Tarjouspyyntöasiakirja nro 5 PYHÄNNÄN KUNTA ESI- JA PERUSOPETUKSEN KULJETUKSET OSTOLIIKENNESOPIMUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tarjouspyyntöasiakirja nro 5 PYHÄNNÄN KUNTA ESI- JA PERUSOPETUKSEN KULJETUKSET 2014-2016 OSTOLIIKENNESOPIMUS"

Transkriptio

1 PYHÄNNÄN KUNTA ESI- JA PERUSOPETUKSEN KULJETUKSET OSTOLIIKENNESOPIMUS

2 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ SOPIMUKSEN KOHDE SOPIMUKSEN KESTO LIIKENNÖINTI LIIKENNÖITSIJÄN VASTUU OSTAJAN VASTUU LIIKENNÖINTIKORVAUS MAKSUEHTO JA LASKUTUS KALUSTO JA KULJETUSPALVELUN LAATU Liikennöintivelvollisuus Asiakaspalvelu Häiriötilanteet Kalustovaatimukset Kuljettajan toiminnalle asetettavat vaatimukset Tiedonsiirto- ja maksulaitevaatimukset Varakalusto Alihankinta LIIKENNÖINNIN VALVONTA, SEURANTA JA KOULUTUS Valvonta ja seuranta SOPIMUKSEN PURKAMINEN Ostajan oikeus sopimuksen purkamiseen Liikennöitsijän oikeus sopimuksen purkamiseen Molempien osapuolten oikeus sopimuksen purkamiseen VAHINGONKORVAUSVELVOLLISUUS OLOSUHTEIDEN MUUTOS SOPIMUSMUUTOKSET SOPIMUKSEN SIIRTÄMINEN SOVELLETTAVA LAKI JA ERIMIELISYYDET SOPIMUSKAPPALEET... 10

3 1 SOPIJAOSAPUOLET Ostaja: Pyhännän kunta, Sivistysosasto Osoite: Koulutie 8 A, Pyhäntä Puhelin: Fax: (08) Sähköposti: koulutoimisto@pyhanta.fi Yhteyshenkilö: Toimistosihteeri Aila Mähönen Puhelin: Sähköposti: koulutoimisto@pyhanta.fi Liikennöitsijä: Nimi: Osoite: Puhelin: Yhteyshenkilö: Puhelin: Sähköposti: 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ Tällä sopimuksella ostaja ostaa lähetetyn hankintailmoituksen (Pyhännän kunnan esi- ja perusopetuksen kuljetukset) mukaisessa tarjouskilpailussa valitulta liikennöitsijältä lv ja lv joukkoliikenneluvan nojalla harjoitettavan tilausliikenteen, jonka järjestämiseen liikennöitsijä on tarjouksen tehdessään sitoutunut tarjouskilpailuasiakirjoissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti. Sopimukseen sisältyy optio enintään kahdesta (lv ja lv ) lisävuodesta. Ostajan ja liikennöitsijän välisen sopimussuhteen sisältö määräytyy tämän ostoliikennesopimuksen sekä siihen liittyvien seuraavien asiakirjojen perusteella, joita ovat: 1) Tarjouspyyntö (Tarjouskilpailuasiakirja nro 1) 2) Reittikuvaukset (Tarjouspyyntöasiakirja nro 2) 3) Tarjous esi- ja perusopetuksen kuljetuksista (Tarjouspyyntöasiakirja nro 3) 4) JYSE 2009 PALVELUT (Tarjouspyyntöasiakirja nro 4) 5) Ostoliikennesopimus (Tarjouspyyntöasiakirja nro 5) Mikäli asiakirjat ovat sisällöltään ristiriitaisia, niiden keskinäinen pätevyysjärjestys on, ostoliikennesopimus, tarjouspyyntö, JYSE 2009 PALVELUT ja tarjous. 3 SOPIMUKSEN KOHDE Sopimus koskee tarjouspyyntöasiakirjoissa määriteltyjä ja sivistyslautakunnan hyväksymiä kohteita niihin tehdyt päivitykset huomioiden. Kohteet päivitetään/tarkistetaan lukuvuoden alkaessa ja tarvittaessa lukuvuoden aikana.

4 4 SOPIMUKSEN KESTO Sopimuksen mukainen liikenne aloitetaan ja se päättyy Sopimusta voidaan optioehdon mukaan jatkaa kahdella vuodella. 5 LIIKENNÖINTI Liikennöitsijän velvollisuutena on hoitaa kohteiden liikennöinti tämän sopimuksen ja sen liiteasiakirjojen mukaisesti. Ennen sopimuksen allekirjoittamista ostaja ja liikennöitsijä ovat käyneet tarjouspyynnön liitteenä olleet reitit ja aikataulut läpi ja liikennöitsijä on hyväksynyt ne. Ostaja toimittaa liikennöitsijälle luettelon kuljetusoppilaista sekä suunnitelman ajettavista reiteistä. Liikennöitsijä tekee tarvittaessa muutos- ja parannusehdotuksia reitteihin, sekä varmistaa reittien kilometrimäärät. Ostaja hyväksyy esitetyt ajoreittisuunnitelmat. Suunnitelmat tulee olla valmiina viikkoa ennen lukukauden alkua. Ajoreitteihin voi tulla muutoksia esim. oppilaiden poissaoloista tai koulun poikkeuksellisesta työjärjestyksestä (poikkeuspäivät) johtuen. Nämä muutokset huomioidaan, jos ne on tehty kuljetusta edeltävänä päivänä kello 11 mennessä. Ostaja voi tehdä muutoksia liikenteen sopimuksen mukaisiin reitteihin ja aikatauluihin, mikäli olosuhteet tai liikenteen järjestämisen edellytykset ovat muuttuneet niin, että liikennettä ei ole tarkoituksenmukaista tai mahdollista hoitaa sovitulla tavalla. Mikäli liikennöintitarve loppuu, ostajalla on oikeus lakkauttaa reitti kesken sopimuskauden. Ostajan on ilmoitettava liikennöitsijälle reitin lakkauttamisesta vähintään 7 päivään ennen lakkauttamista. Liikennöinnissä tapahtuneiden muutosten vaikutus liikennöintikorvaukseen lasketaan kohdan 8 mukaisesti. Liikennöinnissä käytettävää ajokalustoa on mahdollista molempien osapuolien suostumuksella muuttaa sopimuskauden aikana. Kaluston muuttamisen tulee perustua matkustajamäärien seurantaan. Koulukuljetuksessa olevien oppilaiden opetussuunnitelmaan kuuluvien liikuntavälineiden kuljettaminen ilman eri korvausta kuuluu sopimukseen. 6 LIIKENNÖITSIJÄN VASTUU Liikennöitsijä vastaa ostajalle ostoliikennesopimuksessa ja siihen liittyvissä asiakirjoissa asetettujen velvollisuuksiensa täyttämisestä ja annettavien tietojen oikeellisuudesta sekä myös ulkopuolisille aiheuttamistaan vahingoista. Liikennöitsijä vastaa työnantajana ostoliikennettä palvelevan henkilökuntansa töistä ja toimenpiteistä niin ostajalle kuin myös ulkopuolisille. Liikennöitsijä ei kuitenkaan vastaa niistä vahingoista, jotka aiheutuvat ostajalle siitä, ettei liikennettä voida hoitaa sodan, liikekannallepanon, poikkeuksellisten luonnonvoimien tai vaikutuksiltaan niihin verrattavan liikennöitsijästä riippumattoman ylivoimaisen esteen johdosta taikka, jos liikennöinti estyy liikennöitsijää koskevan lakon, työsulun tai muun niihin verrattavan työtaistelutoimenpiteen johdosta.

