***** Ajalla rakennustoimisto on suljettu.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "***** Ajalla 24.6.-12.7.2013 rakennustoimisto on suljettu."

Transkriptio

1 TIEDOTE 3/2013 MARTTILAN KUNNANVIRASTO PIDETÄÄN OSITTAIN SULJETTUNA vuosilomien keskittämisen johdosta. Keskustoimisto on avoinna kiireellisten asioiden hoitamista varten klo Muina aikoina viestejä voidaan jättää numerossa olevaan puhelinvastaajaan, jonka viestit kuunnellaan päivittäin noin klo 8 ja klo 14. Sosiaalitoimistossa on ajalla vastaanotto ajanvarausten perusteella. Ajanvarauksia vastaanotetaan klo ***** KUNNANVIRASTO SULJETAAN PERJANTAINA klo 12 henkilökunnan koulutustilaisuuden vuoksi. RAKENTAJAT HUOMIO! RAKENNUSVALVONTA TIEDOTTAA: Ajalla rakennustoimisto on suljettu. Yhdistykset, järjestöt Pyydämme ilmoittamaan yhteyshenkilöidenne tietojen mahdolliset muutokset tai lisäykset kunnanvirastoon, jotta saamme ne ajan tasalle. Muutokset voi ilmoittaa kunnan internet-sivulla olevalla palautelomakkeella, sähköpostilla: kunta@marttila.fi tai puhelimitse Ajantasaisten tietojen ylläpito on kaikkien edun mukaista sekä maksutonta. MERI-MARTTILAN SAUNAMÖKIN VARAAJAT Heinäkuussa mökkiä käyttävien on huomioitava, että välisenä aikana avaimen voi noutaa kunnantoimistosta vain klo 8-11 välisenä aikana. MARTTILAN KUNTA PUH VIIKKO 22 HÄRKÄTIE 773 FAX MARTTILA

2 Huom! kaikki marttilalaiset tapahtumien järjestäjät! Ilmoittakaa tapahtumanne myös kunnan www-sivujen yhteiseen tapahtumakalenteriin! Ilmoituksen laitto on helppoa kalenterisivulla olevan linkin kautta, josta se tarkistuksen jälkeen julkaistaan. Kalenterin käyttö on maksutonta. ***** Muistutuksia kuntalaisille yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä: Jätteet kannattaa lajitella! Paperit, kartongit, lasit ja metallit voi viedä paikallisiin keräyspisteisiin kirjaston (ei kartonkia) tai Martintalon pihalle. Auranmaan lajitteluasema (os. Aurantie 518, Tarvasjoki) ottaa maksutta vastaan edellisten lisäksi myös kodin vaarallisia jätteitä, sähköromua ja puhdasta tasolasia (esim.ikkunalasit ja peilit). Asemalla otetaan vastaan myös muuta lajiteltua jätettä esim. rakennusjätettä, hinnasto löytyy Turun Seudun Jätehuollon www-sivuilta tai palvelunumerosta (pvm/mpm). Auranmaan lajitteluasema on avoinna ma ja to klo 12:00 19:00 ja touko syyskuussa lisäksi joka kuukauden 1. lauantai klo 10-13, puh. aseman aukioloaikoina: Paristot sujautetaan kaupan keräyslaatikkoon ja vanhentuneet lääkkeet tulee viedä apteekkiin. Isommille metalleille on Marttilan Murron keräyslava J-P Vallan rengasliikkeen pihassa (os. Marttilantie 33). Tuottajajärjestöt järjestävät sähkölaitteiden ja akkujen keräyksen klo torilla (ks. tarkempi ilmoitus toisaalla tässä tiedotteessa). Martintalon pihalla on myös UFF:n keräysastia puhtaille ja ehjille vaatteille, kengille, kodintekstiileille ja pehmoleluille. ***** Koiranomistajat! Näin kesän kynnyksellä muistutetaan, että järjestyslain 14 :n mukaan koiran omistajan tai haltijan on pidettävä huolta siitä, että koiran uloste ei jää ympäristöön hoidetulla alueella taajamassa. Hoidettuja alueita lain mukaan ovat esimerkiksi alueet, joilla nurmikot on leikattu ja joilla on istutuksia tai joilla tiet ovat päällystettyjä. Tuulivoimaa ***** Marttilan ja Kosken kuntien väliselle Verhonkulman alueelle suunnitellaan tuulivoimapuistoa. Alue on merkitty keväällä hyväksytyssä vaihemaakuntakaavassa tuulivoimalle sopivaksi alueeksi ja tällä hetkellä tuulivoimayhtiö O2 Finland selvittää edellytyksiä puiston rakentamiselle. Puistoon kaavaillaan yhdeksää tuulivoimalaa, joista 5-6 sijoittuisi Marttilan kunnan alueelle. Marttilan kunta on kiinnostunut alueen asukkaiden suhtautumisesta hankkeeseen ja toivomme asian suhteen asukkaiden osallistumista ja avointa vuorovaikutusta. Hankkeen toteutumisen edellytyksenä on, että kunnat päättävät kaavoittaa alueelle tuulivoimaosayleiskaavan yhtiön kustannuksella ja onkin tärkeää, että tiedämme ennen päätöksentekoa kuinka kuntalaiset asiaan suhtautuvat. Lisätietoja yhtiöstä ja tuulivoimasta löytyy osoitteesta

3 MARTTILAN KESÄTORIPÄIVÄT kesälauantaisin klo 9 Marttilan torilla 15.6 Marttilan Oikeutta Eläkeläisten osasto 20.7 Markkinat (Marttilan Oikeutta Eläkeläisten Osasto) 27.7 Marttilan Eläkeliitto 3.8 Marttilan Martat 10.8 Marttilan Karjalaiset 17.8 Marttilan seurakunnan diakoniatyö MATONPESUPAIKAT Marttilan kunnan omistamat matonpesupaikat kirkonkylässä kirjaston vieressä ja Ollilassa Nuorisoseurantalon piha-alueella ovat kuntalaisten käytettävissä alkaen. SUVIRANNAN PALVELUKESKUS Myllypellontie MARTTILA p / HARTAUS JA RIPPIKOULULAISTEN VIERAILU TORSTAINA KLO Iltapäivän päätteeksi juodaan kahvit. Tervetuloa! Päivätupa kesälomalla heinäkuun ajan. Muutoin Suvirannan palvelukeskuksen palvelut toimivat normaalisti kesän ajan. Yhteystiedot: Vanhustyön johtaja Maria Vesala p (tavattavissa varmimmin aamupäivisin) Palvelukeskuksen hoitajat p Keittiö p Suvisiipi p , p Kotipalvelun päivystys p LÄÄKÄRINVASTAANOTON KESÄSULKU TUOTTEHAN RESEPTIT TAAS AJOISSA UUSITTAVAKSI! Päivystysvastaanotto arkisin klo Liedon pääterveysasemalla, Hyvättyläntie 7, puh Ilta- ja viikonloppupäivystys on Turun alueen yhteispäivystyksessä T-sairaalassa, Savitehtaankatu 1, klo 16 jälkeen sekä viikonloppuisin. Keskitetty puhelinneuvonta: Marttilalaiset voivat myös käyttää Loimaan aluesairaalan päivystystä klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin, osoite: Seppälänkatu 15, Loimaa. Soitto aina ensin, puh: (huom! koteihin jaetussa tiedotteessa väärä puhelinnumero!)

4 KIRJASTO- JA KULTTUURITOIMI www-osoite : Kirjasto puh , s-posti: kirjasto@marttila.fi Kirjastonhoitaja Taina Jurttila-Nurminen puh s-posti: taina.jurttila-nurminen@marttila.fi Uusi kirjastorakennus valmistumassa Palvelemme vanhassa kirjastossa kesäkuun loppuun. Heinäkuussa teemme muuttoa ja kirjasto on kiinni Muistathan hakea riittävästi luettavaa kesäksi. Kesäkuussa lainattuun aineistoon tulee pidennetty laina-aika. Uusi kirjasto avataan 5.8. Kirjaston aukioloajat alkaen Maanantai, keskiviikko ja torstai klo Tiistai ja perjantai klo Kirjaston myöhästymismaksut alkaen 0,50 / aineistoyksikkö / viikko, enimmäismaksu 20 / kerta Kirjaston avajaiset perjantaina klo Kaikki tervetuloa! Kirjaston näyttelyt Kesäkuu: Osuuspankin kuvataidekilpailussa palkitut työt Elokuu: Minun Marttilani karusellin toinen kierros, Marjukka Maunula Marttilan kotiseutumuseo Elämää Paimionjoen varrella näyttelyn avajaiset keskiviikkona klo Näyttelyn on koonnut Maarit Kraappa. Museo on avoinna keskiviikkoisin klo , sunnuntaisin klo Lukupiiri Lukupiiri jää kesätauolle ja jatkamme taas syksyllä. Seuraava lukupiiri on keskiviikkona (huom. muuttunut päivä) klo kirjastossa. Syyskuun kirjana on Mika Waltarin Sinuhe egyptiläinen. TEATTERIMATKAT Lauantai klo Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike Rauman kaupunginteatterissa. Liput 20 + matka. Sitovat ilmoittautumiset kirjastoon 6.9. mennessä. Perjantai klo The Rocky Horror Show Turun kaupunginteatterissa Kulttimaineensa rajoja rikkomalla ansainnut The Rocky Horror Show on aina tapaus, jonka viestit ovat selvät: antaudu nautinnolle ja eläköön erilaisuus!. Turun Kaupunginteatterin Rocky Horror on ennen kaikkea hulvaton show.! Esitys on ehdottomasti aikuisille. Suositellaan kaikille paitsi tosikoille. Liput 39 + matka. Sitovat ilmoittautumiset kirjastoon mennessä. Torstaina klo Salapoliisiooppera Turussa Sigyn-salissa Sävellys: Atso Almila, libretto: Roope Lipasti, ohjaus: Maiju Sallas, musiikin johto: Timo Kotilainen, kuorojen valmennus: Katriina Virta. Tuottaja: Turun oopperataide ry. Pääsolisti: Petri Bäckström, muut solistit: Kirsti Tuominen, Kristina Raudanen, Katriina Virta ja Onni Pietarinen, Turun oopperakuoro, Turun seudun musiikkiopiston lapsikuoro ja Turun seudun tanssioppilaitos. Liput 40 + matka. Sitovat ilmoittautumiset kirjastoon mennessä.

