Toimintakertomus 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimintakertomus 2015"

Transkriptio

1 Porvoon Miekkailijat Borgå Fäktare PM-BF Toimintakertomus (20)

2 Sisällysluettelo 1 Yhteenveto Harjoitustoiminta Alkeiskurssit Ohjaajakoulutus Lisävalmennus Omat leirit Muu toiminta Kilpailutoiminta Osallistuminen SM5L:n kilpailuihin Osallistuminen kansainvälisiin kisoihin Kisojen järjestäminen Osallistuminen tuomaritoimintaan Varusteet ja laitteistot Hankitut varusteet Inventaariolista Tapahtumia vuoden varrelta Lajiesittely vuotisjuhlat Muistamiset Kevät- ja syyskokous Jäsenet ja jäsenyydet Kiertopalkinnot Talous vuonna Tiedottaminen ja imago Näkyviä tapahtumia Muita tapahtumia Hallitustoiminta Kiitokset Liite 1: Kilpailutulokset Liite 2: Ranking-sijoitukset Liite 3: Tuloslaskelma Liite 4: Tase (20)

3 1 Yhteenveto Kymmenentenä toimintavuotenaan Porvoon Miekkailijat Borgå Fäktare (PM-BF) ry. jatkoi menestyksellä toimintaansa iloisen miekkailun ja 5-ottelun edistämisessä Porvoon seudulla. Vuosi 2015 oli Porvoon Miekkailijoille 10-vuotis juhlavuosi, jonka merkeissä järjestimme keväällä juhlakisan ja iltajuhlan. Alkuvuodesta 2015 harjoituksiin osallistuvien määrä näytti laskevan, mutta vuoden loppua kohti harjoitusaktiivisuus alkoi taas nousta uusien alkeiskursseilta jatkaneiden jäsenten myötä. Kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin osallistuttiin edelleen ahkerasti. Varainhankitaan ja näkyvyyteen panostettiin järjestämällä juniorien Masterssarjan kisa sekä esittelemällä miekkailua ja seuramme toimintaa useissa tilaisuuksissa vuoden aikana. Lisäoppia ja -harjoitusta saatiin hyvin jo perinteeksi muodostuneella miekkailuleiritoiminnalla sekä järjestämällä seuran jäsenille mahdollisuus saada erillistä korvausta vastaan oppitunteja suomalaiselta huippuvalmentajalta (20)

4 2 Harjoitustoiminta Vuonna 2015 oli harjoitussuorituksia yhteensä 1323 (edellisenä vuonna 1767). Alle 17v miekkailijoiden osuus harjoitussuorituksista oli noin 50 % (kun ei lasketa valmentajaryhmää osallistujiin). Kesällä 2015 harjoiteltiin totutusti vapaamuotoisesti kaksi kertaa viikossa. Harjoitustoiminnasta ja valmennuksesta vastasivat Kari Kaaja ja Anssi Alanne. Tavan mukaan kokeneemmat miekkailijat avustivat heitä tarvittaessa. Seuran kotiareena on Porvoon Urheiluhalli. Osa harjoitusvuoroista on Saksalan liikuntahallissa. Lisäksi syksyllä aloitettiin harjoittelu uimahallin liikuntasalissa, koska emme saaneet syyskaudelle Urheiluhalliin sopivaa aikaa maanantaille. Seuran harjoitusvuorot olivat seuraavat: Kevätkausi 2015 Maanantai 19:00 21:00, Urheiluhalli Keskiviikko klo 18:30 20:30, Saksala Perjantai klo 18:00 20:30, Urheiluhalli Sunnuntai klo 15:30 17:30, Urheiluhalli Touko-, kesä- ja elokuu 2015 Maanantai 18:00 20:00, Urheiluhalli Keskiviikko klo 18:00 20:00, Saksala Perjantai klo 18:00 20:30, Urheiluhalli Sunnuntai klo 15:30 17:30, Urheiluhalli Heinäkuu 2015 Tiistai klo 18:00 20:00, Saksala Torstai klo 18:00 20:00, Saksala Syyskausi 2015 Keskiviikko klo 19:00 21:00, Saksala 2.1 Alkeiskurssit Torstai klo 18:30 20:30, Uimahalli Perjantai klo 18:00 20:30, Urheiluhalli Sunnuntai klo 15:30 17:30, Urheiluhalli Vuoden aikana järjestettiin kaksi alkeiskurssia, joissa oli mukavasti yhteensä 23. Keväällä kurssi järjestettiin pian Miekkailija-elokuvan ensi-illan jälkeen yhtenä maaliskuisena viikonloppuna. Tällä kurssilla oli 8 ja kurssilta jäi yksi harrastaja seuraamme (20)

5 Syksyn kurssi järjestettiin oman Masters osakilpailumme jälkeen syyslokakuun vaihteessa ja osallistujia oli 15, joista 4 jatkaa edelleen miekkailuharrastusta seurassamme. Syksyn kurssilla kokeiltiin uutta aikataulua ja se vietiin läpi viitenä kahden tunnin kurssikertana peräkkäisinä perjantai- ja sunnuntaipäivinä. Tällöin kurssi ei ollut osallistujille niin fyysisesti vaativa kuin yhden viikonlopun kurssi on ja toisaalta kurssikertojen väli ei ollut liian pitkä. Lisäksi kurssi voitiin viedä läpi normaalien harjoitusvuorojemme lomassa. Molempien kurssien opettajana toimi Anssi Alanne ja häntä avusti Toivo Kivirinta. 2.2 Ohjaajakoulutus 2.3 Lisävalmennus 2.4 Omat leirit 2.5 Muu toiminta Vuonna 2015 seurastamme ei ollut osallistujia ohjaaja- tai valmentajakoulutuksissa. Seura jatkoi yhteistyötä suomalaisen huippuvalmentajan Petri Vammelvuon kanssa. Hän on paikalla kerran viikossa noin kahden tunnin ajan ja halukkaat saavat häneltä oppitunteja erillistä korvausta vastaan. Hallituksen päätöksellä kukin seuran jäsen on saanut kaksi ensimmäistä oppituntia alennettuun hintaan seuran tukemana. Alkuvuodesta Petrille olisi mahtunut enemmänkin oppilaita, mutta syyskaudella hänelle on riittänyt tulijoita koko ajan. Petri antoi vuoden aikana 145 oppituntia (edellisenä vuonna 182). Seuran miekkailijat osallistuivat vuoden aikana myös lukuisia kertoja Petri Vammelvuon järjestämille kalpa-, floretti, ja säiläleireille Kisahallissa Helsingissä. Vuonna 2015 järjestettiin kaksi leiriä. Tammikuun leiri järjestettiin tammikuisena lauantaipäivänä Linnankosken lukion liikuntasalissa Petri Vammelvuon toimiessa vetäjänä. Leirille osallistui 5 aikuista ja 8 nuorta. Nuorista 5 oli muista seuroista, pääasiassa Hyvinkäältä. Lokakuussa leireilimme Saksalan liikuntasalissa kahtena päivänä. Lauantaina oli mahdollisuus tutustua säilään Petri Vammelvuon johdolla. Tähän tilaisuuteen tarttui 4 aikuista ja 3 nuorta. Sunnuntaina oli vuorossa kalpa Anssi Alanteen johdolla ja tähän osioon osallistui 3 aikuista ja 5 nuorta, joista 3 Hyvinkäältä. Seuran nuoret kilpamiekkailijat Roni Hämäläinen ja Rurik Stenvall osallistuivat Miekkailu- ja 5-otteluliiton haastajatoimintaan. Vuoden aikana jatkoimme yhteistyötä Hyvinkään Nykyaikaiset 5-ottelijat seuran kanssa. Heiltä kävi nuoria noin kerran kuukaudessa sunnuntain harjoitusvuorollamme ja samoin noin kerran kuukaudessa joukko porvoolaisia kävi Hyvinkäällä harjoittelemassa. Hyvinkääläiset olivat myös ahkerasti mukana leireillämme. Seurastamme osallistui jälleen 5 junioria ja yksi aikuinen perinteiselle Asinsaaren miekkailuleirille Lappeenrannassa kesä- heinäkuun vaihteessa (20)

