita Matintalo, Janita Jokinen, Riikka Jokinen ja Annika Savolainen.

Lisätiedot

Positiivisuus avoimuus Rohkeus aktiivisuus. toimintakertomus 2009-2010

Positiivisuus avoimuus Rohkeus aktiivisuus. toimintakertomus 2009-2010 Positiivisuus avoimuus Rohkeus aktiivisuus toimintakertomus 2009-2010 Panelian Raikkaan juhlatapahtumissa kävi kauden aikana monenlaisia vieraita JUHLAVIERAITA Juhlavuoden viettäminen käynnistyi jo syyskuussa

Lisätiedot

NAPPULALIIGA HAMINAN. Pallo-Kissat. Juniorijalkapalloilun erikoissseura HAMINAN PALLO-KISSAT RY:N SEURALEHTI TOUKOKUU 2015 FIRMALIIGA

NAPPULALIIGA HAMINAN. Pallo-Kissat. Juniorijalkapalloilun erikoissseura HAMINAN PALLO-KISSAT RY:N SEURALEHTI TOUKOKUU 2015 FIRMALIIGA HAMINAN Pallo-Kissat Vuodesta 1950 www.hapk.fi Juniorijalkapalloilun erikoissseura SINETTISEURA 2015 HAMINAN PALLO-KISSAT RY:N SEURALEHTI TOUKOKUU 2015 NAPPULALIIGA Nappulaliiga vuosimallia 2014 Tämän

Lisätiedot

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2012

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2012 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU www.koips.fi Koips_KAUSIJULKAISU.indd 1 29.3. 13.00 2 Koips_KAUSIJULKAISU.indd 2 29.3. 13.00 Koivukylän Palloseura 1980 Uusi jalkapallokausi on alkanut, talvi on harjoiteltu

Lisätiedot

SUDET - LIIKU HYVÄSSÄ LAUMASSA JALKAPALLOJAOSTO KAUSI

SUDET - LIIKU HYVÄSSÄ LAUMASSA JALKAPALLOJAOSTO KAUSI SUDET - LIIKU HYVÄSSÄ LAUMASSA JALKAPALLOJAOSTO KAUSI 2015 KAUSIJULKAISU 2015 SISÄLLYSLUETTELO Kausijulkaisu 2015 - Jalkapallojaosto 3 Puheenjohtajan tervehdys 4 Ennakkotunnelmat 5 Edustuksen otteluohjelma

Lisätiedot

Krista Lähteenmäki pitää Lepuskin maastoista Sivu 14

Krista Lähteenmäki pitää Lepuskin maastoista Sivu 14 LePan kausijulkaisu 2011. Jakelu Leppävaaran alueella 25000 kpl Krista Lähteenmäki pitää Lepuskin maastoista Sivu 14 FC Espoo: Tavoitteena säilyttää sarjapaikka Sivu 11 LePan valmennuslinja päiväkodista

Lisätiedot

Pallo-Pojat Juniorit ry. Toimintalinja

Pallo-Pojat Juniorit ry. Toimintalinja Pallo-Pojat Juniorit ry. Toimintalinja 2 Esipuhe Tämän PPJ:n toimintalinjan keskeisenä tarkoituksena on linjata seuran toimintaa sekä esittää suosituksia joukkueiden harjoitteluun, pelaamiseen ja muuhun

Lisätiedot

Sisältää kutsut syyskokouksiin

Sisältää kutsut syyskokouksiin Aurinko Palsta Aurinko golfin jäsen- ja osakaslehti 2 10 Sisältää kutsut syyskokouksiin Kilpailutulokset Tyytyväisyyskyselyn tulokset www.masku.com varaa nyt! Aurinko Golfiin Naantaliin kauden 2011 pelioikeus

Lisätiedot

Kausijulkaisu. www.ebk.fi

Kausijulkaisu. www.ebk.fi Kausijulkaisu 2015 www.ebk.fi Pertti Alaja, omen Palloliiton puheenjohtaja Puheenjohtajan katsaus Tervehdys 75-vuotiaalle EBK:lle! omalaisen jalkapallon nimissä minulla on valtava ilo tervehtiä ja onnitella

Lisätiedot

LEISKUL AINEN JOULUPUKKI. Soita ja varaa aika. Korvatunturin punapukuinen. liikkuu Loimaalla! Joulukuu 2008

LEISKUL AINEN JOULUPUKKI. Soita ja varaa aika. Korvatunturin punapukuinen. liikkuu Loimaalla! Joulukuu 2008 u l u LEISKULAINEN o J LEISKUL AINEN Joulukuu 2008 Korvatunturin punapukuinen JOULUPUKKI liikkuu Loimaalla! Soita ja varaa aika. Tilauksia ottaa vastaan Markku Lehtinen 20.12. asti klo 16 18 välisenä aikana

Lisätiedot

KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015. www.koips.fi

KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015. www.koips.fi KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015 www.koips.fi 1980 2015 35 vuotta jalkapalloa Koivukylässä Koivukylän Palloseura kausi 2015 SEURAN PUHEENJOHTAJAN TERVEISET Koivukylän Palloseura viettää

Lisätiedot

VETOLAINEN. Korson Vedon tiedotuslehti 2/2013

VETOLAINEN. Korson Vedon tiedotuslehti 2/2013 VETOLAINEN Korson Vedon tiedotuslehti 2/2013 2 VETOLAINEN 2/2013 Puheenjohtajan palsta Korson Vedon 80. toimintakausi on saatu lämpimän kesän jälkeen käyntiin. Vuosikokous elokuun lopulla valitsi seuralle

Lisätiedot

Sykki 2004-2005 53366_SYKKI_kausijulk.indd 1 6.5.2005 09:40:09

Sykki 2004-2005 53366_SYKKI_kausijulk.indd 1 6.5.2005 09:40:09 Sykki 2004-2005 SYKKI V u o s i j u l k a i s u 2 0 0 4-2 0 0 5 Sykki ry on pelkästään koripalloon keskittyvä urheiluseura. Toiminta alkoi Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun liikunnanopettajien vetämänä

Lisätiedot

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012. 80 vuotta golfia Talissa

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012. 80 vuotta golfia Talissa HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012 80 vuotta golfia Talissa Tali Golf 1 Syyskokous ja henkilövalinnat SYYSKOKOUS Jälleen on yksi golfkesä takana, on aika siirtää katse tulevaan. Menneen kauden tapahtumia

Lisätiedot

TGK Kenttäposti TUUSULAN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI. sivu 5. Kisat ja tapahtumat. sivu 16. Juniorit TUUSULAN GOLFKLUBI

TGK Kenttäposti TUUSULAN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI. sivu 5. Kisat ja tapahtumat. sivu 16. Juniorit TUUSULAN GOLFKLUBI TUUSULAN GOLFKLUBI TGK Kenttäposti TUUSULAN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2/2014 sivu 5 sivu 6 sivu 16 sivu 22 Sanna Kervinen Kisat ja tapahtumat Juniorit Linksien lumoa PÄÄKIRJOITUS Tuusulassa 9.11.2014 Mennyt

Lisätiedot

mestarit Swingin pohjat luodaan talvella Kesän 2012 Meitä on JO 1700 Vihertääkö ruoho aidan takana? Positiivisten uutisten kausi s. 24 2012#2 s.

mestarit Swingin pohjat luodaan talvella Kesän 2012 Meitä on JO 1700 Vihertääkö ruoho aidan takana? Positiivisten uutisten kausi s. 24 2012#2 s. ingside 2012#2 Kesän 2012 mestarit Vihertääkö ruoho aidan takana? s. 18 Meitä on JO 1700 s. 28 Positiivisten uutisten kausi s. 21 Swingin pohjat s. 24 luodaan talvella 2 Kausi 2012 Voittajan puhe Kauden

Lisätiedot

TUUSULAN PALLOSEURAN SEURAKÄSIKIRJA - SUURELLA SYDÄMELLÄ

TUUSULAN PALLOSEURAN SEURAKÄSIKIRJA - SUURELLA SYDÄMELLÄ TUUSULAN PALLOSEURAN SEURAKÄSIKIRJA - SUURELLA SYDÄMELLÄ SISÄLLYS 1 TUUSULAN PALLOSEURAN SEURAKÄSIKIRJA... 4 2 TUUSULAN PALLOSEURA - TuPS... 4 2.1 TuPS seurana... 4 2.2 Seuran arvot, strategia ja visio...

Lisätiedot

HIIHTOUUTISET. Lahden alueen hiihtäjät tarvitsevat lunta alkutalveksi. Seuraesittelyt:

HIIHTOUUTISET. Lahden alueen hiihtäjät tarvitsevat lunta alkutalveksi. Seuraesittelyt: tiedotuslehti kaudelle 2012-2013 HIIHTOUUTISET Lahden alueen hiihtäjät tarvitsevat lunta alkutalveksi Piiriasiat: Kilpailukalenterit 14-15 Piirin palstat 1-3, 6-7, 14-15, 20-23 Seuraesittelyt: Sysmän Sisu

Lisätiedot

O2-JYVÄSKYLÄ RY SEURAOHJE

O2-JYVÄSKYLÄ RY SEURAOHJE O2-JYVÄSKYLÄ RY SEURAOHJE VERSIO 1.5 Seuraohje_v1_5.doc SIVU 1/25 SISÄLLYSLUETTELO 1 JOHDANTO... 4 2 MIKÄ ON SEURAOPAS... 5 3 TOIMINTA-AJATUS... 6 3.1 Toiminta-ajatus... 6 3.2 Arvot... 6 3.3 Visiot...