5 VAPAA-AIKATOIMI vapaa-aikasihteeri Kirsti Keskitalo, puh tai , Marttilan hieno jalkapallonurmi on valmistumassa ja kentän vihkiäisiä vietetään syyskuussa. Tarkempi ajankohta tarkentuu kesän alussa. Nyt on marttilalaisilla yrityksillä ja yksityishenkilöilläkin mahdollisuus lähteä tukemaan tätä koko Marttilan yhteistä hanketta. Jalkapalloa harrastavien määrä (Marttilan Murrolla noin 125 pelipassia) kertonee parhaiten, että uusi kenttä tulee palvelemaan suurta lasten ja nuorten joukkoa, unohtamatta aikuisiakaan lajin harrastajia. Lisäksi kentän erinomainen sijainti koulun, esikoulun ja päiväkodin vieressä tarjoaa puitteet myös kentän päiväkäytölle. Marttilan kunta tarjoaa mainostilaa jalkapallonurmen aidassa. Suurimmat tukijat voivat laittaa oman mainoksen ja pienemmät tukijat saavat nimensä yhteiseen mainokseen. Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Carita Maisila, puh tai vapaa-aikasihteeri Kirsti Keskitalo, puh =================================================================================== NURMIKKOJUMPPAA urheilukentän viheriöllä maanantaisin klo 19: 3.6, 10.6, 17.6, Mukaan vesipullo ja jumppa-alusta. Hinta 2,50 /kerta. MARTTILAN ONKIKILPAILUT ke 5.6 klo Rounankoskella, ilmoittautuminen klo Sarjat: alle 12-vuotiaat, alle 16-vuotiaat, naiset, miehet ja ikämiehet (yli 35-v). FUTISKOULU Marttilan urheilukentän viheriöllä ma 17.6 to 20.6,klo Ohjaajina Marttilan Murron valmentajat. Osallistumismaksu 30, sisältää opetuksen,t-paidan, pallon ja juomapullon. Mukaan jalkapallovarusteet ja pieni välipala + vesipullo. Jalkapallokoulu on tarkoitettu alakoulu + esikouluikäisille. Osallistujat jaetaan ryhmiin iän perusteella. Jalkapallokoulu toteutetaan yhdessä Marttilan Murron kanssa. Ilmoittautumiset 7.6 mennessä vapaa-aikatoimistoon! UIMAKOULU II VESIHELMESSÄ Uintiaika päivittäin klo Osanottomaksu 30, sisältää opetuksen, vakuutuksen ja kuljetuksen. Ilmoittautumiset vapaaaikatoimistoon 19.6 mennessä. Uimakoulu on tarkoitettu 7-15 vuotiaille tytöille ja pojille. Uimakoulun aikana mahdollisuus suorittaa myös eri asteisia uintimerkkejä! Bussin aikataulu: lähtö klo Seo, Tarvasjoki, josta Härkätietä kunnantalolle klo ja Ollila Op klo Omat eväät mukaan, lisäksi mahdollisuus käyttää uimahallin kahviota uinnin jälkeen. On suotavaa, että myös keväällä esikoululaisten uimakouluun osallistuneet lähtisivät mukaan uimakouluun! RANTAPÄIVÄ PALAISISSA Ke 3.7 klo 18. Vapaa-aikatoimen, Marttilan nuorisovaltuuston ja marttilalaisten nuorisojärjestöjen ohjelmaa, mm. Silver Riverin kisat, seikkailuratoja, SIKSEI esiintyy noin klo Puffetti. SÄÄVARAUS! KULJETUS SÄRKÄNNIEMEEN to Aikataulu: Marttila klo 9.40, Koski TL klo 10.00, paluulähtö klo 18. Kuljetuksen osuus 10 e, lisäksi voit tilata Ilmoittautumiset vapaa-aikatoimistoon 26.7 mennessä! Kuljetus toteutetaan yhteistyössä Kosken TL vapaaaikatoimen kanssa. MARTTILAN GOLFMESTARUUSKILPAILUT Marttilan kunnan golfmestaruudesta pelataan sunnuntaina klo Kilpailukenttänä on Loimijoki Golf Ypäjällä. Kilpailuinfo klo Sarjat: yleinen. Kilpailumuoto pistebogey täysin tasoituksin. Erikoiskilpailut lähimmäs lippua kahdella lyönnillä ja pisin draivi. Kilpailumaksu 15 + green fee. Ilmoittautuminen 8.8. mennessä Petri Prusila, puh , petri.prusila@marttila.fi. SAVISEUTU LIIKKUU, PYÖRÄILYKAMPANJA Nyt kaikki kohottamaan kuntoa pyöräillen! Aikaa pyöräillä on syyskuun alkuun asti. Tule keräämään omalle kunnallesi roimasti pisteitä, aktiivisille pyöräilijöille on luvassa hyviä palkintoja! Pyöräilysuoritukset kirjataan pyöräilyvihkoihin, jotka sijaitsevat ympäri kunnan aluetta. 10 km:n matkasta saat kirjoittaa yhden nimen. Kirjaukseen oikeuttavan pisteet voit suorittaa myös kävellen, juosten tai rullaluistellen. Pyöräilyvihkolaatikoiden sijainti: Kunnanvirasto, Martintalo, Tiipiläntien ja Riitsuontien risteys, Laurilan Lava, Härkätien Kievari, Ollilassa Seurantalo, Jokkiintien tienhaara, Härkätien ja Leppämäentien risteys ja Lahja Välikankaan tienhaara.

6 VAELLUSTAPAHTUMA ERÄREITISTÖLLÄ Pe 20.9 klo 18. Kokoontuminen Huhtaanmäellä. Mehutarjoilu, myytävänä kahvia ja makkaraa. HARRASTEJALKAPALLOA Harrastejalkapalloa Ollilan urheilukentällä sunnuntaisin klo 14. PALAISTEN UIMARANNAN SAUNA Kuntalaisten vapaassa käytössä ma, ke ja pe klo sekä la ja su klo 14-18, ajalla ma 3.6-su Saunan lämmityksestä ja ranta-alueen siisteydestä vastaavat vapaa-aikatoimen kesätyöntekijät. Tied. vapaa-aikatoimi, puh Tiistaisin ja torstaisin sauna varattavissa yhdistysten ja yksityisten käyttöön, varaus 3 h ja hinta 15. Varaukset vapaa-aikatoimistosta, puh tai kunnanviraston keskuksesta. MARTINTALON KUNTOSALI aukioloajat maanantai klo sekavuoro tiistai klo 9-12 sekavuoro klo sekavuoro keskiviikko klo 9-11 marttilalaiset eläkeikäiset klo sekavuoro torstai klo 9-20 sekavuoro perjantai klo 9-12 sekavuoro klo sekavuoro lauantai klo 9-11 naiset klo sekavuoro sunnuntai klo sekavuoro Nyt mahdollisuus hankkia kuntosalin kesäkortti. Kysy lisää vapaa-aikatoimistosta. MARTTILAN URHEILUKENTÄN KÄYTTÖVUOROT maanantai klo MarttMu+vapaa-aikatoimi: alle kouluikäisten urheilukerho maanantai klo MarttMu, yu (9-sarjalaiset ja vanhemmat + X-ryhmä) maanantai klo nurmikkojumppa (vapaa-aikatoimi) tiistai klo MarttMu, yu tiistai klo MarttMu, jalkapallo (P-00 joukkue) tiistai klo MarttMu, jalkapallo (T-98) keskiviikko klo MarttMu, yu keskiviikko klo MarttMu, yu (sarjakisat tai treenit) torstai klo MarttMu, jalkapallo (T-01) torstai klo MarttMu, jalkapallo (P-02, 03, 04) perjantai klo MarttMu, yu lauantai klo MarttMu, yu sunnuntai klo MarttMu, jalkapallo (T-98) sunnuntai klo MarttMu, jalkapallo (P-02, 03, 04) sunnuntai klo MarttMu, jalkapallo (T-01)) MARTTILAN TENNISKENTÄT Suvirannan palvelukeskuksen takana, Myllypellontie, vanhassa hiekkakuopassa. Kaksi kenttää kuntalaisten vapaassa käytössä. KIINTORASTIVERKOSTO Kiintorastiverkosto Marttilan liikuntakeskukseen ja lähialueelle, 15 rastia. Karttaa voi ostaa parin euron hintaan vapaa-aikatoimistosta. FRISBEEGOLFRATA Syyskuussa 2011 Marttilaan valmistui 9-väyläinen C-1 tason rata. Marttilan Murron frisbeegolfjaosto järjestää koulutus- ja kilpailutoimintaa. Katso tarkemmin Marttilan Murron tiedotteesta sekä seuran kotisivuilta. Marttilan Murron frisbeegolfjaoston puheenjohtaja Teemu Vesala, puh PYÖRÄILY Viikoittaiset pyöräretket tiistaisin klo 9, kokoontuminen Martintalolla. Yhteyshenkilö Heli Hirsilä; Tutustutaan Marttilan ja lähialueiden luontokohteisiin. Retkien pituudet noin km. Matka ja vauhti osallistujien toiveiden mukaisesti. MARTINTALON JA MARTTILAN UUDEN JALKAPALLONURMEN KÄYTTÖVUOROT Martintalon vuorot ajalle sekä uuden jalkapallonurmen käyttövuorot ajalle Kirjalliset hakemukset vapaa-aikatoimistoon 20.6 mennessä. Lisätietoja vapaa-aikatoimistosta.

7 TERVETULOA MARTTILAN KESÄKIRKKOIHIN! Kesäkuu Su 2.6. klo 10. Sanapalvelus. Nurmi, Anna Välimäki. Su 9.6. klo 10. Messu. Marttilan rippikoulun konfirmaatio. Nurmi, Anna Välimäki. Su klo 10. Sanapalvelus, Tuija Leeste, Anna Välimäki. La klo 10 Sanapalvelus. Terhi Latvala, Anna Välimäki. Su klo 12. Sanapalvelus, Terhi Latvala. Anna Välimäki. Su klo 10. Sanapalvelus, Nurmi, Marjut Jaakola. Heinäkuu Su 7.7. klo 10. Messu, Matti Taatila, Juhani Kalli. Su klo 12. Sanapalvelus, Terhi Latvala, Juhani Kalli. Su klo 10. Sanapalvelus, Tuija Leeste, Anna Välimäki. Su klo 12. Messu, Tuija Leeste, Anna Välimäki. Elokuu Su 4.8. klo 10. Sanapalvelus, Matti Taatila, Anna Välimäki. Su klo 12. Messu, Tuija Leeste, Anna Välimäki. Su klo 10. Sanapalvelus, Nurmi, Anna Välimäki. Su klo 10. Messu, Loimaan rovastikunnan lähetyspyhä. Kirkkokahveilla Anneli Hukari kertoo lähetyskokemuksiaan Kristittynä Islamin keskellä! ANNELI HUKARI on ollut Suomen Lähetysseuran lähettämänä vuoden Jordaniassa, kolme vuotta Omanissa ja kaksi vuotta Israelissa. Lisäksi kotimaan työssä, tällä hetkelle puolet työstä on monikulttuurista työtä Tampereen ev.lut. seurakuntien yhteiskunnallisessa työssä. Siinä pääasiana on ollut muslimien kohtaaminen.

8 Syyskuussa; su 1.9. Messu. Varsinais-Suomen Veteraaniväen kirkkopyhä. Saarna kenttäpiispa, TT Pekka Särkiö, liturgi kirkkoherra TD Janne J. Nurmi, kanttori Anna Välimäki. Juhlat jatkuvat klo 12 Martintalolla. Syyskuussa myös su klo 10, messu. Vanhemman väen kirkkopyhä. SOI KUNNIAKSI LUOJAN KESÄKAPPELISSA pappilan pihapiirissä JUHANNUSAATON JUHLA pe klo 19. Kesäkappelin LAULUILLAT keskiviikkoisin klo 19 VÄTTILÄN RUKOUSHUONEELLA Siionin Kanteleen-lauluillat ke 12.6., ma ja ma DIAKONIATYÖN KESÄ Ti 11.6 klo Suvisiiven asukkaiden retki Kylämäen Hevostilalle. Ke 12.6 klo 9-15 Varhaisnuorten kesäleiripäivä 7-11-vuotiaille Martinmajalla. Diakoniatyön KESÄKAHVILA avoinna srk-talolla klo 12-14: Ti 2.7, Ti 16.7, Ti 30.7 Myytävänä kahvia sekä vastaleivottuja pullia ja sämpylöitä! DIAKONIAN KESÄTORI lauantaina 17.8 klo Leivonnaisia, vihanneksia, juureksia, arvonta yms. Huom! Tulossa! La 7.9 SEURAKUNTARETKI Uuteenkaupunkiin ja Raumalle. 30 / hlö. Sitovat ilmoittautumiset Ella Palanderille kesäkuun loppuun mennessä (30.6), p KIRKKOHERRANVIRASTO avoinna kesällä ke 9-12 ja to TERVETULOA MUKAAN!

9 HÄRKÄTIEN 4H-YHDISTYS Härkätie MARTTILA p tai Yhdistyksen toimialue: Tarvasjoki, Marttila, Pöytyä ja Aura Toiminnanjohtaja ja sihteeri: Tuovi Löytynoja p Projektipäällikkö Ville Kyllönen p Toimistotyöntekijä: Marita Saurén, Kansainvälinen 4H lisätietoja Pohjoismainen leiri Think Love Do Move, Stokke, Vestfold, Norja ilmoittautuminen alkanut. Tutustu ennakolta: Karjalan leiri kesäkuun alussa Petroskoin lähellä. Hinta 120 e. Ilmoittautumiset mennessä. 4H-yrityskurssi nuorille 10. ja Koulutus bisnesidean kehittämiseksi, sen löytämiseksi ja idean käytännön toteuttamiseksi. Lisätietoja Oma 4H-yritys voi olla kesätyöpaikkasi. Linnanmäkipäivä la koko perheellä mukaan yhteiselle retkelle juhlistamaan 4H-liiton 85-vuotistaivalta. Matka ja ranneke 50 e 4H-jäsenille ja muille 60 e. Varaa paikkasi 6.6. mennessä. Mennään omalla bussilla jos lähtijöitä on bussilastin verran. Bussireitti: Kyrö klo 10 -Aura-Tjoki-Marttila ja paluuaika Kyrössä Uusien kerhonohjaajien rekrytointi ti 6.8. klo Turussa (14v-) ideoita ja ennakkotietoja kerhonohjaustyötä ajatellen. Lannoitesäkkikeräys keräyspaikat Aurassa, Koskella ja Pöytyällä. Keräysohjeet Tuo lannoitesäkkisi keräyspaikkaan valmiiksi pakattuna ja tue samalla 4H-kerhoja. Nuorille kerääjille maksetaan keräystyöstä korvaus. Keräyspaikat: Aura Tortinmäki: Iso-Mattila 16, AURA, yhteyshenkilö: Anna-Sofia Holppi puh Kantatieltä 41 - Karviastentielle ja sitä 3,2,km ja vas Iso-Mattila ja sitä 50 m ja olet pihapiirissä.- Koski Tl : Kranintie 154, Koski Tl, yhteyshenkilö Martti Mäkitalo puh Kosken Tl keskustasta Somerolle päin Hämeentietä(2810) 2,1km - oikealle Kranintielle 1,5 km ja olet perillä. Pöytyän Karinainen: Suutarlantie 53, Kyrö, yhteyshenkilö Heikki ja Kirsi Arola puh tai (Heikki) Kyröstä 6 km Tarvasjoelle Kyröntietä (2250).Hiukan koulun jälkeen vas Suutarlantie- 530 m ja talo oikealla. Vastaanottopäivät: toukokuun perjantait (10.,17.ja 24),kesäkuun perjantait (7.ja 14.) sekä keräyksen viimeisen viikon to Muina aikoina tuotaessa, ota yhteyttä keräyspisteen vastuuhenkilöön. Tulevaisuusverstaat, joissa mietitään 4H-yhdistyksen toimintaa jatkossa -Tulevaisuusverstas 1 - ti klo Kylämäen Hevostila, Marttila - Tulevaisuusverstas 2 ma klo Yli-Tuomarila, Tarvasjoki - Tulevaisuusverstas 3 ma klo 18 Kuralan Kartanotilan Savusauna, Yläne Tulevaisuusverstaaseen (1-3) ovat tervetulleita koko hallitus ja muut 4H-yhdistyksen toiminnan kehittämisestä kiinnostuneet. Mukaan voidaan ottaa 15 henkilöä. Osallistujille maksuton. Kouluttajana Hilkka Näse, L-S 4H-piiri. Ilmoita tulostasi aina kahta viikkoa ennen tilaisuutta. Toivotaan sitoutunut joukko kehittämistyöhön mukaan. Koirien MATCH-SHOW Tarvashovin yläparkkipaikallala klo 11 alkaen. Sarjat: Äijä &koira, lapsi&koira, avoin luokka (yli 15 kk koirat) 5 e/kehä. Järjestelyistä vastaa Tarvasjoen lemmikkikerho Pirjo Korven ohjauksessa. Lisätietoja puh

