Suuria tunteita Tehtiksellä: FC Haka C14 ÅIFK, 4-1!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Suuria tunteita Tehtiksellä: FC Haka C14 ÅIFK, 4-1!"

Transkriptio

1 Suuria tunteita Tehtiksellä: FC Haka C14 ÅIFK, 4-1! Helpottiko pojat..? Minua ainakin helpotti. Kahden turpaanottoreissun jälkeen tiesimme, että nyt on tärkeä peli kyseessä. Lisäksi vakiokalustoa oli sairauksien vuoksi poissa, joten 3 kpl 03:sia mukaan peliin. En voinut katsoa tätä peliä välillä.. Oli pitkät minuutit. Ja taisi olla meillä kaikilla.. Tämä oli niin tasainen peli kuin ennakkoon odotimme. ÅIFK tuli kovaa ja isolla joukkueella meitä vastaan. Pelitilanteet aaltoilivat päädystä päätyyn. maalivahdit hoitivat kuitenkin yritykset pois. Kummatkin

2 Peli ratkesi oikeastaan pariin pieneen harhasyöttöön. Onneksi ne teki ÅIFK, emme me. 19 Tomppa huomaa vastustajan harhasyötön, menee väliin ja antaa vielä Wilille (???!!!). Wili ei erehdy Huoh.. Pelitilanteet pikkuhiljaa keltaisten päätyyn. Ehkä syynä oli myös vastustajan pienoinen turhautuminen. HT 48 Taas harhasyöttö. No nyt Pynnönen hoitaa itse pallon maaliin! Hyvä Tomppa! Avauspuoliajalla Kalle hoiti maalissa pari läpiajoa ja toisella puoliajalla myös pari maukasta koppiakin. Hyvä Kalle, hyvin pelattu! ÅIFK ei antanut periksi, 56 ja 2-1. Sitten peli siirtyi meidän päätyyn. Olimme välillä aika purjeessa, mutta kestettiin ja taisteltiin. Never surrender! Vastustajakin hieman helpotti urakkaamme lopussa turhautumalla. Peli kuitenkin pysyi siistinä, sikailuja ei nähty. 79 ja 80. Jeremias Partanen. Osasto Toijala. Kuului niks ja naks. Peli oli paketissa. Huoh *3 Kiitokset Eliakselle, Eetulle ja Veikolle! Hyvin meni! Tulkaa toistekin! Iso peukku! Hyvä pojat! Joukkueen voitto, kaikki antoi kaikkensa! Nyt huilaamaan hetkeksi, ensi viikolla on vuorossa kalavelkojen maksua Paimiossa.

3 FC Haka C14 palasi tauolta voitokkaasti!

4 Pienen tauon jälkeen on aika palata tiedottamisen pariin. C14-juniorit ovat talven aikana keskittyneet kovaan harjoitteluun. Fyysinen valmennus on ollut erittäin tärkeässä roolissa talven aikana. Tavoitteena on ollut saada poikien loukkaantumiset vähemmälle sekä ylläpitää ja parantaa fyysistä kuntoa. Pojat ovat omaksuneet hyvin, että fyysinen kunto on erittäin tärkeässä osassa harjoittelua. Valmennuksen eli JP:n, Masin, Matin ja Jarin vetämät harjoitukset ja fyysinen osuus tuottavat nyt tulosta. Olemme huolehtineet Arin kanssa, että mahdollisuudet tehdä tätä työtä, ovat kunnossa. Alueliiga alkoi eilen tiistaina. Pientä jännitystä oli ilmassa, olemmeko tehneet asioita oikein. Vastassa kaiken lisäksi KaaPo Kaarinasta, jonka kanssa on ollut aina tasaista vääntöä. Tunnelma oli odottava. Oli loistava ilma pelata jalkapalloa. Aurinkoinen ilma, tuulta juuri lainkaan ja Sahara maineensa mukaisessa kunnossa. Poikien ilmeistä näki, että taistelutahto on kohdallaan.

5 Suotta jännitin. Peli käyntiin. Tasaistahan se taas alkuun oli. Tilanteet vaihtelivat puolin ja toisin. KaaPo tuli niin kovaa kuin ajateltiinkin. Kuitenkin, heti pelin alussa Timin syöttö Mikolle ja pallo verkkoon. 2, 1-0. Peli jatkui tasaisena. Vaarallisin tilanne tuli tämän jälkeen KaaPolle. Vaparista tolppaan. Sen lähemmäksi eivät päässeet. Peli kääntyi meille. 17, OG, Veetin keskityksestä , Mikko uudelleen Tompan syötöstä , Wili, Topiaksen syötöstä HT. Eihän näillä sankareilla ollut edes hiki Puhumaankin pystyivät. Naamat eivät punoittaneet ja hurtti huumori lensi. No, muutama sana valmennukselta, jatkakaa samaan malliin. 43 Wili Jeremias (Mikko) Veeti (Mikko) Juha (Jeremias) No, ei jäänyt sanan sijaa siinä pelissä. Kiitokset kuitenkin KaaPolle loppuun asti jatkuneesta taistelusta. Onnistujat: Joukkuepeli -> kaikki. Hyvä pojat! Kuitenkin, pelin hidalgot: Mikko 2+2, Veetin syötöt ja Antin nollapeli. Sunnuntaina jatketaan Raumalla. Iirot vastassa Äijänsuolla klo 12:00.

6

7 Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

8

9

10

11

12

13

14 Uusia ratkaisijoita nousee: TPV Punainen FC Haka D13

15 Musta, 0-1. Taas Kauppi 7:lla. Alueliigan viimeinen sarjapeli. Ja vastassa uudelleen TPV. Hoidetaan homma kotiin, pojat! Tiesimme kaikki ottelun panokset. Tappiolla sijat 2-4 mahdollisia. Voitolla sijat 1-2. Myönnettäköön, tilanne peliin lähdettäessä oli hieman vaikea vaikka kausi onkin mennyt hienosti. Jäi liikaa paineita

16 viimeiseen peliin. Se sitten näkyikin otteissa alusta alkaen. Aloitimme hermostuneesti ja teimme pelistä itsellemme vaikean. Vastustaja oli hieman enemmän puolustusvoittoisella taktiikalla liikkeellä pyrkkien teräviin vastaiskuihin. Saimme pallon kerran jo ylärimaan ja maaliviivallekin, mutta viimeinen niitti jäi puuttumaan. Mitä pidemmälle peli eteni, sitä hermostuneemmaksi peli meni. Toisella puoliajalla pääsimme taas tolppaan asti. Ei tulosta. Nyt menee jännäksi pojat. Kuka haluaa ratkaista? 66. Saimme vapaapotkun 20 metristä. Puolustaja Eetu Leiri pallon taakse. Mitähän Eetu meinaa, kelle antaa tuosta syötön? En minä tätä kellekään syötä.. Veto lähtee viuhuvana maata pitkin, hipaisten vastustajan puolustajaa matkalla.. Pallo jatkaa menoaan kohti alanurkkaa. Maalivahti huomaa ja säntää perään, venyttää, mutta hipaisu teki tehtävänsä, ei yllä.. Pallo menee maaliin!! Eetu tekee maalin!! Eetu tekee maalin!! Halusi ratkaisijan roolin ja käytti sen! ansaitusti! Huuto kuuluu Koskiin asti! Riemu repeää aivan Pojat, 4 minuuttia vielä. No problem! 0-1 ja pisteet kotiin. Mitä opimme tänään? Opimme,että paineenkin alla kannattaa luottaa omaan tekemiseen. Kyllä siitä tulosta tulee. Man of the match: Mr. Eetu Leiri. Ei lisättävää kommentoitavaa. Yhdessä kuitenkin hoidimme homman kotiin. tai Sitten odotetaan ensi viikonlopun loppuja pelejä. Hopea on varmistettu, kultakin vielä mahdollinen. Nyt ei voida enää vaikuttaa itse, kaikki kivet on nyt käännetty. Hyvä pojat!!!

17 Captain speaks 3+0: KaaPo FC Haka D13 Musta, 2-4! All united (ei ManU), all together! Lauantai-iltapäivä. Kaarina. Postimerkin kokoinen pelikenttä (7vs7) taas nenän edessä.

18 Kiitos. Ei anneta sen haitata. No, pelin alku oli vähän taas sellaista, että meni totutellessa kentään. Kaiken kukkuraksi vastustaja johtoon ajassa Omaa hitautta ja ihmettelyä alkuun. Vaiko liian pitkä valmistautuminen, en tiedä. Pallo kuitenkin sumpusta ohi maalivahti Kalle Kohosen. Ei nähnyt mitään, kommentoi Kalle. Vetokin oli kieltämättä kova ja hieno sumpun takaa, joten ei ihme. C mon! Oma peli nyt päälle! Ruissipsit ja mauton vissy, pojat? Kelpaako? Ei kelvannut. 26 Captain speaks Topias Listo (Juha Närhi). No comments. Peli kääntyi meille. Samaa rataa vain, äijät! 29 Jerkku Partanen (Mikko Laakso, Kalle Kohonen). No niin, parempaa Puoliaika. Rauhallinen puhuttelu. Missä pitää parantaa? Miten etenemme? Näin, pojat. Jatketaan peliä. Tsemiä nyt! Aurinko alkoi paistamaan: 38 Captain speaks again Topias Listo (Wili Valtonen, Veeti Jokio). No niin. Nyt näyttää jo peliltä. Captain näyttää mallia: 47, 1-4. Topias Listo (Mikko Laakso). Sitten herpaannutaan hieman Ei hätää kuitenkaan.

19 Loppuun asti ja pisteet kotiin. Hyvä, pojat! Onnistujat: Joukkuepeli, kaikki ovat tärkeitä. Ei virheitä. Kuitenkin: Captain speaks: Topias Listo, man of the match, 3+0. No comments. Päivän erikoisuus: Kapteeni teki maalin oikealla jalalla. Ja näin.. Huomenna kauden tärkein matsi. Sijat 1-4 vielä mahdollisia. Kaiken pitää toimia huomenna ja kaikkien pitää olla valmiina. Keskittykää huomiseen, pojat! Tehkää kaikkenne ja antakaa meidän olla teistä ylpeitä. Kauden viimeinen peli. Viimeinen peli Voitolla yöhön! Lahjoita vanhat nappiksesi hyvään tarkoitukseen FC Haka ja FC Haka juniorit järjestävät huomenna to nappulakenkäkeräyksen Tehtaan kentällä. Kenkiä voi tuoda päivällä klo 12 alkaen FC Hakan toimistolle sekä illalla FC Haka MP -otteluun. Otteluun kengät voi tuoda portille. Kaikki ottelussa kengät lahjoittavat saavat kahvi/virvoitusjuomalipun.

20 Lahjoitetut kengät toimitetaan Kangasalan Kaivannon turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskukselle, jossa mitellään ystävyysottelu Kangasalan Ammattiopiston ja turvapaikanhakijoiden välillä. Kaiken kokoiset ja näköiset kengät ovat tarpeen. D13 Piiriliigaa: TPV Vihreä FC Haka Valkoinen, 1-4! D13 D13 Torstai-ilta. Tampere. Kauppi 7. Kokoontuminen. Poikia silmiin katsoessa tiesimme, että tänään jysähtää. Ja näin kävi. Mustien ollessa omassa pelissään Hämeenlinnassa, valkoiset tekivät sen, mitä heiltä odotettiin. Hoidettin homma kotiin! Itse, omatoimisesti, hyvällä asenteella, liikkuvalla pallolla, kovalla juoksulla ja kauden parhaalla pelillä.

21 Pelasimme joukkueelle. Tätä peliä oli hieno katsoa paikan päällä. TPV oli alussa niin kova kuin odotettiinkin, mutta emme hätkähtäneet. Emme hätkähtäneet edes sitä, että TPV:n maalilla seisoi yksi alueen kovimmista maalivahdeista. EL-pelaaja. Alku oli tietenkin hieman jännittämistä ja tunnustelua molemmin puolin ja tilanteet vaihtelivat puolelta toiselle. Pikkuhiljaa sateen hieman yltyessä, Haka alkoi saamaan tilanteita TPV:n maalille. Monta pommia saatiin vedettyä kohti vastustajan maalivahtia, kunnes ajassa 2 Matias laittaa oikeaoppisesti pallon päätyrajalta takaviistoon kohti Arttua. Maalivahti sivuttaisliikkeeseen, mutta hän ei tiennyt kenelle pallo menisi. Pallo meni Artulle. No niin ja näin. Vasuri puhui ja pallo verkkoon. 0-1 meille ansaitusti. Pääsimme vihdoin pelaamaan hieman vapautuneemmin isolla kentällä. Enempää tilanteita ei ensimmäisellä puoliajalla kuitenkaan nähty vaan tauolle numeroissa 0-1. Toisella puoliajalla Aapo aloitti show:n ajassa 36 puskemalla Mikon kulman verkkoon. Hieno maali, oppikirjasta kopioitu Ei menty kauaa. 43 ja Mikkoa rikottiin rangaistusalueella. Mikko itse pilkulle ja pallo ylänurkkaan Päivän komein: Mikko oikealta laidalta päätyrajalle, pallo takaviistoon pilkun kohdalla odottaneelle Majuri Viitaselle. Majurin lanne liikkui ja odotimme Majurin ratkaisua. Ei vetoa! Mitä ihmettä! Vikke kuitenkin päätti siirtää pallon vielä kertaalleen vasemmalle, Miskalle. Mies aivan vapaana ja pallo verkkoon. 0-4 ajassa 52. Hetkellinen otteen herpaantuminen ajassa 53, 1-4. Tämä ei kuitenkaan riittänyt vaan korjasimme kauden viimeisestä

22 pelistä voiton kotiin maalein 1-4. Tämä oli koko joukkueen voitto. Tämä oli valkoisten voitto. Omatoimisesti, hyvän valmennuksen oppeja käyttäen, joka pallosta taistellen ja vääntäen. Hieno lopetus kaudelle. Kaikki onnistuivat, ihan jokainen. Iso kiitos pojille! Teistä kaikista voi olla ylpeä. Niin joukkuetoverit, vanhemmat, isovanhemmat kuin taustatkin. Tilanteet: Yllä. Onnistujat: Koko nippu. Hyvä pojat! D13 Alueliigaa: HJS Valkoinen FC Haka D13 Mustat, 2-4!

23 Hakan D-13 pojilla oli tiistailta alla kirvelevä tappiopeli TPS:ää vastaan. Nyt oli otteluun selvästi latauduttu paremmin ja aivan pelin alkua ja viimeistä paria minuuttia lukuun ottamatta oli Haka selkeästi parempi joukkue. Ottelu alkoi Hakan osalta nihkeästi mihin osasyynä oli varmasti täysin luokattomassa kunnossa ollut nurmikenttä. Alku meni kenttään totutellessa ja pallo poltti Hakan poikien jaloissa, mutta jo kuudennella minuutilla Wili Valtonen pääsi tuikkaamaan maalin vierailijoille. Tästä eteenpäin ei Hakalla ollut oikeastaan mitään hätää. Haka uskalsi epätasaisesta kentästä huolimatta pitää palloa ja syöttöpeli kulki ajoittain tosi mallikkaasti. Itseluottamus oli tiistailta palautunut takaisin, totesi pelin jälkeen polvivaivoista kärsivä Sasha Hiltunen. Pelaajaraadissa tällä kertaa istunut Sanna-Kaisa Rousku antoi kolme tähteä toppari Akseli Korhoselle. Akseli teki kymmeniä oikea-aikaisia katkoja ja hänen rauhallista pelin avaamista kelpaa seurata. Muutama harhasyöttö Akselille sattui mutta muuten uskomattoman hieno peli, perusteli Sanna-Kaisa. Valmennusta ilahdutti erityisesti parin vaisumman pelin jälkeen hienosti taistelleen ja koko kentällä uurastaneen Wili Valtosen otteet. Lisäksi tehot 2+1 kertoo paljon. Myös Timi Kivikko jaksoi uurastaa koko pelin ja oli tärkeä pelaaja erityisesti puolustuspelissä. Lisäksi saldona Timille hieno maali. Maalissa Antti loistavasti. Paasi pelasi varmasti ja avasi peliä Tuloksena siis 2-4. Turhaan päästettiin HJS peliin mukaan lopussa. Kyseenalainen rangaistuspotku ja heti perään toinen maali viimeisillä minuuteilla aiheutti vielä vähän paniikkia

24 Hakan leirissä. Aika loppui kuitenkin HJS:ltä kesken. Ottelun erikoisuutena alkoi jo hämäräkin haittaamaan toisella jaksolla. Ainakin tuomaria.. Erotuomari huomasi varmasti itsekin, ettei ihan mennyt putkeen, mutta hänen kommenttinsa pelin jälkeen veti valmennuksenkin hiljaiseksi. Jouduin seuraamaan paitsioita, joten en nähnyt kaikkia tilanteita, tuli tuomari pahoittelemaan pelin jälkeen. Hakan pelit jatkuu jo lauantaina KaaPoa vastaan. Jos samanlainen asenne säilyy joukkueella, pitäisi Kaarinasta ottaa pinnat kotiin. Tapahtumat: 0-1 6min. Wili (Seeti) min.Timi (Wili) min. Wili (Akseli) min. Seeti (Jeremias) min. HJS min. HJS Juha-Pekka Rousku D13 Alueliigaa: FC Haka

25 Mustat TPS YJ2, 0-4. FC Haka Musta TPS YJ2 Kokoonnuimme jälleen Saharan laidalle pienen tauon jälkeen. Tiedossa oli, että tänään tulee tiukka vastus Turun suunnalta, TPS. Alku olikin tasaista, tiukkoja tilanteita saatiin kumpaankin päähän. Hakalla oli omat paikkansa, TPS:llä omansa. Tempo oli nopea. Vaarallisin hetki ensimmäisellä puoliajalla oli kuitenkin TPS:n epäsuora vapari rankkarialueen sisältä. Onneksi selvittiin. Pieni virhe kuitenkin omassa päässä ja TPS ei erehtynyt. 0-1 ajassa 27. Puoliaika. Tempo jatkui sen jälkeen nopeana. TPS alkoi kuitenkin päästä hieman niskan päälle. Prässi oli vahvaa ja miehet liikkuivat yhä nopeammin. Tilanteita oli kuitenkin meilläkin. Ei kuitenkaan pomppinutkaan meille.

26 Ajassa 53 kuului naks Siitä ei enää noustu. Loput maalit kosmetiikkaa. No comments. Mitä opimme tänään? Back to basics. Seuraavissa treeneissä tiedetään mitä taas harjoitellaan. Jos joltakin joukkueelta pitää ottaa pataan, niin mielellään sen sitten ottaa tuon tasoiselta joukkueelta. Olimme loppua kohden yhä enemmän jäljessä, joten voitto ansaitusti vastustajalle. Onnistujat: Olemme yksi joukkue. Pelaamme toisillemme ja koko joukkueen eteen. Voitamme yhdessä, kaadumme yhdessä saappaat jalassa. Nostamme yhdessä pään pystyyn ja suuntaamme katseen yhdessä eteenpäin. Kohti seuraavaa peliä, pojat! Pää pystyyn ja keskittyminen alkakoon torstain tuplamittelöä varten. Eilisen nimet: Akseli, Mikko ja Eemil. Lieto Musta FC Haka D13 Musta, 0-3! En ole koskaan ollut jalkapallokentän reunalla yhtä levollinen kuin eilen Liedossa FC Haka D13 Mustan ja isäntäjoukkueen, Liedon Pallon välisessä ottelussa.

27 Peli painuu vastustajan päätyyn Valmennuksen ja poikien yhteistyössä tekemä työ kantaa nyt hienosti hedelmää. Peli kulkee, pallo liikkuu, joukkue pelaa yhteen ja pojista huokuu itseluottamus pelaamiseen ja omaan, määrätietoiseen tekemiseen. Lisäksi joukkue pelaa hienosti yhteen, tiiviinä nippuna toisia kannustaen. Siksi eilistä peliä oli hieno olla katsomassa. Meillä ei ollut hätää missään vaiheessa. Jos peliä pitäisi kuvata jollakin sanalla, niin se olisi karuselli. En kerro ottelun kulusta sen enempää. Pallo pysyi meillä ja pyöritimme vastustajan nippuun. Kiitos kuitenkin vastustajalle loppuun asti kestäneestä taistelusta. Maalit: 10 Wili (Mikko) 11 Wili (Jeremias) 42 Timi (Mikko) Onnistujat:

28 Akseli: Selkein puolustuksessa. erottuja eilen. Itse rauhallisuus Mikko: Käsittämätön pystysyöttö 3 vastustajan läpi Timille, joka iski maalin. Muutenkin kauden paras peli Eemil: Kauden paras peli otteiltaan. Hieno tasonnosto eilen. Juha ja Timi: Raakaa vääntöä koko joukkueen keskikentällä koko ajan. Raaka-Arskat! eteen Seeti: Piti koko ajan huolen Aksun kanssa, ettei puolustuksesta tultu läpi missään vaiheessa. Hienoja avauksia. Veeti ja Jerkku: Nopeat laiturit. Menivät heittämällä ohi vastustajasta. Wili: 2 maalia. No comments. Topias: Jatkuvasti vastustajan riesana vasemmalla laidalla. Veti hymyssä suin koko pelin. Kannusti kapteenina koko joukkuetta esimerkillisesti. Antti ja Kalle: Toisen vuoro oli olla kentällä, toinen maalissa. Kallelle nollapeli, Antti teki taas tuhojaan kärjessä eikä maalikaan kaukana kuten aiemmissakin otteluissa. Hyvä parivaljakko! Kokonaisuutena hieno peli. Kaikki onnistuivat, ei yhtään virhettä joukkueena. Kiitos, äijät! Kiitokset myös kannustuksesta! runsaslukuiselle kannustusjoukolle Maanantaina treenataan Saharassa. Seuraava peli alkaa taas nollasta.

FC Haka C14 palasi tauolta voitokkaasti!

FC Haka C14 palasi tauolta voitokkaasti! FC Haka C14 palasi tauolta voitokkaasti! Pienen tauon jälkeen on aika palata tiedottamisen pariin. C14-juniorit ovat talven aikana keskittyneet kovaan harjoitteluun. Fyysinen valmennus on ollut erittäin

Lisätiedot

TET- harjoittelija Ville Karirinne

TET- harjoittelija Ville Karirinne TET- harjoittelija Ville Karirinne Minä olen Karirinteen Ville, 9. luokkalainen ja tämän viikon TET-harjoittelussa FC Haka juniorit ry:n toimistolla. Olen siis 15-vuotias toijalalainen, ja pelaan jalkapalloa

Lisätiedot

D13 Alueliigaa: HJS Valkoinen FC Haka D13 Mustat, 2-4!

D13 Alueliigaa: HJS Valkoinen FC Haka D13 Mustat, 2-4! D13 Alueliigaa: HJS Valkoinen FC Haka D13 Mustat, 2-4! Hakan D-13 pojilla oli tiistailta alla kirvelevä tappiopeli TPS:ää vastaan. Nyt oli otteluun selvästi latauduttu paremmin ja aivan pelin alkua ja

Lisätiedot

Uusia ratkaisijoita nousee: TPV Punainen FC Haka D13 Musta, 0-1.

Uusia ratkaisijoita nousee: TPV Punainen FC Haka D13 Musta, 0-1. Uusia ratkaisijoita nousee: TPV Punainen FC Haka D13 Musta, 0-1. Taas Kauppi 7:lla. Alueliigan viimeinen sarjapeli. Ja vastassa uudelleen TPV. Hoidetaan homma kotiin, pojat! Tiesimme kaikki ottelun panokset.

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! B-tytöt: syyskuun Subway pelaaja on Laura Lähdekorpi Valmentajat valitsivat B-tyttöjen syyskuun Subi-pelaajaksi

Lisätiedot

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Valkoiset jatkoivat siitä, mihin lauantaina jäivät. FC Haka Valkoinen JanPa, 4-2. Alku ei lupaillut kovin hyvää kun olimme alussa

Lisätiedot

C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0!

C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0! C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0! 18.9 C-14 Alueliiga Haka vs SalPa, 5-0 (2-0). Pelipäivä, juhlapäivä. Fantastinen keli ja vielä Tehtis. Vastassa SalPa Salosta. Voitto alla lähdettiin tähän matsiin ja

Lisätiedot

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt osallistuivat kolmen päivän Särkänniemi cupiin, pelit pelattiin Pirkkahallin nurmi kentillä! Ensimmäinen peli oli perjantai aamusella TPV:tä vastaan. Tytöt taistelivat

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN Hakan A-poikien Toukokuun Kuukauden subway-pelaajaksi on valittu Eemi Räsänen. Eemi on joukkueen sisällä hyvin rakastettu persoona, hänen persoonallisuutensa hipoo

Lisätiedot

JäPS T04 Perussääntöjä pelaajalle

JäPS T04 Perussääntöjä pelaajalle JäPS T04 Perussääntöjä pelaajalle Kentän osia Maalivahdinalue Rangaistusalue Meillä tätä ei vielä erotella Maalipotku annetaan laatikon sisäpuolelta Kulmapotkut annetaan kulmista Keskipiste Peli alkaa

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

Kesämäki 06 Kevätturnaus

Kesämäki 06 Kevätturnaus Kesämäki 06 Kevätturnaus - 29.04.2017 - Littoisten Urheilukenttä - Sippaantie 2, Kaarina Kesämäki 06 Kevätturnaus Tervetuloa Kesämäki 2006 Kevätturnaukseen Littoisten Urheilukentälle Kaarinaan 29.04.2017.

Lisätiedot

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa C-tytöt Pärnu Summer Cupissa Haka C-tytöt osallistuivat 173 joukkueen Pärnu Summer Cupiin, C-tyttöjen sarjassa oli 12 joukkuetta. 5 päivän pelimatka Pärnuun oli upea reissu. Ilmat olivat vaihtelevat, mutta

Lisätiedot

Kysymys ka. 1 2 3 4 5

Kysymys ka. 1 2 3 4 5 Kausikyselyn tarkoituksena oli selvittää pelaajien kehitystarpeita ja tavoitteita. Lisäksi kysyttiin osallistumisinnkuutta turnauksiin ja Eerikkilän leirille. Vastausten pohjalta kehitetään joukkueen toimintaa

Lisätiedot

PELAAMISEN PERIAATTEET

PELAAMISEN PERIAATTEET PELAAMISEN PERIAATTEET 1. Mielummin 5-4 voitto kuin 0-1 tappio 2. Pidämme palloa ja haastamme 1v1 tilanteissa jos olemme yli puolessa kentässä 3. 2v1 tilanteissa haastamme aina. 4. Alivoimalla syötämme

Lisätiedot

Peli-idea puolustuspeli. Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto)

Peli-idea puolustuspeli. Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto) Peli-idea puolustuspeli Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto). - Jätä hieman vapaaksi vastustajan puolustuslinjan pelaajia, houkuttele syöttämään, prässää nopeasti ja samanaikaisesti! Peli-idea puolustuspeli.

Lisätiedot

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 TALVI 2013-2014 2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIVUOROT Harjoitus- ja peliohjelma pojat E10 Päivämäärä Aika Paikka Toiminta ke 6.11. klo 17.00-18.00 Pullerin Säästöpankki

Lisätiedot

kaksi tiukkaa 0-0 taistelua!

kaksi tiukkaa 0-0 taistelua! D-tytöillä piirinsarjassa kaksi tiukkaa 0-0 taistelua! Haka j. D-tytöt matkasivat Su 6.9 Tampereelle TPV:n vieraaksi. Peli käytiin tiukan taistelun merkeissä. Haka tytöt saivat pallon ylärimaan sekä tolppaan,

Lisätiedot

JOKI T97-99 FUTSAL TURNAUS 2011 SÄÄNNÖT TIIVISTETYSSÄ MUODOSSA

JOKI T97-99 FUTSAL TURNAUS 2011 SÄÄNNÖT TIIVISTETYSSÄ MUODOSSA http://www.futsal.fi/mp/db/file_library/x/img/17429/file/futsalsaannot_08.pdf Futsalin sääntömuutokset kaudelle 2010-2011 Futsalin sääntöihin on kaudelle 2010 2011 tehty melko paljon muutoksia. Tässä ohjeessa

Lisätiedot

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! Haka lähti pikakomennuksella Särkänniemi Cuppiin, kun TPV tarvitsi vielä yhden joukkueen turnaukseensa. Aurinko paistoi koko turnauksen ajan ja useampikin poika

Lisätiedot

RYHMITYS FJK B PELITAPA, RYHMITYS 4 4 2

RYHMITYS FJK B PELITAPA, RYHMITYS 4 4 2 RYHMITYS 4 4-2 FJK B PELITAPA, RYHMITYS 4 4 2 KÄYNNISTÄMINEN (tarkoitetaan vaihetta, jossa peli käynnistetään maalivahdilta) Pyritään avaamaan peliä lyhyellä -> toppareille / AKK:lle, jos mahdollista (vastustajia

Lisätiedot

FC Honka P09 -turnaus

FC Honka P09 -turnaus FC Honka P09 turnaus Ulkokenttäturnaus Tapiolassa vuonna 2009 syntyneille pojille lauantaina 22.4.2017 klo 9.00 alkaen Tervetuloa turnaukseen! Kun saavutte paikan päälle, käykää ilmoittautumassa turnaustoimistoon

Lisätiedot

Otteluraportit 03-pojat

Otteluraportit 03-pojat Otteluraportit 03-pojat Piiriliiga syksy: 6.8 HJS E11 sinivalkoinen-haka 3-8 (0-1 1min. Eero, 1-2 12min. Eero, 1-3 24min. Eero,2-4 34min. Lauri, 2-5 38min. Oiva, 2-6 41min. Leo,2-7 46min. Ville, 2-8 47min.

Lisätiedot

PuMu D-TYTÖT Ensimmäinen ja tärkein sääntö koko pesäpallossa, olit sitten ulkopelissä tai sisäpelissä, on: TIEDÄ AINA TILANNE.

PuMu D-TYTÖT Ensimmäinen ja tärkein sääntö koko pesäpallossa, olit sitten ulkopelissä tai sisäpelissä, on: TIEDÄ AINA TILANNE. PuMu D-TYTÖT 2013 Ensimmäinen ja tärkein sääntö koko pesäpallossa, olit sitten ulkopelissä tai sisäpelissä, on: TIEDÄ AINA TILANNE. Onko 1-tilanne, 2-tilanne, 3-tilanne, 1-3-tilanne, 2-3-tilanne, ajolähtö

Lisätiedot

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 FC Haka junioreiden C15 pojat voitti Futsalin piirinmestaruuden 20.3.2016 Pirkkahallissa pelatussa lopputurnauksessa, johon osallistui alkusarjan neljä parasta

Lisätiedot

Sininen Nopea Katse Vaihto Punainen Kesto

Sininen Nopea Katse Vaihto Punainen Kesto Maalintekoa Sininen oma kuljetus syötä itselle ennen merkkiä. Nopea käännös yksi kosketus katse kohteeseen hae tyhjätila, maalivahdinliike. Katse palloon lauo liike perään, irtopallot maaliin. Haetaan

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0.

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0. D13 Mustat kaatoivat Alueliigassa HJS Akatemian 6-0. Murphyn laki. Olin viime lauantaina todistamassa sitä paikan päällä Paimiossa. Kun jotkut asiat alkavat mennä pieleen, ne todellakin menevät pieleen.

Lisätiedot

Valkeakosken Sanomien liite 2016

Valkeakosken Sanomien liite 2016 Valkeakosken Sanomien liite 2016 FC Haka junioreiden perinteinen VS-liite ilmestyi tänä vuonna 18.5. Nyt voit lukea sen myös nettisivuiltamme! Vuosikokous FC Haka juniorit ry:n vuosikokous pidetään torstaina

Lisätiedot

C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6

C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6 C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6 Palokan Riento, PaRi, Jyväskylästä, haki kovaa vastusta nousukarsintoihinsa Puolen Suomen liigaa varten. Netistä bongasivat FC Hakan ja kutsuivat Palokan kuplahallin

Lisätiedot

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum.

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum. C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum. C14 FC HAKA YJ1 lopetti alkukauden sarjan komeasti Tehtiksellä. Vastaan tuli Tampereen TKT. Ja lopulta TKT oli se vastaantulija

Lisätiedot

FC HAKA j C14 YJ1 PalloIirot 1-0

FC HAKA j C14 YJ1 PalloIirot 1-0 FC HAKA j C14 YJ1 PalloIirot 1-0 It is better to win ten times 1-0 than to win once 10-0. Vahid Vaha Halilhodžic (*1952: former Bosnian football player and current manager of the Algerian national football

Lisätiedot

FC Haka junioreiden VS-liite on ilmestynyt!

FC Haka junioreiden VS-liite on ilmestynyt! FC Haka junioreiden VS-liite on ilmestynyt! Keväisin toteutettava FC Haka junioreiden liite on ilmestynyt keskiviikkona 27.5 Valkeakosken Sanomien välissä! D13 Mustat kukistivat sarjajohtajan 2-1 Alueliigan

Lisätiedot

JOKI T97-99 FUTSAL TURNAUS 2010 SÄÄNNÖT TIIVISTETYSSÄ MUODOSSA

JOKI T97-99 FUTSAL TURNAUS 2010 SÄÄNNÖT TIIVISTETYSSÄ MUODOSSA ALKUPOTKU JA PELIN JATKAMINEN JOKI T97-99 FUTSAL TURNAUS 2010 Ottelun alku Ennen ottelun alkua kenttäpuoli arvotaan kolikon heitolla. Veikkauksen voittaja saa valita kenttäpuolen. Vastajoukkue saa oikeuden

Lisätiedot

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta varmasti! Haka juniorit järjestivät yhteistyössä Fc Hakan ja Aito Säästöpankin kanssa hiihtoloman futiskoulun innokkaille tulevaisuuden tähdille Valkeakosken

Lisätiedot

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0 D12 Ottelut Webasto-turnaus 23.11.2013 JJK haaste D02-pojat 2 1 23.11.2013 FC Loviisa haaste D02-pojat 1 3 23.11.2013 D02-pojat Akilles Green 2 0 24.11.2013 D02-pojat RiPS 5 0 24.11.2013 D02-pojat JJK

Lisätiedot

ACK 8v8 Pelikirja

ACK 8v8 Pelikirja 1 ACK 8v8 Pelikirja 10.10.2016 8v8 yleistä Pelipaikkojen ja niiden tehtävien tiedostaminen Pelipaikkojen täyttäminen Ylivoiman luominen Tyhjän tilan käyttö Kenttätasapaino Pääajatuksena minä, sinä ja pallo

Lisätiedot

FC HAKA j C14 YJ1 PalloIirot 1-0

FC HAKA j C14 YJ1 PalloIirot 1-0 FC HAKA j C14 YJ1 PalloIirot 1-0 It is better to win ten times 1-0 than to win once 10-0. Vahid Vaha Halilhodžic (*1952: former Bosnian football player and current manager of the Algerian national football

Lisätiedot

03-pojat Otteluhistoria

03-pojat Otteluhistoria 03-pojat Otteluhistoria 2016. IKU-CUP Ikaalinen 20-21.8. La 20.8. Haka-Ilves, 1-0. (Nile). Haka-APU, 3-1. (Elias K 2 ja Nile). Haka-FC Ulvila, 3-1. (Jere, Valto ja Ville). Su 21.8. Haka-Karhufutis, 0-7.

Lisätiedot

PELINOMAISET MAALINTEKOHARJOITTEET

PELINOMAISET MAALINTEKOHARJOITTEET PELINOMAISET MAALINTEKOHARJOITTEET 1. Maalinteko 1v1 vastakkaisiin maaleihin Tilanne käynnistyy valmentajan merkistä molemmilta maaleilta yhtäaikaa. Puolustava pelaaja syöttää lyhyen kuljetuksen jälkeen

Lisätiedot

Hakan hyvä vire jatkuu

Hakan hyvä vire jatkuu Hakan hyvä vire jatkuu Hakan A-pojat hakivat lauantaina SM-sarjan ensimmäiset reissupelipisteet Kontulan samettiselta nurmelta. Isäntäjoukkue KäPa joutui lähes samanlaiseen myllytykseen kuin 5 0 edellisessä

Lisätiedot

NoPS FC Haka Valkoinen D13 Piiriliigaa, 0-5.

NoPS FC Haka Valkoinen D13 Piiriliigaa, 0-5. NoPS FC Haka Valkoinen D13 Piiriliigaa, 0-5. D13 Valkoinen jatkoi siitä, mihin Mustat jäivät tiistaina. Nollapeli ja 5 maalia vastustajan verkkoon. 0-5. Here we go again! Peli alkoi hermostuneesti kummaltakin

Lisätiedot

A-pojat vaikeuksien voittoon

A-pojat vaikeuksien voittoon A-pojat vaikeuksien voittoon kautta A-pojat kokivat kovia ja pitivät katsomon jännityksessä loppuminuuteille saakka sunnuntaina 6.3. ottelussaan Vaasan Palloseuran junioreita vastaan. Pisteet jäivät kuitenkin

Lisätiedot

FcJazzC14 Mentaalisesti vahvana. kesän peleihin. Markku Gardin 1.4.2014

FcJazzC14 Mentaalisesti vahvana. kesän peleihin. Markku Gardin 1.4.2014 FcJazzC14 Mentaalisesti vahvana kesän peleihin Markku Gardin 1.4.2014 Mentaalitarinoita "Peliä edeltävänä iltana makaan vuoteessani ja kuvittelen mielessäni, kuinka teen maalin ja kuinka pelaan hyvin.

Lisätiedot

Valmistaudu peliin, keskity omaan pelaamiseesi. Porin Narukerä Markku Gardin 6.2.2015

Valmistaudu peliin, keskity omaan pelaamiseesi. Porin Narukerä Markku Gardin 6.2.2015 Valmistaudu peliin, keskity omaan pelaamiseesi Porin Narukerä Markku Gardin 6.2.2015 Mentaaliharjoittelun perusta (hyvä tietää) Aivot ohjaavat - hermojärjestelmät, hormonit ja lihakset toimeenpanevat Omat

Lisätiedot

OL = Oikea laita VL = Vasen laita 10 = Piilokärki K = Kärki. OL = xxx VL = xxx 10 = xxx K = xxx

OL = Oikea laita VL = Vasen laita 10 = Piilokärki K = Kärki. OL = xxx VL = xxx 10 = xxx K = xxx TERMIT: MV = Maalivahti OP = Oikea puolustaja VP = Vasen puolustaja KK = Keskikenttä OL = Oikea laita VL = Vasen laita 10 = Piilokärki K = Kärki AVAUSKOKOONPANO: MV = xxx OP = xxx VP = xxx KK = xxx Vaihtomiehet:

Lisätiedot

7 VS 7 PELIKIRJA. OTE HJS PELIKIRJASTA ( Word dokumentti ) Kai Savonniemi

7 VS 7 PELIKIRJA. OTE HJS PELIKIRJASTA ( Word dokumentti ) Kai Savonniemi 7 VS 7 PELIKIRJA OTE HJS PELIKIRJASTA ( Word dokumentti ) Kai Savonniemi 7 VS 7 PELIRYHMITYS PELIN AVAUS TILA ALHAALLA Maalivahti pelaa pallon topparille niin, että topparin pelisuunta on eteenpäin PELIN

Lisätiedot

Taktiikan opettamisen tulee tukeutua pelaajien lajitaitoihin ja siihen, että valmentajalla on selvä kuva käyttämästään pelisysteemistä.

Taktiikan opettamisen tulee tukeutua pelaajien lajitaitoihin ja siihen, että valmentajalla on selvä kuva käyttämästään pelisysteemistä. Taktiikka yleisesti Sanalla taktiikka tarkoitetaan sitä, kuinka käytetään oman joukkueen vahvuuksia ja vastustajan heikkouksia hyväksi valmistauduttaessa otteluun sekä sen aikana valmentajan tekemiä muutoksia

Lisätiedot

Futsalin Kymiliiga. Kouvolan jalkapallo 2014-2015

Futsalin Kymiliiga. Kouvolan jalkapallo 2014-2015 20142015 Futsalin Kymiliiga Kouvolan jalkapallo 2014-2015 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä kentällä kaikki pääsevät osalliseksi peliin. Pelin

Lisätiedot

Valmistuneiden kukitus.

Valmistuneiden kukitus. Valmistuneiden kukitus. Sunnuntaina pelatun Haka AC Oulu ottelun puoliajalla kukitettiin Haka-perinteen mukaisesti sekä uudet yliopilaat että ammattiin valmistuneet Hakalaiset. Tänä vuonna ylioppilaiksi

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS CUP CHAMPIONS CUP 2 16 6.2.2016 Champions Cup 2016 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kotijoukkue pelaa puffetin puoleisessa päädyssä ja vierasjoukkue

Lisätiedot

Kesäkausi, täältätullaan. Me kehitämme - Me menestymme

Kesäkausi, täältätullaan. Me kehitämme - Me menestymme Kesäkausi, täältätullaan Joukkuejako, alkuehdot Poikia 50 kpl Pelaajamäärä kasvanut talvikauden lopussa huomattavasti Röllin suositus pelaajamääräksi otteluun: 10 poikaa Talvikauden kokemus: ilmoittautuneet

Lisätiedot

Peli-idea Hyökkäyspeli

Peli-idea Hyökkäyspeli Peli-idea Hyökkäyspeli Pelijärjestelmä 1-4-4-2 Niin paljon kuin mahdollista avataan peliä puolustuslinjasta-pelirohkeus! Nopealla pallonhallintapelillä yritetään löytää hyökkäyssuuntaan kääntynyt keskikenttäpelaaja

Lisätiedot

B-tytöt: Kauden viimeiden peli

B-tytöt: Kauden viimeiden peli B-tytöt: Kauden viimeiden peli Kauden päätös peliin B-tytöt matkasivat Janakkalaan. Ottelussa oli kova paikallislataus ja tottakai, kaikki halusivat päättää kauden hyvin mielin voittoon. Samalla ottelu

Lisätiedot

Muista että ketään ei ole kielletty toteuttamasta itseään joukkueen hyväksi.

Muista että ketään ei ole kielletty toteuttamasta itseään joukkueen hyväksi. 14 Tärkeitä on joka alueella: Aluepeli Näkökenttäpeli Kakkospallot Äänenkäyttö Liikkuminen ilman palloa Periksiantamattomuus Pallo liikkeelle yhdellä ja kahdella kosketuksella. Kavereiden auttaminen Taktiikan

Lisätiedot

Harjoitussuunnitelma viikko 17 Kärkipotku I

Harjoitussuunnitelma viikko 17 Kärkipotku I Harjoitussuunnitelma viikko 17 Kärkipotku I = Pelikenttä = Keiloilla rajattu alue = Pelaaja = Maalivahti = Valmentaja = Pallo = Liike pallon kanssa = Liike ilman palloa = Syöttö tai potku = Keila Harjoituskerran

Lisätiedot

Lahjoita vanhat nappiksesi hyvään tarkoitukseen

Lahjoita vanhat nappiksesi hyvään tarkoitukseen Lahjoita vanhat nappiksesi hyvään tarkoitukseen FC Haka ja FC Haka juniorit järjestävät huomenna to 1.10. nappulakenkäkeräyksen Tehtaan kentällä. Kenkiä voi tuoda päivällä klo 12 alkaen FC Hakan toimistolle

Lisätiedot

Suuria tunteita Tehtiksellä: FC Haka C14 ÅIFK, 4-1!

Suuria tunteita Tehtiksellä: FC Haka C14 ÅIFK, 4-1! Suuria tunteita Tehtiksellä: FC Haka C14 ÅIFK, 4-1! Helpottiko pojat..? Minua ainakin helpotti. Kahden turpaanottoreissun jälkeen tiesimme, että nyt on tärkeä peli kyseessä. Lisäksi vakiokalustoa oli sairauksien

Lisätiedot

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT:

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT: SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY POIKIEN 5-6 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Torstai 21.1.2010 Paikka:4Pirkka-halli, D-halli kentät no 3 ja 4, A-halli kentät no 1 ja 2(jalkapallokenttä, mutta nappikset

Lisätiedot

Pelirohkeus jalkapallossa yksilön ja joukkueen näkökulmasta. Mika Lehkosuo

Pelirohkeus jalkapallossa yksilön ja joukkueen näkökulmasta. Mika Lehkosuo Pelirohkeus jalkapallossa yksilön ja joukkueen näkökulmasta Mika Lehkosuo KIRJE PELAAJILLE Moi Pelaajat, Pelirohkeus on sana joka usein esiintyy, kun kuvataan meidän pelitapaamme ja ajatteluamme jalkapallon

Lisätiedot

keskustelutilaisuus vanhemmille

keskustelutilaisuus vanhemmille Avoin keskustelutilaisuus vanhemmille FC Haka juniorit kutsuu FC Haka junioreiden vanhemmat avoimeen keskustelutilaisuuteen lauantaina 13.5.2017 klo 10 Hotelli Waltikkaan. Aiheina ovat mm. huhtikuisen

Lisätiedot

PELINOHJAAJA. Valioerotuomari

PELINOHJAAJA. Valioerotuomari PELINOHJAAJAKOULUTUS Valioerotuomari Liiton erotuomaritoiminta Piirin erotuomaritoiminta Erotuomarikokelas Pelinohjaaja Pelinohjaaja toimii alle 12 vuotiaiden tyttöjen ja poikien otteluissa. PELINOHJAAJA

Lisätiedot

Jalkapallosääntöjen muutokset Erotuomarin jatkokurssi

Jalkapallosääntöjen muutokset Erotuomarin jatkokurssi Jalkapallosääntöjen muutokset 2018 Erotuomarin jatkokurssi Merkittävimpiä muutoksia S3 - Pelaajat 3.3 Jos erotuomaria ei informoida pelaajavaihdosta Puoliaikojen välisellä tauolla Ennen jatko-ottelua Nimetty

Lisätiedot

Harjoitussuunnitelma viikko 13 Harhauttaminen I

Harjoitussuunnitelma viikko 13 Harhauttaminen I Harjoitussuunnitelma viikko 13 Harhauttaminen I = Pelikenttä = Keiloilla rajattu alue = Pelaaja = Maalivahti = Valmentaja = Pallo = Liike pallon kanssa = Liike ilman palloa = Syöttö tai potku = Keila Harjoituskerran

Lisätiedot

Sääntö 13 Vapaapotkut. Erotuomarin peruskurssi

Sääntö 13 Vapaapotkut. Erotuomarin peruskurssi Sääntö 13 Vapaapotkut Erotuomarin peruskurssi Sääntö 13 - Vapaapotkut 2 Vapaapotkutyypit Vapaapotkut ovat suoria tai epäsuoria. Hyväksyttävä maali: suorasta vapaapotkusta vain vastajoukkueen maaliin epäsuorasta

Lisätiedot

Futsalsääntöjen muutokset kaudelle

Futsalsääntöjen muutokset kaudelle Futsalsääntöjen muutokset kaudelle 2012 2013 Kansainvälinen jalkapalloliitto on päättänyt tehdä futsalin sääntökirjaan joukon muutoksia. Nämä muutokset tulevat voimaan välittömästi. Lisäksi samassa yhteydessä

Lisätiedot

Harjoitussuunnitelma viikko 15 Sisäsyrjäpotku I

Harjoitussuunnitelma viikko 15 Sisäsyrjäpotku I Harjoitussuunnitelma viikko 15 Sisäsyrjäpotku I = Pelikenttä = Keiloilla rajattu alue = Pelaaja = Maalivahti = Valmentaja = Pallo = Liike pallon kanssa = Liike ilman palloa = Syöttö tai potku = Keila Harjoituskerran

Lisätiedot

lopputurnaus; 12. sija

lopputurnaus; 12. sija 2. ja 3. päivä lopputurnaus; 12. sija @ Helle hemmotteli yleisöä Oulussa myös turnauksen kahtena viimeisenä päivänä. Lauantaina valkopaitojen alkulohkon pelin päättyivät TPS:n kohtaamiseen. TPS oli voittanut

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY

SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 56 LUOKKIEN FUTSALTURNAUS 2010 Aika: Maanantaina 18.1.2010 Paikka: Pirkkahalli, Dhalli kentät no 3 ja 4, Ahalli kentät no 1 ja 2(jalkapallokenttä, mutta nappikset

Lisätiedot

YJ taisteli tähdet kertovat

YJ taisteli tähdet kertovat YJ taisteli tähdet kertovat FC Haka/HJS A-poikien kausi paketoitiin hopeamitalien jakoon Kupittaalla syyskuun lopussa. Menestystä voi mitata muullakin kuin mitaleilla, mutta joka tapaukssa toinen sija

Lisätiedot

Futsalin INTERSPORT-liiga

Futsalin INTERSPORT-liiga 2018-2019 Futsalin INTERSPORT-liiga Jari Kujala Kouvolan jalkapallo 2018-2019 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä kentällä kaikki pääsevät osalliseksi

Lisätiedot

2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA

2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA HJS F9 SININEN TALVI 2013-2014 2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA Päivämäärä Aika Paikka Toiminta ke 6.11. klo 18.00-19.00 Pullerin Säästöpankki Areena Harjoitus 1 su 10.11. klo 12.00-13.00 Pullerin Säästöpankki

Lisätiedot

FC ESPOO. Pelitavan pääpiirteet 9v9

FC ESPOO. Pelitavan pääpiirteet 9v9 FC ESPOO Pelitavan pääpiirteet 9v9 ISO KUVA: - Rohkea: Pelaaja uskaltaa käyttää taitojaan joka osa-alueella - Liikkuva: Pelaajan liikkuminen on monipuolista ja nopeaa - Taitava: Pelaajalla on perustaidot

Lisätiedot

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Haka j D12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Iiittalan Palloa vastaan Roukon nurmella. Puolustus pelasi tiiviisti ja keskikenttä

Lisätiedot

1) Pelin ollessa käynnissä kummastakin joukkueesta saa olla samanaikaisesti kentällä enintään

1) Pelin ollessa käynnissä kummastakin joukkueesta saa olla samanaikaisesti kentällä enintään SÄÄNNÖT PELIAIKA 1) Peliaika on 18 minuuttia. 2) Peliaika on juokseva. OSALLISTUJAT Pelaajat 1) Pelin ollessa käynnissä kummastakin joukkueesta saa olla samanaikaisesti kentällä enintään kuusi pelaajaa,

Lisätiedot

C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ

C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ Alueliigan ensimmäinen kaukomatka sattui äänestyspäivälle eli 19. huhtikuuta. Suuntana oli Kaarina tuo Turun Kauniainen. Tiedossa oli hyvä vastus, KaaPo. Kevät on kiireista aikaa;

Lisätiedot

OHJE / PELIOHJE 1 (5) TUOTE: 097640 Jalkapallopeli SISÄLTÖ PIKAOHJE

OHJE / PELIOHJE 1 (5) TUOTE: 097640 Jalkapallopeli SISÄLTÖ PIKAOHJE OHJE / PELIOHJE 1 (5) Pelityyppi: jalkapallopeli Pelaajat: 2-22 pelaajaa Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille Peliaika: 16 minuuttia SISÄLTÖ 4 eriväristä joukkuetta, joissa jokaisessa 10 pelaajaa + 2 varamiestä

Lisätiedot

Futsalin INTERSPORT-liiga. Kouvolan jalkapallo

Futsalin INTERSPORT-liiga. Kouvolan jalkapallo 2019-2020 Futsalin INTERSPORT-liiga Kouvolan jalkapallo 2019-2020 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä kentällä kaikki pääsevät osalliseksi peliin.

Lisätiedot

Harjoitussuunnitelma viikko 1 Sisäsyrjäpotku I

Harjoitussuunnitelma viikko 1 Sisäsyrjäpotku I Harjoitussuunnitelma viikko 1 Sisäsyrjäpotku I = Pelikenttä = Keiloilla rajattu alue = Pelaaja = Maalivahti = Valmentaja = Pallo = Liike pallon kanssa = Liike ilman palloa Harjoituskerran tavoitteena on

Lisätiedot

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Sampo, Tammerkoski, Linnainmaa,

Lisätiedot

ACK 5v5 Pelikirja

ACK 5v5 Pelikirja 1 ACK 5v5 Pelikirja 10.10.2016 5v5 yleistä Innostaminen ja onnistuminen avainasiassa Oikeantasoista ja kannustavaa toimintaa Pelipaikkojen ja niiden tehtävien tiedostaminen Puolustussuuntaan pelipaikkojen

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia on aktiivinen ja innostunut jalkapalloilijatar, antaen harjoituksissa sekä peleissä 100%. Pelissä keskikentän moottori on kauden aikana pyörittänyt

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot

Sääntö 7 Ottelun kesto. Erotuomarin peruskurssi

Sääntö 7 Ottelun kesto. Erotuomarin peruskurssi Sääntö 7 Ottelun kesto Erotuomarin peruskurssi Sääntö 7 Ottelun kesto Puoliajat Ottelu kestää (tavallisesti) kaksi 45 minuutin puoliaikaa. Näiden välissä pidetään tauko, joka ei saa ylittää 15 minuuttia.

Lisätiedot

Jakson tarkoituksena on opetella pallon käsittelyä ja harhautusta

Jakson tarkoituksena on opetella pallon käsittelyä ja harhautusta JAKSO 3 Jakson tarkoituksena on opetella pallon käsittelyä ja harhautusta Treenit on jaettu kolmeen n. 15min moduuliin Alkuverryttely, Treeniosio, Peliosio. Jokaiseen moduuliin on 45 eri vaihtoehtoa, joita

Lisätiedot

Nokian Palloseura - Valmennuslinjaus ja pelitapa F6-E11 2016

Nokian Palloseura - Valmennuslinjaus ja pelitapa F6-E11 2016 Nokian Palloseura - Valmennuslinjaus ja pelitapa F6-E11 2016 Tausta Valmennus on pitkäjänteistä työtä. Yhdessä vuodessa ehditään vähän mutta 10-vuodessa enemmän. Emme pysty kehittämään kaikkia asioita

Lisätiedot

Harjoitussuunnitelma viikko 14 Potkaiseminen II

Harjoitussuunnitelma viikko 14 Potkaiseminen II Harjoitussuunnitelma viikko 14 Potkaiseminen II = Pelikenttä = Keiloilla rajattu alue = Pelaaja = Maalivahti = Valmentaja = Pallo = Liike pallon kanssa = Liike ilman palloa = Syöttö tai potku Harjoituskerralla

Lisätiedot

Harjoitussuunnitelma viikko 18 Kärkipotku II

Harjoitussuunnitelma viikko 18 Kärkipotku II Harjoitussuunnitelma viikko 18 Kärkipotku II = Pelikenttä = Keiloilla rajattu alue = Pelaaja = Maalivahti = Valmentaja = Pallo = Liike pallon kanssa = Liike ilman palloa = Syöttö tai potku = Keila Harjoituskerralla

Lisätiedot

2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA

2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA HJS E10 Tytöt TALVI 2013-2014 2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA Päivämäärä Aika Paikka Toiminta ke 6.11. klo 17.00-18.00 Pullerin Säästöpankki Areena Harjoitus 1 su 10.11. klo 11.00-12.00 Pullerin Säästöpankki

Lisätiedot

D-tytöt avasivat piirinsarja pelinsä, D13 tasurilla ja D12 voitolla

D-tytöt avasivat piirinsarja pelinsä, D13 tasurilla ja D12 voitolla D-tytöt avasivat piirinsarja pelinsä, D13 tasurilla ja D12 voitolla 26.4. HAKA D13 FC Nokia 03 (0-0), Piiri Liiga Hakan D13 tytöt avasivat kautensa maalittomalla tasapelillä Fc Nokiaa vastaan. Ottelu pelattiin

Lisätiedot

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY POIKIEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Kämmenniemi, Amuri, Sampola,

Lisätiedot

PE JULA NIAJ O A R IP OL P K O U LKU 1 Rami Peltomaa

PE JULA NIAJ O A R IP OL P K O U LKU 1 Rami Peltomaa JUNIORI PELAAJA POLKU 1 NUOREMPI SÄBÄKOULU TAVOITTEET KAUDEN AIKANA Pelataan/leikitään yhdessä. Opetellaan käytöstapoja, niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin Opetellaan ryhmässä olemista/toimimista/sääntöjä

Lisätiedot

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö turnaukseen ja tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut

Päättäjäiset ja palkitut Päättäjäiset ja palkitut [embeddoc url= http://www.fchakajuniorit.fi/wp-content/uploads/2015/10/p alkittavat-2015.pdf viewer= google ] Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Lahjoita

Lisätiedot

C15 Pojat AL: FC HAKA-SalPa 3-1

C15 Pojat AL: FC HAKA-SalPa 3-1 C15 Pojat AL: FC HAKA-SalPa 3-1 Rauli-myrsky puhalteli, kun FC HAKA reipotteli SalPan nurin. Perinteisesti Salosta on aina tultu pois enemmän tai vähemmän murtuneena. Nytkin lähtöasetelmat olivat melko

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Haka B-pojat Kausi 2015 Vaikeuksien kautta voittoon Kevätkierros FC Haka junioreiden B-pojat pelasivat kuluneella

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Pelaaminen 4-4-2. SPL Uusimaa pojat Pohjola Cup. SPL Uusimaa Pohjola Cup 1

Pelaaminen 4-4-2. SPL Uusimaa pojat Pohjola Cup. SPL Uusimaa Pohjola Cup 1 Pelaaminen 4-4-2 SPL Uusimaa pojat Pohjola Cup SPL Uusimaa Pohjola Cup 1 Hyökkääminen Avaaminen on alhaalta alkavan hyökkäyksen ensimmäinen vaihe, eli se miten pelaamme vastustajan ensimmäisen linjan ohi.

Lisätiedot