6 3 Kilpailutoiminta 3.1 Osallistuminen SM5L:n kilpailuihin Kansallisiin kisoihin osallistuttiin aktiivisesti uusien ja kokeneempien miekkailijoiden toimesta. Kansallisissa kisoissa saavutettiin lukuisia mitalisijoja. SM-tasolla saavutettiin useita mitaleita ja mm 2 kultamitalia: - Toivo Kivirinta: 5-ottelun SM-kultaa - Heikki Lihavainen: kalvan yli 40-vuotiaiden sarjan SM-kultaa - Sari Kojo: kalvan yli 40-vuotiaiden sarjan SM-hopeaa - Roni Hämäläinen: kalvan alle 17-vuotiaiden SM-hopeaa - Henry Juslin: kalvan yli 40-vuotiaiden sarjan SM-pronssia - Henry Juslin: säilän yli 40-vuotiaiden sarjan SM-pronssia - Kalvan veteraanijoukkue: SM-pronssia Kilpailut, joissa seuran jäseniä oli mukana, sekä heidän sijoituksensa on lueteltu liitteessä Osallistuminen kansainvälisiin kisoihin Seuran jäseniä osallistui myös kansainvälisiin kisoihin ja saavutuksina oli hienoja sijoituksia. Vuonna 2015 nähtiin seuran edustaja ensimmäistä kertaa veteraanien EM-kisoissa. Myös kansainväliset kisat, joissa seuran jäseniä oli mukana, on lueteltu liitteessä Kisojen järjestäminen Seura järjesti jälleen kansainväliset nuorten kalpamiekkailijoiden Masterssarjan kisat syyskuussa Kaksipäiväisissä kisoissa olivat mukana kaikki nuorten ikäluokat aina alle 20-vuotiaisiin asti. Kisat onnistuivat hyvin ja osallistujat kiittelivät järjestelyjä. Kisat käytiin Urheiluhallissa, joka on hieno paikka tällaisten tapahtumien järjestämiseen. Kisat olivat menestykselliset myös taloudellisessa mielessä. Siitä kuuluu suuri kiitos erinomaisesti toimineelle kahviolle ja muun muassa sinne saaduille lahjoituksille. 3.4 Osallistuminen tuomaritoimintaan Seuran tuomarivastaavana toimi Anssi Alanne. Tuomareina on seurastamme toiminut vuonna 2015 mm. Anssi Alanne, Hans von Bagh, Heli Hämäläinen, Henry Juslin, Kuisma Rautio, Miriam Stenvall, Roni Hämäläinen ja Toivo Kivirinta (20)

7 4 Varusteet ja laitteistot Varusteista vastasi Henry Juslin. Hän myös kokosi, huolsi ja korjasi aseita ja muita seuran miekkailuvarusteita sekä opetti aseen korjaamista. 4.1 Hankitut varusteet 4.2 Inventaariolista Vuoden 2015 aikana seuran välinevarastoa täydennettiin hankkimalla mm langaton merkitsijälaite, poikien rintapanssareita ja oheisharjoitteluun soveltuvia kuntopalloja. Varustevastaava on päivittänyt seuran varaosavarastoa tarpeen vaatiessa. Niitä on käytetty seuran miekkailuvarusteiden korjaukseen ja myyty ilman voittoa seuran jäsenille. PORVOON MIEKKAILIJAT INVENTAARIOLISTA VARUSTE MÄÄRÄ MIEKKALUTAKKI 350 N 20 MIEKKALUHOUSUT 350 N 20 PLASTRONG 350 N 20 MASKI 350 N 22 MASKI FIE 3 HANSKA 31 KALPA KOKONAINEN 9 MINIKALPA KOKONAINEN 10 FLORETTI KOKONAINEN 0 HARJOITUSFLORETTI 10 SÄILÄ KOKONAINEN 1 VALMENTAJAN TAKKI 3 VALMENTAJAN HIHA 2 VALM. JALKASUOJUS 1 FLORETTILIIVI 4 VARTALOJOHTO KALPA 11 LATTIAKELA FAVERO 8 MIEKKAILUMATTO FWF 2 SÄILÄLIIVI 3 MERKITSIJÄLAITE FAVERO FULL-ARM-5 3 MERKITSIJÄLAITE FAVERO FULL-ARM-01 1 LANGATON MERKITSIJÄLAITE FAVERO 1 RINTAPANSSARI NAISTEN 4 KALVAN TERÄ 4 SÄILÄN TERÄ 2 FLORETIN TERÄ 2 PEILI 1 RINTAPANSSARI POIKIEN 8 VARTALOJOHTO FLORETTI 0 JUOKSUTIKAS 2 PISTOTAULU 9 SÄHKÖKELA 2 ROIKKA 1 KEILA (20)

8 HYPPYNARU 2 RAKOTULKKI 1 PUNTTI 1 KUMINAUHA (VAHVA) 4 KUMINAUHA 10 KUNTOPALLO 6 5 Tapahtumia vuoden varrelta 5.1 Lajiesittely vuotisjuhlat 5.3 Muistamiset Miekkailu on länsimainen lähitaistelulaji, jossa pyrkimyksenä on yksinkertaisesti ja suoraviivaisesti voittaa vastustaja: osua saamatta itse osumia. Miekkailu oli jo mukana ensimmäisissä nykyaikaisissa olympialaisissa Ateenassa Nykyään miekkailu on puhdas urheilulaji, elokuvia ja teatteria ja joitain saksalaista ylioppilasperinnettä ylläpitäviä ylioppilaskuntia lukuun ottamatta. Aseita on kolme: kaksintaisteluaseen jälkeläinen kalpa, harjoitus- ja opetusase floretti ja ratsuväen sapelista kehitetty säilä. Kaikilla kolmella käydään kilpailuja aina olympialaisiin asti. Miekkailusäännöillä pyritään samoin estämään onnettomuudet: maskitonta vastustajaa ei saa pistää, toisen varusteisiin ei saa koskea, "väkivaltainen tai kostonhimoinen" miekkailu on kielletty, kädensuojalla ei saa lyödä ym. Toisaalta miekkailusäännöt säilyttävät lajin ritarillisia ja herrasmiesmäisiä perinteitä. Vastustajaa on kunnioitettava; ottelussa ei saa pakoilla, ei saa kääntää selkäänsä vastustajalle, hävinnyttä ei saa halveksia, vastustajaa on tervehdittävä kohteliaasti, on käteltävä ottelun lopuksi jne. Miekkailutervehdystä käyttivät jo ritarit varhaiskeskiajalla tuhat vuotta sitten. Porvoon Miekkailijat Borgå Fäktare PM-BF täytti seurana 10 vuotta keväällä Juhlimme pyöreitä vuosia ensin järjestämällä Linnankosken lukion liikuntasalissa juhlakisan, joka oli maraton-muotoinen kahdessa sekasarjassa; alle- ja yli 15-vuotiaat. Kisassa oli iloinen miekkailutunnelma ja hyvä osanotto. Alle 15-vuotiaiden sarjassa oli 18 ja yli 15- vuotiaiden sarjassa niin ikään 18 miekkailijaa. Myöhemmin samana päivänä nautimme herkullisen juhlapäivällisen Kiialan kartanon Holvikellarin upeissa puitteissa. Lämminhenkiseen juhlaan osallistui 36 henkilöä ja siellä seura vastaanotti onnittelut liitolta, muilta seuroilta ja kaupungilta. 10-vuotisjuhlan yhteydessä, seura muisti kahta seuran nuorta jäsentä, jotka olivat juuri valmistuneet ylioppilaaksi. 5.4 Kevät- ja syyskokous Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Saksalan liikuntahallissa Sääntömääräinen syyskokous pidettiin Saksalan liikuntahallissa (20)