10 Elokuvaleiri ensiaputaidot elo-syyskuun vaihteessa Yläneen Luontokapinetissa - leirillä tehdään opetuselokuva nuorten kanssa Ari Impolan ohjauksessa. Yli 13 v nuorille /Yritystä Metsästämässä hanke. Leirimaksu 20 e. Elokuvanteosta kiinnostuneet mukaan. Ilmoittaudu mennessä. YRITYSTÄ METSÄSTÄMÄSSÄ kehittämishanke Hankkeen tavoitteena on nuorten ja heidän perheiden kannustaminen yrittäjämäiseen tapaan toimia, yritysideoiden löytäminen metsäluontoa hyödyntäen ja yrittäjyyteen tutustumista seuraavilla tavoilla: 1) lisäämällä tietämystä metsän sosiaalisesta, ekologisesta ja taloudellisesta merkityksestä omaa yritysideaa etsiessä 2) lisäämällä tietoa metsätalouden merkityksestä työllisyyteen ja yrittäjyyteen. Hankkeen toimintatavat ovat käytännön läheiset ja pienimuotoiseen yrittäjyyteen kannustavia kaikissa neuvontatilaisuuksissa, joita hankkeen aikana pidetään 124 kpl yhteensä 1930 henkilölle. Toiminta-alueena on koko Varsinais-Suomen jokivarsikumppanien toiminta-alue: Alastaro, Aura, Loimaa, Koski TL, Kuusjoki, Marttila, Mellilä, Oripää, Pöytyä, Somero ja Tarvasjoki. Hankkeessa ovat mukana Härkätien 4H-yhdistyksen lisäksi Loimaan ja Pöytyä-Oripää 4Hyhdistykset. Ohjelmaan kuuluvat kuntien kesäleirien työpajat ja yläkoulujen metsäkuljetusretket kevään ja syksyn aikana. TOSI SIISTII VAIKUTA kehittämishanke Hanke on Auranmaan alueen kuntien alueella toteutettava kaksivuotinen nuorisotyön kehittämishanke. Hanketta hallinnoi Härkätien 4H-yhdistys ry. Leader-rahoitteisen hankkeen tavoitteena on toiminnallisen ja osallistavan nuorisotalotoiminnan kehittäminen Auraan, Koski Tl:n, Marttilaan, Pöytyälle ja Tarvasjoelle. Tarkoituksena on ottaa nuoret aktiivisesti mukaan kehittämistyöhön. Hankkeen kohteena on yksi nuorisotalo kuntaa kohti ja tietysti ko kunnan nuoret. Hankkeeseen valittu työntekijä Ville Kyllönen aloitti työnsä joulukuussa Hanke on mukana mm. kuntien nuorisovaltuustojen työskentelyssä Pöytyällä ja ryhmän järjestäydyttyä myös Koskella, Marttilassa ja Tarvasjoella. Kuntien kesäleireillä järjestetään toimintaa myös Villen toimesta.hanke on esillä Tarvasjoen kesäjuhlassa 8.6. ja Palaisten rantapäivässä Marttilassa H-yhdistys esittäytyy - Tarvasjoen kesäjuhlilla Palaisten Rantapäivässä Marttilassa 3.7. Vuoden 2013 kilpailut lisätietoja - kalastuskilpailu Kala Topi - vuoden H-yritys - vuoden H-kerho - kalebash viljelykilpailu: Kilpailutehtävänäsi on kasvattaa kurpitsa ja loihtia hedelmistä jotain jännää! Astia, koriste, soitin, siemenkoruja - mitä sinä keksit? Kalebassi (englanniksi calabash) on suomenkieliseltä nimeltään pullokurpitsa. Köynnöstävä kurkkukasvi on kotoisin Afrikasta, Zimbabwesta. Siemenet ja kilpailukortin saat 4H-jäsenkirjeessä tai niitä voi kysellä 4H-toimistolta. Töihin 4H-yhdistyksen kautta - hae töihin 4H-yhdistyksen kautta työnhakulomakkeella tai soita Tuoville puh Työllistä nuori - piha- ja puutarhatöihin, kotitalouden siivousavuksi, lastenhoitoavuksi tai lemmikkien vahdiksi löytyy työintoisia nuoria - 4H-yhdistys toimii työnantajana nuorelle eli maksat laskun, ja 4H-yhdistys maksaa nuoren palkan - tilaus miel. säännölliseen viikoittaiseen työhön tai yhtäjaksoisesti vähintään viikon ajaksi. Lisätietoja Tervetuloa mukaan 4H-toimintaan etsi itsellesi sopiva tapa toimia Ehdota jotakin uutta vinkin voit antaa vaikka nettisivujemme palautelomakkeen lähettämällä Kesäterveisin Tuovi, Ville ja Marita

11 MARTTILAN MURTO Marttilan Murto kiittää kaikkia jätepaperi- ja akkukeräykseen osallistuneita, kiitos kerääjät ja lahjoittajat. Olemme tehneet periaatepäätöksen, että vastaavanlainen keräys suoritetaan ensi vuonnakin. METALLINKERÄYSLAVA J-P Vallan autokaupan piha-alueella on edelleen metallinkeräyslava, jonka tuotosta osa tulee Marttilan Murron nuorisotyön tukemiseen. YLEISURHEILU Kouluikäisten yleisurheiluharkat maanantaisin klo urheilukentällä. 5-6-vuotiaat (syksyllä kouluun menevät) tytöt ja pojat, maanantaisin klo Ensimmäinen kerta ja jatkuu kesäkuun ajan Sarjakilpailut keskiviikkoisin klo Seuraavan kerran Muut päivät ilmoitetaan kisoissa. Kesätauko viikot 26 ja 27 KESÄN TÄRKEIMPIÄ YU-KISOJA Vattenfall-seuracup 2013: I-ottelu Salo M/N17: 800m, seiväs, keihäs P/T15: 100/80m aj, 300m, 3-loikka, moukari, 4x800m sekaviesti. P/T13:60m aj, 200m, pituus, kuula, 4x600m sekaviesti. P/T11: 60m aj, 150m,korkeus, kuula, 4x600msekaviesti. P/T9: 40m, pituus, junnukeihäs, 4x600m sekaviesti. II-ottelu 6.8 Somero Pk kilpailut Marttila: 14. Kikan Kisat la , Sisulisä pm-kisat: sisulisähuipentuma Turku FRISBEEGOLF Marttilan frisbeegolfradalla pelataan taas syksyyn saakka viikkokilpailuja keskiviikkoisin klo (ilmoittautuminen alkaa klo 17.30). Kilpailussa pelataan omaa tasoa vastaan eli parhaiten omaa tulosta parantanut voittaa frisbee kiekon. Kilpailu on leikkimielinen ja kaikki tervetulleita. Kilpailumaksu on 2. Lisätietoja Teemu Vesala p JUOKSUKOULU Ryhmässä tällä hetkellä 13 juoksijaa. Harjoitukset: ti klo 18.30, to ja su klo 19. Torstain lenkin yhteydessä lihaskuntoharjoitus. Yhteyshenkilö Kirsti, puh JALKAPALLO Edelleen kaikkiin ikäluokkiin otetaan pelaajia. Erityisesti syntyneitä tyttöjä kaivataan pelikentille, ensiksi poikien kanssa. Myöhemmin, jos pelaajia riittää, oma tyttöjoukkue. Katso joukkueet, harjoitusajat ja yhteyshenkilöt:

12 Lähde mukaan kesän toimintaan! Yhdistyksemme KIITTÄÄ sydämellisesti kaikkia Kevätilo-keräykseen osallistuneita. Keräyksestä saadut varat käytetään paikalliseen Isälapsi-toimintaan Marttilassa. PERHEKAHVILA VEKARAVINTTI jää kesätauolle ja avaa ovensa jälleen elokuussa ma klo Tänä kesänä tavataan taas toivotussa KESÄPUISTOKAHVILAssa keskustan leikkikentällä kesä-heinäkuussa maanantaisin klo Tarjolla mehua. Säävaraus. Valvottua LEIKKIKENTTÄTOIMINTAA keskustan leikkikentällä klo tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Leikkikenttätoiminta on kolme vuotta täyttäneille, alle kahdeksanvuotiaille lapsille. Mukaan omat eväät, mehua on tarjolla. Lisätietoja Päivi Järvilehto p Järjestäjät Marttilan kunta ja Marttilan MLL Koko perheen iloinen KESÄRETKI sunnuntaina MINKIÖN HÖYRYJUNALLE JA MAASEUTU- JA KOTIELÄINPUISTO ELONKIERTOON. Lähtö on Marttilasta klo 9.30 seurakuntatalon pihalta. Minkiön asemalla tutustutaan museoalueeseen, vanhoihin juniin, museokauppaan yms. Höyryjunalla lähdemme Minkiön asemalta klo ja saavumme Jokioisten asemalle klo Jokioisten asemalta jatkamme Maaseutu- ja kotieläinpuisto Elonkiertoon, jossa tutustutaan vapaasti alueeseen. Siellä myös 4H:n Makasiinikahvila jossa on tarjolla kahvia, virvokkeita, jäätelöä. Retken hinta 10,- / aikuinen ja 5,- /lapsi (alle 1 v. ilmaiseksi). Sisältää kuljetuksen ja pääsymaksut. Varustaudu omilla eväillä. Sitovat ilmoittautumiset 6.6. mennessä Minnalle mielellään tekstiviestillä tai sähköpostilla minna@kuokkasenkuvaamo.fi KESÄKUUSSA TAAS KESÄTEATTERIIN! Vartiovuoren kesäteatterissa RISTO RÄPPÄÄJÄ JA NUKKAVIERU NELLI. Näytös sunnuntaina klo 14.00, edulliseen hintaan 18 / lippu, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. TUE YHDISTYKSEMME TYÖTÄ ja osta pian omasi hallituksen jäseniltä! Yhteyshlö Satu Raassina-Perttunen, p SEURAA ILMOITTELUA! TERVETULOA VAUVASTA VAARIIN MUKAAN TAPAHTUMIIN JA VAPAAEHTOISTYÖHÖN! KESÄ-ILOA! Käy tykkäämässä meistä myös FACEBOOKISSA!

13 ELÄKELIITON MARTTILAN YHDISTYS RY Kesäretki Mikkeliin ja Rantasalmelle, jossa 2 yötä Lomakoti Järvisydämessä. 2 x aamiainen, 2 x päivällinen, sisävesiristeily ja nokipannukahvit 196. Lisäksi matkakulut. Mikkelissä tutustumme Mannerheimin salonkivaunuun, Päämaja museoon ja Viestikeskus Lokkiin. Lähtö klo 10 kirkolta ja ajetaan Ollilan kautta Kyröön. Kesäteatteri 4.7. Valkeakoskella. Musikaali On kesäyö kertoo Topi Sorsakosken elämästä. Teatterilippu 23. Paluumatkalla ruokailu Ilolan maatilamatkailussa, 15. Lisäksi matkakulut. Lähtö klo11 kirkolta Ollilaan. Kysy mahdollisia peruutuspaikkoja. Rantapäivä Sauvon Marjaniemessä. Lähtö Ollilasta klo 9.30, kirkolta klo Yhdistys tarjoaa kahvit, letut ja matkan. Tullessa käydään Salmensuun luomutilalla ostoksilla. Kylmälaukku mukaan Matka Narvaan ja Tarttoon on täynnä. Toinen matka tehdään, jos lähtijöitä on riittävästi. Ajankohta on vielä avoin. Matkaoppaana Juhani Tynjälä. Ilmoittautumiset Veikolle, puh Onnittelukortteja ja suruadresseja myyvät Eeva Anttila, Marjatta Kurkela ja Raili Lehtovaara. Alkuvuoden viimeinen tarinatuokio Op:n kerhotiloissa ke 5.6 klo 13 Toripäivä 27.7 Lauluilta 13.8 kirjaston pihalla Mölkkyä pelataan Kuokan kentällä tiistaisin klo 18 Eläkeliiton Marttilan yhdistyksen kesätanssit Laurilan Lavalla la 15.6 Sakke Kotilainen&Fokus, la 13.7 Keijo Nurmen Yhtye, la 27.7 Esa Salmi&Efekti, la 14.9 Tanssiorkesteri Silverado ja la 28.9 Juha Simola Tervetuloa mukaan! MARTTILAN MARTAT TIEDOTTAA Marttilan Martat järjestää ma 17.6 retken Vantaalle ja Helsinkiin tehtaanmyymälöihin (outlet). Ohjelmassa mm. Fazerila, jossa paikan esittely, ostomahdollisuus ja ruokailu. Lisäksi Stockmann outlet, Nanso, Vallila, Marimekko ja Lorella. Matka + lounas jäseniltä 25, muut 30. Ke 10.7 lähdemme Paimion kesäteatteriin katsomaan näytelmää Matias Joentuoma. Teatterilippu + väliaika-pullakahvit 21, lisäksi tulee kuljetuksen osuus. Ilmoittaudu ostosmatkalle 31.5 mennessä ja teatteriin 9.6 mennessä Arjalle, puh tai Merville, puh Marttojen kesätori la 3.8.

14 MARTTILAN SOTAVETERAANIT RY. TIEDOTTAA Varsinais-Suomen veteraaniväen maakunnallinen kirkkopyhä on Marttilassa Klo Messu Marttilan kirkossa Klo Lounas Martintalolla Klo Päiväjuhla ja päätöskahvit Martintalolla Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Juhani Tynjälä, matkapuh ja sihteerinä Ella Palander, matkapuh Olavi Kurkelalta, matkapuh ja Ella Palanderilta vielä saatavana Marttilan sotaveteraanikirjaa hintaan 20 /kpl. MAATALOUSTUOTTAJAIN MARTTILAN YHDISTYS RY Kaikille avoin KESÄRETKI Porvooseen maanantaina Aikataulu: Klo 7.15 lähtö Nuorisoseurantalolta linja-autolla, reitti kulkee Härkätietä kirkolle ja edelleen Salontielle ja Helsinkiin Klo m/s J.L. Runeberg -laivalla Helsingistä Porvooseen, laivalla lounaaksi lohikeittoa, kahvi ja Runebergin torttu Klo saapuminen Porvooseen, opastettu kävelykierros Klo alkaen omatoimista tutustumista Porvooseen Klo lähtö kotimatkalle linja-autolla N. klo Marttilassa Retken kokonaishinta on 65 ja lapsilta 7-16 v. 50. Tervetuloa mukaan! Sitovat ilmoittautumiset ma 7.7. mennessä Eeva Korimäelle puh tai s-posti Ilmoittautumisen yhteydessä kerrothan mahdollisen erityisruokavalion ja mistä tulet kyytiin. PUNAISEN RISTIN MARTTILAN OSASTOSSA TAPAHTUU TERVETULOA VERENLUOVUTUKSEEN Keskiviikkona klo Martintalolle Järjestelyistä vastaavat SPR Marttilan osasto ja Veripalvelu TEATTERIMATKA TAMPEREELLE Lauantaina tehdään matka Pyynikin kesäteatteriin Kuuma kesä `85 näytökseen Lippuja voi varata ja/tai lunastaa Annelta tai Paulalta. Lipun hinta 30, matkan kustantaa Marttilan osasto.

15 OIKEUTTA ELÄKELÄISTEN MARTTILAN OSASTO Marttilan Oikeutta Eläkeläisten Osasto kokoontuu joka kuukauden toinen keskiviikko Op:n kerhohuoneella, heinäkuussa ei ole kokoontumista. Käsityöpiiri kokoontuu myöskin Op:n kerhohuoneella kesäkuussa 4.6 ja 25.6.Heinäkuussa ei piiriä ole, mutta toiminta jatkuu taas elokuussa. Ke magneettikoruesittelijä Anneli Malinen esittelee magneettikoruja ja kertoo niiden vaikutuksista. La toripäivä, jossa on myynnissä kaikenlaista - niin tavaraa kuin elintarvikkeitakin Juhannusaattona tanssitaan Laurilan lavalla Keijo Nurmen yhtyeen tahdissa. Ma 1.7 lähdetään kesäretkelle, ensin käydään Vesivehmalla tuohikylässä, jossa juodaan kahvit ja jatketaan kohti Rauhalahtea. Täällä majoitutaan 4-hengen huoneisiin Risteily Kuopioon, jossa on tilaisuus käydä vaikka torilla Rauhalahdessa, aamiainen ja sitten lähdetään kotia kohti. Kesäretkeen kuuluu molempina aamuina aamiaiset. Retken hinta jäseniltä 180,- ja ei jäsen 200. Retkelle voi ilmoittautua Sirkalle, puh tai Merjalle, puh La vietetään Kesämarkkinoita. Myyjiä on tulossa jo jonkin verran, mutta lisää mahtuu vielä. Jos olet kiinnostunut myyntipaikasta, soita Merjalle ja varaa paikkasi. Tervetuloa mukaan retkelle sekä tapahtumiin! HYVÄÄ JA AURINKOISTA KESÄÄ KAIKILLE! MARTTILAN KARJALAISET Pidetään tarinatuokio Kaija Jaakkolan luona klo alkaen, vieraana Paavo Määttänen. Kesäkuussa pidetään myös tarinatuokio, mutta paikka on vielä auki. Siitä ilmoitellaan Viikkolehdessä. Kesäjuhlat Porissa, johon lähtö sunnuntaina Tarkemmat tiedot saa Ismo Lankiselta, Heinäkuussa vietetään kesälomaa ja elokuussa kokoonnutaan tarinatuokion merkeissä, mutta siitä myöhemmin. Elokuussa on toripäivä 10.8 klo 9.00 alkaen. Suruadresseja myy edelleen Anneli Jaakkola, os. Hakaniityntie 3. Aurinkoista ja lämmintä kesää kaikille!

16 Löytöretkelle Pöytyälle! Paimionjoki-yhdistyksen Paimionjoki tutuksi hanke nousee polkupyörän selkään ja suuntaa Luonnonkukkien päivänä pyöräretkelle Pöytyälle. Matka hiekkateille ja silloille poiketen noin km. Matkavauhti sopiva maiseman katseluun, pysähtelemme mukavissa paikoissa. Omat juomat ja eväät mukaan! Varaudu makkaranpaistoon, ostoksiin jäätelöbaarissa ja helteen sattuessa pulahdukseen hiekkakuopalla. Retki toteutetaan yhteistyössä Karinaisten kyläyhdistyksen kanssa. Lähtö Kyrön torilta klo 9. Lyhyemmänkin matkan voi pyöräillä! Lisätietoja ja ilmoittautumiset Elina Tuomarila, / elina.tuomarila@marttila.fi Tervetuloa mukaan viettämään kesäinen päivä kukkivassa maisemassa matkaten! MAATALOUSNAISET JA LAURILAN PIENVILJELIJÄOSASTO JÄRJESTÄVÄT TI Laurilan lavalla klo alkaen LUONNONKUKKASIDONTAKURSSIN Kurssilla opetellaan sitomaan esim. kahvipöydän koristuksia puutarhan ja luonnon kukista ja kasveista. Myös viljoja ja pensaita voidaan käyttää, materiaaleissa vain mielikuvitus on rajana. Ohjaaja on kukkakauppias Tiina Hautojärvi Tiinan kukasta Loimaalta. Kurssille otetaan 25 ensiksi ilmoittautunutta. Kurssi on maksuton, mutta varaathan silti käteistä mukaan. Ohjaajalta saa suoraan ostaa sidontamateriaaleja, esim. rautalankaa, narua, sieniä ym. pikkutarvikkeita, mutta ei kukkia. JOKAINEN TUO OMAT KUKAT, VILJAT JA KASVIT MUKANAAN! Ilmoittautumiset Tarja Lehtovaaralle 1.8. mennessä puh tai sähköpostilla tajole2002@yahoo.com. Ehdokas on tarina siitä, miten työtön kirvesmies huomaa joutuneensa presidenttiehdokkaaksi. Kun soppaan lisätään vielä herkullisia roolihahmoja, kuten selvännäkijä, teollisuusjohtaja, luomuhenkinen porkkanan sopimusviljelijä sekä paljon muita, on riemukas kuvio valmis. Mitä päätti luomuhenkilö Porkkana istuessaan saunan lauteilla Mauri Saarisen kanssa? Miten betoniraudoittaja Ruostemäki liittyy juonen koukeroihin? Näytelmä puhukoon puolestaan! Tervetuloa katsomaan Teatteri Puutaivaan koko perheen leppoisaa komediaa: EHDOKAS Viihdyttävää kesäteatteria Vaskion perinnemäellä, Kavalontie 68, Vaskio, Lippujen hinnat 14/12, kysy myös hinnat ryhmille! Tiedustelut ja varaukset: , puutaivas@hotmail.fi ESITYKSET: Kesäkuussa: La klo 19, Su klo 16, Ti klo 19, Ke klo 19, Ti klo 19, Ke klo 19, Pe klo 19 Elokuussa: Su 4.8. klo 16 ja 19, Ti 6.8. klo 19, Ke 7.8. klo 19, La klo 16,

17 PENNISTÖ, Ruskolaistentie, Marttila Kerään tietoa Pennistön talosta, joka ensin vuodesta 1920 toimi Säästöpankin konttorina, sen jälkeen kauppana ja 1970-luvulta seurakuntasalina. Yläkerrassa on myös vuosien varrella ollut asukkaita. Nyt talo on kokonaan asuinkäytössä. Kaikki tieto talon vaiheista on tervetullutta: jos arkistoissasi on vanhoja valokuvia, muistissasi tarinoita taloon liittyen, kerro niistä minulle! Olen kiitollinen kaikesta materiaalista. Ota yhteyttä tai puh ; Ruskolaistentie 11, Ollila Marttilan kirppisralli la - su 3-4. elokuuta 2013 Uusi tapahtuma!. Pihakirppiksiä ympäri kuntaa, mukaan voi ilmoittautua vaikka heti. Myytävänä on kirppistavaraa ja lähituotteita. Myös herkullisia pihakahviloita. Mikäli haluat tulla vapaaehtoiseksi tapahtumaan - olet totta kai lämpimästi tervetullut! Lisätiedustelut ja ilmoittautumiset Ulla Nummilalle nummilat(a)marttila.fi Tervetuloa mukavaan tapahtumaan myymään, viihtymään ja ostamaan! Keksitään yhdessä lisää, tule mukaan ideoimaan, järjestämään sekä ilmoittaudu myyjäksi! Tuottajayhteisöjen järjestämä SÄHKÖLAITTEIDEN JA AKKUJEN KERÄYS Keräysauto ottaa ilmaiseksi vastaan kotitalouksien vanhoja sähkö- ja elektroniikkalaitteita. Keräykseen kelpaavat televisiot, tietokoneet, pesukoneet, liedet, jääkaapit, valaisimet, energiansäästölamput, loisteputket, puhelimet sekä muut sähköllä, akulla tai paristoilla toimivat laitteet. Keräämme myös autonakut ja muut lyijyakut. Auto pysähtyy seuraavasti: Marttila ti klo Tori, Kirkkotie 3 Laitteita vastaanotetaan vain auton pysähdysaikana. Lisätiedot arkisin klo , GSM , MARTTILA-TIEDOTE 4/2013 ilmestyy elo-syyskuun vaihteessa. Tiedotteeseen tuleva materiaali tulee toimittaa vapaa-aikatoimistoon 20.8 mennessä, kirsti.keskitalo@marttila.fi. Kaikki word-tiedostoina, ei keskityksiä tai muita muokkauksia.

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon!

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon! Nro 6/2013 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Kotisivumme ovat uudistuneet. Osoitteesta www.toysa.4h.fi löydät tietoa 4H tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. Meidät löydät myöskin Facebookista > Töysän NeljäHoo.

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 06.07.2015 HEINÄKUU 2015 Avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 Salla Harteelan taulunäyttely Ti 21.7. Päättyy ilmoittautuminen Pöytyän teatterin esitykseen

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 01.05. 30.09.2018 Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa os. Huvilakatu 32 ovat tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14.00-15.00, nimi kansioon Omaishoitajien

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

Toimintaa toukokuussa 2019

Toimintaa toukokuussa 2019 Toimintaa toukokuussa 2019 TOUKOKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 5.5. klo. 10.00 su 12.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 26.5. klo. 10.00 to 30.5. klo. 10.00 pe 31.5. klo. 9.00 pe

Lisätiedot

KÄYTTÖVUOROT MERI-MARTTILAN SAUNAMÖKILLE KESÄKAUDELLA 2013

KÄYTTÖVUOROT MERI-MARTTILAN SAUNAMÖKILLE KESÄKAUDELLA 2013 TIEDOTE 2/2013 KÄYTTÖVUOROT MERI-MARTTILAN SAUNAMÖKILLE KESÄKAUDELLA 2013 julistetaan haettavaksi seuraavasti: Marttilan kunnassa toimivat yhteisöt - kirjallinen hakemus 12.4.2013 mennessä Yksityiset kuntalaiset

Lisätiedot

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke TYLSYYDENTORJUNTAVIRASTO SUOSITTELEE: Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke Pitelet käsissäsi uunituoretta KESÄKIMARA 2018-vihkoa, johon

Lisätiedot

LAUANTAINA klo Paikalliset yritykset ja yhdistykset esittelevät palveluitaan ja toimintaansa Martintalolla (Metsäniityntie 9) ja

LAUANTAINA klo Paikalliset yritykset ja yhdistykset esittelevät palveluitaan ja toimintaansa Martintalolla (Metsäniityntie 9) ja LAUANTAINA 24.3.2018 klo 11-14 Paikalliset yritykset ja yhdistykset esittelevät palveluitaan ja toimintaansa Martintalolla (Metsäniityntie 9) ja omissa toimipisteissään. Tervetuloa viihtymään Marttilaan!

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 11.2.2019 31.5.2019 HELMIKUU 2019 Olohuone on avoinna arkisin tiistaisin ja perjantaisin klo 10.00-13.00. Visiitti keskiviikkoisin klo 10-14. Maanantai 11.2. Tiistai 12.2. Keskiviikko

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TERVETULOA MUKAAN! Taatalakeskus Sulkavuorenkatu 6 Tiedustelut p.050 438 4319 tai katharina.hau@tvpy.fi ESITTELYSSÄ LOKAKUUN RYHMIÄ: YMPÄRISTÖTAIDE-

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013 AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA Lajivalikoimassa: 25.-26.5.2013 jalkapallo, petanque, shakki, tennis, maastojuoksu, yleisurheilu, golf ja köydenvetoa Oheistapahtumia: Meriristeily, Iltatapahtuma

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 1.10.2019 31.1.2020 *************************************************************************** YHTEYSTIETOJA: Loimaan seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry OmaisOiva Loimaan seutu Toimisto

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä TOIMINTAOHJELMA 1.6.-7.6.2015 PALVELUKESKUS AVOINNA; MA-TO 7.30-15.00, PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-12.00 PALVELUKESKUS SIIRTYY KESÄAIKAAN! SULJEMME 1.6.-30.8. MAANANTAISTA PERJANTAIHIN KLO 15.00. Maanantaina

Lisätiedot

Molemmat johtajat ovat tavattavissa 31.5. klo 10-17 kunnantalolla järjestettävässä Juhani Tynjälän läksiäistilaisuudessa, joka on kaikille avoin.

Molemmat johtajat ovat tavattavissa 31.5. klo 10-17 kunnantalolla järjestettävässä Juhani Tynjälän läksiäistilaisuudessa, joka on kaikille avoin. TIEDOTE 3/2012 VAHDINVAIHTO Juhani Tynjälän 38-vuotinen aikakausi Marttilan kunnassa tulee päätökseen miehen jäädessä ansaituille eläkepäiville kesäkuun alussa. 70-luvulta näihin päiviin ulottuvaan aikakauteen

Lisätiedot

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 Hei! Tässä Haka Gym ry:n jäsentiedote kaikille jäsenille! Tiedotteesta löydät tietoa mm. kesän jumppa- tarjonnasta sekä leikkikenttä- ja kesäkerhoista. Muistuttelemme

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2014

LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2014 LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2014 JUMALANPALVELUKSET Su 30.11.2014 klo 10 Adventin messu Lammin kirkossa klo 18 Adventtihartaus Evolla Pitkäniemenjärven Tuulenpesällä (opastus Evokeskukselta)

Lisätiedot

8.3.2010. - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja. Äänekoski s. 2-4 Viitasaari..s. 5-6

8.3.2010. - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja. Äänekoski s. 2-4 Viitasaari..s. 5-6 8.3.2010 - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja Äänekoski s. 2-4 Viitasaari..s. 5-6 1 Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut Lasten leiri 7.6.-9.6. 8-12 -vuotiaille.

Lisätiedot

Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo alle 10-vuotiaille. Sunnuntaisin klo Kaustisen urheilutalolla juoksusuoralla.

Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo alle 10-vuotiaille. Sunnuntaisin klo Kaustisen urheilutalolla juoksusuoralla. YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTA Kaudella 2018-2019 Viikkoharjoitukset: Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo 17-18 alle 10-vuotiaille Valmennusryhmät: Keskiviikkoisin klo 18-19.30 Vetelin urheilutalolla Sunnuntaisin

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 23.10.2017 OivaHetki kokeiluna jatkuu Toimintakalenteriin merkittyinä maanantai-päivinä työntekijä on paikalla Olohuoneessa klo 9.00-11.00 välisenä aikana. Lisäksi samoille

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 1.11.2018 28.2.2019 Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa os. Huvilakatu 32 tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14.00-15.00, nimi kansioon Omaishoitajien

Lisätiedot

SAMU ON TYÖSSÄ KOULUSSA. LAPSET JUOKSEVAT METSÄÄN. POJAT TULEVAT KAUPASTA.

SAMU ON TYÖSSÄ KOULUSSA. LAPSET JUOKSEVAT METSÄÄN. POJAT TULEVAT KAUPASTA. MISSÄ? MISTÄ? MIHIN? SAMU ON TYÖSSÄ KOULUSSA. LAPSET JUOKSEVAT METSÄÄN. POJAT TULEVAT KAUPASTA. MISSÄ? Missä laiva on? Missä sinun paperit ovat? Missä sinun kansio on? Missä rikas nainen istuu? Missä ruoat

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 01.02. 30.04.2018 Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa os. Huvilakatu 32 ovat tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14.00-15.00, nimi kansioon Omaishoitajien

Lisätiedot

LATTOMERI 2/2009. Lattomeren Kyläyhdistys ry 2/2009

LATTOMERI 2/2009. Lattomeren Kyläyhdistys ry 2/2009 LATTOMERI :n sääntömääräinen Lattomeren koululla keskiviikkona 4.11.2009 klo 18.00 Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Kahvitarjoilu. TERVETULOA! Länsi-Porin seurakunnan perhekerho Lattomeren kirkko

Lisätiedot

PERJANTAI 18.10. MAANANTAI 21.10.

PERJANTAI 18.10. MAANANTAI 21.10. PERJANTAI 18.10. YÖKAHVILA, Aika: klo 18.00 23.30, 8lk 18v Paikka: Nuorisotalo Wanha Vesilaitos (Kauppakatu 1b) Hinta: Maksuton, 0-promillea Lisätietoja: nuoriso-ohjaaja Teemu Eskelinen p. 044-7100380

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa 2015 1 PERHEMESSUT 25.1. Hyvinkään kirkossa klo 10 8.3. Martin srk-talossa klo 15 15.3. Vehkojan srk-keskuksessa klo 11. Perhebrunssi klo 9.30 alk. 29.3.

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 7.-8.3.2015 Indoor Games Lauantaina 7.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

Kutsumme Teidät Marttilan uuden jalkapallonurmen vihkiäisiin (Metsäniityntie 13) lauantaina 14.9.2013. Ohjelmassa mm:

Kutsumme Teidät Marttilan uuden jalkapallonurmen vihkiäisiin (Metsäniityntie 13) lauantaina 14.9.2013. Ohjelmassa mm: TIEDOTE 4/2013 Kutsumme Teidät Marttilan uuden jalkapallonurmen vihkiäisiin (Metsäniityntie 13) lauantaina 14.9.2013 Ohjelmassa mm: klo 13 lasten ja nuorten tekniikkaratoja klo 14 kahvitarjoilu klo 15

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 8.-9.3.2014 Indoor Games Lauantaina 8.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille.

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille. Perjantai 21.04.2017 klo 09:00-21:00 Tahko Ski Lift Pitch Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? Musiikkinäytelmä: Sinun vuorosi loistaa Nilsiän Manttu, Vesitornintie 1 Nilsiän lukion musiikkinäytelmä

Lisätiedot

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa.

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Yleisöluistelu Kajaanin jäähallilla Maanantaina 16.10 klo 10.00-13.00 Maksuton Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Lisätiedot: Reima Korhonen 044 7100 371 Järjestäjä: Kajaanin

Lisätiedot

MARTTILAN KUNNANVIRASTO ON KOKONAAN SULJETTU 30.6. - 25.7.2014 vuosilomien keskittämisen johdosta.

MARTTILAN KUNNANVIRASTO ON KOKONAAN SULJETTU 30.6. - 25.7.2014 vuosilomien keskittämisen johdosta. MARTTILA-TIEDOTE 2/2014 MARTTILAN KUNNANVIRASTO ON KOKONAAN SULJETTU 30.6. - 25.7.2014 vuosilomien keskittämisen johdosta. Sosiaalitoimistossa on puhelinpäivystys kiireellisissä asioissa puhelinaikana

Lisätiedot

Vesivyöjuoksu ja vesijumppa. Vesitreeni tällä viikolla klo (sis. juoksua, jumppaa ja lihaskuntoharjoittelua).

Vesivyöjuoksu ja vesijumppa. Vesitreeni tällä viikolla klo (sis. juoksua, jumppaa ja lihaskuntoharjoittelua). TAPAHTUMAKALENTERI HEINÄKUU 2012 VIIKKO 26 MA 25.6 TI 26.6 KE 27.6 TO 28.6 PE 29.6 LA 30.6 SU 1.7 25.6. zumba/ zumbatoning 2.7.ja 9.7. combatic+core Seniorijumppa klo 9.30-10.00 puisto. Jumppa on maksuton.

Lisätiedot

lapset - nuoret - perheet

lapset - nuoret - perheet lapset - nuoret - perheet Hyvinkään seurakunnassa syksyllä 2013 1 PERHEMESSUT 01.9. Koululaisten kirkkopyhä Hyvinkään kirkko klo 10 15.9. Perhemessu Martin srk-talo klo 15 29.9. Mikkelinpäivän perhemessu

Lisätiedot

SYKSY 2015. JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10

SYKSY 2015. JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 HAUHON SEURAKUNTA SYKSY 2015 JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 13.9. Hauho-päivän messu, liturgia ja saarna Tapani Vanhanen, kanttori Taina Kujanen. Mukana Hauhon kirkkokuoro ja vieraita

Lisätiedot

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Nilsiän Kotiseutukeskus, museo ja museoka

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Nilsiän Kotiseutukeskus, museo ja museoka Torstai 29.06.2017 Nilsiän Kotiseutukeskus, museo ja museoka... Perjantai 30.06.2017 Dj Tahko MTB Lauantai 01.07.2017 Yleinen Jo 19. kertaa järjestettävä Suomen suurin ja haastavin MTB tapahtuma tulee

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 18.09.2015 Kuntosalivuoro Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa osoitteessa Huvilakatu 32 on tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14-15, nimi Omaishoitajien

Lisätiedot

Tapanilan kirkko. Kevät 2015

Tapanilan kirkko. Kevät 2015 Tapanilan kirkko Kevät 2015 Aikuisille Naisten jumppa maanantaisin klo 18 Kamarikuoro aloittaa ti 13.1 klo 18.30 Merja Wirkkala p. 09 2340 4495 Alfa-kurssi tiistaisin klo 18.30. 20.30 Alkaa 24.2. Tule

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

Jotta osaamme varata ruokaa kaikille, pyydämme ilmoittautumaan juhliin viimeistään

Jotta osaamme varata ruokaa kaikille, pyydämme ilmoittautumaan juhliin viimeistään Tammikuu 2016 ITSENÄISYYSPÄIVÄJUHLA VELKUALLA SUNNUNTAINA 6.12.15 SANAJUMALANPALVELUS KIRKOSSA 11.00 Pirkko Tavio, Leena Flander ja Reini Koivusalo Kunniakäynnti sankarihaudoilla ja seppeleenlasku JUHLA

Lisätiedot

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018 PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018 1.10. maanantai klo 10 Paprus korttitarvikemyyntiä askartelutilassa klo 12 Maestro -karaoke 2.10. tiistai klo 10 Seniorikerho klo 10 Ikääntymismuutokset

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

KISALIITE KESÄN 2011 JUNNUKISAT

KISALIITE KESÄN 2011 JUNNUKISAT KISALIITE KESÄN 2011 JUNNUKISAT Liitteeseen on koottu tärkeimpiä 9-15-vuotiaiden kilpailuja Helsingin seudulla. Seura maksaa osallistumisen valtaosaan allaolevista kisoista (poislukien Peugeot Junior GP

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 2.4.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

www.loimaanseudundiabetes.net loimaanseudundiabetes@gmail.com Yhdistyksen puh.nro 0400-169046 Löydät meidät myös facebookista! Jäsentiedote syksy 2017 Tule mukaan yhdistyksen toimintaan! Jäseneksi voit

Lisätiedot

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 Toimintaa joulu tammikuussa 2018 & 2019 JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 7.10. klo 10.00 to 6.12. klo 10.00 su 9.12. klo 10.00 su 16.12. klo 10.00 su 23.12. klo 10.00 ma 24.12. klo

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma)

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Maanantai Kylpylä avoinna Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Tiistai Klo 09.00-10.00 Tuloinfo.

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

MARTTILA-TIEDOTE 2/2015

MARTTILA-TIEDOTE 2/2015 MARTTILA-TIEDOTE 2/2015 MARTTILAN KUNNANVIRASTO ON KOKONAAN SULJETTU 29.6. - 24.7.2015 vuosilomien keskittämisen johdosta. Sulkuaikana kuulutukset ovat nähtävillä keskustoimiston ulkoeteisen ikkunassa.

Lisätiedot

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy.

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy. ELOKUU TAPAHTUMAT: To 6.8. Klo 11.00-14.30.Virkistyspäivä Pyhännän Ahvenjärvellä. Mukana Anne Happo, Muistiluotsista. Lähtö Haapaveden toimiston pihalta klo 9.00. Mahdollisuus on nousta matkan varrelta

Lisätiedot

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä KYMEN VIESTIKILTA RY KUTSU 1(5) Kouvola 04.06.2017 Valtakunnalliset Viestimiespäivät 12. 13.08. 2017 Vekaranjärvellä Meillä on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi viettämään kanssamme Valtakunnallisia

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 Kuva Jaana Boström: Alastaro 3.10.2014 Tuttujen tuvan edustalta Kuva Jaana Boström: Toimiston kaktus keräsi voimaa taloyhtiön pihalla aidan vieressä ja 23.10.2014 kukinta oli todella

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

Nykarleby 4H ilmoittaa tulevat tapahtumat facebookissa. Lisätietoja löytyy myös kotisivuilta www.nykarleby.fs4h.fi Järj: Nykarleby 4H

Nykarleby 4H ilmoittaa tulevat tapahtumat facebookissa. Lisätietoja löytyy myös kotisivuilta www.nykarleby.fs4h.fi Järj: Nykarleby 4H 2015 Kesä 4H:n kanssa 8-11.6 Kivaa kankaanpainantaa! Tietokonepeli-, kukka- tai graafisia kuvioita Ei ennakkoilmoittautumisia, 4H-jäsenille, lisätietoja kotisivuilta tai facebookista. (ruotsiksi) Nykarleby

Lisätiedot

e r NUORISOTOIMI KULTTUURITOIMI 4H

e r NUORISOTOIMI KULTTUURITOIMI 4H Kurikan Kesä s e r Lipa 2018 NUORISOTOIMI KULTTUURITOIMI 4H LEIRIT JURVA Jurvan Nuopparilla Kauppatie 8, Jurva JALASJÄRVI Wilholassa Knuuttilantie 6, Jalasjärvi 5.-6.6.2018 Seikkailuleiri (6-8-vuotiaille)

Lisätiedot

Kutsu sääntömääräiseen kevätkokoukseen

Kutsu sääntömääräiseen kevätkokoukseen Kutsu sääntömääräiseen kevätkokoukseen Tervetuloa sääntömääräiseen kevätkokoukseen maanantaina 22.5.2017 klo 18:00 Hiedanrannan vanhalle tehdasalueelle (www.valiaikainenhiedanranta.fi, www.tampere.fi/hiedanranta).

Lisätiedot

keskiviikko 17.7. Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä

keskiviikko 17.7. Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä POLVIJÄRVI-PÄIVÄT ke - su 17.-21.7.2013 keskiviikko 17.7. klo 18.30 Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä Leikkimielisessä kisassa valitaan

Lisätiedot

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat.

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat. 55+ liikuntalukkari kevät 2016 Esan Kuntosalivuorot Kunnan kuntosali maanantaisin ja perjantaisin klo 16.00-18.00 Yhteyshenkilönä Saija Niittymäki p. 040 721 9546 Järj. Nuutajärven Esa ry Pilates/syvävenyttely

Lisätiedot

Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010:

Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010: Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010: Leirit: Pro-Sporttileiri Kulho 14.-16.7. Kolme vuorokautta mukavaa toimintaa liikunnan parissa. Hinta: 60 Sisältää: ruokailut, majoituksen, vakuutuksen ja

Lisätiedot

Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma

Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma TOTEUTETAAN ULKONA Sisällä leikkitilat on suljettuna koko kesäkuun remonttijärjestelyistä johtuen Kesäkuussa asukaspuistossa on talon ulkomaalaustyöt käynnissä.

Lisätiedot

VÄRT SI LÄN TAPAHTUMAKALENTERI MESSU VÄRTSILÄN KIRKOSSA

VÄRT SI LÄN TAPAHTUMAKALENTERI MESSU VÄRTSILÄN KIRKOSSA VÄRTSILÄN TAPAHTUMAKALENTERI VÄRT SI LÄN KYL ÄT IEDO T E t alvi 2013 /20 14 www. vart sila.f i Värtsilän kirkossa tapahtuu! 04.12. klo 18 Jouluaskartelu perheille seurakuntakodilla. 08.12. klo 17-19 Myyjäiset

Lisätiedot

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Satutunti UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry.

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Kahvila Elsie Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Hyvät sipoolaiset, Olet saanut käteesi aivan uuden esitteen, joka kertoo Palvelutalo Elsieen perustettavasta kahvilasta. Tämä kahvila avautuu maanantaina

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto Kevään 2019 info 12.4.2019 kello 18.00 KankU Voimistelujaosto NTV-kisat Isokyrössä la 13.4 Akron kisat Tampereella: La 27.4 1 lk(akrostara) Su 28.4. 3 lk Tutor-tapaaminen ti 23.4 Nuoret ohjaajat Aiheena

Lisätiedot

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7.

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7. VUOSITIEDOTE 2009 Levikki 400 kpl 1 Sisältö: Kyläyhdistyksen terveiset 3 Jäsenmaksu 3 Kyläyhdistys vuokraa 4 100 -vuotias koulumme 5 30 -vuotias kyläyhdistys 6 Nettisivut 7 Tapahtumat 7-9 Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa wwwwwwwww.harjavallanseurakunta.fi DIAKONIATYÖ Keskiviikkokerho parillisina keskiviikkoina klo 13 alkaen 70/75-vuotiaiden juhla su 12.10 alkaen messulla klo 10 Anna

Lisätiedot

Nappulatreenit Skogsvallenilla Keskiviikkoisin klo 17.30 (alle 7 v) klo 18.30 (alk. 7 v-) Järj.: IFN / NIK Frisko

Nappulatreenit Skogsvallenilla Keskiviikkoisin klo 17.30 (alle 7 v) klo 18.30 (alk. 7 v-) Järj.: IFN / NIK Frisko Nappulatreenit Skogsvallenilla Keskiviikkoisin klo 17.30 (alle 7 v) klo 18.30 (alk. 7 v-) Yleisurheilutreenit aloitetaan 23. toukokuuta ja jatkuvat koko kesän ajan. Lisätietoja toiminnanjohtaja Carina

Lisätiedot

3.5.2010. - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja. Äänekoski s. 2-5 Viitasaari..s. 6-7

3.5.2010. - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja. Äänekoski s. 2-5 Viitasaari..s. 6-7 3.5.2010 - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja Äänekoski s. 2-5 Viitasaari..s. 6-7 1 Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut Lasten leiri 7.6.-9.6. 8-12 -vuotiaille.

Lisätiedot

KOULUIKÄISTEN syksy 2015

KOULUIKÄISTEN syksy 2015 Tuomiokirkkoseurakunnan ja Tammerfors Svenska församlingenin KOULUIKÄISTEN syksy 2015 KERHOT LEIRI PARTIO ILLAT TAMPEREEN TUOMIOKIRKKO- SEURAKUNTA TAMMERFORS SVENSKA FÖRSAMLING www.tampereenseurakunnat.fi/tuomiokirkonkoululaiset

Lisätiedot

Tervetuloa koko perheen kesäretkelle Seitsemiseen!

Tervetuloa koko perheen kesäretkelle Seitsemiseen! Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä TAPAHTUMIA 22.5.2018 ylojarven@yrittajat.fi www.yrittajat.fi/ylojarvi www.facebook.com/yrittajat Tervetuloa koko perheen kesäretkelle Seitsemiseen!

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi

NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi Tammikuu 2016 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi puh 0400 638 398 SAARISTOMARSSI Jo perinteeksi muodostunut saaristomarssi järjestetään lauantaista sunnuntaihin

Lisätiedot

Kajaanin kaupungin Liikunta- ja Nuorisotyö

Kajaanin kaupungin Liikunta- ja Nuorisotyö Kajaanin kaupungin Liikunta- ja Nuorisotyö PERJANTAI 21.10. YÖKAHVILA, klo 18.00 23.30, 8lk 18v Nuorisotalo Wanhalla Vesilaitoksella (Kauppakatu 1b, 87100 Kajaani) Pääsyvaatimus O, maksuton Ohjelmassa

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 Lauantai 1.7. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.7. Maanantai 3.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä

Lisätiedot

MESTARIT. Toukokuun kuukausikokous. Keskiviikkona 6.5.2015 klo 19.00. Kokouspaikka ja -isäntä: Kantolankatu 3 HÄMEENLINNA. Tervetuloa!

MESTARIT. Toukokuun kuukausikokous. Keskiviikkona 6.5.2015 klo 19.00. Kokouspaikka ja -isäntä: Kantolankatu 3 HÄMEENLINNA. Tervetuloa! MESTARIT Hämeenlinnan Rakennusmestarit ja insinöörit AMK Jäsenlehti n:o 4-2015 Toukokuun kuukausikokous Keskiviikkona 6.5.2015 klo 19.00 Kokouspaikka ja -isäntä: Kantolankatu 3 HÄMEENLINNA Tervetuloa!

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni KESÄ-ELOKUU 2019 - Inspis kiinni 15.-26.7.2019 Inspis on kaikille 18 vuotta täyttäneille avoin matalan kynnyksen mielekkään tekemisen keskus. Toimintamme on tarkoitettu sinulle, joka koet hyötyväsi mielen

Lisätiedot

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2012

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2012 HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2012 Kristiinankaupungin Sivistys- ja vapaa-aikakeskus on koonnut hiihtolomaviikon ohjelmalehtisen, johon sisältyy paljon erilaista toimintaa. Kristiinankaupungin

Lisätiedot

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS Syyskuu 2016 NAANTALIN SEURAKUNTA Syksyn toimintaa Velkualla Messu kirkossa su 11.9. klo 16.30. Risto Räty ja Tiina Lustig Kummelissa: Ehtoollishartaus ke 14.9. ja 12.10. klo 17. Marja Saantola ja Reini

Lisätiedot

2015 Senioritapahtumat

2015 Senioritapahtumat 2015 Senioritapahtumat Viikkokilpailut - maanantaisin klo 10 1/10 Kaikki pelaamaan mukavassa seurassa - kilpailit tai et! Kilpailusäännöt: Naisilla pelimuotona on pb ja miehillä pelimuoto vaihtelee pb

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut 15. 16.9.2018 Hämeenlinnassa Kilpailukutsu Osallistumisoikeus Osallistumisoikeus on kaikilla peruskoulujen, lukioiden ja ammatillisten koulujen vakituisilla

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksyllä 2014 1 PERHEMESSUT 7.9. Hyvinkään kirkko klo 10.00 (koululaisten iltakerhojen kerhonohjaajien siunaaminen) 14.9. Martti klo 15.00 (päiväkerholaisten

Lisätiedot

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolf Nuorten hinnasto 2019 Laukaan Peurunkagolfissa golfin harrastaminen on edullista ja helppoa. Kaikkien nuorten ikäluokkien pelioikeushintoja on alennettu

Lisätiedot