5 7 OSTAJAN VASTUU Ostaja vastaa sopimuksenmukaisten velvollisuuksiensa täyttämisestä. Ostaja on velvollinen korvaamaan liikennöitsijälle vahingot, jotka aiheutuvat siitä, että ostaja on rikkonut sopimusta. Ostaja ja muut osapuolet ovat velvollisia maksamaan liikennöitsijälle ostoliikennesopimuksen mukaisen korvauksen sisältäen kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Ajamatta jääneestä liikenteestä ei makseta korvausta. Ajamattomaksi vuoroksi ei kuitenkaan lasketa vuoroja, joilla vuoron ajaminen keskeytyy tai lähtö myöhästyy liikennöitsijästä riippumattomasta syystä kuten esimerkiksi jatkoyhteyksiä turvattaessa, taikka jos sen keskeytyksestä tai lähdön myöhästymisestä huolimatta voidaan katsoa olennaisilta osin täyttäneen alkuperäisen tarkoituksensa matkustajille annettuna palveluna. Korvaus maksetaan täysimääräisesti vain sopimuksen mukaan hoidetusta liikennöinnistä. 8 LIIKENNÖINTIKORVAUS Liikennöinnistä maksettava korvaus on liikennöitsijän tekemän tarjouksen mukainen korvaus huomioiden kohteisiin mahdollisesti lukuvuoden alkaessa tai lukuvuoden aikana ostajan ja tarjoajan yhteisesti sopimat muutokset. Liikennöintikorvaus perustuu toteutuneiden suoritteiden määrään. Peruuntuneita ja ajamatta jääneitä reittejä ei korvata. Poikkeuspäivien kohteiden hinta on enintään kohteen tarjouksen mukainen kilometrihinta huomioiden muuttuneet kilometrit. Satunnaiset poissaolot eivät vaikuta liikennöintikorvaukseen. Ostajan tilaamilla reiteillä voi kulkea muita matkustajia kuormitussääntöjen niin salliessa. Liikennöitsijä perii muiden matkustajien osalta enintään linja-autolipun hinnan. Lipputuloja ei vähennetä liikennöitsijälle maksettavasta liikennöintikorvauksesta. Pankin, luottokorttiyhtiöiden tai Matkahuollon perimät palkkiot kuuluvat liikennöitsijän maksettaviksi. Mikäli henkilökuljetuksista maksettava arvonlisävero muuttuu sopimuskauden aikana, muutetaan korvauksia vastaavasti. 9 MAKSUEHTO JA LASKUTUS Liikennöitsijä laskuttaa sopimuksen mukaisen korvauksen kaksi kertaa kuukaudessa jälkikäteen siten, että laskutuskausi päättyy kuukauden 15. ja viimeinen päivä. Lasku lähetetään ostajalle osoitteeseen Pyhännän kunta, Sivistystoimisto, Koulutie 8 A, Pyhäntä. Laskun maksuehto on 14 päivää netto. Maksuajan laskeminen alkaa siitä, kun lasku on saapunut ostajalle. Viivästyskorko on korkolain mukainen.

6 10 KALUSTO JA KULJETUSPALVELUN LAATU 10.1 Liikennöintivelvollisuus Liikennöitsijä on velvollinen hoitamaan ostoliikennesopimuksessa ja siihen liitetyissä asiakirjoissa määritellyn liikenteen. Vuorojen jäädessä ajamatta ostaja voi vähentää liikennöintikorvauksen määrän, joka vastaa ajamattomien vuorojen osuutta korvauksesta. Vuoro katsotaan ajamattomaksi myös, jos liikennöinnissä on käytetty tässä sopimuksessa määritellystä merkittävästi poikkeavaa kalustoa tai jos lähtö myöhästyy vähintään viisitoista (15) minuuttia tai jos auto lähtee etuajassa. Kaluston poikkeavuutta arvioitaessa kiinnitetään erityistä huomiota asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseen. Liikennöinnissä tulee noudattaa sovittuja aikatauluja. Mikäli liikennöitsijä on tarjouksessaan esittänyt kohteen aikatauluun muutoksia ja ostaja on ne hyväksynyt, tulee muutettu aikataulu ottaa kokonaisuudessaan ostoliikennesopimuksen liitteeksi. Liikennepalvelun tulee täyttää tarjouskilpailuasiakirjoissa vaaditut laatuvaatimukset Asiakaspalvelu Ostaja ja liikennöitsijä sitoutuvat kiinnittämään huomiota palvelun laatuun. Tavoitteena on varmistaa asiakkaan tyytyväisyys. Asiakaspalvelun tulee olla ystävällistä ja asiallista. Matkustajia tulee tarvittaessa neuvoa matkustamiseen liittyvissä asioissa. Vammaisten, vanhusten ja lasten erityistarpeet tulee mahdollisuuksien mukaan ottaa huomioon. Kuljettajan on välitettävä matkustajien antama palaute liikennöitsijälle, joka välittää sen ostajalle. Esioppilaat ja nuoremmat kuljetettavat tulee luovuttaa täysi-ikäiselle valvojalle tai huoltajalle Häiriötilanteet Kuljettajan on ilmoitettava häiriötilanteesta (esimerkiksi rikkoutunut auto, 15 minuutin ylittävä myöhästyminen) ostajalle viivytyksettä. Kuljettajan on tiedotettava matkustajille häiriöstä ja aiheutuneen viivästyksen kestosta. Häiriötilanteessa kuljettajan on tarvittaessa järjestettävä jatkokuljetus matkustajille. Matkustajien aiheuttamat häiriötilanteet kuljettajan on pyrittävä ensisijaisesti ratkaisemaan keskustelemalla häiriön aiheuttajan kanssa. Mikäli häiriön aiheuttaja kuljettajan kehotuksesta huolimatta jatkaa häiritsevää käyttäytymistään, on kuljettajalla harkintansa mukaan oikeus poistaa häiriötä aiheuttavat matkustajat autosta, kuitenkin niin, ettei syyllistytä heitteillejättöön. Ostaja ei vastaa matkustajien mahdollisesti aiheuttamista henkilövahingoista tai vahingoista liikennöitsijän kalustolle tai muulle omaisuudelle.

7 10.4 Kalustovaatimukset Liikenteessä käytettävien autojen tulee täyttää tarjouspyynnön ja sen liitetiedostojen mukaiset vaatimukset. Erityisestä syystä liikenteessä voidaan käyttää häiriöttömän liikennöinnin turvaamiseksi tilapäisesti myös sovitusta poikkeavaa autokalustoa. Tästä tulee kuitenkin viivytyksettä ilmoittaa ostajalle, jos tällaisia autoja käytetään pitempään kuin kahtena perättäisenä päivänä Kuljettajan toiminnalle asetettavat vaatimukset Kuljettajan / kuljettajien tulee täyttää tarjouspyynnön ja sen liitetiedostojen mukaiset vaatimukset. Liikennöitsijä tai hänen palveluksessaan oleva ei saa oikeudettomasti ilmaista eikä käyttää omaksi tai toisen hyödyksi taikka toista vahingoittaakseen, mitä hän tässä tehtävässään on saanut tietää asiakkaan liike- tai ammattisalaisuudesta taikka yksityisyyteen kuuluvista seikoista, jollei laissa muuta säädetä. Salassapitovelvollisuus säilyy liikenteenharjoittamisen tai kuljettajana toimimisen päätyttyä Tiedonsiirto- ja maksulaitevaatimukset Autossa olevien tiedonsiirto- ja maksulaitteiden tulee täyttää tarjouspyynnön ja sen liitetiedostojen sekä lainsäädännön mukaiset vaatimukset Varakalusto Varakaluston tulee täyttää tarjouspyynnön ja sen liitetiedostojen mukaiset vaatimukset Alihankinta Liikennöitsijällä on oikeus käyttää tarvittaessa alihankkijoita sopimusliikenteen hoitamiseksi. Alihankkijan tulee täyttää tarjouskilpailuasiakirjoissa liikennöitsijälle asetetut vaatimukset. Alihankkijan käyttäjä vastaa alihankkijan toimista kuin omistaan. 11 LIIKENNÖINNIN VALVONTA, SEURANTA JA KOULUTUS 11.1 Valvonta ja seuranta Ostaja valvoo ostoliikenteen toimivuutta sekä kalustoa ja palvelutasoa koskevien määräysten noudattamista. Ostajalla on oikeus tarkastaa ostoliikenteen autojen käyttöön liittyviä asiakirjoja ja saada nähdäkseen niistä tietokannoissa olevia tietoja sekä ottaa niistä jäljennöksiä ja otteita tutustua liikennöitsijän autoihin. Kuljettaja ja liikennöitsijä ovat velvollisia raportoimaan saamastaan asiakaspalautteesta ostajalle ja ostaja voi kerätä asiakaspalautetta myös esim. asiakaskyselyillä tai

8 puhelinhaastatteluilla. Liikennöitsijän henkilökunnan tulee tarvittaessa avustaa seurantatutkimusten teossa ja asiakaspalautteen keräämisessä. Seurantakokoukset Seurantakokouksia järjestetään tarpeen vaatiessa. Seurantakokouksen kutsuu koolle ostaja. 12 SOPIMUKSEN PURKAMINEN 12.1 Ostajan oikeus sopimuksen purkamiseen Ostajalla on oikeus purkaa tämä sopimus päättymään välittömästi, mikäli 1) Liikennöitsijää koskeva konkurssi-, akordi- tai yrityssaneeraushakemus on saatettu vireille, 2) Liikennöitsijä on asetettu selvitystilaan, 3) Liikennöitsijälle myönnetty joukkoliikennelupa tai taksilupa päättyy kesken sopimuskauden tai lupaan ei myönnetä liikennöitsijän liikenteen hoidon edellyttämää automäärän lisäystä, 4) Liikennöitsijä on tuomittu lainvoimaisella päätöksellä liikenteen harjoittamiseen liittyvästä lainvastaisesta teosta, jota ei ole pidettävä vähäisenä, 5) Liikennöitsijä on laiminlyönyt verojen ja lakisääteisten sosiaali- ja vakuutusmaksujen suorittamisen siten, ettei laiminlyöntiä ole pidettävä merkitykseltään vähäisenä, 6) Liikennöitsijän toistuvasti laiminlyödessä liikenteen säännöllisyyttä, palvelun laatua tai autokalustoa koskevia määräyksiä taikka muutoin oleellisesti rikkoessa sopimusta, tulee ostajan antaa tästä kirjallinen huomautus. Ellei liikennöitsijä kirjallisen huomautuksen saatuaan viivytyksettä korjaa laiminlyöntiään tai hän uusii laiminlyöntinsä, ostajalla on oikeus välittömästi purkaa sopimus. 7) Liikennöitsijä muutoin rikkoo tätä sopimusta eikä liikennöitsijä viivytyksettä korjaa laiminlyöntiään saatuaan siitä ostajalta kirjallisen huomautuksen Liikennöitsijän oikeus sopimuksen purkamiseen Liikennöitsijällä on oikeus purkaa tämä sopimus päättymään välittömästi, mikäli 1) Ostaja laiminlyö tämän sopimuksen mukaisen maksuvelvollisuutensa tai 2) Ostaja muutoin olennaisesti rikkoo tätä sopimusta, eikä ostaja korjaa laiminlyöntiään saatuaan siitä liikennöitsijältä kirjallisen huomautuksen Molempien osapuolten oikeus sopimuksen purkamiseen Kummallakin sopijapuolella on oikeus purkaa tämä sopimus päättymään välittömästi, mikäli 1) Ostajan päätös hankkia kuljetuspalvelut liikennöitsijältä valituksen tai hakemuksen johdosta kumotaan ja päätöksen täytäntöönpano on tämän vuoksi keskeytettävä tai

9 2) joukkoliikenneluvan myöntänyt viranomainen katsoo luvanvaraisesta henkilöliikenteestä tiellä annetun lain 14 :n nojalla tämän sopimuksen mukaisen liikenteen oleelliselta osin haittaavan linjaliikennettä ja velvoittaa liikennöitsijän lopettamaan kuljetukset tai tehdyn väitteen perusteella ja huomioon ottaen em. lainkohdan määräykset on pääteltävissä, että joukkoliikenneluvan myöntänyt viranomainen tulee todennäköisesti näin menettelemään. Kirjallinen purkuilmoitus, jossa mainitaan purkuperuste ja sopimuksen päättymispäivä, on lähettävä toisen sopijapuolen kohdassa 1 mainittuun osoitteeseen. Sopijapuolella ei ole kuitenkaan oikeutta purkaa sopimusta mikäli toinen sopijapuoli näyttää toteen, että sopimuksen täyttämättä jättäminen johtuu kohdan 6 (force majeure) mukaisesta vapauttamisperusteesta. 13 VAHINGONKORVAUSVELVOLLISUUS Liikennöitsijä on velvollinen korvaamaan välittömät vahingot ja kustannukset, joka aiheutuvat siitä, että sopimuksen mukainen kuljetus jää suorittamatta tai keskeytyy liikennöitsijästä johtuvasta syystä tai että liikennöitsijä on muutoin rikkonut tämän sopimuksen mukaisia velvollisuuksiaan tai jos sopimus purkautuu kohdassa 12.1 mainitusta syystä. Liikennöitsijän korvausvelvollisuus kattaa myös ostajan matkustajalle kuljetuksen myöhästymisestä korvaamat välittömät vahingot ja kustannukset, jotka ovat syntyneet liikennöitsijästä johtuvasta syystä. Tämän sopimuksen purkautuessa kohdassa 12.2 tai mainitusta syystä on ostaja velvollinen korvaamaan sopimusrikkomuksensa liikennöitsijälle aiheuttamat välittömät vahingot ja kustannukset. Vahingonkorvauksen enimmäismäärä on tällöin Sopimuksen päättyessä edellä kohdassa 12.3 mainitulla perusteella, ei kummallakaan osapuolella ole oikeutta saada korvausta sopimuksen ennenaikaisen päättymisen mahdollisesti aiheuttamista kuluista tai kustannuksista taikka muista vahingoista. 14 OLOSUHTEIDEN MUUTOS Jos sopimuksen syntymisen ajankohtana vallinneissa olosuhteissa, jotka ovat keskeisesti vaikuttaneet liikennöinnin järjestämisen tarpeeseen tai sen edellytyksiin, tapahtuu kesken sopimuskauden olennainen muutos, kummallakin osapuolella on oikeus purkaa sopimus. Ennen purkutoimiin ryhtymistä osapuolten on neuvoteltava keskenään. Sopimus purkautuu kuukauden kuluttua siitä, kun sitä koskeva purkuilmoitus on annettu tiedoksi toiselle sopijapuolelle. Purkuilmoitukseen on liitettävä selvitys olosuhteiden muutoksesta. Jos sopimus purkautuu tässä mainitulla perusteella, kummallakaan sopijapuolella ei ole oikeutta vahingonkorvaukseen. 15 SOPIMUSMUUTOKSET Tätä sopimusta voidaan muuttaa ainoastaan kirjallisella, molempien osapuolten allekirjoittamalla lisäsopimuksella.

