MARTTILA-TIEDOTE 2/2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MARTTILA-TIEDOTE 2/2015"

Transkriptio

1 MARTTILA-TIEDOTE 2/2015 MARTTILAN KUNNANVIRASTO ON KOKONAAN SULJETTU vuosilomien keskittämisen johdosta. Sulkuaikana kuulutukset ovat nähtävillä keskustoimiston ulkoeteisen ikkunassa. Kuulutusta koskeva mahdollinen materiaali on luettavissa kunnan www-sivuilla ja kirjastossa kirjaston aukioloaikoina. Kiireellisissä asioissa voit jättää viestin keskustoimistossa olevaan puhelinvastaajaan puh Viestit kuunnellaan päivittäin n. klo 13. Sosiaalitoimistossa on puhelinpäivystys kiireellisissä asioissa puhelinaikana klo seuraavasti: puh puh Muuna aikana yhteyden saa kiireellisissä asioissa sosiaalipäivystykseen hätäkeskuksen kautta puh Viestin voi jättää keskustoimistossa olevaan puhelinvastaajaan, puh , jonka viestit kuunnellaan päivittäin n. klo 13. Rakennustoimistossa ajalla rakennustarkastaja on tavoitettavissa puhelimitse, puh Rakennustoimisto on suljettu välisen ajan. Marttilan kunnan keskustoimisto on suljettu torstaina klo 12 alkaen henkilökunnan koulutustilaisuuden vuoksi. Sosiaalitoimisto, tekninen toimisto ja vapaa-aikatoimisto ovat avoinna normaalisti. MARTTILAN KESÄTORIPÄIVÄT kesälauantaisin alkaen klo 9, torilla Kirkkotien varrella Eläkeliiton Marttilan Yhdistys Marttilan Karjalaiset 1.8. Marttilan Martat Marttilan seurakunta, diakoniatyö Kunnassa on otettu käyttöön sähköinen laskutus Marttilan kunta on siirtynyt sähköiseen laskutukseen seuraavissa laskutuksissaan: koululaisten aamuja iltapäivätoimintalaskut, päivähoitolaskut, vanhustyön laskut, vapaa-aikatoimen laskut, vesi- ja jätevesilaskut sekä vuokralaskut. Asiakkaat voivat nyt tehdä e-laskuvaltuutuksen omassa verkkopankissaan ja saada paperisen laskun sijasta sähköisen e-laskun verkkopankkiinsa. Toinen vaihtoehto on tehdä suoramaksusopimus omassa pankissa. Perinteinen paperinen lasku toimitetaan edelleen kaikille muille asiakkaille pääsääntöisesti keskitetyn tulostuspalvelun kautta. MARTTILAN KUNTA PUH VIIKKO 22 HÄRKÄTIE 773 FAX MARTTILA

2 MARTTILAN KUNTA Puh: (02) , fax: (02) sähköposti: Kunnantoimisto on avoinna: ma - ke klo to klo pe klo YLEISHALLINTO Kunnanjohtaja Carita Maisila matkapuhelin (perhevapaalla ) Hallintojohtaja (vs. kunnanjohtaja ) Heini Luoma matkapuhelin Aluearkkitehti Seppo Pärnä Toimistovirkailija Aila Ali-Mattila Toimistosihteeri Marjaana Torkkeli Palkkasihteeri Mervi Suomi Kirjanpitäjä Birgit Kosonen MAASEUTUTOIMI, Kirkkotie 13, Lieto Maaseutupäällikkö Nina Pohjanpalo Maaseutuasiamies Ulla Nummila (virkavapaalla) Maaseutuasiamies Anri Lehtimaa Maaseutuasiamies Satu Puustinen SOSIAALITOIMI Sosiaalitoimisto avoinna ma-ke klo , to klo pe klo Sosiaalijohtajan, sosiaaliohjaajan ja sosiaalityöntekijän puhelinaika klo Sosiaalijohtaja Liisa-Anneli Holmberg matkapuhelin (paikalla pääsääntöisesti ti-ke-to) Sosiaaliohjaaja Marika Hirvensalo matkapuhelin Sosiaalityöntekijä Marja Eltonen matkapuhelin Perhehoitaja Kristiina Tuominen Toimistosihteeri Annukka Hakala SUVIRANNAN PALVELUKESKUS Myllypellontie 6 Vanhustyönjohtaja Maria Vesala matkapuhelin Osasto matkapuhelin Suvisiipi matkapuhelin Keskuskeittiö SIVISTYSTOIMI Päivähoitotoimisto, Kisatie 7 Varhaiskasvatusjohtaja Ritva Maijala puhelinaika ma-pe klo 8-9 Kisarinteen päiväkoti, Kisatie 7 Nappulat Viikarit Touhula, Taalarintie 2 A 3 matkapuhelin matkapuhelin Esikoulu, osapäivähoito Esikko, Metsäniityntie 11 matkapuhelin Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta Marttilan koulu, Metsäniityntie Rehtori Pasi Isokangas Opettajainhuone Keittola Fax VAPAA-AIKATOIMI Vapaa-aikasihteeri Kirsti Keskitalo matkapuhelin Laitosmies Markku Prusila KIRJASTO- JA KULTTUURITOIMI Pääkirjasto, Härkätie Avoinna: ma, ke, to klo ti ja pe klo Kirjastonhoitaja Taina Jurttila-Nurminen TEKNINEN TOIMI Tekninen johtaja Raimo Vähämaa matkapuhelin Rakennustarkastaja Urpo Isotalo matkapuhelin Toimistosihteeri Mervi Keskitalo Laitosmies Raimo Kirjonen Laitosmies Petteri Hakala TERVEYSKESKUS Marttilan toimipiste, Kirkkotie 1 Lääkärin ja hoitajien vastaanotto Neuvolavastaanotto Äitiysneuvola Kotisairaanhoito Kouluterveydenhuolto Hammashoitola, Kisatie 7 ajanvaraus Pääterveysasema, Hyvättyläntie 7 Lieto ALUEPELASTUSLAITOS Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos * Palotarkastaja Nuohooja Jouni Pöllänen Nuohooja Sini Nero (Muistattehan, että lain mukaan kiinteistön omistajalla ja/tai haltijalla on velvollisuus huolehtia säännöllisestä nuohouksesta.)

3 MAATALOUDEN KEHITTÄMISRAHA Vuoden 2015 talousarvioon on varattu maatalouden kehittämiseen Kunnanhallitus on päättänyt, että vuonna 2015 maatalouden kehittämisrahaa käytetään maatilan öljysäiliöiden kuntotarkastuksiin enintään 140 /säiliö. Kehittämisrahaa myönnetään viljelijälle, jonka kotipaikka on Marttila. Kohdetta ei tueta, jos tila saa merkittävää avustusta samaan kohteeseen muuta kautta. Hakemus toimitetaan kunnanvirastoon, os. Härkätie 773, Marttila. Maksatushakemus on vapaamuotoinen ja siihen liitetään kopio maksukuitista. Hakuaika päättyy MARTTILAN LÄÄKÄRIN VASTAANOTON KESÄSULKU on Yhteydenotot em. aikana Liedon pääterveysasemalle, Hyvättyläntie 7, poliklinikka, ei kiireellinen vastaanotto (02) päivystys, kiireellisesti hoidettavat (02) Ilta- ja viikonloppupäivystys on Tyks:an T-sairaalassa, Savitehtaankatu 1, Turku arkisin klo 16 jälkeen sekä viikonloppuisin, puh. (02) Marttilalaiset voivat päivystysasioissa ma-pe klo 16-8 ja perjantaista klo 16 alkaen maanantaihin klo 8 sekä arkipyhinä käyttää myös Tyks Loimaan sairaalan ensiapupoliklinikkaa, Seppälänkatu 15-17, Loimaa - puhelu aina ensin (02) Meri-Marttilan saunamökin käyttäjät! välisenä aikana avaimen luovutus ja mökkitiedustelut Marttilan kirjastosta kirjaston aukioloaikoina, puh. (02) MATONPESUPAIKAT Marttilan kunnan omistamat matonpesupaikat kirkonkylässä kirjaston Huvilan vieressä ja Ollilassa Nuorisoseurantalon piha-alueella ovat kuntalaisten käytettävissä alkaen. SOSIAALILAUTAKUNTA TIEDOTTAA: Sosiaalitoimessa on aloittanut osa-aikainen perhetyöntekijä Kristiina Tuominen, puh , lastensuojelun ja lapsiperheiden palveluihin liittyvissä tehtävissä. Lapsiperheiden kotipalvelua voi saada, kun perheessä on akuutti tuen tarve. Sosiaalihuoltolain 19 :n mukaan kotipalvelua annetaan toimintakykyä alentavan syyn tai erityisen perhe- tai elämäntilanteen perusteella esim. yllättävä sairaus tai loukkaantuminen, synnytys, vamma, uupumus, vanhempien ero, perheenjäsenen kuolema tai perheessä vammainen lapsi, kaksoset tai aikuinen omainen hoidettavana. Kotipalvelulla tarkoitetaan asumiseen, henkilökohtaiseen hoivaan ja huolenpitoon, lasten hoitoon ja kasvatukseen liittyviä asioita. Kotipalvelun maksu määräytyy sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain mukaan. Marttilassa tilapäisen kotipalvelun maksu on 10 /tunti (laskutus puolen tunnin jaksoissa, enintään 6 tunnilta/pv). Mikäli kotipalvelua myönnetään 4 krt/kk tai enemmän, määrätään perheen koon ja bruttotulojen mukaan määräytyvä kuukausimaksu. Lisätietoja sosiaalitoimistosta. Palvelua haetaan lomakkeella, jonka voi tulostaa kunnan kotisivuilta > easiointi > Lomakkeet > Lapsiperheiden kotipalveluhakemus tai lomakkeen voi noutaa sosiaalitoimistosta.

