KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA"

Transkriptio

1 Kokousaika Keskiviikko 22. helmikuuta 2017 kello Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa j. Olli Alikärri vj. Läsnä Poissa Muut saapuvilla olleet Heikki Tuominen Heikki Vaparanta Jouko Sinkko Jari Kesäniemi kh:n pj kh:n ed. tj/esittelijä kj Laillisuus ja päätösvaltaisuus 1 Asiat 3-19 Pöytäkirjan tarkastustapa 2 Allekirjoitukset Jari Laurila Pöytäkirjan tarkastus Jouko Sinkko Pöytäkirjanpitäjä Tarkastusaika mennessä Allekirjoitukset Pirjo Leino Tuija Välimaa Pöytäkirjan nähtävänäolo kello Todistaa Tekninen johtaja Jouko Sinkko

2 . 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

3 2 TEKNISEN LAUTAKUNNAN PÖYTÄKIRJOJEN TARKISTAMINEN Kunnallislain 31 3 mom. mukaan pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla, jollei tarkastamisesta ole päätetty ohje- tai johtosäännössä. Kosken Tl kunnan hallintosäännön 39 :n mukaan pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Vakiintuneen käytännön mukaan jokaisessa kokouksessa on valittu kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka ovat tarkastaneet kokouksen pöytäkirjan erikseen sovittuna aikana. Lautakunta päättää, että jokaisessa kokouksessa valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarkastavat kokouksen pöytäkirjan erikseen sovittuna aikana. Tämän kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Pirjo Leino ja Tuija Välimaa

4 3 TEKNISEN LAUTAKUNNAN PÖYTÄKIRJOJEN NÄHTÄVÄNÄ PITÄMINEN Teknisen lautakunnan tarkastettu pöytäkirja tulisi pitää yleisesti nähtävänä kunnanvirastossa tai muussa sopivassa paikassa. Kosken kunnan hallintosäännön 39 :n mukaan pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä toimielimen päättämänä aikana ja paikassa. Nähtävänä pitämisestä on edeltäpäin ilmoitettava siten, kuin kunnan ilmoituksista on päätetty. Kunnanviraston johtoryhmässä on keskusteltu asiasta ja todettu, että kaikkien pöytäkirjojen suositeltava nähtävänä pitopäivä olisi joka kuukauden 1. arkimaanantai. Lautakunta päättää, että teknisen lautakunnan pöytäkirjat ovat nähtävänä jokaisen kuukauden ensimmäisenä arkimaanantaina teknisessä toimistossa. Lisäksi päätetään, että pöytäkirjat ovat nähtävillä Kosken Tl kunnan kotisivuilla ja Kosken Tl kirjastossa.

5 4 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUSTEN PITOAIKA Kunnan hallintosäännön mukaan lautakunnan kokoukset pidetään lautakunnan päättäminä aikoina. Kokous pidetään myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai enemmistö toimielimen jäsenistä tekee puheenjohtajalle esityksen sen pitämisestä. Lautakunta päättää, että kokouksia pidetään tarpeen mukaan. Kokoukset pyritään pitämään pääsääntöisesti torstai-iltaisin alkaen klo

6 5 KOKOUKSEN KOOLLEKUTSUMINEN Kosken kunnan hallintosäännön 28 :n mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja ja hänen estyneenä ollessa varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä, mikäli mahdollista, siinä käsiteltävät asiat (asialista). Esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Lautakunta päättää, että kokouksesta ilmoitetaan lautakunnan jäsenille esityslistan muodossa ja kiireellisissä tapauksissa voidaan kutsu suorittaa myös puhelimitse.

7 6 SISÄINEN VALVONTA Kunnan toiminnot olisi järjestettävä ja johtamistehtävät hoidettava niin, että organisaation kaikilla tasoilla ja kaikissa toiminnoissa on riittävä sisäinen valvonta. Johtamansa toiminnan sisäisestä valvonnasta vastaa kukin toimielin ja vastuuhenkilö. Lautakunta päättää omalta osaltaan sisäisen valvonnan järjestämisestä.

8 7 TEKNISEN LAUTAKUNNAN / TEKNISEN JOHTAJAN RATKAISUVALTA Teknisen toimen toimialasäännön 3 a kohdan mukaan lautakunta päättää niistä urakkasopimuksista, sekä tehtävistä hankinnoista, joiden arvo ei ylitä kunnanhallituksen vuosittain vahvistamaa euromäärää. Kunnanhallitus on päättänyt, että teknisen lautakunnan osalta edellä mainittu euromäärä = Teknisen toimen päävastuualuesäännön 4 e kohdan mukaan tekninen johtaja päättää niistä urakkasopimuksista, sekä tehtävistä hankinnoista, joiden arvo ei ylitä lautakunnan vuosittain vahvistamaa euromäärää. Vuoden 2016 osalta tekninen lautakunta on päättänyt, että edellä mainittu euromäärä on Lautakunta päättää teknisen johtajan päätäntävallan euromääräisestä ylärajasta.

9 8 VIEMÄRILAITOKSEN LIITTYMIS- JA KÄYTTÖMAKSUTAKSAN TARKISTAMINEN Kunnanvaltuusto on kokouksessaan / 33 vahvistanut viemärilaitoksen liittymismaksut ja käyttömaksut seuraaviksi: 1. Käyttömaksu: 1,92 euroa / m 3 2. Perusmaksu: Omakotitalot 43,06 Rivi- ja kerrostalot 96,43 Muut 96,43 Em. maksuihin lisätään arvonlisävero 24 %. 3. Liittymismaksu: 3,09 /k-m 2 Pientalot: Maksuluokka 1 alle 100 m Maksuluokka m m Maksuluokka m Haja-asutusalueen asuin- ja vapaa-ajankiinteistöjen sekä niiden asemakaava-alueen pientalojen, joihin tulee viemärilaitoksen toimesta asennettavaksi talokohtainen pumppaamo, liittymismaksu on Liittymismaksut ovat kunnanvaltuuston päätöksen / 194 mukaan siirto- ja palautuskelpoiset / arvonlisäverottomat. Forssan kaupungin jätelautakunta on vahvistanut Kosken Tl kunnan sako- ja umpikaivolietemaksut lukien seuraaviksi: Sakokaivolietteen käsittelymaksu 12,10 /m 3 alv 0 % ja umpikaivolietteen käsittelymaksu 7,00 /m 3 alv 0 %. Em. kunnanvaltuuston päätöksessä on lisäksi todettu, että kolmena seuraavana vuonna taksankorotus tulee olla 10 % / vuosi, jotta vesihuoltolaitoksen tulos saadaan vesihuoltolain mukaiseksi. Ehdotetaan kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle, että viemärilaitoksen käyttö- ja perusmaksuja korotetaan lukien 10 % ja, että liittymämaksuja ei koroteta. Ehdotetut viemärilaitoksen taksat olisivat lukien seuraavat: 1. Käyttömaksu: 2,11 euroa / m 3 2. Perusmaksu: Omakotitalot 47,37 Rivi- ja kerrostalot 106,07 Muut 106,07 Em. maksuihin lisätään arvonlisävero 24 %.

10 3. Liittymismaksu: 3,09 /k-m 2 Pientalot: Maksuluokka 1 alle 100 m Maksuluokka m m Maksuluokka m Haja-asutusalueen asuin- ja vapaa-ajankiinteistöjen sekä niiden asemakaava-alueen pientalojen, joihin tulee viemärilaitoksen toimesta asennettavaksi talokohtainen pumppaamo, liittymismaksu on Liittymismaksut ovat kunnanvaltuuston päätöksen / 194 mukaan siirto- ja palautuskelpoiset / arvonlisäverottomat. Todetaan, että sako- ja umpikaivolietteiden käsittelymaksutaksan hyväksyminen on uuden jätelain mukaan kunnan jätehuoltoviranomaisen asia. Kosken Tl kunnan jätehuoltoviranomaisena toimii Forssan kaupungin jätelautakunta.

11 9 VESILAITOKSEN LIITTYMIS- JA KÄYTTÖMAKSUTAKSAN TARKISTAMINEN Kunnanvaltuusto on kokouksessaan / 34 vahvistanut vesilaitoksen liittymismaksut ja käyttömaksut seuraaviksi: 1. Käyttömaksut: 0,76 /m 3 2. Perusmaksu: Omakotitalot 43,06 Rivi- ja kerrostalot 96,43 Muut 96,43 Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. 3. Liittymismaksu: 3,09 /k-m 2. Pientalot: Maksuluokka 1 alle 100 m Maksuluokka m m Maksuluokka m Liittymismaksut ovat kunnanvaltuuston päätöksen / 194 mukaan siirto- ja palautuskelpoiset / arvonlisäverottomat. Em. kunnanvaltuuston päätöksessä on lisäksi todettu, että kolmena seuraavana vuonna taksankorotus tulee olla 10 % / vuosi, jotta vesihuoltolaitoksen tulos saadaan vesihuoltolain mukaiseksi. Ehdotetaan kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle, että vesilaitoksen käyttö- ja perusmaksuja korotetaan lukien 10 % ja, että liittymämaksuja ei koroteta. Ehdotetut vesilaitoksen taksat olisivat lukien seuraavat: 1. Käyttömaksut: 0,84 /m 3 2. Perusmaksu: Omakotitalot 47,37 Rivi- ja kerrostalot 106,07 Muut 106,07 Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. 3. Liittymismaksu: 3,09 /k-m 2. Pientalot: Maksuluokka 1 alle 100 m Maksuluokka m m Maksuluokka m

12 Liittymismaksut ovat kunnanvaltuuston päätöksen / 194 mukaan siirto- ja palautuskelpoiset / arvonlisäverottomat.

13 10 VUOKRATALO KASPERINKULMAN KORJAUSSUUNNITELMIEN HYVÄKSYMINEN JA TARJOUSTEN PYYTÄMINEN KORJAUSTYÖN SUORITTAMISESTA Vuokratalo Kasperinkulma tuhoutui tulipalossa Lassila & Tikanoja on suorittanut tarvittavat suojaustoimenpiteet ja laatinut kuntokartoituksen. Kosken Tl kunta ja Vakuutusyhtiö OP Vakuutus Oy on laadituttanut korjaustöistä suunnitelmat ja tarvittavat tarjouspyyntöasiakirjat. Rakennustekniset suunnitelmat on laatinut Insinööritoimisto Harri Peltonen ja lvis-suunnitelmat Loimisuunnittelu Oy. Korjaussuunnitelmat ja urakkatarjouspyyntöasiakirjat esitellään kokouksessa. Lautakunta hyväksyy laaditut korjaussuunnitelmat ja laaditut urakkatarjouspyyntöasiakirjat. Lisäksi lautakunta päättää, että korjaustöistä pyydetään urakkatarjoukset. seuraavilta urakoitsijoilta: Rakennustekniset työt: Vinarin Rakennus Oy Koski Tl, Varpe Oy Turku, Ojarannan Rakennus Oy Koski Tl, Rakennusliike Laaksokunnas Oy Forssa, Rakennustyö Risto Ojanen Salo, Rivala Group Oy, Lassila & Tikanoja Oy ja Polygon Finland Oy Sähkötyöt: Sähkö-Antti Oy Koski Tl, Kosken Sähkö Oy Koski Tl, Sähköasennus Jouko Kujala Oy Koski Tl, Sähköasennus ja suunnittelu P.Rautiainen Koski Tl. Lvi-työt: HT-Asennus Oy Loimaa, LVI-Asennus Kauko Koskinen Koski Tl, Forssan LVI-Valmiste Oy Forssa.

14 11 TALOUSARVION 2017 TÄYTÄNTÖÖNPANO-OHJEET Kunnanhallitus / 243 Kunnanvaltuusto on hyväksynyt / 58 Kosken Tl kunnan talousarvion vuodelle 2017 ja taloussuunnitelman vuosille Kunnanhallitus on päättänyt merkitä päätöksen tiedokseen ja antaa tarkemmat täytäntöönpano-ohjeet erillisellä päätöksellä. Kunnanhallitus antaa esityslistan liitteen mukaiset talousarvion täytäntöönpano-ohjeet. Hyväksyttiin Lautakunnan tietoon saatetaan talousarvion 2017 täytäntöönpano-ohjeet.

15 12 VUODEN 2017 INVESTOINTIHANKKEET Kunnanvaltuusto on kokouksessaan / 58 hyväksynyt vuoden 2017 investointiohjelman. Tutustutaan vuoden 2017 investointiohjelmaan.

16 13 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMA VUODELLE 2017 Kosken Tl kunnan hallintosäännön 18 :n mukaan lautakunta hyväksyy toimintaansa koskevan käyttösuunnitelman. Tekninen toimisto on laatinut hyväksytyn talousarvion pohjalta teknisen lautakunnan määrärahojen käyttösuunnitelman. Lautakunta hyväksyy kokouksessa esiteltävän käyttösuunnitelman vuodelle 2017.

17 14 KOULUKESKUKSEN LIIKENNEJÄRJESTELYJEN JA PAIKOITUSALUEEN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS Vuoden 2017 talousarviossa on varattuna koulukeskuksen piha- ja liikennejärjestelyjen sekä paikoitusalueen suunnitteluun ja toteutukseen. Tekninen toimisto on pyytänyt Sweco Oy:ltä tuntihintatarjousta em. suunnittelusta. Lautakunta päättää kokouksessa tehtävän esityksen pohjalta koulukeskuksen piha- ja liikennejärjestelyjen suunnittelusta.

18 15 HERASTUOMARINTIEN PERUSKORJAUSSUUNNITELMIEN LAATIMINEN Kosken Tl kunnan taloussuunnitelmassa Herastuomarintien peruskorjaaminen on ajoitettu vuodelle Uuden päiväkodin valmistuessa kesällä 2017, olisi perusteltua, että Herastuomarintie olisi peruskorjattu päiväkotikiinteistöön rajoittuvan kadun osalta. Tekninen toimisto on pyytänyt Sweco Oy:ltä tarjouksen em. suunnitelmien laatimisesta. Lautakunta tutustuu jätettyyn tarjoukseen ja päättää mahdollisista jatkotoimenpiteistä kokouksessa tehtävän päätösehdotuksen pohjalta.

19 16 URHEILUPUISTON KORTTELIN AO 145 KAUKOLÄMPÖ Urheilupuiston korttelin AO 145 tontin 3 kiinteistönomistaja haluaisi liittää kiinteistönsä kaukolämpöverkkoon. Kosken Aluelämpölaitos on esittänyt, että Viljatien viereen rakennetusta kaukolämpölinjasta tehtäisiin sivuhaara em. korttelin tonteille. Rakennettava kaukolämpölinja olisi järkevä rakentaa korttelin halki niin, että kaikki kiinteistöt olisi mahdollista liittää em. verkostoon. Kaukolämpölinja tulisi rakennettavaksi tonttien puolelle. Kyseiset tontit on kunnan omistuksessa. Lautakunta hyväksyy Kosken Aluelämpölaitoksen esityksen ja ehdottaa kunnanhallitukselle, että: 1. Korttelin AO 145 tonteille 5,6 ja 7 määrätään lämpökanaalia koskeva rasite. 2. Korttelin AO145 tonteille asetetaan kauppakirjaan ehto, että kiinteistö on liitettävä aluelämpöverkostoon.

20 17 VIEMÄRILAITOKSEN TOIMINTA-ALUEEN MAHDOLLINEN MUUTOS Valtuustoseminaareissa on keskusteltu viemärilaitoksen toimintaalueen laajuudesta ja viemärilaitoksen toiminta-alueeseen kuuluvista alueista, minne ei ole vielä rakennettu viemäriä ja mitkä eivät ole lähellä tai kokonaan herkillä alueilla ( ranta-alueet ja pohjavesialueet). Näitä alueita ovat Urmaankulman alue ja osa Liipola-Tausela-Myllykylä alueesta. Kunnanvaltuuston päätöksen mukaan em. alueet tulevat viemärilaitoksen toiminta-alueiksi, kun runkoviemäri on rakennettu. Valtuustoseminaareissa on esitetty, kun hajajätevesiasetukseen on tulossa lievennyksiä, tulisiko em. alueet poistaa viemärilaitoksen toiminta-alueesta. Viemärilaitoksen toiminta-alueella toimitaan vesihuoltolain mukaan ja muualla alueella jätevesien käsittelyssä on voimassa Valtioneuvoston asetus talousjätevesien käsittelystä viemäriverkostojen ulkopuolisilla alueilla Vesihuoltolaki: 8 Vesihuoltolaitoksen toiminta-alueen hyväksyminen Kunta hyväksyy vesihuoltolaitoksen toiminta-alueen ja tarvittaessa muuttaa hyväksyttyä toiminta-aluetta vesihuollosta huolehtimiseen soveltuvan laitoksen esityksestä tai, jos laitos ei tällaista esitystä ole tehnyt, laitosta kuultuaan. Ennen toiminta-alueen hyväksymistä tai muuttamista asiasta on tiedotettava riittävässä laajuudessa sekä varattava valvontaviranomaisille mahdollisuus antaa lausunto ja alueen kiinteistöjen omistajille ja haltijoille tilaisuus tulla kuulluiksi. Toiminta-alueen tulee olla sellainen, että: 1) vesihuoltolaitos kykenee huolehtimaan vastuullaan olevasta vesihuollosta taloudellisesti ja asianmukaisesti; ja 2) vesihuollon kustannusten kattamiseksi perittävät vesihuollon maksut muodostuvat kohtuullisiksi ja tasapuolisiksi. Hyväksyessään toiminta-alueen kunnan tulee toiminta-alueen eri osien vesihuollon tarpeet huomioon ottaen määrittää alueet, jotka on saatettava vesihuoltolaitoksen vesijohtoverkoston piiriin, sekä alueet, jotka on saatettava laitoksen jätevesiviemäriverkoston piiriin. Hyväksymispäätöksen yhteydessä on myös asetettava tavoitteellinen yhdyskuntakehityksen tarpeita vastaava aikataulu toiminta-alueen eri osien saattamiselle verkostojen piiriin. Toiminta-alue, sillä sijaitsevat taajamat sekä vesijohtoverkoston ja jätevesiviemäriverkoston piiriin saatettavat alueet esitetään kartalla, jonka on oltava yleisesti saatavilla tietoverkossa. Toiminta-alueen hyväksymisestä on tiedotettava riittävässä laajuudessa.

21 8 a Vesihuollon turvaaminen toiminta-aluetta supistettaessa Tehdessään päätöksen vesihuoltolaitoksen toiminta-alueen supistamisesta kunnan on samalla päätettävä, miten vesihuolto turvataan niillä laitoksen verkostoihin liitetyillä kiinteistöillä, jotka jäävät toiminta-alueen ulkopuolelle. Tekninen toimisto on tiedustellut kirjallisesti em. alueen kiinteistönomistajilta halukkuutta liittyä viemäriverkostoon. Vastaukset olivat seuraavat: Urmaankulma: 16 kiinteistöä, 13 ei halua liittyä, 1 liittyisi ja 2 ei vastausta. Liipola-Tausela Myllykylä: 50 kiinteistöä, 33 ei halua liittyä, 12 liittyisi, 1 ehkä liittyisi ja 4 ei vastausta. Liitteenä kartat liittymishalukkuuskyselystä. Lautakunta päättää viemärilaitoksen toiminta-alueen mahdollisesta muutosesityksestä.

22 18 TEHTAANTIEN JA PAPPILANTIEN ALUEEN VIEMÄRI- VERKOSTON VUOTOVESISELVITYS Tekninen toimisto on selvitellyt mistä viemäriverkostoon mahdollisesti tulee vuotovesiä. Vuotovesiseurannan ja jäteveden pumppaamoiden sähkönkulutuksen perusteella mahdollisia vuotovesiä syntyy Tehtaantien ja Pappilantien alueelta. Vuotokohtien ja hulevesiliittymien selvitykseen on kehitetty savutusmenetelmä. Tekninen toimisto on pyytänyt em. savutustutkimuksesta tarjouksen Lassila & Tikanojalta. Tarjouksen mukaan yhden työpäivän hinta ( kaksi miestä + laitteisto ) olisi alv 0 %. Tutkimuksen suorittamiseen menee arviolta kaksi työpäivää. Lisäksi työssä pitää olla mukana 2-3 kunnan omaa henkilöä. Päätetään, että Tehtaantien ja Pappilantien alueen viemäri verkoston vuotovesitutkimus tehdään yhteistyössä Lassila Tikanojan kanssa.

23 19 MUUT MAHDOLLISESTI ESILLE TULEVAT ASIAT Koskella Tl 15. helmikuuta 2017 Jouko Sinkko Tekninen johtaja

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Keskiviikko 22. helmikuuta 2017 kello 17.00 20.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 7. helmikuuta 2013 kello 19.00 20.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Elina Rauhala

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2011 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2011 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2011 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 3. helmikuuta 2011 kello 19.00 21.30 Paikka: Kunnanvirasto Läsnä Poissa Puheenjohtaja Martti Mäkitalo x Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 9. maaliskuuta 2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa j. Olli Alikärri vj. Läsnä Poissa Muut

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 4. helmikuuta 2016 kello 18.00 22.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 9. maaliskuuta 2017 kello 18.00 19.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Tuija

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 25. helmikuuta 2016 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa j. Läsnä Poissa Muut saapuvilla

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 25. helmikuuta 2016 kello 18.00 20.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet x Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 12. tammikuuta 2012 kello 19.00 21.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Martti Mäkitalo pj x Matti Jolkki j. x Anna-Maija Kirsi-Korhonen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 16. huhtikuuta 2015 kello 17.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 21. helmikuuta 2013 kello 20.00 21.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Elina Rauhala

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 12. marraskuuta 2015 kello 15.30 17.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 1. syyskuuta 2016 kello 18.00 21.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 29. lokakuuta 2015 kello 18.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Tiistai 11. lokakuuta 2016 kello 18.00 19.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 16. kesäkuuta 2016 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 25. syyskuuta 2014 kello 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Elina Rauhala j. Läsnä Poissa Muut saapuvilla

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 23. maaliskuuta 2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa j. Olli Alikärri vj. Läsnä Poissa Muut

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 27. lokakuuta 2016 kello 18.00 19.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 4. syyskuuta 2014 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Elina Rauhala j. Läsnä Poissa Muut saapuvilla

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 29. elokuuta 2013 kello 18.00 20.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto Kosken Op:n auditorio ( Htp:n valokuituesittely 18.00 18.30 ) Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Tiistai 2. elokuuta 2016 kello 18.00 19.15 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 2. helmikuuta 2012 kello 19.00 20.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Martti Mäkitalo pj x Matti Jolkki j. x Anna-Maija Kirsi-Korhonen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 7. heinäkuuta 2016 kello 18.00 19.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 25.3.2015

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 25.3.2015 Kokousaika Keskiviikko 25. maaliskuuta 2015 kello 16.00 17.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j.

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 4. heinäkuuta 2013 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Elina Rauhala

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 15. tammikuuta 2015 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Elina Rauhala j. Läsnä Poissa Muut saapuvilla

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 28. syyskuuta 2017 kello 18:00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Timo Toivonen pj Jarmo Ruohonen vpj. Anna Hägg j. Taisto Lehti j.

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 27. elokuuta 2015 kello 15.45 17.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 25. syyskuuta 2014 kello 17.00 19.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 29. lokakuuta 2015 kello 18.00 20.10 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Maanantai 25. toukokuuta 2015 kello 9.15 12.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 15. tammikuuta 2015 kello 18.00 20.57 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/ Pöytäkirja 2/2019 14 Tekninen lautakunta Aika Paikka 02.05.2019 klo 18:00-19:30 Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 16. huhtikuuta 2015 kello 17.00 18.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Tiistai 22. joulukuuta 2015 kello 12.10 14.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 29.8.2013

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 29.8.2013 Kokousaika Torstai 29. elokuuta 2013 kello 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 17.00 18.00 Kosken Op:n auditorio ( Htp:n valokuituesittely 18.00 n.18.30 ) Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Esko Syrjälä

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 6. lokakuuta 2016 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa j.

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 6. lokakuuta 2016 kello 18.00 21.05 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 1/2015. Rakennuslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 1/2015. Rakennuslautakunta Rakennuslautakunta 24.2.2015 1 Kokousaika Tiistai 24.2.2015 klo 18:00- Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet: Pekka Kulmanen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Tiistai 10. toukokuuta 2016 kello 18.00 19.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

TYÖNUMERO: PORIN VESI VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUE SWECO YMPÄRISTÖ OY TURKU

TYÖNUMERO: PORIN VESI VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUE SWECO YMPÄRISTÖ OY TURKU TYÖNUMERO: 20600971 PORIN VESI SWECO YMPÄRISTÖ OY TURKU Muutoslista FIANRY FIANRY FIMKIT VALMIS MUUTOS PÄIVÄYS HYVÄKSYNYT TARKASTANUT LAATINUT HUOMAUTUS Sisältö 1 JOHDANTO... 1 2 LAINSÄÄDÄNTÖ... 1 3 MÄÄRITTELYPERUSTEET...

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 21. toukokuuta 2015 kello 17.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa

Lisätiedot

17 Kosken Tl kunta Pöytäkirja 2/2017 Kunnanvaltuusto

17 Kosken Tl kunta Pöytäkirja 2/2017 Kunnanvaltuusto 17 2/2017 Kokousaika Maanantai 24.04.2017 kello 19.00 19.35 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali Saapuvilla Liite nro 1 olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanjohtaja Jukka Matilainen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 30. lokakuuta 2014 kello 18.00 19.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 26. kesäkuuta 2014 kello 18.30 19.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUE

VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUE VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUE 20601324 SÄKYLÄN KUNTA SWECO YMPÄRISTÖ OY TURKU Muutoslista FIANRY FIANRY FIERON VALMIS 20.06.2017 FIANRY FIANRY FIERON LUONNOS MUUTOS PÄIVÄYS HYVÄKSYNYT TARKASTANUT LAATINUT

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2011 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2011 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2011 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 24. maaliskuuta 2011 kello 19.00 22.35 Paikka: Kunnanvirasto Läsnä Poissa Puheenjohtaja Martti Mäkitalo x Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUE

VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUE VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUE E27744 LOIMAAN VEDEN TOIMINTA-ALUE LOIMAAN VESI -LIIKELAITOS Muutoslista ARY ARY MHAN LUONNOS 18.06.2015 ARY ARY MHAN LUONNOS MUUTOS PÄIVÄYS HYVÄKSYNYT TARKASTANUT LAATINUT

Lisätiedot

Tekninen lautakunta

Tekninen lautakunta Kokousaika Torstai 1. joulukuuta 2011 kello 19.00 21.10 Kokouspaikka Kirjaston yläkerta / Eino-Ollin tupa Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Martti Mäkitalo pj x Matti Heikinoja

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 5.6.2014

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 5.6.2014 Kokousaika Torstai 5. kesäkuuta 2014 kello 18.00 21.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 1. marraskuuta 2012 kello 19.00 20.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Martti Mäkitalo pj x Matti Jolkki j. x Anna-Maija Kirsi-Korhonen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 16.5.2013

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 16.5.2013 Kokousaika Torstai 16. toukokuuta 2013 kello 16.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Elina Rauhala

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA 18.4.2018 1 Kokousaika Keskiviikkona 18. huhtikuuta 2018 kello 18:00 20:00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA 22.3.2018 1 Kokousaika Torstaina 22. maaliskuuta 2018 kello 18:00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Timo Toivonen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 1/2017. Rakennuslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 1/2017. Rakennuslautakunta Rakennuslautakunta 14.3.2017 1 Kokousaika Tiistai 14.3.2017 kello 18:00- Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet: Pekka Kulmanen

Lisätiedot

225 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro10/2014 Kunnanhallitus

225 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro10/2014 Kunnanhallitus 225 Kosken Tl kunta Nro10/2014 Kunnanhallitus Kokousaika Tiistai 22.7.2014 kello 17.00 17.45 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. x Vaparanta

Lisätiedot

Jämijärven kunnanviraston kokoushuone

Jämijärven kunnanviraston kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 2.10.2017 Kokoustiedot Aika Maanantai 9.10.2017 klo 17.00 Paikka Jämijärven kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 70 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 16.5.2013

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 16.5.2013 Kokousaika Torstai 16. toukokuuta 2013 kello 16.00 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Elina Rauhala

Lisätiedot

SIIKALATVAN VESIHUOLTO OY:N TOIMINTA-ALUEEN MÄÄRITTÄMINEN

SIIKALATVAN VESIHUOLTO OY:N TOIMINTA-ALUEEN MÄÄRITTÄMINEN S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A Siikalatvan Vesihuolto Oy SIIKALATVAN VESIHUOLTO OY:N TOIMINTA-ALUEEN MÄÄRITTÄMINEN Raportti FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P25086 Raportti 1 (5) Sisällysluettelo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 6. maaliskuuta 2014 kello 18.00 20.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 4/2018. Rakennuslautakunta Kosken Tl kunnanvirasto. Kalle Ahola Riikka Laine

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 4/2018. Rakennuslautakunta Kosken Tl kunnanvirasto. Kalle Ahola Riikka Laine Rakennuslautakunta 28.8.2018 1 Kokousaika Tiistai 28.8.2018 kello 18:00- Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet: Pekka Kulmanen

Lisätiedot

VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUE

VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUE VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUE E27372 LOHJAN KAUPUNGIN VESI- JA VIEMÄRILAITOKSEN TOIMINTA-ALUE LOHJAN KAUPUNKI Muutoslista ARY ARY MHAN VALMIS 17.03.2015 ARY ARY MHAN LAUSUNNOILLE 24.02.2015 ARY ARY

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA 13.6.2019 1 Kokousaika 13. kesäkuuta 2019 kello 18:00 Kokouspaikka Liipolan sauna, kahvitila Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Timo Toivonen pj Jarmo Ruohonen

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA 7.3.2019 1 Kokousaika 7. maaliskuuta 2019 kello 18:12 21.19 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Timo Toivonen

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA ESITYSLISTA 1

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA ESITYSLISTA 1 KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA 10.10.2019 ESITYSLISTA 1 Kokousaika 10. lokakuuta 2019 kello 18:00 Kokouspaikka Kunnantalo, khall kokoustila, Härkätie 5, Koski Tl Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa

Lisätiedot

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 21.1.2015 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2015 Kokousaika 21.1.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..2 2.

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.3.2016

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.3.2016 Kokousaika Torstai 17. maaliskuuta 2016 kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet x Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 26. huhtikuuta 2012 kello 19.00 22.05 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Martti Mäkitalo pj x Matti Jolkki j. x Anna-Maija Kirsi-Korhonen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 5/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 5/ Kunnanhallitus Nro 5/2017 81 Kunnanhallitus 20.3.2017 Kokousaika Maanantai 20.3.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj. Lehti

Lisätiedot

VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUE

VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUE E25781 RAASEPORIN VEDEN TOIMINTA-ALUE RAASEPORIN KAUPUNKI Muutoslista ARY ARY MHAN VALMIS 10.09.2013 ARY ARY MHAN LUONNOS 20.06.2013 ARY ARY MHAN LUONNOS MUUTOS PÄIVÄYS HYVÄKSYNYT TARKASTANUT LAATINUT

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 14. huhtikuuta 2016 kello 18.00 21.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Tuija Välimaa

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 30 4/2011 Kokousaika Torstai 07.04.2011 klo 18.30 20.30 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 5/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 5/ Kunnanhallitus Nro 5/2017 81 Kunnanhallitus 20.3.2017 Kokousaika Maanantai 20.3.2017 kello 18.30 20.00 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. x Vaparanta Heikki vpj.

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 3/ ( 12) Tekninen lautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 3/ ( 12) Tekninen lautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 3/2019 1 ( 12) Aika 20.03.2019, klo 16:03-17:29 Paikka Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Torstaina 13.9.2018 klo 9.00 12.05 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 1/2010 1 Tekninen lautakunta Torstai 14.01.2010 klo 18.00-19.55 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri Riku

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNNANVALTUUSTO 21.3.2011 2/2011

KOSKEN TL KUNNANVALTUUSTO 21.3.2011 2/2011 6 KUNNANVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2011 KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Aika: Maanantaina 21. päivänä maaliskuuta 2011 kello 19.00-19.35 Paikka: Kosken Tl kunnantalo, kunnanvaltuuston istuntosali 7 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

Jokioisten kunnan vesihuoltolaitos

Jokioisten kunnan vesihuoltolaitos Raportti 10.3.2017 Jokioisten kunnan vesihuoltolaitos Toiminta-alueen päivitys 2017 2030 JOKIOISTEN KUNTA, VESIHUOLTOLAITOS Keskuskatu 29 A 31600 Jokioinen vaihde 03 41821 fax 03 438 4025 jokioisten.kunta@jokioinen.fi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 Sivistyslautakunta 26.01.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 26.01.2010 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1 / 2011

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1 / 2011 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / 2011 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 10.2.2011 klo 19.00-21.20 Paikka: Eino-Ollin tupa, kirjaston yläkerta Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Jarmo

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2018 Ympäristölautakunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2018 Ympäristölautakunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2018 Ympäristölautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 20.2.2018 klo 18.30 Isonkyrön virastotalo, kahvio Hänninen Pentti Heinonen Esa-Matias

Lisätiedot

Vesihuoltolain uudet säännökset

Vesihuoltolain uudet säännökset Vesihuoltolain uudet säännökset Uudenmaan vesihuollon kehittämispäivä 17.3.2015 Eriika Melkas Lainsäädäntöneuvos, OTT Maa- ja metsätalousministeriö Vesihuoltolain muutokset 2014 voimaan 1.9.2014 muutosten

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNGIN VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUEIDEN PÄIVITYS

ORIVEDEN KAUPUNGIN VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUEIDEN PÄIVITYS Tekninen lautakunta 106 10.12.2014 Ympäristölautakunta 7 03.02.2015 ORIVEDEN KAUPUNGIN VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUEIDEN PÄIVITYS 188/59/2014 Tekninen lautakunta 10.12.2014 106 Vesihuoltolain mukaan

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika Keskiviikko 27.02.2018 klo 9.00-11.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

MASKUN KUNNAN VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUEET

MASKUN KUNNAN VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUEET MASKUN KUNNAN VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUEET E27555.10 MASKUN KUNTA VEDENJAKELU JA JÄTEVESIVIEMÄRÖINTI SWECO YMPÄRISTÖ OY TURKU Muutoslista VER. PÄIVÄYS MUUTOS KOSKEE TARKASTETTU HYVÄKSYTTY /ARY /ARY

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 4291/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 4291/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2017 1 (1) 22 Asianro 4291/14.05.00.01/2017 Karttulan vesiosuuskunnan vesi- ja jätevesiviemäriverkoston toiminta-alueen tarkistaminen Kaupunkisuunnittelujohtaja Juha Romppanen

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA. Vedenjakelu ja jätevesiviemäröinti

MARTTILAN KUNTA. Vedenjakelu ja jätevesiviemäröinti MARTTILAN KUNTA VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUEET Vedenjakelu ja jätevesiviemäröinti Työ: E25969.10 Turku, 22.11.2012 PL 669 20701 TURKU Puhelin 010 2414 400 Telefax 010 2414 401 www.airix.fi Toimistot:

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 28.11.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 28. marraskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 6/2015. Rakennuslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 6/2015. Rakennuslautakunta Rakennuslautakunta 15.12.2015 1 Kokousaika Tiistai 15.12.2015 klo 18:00 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet: Pekka Kulmanen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 8/2015 124 Kunnanhallitus 25.5.2015

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 8/2015 124 Kunnanhallitus 25.5.2015 Nro 8/2015 124 Kokousaika Maanantai 25.5.2015 kello 18.00 18.30 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. x Vaparanta Heikki vpj. x Lehti Minna j. x Mattila

Lisätiedot

VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUE

VESIHUOLTOLAITOKSEN TOIMINTA-ALUE TYÖNUMERO: E26705.10 NOUSIAISTEN KUNTA KUNNAN SWECO YMPÄRISTÖ OY TURKU Muutoslista ARY ARY VKOL VALMIS 17.9.2014 ARY ARY VKOL LUONNOS MUUTOS PÄIVÄYS HYVÄKSYNYT TARKASTANUT LAATINUT HUOMAUTUS Sisältö 1

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 4/2017. Rakennuslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 4/2017. Rakennuslautakunta Rakennuslautakunta 29.8.2017 1 Kokousaika Tiistai 29.8.2017 kello 18:00-18:32 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Pekka Kulmanen x Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

URJALAN KUNNAN VESIHUOLTOLAITOKSEN TAKSA

URJALAN KUNNAN VESIHUOLTOLAITOKSEN TAKSA URJALAN KUNNAN VESIHUOLTOLAITOKSEN TAKSA Tämä taksa korvaa edellisen, Urjalan kunnanvaltuuston vahvistaman taksan ja tulee voimaan 01.08.2012 alkaen. Tämän taksan on Urjalan tekninen lautakunta vahvistanut

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika: Torstaina 13.12.2018 klo 9.00 12.15 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot