KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA"

Transkriptio

1 Kokousaika Torstai 6. maaliskuuta 2014 kello Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Elina Rauhala j. x Heikki Tuominen kh:n pj x Heikki Vaparanta kh:n ed. x Jouko Sinkko tj/esittelijä x Jari Kesäniemi kj x Laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Asiat Pöytäkirjan tarkastustapa 18 Allekirjoitukset Esko Syrjälä Puheenjohtaja Pöytäkirjan tarkastus Jouko Sinkko Pöytäkirjanpitäjä Tarkastusaika mennessä Allekirjoitukset Kimmo Kupi Pirjo Leino Pöytäkirjan nähtävänäolo kello Todistaa. Tekninen johtaja Jouko Sinkko

2 17 KOKOUKSEN LAILLLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3 18 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAMINEN Lautakunta on päättänyt, että jokaisessa kokouksessa valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarkastavat kokouksen pöytäkirjan erikseen sovittuna aikana. Tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastusvuorossa ovat Esko Syrjälä ja Elina Rauhala. Tämän kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Esko Syrjälä ja Elina Rauhala. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kimmo Kupi ja Pirjo Leino.

4 19 VIEMÄRILAITOKSEN LIITTYMIS- JA KÄYTTÖMAKSUTAKSAN TARKISTAMINEN Kunnanvaltuusto on kokouksessaan / 19 vahvistanut viemärilaitoksen liittymismaksut ja käyttömaksut lukien seuraaviksi: 1. Käyttömaksu: 1,55 euroa / m 3 2. Perusmaksu: Omakotitalot Rivi- ja kerrostalot Muut 26,70 /vuosi 71,15 /vuosi 71,15 /vuosi 3. Sakokaivolietteen vastaanottomaksu 8,75 / m 3 Umpisäiliölietteen vastaanottomaksu 3,10 / m 3 Em. maksuihin lisätään arvonlisävero 24 %. 4. Liittymismaksu: 3,00 /k-m 2 Pientalot: Maksuluokka 1 alle 100 m Maksuluokka m m Maksuluokka m Haja-asutusalueen asuin- ja vapaa-ajankiinteistöjen sekä niiden asemakaava-alueen pientalojen, joihin tulee viemärilaitoksen toimesta asennettavaksi talokohtainen pumppaamo, liittymismaksu on Liittymismaksut ovat kunnanvaltuuston päätöksen / 194 mukaan siirto- ja palautuskelpoiset / arvonlisäverottomat. Lautakunta ehdottaa kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle, että viemärilaitoksen liittymis- ja käyttömaksut tarkistettaisiin lukien seuraaviksi: 1. Käyttömaksu: 1,64 euroa / m 3 2. Perusmaksu: Omakotitalot Rivi- ja kerrostalot Muut 27,50 /vuosi 73,28 /vuosi 73,28 /vuosi 3. Sakokaivolietteen vastaanottomaksu 9,28 / m 3 Umpisäiliölietteen vastaanottomaksu 3,29 / m 3 Todetaan, että voimassa olevan jätelain mukaan sako- ja umpikaivoliete on jätettä, jonka käsittelytaksan vahvistaa jätelautakunta ( Forssan kaupungin jätelautakunta). Esitetään sakokaivo- ja umpikaivolietteen vastaanottomaksu Forssan kaupungin jätelautakunnan vahvistettavaksi. Em. maksuihin lisätään arvonlisävero 24 %.

5 4. Liittymismaksu: 3,09 /k-m 2 Pientalot: Maksuluokka 1 alle 100 m Maksuluokka m m Maksuluokka m Haja-asutusalueen asuin- ja vapaa-ajankiinteistöjen sekä niiden asemakaava-alueen pientalojen, joihin tulee viemärilaitoksen toimesta asennettavaksi talokohtainen pumppaamo, liittymismaksu on Liittymismaksut ovat kunnanvaltuuston päätöksen / 194 mukaan siirto- ja palautuskelpoiset / arvonlisäverottomat. Taksan tarkistukset ovat pientalojen liittymismaksujen ja haja-asutusalueen liittymismaksujen osalta 2,5 % ja käyttömaksujen osalta 6 %. Liittymismaksuja on korotettu Maanrakennusindeksin / kunnallistekniset järjestelmät mukaan ( pisteluku 1/2013; 132,4 ja 1/2014; 134,9 = 2,5 % ). Lautakunta keskusteli viemärilaitoksen taksan tarkistamisesta. Kimmo Kupi esitti, että tehty päätösehdotus hyväksyttäisiin siten muutettuna, että jätevesimaksu korotettaisiin 1,70 /m 3. Pirjo Leino kannatti Kupin tekemää muutosehdotusta. Puheenjohtaja totesi, että oli tehty esittelijän ehdotuksesta poikkeava esitys. Asiasta päätettiin järjestää äänestys niin, että ne jotka kannattavat esittelijän ehdotusta äänestävät JAA ja ne jotka kannattavat Kupin tekemää muutosesitystä äänestävät EI. Äänestyksessä annettiin ääniä seuraavasti: Syrjälä EI, Kupi Ei ja Leino EI. Puheenjohtaja totesi lautakunnan hyväksyneen yksimielisesti Kupin tekemän muutosehdotuksen.

6 20 VESILAITOKSEN LIITTYMIS- JA KÄYTTÖMAKSUTAKSAN TARKISTAMINEN Kunnanvaltuusto on kokouksessaan / 20 vahvistanut vesilaitoksen liittymismaksut ja käyttömaksut seuraaviksi: 1. Käyttömaksut: 0,64 /m 3 2. Perusmaksu: Omakotitalot 26,70. /vuosi Rivi- ja kerrostalot 71,15 /vuosi Muut 71,15 /vuosi. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. 3. Liittymismaksu: 3,09 /k-m 2. Pientalot: Maksuluokka 1 alle 100 m Maksuluokka m m Maksuluokka m Liittymismaksut ovat kunnanvaltuuston päätöksen / 194 mukaan siirto- ja palautuskelpoiset / arvonlisäverottomat. Lautakunta ehdottaa kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle, että vesiilaitoksen liittymis- ja käyttömaksut tarkistettaisiin lukien seuraaviksi: 1. Käyttömaksut: 0,67 /m 3 2. Perusmaksu: Perusmaksu: Omakotitalot Rivi- ja kerrostalot Muut 27,50 /vuosi 73,28 /vuosi 73,28 /vuosi Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. 3. Liittymismaksu: 3,09 /k-m 2. Pientalot: Maksuluokka 1 alle 100 m Maksuluokka m m Maksuluokka m Liittymismaksut ovat kunnanvaltuuston päätöksen / 194 mukaan siirto- ja palautuskelpoiset / arvonlisäverottomat. Taksan tarkistukset ovat pientalojen liittymismaksujen osalta 2,5 % ja käyttömaksujen osalta 5 %. Liittymismaksuja on korotettu Maanrakennusindeksin / kunnallistekniset järjestelmät mukaan ( pisteluku 1/2013; 132,4 ja 1/2014; 134,9 = 2,5 % ). Lautakunta hyväksyi yksimielisesti tehdyn päätösehdotuksen.

7 21 RUOHONLEIKKURIN HANKKIMINEN Vuoden 2014 talousarvioon on varattuna euroa dieselkäyttöisen ruohonleikkurin hankkimiseen. Tekninen toimisto on pyytänyt Kone Keskolta Oy, Kosken Rautanet Oy:ltä ja Sporttikoneelta tarjoukset em. ruohonleikkurista. Tarjous on pyydetty jättämään suljetussa kirjekuoressa kello mennessä tekniselle lautakunnalle. Tarjous on pyydetty seuraavin perustein: Diesel-käyttöinen, 4-vetoinen, tieliikenne varustus, taakse tai alle heittävä leikkuri, leikkuupöydän leveys Päätetään ruohonleikkurin hankkimisesta jätettyjen tarjousten perusteella. Lautakunta suoritti tarjouskirjeiden avaamisen ja totesi jätetyksi seuraavat tarjoukset: Rautanet Koski Oy: Husqvarna RYDER P520 D, leikkuulaite 132 cm + katsastusvarustus = sis. alv 24 % ( ,61 alv 0 % ). Oy J-Trading AB : Isek SFH 240 suurteholeikkuri, diesel, 137 cm vaakatasoleikkuri, rekisteröitynä = alv 0 %. Konekesko Oy: Kubota F1900 4wd- suurteholeikkuri, vaakatasoleikkuri 137 cm, tieliikennevarustein rekisteröitynä = alv 0%. Sporttikone: Husqvarna P 520 Diesel, leikkuulaite 132 cm, katsastusvarustus = alv 0 %. Lautakunta päätti jätettyjen tarjousten perusteella hankkia Kubota F1900 4wd suurteholeikkurin Konekesko Oy:ltä hintaan alv 0%.

8 22 KOIRAPUISTO Vuoden 2014 talousarvioon on varattuna euroa koirapuiston rakentamisessa tarvittavien materiaalien hankintaan. Kosken Seudun Koiraharrastajat ry on päivätyllä kirjeellä anonut lupaa rakentaa koirapuisto Kosken Tl kunnan omistamalle Nummila R:no 1:262 tilalle. Kyseinen tila on pinta-alaltaan 0,63 ha ja se on asemakaavassa varattu rivitaloalueeksi. Koiraharrastajien laatiman suunnitelman mukaan aitatolpat olisivat joko puuta tai metallia. Aidan korkeus tulisi olemaan 1,8 2,0 m. Koirapuisto käsittäisi koko Nummila-tilan 0,63 ha ja se jaettaisiin kahteen osaan. Toinen osa olisi isoille koirille ja toinen pienille koirille. Ehdotetaan kunnanhallitukselle, että Kosken Seudun Koiraharrastajat ry:lle annetaan lupa rakentaa laadittujen suunnitelmien mukainen koirapuisto kunnan omistamalle Nummila tilalle seuraavin ehdoin: 1. Kosken Seudun Koiraharrastajat ry hakee puiston rakentamiseen naapurikiinteistöjen suostumukset ja tarvittavan toimenpideluvan rakennusvalvontaviranomaiselta. 2. Kosken Seudun Koiraharrastajat ry vastaa puiston rakentamisesta, sen käytöstä sekä kunnossa- että puhtaanapidosta. 3. Kosken Seudun Koiraharrastajat ry sitoutuu ylläpitämään koirapuistoa niin, ettei siitä aiheudu haittaa ympäristölle (melu, haju, turvallisuus, aukioloajat ym.). Koirapuiston aukioloajat tulee merkitä näkyvästi. 4. Kosken Seudun Koiraharrastajat ry:n tulee nimetä toiminnalleen vastuuhenkilö. 5. Kosken Seudun Koiraharrastajat ry sitoutuu purkamaan kustannuksellaan em. puiston, jos aluetta tarvitaan asemakaavan mukaiseen käyttöön. 6. Kosken Tl kunta osallistuu koirapuiston materiaalien hankintaan eurolla. Lautakunta hyväksyi tehdyn päätösesityksen.

9 23 KUNNAN PELTOJEN VUOKRAAMINEN Kosken Tl kunnan omistamat pellot, Niemi 7,8 ha, Juvanoja 1,8 ha ja Nummila 0,63 ha on ollut vuokrattuna maatalouskäyttöön. Vuokrasopimukset em. tilojen osalta päättyvät Keskipelto tila 12,0 ha on vuokrattu niin, että vuokra-aika päättyy ja Kuntaketo tilan vuokrasopimus päättyy Lisäksi kunnalla on omistuksessa Huhdanoja 2,5 ha, jota ei ole vuokrattu. Päätetään tarjota kunnan omistamat Niemi 7,8 ha, Juvanoja 1,8 ha pellot vuokralle viideksi vuodeksi. Tarjoukset pyydetään Auranmaan Viikkolehdessä julkaistavalla ilmoituksella. Todetaan, että Huhdanojan tilan pelto on vesakoitunut, eikä ole kelvollinen vuokrattavaksi viljelysmaaksi. Lautakunta hyväksyi tehdyn päätösesityksen.

10 24 TEKNISEN LAUTAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Kunnanhallitus on pyytänyt lauta- ja johtokuntia jättämään toimintakertomuksensa vuodelta 2013 helmikuun loppuun mennessä. Tekninen toimisto on valmistellut toimintakertomuksen, jossa on esitetty valtuuston asettamien toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutuminen. Teknisen lautakunnan toiminnasta on laadittu em. lisäksi tarkempi ns. lautakunnan tason toimintakertomus, jossa on esitetty lautakunnan asettamien toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumista. Lautakunta hyväksyy teknisessä toimistossa laaditut toimintakertomukset vuodelta Valtuuston toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden mukainen toimintakertomus esitetään kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle. Lautakunta hyväksyi tehdyn päätösehdotuksen.

11 25 LASKUOJAN MUUTOS / LIIPOLANJÄRVI Useat kuntalaiset ovat olleet huolissaan Liipolanjärven itäpään kautta laskevan laskuojan veden aiheuttamasta järviveden savistumisesta ja savisen veden aiheuttamasta järven liettymisestä. Kyseisen laskuojan virtaussuunnan muutoksesta on Turun vesipiirin vesitoimisto laatinut vuonna 1979 muutossuunnitelman, jonka mukaan ojan vedet laskettaisiin järvestä poispäin etelän suuntaan. Laadittua suunnitelmaa ei kuitenkaan ole toteutettu. Tekninen toimisto pyysi asiasta Varsinais-Suomen Ely-keskukselta asiantuntija-apua. Asiasta järjestettiin neuvottelu- ja tutustumistilaisuus Neuvottelun tuloksena todettiin, että Kosken Tl kunta lähtee toteuttamaan Turun vesipiirin laatimaa ojitussuunnitelmaa vesien johtamiseksi järvestä poispäin. Kunta pyytää suostumukset ojitukseen maanomistajilta. Ojituksen kaivuukustannuksista vastaa Kosken Tl kunta. Maanomistajat suorittavat maan levityksen omille mailleen. Tekninen toimisto on antanut ProAgria Länsi-Suomen tehtäväksi laadittujen ojitussuunnitelmien päivittämisen. Suunnitelmat ovat valmistuneet Päätetään järjestää em. laskuojan muutosta koskeva kokous. Ojan vaikutusalueella oleville kiinteistönomistajille lähetetään kirjallinen kutsu kokoukseen. Lisäksi Auranmaan Kunnallisessa Viikkolehdessä ilmoitetaan, että kokous on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Lautakunta hyväksyi tehdyn päätösesityksen. Lisäksi päätettiin, että kuntaa edustaa em. tilaisuudessa teknisen johtajan lisäksi kunnanhallituksen puheenjohtaja.

12 26 MUUT MAHDOLLISESTI ESILLE TULEVAT ASIAT Hyväksyttiin Itsenäisyydenpuiston sadevesiviemärin suunnitelma. Päätettiin, että hanke toteutetaan kunnan omana työnä. Tarvittavat materiaalit hankitaan tarjouskilpailun perusteella. Lisäksi päätettiin, että Peltoniemen jv-pumppaamolle rakennetaan kevytrakenteinen tieyhteys.

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 7. helmikuuta 2013 kello 19.00 20.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Elina Rauhala

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 25. helmikuuta 2016 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa j. Läsnä Poissa Muut saapuvilla

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 23. maaliskuuta 2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa j. Olli Alikärri vj. Läsnä Poissa Muut

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 21. helmikuuta 2013 kello 20.00 21.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Elina Rauhala

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 26. kesäkuuta 2014 kello 18.30 19.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 25. helmikuuta 2016 kello 18.00 20.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet x Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Tiistai 22. joulukuuta 2015 kello 12.10 14.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 1. syyskuuta 2016 kello 18.00 21.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 25.3.2015

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 25.3.2015 Kokousaika Keskiviikko 25. maaliskuuta 2015 kello 16.00 17.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j.

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 29. elokuuta 2013 kello 18.00 20.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto Kosken Op:n auditorio ( Htp:n valokuituesittely 18.00 18.30 ) Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 4. syyskuuta 2014 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Elina Rauhala j. Läsnä Poissa Muut saapuvilla

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 25. syyskuuta 2014 kello 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Elina Rauhala j. Läsnä Poissa Muut saapuvilla

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2011 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2011 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2011 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 3. helmikuuta 2011 kello 19.00 21.30 Paikka: Kunnanvirasto Läsnä Poissa Puheenjohtaja Martti Mäkitalo x Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 25. syyskuuta 2014 kello 17.00 19.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 27. elokuuta 2015 kello 15.45 17.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 4. helmikuuta 2016 kello 18.00 22.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Tiistai 11. lokakuuta 2016 kello 18.00 19.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 16. kesäkuuta 2016 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 12. marraskuuta 2015 kello 15.30 17.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 7. heinäkuuta 2016 kello 18.00 19.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 27. lokakuuta 2016 kello 18.00 19.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

Tekninen lautakunta

Tekninen lautakunta Kokousaika Torstai 1. joulukuuta 2011 kello 19.00 21.10 Kokouspaikka Kirjaston yläkerta / Eino-Ollin tupa Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Martti Mäkitalo pj x Matti Heikinoja

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 30. lokakuuta 2014 kello 18.00 19.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Tiistai 2. elokuuta 2016 kello 18.00 19.15 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 2. helmikuuta 2012 kello 19.00 20.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Martti Mäkitalo pj x Matti Jolkki j. x Anna-Maija Kirsi-Korhonen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 29.8.2013

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 29.8.2013 Kokousaika Torstai 29. elokuuta 2013 kello 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 17.00 18.00 Kosken Op:n auditorio ( Htp:n valokuituesittely 18.00 n.18.30 ) Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Esko Syrjälä

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 4. heinäkuuta 2013 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Elina Rauhala

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 9. maaliskuuta 2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa j. Olli Alikärri vj. Läsnä Poissa Muut

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 6. lokakuuta 2016 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa j.

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 6. lokakuuta 2016 kello 18.00 21.05 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 21. toukokuuta 2015 kello 17.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.3.2016

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.3.2016 Kokousaika Torstai 17. maaliskuuta 2016 kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet x Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 29. lokakuuta 2015 kello 18.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 16. huhtikuuta 2015 kello 17.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 12. tammikuuta 2012 kello 19.00 21.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Martti Mäkitalo pj x Matti Jolkki j. x Anna-Maija Kirsi-Korhonen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 16.5.2013

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 16.5.2013 Kokousaika Torstai 16. toukokuuta 2013 kello 16.00 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Elina Rauhala

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Maanantai 25. toukokuuta 2015 kello 9.15 12.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 14. huhtikuuta 2016 kello 18.00 21.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Tuija Välimaa

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 16.5.2013

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 16.5.2013 Kokousaika Torstai 16. toukokuuta 2013 kello 16.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Elina Rauhala

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 26. huhtikuuta 2012 kello 19.00 22.05 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Martti Mäkitalo pj x Matti Jolkki j. x Anna-Maija Kirsi-Korhonen

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA 18.4.2018 1 Kokousaika Keskiviikkona 18. huhtikuuta 2018 kello 18:00 20:00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 9. maaliskuuta 2017 kello 18.00 19.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Tuija

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 5.6.2014

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 5.6.2014 Kokousaika Torstai 5. kesäkuuta 2014 kello 18.00 21.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 27.9.2012

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 27.9.2012 Kokousaika Torstai 27. syyskuuta 2012 kello 19.00 21.05 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Martti Mäkitalo pj x Matti Jolkki j. x Anna-Maija Kirsi-Korhonen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Tiistai 10. toukokuuta 2016 kello 18.00 19.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 29. lokakuuta 2015 kello 18.00 20.10 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 1. marraskuuta 2012 kello 19.00 20.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Martti Mäkitalo pj x Matti Jolkki j. x Anna-Maija Kirsi-Korhonen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 16. huhtikuuta 2015 kello 17.00 18.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNNANVALTUUSTO 21.3.2011 2/2011

KOSKEN TL KUNNANVALTUUSTO 21.3.2011 2/2011 6 KUNNANVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2011 KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Aika: Maanantaina 21. päivänä maaliskuuta 2011 kello 19.00-19.35 Paikka: Kosken Tl kunnantalo, kunnanvaltuuston istuntosali 7 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 28. syyskuuta 2017 kello 18:00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Timo Toivonen pj Jarmo Ruohonen vpj. Anna Hägg j. Taisto Lehti j.

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Keskiviikko 22. helmikuuta 2017 kello 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa j. Olli Alikärri vj. Läsnä Poissa

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Kunnanvaltuusto 1. Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Kunnanvaltuusto 1. Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali Pöytäkirja Nro 1/2012 Kunnanvaltuusto 1 _ Kokousaika Tiistai 14.2.2012 kello 19.00-20.20 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali Saapuvilla Liite nro 1 olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanjohtaja

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/ Kunnanvaltuusto

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/ Kunnanvaltuusto Nro 1/2014 1 Kokousaika Maanantai 17.3.2014 kello 19.00 19.35 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali Saapuvilla Liite nro 1 olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanjohtaja Jari Kesäniemi

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA 13.6.2019 1 Kokousaika 13. kesäkuuta 2019 kello 18:00 Kokouspaikka Liipolan sauna, kahvitila Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Timo Toivonen pj Jarmo Ruohonen

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA 22.3.2018 1 Kokousaika Torstaina 22. maaliskuuta 2018 kello 18:00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Timo Toivonen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 15. tammikuuta 2015 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Elina Rauhala j. Läsnä Poissa Muut saapuvilla

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA 7.3.2019 1 Kokousaika 7. maaliskuuta 2019 kello 18:12 21.19 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Timo Toivonen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 15. tammikuuta 2015 kello 18.00 20.57 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA ESITYSLISTA 1

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA ESITYSLISTA 1 KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA 10.10.2019 ESITYSLISTA 1 Kokousaika 10. lokakuuta 2019 kello 18:00 Kokouspaikka Kunnantalo, khall kokoustila, Härkätie 5, Koski Tl Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa

Lisätiedot

Jämijärven kunnanviraston kokoushuone

Jämijärven kunnanviraston kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 2.10.2017 Kokoustiedot Aika Maanantai 9.10.2017 klo 17.00 Paikka Jämijärven kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 70 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 29.4.2015 18 Kokousaika 29.4.2015 klo 19.00-20.12 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Keskiviikko 22. helmikuuta 2017 kello 17.00 20.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 11.03.2014 klo 19.00 20.50 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. x Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa x Keskikorpi

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika Keskiviikko 27.02.2018 klo 9.00-11.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2011. Aika: Maanantai kello

KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2011. Aika: Maanantai kello 40 KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2011 Aika: Maanantai 28.2.2011 kello 18.00-19.30 Paikka: Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone läsnä poissa Puheenjohtaja: Heikki Tuominen x Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 27.12.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.12.2013 klo 09.00 09.40 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Irja Keskinen Toni

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 21. toukokuuta 2015 kello 17.00 19.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.6.2013 klo 18.00-20.07 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Timo Toivonen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.06.2010 klo 17.30 18.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 6/2015. Rakennuslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 6/2015. Rakennuslautakunta Rakennuslautakunta 15.12.2015 1 Kokousaika Tiistai 15.12.2015 klo 18:00 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet: Pekka Kulmanen

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA ESITYSLISTA 2 / 2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.6.2013 klo 18.00- Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

Koivisto Markus Korkiakoski Mika

Koivisto Markus Korkiakoski Mika 13.12.2018 1 (10) Kokousaika to 13.12.2018 kello 17:00-18:20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Ala-Katara Severi Puheenjohtaja Keskinen Irja Koivisto Juha Koivisto Markus Korkiakoski

Lisätiedot

14 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 2/2015 Kunnanvaltuusto Sivistysjohtaja Mirja Rautavuori-Lehtinen Tekninen johtaja Jouko Sinkko

14 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 2/2015 Kunnanvaltuusto Sivistysjohtaja Mirja Rautavuori-Lehtinen Tekninen johtaja Jouko Sinkko 14 Nro 2/2015 Kokousaika Maanantai 20.4.2015 kello 19.00 19.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali Saapuvilla Liite nro 1 olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanjohtaja Jari Kesäniemi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.9.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 30.9.2014 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 2 24.2.2016 13 Kokousaika 24.2.2016 klo 19.00-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 2/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 2/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 2/2015 11 Kokousaika 31.3.2015 kello 18.00 18.55 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Mäntysaari Kalevi, Kankare Tarmo, Hörkkö Pirjo Koski Eija Lintumaa

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.11.2016 klo 16.00 17.50 Puumilan juhla- ja taitotalossa Petteri Wiinamäki

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 21 Kokousaika Keskiviikko 5.3.2014 klo 18-19.40 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj.

Lisätiedot

79 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 4/ 2013 Kunnanvaltuusto Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali

79 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 4/ 2013 Kunnanvaltuusto Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali 79 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 4/ 2013 Kokousaika Maanantai 27.5.2013 kello 19.00 20:05 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali Saapuvilla Liite nro 1 olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika: Torstaina 13.12.2018 klo 9.00 12.15 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/2018 20 Kokousaika 17.9.2018 kello 18.00 18.13 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 Aika: Torstaina 20.3.2014 kello 18.00 18.50 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Matti Tausa

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Maanantai 22.4.2013 klo 12.00-13.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen Rauno pj. X Vasalampi Maija

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 Tekninen lautakunta Nro 8/2012 KOKOUSAIKA Torstaina 1.11.2012 klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

1. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...100. 2. 66 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen...100. 3. 67 Työjärjestyksen hyväksyminen...

1. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...100. 2. 66 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen...100. 3. 67 Työjärjestyksen hyväksyminen... Tekninen lautakunta 15.10.2014 99 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 7 / 2014 Kokousaika 15.10.2014 klo 16.00 Paikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...100 2. 66 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 24.9.2015

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 24.9.2015 Kokousaika Torstai 24. syyskuuta 2015 kello 16.00 19.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 86 Tekninen lautakunta Nro 10 08.10.2015. (x) (x) (x) (x) (-) (-) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 86 Tekninen lautakunta Nro 10 08.10.2015. (x) (x) (x) (x) (-) (-) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 86 Nro 10 08.10.2015 Kokousaika Torstai 08.10.2015 klo 18.00 20.23 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/2019 30 Kokousaika 17.4.2019 kello 18.00 19.10 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Auramaa Ville Kankare Tarmo Kiertonen Sanna, varapuheenjohtaja Koivusaari

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013. Saapuvilla: läsnä poissa

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013. Saapuvilla: läsnä poissa ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013 Aika: Maanantaina 11.3.2013 kello 18.00 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala Varapuheenjohtaja Matti Tausa Jäsenet

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012 Aika: torstaina 23.2.2012 kello 18.00 19.20 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Jutta Kivikallio

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 7/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 7/ Kunnanhallitus Nro 7/2016 140 Kunnanhallitus 23.5.2016 Kokousaika Maanantai 23.5.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj. Lehti

Lisätiedot