Tehonlähteenä uusin Dysonin digitaalimoottori

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tehonlähteenä uusin Dysonin digitaalimoottori"

Transkriptio

1

2 Seitsemän vuoden kehittelyn jälkeen olemme vihdoin saavuttaneet jotain mullistavaa moottorisuunnittelun saralla yhden maailman pienimmistä täysin integroiduista watin moottoreista. Se toimi lähtökohtana uusimman käsienkuivausteknologian kehittämisessä. James Dyson Keksijä

3 Tehonlähteenä uusin Dysonin digitaalimoottori

4 Intensiivinen Airblade käsienkuivausteknologia

5 Airblade -käsienkuivausteknologia hanassa

6 43 sek 10 sek 10 sek 12 sek Muut käsienkuivaajat ovat liian hitaita NSF P335 -standardiin perustuvat testaukset ovat osoittaneet, että useimmat muut käsienkuivaajat ovat huomattavasti hitaampia kuin mitä niiden valmistajat väittävät. Monet meistä jättävät käsien kuivauksen kesken käyttäessään hidasta käsienkuivaajaa. Kosteat kädet voivat kuitenkin levittää jopa kertaa enemmän bakteereja kuin kuivat kädet. Dysonin käsienkuivaajat ovat nopeimpia NSF P335 -standardiin perustuvat testaukset ovat todistaneet, että Dyson Airblade -käsienkuivaajat ovat kaikkien nopeimpia. Joka sekunti jopa 30 litraa ilmaa pakotetaan ulos pienistä 0,8 mm leveistä aukoista. Tuloksena on 430mph / 690km/h kulkeva ohut ilmavirta, joka kaapii veden käsistä kuivaten ne nopeasti ja hygieenisesti.

7 Suodatettu ilma ulos Likainen ilma sisään Suodattamaton ilma ulos HEPA-suodatin Likainen ilma sisään Muut käsienkuivaajat ovat epähygieenisiä Ne eivät suodata bakteereja ja viruksia pesutilan ilmasta. Ne imevät likaisen ilman sisään ja puhaltavat sen takaisin käsiin. Hygieenisin käsienkuivaaja Dyson Airblade -käsienkuivaajat käyttävät HEPA -suodattimia. Suodattimet nappaavat 99,9 % pesutilan ilmassa olevista bakteereista ja viruksista. Käsien kuivaamisessa käytetään puhtaampaa ilmaa likaisen ilman sijaan.

8 1,460 vuodessa 157 vuodessa 40 vuodessa 43 vuodessa 48 vuodessa Muut käsienkuivausmenetelmät tulevat kalliiksi Paperipyyhkeitä on koko ajan täydennettävä ja hävitettävä. Useimmat muut käsienkuivaajat ovat hitaita, joten ne kuluttavat paljon energiaa. Alhaiset käyttökustannukset Dyson Airblade -käsienkuivaajien käyttäminen on jopa 69 % edullisempaa muihin käsienkuivaajiin verrattuna ja 97 % edullisempaa kuin paperipyyhkeiden käyttö. 1 1 Laske säästöt osoitteessa dysonairblade.fi/calcs

9 17.8g 15.5g kuivauskertaa kohden kuivauskertaa kohden 5.0g kuivauskertaa kohden 5.3g kuivauskertaa kohden 5.8g kuivauskertaa kohden Suuret ympäristövaikutukset Dyson Airblade käsienkuivaajat tuottavat jopa 67% vähemmän CO2 kuin muut käsienkuivaajat ja 62% vähemmän kuin paperipyyhkeet. 1 Pienet ympäristövaikutukset Dyson Airblade -käsienkuivaajien ympäristövaikutukset ovat hiilidioksidipäästöillä ja energiankulutuksella mitattuna muita käsienkuivaajia pienemmät. 1 1 Perustuvat Dyson Airblade -käsienkuivaajien LCA-tuloksiin, jotka on saatu käyttämällä yhdessä Carbon Trustin kanssa kehitettyä menetelmää, ja vertailutuloksiin, jotka on saatu käsienkuivaajien elinkaariarviointia käsittelevästä tutkimuksesta (T. Montalbo, J.Gregory, R.Kirchain). Dysonin toimeksiantama tutkimus Tietolähteenä Yhdysvaltojen ympäristötilastot, mukaan lukien sähköntuotanto ja kierrätyskäytännöt.

10 Paperipyyhkeet aiheuttavat muitakin ongelmia Tukokset Paperipyyhkeet voivat tukkia jätevesijärjestelmiä. Ylitsepursuavat roskasäiliöt Likaisia pyyhkeitä saattaa lojua vilkkaiden pesutilojen lattioilla. Tyhjät paperiannostelijat Paperipyyhkeet ovat usein loppuneet eikä käsien kuivaaminen onnistu. Korkeat käyttökustannukset Paperipyyhkeitä on koko ajan täydennettävä ja hävitettävä. Runsaat jätemäärät Käytettyjä paperipyyhkeitä kierrätetään harvoin, joten ne päätyvät kaatopaikalle tai ne poltetaan. Sotkuiset pesutilat Paperipyyhkeet heitetään roskasäiliöön usein huolimattomasti. Tämä saattaa antaa negatiivisen kuvan pesutilan puhtaudesta.

11 Suunniteltu nopeimmaksi Airblade -teknologia ja Dysonin uusin digitaalimoottori saavat aikaan erittäin nopean ilmavirran, joka kaapii veden molemmista käsistä samanaikaisesti. Kädet ovat kuivat 10 sekunnissa. Uusin Dysonin digitaalimoottori

12 Hygieenisin käsienkuivaaja Dyson Airblade Mk2 -käsienkuivaaja kuivaa kädet 10 sekunnissa. Se on nopein käsienkuivaaja. Kosketusvapaassa käsienkuivaajassa on HEPA-suodatin ja sen pinnat on päällystetty antimikrobisella pinnoitteella, joka vähentää bakteerien kasvua jopa 99,9 %. Elintarviketeollisuuden HACCP-hyväksyntä Testausta. Testausta. Testausta. Dyson Airblade Mk2 -käsienkuivaaja on suunniteltu kestämään. Sen fyysistä ja kemiallista kestävyyttä on testattu toistuvilla testeillä. Dyson Airblade Mk2 -käsienkuivaajat on altistettu myös todellista käyttöympäristöä vastaaviin olosuhteisiin, mikä varmistaa, että ne kestävät jatkuvan käytön. Vahvan rakenteen ja kestävien materiaalien ansiosta Dyson Airblade Mk2 -käsienkuivaaja soveltuu vilkkaisiin pesutiloihin, joissa ilkivalta saattaa olla ongelma. Koska käsien kuivaamiseen käytetään 430mph / 690km/h kulkevia suodatettuja ilmanauhoja, kuivaajassa ei ole kulutukselle ja toimintahäiriöille altista lämmityselementtiä.

13 Pieni ja tehokas Dysonin insinöörit ovat kehittäneet yhden maailman pienimmistä watin moottoreista, minkä ansiosta on ollut mahdollista kehittää käsienkuivaaja, joka työntyy seinästä vain noin 10 cm. Se kuivaa kädet hygieenisesti 10 sekunnissa. Uusin Dysonin digitaalimoottori Puhallin pyörii kertaa minuutissa. Tällä nopeudella se imee sisään jopa 30 litraa ilmaa sekunnissa. Täysin integroidun mekaanisen, elektronisen ja aerodynaamisen järjestelmän ansiosta moottori on erittäin tehokas ja tiivis kokonaisuus, jonka halkaisija on vain 85 mm.

14 Muut käsienkuivaajat Dyson Airblade V -käsienkuivaaja Seinässä Tilaavievien moottoreiden takia muut käsienkuivaajat saattavat työntyä pitkälle seinästä. Ne on ehkä upotettava seinään. Tämä voi olla kallista. Seinällä Dyson Airblade V -käsienkuivaaja on vain noin 10 cm syvä, minkä ansiosta sitä ei tarvitse upottaa seinään, jolloin säästetään upottamisesta aiheutuvat kustannukset.

15 Pese ja kuivaa kädet pesualtaassa Hanassa olevan Airblade teknologian avulla kädet voidaan kuivata altaassa 12 sekunnissa. Ei tarvetta siirtyä erilliselle käsienkuivausalueelle. Toimintatapa Sekä vesi että ilma toimivat tunnistimen avulla, joten hanoja ei tarvitse kääntää eikä painikkeita painaa. Älykkäät infrapunatunnistimet määrittävät käsien tarkan sijainnin lähettämällä valoa. Tietokonepiirit koordinoivat tiedon ja aktivoivat ilman tai veden ilman pitkiä viiveitä. Toiminta on testattu kertaa ja kuivaaja toimii verkkovirralla, joten kuluvia paristoja ei ole.

16 Vettä lattialla Usein vettä tippuu lattialle, kun märkien käsien kanssa siirrytään erilliselle käsienkuivausalueelle. Tämä saattaa aiheuttaa ongelmia pesutilassa. Vettä pesualtaassa Dyson Airblade Tap -käsienkuivaajassa vettä ei tipu lattialle, koska pesualtaan luota ei tarvitse poistua märin käsin.

17 Dyson Airblade Tap -käsienkuivaajan sisällä Hanan sisällä Laserhitsaus Täysin automaattisen, robotintarkan leikkauksen ja hitsauksen ansiosta valmistuksessa voidaan käyttää laadukkaita ruostumattomasta teräksestä valmistettuja putkia. Airblade -teknologia 430mph / 690km/h kulkeva ilma poistuu laserleikatuista aukoista, joiden leveys on 0,8 mm. Älykkäät veden ja ilman infrapunatunnistimet Tunnistimet kalibroituvat automaattisesti siten, että ilma ja vesi aktivoidaan vain, kun käsi on hanan alla. Irrotettava päätysuojus Suunniteltu helppoon huoltoon. Ilmastin Suihkuttaa veden tehokkaasti käsille vähentäen käytettävän veden määrää. Dysonin digitaalimoottori Pyörii kierrosta minuutissa. Tällä nopeudella HEPA-suodattimen läpi voidaan imeä sisään jopa 30 litraa ilmaa sekunnissa. Helposti huollettava moottoriyksikkö Suunniteltu irtoamaan nopeasti. Veden sisääntulo Elektroninen, tunnistinohjattu vesiventtiili aktivoituu, kun se havaitsee käden hanan alla. Tämä käynnistää veden virtauksen. Jousiripusteinen moottori Moottorin asennuksessa on käytetty jousia, jotka vähentävät ääntä ja tärinää. HEPA -suodatin HEPA-suodatin nappaa 99,9 % pesutilan ilmassa olevista bakteereista ja viruksista.

18 AB06-mallissa on alumiinikotelo keskeisille tapahtumapaikoille, kuten lentokentille ja yökerhoihin. Se kuivaa kädet 10 sekunnissa. AB07 on valmistettu kestävästä ABSpolykarbonaatista, jonka valmistaminen on 50 % vähemmän hiili-intensiivistä kuin AB06-mallin valmistaminen. Se kuivaa kädet 10 sekunnissa. Soveltuu pieniin pesutiloihin tai muihin ahtaisiin tiloihin. Se kuivaa kädet 10 sekunnissa. Ruiskutettu nikkeli Valkoinen Hopea Harmaa Valkoinen Tehonlähteenä uusin Dysonin digitaalimoottori Intensiivinen Airblade -käsienkuivausteknologia Nopein 10 sekunnin kuivausaika Ilmanauhat, jotka kulkevat 430mph / 690km/h, kaapivat veden käsien molemmilta puolilta samanaikaisesti. Hygieenisin käsienkuivaaja Nopein kuivausaika. HEPA-suodatin poistaa 99,9 % käsien kuivaamiseen käytettävässä ilmassa olevista bakteereista. Alhaisemmat käyttökustannukset Kuivaa 18 käsiparia yhden ainoan paperipyyhkeen hinnalla. 1 NSF-hyväksytty Mikään muu käsienkuivaaja ei täytä NSF P335 -standardin kaikkia vaatimuksia. HACCP-hyväksytty Hygieenisesti turvallinen käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Pieni hiilijalanjälki Dyson Airblade käsienkuivaajat tuottavat jopa 67% vähemmän CO2 kuin muut käsienkuivaajat ja 62% vähemmän kuin paperipyyhkeet. 2 Kosketusvapaa käyttö Infrapunatunnistimet ohjaavat ilmaa. Antimikrobinen pinnoite Poistaa jopa 99,9 % pinnalla olevista bakteereista. Kova ja kestävä Kova, ilkivaltaa kestävä rakenne. Ohut profiili Tulee vain noin 10 cm ulos seinästä. Ei tarvetta upottaa seinään. Kuivausaika 10 sekuntia Ilmavirta, joka kulkee 430mph / 690km/h, kaapii veden käsien molemmilta puolilta samanaikaisesti aivan kuin tuulilasinpyyhkijä. Hygieenisin käsienkuivaaja HEPA-suodatin poistaa 99,9 % käsien kuivaamiseen käytettävässä ilmassa olevista bakteereista. Alhaisemmat käyttökustannukset Kuivaa 17 käsiparia yhden ainoan paperipyyhkeen hinnalla. 1 NSF-hyväksytty Mikään muu käsienkuivaaja ei täytä NSF P335 -standardin kaikkia vaatimuksia. Pieni hiilijalanjälki Dyson Airblade käsienkuivaajat tuottavat jopa 67% vähemmän CO2 kuin muut käsienkuivaajat ja 62% vähemmän kuin paperipyyhkeet % pienempi Sama kuivauskyky kuin alkuperäisessä Dyson Airblade -käsienkuivaajassa, mutta 60 % pienemmässä koossa. Kuivaa kädet erikseen V-muotoilu erottaa kädet toisistaan ja kuivaa ne nopeasti ja tasaisesti. Kosketusvapaa käyttö Kapasitiiviset tunnistimet aktivoivat ilman. Antimikrobinen pinnoite Poistaa jopa 99,9 % pinnalla olevista bakteereista. Helppo huoltaa Turvallinen irrottaa sähkövirrasta. Nopea puhdistaa Pieni pinta-ala. Tasainen, yksiosainen paneeli, jossa on CNC-koneistetut ilma-aukot. 1 Laske säästöt osoitteessa dysonairblade.fi/calcs 2 Perustuvat Dyson Airblade -käsienkuivaajien LCA-tuloksiin, jotka on saatu käyttämällä yhdessä Carbon Trustin kanssa kehitettyä menetelmää, ja vertailutuloksiin, jotka on saatu käsienkuivausjärjestelmien elinkaariarviointia käsittelevästä tutkimuksesta (T. Montalbo, J.Gregory, R.Kirchain). Dysonin toimeksiantama tutkimus Tietolähteenä Yhdysvaltojen ympäristötilastot, mukaan lukien sähköntuotanto ja kierrätyskäytännöt. 1 Laske säästöt osoitteessa dysonairblade.fi/calcs 2 Perustuvat Dyson Airblade -käsienkuivaajien LCA-tuloksiin, jotka on saatu käyttämällä yhdessä Carbon Trustin kanssa kehitettyä menetelmää, ja vertailutuloksiin, jotka on saatu käsienkuivausjärjestelmien elinkaariarviointia käsittelevästä tutkimuksesta (T. Montalbo, J.Gregory, R.Kirchain). Dysonin toimeksiantama tutkimus Tietolähteenä Yhdysvaltojen ympäristötilastot, mukaan lukien sähköntuotanto ja kierrätyskäytännöt.

19 Lyhyt malli Pitkä malli Seinäkiinnitteinen Sopii uusiin tai täysin uudistettuihin minimalistisiin pesutiloihin. Se kuivaa kädet 12 sekunnissa. Osoitteessa dysonairblade.fi/tcad voit ladata CAD-piirrokset ja katsoa tekniset tiedot Koska olemme insinöörejä, näkemyksemme ei saa pysähtyä olemassa olevaan teknologiaan, vaan meidän on aina mietittävä, onko olemassa parempi tapa. Juuri siitä Dysonilla on kyse pyrimme ratkaisemaan arjen ongelmat uudenlaisella ajattelulla. James Dyson Keksijä Airblade -käsienkuivausteknologia hanassa Pese ja kuivaa kädet pesualtaassa Vesi ja ilma hanasta. Kuivausaika 12 sekuntia Ilmavirta, joka kulkee 430mph / 690km/h, kaapii veden käsistä aivan kuin tuulilasinpyyhkijä. Hygieenisin käsienkuivaaja HEPA-suodatin poistaa 99,9 % käsien kuivaamiseen käytettävässä ilmassa olevista bakteereista. Alhaisemmat käyttökustannukset Kuivaa 15 käsiparia yhden ainoan paperipyyhkeen hinnalla. 1 Pieni hiilijalanjälki Dyson Airblade käsienkuivaajat tuottavat jopa 67% vähemmän CO2 kuin muut käsienkuivaajat ja 62% vähemmän kuin paperipyyhkeet. 2 Ei vettä lattialla Käsien kuivaamista varten ei tarvitse poistua pesualtaan luota, joten vettä ei tipu lattialle. Säästää tilaa Ei tarvetta erillisille käsienkuivausalueelle. Kosketusvapaa käyttö Älykkäät infrapunatunnistimet aktivoivat veden ja ilman. Säästää vettä Ohjattu veden virtausnopeus ja tunnistinkäyttö säästävät vettä. Helppo huoltaa Moottorikotelon ja suodattimen irrottaminen on nopeaa. Nopea puhdistaa Tasainen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu ulkopinta on helppo puhdistaa ei erillisiä käsienkuivaajia puhdistettavana. 1 Laske säästöt osoitteessa dysonairblade.fi/calcs 2 Perustuvat Dyson Airblade -käsienkuivaajien LCA-tuloksiin, jotka on saatu käyttämällä yhdessä Carbon Trustin kanssa kehitettyä menetelmää, ja vertailutuloksiin, jotka on saatu käsienkuivausjärjestelmien elinkaariarviointia käsittelevästä tutkimuksesta (T. Montalbo, J.Gregory, R.Kirchain). Dysonin toimeksiantama tutkimus Tietolähteenä Yhdysvaltojen ympäristötilastot, mukaan lukien sähköntuotanto ja kierrätyskäytännöt.

20 Lisätietoja laitteesta tai laitteen ostamisesta: Vieraile osoitteessa: JN: NSF-logo on NSF Internationalin rekisteröity tavaramerkki. HACCP International Non-food Certification Mark on International HACCP Alliancen rekisteröity tavaramerkki. Dysonin lisensoima.

Nopein tapa kuivata kädet hygieenisesti HEPA suodatetulla ilmalla.

Nopein tapa kuivata kädet hygieenisesti HEPA suodatetulla ilmalla. Nopein tapa kuivata kädet hygieenisesti HEPA suodatetulla ilmalla. 01 02 Dyson Airblade Tap -käsienkuivaaja on asennettu johtavan F1-tallin WC-tiloihin. Miksi siedämme tuotteita, jotka eivät toimi kunnolla?

Lisätiedot

Biodrier -energiatehokkaat käsienkuivaajat puhaltavat kädet kuivaksi nopeasti ja ilman jätettä.

Biodrier -energiatehokkaat käsienkuivaajat puhaltavat kädet kuivaksi nopeasti ja ilman jätettä. Biodrier -energiatehokkaat käsienkuivaajat puhaltavat kädet kuivaksi nopeasti ja ilman jätettä. Hanno hanno.airas@novosan.fi +358 50 571 7672 Tommi tommi.virkki@novosan.fi +358 400 944 042 Novosan oy Novosanin

Lisätiedot

Nopein tapa kuivata kädet hygieenisesti HEPA-suodatetulla ilmalla.

Nopein tapa kuivata kädet hygieenisesti HEPA-suodatetulla ilmalla. Nopein tapa kuivata kädet hygieenisesti HEPA-suodatetulla ilmalla. 01 02 Dyson Airblade Tap -käsienkuivaaja on asennettu johtavan F1-tallin WC-tiloihin. Miksi siedämme tuotteita, jotka eivät toimi kunnolla?

Lisätiedot

Nopein tapa kuivata kädet hygieenisesti HEPA suodatetulla ilmalla.

Nopein tapa kuivata kädet hygieenisesti HEPA suodatetulla ilmalla. Nopein tapa kuivata kädet hygieenisesti HEPA suodatetulla ilmalla. Dyson Airblade käsienkuivain 01 02 Dyson Airblade Tap -käsienkuivaaja on asennettu johtavan F1-tallin WC-tiloihin. Miksi siedämme tuotteita,

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 B-2170 Merkkivalojen selitys Keltainen merkkivalo (1) Alilämpötilan näyttö Punainen merkkivalo (2) Tyhjän säiliön näyttö STOP MAHDOLLISET VIAT Jos laite ei toimi moitteettomasti,

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut Kuivain Futura Kuivain Futura Eurooppalainen patentti EP nro. 1029211 19 patenttia todistavat laitteen teknisten ratkaisujen omaperäisyyden pistettä ja teknisten ratkaisujen Futura, kansainväliset innovatiivisuuspalkinnot

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

Virtaustekniset suoritusarvot ja s

Virtaustekniset suoritusarvot ja s Virtaustekniset suoritusarvot ja s VTT:n testausseloste Nro VTT-S-661-12 3 2 23V ine p t, Pa 2 1 1 18V 16V 14V 12V 1V 8V 6V 1 2 3 4 6 7 8 9 1 11 12 7 6 6 4 23VMX-ilmanvaihtotuotteet Tekninen esite MX-ilmanvaihtotuotteet

Lisätiedot

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti.

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. TUORETTA KAHVIA NOPEASTI SUODATINLAITE VP17A-2 Bunn-O-Matic -suodatinkahvilaitteet

Lisätiedot

FRANKE-HANAT. Hygieeninen ja vettä säästävä Juhlavuodentuotteet Voimassa 1. huhtikuuta 2011 alkaen

FRANKE-HANAT. Hygieeninen ja vettä säästävä Juhlavuodentuotteet Voimassa 1. huhtikuuta 2011 alkaen FRANKE-HANAT Hygieeninen ja vettä säästävä Juhlavuodentuotteet Voimassa 1. huhtikuuta 2011 alkaen Vesi hallinnassamme - Tulevaisuus tänään Vesi on merkittävässä osassa jokapäiväistä elämäämme. Tätä arvokasta

Lisätiedot

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l Electroluxin HD-Sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen. Kaapit ovat niin sisältä kuin ulkoa ruostumatonta terästä, teräsovella, ja kapasiteetti alkaen

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Puhtaan juoma- ja käyttöveden tuotto merestä 150 litraa/t;

Lisätiedot

LUE KÄYTTÖOHJE KOKONAISUUDESSAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET

LUE KÄYTTÖOHJE KOKONAISUUDESSAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET TÄMÄ SISÄLTYY: Tuulettimen Virtapainike nopeuden merkkivalot Takasäleikkö EA I SK KE NEN I HA AL KO RK Etusäleikkö Vesisäiliö Tuulettimen nopeuspainike Valopainike USB-johto USB-virta-adapteri LUE KÄYTTÖOHJE

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa.

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämää, arjessa ja juhlassa. Se on huomioitu altaiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Neljän merkittävän

Lisätiedot

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00 R Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin No. 425.7/ 2 FilterMax puhtaampi ympäristö työskennellä ja elää! En halua vapaa-aikana hengittää niitä käryjä ja hiukkasia jotka puhallamme yhteiseen ympäristöömme!

Lisätiedot

Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite

Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite Laaja ilmavirran säätöalue Tasainen ilmavirran virtauskuvio saadaan aikaan pienillä rei'illä, jotka muodostavat optimaaliset virtausolosuhteet hajottimen

Lisätiedot

KUIVA- / MÄRKÄ- / TUHKAIMURI KÄYTTÖOHJE. Kuiva- / märkä- ja tuhkaimuri

KUIVA- / MÄRKÄ- / TUHKAIMURI KÄYTTÖOHJE. Kuiva- / märkä- ja tuhkaimuri KUIVA- / MÄRKÄ- / TUHKAIMURI KÄYTTÖOHJE WL 60-P-2F Kuiva- / märkä- ja tuhkaimuri 1. Tuotekuvaus 1. Kuiva- / märkä- ja tuhkaimurilla voidaan imuroida sekä kuumaa että kylmää tuhkaa, tupakan tumppeja, kotiloita,

Lisätiedot

Kattoluukku: Hollandia 300, 500, 600, 700, 710

Kattoluukku: Hollandia 300, 500, 600, 700, 710 Kattoluukun käyttäminen 1. Ohjauspaneelit (sähköinen ja elektroninen versio) Sähkökäyttöiset Hollandia 300 DeLuxe -versiot ilman liukuvaa aurinkosuojaa (aurinkoverholla tai ilman sitä), Hollandia 500 FreeDome

Lisätiedot

Painepaistinpannu. Electrolux Thermetic laitteet

Painepaistinpannu. Electrolux Thermetic laitteet Electroluxin painepaistinpannu on tarkoitettu laitoksiin, hotelleihin ja suuriin ravintoloihin. Sähkökallisteista painepaistinpannua on neljää kokoa, 60, 90, 100 ja 150 litraa. Sarja käsittää yksittäin

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun S-sarjan uudet, kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti, energiatehokkaasti

Lisätiedot

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu Puristustyökalut Alkuasentoon palautus varmistaa aina saman luotettavan, vedenpitävän liitoksen. Tuottavat erinomaista laatua ja kestävyyttä tukena RIDGIDin elinikäinen takuu. Mallien määrä Kapasiteetti

Lisätiedot

Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite

Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite Laaja ilmavirran säätöalue Tasainen ilmavirran virtauskuvio saadaan aikaan pienillä rei'illä, jotka muodostavat optimaaliset virtausolosuhteet hajottimen

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Puhtaan juomaveden tuotto merestä 25 litraa/tunti, ja järvestä sekä kaivosta 50 litraa/tunti. 72 x 28 x 29

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm PANELTIM PANEELIT 51 mm mm 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 100 10 kg/m2 11 kg/m2 13 kg/m2 14 kg/m2-20 /+80 C -40 /+60 C Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP

Lisätiedot

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Tarkastele käyttettyjä konepyyhkeitänne. Huomaatko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Koska

Lisätiedot

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Maahantuoja: ISOJOEN KONEHALLI OY Keskustie 26, 61850 Kauhajoki

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

Keittopata, Chilltherm, höyry

Keittopata, Chilltherm, höyry Chilltherm padat ovat uuden Electroluxin thermaline laitteita, joisa on jäähdytysjärjestelmä sisäänrakennettuna, jolloin koko Cook&Chill prossessi voidaan valmistaa yhdellä laitteella. Padalla voidaan

Lisätiedot

6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE

6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE 6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE SENSORITEKNIIKKA, JOKA SAA AIKAAN TÄYDELLISEN PUHTAAN LOPPUTULOKSEN TEHOKKAAT KORKEAPAINESUUTTIMET JOTKA PUHDISTAVAT PINTTYNEIMMÄTKIN

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

Lahti Precision Fluidisointijärjestelmä

Lahti Precision Fluidisointijärjestelmä Lahti Precision Fluidisointijärjestelmä 100 years of experience Lahti Precision -fluidisointijärjestelmä estää siilojen purkautumishäiriöt Patentoitu fluidisointijärjestelmä jauheiden ja muiden hienojakoisten

Lisätiedot

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT IDO Pesualtaat IDO Pesualtaat 95 IDO PESUALTAAT OLIPA PESUALLAS MITEN ARKINEN KALUSTE TAHANSA, ME PYRIMME TÄYDELLISYYTEEN. ALTAAMME OVAT SUUNNITELTU SEKÄ ESTEETTISEKSI OSAKSI KYLPYHUONETTA ETTÄ KÄYTÄNNÖLLISEKSI

Lisätiedot

UUSI! 998:28468. VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä.

UUSI! 998:28468. VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä. UUSI! VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä. Ennaltaehkäisevään vuodontorjuntaan. Tiivistä kaivonkannet esim. ennen pesuja, huoltoa

Lisätiedot

Enketop Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille

Enketop Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Yksikomponenttinen pinnoitusjärjestelmä. Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Parvekkeet ja terassit eivät ainoastaan altistu jatkuvasti kovalle

Lisätiedot

saumaus- ja tiivistysaineet

saumaus- ja tiivistysaineet saumaus- ja tiivistysaineet POWERCOLOR Sementtipohjaisen saumalaastin uusinta sukupolvea sisältää hopea ioneja ja käytetään 1 5 mm leveisiin saumoihin. SILVER ACTIVE SYSTEM on oligodynaaminenhopea ionien

Lisätiedot

Komposiitti- ja valumarmorialtaat

Komposiitti- ja valumarmorialtaat Komposiitti- ja valumarmorialtaat SISÄLLYS Komposiittialtaat sivut 3-9 Valumarmorialtaat sivut 10-17 Erikoismitta valumarmorialtaat sivut 18-19 komposiittialtaat Komposiittialtaat: kestää kylmää ja kuumaa

Lisätiedot

Alere i. Molecular. In minutes. PAINA TÄTÄ NIIN NÄET SEURAAVAN SIVUN

Alere i. Molecular. In minutes. PAINA TÄTÄ NIIN NÄET SEURAAVAN SIVUN Alere i Molecular. In minutes. PAINA TÄTÄ NIIN NÄET N SIVUN Alere i yhdistää nopeuden ja tarkkuuden hyödyt. Enää ei tarvitse tehdä kompromisseja potilaiden testauksessa ja kliinisessä päätöksenteossa.

Lisätiedot

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään OSTOAPU -kylpyhuonekalusteet HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee pyyhkiä mahdollisimman

Lisätiedot

ASTIANPESUKONE WD-6 Säätöohjeet

ASTIANPESUKONE WD-6 Säätöohjeet ASTIANPESUKONE WD-6 Säätöohjeet Käännös valmistajan alkuperäisestä ohjeesta Rev 4.2 (201505) 4246074, 4246075, 4246084, 4246152, 4246153, 4246154 Säätöohjeet METOS WD-6 6. Säätöohjeet Tämä kuvio laitteen

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

imop Lite Ketterää siivousta

imop Lite Ketterää siivousta imop Lite Ketterää siivousta Tervetuloa mukaan vallankumoukseen imop Lite imop Lite on kevyempi kuin i-mop XL. Se on i-mop-sarjan pienin ja kevyin yhdistelmäkone. Laajentamalla nykyistä i-mop-valikoimaa

Lisätiedot

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen.

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen. VALMISTA PUHDAS JUOMA- JA KÄYTTÖVETESI OMASTA RANNASTA Energiatehokas ja ympäristöystävällinen. SolarRO MINI 150 Automaattinen ja säätövapaa. Puhtaan juomaveden tuotto järvi-, joki-, tai kaivovedestä 150

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WK-6 WATER KETTLE NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM VEDENKEITIN FIN KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje huolella ennen vedenkeittimen käyttöönottoa

Lisätiedot

Altus RTS. 1 Tekniset tiedot: 2 Lähetin: Telis 1 Telis 4 Centralis RTS

Altus RTS. 1 Tekniset tiedot: 2 Lähetin: Telis 1 Telis 4 Centralis RTS Viitteet 000071 - Fi ASENNUS ohje Altus RTS Elektronisesti ohjattu putkimoottori, jossa RTSradiovastaanotin, aurinko- & tuuliautomatiikka SOMFY Altus RTS on putkimoottori, jonka rakenteeseen kuuluvat RTS-radiovastaanotin,

Lisätiedot

Ei enää vesiongelmia saaressa tai haja-asutusalueella. Puhdasta juomavettä helposti ja ympäristöystävällisesti.

Ei enää vesiongelmia saaressa tai haja-asutusalueella. Puhdasta juomavettä helposti ja ympäristöystävällisesti. VALMISTA OMA RAIKAS JUOMAVESI JÄRVESTÄ, JOESTA TAI MERESTÄ Ei enää vesiongelmia saaressa tai haja-asutusalueella. Puhdasta juomavettä helposti ja ympäristöystävällisesti. SolarRO MINI 150 Automaattinen

Lisätiedot

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI.

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. Malli ZB06-25A T Ä R K E Ä Ä T U R V A L L I S U U S T I E T O A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ TÄRKEITÄ TURVATOIMIA... 1-3 MUISTIINPANOJA:

Lisätiedot

Pölynimuri Cleanfix S10 Plus ja S10 Plus Hepa

Pölynimuri Cleanfix S10 Plus ja S10 Plus Hepa Pölynimuri Cleanfix S10 Plus ja S10 Plus Hepa VAROITUKSIA Lue käyttö- ja turvallisuusohjeet ennen käyttöä! Tämä imuri ei sovellu nesteiden tai terveydelle haitallisen tai räjähdysalttiin pölyn imuroimiseen.

Lisätiedot

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN unidrain GlassLine unidrain GlassLine sisältää lasisia suihkualtaita ja suihkuseiniä, jotka alkuperäiseen unidrain lattiakaivoon yhdistettynä muodostavat yksittäisistä osista upean, märkätilavarman ja

Lisätiedot

Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006)

Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006) KombiTemp HACCP Elintarviketarkastuksiin Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006) web: web: www.haccp.fi 2006-05-23 KombiTemp HACCP on kehitetty erityisesti sinulle, joka työskentelet elintarvikkeiden

Lisätiedot

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS Tehokkaaseen puhdistukseen Miksi vesipohjainen pesumenetelmä? Nopeuden ja tehokkuuden vaatimukset sekä tiukkenevat ympäristömääräykset ovat johtaneet siihen,

Lisätiedot

Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja

Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja Se hoitaa homman Jotta pystyn hoitamaan omani Koska vain paras on riittävän hyvää... Uusi sukupolvi. Luokkansa paras. ATTIX 33- ja 44 -sarjan märkä-/kuivaimurit suunniteltiin

Lisätiedot

Geberit urinaalijärjestelmät. Sopii kaikkiin tarpeisiin.

Geberit urinaalijärjestelmät. Sopii kaikkiin tarpeisiin. Geberit urinaalijärjestelmät Sopii kaikkiin tarpeisiin. Kaikki hyödyt yhdestä lähteestä. Joustavuus on Geberit-urinaalijärjestelmän tavaramerkki järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Lisätiedot

ADAX-LÄMMITTIMET. Saatavilla myös muita Adax-tuotteita, kysy! KOIRANKOPPILÄMMITIN

ADAX-LÄMMITTIMET. Saatavilla myös muita Adax-tuotteita, kysy! KOIRANKOPPILÄMMITIN ADAX-LÄMMITTIMET KOIRANKOPPILÄMMITIN Adax-koirankoppilämmitin soveltuu kotieläinten ulkotilojen lämmitykseen. Sisältää 5 m pitkän liitosjohdon. 200 W. Alhainen pintalämpötila. Soveltuu myös pakkasvahdiksi

Lisätiedot

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN KAIKKI HYÖDYT YHDESTÄ LÄHTEESTÄ Joustavuus on Geberit-urinaalijärjestelmän tavaramerkki - järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Lisätiedot

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri 75 75 märkä/kuivaimuri edustaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä käytöstä ja ylläpidosta helppoa, ergonomista ja tuottavampaa. Erikoissuunniteltu saranoitu moottorin kansi

Lisätiedot

K-SARJAN VAUNUKUIVURIT

K-SARJAN VAUNUKUIVURIT K-SARJAN VAUNUKUIVURIT K-SARJAN VAUNUKUIVURIT TALOUDELLISTA JA TEHOKASTA VILJAN KUIVAUSTA Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja nopeasti käyttöönotettava kuivausratkaisu. Lämminilmakuivuri

Lisätiedot

IH-55 KÄYTTÖOHJEET IH-5509-W 2016 / 06

IH-55 KÄYTTÖOHJEET IH-5509-W 2016 / 06 IH-55 KÄYTTÖOHJEET IH-5509-S IH-5509-W 2016 / 06 YLEISET OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useampaa liesikupumallia. Asennuskuvat ovat ohjeellisia ja näyttävät yksityiskohtia, jotka eivät

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE BONECO P340

KÄYTTÖOHJE BONECO P340 93 KÄYTTÖOHJE BONECO P340 94 YLEISKUVA JA OSIEN NIMET 4 5 1 Suojakansi 1 2 3 2 Esisuodatin 3 Suodatin A341 4 BONECO P340 5 Ohjauspaneeli ja näytöt 95 SISÄLTÖ Yleiskuva ja osien nimet 94 Toimitussisältö

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619

KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619 KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619 2007 S&A MATINTUPA 1. ILMAVIRTAUKSEN MITTAUS Suora, 1:n pisteen mittaus a) Kytke mittalaitteeseen virta. b) Paina UNITS - näppäintä ja valitse haluttu mittayksikkö

Lisätiedot

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00 LATTIANHOITOKONEET MS 17-1600 Yhden laikan lattiakone Kierrokset 154/min, harjakoko 430 mm Testattu vaativissa työolosuhteissa Tarkat ja vakaat liikkeet Karkaistusta teräksestä valmistettu planeettavaihteisto

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Uusi Standox VOC Xtreme Filler -hiontaväri U7600.

Uusi Standox VOC Xtreme Filler -hiontaväri U7600. Uusi Standox VOC Xtreme Filler -hiontaväri U7600. An Axalta Coating Systems Brand XTREME- VALLANKUMOUS Vallankumouksellista! Todella nopeasti kuivuva hiontaväri. Esittelemme uuden Standox VOC Xtreme Filler

Lisätiedot

Huolto-opas Kuivausrumpu

Huolto-opas Kuivausrumpu Huolto-opas Kuivausrumpu T5190LE Malli N1190.. Alkuperäiset ohjeet 438 9098-10/FI 2015.09.11 Sisältö Sisältö 1 Merkinnät...5 2 Yleistä...5 3 Huolto...6 3.1 Puhdista nukkasuodattimet...6 3.2 Erikoissuodatin...6

Lisätiedot

ECLIPSE MAGNETICS. Filtration Innovation

ECLIPSE MAGNETICS. Filtration Innovation ECLIPSE MAGNETICS Ylivoimainen RAKENNE Eclipse Magnetics on johtava magneettien suunnitteluun ja innovaatioihin erikoistunut yritys. Sen laadukkaat ja tehokkaat tuotteet ovat edustettuina yli 50 maassa

Lisätiedot

Passiivirakenteet ja elinkaaritalous 18.9.2014 Jussi Jokinen

Passiivirakenteet ja elinkaaritalous 18.9.2014 Jussi Jokinen Passiivirakenteet ja elinkaaritalous Jussi Jokinen RAKENNUSTUOTETEOLLISUUS Eristeteollisuus 2014 1 Rakennuksen energiatehokkuuteen vaikuttavat Rakennusvaippa Suunnitteluratkaisut (muoto, sijainti, suuntaus)

Lisätiedot

Puhdas juoma- ja talousvesi helposti suoraan merestä tai järvestä.

Puhdas juoma- ja talousvesi helposti suoraan merestä tai järvestä. Puhdas juoma- ja talousvesi helposti suoraan merestä tai järvestä. 1 Uutta puhdasta vettä joka päivä Puhdasta juomavettä helposti ja ekologisesti. Ei säätämistä, automaattinen toiminta. SolarRO MINI 300

Lisätiedot

TUOTEOPAS. PlasmaMade ilmansuodatin GUC1214

TUOTEOPAS. PlasmaMade ilmansuodatin GUC1214 TUOTEOPAS PlasmaMade ilmansuodatin GUC1214 1. INTRODUCTION The PlasmaMade ilmansuodatin GUC1214 on tehty uudelle NEN 7120 tammikuu 2015, liesituulettimia voidaan käyttää ainoastaan uudelleenkierrättämiseen.

Lisätiedot

S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT

S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Pitkälle kehitettyä kuivausteknologiaa Mepun S-sarjan kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti,

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000

PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000 PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000 Käyttöohjeet Sisällysluettelo 1 Huomio!... 3 2 Turvamääräykset... 3 2.1 Käsittely... 3 2.2 Huolto... 3 3 Käyttö... 3 3.1 Suodattimen merkkivalot...

Lisätiedot

TUOTEOPAS. PlasmaMade ilmansuodatin GUC1314

TUOTEOPAS. PlasmaMade ilmansuodatin GUC1314 TUOTEOPAS PlasmaMade ilmansuodatin GUC1314 1. ESITTELY PlasmaMade ilmansuodatin GUC1314 on tehty uudelle NEN 7120 tammikuussa 2015, liesituuletinta voidaan käyttää vain uudelleenkierrättämiseen. 2. TOIMINTA

Lisätiedot

E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO KASSAKAAPIN INSTRUCTIONS

E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO KASSAKAAPIN INSTRUCTIONS KASO KASSAKAAPIN E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO E1-100 SAFE SERIES K-03 INSTRUCTIONS Kaso Oy Lyhtytie 2, PO Box 27, FI-00751 Helsinki, Finland telephone +358 10 271 3700, fax +358 9 386 0021 sales@kaso.fi,

Lisätiedot

VAUNUKUIVURI M5-SARJA

VAUNUKUIVURI M5-SARJA VAUNUKUIVURI M5-SARJA M5-SARJAN ISO MEPU-VAUNUKUIVURI LUOTETTAVAAN JA LAADUKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun uuden käytännöllisen M5-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja

Lisätiedot

StudioLine puhallinpatterit

StudioLine puhallinpatterit StudioLine puhallinpatterit StudioLine TM puhallinpatteriperhe Uuden sukupolven innovatiiviset puhallinpatterit StudioLine TM on Chiller Oy:n on kehittämä ensiluokkainen puhallinpatteriperhe. Laitteiden

Lisätiedot

REFERENSSIT Laserhitsatut levyt - ainutlaatuisia ratkaisuja

REFERENSSIT Laserhitsatut levyt - ainutlaatuisia ratkaisuja REFERENSSIT Laserhitsatut levyt - ainutlaatuisia ratkaisuja www.ruukki.fi 1 Laserhitsauksen monipuoliset mahdollisuudet Ruukin laserhitsausprosessin avulla voidaan tuottaa ohuita ja erittäin leveitä levyjä,

Lisätiedot

Metris. Kaiken kokoisiin tiloihin.

Metris. Kaiken kokoisiin tiloihin. Metris Kaiken kokoisiin tiloihin. Metris. Hansgrohe Kuinka korkea on tarpeeksi korkea sinulle Löydä uusi Metris-tuotevalikoima. ComfortZone l/min 5,0 Vesi on olennainen osa jokapäiväistä olemassaoloamme.

Lisätiedot

Uusi. innovaatio. Suomesta. Kierrätä kaikki energiat talteen. hybridivaihtimella

Uusi. innovaatio. Suomesta. Kierrätä kaikki energiat talteen. hybridivaihtimella Uusi innovaatio Suomesta Kierrätä kaikki energiat talteen hybridivaihtimella Säästövinkki Älä laske energiaa viemäriin. Asumisen ja kiinteistöjen ilmastopäästöt ovat valtavat! LÄMPÖTASE ASUINKERROSTALOSSA

Lisätiedot

Ennen suodattimen asennusta, liitä mukana tulleet imukupit asennusyksikön taakse. Kiinnitä ilmanottoputki säädettävään venturi-ilmanottoaukkoon.

Ennen suodattimen asennusta, liitä mukana tulleet imukupit asennusyksikön taakse. Kiinnitä ilmanottoputki säädettävään venturi-ilmanottoaukkoon. Tetratec In 300 plus / In 400 plus / In 600 plus / In 800 plus / In 1000 plus Hyvä asiakas, onnittelemme teitä uuden ja tehokkaan Tetratec akvaariosuodattimen valinnasta. Tetratect IN plus sisäsuodatin

Lisätiedot

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta.

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. affordable cleaning My50 E/B Yhdistelmäkone. EDULLINEN, koska sillä voi ajaa kuka vain ilman

Lisätiedot

S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT

S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun S-sarjan uudet, kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti, energiatehokkaasti ja

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VPI7A- LASIKANNUKEITIN

KÄYTTÖOHJE VPI7A- LASIKANNUKEITIN KÄYTTÖOHJE VPI7A- LASIKANNUKEITIN SISÄLLYS 1. Laitetoimituksen sisältö s.2 2. Turvaohjeet s.2 3. Varotoimenpiteet s.2 3.1 Toimenpiteet ennen laitteen liittämistä sähköverkkoon s.3 4. Merkkivalot s.4 5.

Lisätiedot

Halton Zen Rectangular in Wall ZRW - syrjättävä tuloilmalaite

Halton Zen Rectangular in Wall ZRW - syrjättävä tuloilmalaite Halton Zen Rectangular in Wall ZRW - syrjättävä tuloilmalaite Laaja ilmavirran säätöalue Tasainen ilmavirran virtauskuvio saadaan aikaan pienillä rei'illä, jotka muodostavat optimaaliset virtausolosuhteet

Lisätiedot

Ilmainen esittely. SpaceVac. Puhdista ulko- ja sisätilat samalla laitteella! puhdistustekniikka.fi

Ilmainen esittely. SpaceVac. Puhdista ulko- ja sisätilat samalla laitteella! puhdistustekniikka.fi Ilmainen esittely SpaceVac Puhdista ulko- ja sisätilat samalla laitteella! puhdistustekniikka.fi Valmiit teidän käyttöön soveltuvat paketit SpaceVac Indoor Täydellinen paketti sisätilojen siivoukseen,

Lisätiedot

Kuluttajaimurit Multi 20

Kuluttajaimurit Multi 20 Käytä Nilfisk Multi-imuria esimerkiksi ulkona. Se on täydellinen kodin, auton tai työpajan puhdistukseen, kun haluat vaikkapa imuroida vettä tai puunlehtiä. Multi märkä/kuivaimuri on käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea Padat ja kattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat 831 007 832 004 830 000 ruostumaton teräs 304 alumiini 5 ruostumaton teräs 430, min. 0,5 Profi Line - korkea

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 50/100: 10 Kg/M 2 50/50: 13 Kg/M 2. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm -20 C + 80 C

PANELTIM PANEELIT. 50/100: 10 Kg/M 2 50/50: 13 Kg/M 2. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm -20 C + 80 C PANELTIM PANEELIT 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 3,5 3,5 /100: 10 Kg/M 2 /: 13 Kg/M 2 51 mm -20 C + 80 C 100 Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP copo) ja

Lisätiedot

Lukon asettelu Kotihälytin järjestelmään

Lukon asettelu Kotihälytin järjestelmään Lukon asettelu Kotihälytin järjestelmään Lukkojen EH-LP-808A, 908, 905 asettelu osaksi Kotihälytin järjestelmää Ennen asettelujen aloittamista: 1. Sormenjälkilukon (EH-LP-808A) tai koodilukon (EH-LP-908

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 03 [ 065 ] HEINE laryngoskoopit Classic+ Macintosh Classic+ Miller Classic+ WIS Classic+ Paed Modular+ Macintosh Modular+ Miller FlexTip+

Lisätiedot

ST2FABRD. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABRD. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABRD 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709232412 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Pikaohjelma:

Lisätiedot