VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY"

Transkriptio

1 VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 ja TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013

2 Sivu 2 / 27 YLEISTA Nappulaliigan toimintakausi 2012 oli työntäyteinen. Toimintaan mukaan saatiin paljon uusia tyttöjä ja poikia. Ilahduttavaa oli myös valmentajien kasvanut joukko. Nappulaliigan perimmäinen tehtävä ja missio on edelleenkin: nuorille lapsille jalkapallon peluun ja ryhmässä toimimisen opettaminen. Tämä toteutui kiitettävästi myös kuluneena vuonna. Kesän kuluessa uusienkin pelaajien taidot kehittyivät, ja tämä huomattiin eri toten loppu kesän pelikierroksilla avatut kotisivut toimivat edelleenkin pääasiallisena tiedonjakokanavana. Sivujen helppo päivitettävyys on edesauttanut joukkueiden informaation jakamista ja ajan tasalla pysymistä. Web-kalenterit ovat olleet ahkerasti käytössä. Jokaisella joukkueella on omat käyttäjätunnukset, joilla he voivat omien joukkueidensa sivuja päivittää. Johtokunnan kotisivuvastaavalla on ollut tehtävänä yleisten osien päivitykset. Lehti-ilmoittelu Valkeakosken Sanomissa on ollut vähäistä. Joitakin urheilussa tapahtuu ilmoituksia on vuoden varrella julkaistu. Paikallislehti koetaan seurassa kuitenkin tärkeänä imagon kannalta. Sen vuoksi aika ajoin yritetään saada toimittajia jutun tekoon milloin mistäkin syystä. Tässä onnistuttiin muutaman kerran vuonna Sähköpostiviestintä ryhmäjakoineen on havaittu hyväksi tavaksi informaation välittämiseen. Tätä tapaa lähes kaikki joukkueet käyttävätkin. Jokaisella joukkueella on tätä nykyä yhteinen joukkuesähköposti, jonne välitetään myös johtokunnasta käsin asioita. Tulevana vuonna tullaan kiinnittämään entistä enemmän huomiota tiedon kulkuun koko seurassa. TALOUS Seuran talous jatkoi samalla toimintaperiaatteella kuin ennenkin. Vuoden taloudellinen tulos oli lievästi negatiivinen (-583,26 euroa). Kustannusten seuranta ja tietoinen karsiminen ovat jatkuneet jo usean vuoden ajan. Pieniä yllätyksiä tuotti mm. vuoden 2011 varustehankintojen laskujen tuleminen toimittajalta vasta kuluneena vuonna. Rahavirrat eivät olleet tasaista läpi vuoden, mutta maksuista kuitenkin selvittiin lähes eräpäivilleen. Ruokon saunan vuokraustoiminta jatkoi toisena täytenä vuotenaan kasvuaan. Käyttöasteessa on kuitenkin vielä kasvunvaraa. Edellisen vuoden tuotto käytettiin keittiönurkkauksen saneeraukseen sekä ilmalämpöpumpun hankintaan syksyllä. Pumppu vei saunan tuoton miinukselle, mutta maksanee itseään takaisin alentuvina sähkölaskuina. Tämä vaikutus nähtäneen vuoden 2013 aikana. Kaupungin rakentama frisbeegolf-rata on tuonut jonkin verran lisäkysyntää. Tosin siitä on aiheutunut ylimääräistä oleskelua saunan alueella ja sitä kautta pientä siivottomuutta. Ei kuitenkaan suureksi haitaksi asti.

3 Sivu 3 / 27 Perinteiset Halli- ja Kevätturnaus järjestettiin jälleen. Halliturnaus ei ollut taloudellisesti mitenkään suuri menestys, mutta Kevätturnaus yllätti positiivisesti siinä mielessä. Neljä paperinkeräystä, Nappulalehden mainosmyynti, sarjapeleissä harjoitettu kioskitoiminta sekä eri avustukset auttoivat pitämään toiminnan edullisena harrastajilleen. AnkanUitto-tapahtumaan osallistuttiin myös vappuna Valkeakosken kanavalla. Arpojen myynti ja kaksi kioskia poikivat kivan lisän joukkueiden omiin toimintoihin. Valmennuskoulutukseen kohdennettiin erityisesti euroja kuluneena vuonna. Valmentajia saatiin hyvin aktivoitua kouluttautumaan aina Eerikkilää myöten. Seuran kirjanpito muutettiin kustannuspaikkakohtaiseksi vuonna Tämän muutoksen toivotaan vaikuttavan siten, että tuloslaskelma antaa seuran toiminnasta ja siinä liikkuvista rahavirroista paremman ja totuudenmukaisemman kuvan. Edustusjoukkueet ovat tehneet omaa varainhankintaan kuka enemmän ja kuka vähemmän. Yllättävän hyvin ne ovat saaneet mainostajia peliasuihinsa suoraa sponsorointia unohtamatta. Vuonna 2012 joukkueet osallistuivat ensi kertaa suurella joukolla piirinsarjoihin eri ikäluokissa. Tästä aiheutui joukkueille suurempia kustannuksia kuin ne osasivat ennakoida. Kaikesta muutoksesta ja kehityksestä huolimatta Nappulaliigan toiminta perustuu puhtaaseen talkoohenkeen eikä palkkoja makseta. JA SENMAKSUT JA JA SENMA A RA Tytöt ja pojat 30 euroa. Jäsenmaksu sisälsi seuran toiminnan lisäksi pääsyn FC Hakan kotipeleihin sekä Suomen Palloliiton Korttelipassin vakuuksineen. Pelaajia Nappulaliigan kaudelle 2012 rekisteröitiin 357, joista tyttöjä 103 ja poikia 254. TOIMINTA-AVUSTUKSET JA LAHJOITUKSET Kivoja yllätyksiä saatiin kokea muutaman yksityislahjoittajan taholta. Matti Pitko täytti 70 vuotta ja valitsi Nappulaliigan lahjarahojensa yhdeksi kohteeksi. Lisäksi Reijo Helenius Vantaalta (entinen valkeakoskelainen) lahjoitti 60-vuotislahjarahoistaan osan Nappulaliigalle. TPV Futiksen järjestämän golf-turnauksen voittorahat saatiin jälleen lahjoituksena Nappulaliigalle. Kiitos tästä kuuluu hyvin pelanneille Jarmo Kujanpäälle ja parilleen. FC Hakan pelissä oli pelattu tulosvetoa hyväntekeväisyyttä varten. Mikko Skaffari oli valinnut Nappulaliigan mahdollisen voittonsa kohteeksi ja luovuttikin voittonsa seuran käyttöön.

4 Sivu 4 / 27 Saadut avustukset ja lahjoitukset Valkeakosken kaupungin perusavustus Reijo Helenius 60 vuotta TPV Futis Golf Matti Pitko 70 vuotta Mikko Skaffari Tulosveto-voitto euroa 600 euroa 500 euroa 435 euroa 432 euroa KILPAILUTOIMINTA Joukkueet ovat laatineet omat toimintakertomukset, jotka hiukan myöhempänä. Sisäiset sarjat toteutettiin jälleen pelaamalla ensin sarjat ja sitten Cup-kierrokset. Sarjoihin osallistui myös joukkueet Viialan Peli-Veikoista. Seuran sisäiset taitokilpailut järjestettiin sekä keväällä että syksyllä. Osallistujia oli keväällä 20 (kaikki poikia) ja syksyllä 13 tyttöä sekä 14 poikaa. Kolme poikaa ylsi piirin pronssimerkkiin. KAUPUNGINOSAJOUKKUEET Kaupunginosajoukkueharjoitukset hoidettiin yhteisharjoituksina etelän ja pohjoisen pelureille erikseen. Tällä tavalla taattiin valmentajien ja pelaajien riittävyys myös lomaaikoina. Talviharjoittelu pienellä porukalla ei oikein sujunut ja pelaajia ohjattiin osallistumaan oman ikäluokkansa edustusjoukkueiden harjoituksiin. Valmentajia toiminnassa oli mukana kaiken kaikkiaan 33. LEIRITOIMINTA Perinteinen Nappulaleiri järjestettiin Kariniemessä heinäkuussa. Leirille osallistuivat Naperot, VaNL04, VaNL03, VaNL02, VANL01 sekä Jokerit ja joitakin osajoukkuepelaajia. Myös Variksia eli Nappulaliigasta uloskasvaneita poikia oli apuohjaajina kahdeksan. Leiripäällikkönä toimi alkuleirillä Jouko Jokke Heikkilä ja lopun Ismo Ipi Peiponen.

5 Sivu 5 / 27 KOULUTUS Fortum-tutor Valeri Popovitch piti valmentajille koulutustilaisuuden Ruokon saunalla ja lukion salilla. Valmentajille pidettiin ennen kauden alkua lisäksi kertaus käytännön asioista. D-valmentajakurssin ensimmäinen osa järjestettiin yhteistyössä FC Haka Junioreiden kanssa. JOHTOKUNTA Nappulaliigan johtokuntaan kaudella 2012 kuuluivat: Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri-taloudenhoitaja Muut johtokunnan jäsenet Jouko Heikkilä Pasi Ollikka Terhi Salonaho-Seppänen Jaana Hiltunen, Vesa Hiltunen, Jarno Jokinen, Timo Karisalmi, Ismo Peiponen ja Valtteri Simola. HUOMIONOSOITUKSET Vuonna 2012 ei jaettu erillisiä huomionosoituksia. VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY Johtokunta

6 Sivu 6 / 27 JOUKKUEIDEN VUOSIKERTOMUKSET VaNL -01 Ympärivuotisesti jalkapalloa harrastavien v syntyneiden poikien ikäkausijoukkue VaNL/01 osallistui kauden aikana kymmeneen oman ikäluokkansa turnaukseen sekä pelasi useita harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueita vastaan. Talvikaudella osallistuttiin Futsalin piirinsarjaan yhdellä joukkueella ja kesäkaudella jalkapallon piirinsarjaan kahdella joukkueella (Liiga- ja Ykkös-tasoille). Pelaajille pyrittiin saamaan heidän oman taitotasonsa mukaisia kehittäviä pelejä. Kauden tavoitteena oli saada pojat sitoutumaan määrätietoiseen harjoitteluun sekä edelleen kehittää pelaajien henkilökohtaisia jalkapallotaitoja sekä lisätä innostusta ja halua omaehtoiseen harjoitteluun. Joukkue harjoitteli kauden aikana Tietotien Lukiolla, Palloiluhallin keinonurmella, Saharan keinonurmella sekä Lotilan nurmella. Pelaajat harjoittelivat lisäksi omissa kaupunginosajoukkueissaan Roukon ja Apian nurmikentillä sekä pelasivat Roukon nurmikentän keskiviikkopeleissä Nappulasarjan - ja Nappulacupin. Joukkueen pelaajat osallistuivat heinäkuun puolessavälissä nelipäiväiselle jalkapalloleirille Kariniemen leirikeskuksessa. Joukkueessa pelasi kauden aikana 21 poikaa. Joukkueen suuresta pelaajamäärästä johtuen turnauksiin osallistuttiin mahdollisuuksien mukaan kahdella peliryhmällä. Alkukauden aikana osallistuttiin Umbro-turnaukseen Pirkkahallissa, HJS-turnaukseen Hämeenlinnassa, Nappulaliigan omiin Halli- ja Kevätturnauksiin, Ensilä-turnaukseen Tampereella sekä Cumulus-turnaukseen Hämeenlinnassa. Kauden päätapahtuma oli juhannuksen alusviikolla Ahvenanmaalle Maarianhaminaan tehty perinteinen kuusipäiväinen Alandia Cup turnausmatka. Turnausmatkasta pojat saivat monta mieliinpainuvaa kokemusta, vaikka turnausmenestystä ei tällä kertaa tullutkaan. Nappulaliigan joukkuemajoitus oli vielä tällä kertaa Holmqvistin mökkikylässä, jonka viereisellä jalkapallokentällä pojat pelasivat aina kun oli muusta toiminnasta vapaata. Joukkue kävi pelien lisäksi uimassa Mariebad-kylpylässä, keilaamassa sekä tutustumassa museolaiva Pommerniin. Syyskaudella osallistuttiin vielä Ensilähaasteturnaukseen Tampereella, Aulanko-Cupiin Hämeenlinnassa sekä Piirinsarjojen päätökseen Karnevaaliturnaukseen Tampereella. Turnauksista tuli mukavasti myös menestystä kun joukkue voitti Futsal-turnauksen Kangasalla, sijoittui hopealle Umbro-turnauksen haastajasarjassa ja Ensilä-turnauksen haastesarjassa sekä pronssille Kevät-turnauksen haastesarjassa. Turnaus- ja piirinsarjaotteluita kertyi kauden aikana melkoisesti eli yhteensä 121 kappaletta. Ottelut olivat pääosin tasaisia pelejä, joista voittoja kertyi 55 kpl, tasapelejä 22 kpl ja tappioita 44 kpl. Pelaajat ottivat osaa VaNL/01:n varainhankintaan osallistumalla Nappulaliigan esipaperinkeräyksiin neljä kertaa kauden aikana.

7 Sivu 7 / 27 VaNL/01 toiminnassa olivat kauden aikana mukana Vikke Ahola, Werneri Hakala, Iiro Inkinen, Riku Kallio, Joonas Karisalmi, Jaakko Lumme, Arttu Mäkelä, Atte Niemi, Luukas Niittyaro, Vihtori Nurminen, Santtu Olander, Juho Peltola, Sampo Sarkaniemi, Oscar Saukkonen, Ville Tossavainen, Antti Tuominen, Ville Tuppurainen, Joonas Viinanen, Olli Viro, Juuso Virta ja Ron Vuorinen. Nappulaliigan kauden 2012 päättäjäisissä palkittiin leiripoikana Antti Tuominen, Marnan patsaalla taitokilpailun voittaja Vikke Ahola, kauden maalitykkinä Santtu Olander, kauden rehtipelaajana Olli Viro, kauden maalivahtina Luukas Niittyaro sekä vuoden poikana Jaakko Lumme. Nappulaliigajakson VaNL/01 joukkueen päättäjäistilaisuus pidettiin Ruokon saunalla Frisbeegolfin ja saunaillan merkeissä. VaNL/01 joukkueen valmentajina toimivat kaudella Timo Karisalmi, Ari Tuominen ja Jussi Ahola sekä joukkueenjohtajana Ismo Niemi.

8 Sivu 8 / 27 VaNL -02 VaNL/02 E10 (VaNa) on tavoitteellisesti jalkapalloa harrastavien v syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Ajatuksena on edelleen kehittää pelaajien henkilökohtaisia jalkapallotaitoja sekä lisätä innostusta ja halua myös omaehtoiseen harjoitteluun. VaNL/02 osallistui kauden aikana 1-2 peliryhmällä oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi myös harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueiden kanssa. Lisäksi kesällä osallistuttiin SPL:n Tampereen piirin E10-sarjaan. Joukkueet jaettiin kahteen ryhmään, kilpa- ja haasteryhmään. Pelaajat saivat vielä jonkin verran kokeilla pelaamista eri pelipaikoilla, mutta pääsääntöisesti he pelasivat valmentajien näkemyksen mukaisilla pelipaikoilla. TOIMINTA Joukkue harjoitteli talvella Palloiluhallissa ja Saharassa sekä kesällä Saharassa, Lotilassa ja omissa kaupunginosajoukkueissaan, joissa pelasivat Roukon nurmikentällä Nappulasarjaa sekä Nappulacupin. Joukkue osallistui vuoden aikana oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueita vastaan. Heinäkuussa leireiltiin jalkapallon merkeissä Nappulaliigan jalkapalloleirillä Kariniemessä. Aktiivisimmilla pelureilla kertyi lähes 80 pelattua peliä kauden aikana. Turnauksissa joukkueet menestyivät hyvin, huipennuksena Kesäkuisen Iiro-Cupin finaali jossa Vanlin Keltaiset ja Siniset ottivat mittaa toisistaan. Myös Viron Tartossa pelattu Hillar Otto Memorial turnaus oli pojille hieno ensikokemus kansainvälisistä kentistä ja vastustajista. TURNAUKSET/LEIRIT Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Länsi-Suomi kilparyhmien kutsuturnaus/rauma Vanl-halliturnaus Palloiluhalli/Valkeakoski VaNa-Cup Palloiluhalli/Valkeakoski HJS-turnaus/Hämeenlinna Hillar Otto Memorial turnaus/tartto Viro Vanl-Kevätturnaus Sahara/Valkeakoski Ensilä Turnaus/Lohja Huimalan Hulinat Turnaus/Espoo Iiro-Cup/Rauma Nelipäiväinen jalkapalloleiri Kariniemessä Pori Cup/Pori Kiertokapula Turnaus/Valkeakoski

9 Sivu 9 / 27 PIIRINSARJA Piirinsarjaan osallistuttiin kahdella joukkueella. Keltainen joukkue osallistui Liigaan ja Sininen joukkue Ykköseen. Kummassakaan sarjassa ei laadittu sarjataulukkoa. Keltaiselle joukkueelle pelejä kertyi 17, joista 14 voittoa, 3 tasapeliä ja tappioita 0. Maalisuhde Siniselle joukkueelle pelejä kertyi 15, 9 voittoa, 3 tasapeliä ja 3 tappiota. Maalisuhde PELAAJAT Toiminnassa kauden 2012 aikana olivat mukana Miska Hallikas, Jaakko Harju, Sasha Hiltunen, Tuukka Hietamäki, Joonas Hyökyvaara, Julius Kilpeläinen, Timi Kivikko, Akseli Korhonen, Mikko Laakso, Eetu Leiri, Jiri Motturi, Aarni Rantaniemi, Arttu Ronkainen, Seeti Salonen, Onni Salvola, Aapo Skaffari, Otto Tikkala, Wiljam Valtonen, Vikke Viitanen, Markus Ylilammi, Tuomas Ala-Juuma. Kauden alkaessa toimintaan mukaan sitoutui 21 poikaa. Yksi poika lopetti syksyllä kauden lopulla. Toimintaan mukaan tuli syksyllä 4 poikaa lisää, koko vahvuuden ollessa kauden lopussa 25 poikaa. Harjoitus/osallistumisaktiivisuus edellisvuoden tapaan koko joukkueella hyvää tasoa. Kärkikymmenikön aktiivisuus oli huippuluokkaa eli yli 95 % ja viidentoista aktiivisimman osallistujan lukemat olivat yli 70 %. Osa pojista osallistui kauden aikana Nappulaliigan järjestämiin taitokilpailuihin joista tuloksena oli yhden pelurin saama pronssinen taitomerkki ja tukku lupaavia tuloksia. Piirin taitokilpailuista saaliina oli kaksi pronssimerkkiä, taitajina Tuukka Hietamäki ja Sasha Hiltunen. Nappulaliigan kauden 2012 päättäjäisissä palkittiin Pekan Pokaalilla Sasha Hiltunen ja vuoden tulokkaan pystillä Eetu Leiri. OHJAAJAT VaNL-02 joukkueen ohjaajina kaudella 2011 toimivat Jonne Hallikas, Janne Rautanen, Jarto Hyökyvaara, Rami Motturi, Vesa Hiltunen, Mikko Skaffari ja Veikka Valtonen.

10 Sivu 10 / 27 VaNL -03 Valkeakosken Nappulaliigan VaNL-03/Pallokoulu on kaikille ympärivuotisesta jalkapallon harrastamisesta kiinnostuneille 2003 syntyneille pojille tarkoitettu ikäkausijoukkue. Ajatuksena on kehittää pelaajien henkilökohtaisia taitoja jalkapallon parissa sekä lisätä innostusta ja halua myös omaehtoiseen harjoitteluun. TOIMINTA Joukkue harjoitteli talvella Palloiluhallissa ja kesällä Saharassa sekä Lotilan nurmella. Pelaajat harjoittelivat kesällä myös omissa kaupunginosajoukkueissaan, joissa pelasivat Roukon nurmikentällä Minisarjan sekä Minicupin. Joukkue osallistui vuoden aikana oman ikäluokkansa turnauksiin ja pelasi harjoitusotteluita lähipaikkakuntien joukkueita vastaan. Lisäksi joukkue oli mukana piirinsarjassa kahdella joukkueella. Heinäkuussa leireiltiin jalkapallon merkeissä Nappulaliigan jalkapalloleirillä Kariniemessä kaksi päivää. Aktiivisimmilla pelureilla kertyi pelejä noin kauden aikana. TURNAUKSET Valkeakosken Nappulaliigan kevätturnaus, Aulanko-cup Hämeenlinnassa, Tigersturnaus Seinäjoella, Katepal-turnaus Lempäälässä, Kiertokapula-turnaus Valkeakoskella sekä turnaus Porissa ja kauden päätteeksi kaksipäiväinen turnaus Vantaalla. Näiden lisäksi käytiin pelaamassa huhtikuussa myös kansainvälinen turnaus Tartossa. Turnauksissa ei joukkueita vielä laitettu paremmuus järjestykseen. Pelit pelattiin Kaikki Pelaa - säännöillä tasaisella peluutuksella ja pojat kokeilivat vielä eri pelipaikkoja. PELAAJAT Toiminnassa kauden 2012 aikana olivat mukana Juuso Mäkiselkä, Jonni Kivinen, Verneri Tamminen, Eemil Rautio, Veikko Salminen, Paavo Nieminen, Jaani Kivivasara, Oiva Laaksonen, Niilo Rajala, Tino Paukku, Samuli Sarvela, Miro Saarinen, Juuso Ollenberg, Johannes Kesola, Santeri Surkka, Eetu Skaffari, Elias Kosonen, Juuso Kartela, Joona Savijoki, Eero Laakso, Niilo-Eemeli Pulla ja Veikka Kaasalainen. Harjoitus/osallistumisaktiivisuus oli huippuluokkaa ja harjoituksissa olikin aina paikalla noin poikaa. Kesän aikana aktiivisimmat pelurit esiintyivät maskottipelaajina/tulevina Tehtiksen taistelijoina Hakan kotipeleissä ja sen lisäksi osa pojista toimi innokkaina pallopoikina Pallo-Seppojen kotiotteluissa. TAUSTAT VaNL-03 joukkueen ohjaajina/valmentajina kaudella 2012 toimivat Samppa Kartela, Kimmo Surkka, Heikki Saarinen, Kai Savijoki ja Jarno Mäkiselkä.

11 Sivu 11 / 27 VaNL poikaa ja 3 valmentajaa. Poikia Valkeakoskelta, Akaasta ja Pälkäneeltä. HARJOITUKSET VaNL04 harjoitteli talvella kerran viikossa palloiluhallissa. Harjoituksiin osallistui n 10 pelaajaa keskimäärin. Kesällä harjoittelimme kaksi kertaa viikossa Saharan tekonurmella, noin suunnilleen samalla aktiivisuudella. Kesällä oli pari kertaa mukana myös erillinen juoksuvalmentaja. PELIT JA TURNAUKSET Kevät-cuppi Myllykoskella Sininen joukkue kävi pelaamassa Myllykoskella aurinkoisessa säässä Kevät-cup turnauksessa. Ensimmäisessä ottelussa oli vastassa TiPS mustat. Tasainen ottelu päättyi lukemiin 3-3. VaNLin maalit tekivät: Arul kahdesti ja Konsta kerran. Toinen ottelu oli VJS punaista vastaan. VJS lopulta voitti koko turnauksen, mutta helpolla ei VaNL kaatunut. Loppunumerot olivat 7-6 VJS:lle. VaNL:in maalit tekivät: Arul x4,simo ja Konsta. Kolmannessa ottelussa kohdattiin HPS Helsingistä. Kahden maalin tappioasemasta noustiin lopulta 3-3 tasapeliin Konstan, Eetun ja Villen maaleilla. Kahdella tasurilla ja yhdellä tappiolla päädyimme pelaamaan sijoista 5-6. Vastaan tuli TiPS vihreät. Ville, Simo ja Arul maalasivat VaNL:lle ja kun TiPS ei onnistunut kuin kerran, tuli VaNL:in sijoitukseksi turnauksessa viides sija. Särkänniemi-cup Tampere Keltainen joukkue kävi Tampereella Särkänniemi-cupissa hakemassa kolmesta ottelusta kolme voittoa. Kaupin nurmella ensimmäiseksi "uhriksi" joutui Ilveksen musta joukkue. Jani iski neljästi, Topi kahdesti ja Ville kerran. Ilveskin sai kolme osumaa aikaiseksi ja näin loppunumeroiksi 7-3. Toisessa pelissä vastassa oli Ilveksen vihreä joukkue. Ottelu oli todella tiukka ja hyvätasoinen. Jani kolmella maalilla ja Veeti hyvillä torjunnoilla takasivat VaNL:lle 3-2 voiton. Viimeisessä pelissä TPV punainen joutui nöyrtymään 7-2 lukemin. Tuomas aloitti ja lopetti maalinteon ja siinä välissä Topi, Joel ja Jani toimittivat palloa TPV:n verkkoon. Jani osui taas kolmesti. Tsempparina palkittiin Roope Jokio. Sijoitusotteluita ei Tampereella pelattu. Katepal-turnaus 18.8 Lempäälässä Hakkarin kentällä pelattiin aurinkoisessa säässä. Toinen joukkue pelasi 03-ikäluokassa ja toinen 04-ikä luokassa. 03-sarja tulokset: VaNL - LeKi 6 2, VaNL - TPV 1 5, VaNL - PJS 5 2, VaNL - NJS 2 3, VaNL - PaiHa sarjan tulokset: VaNL - PK , VaNL - LeKi valk 2 3, VaNL - RiPS 1 3, VaNL - NJS 3 1, VaNL - LeKi musta 4-4.

12 Sivu 12 / 27 Aulanko Cup Hämeenlinnassa Nythän on niin, että missä VaNL04 pelasi, niin siellä aurinko paistoi. Turnauksessa olimme mukana kahdella joukkueella liiga- ja 1.div-sarjoissa. Hienoja pelejä, hienoja tuloksia ja hienoa kannustusta vanhemmilta. Tsemppareina palkittiin Aaron ja Lasse (1.div) sekä Tuomas ja Tiitus (liiga). 1.div tulokset: VaNL - HJS east valk 5 1, VaNL - FJK 6 0, VaNL - HJS east sin 11 1, VaNL - HJS west sin 3 2, VaNL - HJS east valk 1 3, VaNL - TPV pun/valk 3 1. Liiga tulokset: VaNL - TPV 3 2, VaNL - JäPS 0 0, VaNL - Ilves B 7-4, VaNL - HyPS 4 0, VaNL - JJK 3 1, VaNL - Ilves A 0 3. Huyndai-turnaus Jyväskylässä Hipposhallissa pelattiin kahdessa sarjassa. Haastejoukkuetta taisi hieman jännittää aluksi. Ilvestä vastaan pelasimme 1-1 mutta Jazz Porista pääsi yllättämään 3-0. Sitten tahti muuttui ja JJK kärsi 4-2 tappion ja MP kaatui lukemin 6-1 Kilpajoukkuetta ei jännittänyt. Ilves kaatui 9-2, turnauksen tasaisimmassa ottelussa Jazz hävisi 4-3, JJK 8-4 ja lopuksi MP 8-0. Umbro-turnaus Tampereella Kolme ottelua F9-liigassa, joista jokaiseen muodostettiin oma joukkue. TPV Väkkärille hävisimme 8-0. NJS voitettiin 6-1 ja TPV Vikkelät peli päättyi 1-1 lukemiin. Tsempparina palkittiin Joel Järvinen. PIIRINSARJAT Kesän piirinsarjat pelattiin kahdella joukkueella. Keltainen joukkue selvisi urakastaan ilman tappioita. Otteluita oli 16 joista tuli 14 voittoa ja kaksi tasapeliä. Maaleja keltaiset tekivät yhteensä 160 ja omaan päähän pääsi 28 maalia. Sinisten pelit olivat hieman tasaisempia. Sinisilläkin oli 16 ottelua joista tuli 9 voittoa, yksi tasapeli ja 6 tappiota. Maaleja siniset tekivät 96 ja omiin meni 55 maalia. Tulokset ovat hienot, mutta vielä hienompaa on se että kaikki pelaajat onnistuvat peleissä. HARJOITUSPELIT YM. Edellä mainittujen turnausten ja piirinsarjojen lisäksi pelasimme runsaasti harjoitusotteluita ja osallistuimme myös LeKin järjestämiin minifutsal-turnauksiin. TAUSTARYHMÄ VaNL04:n valmentajina kaudella 2012 toimivat Jari Mäkinen, Harri Mikkola ja Pasi Ollikka. Pelaajien vanhemmista saatiin myös apua valmennukseen tilanteen niin vaatiessa. Vanhemmat toimivat myös aktiivisesti joukkueen varainhankinnassa järjestäen mm sukkamyyntiä, myyjäiset ym. Sekä tietysti osallistuivat seuran paperinkeräystalkoisiin. Joukkueelle hankittiin pääosin sponsorituloin tällä kaudella pelikassit, pelipaidat ym varusteita.