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS. (Toimintakertomus)

VUOSIKERTOMUS. (Toimintakertomus) VUOSIKERTOMUS (Toimintakertomus) 1.12.2010-30.11.2011 1 Sisällysluettelo VUOSIKERTOMUS 1 1. Yleistä 3 2. Hallitus ja jaostot 3 3. Henkilöstö 4 4. Yhdistyksen kokoukset ja jäsenistö 4 5. Edusvalvonta ja

Lisätiedot

T UUL ET. Tawastin. Tawast Golf ry:n jäsenlehti 2/2008

T UUL ET. Tawastin. Tawast Golf ry:n jäsenlehti 2/2008 T UUL ET Tawastin Tawast Golf ry:n jäsenlehti 2/2008 Kausi 2008 Kauden kuuma aihe, fuusio Aulanko Golfin kanssa vai ei, on juuri saanut ratkaisunsa. Tawastin ylimääräinen yhtiökokous on hylännyt esityksen

Lisätiedot

SALIBANDYJAOSTO PÄLKÄNEEN LUJA-LUKON SALIBANDYJAOSTON SB LUJAN WWW.SBLUJA.NET

SALIBANDYJAOSTO PÄLKÄNEEN LUJA-LUKON SALIBANDYJAOSTON SB LUJAN WWW.SBLUJA.NET SALIBANDYJAOSTO PÄLKÄNEEN LUJA-LUKON SALIBANDYJAOSTON & SB LUJAN VUOSIKERTOMUS 2012 SISÄLLYS 1 ESIPUHE 2.0 PÄLKÄNEEN LUJA-LUKKO SALIBANDYJAOSTO 2.1 SALIBANDYJAOSTON TOIMINTA 2.2 SALIBANDYJAOSTON KERHOT

Lisätiedot

Viinijärven Urheilijat ry TOIMINTAKÄSIKIRJA 1 VIINIJÄRVEN URHEILIJAT RY TOIMINTAKÄSIKIRJA

Viinijärven Urheilijat ry TOIMINTAKÄSIKIRJA 1 VIINIJÄRVEN URHEILIJAT RY TOIMINTAKÄSIKIRJA Viinijärven Urheilijat ry TOIMINTAKÄSIKIRJA 1 VIINIJÄRVEN URHEILIJAT RY TOIMINTAKÄSIKIRJA Viinijärven Urheilijat ry TOIMINTAKÄSIKIRJA 2 Viinijärven Urheilijat ry, toimintakäsikirja 5 1. Johdanto toiminnan

Lisätiedot

Klubihengestä vetovoimaa myös uusille jäsenille!

Klubihengestä vetovoimaa myös uusille jäsenille! Hyvinkään Golfseuran kevätlehti 2012 jäsenille ja yhteistyökumppaneille Klubihengestä vetovoimaa myös uusille jäsenille! Ympäristöystävällistä ja varmaa kaukolämpöä. Riihimäen Kaukolämpö Oy, Lopentie 15-17,

Lisätiedot

FJT GUSTU ALOITETTIIN LOHJALTA KANSALLINEN GOLFVIIKKO. Paikallissäännöt Esko Eronen 24 vuotta golfia Lohjalla Huippugolfari aloitti prona

FJT GUSTU ALOITETTIIN LOHJALTA KANSALLINEN GOLFVIIKKO. Paikallissäännöt Esko Eronen 24 vuotta golfia Lohjalla Huippugolfari aloitti prona St. Laurence Golfin sidosryhmälehti 1/2015 GUSTU HILJAINEN, MUTTA AHKERA PUURTAJA Paikallissäännöt Esko Eronen 24 vuotta golfia Lohjalla Huippugolfari aloitti prona FJT ALOITETTIIN LOHJALTA KANSALLINEN

Lisätiedot

PALLOPIIRI 03/2013 PRO

PALLOPIIRI 03/2013 PRO PALLOPIIRI 03/2013 PRO 2 Itella Posti Oy TEEMA: Naisjalkapallo Anna Westerlund, Julia Tunturi, Sini Laaksonen Huuhkajilla lähes täydellinen ilta Erotuomari Grönholmin ura lentoon 02 Tässä numerossa 03

Lisätiedot