9 5.5 Jäsenet ja jäsenyydet 5.6 Kiertopalkinnot Jäsenmäärä vuoden 2015 lopussa oli 48. Kilpailulisenssejä oli vuoden päättyessä 12 kpl. PM-BF on Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton jäsen. Liiton kevät- ja syyskokouksessa seuraamme edusti hallituksen puheenjohtaja Arto Keskiniva. Seura jakoi kiertopalkintonsa tänä vuonna 10-vuotisjuhlassa seuraavasti: Nuorten kiertopalkinto: Rurik Stenvall Riston malja: Kristiina Pullinen 5.7 Talous vuonna 2015 Talous pysyi vakaana. Mittaviin investointeihin, kuten uusiin miekkailumattoihin ei nykyisellä tulorakenteella ole mahdollisuutta. Jäsen- ja harjoitusmaksujen lisäksi seuran talous rakentuu avustusten, järjestettyjen kisojen tuottojen ja maksullisten miekkailun esittelyjen varaan. Tuloslaskelma ja tase vuodelle 2015 löytyvät liitteistä 3 ja 4. Seuran rahastonhoitajana toimi Jari Rautio. 5.8 Tiedottaminen ja imago Tiedotus tapahtuu pääasiallisesti sähköpostin välityksellä suoraan jäsenille ja nimenhuuto- forumin välityksellä ( Seuralla ei ole omia varsinaisia kotisivuja, mutta seuralla on Facebook ryhmä ( jossa kerrotaan ajankohtaisista asioista sanoin ja kuvin. PM-BF on hyväntuulinen miekkailuseura, joka pitää yllä miekkailun ja 5- ottelun arvokkaita perinteitä ja tarjoaa laadukkaan miekkailun nautintoa sekä kuntomiekkailijoille että kilpailijoille. Haluamme korostaa miekkailun ja 5-ottelun iloa ja yhteenkuuluvuutta sekä näyttää hyvää henkeä myös ulospäin. 5.9 Näkyviä tapahtumia Lajin tunnettuuden kannalta Porvoossa tärkeitä tapahtumia vuonna 2015 olivat: - Tammikuussa Uusimaa uutisoi hienosti Ronin SM-hopean. - Maaliskuussa esittelimme miekkailua yleisölle Taidetehtaan aulassa ennen uuden Miekkailija-elokuvan esitystä. Uusimaa uutisoi elokuvan ja kertoi seurastamme samassa yhteydessä. Lehdessä oli myös juttu Robertin hienosta onnistumisesta Espoon suurkisoissa. - Toukokuussa seuran 10-vuotisjuhlista oli juttu Uusimaassa - Heinäkuussa seuran edustajia osallistui Keisarin lemmenretki tapahtumaan Porvoossa - Seura järjesti jo perinteeksi muodostuneet nuorten Masters-sarjan avauskisat Porvoossa Kisat uutisoitiin Uusimaassa ja samassa yhteydessä syksyn alkeiskurssi sai hyvää mainosta (20)

10 - Seura osallistui Porvoon kaupungin järjestämään JUMP-IN tapahtumaan Kokonniemessä sunnuntaina 6.9. Koko joukko kouluikäisiä lapsia kävi pukemassa miekkailuvarusteet päälleen ja pistämässä valmentajaamme. - Lokakuussa Uusimaassa oli juttu menestyksestämme veteraanien SMkisoissa. - Marraskuussa esittelimme miekkailua Peipon koulun oppilaille ja vanhemmille Muita tapahtumia Maksullisia miekkailun lajiesittelyjä järjestettiin erilaisille pienryhmille vuoden aikana muutaman kerran. Miekkailuun kävi tutustumassa mm 14 kaupungin työntekijää Hallitustoiminta 6 Kiitokset Vuonna 2015 seuran hallitus kokoontui 9 kertaa. Hallituksen jäsenet ja heidän päävastuualueensa olivat: Arto Keskiniva (puheenjohtaja) Risto Hämäläinen (varapuheenjohtaja) Kari Kaaja (valmennusvastaava, huhtikuun puoliväliin asti) Henry Juslin (varustevastaava) Sari Kojo (kilpailuihin ilmoittautumiset) Jari Rautio (rahastonhoitaja) Lukas Jokinen (nuorisojäsen) Seuran sihteerinä toimi Toivo Kivirinta PM-BF kiittää: - Porvoon kaupungin liikuntatoimistoa saamistamme avustuksista ja hyvästä yhteistyöstä - Pitkäaikaista yhteistyökumppania Porvoon Tekniset kodinkoneliikettä - Neste Oilia sen osoittamasta tuesta seuran nuorisotyölle - AGA:a palkinnoista Masters-kisaan - Cafe Puistopicniciä Masters-kisan herkullisesta lämpimästä ruoasta - Anna Heinämaata, joka alusti Miekkailija-elokuvan esityksen - Bio Rexiä, joka järjesti tilaisuuden esitellä miekkailua yleisölle ennen Miekkailija-elokuvaa ja antoi alennusta miekkailijoille elokuvan lipuista - Hyvinkään Nykyaikaisia 5-ottelijoita harjoitusyhteistyöstä (20)

11 Liite 1: Kilpailutulokset Alla tuloksia vuoden 2015 kisoista, joissa on ollut seuran edustajia mukana: Kotimaisia tuloksia: Finnish Junior + Cadet Epee Championships, Hämeenkyrö, U20 ( ) Epee male, HÄMÄLÄINEN Roni U17 ( ) Epee male, HÄMÄLÄINEN Roni 17. STENVALL Rurik 20. JOKINEN Lukas Masters osakilpailu 3, Espoo, Minimes ( ) Epee female, KAAJA Sini-Helmi Minimes ( ) Epee male, STENVALL Rurik 27. KOJO Ville-Valtteri U13+U12 ( ) Epee mixed, KYKKÄNEN Robert 19. KOJO Ville-Valtteri Cadet Circuit, Helsinki, U17 ( ) Epee male, STENVALL Rurik 48. HÄMÄLÄINEN Roni Levi Open 2015, Levi, Kalpamaraton, Helsinki, Senior ( ) Epee male, JUSLIN Henry 26. HÄMÄLÄINEN Roni 27. KESKINIVA Arto Junioreiden Suurkisat XL, Espoo, U17 ( ) Epee female, KAAJA Sini-Helmi Minimes ( ) Epee female, 9 9. KAAJA Sini-Helmi U20 ( ) Epee male, STENVALL Rurik 29. HÄMÄLÄINEN Roni U17 ( ) Epee male, STENVALL Rurik 22. HÄMÄLÄINEN Roni Minimes ( ) Epee male, STENVALL Rurik 22. KYKKÄNEN Robert 23. KOJO Ville-Valtteri U13+U12 ( ) Epee mixed, KYKKÄNEN Robert 15. KOJO Ville-Valtteri Senior ( ) Foil male, KESKINIVA Arto Senior ( ) Epee male, 8 6. KESKINIVA Arto (20)

12 Kerttula Memorial, Helsinki, Senior ( ) Foil male, KESKINIVA Arto 14. JUSLIN Henry Senior ( ) Epee male, HÄMÄLÄINEN Roni 23. KIVIRINTA Toivo 24. JUSLIN Henry 40. KESKINIVA Arto 43. STENVALL Rurik Jyväskylä Kalpamaraton, Jyväskylä, Senior ( ) Epee male, KIVIRINTA Toivo 13. STENVALL Rurik 19. JUSLIN Henry Finnish Senior Epee Championships, Kuopio, Senior ( ) Epee male, KIVIRINTA Toivo Oulun Kesäkisat, Oulu, Senior ( ) Foil male, JUSLIN Henry Senior ( ) Epee male, JUSLIN Henry Asinsaarien Juniorikilpailut, Lappeenranta, U17 ( ) Epee female, 5 5. KAAJA Sini-Helmi Minimes ( ) Epee female, 7 5. KAAJA Sini-Helmi Minimes ( ) Epee male, KOJO Ville-Valtteri U13+U12 ( ) Epee mixed, KOJO Ville-Valtteri Masters osakilpailu 1, Porvoo, U17 ( ) Epee female, KAAJA Sini-Helmi U14+U13 ( ) Epee female, 8 3. OITOLA Susanna U20 ( ) Epee male, HÄMÄLÄINEN Roni 20. STENVALL Rurik U17 ( ) Epee male, HÄMÄLÄINEN Roni 15. STENVALL Rurik U14+U13 ( ) Epee male, KOJO Ville-Valtteri 15. KYKKÄNEN Robert U12+U11 ( ) Epee open, AALTONEN Veeti (20)

13 Nils Sjöblom Memorial, Helsinki, Senior ( ) Epee female, KOJO Sari Senior ( ) Epee male, HÄMÄLÄINEN Roni 36. KESKINIVA Arto 41. STENVALL Rurik Polar Cup, Oulu, Senior ( ) Foil male, JUSLIN Henry Senior ( ) Epee male, 6 4. JUSLIN Henry Finish Veterans Championships, Lappeenranta, O40 ( ) Foil male, 9 7. JUSLIN Henry 8. KESKINIVA Arto O40 ( ) Epee female, KOJO Sari Veteran Epee men`s team Team, 5 joukkuetta 3. PM-BF PORVOO (JUSLIN Henry, KESKINIVA Arto, LIHAVAINEN Heikki) O40 ( ) Epee male, LIHAVAINEN Heikki 3. JUSLIN Henry FIE-SA Kupittaa tournament, Turku, Senior ( ) Epee female, KOJO Sari Senior ( ) Epee male, HÄMÄLÄINEN Roni 138. STENVALL Rurik World Cup, Turku, U20 ( ) Epee male, STENVALL Rurik 172. HÄMÄLÄINEN Roni YM Juhlakisa, Helsinki, Senior ( ) Foil male, JUSLIN Henry 11. KESKINIVA Arto Senior ( ) Epee female, KOJO Sari Senior ( ) Epee male, STENVALL Rurik 29. LIHAVAINEN Heikki 35. KESKINIVA Arto 37. KIVIRINTA Toivo 38. JUSLIN Henry Senior ( ) Sabre mixed, 6 5. JUSLIN Henry O50 ( ) Epee male, 9 7. KESKINIVA Arto O40 ( ) Sabre male, 6 3. JUSLIN Henry (20)

14 Masters osakilpailu 2, Espoo, U20 ( ) Epee female, KAAJA Sini-Helmi U17 ( ) Epee female, KAAJA Sini-Helmi U14+U13 ( ) Epee female, OITOLA Susanna U20 ( ) Epee male, HÄMÄLÄINEN Roni 24. STENVALL Rurik U17 ( ) Epee male, HÄMÄLÄINEN Roni 6. STENVALL Rurik 29. KOJO Ville-Valtteri U14+U13 ( ) Epee male, KOJO Ville-Valtteri 12. KYKKÄNEN Robert U12+U11 ( ) Epee open, AALTONEN Veeti Finnish Senior Foil Championships, Helsinki, Senior ( ) Foil male, JUSLIN Henry 17. KESKINIVA Arto Kalvan joukkue SM-kilpailut, Kirkkonummi, Senior ( ) Epee men`s team Team, 17 joukkuetta 14. PM-BF PORVOO (HÄMÄLÄINEN Roni, KIVIRINTA Toivo, LIHAVAINEN Heikki) 15. PM-BF PORVOO 2 (JUSLIN Henry, KESKINIVA Arto, STENVALL Rurik) Kirkkonummen avoimet nuorten joukkuekilpailut, Kirkkonummi, U12-U10 ( ) Epee open team, 4 joukkuetta 4. KAVE Tampere (joukkueessa AALTONEN Veeti PM-BF) U17 ( ) Epee mixed team, 4 joukkuetta 4. TAPERÄ Helsinki (joukkueessa KAAJA Sini-Helmi PM-BF) U14+U13 ( ) Epee mixed team Team, 6 joukkuetta 2. PM-BF PORVOO (KOJO Ville- Valtteri, KYKKÄNEN Robert, OITOLA Susanna) Masters osakilpailu 3, Turku, U20 ( ) Epee female, KAAJ A Sini-Helmi U17 ( ) Epee female, KAAJA Sini-Helmi U14+U13 ( ) Epee female, 8 3. OITOLA Susanna U20 ( ) Epee male, STENVALL Rurik U17 ( ) Epee male, HÄMÄLÄINEN Roni 23. STENVALL Rurik U14+U13 ( ) Epee male, KOJO Ville-Valtteri 8. KYKKÄNEN Robert U12+U11 ( ) Epee open, AALTONEN Veeti (20)

15 Kansainvälisiä tuloksia: Cadet Circuit, Krakow, U17 ( ) Epee male, HÄMÄLÄINEN Roni 2015 European Championships Veterans, Porec, O50 ( ) Foil male, KESKINIVA Arto O50 ( ) Epee male, KESKINIVA Arto 5-ottelun tuloksia: 5-ottelun SM kilpailut, Kerava ja Helsinki, ottelu, miehet 4 1. KIVIRINTA Toivo 5-ottelun PM-kilpailut 2015, Falun Ruotsi, ottelu, miehet, 5 4. KIVIRINTA Toivo Nordic Youth Championships Epee 2015, Kaunas, U20 ( ) Epee male, HÄMÄLÄINEN Roni U17 ( ) Epee male, HÄMÄLÄINEN Roni Cadet Circuit, Klagenfurt, U17 ( ) Epee men`s team, 36 joukkuetta 21. FINLAND (joukkueessa HÄMÄLÄINEN Roni PM-BF) U17 ( ) Epee male, HÄMÄLÄINEN Roni Cadet Circuit, Copenhagen, U17 ( ) Epee male, HÄMÄLÄINEN Roni (20)