10 16 SOPIMUKSEN SIIRTÄMINEN Tarjouspyyntöasiakirja nro 5 Kummallakaan sopijapuolella ei ole oikeutta siirtää sopimusta ilman toisen sopijapuolen suostumusta. 17 SOVELLETTAVA LAKI JA ERIMIELISYYDET Tähän sopimukseen sovelletaan sopimuksen tekohetkellä Suomessa voimassa olevaan lakia. Tämän sopimuksen pätevyyttä, tulkintaa ja soveltamista koskevat erimielisyydet, joita sopijapuolet eivät voi keskenään sopia, jätetään Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden ratkaistavaksi. 18 SOPIMUSKAPPALEET Tätä sopimusta on tehty kaksi samansisältöistä kappaletta, yksi kummallekin osapuolelle. Pyhäntä / 2014 PYHÄNNÄN KUNTA LIIKENNÖITSIJÄ Samuli Yrjänä SOPIMUKSEN LIITTEET Tarjouspyyntö (Tarjouskilpailuasiakirja nro 1) Reittikuvaukset (Tarjouspyyntöasiakirja nro 2) Tarjous, sisältää hinta- ja kalustoliitteen (Tarjouskilpailuasiakirja nro 3) JYSE 2009 PALVELUT (Tarjouspyyntöasiakirja nro 4)

LIITE 7 1 (1) Dnro 378/2016

LIITE 7 1 (1) Dnro 378/2016 Sopijapuolet Tilaaja Tilaaja: Osoite: Yhteyshenkilö Laskutusosoite: Liikennöitsijä: Liikennöitsijän nimi: Osoite: Yhteyshenkilö: Liikenteestä vastaava henkilö: 1. Sopimuksen tarkoitus ja sisältö Tällä

Lisätiedot

SODANKYLÄN KUNNAN VPL JA SHL KULJETUKSET OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS

SODANKYLÄN KUNNAN VPL JA SHL KULJETUKSET OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS SODANKYLÄN KUNNAN VPL JA SHL KULJETUKSET OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ... 3 3

Lisätiedot

ORAJÄRVEN OPISKELIJA- JA TYÖMATKA- LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS

ORAJÄRVEN OPISKELIJA- JA TYÖMATKA- LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS ORAJÄRVEN OPISKELIJA- JA TYÖMATKA- LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 4 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 4 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 4 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ... 3 3 SOPIMUKSEN

Lisätiedot

KITTILÄN KUNNAN VPL JA SHL KULJETUKSET, IKÄIHMISTEN PÄIVÄ- TOIMINNAN KULJETUKSET, PAARIKULJETUS KITTILÄN TK-OYS OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS

KITTILÄN KUNNAN VPL JA SHL KULJETUKSET, IKÄIHMISTEN PÄIVÄ- TOIMINNAN KULJETUKSET, PAARIKULJETUS KITTILÄN TK-OYS OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS KITTILÄN KUNNAN VPL JA SHL KULJETUKSET, IKÄIHMISTEN PÄIVÄ- TOIMINNAN KULJETUKSET, PAARIKULJETUS KITTILÄN TK-OYS OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSKILPAILU- ASIAKIRJA N:O 3 HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS 2 OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ...

Lisätiedot

Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä asioita yhteydenotot on osoitettava ostoliikennesopimuksessa mainitulle sopijapuolen edustajalle.

Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä asioita yhteydenotot on osoitettava ostoliikennesopimuksessa mainitulle sopijapuolen edustajalle. Akaan kaupungin kuljetuksia koskeva tarjouspyyntö 23.1.2015 Liite 4 OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULUKULJETUKSET LINJA-AUTOLLA Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostoliikennesopimusta. Ehtoja noudatetaan

Lisätiedot

2) Liikennöintivelvollisuus 3) Liikennöitsijän vastuu 4) Liikennöitsijän vastuun rajoittaminen 5) Liikenteestä vastaava henkilö

2) Liikennöintivelvollisuus 3) Liikennöitsijän vastuu 4) Liikennöitsijän vastuun rajoittaminen 5) Liikenteestä vastaava henkilö Palveluliikenne 1/6 OMAT SOPIMUSEHDOT PALVELULIIKENNE SISÄLLYSLUETTELO YHTEISTYÖN PERIAATE 1) Yhteistyösitoumus LIIKENNÖITSIJÄN ASEMA OSTAJAN ASEMA 2) Liikennöintivelvollisuus 3) Liikennöitsijän vastuu

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ... 3 3 SOPIMUKSEN

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMAN KULJETUKSEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS

KUNNAN OSTAMAN KULJETUKSEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS KUNNAN OSTAMAN KULJETUKSEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 4 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ... 3 3 SOPIMUKSEN KOHDE...

Lisätiedot

LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS

LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 4 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ... 3 3 SOPIMUKSEN KOHDE...

Lisätiedot

Oppilaskuljetukset/ Saarikan henkilökuljetukset Saarijärven kaupungin alueella

Oppilaskuljetukset/ Saarikan henkilökuljetukset Saarijärven kaupungin alueella Oppilaskuljetukset/ Saarikan henkilökuljetukset Saarijärven kaupungin alueella OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ... 3 3 SOPIMUKSEN KOHDE...

Lisätiedot

LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS

LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS SODANKYLÄN KUNTA Sivistyspalvelut LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 4 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1. SOPIJAOSAPUOLET... 3 2. SOPIMUKSEN TARKOITUS JA

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 4 - OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 4 - OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 1(11) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 4 - OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 2(11) SISÄLLYSLUETTELO 1. SOPIJAOSAPUOLET... 3 2. SOPIMUKSEN TARKOITUS

Lisätiedot

JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVAN PALVELULIIKENTEEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS

JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVAN PALVELULIIKENTEEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVAN PALVELULIIKENTEEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 4 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 4 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 2 SOPIMUKSEN

Lisätiedot

NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET

NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei ostoliikennesopimuksessa

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 5

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 5 LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 5 OSTOLIIKENTEEN EHDOT ASIOINTILIIKENNE / KIMPPAKYYTI Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei

Lisätiedot

Ostajan ja liikennöitsijän välisen sopimussuhteen sisältö määräytyy tämän sopimuksen sekä siihen liittyvien seuraavien asiakirjojen perusteella:

Ostajan ja liikennöitsijän välisen sopimussuhteen sisältö määräytyy tämän sopimuksen sekä siihen liittyvien seuraavien asiakirjojen perusteella: KOULULAISKULJETUKSET OSTOLIIKENNESOPIMUS 1. Sopijapuolet Ostaja: Kunta............................................... Yhteystiedot:......................................... Ostajan edustaja:......................................

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE N:O 3 TUUSULAN JÄRVENPÄÄ-KELLOKOSKI-LINJA- MÄKI-PUROLA-JÄRVENPÄÄ - JOUKKOLIIKENNELINJAN 65 HANKINTA

TARJOUSPYYNNÖN LIITE N:O 3 TUUSULAN JÄRVENPÄÄ-KELLOKOSKI-LINJA- MÄKI-PUROLA-JÄRVENPÄÄ - JOUKKOLIIKENNELINJAN 65 HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN LIITE N:O 3 TUUSULAN JÄRVENPÄÄ-KELLOKOSKI-LINJA- MÄKI-PUROLA-JÄRVENPÄÄ - JOUKKOLIIKENNELINJAN 65 HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS, LUONNOS 21.6.2016 2 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1

Lisätiedot

Yhteyshenkilö sopimusasioissa: hankinta- ja taloussuunnittelija puh. muissa asioissa: sosiaaliohjaaja puh.

Yhteyshenkilö sopimusasioissa: hankinta- ja taloussuunnittelija puh. muissa asioissa: sosiaaliohjaaja puh. OSTOPALVELUSOPIMUSLUONNOS ERITYISOPPILAIDEN KULJETUKSET 1. Sopijapuolet Ostaja: JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Ytunnus 2220682-7 Yhteyshenkilö sopimusasioissa: hankinta- ja taloussuunnittelija

Lisätiedot

OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET

OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikennesopimuksen LIITE OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista. Hoidettaessa sopimussuhteeseen

Lisätiedot

SALLAN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 4 - OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS

SALLAN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 4 - OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 1(11) SALLAN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 4 - OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 2(11) SISÄLLYSLUETTELO 1. SOPIJAOSAPUOLET... 3 2. SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ...

