KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 Sivu 114 (144) Kunnanhallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 Sivu 114 (144) Kunnanhallitus"

Transkriptio

1 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 Sivu 114 (144) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai kello KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone JÄSENET VARAJÄSENET Mehto Antti, pj. x Varis Antti - Laaksonen Vappu, 1. vpj. x Hänninen Seija - Poikolainen Virpi, 2. vpj. x Jäntti Nina - Hytölä Matti x Huhtanen Sara - Kytölä Pentti x Kakko Matti - Minkkinen Mirja x Valkonen Olavi - Väisänen Simo x Manninen Timo - Valtuuston pj. Karhunen Pekka x Valtuuston I vpj. Oittinen Heikki x * Valtuuston II vpj. Hämäläinen Mauri x ** * Poistui :n 89 käsittelyn jälkeen kello ** Saapui :n 89 käsittelyn jälkeen kello MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Levänen Kari, kunnanjohtaja, esittelijä Hyppönen Jouko, kunnansihteeri, pöytäkirjanpitäjä Tiihanoff Markus, tekninen johtaja, läsnä asiantuntijana ennen varsinaisen kokouksen alkua kello ASIAT :t PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Antti Mehto Jouko Hyppönen LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAI- SUUS SEKÄ PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTUS (tarkastuspaikka ja -aika sekä tarkastajien allekirjoitukset) Kunnanhallitus totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajien valinta Pöytäkirjantarkastajiksi kunnanhallitus valitsi aakkosjärjestyksen mukaisesti Vappu Laaksosen ja Virpi Poikolaisen. Tarkastusaika Konnevedellä Vappu Laaksonen Virpi Poikolainen PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEI- SESTI NÄHTÄVÄNÄ Paikka ja pvm Konneveden kunnantalossa kello 9-15 Virka-asema Allekirjoitus Kunnansihteeri Jouko Hyppönen

2 Kunnanhallitus VALTUUSTON PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO, PÄÄTÖKSET KOKOUKSESTA Kh. 82 Kuntalain 23 :n mukaan kunnanhallitus vastaa valtuuston päätösten täytäntöönpanosta. Täytäntöönpanoon kuuluu olennaisena osana päätösten laillisuuden valvonta. Valvonta antaa mahdollisuuden korjata laillisuusvirheet, jotka muuten voivat johtaa valituksiin. Kuntalain 56 :n mukaan Jos kunnanhallitus katsoo, että valtuuston päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä taikka että valtuusto on ylittänyt toimivaltansa tai että päätös on muuten lainvastainen, kunnanhallituksen on jätettävä päätös täytäntöön panematta. Asia on viipymättä saatettava valtuuston uudelleen käsiteltäväksi. Jos valtuusto pysyy päätöksessään, kunnanhallituksen on saatettava hallinto-oikeuden ratkaistavaksi, onko täytäntöönpanolle laillisia esteitä. Hallinto-oikeus ei saa ratkaista asiaa ennen kuin valitusaika päätöksestä on kulunut. Kunnanhallitus päättää todeta, että valtuuston tekemät päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä eikä valtuusto ole ylittänyt toimivaltaansa. Päätökset ovat muutenkin lakien ja asetusten mukaisia, joten ne voidaan panna täytäntöön sellaisinaan.

3 Kunnanhallitus SOSIAALIASIAMIEHEN SELVITYS VUODELTA 2012 Sosiaali- ja terveysltk Konneveden kunta ostaa sosiaaliasiamiehen palvelut Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskukselta. Sosiaaliasiamies antaa vuosittain raportin toiminnastaan kullekin toiminnassa mukana olevalle kunnalle. Vuoden 2012 selvitys on valmistunut huhtikuussa. Konnevedeltä otettiin vuoden aikana yhteyttä sosiaaliasiamieheen 11 asian takia (edellisenä vuonna 4). Yhteydenotoista seitsemän koski lastensuojelua, yksi toimeentulotukea, yksi ikääntyvien palveluita ja yks perheasioita. Yhteydenottojen taustalla oli 90 prosenttisesti tyytymättömyys. Sosiaaliasiamies on selvittänyt asiakkaan asemaa myös kuntakyselyllä, jossa kysyttiin mm. toimeentulotuen asumismenoja, lastensuojelua, lastensuojelun edunvalvontaa, vammaispalvelun henkilökohtaista apua sekä omaishoidontukea. Kunnilta kysyttiin muistutuksia ja muutoksenhakua. Konnevedellä tehtiin sosiaalihuollon asiakaslain mukaisia muistutuksia yksi. Kuntaan ei tullut kanteluratkaisuja Länsi- ja Sisä- Suomen aluehallintovirastosta. Lautakunnalle ei tullut yhtään oikaisuvaatimusta ja yhden valituksen Korkein hallinto-oikeus ratkaisi kunnan eduksi. Sosiaaliasiamies on antanut seuraavat, kaikille kunnille yhteiset toimenpidesuositukset: 1. Hallintopäätösten laatuun ja niiden perusteluihin kiinnitetään huomiota. Päätöksessä kerrotaan, mitkä seikat ja selvitykset ovat vaikuttaneet ratkaisuun sekä mainitaan sovelletut säännökset. 2. Kunnassa laaditaan toimintamalli lastensuojelulain mukaisen edun valvonnan tarpeen arviointiin ja asiantuntijalista edunvalvojana käytettävissä olevista henkilöistä. 3. Asiakaslain mukaisten muistutusten ja niihin vastaamisen seuranta järjestetään kunnan kirjaamon kautta. 4. Sosiaalityöntekijät tapaavat sijaishuoltoon sijoitetut lapset vähintään vuosittain kahden kesken. 5. Sijoitettujen lasten vanhemmille laaditaan oma asiakassuunnitelma.

4 Kunnanhallitus Lastensuojelun asiakasrekisteritietojen kirjaamisen laatua ja ajantasaisuutta parannetaan. 7. Selvitetään seudullisten palvelujen tarve ja valmistaudutaan niihin tarvittavalla tavalla /esim. perheoikeudelliset palvelut, vammaispalvelut, henkilökohtaisen avun koordinointi, sosiaalinen luotto). 8. Talousarviopäätöksiä tehtäessä ja lakeja sovellettaessa otetaan huomioon perustuslaissa julkiselle vallalle asetettu velvollisuus turvata riittävät sosiaali- ja terveyspalvelut. Palvelujen järjestämiseen varataan kuntalaisten tarpeita vastaavat määrärahat (esim. omaishoidon tuki, henkilökohtainen apu). 9. Viranhaltijat käyttävät hallintopäätöksen itseoikaisumahdollisuutta silloin kun se on perusteltua ja luottamuselin toimii tosiasiallisena muutoksenhakuasteena. Sosiaaliasiamiehen selvitys on kokonaisuudessaan luettavissa osaamiskeskuksen sivuilta Osastopäällikön ehdotus: Lautakunta merkitsee sosiaaliasiamiehen selvityksen tiedoksi ja esittää sen myös kunnanhallitukselle. : Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Kh. 83 Esityslistan liite 1 Esityslistan liitteenä on sosiaaliasiamiehen selvitys Konneveden kunnan osalta. Kunnanhallitus päättää merkitä sosiaaliasiamiehen selvityksen tietoonsa saatetuksi.

5 Kunnanhallitus PÄÄTÖSVALLAN DELEGOIMINEN JYVÄSKYLÄN SOSIAALIPÄIVYSTYSYKSIKÖN TYÖNTEKIJÖILLE Sosiaali- ja terveysltk Konneveden kunnalla ja Jyväskylän kaupungin sosiaalipäivystysyksiköllä on sopimus virka-ajan ulkopuolisen sosiaalipäivystyksen järjestämisestä alkaen. Konneveden kunnan hallintosääntöön tarvitaan maininta päätösvallan siirrosta Jyväskylän sosiaalipäivystysyksikön sosiaalityöntekijöille ja johtavalle sosiaalityöntekijälle koskien lastensuojelun kiireellisiä tilanteita virka-ajan ulkopuolella. Osastopäällikön ehdotus: Sosiaali- ja terveyslautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle, että hallintosääntöön tehdään lisäys, jonka mukaan Jyväskylän kaupungin sosiaalipäivystysyksikön sosiaalityöntekijät ja johtava sosiaalityöntekijä ovat oikeutettuja päättämään lastensuojelulain mukaisesta kiireellisestä sijoituksesta (38 1), kiireellisen sijoituksen lakkaamisesta (lastensuojelulaki 39 1), kiireellisiin sijoituksiin liittyvästä yhteydenpidon rajoittamisesta (lastensuojelulaki 63 1), sijoituksesta avohuollon tukitoimena (lastensuojelulaki 37 a ), lapsen edun turvaamista (lastensuojelulaki 22 ), sosiaalipalveluiden kiireellisen tarpeen arviointia ja virkaavun pyytämistä tehtävien suorittamiseksi (sosiaalihuoltolaki 40 a, laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 22 ) sekä oikeudesta päästä henkilön asuntoon tai muuhun olinpaikkaan sosiaalihuollon tarpeen selvittämiseksi (sosiaalihuoltolaki 41 ). : Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

6 Kunnanhallitus Kh. 84 Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy päätösvallan delegoinnin Jyväskylän sosiaalipäivystysyksikön työntekijöille seuraavissa tapauksissa: Jyväskylän kaupungin sosiaalipäivystysyksikön sosiaalityöntekijät ja johtava sosiaalityöntekijä ovat oikeutettuja päättämään lastensuojelulain mukaisesta kiireellisestä sijoituksesta (38 1), kiireellisen sijoituksen lakkaamisesta (lastensuojelulaki 39 1), kiireellisiin sijoituksiin liittyvästä yhteydenpidon rajoittamisesta (lastensuojelulaki 63 1), sijoituksesta avohuollon tukitoimena (lastensuojelulaki 37 a ), lapsen edun turvaamisesta (lastensuojelulaki 22 ), sosiaalipalveluiden kiireellisen tarpeen arvioinnista ja virka-avun pyytämisestä tehtävien suorittamiseksi (sosiaalihuoltolaki 40 a, laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 22 ) sekä oikeudesta päästä henkilön asuntoon tai muuhun olinpaikkaan sosiaalihuollon tarpeen selvittämiseksi (sosiaalihuoltolaki 41 ).

7 Kunnanhallitus MÄÄRÄALAN VUOKRAAMINEN KELLANKOSKEN VOIMA OY:LLE Kh. 85 Esityslistan liite 2 Esityslistan liitteenä on luonnos vuokrasopimukseksi, jolla kunnan on tarkoitus vuokrata Kellankosken Voima Oy:lle määräala Konneveden kunnan Siikakosken kylässä sijaitsevasta Siikapalsta-nimisestä tilasta (10:35). Määräalan pinta-ala on noin m 2. Kunnansihteerin ehdotus Kunnanhallitus hyväksyy esityslistan liitteenä olevan vuokrasopimusluonnoksen ja oikeuttaa samalla va. kunnanjohtajan ja va. kunnansihteerin allekirjoittamaan luonnoksen mukaisen vuokrasopimuksen Konneveden kunnan puolesta Heikki Oittinen, Simo Väisänen ja Kari Levänen ilmoittivat olevansa esteellisiä osallistumaan tämän asian käsittelyyn ja päätöksentekoon. He poistuivat kokoushuoneesta tämän asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi.

8 Kunnanhallitus MÄÄRÄALAN VUOKRAAMINEN KELLANKOSKEN VOIMA OY:LLE Kh. 86 Esityslistan liite 3 Esityslistan liitteenä on luonnos vuokrasopimukseksi, jolla kunnan on tarkoitus vuokrata Kellankosken Voima Oy:lle määräala Konneveden kunnan Kärkkäiskylässä sijaitsevasta Heinäpelto-nimisestä tilasta (24:56). Määräalan pinta-ala on noin 900 m 2. Kunnansihteerin ehdotus Kunnanhallitus hyväksyy esityslistan liitteenä olevan vuokrasopimusluonnoksen ja oikeuttaa samalla va. kunnanjohtajan ja va. kunnansihteerin allekirjoittamaan luonnoksen mukaisen vuokrasopimuksen Konneveden kunnan puolesta Heikki Oittinen, Simo Väisänen ja Kari Levänen ilmoittivat olevansa esteellisiä osallistumaan tämän asian käsittelyyn ja päätöksentekoon. He poistuivat kokoushuoneesta tämän asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi.

9 Kunnanhallitus MÄÄRÄALAN VUOKRAAMINEN PEKKA LIIMATAISELTA Kh. 87 Esityslistan liite 4 Kunnalla on ollut uimaranta Kevatoinen-järven rannalla. Kylätoimikunta toivoo uutta uimarantaa Pyhälahden satamaan aallonmurtajan pohjoispuolelle. Maanomistaja on halukas vuokraamaan kunnalle määräalan uimarantaa varten. Esityslistan liitteenä on luonnos vuokrasopimukseksi, jolla kunnan on tarkoitus vuokrata Pekka Liimataiselta noin m 2 :n suuruinen määräala uimarantaa varten. Kunnanhallitus hyväksyy esityslistan liitteenä olevan vuokrasopimusluonnoksen ja oikeuttaa samalla kunnanjohtajan ja kunnansihteerin allekirjoittamaan luonnoksen mukaisen vuokrasopimuksen Konneveden kunnan puolesta.

10 Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNNAN VESIHUOLLON KEHITTÄMISSUUNNITELMAN PÄIVITYS Ymp.ltk Liite 3 Vesihuoltolain 5 :n mukaan kunnan tulee yhteistyössä alueensa vesihuoltolaitosten kanssa laatia ja pitää ajan tasalla alueensa kattavat vesihuollon kehittämissuunnitelmat. Konneveden kunnan vesihuollon kehittämissuunnitelman viimeisin päivitys on vuodelta Konneveden kunnan vesihuollon kehittämisen tavoitteena on ollut edistää haja-asutusalueen elinvoimaisuutta ja minimoida haitallisia ympäristövaikutuksia sekä taata hyvälaatuisen talousveden saanti. Päivityksen keskeisenä sisältönä on määritellä vesihuollon tulevat kehittämistoimenpiteet sekä ottaa kantaa haja-asutusalueiden vesihuollon ratkaisuihin. Suunnitelmaan kirjattavat kohteet valitaan toteutustarpeen ja vesihuoltolaitoksien taloudellisten resurssien perusteella. Vuoden 2016 maaliskuun 15. päivään mennessä kaikkien kiinteistöjen jätevesienkäsittelyn on oltava nykyisen talousvesiasetuksen mukaisessa kunnossa. Vesihuollon kehittämissuunnitelman tuloksien perusteella haja-asutusalueella asuvat kuntalaiset ja kunnan ympäristöviranomaiset tietävät, mitkä kiinteistöt ja alueet on mahdollista saattaa keskitetyn vesihuollon piiriin ja missä kiinteistöissä jätevedenkäsittely on edelleen hoidettava kiinteistökohtaisesti. Kiinteistön omaa jätevesijärjestelmän uudistusta ei tarvitse toteuttaa niillä kiinteistöillä, jotka liitetään yhteisviemäröinninpiiriin lähivuosina jälkeen. Konneveden kunnan vesihuollon kehittämissuunnitelman päivitys on laadittu yhteistyössä Hankasalmen kunnan kanssa. Konsulttina FCG Finnish Consulting Group Oy, projektin vetäjänä Piia Kinnunen ja suunnittelijana Heli Karttunen. Suunnittelutyötä on ohjannut ohjausryhmä, johon ovat kuuluneet Konneveden kunnasta Markus Tiihanoff ja Mauri Hänninen sekä Keski- Suomen ELY:stä Kai Voutilainen. Lisäksi suunnitteluun ovat osallistuneet alueella toimivat vesiosuuskunnat. Vesihuollon kehittämissuunnitelmasta on pyydetty lausunnot kunnallisilta ja seudullisilta valvontaviranomaisilta, alueella toimivilta vesihuoltolaitoksilta sekä naapurikunnilta. Lausuntonsa antoivat ELY-keskus, Laukaan, Hankasalmen, Äänekosken ja Rautalammin kunnat sekä Sirkkamäen vesihuolto-osuuskunta.

11 Kunnanhallitus Suunnitelmasta tiedotetaan kunnan julkisten kuulutuksien ilmoitustaululla. Suunnitelmaan voi tutustua myös kunnan kotisivuilla Teknisen johtajan ehdotus: Ympäristölautakunta päättää, että hyväksytään liitteen mukainen Konneveden kunnan vesihuollon kehittämissuunnitelman päivitys ja esitetään se edelleen kunnanhallituksen ja valtuuston hyväksyttäväksi. : Ympäristölautakunta hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti. Kh. 88 Esityslistan liite 5 Esityslistan liitteenä on Konneveden kunnan päivitetty vesihuollon kehittämissuunnitelma. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy esityslistan liitteenä olevan päivitetyn vesihuollon kehittämissuunnitelman.

12 Kunnanhallitus TALOUSARVIOLAINAN OTTAMINEN Kh. 89 Kunta tarvitsisi lainaa laajakaistainvestoinnin rahoittamiseksi ja maksuvalmiutensa ylläpitämiseksi. Kuluvan vuoden talousarviossa pitkäaikaisten lainojen lisäys on euroa. Kunnanhallitus päättää, että kunta ottaa euron talousarviolainan kymmeneksi vuodeksi. Lainatarjousten hyväksymisestä päättää kunnansihteeri.

13 Kunnanhallitus TOIMITILAN VUOKRAAMINEN LINKKI-BAARI AY:LLE Kh. 90 Esityslistan liite 6 Konneveden kunnan ja Linkki-Baari Ay:n välinen vuokrasopimusluonnos on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus hyväksyy esityslistan liitteenä olevan vuokrasopimusluonnoksen ja oikeuttaa samalla kunnanjohtajan ja kunnansihteerin allekirjoittamaan luonnoksen mukaisen vuokrasopimuksen Konneveden kunnan puolesta.

14 Kunnanhallitus MÄÄRÄALAN MYYMINEN ENSIO HUUSKOSELLE Kh. 91 Esityslistan liite 7 Ensio Huuskonen haluaisi ostaa kunnalta määräalan Konneveden kunnan Istunmäen kylässä sijaitsevasta Opinahjo-nimisestä tilasta (2:78). Määräalan pinta-ala on noin m 2. Esityslistan liitteenä on luonnos Konneveden kunnan ja Ensio Huuskosen väliseksi kauppakirjaksi. Kunnanhallitus hyväksyy esityslistan liitteenä olevan kauppakirjaluonnoksen ja oikeuttaa samalla kunnanjohtajan ja kunnansihteerin allekirjoittamaan luonnoksen mukaisen kauppakirjan Konneveden kunnan puolesta.

15 Kunnanhallitus KARI LEVÄSEN VUOSILOMA Kh Kunnanjohtajalla on vuosilomaoikeutta 38 työpäivää. Hän on esittänyt vuosilomansa ajankohdaksi eli yhteensä 20 päivää. Loput 18 päivää hän pitää myöhemmin. Kunnansihteerin ehdotus Kunnanhallitus päättää hyväksyä kunnanjohtajan esityksen vuosilomansa pitämisestä Kari Levänen ei esteellisenä osallistunut tämän asian käsittelyyn. Kh. 92 Seuraava valtuuston kokous on eli kunnanjohtajalle vahvistetun vuosiloman aikana. Kunnansihteerin ehdotus Kunnanhallitus päättää muuttaa päätöstään siten, että kunnanjohtajan vuosiloman ajankohta on Kari Levänen ei esteellisenä osallistunut tämän asian käsittelyyn.

16 Kunnanhallitus IRTAIMISTOKIRJANPITO Kh. 93 Valtuusto on muuttanut Konneveden kunnan poistosuunnitelmaa siten, että pienhankintaraja on euroa. Kunnan on pidettävä huolta, että hyödykkeiden sijainti on kulloinkin tiedossa ja mahdollinen luvattoman yksityiskäytön riski pysyy kohtuullisena. Yksittäisten atk-laitteiden ja matkapuhelinten arvo on tänä päivänä niin pieni, ettei niitä enää oteta pysyvien vastaavien kirjanpitoon. Hallintokuntien hankkiman irtaimiston seurannan alarajaa ei kunnanhallitus ole määritellyt. Kunnanhallitus päättää, että yli euron irtaimistoa seuraa keskitetysti kirjanpito. Hallintokuntien vastuulla on alle euron irtaimiston seuranta ja luettelointi. Seurattavan irtaimiston alaraja on 200 euroa. Seurannasta vastaavat osastopäälliköt oman osastonsa osalta.

17 Kunnanhallitus METSÄN MYYNTI Kh. 94 Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi pyysi Konneveden kunnan antamalla valtakirjalla metsäyhtiöiltä tarjouksia ensiharvennus- ja harvennushakkuista. Kuviot sijaitsevat seuraavilla tiloilla: Heinäpelto, Jussila, Teerikallio ja Kiviharju. Hakkuualueen pinta-ala on 68,8 hehtaaria, ja arvioitu hakkuukertymä m 3. Määräaikaan mennessä tarjouksensa jättivät seuraavat yhtiöt: Metsä Group, Harvestia Oy ja Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi. Tiivistelmä tarjouksista on nähtävänä kokouksessa. Kunnanhallitus päättää hyväksyä Metsä Groupin tekemän tarjouksen.

18 Kunnanhallitus PALKATTOMAT VIRKA- JA TYÖVAPAAT SEKÄ LOMARAHOJEN VAIHTO VAPAAKSI Kh. 95 Konneveden kunnan valtuutetut ja johtavat viranhaltijat linjasivat pitämässään valtuustoseminaarissa kunnan tulevaisuutta. Seminaarin keskeinen aihe oli kunnan talouden tasapainottaminen. Talouden tasapainottamisessa keskeistä on käyttötalouden saaminen tasapainoon. Merkittävä osa kunnan käyttötalouden menoista on henkilöstömenoja. Siksi säästöjä on etsittävä myös niistä. Kunta harjoittaa tulevaisuudessa tiukkaa henkilöstöpolitiikkaa. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa sitä, ettei kunta täytä kaikkia vapautuvia virkoja ja tehtäviä. Uusia virkoja ja tehtäviä kunta perustaa vain silloin kun niiden perustaminen on toimintojen kannalta välttämätöntä. Valtuustoseminaarin linjausten mukaisesti kunta suosittaa henkilöstölleen vapaaehtoisten vapaiden pitämistä ja lomarahojen vaihtoa vapaaksi. Nämä ovat ensisijaisia keinoja, joilla kunta pyrkii hillitsemään henkilöstömenojen kasvua. Mikäli kunta ei vapaaehtoisilla keinoilla saa riittäviä säästöjä henkilöstömenoissa, ovat myös lomautukset mahdollisia tulevaisuudessa. Kunnanhallitus päättää, että kunta myöntää säästökeinona harkinnanvaraisia palkattomia virka- ja työvapaita seuraavilla perusteilla. Vapaata voi hakea enintään kaksi viikkoa (2 x 7 kalenteripäivää) kalenterivuodessa. Alle viikon mittaisia vapaita kunta ei myönnetä tämän päätöksen perusteella. Viikkoa (7 kalenteripäivää) kohti kunta pidättää vain viiden päivän palkan. Tuntipalkkaisten osalta kunta noudattaa vastaavaa suhdetta. Ehtona palkattoman vapaan myöntämiselle on se, ettei se saa aiheuttaa muita kustannuksia, esimerkiksi sijaiskustannuksia. Opettajien kohdalla kunta voi harkita toisen opettajan tunnin hoitopalkkion maksamista vapaan käytön mahdollistamiseksi. Työyksiköissä tulee keskustella etukäteen vapaiden myöntämisen mahdollisuudesta ja niiden vaikutuksista työjärjestelyihin. Palkattomien vapaiden myöntämiseen tulee suhtautua työyksiköissä myönteisesti eli perusteettomasti esimies ei saa kieltäytyä niiden antamisesta.

19 Kunnanhallitus Palkattoman vapaan saaminen ei ole työntekijän ehdoton oikeus, vaan sitä tulee hakea ja esimies harkitsee, onko virka- tai työvapaan myöntäminen mahdollista. Keskushallinto antaa tarvittaessa tarkemmat täytäntöönpano-ohjeet virka- ja työvapaiden hakemisesta ja myöntämisestä. Normaaleihin, muilla perusteilla myönnettäviin pitkiin virka- ja työvapaisiin sekä lyhyisiin, 1-4 päivän mittaisiin vapaisiin kunta soveltaa virka- ja työehtosopimusten määräyksiä ja henkilöstöstrategiaa. Viranhaltijat ja työntekijät voivat halutessaan vaihtaa lomarahansa joko kokonaan tai osittain vapaaksi Keskustelun kuluessa kunnanjohtaja muutti päätösehdotuksensa seuraavaksi. Muutettu päätösehdotus Kunnanhallitus päättää, että kunta myöntää säästökeinona harkinnanvaraisia palkattomia virka- ja työvapaita seuraavilla perusteilla. Vapaata voi hakea enintään kaksi viikkoa (2 x 7 kalenteripäivää) kalenterivuodessa. Viikkoa (7 kalenteripäivää) kohti kunta pidättää vain viiden päivän palkan. Tuntipalkkaisten osalta kunta noudattaa vastaavaa suhdetta. Ehtona palkattoman vapaan myöntämiselle on se, ettei se saa aiheuttaa muita kustannuksia, esimerkiksi sijaiskustannuksia. Opettajien kohdalla kunta voi harkita toisen opettajan tunnin hoitopalkkion maksamista vapaan käytön mahdollistamiseksi. Työyksiköissä tulee keskustella etukäteen vapaiden myöntämisen mahdollisuudesta ja niiden vaikutuksista työjärjestelyihin. Palkattomien vapaiden myöntämiseen tulee suhtautua työyksiköissä myönteisesti eli perusteettomasti esimies ei saa kieltäytyä niiden antamisesta. Palkattoman vapaan saaminen ei ole työntekijän ehdoton oikeus, vaan sitä tulee hakea ja esimies harkitsee, onko virka- tai työvapaan myöntäminen mahdollista. Keskushallinto antaa tarvittaessa tarkemmat täytäntöönpano-ohjeet virka- ja työvapaiden hakemisesta ja myöntämisestä.

20 Kunnanhallitus työpäivän mittaisista palkattomista virka- ja työvapaista kunta pidättää vain työpäivien palkan. Viranhaltijat ja työntekijät voivat halutessaan vaihtaa lomarahansa joko kokonaan tai osittain vapaaksi. Vaihto ei ole työntekijän ehdoton oikeus, vaan sitä tulee hakea ja esimies harkitsee, onko lomarahan vaihto vapaaksi mahdollista. Kunnanhallitus hyväksyi muutetun päätösehdotuksen yksimielisesti.

21 Kunnanhallitus LAUSUNTO KEITELE-VESIJÄRVEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTTAMISESTA Kh Vesannon kunnassa on vireillä Keitele-Vesijärven rantaosayleiskaavan päivittäminen ja muuttaminen. Kaavoitus on edennyt luonnosvaiheeseen. Vesannon kunta pyytää luonnoksesta Konneveden kunnan lausuntoa. Konneveden kunnan kaavatoimikunta käsitteli kaavaluonnosta pitämässään kokouksessa. Toimikunta päätti esittää lausuntonaan kunnanhallitukselle, että kaavatoimikunnalla ei ole huomautettavaa Vesannon kunnan Vesijärvi-Keiteleen rantaosayleiskaavan muuttamiseen. Valmisteluaineisto on nähtävänä kokouksessa ja Vesannon kunnan kotisivuilla osoitteessa Kunnanhallitus päättää antaa Vesannon kunnalle kaavaluonnoksesta seuraavan lausunnon: Konneveden kunnalla ei ole Vesijärvi-Keiteleen rantaosayleiskaavan muuttamisen suhteen huomautettavaa. Kh. 96 Kunnanhallitus päättää antaa Vesannon kunnalle kaavaehdotuksesta seuraavan lausunnon: Konneveden kunnalla ei ole Vesijärvi-Keiteleen rantaosayleiskaavan muuttamisen suhteen huomautettavaa.

22 Kunnanhallitus LAUSUNTO LISÄSELVITTÄJISTÄ KUNTAJAKOLAIN 4 LUVUN MUKAISEEN ERITYISEEN KUNTAJAKOSELVITYKSEEN Kh. 97 Valtiovarainministeriö pyysi päivätyllä kirjeellään Jyvässeudun, Joutsan seudun ja Keurusseudun kunnilta (pl. Jyväskylän kaupunki) sekä Konneveden kunnalta lausuntoa osallistumisesta kuntajakolain 4 luvun mukaiseen erityiseen kuntajakoselvitykseen. Samalla ministeriö pyysi lausuntoa kuntajakoselvittäjästä. Valtiovarainministeriö esitti kuntajakoselvittäjäksi HTM Jarmo Asikaista. Valtuusto antoi valtiovarainministeriölle lausunnon, jonka mukaan Konneveden kunnalla ei ole kuntajakoselvittäjän suhteen huomautettavaa. Lausuntopyynnössään ministeriö mainitsi, että koska kyseessä on laaja selvitysalue, ministeriö tulee vielä täydentämään lausuntopyyntöään pyynnöllä lausua lisäselvittäjästä tai selvittäjistä. Valtiovarainministeriö esittää erityiseen kuntajakoselvitykseen lisäselvittäjiksi YTM, talousneuvos Paavo Kaitokaria ja HTM, MBA Jouko Luukkosta. Kunnanhallitus päättää antaa valtiovarainministeriölle seuraavan lausunnon: Konneveden kunnalla ei ole kuntajakoselvittäjien suhteen huomautettavaa.

23 Kunnanhallitus MATKAKUSTANNUSTEN KORVAUS Kh. 98 Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan: Matkakustannusten korvaukseen oikeuttava virkamatka on kunnan asianomaisen viranomaisen antamaan määräykseen perustuva matka, joka ei kuulu tavanomaiseen virkatoimintaan/tavanomaisiin työtehtäviin. Virantoimitusmatka on viranhaltijan/työntekijän tavanomaiseen virkatoimintaan/tavanomaisiin työtehtäviin liittyvä matka. Virka- ja virantoimitusmatka on tehtävä niin lyhyessä ajassa ja vähin kokonaiskustannuksin kuin mahdollista ottaen huomioon matkan ja hoidettavien tehtävien tarkoituksenmukainen suorittaminen. Soveltamisohjeen mukaan virka- ja virantoimitusmatkasta ei makseta korvausta enempää kuin olisi maksettava, jo matka olisi tehty kunnalle edullisimmalla tavalla. Konneveden kunnassa ei ole erillistä matkustussääntöä, mistä johtuu, että KVTES:n määräyksiä sovelletaan monin tavoin. Erityisesti tämä koskee oman auton käyttöä virkamatkoilla. Kunnanhallitus antaa työ- ja virkatehtäviin sekä luottamustoimen hoitamiseen liittyvistä matkoista seuraavan ohjeistuksen: Virkamatkan tulee aina perustua esimiesasemassa olevan viranhaltijan etukäteen antamaan matkamääräykseen. Maakunnan ulkopuolelle suuntautuvissa virkamatkoissa tulee välttää oman auton käyttöä etenkin yksin matkustettaessa. Vastoin tätä ohjetta tehdystä virkamatkasta ei makseta korvausta enempää kuin olisi maksettava, jos matka olisi tehty kunnalle edullisimmalla tavalla. Matkustuskustannusten hillitsemiseksi tulee mahdollisuuksien mukaan hyödyntää sähköisen viestinnän mahdollistavia etäpalveluja.

24 Kunnanhallitus TAKAUKSEN MYÖNTÄMINEN PERUSTETTAVAN VERKKOYHTIÖN LAINOILLE Kh. 99 Esityslistan liite 8 Keski-Suomen liitto kilpailutti Konneveden kunnan laajakaistahankkeen, jonka toteuttajaksi liitto valitsi Verkko-osuuskunta Kuuskaistan. Keski-Suomen laajakaistahanke toteutetaan erillisen hankeyhtiön Kuuskaistan Valokuituverkot Oy:n kautta. Hankkeen toteuttaminen edellyttää kunnan omavelkaista takausta perustettavan kuntakohtaisen verkkoyhtiön lainoille. Hanke rahoitetaan tämän yhtiön kautta. Kuntakohtainen verkkoyhtiö mahdollistaa sen, että kunnat takaavat ainoastaan oman kunnan alueelle rakennettavaa verkkoa. Verkko-osuuskunta Kuuskaista ja Inspira Oy kilpailuttavat lainat. Lainaaika on enintään kuusi vuotta. Lainat ovat kertalyhenteisiä. Perustettava verkkoyhtiö käyttää lainoja ainoastaan valokuituverkon rakentamisesta aiheutuviin kustannuksiin. Verkko-osuuskunta Kuuskaista sitoutuu siihen, että takaus kohdistetaan takaajakunnan alueen kuntakohtaisen verkkoyhtiön lainoihin ja takausta käytetään takaajakunnan alueen verkon rakentamiskustannuksiin samassa suhteessa muun rahoituksen kanssa rakentamisen edetessä. Konneveden kunnan osalta hankkeen kokonaiskustannusarvio on noin euroa. Valtuusto on tehnyt periaatepäätöksen noin euron suuruisesta rakennusaikaisesta takauksesta perustettavan verkkoyhtiön ottamalle lainalle. Takauksen edellytyksenä on, että Finnveran tai jonkun muun takaajan takausvastuu on 50 %. Julkisen tuen lainsäädäntö edellyttää, että laajakaistalain (1186/2009) laajakaistarakentamisen tukea haja-asutusalueille vastaanottavien toimijoiden rahoituksen takauksesta tulee periä niin sanottu Safe Harbour takausmaksu, jotta takausta ei lueta julkiseksi tueksi. Maksu on tällä hetkellä 3,8 % vuodessa takauksen piirissä olevalle lainapääomalle. Hankkeeseen tarvittavia lainoja ei siis ole vielä kilpailutettu tai lopullisesti yksilöity. Siksi valtuuston on syytä valtuuttaa kunnanhallitus tarkentamaan takauspäätöksen kohteena olevien lainojen yksilöinti vastaamaan lopullisia lainoja. Lainojen lopullinen yksilöinti ei ole takauspäätöksen tekovaiheessa mahdollista, koska hankkeen toteutuminen, mukaan lukien Finnveran ja sijoittajien mukaantulo, on ehtona kuntien takauksille.