13 Sivu 13 / 27 JOKERIT Jokeri tytöt olivat kaudella 2012: -01, -02, -03 ja -04 syntyneitä tyttöjä. Tytöt harjoittelivat talvikauden tietotien lukiolla kerran viikossa sunnuntaisin. Lukiolla kävi harjoituksissa pelaajaa joka viikko. Kesä harjoiteltiin sunnuntaisin Saharan kentällä sekä useana tiistaina Roukon nurmella. Keskiviikkoisin pelattiin paikallis sarjaa poikia vastaan, maaliero venyi useassa pelissä isoksi, mutta kauden mittaan tyttöjen pelaaminen parantui huomattavasti myös keskiviikko sarjassa. Kesäkuussa osallistuttiin -01/-02 kahdella joukkueella Iittalan turnaukseen, jossa saatiin hyviä pelejä lähikuntien joukkueita vastaan. Kuun lopussa osallistuttiin Hämeenlinnan pumpuli-turnaukseen vanhempien ja nuorempien sarjaan saaden hyviä ja tasaisia pelejä. Heinäkuun alussa nuoremmat osallistuivat yhden päivän nappulaleirille ja vanhemmat tytöt olivat 3 yötä leirillä. Leiri kasvatti hyvin yhteishenkeä ja myös siellä saatiin hyviä pelillisiä oppeja lisää. Elokuussa oli Kangasalan turnauksen vuoro, siellä Valkeakosken nappulaliiga oli edustettuna 4 joukkueella, 2 vanhemmissa sekä 2 nuoremmissa. Nuoremmat nappasivat kaksoisvoiton ja myös vanhempien tyttöjen loppuottelussa pelasi VaNL toinen joukkue! Syyskuussa osallistuivat vanhemmat tytöt Janakkalan turnaukseen, pelaten hyviä pelejä myös siellä. Syyskuun ohjelmaan kuului myös nappula cupiin osallistumiset. Kuun lopussa pelattiin äidit vs tyttäret peli Roukon hiekalla, oli siinä kentällä vilskettä kun samaan aikaan oli kentällä yli 70 pelaajaa. Jatkot olivat Hakapirtillä, jossa syötiin, saunottiin sekä laulettiin karaokea. Lokakuussa olikin vuorossa nappulaliigan päättäjäiset jossa palkittiin useampi tyttöpelaaja: Vuoden tyttö: Henni Lahtinen, hurjapelaaja: Venla Vikman, Joken pysti: Tiiu- Tuulia Pesonen, leirityttö: Emilia Hyppönen, jokerien jokeri minit Olivia Jokinen ja jokerien jokeri nappulat Emma Mäkelä. Koko joukkue palkittiin Fair play-pokaalilla rehdistä asenteesta! Kauden mittaan jokeri porukka kasvoi hyvin, alussa oli noin 20 pelaajaa ja kauden lopussa oli jo 60 innokasta tyttöä mukana. Tyttöjen iso innokas ydinporukka kävi aktiivisesti harjoituksissa ja monella tytöllä olikin nähtävissä kehitystä kauden mittaan. Joukkueessa oli monentaitoista pelaajaa, useamman vuoden jo harrastaneita sekä juuri jalkapallo kipinän saaneita. Tästä syystä harjoituksissa pyrittiin keskittymään jalkapallon perusasioihin, ja niiden kanssa kellä se oli jo hallussa tehtiin vaativampia harjoituksia. Kauden mittaan oli selvästi nähtävissä tyttö futiksen elävän kasvun aikaa, joka on myös toivottavaa tuleville kausille. Tästä hyvänä merkkinä usean -01 syntyneen tytön siirtyminen Hakaan. Jokeri valmennus tiimi 2012: Jarno Jokinen, Jukka-Pekka Mäkelä, Jari-Pekka Mäkelä, Riikka-Leena Eerola sekä Petteri Vuorio.

14 Sivu 14 / 27 NAPEROT Naperoihin kuului kaudella 2012: -05, -06, -07 sekä -08 syntyneet pelaajat. Talvikausi harjoiteltiin palloiluhallissa, harjoituksissa oli normaalisti n pelaajaa. Kesäkausi harjoiteltiin Roukon nurmella tiistaisin, harjoituskertoja tuli kesän aikana 16 ja niihin osallistuttiin 1163 kertaa eli keskimäärin 73 pelaajaa/ harjoitus! Heinäkuussa oli naperoleiri, johon osallistui runsas määrä naperoita. Syyskuun viimeisissä harjoituksissa oli makkaran paistoa sekä suut pistettiin makeiksi karkin voimalla. Lokakuussa oli nappulaliigan päättäjäiset, jossa palkittiin kauden napero: Aku Mäkelä. Koko kauden harjoituksissa jaettiin pelaajat pieniin ryhmiin, näin saatiin jokaiselle toimintaa koko harjoituksen ajaksi. Nuoremmille tehtiin rasteja, joissa leikin avulla tutustuttiin palloilun saloihin ja jo kokeneemmille tehtiin vaativampia rasteja, joiden avulla saatiin jokaiselle oman taidon mukaista harjoittelua. Tämän mahdollisti laaja valmentaja porukka, joka oli aktiivisesti mukana koko kauden. Napero tiimi 2012: Jarno Jokinen, Jukka-Pekka Mäkelä, Jari-Pekka Mäkelä, Mikko Vuorela, Valtteri Simola, Jussi Alhonrinne, Matti Kurikka, Antti Salminen, Petteri Salminen, Kari-Pekka Ketola, Juha-Pekka Väisänen, Miikka Rantanen.

15 Sivu 15 / 27 TULOKSIA Nappulasarja 1. Haka 2. ViiPV 3. Arsenal 4. TPS 5. HJK 6. Jokerit Minisarja 1. Inter 2. Liverpool 3. Kuusysi 4. Ilves 5. ViiPV 6. Jokerit Nappula-Cup 1. TPS 2. ViiPV Mini-Cup 1. Inter 2. Liverpool Halliturnaus E -01 E TPV 2. VJS 3. VaNL keltainen 4. NJS musta 5. Ilves 6. NJS sininen 7. Y-Ilves 8. VaNL sininen 1. VaNL keltainen 2. HyPS 3. KaaPo 4. Pallo-Iirot 5. VJS 6. VaNL sininen 7. FC Ulvila 8. FC Jazz Kevätturnaus E -01 kilpa 1. TPV 2. NJS musta 3. WJK valkoinen 4. TKT sininen 5. KyIF 6. Haka -00 haaste 7. VaNL keltainen 8. TPV -02 E -01 haaste 1. NJS sininen 2. WJK sininen 3. VaNL sininen 4. TPV punainen 5. Loiske 6. TPV valkoinen 7. HJS Barcelona 8. TKT harmaa

16 Sivu 16 / 27 E -02 kilpa 1. Ilves 2. RiPS sininen 3. KelA 4. KaaPo 5. VaNL keltainen 6. TP VaNl sininen 8. FC Kontu sininen E -02 haaste 1. Ilves keltainen 2. JanPa 3. TPV valkoinen 4. KaaPo 5. Y-Ilves 6. RiPS valkoinen 7. ToVe 8. FC Kontu valkoinen 9. TP FJK F -03 osallistuneet joukkueet FC RP FC Jazz VaNL sininen Loiske musta KyIF sininen VaNL keltainen TPV NoPS HyPS KyiF valkoinen FC Jazz red Loiske Oranssi

17 Sivu 17 / 27 KAUDEN 2012 PALKITUT NAPPULASARJA 1. Haka 2. ViiPV 3. Arsenal MINISARJA 1. Inter 2. Liverpool 3. Kuusysi NAPPULA CUP 1. TPS MINI CUP 1. Inter Kauden Napero Aku Mäkelä Kauden Kultakenkä Eetu Rahunen Kauden Leiripoika Antti Tuominen Kauden Leirityttö Emilia Hyppönen Kauden tulokas Eetu Leiri Jokerien Jokeri MINI Olivia Jokinen NAPPULA Emma Mäkelä Tapsan pokaali Santeri Surkka Sepon pysti Veikka Kaasalainen Pekan pokaali Sasha Hiltunen Marnan patsas Vikke Ahola Joken pysti Tiiu Pesonen Kauden Maalitykki Santtu Olander Kauden Rehtipelaaja Olli Viro Kauden Hurja pelaaja Venla Wikman Kauden Maalivahti Luukas Niittyaro Fair Play palkinto Jokerit Kauden valmentajat MINIT Samppa Kartela, Kimmo Surkka NAPPULAT Jussi Ahola Vuoden Nappulaliigalainen Valtteri Simola Vuoden Valmentaja Timo Karisalmi Vuoden Tyttö Henni Lahtinen Vuoden Poika Jaakko Lumme

18 Sivu 18 / 27 VALMENTAJAT JA JOJOT 2012 Antti Salminen Ari Tuominen Harri Mikkola Heikki Saarinen Ismo Niemi Ismo Peiponen Janne Rautanen Jari Mäkinen Jari-Pekka Mäkelä Jarno Jokinen Jarno Mäkiselkä Jarto Hyökyvaara Jukka-Pekka Mäkelä Jussi Ahola Jussi Alhorinne Kari-Pekka Ketola Matti Kurikka Miikka Rantanen Mikko Nyman Mikko Piippo Mikko Vuorela Pasi Ollikka Petteri Salminen Petteri Vuorio Rami Motturi Riikka-Leena Eerola Samppa Kartela Timo Karisalmi Kimmo Surkka Valtteri Simola Veikka Valtonen Veli Rajala Vesa Hiltunen Juha-Pekka Väisänen Kai Savijoki Mikko Skaffari Jari Kaasalainen

19 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Sivu 19 / 27 YLEISTÄ Valkeakosken Nappulaliiga keskittyy toteuttamaan jo vuonna 1960 perustamiskokouksessa laadittua toimintastrategiaansa: lasten opettaminen jalkapallon aakkosissa, lähinnä henkilökohtaisten taitojen lisäämiseksi. Kasvatukselliset näkökohdat kuitenkin muodostavat seuran päätehtävän: lapsia opetetaan tulemaan toimeen toistensa kanssa ja sopeutumaan joukkueen jäseniksi sekä kannustetaan itsenäiseen ja jatkuvaan toimintaan. Yhteistyötä muiden lajien seurojen kanssa jatketaan ja kehitetään edelleen. Nappulaliiga pyrkii olemaan mukana paikallisissa yhteistyökuvioissa jo suunnitteluvaiheessa antamassa oman kokemuksensa yhteiseen käyttöön. Innokkaita ja pyyteettömään seuratoimintaan motivoituneita henkilöitä yritetään löytää ja saada mukaan. Seuran toiminnan jatkuva kehittäminen vaatii uusia ideoita ja monesti myös uutta energiaa, joita molempia uudet aktiivit usein tuovat tullessaan. Nappulaliiga ei halua kangistua kaavoihinsa vaan on avoin uusille tuulille. TALOUS Talouden kulmakivet ovat vuosien saatossa hioutuneet pysyviksi toimintamuodoiksi: pääasiallista varainhankintaa ovat edelleen paperinkeräys (4 kertaa/vuosi), keväällä ilmestyvä Nappulalehti sekä kaksi kolme kertaa vuodessa järjestettävät omat turnaukset. Turnausten suunnittelu ja ilmoittelu aloitetaan jo vuoden 2012 syksyllä, jotta varmistetaan kenttävaraukset, riittävä osanotto turnauksiin eikä niitä tarvitsisi perua viime tipassa. Paikkakunnalla jo perinteeksi muodostuneessa vapputapahtumassa AnkanUiton SMkisoissa olemme mukana kymmenen muun paikallisen lapsi- ja nuorisourheilutyötä tekevän seuran kanssa. Tätä tapahtumaa ja sen oheistoimintoja pyritään kehittämään edelleen niin, että osallistuvat seurat saavat siitä mahdollisimman paljon taloudellista hyötyä ja arvokkaita pelimerkkejä seurojen toimintaan. Kioskitoimintaa jatketaan seuran sisäisissä sarjapelitapahtumissa.

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ]

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ] Testialue [pt_view id= 68411ed84d ] Pe 4.9 Aika Ottelu Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos 14:00 1 Tehtis Haka JJK 3-0 (2-0) 14:00 2 Sahara TKT HPS 1-1 (0-0) 15:00 3 Tehtis Ilves GrIFK 1-1 (0-0) 15:00

Lisätiedot

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012 HooGee Tiikerit 2004 Vanhempainilta 11.4. 2012 Kevään toiminta Treenejä: Tiistaisin Myntinsyrjässä ja Niittykummussa huhtikuun loppuun La 10-11 Matinkylän uudella tekonurmella Toukokuun alusta to klo 17/17.30-18.30

Lisätiedot

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 FC Haka junioreiden C15 pojat voitti Futsalin piirinmestaruuden 20.3.2016 Pirkkahallissa pelatussa lopputurnauksessa, johon osallistui alkusarjan neljä parasta

Lisätiedot

HYUNDAI TURNAUS 2014 HYUNDAI TURNAUS 2014. Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014

HYUNDAI TURNAUS 2014 HYUNDAI TURNAUS 2014. Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014 HYUNDAI TURNAUS 2014 1 HYUNDAI TURNAUS 2014 Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014 2 HYUNDAI TURNAUS 2014 TURNAUSJÄRJESTÄJIEN TERVEISET Puotinkylän Voimistelu- ja Urheiluseura Valtissa

Lisätiedot

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015 1.Valmentajat : Ari Isomäki isomaki.ari@gmail.com Tiistaisin ja joskus sunnuntaisin Magnus Sundman Magnus.Sundman@hotmail.fi(vastuuvalmentaja) Tiistai ja joskus sunnuntaisin(huhtikuuhun asti) Aki Räsänen

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

KARNEVAALITURNAUS 2012

KARNEVAALITURNAUS 2012 KARNEVAALITURNAUS 2012 Kaupin urheilupuisto, Tampere 08.09. E11 pojat Liiga ja Ykkönen E-tytöt Liiga ja Ykkönen F7-pojat ja F-tytöt 09.09. E10 pojat Liiga ja Ykkönen F9 pojat Liiga ja Ykkönen F8 pojat

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS CUP CHAMPIONS CUP 2 16 6.2.2016 Champions Cup 2016 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kotijoukkue pelaa puffetin puoleisessa päädyssä ja vierasjoukkue

Lisätiedot

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja 1. Yleista joukkueenjohtamisesta - Joukkueenjohtajan valitsee vanhempainkokous, jonka vahvistaa juniorijaosto. Joukkueenjohtajia voi olla myos useampia - Joukkueenjohtaja

Lisätiedot

Vanhempainilta 3.5.2016

Vanhempainilta 3.5.2016 Vanhempainilta 3.5.2016 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

MP D13. VANHEMPAINILTA Urpolan koululla klo 18.00

MP D13. VANHEMPAINILTA Urpolan koululla klo 18.00 MP D13 VANHEMPAINILTA 22.2.2016 Urpolan koululla klo 18.00 ASIALISTA 1. Joukkueen toimihenkilöt kaudella 2016 2. Pelisäännöt 3. Harjoitukset 4. Pelit ja turnaukset kaudella 2016 5. Pelipassit + vakuutukset

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

Ilves esitteestä 2012 voit lukea junioriedustusjoukkuetoiminnasta:

Ilves esitteestä 2012 voit lukea junioriedustusjoukkuetoiminnasta: ILVEKSEN HUIPPUPELAAJAN POLKU ILVEKSEN TAITOKOULUJEN JA JUNIORIEDUSTUSJOUKKUEIDEN MUODOSTAMINEN 2012 (2006 2004 syntyneet) HALUATKO SINÄ MUKAAN? Ilves käynnistää jälleen syksyllä 2012 F7 ikäluokassa (vuonna

Lisätiedot

Vuorojenjakoperusteet, kausi Jaakko Sundquist

Vuorojenjakoperusteet, kausi Jaakko Sundquist Vuorojenjakoperusteet, kausi 2017 Jaakko Sundquist Taustaa Seuran harjoitusvuorojen jako on TPV:n kaltaisessa isossa seurassa aina vaikeaa Joukkueita on tällä hetkellä 25 Tavoitetilanne on jakaa näille

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA?

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? tiistai 30. kesäkuuta 2015 Sisällysluettelo Saatteeksi... 1 Pelaajanpolku... 2 Tyrvisliiga... 2 Ikäkausijoukkueet... 4 F-9... 4 E-10 (pojat/tytöt)...

Lisätiedot

FC Reipas P04 vanhempainilta

FC Reipas P04 vanhempainilta FC Reipas P04 vanhempainilta 27.11.2015 JYRI HEINONEN, MIKA KOLAMO, KATI LUOKKALA JA MARKO MÄLKIÄ Esityslista Kauden 2015 palautteen yhteenveto Toimintasuunnitelma 2016 Varainkäyttöarvio (joukkuemaksu)

Lisätiedot

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 -95 Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 1. JOUKKUEEN TOIMIHENKILÖT Tehtävä Nimi Aktiivisuus Jatkaa/Ei jatka (lopettamiset) Vastuuvalmentaja Jukka Nykänen 10 J Valmentaja Harri

Lisätiedot

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta P04 VANHEMPAINILTA Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta 06.10.2015 FC Wild P04 kausi 2015 1.10.2014 30.9.2015 26 pelaajaa 6 147 Turnausta harjoituskertaa 2 Joukkuetta

Lisätiedot

Vanhempainkokous E-00 POJAT -> D2 juniorit

Vanhempainkokous E-00 POJAT -> D2 juniorit Vanhempainkokous 19.4.2012 E-00 POJAT -> D2 juniorit Käsiteltäviä asioita Kausi 2012-2013 Joukkueiden vastuuhenkilöt Toiminta tulevalla kaudella 2012-2013 D2-junioreiden Pelimaailma Operaatio pelisäännöt

Lisätiedot

Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m

Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m Kauden paras Sukunimi Etunimi Seura Synt.aika Paikkakunta 1 Nieminen Tuomas SU 160981 10,00 Seinäjoki 14.12.06 2 Kiiskinen Pertti OuTa 181073 10,30 Seinäjoki 14.12.06

Lisätiedot

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 AIKATAULU BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 PERJANTAI 11.4.2014, MATINKYLÄN JÄÄHALLI Matinkartanontie 9-11,

Lisätiedot

TUUSULAN TENNISKESKUKSEN SALIBANDY -SARJA ; PELAAJAT JOUKKUEITTAIN KEVÄT 2014

TUUSULAN TENNISKESKUKSEN SALIBANDY -SARJA ; PELAAJAT JOUKKUEITTAIN KEVÄT 2014 TUUSULAN TENNISKESKUKSEN SALIBANDY -SARJA ; PELAAJAT JOUKKUEITTAIN KEVÄT 2014 BALLS ON FIRE SB Aamu Peliveikot SB 97 RiVe Itella Korso SB 97 SB Aamu Yhteensä 19 pelaajaa 0 M S Y J Asumaniemi Mikko BALLS

Lisätiedot

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2015 31.12.2015 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille Ilves, ringette 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Ringettekoulu Fjuniorit Ejuniorit Djuniorit Cnuoret Bnuoret 2. Vastaaja

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Sisällysluettelo 1 Toiminta-ajatus... 2 2 Arvot... 2 3 Visio... 2 4 Yleistä... 2 5 Painopistealueet... 3 6 Harrastus- ja kilpailutoiminta... 4 7 Pallokoulu ja PerheFutis...

Lisätiedot

KARNEVAALITURNAUS 2013

KARNEVAALITURNAUS 2013 KARNEVAALITURNAUS 2013 Kaupin urheilupuisto, Tampere 07.09. E11 pojat Liiga ja Ykkönen E-tytöt Liiga ja Ykkönen F7-pojat ja F-tytöt 08.09. E10 pojat Liiga ja Ykkönen F9 pojat Liiga ja Ykkönen F8 pojat

Lisätiedot

GT Teamit RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER

GT Teamit RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER GT Teamit 2016-2017 RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER Grani Tenniksen valmennuskokonaisuus - Pelaajan polku GT Tennis- ja mailapelikoulu Esikouluikäisille ja 1-3 -luokkalaisille Ohjaajakoulutukset

Lisätiedot

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0 D12 Ottelut Webasto-turnaus 23.11.2013 JJK haaste D02-pojat 2 1 23.11.2013 FC Loviisa haaste D02-pojat 1 3 23.11.2013 D02-pojat Akilles Green 2 0 24.11.2013 D02-pojat RiPS 5 0 24.11.2013 D02-pojat JJK

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015

TOIMINTAKERTOMUS 2015 TOIMINTAKERTOMUS 2015 Kulunut toimintakausi oli Kaarinan Nappuloiden 39. Seuran jalkapallotoimintaan osallistui kuluneella kaudella lähes 450 poikaa ja tyttöä. Jäsenet ovat iältään 3 11 -vuotiaita. Kaarinan

Lisätiedot

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Lentopalloseura JOHDANTO Toimintavuoden 2015 syksyllä käynnistyi Lentopalloseura Pieksämäen Tsemppi 82:n 34. toimintakausi. Se tietää sitä,

Lisätiedot

LoKV 03 joukkueen tulokset kaudella

LoKV 03 joukkueen tulokset kaudella LoKV 03 joukkueen tulokset kaudella 2012-2013 TULOSSA: SIMATURNAUS PIISPALASSA 3-5.5.2013 ISO KENTTÄ TULOSSA: A- TASON TURNAUS KISAKALLIOSSA 27.4.2013 ISO KENTTÄ TULOSSA: TULOSSA: HARKKAPELI AA/AAA- taso:

Lisätiedot

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille.

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. JÄSENKIRJE SYYSKUU 2016 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS seuraavat kotiottelut Savon Sanomat Areenalla

Lisätiedot

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän sisäänkäynnin viereisessä kopissa yhteyshenkilönä Karita Koskinen 0400 392782 Puhelinnumeroita:

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 02/2013 Jalkapallojaos 4.2.2013

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 02/2013 Jalkapallojaos 4.2.2013 Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 02/2013 Jalkapallojaos 4.2.2013 Aika: 4.2.2013 klo 18.30 Paikka: Kellokosken jäähallin kahvio Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Toivottaa tervetulleeksi

Toivottaa tervetulleeksi Toivottaa tervetulleeksi Turnaukseen Sunnuntaina 12.6.2010 klo 9-18 Turengin Liinalammen ja Moision kentillä Hola JanPalaisilta, Sanotaanko näin, että Milleniumit toivottavat kaikki joukkueet taustaryhmineen

Lisätiedot

Kokemäen Pallon palkittavat kaudella 2012

Kokemäen Pallon palkittavat kaudella 2012 Kokemäen Pallon palkittavat kaudella 2012 Minitytöt Minitytöt pelasivat kesällä Euran Kivikyläliigassa. Pelejä oli sekä tyttö- että poikajoukkueita vastaan. Peleissä onnistumiset ovat kartuttaneet joukkueen

Lisätiedot

Seuran järjestämät tilaisuudet ja maksuperusteet

Seuran järjestämät tilaisuudet ja maksuperusteet Seuran järjestämät tilaisuudet ja maksuperusteet Tuomas Hörkkö 28.10.2012 Agenda 10.2.2013 Johtokunnan esittäytyminen, Aarto Nevala Kehittämishankkeen tuloksia, Kai Tainio Lohjan pallon hallintomalli -

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot

Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016. Turnausinfo ja otteluohjelma

Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016. Turnausinfo ja otteluohjelma Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016 Turnausinfo ja otteluohjelma Huom! Välittäkää tiedot etukäteen joukkueillenne. Tätä dokumenttia ei jaeta paikanpäällä kaikille. Tervetuloa Järvenpään

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA NJS A NJS A TOIMINTASUUNNITELMA Elisa Sormunen / Pasi Vuori

TOIMINTASUUNNITELMA NJS A NJS A TOIMINTASUUNNITELMA Elisa Sormunen / Pasi Vuori NJS A TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015 31.10.2016 NJS A- joukkue toimii Nurmijärven Jalkapalloseura ry:n (NJS) alaisuudessa. NJS A joukkueessa pelaa kaudella 2015-2016, 1996,-97, -98 syntyneet pojat sekä

Lisätiedot

TSEMPPITOUR FINAALI JA TSEMPPIS 2013 JOUKKUEKILPAILU TEXAS SCRAMBLE Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 9.8.2013 EASY

TSEMPPITOUR FINAALI JA TSEMPPIS 2013 JOUKKUEKILPAILU TEXAS SCRAMBLE Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 9.8.2013 EASY Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 9.8.2013 EASY Nieminen Santeri Saari Elias 82 50 32 Haapala Onni Honkanen Miikka Schuvalow Oskari 80 42 38 Leino Julius Leminen Jiro Ojala Touko 86 38 48 Roos Matias

Lisätiedot

Tuloksia joukkueen peleistä

Tuloksia joukkueen peleistä Tuloksia joukkueen peleistä Puolen Suomen Liiga, 8.10.2016, Joensuu (11v11) KuPS - SJK 5-0 KuPS - VPS 1-0 Sijoitus Puolen Suomen Liigassa 2/12, katso sarjan kaikki tulokset, tilastot ja sarjataulukko täältä

Lisätiedot

Lilliputti -turnaus 2015. Turnausjoukkueet. Ahmat Oranssi. Ahmat Valkoinen BJR LV. Jääkobrat. Kiekko-Oulu 1. Kiekko-Oulu 2 KKP.

Lilliputti -turnaus 2015. Turnausjoukkueet. Ahmat Oranssi. Ahmat Valkoinen BJR LV. Jääkobrat. Kiekko-Oulu 1. Kiekko-Oulu 2 KKP. Lilliputti turnaus 2 Ahmat Oranssi Ahmat Valkoinen BJR LV Jääkobrat KiekkoOulu KiekkoOulu 2 KKP KKP Sininen KKP Valkoinen KLaser KLaser 2 KLaser KLaser 4 Kärpät Keltainen Kärpät Musta Kärpät Valkoinen

Lisätiedot

IkU Cup Ikaalisissa

IkU Cup Ikaalisissa Cup Ikaalisissa 20.8-21.8 2011 Kiitokset turnaukseen osallistuneille! "Isot kiitokset" kaikille turnaukseen osallistuneille joukkueille, te teitte turnauksesta kaikkien osallistuneiden muistoihin sen mieleen

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

Janakkalan Janan D-tytöt 2014-2015

Janakkalan Janan D-tytöt 2014-2015 Janakkalan Janan D-tytöt 2014-2015 Sisällysluettelo 1. D-tyttöjen missio, visio ja arvot 2. D-tyttöjen toiminnan linjaukset ja tavoitteet 3. Joukkueen kasvatuskeinot 4. Reilu peli 5. Joukkueen johtohenkilöiden

Lisätiedot

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt osallistuivat kolmen päivän Särkänniemi cupiin, pelit pelattiin Pirkkahallin nurmi kentillä! Ensimmäinen peli oli perjantai aamusella TPV:tä vastaan. Tytöt taistelivat

Lisätiedot

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi LEHMO BALLS -96 RY Hirviseläntie 12 80780 KONTIONIEMI Puh: 0440-559 696 E-mail: markus.holopainen@leba96.fi www.leba96.fi PROJEKTI 2011-2014 Polku pelikenttien parhaiksi Projektin taustat Johtokunta on

Lisätiedot

Ottelupöytäkirja. SM-sarja Turnaus: Voittaja: Lopputulos: Allekirjoitukset 0-5

Ottelupöytäkirja. SM-sarja Turnaus: Voittaja: Lopputulos: Allekirjoitukset 0-5 Turnaus: 11:00 Paikka: Kokkola Pvm: 05.03.2016 Ottelu # 25 11:00 Sininen Valkoinen x x # # x x x x x 0 0 UrSuk PSK Kupla 12:20 x x 0 0 kiinnipitäminen 12:03 x 88 10 0 1 Kapteeni 99 Kapteeni 10 09:48 x

Lisätiedot

Peliaika Pelimuoto Otteluita / joukkue 2 x 20min 11 vs 11 5

Peliaika Pelimuoto Otteluita / joukkue 2 x 20min 11 vs 11 5 PVM Viikonpäivä Aika Kenttä Sarja Sarjan tunnus Lohko Kotijoukkue Vierasjoukkue Ottelunro Tuomari Vastuu 21.5.2016 la 09:00 PUL01 C14 Harraste C14-H A FC Reipas Musta Nokian Pyry P 01/02 1 Erotuomarikerho

Lisätiedot

Pallokissat, Kuopio 05 joukkue Vanhempain palaveri 25.11.2015. www.pallokissat.fi

Pallokissat, Kuopio 05 joukkue Vanhempain palaveri 25.11.2015. www.pallokissat.fi Pallokissat, Kuopio 05 joukkue Vanhempain palaveri 25.11.2015 www.pallokissat.fi Mennyt kausi tiivistettynä 1. Kuluva kausi turnaukset: - junnupelemuut, talvi- ja kevätronaltiinat, 2xpiirisarja, tenavaliiga,

Lisätiedot

TYTTÖJEN ALUESARJAT KAUDELLA

TYTTÖJEN ALUESARJAT KAUDELLA TYTTÖJEN ALUESARJAT KAUDELLA 2012-2013 Sarjojen pelaamisaikataulu toteutetaan siten, että C-tytöt pelaavat pääsääntöisesti parittomilla viikoilla huomioiden D-tyttöjen turnaukset, jotka pelataan parillisilla

Lisätiedot

TURNAUSINFO SAIMAA TURNAUS 4.-5.10.2008

TURNAUSINFO SAIMAA TURNAUS 4.-5.10.2008 TURNAUSINFO SAIMAA TURNAUS 4.-5.10.2008 Mikkelin Palloilijoiden F8-juniorit osallistuvat Saimaa Turnaukseen Lappeenrannassa 4.-5.10.2008 kolmella joukkueella. Joukkueet ovat Veijarit, Vesselit ja Vintiöt.

Lisätiedot

Varustekirppis / Omatoiminen varusteiden vaihtopäivä lauantaina 9.11.2013. klo.10.00 13.00 Energia Areenalla (Tekojään puoleinen käytävä)

Varustekirppis / Omatoiminen varusteiden vaihtopäivä lauantaina 9.11.2013. klo.10.00 13.00 Energia Areenalla (Tekojään puoleinen käytävä) Marraskuu 2013 TULEVIA TAPAHTUMIA Varustekirppis / Omatoiminen varusteiden vaihtopäivä lauantaina 9.11.2013 klo.10.00 13.00 Areenalla (Tekojään puoleinen käytävä) kuka vaan saa tulla myymään jääkiekkovarusteita,

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

1990-luvulla jääkiekon pelaaminen ulkojäillä tuli mahdottomaksi ja jääkiekkotoiminta seurassa loppui.

1990-luvulla jääkiekon pelaaminen ulkojäillä tuli mahdottomaksi ja jääkiekkotoiminta seurassa loppui. 1. Johdanto Seurakäsikirja on laadittu kaikkien seuratyötä tekevien avuksi. Tämän seurakäsikirjan tarkoituksena on esitellä Joutsan Seudun Pallon toimintaa sekä antaa suuntaviivat kaikille seuran toiminnassa

Lisätiedot

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A)

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A) 1 (142) 7 Riiheläinen Riku (A) 1 15:13,08 0:20,84 2 14:52,24 0:00,00 3 15:05,58 0:13,34 2 (142) 8 Eriksson Toni (A) 1 13:55,64 2 14:01,00 0:00,00 3 14:08,72 0:07,72 4 14:16,29 0:15,29 5 14:53,03 0:52,03

Lisätiedot

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010 MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010 Kolmella voitolla välieriin Puolivälierien historia Puolivälieriä on pelattu vuosina 1987-1993 ja 1995 2003, 2009 Vuonna 1987 voittaja ratkaistiin kahden ottelun yhteistuloksella.

Lisätiedot

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN PELAAJAT JOUKKUEITTAIN AMIGOS Kone MP HyZä Porski Tenuskebat Rockottajat Kotipojat Yhteensä 15 pelaajaa O M S Y J Intke Niko AMIGOS 0+0 0+0 0+0 0+0 0+1 0+1 6 0 2 2 0 Hassinen Mikko AMIGOS ei pel. ei pel.

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 05/2013 Jalkapallojaos

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 05/2013 Jalkapallojaos Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 05/2013 Jalkapallojaos 7.5.2013 Aika: 7.5.2013 klo 18.30 Paikka: Kellokosken urheilukeskuksen pukuhuone Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.30 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Poikien Superpesis 2012: pelinjohtajien arviot. Arvio oman lohkon neljästä puolivälieräjoukkueesta (ääntä) Lohko A

Poikien Superpesis 2012: pelinjohtajien arviot. Arvio oman lohkon neljästä puolivälieräjoukkueesta (ääntä) Lohko A Poikien Superpesis : pelinjohtajien arviot Arvio oman lohkon neljästä puolivälieräjoukkueesta (ääntä) Lohko A. Koskenkorvan Urheilijat. Oulujoen Kiekko Vimpelin Veto. Vaasan Maila. Seinäjoen Maila-Jussit

Lisätiedot

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja OLS Jalkapallo OLS Kaupunkisarja OLS Kaupunkisarjassa lapsi pääsee aloittamaan jalkapalloharrastuksen lähellä kotia. Muut harrastukset vs. OLS Kaupunkisarja Kaupunkisarjatoiminnan lisäksi lapsilla pitää

Lisätiedot

Valkeakosken Sanomien liite 2016

Valkeakosken Sanomien liite 2016 Valkeakosken Sanomien liite 2016 FC Haka junioreiden perinteinen VS-liite ilmestyi tänä vuonna 18.5. Nyt voit lukea sen myös nettisivuiltamme! Vuosikokous FC Haka juniorit ry:n vuosikokous pidetään torstaina

Lisätiedot

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle A. Naumanen Tytöt U15-sarjassa Esitys SAJL Nuorisokokoukselle 25.10.2014 Tytöt U15 Nuorten kilpailujärjestelmä 2014-2016 hyväksyttiin syysliittokokouksessa 2013. Kilpailujärjestelmässä:! Pelattavaksi ehdotettavat

Lisätiedot

TPV F Vanhempainkokous

TPV F Vanhempainkokous Vanhempainkokous 7.10.2014 (tarkistuspäivitys 11.11.2014) TPV:n arvot 1. Tavoitteellisuus 2. Päihteettömyys 3. Vastuullisuus 4.!loisuus! Mihin toimintamme perustuu? Visio 2017 Tähtien tekijä TPV toimii

Lisätiedot

IkU Cup 2007 jalkapalloturnaus

IkU Cup 2007 jalkapalloturnaus IkU Cup 2007 jalkapalloturnaus 25.-26.8.2007 Ikaalisten Läykkälänlahden urheilukeskuksen ja puistonurmikentillä pelattiin 11 sarjassa kaikkiaan 168 ottelua. Ilmojen herra oli suopea turnaukselle, pelit

Lisätiedot

Jukurit 02 AA. Turnausjoukkueet HPK. Jokerit. Jukurit JYP. SportOnline - Turnauspalvelu

Jukurit 02 AA. Turnausjoukkueet HPK. Jokerit. Jukurit JYP. SportOnline - Turnauspalvelu HPK Jokerit Jukurit JYP Turnausjoukkueet Turnauksen otteluohjelma Nro Pvm Aika Paikka Lohko Joukkue A Joukkue B.4.20 9:45 Kilpahalli AA Jukurit JYP 4 - LT 2.4.20 0:50 Kilpahalli AA Jokerit HPK 4-2 LT.4.20

Lisätiedot

Juhlavuotta odoteltaessa

Juhlavuotta odoteltaessa -1- - 2 - Juhlavuotta odoteltaessa Vielä ei ole juhlan aika, vaikka pitkä taival on jo kuljettu seurana. Nyt alkava kausi on nimittäin järjestyksessään 29 kausi. Näin pitkälle pääseminen ei todellakaan

Lisätiedot

Taustaa. Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät. Keminmaan Pallo ry

Taustaa. Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät. Keminmaan Pallo ry KemPa Taustaa Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät Pelaajamäärä Pelipassien määrä 2010-2012 180 160 140 120 100 80 Sarja1 60 40 20 0 2010 2011 toukukuu

Lisätiedot

FC Reipas P08 vanhempainilta

FC Reipas P08 vanhempainilta FC Reipas P08 vanhempainilta Aiheet Joukkueen säännöt Toimintasuunnitelma Joukkueen varainkäyttöarvio ja varojen käytön pelisäännöt Toimintamaksut yms. Joukkueen varainhankinta Toimihenkilöiden valinta

Lisätiedot

Mökkiavain IkU Cup Ikaalisissa Mökkiavain IkU Cup 2014 ottelutulokset

Mökkiavain IkU Cup Ikaalisissa Mökkiavain IkU Cup 2014 ottelutulokset Mökkiavain IkU Cup Ikaalisissa 16.-17.8.2014 Mökkiavain IkU Cup 2014 saatii pelata jälleen sään suosimassa Ikaalisissa Läykkälänlahden hienoilla nurmikentillä. Turnauksen järjestelyt saivat osallistujilta

Lisätiedot

Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä

Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä Imago kunnossa: pelaajat haluavat pelata seurassa,

Lisätiedot

Tyttöjen C14 (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla

Tyttöjen C14 (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla Tyttöjen C14 (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla Uudenmaan piirin C14 tyttöjen piirijoukkue kutsutaan 12. 14.6.pidettävälle

Lisätiedot

JPS P Vanhempainilta klo 18.00

JPS P Vanhempainilta klo 18.00 JPS P11 2016-17 Vanhempainilta 6.10.2016 klo 18.00 JPS-Juniorit toimintaohje (luonnos) Seuran toimintaohje luettavissa ja kommentoitavissa; http://goo.gl/x8fhn2 Joukkue Pelaajia n. 20 (tilanne 6.10.2016).

Lisätiedot

TULOSLUETTELO Satakunnan Maakuntaviesti Su Perinteinen

TULOSLUETTELO Satakunnan Maakuntaviesti Su Perinteinen TULOSLUETTELO Satakunnan Maakuntaviesti Su 9.2.2014 Perinteinen Maakuntaviestin osuusisännät 2014: 1. osuus Finnblock Europa Oy Ltd 2. osuus 3. osuus Maanrakennus Mäenpää Oy 4. osuus 5. osuus 6. osuus

Lisätiedot

Sarja- ja harjoitusottelut. Turnausjoukkueet. Blues 01 Blue. Blues MK 00 Yellow HPK. HPK 99 Siniset. HPK 99 Valkoiset. Ilves 99. Jokerit 97.

Sarja- ja harjoitusottelut. Turnausjoukkueet. Blues 01 Blue. Blues MK 00 Yellow HPK. HPK 99 Siniset. HPK 99 Valkoiset. Ilves 99. Jokerit 97. Blues 01 Blue Blues MK 00 Yellow HPK HPK 99 Siniset HPK 99 Valkoiset Ilves 99 Jokerit 97 K-Kissat Laser HT LoKV 00 NuPS 00 Tappara Tappara Cherokee Turnausjoukkueet Turnauksen otteluohjelma Nro Pvm Aika

Lisätiedot

PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET

PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET I FIFA:N SÄÄNNÖT Pärnu Summer Cup 2013 järjestetään FIFA:n jalkapallon sääntökirjan pelisääntöjen (FIFA Laws of the Game 2012/2013: http://www.fifa.com/mm/document/affederation/generic/81/42/36/lawsofthegame_2012_e.pdf)

Lisätiedot

TS-Racing CC 28.07.2013. Kierrosajat 9 Kärkkäinen Sami (A)

TS-Racing CC 28.07.2013. Kierrosajat 9 Kärkkäinen Sami (A) 1 (188) 9 Kärkkäinen Sami (A) 1 15:25,20 2 16:02,35 0:00,00 3 16:21,51 0:19,16 4 16:21,62 0:19,27 5 17:55,03 1:52,68 6 16:37,86 0:35,51 7 16:36,13 0:33,78 8 16:44,08 0:41,73 2 (188) 20 Lehto Miro (A) 1

Lisätiedot

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 Puhelinnumeroita: Turnauspäällikkö: Ruokapäällikkö: Kenttäpäällikkö:

Lisätiedot

Menneentalvenlumia. Me kehitämme - Me menestymme

Menneentalvenlumia. Me kehitämme - Me menestymme Menneentalvenlumia Harjoittelumäärättalvikaudella Kuukausi Halli Sali Juoksu Taitokoulu Marraskuu Joulukuu Tammikuu Helmikuu Maaliskuu 5 kpl 8,0 h 5,0 h 6 kpl 8,5 h 2 kpl 3,0h 5 kpl 8,5 h 21 kpl 33,0 h

Lisätiedot

KAUSI TÄHÄN ASTI. Polttavat kysymykset. Taitokoulun huono hyödyntäminen!!?? Omalla ajalla tehty harjoittelu? Pelataan paljon pelataanko liikaa?

KAUSI TÄHÄN ASTI. Polttavat kysymykset. Taitokoulun huono hyödyntäminen!!?? Omalla ajalla tehty harjoittelu? Pelataan paljon pelataanko liikaa? KAUSI TÄHÄN ASTI Harjoittelussa talvikaudella Fysiikkaa kahdessa harjoitteessa/vko + Pasilan treenit Palloharjoitukset 2 Killeriä + alakerta ja Futsal Hippoksella Pääpaino edelleen pallollisten yksilötaitojen

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

Pelaajat on jaettu 3 alueelliseen harjoitusryhmään. Ryhmäjako kutsun lopussa

Pelaajat on jaettu 3 alueelliseen harjoitusryhmään. Ryhmäjako kutsun lopussa Poikien D13 (2002) Alueelliset harjoituspäivät marraskuussa! Uudenmaan piirin D13 (2002) poikien piirijoukkue-ehdokkaat kutsutaan otsikon mukaisiin tapahtumiin. Tapahtumat pidetään 19.11.2014 Myyrmäen

Lisätiedot

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN PELAAJAT JOUKKUEITTAIN AMIGOS Tenuskebat Kotipojat Porski Kone MP Rohellus Kone MP Porski Kotipojat Rohellus Tenuskebat Kone MP Porski Yhteensä 19 pelaajaa Semi Finaali O M S Y J Hassinen Mikko AMIGOS

Lisätiedot

Haukiputaan Pallo. Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain

Haukiputaan Pallo. Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain Haukiputaan Pallo Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain 1.1.2013 Seuran tavoitteet Mahdollistaa kilpa- ja harrastepelaaminen * Kilpatoiminnassa pelaaja sitoutuu osallistumaan joukkueen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 1 (6) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2009 30.4.2010 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoissa eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä:

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: SEURATIEDOTE 2/2012 Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012 Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: Kauden avaustilaisuus TestiPäivä syyskuussa Ilmaiset seurakoulutukset

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 Vuosikokouksessa 16.12.2015 1993-2015 2015 - SISÄLLYSLUETTELO 2 Organisaatiokaavio 2015-2016... 3 Painopistealueet 2015-2016... 3 Strategia 2015-2016 (pohjautuu

Lisätiedot

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli FC Honka 2007 Ikäluokkamalli Innopoli 29.10.2014 Organisaatiokaavio (2014-2015) Urheilullinen ja valmennuksellinen vastuu. Mukana säännöllisesti kaikkien ryhmien tapahtumissa. 07 ikäluokan johtoryhmä Ikäluokkavastaava

Lisätiedot

Vanhempainilta Muistio. FC Reipas P06 Musta Kausi Aika : klo Paikka : Lahden urheilukeskus, Kokoushuone 1

Vanhempainilta Muistio. FC Reipas P06 Musta Kausi Aika : klo Paikka : Lahden urheilukeskus, Kokoushuone 1 FC Reipas P06 Musta C Reipas P06 Musta Kausi 2016 Kausi 2016-2017 2017 FC Reipas P06 Musta Kausi 2016-2017 Vanhempainilta 2016 Muistio Aika : 8.11.2016 klo 18-20 Paikka : Lahden urheilukeskus, Kokoushuone

Lisätiedot

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940 TOIMINNAN KÄIKIRJA 1940 JALKAPALLOA VUODETA 1940 IÄLLYLUETTELO 1 JOHDANTO 2 JÄNTEVÄN ARVOT JA TAVOITTEET 3 ORGANIAATIO MALLI 3.1 EURAN JOHTOKUNTA 4 JÄNTEVÄ JA VIETINTÄ 4.1 IÄINEN JA ULKOINEN VIETINTÄ 4.2

Lisätiedot

Jalasjärven IX motocross Kierrosajat

Jalasjärven IX motocross Kierrosajat Luokka MX B Aaltonen Janne Nro 28 Erä AIKA-AJO 1 1:47,51 0:00,00 2 1:48,01 0:00,50 3 4:51,59 3:04,08 1 1:42,61 0:00,00 2 1:54,05 0:11,44 3 1:44,29 0:01,68 4 5:18,65 3:36,04 1 2:44,01 0:54,95 2 1:49,25

Lisätiedot

Sami Hyypiä Akatemia

Sami Hyypiä Akatemia Sami Hyypiä Akatemia Kenelle Toiminta koskee yhteistyöjakson ensimmäisenä vuonna lapsiurheiluvaiheessa 2005, 2004, 2003 ja 2002- syntyneitä poikia ja tyttöjä. Yhteistyöjakson toisena vuonna toimintaan

Lisätiedot

JOUKKUE B OLS B2 B:n maalimerkinnät B:n rangaistukset

JOUKKUE B OLS B2 B:n maalimerkinnät B:n rangaistukset HaHe 96/97 A:n maalimerkinnät A:n rangaistukset 7 C Jokela Patrik 1 12.13 50 88 29 5 93 35.06 40.00 13 Rehu Santtu 1 2 21.45 50-16 Vähärautio Karri 3 25.46 50 13 Sarja FatPipe B 18 Kankaanpää Markus 22

Lisätiedot

Wiurila Golf & Country Club ry. Nuorisotoimikunta

Wiurila Golf & Country Club ry. Nuorisotoimikunta Wiurila Golf & Country Club ry Nuorisotoimikunta 2012 Nuorisotoimikunta ja ohjaajat: (yhteystiedot) Puheenjohtaja: Pasi Kuhalainen pasi.kuhalainen@wgcc.fi 040 823 8781 PRO: Antti Mäkelä antti.makela@wgcc.fi

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014. Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014. Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014 Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014 2 Sisällysluettelo Toimintasuunnitelma... 1 Organisaatiokaavio... 3 HauPan strategia 2014-2015... 3 Arvot... 4 Tehtävä... 4 Visio...

Lisätiedot