Lisätiedot

Karvian kunta Oppilaskuljetus

Karvian kunta Oppilaskuljetus Karvian kunta 14.5.2013 Oppilaskuljetus OSTOLIIKENTEEN EHDOT Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostoliikennesopimusta. Ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei ostoliikennesopimuksessa

Lisätiedot

Vaalan kunta Ostoliikennesopimuksen liite 3 1 (6)

Vaalan kunta Ostoliikennesopimuksen liite 3 1 (6) Vaalan kunta Ostoliikennesopimuksen liite 3 1 (6) KULJETUSPALVELUT OSTOLIIKENTEEN EHDOT Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista. Hoidettaessa sopimussuhteeseen

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön liite 3 OSTOLIIKENNESOPIMUS. 1. Sopijapuolet. Ostaja: Kunta: Mäntyharjun kunta. Yhteystiedot: Ostajan edustaja:

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön liite 3 OSTOLIIKENNESOPIMUS. 1. Sopijapuolet. Ostaja: Kunta: Mäntyharjun kunta. Yhteystiedot: Ostajan edustaja: 1 KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön liite 3 OSTOLIIKENNESOPIMUS 1. Sopijapuolet Ostaja: Kunta: Mäntyharjun kunta Yhteystiedot: Ostajan edustaja: Liikennöitsijä: Nimi: Yhteystiedot: 2. Sopimuksen tarkoitus

Lisätiedot

LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA

LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS (MALLI) 1 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ... 3 3 SOPIMUKSEN

Lisätiedot

KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikennesopimuksen LIITE 1. Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista.

KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikennesopimuksen LIITE 1. Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista. 1 (6) KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikennesopimuksen LIITE 1 OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista. Hoidettaessa

Lisätiedot

HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA

HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA LIIKENNÖINTISOPIMUS (MALLI) 1 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3 1 SOPIJAOSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ... 3 3 SOPIMUKSEN

Lisätiedot

JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA. Tarjouspyynnön liite nro 3 OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS

JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA. Tarjouspyynnön liite nro 3 OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA Tarjouspyynnön liite nro 3 OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ... 3 3 SOPIMUKSEN KOHDE...

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET

MUHOKSEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET 1(11) MUHOKSEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET UIMAHALLIKULJETUKSET - 1.6.2019 SOPIMUSLUONNOS 2(11) SISÄLLYSLUETTELO 1. SOPIJAOSAPUOLET... 3 2. SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ... 3 3. SOPIMUKSEN KOHDE... 3 4.

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 5 - OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 5 - OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5 1(11) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 5 - OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5 2(11) SISÄLLYSLUETTELO 1. SOPIJAOSAPUOLET... 3 2. SOPIMUKSEN TARKOITUS

Lisätiedot

Ostoliikennesopimuksen liite 1. Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista.

Ostoliikennesopimuksen liite 1. Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista. OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULUKULJETUKSET Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista. Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä asioita, yhteydenotot on osoitettava

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS (NRO 4)

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS (NRO 4) KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS (NRO 4) 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 4 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 4 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ... 4 3 SOPIMUKSEN

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 4 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 4 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ... 4 3 SOPIMUKSEN

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Liite 4

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Liite 4 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Liite 4 OSTOLIIKENTEEN EHDOT Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostoliikennesopimusta. Ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei ostoliikennesopimuksessa

Lisätiedot

OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli)

OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli) LIITE 5 1 KITEEN KAUPUNKI Sivistyskeskus OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli) 1. Sopijapuolet Tilaaja: Yhteyshenkilö: Kiteen kaupunki Sivistyskeskus Kiteentie 25 82500 KITEE Perusopetuksen

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN ASIOINTILIIKENNEKULJETUSTEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS

KUNNAN OSTAMIEN ASIOINTILIIKENNEKULJETUSTEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS KUNNAN OSTAMIEN ASIOINTILIIKENNEKULJETUSTEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 4 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 4 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ...

Lisätiedot

KEMPELEEN ATERIAKULJETUKSET OSTOLIIKENNESOPIMUS (4)

KEMPELEEN ATERIAKULJETUKSET OSTOLIIKENNESOPIMUS (4) 1 KEMPELEEN ATERIAKULJETUKSET OSTOLIIKENNESOPIMUS (4) 2018 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 4 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ... 3 3 SOPIMUKSEN

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN KUNTA Liite 2 1 (6)

RUOKOLAHDEN KUNTA Liite 2 1 (6) RUOKOLAHDEN KUNTA Liite 2 1 (6) Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostoliikennesopimusta. Ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei ostoliikennesopimuksessa ole erikseen toisin

Lisätiedot

Sivistystoimi Tarjouspyynnön liite 5

Sivistystoimi Tarjouspyynnön liite 5 1 KUHMOISTEN KUNTA HANKINTASOPIMUSMALLI Sivistystoimi Tarjouspyynnön liite 5 ESI- JA PERUSOPETUSKULJETUKSET Sopijapuolet Ostaja Liikennöitsijä Kuhmoisten kunta/sivistystoimi Toritie 34 A 17800 Kuhmoinen

Lisätiedot

OULUN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 4 - OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 1(12)

OULUN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 4 - OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 1(12) TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 1(12) OULUN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 4 - OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 2(12) SISÄLLYSLUETTELO 1. SOPIJAOSAPUOLET... 3 2. SOPIMUKSEN TARKOITUS

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS

KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 4 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 4 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ...

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN KULJETUKSET

KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN KULJETUKSET TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 1(11) KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN KULJETUKSET LIITE 4 - OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS 2019 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 2(11) SISÄLLYSLUETTELO 1. SOPIJAOSAPUOLET... 3 2. SOPIMUKSEN TARKOITUS JA

Lisätiedot

Liite 3 OSTOSOPIMUKSEN EHDOT PALVELULINJA. Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostosopimusta.

Liite 3 OSTOSOPIMUKSEN EHDOT PALVELULINJA. Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostosopimusta. Liite 3 OSTOSOPIMUKSEN EHDOT PALVELULINJA Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostosopimusta. Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä asioita yhteydenotot on mahdollisuuksien mukaan osoitettava

Lisätiedot

Ostajan ja liikennöitsijän välisen sopimussuhteen sisältö määräytyy tämän sopimuksen sekä siihen liittyvien seuraavien asiakirjojen perusteella:

Ostajan ja liikennöitsijän välisen sopimussuhteen sisältö määräytyy tämän sopimuksen sekä siihen liittyvien seuraavien asiakirjojen perusteella: OSTOLIIKENNESOPIMUS 1. Sopijapuolet Ostaja: Yhteystiedot: Ostajan edustaja: Liikennöitsijä: Yhteystiedot: Liikennöitsijän edustaja: 2. Sopimuksen tarkoitus ja sisältö Tällä sopimuksella ostaja ostaa valitulta

Lisätiedot

Tilaajan ja liikennöitsijän välisen sopimussuhteen sisältö määräytyy tämän sopimuksen sekä siihen liittyvien seuraavien asiakirjojen perusteella:

Tilaajan ja liikennöitsijän välisen sopimussuhteen sisältö määräytyy tämän sopimuksen sekä siihen liittyvien seuraavien asiakirjojen perusteella: SOPIMUS Toimintakeskus Palokin kuljetus 1. Sopijapuolet Tilaaja: Yhteyshenkilö: Kiteen kaupunki Perusturvakeskus Savikontie 15 82500 Kitee xxxx Liikennöitsijä: xxx osoite puh. sähköposti: Yhteyshenkilö:

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS-, KOULULAIS- JA OPISKELIJAKULJETUSTEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS

KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS-, KOULULAIS- JA OPISKELIJAKULJETUSTEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS-, KOULULAIS- JA OPISKELIJAKULJETUSTEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 4 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 4 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNGIN SISÄINEN JOUKKOLIIKENNE

KEMIN KAUPUNGIN SISÄINEN JOUKKOLIIKENNE joukkoliikennejaosto TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2 1(11) KEMIN KAUPUNGIN SISÄINEN JOUKKOLIIKENNE REITTIPOHJAINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUSLUONNOS joukkoliikennejaosto TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2 2(11) SISÄLLYSLUETTELO 1.

Lisätiedot

Akaan kaupungin kuljetuksia koskeva tarjouspyyntö 23.1.2015 Liite 3

Akaan kaupungin kuljetuksia koskeva tarjouspyyntö 23.1.2015 Liite 3 Akaan kaupungin kuljetuksia koskeva tarjouspyyntö 23.1.2015 Liite 3 OSTOLIIKENTEEN EHDOT PALVELULINJA Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostosopimusta. Ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä,

Lisätiedot

Edellytämme, että tarjoaja sitoutuu solmimaan mallin mukaisen sopimuksen.

Edellytämme, että tarjoaja sitoutuu solmimaan mallin mukaisen sopimuksen. ISONKYRÖN KUNTA Edellytämme, että tarjoaja sitoutuu solmimaan mallin mukaisen sopimuksen.. OSTOSOPIMUS JA OSTOSOPIMUKSEN EHDOT - Perusturvatoimen kuljetuspalvelut Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä

Lisätiedot

Ostaja ja liikennöitsijä sitoutuvat keskinäiseen yhteydenpitoon. Yhteistyön päätavoitteena on varmistaa asiakkaiden hyvä palvelu.

Ostaja ja liikennöitsijä sitoutuvat keskinäiseen yhteydenpitoon. Yhteistyön päätavoitteena on varmistaa asiakkaiden hyvä palvelu. Ostoliikennesopimuksen LIITE 4 OSTOLIIKENTEEN EHDOT oppilaskuljetukset/asiointiliikenne Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostoliikennesopimusta. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista.

Lisätiedot

1 (8) OSTOLIIKENTEEN EHDOT

1 (8) OSTOLIIKENTEEN EHDOT 1 (8) OSTOLIIKENTEEN EHDOT Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostoliikennesopimusta. Ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei ostoliikennesopimuksessa ole erikseen toisin sovittu.

Lisätiedot

OSTOLIIKENTEEN EHDOT. Sisällysluettelo:

OSTOLIIKENTEEN EHDOT. Sisällysluettelo: LIITE 3, Ostoehdot 1 (6) OSTOLIIKENTEEN EHDOT Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista, mikäli poikkeamasta on sovittu ostajan ja liikennöitsijän välillä.

Lisätiedot

1 (7) OSTOSOPIMUKSEN EHDOT PALVELULIIKENNE. Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostosopimusta.

1 (7) OSTOSOPIMUKSEN EHDOT PALVELULIIKENNE. Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostosopimusta. 1 (7) OSTOSOPIMUKSEN EHDOT PALVELULIIKENNE Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostosopimusta. Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä asioita yhteydenotot on mahdollisuuksien mukaan osoitettava

Lisätiedot

LIITE 5. OSTOLIIKENNESOPIMUS. 1. Sopijapuolet. Ostaja: Yhteystiedot: Ostajan edustaja: Liikennöitsijä: Yhteystiedot: Liikennöitsijän edustaja:

LIITE 5. OSTOLIIKENNESOPIMUS. 1. Sopijapuolet. Ostaja: Yhteystiedot: Ostajan edustaja: Liikennöitsijä: Yhteystiedot: Liikennöitsijän edustaja: OSTOLIIKENNESOPIMUS LIITE 5. 1. Sopijapuolet Ostaja: Yhteystiedot: Ostajan edustaja: Liikennöitsijä: Yhteystiedot: Liikennöitsijän edustaja: 2. Sopimuksen tarkoitus ja sisältö Tällä sopimuksella ostaja

Lisätiedot

LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS

LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS (MALLI) 1 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ... 3 3 SOPIMUKSEN

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNTA 25.11.2015

PERTUNMAAN KUNTA 25.11.2015 OSTOLIIKENTEEN EHDOT LIITE 5 Sivu 1/7 Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostoliikennesopimusta. Ehtoja noudatetaan koulukuljetuksen järjestämisessä, jollei ostoliikennesopimuksessa ole erikseen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 1(11) OSTOLIIKENNESOPIMUS (luonnos) TARJOUSASIAKIRJA 4 - OSTOLIIKENNESOPIMUS (luonnos)

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 1(11) OSTOLIIKENNESOPIMUS (luonnos) TARJOUSASIAKIRJA 4 - OSTOLIIKENNESOPIMUS (luonnos) TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 1(11) MUHOKSEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 4 - TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 2(11) SISÄLLYSLUETTELO 1. SOPIJAOSAPUOLET 3 2. SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ 3 3. SOPIMUKSEN

Lisätiedot

OSTOLIIKENTEEN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 4

OSTOLIIKENTEEN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 4 OSTOLIIKENTEEN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 4 Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostosopimusta. Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä asioita yhteydenotot on mahdollisuuksien mukaan osoitettava

Lisätiedot

OSTOLIIKENTEEN EHDOT YLEISESSÄ JOUKKOLIIKENTEESSÄ, PAL- VELULIIKENTEESSÄ JA KOULULAISLIIKENTEESSÄ 2016-2018

OSTOLIIKENTEEN EHDOT YLEISESSÄ JOUKKOLIIKENTEESSÄ, PAL- VELULIIKENTEESSÄ JA KOULULAISLIIKENTEESSÄ 2016-2018 KIURUVEDEN KAUPUNKI KILPAILUASIAKIRJA NO 5 1 Z:\TEKSTIT2010OPETUS\LIIKENNEKILPAILUTUS2016\kesäkuun kilpailutus\ostoliikenteen ehdot.doc 26.5.2016 OSTOLIIKENTEEN EHDOT YLEISESSÄ JOUKKOLIIKENTEESSÄ, PAL-

Lisätiedot

O S T O L I I K E N N E S O P I M U S

O S T O L I I K E N N E S O P I M U S LIITE 3 O S T O L I I K E N N E S O P I M U S 1. Sopijaosapuolet Ostaja: RANUAN KUNTA Aapiskuja 6 B 97700 RANUA Y-tunnus: 0191974-8 Ostajan edustajat: Koulukuljetukset sivistystoimenjohtaja Outi Lohi Liikennöitsijä:

Lisätiedot

Edellytämme, että tarjoaja sitoutuu solmimaan mallin mukaisen sopimuksen.

Edellytämme, että tarjoaja sitoutuu solmimaan mallin mukaisen sopimuksen. ISONKYRÖN KUNTA Edellytämme, että tarjoaja sitoutuu solmimaan mallin mukaisen sopimuksen.. OSTOSOPIMUS JA OSTOSOPIMUKSEN EHDOT - Perusturvatoimen kuljetuspalvelut Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä

Lisätiedot

O S T O L I I K E N N E S O P I M U S

O S T O L I I K E N N E S O P I M U S LIITE 3 O S T O L I I K E N N E S O P I M U S 1. Sopijaosapuolet Ostaja: RANUAN KUNTA Aapiskuja 6 B 97700 RANUA Ytunnus: 01919748 Ostajan edustajat: Koulukuljetukset sivistystoimenjohtaja Outi Lohi Perusturvan

Lisätiedot

KOULULAISLIIKENTEEN OSTOSOPIMUKSEN EHDOT

KOULULAISLIIKENTEEN OSTOSOPIMUKSEN EHDOT Liite 2 KOULULAISLIIKENTEEN OSTOSOPIMUKSEN EHDOT Sisällysluettelo: YHTEISTYÖN PERIAATE 1. Yhteistyösitoumus LIIKENNÖITSIJÄN ASEMA 2. Liikennöitsijän vastuu 3. Liikennöitsijän vastuun rajoittaminen 4. Liikenteestä

Lisätiedot

OSTOLIIKENTEEN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 3

OSTOLIIKENTEEN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 3 OSTOLIIKENTEEN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 3 Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostosopimusta. Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä asioita yhteydenotot on mahdollisuuksien mukaan osoitettava

Lisätiedot

HAUSJÄRVEN KUNTA Tarjouskilpailuasiakirja no 3 PALVELULINJA OSTOLIIKENNESOPIMUKSEN EHDOT. Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen.

HAUSJÄRVEN KUNTA Tarjouskilpailuasiakirja no 3 PALVELULINJA OSTOLIIKENNESOPIMUKSEN EHDOT. Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. HAUSJÄRVEN KUNTA Tarjouskilpailuasiakirja no 3 PALVELULINJA OSTOLIIKENNESOPIMUKSEN EHDOT Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. LIIKENNÖITSIJÄN ASEMA 1. Liikennöintivelvollisuus 2. Liikennöitsijän

Lisätiedot

Se mitä tässä liitteessä todetaan liikennöitsijästä, koskee myös yhteenliittymää.

Se mitä tässä liitteessä todetaan liikennöitsijästä, koskee myös yhteenliittymää. OSTOEHDOT, LIITE 3 1 (8) OSTOLIIKENTEEN EHDOT Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista, mikäli poikkeamasta on sovittu ostajan ja liikennöitsijän välillä.

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNTA 8.4.2016

PERTUNMAAN KUNTA 8.4.2016 OSTOLIIKENTEEN EHDOT LIITE 5 Sivu 1/8 Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostoliikennesopimusta. Ehtoja noudatetaan kuljetusten järjestämisessä, jollei ostoliikennesopimuksessa ole erikseen toisin

Lisätiedot

Liite no 5 OSTOLIIKENTEEN EHDOT

Liite no 5 OSTOLIIKENTEEN EHDOT OSTOLIIKENTEEN EHDOT Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Näitä ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei ostoliikennesopimuksessa ole erikseen toisin sovittu. Hoidettaessa sopimussuhteeseen

Lisätiedot

SULKAVAN KUNTA OSTOLIIKENNESOPIMUS 1 (11) Peruspalvelulautakunta. Sulkavan kunnan koulukuljetukset lv ja

SULKAVAN KUNTA OSTOLIIKENNESOPIMUS 1 (11) Peruspalvelulautakunta. Sulkavan kunnan koulukuljetukset lv ja SULKAVAN KUNTA 1 (11) Sulkavan kunnan koulukuljetukset lv. 2017-2018 ja 2018-2019 SULKAVAN KUNTA Liite 4 2 (11) 1. SOPIJAOSAPUOLET... 3 1.1 Sopimuksen tarkoitus ja sisältö... 3 1.2 Sopimuksen kohde ja

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HAN- KINTA KEMPELEEN ATERIAKULJETUKSET

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HAN- KINTA KEMPELEEN ATERIAKULJETUKSET 1 Muotoiltu: Oikea KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HAN- KINTA KEMPELEEN ATERIAKULJETUKSET Muotoiltu: Fontti: Verdana, 18 pt, Fontin väri: Vaaleansininen Muotoiltu: Fontti: 18 pt, Fontin väri: Vaaleansininen

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI Tarjouskilpailuasiakirja nro 3 Sivistystoimi

MIKKELIN KAUPUNKI Tarjouskilpailuasiakirja nro 3 Sivistystoimi MIKKELIN KAUPUNKI Tarjouskilpailuasiakirja nro 3 Sivistystoimi 10.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ MIKKELIN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN VANHALAN KOULUN KOULULAISKULJETUKSET LUKUVUONNA 2014-2015 OSTOLIIKENTEEN EHDOT Nämä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö oppilaskuljetuksista Paraisten kunta-alueella Tarjouspyynnön liite nro 4

Tarjouspyyntö oppilaskuljetuksista Paraisten kunta-alueella Tarjouspyynnön liite nro 4 1 / 5 OSTOLIIKENTEEN EHDOT Ostoliikennesopimuksen liite nro 1 Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Näitä ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei ostoliikennesopimuksessa ole

Lisätiedot

O S T O L I I K E N N E S O P I M U S

O S T O L I I K E N N E S O P I M U S LIITE 3 O S T O L I I K E N N E S O P I M U S 1. Sopijaosapuolet Ostaja: RANUAN KUNTA Aapiskuja 6 B 97700 RANUA Ytunnus: 01919748 Ostajan edustajat: Koulukuljetukset hallintojohtaja Eija KokkoPetäjäjärvi

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin: Fax: Pankkiyhteys: Liikenteestä vastaava yhteyshenkilö: Yhteyshenkilön puh. ja sähköpostiosoite:

Nimi: Osoite: Puhelin: Fax: Pankkiyhteys: Liikenteestä vastaava yhteyshenkilö: Yhteyshenkilön puh. ja sähköpostiosoite: TARJOUSASIAKIRJA (Valpperin asiointiliikenne, liite nro 1) Tarjous tehdään tällä asiakirjalla sekä tämän asiakirjan liitteillä 2 ja 3. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa tarjouspyynnössä määritellyt muut

Lisätiedot

OSTOLIIKENTEEN EHDOT. Sisällysluettelo:

OSTOLIIKENTEEN EHDOT. Sisällysluettelo: LIITE 3, OSTOLIIKENTEEN EHDOT 1 (8) OSTOLIIKENTEEN EHDOT Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista, mikäli poikkeamasta on sovittu ostajan ja liikennöitsijän

Lisätiedot

KURIKAN KAUPUNKI ku LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS(LUONNOS)

KURIKAN KAUPUNKI ku LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS(LUONNOS) LIIKENNEPALVELUJEN HANKINTA OSTOLIIKENNESOPIMUS(LUONNOS) 1 OSTOLIIKENNESOPIMUS SISÄLLYSLUETTELO 1 SOPIJAOSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS JA SISÄLTÖ... 3 3 SOPIMUKSEN KOHDE... 4 4 SOPIMUKSEN KESTO...

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Anu-Liisa Kosonen puh , sähköposti:

Yhteyshenkilö: Anu-Liisa Kosonen puh , sähköposti: KEMIN KAUPUNKI Tarjouskilpailuasiakirja liite nro 4 OSTOLIIKENNESOPIMUS/KOULUKULJETUKSET 1. Sopijapuolet Ostaja: Kemin kaupunki Sivistyspalvelukeskus Valtakatu 26 94100 Kemi Liikennöitsijä: Yhteyshenkilö:

Lisätiedot

TERVOLAN KUNTA Keskustie TERVOLA Koulukuljetukset: sivistysjohtaja Tarja Leinonen

TERVOLAN KUNTA Keskustie TERVOLA Koulukuljetukset: sivistysjohtaja Tarja Leinonen LIITE 3 OSTOLIIKENNESOPIMUS 1. Sopijaosapuolet Ostaja: Y- tunnus: TERVOLAN KUNTA Keskustie 81 95300 TERVOLA 0193249-1 Ostajan edustajat: Koulukuljetukset: sivistysjohtaja Tarja Leinonen Kehitysvammaisten

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS, REITTI X (X URJALAN MATKA- HUOLTO X)

HANKINTASOPIMUS, REITTI X (X URJALAN MATKA- HUOLTO X) Urjalan kunta Tarjouspyynnön liite 1 D/52/08.01.01.02/2016 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1: HANKINTASOPIMUS, luonnos 19.1.2016 Urjalan kunnan torikuljetusten hankinta ajalla 1.4.2016 31.3.2019 + 1 + 1 optiovuotta

Lisätiedot

OSTOLIIKENTEEN EHDOT Tarjouspyynnön liite 5

OSTOLIIKENTEEN EHDOT Tarjouspyynnön liite 5 OSTOLIIKENTEEN EHDOT Tarjouspyynnön liite 5 OSTOLIIKENTEEN EHDOT Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostosopimusta. Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä asioita yhteydenotot on mahdollisuuksien

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS 1 (9) (sisältö sitoo tarjoajaa tarjousta tehtäessä) Liite nro 4

SAVONLINNAN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS 1 (9) (sisältö sitoo tarjoajaa tarjousta tehtäessä) Liite nro 4 SAVONLINNAN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUSLUONNOS 1 (9) 1. SOPIJAOSAPUOLET... 2 1.1 Sopimuksen tarkoitus ja sisältö... 2 1.2 Sopimuksen kohde ja sopimushinta... 2 1.3 Liikennöinti... 3 2. LIIKENNÖITSIJÄN

Lisätiedot

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULULAISKULJETUS Ostaja Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi Sopimuskausi lukuvuosi 2015-2016 alkaen 21.9.2015

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ POHJANLINNUN KOULUKULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ POHJANLINNUN KOULUKULJETUKSISTA SAVONLINNAN KAUPUNKI Sivu 1 TARJOUSPYYNTÖ POHJANLINNUN KOULUKULJETUKSISTA Pyydämme tarjoustanne Pohjanlinnun koulukuljetusten hoitamisesta. Kyse on Savonlinnan kaupungin vammaishuollon erityisoppilaista.

Lisätiedot

LUONNOS LIITE 6 SOPIMUS OPPILASKULJETUSTEN SEKÄ PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN HANKINNASTA

LUONNOS LIITE 6 SOPIMUS OPPILASKULJETUSTEN SEKÄ PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN HANKINNASTA LUONNOS LIITE 6 SOPIMUS OPPILASKULJETUSTEN SEKÄ PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Lopen kunta (jäljempänä Tilaaja ) Y-tunnus: 0150919-1 Tilaajan yhteyshenkilö

Lisätiedot

OSTOLIIKENTEEN EHDOT. Sisällysluettelo: Asiakirja päivätty 1.10.2015

OSTOLIIKENTEEN EHDOT. Sisällysluettelo: Asiakirja päivätty 1.10.2015 OSTOLIIKENTEEN EHDOT Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista, mikäli poikkeamasta on sovittu ostajan ja liikennöitsijän välillä. Hoidettaessa sopimussuhteeseen

Lisätiedot

Palveluntuottaja: nn (jäljempänä Palveluntuottaja ) Y-tunnus: Palveluntuottajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Palveluntuottaja: nn (jäljempänä Palveluntuottaja ) Y-tunnus: Palveluntuottajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: LIITE 5A SOPIMUS SOPIMUS OPPILASKULJETUSTEN HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: nn (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Palveluntuottaja: nn (jäljempänä Palveluntuottaja

Lisätiedot

12345 Postitoimipaikka puh

12345 Postitoimipaikka puh Tarjouspyynnön liite 4 SOPIMUS 1(9) Ostovuorot 1. Sopijapuolet Ostaja: Vihdin kunta Yhteystiedot: PL 13 (Asematie 30) 03101 Nummela puh. (09) 4258 3000 Liikenteenharjoittaja: Oy Liikennöitsijä Ab Yhteystiedot:

Lisätiedot

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelut

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelut 1(9),, Katu- ja viherpalvelut PSA-LIIKENTEEN EHDOT Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää PSA-sopimusta. Ehtoja noudatetaan PSAliikenteen järjestämisessä, jollei PSA-sopimuksessa ole erikseen toisin

Lisätiedot

Liikennöinnissä tulee noudattaa sovittuja aikatauluja.

Liikennöinnissä tulee noudattaa sovittuja aikatauluja. TILAUSLIIKENTEEN EHDOT KIRKKONUMMEN KUNNAN KOULUTOIMISTON TILAUSLIIKENTEEN HOITAMISESSA LIIKENNÖITSIJÄN ASEMA Liikennöintivelvollisuus Liikennöinnissä tulee noudattaa sovittuja aikatauluja. Oppilaat tulee

Lisätiedot

Kasvatus- ja opetuslautakunta Liite 3 128

Kasvatus- ja opetuslautakunta Liite 3 128 Kasvatus- ja opetuslautakunta 13.12.2018 Liite 3 128 Sivu 1 / 6 KOULUKULJETUSTEN OSTOLIIKENTEEN SOPIMUS 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Liikennöitsijä: Mikkelin kaupunki, sivistystoimi Osoite: Maaherrankatu

Lisätiedot

Nämä ehdot liitetään sopimukseen. Näitä ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei sopimuksessa ole erikseen toisin sovittu.

Nämä ehdot liitetään sopimukseen. Näitä ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei sopimuksessa ole erikseen toisin sovittu. SOPIMUSEHDOT Nämä ehdot liitetään sopimukseen. Näitä ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei sopimuksessa ole erikseen toisin sovittu. Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä asioita

Lisätiedot

Ostaja ja liikennöitsijä sitoutuvat keskinäiseen yhteydenpitoon. Yhteistyön päätavoitteena on varmistaa asiakkaiden hyvä palvelu.

Ostaja ja liikennöitsijä sitoutuvat keskinäiseen yhteydenpitoon. Yhteistyön päätavoitteena on varmistaa asiakkaiden hyvä palvelu. Ostoliikennesopimuksen LIITE 4 OSTOLIIKENTEEN EHDOT oppilaskuljetukset/asiointiliikenne Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostoliikennesopimusta. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista.

Lisätiedot

Yhteystiedot... Yhteystiedot: liittyvien seuraavien asiakirjojen perusteella:

Yhteystiedot... Yhteystiedot: liittyvien seuraavien asiakirjojen perusteella: "KOU LULAISKU U ETU KSET' OSTOLIIKENNESOPIMUS 1. Sopijapuolet Ostaja: Ku nta. Yhteystiedot: Ostajan edustaja Liikennöitsijä: Nimi Yhteystiedot... 2. Sopimuksen tarkoitus ja sisältö Tällä sopimuksella ostaja

Lisätiedot

Nämä ehdot liitetään sopimukseen. Näitä ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei sopimuksessa ole erikseen toisin sovittu.

Nämä ehdot liitetään sopimukseen. Näitä ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei sopimuksessa ole erikseen toisin sovittu. SOPIMUSEHDOT Nämä ehdot liitetään sopimukseen. Näitä ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei sopimuksessa ole erikseen toisin sovittu. Hoidettaessa sopimussuhteeseen liittyviä asioita

Lisätiedot

Janakkalan kunnan koulukuljetusten kilpailutus 2015 Liite 4 SOPIMUSMALLI (LUONNOS)

Janakkalan kunnan koulukuljetusten kilpailutus 2015 Liite 4 SOPIMUSMALLI (LUONNOS) Janakkalan kunnan koulukuljetusten kilpailutus 2015 Liite 4 SOPIMUSMALLI (LUONNOS) SOPIMUS KOULUKULJETUSTEN HOITAMISESTA TURENGIN, LEPPÄKOSKEN, LÖYTTYMÄEN JA TANTTALAN ALUEELLA 1.8.2015 31.7.2016 + optiovuodet

Lisätiedot

Ostoliikenteen tarjouspyyntö koululaiskuljetukset

Ostoliikenteen tarjouspyyntö koululaiskuljetukset KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikenteen tarjouspyyntö koululaiskuljetukset Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen mukaisesti. Tarjouspyyntöön

Lisätiedot

LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO

LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO Dno Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus pp.kk.2014 KASELY/1550/06.10.02/2013 20.12.2013 LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Kaakkois-Suomen ELY-keskus Osoite: Käyntiosoite:

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto 2 (8) Sisältö 1 SOPIJAPUOLET 4 1.1 Tilaaja 4 1.2 Toimittaja 4 2 SOPIMUKSEN KOHDE 4 3 ASIAKIRJAT 4 4 SOPIMUKSEN SYNTYMINEN JA KAUSI 5 5 ALIHANKKIJAT 5 6 PALVELUNTUOTTAJALLE MAKSETTAAVAT KORVAUKSET 5 7.1.

Lisätiedot

3.11.2014 31.12.2015, ainoastaan perjantaisin

3.11.2014 31.12.2015, ainoastaan perjantaisin 1 NOUSIAISTEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Asiointiliikenne välillä Valpperi Nummi Valpperi Pyydämme kirjallista tarjoustanne asiointiliikenteestä välillä Valpperi Nummi Valpperi. Tarjous tulee tehdä tarjouspyyntöasiakirjojen

Lisätiedot