25 Kunnanhallitus Takaukseen sisältyvät seuraavat liitteet: - Kuuskaistan Valokuituverkot Oy liiketoimintasuunnitelma 6/2013, - Kuuskaistan Valokuituverkot Oy pääomitussuunnitelma ja vakuusrakenne 6/2013 sekä - kuntakohtaiset investointikustannusarviot takauspäätöstä varten. Kaksi ensiksi mainittua liitettä sisältävät ei-julkiseksi luokiteltua liikesalaisuuden piiriin kuuluvaa tietoa, joten ne eivät ole esityslistan liitteinä. Niihin voi kuitenkin käydä tutustumassa kunnantalossa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto päättää seuraavaa. Valtuusto myöntää Konneveden kunnan omavelkaisen takauksen perustettavan verkkoyhtiön esittelyosassa mainituille, enintään euron suuruisille lainoille. Kunnan takaaman rahoituksen ja kuntakohtaisen verkkoyhtiön muun rahoituksen suhde tulee takauksen voimassaoloaikana säilyttää tasolla, jossa kunnan vastuu on enintään 50 % kunkin ajankohdan kokonaisrahoituksesta. Takauksen vakuutena on perustettavan verkkoyhtiön kiinnityskelpoinen omaisuus eli ensisijainen yrityskiinnitys valokuituverkkoon. Vakuudet määritellään rahoittajien kesken erillisellä sopimuksella rahoitus- ja takausosuuksien suhteessa. Kunnan takausprovisio on niin sanotun Safe Harbour -takausmaksun mukainen. Jos takausprovisiota voidaan perustellusti pienentää, voidaan näin tehdä samalle tasolle hankkeen muiden rahoittajien kanssa. Hanke vastaanottaa laajakaistalain (1186/2009) laajakaistarakentamisen tukea haja-asutusalueille. Velallisen tulee toimittaa kunnalle vuosittain raportti liiketoimintansa tilasta. Mikäli kuntakohtaisen verkkoyhtiön omistuksessa tapahtuu muutoksia takauksen voimassaolon aikana, tulee omistusmuutos hyväksyttää kunnalla. Jos omistusmuutos toteutuu ilman että kunta hyväksyy sitä, lakkaa takauksen voimassaolo. Tämä ehto tulee huomioida hankkeen rahoitussopimuksissa.

26 Kunnanhallitus Valtuusto valtuuttaa muilta osin kunnanhallituksen yksilöimään takauspäätöksen kohteena olevat lainat ja lopullisesti sovellettavan takausprovision.

27 Kunnanhallitus KONNEVEDEN KOULUN HANKESUUNNITELMA Siv.ltk Liite 1 Kunnanjohtaja on nimennyt hankesuunnittelutyöryhmän selvittämään koulurakennusten tulevaisuutta. Työryhmä on konsultin avulla laatinut talven aikana hankesuunnitelman, jossa tarkastellaan oppilasennusteita, kouluverkon tulevaisuutta ja rakennusmassaa. Hankesuunnitelman avulla valotetaan eri vaihtoehtoja lähinnä rakennuskannan parantamiseksi esiin tulleiden sisäilmaongelmien vuoksi ja myös opetustoiminnan järjestämiseksi. Suunnitelmassa tarkasteltavaksi on otettu kolme vaihtoehtoa. A. Kirkonkylän koulut korvataan uudella koululla B. Kelvolliset tilat kunnostetaan ja huonot korvataan uusilla C. Olemassa olevat rakennukset kunnostetaan Työryhmä pitää selvityksen perusteella B vaihtoehtoa parhaana. Koulun hankesuunnitelma liitteenä. Sivistystoimenjohtajan ehdotus: Sivistyslautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle ja valtuustolle, että suunnittelun pohjaksi valitaan työryhmän suosittelema B vaihtoehto Asiasta käydyn keskustelun aikana Merja Vainio ehdotti, että sivistyslautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle ja valtuustolle suunnittelun pohjaksi vaihtoehtoa A, jossa kirkonkylän koulut korvataan uudella koululla. Mia Minkkinen kannatti Merja Vainion ehdotusta. Puheenjohtaja totesi, että keskustelun kuluessa on tehty sivistystoimenjohtajan päätösehdotuksesta poikkeava, kannatettu ehdotus, joten asiasta on äänestettävä. Puheenjohtaja ehdotti kättennostoäänestystä. Sivistyslautakunta hyväksyi äänestystavan yksimielisesti. Sivistystoimenjohtajan päätösehdotusta kannattivat Jussi Hintikka, Antti Varis ja Timo Manninen. MerjaVainion ehdotusta kannattivat Mia Minkkinen, Henri Hedman ja Merja Vainio. Äänestyksessä äänet menivät tasan 3-3, jolloin puheenjohtajan ääni ratkaisi äänestyksen tuloksen. : Puheenjohtaja totesi, että sivistyslautakunta on hyväksynyt sivistystoimenjohtajan päätösehdotuksen.

28 Kunnanhallitus Ymp.ltk Liite 5 Kunnanjohtaja on nimennyt hankesuunnittelutyöryhmän selvittämään koulurakennusten tulevaisuutta. Työryhmä on konsultin avulla laatinut talven aikana hankesuunnitelman, jossa tarkastellaan oppilasennusteita, kouluverkon tulevaisuutta ja rakennusmassaa. Hankesuunnitelman avulla valotetaan eri vaihtoehtoja lähinnä rakennuskannan parantamiseksi ja myös opetustoiminnan järjestämiseksi. Suunnitelmassa tarkasteltavaksi on otettu kolme vaihtoehtoa. A: Kirkonkylä koulut korvataan uudella koululla. B: Kelvolliset tilat kunnostetaan ja huonot korvataan uusilla. C: Olemassa olevat rakennukset kunnostetaan. Työryhmä pitää selvityksen perusteella B vaihtoehtoa parhaana. Koulun hankesuunnitelma on liitteenä. Teknisen johtajan ehdotus: Ympäristölautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle ja valtuustolle, että suunnittelun pohjaksi valitaan työryhmän suosittelema B vaihtoehto Asiasta käydyn keskustelun aikana Olavi Valkonen ehdotti, että ympäristölautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle ja valtuustolle suunnittelun pohjaksi vaihtoehtoa A, jossa kirkonkylän koulut korvataan uudella koululla. Sara Huhtanen kannatti Olavi Valkosen ehdotusta. Puheenjohtaja totesi, että keskustelun kuluessa on tehty teknisen johtajan päätösehdotuksesta poikkeava, kannatettu ehdotus, joten asiasta on äänestettävä. Puheenjohtaja ehdotti kättennostoäänestystä. Ympäristölautakunta hyväksyi äänestystavan yksimielisesti. Teknisen johtajan päätösehdotusta kannattivat Matti Kakko, Piia Kauppinen ja Mirja Hytönen. Olavi Valkosen ehdotusta kannattivat Sara Huhtanen ja Matti Huuskonen. Äänestyksessä äänet menivät tasan 3-3, jolloin puheenjohtajan ääni ratkaisi äänestyksen tuloksen. : Puheenjohtaja totesi, että ympäristölautakunta on hyväksynyt teknisen johtajan ehdotuksen.

29 Kunnanhallitus Kh. 100 Valtuustoseminaarissa käydyn keskustelun pohjalta konsultti on laatinut vielä D-vaihtoehdot. Kouluhankkeeseen liittyvä materiaali on lähetetty kunnanhallituksen jäsenille sähköisessä muodossa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee suunnittelun pohjaksi B-vaihtoehdon Asiasta käydyn keskustelun aikana Mirja Minkkinen ehdotti, että kunnanhallitus esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee suunnittelun pohjaksi A-vaihtoehdon. Simo Väisänen kannatti Minkkisen ehdotusta. Pentti Kytölä kannatti esittelijän päätösehdotusta. Virpi Poikolainen ehdotti, että kunnanhallitus jättää asian pöydälle ja pitää uuden kokouksen ennen valtuuston seuraavaa kokousta. Matti Hytölä kannatti Poikolaisen ehdotusta. Puheenjohtaja totesi, että keskustelun kuluessa on tehty kaksi kunnanjohtajan päätösehdotuksesta poikkeavaa, kannatettua ehdotusta, joten asiasta on äänestettävä. Puheenjohtaja ehdotti, että ensimmäisessä äänestyksessä ovat vastakkain Virpi Poikolaisen tekemä ehdotus ja Mirja Minkkisen tekemä ehdotus. Toisessa äänestyksessä vastakkain ovat ensimmäisessä äänestyksessä voittanut ehdotus ja esittelijän päätösehdotus. Äänestystapana on kättennostoäänestys. Kunnanhallitus hyväksyi äänestysmenettelyn yksimielisesti. Ensimmäisessä äänestyksessä puheenjohtaja pyysi niitä, jotka kannattavat Virpi Poikolaisen tekemää ehdotusta, äänestämään jaa ja niitä, jotka kannattavat Mirja Minkkisen tekemää ehdotusta, äänestämään ei. Jaa-äänen antoivat Matti Hytölä, Pentti Kytölä ja Virpi Poikolainen. Eiäänen antoivat Antti Mehto, Vappu Laaksonen, Mirja Minkkinen ja Simo Väisänen.

30 Kunnanhallitus Toisessa äänestyksessä puheenjohtaja pyysi niitä, jotka kannattavat esittelijän päätösehdotusta, äänestämään jaa ja niitä, jotka kannattavat Mirja Minkkisen tekemää ehdotusta, äänestämään ei. Jaa-äänen antoivat Antti Mehto, Matti Hytölä ja Pentti Kytölä. Ei-äänen antoivat Vappu Laaksonen, Mirja Minkkinen, Virpi Poikolainen ja Simo Väisänen. Puheenjohtaja totesi, että kunnanhallitus on äänin 3-4 hyväksynyt Mirja Minkkisen tekemän ehdotuksen.

31 Kunnanhallitus TAKAUKSEN MYÖNTÄMINEN VÄLIMÄEN YKSITYISTIEN TIEKUNNAN LAINALLE Kh. 101 Välimäen yksityistien tiekunta on toimittanut kunnanhallitukselle seuraavan sisältöisen kirjeen: Välimäen yksityistien tiekunta anoo Konneveden kunnalta pankkitakausta tien peruskorjaushankkeeseen tarvitsemansa euron suuruiselle lainalle. Laina on neuvoteltu otettavaksi Konneveden Osuuspankista 8 vuoden laina-ajalle. Hankkeen kustannusarvio on euroa. Keski-Suomen ELY:n myöntämä avustus on 50 % eli euroa. Konneveden kunnan avustus on 25 % euron kustannusarviosta eli euroa. Äänekosken kaupungin avustus 20 % euron kustannusarviosta eli euroa. Tiekunnan omavastuuosuudeksi jää euroa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto myöntää Konneveden kunnan omavelkaisen takauksen esittelyosassa mainitulle lainalle.

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 62 (78) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 62 (78) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 62 (78) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 8.7.2013 kello 18.00-18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 8.7.2013 63

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 8.7.2013 63 Valtuusto 8.7.2013 63 1. HENKILÖSTÖTILINPÄÄTÖS 2012 Kh. 2.4.2013 57 Esityslistan liite 1 Kunnan tilinpäätös on laadittava tilikautta seuraavan vuoden maaliskuun loppuun mennessä ja se on saatettava valtuuston

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 2.5.2013 kello 20.00-21.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Sivu 11 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 22.5.2013 klo 18.00 19.30

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Sivu 11 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 22.5.2013 klo 18.00 19.30 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Sivu 11 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 22.5.2013 klo 18.00 19.30

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai 26.11.2018 kello 17.00 19.20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Omavelkaisen takauksen myöntäminen perustettavan Toivakan Verkkoyhtiö Oy:lle Keski-Suomen laajakaistahankkeen rahoittamiseksi

Omavelkaisen takauksen myöntäminen perustettavan Toivakan Verkkoyhtiö Oy:lle Keski-Suomen laajakaistahankkeen rahoittamiseksi Kunnanhallitus 184 01.07.2013 Kunnanvaltuusto 80 01.07.2013 Kunnanhallitus 192 08.08.2013 Kunnanvaltuusto 86 15.08.2013 Omavelkaisen takauksen myöntäminen perustettavan Toivakan Verkkoyhtiö Oy:lle Keski-Suomen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.6.2015 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.6.2015 kello 18.00 19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA / No 3/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 31. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA / No 3/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 31. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA / No 3/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 31 KOKOUSAIKA 4.6.2013 klo 18- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Teemu Pakarinen, pj

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 22.10.2015 kello 18.00-20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 51 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 51 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 51 (61) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 27.5.2013 kello 18.00-18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai 17.9.2018 kello 17.00 - KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai 20.8.2018 kello 17.00 17.45 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 25.9.2012 kello 17.00-17.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Sivu 118 (130) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Sivu 118 (130) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Sivu 118 (130) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.6.2014 kello 18.00 18.16 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 31. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 31. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 31 KOKOUSAIKA 4.6.2013.2013 klo 18.00-19.28 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 9.6.2014 kello 18.00-19.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien valinta

Pöytäkirjantarkastajien valinta KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 (26) Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00-18.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.4.2012 kello 18.00-18.40 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 23.10.2013 klo 18.00 19.35

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 87 (92) Kunnanhallitus Torstai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 87 (92) Kunnanhallitus Torstai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 87 (92) Kunnanhallitus Torstai 30.3.2017 kello 18.00 20.30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Sivu 157 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Sivu 157 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Sivu 157 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 5.11.2012 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27 KOKOUSAIKA 16.5.2013 klo 18- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25 Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko 24.4.2017 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Sivu 81 (91) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Sivu 81 (91) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Sivu 81 (91) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 18.11.2013 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.11.2011 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 25.1.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai kello 17.00

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai kello 17.00 KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai 21.1.2019 kello 17.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 17.6.2014 kello 18.00 18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 15 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00. Kh:n pj. Mehto Antti Kh:n edustaja Pentti Kytölä

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00. Kh:n pj. Mehto Antti Kh:n edustaja Pentti Kytölä KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 Konneveden kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 3.5.2017 klo 8.05 8.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko kello Lapunmäen koulu, luokka B230

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko kello Lapunmäen koulu, luokka B230 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.45-19.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai 24.4.2017 kello 18.45 19.45 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50 KOKOUSAIKA 13.12.2012 klo 17- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Timo Manninen, pj Marko

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30. Kh:n pj. Kuusinen Katja Kh:n edustaja Suokivi Raija

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30. Kh:n pj. Kuusinen Katja Kh:n edustaja Suokivi Raija KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30 Konneveden kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 17.11.2014 kello 18.00-18.20 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto KOKOUSAIKA Torstai 27.9.2018 kello 18.00 18.13 KOKOUSPAIKKA Yliopiston tutkimusasema SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE A 1 varavaltuutettu

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 13.11.2013 klo 18.00 19.25

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 13.11.2013 klo 18.00 19.25 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 13.11.2013 klo 18.00 19.25

Lisätiedot

No 8/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 55

No 8/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 55 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ ESITYSLISTA No 8/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 55 KOKOUSAIKA 12.12.2013 klo 18.30-19.25 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kirkonkylän koulu, Lapunmäentie

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 35 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Tiistaina 17.12.2013 klo 18.00 18.45

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 35 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Tiistaina 17.12.2013 klo 18.00 18.45 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 35 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistaina 17.12.2013 klo 18.00 18.45 Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2013 Sivu 185 (201) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2013 Sivu 185 (201) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2013 Sivu 185 (201) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 9.12.2013 kello 18.00-20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38 KOKOUSAIKA 14.08.2012 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Aino Savolainen, pj Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.4.2015 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Sivu 28 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello Jyväskylän yliopiston tutkimusasema

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Sivu 28 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello Jyväskylän yliopiston tutkimusasema KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Sivu 28 () Kunnanhallitus Keskiviikko 27.3.2019 kello 14.30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Jyväskylän

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 128 (133) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 128 (133) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 128 (133) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 28.11.2016 kello 18.00 19.29 tauko 19.53 20.02 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 93 (100) Kunnanhallitus Keskiviikko kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 93 (100) Kunnanhallitus Keskiviikko kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 93 (100) Kunnanhallitus Keskiviikko 12.4.2017 kello 18.00 20.40 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (11) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (11) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (11) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 25.1.2016 kello 18.00-19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 Sivu 135 (144) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 Sivu 135 (144) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 Sivu 135 (144) Kunnanhallitus Maanantai 17.9.2018 kello 17.00 18.35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

< KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo

< KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo < KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.1.2017 klo 8.00 8.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 10.9.2012 121 1. VALTUUSTON PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO, PÄÄTÖKSET KOKOUKSESTA 26.6.

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 10.9.2012 121 1. VALTUUSTON PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO, PÄÄTÖKSET KOKOUKSESTA 26.6. Kunnanhallitus 10.9.2012 121 1. VALTUUSTON PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO, PÄÄTÖKSET KOKOUKSESTA 26.6.2012 Kh. 83 Kuntalain 23 :n mukaan kunnanhallitus vastaa valtuuston päätösten täytäntöönpanosta. Täytäntöönpanoon

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Sivu 98 (110) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Sivu 98 (110) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Sivu 98 (110) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 13.5.2013 kello 18.10-19.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20 KOKOUSAIKA 14.06.2011 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kunnantalo, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 2.2.2016 kello 18.00-18.45 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 64 (75) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 64 (75) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 64 (75) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.4.2012 kello 18.00-19.16 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 19 (25) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 11.6.2018 kello 18.00-18.34 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 21 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 3/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 28

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 3/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 28 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 3/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 28 KOKOUSAIKA 12.06.2012 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Ryhmäperhepäiväkoti Tenhola, Palotie 3 JÄSEN: Aino Savolainen,

Lisätiedot

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 KOKOUSAIKA 6.8.2013.2013 klo 18.00-19.23 KOKOUSPAIKKA Villa Konnevesi, Kuuselantie 12 JÄSEN: VARAJÄSEN: Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.6.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 () Kunnanhallitus Tiistai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 () Kunnanhallitus Tiistai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 () Kunnanhallitus Tiistai 12.12.2017 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 78 (92) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 78 (92) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 78 (92) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Tiistai 2.4.2013 kello 18.00-21.17 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.3.2015 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.4.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 KOKOUSAIKA 6.8.2013.2013 klo 18.00- KOKOUSPAIKKA Villa Konnevesi, Kuuselantie 12 JÄSEN: VARAJÄSEN: Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Sivu 41 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Sivu 41 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Sivu 41 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 4.2.2013 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 5.3.2014 klo 18.00 19.38

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 5.3.2014 klo 18.00 19.38 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 5.3.2014 klo 18.00 19.38 Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone 1 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 31.1.2017 kello 19.00 19.25 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 55 (64) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 55 (64) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 55 (64) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 20.2.2017 kello 18.00 18.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Sivu 69 (80) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Sivu 69 (80) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Sivu 69 (80) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 18.5.2015 kello 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Sivu 43 (57) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Sivu 43 (57) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Sivu 43 (57) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 26.6.2012 kello 18.00-19.10 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Sivu 1 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Sivu 1 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Sivu 1 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 2.1.2017 kello 18.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Sivu 142 (151) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Sivu 142 (151) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Sivu 142 (151) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 22.9.2014 kello 18.00-19.06 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Konneveden kunta Pöytäkirja YMP 1/2018 Sivu 1 (5) Ympäristölautakunta. Kunnanhallituksen huone. Kh:n pj. Mehto Antti - Kh:n edustaja Kakko Matti -

Konneveden kunta Pöytäkirja YMP 1/2018 Sivu 1 (5) Ympäristölautakunta. Kunnanhallituksen huone. Kh:n pj. Mehto Antti - Kh:n edustaja Kakko Matti - Konneveden kunta Pöytäkirja YMP 1/2018 Sivu 1 (5) Ympäristölautakunta KOKOUSAIKA Päivä: 07.02.2018 Kello: 16:00-16.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄ- SENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien valinta

Pöytäkirjantarkastajien valinta KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018 Sivu 130 (134) Kunnanhallitus Maanantai 3.9.2018 kello 20.05-20.15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Sivu 31 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Sivu 31 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Sivu 31 () Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 4.10.2016 kello 18.00- KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 43 (52) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 43 (52) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 43 (52) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 8.11.2016 kello 18.10-18.40 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 16 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 5.9.2012 klo 19.00 20.32

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 5.9.2012 klo 19.00 20.32 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 5.9.2012 klo 19.00 20.32 Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Torstai 04.10.2012 klo 18.00-19.50

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Torstai 04.10.2012 klo 18.00-19.50 1 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Torstai 04.10.2012 klo 18.00-19.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 12 (23) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 12 (23) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 12 (23) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 7.3.2016 kello 18.00-19.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30 Valtuusto 28.4.2015 30 1. MÄÄRÄALAN MYYMINEN RISTO MOISIOLLE Kh. 20.4.2015 35 Esityslistan liite 1 Risto Moisio haluaisi ostaa kunnalta määräalan Konneveden kunnan Siikakosken kylässä sijaitsevasta Simola-nimisestä

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 92 (106) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 92 (106) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 92 (106) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 29.6.2015 kello 18.00 18.54 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39 KOKOUSAIKA 15.10.2015 klo 18- KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman,

Lisätiedot

Maanantaina klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Maanantaina klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 25 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA Maanantaina 3.7.2017 klo 16-17 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden kunnantalo,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Sivu 88 (93) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Sivu 88 (93) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Sivu 88 (93) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 29.8.2016 kello 16.00 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 (116) Valtuusto. Lapunmäen koulu, käsityöluokka. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 (116) Valtuusto. Lapunmäen koulu, käsityöluokka. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 (116) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.11.2017 kello 18.00-18.25 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 16 valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 Sivu 105 (112) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 Sivu 105 (112) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 Sivu 105 (112) Kunnanhallitus Maanantai 6.8.2018 kello 17.20 17.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 9.8.2017 klo 18.36 19.00 KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: VARAJÄSEN: Antti Waris, pj

Lisätiedot

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 14 /2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 08.11. 2010 klo 17.00 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 (325) Kunnanhallitus Tiistai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 (325) Kunnanhallitus Tiistai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 (325) Kunnanhallitus Tiistai 12.12.2017 kello 18.00-20.30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot