LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (11) SEURAKUNTANEUVOSTO Hallituskatu 15, PL LAPPEENRANTA PUH ,

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (11) SEURAKUNTANEUVOSTO Hallituskatu 15, PL LAPPEENRANTA PUH ,"

Transkriptio

1 LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (11) Hallituskatu 15, PL LAPPEENRANTA PUH , Aika Maanantaina klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1. Käsitellyt asiat 43 KOKOUKSEN AVAUS 44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 45 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 46 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKIJOIDEN VALINTA 47 KANTTORI SANNA ERELÄN VIRKAVAPAUSANOMUS 48 SEURAKUNTAPASTORIN HAASTATTELUTILAISUUS 49 ROVASTIKUNNAN NUORISOTYÖN TYÖRYHMÄN JÄSEN JA VARAJÄSEN 50 JUMALANPALVELUKSEN PITUUS 51 KIRKKOPÄIVYSTYS KESÄLLÄ LAURITSALAN PARTIOTUKI RY:N KIRJE TUOSAN VANHASTA KESÄKOTIRAKENNUKSESTA SEKÄ LAURITSALAN SINIVELJIEN JA LAURITSALAN SINISISKOJEN KIRJE TUOSAN LEIRIKESKUKSEN MYYNTIAIKEISTA 53 MUUT ASIAT 53.1 RETKIPÄIVÄYLÖS JERUSALEMIIN PÄÄSIÄISTAPAHTUMAN VAPAAEHTOISILLE 53.2 KESKUSTELUTILAISUUS KIINTEISTÖASIAINJOHTOKUNNAN KANSSA 53.3 VALMISTELUVAIHEESSA OLEVAT ASIAT 53.4 NUORET YLÖS JERUSALEMIIN PÄÄSIÄISTAPAHTUMAN TOIMIHENKILÖINÄ 53.5 KIRKKOPUSSI JA TOIVO KANTAA KIRJA LAPSILLE 54 TIEDOKSI 54.1 YHTEISEN KANTTORIN JOHTOSÄÄNTÖ 54.2 VUODEN 2009 TOIMINNAN JA TALOUDEN SUUNNITTELUPÄIVÄ 54.3 YKV:N SEMINAARIPÄIVÄ KIRJE KIRKOSTA ERONNEILLE 55 SEURAAVA KOKOUS 56 VALITUSOSOITUS 57 KOKOUKSEN PÄÄTÖS Liitteet 1 Kanttori Sanna Erelän anomus, 47 2 Päivälähetyspiirin kirje, 50 3 Lauritsalan Partiotuki ry:n kirje, 52 3a Lauritsalan Siniveljien ja Lauritsalan Sinisiskojen kirje, 52 4 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 56

2 LAURITSALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 (11) Aika Maanantaina klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1. Läsnä Jouni Turtiainen, kirkkoherra Seppo Nevalainen, puheenjohtaja Kari Bagge Teuvo Eskelinen Harri Holm Janna Jalovaara Pertti Lallo Pertti Lautamäki Jari Lyytikäinen Seija Metsälä Eero Moisio Maija Moisio Juha Nurmiainen Marja Vilhunen, poistui klo :n 53.5 jälkeen Pöytäkirjanpitäjä Poissa Arja From, seurakuntasihteeri Paula Friberg Petteri Myllynen Hanna Ruokoniemi KÄSITELLYT ASIAT 43 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen virrellä, raamatunluvulla ja rukouksella. 44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Seurakuntaneuvoston ohjesäännön 1 ja 2. Seurakuntaneuvoston kutsuu koolle kirkkoherra tai hänen estyneenä ollessa seurakuntaneuvoston varapuheenjohtaja, joka määrää kokoontumisen ajan ja paikan. Seurakuntaneuvosto voi myös etukäteen vahvistaa kokousaikansa suunnitelman.

3 LAURITSALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 (11) Kutsu kokoukseen toimitetaan jäsenille viimeistään viittä päivää ennen kokousta ja kutsuun on liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. Jos asia on kiireellinen, seurakuntaneuvosto voi päättää ottaa sen käsiteltäväksi, vaikka sitä ei ole mainittu kokouskutsussa. Todetaan läsnäolijat. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 45 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Pj: Hyväksytään kokouksen asialista ja tehdään mahdolliset lisäykset. Asialista hyväksyttiin työjärjestykseksi. 46 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKIJOIDENVALINTA Seurakuntaneuvoston ohjesäännön 6. Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa tarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, seurakuntaneuvosto kokouksessaan. Tarkastusvuorossa ovat Teuvo Eskelinen ja Paula Friberg. Lisäksi valitaan kaksi ääntenlaskijaa. Vuorossa ovat Pertti Lautamäki ja Jari Lyytikäinen. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Teuvo Eskelinen ja Harri Holm. Ääntenlaskijoiksi valittiin Pertti Lautamäki ja Jari Lyytikäinen. 47 KANTTORI SANNA ERELÄN VIRKAVAPAUSANOMUS Kanttori Sanna Erelälle on myönnetty virkavapautta ajalle teologian opintoja varten (SN ). Sanna Erelä on ilmoittanut anomuksessaan haluavansa ennakkosuunnitelmista poiketen valmistua teologian maisteriksi mahd. vuoden 2009 keväällä. Koska aikuisopintotuen saaminen edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta, anoo hän opintovapaata kanttorin virasta ajalle Vuosilomaa hän anoo ajalle Liite 1.

4 LAURITSALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 (11) Sanna Erelälle myönnetään vuosilomaa ajalle sekä opintovapaata ajalle tai siihen saakka, kunnes hän irtisanoutuu virastaan kuitenkin enintään mainitun opintovapaan loppuun asti. Esitys hyväksyttiin. 48 SEURAKUNTAPASTORIN HAASTATTELUTILAISUUS Lappeenrannan seurakuntayhtymässä on haettavana seurakuntapastorin virka, jonka sijoituspaikkana tässä vaiheessa on Lauritsalan seurakunta. Viran täyttää Lappeenrannan seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto ja virkamääräyksen antaa Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli. Hakuaika päättyy perjantaina Lehti ilmoituksen mukaan hakijoita kehotetaan varautumaan haastattelua varten torstaina klo 15:n jälkeen tai perjantaina klo 12:n jälkeen. Haastatteluryhmään tulisi nimetä Lauritsalan seurakunnan nuorisotyön vastuuhenkilö(t) ja vähintään kaksi seurakuntaneuvoston jäsentä. Lisäksi yhtymän puolelta kutsutaan evankelioimistyöryhmän edustaja(t). Lauritsalan kirkkoherra on viranhaltijan esimiehenä edustettuna haastatteluryhmässä. Nimetään nuorisotyön vastuuhenkilö(t) ja vähintään kaksi seurakuntaneuvoston edustajaa haastatteluryhmään sekä päätetään haastattelujen ajankohdat ja valitaan ne hakijat, jotka kutsutaan haastatteluun. Seurakuntapastorin virkaa haki määräaikaan mennessä yht. 10 hakijaa: teologian maisterit past. Hannu Haikonen, past. Tero Kalpio, past. Sari Kosonen, past. Jatta Kärkkäinen, past. Anita Pohjola, past. Jaana Pussinen ja past. Tiina Saavalainen sekä teologian opiskelijat Kukka Maaria Kalpio (teol.maist. 5/2008), Markus Mähönen (teol.maist. 4/2008) ja Sanna Timonen (teol.maist. 5/2008). Seurakuntaneuvostolla oli kokouksessa tilaisuus tutustua yhteenvetoon hakijoista sekä itse hakemuksiin. Seurakuntaneuvosto päätti kutsua haastateltaviksi seuraavat teologian maisterit: past. Hannu Haikonen, past. Tero Kalpio, past. Sari Kosonen ja past. Jaana Pussinen sekä seuraavat teologian opiskelijat: Kukka Maaria Kalpio (teol.maist. 5/2008) ja Sanna Timonen (teol.maist. 5/2008). Seurakuntaneuvosto valitsi haastatteluryhmän seurakuntapastorin virkaa hakeneiden haastattelua varten. Ryhmään valittiin: Nuorisotyön vastuuhenkilöinä nuorisotyönohjaajat Matti Anttila, Petri Jalovaara ja Helena Nurmiainen.

5 LAURITSALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 (11) Seurakuntaneuvoston edustajiksi valittiin Harri Holm, Janna Jalovaara, Pertti Lallo ja Seppo Nevalainen. Evankelioimistyön edustajaksi valittiin Mari Laine Kirkkoherra Jouni Turtiainen Haastattelut pidetään perjantaina klo 12 alkaen, ja kullekin haastateltavalle varataan aikaa n. 45 min. Seurakuntaneuvoston jäsenillä on mahdollisuus toimittaa kirkkoherralle kysymyksiä esitettäväksi haastateltaville. 49 ROVASTIKUNNAN NUORISOTYÖN TYÖRYHMÄN JÄSEN JA VARAJÄSEN Rovastikunnan nuorisotyön työryhmään nimetään jokaisesta rovastikunnan seurakunnasta yksi varsinainen jäsen ja hänelle varajäsen. Lauritsalan seurakunnan varsinaiseksi jäseneksi nimetään nuorisotyönohjaaja Matti Anttila, ja hänen varajäsenekseen nuorisotyönohjaaja Petri Jalovaara. Esitys hyväksyttiin. 50 JUMALANPALVELUKSEN PITUUS Lauritsalan seurakuntakodissa kokoontuva päivälähetyspiiri pyytää päiväämässään kirjeessään kiinnittämään huomiota sunnuntain klo 10 pidettävän messun kestoon. He esittävät jumalanpalveluksen pituuden rajoittamista noin tuntiin, jolloin jumalanpalvelusten kesto ei olisi rajoite esim. vanhuksille, sairaille, lapsille ja rippikoululaisille. Liite 2. Asian johdosta taustaksi seuraavaa: messun kesto on jo nykyisellään n. tunnin. Nykyinen messukaava on laadittu siten, että sen keskeisiä osia ei voida jättää pois itse messukokonaisuuden kärsimättä. Sunnuntain messun lisäksi Lauritsalan seurakunnassa on joka toinen keskiviikko työntekijäkokouksen yhteydessä aamulla klo 10 vietettävä viikkomessu ja kuukauden viimeisenä keskiviikkona raamattuluennon päätteeksi iltamessu n. klo 20. Niiden kesto on n. puoli tuntia, joten kirjelmän laatijoille on seurakunnassamme jo tarjolla lyhyempikin messuvaihtoehto. Näin ollen kirjelmä ei anna aihetta oleellisiin muutoksiin messukäytännön kestossa. Seurakuntaneuvosto keskustelee asiasta ja tekee tarvittaessa päätöksen. Seurakuntaneuvosto keskusteli asiasta.

6 LAURITSALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6 (11) 51 KIRKKOPÄIVYSTYS KESÄLLÄ 2008 Todettiin, että koska jumalanpalveluksen kestoa ei pysty olennaisesti lyhentämään messukokonaisuuden kärsimättä, ja koska Lauritsalan seurakunnassa on mahdollisuus osallistua myös lyhyempiin viikkomessuihin, niin kirje ei anna aihetta toimenpiteisiin. Seurakuntaneuvoston päätösten mukaisesti (SN ja SN ) Lauritsalan kirkon ovet pidetään avoinna ajalla arkisin klo 10 15, lauantaisin ja sunnuntaisin klo Lauantaisin kirkossa on luottamushenkilöiden ja mahd. muiden vapaaehtoisten hoitama päivystys klo Seurakuntaneuvoston kokouksessa (SN ) päivystysrinkiin ilmoittautuivat Petteri Myllynen, Paula Friberg, Seija Metsälä, Pertti Lautamäki, Eero Moisio, Harri Holm sekä Seppo Nevalainen. Kirkkopäivystykseen osallistuvat henkilöt varaavat päivystysaikansa. KIRKKOPÄIVYSTYS KESÄ 2008 Pvm Päivystäjä 7.6. Eero Moisio Harri Holm Juhannuspäivä Ei päivystystä Seppo Nevalainen 5.7. Seija Metsälä Paula Friberg Pertti Lautamäki Pertti Lautamäki 2.8. Petteri Myllynen 9.8. Saara Kettunen Päätettiin, että kirkkoherra laatii kirkkoesitteen kirkon esittelyn pohjaksi ja jaettavaksi kävijöille. 52 LAURITSALAN PARTIOTUKI RY:N KIRJE TUOSAN VANHASTA KESÄKOTIRAKENNUKSESTA SEKÄ LAURITSALAN SINIVELJIEN JA LAURITSALAN SINISISKOJEN KIRJE TUOSAN LEIRIKESKUKSEN MYYNTIAIKEISTA Lauritsalan Partiotuki ry on päivätyssä kirjeessään esittänyt huolestumisensa Lauritsalan partiolaisten toimintamahdollisuuksien

7 LAURITSALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7 (11) heikkenemisestä Lappeenrannan seurakuntayhtymän suunnitellusta Tuosan leirikeskuksen myynnistä johtuen, ja toivoo, että partiotyön toimintamahdollisuudet Lauritsalassa turvataan jatkossakin. Liite 3. Seurakuntaneuvosto keskustelee partiolaisten kirjeestä ja antaa lausunnon kirjeestä YKN:a varten. Oikaisuna huhuihin todettiin, että Lappeenrannan seurakuntayhtymä on hakemassa Tuosan leirikeskuksen tontille asemakaavoituspäätöstä tontin arvon säilyttämiseksi ja mahd. arvon nousun takaamiseksi. Tuosan leirikeskuksen myynnistä ei ole tehty päätöksiä. Lauritsalan Siniveljet ja Lauritsalan Sinisiskot ovat Lauritsalan Partiotuki ry:n ohella huolestuneita Tuosan leirikeskuksen kohtalosta ja yhteistyöstä seurakunnan kanssa. Liite 3a. Seurakuntaneuvosto totesi pitävänsä yhteistyötä niin partiolaisten kuin koulujenkin kanssa ensiarvoisen tärkeänä, joten viitaten liitteenä oleviin kirjeisiin seurakuntaneuvosto esittää YKN:lle, että kaavoituspäätöksen jälkeenkin Tuosan leirikeskusta kehitetään tehokkaampaa seurakunnallista käyttöä varten. 53 MUUT ASIAT 53.1 RETKIPÄIVÄ YLÖS JERUSALEMIIN PÄÄSIÄISTAPAHTUMAN VAPAAEHTOISILLE Lauritsalan seurakunnan pääsiäistapahtuman vastuunkantajat ovat olleet perinteisesti eläkeläisiä, joilla on ollut aikaa ja tarmoa olla mukana tapahtuman rakentamisessa ja purkamisessa. He ovat osallistuneet siihen talkooperiaatteella: ruoka on annettu talon puolesta osana tapahtuman toteutusta, mutta palkkaa tai palkkioita ei ole maksettu. Vapaaehtoisille aiheutuvien veroseuraamusten välttämiseksi myöskään esim. muistamisia tai lahjoja ei voi antaa rahana eikä tähän verrattavana suorituksena esim. lahjakorttina. Kyseessä on kuitenkin ollut vaativa ja voimia koetteleva prosessi, minkä seurauksena monelta vastuunkantajalta ovat mm. niska ja hartiaseutu kipeytyneet. Tämän johdosta seurakunnan vastuu heidän kuntouttavaan palautumiseensa voisi näkyä konkreettisesti siten, että seurakunta tarjoaa vapaaehtoisille talkoolaisille mahdollisuuden osallistua seurakunnan järjestämään retkipäivään. Retki voisi suuntautua esim. Tuosan leirikeskukseen, jossa ohjelmana olisi mm. ohjattua liikuntaa, sairaanhoito

8 LAURITSALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8 (11) opiskelijoiden tai paikallisen yrittäjän kanssa yhteistyössä järjestetty hierontatempaus, ruokailua, saunomista ja lopuksi hartaus. Vaihtoehtoisesti retkipäivä voisi toteutua esim. teatterimatkana joko Lappeenrannan tai jonkin muun lähialueen teatteriin. Seurakuntaneuvosto keskustelee asiasta ja tekee siitä periaatepäätöksen. Lähetyssihteeri Paula Kaapro kartoittaa tilannetta, eri vaihtoehtoja sekä tarvetta tällaiseen retkipäivään sekä laskee alustavan kustannusarvion vuodelle Missiotyöryhmä valtuutetaan tekemään asiasta päätös Paula Kaapron antamien tietojen pohjalta sekä hoitamaan päätöksen mukaiset mahd. jatkotoimenpiteet. Seurakuntaneuvosto piti tärkeänä, että seurakunta edesauttaa osaltaan vapaaehtoisten palautumista pääsiäistapahtuman aiheuttamista rasituksista. Esitys hyväksyttiin KESKUSTELUTILAISUUS KIINTEISTÖASIAINJOHTOKUNNAN KANSSA Puheenjohtaja Seppo Nevalainen on esittänyt seurakuntaneuvoston päätöksen mukaisesti ( , ) kiinteistöasiainjohtokunnalle eri vaihtoehtoisia aikoja keskustelutilaisuuden järjestämiseksi. Mikään esitetyistä ajoista ei ollut heille sopiva. Pyydetään kiinteistöasianjohtokuntaa ehdottamaan heille sopivaa päivää ja aikaa keskustelutilaisuutta varten. Esitys hyväksyttiin. Seppo Nevalainen valtuutettiin hoitamaan asiaa VALMISTELUVAIHEESSA OLEVAT ASIAT Esitettiin toivomus, että seurakuntaneuvostossa käsitellyistä ja muihin hallintoelimiin jatkokäsiteltäviksi lähetetyistä asioista annetaan tietoa sitä mukaan kuin asia on edennyt. Käsiteltyjen asioiden etenemisestä hallintoportaissa tiedotetaan seurakuntaneuvostojen jäsenille kokousten yhteydessä. Kirkkoherra kertoi Lepoharjun kappelin urkuhankkeen edenneen siten, että kokouspäivänä urkutyöryhmä on käynyt mm. Joutsenon

9 LAURITSALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 (11) seurakunnassa tutustumassa digitaalisiin urkuihin. Musiikin tohtori Pentti Pelto on kartoittanut koko yhtymän urkutilannetta, ja todennut mm., että Lepoharjun ja Ristikankaan kappeleiden urut ovat korjauskelvottomia. Urkutyöryhmä tulee ehdottamaan YKN:lle, että Lepoharjun kappeliin hankitaan tässä vaiheessa digitaaliset urut kappelin suhteellisen vähäisestä käytöstä ja pilliurkujen pitkästä toimitusajasta ja kalleudesta johtuen NUORET YLÖS JERUSALEMIIN PÄÄSIÄISTAPAHTUMAN TOIMIHENKILÖINÄ Lauritsalan seurakunnan nuorten lähetyspiirissä toimii aktiivisesti n. 10 nuorta. He ovat erittäin motivoituneita vastaamaan seurakunnallisiin haasteisiin, joten olisivat olleet halukkaita antamaan työpanoksensa myös Ylös Jerusalemiin pääsiäistapahtuman hyväksi mm. toimimalla myyjinä basaarin kojuissa. Nuorten osallistuminen tänä vuonna kaatui kuitenkin roolivaatetukseen, sillä he eivät halunneet pukeutua annettuihin roolivaatteisiin vaan olisivat mieluummin käyttäneet seurakunnan nuorisotyön huppareita. Nuorten lähetyspiirin vetäjä Janna Jalovaara kysyi, voisiko jatkossa nuorten pukeutumissäännöistä joustaa, jotta nuoret saataisiin osallistumaan myös pääsiäistapahtuman toteutukseen. Seurakuntaneuvosto keskusteli asiasta, ja totesi roolivaatetuksen olevan osa pääsiäistapahtuman kokonaisuutta. Asiasta tulee keskustella pääsiäistapahtumaa järjestävien vastuuhenkilöiden kanssa KIRKKOPUSSI JA TOIVO KANTAA KIRJA LAPSILLE Joissain seurakunnissa, mm. Luumäellä, on lapsille tehty kirkkopusseja. Lapset voivat ottaa pussin mukaansa kirkon penkkiin jumalanpalveluksien ajaksi. Pussissa voisi olla esim. rukouskirja ja jokin pehmolelu. Atte ja Anna kirjasarjan Toivo kantaa kirja on lapsille tarkoitettu surukirja, jossa kerrotaan kuolemasta lapselle ymmärrettävällä tavalla. Kirjaa ehdotettiin jaettavaksi mm. surukoteihin, joissa on pieniä lapsia. Kirkkopussi ideaa ja Toivo kantaa kirjojen jakamista surukoteihin pidettiin toteutuskelpoisina ehdotuksina. Kirkkoherra ottaa asian esille työntekijäkokouksessa ja pyytää jonkin työalan vastuuhenkilöiltä apua kirkkopussi idean toteuttamiseksi ja tilaa Toivo kantaa kirjaa sopivaksi katsottavan määrän.

10 LAURITSALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10 (11) 54 TIEDOKSI 54.1 YHTEISEN KANTTORIN JOHTOSÄÄNTÖ Seurakuntaneuvosto hyväksyi kokouksessaan (SN ) Lappeen ja Lauritsalan yhteisen kanttorin viran virkasäännön. Virheellinen virkasääntö nimitys on korjattu johtosäännöksi kirjoitusvirheenä (Hallintolaki 51 ). Muutoin asiakirjan sisältö pysyi samanlaisena. Johtosääntöä ei tarvitse hyväksyttää tuomiokapitulissa, joten yhteisen kanttorin johtosäännön voimaantuloksi riitti Lappeen ja Lauritsalan seurakuntaneuvostojen hyväksyminen. Tuomiokapitulille riittää päätöksestä tiedoksisaanti ja se pannee viran hakuun istunnossaan kevään kuluessa. Virka voitaneen optimaalisessa tapauksessa täyttää jo kesään mennessä, vaikka tuleva viranhaltija aloittaisikin viranhoidon vasta syyskauden alussa VUODEN 2009 TOIMINNAN JA TALOUDEN SUUNNITTELUPÄIVÄ Päivä pidetään ke klo 9 17 Tuosassa. Luottamushenkilöitä pyydetään mahdollisuuksiensa mukaan osallistumaan päivään. Mm. talousjohtaja Irmeli Hakkarainen tulee kertomaan talousasioista. Ilmoittautuminen viim. ke seurakuntasihteerille ruokailun järjestämistä varten YKV:N SEMINAARIPÄIVÄ Seminaaripäivässä klo alkaen Piiluvassa pohditaan mm. seurakuntayhtymän kiinteistöstrategiaa ja Tuosan kohtaloa KIRJE KIRKOSTA ERONNEILLE Seurakuntaneuvoston jäsenille jaettiin kirkkoherran laatima kirje lähetettäväksi entisille seurakunnan jäsenille. Kirje on liitetty seurakuntaneuvoston pöytäkirjaan liitteeksi 6. Tiedoksi saatetut asiat merkittiin tiedoksi.

11 LAURITSALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11 (11) 55 SEURAAVA KOKOUS 56 VALITUSOSOITUS 57 KOKOUKSEN PÄÄTÖS Maanantaina klo srk kodissa. Maanantaina klo srk kodissa. Puheenjohtaja antoi valitusosoituksen, KL mukaisesti. Liite 4. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Lappeenrannassa / 2008 Seppo Nevalainen puheenjohtaja Arja From pöytäkirjanpitäjä srk sihteeri Tämä seurakuntaneuvoston pöytäkirja 4/2008 on kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten mukainen: Lappeenrannassa / 2008 / 2008 Teuvo Eskelinen Harri Holm Tämä pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Lauritsalan seurakunnan seurakuntatoimistossa / 2008 / 2008.

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66 LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (6) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Keskiviikkona 16.4.2008 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1.

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 11.9.2017 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.3.2017 klo 17.30 18.07 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.30-18.07. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 12.12.2016 klo 17.30 18.20 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.5.2018 klo 17.30 18.21 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 23.11.2015 klo 17.30 18.05 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.1.2019 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 20.2.2017 klo 17.30 18.18 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.2.2015 klo 17.00 19.40 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.11.2016 klo 17.30 18.23 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.3.2016 klo 17.30 18.20 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.11.2017 klo 17.30 18.02 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 16.5.2016 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 11.12.2017 klo 17.30 18.15 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.5.2019 klo 17.30 17.45 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 12.9.2016 klo 17.30 18.05 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 4-2015. Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 4-2015. Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Tuosan leirikeskus, Vehkataipaleentie 520

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Tuosan leirikeskus, Vehkataipaleentie 520 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 12.2.2018 klo 17.30 18.20 Paikka Tuosan leirikeskus, Vehkataipaleentie 520 ASIALISTA

Lisätiedot

LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTO Hallituskatu 15, PL LAPPEENRANTA puh ja

LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTO Hallituskatu 15, PL LAPPEENRANTA puh ja LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (9) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA puh. 040 3126 400 ja 040 3126 401 Aika Maanantaina 6.4.2009 klo 16.30 20.15 Paikka Tuosan leirikeskus, Vehkataipaleentie

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 18.5.2015 klo 17.30 18.20 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 19.12.2017 klo 18 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 59 Kokouksen avaus 60 Kokouksen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 25.4.2016 klo 17.30 18.12 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 13-2015. Aika Maanantai 14.12.2015 klo 17.30 18.41. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 13-2015. Aika Maanantai 14.12.2015 klo 17.30 18.41. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.12.2015 klo 17.30 18.41 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA)

Pöytäkirja Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA) 5-2016 Aika Torstai 26.5.2016 klo 17.00 (kahvit klo 16.45) Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA) ASIALISTA

Lisätiedot

Asialista Keskiviikko klo _ Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Keskiviikko klo _ Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Paikka Keskiviikko 16.8.2017 klo 18.00 - _20.20 Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 39 Kokouksen

Lisätiedot

Asialista Keskiviikko klo _

Asialista Keskiviikko klo _ Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 7.2.2018 klo 18.00 _ Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5 ASIALISTA

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka YHTEINEN Asialista Aika Keskiviikko 4.2.2015 klo 17.30 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Lappeen seurakuntatalo,

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie 5

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie 5 Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 21.5.2019 klo 18.00 19.20 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 7.3.2018 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 3.10.2017 klo 17.30 18.35. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Asialista Tiistai klo _18.55

Asialista Tiistai klo _18.55 Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 28.8.2018 klo 18.00 - _18.55 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 4.10.2016 klo 17.30 18.15 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Pöytäkirja 1-2015. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja 1-2015. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 14.1.2015 klo 17.00 18.15 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Tiistai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Tiistai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka Aika Tiistai 22.1.2019 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Asialista Torstai klo _alkaen joululounaalla

Asialista Torstai klo _alkaen joululounaalla Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Torstai 17.12.2015 klo 11.30 _alkaen joululounaalla Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Paikka. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Paikka. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Torstai 9.4.2015 klo 17.30 18.53 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 56 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1.

Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1. LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (9) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA puh. 040 3126 400 ja 040 3126 401 Aika Maanantaina 14.6.2010 klo 17.30 19.50. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu

Lisätiedot

Asialista Tiistai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali

Asialista Tiistai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Paikka Tiistai 14.2.2017 klo 18.00 - _18.40 Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 27.1.2015 klo 17.30-18.18 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 16.4.2018 klo 17.30 18.05 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 6.2.2018 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 9-2016 Aika Torstai 24.11.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 109 KOKOUKSEN AVAUS 110 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 alkaen klo 18.00 jouluaterialla Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 13.2.2019 klo 17.00 18.37 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 18

Lisätiedot

Asialista Maanantai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Maanantai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Paikka Maanantai 12.12.2016 klo 18.00 - _19.42 Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 90 Kokouksen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta. Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 18.00 20.31 Paikka Kirkkokatu

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.10.2017 klo 18.00-19.15 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 48 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Asialista Humaljärven maja, Humalniementie 410, Pulsa

Asialista Humaljärven maja, Humalniementie 410, Pulsa Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 17.8.2016 klo 17.00 19.19 Paikka Humaljärven maja, Humalniementie 410, Pulsa ASIALISTA

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 17.4.2019 klo 17.00 19.00 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 34

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 22.3.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu

Lisätiedot

LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTO Hallituskatu 15, PL LAPPEENRANTA PUH ,

LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTO Hallituskatu 15, PL LAPPEENRANTA PUH , LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (9) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Maanantai 29.9.2008 klo 17.30 20.30 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1. Käsitellyt

Lisätiedot

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 10.10.2018 klo 17.30 18.52 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu

Lisätiedot

Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta LAPPEEN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 Kirkkokatu 10 53101 LAPPEENRANTA PUH. 05 612600, FAX 05 6126236 Aika 8.4.2008 klo 17.00 19.30 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTO Hallituskatu 15, PL LAPPEENRANTA PUH ,

LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTO Hallituskatu 15, PL LAPPEENRANTA PUH , LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (8) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Maanantaina 17.3.2008 klo 17.30 19.34 Paikka Tuosan leirikeskus, Vehkataipaleentie 520 Käsitellyt

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja 7-2013. Aika Keskiviikko 4.12.2013 klo 17.00-19.00. Lappeen neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja 7-2013. Aika Keskiviikko 4.12.2013 klo 17.00-19.00. Lappeen neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 4.12.2013 klo 17.00-19.00 Paikka Lappeen neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA

Lisätiedot

Pöytäkirja 6-2014. Lappeen Marian kirkko, Kirkkokatu 11, Lappeenranta

Pöytäkirja 6-2014. Lappeen Marian kirkko, Kirkkokatu 11, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 30.9.2014 klo 17.00 19.05 Paikka Lappeen Marian kirkko, Kirkkokatu 11, Lappeenranta ASIALISTA 66 KOKOUKSEN

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Aika Keskiviikko 20.3.2019 klo 16.30 18.12 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 29 KOKOUKSEN AVAUS 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka Aika Torstai 2.5.2019 klo 17.00 19.13 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 41 KOKOUKSEN AVAUS 42 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo Aika Asialista / Keskiviikko 18.4.2018 klo 17.40 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Neuvotteluhuone, Kirkkokatu

Lisätiedot

LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (10) SEURAKUNTANEUVOSTO Hallituskatu 15, PL LAPPEENRANTA PUH ,

LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (10) SEURAKUNTANEUVOSTO Hallituskatu 15, PL LAPPEENRANTA PUH , LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (10) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Maanantai 12.5.2008 klo 17.30 19.32 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1. Käsitellyt

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Tiistai klo Piiluvan leirikeskuksen sali, Taipalsaarentie 476, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Tiistai klo Piiluvan leirikeskuksen sali, Taipalsaarentie 476, Lappeenranta. 10-2016 Aika Tiistai 20.12.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Piiluvan leirikeskuksen sali, Taipalsaarentie 476, Lappeenranta ASIALISTA 123 KOKOUKSEN AVAUS 124 KOKOUKSEN

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5, Joutseno.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5, Joutseno. Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 18.8.2015 klo 18.00 19.25 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5, 54100 Joutseno

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 9.2.2015 klo 17.30 18.17 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.8.2017 klo 17.00 17.48 Paikka Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 63 KOKOUKSEN

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Lauantai klo Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Lauantai klo Paikka Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Lauantai 24.1.2015 klo 16.30 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Musiikki- ja rippikoulusali

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 17.8.2016 klo 18.00 18.54 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 46 Kokouksen

Lisätiedot

Aika Tiistai klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta. Käsiteltävät asiat:

Aika Tiistai klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta. Käsiteltävät asiat: LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika Tiistai 10.2.2015 klo 17.00 18.38 Paikka Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta Käsiteltävät asiat: 16 KOKOUKSEN AVAUS 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantai 11.3.2013 klo 18.00 19.00 Paikka Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15 Osanottajat: jäsenet Kaisa Heininen, puheenjohtaja Raimo Anttila Irja

Lisätiedot

Asialista Tiistai klo _19.57

Asialista Tiistai klo _19.57 Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.4.2018 klo 18.00 - _19.57 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5 ASIALISTA

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA 1 Aika Keskiviikko 5.10.2011 klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Koulukatu 10, rippikoulusali Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 16.8.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja 6-2015. Aika Maanantai 8.6.2015 klo 18.15 19.30. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja 6-2015. Aika Maanantai 8.6.2015 klo 18.15 19.30. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 8.6.2015 klo 18.15 19.30 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 81 KOKOUKSEN

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista/ Pöytäkirja Aika. Torstai klo (kahvit alkaen klo 16.45)

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista/ Pöytäkirja Aika. Torstai klo (kahvit alkaen klo 16.45) Aika 7-2015 Torstai 25.6.2015 klo 17.00 (kahvit alkaen klo 16.45) Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, 3. krs, Lappeenranta ASIALISTA 75 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Asialista Tiistai klo _19.30

Asialista Tiistai klo _19.30 Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 27.8.2019 klo 18.00 - _19.30 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5 ASIALISTA

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 24.1.2018 klo 17.00 19.05 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta. Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Keskiviikko 25.3.2015 klo 17.00 18.25 Paikka Kirkkokatu

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 1-2017 Aika Torstai 26.1.2017 klo 17.15 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1.

Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1. LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (11) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Maanantaina 16.2.2009 klo 17.30 20.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista KUU Aika Torstai klo 17.00

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista KUU Aika Torstai klo 17.00 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Torstai 17.12.2015 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

Lisätiedot

6SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 sivu Enonkosken kappelineuvosto

6SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 sivu Enonkosken kappelineuvosto Enonkosken kappelineuvosto 14.11.2016 1 Kokousaika 14.11.2016 klo 17.30 19.15 Paikka Enonkosken seurakuntatoimisto Läsnä x puheenjohtaja Pekka Auvinen x aluekappalainen Touko Ahokas x jäsen Heikki Kylliäinen

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 11.4.2018 klo 17.00 18.15 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 31

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Maanantai klo Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Maanantai klo Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.00 17.52 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 70

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

RYMÄTTYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Seurakuntaneuvosto SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Keskiviikko klo

RYMÄTTYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Seurakuntaneuvosto SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Keskiviikko klo 1 RYMÄTTYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Seurakuntaneuvosto 30.8.2017 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00-18.10 Paikka: Seurakuntakoti Läsnä: Sirén Petri puheenjohtaja Aho

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 29.3.2016 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

Asialista Tiistai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Tiistai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Paikka Tiistai 1.11.2016 klo 18.00 - _19.28 Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 78 Kokouksen

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja 4-2015. Aika Tiistai 14.4.2015 klo 16.30 19.56. Valtakatu 38, 6. krs, kokoushuone Norppa/Kuutti, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja 4-2015. Aika Tiistai 14.4.2015 klo 16.30 19.56. Valtakatu 38, 6. krs, kokoushuone Norppa/Kuutti, Lappeenranta. Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Tiistai 14.4.2015 klo 16.30 19.56 Paikka Valtakatu 38,

Lisätiedot

Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1.

Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1. LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (9) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA puh. 040 3126 400 ja 040 3126 401 Aika Maanantaina 9.3.2009 klo 17.30 19.10 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo Aika Paikka ASIALISTA Asialista / Keskiviikko 24.4.2019 klo 17.00 Taloustoimisto Koulukatu 12 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Lauritsalan seurakuntakoti,

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 3-2013. Aika Maanantai 13.5.2013 klo 17.30 18.02. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Hallituskatu 15 as 4

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 3-2013. Aika Maanantai 13.5.2013 klo 17.30 18.02. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Hallituskatu 15 as 4 Asialista PL 1018, 53301 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.5.2013 klo 17.30 18.02 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Hallituskatu 15 as 4 ASIALISTA

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 8.8.2018 klo 17.00 17.40 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 59

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (6) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.1.2013 klo 16.00-19.50 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

LAPPEEN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 SEURAKUNTANEUVOSTO 9 2008 Kirkkokatu 10 53101 LAPPEENRANTA PUH. 05 612600, FAX 05 6126236

LAPPEEN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 SEURAKUNTANEUVOSTO 9 2008 Kirkkokatu 10 53101 LAPPEENRANTA PUH. 05 612600, FAX 05 6126236 LAPPEEN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 Kirkkokatu 10 53101 LAPPEENRANTA PUH. 05 612600, FAX 05 6126236 Aika 10.9.2008 klo 17.00 20.31 Paikka Kaislarannan leirikeskus, Lappeenranta. Käsiteltävät asiat 97 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2008 Aika: keskiviikkona 30.1.2008 klo 18.00 20.00 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 20.4.2015 klo 17.30 19.10 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 kappelineuvosto

Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 kappelineuvosto Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 Kokousaika 14.03.2016 klo 18.00-20.05 Paikka Enonkosken seurakuntatoimisto Läsnä x puheenjohtaja Pekka Auvinen x aluekappalainen Touko Ahokas x jäsen Heikki Kylliäinen

Lisätiedot