16 Liite 2: Ranking-sijoitukset Vuoden 2015 lopussa iso joukko seuran edustajia oli liiton ranking-listoilla: Kalpa, tytöt ja pojat alle 12v 14. AALTONEN Veeti Kalpa, tytöt ja pojat alle 12v, Masters 13. AALTONEN Veeti Kalpa, tytöt alle 14v 3. OITOLA Susanna Kalpa, tytöt alle 14v, Masters 3. OITOLA Susanna Kalpa, pojat alle 14v 5. KOJO Ville-Valtteri 7. KYKKÄNEN Robert Kalpa, pojat alle 14v, Masters 5. KOJO Ville-Valtteri 6. KYKKÄNEN Robert Kalpa, tytöt alle 20v, Masters 19. KAAJA Sini-Helmi Kalpa, tytöt alle 20v, arvokisa 19. KAAJA Sini-Helmi Kalpa, pojat alle 20v 21. HÄMÄLÄINEN Roni 22. STENVALL Rurik Kalpa, pojat alle 20v, Masters 16. STENVALL Rurik 23. HÄMÄLÄINEN Roni Kalpa, pojat alle 20v, arvokisa 18. STENVALL Rurik 25. HÄMÄLÄINEN Roni Kalpa, tytöt alle 17v 8. KAAJA Sini-Helmi Kalpa, tytöt alle 17v, Masters 8. KAAJA Sini-Helmi Kalpa, tytöt alle 17v, arvokisa 11. KAAJA Sini-Helmi Kalpa, pojat alle 17v 4. HÄMÄLÄINEN Roni 12. STENVALL Rurik 43. KOJO Ville-Valtteri Kalpa, pojat alle 17v, Masters 6. HÄMÄLÄINEN Roni 12. STENVALL Rurik 40. KOJO Ville-Valtteri Kalpa, pojat alle 17v, arvokisa 7. HÄMÄLÄINEN Roni 10. STENVALL Rurik 35. KOJO Ville-Valtteri Kalpa, tytöt alle 20v 23. KAAJA Sini-Helmi (20)

17 Kalpa, naiset 23. KOJO Sari Kalpa, naiset, Suomen-Cup 4. KOJO Sari Kalpa, naiset, arvokisa 12. KOJO Sari Kalpa, naiset yli 40v 2. KOJO Sari Kalpa, miehet 28. KIVIRINTA Toivo 50. JUSLIN Henry 52. LIHAVAINEN Heikki 54. HÄMÄLÄINEN Roni 64. STENVALL Rurik 85. KESKINIVA Arto Kalpa, miehet, Suomen-Cup 17. LIHAVAINEN Heikki 35. KIVIRINTA Toivo 62. STENVALL Rurik 66. HÄMÄLÄINEN Roni 74. KESKINIVA Arto 75. JUSLIN Henry Floretti, miehet 14. JUSLIN Henry 22. KESKINIVA Arto Floretti, miehet, Suomen-Cup 7. JUSLIN Henry 15. KESKINIVA Arto Floretti, miehet yli 40v 6. JUSLIN Henry 7. KESKINIVA Arto Floretti, miehet yli 50v 2. KESKINIVA Arto Säilä, miehet ja naiset 20. JUSLIN Henry Säilä, miehet ja naiset, Suomen-Cup 8. JUSLIN Henry Säilä, miehet yli 40v 4. JUSLIN Henry Kalpa, miehet, arvokisa 35. HÄMÄLÄINEN Roni 36. STENVALL Rurik Kalpa, miehet yli 40v 4. JUSLIN Henry 6. LIHAVAINEN Heikki 31. KESKINIVA Arto Kalpa, miehet yli 50v 9. KESKINIVA Arto (20)

18 Porvoon Miekkailijat Borgå Fäktare PM-BF Toimintakertomus 2014 Liite 3: Tuloslaskelma Poistettu julkisesta versiosta (20)

19 Porvoon Miekkailijat Borgå Fäktare PM-BF Toimintakertomus 2014 Liite 4: Tase Poistettu julkisesta versiosta (20)

20 Porvoon Miekkailijat Borgå Fäktare PM-BF Toimintakertomus 2014 HALLITUKSEN HYVÄKSYNTÄ Porvoon Miekkailijat Borgå Fäktare PM-BF ry:n hallitus on hyväksynyt vuoden 2015 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen kokouksessaan Arto Keskiniva Puheenjohtaja Risto Hämäläinen Varapuheenjohtaja Sari Kojo Pirjo Oitola Henry Juslin Jari Rautio (20)

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Porvoon Miekkailijat Borgå Fäktare PM-BF Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 1 (6) Sisällysluettelo 1 Harjoitustoiminta... 3 1.1 Kevätkausi... 3 1.2 Kesäkausi... 3 1.3 Syyskausi... 3 1.4 Yhteistyö... 3 2

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Porvoon Miekkailijat Borgå Fäktare PM-BF Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 1 (6) Sisällysluettelo 1 Harjoitustoiminta... 3 1.1 Kevätkausi... 3 1.2 Kesäkausi... 3 1.3 Syyskausi... 3 1.4 Yhteistyö... 3 2

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Porvoon Miekkailijat Borgå Fäktare PM-BF Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 1 (6) Sisällysluettelo 1 Harjoitustoiminta... 3 1.1 Kevätkausi... 3 1.2 Syyskausi... 3 2 Kilpailutoiminta ja siihen liittyvät

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2006

Toimintakertomus vuodelta 2006 Saimaan Säilät ry 1 Toimintakertomus vuodelta 2006 1 Seuran toiminta-ala Seuran toiminta-alaan kuuluvat miekkailu ja nykyaikainen 5-ottelu. Seuran perustamispäivämäärä on 23.10.1955 ja yhdistyksen rekisterinumero

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

Vaajakosken Kuohu / Painijaosto. Toimintakertomus 2016

Vaajakosken Kuohu / Painijaosto. Toimintakertomus 2016 Vaajakosken Kuohu / Painijaosto Toimintakertomus 2016 1 1 Sisällysluettelo 1.0 Johdanto 1.1 Painijaosto 1.2 Jäsenmäärä 1.3 Jäsenyydet 2.0 Toiminta 2.1 Harrastustoiminta ryhmittäin 2.2 Kilpailutoiminta

Lisätiedot

SM5L:N SYYSKOKOUSKUTSU 2013

SM5L:N SYYSKOKOUSKUTSU 2013 SM5L:N SYYSKOKOUSKUTSU 2013 Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton sääntömääräinen syysliittokokous pidetään lauantaina 23.11.2013 klo 10:30 alkaen Puolustusvoimien tiloissa Helsingin Lauttasaaressa osoitteessa

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus TOIMINTAKERTOMUS Suomen Jet Sport Liitto ry Pajukuja 4, 29100 Luvia www.sjsl.fi Toimintakertomus 1.10.2017 30.09.2018 YLEISTÄ Suomen Jet Sport Liitto ry:n virallinen rekisteröintipäivämäärä on 07.10.1987.

Lisätiedot

Porin Keilailuliitto ry. KILPAILUKALENTERI Puinnintie 4, PORI puh , .

Porin Keilailuliitto ry. KILPAILUKALENTERI Puinnintie 4, PORI puh ,  . Porin Keilailuliitto ry. KILPAILUKALENTERI 2019-2020 Puinnintie 4, 28360 PORI puh. 02-631 6600, email. pkl@bowling4you.fi www.bowling4you.fi SYYSKAUSI 2019 HEINÄKUU KILPAILU SARJAA VALVOJA HUOM. 24.06.

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

Turun Senioriurheilijat ry

Turun Senioriurheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2007 1 Yleistä Vuosia elämään.. ja elämää vuosiin! Turun Senioriurheilijat urheiluseura perustettiin 10 päivänä joulukuuta 2004 Kupittaan Urheiluhallissa kahdeksan henkilön toimesta. Seuran

Lisätiedot

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 TURUN JYRYN Seuran toimintaa kehitetään koko ajan. Haluamme tarjota laadukasta ja virikkeellistä toimintaa liikunnasta kiinnostuneille. Seuraamme puhaltavat uudet tuulet, jos seuratoiminnan kehittämistukea

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 5.12.2012 Hallitus hyväksyy kalenterin kokouksessaan.

Lisätiedot

SM5L:N SYYSKOKOUSKUTSU 2014

SM5L:N SYYSKOKOUSKUTSU 2014 SM5L:N SYYSKOKOUSKUTSU 2014 Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton sääntömääräinen syysliittokokous pidetään lauantaina 29.11.2014 klo 18:30 alkaen. Paikka: Tiedotuskeskus Luckan, Kirkkonummen keskustan ostoskeskus,

Lisätiedot

UUTISIA JA KISASIJOITUKSIA VUOSILTA 2004-2005 JOULUKUU 2005. Parketti vietti joulujuhlaa (13.12.2005) Järjestötalolla Katso kuvia joulujuhlasta

UUTISIA JA KISASIJOITUKSIA VUOSILTA 2004-2005 JOULUKUU 2005. Parketti vietti joulujuhlaa (13.12.2005) Järjestötalolla Katso kuvia joulujuhlasta UUTISIA JA KISASIJOITUKSIA VUOSILTA 2004-2005 JOULUKUU 2005 Parketti vietti joulujuhlaa (13.12.2005) Järjestötalolla Katso kuvia joulujuhlasta Tanssiesitysten lomassa suoritettiin menestyksekkäästi F-katselmus

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2014 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 18.10.2012 SBL:n hallitus vahvistaa

Lisätiedot

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 26.10.2010 SBL:n hallitus vahvistaa

Lisätiedot

Tämä on suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2014

Tämä on suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2014 Tämä on suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2014 SBL:n hallitus on hyväksynyt SM-kilpailut ajalle 1.1.-31.7.2014 sitovasti. Loput vuoden 2014 SM kilpailut hallitus vahvistaa sitovasti maaliskuun

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden JuhlaSuurkilpailut

Lisätiedot

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 Yleisurheilujaoston kokoonpano puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsenet -Kari Löyttymäki -Karri Packalen -Jouko Huppunen -Jari Rand -Sanna

Lisätiedot

TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1

TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1 TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1 MAANANTAI 2 TIISTAI 3 KESKIVIIKKO 4 TORSTAI 5 PERJANTAI 6 Loppiainen LAUANTAI 7 SUNNUNTAI 8 1 TAMMIKUU 2017 VIIKKO 2 MAANANTAI 9 TIISTAI 10 KESKIVIIKKO 11 TORSTAI 12 PERJANTAI 13

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry

Keravan Reserviläiset ry Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus Tuloslaskelma ja tase 2011 Yleistä Vuosi 2011 oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65.

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65. Kisauutisia vuodelta 2011 Juoksukoulun ja heittopörssin palkitsemistilaisuus 27.10.2011 Liedon Parmaharjulla palkittiin juoksukoulussa ja heittopörssissä menestyneitä. Palkinnot jaettiin kaikissa sarjoissa

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 1.12.2011 SBL:n hallitus on vahvistanut sitovasti

Lisätiedot

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus 2011 Kaarinan Urheiluratsastajat ry Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus SISÄLLYSLUETTELO Aloitussanat... 3 Yleistä... 3 Hallitus... 4 Toimikunnat... 4 Kokoustoiminta... 5 Tapahtumat...

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 2.12.2010 SBL:n hallitus vahvistaa

Lisätiedot

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:08.

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:08. Esityslista Robin Hood ry Hallituksen kokous 5/2015 Aika: 29.9.2015 kello 18 Paikka: Tuulimäen väestönsuoja, Itätuulenkuja 9, Espoo Läsnä: Jaakko Setälä Anne Lantee Jukka Karvonen Seppo Hätönen Jarkko

Lisätiedot

SUOMEN JOUSIAMPUJAIN LIITON ITÄ SUOMEN PIIRI ry:n TOIMINTAKERTOMUS 2008

SUOMEN JOUSIAMPUJAIN LIITON ITÄ SUOMEN PIIRI ry:n TOIMINTAKERTOMUS 2008 SUOMEN JOUSIAMPUJAIN LIITON ITÄ SUOMEN PIIRI ry:n TOIMINTAKERTOMUS 2008 SUOMEN JOUSIAMPUJAIN LIITON ITÄ SUOMEN PIIRI ry:n TOIMINTAKERTOMUS 2008 Johtokunta vuonna 2008 Puheenjohtaja: Ensio Lehto IJA. Sihteeri/tal.hoit.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Esipuhe Iisalmen Taekwondo Ry on vuonna 2000 perustettu liikunta- ja urheiluseura, sen tarkoituksena on edistää Taekwondon keinoin kunto- ja terveysliikuntaa, kilpaurheilua sekä

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 SISÄLTÖ 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset... 3 1.1.4 Seuran toimisto... 3

Lisätiedot

1. VASTAANOTOT Liikuntasihteeri on kuluneella kaudella ollut tavoitettavissa päivittäin Putaan koululla sekä puhelimen- ja sähköpostin päässä.

1. VASTAANOTOT Liikuntasihteeri on kuluneella kaudella ollut tavoitettavissa päivittäin Putaan koululla sekä puhelimen- ja sähköpostin päässä. LIIKUNTASIHTEERIN TOIMINTAKERTOMUS 1.8.2016-31.7.2017 1. VASTAANOTOT Liikuntasihteeri on kuluneella kaudella ollut tavoitettavissa päivittäin Putaan koululla sekä puhelimen- ja sähköpostin päässä. 2. KAUPUGIN

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintasuunnitelma ja budjetti 2017 1 1 Yhdistyksen kokoukset Emoseuran sääntömääräinen vuosikokous, sekä emoseuran hallituksen kokous tullaan pitämään jälleen keväällä.

Lisätiedot

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä Toimintakertomus vuodelta 2015 Yleistä Ylivieskan Kuula, vuonna 1909 perustettu yleisseura. Urheiluseuran toiminta on vilkasta ja valtakunnallisesti tunnustettua. Toiminta painottui eri jaostojen järjestämiin

Lisätiedot

AURANMAAN PAINISEURA RY:N 1(5) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009

AURANMAAN PAINISEURA RY:N 1(5) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009 AURANMAAN PAINISEURA RY:N 1(5) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009 1. YLEISTÄ Vuosi 2009 oli juhlavuosi seuralla. Auranmaan Painiseura täytti 20 vuotta. Juhlavuotta vietettiin samaan tahtiin kuin ennenkin eli

Lisätiedot

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 -

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 - Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015-1 Yleiset sinettiseurakriteerit Seuralla on kirjallinen toimintalinja seuran toimintaperiaatteista ja -tavoista. Seura pitää huolta

Lisätiedot

No. 1 Elokuu 2012 Cavaljero on Cavalier ry:n tiedotuslehti Tanssiurheiluseura Cavalier ry Järvenpää www.sivukoti.com/cavalier puh 050 400 6152 Sivu 0

No. 1 Elokuu 2012 Cavaljero on Cavalier ry:n tiedotuslehti Tanssiurheiluseura Cavalier ry Järvenpää www.sivukoti.com/cavalier puh 050 400 6152 Sivu 0 No. 1 Elokuu 2012 Cavaljero on Cavalier ry:n tiedotuslehti Tanssiurheiluseura Cavalier ry Järvenpää www.sivukoti.com/cavalier puh 050 400 6152 Sivu 0 Tiedotteen sisältö: 1. SYYSKAUDEN 2012 ALKAESSA 2 2.

Lisätiedot

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011 SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 1(6) Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintakertomus 2011 Versio 1.0H Toiminnanjohtaja Eeva Isokorpi SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 2(6) Sisällysluettelo 1 KILPAILUT... 3 1.1

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2015 Syystervehdys kaikille jäsenillemme! Syyskauden startin myötä olemme saaneet seuraamme jälleen paljon uusia jäseniä.

Lisätiedot

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta Avustusten hakuaika päättyy 31.03.2015 klo 16.00. Posion kunta, hyvinvointilautakunta, Kirkkotie 1, 97900 POSIO. Myöhästyneitä hakemuksia

Lisätiedot

SM5L Sparring-päivän info

SM5L Sparring-päivän info SM5L Sparring-päivän info 8.9.2018 LIITTOTASON VALMENNUSTOIMINTA: 1) MIEKKAILUN VIIKKO-OHJELMA: KE: Sparring klo 19.00-21.00, Töölön Kisahalli/Helsinki (Andras Tóth) TO: Harjoitus klo 16.00-18.30, HFM-sali/Pasila

Lisätiedot

TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1

TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1 TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1 MAANANTAI 4 TIISTAI 5 KESKIVIIKKO 6 Loppiainen TORSTAI 7 PERJANTAI 8 LAUANTAI 9 SUNNUNTAI 10 Jussi Kiiskilä Valteri-koulu, Onerva 1 TAMMIKUU 2016 VIIKKO 2 MAANANTAI 11 TIISTAI 12

Lisätiedot

KOKKOLAN METSÄSTYS- JA AMPUMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016

KOKKOLAN METSÄSTYS- JA AMPUMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 KOKKOLAN METSÄSTYS- JA AMPUMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 1. HALLINTO Puheenjohtajana on toiminut Ritva Karri ja sihteerinä Jussi Sirviö. Taloutta on hoitanut Seija Karri ja varapuheenjohtajana

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden Suurkilpailut XXIX

Lisätiedot

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2010

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2010 SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2010 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 15.1.2010 TAMMIKUU 2.1. klo 11.00

Lisätiedot

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet.

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki

Lisätiedot

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu 14.-15.9.2019 Tampere Tavoitteet Kultainen kompassi -cup on alueiden välinen joukkuekilpailu 13 14-vuotiaille. Vuoden 2019 finaali suunnistetaan Tampereella sunnuntaina

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 9.11.2011 SBL:n hallitus on vahvistanut sitovasti

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 8.11.2012

PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 8.11.2012 PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 Yleistä Hallinto Talous Luistelujaoston päälajit ovat pikaluistelu ja Short track eli kaukalopikaluistelu.

Lisätiedot

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS LIEDON KUNTA Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta HAKEMUS LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki ja tilin n:ro Kotipaikka Rekisteröimisvuosi Yhdistysrekisterinumero

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.9.2018 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 5/2013 Syysterveisiä Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 viides jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää tietoa

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2016 Saatteeksi: Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille. Niitä saatetaan pelata joko lyhyempinä tai pidempinä riippuen

Lisätiedot

Kiitos jälleen pikaisista vastauksistanne ja mahtavista kilpailuista joita järjestätte pelaajiemme iloksi.

Kiitos jälleen pikaisista vastauksistanne ja mahtavista kilpailuista joita järjestätte pelaajiemme iloksi. Hyvä lukija Tässä SBL:n SM-kalenteripohja vuodelle 2019. SBL:n hallitus on hyväkynyt sen ja SM-kilpailut (ja Liiga tms.) ovat siis näillä paikoilla. Osa kilpailuista on vielä ehdollisilla paikoilla, sillä

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 6/2013 Kiitos kaudesta 2013 Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 kuudes ja viimeinen jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat

Lisätiedot

Lisenssimaksut aikuisilta 30 / pelaaja ja junioreilta 5 / pelaaja (vuonna 1996 tai myöhemmin syntyneet).

Lisenssimaksut aikuisilta 30 / pelaaja ja junioreilta 5 / pelaaja (vuonna 1996 tai myöhemmin syntyneet). TOIMINTASUUNNITELMA 1 Hallinto Vuoden toimintaa johtaa syksyn 2012 liittokokouksessa valittu kuusijäseninen hallitus sekä puheenjohtaja. Liiton keskeisen toiminnan jäsentämisen kautta hahmottuu erilaisia

Lisätiedot

MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTAIN 2014

MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTAIN 2014 MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTAIN 2014 22.4.2014 Ilmoittatuminen ryhmiin on sitova ja paattyy 28.04.2014. Harjoitusmaksu tai osa siita palautetaan vain erityistapauksissa kuten vakavasti sairastuessa. ILMOITTAUTUMINEN

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2018 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018

TOIMINTAKERTOMUS 2018 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018 1. PÖYTÄTENNISJAOSTO 1.1 Kokoonpano 2018 Tero Naumi Esko Akkanen Pasi Autio Esko Heikkinen Antti Posti Jarmo Ruohonen Marko Seitz Jyrki Ylenius

Lisätiedot

TERVETULOA! ESITYSLISTA: Kokouksen avaus, puheenjohtaja Kalle Laine Palkitsemiset

TERVETULOA! ESITYSLISTA: Kokouksen avaus, puheenjohtaja Kalle Laine Palkitsemiset SM5L SYYSKOKOUSKUTSU 2015 Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton sääntömääräinen syysliittokokous pidetään lauantaina 28.11.2015 klo 16. Paikka: Kamppailumaailma Valo-talon 3. krs., Radiokatu 20, Helsinki

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Esipuhe Iisalmen Taekwondo Ry on vuonna 2000 perustettu liikunta- ja urheiluseura, sen tarkoituksena on edistää Taekwondon keinoin kunto- ja terveysliikuntaa, kilpaurheilua sekä

Lisätiedot

TAMMIKUU VIIKKO MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI SUNNUNTAI. Lipposen Talvirallisprint, Rantasalmi - K. Suonenjoki ralli - HRT

TAMMIKUU VIIKKO MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI SUNNUNTAI. Lipposen Talvirallisprint, Rantasalmi - K. Suonenjoki ralli - HRT TAMMIKUU 2009 VIIKKO MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI SUNNUNTAI 1 2 OP 3 4 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Suonenjoki ralli - HRT Lipposen Talvirallisprint, Rantasalmi - K 12 13 14 15 16

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2015 Saatteeksi: Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille. Niitä saatetaan pelata joko lyhyempinä tai pidempinä riippuen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Haminanseudun Oloneuvokset ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Haminanseudun Oloneuvokset ry:ssä alkaa toiminnassa viideskymmenesensimmäinen vuosi. Toimintamme on hyvin monipuolista niin, että kaikilla

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2012 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot

SISÄLLYS. Jäsenkirje 1/2014

SISÄLLYS. Jäsenkirje 1/2014 SISÄLLYS Hallisarjan tulokset Uusi lisenssikausi alkaa 1.4.2014 Kertalisenssi Jäsen- ja lisenssimaksujen vahvistus sähköpostilla ja tarkistus otteluissa Liiton sääntömääräinen kevätkokous 13.4.2014 U20

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT

HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT TOIMINTASUUNNITELMA 2019 TOIMINTA-AJATUS Haapajärven Pesä-Kiilat ry:n tavoitteena on kansallispelin välityksellä tarjota haapajärvisille ja lähialueen asukkaille * lapsille ja nuorille

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2016 Saatteeksi: Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille. Niitä saatetaan pelata joko lyhyempinä tai pidempinä riippuen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011 20 vuotta Taekwondoa

TOIMINTAKERTOMUS 2011 20 vuotta Taekwondoa Vihti-Nummela Mudo Taekwondo Seura Ry TOIMINTAKERTOMUS 2011 20 vuotta Taekwondoa Sisältö JOHTOKUNTA 2011... 3 TOIMINTA... 3 Lasten ja nuorten liikunta... 3 PALKITUT... 4 OHJAAJAT... 5 TALOUS... 5 VIERAILIJAT...

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010 KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2010 1. TOIMINNAN LÄHTÖKOHTA Kankaanpään Uimarit ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa eri ikäryhmille uimaopetus, harrastus- ja kilpauintipalveluita.