4 KIRJASTO- JA KULTTUURITOIMI Marttilan kirjasto Härkätie 723, Marttila Kirjasto puh , s-posti: www-osoite : Kirjasto palvelee normaalisti koko kesän. Maanantai, keskiviikko ja torstai klo Tiistai ja perjantai klo Aattopäivinä klo Juhannusaatonaatto klo Juhannusaatto suljettu Kirjastoaineiston laina-ajat Kirjojen laina-aika on 28 vuorokautta. Lehtien, cd-levyjen ja cd-rom-levyjen laina-aika on 14 vuorokautta. DVD-levyjen laina-aika on 14 vuorokautta. Muistathan, että lainatessa tarvitaan aina kirjastokortti. KIRJASTON NÄYTTELYT Kesäkuu: Maalauksia, Mira Kilpelänaho Heinäkuu: Marttilalaisia kuvia II ym., Marja Pyykönen Elokuu: Piirustuksia, Salla Rounan ( ) muistonäyttely MARTTILAN KOTISEUTUMUSEON KESÄNÄYTTELYN AVAJAISET Mummot museossa & Kaunis emali näyttelyn avajaiset torstaina klo Näyttelyn on koonnut Maarit Kraappa. MUSEO AVOINNA Museo on avoinna keskiviikkoisin klo , sunnuntaisin klo YHTEISLAULUILTA Yhteislauluilta kirjaston pihalla keskiviikkona klo laulattajina Karri Rannikko ja Lassi Forsström. Kaikki mukaan laulamaan. TAITEIDEN ILTA Taiteiden ilta tapahtuma kirjaston ja museon pihapiirissä keskiviikkona klo Ohjelma ilmoitetaan myöhemmin. KOTISEUTURETKI Kotiseuturetki keskiviikkona lähtö kirjaston pihalta klo Oppaana toimii Juha Kylämäki. Tarkemmat tiedot kirjastosta. Ilmoittautumiset kirjastoon 5.8. mennessä.

5 SYKSYN TEATTERIRETKET Perjantaina klo Turun kaupunginteatterin esitys Logomo-teatterissa BREAKING THE WAVES : SUURIN KAIKISTA ON RAKKAUS Lars von Trierin menestyselokuva nyt Suomen kantaesityksenä Nuori Bess on niin viaton ja naiivi, että häntä pidetään omassa, tiukasti uskonnollisessa yhteisössäänkin outona. Kun Bess rakastuu itseään 27 vuotta vanhempaan, öljynporauslautalla työskentelevään Janiin, ei suhdetta hyväksy kukaan. Janin sylissä Bess tuntee kuitenkin olevansa haluttu, turvassa ja tärkeä. Kun Jan loukkaantuu vakavasti öljynporauslautalla sattuneessa onnettomuudessa, on Bess valmis äärimmäisiin tekoihin rakkautensa puolesta luvun Skotlantiin sijoittuvan vahvan draaman päärooleissa nähdään Helmi-Leena Nummela ja Taneli Mäkelä. Muissa rooleissa esiintyvät Minna Hämäläinen, Stefan Karlsson, Miska Kaukonen, Ulla Koivuranta, Petri Rajala, Kimmo Rasila ja Antti Kankainen. Esityksen ohjaa Mikko Kouki. Ikäsuositus 16-vuotta. Arvioitu kesto 2h 40 min. väliaikoineen. Liput 35/32/20 + kuljetus. Sitovat ilmoittautumiset kirjastoon mennessä. Lauantaina klo Turun kaupunginteatterin esitys Logomo-teatterissa KAIKKI OIKEIN Anna-Leena Härkösen, 2014 julkaistuun, kiitosta niittäneeseen romaaniin pohjautuva näytelmä käsittelee moniulotteisesti monen suomalaisen suurinta unelmaa, lottovoittoa. Pari- ja ystävyyssuhteiden muuttumista sekä jättipotin jälkeistä elämän uudelleen rakentumista käsittelevä näytelmä on riemastuttava teos pariskunnasta, joka voittaa loton jättipotin ja joutuu rahapsykoosiin. Tuovatko miljoonat onnen? Eevi Puttonen on pihien vanhempien tytär, joka on kärsinyt hysteerisestä penninvenytyksestä ja koulukiusaamisesta. Lottovoittajan revanssi maistuu makealta. Eevi ja hänen miehensä Kari hankkivat hienon asunnon, sitten Eevi ostaa entiseltä kiusaajaltaan työpaikan alta ja alkaa matkustella leveästi. Kosmetologin työ saa jäädä, kun työnantaja ei ymmärrä Eevin lomailun tarvetta. Lotto-onnella on myös kääntöpuolensa. Karille viina maistuu, ja Eevi alkaa nähdä kateelliset läheisensä hyväksi käyttäjinä. Keneen voi enää luottaa? Työryhmä: Käsikirjoitus Anna-Leena Härkönen, Ohjaus ja dramatisointi Heikki Paavilainen, Lavastus Jani Uljas, Pukusuunnittelu Tuomas Lampinen, Valosuunnittelu Jari Sipilä, Äänisuunnittelu Iiro Laakso, Naamioinnin suunnittelu Minna Pilvinen Rooleissa: Minna Hämäläinen (Eevi Puttonen), Stefan Karlsson (Kari Puttonen), Eila Halonen, Kimmo Rasila, Alisa Salonen Arvioitu kesto 2,5 h väliaikoineen. Liput 38/35/32 + kuljetus. Sitovat ilmoittautumiset kirjastoon mennessä. Kirjaston väki toivottaa kaunista ja kirjarikasta kesää kaikille!

6 VAPAA-AIKATOIMI vapaa-aikasihteeri Kirsti Keskitalo, puh tai , SAVISEUTU LIIKKUU, PYÖRÄILYKAMPANJA Nyt kaikki kohottamaan kuntoa pyöräillen! Aikaa pyöräillä on syyskuun alkuun asti. Tule keräämään omalle kunnallesi roimasti pisteitä, aktiivisille pyöräilijöille on luvassa hyviä palkintoja! Pyöräilysuoritukset kirjataan pyöräilyvihkoihin, jotka sijaitsevat ympäri kunnan aluetta. 10 km:n matkasta saat kirjoittaa yhden nimen, 20 km kaksi nimeä jne. Kirjaukseen oikeuttavan pisteet voit suorittaa myös kävellen, juosten tai rullaluistellen. Vapaaaikatoimi arpoo edelleen kaikkien osallistujien kesken polkupyörän sekä muita pienempiä palkintoja. Pyöräilyvihkolaatikoiden sijainti: Kunnanvirasto, Heikolan suoran päässä, Martintalo, Tiipiläntien ja Riitsuontien risteys, Laurilan Lava, Härkätien Kievari, Ollilassa Seurantalo, Jokkiintien tienhaara, Härkätien ja Leppämäentien risteys. NURMIKKOJUMPPAA urheilukentän viheriöllä maanantaisin klo 19.30: 25.5, 1.6, 8.6, 15.6, 22.6 ja Mukaan vesipullo ja jumppa-alusta. Hinta 2,50 /kerta. Monipuolista lihaskuntotreeniä, mm. kuntopiiriä, voimatangot jne. Asta KEPPIJUMPPAA KIRJASTON KOIVIKOSSA torstaisin klo Alkaa torstaina 4.6 klo 10! Ei osallistumismaksua. Sateen sattuessa Huvilassa. Tervetuloa helppoon jumppaan, sopii kaikille! Asta KAHVAKUULATREENIÄ urheilukentällä keskiviikkoisin klo , ensimmäisen kerran ke 3.6. Hinta 2,50 /kerta. Rami VESIJUOKSUA Palaisten uimapaikalla keskiviikkoisin klo , alkaa heinäkuussa, keskiviikko 1.7.alkaen. Oma juoksuvyö mukaan. 2,50 /kerta. Rami MARTTILAN ONKIKILPAILUT ti 2.6 klo 18 Rounankoskella, ilmoittautuminen klo Sarjat: alle 12-vuotiaat, alle 16-vuotiaat, naiset, miehet ja ikämiehet (yli 35-v). PESÄPALLOKOULU MARTTILAN PESISKENTÄLLÄ klo Pesäpallokoulu on tarkoitettu alakoulun oppilaille ja ohjaajina toimivat Pöytyän Urheilijoiden ohjaajat. Koulu maksaa 40 euroa ja maksut kerätään ensimmäisellä kerralla. Tarvitaan vähintään kymmenen osallistujaa, että koulu toteutuu. Opetuksen lisäksi kaikki osallistujat saavat diplomin ja viimeisellä kerralla mehu- ja munkkitarjoilu. Ilmoittautumiset vapaa-aikatoimistoon 28.5 mennessä, puh FUTISKOULU Marttilan jalkapallonurmella ma 15.6 to 18.6 klo Ohjaajina Marttilan Murron nuoret valmentajat. Osallistumismaksu 30, sisältää opetuksen, t-paidan ja pallon. Mukaan jalkapallovarusteet ja pieni välipala + vesipullo. Jalkapallokoulu on tarkoitettu 5-10-vuotiaille. Osallistujat jaetaan ryhmiin iän perusteella. Jalkapallokoulu toteutetaan yhdessä Marttilan Murron kanssa. Ilmoittautumiset 5.6 mennessä vapaa-aikatoimistoon! UIMAKOULU II VESIHELMESSÄ Uintiaika päivittäin klo Osanottomaksu 35, sisältää opetuksen, vakuutuksen ja kuljetuksen. Ilmoittautumiset vapaa-aikatoimistoon 18.6 mennessä. Uimakoulu on tarkoitettu 7-15 vuotiaille tytöille ja pojille. Uimakoulun aikana mahdollisuus suorittaa myös eri asteisia uintimerkkejä! Bussin aikataulu: Salon tien risteys klo 9.20, kunnantalo klo 9.30 ja Ollila Op klo Myös muilta pysäkeiltä mahdollisuus tulla kyytiin. Omat eväät mukaan, tänä vuonna EI KÄYTETÄ uimahallin kahviota. On suotavaa, että myös keväällä esikoululaisten uimakouluun osallistuneet lähtisivät mukaan uimakouluun! RANTAPÄIVÄ PALAISISSA Ke 1.7 klo 18. Vapaa-aikatoimen, Marttilan nuorisovaltuuston ja marttilalaisten nuorisojärjestöjen ohjelmaa, mm. Silver Riverin kisat, taikuri esiintyy, elävää musiikkia.

7 MARTTILAN GOLFMESTARUUSKILPAILUT järjestetään Ypäjällä Loimijoki Golfin kentällä sunnuntaina klo 10 Pelimuotona piste-bogey. Paras scratch palkitaan kiertopalkinnolla. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Jouko Urmas tai KULJETUS SÄRKÄNNIEMEEN ke Aikataulu: Marttila klo 9.40, Koski TL klo 10.00, paluulähtö klo 18. Kuljetuksen osuus 10 e, lisäksi voit tilata elämys- tai ipana-avaimen. Ilmoittautumiset vapaa-aikatoimistoon 25.7 mennessä! Kuljetus toteutetaan yhteistyössä Kosken TL vapaa-aikatoimen kanssa. NAISTEN HARRASTEPESIS Marttilan pesiskentällä, os. Metsärinne 13, tiistaisin klo ja sunnuntaisin klo Vapaa-aikatoimen pesis-välineet käytössä. Pesis-koulutusta tiistaisin klo 17.30, päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin. PALAISTEN UIMARANNAN SAUNA Kuntalaisten käytössä ma, ke ja pe klo sekä la ja su klo 14-18, ajalla ma 1.6-su 9.8. Tänä vuonna peritään aikuisilta saunamaksua 2 /kerta. Alle 16-vuotiailta maksua ei peritä. Saunan lämmityksestä, saunamaksun perimisestä ja ranta-alueen siisteydestä vastaavat vapaa-aikatoimen kesätyöntekijät. Tiedustelut vapaa-aikatoimi, puh Tiistaisin ja torstaisin sauna varattavissa yhdistysten ja yksityisten käyttöön, varaus 3 h ja hinta 20. Varaukset vapaa-aikatoimistosta, puh tai kunnanviraston keskuksesta. MARTINTALON KUNTOSALI aukioloajat MAANANTAI klo sekavuoro TIISTAI klo sekavuoro KESKIVIIKKO klo marttilalaiset eläkkeensaajat klo sekavuoro klo naiset klo sekavuoro TORSTAI klo sekavuoro PERJANTAI klo sekavuoro klo marttilalaiset eläkkeensaajat klo sekavuoro klo naiset LAUANTAI klo naiset klo sekavuoro SUNNUNTAI klo sekavuoro Nyt mahdollisuus hankkia kuntosalin kesäkortti, hinta 20. Kysy lisää vapaa-aikatoimistosta. SAVISEUTU HIIHTÄÄ Vapaa-aikatoimi arpoi palkintoja kaikkien osallistujien kesken. Pipon voittivat Riikka Portaala, Marja Kujanpää, Tarja Portaala ja Heikki Kankare. Pipot voi noutaa vapaa-aikatoimistosta.

8 MARTTILAN JALKAPALLONURMEN KÄYTTÖVUOROT Tiistai klo MarttMu T-01, ½ kenttä, klo MarttMu P-03, ½ kenttä klo MarttMu P-00/miehet Keskiviikko klo MarttMu, kotipelipäivä Torstai klo MarttMu P-05, ½ kenttä, klo MarttMu T-01, ½ kenttä klo MarttMu, P-03, ½ kenttä klo MarttMu, P-00, ½ kenttä Perjantai klo Lauantai klo harrastefutis MarttMu, turnaukset Sunnuntai klo MarttMu mikrot, ½ kenttä klo MarttMu T-01, ½ kenttä, klo MarttMu, P-07, ½ kenttä klo MarttMu,P-05, ½ kenttä, klo MarttMu, P-03, ½ kenttä klo MarttMu, M6 kotipelit MARTTILAN URHEILUKENTÄN KÄYTTÖVUOROT maanantai klo MarttMu maanantai klo nurmikkojumppa, vapaa-aikatoimi tiistai klo MarttMu, x-ryhmä keskiviikko klo MarttMu, viikkokisat keskiviikko klo kahvakuula, vapaa-aikatoimi torstai klo MarttMu perjantai klo MarttMu lauantai klo MarttMu MARTTILAN TENNISKENTÄT Suvirannan palvelukeskuksen takana, Myllypellontie, vanhassa hiekkakuopassa. Kaksi kenttää kuntalaisten vapaassa käytössä. FRISBEEGOLFRATA Syyskuussa 2011 Marttilaan valmistui 9-väyläinen C-1 tason rata. Marttilan Murron frisbeegolfjaosto järjestää koulutus- ja kilpailutoimintaa. Katso tarkemmin Marttilan Murron tiedotteesta sekä seuran kotisivuilta. Marttilan Murron frisbeegolfjaoston puheenjohtaja Mika Pääskynen, puh MARTINTALON JA HUVILAN KÄYTTÖVUOROT HAETTAVINA Martintalon sekä Huvilan (vanha kirjasto) käyttövuorot ajalle Huvilalle voi hakea vuoroja aamupäiville klo sekä tiistai-illalle. Tiistai-illalle voi hakea vain yksittäisiä vuoroja, ei säännölliseen viikkotoimintaan. Kirjalliset hakemukset vapaa-aikatoimistoon 26.6 mennessä. Lisätietoja vapaa-aikatoimistosta. ETSIVÄ NUORISOTYÖ Etsivän työn tehtävänä on tavoittaa vuotiaat nuoret, jotka ovat palveluiden ulkopuolella. Yhteyttä voivat rohkeasti ottaa nuoren itsensä lisäksi myös huoltajat, ystävät, lähipiiri, palvelu tai toiminta, jonka piiristä nuori on siirtymässä pois ilman seuraavaa etappia jne. Ota rohkeasti yhteyttä Loimaan Seudun etsivään nuorisotyöntekijään: sähköposti tai puh

9 MARTTILAN KUNNAN VANHUSTEN PALVELUT TIEDOTTAA MARTTILAN KUNNAN VANHUSTEN PALVELUT TIEDOTTAA TANSSITAN VAUVAA-RYHMÄN ESIINTYMINEN TIISTAINA KLO 9.30 KESKIKESÄNJUHLINTAA SUVIRANNAN PALVELUKESKUKSESSA MAANANTAINA KLO ALKAEN OHJELMASSA LEMPIN JA ONNIN HÄÄT SEKÄ YHTEISLAULUA ILTAPÄIVÄN PÄÄTTEEKSI JUODAAN KAHVIT TERVETULOA TILAISUUKSIIN! Päivätupa on kesälomalla kesäkuun. Muutoin Suvirannan palvelukeskuksen palvelut toimivat normaalisti kesän ajan. Yhteystiedot: SUVIRANNAN PALVELUKESKUS, Myllypellontie 6, Marttila AURINKOISTA KESÄÄ! Vanhustyön johtaja Maria Vesala p (tavattavissa varmimmin aamupäivisin) Palvelukeskuksen hoitajat p Keittiö p Suvisiipi p , p Kotipalvelun päivystys p

10 PYHÄN MARTIN KIRKKO 250v! Kirkkomme on vihitty käyttöön syyskuun alussa vuonna Kauniina ja kodikkaana se edelleen palvelee iloissa ja suruissa. Tervetuloa juhlimaan! KIRKKO 250v keskikesällä * Su klo 10 Messu. Rovasti Jouko Kyyrö, Niemi. kesäasukkaiden kirkkopyhä, kirkkokahvit. Kirkkomuseo avoinna messun jälkeen. Oppaana Ella Palander. * Su klo 10 messu, Tuija Leeste, Niemi. Kesämatkailijoiden kirkkopyhä, kirkkomuseo avoinna messun jälkeen. Oppaina Irmeli Aalto ja Pirkko Portaala. KIRKKO 250v SYKSYLLÄ * Su 6.9. klo 10 Messu. Aiheena kiitollisuus! Seurakuntatalolla esitelmä kirkon wanhasta esineistöstä, taidehistorian tutkija, FM Katri Vuola. * Juhlaviikolla Lasten kirkkokierrokset. * Su klo 10. Mikkelinpäivän perhekirkko. Lasten esityksiä. * Su klo 10. Messu. Aiheena; Antakaa toisillenne anteeksi! Rovasti Markku Niemelä. TERVETULOA KESÄKIRKKOIHIN Taas linnut laulujansa visertää kauniisti! Su 7.6. klo 10 Marttilan rippikoulun konfirmaatiomessu. Su klo 10. Sanapalvelus, Kutsu Jumalan valtakuntaan. La 20.6 klo 12. Juhannuksen sanapalvelus. Kanttorina Minna Mäkinen. Su klo 18 Keskikesän iltakirkko Vättilän rukoushuoneella. Kanttorina Marjut Jaakola Härkätie 419. Su klo 12. Sanapalvelus, Armahtakaa. Pastori Anneli Rantalaiho. Kanttori Marjut Jaakola. Myös eikä Herran kansa, Luojaansa kiittäisi! Su 5.7. klo 10. Messu, Herran palveluksessa. Rov. Jouko Kyyrö. Tuija Niemi kanttori. Su klo 10. Marttilan kirkko 250v! Messu, Rakkauden laki, Rov. Jouko Kyyrö. Tuija Niemi. Kesäasukkaiden kirkkopyhä, jumalanpalveluksen jälkeen museo on avoinna, diakonian työryhmän kirkkokahvit päivän paistaessa kirkkomaalla, sateella kirkossa. Oppaana Ella Palander. Su klo 16. HUOM AIKA! Sanapalvelus, Kirkastettu Kristus. Past. Tuija Leeste. Kanttori Marjut Jaakola. Su klo 10. Marttilan kirkko 250v! Messu, Totuus ja harha, Past. Tuija Leeste. Kant. Minna Mäkinen. Kesämatkailijoiden, -vieraiden kirkkopyhä, jumalanpalveluksen jälkeen museo on avoinna. Oppaina Irmeli Aalto ja Pirkko Portaala.

11 Maan, meren anna kantaa runsaasti lahjojas! Su 2.8. klo 10. Sanapalvelus. Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa. Past. Tuija Leeste. Su 9.8. klo 10. Messu, Etsikkoaikoja. Rov. Jouko Kyyrö. Pe klo Marttilan koulun kirkko. Su klo 10. Sanapalvelus, Itsensä tutkiminen. Su klo 10. Messu, Jeesus, parantajamme. Su klo 10. Sanapalvelus, Lähimmäinen. HAUTAUSMAAPÄIVÄ torstaina klo 9.00 alkaen. Hartaus kirkossa kello 10. MUSIIKKITYÖ, TULE MUKAAN! SUVIVIRSI YHTEISLAULUTILAISUUS kahvilassa Leijona&Satakieli 7.6. klo 18. Riina Rautakoski soittaa kannelta. 5 kahvi, kolehti Kirkon ulkomaanavulle. LAPSIKUORON LAULULEIRIPÄIVÄ Pe KLO Martinmajalla. Lisätiedot Anna Välimäeltä puh LAPSIKUORO pidetään to alkaen klo KOULUSSA alakouluikäisille. ILMOITTAUDU KUOROIHIN sähköpostitse kanttorin osoitteeseen: PERINTEISET KESÄKAPPELIN LAULUHETKET JATKUVAT MARTINMAJALLA. Myllypellontietä keskustasta kilometri pohjoiseen, peltoaukean jälkeen viitta pikkutielle vasemmalle. JUHANNUSJUHLA on aattona perjantaina klo 19. Tule laulamaan, viihtymään. Arpajaiset, voittoja saa tuoda, arpoja ostaa ja voittaa: tuotto seurakuntamme lähetyskohteiden hyväksi. Lähetyksen vastuuryhmä järjestää tarjoilun, tervetuloa! KESKIVIIKKOISIN klo 19 KESÄN LAULUILLAT LÄHETYKSEN HYVÄKSI. Ensimmäinen keskiviikon lauluilta on juhannuksen jälkeen ja päätös Runot, laulut, ym pienet ohjelmat tervetulleita tuliaisia muille jaettavaksi. Kahvin lomassa Keskustelun Sakramentti! Tervetuloa! t. Lähetyksen toimintaryhmä SUVIRANNAN HARTAUDET KLO 13 Torstaina 4.6. rippikoululaiset mukana hartaudessa. Heinäkuun 2. päivä ja elokuussa lauluhetki 6.8.

12 VARHAISNUORTEN (7-11V.) KESÄLEIRIPÄIVÄ MARTINMAJALLA TIISTAINA KLO Ilmoittautumiset Kaarinalle mennessä p VARHAISNUORTEN KERHO jatkuu syksyllä, seuraa lehti-ilmoituksia, ja seurakunnan facebook-sivuja. PERHERETKI VIVAMON LASTENKYLÄÄN TORSTAINA Ruokailu 5,50 /11. Sisäänpääsy 10 /h. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 2.6. mennessä Kaarinalle OMAISHOITAJIEN LEIRIPÄIVÄ FORSSAN KLEMELÄSSÄ maanantaina Ilmoittaudu Kaarina-diakonille; tai puhelimitse DIAKONIAN KESÄTORI la klo KEHITYSVAMMAISTEN KESÄRETKI FORSSAN KLEMELÄÄN on maanantaina Lisätietoja Kaarinalta p TERVEYS TIISTAIT alkavat klo Vieraana silloin muistineuvoja Leeni Eriksson. MARTTILAN JA AURAN SEURAKUNTIEN YHTEINEN KESÄRETKI ESPOOSEEN lauantaina PÄIVÄKERHOIHIN HAKU tapahtuu maanantaina klo 17 alkaen seurakuntatalolla. Kerhot alkavat viikolla 34. Kiitos keväästä ja tervetuloa syksyllä! t Eeva - lastenohjaaja. KIRKKOHERRAVIRASTO on avoinna ma 9-12, to VIIKOLLA 28 virasto on SULJETTU TO 9.7, avoinna MA 6.7. KLO Osoite Kirkkotie 3, Marttila, (02) , faksi , s- posti: marttilan.seurakunta (at) evl.fi. YHTEYSTIETOJA, huom kesän aikana seurakunnan henkilökunnalla lomia ja viraston ajat tarjolla yhteydenottoihin. Kirkkoherra Janne J. Nurmi (ke-su) Talouspäällikkö Sirkku Tulonen (02) Kanttori Anna Välimäki Diakoni Kaarina Saarenpää Lastenohjaaja Eeva Vainikainen Suntio Eini Ylitalo

13 HÄRKÄTIEN 4H-YHDISTYS Härkätie MARTTILA p tai Yhdistyksen toimialue: Tarvasjoki, Marttila, Pöytyä,Aura ja Koski Tl Toiminnanjohtaja ja sihteeri: Tuovi Löytynoja p H-kerhot jäävät kesätauolle toukokuussa ja käynnistyvät taas syyskuussa. Lisätietoja kotisivuiltamme. Kansainvälinen toiminta Kansainvälisille leireille - hakuaika meneillään. Lisätietoja nuorisovaihdosta : Lannoitesäkkikeräys saakka Tuo lannoitesäkkisi keräyspaikkaan valmiiksi pakattuna ja tue samalla 4H-kerhoja. Keräyspaikat: Aura Tortinmäki: Iso-Mattila 16, AURA, yhteyshenkilöt: Matti Holppi puh Koski Tl : Kranintie 154, Koski Tl, yhteyshenkilö Martti Mäkitalo puh Pöytyän Karinainen: Suutarlantie 53, Kyrö, yhteyshenkilö Heikki ja Kirsi Arola puh tai (Heikki). Keräykseen kelpaavat muovista valmistetut Yaran ( Yara, Kemira GrowHow, Kemira Agro tai Kemira) 40 kg lannoitesäkit,suojahuput ja suursäkit Agrimarketin siemeniä sisältäneet suursäkit Peltosiemenen siemeniä sisältäneet suursäkit Tilasiemenen siemeniä sisältäneet suursäkit K-maatalouden siemeniä sisältäneet suursäkit. Lisätietoja kotisivuiltamme. Metalliromun ja akkujen keräys Yhteistyössä Tarvasjoen Metalli ja Teräsromu Oy: kanssa Keräyspaikalle voit tuoda -maatilaromua, esim. äkeitä, auroja, niittokoneita, maitotonkkia -pienmetalliromua esim. tiskipöydän kannet, kiukaat, ruohonleikkurit, pesukoneet, hellat -suuret metalliromut kuten puimurit, traktorit, linja-autot -ajoneuvojen rengas-vanneyhdistelmät, öljytynnyrit ehdottomasti tyhjinä -akkuja keräyspaikan erilliseen akkukeräyspisteeseen älä siis heitä niitä metalliromulavalle EI ONGELMAJÄTTEITÄ. Keräyspaikat: Koski Tl : Kranintie 154, Koski Tl, yhteyshenkilö Martti Mäkitalo puh Pöytyän Karinainen: Suutarlantie 53, Kyrö, yhteyshenkilö Heikki ja Kirsi Arola puh tai (Heikki) Tarvasjoki Liedonperä: Liedonperäntie 1101, Tarvasjoki yhteyshenkilö Jari Laaksonen puh

14 Kesätyö 4H-yrittäjänä Jos kesätyöpaikkaa ei löydy ja olisi kova innostus kokeilla oman idean toteuttamista tai palvelun myyntiä niin vaihtoehtona voisi olla 4H-yrityksen perustaminen. 4H-yritys on 13 v täyttäneen nuoren tai nuorisoryhmän juttu. Ole yhteydessä Tuoviin jos asia sinua mietityttää. 4H-kilpailut lisätietoja Vuoden 4H-Yritys: Kilpailuun voivat osallistua kaikki vuoden aikana toiminnassa olleet 4H-Yritykset. Kilpailuaika Palkitaan Vuoden 4H-kerho Kerhojen toimintakilpailu alkaa kerhojen aloittaessa toimintansa ja päättyy vuoden lopussa. Palkitaan maaliskuussa yhdistyksen sääntömääräisessä kokouksessa. Kerhon päiväkirja, juliste tai muu tuotos omasta kerhosta ja kilpailukaavake tarvitaan osallistumiseen. Myös valtakunnalliseen kilpailuun on mahdollista osallistua. Kilpailu päätyy Bongaa puulaji Mene metsäretkelle, kipaise koulun pihaan tai lähipuistoosi ja ota itsestäsi selfie lempipuusi kanssa! Puulajin tulee olla tunnistettavissa eli ota siitä esimerkiksi lehti kuvaan näkyviin. Kerro kuvatekstissä mikä puulaji on kyseessä. Pistä luovuutesi liikkeelle. Ihan vakavalla ilmeellä ei kuvassa tarvitse olla. Kisa on käynnissä Kilpailu on avoin kaikille nuorille.6 12-vuotiaiden sarjassa valokuvat ja tekstit ladataan alle 13-vuotiaille suunnatulle TOP-tehtäväsivustolle ja vuotiaiden sarjassa valokuvat ladataan Instagramiin. Lisätietoja: Kummankin sarjan paras palkitaan sen perusteella, mikä kuva on saanut eniten tykkäyksiä. Voittajat saavat palkinnoksi hienot kamerat. Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja. Bongaa puulaji -kilpailua tukee Metsämiesten Säätiö. Tekemistä kotiin ja kerhoihin https://www.toptehtavat.fi/ Rekisteröidy- Sinua odottaa 812 tehtävää 6-12-vuotiaille voit myös kannustaa muita tai luoda omia tehtäviä Tule mukaan 4H-toimintaan. Anna ideasi ja palautteesi vaikka 4Hsivujemme palautelomakkeen lähettämällä. VISIOMME: Härkätien 4H-yhdistys on alueellisesti toimiva, ajassa oleva, lasten ja nuorten osaamista ja yritteliäisyyttä tukeva nuorisoyhdistys sekä merkittävä nuorisopalvelujen tuottaja

15 vuotisjuhla Martintalolla klo (ovet aukeavat klo 13) Liput tulevat myyntiin toukokuun lopulla, muista varata omasi ajoissa! Ohjelmassa Hevisaurus ja Taikuri Marcus Alexander KESÄTOIMINTAA: PERHEKAHVILA VEKARAVINTTI siirtyy ma keskustan leikkikentälle ja kokoontuu siellä maanantaisin klo 10-12, tervetuloa leikkimään! Kahvila siirtyy takaisin Vekaravinttiin ma TANSSILEIRI HUVILALLA (Nuokkari) Opetellaan tanssin alkeita erilaisten leikkien, improvisaation ja yksinkertaisten tanssien avulla. Tulethan viettämään iloista ja tanssin täyteistä viikkoa! Vetäjänä Juulia Kantola Ryhmät: 7 10v. klo ja 3-6v. ryhmä klo , molempiin ryhmiin mahtuu 15 lasta. Osallistumismaksu: 15 /jäsenperheen lapsi, 20 /muut lapset, 5 alennus seuraavista sisarista. Ilmoittautumiset mennessä: Maria Vesala ,

16 VALVOTTUA LEIKKIKENTTÄTOIMINTAA keskustan leikkikentällä ti, ke ja to klo Toiminta on maksutonta. Mukaan ovat tervetulleita kaikki lapset, jotka ovat täyttäneet 3 vuotta, mutta ovat alle 8 vuotta. Tarjolla on mehua, omat eväät mukaan. Luvassa vapaata leikkiä ja mukavaa ohjelmaa! Lisätietoja KESÄRETKEN sijasta järjestämme syksyisen metsäretken. Seuraa ilmoittelua! =) KESÄTAUOLLA: MUSKARIT ovat kesätauolla ja jatkavat toimintaansa taas syksyllä. Seuraa ilmoitteluamme. KUNTOSALIVUORO on kesätauolla kesä-elokuun, kuntoilu jatkuu taas syyskuussa. SATUTUNNIT ovat kesätauolla kesä-elokuun, ne jatkuvat taas syyskuussa. Lämmin kiitos KEVÄTILOKERÄYKSEEN osallistuneille! Käytämme keräyksen tuoton lapsiperheiden tämän vuotisen kesäretken toteuttamiseen. TERVETULOA VAUVASTA VAARIIN MUKAAN TAPAHTUMIIN JA VAPAAEHTOISTYÖHÖN! KESÄILOA! Käy tykkäämässä meistä myös FACEBOOKISSA!

17 MARTTILAN MURTO marttilalaisten liikuttaja jo vuodesta 1906 METALLINKERÄYSLAVA JA KERÄYKSET J-P Vallan autokaupan piha-alueella, Marttilantie 33, on edelleen metallinkeräyslava, jonka tuotosta osa tulee Marttilan Murron nuorisotyön tukemiseen. Seura kerää tänäkin vuonna jätepaperia ja käynnistysakkuja la Keräyksestä jaetaan erillinen tiedote Marttila-tiedotteen jaon yhteydessä. SIIRRETTÄVÄ KATSOMO Marttilan Murto on hankkimassa siirrettävän katsomon. Katsomo on käytettävissä kesäkuun puolivälistä alkaen. Katsomon ensisijainen paikka on Marttilan jalkapallonurmi, mutta sitä voidaan siirtää mm. urheilukentälle. Katsomoon mahtuu noin 60 katsojaa ja sitä vuokrataan muillekin halukkaille. Katsomo on tyyppikatsastettu ja sitä voi vetää henkilöauton perässä. Tiedustelut Kirsti Keskitalo, puh YLEISURHEILU Harjoitukset: Maanantai klo , 2008 ja 2009 syntyneet. Ensimmäinen kerta , kerho kokoontuu kesäkuussa. Maanantai klo , 2007 ja myöhemmin syntyneet, ensimmäinen kerta ma Mikäli omistat piikkarit, ota mukaan! Viikkokilpailut: Keskiviikko klo 18.00, ensimmäinen kerta , jatkuen ja Tärkeitä kilpailuja: Vattenfall seuracup Somero ja Salo Piirikunnalliset 16. Kikkan Kisat la Marttila Pm-sisulisähuipentuma Turku Ensimmäisen seuracupin lajit sarjoittain M17: 200m, 3-loikka, kuula, N17: 200m, 3-loikka, kuula P15: 100m, 2000m, seiväs, kuula, 4 x 100m, T15: 100m, 2000m, seiväs, kuula, 4 x 100m P13: 60m, 1000m, korkeus, keihäs, 4 x 100m, T13: 60m, 1000m, korkeus, keihäs, 4 x 100m P11: 60m, 1000m, pituus, kiekko, 4 x 50m, T11: 60m, 1000m, pituus, kiekko, 4 x 50m P9: 1000m, korkeus, kuula, 4 x 50m, T9: 1000m, korkeus, kuula, 4 x 50m Tiedustelut

18 FRISBEEGOLF Marttilan frisbeegolfradalla pelataan taas syksyyn saakka viikkokilpailuja joka toinen keskiviikko klo 18.00, parittomat viikot (ilmoittautuminen alkaa klo 17.30). Tulokset ja tiedotus ryhmässä facebook/marttilan frisbeegolf. Frisbeejaoston puheenjohtaja Mika Pääskynen, puh JALKAPALLO Marttilan Murto on aloittanut viime syksynä valmennusyhteistyön espanjalaisen Soccer Servicen kanssa. Mukana on kaikkiaan viisi seuraa Turun alueelta. Valmennustoimintaa koordinoi barcelonalainen valmentaja Albert Soler. Albert käy kerran viikossa ohjaamassa marttilalaisia valmentajia Marttilan jalkapallonurmella. Hän pitää myös treenejä murtolaisille. Kaikki seuran 2015 jalkapallojoukkueet ja niiden yhteystiedot löydät seuran kotisivuilta: Kaipaamme edelleen joukkoomme lisää pelaajia ja lajista kiinnostuneita aikuisia. Yhteydenotot palloilujaoston puheenjohtajaan, Teemu Kanasuo, Kevään kotipeleistä vielä jäljellä seuraavat pelit Marttilan jalkapallonurmella: su MarttMu TuKV 2 M6 ke MarttMu UPK T-03 T02/03 7v7 ke MarttMu FC Halikko P03 7v7 ti MarttMu SalPa CT T00/01 7v7 ke MarttMu SalPa D-tytöt T02/03 7v7 su MarttMu Lieto 2 M6 syyskierroksen miesten kotipelit: su MarttMu Ponteva M6 su MarttMu FC NuoTeePee M6 su MarttMu PiPS2 M6 su MarttMu TuWe3 M6 su MarttMu PaiHa2 M6 Nuorten joukkueiden syyskierroksen pelit julkaistaan seuran kotisivuilla heti sen jälkeen, kun ohjelma on tiedossa!

19 MARTTILAN KIRPPISRALLI klo Marttilassa on taas ruuhkaa! Marttilalaiset nostavat kirppisaarteitaan talojensa edustoille tai muuttavat terassinsa ja aittansa kahviloiksi. Tervetuloa mukavaan koko kylän tapahtumaan! Karttoja saatavilla rallia edeltävällä viikolla mm. kunnan nettisivuilta, Kunnanvirastosta, Kippiskahvila Helmestä ILMOITTAUTUMINEN: ilmoittautukaa mukaan, vain siten olette mukana ja pääsette kartalle! Osallistumismaksu on 20,- / kirppispaikka. Hintaan sisältyy lehtimainontaa ja yksi tienvarsiopaste/kohde. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumismaksun 20 euroa mennessä Marttilan Maatalousnaisten tilille FI /viestikenttään nimi. Ilmoita lisäksi nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä tietoa kirppistavarasta, kahvista yms. -> / Laitathan myös Facebook sivuille kuvia ja tietoja. Mahdollisuus myös Kirppismyyntipaikkaan Marttilan kirjaston pihalla 10,-/päivä, kirjaston pihalle tullaan myymään ilman ennakkoilmoittautumista, maksu paikan päällä. Oma pöytä mukaan. Muistathan infota naapureitasi ja miettiä omat opastukset ja parkkipaikat hyvissä ajoin valmiiksi! Pääjärjestelyistä vastaa Marttilan Maatalousnaiset mutta jokainen vastaa omalta osaltaan myös mainonnasta, opasteista ja rallin onnistumisesta, iloista ja onnistunutta rallia taas odotellaan! Marttilan Maatalousnaiset Facebook: Marttilan kirppisralli MARTTILA-SEURA RY. TIEDOTTAA Olemme mukana museon kesänäyttelyn Mummoja avajaisissa Härkähumuissa meitä nähdään myös elokuussa. Meillä on myös vireillä uutta mielenkiintoista. Seuratkaa ilmoittelua/uutisia! Yhteystiedot: Juhani Tynjälä ja Mikko Tegel

20 MAATALOUSTUOTTAJAIN MARTTILAN YHDISTYS RY Maataloustuottajain johtokunta v. 2015: Eeva Korimäki (pj.) puh , Kimmo Savonen (siht.) puh , Asko Saarinen (varapj.), Kari Hannula, Johanna Kankare, Juhani Koskela, Antti Ollula, Jouko Siivo ja Antti Valkeapää. Maataloustuottajain Marttilan yhdistyksen kaikille avoin KESÄRETKI MUSTION LINNAAN ja KESÄTEATTERIIN perjantaina Lähtö Marttilan Nuorisoseurantalolta klo Matka jatkuu Härkätietä Salontielle, josta kohti Mustiota. Klo ruokailu Muurlan Lasissa Klo opastettu kierros Mustion linnassa Klo Kokkisoppa kesäteatteriesitys Mustion linnan kesäteatterissa Teatterin jälkeen paluu Marttilaan. Retken kokonaishinta on jäseniltä 60 ja ei-jäseniltä 65. Hinta sisältää matkat, opastuksen, ruokailun ja teatterilipun. Tervetuloa mukaan! Sitovat ilmoittautumiset mennessä Eeva Korimäelle puh tai s-posti Ihanaa kesää kaikille! Nähdään kirppisrallissa! Oi, katsokaa miten lainehet niin kauniisti rantoja kaulaa! Oi, kuunnelkaa, miten lintuset niin kauniisti lehdossa laulaa! Oi, ootteko nähnehet illan kuun ja kuullehet kuisketta metsän puun, min ylitse valkeat hattarat suvitaivaalla vaeltavat. Eino Leino

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Tapanilan kirkko. Kevät 2015

Tapanilan kirkko. Kevät 2015 Tapanilan kirkko Kevät 2015 Aikuisille Naisten jumppa maanantaisin klo 18 Kamarikuoro aloittaa ti 13.1 klo 18.30 Merja Wirkkala p. 09 2340 4495 Alfa-kurssi tiistaisin klo 18.30. 20.30 Alkaa 24.2. Tule

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen Jo joutui armas aika ja suvi suloinen Kesäajan 2016 jumalanpalvelukset pyhäpäivisin Tuusniemen alueseurakunnassa Kesäajan tapahtumat Tuusniemen alueseurakunnassa kesä-syyskuu 2016 www.kuopionseurakunnat.fi

Lisätiedot

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa wwwwwwwww.harjavallanseurakunta.fi DIAKONIATYÖ Keskiviikkokerho parillisina keskiviikkoina klo 13 alkaen 70/75-vuotiaiden juhla su 12.10 alkaen messulla klo 10 Anna

Lisätiedot

Vartiokylän seurakunnan kevät 2015

Vartiokylän seurakunnan kevät 2015 Vartiokylän seurakunnan kevät 2015 TERVEISIÄ VARTIOKYLÄN SEURAKUNNASTA: Palvelemme sinua elämäsi monenlaisissa tilanteissa. Ota yhteyttä ja tule mukaan toimintaan! Kirkkoherranvirastomme palvelee osoitteessa

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa TOIMINTAOHJELMA 30.5.-5.6.2016 Maanantaina 30.5. RUOKASALISSA KANSAINVÄLINEN VIIKKO! klo 10.00 ULKOIL UA klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 SISÄLTÖ Kuntatiedotteista... 1 Valtuuston kokouskutsu... 1 112-päivä Pyhännällä... 2 Mitä haluaisit opiskella kansalaisopistossa... 2 Pyhännän rintamaveteraanien

Lisätiedot

Riistaveden alueseurakunta

Riistaveden alueseurakunta Riistaveden alueseurakunta Kesä 2016 Toukokuu Su 1.5, klo 10, Rukouskirkko, Kirkko. Marjaana Mäkinen ja Riikka Tuura. To 5.5, klo 10, Helatorstain Messu, Kirkko. Viitakko 2-rippikoulun kirkkokäynti, Pystykahvit.

Lisätiedot

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7.

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7. VUOSITIEDOTE 2009 Levikki 400 kpl 1 Sisältö: Kyläyhdistyksen terveiset 3 Jäsenmaksu 3 Kyläyhdistys vuokraa 4 100 -vuotias koulumme 5 30 -vuotias kyläyhdistys 6 Nettisivut 7 Tapahtumat 7-9 Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

PUISTOLAN SEURAKUNTAPIIRIN kevät 2016

PUISTOLAN SEURAKUNTAPIIRIN kevät 2016 PUISTOLAN SEURAKUNTAPIIRIN kevät 2016 Puistolan kirkko Tapulin seurakuntakoti PUISTOLAN KIRKKO Messut sunnuntaisin klo 10 17.1. 2.su.lopp. Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa. Esko M. Laine, Sofia Tuomenvirta,

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

Läsnä: Liisa Temisevä puh.joht. Eläkeliitto Leivonmäen yhd. Joutsan seudun Parkinsson-kerho

Läsnä: Liisa Temisevä puh.joht. Eläkeliitto Leivonmäen yhd. Joutsan seudun Parkinsson-kerho PÖYTÄKIRJA Vanhus- ja vammaisneuvosto Aika 26.6.2015 klo: 13.00 14.40 Paikka Palvelukeskus Jousi, Myllytie 14 19650 Joutsa Läsnä: Liisa Temisevä puh.joht. Eläkeliitto Leivonmäen yhd. Tapio Lankia Taisto

Lisätiedot

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 6.6. maanantai 7.6. tiistai 8.6. keskiviikko 9.6. torstai 10.6. perjantai Seurakunnan Kesäkerhot arkisin ma-pe 6.6.-17.6. Pappilassa Pienten Isojen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA KESÄ 2016

LAMMIN SEURAKUNTA KESÄ 2016 LAMMIN SEURAKUNTA KESÄ 2016 2 JUMALANPALVELUKSET Jumalanpalvelukset Lammin kirkossa joka sunnuntai klo 10 su 12.6. klo 10 su 19.6. klo 10 la 25.6. klo 10 su 26.6. klo 18 su 17.7. klo 10 su 31.7. klo 10

Lisätiedot

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS Syyskuu 2016 NAANTALIN SEURAKUNTA Syksyn toimintaa Velkualla Messu kirkossa su 11.9. klo 16.30. Risto Räty ja Tiina Lustig Kummelissa: Ehtoollishartaus ke 14.9. ja 12.10. klo 17. Marja Saantola ja Reini

Lisätiedot

ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014

ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014 ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014 14.15-15.15 15.15-16.45 Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto/kevennetty kuntopiiri 16.9.2013-2.12.2013

Lisätiedot

Vesivyöjuoksu ja vesijumppa. Vesitreeni tällä viikolla klo (sis. juoksua, jumppaa ja lihaskuntoharjoittelua).

Vesivyöjuoksu ja vesijumppa. Vesitreeni tällä viikolla klo (sis. juoksua, jumppaa ja lihaskuntoharjoittelua). TAPAHTUMAKALENTERI HEINÄKUU 2012 VIIKKO 26 MA 25.6 TI 26.6 KE 27.6 TO 28.6 PE 29.6 LA 30.6 SU 1.7 25.6. zumba/ zumbatoning 2.7.ja 9.7. combatic+core Seniorijumppa klo 9.30-10.00 puisto. Jumppa on maksuton.

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2010

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2010 Valtuuston kokouskutsu... 1 Kuulutus Leiviskänkankaan kaavasta... 1 Jätevesiasiaa... 2 Vanhustenviikko 3.-10.10.2010... 2 Hiljaiset taiteilijat Siikalatvalla ja Pyhännällä.. 2 Kirjaston aukioloajat...

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Viikko 45 (2.11.-8.11.) Ma 2.11. - Klo 9-14 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

Lasten museokesä 2013

Lasten museokesä 2013 Lasten museokesä 2013 Museoiden kesä on täynnä tapahtumia, ja moni niistä on tarkoitettu erityisesti lapsille. Haluaisitko kehrätä, oppia vanhan ajan valokuvauksesta ja otattaa itsestäsi visiittikorttikuvan

Lisätiedot

TUL:n VETERAANIPÄIVÄT 25.-26.5.2015 VARKAUDESSA

TUL:n VETERAANIPÄIVÄT 25.-26.5.2015 VARKAUDESSA TUL:n VETERAANIPÄIVÄT 25.-26.5.2015 VARKAUDESSA KYLPYLÄHOTELLI KUNTORANTA PELIT KESKUSKENTÄLLÄ Ilmoittautumiset 27.4. 2015 mennessä Tervetuloa TUL Veteraanipäiville kauniiseen, ystävälliseen ja rehelliseen

Lisätiedot

50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere

50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere 50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere Ohjelmaryhmien vetäjät tutustumassa esiintymisareenaan! Tapahtumatiedote 2/2012 20.3.2012 Sisältö: 1. Tapahtumarannekkeiden ja ruokailujen tilaamisella

Lisätiedot

Kouvolan seurakunta Lapset ja perheet

Kouvolan seurakunta Lapset ja perheet Kouvolan seurakunta Lapset ja perheet Kevät 2016 Sisällysluettelo Lapsityönjohtajan tervehdys 3 Perhekerhot 4 Avoinkerho Musaperhekerho Päiväkerho 5 Musiikkitoimintaa 6 Musapäiväkerho Lapsikuoro Koululaisten

Lisätiedot

Kinaporin palvelukeskus Tapahtumakalenteri

Kinaporin palvelukeskus Tapahtumakalenteri Kinaporin palvelukeskus 10.6.2016 Tapahtumakalenteri Pe 10.6. Virkeänä kohti viikonloppua -tuokio klo 14 Ma 13.6. Tanssit klo 13, Rami s band Ti 14.6. Ulkoilupäivä Pihlajasaaressa. Lähtö Kinaporin aulasta

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen seurakuntatyö NÄKÖVAMMAISTYÖ Kesäohjelma 2016 Helsingin Seurakuntayhtymä Näkövammaistyö Seurakuntien talo, 4 krs. Kolmas linja 22, 00530 Helsinki Toimisto 09-2340 2538

Lisätiedot

IKÄIHMISTEN KULTTUURIVUOSIKELLO Tapahtumakalenteri 1.1. 31.3.2014 Eurajoki

IKÄIHMISTEN KULTTUURIVUOSIKELLO Tapahtumakalenteri 1.1. 31.3.2014 Eurajoki MIKÄ ON IKÄIHMISTEN KULTTUURIVUOSIKELLO? Kaikille avoin tapahtumakalenteri. Tiedot kalenteriin voi välittää hankekoordinaattorille. Kalenteriin voi jokainen suunnitella toimintaa! Kalenteri kuuluu osana

Lisätiedot

NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi

NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi Tammikuu 2016 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi puh 0400 638 398 SAARISTOMARSSI Jo perinteeksi muodostunut saaristomarssi järjestetään lauantaista sunnuntaihin

Lisätiedot

Laukaan. seurakunta. tervetuloa 2017!

Laukaan. seurakunta. tervetuloa 2017! Laukaan seurakunta tervetuloa 2017! Rippikoulu on ajankohtainen asia sinulle, joka täytät 15 vuotta vuonna 2017. Tässä asiassa et ole yksin, joka vuosi n. 90 % laukaalaisista ikäisistäsi nuorista käy rippikoulun

Lisätiedot

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI vko 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 7.1. 12.1. 21.1. 26.1. 4.2. 9.2. 18.2. 23.2. 3.3. 8.3. 16.3. 14.1. 28.1. 9. -10.2. 25.2. 10.3. 17.3.

Lisätiedot

Huom. Hiihtolomaviikolla ei viikkotoimintaa!

Huom. Hiihtolomaviikolla ei viikkotoimintaa! Tapanilan syksy nettiin 2016 Aikuisille Huom. Hiihtolomaviikolla ei viikkotoimintaa! Kamarikuoro tiistaisin klo 18.30-20.30, 6.9-13.12. Olga Mäkinen 050-4616901. Aikuisten sähly ke 13.1. -18.5. klo 19-20.

Lisätiedot

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin,

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin, Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 Puh. (02) 231 9632 torstai 9:00 17:00 e-mail: toimisto@tsey.fi Internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

toimisto 017 261 2348 gsm 050 537 5857 gsm 0440 576 205

toimisto 017 261 2348 gsm 050 537 5857 gsm 0440 576 205 Toimintakalenteri Lokakuu-Marraskuu 2012 Vuoden teema: YHTEYS Seurakunnan posti- ja käyntiosoite Toimisto avoinna Kemilänrinne 3 tiistaisin ja torstaisin 70340 Kuopio klo 10-12 Pastori, seurakunnan johtaja

Lisätiedot

Hyvät Castrén-suvun jäsenet

Hyvät Castrén-suvun jäsenet Huhtikuussa 2015 Hyvät Castrén-suvun jäsenet ON KULUNUT viisi vuotta kun olimme koolla Helsingissä. Kuluvan kauden aikana julkaistiin ajantasainen sukukalenteri Castrén-suku 2012 ja aloitettiin uuden kirjan

Lisätiedot

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä 2016 1 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakunnat järjestävät näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät kaikki tiedot näkövammaisten syksyn 2015

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Juni 5.-6.3.2016 Indoor Games r Lauantaina 5.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

Veteraaniväen lounas. Kansalaisopiston kurssit. Lamujoki-Ojalankylä kyläyhdistyksen 20-vuotisjuhla (ENT.KYLÄTOIMIKUNTA) KYLÄTALO JOKIHELMESSÄ

Veteraaniväen lounas. Kansalaisopiston kurssit. Lamujoki-Ojalankylä kyläyhdistyksen 20-vuotisjuhla (ENT.KYLÄTOIMIKUNTA) KYLÄTALO JOKIHELMESSÄ 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE SYYSKUU 2013 Sisältö Veteraaniväen lounas... 1 Kansalaisopiston kurssit... 1 Lamujoki-Ojalankylä kyläyhdistyksen 20-vuotisjuhla.. 1 Eläkeliiton Pyhännän yhdistys tiedottaa... 1

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Sääntömääräinen syyskokous Aika: 28.11.2009 klo 9.00 Paikka: Läsnä: Luontokapinetti Kopan koulu Jorma Kaarto (Viikkolehti), Päivi Erävesi, Ulla Helmisaari, Jari Helmisaari, Arimo Helmisaari, Timo Hämäläinen,

Lisätiedot

PERJANTAI 18.10. MAANANTAI 21.10.

PERJANTAI 18.10. MAANANTAI 21.10. PERJANTAI 18.10. YÖKAHVILA, Aika: klo 18.00 23.30, 8lk 18v Paikka: Nuorisotalo Wanha Vesilaitos (Kauppakatu 1b) Hinta: Maksuton, 0-promillea Lisätietoja: nuoriso-ohjaaja Teemu Eskelinen p. 044-7100380

Lisätiedot

Kaukaharjukeskuksen kesäkuun ohjelmia

Kaukaharjukeskuksen kesäkuun ohjelmia Maanantai 30.5 14 15 Nääsvillen muistijumppa. Kertamaksu 4 Tiistai 31.5 Keskiviikko 1.6 10 Teatteriryhmä. Ohjaajana Riku Laakkonen PiiPoosta Torstai 2.6 14 Hengellisiä yhteislauluja laulattaa Elna, Risto

Lisätiedot

VARTIOKYLÄN SEURAKUNNAN KEVÄT 2016

VARTIOKYLÄN SEURAKUNNAN KEVÄT 2016 VARTIOKYLÄN SEURAKUNNAN KEVÄT 2016 Terveisiä Vartiokylän seurakunnasta! Palvelemme sinua elämäsi monenlaisissa tilanteissa. Ota yhteyttä ja tule mukaan toimintaan. Kirkkoherranvirastomme palvelee osoitteessa

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri ja uutisia kotisivuillamme: www.helsinginseurakunnat.fi/kannelmaki

Tapahtumakalenteri ja uutisia kotisivuillamme: www.helsinginseurakunnat.fi/kannelmaki 1 Sisällysluettelo Suvivirsi...3 Seurakunta verkossa.4 Tervetuloa kirkkoon jumalanpalvelukset.5 Retkiä, seuraa, soppaa.6 Konsertteja.8 Lasten kesäkurssit ja retki..12 Apua ja tukea elämään...12 Anna palautetta

Lisätiedot

Tikkurilan seurakunnassa

Tikkurilan seurakunnassa Aika tehdä hyvää! V a paaehtoistoi minta Tikkurilan seurakunnassa Onko sinulla aikaa tehdä HYVÄÄ? Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan! Vapaaehtoistyö on vapaaehtoista seurakuntalaisten työtä, joka antaa

Lisätiedot

HAUHON SEURAKUNTA. JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10

HAUHON SEURAKUNTA. JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 HAUHON SEURAKUNTA SYKSY 2016 JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 11.9. Messu, liturgia Tapani Vanhanen, saarna Katja Verho, kanttori Taina Kujanen. 18.9. Messu, metsästäjien kirkkopyhä,

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 Sisältö: Valtuuston kokous... 1 Kunnantalon sulkupäivät... 1 Kaavan voimaantulokuulutus... 1 Löytöeläimet... 1 Päivähoidon kesä... 2 Taidenäyttely... 2 Tarjouspyyntö

Lisätiedot

Ryhmäkalenteri. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Kauhavalla

Ryhmäkalenteri. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Kauhavalla Ryhmäkalenteri Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Kauhavalla Kevät 2016 Lukijalle Tähän Ryhmäkalenteriin on koottu tietoa Kauhavan alueella toimivista ikäihmisille suunnatuista ryhmistä.

Lisätiedot

Omaistuki Jällivaaran kunnassa. Valokuva: andreaslundgren.com

Omaistuki Jällivaaran kunnassa. Valokuva: andreaslundgren.com Omaistuki Jällivaaran kunnassa Valokuva: andreaslundgren.com Julkaisija: Jällivaaran kunnan sosiaalihallinto omaistuen kehittämistä koskevan projektin (2007 2008) puitteissa. Teksti: Ann-Louise Lundgren.

Lisätiedot

Suinulan Sanomat. Suinulan kyläyhdistys ry:n tiedotuslehti N:o 2/2015 Kalastusasiaa

Suinulan Sanomat. Suinulan kyläyhdistys ry:n tiedotuslehti N:o 2/2015 Kalastusasiaa Suinulan Sanomat Suinulan kyläyhdistys ry:n tiedotuslehti N:o 2/2015 Kalastusasiaa Aiemmin esillä ollut Kuorevesi-järven kalastusyhtymä on saanut lisää mukaantulijoita. Nyt ovat mukana Suinula, Kavala,

Lisätiedot

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET syksy 2012 1 Haluatko jutella? 3 Uudet ryhmät 4 Viikoittaiset 5 Tapahtumia 6 Vapaaehtoistyö 6 Opaspalaverit ja koulutukset 7 2 Espoon seurakuntien näkövammaistyö tarjoaa

Lisätiedot

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä.

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä. Pohjois-Savon AVH-yhdistys JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 52 (II kerros) 1/2016 70110 KUOPIO 15.1.2016 HYVÄT JÄSENET Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen

Lisätiedot

t i e d o t t a a! MÖKKIP MÖKKIPOSTI Toukokuu 2016 KIRJASTO TIEDOTTAA KUNNANVIRASTO SULJETTUNA LAITAKARIN KEHITTÄMISSUUNNITELMA Porissa 20.4.

t i e d o t t a a! MÖKKIP MÖKKIPOSTI Toukokuu 2016 KIRJASTO TIEDOTTAA KUNNANVIRASTO SULJETTUNA LAITAKARIN KEHITTÄMISSUUNNITELMA Porissa 20.4. MÖKKIP MÖKKIPOSTI Toukokuu 2016 t i e d o t t a a! Palstamillimetrin hinta 1.1.2013 alkaen 0,99 (sis.alv 24%) LAITAKARIN KEHITTÄMISSUUNNITELMA Laitakarin alue tullaan kaavoittamaan. Tämä tarkoittaa sitä

Lisätiedot

Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu

Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu -juliste -kutsu kilpailuun -ohjelma -kokouskutsu Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu -ilmoittautuminen -kilpailusäännöt 17.10.2015 Peltolan koulu, Lummetie 27 b Tikkurila, Vantaa emantakisat@gmail.com

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko.

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko. SISÄLLYSLUETTELO Yleistä 2 Hallituksen jäsenet 2 Jäsenedut 3 Hoitovuorokausikorvaus 3 Kuntoutus/Kurssitoiminta 4 Tukihenkilötoiminta 5 Keskusteluillat 6 Osaston toiminta 7 Liikuntaa syöpäpotilaille 8 Yhteystiedot

Lisätiedot

Jotta osaamme varata ruokaa kaikille, pyydämme ilmoittautumaan juhliin viimeistään

Jotta osaamme varata ruokaa kaikille, pyydämme ilmoittautumaan juhliin viimeistään Tammikuu 2016 ITSENÄISYYSPÄIVÄJUHLA VELKUALLA SUNNUNTAINA 6.12.15 SANAJUMALANPALVELUS KIRKOSSA 11.00 Pirkko Tavio, Leena Flander ja Reini Koivusalo Kunniakäynnti sankarihaudoilla ja seppeleenlasku JUHLA

Lisätiedot

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 Tervehdys Turun NNKY jäsen Taas saimme käyntiin uuden toimintavuoden. Tämä vuosi on juhlavuotemme.

Lisätiedot

Kesäpirtti Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Kesäpirtti, Kesäpirtintie 48, Ylöjärvi

Kesäpirtti Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Kesäpirtti, Kesäpirtintie 48, Ylöjärvi Kesäpirtti 2014 Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Kesäpirtti, Kesäpirtintie 48, 33480 Ylöjärvi www.tto-opiskelijat.fi/kesapirtti 044 3491 030 Ravintola avoinna 31.5. - 31.8.2014 Arkisin 16.00 17.00

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2016. Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2016. Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30 Kurun kappelineuvosto 13.4.2016-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja,

Lisätiedot

Hyvät omaishoitajien parissa toimivat,

Hyvät omaishoitajien parissa toimivat, 18.12.2015 1 / 5 Hyvät omaishoitajien parissa toimivat, Omaishoitajat ja läheiset -liiton omaishoitotiedotteessa kerrotaan omaishoitoon liittyvistä asioista, liiton ja sen paikallisyhdistysten toiminnasta

Lisätiedot

POLVIJÄRVEN KESÄ 2016. Polvijärven kesä avataan ke 22.6.2016 Polvijärven torilla Polvijärvi-päivät to-su 21.-24.7.2016 Elorieha la 27.8.2016.

POLVIJÄRVEN KESÄ 2016. Polvijärven kesä avataan ke 22.6.2016 Polvijärven torilla Polvijärvi-päivät to-su 21.-24.7.2016 Elorieha la 27.8.2016. POLVIJÄRVEN KESÄ 2016 Polvijärven kesä avataan ke 22.6.2016 Polvijärven torilla Polvijärvi-päivät to-su 21.-24.7.2016 Elorieha la 27.8.2016 Kesäkuu Ma-Pe 6.-10.6. ja ma-pe 13.-17.6. Polvijärven uimakoulut

Lisätiedot

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö on kokonaisvaltaista kotiin annettavaa tukea vanhemmuuden ja arjen haasteisiin. Tukea voidaan tarjota mm. vanhemman jaksamiseen,

Lisätiedot

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Satutunti UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Haminanseudun Oloneuvokset ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Haminanseudun Oloneuvokset ry:ssä alkaa toiminnassa viideskymmenesensimmäinen vuosi. Toimintamme on hyvin monipuolista niin, että kaikilla

Lisätiedot

Tikkurilan seurakunta Vantaan seurakunnat

Tikkurilan seurakunta Vantaan seurakunnat AIKA TEHDÄ HYVÄÄ! VAPAAEHTOISTOIMINTA TIKKURILAN SEURAKUNNASSA Tikkurilan seurakunta Vantaan seurakunnat Onko sinulla aikaa tehdä HYVÄÄ? Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan! Vapaaehtoistyö on vapaaehtoista

Lisätiedot

MIKSEI SE VAAN VOI LOPETTAA? JOS SE RAKASTAA MUA, NIIN MIKSEI SE VAAN LOPETA.

MIKSEI SE VAAN VOI LOPETTAA? JOS SE RAKASTAA MUA, NIIN MIKSEI SE VAAN LOPETA. MIKSEI SE VAAN VOI LOPETTAA? JOS SE RAKASTAA MUA, NIIN MIKSEI SE VAAN LOPETA. Esitys käsittelee alkoholismia ja toimintahäiriöisen perheen dynamiikkaa. Se tuo näkyviin ne tunteet, joita lapsi joutuu piilottelemaan

Lisätiedot

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi.

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 21/2014 16.11.2014 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja

Lisätiedot

Herttoniemen seurakunta nuorisotyö. läpyskä. kevät 2016. lapyska hertsikansrk

Herttoniemen seurakunta nuorisotyö. läpyskä. kevät 2016. lapyska hertsikansrk Herttoniemen seurakunta nuorisotyö läpyskä kevät 2016 lapyska hertsikansrk Horjuuko uskosi? Moni asia ei olekaan niin kuin olet luullut sen olevan. Kun tapaat uuden tuttavuuden, ensikohtaaminen määrittää

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

www.saalem.net Lähetit Dorfstrasse 10, A 3142 Weissenkirchen, Austria puh. 43-2784-2055, e-mail: riku@missio.info ruut@missio.info

www.saalem.net Lähetit Dorfstrasse 10, A 3142 Weissenkirchen, Austria puh. 43-2784-2055, e-mail: riku@missio.info ruut@missio.info Toimisto: Avoinna ke - to klo 10 12, puh. 6822 233 Työntekijät: Jukka Nieminen, pastori, puh. 0400 920 363 s-posti: jukka.nieminen@saalem.net Jukka talvilomalla 16. 24.2. Reijo Vierula, pastori, puh. 045

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2014 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 22.10.2014 klo 18-19.42 Kokouspaikka Kosken TL kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 83-89 Tamminen Tiina Hämäläinen Risto

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

Rimmin Räpylä. Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015

Rimmin Räpylä. Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015 Rimmin Räpylä Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015 Puheenjohtajan palsta Vireä kyläyhdistyksemme on toiminut jo yli 13 vuotta ja aina vaan tekemistä riittää. Vappuna on yhteisiä menoja, äitienpäivän

Lisätiedot

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016 Raahen nuorisotoimi Sisältö Sisältö: Nuorisotoimen tervehdys Nuorisotoimen tapahtumat Nuorisotilojen aukioloajat Kaupunginlahden liikennepuisto Järjestöjen tarjonta Nuorisotoimen

Lisätiedot

Liite 1. Nuorisotoimi 2015

Liite 1. Nuorisotoimi 2015 Nuorisolain tarkoituksena on tukea nuorten kasvua ja itsenäistymistä, edistää nuorten aktiivista kansalaisuutta ja nuorten sosiaalista vahvistamista sekä parantaa nuorten kasvu- ja elinoloja. Näiden tavoitteiden

Lisätiedot

KISALIITE KESÄN 2011 JUNNUKISAT

KISALIITE KESÄN 2011 JUNNUKISAT KISALIITE KESÄN 2011 JUNNUKISAT Liitteeseen on koottu tärkeimpiä 9-15-vuotiaiden kilpailuja Helsingin seudulla. Seura maksaa osallistumisen valtaosaan allaolevista kisoista (poislukien Peugeot Junior GP

Lisätiedot

KLUBIN AUKIOLOAJOISTA tänään, perjantaina 29.4. suljetaan klo 15.00 torstaina 5.5. suljettu perjantaina 6.5. suljettu

KLUBIN AUKIOLOAJOISTA tänään, perjantaina 29.4. suljetaan klo 15.00 torstaina 5.5. suljettu perjantaina 6.5. suljettu 1 Hyvä Klubin jäsen, Klubin viikkokirje 29.4.2016 kahdelle viikolle on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html. KLUBIN AUKIOLOAJOISTA tänään, perjantaina 29.4. suljetaan klo 15.00 torstaina 5.5.

Lisätiedot

Yhteistyö Tulostettu: Yhteistyö. Kopio: Ovaska, Jarno 1/5

Yhteistyö Tulostettu: Yhteistyö. Kopio: Ovaska, Jarno 1/5 Kopio: Ovaska, Jarno 1/5 Sisällysluettelo Orimattilan Seurakunta seurakunnan kanssa Koululaisliikuntakilpailut koululaisliikuntakilpailut Koululiikunta / yhteystiedot Muita yhteistyötahoja muita yhteistyötahoja

Lisätiedot

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS 1.9.2016 PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNTEEN PERHEKESKUSMALLI Visio: Perhekeskustoimintaan

Lisätiedot

Lapsi- ja perhetyö SYKSY Seurakunta pyrkii tukemaan vanhempia heidän kasvatustehtävässään kristillisen arvomaailmaan pohjalta.

Lapsi- ja perhetyö SYKSY Seurakunta pyrkii tukemaan vanhempia heidän kasvatustehtävässään kristillisen arvomaailmaan pohjalta. Lapsi- ja perhetyö SYKSY 2016 Seurakunta pyrkii tukemaan vanhempia heidän kasvatustehtävässään kristillisen arvomaailmaan pohjalta. Toimintamuodot Perhekerho Avoin päiväkerho Vauva- ja perhemuskarit Perheleiri

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 8/2016. Keskiviikkona klo Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, Mellilä

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 8/2016. Keskiviikkona klo Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, Mellilä 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 14.12.2016 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, 32300 Mellilä SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne ( ) Häkkinen

Lisätiedot

M A R T T I L A N K U N T A

M A R T T I L A N K U N T A M A R T T I L A N K U N T A 26.4.2016 PERUSTIETOA KUNNASTA Perustamisvuosi 1409 Asukasluku 31.12.2015 2028 Pinta-ala 195,6 km² Tuloveroprosentti v. 2016 20,25 % Kiinteistövero v. 2016 - yleinen 0,95 %

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2011 PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2011 Sisältö Eduskuntavaalit 2011... 1 Opiskelija-avustukset haettavana... 2 Palvelu-asunto vuokrattavana... 3 Nuohoustiedote... 3 Jokihelmen opisto... 3 Elokuva

Lisätiedot

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE!

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! 8.2.2016 Kuntosali sijaitsee Monitoimitalolla, os. Kristiinantie 17 A, 64900 Isojoki Kuntosalille päästäksesi tarvitset oman poletin Kuntosalin käyttövuorot ovat luettavissa

Lisätiedot

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen PÄIVITETTY 2016 Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen perusteella Seinäjoen kaupunki. Tässä esitteessä kerrotaan järjestettävien

Lisätiedot

Noormarkun seurakuntaneuvoston esityslistapöytäkirja 3/2016. Seurakuntaneuvoston kokous ti Noormarkun pappilassa klo

Noormarkun seurakuntaneuvoston esityslistapöytäkirja 3/2016. Seurakuntaneuvoston kokous ti Noormarkun pappilassa klo Noormarkun seurakuntaneuvoston esityslistapöytäkirja 3/2016 Seurakuntaneuvoston kokous ti 12.4.2016 Noormarkun pappilassa klo 18.00 19.00 Kari Penttinen Kristiina Huhtanen puheenjohtaja, poissa 31 aikana

Lisätiedot

to Palvan koulussa. Tiistaisin Naantalin terveyskeskuksessa klo 8-16 (paitsi lääkäripäivät)

to Palvan koulussa. Tiistaisin Naantalin terveyskeskuksessa klo 8-16 (paitsi lääkäripäivät) Helmikuu 2016 Kokouskutsu Velkuan Marttayhdistys ry Velkuan Marttojen kevätkokous lauantaina 6.2.2016 klo 14, Sinervolla. Esillä sääntömääräiset asiat, kahvitarjoilu, TERVETULOA! Yst.terv. Mari-Milla Aura

Lisätiedot

VARSINAIS SUOMEN 17 KUNNAN ERITYINEN KUNTAJAKOSELVITYS YHTEENVETO SOTE YHTEISTYÖSTÄ. Selvitysalueella toimivat yhteistoiminta-alueet

VARSINAIS SUOMEN 17 KUNNAN ERITYINEN KUNTAJAKOSELVITYS YHTEENVETO SOTE YHTEISTYÖSTÄ. Selvitysalueella toimivat yhteistoiminta-alueet VARSINAIS SUOMEN 17 KUNNAN ERITYINEN KUNTAJAKOSELVITYS YHTEENVETO SOTE YHTEISTYÖSTÄ 4.3.2014 KUNTAYHTYMÄT, JOIHIN KAIKKI ALUEEN KUNNAT KUULUVAT VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ VARSINAIS-SUOMEN

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 21.9.2016 klo 18.30 21.05 KOKOUSPAIKKA Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne (

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 5 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 5 / 2015 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 24.6.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Pellavankukka, Somero Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 62- Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj. :t 62- Nummela Olli-Pekka

Lisätiedot

Harrastekalenteri

Harrastekalenteri Harrastekalenteri 2016 2017 PoU Yleisurheilu: Anniina Walling p. 044 0303858 Jääkiekko: Teuvo Mutanen p. 040 1046107 teuvo.mutanen@polvijarvi.fi - Yleisurheiluharjoitukset Maanantaisin 17 18 Vapaa-aikatalo

Lisätiedot

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille.

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. JÄSENKIRJE SYYSKUU 2016 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS seuraavat kotiottelut Savon Sanomat Areenalla

Lisätiedot

KYS:n synnytysvalmennus Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ensisynnyttäjälle ja heidän tukihenkilölleen.

KYS:n synnytysvalmennus Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ensisynnyttäjälle ja heidän tukihenkilölleen. Raskausajan valmennukset Suuhygienistin ja fysioterapeutin valmennus Suuhygienisti ohjaa suun hyvinvointiin liittyvistä asioista. Fysioterapeutin valmennuksessa opastetaan ergonomiasta, raskausajan liikunnasta

Lisätiedot