PÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta"

Transkriptio

1 Sivistyslautakunta Aika: klo Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut alkaen 5 Opas koulun ulkopuolisen toiminnan järjestämiseksi Hirvensalmen kunnan perusopetuksessa 6 Vapaa-aikapalveluiden perusavustukset 2017 / nuorisotoimi 7 Vapaa-aikapalveluiden perusavustukset 2017 / liikuntatoimi 8 Vapaa-aikapalveluiden perusavustukset 2017 /kulttuuritoimi 9 Ilmoitusasiat 10 Kansalaisopiston opetustunnit Muutos koulujen työaikoihin Pöytäkirjan nähtävänä pito. Kokouksen tarkistettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet, pidetään nähtävänä hallintotoimistossa ja Hirvensalmen kirjastossa. Puheenjohtaja Merk. Risto Rantalainen

2 Sivistyslautakunta Aika: klo Paikka Läsnä Muut läsnä olleet Kunnanhallituksen kokoushuone Risto Rantalainen pj Timo Gynther Susanna Leppänen Pia Komppa Riikka Lång Petri Ollikainen Jyrki Selenius Petteri Lahdelma, perusopetuksen rehtori, esittelijä Anne Matilainen, hallintojohtaja, esittelijä Pepe Hölttä, kunnanhallituksen edustaja, Esko Kekkonen, kunnanhallituksen pj, Asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Susanna Leppänen ja Petri Ollikainen. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Risto Rantalainen Petteri Lahdelma Anne Matilainen Puheenjohtaja Esittelijä Esittelijä 6-8 Pöytäkirjan tarkastajat Susanna Leppänen Petri Ollikainen Pöytäkirjan nähtävänä pito. Kokouksen tarkistettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet, pidetään nähtävänä hallintotoimistossa ja Hirvensalmen kirjastossa. Auli Relander-Ukkonen

3 Sivistyslautakunta TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Sivistysltk 3 Rehtori Sivistyslautakunta hyväksyy esitetyn esityslistan asioiden käsittelyjärjestykseksi siten, että ilmoitusasioiden jälkeen käsitellään 10 kansalaisopiston opetustunnit 2017 ja 11Muutos koulujen työaikoihin Päätös Hyväksyttiin.

4 Sivistyslautakunta VARHAISKASVATUKSEN ASIAKASMAKSUT ALKAEN Sivistysltk. Eduskunta on hyväksynyt uuden varhaiskasvatuksen asiakasmaksuja 4 koskevan lain, joka astuu voimaan Hirvensalmen, Mäntyharjun ja Pertunmaan kunnilla on ollut yhteiset varhaiskasvatuksen asiakasmaksuperusteet alkaen. Pieniä kuntakohtaisia eroja niissä löytyy, mutta pää-asiassa samat. Kiireellisen aikataulun vuoksi päivitetään voimaan tuleviin asiakasmaksuperusteisiin vain oleelliset muutokset. Seudulliset asiakasmaksujen perusteet työstetään Hirvensalmen, Mäntyharjun ja Pertunmaan kuntien kesken yhteistyössä kevään 2017 aikana ja ne viedään lautakuntaan hyväksyttäväksi ennen uuden alkavan toimintakauden alkua. Maksun suuruus määräytyy edelleen perheen koon ja tulojen mukaan. Asiakasmaksu on perheen nuorimmasta kokoaikaisessa varhaiskasvatuksessa olevasta lapsesta enintään 290 euroa kuukaudessa. Perheen toisesta lapsesta maksu on 90 % kokoaikaisen varhaiskasvatuksen maksusta eli enintään 261 euroa kuukaudessa. Jokaisesta seuraavasta lapsesta määrättävä kuukausimaksu on 20 % nuorimman lapsen maksusta eli enimmillään 58 euroa. Maksun määräämisen perusteena olevat tulot säilyvät ennallaan, mutta tulorajoja korotetaan kaksi- ja kolmehenkisten perheiden osalta. Uusi tuloraja on 1915, kun nykyinen tuloraja on 1403 kaksihenkisessä ja 1730 kolmihenkisessä perheessä. Muutosten vaikutuksena osalla vanhemmista maksut pienenevät. Kuukausimaksun määrä pyöristetään lähimpään euromäärään. perheen koko tuloraja saakka tuloraja alk Jos lapsen vanhemmat tai muut huoltajat eivät ota vastaan lapselle haettua ja myönnettyä varhaiskasvatuspaikkaa eikä sitä ole peruutettu ennen kunnan päätöksen mukaisen varhaiskasvatuksen alkamista, lapsen vanhemmilta voidaan periä puolet hänelle määräytyvästä kuukausimaksusta. Jos perhepäivähoitajalla on työstä poissaolo (tasausvapaa, työ- tai vuosiloma, koulutus) eikä kunta pysty järjestämään lapselle varahoitopaikkaa, hyvitetään aika tässä tapauksessa perheelle. Kesä-ajan (kesä-, heinä- ja elokuu) laskutus tapahtuu edelleen huoltajien ennakolta varaamien hoitopäivien mukaan.

5 Sivistyslautakunta Liite 1 Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut Rehtori Sivistyslautakunta päättää hyväksyä asiakasmaksuperusteet alkaen liitteen 1 mukaisesti. Päätös Hyväksyttiin.

6 Sivistyslautakunta OPAS KOULUN ULKOPUOLISEN TOIMINNAN JÄRJESTÄMISEKSI HIRVENSALMEN KUNNAN PERUSOPETUKSESSA Sivistysltk. Päivittäistä opetusta tapahtuu yhä enemmän luokkahuoneen ja kou- 5 lun ulkopuolella. Lisäksi Koulun ulkopuolella voidaan järjestää tavanomaiseen opetukseen rinnastettavaa toimintaa esimerkiksi kouluretken, opintokäynnin tai leirikoulun muodossa. Luokkahuoneen ja koulun ulkopuolella annettavaa opetusta ja toimintaa pitää tukea ja se tulee nähdä positiivisena. Toiminnalla on mahdollista monipuolistaa ja syventää opetuksen sisältöjä, vahvistaa koulun yhteisöllistä toimintakulttuuria sekä edistää uusia työtapoja ja menetelmiä. Uusi ja autenttinen oppimisympäristö tai opiskelutilanne on omiaan parantamaan oppilaiden motivaatiota ja aktiivisuutta osallistua yhteiseen oppimiseen ja harjoitteluun. Parhaimmillaan koulun ulkopuolelle suunnattu toiminto nivoutuu tiiviisti luokassa opittuun teoriaan, rikastaa aiemmin opittua ja luo osallistujille palkitsevan ahaa-elämyksen. Pedagogisen näkökulman lisäksi tärkeää on myös luokan tai ryhmän yhteishengen ja yhteistyön vahvistaminen sekä vuorovaikutus ympäröivän tai vieraamman yhteisön kanssa. Liitteessä 2 on esitys toimintaohjeiksi koulun ulkopuolisen opetuksen järjestämisen osalta. Rehtori: Päätös Sivistyslautakunta hyväksyy liitteenä 2 olevan ohjeistuksen käytettäväksi Hirvensalmen kunnan perusopetuksessa. Hyväksyttiin.

7 Sivistyslautakunta VAPAA-AIKAPALVELUIDEN PERUSAVUSTUKSET 2017 / NUORISOTOIMI Sivistysltk. Vapaa-aikapalveluiden vuoden 2017 talousarviossa on varattu 6 yhdistysten ja yhteisöjen avustuksiin kaiken kaikkiaan yhteensä Vapaa-aikapalvelut ovat yhtenä tehtäväalueena käsittäen kulttuuritoimen, liikuntapalvelut ja nuorisotyön, joten avustuksiin varattuja määrärahoja voidaan tarvittaessa kohdentaa aiempia vuosia vapaammin voimassa olevat avustusperusteet huomioon ottaen. Hyväksyttyjen avustusperusteiden mukaan keväällä jaetaan puolet talousarvioon varatuista avustuksista perusavustuksina. Avustusperusteet on ryhmitelty liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoimen avustusperusteisiin. Hirvensalmen kunnan voimassa olevien nuorisotoiminnan avustusperusteiden mukaan avustuksia päätettäessä ensisijaisesti tuetaan lasten ja nuorten kerho- ja leiritoimintaa järjestäviä yhteisöjä, sekä nuorten itsensä järjestämää harrastustoimintaa. Kaikki avustukset myönnetään harkinnanvaraisesti talousarviomäärärahan puitteissa. Avustuksia haetaan kunnanviraston neuvonnasta saatavilla lomakkeilla. Perusavustushakemukset on toimitettava vapaa-aikatoimeen maaliskuun loppuun mennessä. Kaikki avustukset myönnetään harkinnanvaraisesti talousarviomäärärahan puitteissa. Vuoden 2017 talousarvioon on varattu nuorisopalveluiden kustannuspaikalle yhteensä avustuksiin, joten jaettavana on enintään Avustukset ovat olleet haettavina kunnan ilmoitustaululla sekä Hirvensalmelainen -lehdessä julkaistulla kuulutuksella. Hakemusten viimeinen palautuspäivä oli Määräaikaan mennessä saapui 1 hakemus. Hakijana oli Hirvi-Partio ry. Hj Sivistyslautakunta päättää jakaa avustukset seuraavasti: Hirvi-Partio ry 600 Kokonaisuudessaan jaettava summa vapaa-aikapalveluissa on Esitetään, että summaa käsitellään kokonaisuutena nuoriso-, liikunta- ja kulttuuriavustuksia myönnettäessä. Päätös Hyväksyttiin.

8 Sivistyslautakunta VAPAA-AIKAPALVELUIDEN PERUSAVUSTUKSET 2017 / LIIKUNTATOIMI Sivistysltk. Vapaa-aikapalveluiden vuoden 2017 talousarviossa on varattu 7 yhdistysten ja yhteisöjen avustuksiin kaiken kaikkiaan yhteensä Vapaa-aikapalvelut ovat yhtenä tehtäväalueena käsittäen kulttuuritoimen, liikuntapalvelut ja nuorisotyön, joten avustuksiin varattuja määrärahoja voidaan tarvittaessa kohdentaa aiempia vuosia vapaammin voimassa olevat avustusperusteet huomioon ottaen. Hyväksyttyjen avustusperusteiden mukaan keväällä jaetaan puolet talousarvioon varatuista avustuksista perusavustuksina. Avustusperusteet on ryhmitelty liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoimen avustusperusteisiin. Liikuntatoimen avustusperusteissa todetaan, että: avustuksia päätettäessä ensisijaiset kohderyhmät ovat lasten ja nuorten liikuntatoimintaa, erityisliikuntatoimintaa sekä terveysliikuntatoimintaa järjestävät yhteisöt. Avustusta voidaan myöntää myös toiminnan järjestämiseen olennaisesti liittyviin kiinteisiin kustannuksiin. Avustusta myönnettäessä kiinnitetään huomiota kansalaisjärjestön erityisesti toiminnan yhteiskunnalliseen merkitykseen, terveiden elämäntapojen ja laajapohjaisen liikuntaharrastuksen ja Hirvensalmen näkyvyyden edistämiseen liikunnan avulla. Merkittävyyttä arvioitaessa otetaan huomioon toiminnan määrä ja tuloksellisuus, mitä ilmaisevat mm. - aktiivisten ja jäsenmaksunsa maksaneiden määrä - aikuisten ja nuorten harraste- ja terveysliikunnan tarjonta ja osallistuvien määrä - toiminnan suuntaaminen jäsenistön lisäksi yleisen liikuntaharrastuksen lisäämiseen - harjoitus-, kilpa- ja muiden tilaisuuksien määrä sekä niiden osanottajamäärät - ohjaus ja valmennustoiminnan määrä ja laadukkuus - aktiivisesti toimivien ohjaajien ja valmentajien lukumäärä - merkittävät saavutukset ja Hirvensalmen kunnan tunnetuksi tekeminen. Kaikki avustukset myönnetään harkinnanvaraisesti talousarviomäärärahan puitteissa. Vuoden 2017 talousarvioon on varattu liikuntapalveluiden kustannuspaikalle yhteensä avustuksiin, joten jaettavana on enintään Avustukset ovat olleet haettavina kunnan ilmoitustaululla sekä Hirvensalmelainen -lehdessä julkaistulla kuulutuksella. Hakemusten viimeinen palautuspäivä oli

9 Sivistyslautakunta Määräaikaan mennessä saapui 8 hakemusta. Hakijoina olivat Eläkeliiton Hirvensalmen yhdistys ry, Hirvensalmen autourheilijat ry, Hirvensalmen Urheilijat ry, Hirvensalmen veneilyseura ry, Lahnaniemen Niverä ry, Pöyryn Pantterit ry, Ripatin Urheilijat -73 ry ja Tuukkalan Tempaus. Hj Sivistyslautakunta päättää myöntää avustukset seuraavasti: Eläkeliiton Hirvensalmen yhdistys ry 400 Hirvensalmen autourheilijat ry 700 Hirvensalmen Urheilijat ry 2950 Hirvensalmen veneilyseura ry 700 Lahnaniemen Niverä ry 300 Pöyryn Pantterit ry 600 Ripatin Urheilijat -73 ry 200 Tuukkalan Tempaus 500 Kokonaisuudessaan jaettava avustussumma vapaa-aikapalveluissa on Esitetään, että summaa käsitellään kokonaisuutena nuoriso-, liikunta- ja kulttuuriavustuksia myönnettäessä. Avustukset maksetaan sitten, kun hakijat ovat toimittaneet tarvittavat liitteet. Päätös Riikka Lång, Pepe Hölttä ja Esko Kekkonen ilmoittivat olevansa esteellisiä ja poistuivat kokouksesta pykälän käsittelyn ajaksi. Asiasta käydyn keskustelun kuluessa Pia Komppa esitti, että sivistyslautakunta jakaa liikuntapalveluiden perusavustukset seuraavasti: Eläkeliiton Hirvensalmen yhdistys ry 400 Hirvensalmen Autourheilijat ry 900 Hirvensalmen Urheilijat ry 2950 Hirvensalmen Veneilyseura ry 500 Lahnaniemen Niverä ry 300 Pöyryn Pantterit 600 Ripatin Urheilijat -73 ry 200 Tuukkalan Tempaus 500 Timo Gynther kannatti tehtyä esitystä. Koska keskustelun kuluessa oli tehty esittelijän esityksestä poikkeava kannatettu esitys oli suoritettava äänestys. Puheenjohtaja esitti, että ne ketkä kannattavat hallintojohtajan esitystä äänestävät JAA ja ne ketkä kannattavat Pia

10 Sivistyslautakunta Kompan esitystä äänestävät EI. Suoritetussa äänestyksessä JAA ei saanut kannatusta ja EI äänestivät Pia Komppa, Susanna Leppänen, Timo Gynther, Petri Ollikainen, Jyrki Selenius ja Risto Rantalainen. Äänestyksen jälkeen puheenjohtaja totesi Pia Kompan esityksen tulleen sivistyslautakunnan päätökseksi äänin 6 0. Hyväksyttiin.

11 Sivistyslautakunta VAPAA-AIKAPALVELUIDEN PERUSAVUSTUKSET 2017 /KULTTUURITOIMI Sivistysltk. 8 Vapaa-aikapalveluiden vuoden 2017 talousarviossa on varattu yhdistysten ja yhteisöjen avustuksiin kaiken kaikkiaan yhteensä Vapaa-aikapalvelut ovat yhtenä tehtäväalueena käsittäen kulttuuritoimen, liikuntapalvelut ja nuorisotyön, joten avustuksiin varattuja määrärahoja voidaan tarvittaessa kohdentaa aiempia vuosia vapaammin voimassa olevat avustusperusteet huomioon ottaen. Hyväksyttyjen avustusperusteiden mukaan keväällä jaetaan puolet talousarvioon varatuista avustuksista perusavustuksina. Avustusperusteet on ryhmitelty liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoimen avustusperusteisiin. Hirvensalmen kunnan voimassa olevien kulttuuritoiminnan avustusperusteiden mukaan Talousarvioon vuosittain varatut määrärahat kustannuspaikalla avustukset yhteisöille jaetaan puoliksi toiminta-avustuksina ja puoliksi kohdeavustuksina. Hakijoiden toiminnan erityisluonteen vuoksi avustukset voidaan jakaa kokonaisuudessaan kohdeavustuksina. Avustuksia myönnetään pääsääntöisesti rekisteröidyille yhdistyksille, joiden kotipaikka on Hirvensalmi. Kaikki avustukset myönnetään harkinnanvaraisesti talousarviomäärärahan puitteissa. Vuoden 2017 talousarvioon on varattu kulttuuritoimen kustannuspaikalle 2000 avustuksiin, joten jaettavana on enintään Avustukset ovat olleet haettavina kunnan ilmoitustaululla sekä Hirvensalmelainen -lehdessä julkaistulla kuulutuksella. Hakemusten viimeinen palautuspäivä oli Määräaikaan mennessä saapui 3 hakemusta. Hakijoina oli Hirvensalmen käsityöyhdistys ry, Hirvensalmen Tervaleppäyhdistys ry ja SPR Hirvensalmen osasto. Hj Sivistyslautakunta päättää myöntää avustukset seuraavasti: Hirvensalmen käsityöyhdistys ry 700 Hirvensalmen Tervaleppäyhdistys ry. 700 SPR Hirvensalmen osasto 400

12 Sivistyslautakunta Kokonaisuudessaan jaettava avustussumma vapaa-aikapalveluissa on Esitetään, että summaa käsitellään kokonaisuutena nuoriso-, liikunta- ja kulttuuriavustuksia myönnettäessä. Avustukset maksetaan sitten, kun hakijat ovat toimittaneet tarvittavat liitteet. Päätös Hyväksyttiin. Timo Gynther ja Esko Kekkonen ilmoittivat olevansa esteellisiä ja poistuivat kokouksesta pykälän käsittelyn ajaksi.

13 Sivistyslautakunta ILMOITUSASIAT Sivistysltk Sivistyslautakunnan tiedoksi saatetaan seuraavat 9 viranhaltijapäätökset sekä muut saapuneet asiakirjat ja kirjeet: pvm Aihe Vuosiloman osan vahvistaminen sekä palkaton työvapaa 5.12., Erityisen tuen päätös alk Erityisen tuen päätös alk Opettajan tehtävä järjestelyt/virkavapaus Virkavapaan myöntäminen todistuksen perusteella Viransijaisen ottaminen Opettajien pitämät luokan ulkopuoliset- ja erityistunnit Vuosiloman osan vahvistaminen sekä palkaton työvapaa , , Vuosiloman osan vahvistaminen sekä palkaton työvapaa Opettajan virkavapaus, koulutus Opettajien pitämät luokan ulkopuolilset- ja erityistunnit Virkavapaan myöntäminen todistuksen perusteella Henkilökohtaisen lisän vuosisidonnainen osa 15 v alk Opettajan virkavapaus Opettajan virkavapaus todistuksen perusteella Opettajien pitämät luokan ulkopuoliset- ja erityistunnit Päätös oppilaaksi ottamisesta, Lahnaniemen koulu alk Päätös oppilaaksi ottamisesta, Lahnaniemen koulu alk Päätös oppilaaksi ottamisesta, Lahnaniemen koulu alk Tuntiopettajan viransijaisuus Koulutusavustuksen myöntäminen , Vuosiloman osan myöntäminen sekä muu virkavapaus , Opettajan virkavapaus, lapsen sairaus Opettajan virkavapaus, sijaisuusmääräys Opettajan virkavapaus Opettajan virkavapaus, muu syy Palkaton työvapaa Palkaton työvapaa Vuosiloman osan vahvistaminen Opettajan virkavapaus Opettaja virkavapaus, koulutus Lyhennettyyn työaikaan siirtyminen Palkallinen työvapaa, lapsen sairaus Oppilaan siirtäminen erityisen tuen piiriin alkaen Ylityövapaan vahvistaminen Ylityövapaan vahvistaminen

14 Sivistyslautakunta Opettajan virkavapaus todistuksen perusteella Ylityövapaan vahvistaminen ja Opettajan virkavapaus todistuksen perusteella Palkaton työvapaa, yksityisasia Opettajan virkavapaus todistuksen perusteella Äitiys- ja vanhempainvapaan myöntäminen Opettajan tehtäväjärjestelyt, palaveri Opettajan virkavapaus Palkallinen työvapaa todistuksen perusteella Henkilökohtaisen lisän vuosisidonnainen osa 15v alk Henkilökohtaisen lisän vuosisidonnainen osa 20 v alk Palkaton työvapaa, yksityisasia 2.2. ja Opettajan virkavapaus todistuksen perusteella Vuosiloman osan vahvistaminen Opettajan virkavapaus Opettajan virkavapaus, koulutus Opettajan virkavapaus, yksityisasia Opettajan virkavapaus, yksityisasia Opettajan virkavapaus todistuksen perusteella Opettajan virkavapaus/tehtäväjärjestelyt Tuntiopetus- ja sijaistehtävät Opettajan virkavapaus, koulutus Opettyajan virkavapaus Opettajan virkavapaus todistuksen perusteella Opettajan virkavapaus todistuksen perusteella Opettajan virkavapaus todistuksen perusteella Opettajan virkavapaus/sijaismääräys Opettajan virkavapaus, yksityisasia ja Opettajan virkavapaus, yksityisasia Opettajan virkavapaus todistuksen perusteella Vuosiloman osan siirtäminen säätövapaaksi sairausloman vuoksi Opettajan tehtäväjärjestelyt, palaveri Opettajan tehtäväjärjestelyt, palaveri Opettajan virkavapaus todistuksen perusteella Opettajan virkavapaus, yksityisasia Palkaton työvapaa, yksityisasia Palkaton työvapaa Opettajan virkavapaus todistuksen perusteella Opettajan tehtäväjärjestelyt, palaveri Opettajan tehtäväjärjestelyt, palaveri Opettajan tehtäväjärjestelyt, palaveri Opettajan tehtäväjärjestelyt, palaveri Opettajan tehtäväjärjestelyt, palaveri Työvapaan myöntäminen todistuksen perusteella

15 Sivistyslautakunta Vuosiloman osan myöntäminen sekä muu virkavapaus ja Palkallinen työvapaa, lapsen sairaus Palkaton työvapaa, yksityisasia Opettajan virkavapaus todistuksen perusteella Opettajan virkavapaus todistuksen perusteella Opettajan virkavapaus todistuksen perusteella Palkallinen virkavapaa, koulutus 20.3., Koulunkäyntiavustajan ottaminen/työsopimus Palkkauksen muutos Opettajan tehtäväjärjestelyt, palaveri Opettajan tehtäväjärjestelyt, tapaturma Opettajan tehtäväjärjestelyt, palaveri Opettajan tehtäväjärjestelyt, tulkkaus Vuosiloman osan vahvistaminen päätös oppilaaksi ottamisesta päätös oppilaaksi ottamisesta päätös oppilaaksi ottamisesta päätös oppilaaksi ottamisesta päätös oppilaaksi ottamisesta päätös oppilaaksi ottamisesta päätös oppilaaksi ottamisesta päätös oppilaaksi ottamisesta päätös oppilaaksi ottamisesta päätös oppilaaksi ottamisesta päätös oppilaaksi ottamisesta päätös oppilaaksi ottamisesta päätös oppilaaksi ottamisesta päätös esiopetukseen ottamisesta päätös esiopetukseen ottamisesta päätös esiopetukseen ottamisesta päätös esiopetukseen ottamisesta päätös esiopetukseen ottamisesta päätös esiopetukseen ottamisesta päätös esiopetukseen ottamisesta päätös esiopetukseen ottamisesta päätös esiopetukseen ottamisesta päätös esiopetukseen ottamisesta päätös erityisen tuen jatkamisesta päätös erityisen tuen jatkamisesta Opettajan tehtäväjärjestelyt Oppilaspaikan hakeminen Oppilaaksi ottaminen Opettajan virkavapaus, koulutus Opettajan tehtävien järjestely Vuosiloman osan vahvistaminen

16 Sivistyslautakunta Opettajan tehtävien järjestely Opettajan tehtävien järjestely Opettajan tehtävien järjestely ja Opettajan tehtävien järjestely päätös koululaisen iltapäivätoimintaan valinnasta päätös koululaisen iltapäivätoimintaan valinnasta päätös koululaisen iltapäivätoimintaan valinnasta päätös koululaisen iltapäivätoimintaan valinnasta 2017/ päätös koululaisen iltapäivätoimintaan valinnasta päätös koululaisen iltapäivätoimintaan valinnasta päätös koululaisen iltapäivätoimintaan valinnasta päätös koululaisen iltapäivätoimintaan valinnasta Opettajan virkavapaus, koulutus Opettajan virkavapaus, isyysloma Opettajan virkavapaus, koulutus Palkallinen työvapaa todistuksen perusteella Virkavapaan myöntäminen/sijaisjärjestelyt Virkavapaan myöntäminen, yksityisasia Opettajan tehtävien järjestely, Monni -hanke Opettajan tehtävien järjestely, palaveri Opettajan tehtävien järjestely, oppilashuoltotyöryhmä Sijaistehtävistä korvaaminen Sijaistehtävistä korvaaminen Varhaiskasvatuksen esimiehen viranhaltijapäätökset pvm Aihe Ajankohta Työsopimus Työsopimus Työsopimus Palkallinen työloma, oma ilmoitus Työsopimus Myönnetyn vuosiloman siirto Palkallinen työloma, lääkärintodistus Palkallinen työloma, lääkärintodistus Myönnetyn vuosiloman siirto pidettäväksi myöhemmin Palkallinen työloma, terveydenhoitajan todistus Työsopimus Palkallinen työloma, koulutus Vuosiloman vahvistus Palkaton työloma, oma ilmoitus Palkallinen työloma, lääkärintodistus Palkallinen työloma, koulutus Työsopimus Palkallinen työloma, lääkärintodistus Vuosiloman vahvistus Vuosiloman vahvistus Työsopimus Palkallinen työloma, oma ilmoitus

17 Sivistyslautakunta Vuosiloman vahvistus Palkallinen työloma, koulutus Työsopimus Vuosiloman vahvistus Palkallinen työloma, koulutus Vuosiloman vahvistus Palkallinen työloma, koulutus 6.3., 8.3., Palkallinen työloma, koulutus 8.3. ja Vuosiloman vahvistus Palkallinen työloma, koulutus Palkallinen työloma, lääkärintodistus Vuosiloman vahvistus Palkallinen työloma, lääkärintodistus ja Palkallinen työloma, oma ilmoitus Vuosiloman vahvistus Palkallinen työloma, koulutus Palkallinen työloma, koulutus Palkallinen työloma, koulutuspäivät ja Vuosiloman vahvistus Palkallinen työloma, koulutus Työsopimus Työsopimus Palkaton työloma ja Vuosiloman vahvistus 2.3., , 13.3., Palkallinen työloma, oma ilmoitus Työsopimus Työsopimus Työsopimus Palkallinen työloma, lääkärintodistus Vuosiloman vahvistus Palkallinen työloma, oma ilmoitus Lääkärintodistus Vuosiloman vahvistus Palkallinen työloma, koulutus Palkallinen työloma VES 1/ Vuosiloman vahvistus Työsopimus Työsopimus Saapuneet asiakirjat ja kirjeet: 1. Mikkelin kaupungin kirjastotoimenjohtajan otteet viranhaltijapäätöksistä ja10 Rehtori Päätös Sivistyslautakunta merkitsee päätökset tiedoksi. Asiakirjat ja kirjeet eivät aiheuta enempää toimenpiteitä. Hyväksyttiin.

18 Sivistyslautakunta KANSALAISOPISTON OPETUSTUNNIT 2017 Sivistysltk Mikkelin kansalaisopisto toteuttaa kuntien välisen sopimuksen 10 mukaisesti kansalaisopistotoimintaa Hirvensalmen kunnan alueella. Mikkelin kaupunki ja Hirvensalmen kunta ovat päivittäneet kansalaisopistotoimintaa koskevan sopimuksen vuoden 2017 alusta alkaen. Opetuksen määrän osalta sopimuksessa on minimitasoksi määritelty valtionosuuteen oikeuttavien tuntien määrä. Lisäksi sopimuksessa on todettu, että tarjottavan opetuksen määrästä neuvotellaan osapuolten kesken vuosittain. Liitteessä 3 kansalaisopiston tuntimäärän kehitys Hirvensalmella Liite 3 Kansalaisopiston tuntikehitys Rehtori Päätös Sivistyslautakunta päättää, että kansalaisopiston opetustuntimäärä vuonna 2017 on noin Hyväksyttiin.

19 Sivistyslautakunta MUUTOS KOULUJEN TYÖAIKOIHIN Sivistysltk Sivistyslautakunta on päätöksellään 50 / hyväksynyt 11 perusopetuksen työajat lukuvuodelle Liitteenä 4 muutosesitys koulujen työajoiksi Liite 4 Koulujen työajat Rehtori Päätös Sivistyslautakunta hyväksyy liitteenä 4 olevat koulujen työajat. Hyväksyttiin.

20 Sivistyslautakunta OIKAISUVAATIMUSOHJE Oikaisuvaatimuksen tekeminen Seuraaviin päätöksiin tyytymätön asianosainen tai kunnan jäsen voi hakea muutosta Hirvensalmen sivistyslautakunnalta tekemällä kirjallisen oikaisuvaatimuksen: 4, 5, 6-8, Oikaisuvaatimusta ei kuntalain 91 :n mukaan saa tehdä seuraavista päätöksistä, koska päätös koskee valmistelua tai täytäntöönpanoa: 1-3, 9 Seuraaviin päätöksiin saa hakea muutosta markkinaoikeudesta: Päätöksestä, johon voi hakea muutosta oikaisuvaatimuksella ei saa kuntalain 89 :n mukaan valittaa. Kirjallinen oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa tiedoksisaannista. Jos määräajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa oikaisuvaatimuksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä tämän päivän jälkeen. Asianosainen saa päätöksestä tiedon kirjeellä, tiedoksiannon katsotaan tapahtuneen viimeistään seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, kun päätös on asetettu julkisesti nähtäville. Oikaisuvaatimuksen on oltava perillä viimeistään viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus osoitetaan: HIRVENSALMEN SIVISTYSLAUTAKUNTA Keskustie HIRVENSALMI Aukioloaika

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 20.4.2016 15 Aika: 20.4.2016 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 5.10.2016 40 Aika: 5.10.2016 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 29 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Asia/esityslista Sivistyslautakunta

Asia/esityslista Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 11.4.2018 1 Aika: 11.4.2018 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 3 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Asia/esityslista Sivistyslautakunta

Asia/esityslista Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 11.4.2018 1 Aika: 11.4.2018 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 3 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 16.09.2015 28

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 16.09.2015 28 Sivistyslautakunta 16.09.2015 28 Aika: 16.09.2015 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Työjärjestyksen

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 15.04.2015 13

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 15.04.2015 13 Sivistyslautakunta 15.04.2015 13 Aika: 15.04.2015 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 10 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 11 Työjärjestyksen

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 19.2.2014 1

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 19.2.2014 1 Sivistyslautakunta 19.2.2014 1 Aika: 19.2.2014 klo 17.00-1815 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 3 Työjärjestyksen

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 7.8.2013 43

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 7.8.2013 43 Sivistyslautakunta 7.8.2013 43 Aika: 7.8.2013 klo 17.00-17.05 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 1 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 28 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 3 29 Työjärjestyksen

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 11.11.2015 40

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 11.11.2015 40 4040Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta 11.11.2015 40 Aika: 11.11.2015 klo 17.00-18.10 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta

PÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 15.11.2017 29 Aika: 15.11.2017 klo 17.00 Paikka Elomaan koulu Asiat 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 21 Työjärjestyksen hyväksyminen 22

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 13.12.2016 64 Aika: 13.12.2016 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 46 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 25.5.2016 27

Sivistyslautakunta 25.5.2016 27 Sivistyslautakunta 25.5.2016 27 Aika: 25.5.2016 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 16.11.2016 51 Aika: 16.11.2016 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 36 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 37 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu. Asia/esityslista Sivistyslautakunta

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu. Asia/esityslista Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 12.12.2018 47 Aika: 12.12.2018 klo 17.00 Paikka Kunnanviraston kokoushuone Asiat 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 36 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 37 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 4.6.2008 40

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 4.6.2008 40 Sivistyslautakunta 4.6.2008 40 Aika: 4.6.2008 klo 17.30-17.58 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Varpu Järvinen, puheenjohtaja Pirkko Luntta Anu Raatikainen Ville Luntta, varajäsen Vesa Pöyry,

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 16.3.2016 1

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 16.3.2016 1 Sivistyslautakunta 16.3.2016 1 Aika: 16.3.2016 klo 17.00-17.40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 3 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Asia/esityslista Sivistyslautakunta

Asia/esityslista Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 17.04.2019 1 Aika: 17.4.2019 klo 17.00, tutustuminen kirjastoon klo 16.30 Paikka Elomaan koulu Asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 3 Työjärjestyksen

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 9.9.2009 76

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 9.9.2009 76 Sivistyslautakunta 9.9.2009 76 Aika: 9.9.2009 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 48 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 49 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 13.12.2017 39 Aika: 13.12.2017 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 30 Työjärjestyksen

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 16.12.2015 52

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 16.12.2015 52 52Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta 16.12.2015 52 Aika: 16.12.2015 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Asia/esityslista Sivistyslautakunta

Asia/esityslista Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 13.12.2017 39 Aika: 13.12.2017 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 30 Työjärjestyksen

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 31.8.2010 57

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 31.8.2010 57 Sivistyslautakunta 31.8.2010 57 Aika: 31.8.2010 klo 17.00-18.50 Paikka Läsnä Kunnanhallituksen kokoushuone Pia Komppa, puheenjohtaja Varpu Järvinen Riikka Kiesilä Jaana Kuitunen Jorma Kuhmonen Petri Ollikainen

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 13.6.2012 35

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 13.6.2012 35 Sivistyslautakunta 13.6.2012 35 Aika: 13.6.2012 klo 17.00-17.55 Paikka Läsnä Kunnanhallituksen kokoushuone Pia Komppa, puheenjohtaja Jaana Kuitunen Riikka Lång Juha Manninen Petri Ollikainen Vesa Pöyry

Lisätiedot

Asia/esityslista Sivistyslautakunta

Asia/esityslista Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 14.11.2018 35 Aika: 14.11.2018 klo 17.00 Paikka Kunnanviraston kokoushuone Asiat 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 26 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 27 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 18.02.2015 1

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 18.02.2015 1 Sivistyslautakunta 18.02.2015 1 Aika: 18.2.2015 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 3 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 14.11.2018 35 Aika: 14.11.2018 klo 17.00 Paikka Kunnanviraston kokoushuone Asiat 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 26 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 27 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

1. 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Tekninen lautakunta 11.05.2016 26 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3 / 2016 Kokousaika Keskiviikko 11.5.2016 klo 17:00 17:40 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.27

Lisätiedot

1. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Tekninen lautakunta 04.11.2015 79 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 8 / 2015 Kokousaika Keskiviikko 04.11.2015 klo 15:00 16:30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone. 1. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.80

Lisätiedot

1. 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..30. 2. 27 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen.30. 3. 28 Työjärjestyksen hyväksyminen 31

1. 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..30. 2. 27 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen.30. 3. 28 Työjärjestyksen hyväksyminen 31 Tekninen lautakunta 07.04.2015 29 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 4/2015 Kokousaika 07.04.2015 klo 15.00 16.22 Kokouspaikka Heikinniemi, Heikinkoti ASIAT 1. 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..30

Lisätiedot

1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 54

1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 54 Rakennuslautakunta 16.10.2018 52 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 5 / 2018 Kokousaika 16.10.2018 klo 15.00 15.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. ASIAT 1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52. 2. 37 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen --------------------52

1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52. 2. 37 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen --------------------52 Tekninen lautakunta 18.6.2013 51 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 4 / 2013 Kokousaika 18.6.2013 klo 15.00-15.50 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52

Lisätiedot

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 21.1.2015 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2015 Kokousaika 21.1.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..2 2.

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 23.4.2014 12

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 23.4.2014 12 Sivistyslautakunta 23.4.2014 12 Aika: 23.4.2014 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 10 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 13.2.2012 1

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 13.2.2012 1 Sivistyslautakunta 13.2.2012 1 Aika: 13.2.2013 klo 18.00-19.45 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 3 Työjärjestyksen

Lisätiedot

1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Rakennuslautakunta 18.5.2016 41 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3 / 2016 Kokousaika 18.5.2016 klo 15.00 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 18.6.2018 78 Aika 18.6.2018 klo 16.30 16.50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 85 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 86 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 87 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkuu kunnanvirastolla, Rakennuslautakunnan katselmus taajama-alueella (ml Urmaslahti)

Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkuu kunnanvirastolla, Rakennuslautakunnan katselmus taajama-alueella (ml Urmaslahti) Rakennuslautakunta 22.5.2018 1 KOKOUSKUTSU Esityslista 3 / 2018 Kokousaika 22.5.2018 klo 15.00 Kokouspaikka Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkuu kunnanvirastolla, kunnanhallituksen

Lisätiedot

1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Tekninen lautakunta 20.3.2019 16 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 2 / 2019 Kokousaika 20.3.2019 klo 15:00 15:25 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.17

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010. Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010 Sivistyslautakunta 9.11.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 9.11.2010 klo 18.00-18.50 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse Mattila Annika

Lisätiedot

1. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...100. 2. 66 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen...100. 3. 67 Työjärjestyksen hyväksyminen...

1. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...100. 2. 66 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen...100. 3. 67 Työjärjestyksen hyväksyminen... Tekninen lautakunta 15.10.2014 99 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 7 / 2014 Kokousaika 15.10.2014 klo 16.00 Paikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...100 2. 66 Pöytäkirjan

Lisätiedot

5. 19 Hirvensalmen kunnan rakennusjärjestyksen käsittely Rakennuslautakunnan katselmus taajama-alueella (ml Urmaslahti)

5. 19 Hirvensalmen kunnan rakennusjärjestyksen käsittely Rakennuslautakunnan katselmus taajama-alueella (ml Urmaslahti) Rakennuslautakunta 20.3.2018 1 KOKOUSKUTSU Esityslista 2 / 2018 Kokousaika 20.3.2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali ASIAT 1. 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

1. 43 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47. 2. 44 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 47. 3. 45 Työjärjestyksen hyväksyminen 48

1. 43 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47. 2. 44 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 47. 3. 45 Työjärjestyksen hyväksyminen 48 Tekninen lautakunta 16.7.2015 46 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 6/2015 Kokousaika Torstaina 16.7.2015 klo 15.00 15.45 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 43 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen jälkeen klo 14-14:30 tutustuttiin Elomaan koulun opetuskeittiöön

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen jälkeen klo 14-14:30 tutustuttiin Elomaan koulun opetuskeittiöön Tekninen lautakunta 17.02.2017 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2017 Kokousaika Perjantai 17.02.2017 klo 13:00-13:40 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen jälkeen klo 14-14:30 tutustuttiin

Lisätiedot

1. 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Rakennuslautakunta 20.3.2018 18 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 2 / 2018 Kokousaika 20.3.2018 klo 15.00 16.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali ASIAT 1. 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

1. 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Tekninen lautakunta 18.10.2017 57 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 5 / 2017 Kokousaika Keskiviikko 18.10.2017 klo 17:00 19:10 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.58

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 9.3.2011 1. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Varpu Järvinen ja Vesa Pöyry

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 9.3.2011 1. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Varpu Järvinen ja Vesa Pöyry Sivistyslautakunta 9.3.2011 1 Aika: 9.3.2011 klo 17.00-18.25 Paikka Läsnä Kunnanhallituksen kokoushuone Pia Komppa, puheenjohtaja Riikka Kiesilä Jaana Kuitunen Ari Komppa Jorma Kuhmonen Varpu Järvinen

Lisätiedot

Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkui Sataman herkussa Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 27

Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkui Sataman herkussa Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 27 Rakennuslautakunta 22.5.2018 26 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3 / 2018 Kokousaika 22.5.2018 klo 15.00 16.10 Kokouspaikka Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkui Sataman herkussa. ASIAT

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA 98 Sivistyslautakunta 12.12.2012

HIRVENSALMEN KUNTA 98 Sivistyslautakunta 12.12.2012 HIRVENSALMEN KUNTA 98 Aika: 12.12.2012 KLO 17.00-19.20 Paikka Läsnä Kunnanhallituksen kokoushuone Pia Komppa, puheenjohtaja Jaana Kuitunen Riikka Lång Poistui kokouksesta klo 17,47 Juha Manninen Vesa Pöyry

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2011. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2011. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2011 Sivistyslautakunta 15.03.2011 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 15.03.2011 klo 18.00 19.02 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 24.4.2017 61 Aika 24.4.2017 klo 16.00 16.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 43 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 44

Lisätiedot

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 18.01.2017, klo 17:00-17:48 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Adressi Mäntyharjun

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2013 57 Sivistyslautakunta 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 18:30-18:55 PAIKKA Kunnanviraston johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Järvelä Kristiina

Valmistelija / lisätiedot: Järvelä Kristiina Tampere Ote pöytäkirjasta 2/2017 1 (5) 23 Varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen muutokset 01.03.2017 TRE:592/02.04.03/2017 Valmistelija / lisätiedot: Järvelä Kristiina Valmistelijan yhteystiedot Palvelupäällikkö

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 12.3.2018 30 Aika 12.3.2018 klo 16.00 16.46 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 26 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

1. 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..79. 2. 49 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen..79. 3. 50 Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..79. 2. 49 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen..79. 3. 50 Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 2.7.2014 78 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 5 / 2014 Kokousaika 2.7.2014 klo 15.00-16.25 Paikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..79 2. 49 Pöytäkirjan

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2007 Sivistyslautakunta 17.01.2007. Aika: 17.01.2007 klo 17.30-18.40. Kunnanhallituksen kokoushuone

HIRVENSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2007 Sivistyslautakunta 17.01.2007. Aika: 17.01.2007 klo 17.30-18.40. Kunnanhallituksen kokoushuone 1 Aika: 17.01.2007 klo 17.30-18.40 Paikka: Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Varpu Järvinen, puheenjohtaja Markku Kivisaari Jarkko Sanisalo Anu Raatikainen Pirkko Luntta Matti Pekurinen Petteri Lahdelma,

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 6/2017 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.08.2017 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.johtaja Salenius Leila

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 8/ / 11. Sivistystoimenlautakunta Aika klo 16:30-17:10. Toivakan kirjasto.

Toivakan kunta Pöytäkirja 8/ / 11. Sivistystoimenlautakunta Aika klo 16:30-17:10. Toivakan kirjasto. Toivakan kunta Pöytäkirja 8/2015 1 / 11 Sivistystoimenlautakunta 22.09.2015 Aika 22.09.2015 klo 16:30-17:10 Paikka Toivakan kirjasto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 70 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 71

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 2/2012 Sivistyslautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 2/2012 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 03.04.2012 KOKOUSAIKA 03.04.2012 klo 18.00-19.20 KOKOUSPAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 11 VUODEN 2012 TOIMINTA-AVUSTUSTEN JAKO 2 12 KOULUTYÖNTEKIJÖIDEN LOMAUTTAMINEN 3 13

Lisätiedot

1. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..37. 2. 34 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen..37. 3. 35 Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..37. 2. 34 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen..37. 3. 35 Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 17.6.2015 36 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 5/2015 Kokousaika 17.6.2015 klo 15.00-16.20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..37 2.

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 18.3.2010 20

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 18.3.2010 20 Sivistyslautakunta 18.3.2010 20 Aika: 18.3.2010 klo 16.30-17.45 Paikka Läsnä: Kunnanhallituksen kokoushuone Pia Komppa, puheenjohtaja Jaana Kuitunen Petri Ollikainen Jorma Kuhmonen Varpu Järvinen Vesa

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2018 1 ( 9) Aika 22.10.2018, klo 15:32-16:11 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 7/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä:

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 7/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 7/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 25.04.2019 Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin 25.04.2019 klo 12.30 Vastaukset: torstai 25.4.2019 klo 22.00

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2019 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2019 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika Paikka 28.03.2019 klo 15:00-17:00 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Rakennuslautakunta 29.1.2019 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2019 Kokousaika 29.1.2019 klo 15.00 16.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. ASIAT 1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

Kaavoitustyön tarjouspyynnöt

Kaavoitustyön tarjouspyynnöt HAILUODON KUNTA KOKOUSKUTSU 8/11 Kokousaika: 29.06.2011 klo 18.30 Kokouspaikka: Kunnantoimisto, Teknisen toimen kokoustila Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/ klo Marttilan kunnanvirasto, kokoustila

MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/ klo Marttilan kunnanvirasto, kokoustila MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2016 10 Rakennuslautakunta 25.04.2016 KOKOUSAIKA 25.04.2016 klo 18.00 18.21 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Marttilan kunnanvirasto, kokoustila Jäsen Varajäsen

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. LAUKAAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Aika 11.06.2019 klo 16:00-17:00 Paikka Kuntala kokoushuone 1 Osallistujat Saapuvilla olleet jäsenet Häkkinen Jukka Lauronen Mirja Häkkänen Pipsa puheenjohtaja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 16.10.2013 48

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 16.10.2013 48 Sivistyslautakunta 16.10.2013 48 Aika: 16.10.2013 klo 17.00-18.50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 32 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 33 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LIMINGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/

LIMINGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ LIMINGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 104 Tekninen lautakunta 24.11.2016 AIKA 24.11.2016 klo 17:00-19:30 PAIKKA Kunnantalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 106 72 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAT

Lisätiedot

Saapuvilla Satu-Marja Eira-Keskitalo pj kaiutinpuhelin Samuli Näkkälä Hannu Kultima Sirpa-Liisa Korva Unto Kultima Taru Mäkitalo

Saapuvilla Satu-Marja Eira-Keskitalo pj kaiutinpuhelin Samuli Näkkälä Hannu Kultima Sirpa-Liisa Korva Unto Kultima Taru Mäkitalo ENONTEKIÖN KUNTA Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika pe 9.10.2015 klo 15 16.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Virastotalo Satu-Marja Eira-Keskitalo pj kaiutinpuhelin Samuli Näkkälä vpj Hannu

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 3/2014. KOKOUSAIKA Keskiviikko klo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kunnantalo LIITE

Sivistyslautakunta 3/2014. KOKOUSAIKA Keskiviikko klo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kunnantalo LIITE YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta ASIALISTA 3/2014 KOKOUSAIKA Keskiviikko 02.04.2014 klo 18.00 19.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Kunnantalo LIITE 20 Koulujen tuntikehykset lv. 2014-2015 21 Liikunta-

Lisätiedot

21 Esi- ja perusopetuksen tieto- ja viestintätekniikkasuunnitelma

21 Esi- ja perusopetuksen tieto- ja viestintätekniikkasuunnitelma Mäntyharju Pöytäkirja 3/2018 1 (11) Aika 20.03.2018, klo 18:01-18:36 Paikka Kunnantalo, Kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20 Kirjaston

Lisätiedot

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235 Kunnanhallitus 235 Aika 7.12.2015 klo 16.00-16.17 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 157 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 158 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 159 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Paikka: Munkkiniemen ala-asteen koulun opettajainhuone, Tietokuja 1

Paikka: Munkkiniemen ala-asteen koulun opettajainhuone, Tietokuja 1 Johtokunnan kokous Aika: Maanantaina 26.3.2018 klo 18.03 Paikka: n opettajainhuone, Tietokuja 1 Paikalla: Pesonen, Kajosaari, Raitala, Paavola, Martelius, Joki, Salminen, Hirsto, Nieminen, Oppilasedustaja

Lisätiedot

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokous PÖYTÄKIRJA 01/2018

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokous PÖYTÄKIRJA 01/2018 Juvanpuiston koulun johtokunnan kokous PÖYTÄKIRJA 01/2018 Aika 16.4.2018 klo 18.00 Paikka Läsnä Juvanpuiston koulu opettajienhuone 2.krs Jarkko Hankaa (pj), Loukiainen Anu, Murtosaari Milla, Saara Kuusisto,

Lisätiedot

4 Vuolijoen aluelautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pito v Aluelautakunnan kannanotto diakonin virkaan Vuolijoen-Otanmäen alueella

4 Vuolijoen aluelautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pito v Aluelautakunnan kannanotto diakonin virkaan Vuolijoen-Otanmäen alueella Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (14) Aika 19.01.2017, klo 17:59-19:33 Paikka Otanmäen urheilutalo, Rullaajantie 4, Otanmäki Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Toimivallan ja vastuun siirtäminen henkilöstöasioissa Pirkanmaan pelastuslaitoksella alkaen TRE:360/ /2017

Toimivallan ja vastuun siirtäminen henkilöstöasioissa Pirkanmaan pelastuslaitoksella alkaen TRE:360/ /2017 Tampere Viranhaltijapäätös 1 (5) Toimivallan ja vastuun siirtäminen henkilöstöasioissa Pirkanmaan pelastuslaitoksella 1.1.2018 alkaen TRE:360/00.02.01/2017 Lisätietoja päätöksestä Pelastusjohtaja Olli-Pekka

Lisätiedot

POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Hyvinvointilautakunta 1. Kunnanviraston kokoushuone. 61 Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäminien lv

POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Hyvinvointilautakunta 1. Kunnanviraston kokoushuone. 61 Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäminien lv POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Hyvinvointilautakunta 1 KOKOUSAIKA Maanantai 29.06.2015 klo 11.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone 61 Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäminien lv 2015 2016 Kokouksen

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2018 1

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2018 1 Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2018 1 Aika 02.02.2018 klo 13:00-13:54 Paikka Kunnantalo kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Aksels Tuulikki Jäsen

Aksels Tuulikki Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 11 Tarkastuslautakunta 2009-2012 AIKA 29.04.2013 klo 14:00-15:00 PAIKKA Pyhtään kirjasto LÄSNÄ Lindemark Susanna Puheenjohtaja Saarinen Sami Varapuheenjohtaja Aksels Tuulikki

Lisätiedot

1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Tekninen lautakunta 17.05.2017 13 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 2 / 2017 Kokousaika Keskiviikko 17.5.2017 klo 17:00 18:10 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.14

Lisätiedot

Toimitusjohtajan päätösvallan siirtäminen Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksella TRE:70/ /2019

Toimitusjohtajan päätösvallan siirtäminen Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksella TRE:70/ /2019 Tampere Viranhaltijapäätös 1 (6) Toimitusjohtajan päätösvallan siirtäminen Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksella TRE:70/00.02.01/2019 Lisätietoja päätöksestä Toimitusjohtaja Pekka Pirhonen, puh 0400

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Lukiokoulutuksen johtaja, Toisen asteen koulutuspalvelut

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Lukiokoulutuksen johtaja, Toisen asteen koulutuspalvelut Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) GO toinen aste GO! -projektin toteuttaminen Tampereen lukiokoulutuksessa TRE:1490/02.04.01/2017 Lisätietoja päätöksestä Lukiokoulutuksen johtaja Jorma Suonio,

Lisätiedot

1. 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..20. 2. 18 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen.21. 3. 19 Työjärjestyksen hyväksyminen...

1. 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..20. 2. 18 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen.21. 3. 19 Työjärjestyksen hyväksyminen... Tekninen lautakunta 17.03.2015 19 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3/2015 Kokousaika 17.03.2015 klo 15.00 16.20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..20

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 13) Aika 13.03.2019, klo 08:05-10:55 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnanvirasto Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

Avustuksista on ilmoitettu Päijät-Häme lehdessä, kunnan internet sivuilla sekä kunnan ilmoitustaululla. Hakuaika on ollut

Avustuksista on ilmoitettu Päijät-Häme lehdessä, kunnan internet sivuilla sekä kunnan ilmoitustaululla. Hakuaika on ollut Vapaa-aikalautakunta 15 10.05.2017 Vapaa-aikalautakunta 26 17.05.2017 Vapaa-aikalautakunnan yleisavustukset vuodelle 2017 VAPLTK 15 Vapaa-aikalautakunta on hyväksynyt voimassa olevan avustussäännön kokouksessaan

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 7/2014 Sivistyslautakunta. 101 Sivistyslautakunnan alaisten viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 7/2014 Sivistyslautakunta. 101 Sivistyslautakunnan alaisten viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 2.12.2014 klo 17.30-18.10 Paikka Kunnanvirasto, alakerran kahvihuone Asiat 95 Kokouksen avaaminen 96 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 97 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Hallinto- ja kehittämiskeskus/opev Kehittämisjohtaja

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Hallinto- ja kehittämiskeskus/opev Kehittämisjohtaja Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 86 Suomalais-Venäläiselle koululle maksettavan perusopetuslain mukaisen koululaisten iltapäivätoiminnan avustuksen oikaiseminen lukuvuodelle 2016-2017 HEL 2016-005485

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:15 Paikka Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Kaarlo Virtanen Anne Lahtinen Jouni Salmirinne Vuokko Mustonen

Kaarlo Virtanen Anne Lahtinen Jouni Salmirinne Vuokko Mustonen PALOHEINÄN ALA-ASTEEN JOHTOKUNNAN KOKOUS AIKA 22.3.2018 klo 17.35 18.32 PAIKKA, opettajainhuone KUTSUTUT puheenjohtaja Marika Paananen varapuheenjohtaja Mirka Reinman jäsenet Jukka Ranua Kaarlo Virtanen

Lisätiedot

ASIAT 1. 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.. 25. 2. 17 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen.. 25. 3. 18 Työjärjestyksen hyväksyminen..

ASIAT 1. 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.. 25. 2. 17 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen.. 25. 3. 18 Työjärjestyksen hyväksyminen.. Rakennuslautakunta 17.2.2015 24 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 2 / 2015 Kokousaika 17.2.2015 klo 15.00 15.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (29) Opetusvirasto 30/2015 Hallinto- ja kehittämiskeskus/opev Kehittämisjohtaja

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (29) Opetusvirasto 30/2015 Hallinto- ja kehittämiskeskus/opev Kehittämisjohtaja Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (29) 82 Syyslomatoiminnan avustus Jamkicks Osakeyhtiölle 12.10.- 16.10.2015 HEL 2015-009348 T 02 05 01 00 Päätös merkitsi tiedoksi, että Jamkicks Osakeyhtiö on vetänyt pois

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009 Sivistyslautakunta 24.03.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 24.03.2009 klo 18.00 18.50 Kunnanviraston kokoushuone Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

kunnanvirasto Jonna Haavisto Jarmo Mikkola KOKOUSKUTSU 2/2015 laatimispäivämäärä: keskiviikko klo 19.00

kunnanvirasto Jonna Haavisto Jarmo Mikkola KOKOUSKUTSU 2/2015 laatimispäivämäärä: keskiviikko klo 19.00 vapaa-aikalautakunta Kokoustiedot Aika: Paikka: KOKOUSKUTSU 2/ laatimispäivämäärä: 18.3. keskiviikko 25.3. klo 19.00 kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 9 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 46 SAIRAANHOITAJAN VALINTA 3 47 LÄHIHOITAJAN VALINTA 4 48 LÄHIHOITAJAN SIJAISEN VALINTA 5

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 46 SAIRAANHOITAJAN VALINTA 3 47 LÄHIHOITAJAN VALINTA 4 48 LÄHIHOITAJAN SIJAISEN VALINTA 5 PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kokousaika 1.10.2014 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot