Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme."

Transkriptio

1 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 11/ Kokousaika klo 14 Kokouspaikka Kokoushuone 1, Harjavallan pääterveysasema Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja von Frenckell Asta jäsen From Minna jäsen Henttinen Kari jäsen Ilomäki Kirsi jäsen Puronummi Paula jäsen Rosendahl Tapio jäsen Salonen Tomi jäsen Syväsalmi Emilia jäsen Vaitomaa Marja jäsen Muut läsnä olleet Karjalainen Milja yhtymävaltuuston puheenjohtaja Lievonen Maija-Liisa yhtymävaltuuston I varapuheenjohtaja Uotila Jarmo yhtymävaltuuston II varapuheenjohtaja Tiitinen Juhani kuntayhtymän johtaja Kallio Mika johtava ylilääkäri Oksa Jaana johtava hoitaja Koivusalo Satu henkilöstöpäällikkö Poissa Asiat Allekirjoitukset Juha Korkeaoja puheenjohtaja Juhani Tiitinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Allekirjoitukset Paula Puronummi Tapio Rosendahl Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Taloustoimistossa klo Todistaa: Raija Nummi arkistosihteeri

2 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- KOKOUSKUTSU Nro 11/2015 Yhtymähallitus Kokousaika klo 14 Kokouspaikka Kokoushuone 1, Harjavallan pääterveysasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT 155 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kuntayhtymän johtajan ajankohtaiskatsaus 158 Yhtymähallituksen pöytäkirjojen yleisesti nähtävänä pitäminen vuonna Kuntayhtymän ilmoitusten saattaminen tiedoksi vuonna Säästövapaaohjeiston hyväksyminen 161 Kuntayhtymän maksutaksa 162 Käyttösuunnitelma vuodelle Ateriamaksujen tarkistus alkaen vammaispalvelulain perusteella järjestettävissä asumispalveluissa 164 Eri viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat ajalta Kuntayhtymän johtajan päätöspöytäkirjat ajalta Muut asiat puheenjohtaja JUHA KORKEAOJA

3 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 244 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 155 Kokous todetaan laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAT 156 Yhtymähallitus päättää valita pöytäkirjantarkastajat. Vuorossa ovat jäsenet Puronummi ja Rosendahl (varalla jäsenet Salonen ja Vaitomaa).

4 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 245 KUNTAYHTYMÄN JOHTAJAN AJANKOHTAISKATSAUS 157 Yhtymähallitus sopi kokouksessaan , että kokousten alussa kuntayhtymän johtaja pitää lyhyen ajankohtaiskatsauksen. Katsauksen tarkoituksena on informoida yhtymähallitusta kuntayhtymän toimintaan sekä käsiteltäviin asioihin liittyvistä ajankohtaisista sekä valmistelussa olevista kysymyksistä. Kokouksen ajankohtaiskatsaus tulee koskemaan seuraavia aihealueita: lääkärikäynnit suoritepaikoittain (b-liite nro 1) terveyskeskuksen valinnanvapautta käyttäneet (b-liite nro 2) Yhtymähallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi ajankohtaiskatsauksen.

5 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 246 YHTYMÄHALLITUKSEN PÖYTÄKIRJOJEN YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ PITÄMINEN VUONNA Voimassa olevan kuntalain 85 :ssä määrätään asiasta seuraavaa: Kuntayhtymän 81 :n 1 momentissa tarkoitetun toimielimen pöytäkirja siihen liitettyine valitusosoituksineen on tarkastamisen jälkeen pidettävä yleisesti nähtävänä. Ennen pöytäkirjan nähtävänä pitämistä siitä on lähetettävä jokaisen jäsenkunnan kunnanhallitukselle jäljennös. Jäsenkuntien ja niiden jäsenten katsotaan saaneen pöytäkirjassa mainituista päätöksistä tiedon sinä päivänä, jona pöytäkirja on asetettu nähtäväksi. Kuntayhtymän muun viranomaisen pöytäkirja on pidettävä nähtävänä, jos 81 :n 1 momentissa tarkoitettu toimielin niin päättää tai asianomainen viranomainen katsoo sen tarpeelliseksi. Yhtymähallitus päättää, että 1. Yhtymähallituksen kokousten pöytäkirjat pidetään vuonna 2016 yleisesti nähtävänä kunkin kuukauden kolmantena arkimaanantaina kuntayhtymän taloustoimistossa, ellei salassapitosäännöksistä muuta johdu. 2. Sama koskee pöytäkirjaa päätöksistä, jonka luottamushenkilö tai viranhaltija on hänelle siirretyn päätösvallan nojalla tehnyt yhtymähallitukselle kuuluvassa asiassa. 3. Nähtävillä pidosta julkaistaan kuulutus jäsenkuntien julkisten kuulutusten ja kuntayhtymän ilmoitustaululla sekä kuntayhtymän kotisivuilla.

6 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 247 KUNTAYHTYMÄN ILMOITUSTEN SAATTAMINEN TIEDOKSI VUONNA Kuntalain 63 :n mukaan kunnan ilmoitukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla sekä tarpeen vaatiessa muulla kunnan päättämällä tavalla. Kuntalain 86 :n mukaan säännöstä sovelletaan osin myös kuntayhtymään. Kuntayhtymän viralliset ilmoitukset vuonna 2015 on julkaistu kuntayhtymän virallisella ilmoitustaululla sekä jäsenkuntien julkisten kuulutusten ilmoitustauluilla ja kuntayhtymän kotisivuilla. Yhtymähallitus päättää ehdottaa yhtymävaltuustolle, että tämä päättäisi saattaa kuntayhtymän viralliset ilmoitukset tiedoksi julkaisemalla ne kuntayhtymän virallisella ilmoitustaululla sekä jäsenkuntien julkisten kuulutusten ilmoitustauluilla ja kuntayhtymän kotisivuilla.

7 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 248 SÄÄSTÖVAPAAOHJEISTON HYVÄKSYMINEN 160 Yhtymähallitus on kokouksessaan /131 käsitellyt asiaa seuraavasti: Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan säästövapaa on se osa vuosilomasta, joka lomasta voidaan siirtää pidettäväksi myöhemmin työntekijän ja esimiehen kesken sovittavana aikana. Säästövapaasta on määräys KVTES:n Vuosiloma -luvun 12 :ssä, jonka mukaan viranhaltija/työntekijä voi säästää 15 vuosiloma päivää ylittävän osan vuosilomastaan pidettäväksi säästövapaana ko. vuosiloman lomakautta ( ) seuraavan lomakauden jälkeen, mikäli asiasta sovitaan viranhaltijan/työntekijän ja työnantajan edustajan kesken. Säästövapaa annetaan viranhaltijan/ työntekijän ja työnantajan edustajan sopimana aikana. Kohdan soveltamisohjeessa suositellaan, että säästövapaasta ja mikäli mahdollista sen antamisen ajankohdasta sovitaan samalla, kun työnantaja vahvistaa kesäloman. Työnantaja ei voi yksipuolisesti määrätä säästövapaan pitämisen ajankohtaa, vaan siitä on sovittava. Kuntayhtymän vuoden 2014 tilinpäätöksessä lomapalkkavelkaa oli yhteensä 2,2 milj. euroa. Yhteistoimintaelin on kokouksessaan /36 todennut lausuntonaan, ettei sillä ole huomauttamista esitettyyn säästövapaaohjeistukseen. Säästövapaaohjeisto b-liitteenä nro 3. Asiaa esitellään tarkemmin kokouksessa. Yhtymähallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi annetun selvityksen ja yhteistoimintaelimen lausunnon sekä päättää hyväksyä b-liitteenä nro 3 mukaisen säästövapaaohjeiston.

8 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 249 Edelleen yhtymähallitus päättää, että henkilöille joilla on vuoden 2015 lopussa säästövapaita yli 40 päivää, voidaan myöntää uutta säästövapaata aikaisintaan, kun säästövapaiden määrä alittaa ohjeessa mainitun enimmäismäärän. Sairauslomien, äitiyslomien ja vastaavien lomien vuoksi kertyvissä säästövapaissa ei sovelleta mainittua 40 päivän sääntöä, mutta uusia säästövaaita ei voida myöntää, ennen kuin niiden kokonaismäärä alittaa neljäkymmentä (40)päivää. Kuntayhtymän johtaja voi perustellusta syystä antaa luvan poiketa mainituista ohjeista. Käydyssä keskustelussa jäsen Puronummi esitti säästövapaan enimmäismääräksi 20 päivää. Esittelijä tarkensi päätösehdotustaan niin, että säästövapaata henkilöllä voi olla enintään kolmekymmentä päivää ja että säästetty loma on pidettävä lomakautta seuraavan kolmen vuoden aikana. Edelleen esittelijä esitti, että muutosehdotuksista pyydettäisiin vielä lausunto yhteistoimintaelimeltä. Julistettuaan keskustelun päättyneeksi puheenjohtaja totesi yhtymähallituksen päättäneen yksimielisesti pyytää säästövapaaohjeiston muutoksesta yhteistoimintaelimen lausunnon Yh Yhteistoimintaelin on käsitellyt asiaa kokouksessaan / 43 ja esittää lausunnossaan, että säästövapaata henkilöllä voisi olla enintään kolmekymmentä päivää ja että säästetty loma on pidettävä lomakautta seuraavan kolmen vuoden aikana. Muilta osin ohjeistoon ei tullut muutosesityksiä. Säästövapaaohjeisto esityslistan b-liitteenä nro 3. Ehdotus pohjautuu yhteistoimintaelimen esitykseen.

9 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 250 Yhtymähallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi yhteistoimintaelimen lausunnon sekä päättää hyväksyä b-liitteenä nro 3 mukaisen säästövapaaohjeiston. Ohjeisto tulee voimaan Edelleen yhtymähallitus päättää, että henkilöille joilla on vuoden 2015 lopussa säästövapaita yli 30 päivää, voidaan myöntää uutta säästövapaata aikaisintaan, kun säästövapaiden määrä alittaa ohjeessa mainitun enimmäismäärän. Sairauslomien, äitiyslomien ja vastaavien lomien vuoksi kertyvissä säästövapaissa ei sovelleta mainittua 30 päivän sääntöä, mutta uusia säästövapaita ei voida myöntää, ennen kuin niiden kokonaismäärä alittaa kolmekymmentä (30)päivää. Kuntayhtymän johtaja voi perustellusta syystä antaa luvan poiketa mainituista ohjeista.

