KOULUTUKSET. Ilmoittautumiset

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOULUTUKSET. Ilmoittautumiset"

Transkriptio

1 KOULUTUKSET 2018 Ilmoittautumiset

2 2 KOULUTUSJAOSTO Denstalin tärkeimpänä lähtökohtana on tarjota suun terveydenhoidon henkilökunnalle laadukasta, ajankohtaista ja kiinnostavaa ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta kattavasti ympäri Suomea. Koulutusten suunnittelussa on huomioitu monen ammattiryhmän koulutustarpeita eri järjestöissä, yrityksissä sekä yksityisten ja julkisten sektorin työnantajilla. Kaija Irri Hammashoitaja Elina Valo Suuhygienisti Hanna Räty Suuhygienisti Kukka-Maaria Leivonen Suuhygienisti yamk, TtM Denstal Oy:n toimisto Laura Virtanen Suuhygienisti PL Tehy p Kirsi Kuosmanen Suuhygienisti Koulutussuunnittelija, toimitusjohtaja p Emmi Mäkinen Koulutussuunnittelija p Tarkemmat ohjelmat ja ilmoittautumiset koulutuksiin Lisätietoja: Denstal Oy, PL 90, TEHY tai

3 3 ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUSTAPAHTUMIIN Sitovat, kirjalliset ilmoittautumiset tehdään internetissä osoitteessa olevalla ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan puhelimitse. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi verkkosivujemme ilmoittautumislomakkeella tehtyyn ilmoittautumiseen. Muistathan merkitä sähköposti osoitteesi huolellisesti. Osallistumismaksut ellei toisin ilmoiteta: ½ pv alv 24 % (36 ) 1 pv alv 24 % (48 ) 2 pv alv 24 % (72 ) Hinnat sisältävät luennot, mahdolliset luennoitsijoiden toimittamat sähköiset luentomateriaalit, todistuksen ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Koulutustapahtumaan tultaessa ei tarvitse esittää kuittia maksetusta osallistumismaksusta. Uutena mahdollisuutena on osallistua koulutustapahtumaan puolipäiväisesti, joko aamupäivän tai iltapäivän luennoille. Koulutustapahtumiin ilmoittaudutaan paikan päällä nimellä. Osallistujat saavat ennen koulutustapahtumaa luennoitsijoiden toimittamat sähköiset luentomateriaalit, jotka voi halutessaan tulostaa ja ottaa mukaan paikan päälle. Koulutustapahtumassa ei jaeta paperisia materiaaleja. Viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen ilmoittautuneiden osallistumismaksu on 20 euroa kalliimpi. Virheellisesti annetuista laskutustiedoista aiheutuva uudelleenlaskutuslisä on 5 + alv 24 % (1,20 ). Osallistumismaksun palautus Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamaton sekä viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruttu ilmoittautuminen laskutetaan normaalisti. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan sairaustapauksissa lääkärintodistuksen perusteella. Denstal Oy pidättää itsellään oikeuden peruuttaa koulutustapahtuman tai yksittäisen luennon ylitsepääsemättömän esteen vuoksi. Koulutustapahtumia koskevat tiedustelut ensisijaisesti sähköpostiosoitteeseen koulutus@denstal.fi tai puhelimitse Denstal Oy Tässä koulutusliitteessä on kevään 2018 koulutustapahtumat. Tilaisuuksia on koko ajan suunnitteilla lisää ja päivitämme niitä nettisivuillemme sekä muihin viestintäkanaviin. Seuraathan siis tapahtumia nettisivuillamme olevasta kalenterista Stal jäsenet saavat myös uutiskirjeen, jossa Denstal tiedottaa ajankohtaisista asioista. Uutiskirjeen saaminen edellyttää, että sähköpostiosoitteesi on ajantasainen. Lisäksi löydät meidät Facebookista. Tykkäämällä sivustamme saat nopeasti mm. uusimmat tiedot koulutustapahtumista sekä lähestyvistä ilmoittautumispäivämääristä.

4 4 LÄÄKEHOIDON VERKKOVALMENNUSTA Verkkokurssin hinta 80 /henkilö (+alv 24% 19,20 ) Pelkkä suun lääkehoidon verkkovalmennus 55 /henkilö (+alv 24% 13,20 ) Denstal Oy:n ja ProEdun tarjoama lääkehoidon verkkovalmennus on ammatillista täydennyskoulutusta ja se täyttää viranomaismääräykset ja suositukset. Lisäksi se on kohdennettu suun terveydenhuollon ammattilaisille. Valmennus toteutetaan selainpohjaisena verkkovalmennuksena. Verkkovalmennus sisältää kiinnostavat ja käytännönläheiset luennot (videoina), taustamateriaalit, kokeen kunkin osion päätteeksi sekä todistuksen. Lääkehoidon valmennusta on mahdollista käydä nyt kahdenlaisena. Koko lääkehoidon valmennus tai suppeampi suunhoidon osuus. Koko lääkehoidon valmennus muodostuu pääosin luennoista ja niiden kokonaiskesto on noin 10 tuntia, suun lääkehoidon osuus on noin 6-7 tuntia. Koko kurssin suorittamiseen on hyvä varata vähintään 2-3 työpäivää ja suunhoidon osuuteen vähintään yksi työpäivä. Sisällön tuottajana toimii Pauli Puirava, kouluttaja ja farmaseutti (lääkehoidon kokonaisarvioinnin erityispätevyys). Hän toimii Mediedu Oy:n lääkehoidon asiantuntijana sekä Alli Puirava, lääkehuollon lehtori, farmaseutti, Luk, näyttötutkintomestari, ProEdu Oy. Sisällön tuottajat toimivat yhdessä ammatillisten liittojen kanssa. Verkkovalmennuksia hallinnoi ProEdu Oy 20 vuotta puolueetonta lääketietoa Kurssi koostuu seuraavista osa-alueista: Lääkehoidon perusteet Keskeiset viranomaissäädökset Lääkehoidon turvallisuuteen liittyvät kysymykset Farmakologian perusteet Lääkemuodot ja antotavat Lääkkeiden käsittely PKV- lääkelupa Pääasiassa keskushermostoon vaikuttavat lääkkeet S. C injektiot Lääkelaskenta Suunhoitoon liittyvä lääkehoito Lääkityksen tarkastaminen ennen toimenpiteitä Verenvuotoon vaikuttavat lääkkeet Lääkkeiden aiheuttamat haitat suussa Esilääkityksen yhteensopivuuden tarkistaminen asiakkaalla käytössä olevien lääkkeiden kanssa Antibiootit Iäkkään asiakkaan lääkityksen huomioiminen puudutteet Tunnukset verkkoalustalle ovat voimassa 2 kuukautta, joten voit itse jaksottaa opiskelun haluamallasi tavalla. Tunnuksia toimitamme kaksi kertaa kuukaudessa, kuun 1. ja 15. pv, ilmoittuminen pitää tehdä vähintään viikkoa ennen, jotta ehtii kyseiseen tunnusten lähetykseen. Valmennukseen sisältyy verkossa tapahtuva osaamisen varmentaminen. Kaikki valmennuksen hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen.

5 5 HYGIENIAN VERKKOKURSSI osa 1 Verkkokurssin hinta 80 /henkilö (+alv 24% 19,20 ) Hygienian verkkokurssin kouluttaja on Jaana Alapulli, suuhygienisti (AMK), joka on suorittanut infektioiden ehkäisy- ja hoitotyö -erikoistumisopinnot sekä mikrobiologian opintoja Helsingin yliopistossa. Hän on toiminut hammashoitajan, suuhygienistin, hygieniavastaavan ja välinehuollon osastonhoitajan tehtävissä sekä alan kouluttajana. Kurssi on suunnattu suun terveydenhuollon ammattilaisille. Valmennus toteutetaan selainpohjaisena verkkovalmennuksena. Verkkovalmennus sisältää kiinnostavat ja käytännönläheiset luennot (videoina), joitain taustamateriaaleja, testin kunkin osion päätteeksi sekä todistuksen. Verkkokurssin käytyäsi hallitset viranomaissuositusten ja -vaatimusten mukaisen aseptisen työskentelyn vastaanotolla. Kurssin tavoitteena on siirtää tiedot teoriasta käytäntöön. Jaana Alapulli Kurssilla käsitellään mm. seuraavia asioita: Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista käytännönläheisesti Mikrobiologisesti turvallinen työympäristö Aerosolien ja roiskeiden muodostuminen ja siitä aiheutuvat vaatimukset aseptisille työtavoille Uutta pintadesinfektioaineiden käytöstä ja pintahygieniasta Potilasvaihdossa tehtävät, päivittäiset ja muut säännöllisesti tehtävät vastaanoton ylläpitotoimet yleisellä tasolla Tartuntatavat ja ajankohtaisilta taudinaiheuttajilta suojautuminen suunhoitoyksikössä. Tunnukset verkkoalustalle ovat voimassa 2 kuukautta, joten voit itse jaksottaa opiskelun haluamallasi tavalla. Saat tunnukset sähköpostiisi seuraavan kuun alkuun mennessä, jos olet ilmoittautunut viimeistään viikkoa ennen kuun päättymistä. Lähetämme siis tunnuksia aina kuun 1. arkipäivä. Kurssin suorittamiseen on hyvä varata noin yksi työpäivä. Hygienian verkkokurssiin on nyt jatko-osa, jotka voit suorittaa itsenäisenä tai ensimmäisen osion jatkona.

6 6 HYGIENIAN VERKKOKURSSI osa 2 Verkkokurssin hinta 55 /henkilö (+alv 24% 13,20 ) Hygienian verkkokurssin kouluttaja on Jaana Alapulli, suuhygienisti (AMK), joka on suorittanut infektioiden ehkäisy- ja hoitotyö -erikoistumisopinnot sekä mikrobiologian opintoja Helsingin yliopistossa. Hän on toiminut hammashoitajan, suuhygienistin, hygieniavastaavan ja välinehuollon osastonhoitajan tehtävissä sekä alan kouluttajana. Kurssi on suunnattu suun terveydenhuollon ammattilaisille ja välinehuoltajille. Valmennus toteutetaan selainpohjaisena verkkovalmennuksena. Verkkovalmennus sisältää kiinnostavat ja käytännönläheiset luennot (videoina), joitain taustamateriaaleja, testin kunkin osion päätteeksi sekä todistuksen. Verkkokurssi on käytännönläheinen ja sisältää runsaasti hyödyllisiä vinkkejä välinehuollon toiminnan kehittämiseen. Jaana Alapulli Kurssilla käsitellään mm. seuraavia asioita: Aseptiikka, pintahygienia ja suojainten käyttö välinehuollossa Välinehuoltoprosessin vaiheet puhdistus ja desinfektio kuivaus, tarkastus ja pakkaaminen sterilointi laadunvarmistus ja dokumentointi uudet ohjeet hammashoitovälineiden puhtausluokituksista ja hammashoitovälineiden huoltamiseen liittyviä erityispiirteitä Välinehuoltotoimintaan liittyvää lainsäädäntöä ja standardeja Verkkokurssin käytyäsi osaat uusimpien viranomaissuositusten ja -ohjeiden mukaisen välinehuoltoprosessin perusasiat. Tunnukset verkkoalustalle ovat voimassa 2 kuukautta, joten voit itse jaksottaa opiskelun haluamallasi tavalla. Saat tunnukset sähköpostiisi seuraavan kuun alkuun mennessä, jos olet ilmoittautunut viimeistään viikkoa ennen kuun päätymistä. Lähetämme siis tunnuksia aina kuun 1.arkipäivä. Kurssin suorittamiseen on hyvä varata noin yksi työpäivä. Hygienian verkkokurssiin on myös osa 1, jonka voit suorittaa itsenäisenä tai ennen tätä kurssia.

7 7 AMMATILLISET ILLAT 2018 Ammatillista koulutusta suuhygienisteille, hammashoitajille ja alan opiskelijoille Lahti, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone Ilmoittautumiset viimeistään: Seinäjoki, Original Sokos Hotel Lakeus Ilmoittautumiset viimeistään: Oulu, Original Sokos Hotel Arina Ilmoittautumiset viimeistään: Kuopio, Original Sokos Hotel Puijonsarvi Ilmoittautumiset viimeistään: Ohjelma Ilmoittautuminen, tuotenäyttely ja tarjottavat Denstal Oy ja STAL ry puheenvuorot Omahoitotuotteet Tauko ja tuotenäyttely Onnistunut jauhepuhdistus - suuhygienistin paras käyntikortti SHG Sara Niilivuo Keskustelua ja tilaisuuden päätös Ilmoittautuminen Tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamaton sekä viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruttu ilmoittautuminen laskutetaan osallistujilta. Osallistujamäärä max. 50 hlö/ilta. Järjestäjä: STAL ry, Denstal Oy, Hammasväline Oy ja Tepe

8 8 Oikomisen sarjakurssi Jyväskylä Paikka: Original Sokos Hotel Alexandra, Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä Paikka 2: Palokan hammashoitola, Ritopohjantie 25, Jyväskylä Ilmoittautumiset viimeistään: , osallistujamäärä max. 20 hlö Osallistumismaksu 1pv alv. 24% (81,60) Torstai Ohjelma Ilmoittautuminen ja kahvi Luennon avaus Luento - Purennan normaali kehitys - Purentavirheiden syntyminen - Purentavirheiden jaottelu - Oikomishoitoon valinta terveyskeskuksessa - Kipsimallien valaminen ja hionta - Oikomishoidon kipsimallien laatukriteerit - Valokuvaus Lounas Siirtyminen Palokan hammashoitolaan Harjoitustyöt - Jäljennösten ottaminen - Kipsimallien valaminen - Valokuvaus - Demonstraatio kipsimallien hionnasta Kouluttajat: Apulaisylihammaslääkäri, EHL Raija Kajaskivi-Rautavaara EHL Elina Lintu HH Kaija Irri Kurssin 1 jälkeen työpaikalla tulisi - ottaa 10 kappaletta jäljennöksiä + purentaindeksiä - valaa mallit ja hioa ne purentaan - selvittää kirjallisesti oman työpaikan oikomisprosessi - osallistua oikomishoidon seulontaan Yllä mainitut suoritteet kirjataan henkilökohtaiseen suoritekirjaan eli portfolioon Majoitus Original Sokos Hotel Alexandra Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä Sitova varaus mennessä Varaustunnus: DENSTAL 1hh: 122 /vrk 2hh: 132 /vrk

9 9 Oikomisen sarjakurssi II Jyväskylä Palokan hammashoitola, Ritopohjantie 25, Jyväskylä Ilmoittautumiset viimeistään , osallistujamäärä max. 20 hlö Osallistumismaksu 1pv alv. 24% (81,60) Perjantai Ohjelma Ilmoittautuminen ja aamukahvi Luennon avaus Luento Tavallisimmat varhaishoidossa käytettävät oikomiskojeet ja niiden toimintamekanismit - QH - NV, vinoveto, kombiveto - Aktivaattori - LM-aktivaattori - Palatinaali-, linguaali-, Nancen kaari - RME - Kasvomaski - NV-kaaren taivutus - Separointi - Renkaan sementointi ja poistaminen - Oikomishoidon instrumentit Lounas Harjoitustyöt - Renkaiden sementointi - NV-kaaren taivutus - Renkaiden poistaminen Kouluttajat: Apulaisylihammaslääkäri, EHL Raija Kajaskivi-Rautavaara EHL Elina Lintu HH Kaija Irri Kurssin 2 jälkeen työpaikalla tulisi - osallistua 15 potilaan varhaishoitoon (esim. renkaiden poistot, sementoinnit, kojeiden kontrollit) - selvittää potilaiden ko. hoidossa käytettävien kojeiden toimintamekanismi sekä hoidon päämäärä Yllä mainitut suoritteet kirjataan henkilökohtaiseen suoritekirjaan eli portfolioon Majoitus Original Sokos Hotel Alexandra Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä Sitova varaus mennessä Varaustunnus: DENSTAL 1hh: 122 /vrk 2hh: 132 /vrk

10 10 Oulun koulutustapahtuma Paikka: Original Sokos Arina, Pakkahuoneenkatu 16, Oulu Ilmoittautumiset viimeistään: Osallistumismaksu 1/2pv 150 +alv 24% (36 ), 1pv % (48 ), 2pv 300 +alv 24% (72 ) Torstai Ohjelma Ilmoittautuminen ja kahvi Luennon avaus Hygienia hallussa! Vai onko sittenkään? Shg (AMK), erik. (infektioiden ehkäisy ja hoitotyö) Jaana Alapulli Näyttely Tartuntatautilaki muuttui. Mitä se tarkoittaa työntekijälle? Työympäristöasiantuntija Anna Kukka Lounas Hoitaja työparina kariologisessa hoidossa. Miten kuljen askeleen edellä? Mitä uutta tällä hetkellä kariologiassa tapahtuu? EHL Jukka Leinonen Kahvi Luento jatkuu Ohjelma Ilmoittautuminen ja kahvi Luennon avaus Hygienia hallussa! Vai onko sittenkään? Shg (AMK), erik. (infektioiden ehkäisy ja hoitotyö) Jaana Alapulli Näyttely Tartuntatautilaki muuttui. Mitä se tarkoittaa työntekijälle? Työympäristöasiantuntija Anna Kukka Lounas Mitä uutta tällä hetkellä parodontologiassa tapahtuu? Suuhygienisti osana parodontiittipotilaan hoitoa. Erikoistuva hml Aleksi Kurth Kahvi Luento jatkuu Majoitus Paikka: Original Sokos Arina Pakkahuoneenkatu 16, Oulu Sitova varaus mennessä Varaustunnus: DENSTAL 1hh: 100 /vrk 2hh: 120 /vrk

11 11 Oulun koulutustapahtuma Paikka: Original Sokos Arina, Pakkahuoneenkatu 16, Oulu Ilmoittautumiset viimeistään: Osallistumismaksu 1/2pv 150 +alv 24% (36 ), 1pv % (48 ), 2pv 300 +alv 24% (72 ) Perjantai Ohjelma Ilmoittautuminen ja kahvi Luennon avaus Asiakkaan kohtaaminen ja motivointi. Motivoiva haastattelu SHG TtM Mirkka Järvinen Kahvi Luento jatkuu Lounas Kuuron asiakkaan kohtaaminen Koulutussuunnittelija Maarit Widberg-Palo, Viittomakielialan Osuuskunta Via Kahvi Asiakkaan kohtaaminen terveydenhuollon verkkovälitteisissä ympäristöissä dialogi asiakkaan kanssa kirjoitetun tekstin välityksellä. Projektipäällikkö Eiri Sohlman Majoitus Paikka: Original Sokos Arina Pakkahuoneenkatu 16, Oulu Sitova varaus mennessä Varaustunnus: DENSTAL 1hh: 100 /vrk 2hh: 120 /vrk

12 12 Helsingin koulutustapahtuma Paikka: Original Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki Ilmoittautumiset viimeistään: Osallistumismaksu 1/2pv alv 24% (36 ), 1pv % (48 ), 2pv alv 24% (72 ) Torstai Ohjelma Ilmoittautuminen ja kahvi Luennon avaus Tarttuvat taudit suun terveydenhoidossa Lainsäädäntö ja viranomaisvelvoitteet, mikrobit hammashoidossa, bakteerit, virukset, tavanomaiset varotoimet, käsihygienia, suojautuminen, puhdistus ja desinfiointiaineet TtM, SHG, Sairaalahygieniahoitaja Nina Parkkila Näyttely Luento jatkuu Lounas Hammashoitolaitteiden huolto nyt Mitä voit tehdä itse, mitä et! - Hammashoitoyksikön rakenne ja oheislaitteet. Vältä huoltokäynnit, toimi harkitusti päivittäishuollossa. Ennakoi mahdolliset vikaantumiset. Helpot huoltotoimenpiteet. Laiterekisteri, sekä huoltotoimenpiteiden kirjaus. Juha Lindgren, Kahvi Luento jatkuu Ohjelma Ilmoittautuminen ja kahvi Luennon avaus Tarttuvat taudit suun terveydenhoidossa Lainsäädäntö ja viranomaisvelvoitteet, mikrobit hammashoidossa, bakteerit, virukset, tavanomaiset varotoimet, käsihygienia, suojautuminen, puhdistus ja desinfiointiaineet TtM, SHG, Sairaalahygieniahoitaja Nina Parkkila Näyttely Luento jatkuu Lounas Suun tavallisimmat limakalvosairaudet. Suun limakalvosairauksien tunnistaminen ja hoitomahdollisuudet. Punajäkälä ja punajäkälää muistuttavat taudit, rakkulataudit, sienitulehdus, yleissairauksien suuilmentymät, pienten limakalvoleesioiden nimeäminen, näpyt ja patit, haavat ja haavaumat, pigmentaatiot EHL, Suupatologi Aleksi Rytkönen Kahvi Luento jatkuu Suun limakalvopotilas kutsujärjestelmässä Suuhygienistin, hammaslääkärin ja erikoishammaslääkärin yhteistyö. Uusien limakalvolöydösten kontrollointi, punajäkälä, dysplasiapotilaat, hyvät ja pahanlaatuiset kasvaimet, kontrollien lopettaminen vai elinikäinen seuranta EHL, Suupatologi, Aleksi Rytkönen Majoitus Original Sokos Hotel Presidentti Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki Sitova varaus mennessä Varaustunnus: DENSTAL 1hh: 159 /vrk 2hh: 179 /vrk

13 13 Helsingin koulutustapahtuma Paikka: Original Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki Ilmoittautumiset viimeistään: Osallistumismaksu 1/2pv alv 24% (36 ), 1pv % (48 ), 2pv alv 24% (72 ) Perjantai Ohjelma Ilmoittautuminen Luennon avaus Suuhygienistin rooli Lastenklinikan hammasvastaanotolla Potilasryhmät, suuhygienistin toimenkuva, vastaanottotoiminta, moniammatillinen yhteistyö, uusi lastensairaala Päivystyksellisesti hoidettavat potilaat Lastenklinikan hammasvastaanotolla Pahoinpitelyselvittelyt, hammastraumat, hammasinfektiot, osastopotilaiden suun alueen infektiofokusten kartoitus (syöpäpotilaat, elinsiirrot) SHG Saana Teräs Kahvi Hammassärky Lapsella Lapsi päivystysvastaanotolla Anamneesi, kliininen tutkimus, röntgentutkimus, syvä karies maitohampaassa, pulpotomia, hampaan poisto, hammasperäinen infektio, suun limakalvon yleisimmät virussairaudet lapsella, lapsen kipulääkitys, hammastraumat, esiintyvyys ja etiologia, altistavat tekijät, hammastraumojen luokitus, kiskotus, MTA apeksifikaatio, osittainen pulpotomia, potilastapauksia, hammastraumojen seuranta EHL Tarja Siltanen Pks-Sehyk ja Lastenklinikka Lounas Pelkäävän lapsen ymmärtäminen on hyvän hoidon alku Lasten hammashoitopelon etiologiaa ja taustoja. Mitä tulee ymmärtää pelkääviä lapsia hoidettaessa. Tapoja toimia hammashoitotilanteessa HLT, EHL, Kari Rantavuori Yliopisto-opettaja Kahvi Luento jatkuu Ohjelma Ilmoittautuminen Luennon avaus Suun mikrobit terveydessä ja sairaudessa Suun mikrobien rooli patogeeneina ja suun terveyden yhteys yleisterveyteen EHL Laura Lakio Kahvi Luento jatkuu Lounas Suun biofilmin hallinta HLT, EHL Annamari Nihtilä Kahvi Motivoivan keskustelun mahdollisuudet HLT, EHL Annamari Nihtilä Majoitus Original Sokos Hotel Presidentti Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki Sitova varaus mennessä Varaustunnus: DENSTAL 1hh: 159 /vrk 2hh: 179 /vrk

14 14 Tulossa syksyllä 2018 Suuhygienistipäivä Paikka: Original Sokos Hotel Presidentti Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki Hammashoitajapäivä Paikka: Original Sokos Hotel Presidentti Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki Jyväskylän koulutustapahtuma Paikka: Original Sokos Hotel Alexandra Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä Suun Terveys Oral Health Käsihygienian verkkokurssi Tulossa alkuvuodesta 2018

15 15 Muistiinpanot:

16 Tässä koulutusliitteessä on kevään 2018 koulutustapahtumat. Tilaisuuksia on koko ajan suunnitteilla lisää ja päivitämme niitä nettisivuillemme sekä muihin viestintäkanaviin. Seuraathan siis tapahtumia nettisivuiltamme olevasta kalenterista STAL:n jäsenet saavat myös Uutiskirjeen, jossa Denstal tiedottaa ajankohtaisista asioista. Uutiskirjeen saaminen edellyttää, että sähköpostiosoitteesi on ajantasainen. Lisäksi löydät meidät Facebookista. Tykkäämällä sivustamme saat nopeasti mm. uusimmat tiedot koulutustapahtumista sekä lähestyvistä ilmoittautumispäivämääristä. NÄHDÄÄN KOULUTUKSISSA! Denstal Oy

KOULUTUKSET. Ilmoittautumiset www.stal.fi /denstal

KOULUTUKSET. Ilmoittautumiset www.stal.fi /denstal KOULUTUKSET 2016 Ilmoittautumiset www.stal.fi /denstal 2 KOULUTUSJAOSTO Denstalin tärkeimpänä lähtökohtana on tarjota suun terveydenhoidon henkilökunnalle laadukasta, ajankohtaista ja kiinnostavaa ammatillista

Lisätiedot

KOULUTUKSET. Ilmoittautumiset

KOULUTUKSET. Ilmoittautumiset KOULUTUKSET 2019 Ilmoittautumiset www.denstal.fi 2 Denstal Oy:n toimisto PL 90, 00060 Tehy Puh. 040 566 1656 E-mail: koulutus@denstal.fi www.denstal.fi Kirsi Kuosmanen Suuhygienisti Tj, Koulutussuunnittelija

Lisätiedot

KOULUTUKSET. Ilmoittautumiset /denstal

KOULUTUKSET. Ilmoittautumiset  /denstal KOULUTUKSET 2017 Ilmoittautumiset www.stal.fi /denstal 2 KOULUTUSJAOSTO Denstalin tärkeimpänä lähtökohtana on tarjota suun terveydenhoidon henkilökunnalle laadukasta, ajankohtaista ja kiinnostavaa ammatillista

Lisätiedot

Koulutussivut. Denstal Oy:n toimisto PL 90, Tehy. Emmi Mäkinen Koulutussuunnittelija Puh

Koulutussivut. Denstal Oy:n toimisto PL 90, Tehy. Emmi Mäkinen Koulutussuunnittelija Puh Koulutussivut Koulutusjaosto Denstalin tärkeimpänä lähtökohtana on tarjota suun terveydenhoidon henkilökunnalle laadukasta, ajankohtaista ja kiinnostavaa ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta kattavasti

Lisätiedot

SUUN TERVEYS ORAL HEALTH 2017

SUUN TERVEYS ORAL HEALTH 2017 SUUN TERVEYS ORAL HEALTH 2017 23. 25.11.2017, Helsinki Käsiohjelma ja koulutuksia 2018 Ilmoittautumiset www.denstal.fi 3 Pohjoinen sisäänkäynti Norra ingången Northern entrance Pasta Sapore Pizza & Grill

Lisätiedot

SUUN TERVEYS ORAL HEALTH

SUUN TERVEYS ORAL HEALTH SUUN TERVEYS ORAL HEALTH Ilmoittautumiset www.stal.fi /denstal Messukeskus Messuaukio 1, 00520 Helsinki Osallistumismaksut 26.10.2016 mennessä ilmoittautuneiden osallistumismaksut: 1pv 175 + alv 24 % (42,80

Lisätiedot

SUUN TERVEYS ORAL HEALTH 2017

SUUN TERVEYS ORAL HEALTH 2017 SUUN TERVEYS ORAL HEALTH 2017 23. 25.11.2017, Helsinki Denstal koulutusliite Ilmoittautumiset www.stal.fi /denstal Messukeskus Messuaukio 1, 00520 Helsinki Osallistumismaksut 25.10.2017 mennessä ilmoittautuneiden

Lisätiedot

Koulutukset 2015. Kuva Essi Redsven. Ilmoittautumiset www.stal.fi/denstal

Koulutukset 2015. Kuva Essi Redsven. Ilmoittautumiset www.stal.fi/denstal Koulutukset 2015 Kuva Essi Redsven Ilmoittautumiset www.stal.fi/denstal 2 KOULUTUSJAOSTO Denstal Oy:n tärkeimpänä lähtökohtana on tarjota suun terveydenhoitohenkilökunnalle laadukasta, ajankohtaista ja

Lisätiedot

Koulutukset syksy 2014

Koulutukset syksy 2014 Koulutukset syksy 2014 Kuva Essi Redsven Ilmoittautumiset www.stal.fi/denstal 2 KOULUTUSJAOSTO Denstalin tärkeimpänä lähtökohtana on tarjota suun terveydenhoitokunnalle laadukasta, ajankohtaista ja kiinnostavaa

Lisätiedot

KOULUTUKSET. Ilmoittautumiset www.stal.fi /denstal

KOULUTUKSET. Ilmoittautumiset www.stal.fi /denstal KOULUTUKSET 2015 2016 Ilmoittautumiset www.stal.fi /denstal 2 KOULUTUSJAOSTO Denstalin tärkeimpänä lähtökohtana on tarjota suun terveydenhoidon henkilökunnalle laadukasta, ajankohtaista ja kiinnostavaa

Lisätiedot

SUUN TERVEYS ORAL HEALTH

SUUN TERVEYS ORAL HEALTH SUUN TERVEYS ORAL HEALTH Ilmoittautumiset www.stal.fi /denstal Suun Terveys Oral Health 2016 Suun Terveys Oral Health 2016 Messukeskus Messuaukio 1, 00520 Helsinki Sali 103, 370 hlöä Osallistumismaksut

Lisätiedot

KOULUTUKSET 2019 SUUN TERVEYS ORAL HEALTH 2019

KOULUTUKSET 2019 SUUN TERVEYS ORAL HEALTH 2019 KOULUTUKSET 2019 & SUUN TERVEYS ORAL HEALTH 2019 Denstal Oy:n toimisto PL 90, 00060 Tehy Puh. 040 566 1656 E-mail: koulutus@denstal.fi www.denstal.fi Kirsi Kuosmanen Suuhygienisti Tj, Koulutussuunnittelija

Lisätiedot

KOULUTUKSET 2019 & SUUN TERVEYS ORAL HEALTH 2019

KOULUTUKSET 2019 & SUUN TERVEYS ORAL HEALTH 2019 KOULUTUKSET 2019 & SUUN TERVEYS ORAL HEALTH 2019 Denstal Oy:n toimisto PL 90, 00060 Tehy Puh. 040 566 1656 E-mail: koulutus@denstal.fi www.denstal.fi Kirsi Kuosmanen Suuhygienisti Tj, Koulutussuunnittelija

Lisätiedot

Koulutus. Ilmoittautumiset www.stal.f i

Koulutus. Ilmoittautumiset www.stal.f i Koulutus 2012 2013 Ilmoittautumiset www.stal.f i SleepRight -purentakisko on suuhun uhun yöajaksi laitettava suoja hampaiden narskuttelusta kärsiville. Se vähentää hampaiden vaurioita ja estää ääntä, joka

Lisätiedot

Yleissairaalapsykiatrian päivät Oulussa

Yleissairaalapsykiatrian päivät Oulussa Yleissairaalapsykiatrian päivät Oulussa 10. 11.5.2012 Yleissairaalapsykiatrian päivien ohjelma Torstai 10.5.2012 8.15 9.15 Ilmoittautuminen, aamukahvi 9.15 9.30 Yleissairaalapsykiatrian päivien avaus;

Lisätiedot

KOULUTUKSET. Ilmoittautumiset www.stal.fi /denstal

KOULUTUKSET. Ilmoittautumiset www.stal.fi /denstal KOULUTUKSET 2015 Ilmoittautumiset www.stal.fi /denstal 2 KOULUTUSJAOSTO Denstalin tärkeimpänä lähtökohtana on tarjota suun terveydenhoidon henkilökunnalle laadukasta, ajankohtaista ja kiinnostavaa ammatillista

Lisätiedot

Paikka: Sokos Hotel Pasila, Maistraatinportti 3, 00240 Helsinki Ilmoittautumiset viimeistään 10.1.2014 Hinta: 175 + alv 24 % (42 )

Paikka: Sokos Hotel Pasila, Maistraatinportti 3, 00240 Helsinki Ilmoittautumiset viimeistään 10.1.2014 Hinta: 175 + alv 24 % (42 ) Kevät 2014 Denstal aloittaa uuden kurssisarjan, jonka tarkoituksena on täydennyskouluttaa joka osa-alueelta (mm. oikominen, kirurgia, protetiikka, juurihoito jne.) perusteellisesti yhden päivän luentoina!

Lisätiedot

ilmoittautumiset www.stal.fi Koulutus 2013-2014

ilmoittautumiset www.stal.fi Koulutus 2013-2014 ilmoittautumiset www.stal.fi Koulutus 2013-2014 2 ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUSTAPAHTUMIIN Lisätietoja: koulutus@stal.fi puh. (09) 5422 7535 Sitovat, kirjalliset ilmoittautumiset tehdään ensisijaisesti internetissä

Lisätiedot

Tervetuloa Geriatripäiville Kuopioon !

Tervetuloa Geriatripäiville Kuopioon ! Tervetuloa Geriatripäiville Kuopioon 12. 13.2.2019! Hyvää huomenta hyvät kollegat! Eija Lönnroos Suomen Geriatrit ry:n puheenjohtaja Geriatrian professori Itä-Suomen yliopisto MUUTAMA KYSYMYS Oletko Suomen

Lisätiedot

Koulutus 2011 2012. Ilmoittautumiset www.stal.fi

Koulutus 2011 2012. Ilmoittautumiset www.stal.fi Koulutus 2011 2012 Ilmoittautumiset www.stal.fi Tampereen koulutustapahtuma 6. 7.10.2011 Paikka: Holiday Club Tampereen Kylpylä Lapinniemenranta 12, 33180 Tampere 1 pv 175 + alv 23 %, 40,25 2 pv 270 +

Lisätiedot

Opioidiriippuvuuden korvaushoito

Opioidiriippuvuuden korvaushoito Päihdelääketieteen päivät 2014 Opioidiriippuvuuden korvaushoito 6.-7.3.2014 Sokos Hotel Presidentti Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki Ilmoittautuminen+ja+majoitusvaraus:www.paly.fi 31.1.astijäsenille210,ei7jäsenille240

Lisätiedot

SUUN TERVEYS ORAL HEALTH

SUUN TERVEYS ORAL HEALTH 1 SUUN TERVEYS ORAL HEALTH 24. 26.11.2016 Ilmoittautumiset www.stal.fi /denstal Denstal infopiste palvelee Torstai 8.00 16.00 Perjantai 8.00 16.00 Lauantai 8.30 13.15 3 Jo kymmenen vuotta Suun Terveys

Lisätiedot

KAJAANI 7. 8. 10. 2011 KAUKAMETSÄN SALI

KAJAANI 7. 8. 10. 2011 KAUKAMETSÄN SALI S E H L SYDÄMEN ASIALLA KAJAANI 7. 8. 10. 2011 KAUKAMETSÄN SALI SYDÄMEN ASIALLA KAJAANI KAUKAMETSÄN SALI 7. 8. 10. 2011 Perjantai 7.10 08.00 09.00 KAHVI JA ILMOITTAUTUMINEN 09.00 09.15 PÄIVIEN AVAUS 09.15

Lisätiedot

Suun Terveys Oral Health

Suun Terveys Oral Health Ilmoittaudu osoitteessa www.denstal.fi/koulutuskalenteri 24.10.2018 mennessä ilmoittautuneiden osallistumismaksut: 1pv 190 + alv 24% (45,60 ) tai 2-3pv 260 + alv 24% (62,40 ) 24.10.2018 jälkeen ilmoittautuneiden

Lisätiedot

LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2013

LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2013 LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2013 OHJELMA 25 2642013 Rantasipi Laajavuori Jyväskylä Välinehuolto Mikrobiologia Laiteanalytiikka VÄLINEHUOLLON TORSTAI 254 8:00 Ilmoittautuminen ja tuloaamiainen 12:00 Erilaiset

Lisätiedot

Rakennusalan työsuojelun peruskurssi

Rakennusalan työsuojelun peruskurssi Rakennusalan työsuojelun peruskurssi 1. jakso 2. 4.10. ja 2. jakso 23. 24.10.2012 Siikaranta-opisto opitaan yhdessä Rakennusalan työsuojelun peruskurssi, Siikaranta-opisto 1. jakso 2. 4.10. ja 2. jakso

Lisätiedot

TYÖAIKAMUODON VALINTA TUKEE KUNNAN PALVELUJEN TUOTTAMISTA

TYÖAIKAMUODON VALINTA TUKEE KUNNAN PALVELUJEN TUOTTAMISTA Henkilöstöhallinnon edustajat Esimiestehtävissä toimivat, työvuorolistojen suunnittelijat ja eri alojen palkanlaskijat Koulutus perehdyttää osallistujan Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen

Lisätiedot

Suomen Cheerleadingliitto ry

Suomen Cheerleadingliitto ry Suomen Cheerleadingliitto ry KOULUTUKSET 2016 Apuohjaajakoulutus - UUTUUS! 23.1. Helsinki, 20.2. Tampere, 12.3. Oulu, 6.8. Seinäjoki Active Cheer ohjaajakoulutus 9.1. Jyväskylä, 16.1. Pori, 6.2. Helsinki,

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2 / 2017

JÄSENTIEDOTE 2 / 2017 JÄSENTIEDOTE 2 / 2017 Tervetuloa Jytyliiton jäsenille suunnatulle toimisto- ja hallintotyöntekijöiden KIILA- kuntoutuskurssille 2017 Mikä KIILA kuntoutus (kurssi numero 69310) Kuntoutuksessa saat tukea

Lisätiedot

Tukikelpoisuus ja takaisinperintä

Tukikelpoisuus ja takaisinperintä ALUEKOULUTUS BOREAL SEMINARS 74300 Sonkajärvi Puh. (017) 760 7700 Telefax (017) 760 7721 http://www.aluekehityssaatio.fi Hankeorganisaatioiden johto Hankkeiden vetäjät, projektipäälliköt, talousvastaavat

Lisätiedot

Suun Terveydenhoidon Ammattiliitto STAL ry

Suun Terveydenhoidon Ammattiliitto STAL ry Suun Terveydenhoidon Ammattiliitto STAL ry Suun Terveydenhoidon Ammattiliitto STAL ry Koulutettuja hammashoitajia, suun terveydenhoitoalan lähihoitajia ja suuhygienistejä sekä alan opiskelijoita edustava

Lisätiedot

411 Kiireellistä ensiapua tarvitsevan potilaan hoitokäynti

411 Kiireellistä ensiapua tarvitsevan potilaan hoitokäynti 1 HAMMASLÄÄKÄRIEN - JA SV-KOODIEN TERVEYSKESKUSTEN HAMMASLÄÄKÄRIEN TOIMENPIDELUETTELOSSA MÄÄRÄTTYJEN JA SAIRAUSVAKUUTUKSEN PALAUTUSTAKSASSA MÄÄRÄTTYJEN TOIMENPITEIDEN 1.9.2001 LUKIEN Tutkimukset 201 Tutkimus,

Lisätiedot

Työsuojelun peruskurssi , Oulu

Työsuojelun peruskurssi , Oulu Tuotannon palvelut Koulutusta 35 vuotta. Työsuojelun peruskurssi 15. 19.3.2010, Oulu www.pohto.fi Työsuojelun peruskurssi 15.- 19.3.2010, Oulu Koulutuksen tavoite ja osallistujat Kurssin tavoitteena on

Lisätiedot

LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2014

LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2014 LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2014 19.5. 20.5.2014 Hotelli Cumulus Koskikatu Tampere Hyvinvointi ja terveys Laiteanalytiikka Välinehuolto HYVINVOINTI JA TERVEYS 11:00 Työperäinen stressi sairauksien riskitekijänä

Lisätiedot

Hoitotyön johdon päivät 2007 90 vuotta hoitotyön johtamista Suomessa

Hoitotyön johdon päivät 2007 90 vuotta hoitotyön johtamista Suomessa Hoitotyön johdon päivät 2007 90 vuotta hoitotyön johtamista Suomessa 18. 19.10.2007 Helsinki, Paasitorni Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat muun muassa: Hoitotyön johtajien vastuu ja vaikuttamismahdollisuudet

Lisätiedot

SUUHYGIENISTI-TOIMINTAMALLI VANTAALLA

SUUHYGIENISTI-TOIMINTAMALLI VANTAALLA SUUHYGIENISTI-TOIMINTAMALLI VANTAALLA SUUN TERVEYDENHUOLTO SATEENVARJO HANKE 2007-2009 Mielenterveyspotilaiden suun terveyden edistäminen LOPPUSEMINAARI 6.11.2009 KRISTIINA KOSKINEN projektipäällikkö,

Lisätiedot

Liikuntalääketiede suunnannäyttäjänä. Liikuntalääketieteen päivät 9. 10.11.2011 Biomedicum Helsinki

Liikuntalääketiede suunnannäyttäjänä. Liikuntalääketieteen päivät 9. 10.11.2011 Biomedicum Helsinki Liikuntalääketiede suunnannäyttäjänä Liikuntalääketieteen päivät 9. 10.11.2011 Biomedicum Helsinki Keskiviikko 9.11.2011 9:30 Ilmoittautuminen ja kahvi 9:45 Tervetuloa Liikuntayksikön johtaja Harri Syväsalmi,

Lisätiedot

Dysfagiapotilaan suuhygienian hoito Saila Pakarinen

Dysfagiapotilaan suuhygienian hoito Saila Pakarinen Dysfagiapotilaan suuhygienian hoito 4.4.2019 Saila Pakarinen IKÄÄNTYNEEN ELÄMÄNKOKEMUS HOITOHISTORIA, MITEN PANOSTANUT OMAAN HAMMASHOITOON AIEMMIN HAMMASHOIDON SAATAVUUS OLLUT VÄHÄISEMPÄÄ (ALUEELLISESTI

Lisätiedot

Koulutusta infektioiden torjunnasta sairaaloiden hygieniayhdyshenkilöille

Koulutusta infektioiden torjunnasta sairaaloiden hygieniayhdyshenkilöille Koulutusta infektioiden torjunnasta sairaaloiden hygieniayhdyshenkilöille 17.05.2019 Infektioidentorjuntakoulutus hygieniayhdyshenkilöille/ Dinah Arifulla 1 Sisältö Taustaa ja merkitys THL:n vuoden 2018

Lisätiedot

KOE- JA KURSSITIEDOTE

KOE- JA KURSSITIEDOTE KOE- JA KURSSITIEDOTE 1.8.2012 Tiedotteen sisältö: Kokeet 1 Öljylämmitysalan kurssi 3 Öljylämmitysalan asennustyöt 4 Säiliöntarkastustyöt 5 Kaasuasennustyöt 6 Lämmityslaitteistojen sähköasennustyöt 7 ASENNUSALAN

Lisätiedot

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi, materiaalin jako. 10.00 Luottamuksen rakentaminen rakennushankkeessa

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi, materiaalin jako. 10.00 Luottamuksen rakentaminen rakennushankkeessa 2. jakso 5 7.10.2010, Sokos Hotel Vantaa, Vantaa PROJEKTIHALLINTA I: 1. jakso 1 2.9.2010 Sokos Hotel Presidentti, Helsinki 1.9.2010: Projektin kokonaishallinta 8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi, materiaalin

Lisätiedot

LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2015

LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2015 LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2015 18.5. 19.5.2015 Kylpylähotelli Rauhalahti Kuopio LUENTOPÄIVIEN NÄYTTEILLEASETTAJAT Mikroskopia Ympäristöanalytiikka Koulutus hyväksytään sertifioitujen näytteenottajien

Lisätiedot

LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2019

LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2019 LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2019 6. 7.5.2019 Tampere LUENTOPÄIVIEN NÄYTTEILLEASETTAJAT Fisher Scientific Oy G.W.Berg Oy HYXO OY Labnet Oy Labo Line Oy Lahti Precision Oy Martten Finland Oy Mediq Oy Mekalasi

Lisätiedot

Fluorattujen kasvihuonekaasujen talteenotto suurjännitekytkinlaitteista. Koulutuspäivät 16.11-18.11.2009

Fluorattujen kasvihuonekaasujen talteenotto suurjännitekytkinlaitteista. Koulutuspäivät 16.11-18.11.2009 1 Fluorattujen kasvihuonekaasujen talteenotto suurjännitekytkinlaitteista Koulutuspäivät 16.11-18.11.2009 Helsingissä Aiheena: Uudet pätevyysvaatimukset fluorattuja kasvihuonekaasuja nimellisteholtaan

Lisätiedot

Hyvät toimintakäytännöt välinehuollossa

Hyvät toimintakäytännöt välinehuollossa 23. Välinehuollon valtakunnalliset koulutuspäivät 1.10-2.10.2015 Tampere Tuija Molkkari Koulutukseni ja työkokemukseni Apuhoitaja 1981 Sairaanhoitaja 1986 Sisätautien erikoissairaanhoitaja 1991 Viestinnän

Lisätiedot

Kuntotestauspäivät 21. 22.3.2012 MITTAA, KOHTAA JA KUUNTELE TESTAAJA KIPEÄN KEHON JA TUNTOJEN TULKKINA SEMINAARITIEDOT

Kuntotestauspäivät 21. 22.3.2012 MITTAA, KOHTAA JA KUUNTELE TESTAAJA KIPEÄN KEHON JA TUNTOJEN TULKKINA SEMINAARITIEDOT SEMINAARITIEDOT Seminaarin hinta Majoitus Osallistumismaksu 220 LTS:n henkilö- ja yhteisöjäsenet 170 (yhteisöjäseniltä edellytetään yhteisilmoittautumista) LTS:n opiskelijajäsenet (opiskelijakortti tai

Lisätiedot

LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2019

LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2019 LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2019 6. 7.5.2019 Tampere LUENTOPÄIVIEN NÄYTTEILLEASETTAJAT Fisher Scientific Oy G.W.Berg Oy Hyxo OY Intermed Oy Labema Oy Labnet Oy Labo Line Oy Lahti Precision Oy Martten

Lisätiedot

Asuntokaupan kuntotarkastajan koulutus (AKK) 45244 17.11.-15.12.2010 Kiinteistöalan Koulutuskeskus, Helsinki

Asuntokaupan kuntotarkastajan koulutus (AKK) 45244 17.11.-15.12.2010 Kiinteistöalan Koulutuskeskus, Helsinki Keskiviikko 17.11.2010 08.30-09.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi 09.00-09.30 Avaus, koulutusohjelman esittely Koulutuspäällikkö, DI Pertti Huhtanen Kiinteistöalan Koulutuskeskus 09.30-10.00 FISE-pätevyysjärjestelmä

Lisätiedot

Lataa Välinehuolto. Lataa

Lataa Välinehuolto. Lataa Lataa Välinehuolto Lataa ISBN: 9789516565012 Sivumäärä: 413 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 10.76 Mb Välinehuolto-kirjassa kuvataan välinehuoltoprosessin vaiheet: puhdistus, desinfektio, tarkastaminen,

Lisätiedot

Kutsu Taitaja2014 semifinaaleihin

Kutsu Taitaja2014 semifinaaleihin 1 Kutsu Taitaja2014 semifinaaleihin Vaatteen valmistus Tervetuloa Turun Taitaja2015-kilpailujen vaatteenvalmistuksen semifinaalikilpailuihin. Semifinaalikarsintaan ilmoittautui 36 kilpailijaa ja karsinnat

Lisätiedot

Kutsu Taitaja2015 semifinaaleihin

Kutsu Taitaja2015 semifinaaleihin 1 Kutsu Taitaja2015 semifinaaleihin Vaatteen valmistus Tervetuloa Seinäjoelle tuomaroimaan Turun Taitaja2015-kilpailujen vaatteenvalmistuksen semifinaalikilpailuja. Semifinaaliin ilmoittautui 34 kilpailijaa

Lisätiedot

Torstai ja perjantai Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemia osoitteessa Linnankatu 54, Turku.

Torstai ja perjantai Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemia osoitteessa Linnankatu 54, Turku. Turun Ammattikorkeakoulu Erityistä tukea tarvitsevat oppijat taiteen perusopetuksessa - ammatillinen täydennyskoulutus perusopetuksen opettajille ja lastenkulttuurikeskusten ohjaustyötä tekeville Ajankohta

Lisätiedot

Valtakunnalliset SAK-päivät Jyväskylän Paviljonki 3. 4.10.2015 Lutakonaukio 12

Valtakunnalliset SAK-päivät Jyväskylän Paviljonki 3. 4.10.2015 Lutakonaukio 12 Ohjelma 8.6.2015 Valtakunnalliset SAK-päivät Jyväskylän Paviljonki 3. 4.10.2015 Lutakonaukio 12 Perjantai 2.10.2015 12.00 18.00 SAK Nuorten seminaari, Sokos hotel Alexandra, Hannikaisenkatu 35 17.00 Jyväskylän

Lisätiedot

Johdatus ohjauksen teoriaan ja käytäntöön (12/12) Professori

Johdatus ohjauksen teoriaan ja käytäntöön (12/12) Professori 1. jakso MAANANTAI TORSTAI (16. 19.9.2019, 4 pv) Orientoituminen opintoihin (12 t/12 t) Johdatus ohjauksen teoriaan ja käytäntöön 5 op (12 t+ 2t tentti+ tutustumiset itsenäisesti 12 t työssäoppimisen jaksolla)

Lisätiedot

XX Pohjois-Suomen työmarkkinaseminaari Pohjoisen Forum

XX Pohjois-Suomen työmarkkinaseminaari Pohjoisen Forum XX Pohjois-Suomen työmarkkinaseminaari Pohjoisen Forum YhdeSSä on enemmän XVIII Pohjois-Suomen työmarkkinaseminaari PohjoISen Forum 20. 21. tammikuu 2011 Oulu XIV Pohjois-s-SSuomen työm markkiinasem minaari

Lisätiedot

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN HYVINVOINTISEMINAARI

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN HYVINVOINTISEMINAARI AMMATILLISEN KOULUTUKSEN HYVINVOINTISEMINAARI Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus järjestävät yhteistyössä ammatillisen koulutuksen järjestäjien kanssa kuusi samansisältöistä ammatillisen

Lisätiedot

Arjen työn tueksi esimiehille

Arjen työn tueksi esimiehille Arjen työn tueksi esimiehille Markus Äimälä, Johan Åström, Mikko Nyyssölä Käytännön työoikeutta esimiehille Hinta 55,00, 5. painos 2012 Teoksessa käsitellään selkeällä tavalla tavallisimmat esimiehen työssä

Lisätiedot

LEVILLÄ Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit

LEVILLÄ Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit LAPIN SOSIAALI- JA TERVEYSTURVAN SYYSPÄIVÄT 65 VUOTTA LAPPILAISTA HYVINVOINTIA 7.-8.9.2017 LEVILLÄ Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit lappilaiset.fi LAPIN SOSIAALI- JA TERVEYSTURVAN SYYSPÄIVÄT 7.-8.9.2017

Lisätiedot

Infektioiden torjuntaa haava-, skopia- ja yleispoliklinikalla

Infektioiden torjuntaa haava-, skopia- ja yleispoliklinikalla Infektioiden torjuntaa haava-, skopia- ja yleispoliklinikalla Helena Ojanperä Hygieniahoitaja/osastonhoitaja 5.10.2012 Alueellinen infektioiden torjunnan koulutuspäivä Hoitoon liittyvät infektiot avohoidossa

Lisätiedot

SUPER-ILLAT KEVÄT 2014

SUPER-ILLAT KEVÄT 2014 Paikkakunta Päivä Liittohallituksen jäsen, jäsenet/ SuPerin toimihenkilö Jäseniltapaikka Kellonaika Sitovat ilmoittautumiset Helsinki ti 1.4. Tuula Kumpulainen / Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu

Lisätiedot

VÄLINEHUOLLON ERITYISPIIRTEET HAMMASHUOLLOSSA ANITA STARCK TURUN AMMATTI-INSTITUUTTI, AIKUISKOULUTUS

VÄLINEHUOLLON ERITYISPIIRTEET HAMMASHUOLLOSSA ANITA STARCK TURUN AMMATTI-INSTITUUTTI, AIKUISKOULUTUS VÄLINEHUOLLON ERITYISPIIRTEET HAMMASHUOLLOSSA 11.5.2017 ANITA STARCK TURUN AMMATTI-INSTITUUTTI, AIKUISKOULUTUS SUUN TERVEYDENHUOLTO SUUN TERVEYDENHUOLLON PALVELUJEN KÄYTTÖ RUNSASTA V. 2014 TERVEYSKESKUKSISSA

Lisätiedot

Hoitoympäristöjen puhtauspalvelujen hygieniaosaaminen verkkooppimisympäristö

Hoitoympäristöjen puhtauspalvelujen hygieniaosaaminen verkkooppimisympäristö Hoitoympäristöjen puhtauspalvelujen hygieniaosaaminen verkkooppimisympäristö Minna Kyllinen 9.5.2019 SSTL Puhtausala ry TOIMIALAN KEHITTÄJÄ Mikä? Verkkokurssi erilaisissa hoitoympäristöissä toimiville

Lisätiedot

Työsuojelun peruskurssi

Työsuojelun peruskurssi Työsuojelun peruskurssi 24. 28.4.2017, Oulu Työsuojelun peruskurssi antaa osallistujalle perustiedot työterveyden ja -turvallisuuden eri aihealueista sekä työturvallisuustoiminnan toteuttamisesta työpaikalla.

Lisätiedot

Syöpäpotilaan moniammatillinen hoitoketju - erikoistumiskoulutus

Syöpäpotilaan moniammatillinen hoitoketju - erikoistumiskoulutus Turun Ammattikorkeakoulu Syöpäpotilaan moniammatillinen hoitoketju - erikoistumiskoulutus Ajankohta 05.09.2019-25.09.2020 Päivämäärät ovat alustavia Missä Joukahaisenkatu 3, Turku. Hinta 1500 (alv 0%),

Lisätiedot

Robottihitsauksen koulutus asiantuntija- ja operaattoritasoille 19.9.2007 8.2.2008, Turku

Robottihitsauksen koulutus asiantuntija- ja operaattoritasoille 19.9.2007 8.2.2008, Turku Robottihitsauksen koulutus asiantuntija- ja operaattoritasoille 19.9.2007 8.2.2008, Turku Tule suorittamaan kansainvälisesti hyväksytty robottihitsauksen koulutuskokonaisuus ja tutkinto. Tutkintoa voi

Lisätiedot

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN HYVINVOINTISEMINAARI

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN HYVINVOINTISEMINAARI AMMATILLISEN KOULUTUKSEN HYVINVOINTISEMINAARI Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus järjestävät yhteistyössä ammatillisen koulutuksen järjestäjien kanssa kuusi samansisältöistä ammatillisen

Lisätiedot

VSSHP Terveydenhuollon opiskelijaohjauksen alueellinen koulutuspäivä Riikka Teuri, Turun AMK

VSSHP Terveydenhuollon opiskelijaohjauksen alueellinen koulutuspäivä Riikka Teuri, Turun AMK VSSHP Terveydenhuollon opiskelijaohjauksen alueellinen koulutuspäivä 19.4.2018 Riikka Teuri, Turun AMK Taustaa Terveydenhuollossa tapahtuvista haittatapahtumista noin puolet liittyy lääkehoitoon (lääkityspoikkeamat).

Lisätiedot

Inhimillisesti vaikuttava hoitotyö kenen käsissä tulevaisuudessa?

Inhimillisesti vaikuttava hoitotyö kenen käsissä tulevaisuudessa? II Pohjois-Suomen Hoitotiedepäivät Inhimillisesti vaikuttava hoitotyö kenen käsissä tulevaisuudessa? 4. - 5.11.2009 Oulun Yliopisto, Lääketieteellisen tiedekunnan päärakennuksen auditorio (Aapistie 5 A)

Lisätiedot

HYGIENIAHOITAJIEN TÄYDENNYSKOULUTUS

HYGIENIAHOITAJIEN TÄYDENNYSKOULUTUS HYGIENIAHOITAJIEN TÄYDENNYSKOULUTUS 16.5.2019 Marika Blomster TtM, Täydennyskoulutussuunnittelija Arcada Täydennyskoulutus tarjoaa Hygieniahoitajan Täydennyskoulutus 30 op Hygieniahoitajan erikoistumiskoulutus

Lisätiedot

Lataa Yleissairaudet suun terveydenhoidossa - Timo Heinonen. Lataa

Lataa Yleissairaudet suun terveydenhoidossa - Timo Heinonen. Lataa Lataa Yleissairaudet suun terveydenhoidossa - Timo Heinonen Lataa Kirjailija: Timo Heinonen ISBN: 9789525665048 Sivumäärä: 71 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 16.05 Mb Kirja on tarkoitettu käsikirjaksi suun

Lisätiedot

KOULUTUSKALENTERI syksy 2013

KOULUTUSKALENTERI syksy 2013 HEI KAIKKI! Nimeni on Anni Ojantakanen ja olen La Roche-Posay -tiimin uusin vahvistus. Työnkuvaani kuuluvat koulutukset sekä lääkäriyhteistyö. Koulutukseltani olen farmaseutti ja olen työskennellyt niin

Lisätiedot

tekniikka ja huolto , Oulu

tekniikka ja huolto , Oulu Taajuusmuuttajat ACS880 tekniikka ja huolto 15. - 16.2.2018, Oulu Taajuusmuuttajat ACS880 tekniikka ja huolto kurssilla osallistujat perehdytetään taajuusmuuttajien toimintaperiaatteisiin, käyttökohtaisiin

Lisätiedot

SUUN JA HAMPAIDEN HOITO

SUUN JA HAMPAIDEN HOITO Esitteitä 2008:8 ISSN 1236-2123 ISBN 978-952-00-2602-8 (PDF) Tämä esite on saatavilla verkosivuiltamme useilla kielillä. Sitä voi kopioida ja jakaa vapaasti. SUUN JA HAMPAIDEN HOITO Voit itse pitää huolta

Lisätiedot

Apuvälinealan valtakunnalliset koulutus- ja neuvottelupäivät. Lahdessa 7.- 8.10.2015

Apuvälinealan valtakunnalliset koulutus- ja neuvottelupäivät. Lahdessa 7.- 8.10.2015 2015 Apuvälinealan valtakunnalliset koulutus- ja neuvottelupäivät Lahdessa 7.- 8.10.2015 Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista! Kohderyhmä Sairaanhoitopiirien ja terveyskeskusten

Lisätiedot

Lääkehoito vanhuspalveluissa Turku. Ruut Virtanen Lääninlääkäri Lounais-Suomen aluehallintovirasto

Lääkehoito vanhuspalveluissa Turku. Ruut Virtanen Lääninlääkäri Lounais-Suomen aluehallintovirasto Lääkehoito vanhuspalveluissa 8.11.2017 Turku Ruut Virtanen Lääninlääkäri Lounais-Suomen aluehallintovirasto Lounais-Suomen aluehallintovirasto 8.11.2017 1 Lääkehoidon toteuttaminen Toteutetaan erityyppisissä

Lisätiedot

Rakennuksen kuntoarvioija PKA ajankohtaispäivä

Rakennuksen kuntoarvioija PKA ajankohtaispäivä Rakennuksen kuntoarvioija PKA ajankohtaispäivä, HELSINKI Torstai 14.6.2012 Sisäilmaongelmat ja niiden hallinta 08.45-09.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi 09.00-09.20 Tilaisuuden avaus Koulutuspäivien puheenjohtaja,

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopiston hoitotieteen laitos, PSSHP:n Koulutuspalvelut ja VeTe hanke

Itä-Suomen yliopiston hoitotieteen laitos, PSSHP:n Koulutuspalvelut ja VeTe hanke 1(5) Kohti parasta mahdollista ja vaikuttavaa toiminnan johtamista! Aika torstaina 16.9.2010 klo 8.40-16.00 Järjestäjä Itä-Suomen yliopiston hoitotieteen laitos, PSSHP:n Koulutuspalvelut ja VeTe Puheenjohtaja:

Lisätiedot

Rakennusterveysasiantuntija RTA

Rakennusterveysasiantuntija RTA Turun Ammattikorkeakoulu Rakennusterveysasiantuntija RTA 2019-2020 Ajankohta 12.04.2019-16.10.2020 Missä Koulutus järjestetään Turussa, vuoroin Turun AMK:n tiloissa (Sepänkatu 1) ja vuoroin Turun yliopistolla

Lisätiedot

Suomen MS-hoitajat ry. Jäsentiedote 1/2015 www.ms-hoitajat.net

Suomen MS-hoitajat ry. Jäsentiedote 1/2015 www.ms-hoitajat.net Suomen MS-hoitajat ry Jäsentiedote 1/2015 www.ms-hoitajat.net 2 15 VUOTISJUHLASEMINAARI K aksi hienoa koulutustapahtumaa on taas takana. Kiitos teille osallistuneille päivien onnistumisesta! Jäsentiedote

Lisätiedot

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN HYVINVOINTISEMINAARI

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN HYVINVOINTISEMINAARI AMMATILLISEN KOULUTUKSEN HYVINVOINTISEMINAARI Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus järjestävät yhteistyössä ammatillisen koulutuksen järjestäjien kanssa kuusi samansisältöistä ammatillisen

Lisätiedot

Syöpäpotilaan moniammatillinen hoitoketju - erikoistumiskoulutus

Syöpäpotilaan moniammatillinen hoitoketju - erikoistumiskoulutus Turun Ammattikorkeakoulu Syöpäpotilaan moniammatillinen hoitoketju - erikoistumiskoulutus Ajankohta 05.09.2019-25.09.2020 Päivämäärät ovat alustavia Missä Joukahaisenkatu 3, Turku. Hinta 1500 (alv 0%),

Lisätiedot

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous 19. 20.3.2016 A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 19. 20.3.2016 Hotelli Petäyksessä Hämeenlinnassa.

Lisätiedot

Perustason ensihoidon koulutuskokeilu. Seija Rannikko ja Anne Kokko Kontinkankaan yksikkö 19.9.2014

Perustason ensihoidon koulutuskokeilu. Seija Rannikko ja Anne Kokko Kontinkankaan yksikkö 19.9.2014 Perustason ensihoidon koulutuskokeilu Seija Rannikko ja Anne Kokko Kontinkankaan yksikkö 19.9.2014 Perustason ensihoidon osaamisen painopistealueita kokeilun suunnittelussa Ensihoitotyön osaaminen Itsearviointi,

Lisätiedot

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina.

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina. lokakuu tiedote Jos Sinulla on tiedotettavaa: kirjoita teksti suoraan sähköpostin viestiosaan, viestin pituus enintään 600 merkkiä, ei erikoismerkkejä ( VERSAALIA, kursiivia, lihavointeja, väriä yms.),

Lisätiedot

207 Konsultaatiotutkimus lausuntoineen tai hoitosuunnitelma 409 Purennan hoidon suunnittelu 701 Tutkimus, enintään 50 min

207 Konsultaatiotutkimus lausuntoineen tai hoitosuunnitelma 409 Purennan hoidon suunnittelu 701 Tutkimus, enintään 50 min 1 HAMMASLÄÄKÄRIEN - JA SV-KOODIEN TERVEYSKESKUSTEN HAMMASLÄÄKÄRIEN TOIMENPIDELUETTELOSSA MÄÄRÄTTYJEN JA SAIRAUSVAKUUTUKSEN PALAUTUSTAKSASSA MÄÄRÄTTYJEN TOIMENPITEIDEN 1.4.2000 LUKIEN TUTKIMUKSET 201 Tutkimus,

Lisätiedot

Syöpäpotilaan moniammatillinen hoitoketju - erikoistumiskoulutus

Syöpäpotilaan moniammatillinen hoitoketju - erikoistumiskoulutus Turun Ammattikorkeakoulu Syöpäpotilaan moniammatillinen hoitoketju - erikoistumiskoulutus Ajankohta 05.09.2019-25.09.2020 Päivämäärät ovat alustavia Missä Joukahaisenkatu 3, Turku. Hinta 1500 (alv 0%),

Lisätiedot

SOSIAALIALAN KÄYTÄNNÖN OPETTAJIEN JA OHJAAJIEN KOULUTUS 2013

SOSIAALIALAN KÄYTÄNNÖN OPETTAJIEN JA OHJAAJIEN KOULUTUS 2013 SOSIAALIALAN KÄYTÄNNÖN OPETTAJIEN JA OHJAAJIEN KOULUTUS 2013 Koulutuksen kohderyhmänä on käytännön opettajina ja ohjaajina toimivat sosiaalityöntekijät ja sosiaaliohjaajat (sosionomi ja sosionomi ylempi

Lisätiedot

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN HYVINVOINTISEMINAARI

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN HYVINVOINTISEMINAARI AMMATILLISEN KOULUTUKSEN HYVINVOINTISEMINAARI Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus järjestävät yhteistyössä ammatillisen koulutuksen järjestäjien kanssa kuusi samansisältöistä ammatillisen

Lisätiedot

8:30 10:00 Moottoritekniikan uusin kehitys ja keinot päästöjen hillitsemiseksi, tekniikan tohtori Juhani Laurikko

8:30 10:00 Moottoritekniikan uusin kehitys ja keinot päästöjen hillitsemiseksi, tekniikan tohtori Juhani Laurikko Perjantai 13.03.2009 Ympäristöystävällinen autotekniikka koulutuspäivä: Koulutuskeskus Salpaus Auditorio, Vipusenkatu 5 A, 15230 Lahti Kurssin hinta SATL:n jäsenille 150 euroa ja muille 180 euroa (alv

Lisätiedot

Työpaikkaohjaajakoulutus

Työpaikkaohjaajakoulutus Työpaikkaohjaajakoulutus 3 ov Ilmoittautuminen: www.osao.fi/koulutuskalenteri Lisätietoja: Anu Hultqvist Koulutuspäällikkö, OSAO anu.hultqvist@osao.fi Koulutuksen toteutus Kontaktiopetuksena: Oppilaitoksella

Lisätiedot

Syysseminaari. 11.11.2008 Helsingin Messukeskus

Syysseminaari. 11.11.2008 Helsingin Messukeskus Syysseminaari 11.11.2008 Helsingin Messukeskus Energiateollisuus ry:n syysseminaari 11.11.2008 Helsingin Messukeskus Energia politisoituu Ilmasto-ongelmat ja energian toimitusvarmuus kytkevät energia-asiat

Lisätiedot

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS OPISKELIJAN PAREMPAA TERVEYTTÄ

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS OPISKELIJAN PAREMPAA TERVEYTTÄ Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS on valtakunnallinen opiskeluterveydenhuollon organisaatio, joka tarjoaa yleisterveyden, mielenterveyden ja suunterveyden

Lisätiedot

Syöpäpotilaan moniammatillinen hoitoketju - erikoistumiskoulutus

Syöpäpotilaan moniammatillinen hoitoketju - erikoistumiskoulutus Turun Ammattikorkeakoulu Syöpäpotilaan moniammatillinen hoitoketju - erikoistumiskoulutus Ajankohta 16.01.2018-09.01.2019 Päivämäärät ovat alustavia Missä Ruiskatu 8, Turku. Hinta 1000 (alv 0%), Opetus-

Lisätiedot

Turvallisen Tekniikan Seminaari Tampereen teknillinen yliopisto

Turvallisen Tekniikan Seminaari Tampereen teknillinen yliopisto Turvallisen Tekniikan Seminaari 2017 7.-8.6.2017 Tampereen teknillinen yliopisto Turvallisen Tekniikan Seminaari 2017 Ohjelma Seminaari keskiviikko 7.6.2017 9.30 Seminaarin avaus Toimitusjohtaja Hanna

Lisätiedot

MUUTOKSELLA LAPSIPERHEEN PAREMPAAN HUOMISEEN

MUUTOKSELLA LAPSIPERHEEN PAREMPAAN HUOMISEEN MUUTOKSELLA LAPSIPERHEEN PAREMPAAN HUOMISEEN POHJOIS-SUOMEN LASTENSUOJELUPÄIVÄT 8. 9.2.2017 Pohjankartanon koulu, juhlasali, Leevi Madetojan katu 1, OULU Päivien puheenjohtajina Järjestösuunnittelija Lassi

Lisätiedot

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN HYVINVOINTISEMINAARI

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN HYVINVOINTISEMINAARI AMMATILLISEN KOULUTUKSEN HYVINVOINTISEMINAARI Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus järjestävät yhteistyössä ammatillisen koulutuksen järjestäjien kanssa kuusi samansisältöistä ammatillisen

Lisätiedot

Asuntokaupan kuntotarkastajan AKK ajankohtaispäivä

Asuntokaupan kuntotarkastajan AKK ajankohtaispäivä Asuntokaupan kuntotarkastajan AKK ajankohtaispäivä 14.-15.6.2012, HELSINKI Torstai 14.6.2012 Sisäilmaongelmat ja niiden hallinta 08.45-09.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi 09.00-09.20 Tilaisuuden avaus

Lisätiedot

Lauantai Traumapäivä nuorille hammaslääkäreille. Sali Äyräpää

Lauantai Traumapäivä nuorille hammaslääkäreille. Sali Äyräpää Traumapäivä nuorille hammaslääkäreille Sali Äyräpää Traumapäivä on suunnattu kaikille päivystystyöpä tekeville hammaslääkäreille ja erityisesti työuransa alussa oleville nuorille kollegoille. Luennoilla

Lisätiedot

Keliakialiiton palvelut yhdistyksille. Vapaaehtoisten webinaari

Keliakialiiton palvelut yhdistyksille. Vapaaehtoisten webinaari Keliakialiiton palvelut yhdistyksille Vapaaehtoisten webinaari 19.9.2019 Tämän päivän webinaarissa käsittelemme Vapaaehtoistoiminnan tuen muutos (Eeva) Viestintäkanavat - Mistä saan ajankohtaisen tiedon?

Lisätiedot