Lisätiedot

Vihti-Nummela Mudo Taekwondo Seura Ry

Vihti-Nummela Mudo Taekwondo Seura Ry Vihti-Nummela Mudo Taekwondo Seura Ry TOIMINTAKERTOMUS 2005 Seuran puheenjohtajan katsaus vuoteen 2005 Harjoitussalille tullessa alkaa useinkin tuntua siltä, että seuramme toiminta on entistä enemmän muuttumassa

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 Jokelan Kisa B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 20.10.2013 Kausi 2014 AIHE: JoKi B- Pojat infotilaisuus AIKA: 24.10.2013, Kello 19.00 PAIKKA: Kisan Maja ( Ridasjärventie 137, 05400 JOKELA)

Lisätiedot

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 KUOPION SELKÄYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 2 Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 Jäsenistö Vuoden 2016 lopussa jäsenmäärä oli 386 henkilöä. Vapaaehtoistyöntekijöiden määrä 30 henkilöä ja

Lisätiedot

Helsingin miekkailijat. Vuosikokous 2014

Helsingin miekkailijat. Vuosikokous 2014 Helsingin miekkailijat Vuosikokous 2014 Seuramme arvot Tasa-arvo, suvaitsevaisuus, monikulttuurisuus Tvåspråkighet Sosiaalinen yksilölaji Elinikäinen ilo Yksilön kunnioitus Yhdessä tekeminen Toimintaa

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014

Toimintasuunnitelma 2014 Seura- ja aluejärjestö Pohjois-Suomen Pyöräily ry Toimintasuunnitelma 2014 Pohjois-Suomen Pyöräily ry:n toiminta perustuu vahvoihin ja elinvoimaisiin Pohjois-Suomalaisiin seuroihin, sekä niiden aktiivisiin

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

TOIMINTAKERTOMUS 2015 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 1. PÖYTÄTENNISJAOSTO 1.1 Kokoonpano 2015 Tero Naumi Esko Akkanen Pasi Autio Jouko Flemming Esko Heikkinen Antti Posti Jarmo Ruohonen Marko

Lisätiedot

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VIII

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VIII Suomen ITF Taekwon-Do ry ja Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestävät TAEKWON-DON TAMPERE CUP VIII Juniorien henkilökohtaiset sarjat ja joukkuekilpailut Värivöiden henkilökohtaiset sarjat ja joukkuekilpailut

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011

TOIMINTAKERTOMUS 2011 Jousiammuntaseura Robin Hood ry TOIMINTAKERTOMUS 2011 1. HALLINTO Seuralla oli kaksi varsinaista kokousta: Seuran kevätkokous 13.4.2011 Seuran syyskokous 30.10.2011 Seuran hallitukseen kuuluivat: Jaakko

Lisätiedot

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Lentopalloseura JOHDANTO Toimintavuoden 2015 syksyllä käynnistyi Lentopalloseura Pieksämäen Tsemppi 82:n 34. toimintakausi. Se tietää sitä,

Lisätiedot

Lisätietoja: www.shorinjiryu.fi

Lisätietoja: www.shorinjiryu.fi Vantaan Jukara KARATE JUDO AIKIDO KARATE Kausitiedote Syksy 2006 SHORINJIRYU KARATEN SM KILPAILUT Kokusai Shorinjiryu karaten avoimet SM-kilpailut järjestetään 28.10.2006 Espoossa. Jukarasta kisoihin lähtee

Lisätiedot

Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle

Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle 1 (2) Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle 24.11.2013 Liittohallituksen aloite 1: Henkilökohtainen arvopistejärjestelmä (Ranking) Järjestelmä lopetetaan

Lisätiedot

Kirkkonummen judoseura Ry. Kertomus 1 / 5 Hallitus Kirkkonummi

Kirkkonummen judoseura Ry. Kertomus 1 / 5 Hallitus Kirkkonummi Kirkkonummen judoseura Ry. Kertomus 1 / 5 6.3.2019 Viite1: 2018/506413Y Kirkkonummen Judoseuran säännöt Viite2: 14.3.2018 Kirkkonummen Judoseuran strategia 2018 2020 Viite3: 15.11.2017 Kirkkonummen Judoseuran

Lisätiedot

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist.

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. (6) TOIMINTASELVITYS VUODELTA. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. - tytöt alle v - pojat alle v. - naiset - miehet 2. KILPAILUTOIMINNAN LAATU a) Seuraluokitus -valio, SM-sarha joukkuetta tai

Lisätiedot

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2013 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2013 687/12.01.06/2013 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

9. Syksyn seuraseminaari, HSRC ehdottanut ajankohdaksi 4.-5.9.2010

9. Syksyn seuraseminaari, HSRC ehdottanut ajankohdaksi 4.-5.9.2010 SSqL:n hallituksen kokous 7. / 2010 pöytäkirja AIKA 17.6.2010 torstai klo 17.30 20.30 PAIKKA Helsinki, SLU, Kunto kabinetti Läsnä Leo Hatjasalo pj. Lars Ekholm (esittelijä) Tomi Niinimäki Juha Sarlund

Lisätiedot

FAM 20 vuotta - kauden avaus

FAM 20 vuotta - kauden avaus FAM 20 vuotta - kauden avaus FinnishAlpine MastersCup 2014 o Kalpalinna 18.-19.1.2014 P (FIS) + P (FIS) o Påminne 25.1.2014 P + P o Himos 1.-2.2.2014 SP + SP (SM) o Riihivuori 8.-9.2.2014 SP + SP o Tahko

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa Kilpailutoimikunnan puheenjohtajaan: Mauri Saastamoinen 050 57 47 557 / competition@bridgefinland.com SBL:n hallitus on

Lisätiedot

Kevätkauden 2013 harjoitusohjelma: Vko 1

Kevätkauden 2013 harjoitusohjelma: Vko 1 Kevätkauden 2013 harjoitusohjelma: Vko 1 Maanantai VAPAA Tiistai VAPAA Perjantai Karhula 17-19 Leiri uinti Lauantai Katariina 9-11 Leiri uinti Lauantai Mussalon luola 14-15.30 Leiri Keppijumppa Lauantai

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013 1. Johtokunnan kokoonpano 2013: Johtokunta jatkaa neljännen toimintavuoden seuraavalla kokoonpanolla: Johtokunta: Petri Mäkinen, puheenjohtaja; Matti Huvinen, vara puheenjohtaja; Harri Bergström, sihteeri;

Lisätiedot

Imatran Ju-jutsuseura Jäsentiedote Vuoden 2017 toiminta ja yhteystiedot

Imatran Ju-jutsuseura Jäsentiedote Vuoden 2017 toiminta ja yhteystiedot Imatran Ju-jutsuseura Jäsentiedote 2017 Vuoden 2017 toiminta ja yhteystiedot Puheenjohtajalta: Vuosi on vaihtunut ja Imatran Ju-jutsuseuran 27.toimintavuosi on käynnissä hyvää vauhtia. Olen seuran luottamuksen

Lisätiedot

VERBI + TOINEN VERBI = VERBIKETJU

VERBI + TOINEN VERBI = VERBIKETJU VERBI + TOINEN VERBI = VERBIKETJU 1. Apuverbi vaatii seuraavan verbin määrämuotoon. Lisää verbi luettelosta ja taivuta se oikeaan muotoon. Voimme Me haluamme Uskallatteko te? Gurli-täti ei tahdo Et kai

Lisätiedot

Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2

Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2 Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2 1 Johdanto Tämä Pieksämäki Curling Ry:n strategia 2015-2020 ohjaa seuran toimintaa ja antaa suuntaviivat kehitykselle. Käytännössä strategia ohjaa vuosien

Lisätiedot