10 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 251 KUNTAYHTYMÄN MAKSUTAKSA 161 Valtioneuvosto on muuttanut sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annettua asetusta Asetus tulee voimaan Maksuja ja tulorajoja tarkistetaan laissa säädetyllä, joka toinen vuosi voimaan tulevilla indeksikorotuksilla. Indeksikorotus koskee kaikkia asiakasmaksuasetuksessa olevia maksuja ja tulorajoja. Asiakasmaksujen lisäksi indeksillä tarkistetaan maksukattoa, omaishoitajan vapaan aikaista maksua ja pitkäaikaisessa laitoshoidossa olevan vähimmäiskäyttövaraa. Vuoden 2016 alusta lukien kansaneläkeindeksin mukaan korotettaviin eromääriin tulee 1,74 prosentin korotus ja työeläkeindeksin mukaan korotettavaiin euromääriin noin 1,78 prosentin korotus. Kunnat päättävät itse, perivätkö ne asiakasmaksujen enimmäismäärän. Lisäksi tasasuuruisia asiakasmaksuja korotetaan hallitusohjelman mukaisesti. Tasasuuruisten asiakasmaksujen erilliskorotuksella tavoitellaan hallitusohjelman mukaisesti 150 miljoonan euron lisäystä maksukertymään. Tasasuuruisten asiakasmaksujen erilliskorotus on 27,5 prosenttia. Terveyskeskuksen avosairaanhoidon lääkäripalveluista perittävän vuosimaksun enimmäismäärä nousee 32,10 eurosta 41,70 euroon. Vaihtoehtoisesti terveyskeskuksen ylläpitäjä voi päättää periä käyntimaksua kolmelta ensimmäiseltä terveyskeskuskäynniltä kalenterivuodessa, jolloin käyntimaksun suuruus on 20,90 euroa/käynti (aikaisemmin 16,10 euroa/käynti). Neljänneltä ja sitä seuraavilta kerroilta maksua ei siis enää peritä. Kuntayhtymässä on peritty kuluvana vuonna käyntimaksu kolmelta ensimmäiseltä käyntikerralta. Iltaisin, öisin ja viikonloppuisin voidaan käyntikerroista riippumatta periä 28,70 (aiemmin 22,10) euron suuruinen käyntimaksu (nk. päivystysmaksu). Terveydenhuoltolain voimaantulon myötä sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annettuun lakiin on tehty muutoksia, joka mahdollistaa asiakasmaksun perimisen myös sairaanhoidollisista hoitajakäynneistä. Hoitajakäynnin maksulle ei ole säädetty lääkärin vastaanottokäyntien tapaan enimmäismäärää, joten kuntayhtymä voi päättää sen itse. Maksu ei voi olla kuitenkaan suurempi kuin hoitajakäynnin todellinen kustannus. Hoitajakäynneistä perittävät asiakasmaksut kartuttavat terveydenhuollon

11 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 252 maksukattoa. Sairaanhoidollisista käynneistä perittävä asiakasmaksu sisältyy hyväksyttävään maksutaksaan. Lääkärin ja hammaslääkärin todistuksesta ja lausunnosta perittävän maksun enimmäismäärä nousee 39,60 eurosta 51,40 euroon. Tieliikennelaissa säädetyn ajo-oikeuden saamiseksi tai säilyttämiseksi tarvittavasta lääkärintodistuksesta perittävä enimmäismaksu nousee 47,70 eurosta 61,80 euroon. Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä palvelusta perittävän ns. sakkomaksun suuruus on 51,40 euroa (aiemmin 39,60 euroa). Lyhytaikaisessa laitoshoidossa olevalta potilaalta voidaan periä hoidosta ja ylläpidosta aiemman 38,10 euron sijasta 49,50 euroa. Maksukaton ylittymisen jälkeen potilaalta peritään 22,80 hoitopäivältä (aikaisemmin 17,6 euroa). Suun terveydenhuollon tutkimusten sekä hoitojen maksut nousevat vuoden 2016 alusta samalla periaatteella kuin muidenkin terveydenhuollon maksujen. Terveydenhuoltomaksujen maksukatto on 691 euroa kalenterivuotta kohti. Maksukattoon lasketaan mukaan terveyskeskuksen lääkäripalvelujen-, fysioterapian-, sarjahoidon-, sairaalan poliklinikka-, lyhytaikaisen laitoshoidon-, päiväkirurgian ja yö- ja päivähoidon maksut sekä kuntoutushoidon maksut. Tässä yhteydessä on tarkoituksenmukaista tarkistaa kuntayhtymän oma, /159 hyväksytty maksutaksa. Tarkistettu maksutaksa on esityslistan numeroimattomana liitteenä. Maksutaksaluonnokseen on kerätty myös asetuksella tarkistetut uudet asiakasmaksut. Yhtymähallitus päättää hyväksyä kuntayhtymän maksutaksan vuodelle 2016 liitteen nro 4 mukaisena. Edelleen yhtymähallitus päättää antaa kuntayhtymän johtajalle oikeudet maksutaksan teknisluonteisiin korjauksiin.

12 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 253 KÄYTTÖSUUNNITELMA VUODELLE Yhtymävaltuusto on hyväksynyt kokouksessaan /22 vuoden 2016 talousarvion sekä toimintasuunnitelman vuosille Tulossuunnitelma on valtuustoon nähden sitova tehtäväaluetasolla. Yhtymähallitus puolestaan hyväksyy taloussuunnitelman pohjalta yksikkökohtaisen käyttötaloussuunnitelman vastaavaksi ajaksi. Vuosien osalta käyttösuunnitelma on ohjeellinen. Suunnitelman mukaan kuntayhtymä turvaa peruspalvelut pääsääntöisesti omana toimintana tukeutuen tarvittaessa ostopalveluihin. Poikkeuksena Eurajoen terveysasema, jossa toiminta aikaisemman sopimuksen mukaisesti turvataan kokonaan ostopalveluna. Vuoden 2017 alusta Eurajoen ja Luvian kuntaliitoksen myötä Luvian terveysaseman toiminta myös ulkoistetaan. Yhtenä keskeisenä painopisteenä tulee olemaan myös perustason erikoissairaanhoidon palvelujen edelleen kehittäminen. Tavoitteena on vähentää seuraavien vuosien aikana edelleen erikoissairaanhoidon käyttöä tarjoamalla erikoislääkäritason palveluja kuntayhtymän omana toimintana. Erikoisosaaminen hankitaan sairaanhoitopiirin ulkopuolelta, mikä parantaa osaltaan myös erikoissairaanhoidon resurssitilannetta. Kehittämisyhteistyötä erikoissairaanhoidon kanssa tiivistetään. Suurten kansantautien hallintaan panostetaan edelleen. Erityinen huomio kuluvan vuoden toiminnassa on päihde- ja mielenterveystyön ongelmien vähentäminen yhdessä jäsenkuntien ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Yhtymähallitus päättää hyväksyä käyttösuunnitelman vuosille esityslistan numeroimattoman liitteen mukaisesti. Tulosyksikköjen määrärahat ovat sitovia nettomenojen tasolla. Edelleen yhtymähallitus päättää antaa kuntayhtymän johtajalle valtuudet käyttösuunnitelman teknisluonteisiin korjauksiin.

13 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 254 ATERIAMAKSUJEN TARKISTUS ALKAEN VAMMAISPALVELULAIN PERUSTEELLA JÄRJESTETTÄVISSÄ ASUMISPALVELUISSA 163 Keski-Satakunnan terveydenhuollon ky:n yhtymähallitus on hyväksynyt vaikeavammaisten henkilöiden palveluasumista koskevan toimintaohjeen, jossa on määritelty myös vammaispalvelulain mukaisessa palveluasumisessa olevilta asiakkailta perittävät maksut. Ateriamaksujen perusteena on ollut raaka-ainekustannukset ja muut valmistuskustannukset ilman työn osuutta. Asumispalveluyksikössä asuvilta asiakkailta ruokakustannuksista on peritty 7 /vrk ja palveluasumisessa kotona olevilta on peritty 3 /ateria. Lainsäädännössä ei ole nimenomaisesti määritelty sitä, mitä asiakkaalta voidaan avohuollon palveluissa periä aterioista. Lainsäädännön tulkintavaikeudet ja hallinto-oikeuksien epäyhtenäinen ratkaisukäytäntö on asettanut sekä asiakkaat että kunnat keskenään eriarvoiseen asemaan. Eri aikoina on myös annettu erisisältöistä ohjeistusta ja myös kuntien toimintatavat järjestää asumispalvelut ja niihin liittyvät ateriapalvelut voivat käytännössä vaihdella. Tämän vuoksi Korkein hallinto-oikeus on ( /3986 KHO:2014:186) antamassaan ratkaisussa linjannut kehitysvammaisten henkilöiden erityishuollossa perittävien ateriamaksujen perusteita. Tämän vuosikirjaratkaisun lisäksi kuntiin on lähetetty Kuntaliiton päivätty ohje: Asiakasmaksut kehitysvammaisten erityishuollon avohuollon palveluissa. Korkeimman hallinto-oikeuden päätöksen mukaan sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulaissa säädetään, että kehitysvammaisten erityishuollosta annetun lain mukainen erityishuolto on maksutonta, mutta aikuisikäisten kehitysvammaisten ylläpidosta voidaan kuitenkin periä maksu. Normaalisuuden periaatteen mukaan kehitysvammahuollon asiakas maksaa ylläpitona tavanomaisista henkilölle kehitysvammasta huolimatta aiheutuvista asumis- ja ruokakuluista sekä muista vastaavista menoista. Ateriamaksujen perusteena oleviin kustannuksiin kuuluvat Kuntaliiton ohjeen mukaan myös kustannukset, jotka aiheutuvat työvoiman, veden, energian ja kuljetusten käyttämisestä. Ateriapalvelusta on mahdollista periä kunnan määrittämä kohtuullinen maksu, joka on enintään palvelun tuottamisesta aiheutuvien kustannusten suuruinen.

14 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 255 Korkeimman hallinto-oikeuden päätös mahdollistaa edellä mainittujen kustannusten sisällyttämisen maksuun samoin kuin tehdään esimerkiksi vanhuksilta perittävän ateriamaksun yhteydessä. Myös palveluasumiseen oikeutetulta vaikeavammaiselta henkilöltä voidaan periä ateriamaksu samoin perustein. Keski-Satakunnan terveydenhuollon ky järjestää asumispalvelut ostopalveluina. Asumisyksiköissä aterioiden hinnat vaihtelevat 8,60-19 /vrk ja asiakkailta on laskutettu jälkikäteen aterioista 7 /vrk ja muusta ylläpidosta 2 /vrk (270 /kk). Palveluasuminen kotona voidaan järjestää esimerkiksi henkilökohtaisena apuna, kotihoidon palveluina, turvapuhelinpalveluna ja/tai ateriapalveluna. Kotiin viedyt ateriat hankitaan jäsenkuntien sosiaalitoimilta. Kotiin vietyjen aterioiden hinnat vaihtelevat 7,20-8 /ateria ja asiakkailta on laskutettu jälkikäteen 3 /ateria. Satakunnan alueella on erilaisia käytäntöjä ateriamaksujen perimisessä sekä vammaispalvelulain mukaisessa palveluasumisessa että erityishuoltolain mukaisessa asumispalvelussa. Porin kaupunki on tarkistanut ateriamaksuja alkaen ja aterioiden kokonaishinta on 427 /kk ja muusta ylläpidosta peritään 60 /kk. Kokemäen kaupunki on tarkistanut erityishuollon asiakkailta perittäviä hintoja alkaen, ja he perivät asumisyksiköissä asuvilta asiakkailta aterioista 12 /vrk ja muusta ylläpidosta 50 /kk tai 80 /kk. Kotona palveluasumisessa olevat asiakkaat maksavat Porissa, Raumalla ja PoSassa ateriapalvelumaksun kuntien voimassa olevien hintojen mukaisesti kuten ikäihmisetkin. Yhtymähallitus päättää, että vammaispalvelulain perusteella järjestettävissä asumispalveluissa peritään kohtuullisuusperiaate huomioiden ateriamaksua 12 /vrk (360 /kk). Mikäli asumisyksikön ateriahinta on tätä alhaisempi, asiakkaalta peritään ko. yksikön hinta. Kotona palveluasumisessa olevat asiakkaat maksavat ateriapalvelusta kotikuntansa sosiaalitoimen vahvistaman ateriamaksun. Hinnat astuvat voimaan alkaen. Lisäksi yhtymähallitus päättää, että toimintaohje päivitetään kyseisten maksujen osalta.

15 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 256 ERI VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT AJALTA Luettelo tehdyistä päätöksistä ajalta nähtävillä kokouksessa. Yhtymähallitus päättää merkitä tietoonsa saatetuksi enemmittä toimenpiteittä johtavan ylilääkärin, johtavan hoitajan, vastaavan hammaslääkärin sekä tulosyksiköitten esimiesten päätöspöytäkirjat ajalta seuraavan päätösluettelon mukaisesti: Johtava ylilääkäri Mika Kallio, Avopuolen ylilääkäri Pauli Sallinen, Johtava hoitaja Jaana Oksa, Henkilöstöpäällikkö Satu Koivusalo, Vastaava hammaslääkäri Liisa Syrjänen, Vastaava hammashoitaja Seija Helin, Osastonhoitaja Anne Lehtonen, Siivoustyönohjaaja Tiina Saranen, Osastonhoitaja (työth) Arja Peltonen, Osastonhoitaja (neuvola) Minna Multisilta, Osastonhoitaja (kotish) Tarja Kuvaja, Osastonhoitaja Ulla-Maija Laurinen, Osastonhoitaja (fys.osasto) Anu Mitikka, Ruokapalveluesimies Eila Puustelli, Osastonhoitaja (avohoito) Pirjo-Riitta Tuomela, Johtava sosiaalityöntekijä Kaisa Koskela, 49 58

16 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 257 KUNTAYHTYMÄN JOHTAJAN PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT AJALTA Luettelo tehdyistä päätöksistä ajalta nähtävillä kokouksessa. Yhtymähallituksen puheenjohtaja: Yhtymähallitus päättää merkitä tietoonsa saatetuksi enemmittä toimenpiteittä kuntayhtymän johtajan päätöspöytäkirjat ajalta

17 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- Kokouspäivämäärä 258 MUUT ASIAT 166 Kuntayhtymän johtajan viran auki julistaminen Yhtymävaltuusto on kokouksessaan /24 hyväksynyt yhtymähallituksen esityksen kuntayhtymän johtajan viran auki julistamisesta sekä viran kelpoisuusehdoista. Viranhakuilmoitusluonnos esityslistan b-liitteenä nro 5. Virka on tarkoitus julistaa auki tammikuussa 2016 Satakunnan maakuntalehdissä, Kuntalehdessä, MOL:n sivuilla sekä kuntayhtymän nettisivuilla. Ylimääräinen yhtymävaltuusto on tarkoitus pitää viimeistään huhtikuussa 2016, jolloin seuraajan perehdyttämiselle jäisi riittävän pitkä aika. Päätösehdotus: Yhtymähallitus hyväksyy esitetyt toimenpiteet ja luonnoksen viranhakuilmoitukseksi Yhtymähallituksen kevään 2016 kokousehdotukset: ke klo to klo (tilinpäätöksen allekirjoittaminen) ke klo to klo ke klo Yhtymävaltuuston kevään 2016 kokousehdotukset: pe klo to klo 15.00

Muut läsnä olleet Lievonen Maija-Liisa yhtymävaltuuston I varapuheenjohtaja yhtymävaltuuston II varapuheenjohtaja Tiitinen Juhani kuntayhtymän johtaja

Muut läsnä olleet Lievonen Maija-Liisa yhtymävaltuuston I varapuheenjohtaja yhtymävaltuuston II varapuheenjohtaja Tiitinen Juhani kuntayhtymän johtaja KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 11/2015 243 Kokousaika 17.12.2015 klo 14.00 16.04 Kokouspaikka Kokoushuone 1, Harjavallan pääterveysasema Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto 1/2017 1

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto 1/2017 1 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymävaltuusto 1/2017 1 Kokousaika Tiistai 24.1.2017 klo 15.00 Kokouspaikka Harjavallan pääterveysasema, kokoushuone 1 Saapuvilla olleet päätöksentekijät

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 9/2017 166 Kokousaika Torstai 14.12.2017 klo 14 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Muistio Liite Erityisasiantuntija Marja Penttilä

SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Muistio Liite Erityisasiantuntija Marja Penttilä SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Muistio Liite Erityisasiantuntija Marja Penttilä 6.11.2017 VALTIONEUVOSTON ASETUS SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON ASIAKAS- MAKSUISTA ANNETUN ASETUKSEN MUUTTAMISESTA 1 Yleistä

Lisätiedot

TERVEYSPALVELUJEN MAKSUT. Avoterveydenhoidon maksut

TERVEYSPALVELUJEN MAKSUT. Avoterveydenhoidon maksut Perusturvalautakunta 65 19.12.2013 Sosiaali- ja terveydenhuollon uudet asiakasmaksut 1.1.2014 Ptltk 65 Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuissa noudatetaan sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain ja -asetuksen mukaisten maksujen tarkistaminen

Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain ja -asetuksen mukaisten maksujen tarkistaminen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 1138/02.05.00/2013 402 Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain ja -asetuksen mukaisten maksujen tarkistaminen 1.1.2017 Päätöshistoria Sosiaali- ja terveyspalvelujen

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 3/2017 51 Kokousaika Keskiviikko 26.4.2017 klo 15 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto 1/2017 1

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto 1/2017 1 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymävaltuusto 1/2017 1 Kokousaika Tiistai 24.1.2017 klo 15.01-15.25 Kokouspaikka Harjavallan pääterveysasema, kokoushuone 1 Saapuvilla olleet päätöksentekijät

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 9/2014 185

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 9/2014 185 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 9/2014 185 Kokousaika 14.10.2014 klo 15.00 16.45 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Muistio Liite Hallitussihteeri Johanna Huovinen

SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Muistio Liite Hallitussihteeri Johanna Huovinen SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Muistio Liite Hallitussihteeri Johanna Huovinen 17.11.2015 VALTIONEUVOSTON ASETUS SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON ASIAKAS- MAKSUISTA ANNETUN ASETUKSEN MUUTTAMISESTA 1 Yleistä

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 6/

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 6/ KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 6/2017 107 Kokousaika Keskiviikko 30.8.2017 klo 15 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 1/2016 1 Kokousaika 23.2.2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain ja -asetuksen mukaisten maksujen tarkistaminen

Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain ja -asetuksen mukaisten maksujen tarkistaminen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 1138/02.05.00/2013 344 Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain ja -asetuksen mukaisten maksujen tarkistaminen 1.1.2016 Päätöshistoria Sosiaali- ja terveyspalvelujen

Lisätiedot

Kunnanviraston kokoushuone

Kunnanviraston kokoushuone ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2012 Sivistyslautakunta 07.08.2012 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 07.08.2012 klo 18.00 19.10 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen

Lisätiedot

155 Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksujen indeksitarkistus 1.1.2014 alkaen / muutos 1.1.2015 alkaen

155 Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksujen indeksitarkistus 1.1.2014 alkaen / muutos 1.1.2015 alkaen 155 Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksujen indeksitarkistus 1.1.2014 alkaen / muutos 1.1.2015 alkaen Dnro D/17/02.09.00/2012 Aikaisemmat käsittelyt: johtokunta 23.12.2013 205 johtokunta 25.8.2014

Lisätiedot

klo Autio Markku Isotalo Heikki Kaukinen Irma Kaurila Matti Keloniemi-Hurttila Elina Leino Jukka Maasalo Merja Tamminen Anu

klo Autio Markku Isotalo Heikki Kaukinen Irma Kaurila Matti Keloniemi-Hurttila Elina Leino Jukka Maasalo Merja Tamminen Anu Yhtymähallitus 21.3.2018 2 Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat Päätöksentekijät 21.3.2018 klo 17.00 18.59 Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Autio Markku Isotalo Heikki Kaukinen Irma Kaurila Matti

Lisätiedot

Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 3.2.2015 14 Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Leino Jukka Outi Leino Lindgren

Lisätiedot

Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja (saapui klo 15.20) von Frenckell Asta jäsen Nummelin Arja varajäsen

Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja (saapui klo 15.20) von Frenckell Asta jäsen Nummelin Arja varajäsen KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 4/2017 68 Kokousaika Torstai 1.6.2017 klo 15.02 16.35 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 1 (11) Tarkastuslautakunta Aika 24.01.2019 klo 15:00-16:44 Paikka Hallintokeskus, kokoustila Aalto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / Sosiaali- ja terveyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / Sosiaali- ja terveyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 21.01.2010 klo 17.30 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 Sivistyslautakunta 24.01.2018 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Keskiviikko 24.01.2018 klo 17.30 Kunnanhallituksen kokoushuone Törmä Leila Jokioja

Lisätiedot

ASIAKASMAKSUT Säännöllinen kotihoito

ASIAKASMAKSUT Säännöllinen kotihoito ASIAKASMAKSUT 2016 Säännöllinen kotihoito Kotona annettavalla palvelulla tarkoitetaan sosiaaliasetuksen (607/83) 9 :ssä tarkoitettuja kotipalveluita ja kansanterveyslain (66/72) 14 :n 1 mom:n 2 kohdan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 Sivistyslautakunta 26.01.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 26.01.2010 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 09.09.2010 klo 17.30 19.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 10/2016 188 Kokousaika 15.12.2016 klo 14 Kokouspaikka Kokoushuone 1, Harjavallan pääterveysasema Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 14.11.2017 106 Kokousaika 14.10.2017 klo 17.00 18.23 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Arvola Ulla-Riitta Autio Markku Laakso Arvo Kaurila

Lisätiedot

Robeva-Krasteva Olivera jäsen yhtymävaltuuston I varapuheenjohtaja

Robeva-Krasteva Olivera jäsen yhtymävaltuuston I varapuheenjohtaja KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 8/2018 150 Kokousaika Keskiviikko 7.11.2018 klo 15.05 16.53 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Poissa Kallio Mika johtava ylilääkäri

Poissa Kallio Mika johtava ylilääkäri KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 9/2015 194 Kokousaika 14.10.2015 klo 15 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 9/2017 166 Kokousaika Torstai 14.12.2017 klo 14.05 15.53 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 5/

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 5/ KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 5/2018 94 Kokousaika Perjantai 6.7.2018 klo 13.00 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 8/2016 141 Kokousaika 20.10.2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

13.11.2013, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

13.11.2013, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 30.10.2013 25 Kokousaika 30.10.2013 klo 17.00 18.25 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Kallio Reino Ketola Hannu Kulmala

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 4/2018 1 (10) Aika 26.04.2018, klo 14:00-16:33 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Poissa Ollila Hanna yhtymävaltuuston I varapuheenjohtaja

Poissa Ollila Hanna yhtymävaltuuston I varapuheenjohtaja KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 6/2017 107 Kokousaika Keskiviikko 30.8.2017 klo 15.05 17.44 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

Vanhusten palvelujen asiakasmaksut esitettävät muutokset vuodelle Vanhusneuvosto Asiakasmaksulaki

Vanhusten palvelujen asiakasmaksut esitettävät muutokset vuodelle Vanhusneuvosto Asiakasmaksulaki Vanhusten palvelujen asiakas esitettävät muutokset vuodelle 2016 Vanhusneuvosto 10.12.2015 Asiakasmaksulaki Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain (734/1992, ns. asiakasmaksulaki)

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 50 19.05.2015. 50 Asianro 3428/05.04.00/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 50 19.05.2015. 50 Asianro 3428/05.04.00/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (1) 50 Asianro 3428/05.04.00/2015 Kehitysvammaisten erityishuollosta perittävät ylläpitomaksut 1.6.2015 alkaen Perusturvajohtaja Mari Annika Antikainen Sosiaalipalvelujen

Lisätiedot

Liiteaineisto Kuntaliiton tiedotteeseen Kysely kunnille asiakasmaksujen korotuksista Anu Nemlander Mari Sjöholm

Liiteaineisto Kuntaliiton tiedotteeseen Kysely kunnille asiakasmaksujen korotuksista Anu Nemlander Mari Sjöholm Liiteaineisto Kuntaliiton tiedotteeseen 28.6.2016 Kysely kunnille asiakasmaksujen korotuksista 1.1.2016 Anu Nemlander Mari Sjöholm Asiakasmaksuihin korotuksia 1.1.2016 lukien Sosiaali- ja terveydenhuollon

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 7/2018 135 Kokousaika Keskiviikko 3.10.2018 klo 15 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 10.02.2015 klo 18.00 18.55 Kunnanviraston kokoushuone Pystykoski Tero

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 8/2015 173 Kokousaika 17.9.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/

1 Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/ 1 KOKOUSAIKA klo 9.00 KOKOUSPAIKKA Saksankatu 27, A-rak. kokoushuone 1014 LÄSNÄ Pauli Marttila puheenjohtaja Tuija Näppinen varapuheenjohtaja Christer Friskof jäsen Nina Schulman jäsen POISSA MUUT Tuula

Lisätiedot

88 Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksujen indeksitarkistus alkaen

88 Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksujen indeksitarkistus alkaen 88 Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksujen indeksitarkistus 1.1.2014 alkaen Dnro D/17/02.09.00/2012 Aikaisemmat käsittelyt: johtokunta 23.12.2013 205 Valmistelija / lisätiedot: taloussuunnittelija

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 10.12.2014 26 Kokousaika 10.12.2014 klo 17.00 18.53 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Kajander Rauno Kallio Reino Ketola

Lisätiedot

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35.

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Hallitus 214 16.12.2015. Asiakasmaksut 2016 927/02.05.00.00.00/2015 EKSTPHAL 214

Hallitus 214 16.12.2015. Asiakasmaksut 2016 927/02.05.00.00.00/2015 EKSTPHAL 214 Hallitus 214 16.12.2015 Asiakasmaksut 2016 927/02.05.00.00.00/2015 EKSTPHAL 214 Hallintosäännön 5 :n 5 kohdan mukaan hallitus päättää kuntayhtymän toiminnasta perittävistä maksuista. Suurin osa sosiaali-

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 7/2017 126 Kokousaika Keskiviikko 4.10.2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 16.03.2015 klo 10.00 11.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

klo Korvenranta Arja puheenjohtaja JÄSENET

klo Korvenranta Arja puheenjohtaja JÄSENET KUHMOISTEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Sivistyslautakunta Sivu 21 KOKOUSAIKA 28.2.2012 klo 17.00-19.00 KOKOUSPAIKKA Kuntala SAAPUVILLA OLLEET Korvenranta Arja puheenjohtaja JÄSENET Korpela Heljä Mäkinen

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

Liite nro 3 Kouvolan kaupunki Pela 13.1.2009. Ei säädöksiä Ryhmäkertoja on yleensä 10.

Liite nro 3 Kouvolan kaupunki Pela 13.1.2009. Ei säädöksiä Ryhmäkertoja on yleensä 10. Liite nro 3 Kouvolan kaupunki Pela 13.1.2009 1 (5) Perusturva Terveydenhuollon asiakast 1.1.2009 alkaen Avoterveydenhuolto nimi Terveyskeskuksen lääkäripalvelun Terveyskeskuksen päivystyksen 12,80 1*)

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2018 Kokousaika Perjantai 26.10.2018 klo 8.30 12.10 Kokouspaikka Laukaan terveysasema, Kantolantie 12, K-kerroksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 73 3 Kokouksen

Lisätiedot

Säännöllisen kotihoidon ja lapsiperheiden kotipalvelun kuukausimaksutaulukko: Henkilö -määrä. Valvottu h/kk

Säännöllisen kotihoidon ja lapsiperheiden kotipalvelun kuukausimaksutaulukko: Henkilö -määrä. Valvottu h/kk ASIAKASMAKSUT 2017 Säännöllinen kotihoito Kotona annettavalla palvelulla tarkoitetaan sosiaaliasetuksen (607/83) 9 :ssä tarkoitettuja kotipalveluita ja kansanterveyslain (66/72) 14 :n 1 mom:n 2 kohdan

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017 1 Sosiaalilautakunta Kokousaika: Tiistai 10.10.2017 kello 17.00 Kokouspaikka: Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Käsiteltävät asiat 35 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 36 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin Tarkastuslautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin Tarkastuslautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin 10.1.2018 Tarkastuslautakunta Aika: Keskiviikkona 17.01.2018 kello 09.00 Kahvi kokoushuoneessa klo 8.45 Paikka: Kunnanhallituksen huone Päätöksentekotapa:

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/7.3.2012 Kokousaika 7.3.2012 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2015 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 Perusturvalautakunta 15.12.2015 AIKA 15.12.2015 klo 17:30-19:00 PAIKKA Kunnanvirasto, johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 86 Kokouksen laillisuus 3 87 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 6/2018 1 Kunnanhallitus Aika 07.05.2018 klo 10:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011 KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Aika Tiistai 21.02.2012 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat nro Liite nro 10 3 Käyttösuunnitelma vuodelle 2012 11 4 Sivistystoimen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.5.2012 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Haveri

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

Peruspalvelukeskus Tapala, Kankaanpää. Hallinnon kokoushuone

Peruspalvelukeskus Tapala, Kankaanpää. Hallinnon kokoushuone Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä Pöytäkirja 6/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 16.08.2018 klo 14:00-16:05 Paikka Peruspalvelukeskus Tapala, Kankaanpää. Hallinnon kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30-18:08 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Jokioja Tiina Puheenjohtaja Annala Hanna Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa Kuusisto Kosti

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 5/2015 103. Henttinen Kari jäsen

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 5/2015 103. Henttinen Kari jäsen KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 5/2015 103 Kokousaika 20.5.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 21.5.2014 1 (5) Kokousaika 21.5.2013 klo 18.00 20.02 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Kajander Rauno Reino Kallio Hellevi Kulmala Teija

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / 2008 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 12.11.2008 klo 18.00 18.50 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Markkola Juha-Matti Kärkelä

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta 23.01.2012 KOKOUSAIKA 23.01.2012 klo 17.00-18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 1 ITSENÄISTYMISVAROJEN MÄÄRÄ 2 2 PERUSTURVATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2012 3

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Tiistai 8.5.2018 kello 14:00 16.28 Koulutuskeskus JEDU Piippola neuvotteluhuone, Siikalatva Saapuvilla: Seppälä Tuomo, puheenjohtaja Niemelä Helinä, jäsen Piippo Sirpa, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN VAALIN TOTEAMINEN... 3 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 4 3 TARKASTUSLAUTAKUNNAN ESITYSLISTAN TOIMITTAMINEN, PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN VALINTA, PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 4/2016 67 Kokousaika 25.5.2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

1 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kunnanvaltuuston kokouskutsu, esityslista ja kokouksesta tiedottaminen

1 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kunnanvaltuuston kokouskutsu, esityslista ja kokouksesta tiedottaminen KOKOUSAIKA Ma 30.1.2012 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Kuntala KÄSITELTÄVÄT ASIAT asia nro liite nro Asia 1 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 3 Kunnanvaltuuston kokouskutsu,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.11.2013 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

Syväsalmi Emilia jäsen Karjalainen Milja yhtymävaltuuston puheenjohtaja

Syväsalmi Emilia jäsen Karjalainen Milja yhtymävaltuuston puheenjohtaja KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 10/2016 188 Kokousaika 15.12.2016 klo 14.00-15.25 Kokouspaikka Kokoushuone 1, Harjavallan pääterveysasema Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet 18.01.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 9/2015 194

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 9/2015 194 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 9/2015 194 Kokousaika 14.10.2015 klo 15.00-17.45 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina 4.3.2019 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 3/

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 3/ KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- ESITYSLISTA Nro Sivu Yhtymähallitus 3/2019 42 Kokousaika Keskiviikko 8.5.2019 klo 15 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun asetuksen muuttamisesta Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti muutetaan sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x Kokousaika Maanantaina 27. helmikuuta 2012 kello 10.00-10.50 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä Timo Vähätalo pj x Kalle Mikkola vpj x Riina Paju

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot