WOODI WOODI KOULU Kuopion Woodi Oy, Ankkuritie 3, FI Kuopio, Tel ,

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "WOODI WOODI KOULU Kuopion Woodi Oy, Ankkuritie 3, FI Kuopio, Tel ,"

Transkriptio

1 WOODI KOULU

2 Ihmisille ~ luonnollisesti kestävää Kalusteita uudenlaisiin oppimistilanteisiin Korkealuokkaisista kalusteistaan tunnettu Kuopion Woodi tuo markkinoille uuden konseptin uudenaikaisten koulujen kalustamiseen. Woodin kalustekonsepti tarjoaa mielenkiintoisia ratkaisuja sekä yksilöinä että ryhmissä toteutettuihin oppimistilanteisiin. Kuopion Woodi tunnetaan laadukkaista massiivipuusta valmistetuista kalusteistaan. Yritys on markkinajohtaja päiväkotikalusteiden valmistuksessa Suomessa. Markkinajohtajaksi kasvaminen on edellyttänyt kykyä kuunnella asiakkaita ja kehittää mielenkiintoisia ja asiakkaan tarpeet huomioon ottavia kalusteita. Tätä samaa osaamista haluamme nyt tarjota myös uudenlaisia oppimisympäristöjä kehittäville oppilaitoksille. Tuotemallistomme sisältää laajan joukon monipuolisia tuotteita, joiden avulla oppiminen onnistuu sujuvasti istuen, nojaillen tai vaikkapa makaillen. Kuopion Woodin kalusteet ovat helposti muunneltavia, siirreltäviä ja niiden siivoaminen onnistuu myös vaivatta. Woodin kalusteet tukevat myös opettajien ja oppilaiden työergonomiaa ja parantavat tilan akustista toimivuutta. Testatut tuotteemme kestävät pitkään vaativassa oppilaitoskäytössä. Kuten useissa tutkimuksissa on osoitettu, niin massiivipuu on hyväksi ihmisen terveydelle ja puusta rakennettu ympäristö on se luonnollisin ympäristö toimia, erityisesti meille suomalaisille. Tervetuloa suunnittelemaan sisustusta, josta henkii laadukkuus ja luonnollisuus, yhdessä Kuopion Woodin kanssa!

3 Pöydät Woodin mallistosta löydät muuntaumiskykyisiä ratkaisuja erilaisiin ryhmätiloihin. Laajasta pöytävalikoimastamme voidaan valita kuhunkin tilaan sopiva kokonaisuus. Pöytien järjestystä muokkaamalla saadaan pöytäryhmiä niin yksin-, pari kuin ryhmätyöskentelyyn. Pöydät voidaan varustaa lukittavilla kalustepyörillä, jolloin niitä on helppoa liikutella. Opettajille on saatavissa ergonomisia, korkeussäädettäviä työpöytiä, joilla työskentely onnistuu niin seisaaltaan kuin istualtaan. Laitteiden pienentyessä myös tarvittava pöytäpinta-ala pienenee, ja meiltä löydätkin sopivia työpisteitä niin kannettaville tietokoneille kuin keskusyksiköille. Työpisteet voidaan varustaa lukittavilla kalustepyörillä, jolloin niitä on helppoa liikutella. Säilytyskalusteet Otto- ja Osku-säilytyskalusteista löytyy runsaasti erilaisia säilytysratkaisuja kaikkiin koulun tiloihin. Kaikki Woodin säilytyskalusteet ovat saatavissa lukittavilla kalustepyörillä, jonka ansiosta niitä on vaivatonta liikutella. Säilytyskalusteita voidaan käyttää myös tilanjakajina, ja niihin on saatavissa erilaisia taustamateriaaleja kuten tussitaulu tai akustoiva kangas. Massiivikoivun lisäksi säilytyskalusteiden rungot voivat olla kalustelevyä tai laminaattia. Myös kannet ovat saatavissa laminaattisina. Otto-laatikoston vetolaatikot ovat saatavissa kolmessa eri korkeudessa. Laatikot voidaan varustaa nimikylteillä tai lukoilla, ja ne soveltuvat esimerkiksi oppilaiden henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen. Vetolaatikoiden pohjat on varustettu huopanastoilla, minkä ansiosta laatikot eivät naarmuta pöytää.

4 Akustiikka Akustiikan huomioon ottaminen sisustamisessa parantaa niin opettajien kuin oppilaiden työskentely ergonomiaa. Mallistostamme löytyy runsaasti erilaisia kalusteita ja vaihtoehtoja joilla tiloista saadaan hälyttömiä ja akustisesti toimivia. Pöytien kannet voidaan pinnoittaa akustoivalla Acoustic-pinnoitteella, mikä parantaa tilan akustiikkaa ja vaimentaa hälinää. Woodin kaikki tuolit ovat varustettu ruuvikiinnitteisillä huopanastoilla, mikä vaimentaa tuolien liikuttamisesta syntyvää meteliä. Kalusteissamme käytetyt renkaat ovat kumisia ja ne liikkuvat lattiapinnoilla äänettömästi. Otto- ja Osku-säilytyskalusteiden taustat ovat saatavissa verhoiltuna. Lisäksi uutuutena mallistoomme on tullut korkea akustoiva tausta, joka voidaan kiinnittää Otto-säilytyskalusteeseen. Näin kaluste sekä akustoi, että toimii samalla tilanjakajana. Samaan sarjaan on saatavissa akustoivia sermejä sekä akustiikkatauluja. Aulatilojen kalusteet Erilaiset sohvat, penkit ja pehmokalusteet tekevät aulatiloista viihtyisiä. Kalusteet soveltuvat moneen muuhunkin tarkoitukseen, kuin perinteiseen istumiseen ja odottamiseen; erilaisia sohva- ja istuinryhmiä voidaan hyödyntää oppitunneilla tai ryhmätyöskentelyssä. Woodin mallistosta löytyy runsaasti erilaisia istuimia, jotka soveltuvat auloihin ja tekevät isoistakin tiloista viihtyisiä ja mukavia paikkoja oleskella. Kaikkiin verhoiltaviin tuotteisiimme on saatavissa vettä läpäisemättömät, likaa hylkivät ja pyyhittävät verhoiluvaihtoehdot, mikä takaa kalusteille pitkän käyttöiän. Woodin katsomomoduulisohvalla voidaan luoda tila tilaan; akustoivat korkeat taustat rajaavat istuinryhmää ja helpottavat keskittymistä. Katsomossa voidaan istua kahdessa eri korkeudessa, ja se sopii etenkin laulu- tai satuhetkiin sekä opetustilanteisiin.

5 Ruokailutilojen kalusteet Woodin mallistosta löytyy runsaasti erilaisia pöytävaihtoehtoja ruokalan tiloihin. Pöydät voidaan varustaa lukittavilla kalustepyörillä, jolloin tilan järjestystä on vaivatonta muuttaa. Pöytiin on saatavissa ripustuskiskot, jolloin tuolit saadaan helposti pois tieltä siivouksen ajaksi. Pöytiä on sekä normaalikorkuisena että korkeina. Korkeat pöydät sekä erilaiset istuimet tuovat istumiseen vaihtelua. Pöytien kannet voidaan pinnoittaa akustoivalla Acoustic-pinnoitteella, mikä parantaa tilan akustiikkaa ja vaimentaa ruokailusta syntyvää hälinää. Sekä Acoustic-pinnoite että korkeapainelaminaatti ovat helppohoitoisia ja hygieenisiä materiaaleja, jotka sopivat erinomaisesti ruokalan pöytien kansiin. Ruokalaan sopiva pinottava Onni-tuoli on kevyt ja siro. Tuolit ovat saatavissa rivikytkennällä, jolloin niitä voidaan hyödyntää esimerkiksi koulun juhlissa. Pehmokalusteet Woodilta löytyy laaja valikoima erilaisia pehmokalusteita, joista voidaan muodostaa rentoja istuinryhmiä. Uutuutena mallistoomme ovat tulleet selkänojalliset säkkituolit, jotka tuovat ryhdikkyyttä istumiseen. Pehmokalusteisiin on saatavissa kaksi eri verhoiluvaihtoehtoa, jotka molemmat soveltuvat erinomaisesti kouluympäristöön. Inari-kangas on 100 % polyesteriä ja se on ominaisuuksiltaan hengittävä sekä paloturvallinen EN 1021 P1&2 / SL1&2. Nahkajäljitelmä on kestävä ja hygieeninen kangas, joka voidaan pyyhkiä helposti puhtaaksi kostealla liinalla.

6 Tuolit O100P Onni-tuoli, pinoutuva Lakattua massiivikoivua. Istuin ja selkänoja muotopuristettua vaneria pinnoitettuna laminaatilla tai koivuviilulla. Värit perusvärimallistosta. Ripustettavissa pöydän alapintaan. Jaloissa ruuvikiinnitteiset liukestenastat vakiona. Istumakorkeus 450 mm. saatavissa myös rivikytkennällä OT450 Korkea Otto-tuoli OT490 Otto-tuoli OT OT Lakattua massiivikoivua, istuin ja selkänoja korkeapainelaminaattia tai massiivikoivua. Värit perusvärimallistosta. Istumakorkeus 500 mm. Jaloissa ruuvikiinnitteiset liukuestenastat vakiona.

7 Pinottavat jakkarat O105PP Jakkara O105NP Jakkara, neliökansi O106 Jakkara, korkea O106N Jakkara, korkea, neliökansi Lakattua massiivikoivua, istuin vaneria, pinnoitettuna korkeapainelaminaatilla. Värit perusvärimallistosta. Jaloissa ruuvikiinnitteiset liukuestenastat vakiona. Istumakorkeudet: 280, 350, 380, 400, 450 ja 730 mm / /700/ O240 Korkea pöytä Pöydän kansi 18 mm kalustelevyä pinnoitettuna joko korkeapainelaminaatilla tai ääntä vaimentavalla Acoustic-pinnoitteella. Reunat listoitettu koivun värisellä ABS-reunanauhalla. Värit perusvärimallistoista. Jalat lakattua massiivikoivua varustettuna ruuvikiinnitteisillä liukuestenastoilla.

8 Oppilaspöydät R200V Suunnikaspöytä, laminaattikansi R200S Puolisuunnikaspöytä, laminaattikansi R200VA Suunnikaspöytä, Acoustic-kansi R200SA Puolisuunnikaspöytä, Acoustic-kansi Kansilevy 25 mm vaneria pinnoitettuna korkeapainelaminaatilla tai ääntä vaimentavalla Acoustic-pinnoitteella. Pyöristetyt kulmat. Värit perusvärimallistosta. Jalat lakattua massiivikoivua. Lukittavat kalustepyörät lisävarusteena. Pöydän korkeus 730 mm. Oppilaspöydistä voidaan muodostaa erimuotoisia ryhmiä

9 Pöydät TT-300 TT TT300 TT-350 Seinälle taittuva pöytä Seinälle taittuva penkki TT TT-350 Pöytä ja penkit taitettuna ylös Pöytä ja penkki voidaan taittaa seinälle pystyyn tilan säästämiseksi. Kalusteet lukitaan yläasentoon turvallisella lukitusmekanismilla. Penkit ja pöytä myydään erikseen. Lakattua koivuvaneria, kannet ja lukitusmekanismit laminaattipintaisia. Värit perusvärimallistosta. Ruuvikiinnitteiset huopanastat vakiona. Pöydänkansi 25 mm kalustelevyä pinnoitettuna joko korkeapainelaminaatilla tai ääntä vaimentavalla Acoustic-pinnoitteella. Reunat listoitettu koivun värisellä ABS-reunanauhalla. Värit perusvärimallistoista. Jalat lakattua massiivikoivua varustettuna lukittavilla kalustepyörillä. 1200/1400/1600/ 1800/ /700/ 800/900/1000 O255 O255A Pöytä, laminaattikansi Pöytä, Acoustic-kansi 755 Ryhmätyöskentelypöytä jossa on kolme istuma- ja seisomatyöskentelypaikkaa. Pöytä voidaan taittaa säilytystä varten levymäiseksi, jolloin se vie vähemmän tilaa Metallinen kokoontaitettava runko on polttomaalattu valkoinen. Kansilevy on kuusikulmainen korkeapainelaminaatilla pinnoitettu koivuvanerilevy jossa on pyöristetyt kulmat. Valkoinen pöytäpinta toimii tussitaulupintana. Pöydän keskellä reikä, jossa matala astia kynille ja puhdistussienelle. Mahdollista tilata ilman keskireikää. Istuimet pehmustettu kulutustakestävällä mustalla keinonahalla. Pöydän värit muutettavissa erikoistilauksesta. WM050 Heksa-pöytä

10 Työpisteet / OP112 Laitekaappi OP220 Työpöytä, korkeussäädettävä Pöydän kansi koivua tai laminaattia, laitekaapin runko lakattua massiivikoivua, ovet ja laatikoiden etusarjat laminaattia. Värit perusvärimallistosta. Pöydän jalustassa sähköinen korkeussäätö. Laitekaapissa lukittavat ovet, myös takaseinä avattavissa. Kaapelikourut johdoille. Pöydän etulevy saatavissa verhoiltuna SE50 Seisomatyöpiste SE51 Seisomatyöpiste Runko lakattua massiivikoivua, kansi vaneria pinnoitettuna laminaatilla. Laatikoiden etusarjat laminaattipintaisia. Värit perusvärimallistosta. Ylimmässä laatikossa lukko.

11 Työpisteet OP300 OP320 OP325 Työpöytä, ilman etulevyä ja laatikostoa Työpöytä, etulevyllä Työpöytä, etulevyllä ja laatikostolla Pöydän kansi koivua tai laminaattia, vetolaatikoiden etulevyt laminaattipintaisia, värit perusvärimallistosta. Pöydän jalustassa sähköinen korkeussäätö. Lukittavat kalustepyörät, saatavissa myös ilman pyöriä. Etulevyllä tai ilman, etulevy koivuviilutettua kalustelevyä. Lukot laatikostoon lisävarusteena OP350 OP352 OP355 Korkeussäädettävä työpiste, etulevyllä ja laatikostolla Korkeussäädettävä työpiste, etulevyllä Korkeussäädettävä työpiste, ilman etulevyä ja laatikostoa Pöydän kansi vaneria pinnoitettuna laminaatilla, vetolaatikoiden etulevyt laminaattipintaisia, värit perusvärimallistosta. Pöydän jalustassa kaasujousikeventeinen korkeussäätö. Lukittavat kalustepyörät, saatavissa myös ilman pyöriä. Etulevy koivuviilutettua kalustelevyä. Lukot laatikostoon lisävarusteena Koepöytä on pinoutuva YO200 YO201 YO202 Koepöytä Kori Näkösuoja Runko polttomaalattua terästä, väri RAL7042. Kansilevy vaneria pinnoitettuna laminaatilla, pyöristetyt kulmat. Kannen väri perusvärimallistosta. Irrotettavat teräspeltiset näkösuojat sekä kori lisävarusteena.

12 Aulakalusteet SM10 Katsomosohvamoduuli Viidestä moduulista koostuva sohvakokonaisuus Katsomosohvamoduuleista voidaan muodostaa erikokoisia katsomokokonaisuuksia. Katsomossa voi istua kahdessa tasossa. Korkea tausta toimii akustoivana elementtinä. Kestävä runko, istuin ja selkänoja pehmustettu. Istumakorkeudet 450 ja 720 mm. Korkeussäädettävät teräsputkijalat. Runsaasti eri verhoiluvaihtoehtoja Neljästä moduulista koostuva sohvakokonaisuus SM Kaareva istuinmoduuli Kestävä runko, istuin pehmustettu. Istumakorkeus 450 mm. Korkeussäädettävät teräsputkijalat. Runsaasti eri verhoiluvaihtoehtoja. Runko lakattua massiivikoivua, saatavissa 2- tai 3-osastoisena. Osastoissa voi olla ovi, vetolaatikko tai avohylly. Penkin päälle tuleva pehmuste lisävarusteena, paksuus 45 mm, runsaasti eri verhoiluvaihtoehtoja. Lukittavat kalustepyörät. OT23KAO Otto-penkki OTP2 OTP3 Pehmuste, 2-osastoiseen penkkiin Pehmuste, 3-osastoiseen penkkiin

13 Aulakalusteet KK100 Katsomopenkkisarja/sarjapöytä Pöytä ja penkki Tukisarja on takaa matalampi, jolloin penkkisarjaa voidaan käyttää katsomon lisäksi penkkeinä tai pöytätasona, kun se on käännetty toisin päin. Penkkejä voidaan hyödyntää myös liikuntaradoissa sillä päätyaukkojen läpi mahtuu ryömimään. Runko koivuvaneria, kannet laminaattia. Värit perusvärimallistosta. Ruuvikiinnitteiset huopanastat vakiona. Istuintyynyt katsomoon lisävarusteena IR10 Istuinrahi, suorakaide IR15 Istuinrahi, puolisuunnikas Istuinrahien sisällä on säilytystilaa. Runko massiivikoivua, jalat tai lukittavat kalustepyörät. Pehmuste 45 mm, runsaasti eri verhoiluvaihtoehtoja. Turvasaranat. MS100 MS105 Sohvamoduuli Selkänojapehmuste kulmaan Kolmesta MS100 sohvamoduulista ja yhdestä MS105 selkänojapehmusteesta koostuva kokonaisuus Sokkeli lakattua massiivikoivua, patjat vaahtomuovia. Selkänojan takana vanerilevy. Verhoilut ovat aina irrotettavat ja ne on varustettu vetoketjukiinnityksellä. Runsaasti eri verhoiluvaihtoehtoja. Istuimen pehmusteen paksuus 80 mm, selkänojan 45 mm. Pohjassa ruuvikiinnitteiset liukestenastat. Saatavissa myös jaloilla.istumakorkeus 280 mm.

14 Pehmokalusteet W217-PP1 W217-PP2 W217-PP3 W217-PP4 Pehmopalikka, 600 x 600 x 400 mm Pehmopalikka, 600 x 600 x 200 mm Pehmopalikka, 800 x 600 x 200 mm Pehmoistuin, Ø 450 mm, K 450 mm Pehmopalikoista voidaan koota istuinryhmiä tai leikkipaikkoja. Päältä puhdistettava vetoketjukiinnityksellä varustettu irrotettava päällinen. Sisäpussin täyte polystyreeniraetta. Verhoilu nahkajäljitelmää tai Inari-kangasta W217-PTV Vaunu lattiatyynyille W217-LTS Lattiatyynyseinäke Ø 500 mm, korkeus 710 mm. Kalustepyörät. Telineeseen mahtuu 12 lattiatyynyä. W217-PT Pyöreä lattiatyyny Istuin vaahtomuovia E23, irrotettava ja vesipesun kestävä. Mitat: Ø 350 mm, paksuus 50 mm. Kehykset huovalla pinnoitettua vaneria, jotka ovat kiinnitetty yhteen rimoilla, neljästä kehyksestä muodostuvakokonaisuus. Akustoiva, seinäkiinnitteinen. Kehyksenvärivaihtoehdot valkea, vaaleanharmaa ja tummanharmaa. Seinäkkeeseen sopii 9 kpl pyöreitä lattiatyynyjä. Tyynyt ovat saatavissa lisävarusteena.

15 Pehmokalusteet W217-1 Säkkituoli, 1400 x 1200 mm W217-P Säkkituoli, 800 x 800 x 800 mm W217-G Säkkituoli, 750 x 750 x 600 mm W217-2 Säkkituoli, 1400 x 1800 mm W217-3 Säkkituoli, 1000 x 800 mm W217-S Säkkituoli, 1000 x 800 x 900 mm W217-S2 Säkkituoli, 1450 x 1000 x 900 mm W217-4 Pehmoistuin, Ø 450 mm, K 300 mm W217-T Säkkituoli, 1150 x 700 x 800 mm W217-R Säkkituoli, 1300 x 1000 x 800 mm Päältä puhdistettava vetoketjukiinnityksellä varustettu irrotettava päällinen. Sisäpussin täyte polystyreeniraetta Verhoilu nahkajäljitelmää tai Inari-kangasta. INARI-KANGAS NAHKAJÄLJITELMÄ Lime Turquoise Pumpkin Concrete Green Yellow Orange Red Blue Beige 100 % polyesteri, hengittävä, Paloturvallinen EN Lime Turquoise Pumpkin Concrete 1021 P1&2 / SL1&2, päältä puhdistettava. Kangas on kulutuksenkestävyydeltään Martindale. Vettä Green läpäisemätön, Yellow hygieeninen, Orange päältä Red puhdistettava. Blue Kangas on Beige kulutuksenkestävyydeltään Martindale.

16 Osku-säilytys Magneettinen tussitaulu OS82LO OS82LO OS81L + 8 kpl N1-laatikko + 4 kpl N1- ja 1 kpl N3-laatikko + 8 kpl N1-laatikko Laatikot voidaan sijoittaa oven taakse Runko lakattua massiivikoivua, tausta vakiona koivuviilutettua kalustelevyä. Korkeussäädettävät hyllyt. Muovilaatikoita on kolmea eri korkeutta: N1 75, N2 150 ja N3 300 mm. Laatikoiden leveys 312 mm ja syvyys 377 mm. Osku-sarjan kalusteet toimitetaan joko lukittavilla pyörillä, sokkelilla tai jaloilla. Lisävarusteena saatavissa lukot ja erikoistaustamateriaaleja: kangas, magneettinen liitu- tai tussitaulu tai bulletin board. Saatavissa myös laminaatti- tai kalustelevy rungolla tai kannella. VÄRIT N1 ja N2 laatikoille. N3 saatavana ainoastaan läpinäkyvänä 020. N1 laatikko 020 Translucent 002 Sunshine Yellow 022 Pale Blue 001 Tropical Orange 023 Pale Green 019 Light Grey 015 Charcoal Grey N2 laatikko N3 laatikko

17 Osku-moduulien syvyys on 420 mm Osku-säilytys OS41A OS41L OS42LL OS42AA OS42OO OS43LLL OS43AAA OS43OOO OS43AAO OT43ALA OS41O OS42OL OS42LA OS42AO OS43OLO OS43OAO OS43LAL OS43OLL OT43LAO OS61A OS61L OS62LL OS62AA OS62OO OS63LLL OS63AAA OS63OOO OS63AAO OT63ALA OS61O OS62OL OS62LA OS62AO OS63OLO OS63OAO OS63LAL OS63OLL OT63LAO OS81A OS81L OS82LL OS82AA OS82OO OS83LLL OS83AAA OS83OOO OS83AAO OT83ALA OS81O OS82OL OS82LA OS82AO OS83OLO OS83OAO OS83LAL OS83OLL OT83LAO OSKU-säilytysjärjestelmä on kustomoitavissa käyttötarkoituksen mukaan. Jokainen moduuli voidaan varustaa laatikoilla (L), avohyllyllä (A) tai ovella (O). Hyllyt ovat korkeussäädettävät. Laatikot voidaan sijoittaa oven taakse Latauspisteessä voidaan ladata tabletit ja muut vastaavan kokoiset mobiililaitteet. NT-10 muovilaatikot ovat varustettu USB-porteilla, joiden kautta laitteen lataus tapahtuu. Yhdessä laatikossa on latauspaikat 10 tabletille, lataukseen tulee käyttää laitteen omaa johtoa. Laatikkoon saatavissa synkronointi ominaisuus lisävarusteena. OST82OO Latauspiste tableteille Runko lakattua massiivikoivua, ovet laminaattia. Värit perusvärimmalistosta. Lukittavat kalustepyörät, ovissa lukot. Läpiviennit johdoille. Latauspisteeseen mahtuu 4 kpl NT-10 laatikkoa, saatavissa lisävarusteena. NT-10 Laatikko tablettien lataukseen

18 Otto-säilytys Otto-moduulisarjan kalusteita voidaan muokata käyttötarkoituksen mukaan. Jokainen moduuli voidaan varustaa vetolaatikoilla, avohyllyillä tai ovella. Otto-sarjan kalusteita saa erikokoisina. Vetolaatikot ovat saatavissa kolmessa eri korkeudessa. Kysy lisävaihtoehdoista myynnistämme. OTE62PP Otto-laatikosto, korkea laatikot ja nimikyltit OT63KKK Otto-laatikosto, korkea laatikot Runko lakattua massiivikoivua, vetolaatikoiden etusarjat ja ovet laminaattipintaisia. Värit perusvärimallistosta. Saatavissa myös laminaatti- tai kalustelevyrungolla tai kannella. Korkeussäädettävät hyllyt. Otto-sarjan kalusteet toimitetaan joko lukittavilla pyörillä, sokkelilla tai jaloilla. Otto-kaappien taustamateriaali on vakiona lakattua koivuvaneria. Lukot, reppukoukut ja nimikyltit lisävarusteena. Otto-säilytyskalusteisiin on saatavissa erikoistaustamateriaaleja: akustoiva kangas, magneettinen liitu- tai tussitaulu tai bulletin board. Turvalaatikko, sulkeutuu helposti. Laatikoiden pohjassa on huopanastat, minkä ansiosta laatikko ei naarmuta pöydän pintaa. Vakiona tausta lakattua koivuvaneritausta Verhoiltu kangastausta Magneettinen tussitaulu Magneettinen liitutaulu

19 Otto-säilytys OT52AA + OT54A OT52OO + OT52AA OT52LL + OT54A OT62AA + 6 kpl OT121 OT72AL OT72AL + N3 ja N2-laatikko + 4 kpl OT kpl lisähylly OT72AL + 2 kpl OT121 OT62OO OT73AAA + 12 kpl OT kpl lisähylly OTE kpl lisähylly + lukot + reppukoukut + nimikyltit OT62KA OTE62DD + lukot OT120 Otto-irtolaatikot: OT121 Lukittavat kalustepyörät Sokkeli Koivujalat Lisävarusteena saatavissa metallinen nimikyltti tai tasku OT121: K 210, L 350, S 350 mm OT120: K 160, L 350, S 350 mm Valkoista laminaattipintaista vaneria. Etulevyn väri perusvärimallistosta.

20 Otto-säilytys Otto-moduulisarjan syvyys 420 mm OT41A OT41L OT42LL OT42OO OT42AA OT43LLL OT43OOO OT43AAA OT43AAL OT43AAO OT41O OT51A OT51O OT61A OT61O OT71A OT41K OT51L OT61L OT61K OT71L OT42LA OT52LL OT52LA OT62LL OT62LA OT72LL OT42AO OT42KK OT52OO OT52AO OT62OO OT62AO OT62KK OT72OO OT42LO OT44A OT52AA OT52LO OT54A OT62AA OT62LO OT64A OT72AA OT43LAO OT45AA OT53LLL OT53LAO OT55AA OT63LLL OT63LAO OT65AA OT73LLL 740 OT43LLO OT43KKK OT53OOO OT53LLO OT63OOO OT63LLO OT63KKK OT73OOO OT43OAO OT53AAA OT53OAO OT63AAA OT63OAO OT73AAA OT43OLO OT53AAL OT53OLO OT63AAL OT63OLO OT73AAL OT43LAL OT53AAO OT53LAL OT63AAO OT63LAL OT73AAO OT71O OT72LA OT72AO OT72LO OT73LAO OT73LLO OT73OAO OT73OLO OT73LAL Tarvittaessa kysy lisävaihtoehtoja myynnistämme OT74A OT75AA OT83LLL

21 Akustiikka V220 Korkea akustoiva tausta Otto-hyllykköön Korkeaa taustaa sekä sermiä voidaan käyttää tilanjakajina, ja ne parantavat samalla tilan akustiikkaa. Kaikkiin akustoiviin elementteihin voidaan kiinnittää papereita nuppineuloilla. Akustoiva tausta on saatavissa lisävarusteena 2-osastoisiin Otto-hyllyköihin. Sermi on saatavissa lukittavilla kalustepyörillä tai jaloilla. Kehys massiivikoivua, akustoivat levyt verhoiltu huopakankaalla V230 Akustiikkataulu, seinäkiinnitteinen V220 V211 Sermi jaloilla Sermi renkailla Vakiovärit: Turquoise Grey

22 Vaunut V150 Kirjahylly, kaksipuolinen V155 Kirjahylly, kaksipuolinen V156 Kirjahylly, kaksipuolinen Kirjahylly on lakattua massiivikoivua, väliseinä laminaattipintaista kalustelevyä, väri perusvärimallistosta. Kääntyvät kumipyörät, joista kaksi on lukittavia V122 Kirjavaunu, kaksipuolinen V122B Lasten kirjavaunu, kaksipuolinen V129 Lasten kirjavaunu, kaksipuolinen Lakattua massiivikoivua tai valkoista laminaattia koivunvärisellä ABS-reunalistalla. Vetimet alumiinia. Lukittavat pyörät. V129 kirjavaunussa edessä vinohyllyt ja takana hyllytasot.

23

24 Lokerikot W Lokerikko postiaukoilla W Lokerikko Runko lakattua massiivikoivua, ovet laminaattia, värit perusvärimallistosta. Ovissa lukko tai nuppi. Yhdessä lokerikossa on kaksi osastoa, yhdessä osastossa voi olla 3-4 ovea W Naulakko W Naulakko Runko lakattua massiivikoivua, ovet laminaattia, värit perusvärimallistosta. Sisällä 2 kpl hyllyjä. Saatavissa 2-, 3- ja 4-osastoisena. Lukot ja koukut lisävarusteena. Korkeussäädettävät teräsputkijalat. Runko lakattua massiivikoivua, ovet ja sokkeli laminaattia, värit perusvärimallistosta. Ovet saatavissa lukoilla, numerolukoilla tai ilman lukkoa. Kuvassa numerolukko. Saatavissa 2-, 3- ja 4-osastoisena, yhdessä osastossa voi olla 1-5 ovea.

25 Vaatekaappi W218-3 W218-4 W218-4 Vaatekaappi W W194 Vaatekaappi ja penkki Naulakon runko lakattua massiivikoivua tai kalustelevyä. Ovet koivuviilua tai laminaattia, värit perusvärimallistosta. Ovessa nuppivedin. Ilmastoitu rakenne, alumiiniputkirakenteinen kenkähylly. Yhdessä osastossa henkariputki, ankkurikoukku ja kaksi naulakkokoukkua. Korkeussäädettävät teräsputkijalat. Lukot lisävarusteena. Valmistetaan 2-4-ovisena. W194 Penkki Runko lakattua massiivikoivua, penkin kansi massiivikoivua, laminaattia tai Acoustic-pinnoitetta. Värit perusvärimallistosta. Jaloissa ruuvikiinnitteiset liukuestenastat vakiona. Z-naulakko Z400-2 Z Z400-4 Z-naulakko, 4-ovinen PP701 Penkki PP Naulakon runko lakattua massiivikoivua, ovet laminaattia. Värit perusvärimallistosta. Teräsnuppivetimet, sisällä koukkulista ja ankkurikoukku. Seinäkiinnitteinen. Lisävarusteena saatavissa oven etupuolelle aukko nimikyltille, sisäpuolella akryylitasku, johon mahtuu A5 kokoinen paperi. Penkissä teräsputkirunko, RAL 7042, säätöjalat. Kansitaso massiivista koivua, laminaattia tai Acoustic-pinnoitetta. Värit perusvärimallistosta.

26 Referenssit Lasten päivä-palkinto 2000 Opetusministeriö myönsi Lasten Päivä -palkinnon Kuopion Woodi Oy:lle tunnustuksena yrityksen toiminnasta. Vuoden yrittäjä 2011 Savon Yrittäjät ry valitsi vuoden 2011 maakunnallisen yrittäjäpalkinnon saajaksi Kuopion Woodi Oy:n. Luotettava kumppani Kuopion Woodi Oy on saavuttanut korkean, Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. VASTUULLINEN TYÖNANTAJA 2017 Testatut tuotteet Huonekalumme täyttävät seuraavat standardit: SFS-EN 747-1, SFS-EN 747-2, SFS- EN 716-1, SFS-EN 16139, SFS-EN 15373, SFS-EN , ISO 7173, ISO , UNI EN 1022/98, ENV /01, ENV 12520/2000, EN 1728/2000 Takuu Annamme kalusteillemme viiden vuoden takuun. Mallistojemme saatavuustakuu on tulevaisuudessa vähintään kymmenen vuotta. Vanhimmat mallistomme ovat vuodelta 1994 ja ne ovat yhä valmistuksessa. Toiminta Sovellamme toiminnassamme ISO 9001-laadunhallintajärjestelmää. Laatujärjestelmä muodostaa tärkeän työkalun tuotteittemme jatkuvaan asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Asiakkaalle laatujärjestelmämme näkyy luotettavana, varmana sekä sovitun mukaisena toimintana. Ympäristö: Sovellamme toiminnassamme ISO ympäristöjärjestelmästandardia. Tuotteemme ovat ympäristöystävällisiä ja turvallisia käyttäjilleen. Elinkaarensa päätyttyä ne voidaan turvallisesti hävittää tai hyödyntää uusiokäyttöön. Tuotantoprosessissamme pyrimme vähentämään jätteiden määrää, edistämään kierrätystä ja jätteiden hyödyntämistä.

27 WOODI Ihmisille ~ luonnollisesti kestävää Woodi-mallistot Koivu WOODI-kalusteet valmistetaan massiivikoivusta, jonka laatuluokitus on näkyvien pintojen osalta korkein mahdollinen A/A. Luokituksen mukaan pinta on oksaton ja mahdollisimman tasavärinen. Käytämme sormijatkettua liimalevyä, joka takaa tasalaatuisen koivupinnan, sekä vähentää puun elämisen aiheuttamia muutoksia. Runkomateriaalina käytetyn massiivikoivun ansiosta WOODI-kalusteet kestävät pitkään ja säilyvät tyylikkäinä ja kauniina vuosien ajan. Lakka OY Teknos AB, Modulen DA Ominaisuudet: - ei sisällä formaldehydiä, ENV ei sisällä raskasmetalleja - EEC leludirektiivi 88/378, EN testattu DIN mukaan, syljen ja hien kestävyys Korkeapainelaminaatti Ominaisuudet: - erittäin hyvä kulutuskestävyys - hygieeninen - paksuus 0,9 mm Birch White Yellow Orange Red Light blue Laminaattien perusvärimallisto: Blue Dark blue Turquoise Light green Green Beige Brown grey Light grey Dark grey Black Acoustic-pinnoite Gerfl or Group, Taralay Uni Comfort or.fi Acoustic perusvärimallisto: Ominaisuudet: - 17 db:n äänenvaimennus Acoustic Acoustic Acoustic Acoustic

28 Kuopion Woodi - suomalainen kalustevalmistaja Kuopion Woodin tuotteet valmistetaan Suomessa, Kuopiossa toimivalla tehtaalla. Kuopion Woodi on investoinut alusta lähtien tuotannon automatisointiin ja tällä hetkellä tehdas on yksi moderneimmista huonekalutehtaista Suomessa. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa tuotteiden kilpailukykyisiä hintoja ja tasaisen korkeaa laatua. Kuopion Woodilla työskentelee noin 50 puualan ammattilaista. Teemme jatkuvasti yhteistyötä paikallisten puualan oppilaitosten kanssa ja työntekijöistä suurin osa on nuoria. Monet työntekijöistämme ovat aloittaneet Kuopion Woodilla jo opintojensa työharjoitteluvaiheessa. Haluamme ylläpitää suomalaista huonekaluvalmistuksen osaamista ja tarjota työtä Suomessa. Kuopion Woodi Oy on kalustanut julkisia tiloja jo runsaan 20 vuoden ajan. Mallistomme tarjoaa laajan valikoiman tuotteita julkisten tilojen, erityisesti päiväkotien, koulujen ja senioritilojen kalustamiseen. Tuotteiden runkomateriaalina käytetään korkealaatuista massiivikoivua ja tehosteena korkeapainelaminaattia antamaan väriä, ilmettä ja kulutuskestävyyttä. Kuopion Woodin kalusteet on suunniteltu tukemaan asiakkaiden päivittäistä toimintaa ja kestämään pitkään kovassa käytössä. Ihmisille ~ luonnollisesti kestävää WOODI

Kalusteita uudenlaisiin oppimistilanteisiin

Kalusteita uudenlaisiin oppimistilanteisiin KOULU 03-2017 Ihmisille ~ luonnollisesti kestävää Kalusteita uudenlaisiin oppimistilanteisiin Korkealuokkaisista kalusteistaan tunnettu Kuopion Woodi tuo markkinoille uuden konseptin uudenaikaisten koulujen

Lisätiedot

Kalusteita uudenlaisiin oppimistilanteisiin

Kalusteita uudenlaisiin oppimistilanteisiin KOULU 01-2016 Ihmisille ~ luonnollisesti kestävää Kalusteita uudenlaisiin oppimistilanteisiin Korkealuokkaisista kalusteistaan tunnettu Kuopion Woodi tuo markkinoille uuden konseptin uudenaikaisten koulujen

Lisätiedot

RT 37850. WOODI-KALUSTEET Kuopion Woodi Oy TOIMINTA JA YMPÄRISTÖ KÄYTTÖKOHTEET

RT 37850. WOODI-KALUSTEET Kuopion Woodi Oy TOIMINTA JA YMPÄRISTÖ KÄYTTÖKOHTEET TARVIKETIETO toukokuu 2010 voimassa 30.6.2013 asti 1 (8) RT 37850 552.1 Talo 2000 662.1 Talo 90 X78 päiväkodit SfB WOODI-KALUSTEET Kuopion Woodi Oy WOODI-kalusteissa yhdistyvät moderni ja ajaton muotoilu,

Lisätiedot

WOODI SUOMI 09-2015 1

WOODI SUOMI 09-2015 1 1WOODI SUOMI 09-2015 2 Ihmisille ~ luonnollisesti kestävää Ruokailutilat 4 Aulatilat 8 Lepotilat 14 WOODI Kuopion Woodi Oy, Ankkuritie 3, FI-70460 Kuopio, Tel +358 17 4652 061, www.woodi.fi, info@woodi.fi

Lisätiedot

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND SUUNNITTELUOHJEET RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET LASTEN KORKEAT TUOLIT Woodin korkea Otto-tuoli on muotoilultaan ergonominen sekä tukeva ja lapsen on turvallista nousta sille istumaan. Sekä lasten

Lisätiedot

SUOMI 10-2013WOODI OPETUSTILAT. a²+b²=c² E=mc²

SUOMI 10-2013WOODI OPETUSTILAT. a²+b²=c² E=mc² SUOMI 10-2013WOODI OPETUSTILAT a²+b²=c² E=mc² Ihmisille -luonnollisesti kestävää Opetustilan kalusteet 4 Kirjasto kalusteet 14 Ruokalan kalusteet 15 Eteis/ aulatilojen kalusteet 17 Liikuntatilan kalusteet

Lisätiedot

~ luonnollisesti kestävää. Ihmisille

~ luonnollisesti kestävää. Ihmisille SUOMI 03-2016WOODI Ihmisille ~ luonnollisesti kestävää Päiväkotikalusteet Ryhmätilan kalusteet Korkeat lasten tuolit, lasten tuolit 5 Pinottavat jakkarat 8 Aikuisten Onni-tuoli 9 Aikuisten Oiva-tuoli

Lisätiedot

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät 1/19 Päivitetty 24.11.2014 A A1 Tuoteryhmä TOIMISTOKALUSTEET (vertailupisteet max 10 pistettä/tuote siten, että edullisin tarjottu hinta saa 10 pistettä) Työpöytä, sähkösäätöinen Standardin EN527-1:2011

Lisätiedot

WOODI MALLIHUONEET 1-3-VUOTIAAT 3-5-VUOTIAAT 5-6-VUOTIAAT. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND

WOODI MALLIHUONEET 1-3-VUOTIAAT 3-5-VUOTIAAT 5-6-VUOTIAAT. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND MALLIHUONEET 1-3-VUOTIAAT 3-5-VUOTIAAT 5-6-VUOTIAAT 1-3-VUOTIAAT RYHMÄHUONE Mallihuoneen sisustus on suunniteltu ryhmälle jossa on 15 lasta ja 4 hoitajaa. Jokaisessa istuinryhmässä on paikat viidelle lapselle

Lisätiedot

SUOMI. WOODI-furnitures MALLISTO UUTTA UUTTA UUTTA. Ku o p i o n Wo o d i O y. w w w. w o o d i. f i

SUOMI. WOODI-furnitures MALLISTO UUTTA UUTTA UUTTA. Ku o p i o n Wo o d i O y. w w w. w o o d i. f i 2010 SUOMI MALLISTO UUTTA UUTTA UUTTA COLOURS 1688 Birch Birch Nature 411 White 862 Yellow 822 Peach 861 Orange 431 Red 499 Blue 435 Wine red 497 Green 838 Dark blue 842 Light green 856 Turquoise 470 Lime

Lisätiedot

WOODI. ~ luonnollisesti kestävää. Ihmisille

WOODI. ~ luonnollisesti kestävää. Ihmisille SUOMI 12-2014WOODI Ihmisille ~ luonnollisesti kestävää Päiväkotikalusteet Ryhmätilan kalusteet Korkeat lasten tuolit, lasten tuolit 5 Aikuisten ONNI-tuoli 9 Pöydät 10 Lasten pöydät, aikuisten pöydät,

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(24) SISÄLLYS PÖYDÄT sivu: PO1 SUORAKAIDEPÖYTÄ 3 PO2 PUOLIPYÖREÄ PÖYTÄ 3 TUOLIT JA PENKIT TU1

Lisätiedot

O D I SUOMI 10-2012W O

O D I SUOMI 10-2012W O O D I SUOMI 10-2012W O Ihmisille -luonnollisesti kestävää Päiväkotikalusteet Ryhmätilan kalusteet Korkeat lasten tuolit, lasten tuolit, aikuisten tuolit Pöydät Lasten pöydät, aikuisten pöydät, kirjoituspöydät

Lisätiedot

Toimitusaika Helmikuu 2016 vapaasti perillä, paikoilleen asennettuina, pakkausmateriaalit

Toimitusaika Helmikuu 2016 vapaasti perillä, paikoilleen asennettuina, pakkausmateriaalit TILAUSVAHVISTUS 64957 26.10.2015 Lohjann kaupunkii Sivistystoimi PL 71 08101 LOHJA OJANIITTUTALO WOODIN KALUSTEET TILAUSS NRO 64957 / PROJEKTI NRO 528589 Kiitämme tilauksestanne ja vahvistamme sen toimitettavaksi

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(18) SISÄLLYS TYÖPÖYDÄT sivu: TP1 TYÖPÖYTÄ 3 TP2 TYÖPÖYTÄ 4 HY TYÖPÖYDÄN YLÄHYLLY 5 MUUT PÖYDÄT

Lisätiedot

Tuotekortit SÄILYTTIMET

Tuotekortit SÄILYTTIMET Tuotekortit SÄILYTTIMET KOMBI 2709 Kaapit Leveys 800 mm, syvyys 426 mm, korkeus 403 mm. Pystylistat 1250 ja 1985 mm. Vaakalistat 1850 ja 2500 mm. Hyllyt Leveys 800 mm, syvyys 305 mm, paksuus 22 mm. Listat:

Lisätiedot

LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT

LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT Tarjouspyynnön mukaan tarjouspyyntöön liittyvät tarkentavat kysymykset tuli toimittaa 23.1.2018 klo 12:00

Lisätiedot

WOODI SUOMI Kuopion Woodi Oy, Ankkuritie 3, FI Kuopio, Tel ,

WOODI SUOMI Kuopion Woodi Oy, Ankkuritie 3, FI Kuopio, Tel , WOODI SUOMI 09-2017 1 Palvelukoti Koivu ja Tähti, Espoo Palvelukoti Villa Tauluhovi, Jyväskylä 2 Palvelukoti Villa Tauluhovi, Jyväskylä Ihmisille ~ luonnollisesti kestävää Ruokailutilat Oiva-tuolit 6 Oiva-penkki

Lisätiedot

Taukotila. WC-tila. Vaatekaapit. Siivouskomero malli. Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille. Ylähylly

Taukotila. WC-tila. Vaatekaapit. Siivouskomero malli. Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille. Ylähylly Taukotila Vaatekaapit Siivouskomero Ulosvedettävä henkaritanko Siivouskomero malli Ylähylly Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille ulosvedettävä henkaritanko Kaksi hyllylevyä Kaksi

Lisätiedot

Vihdin kunta: Täydennetty tarjouspyynnön liite 1 Kalusteiden erittely / tarjousten vertailutaulukko Versio 12.12.2014

Vihdin kunta: Täydennetty tarjouspyynnön liite 1 Kalusteiden erittely / tarjousten vertailutaulukko Versio 12.12.2014 1/28 Päivitetty 24.11.2014 A A1 pl nn Tuoteryhmä TOIMISTOKALUSTEET Työpöytä, sähkösäätöinen Standardi n EN527-1:2011 mukainen, säätöväli LEKOLAR BTJ- BTJ F- A2 Tavallinen työpöytä Vakioviilu tai vakiolami

Lisätiedot

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 1(8) HOIVAKALUSTEET RYHMÄ 1: Sohvat ja nojatuolit Tarjoaja Tarjoaja Tarjoaja Pos. Kaluste: Määrä: Kinnarps Oy Lekolar-Printel Oy Martela Oyj 1

Lisätiedot

Tarjousten avauspöytäkirja

Tarjousten avauspöytäkirja Tarjousten avauspöytäkirja Diaaritunnus Hankintayksikkö ETELÄ-KARJALAN HANKINTAPALVELUT Hankinta C 18/2012 LAPPEEN KOULUN OPETUSTILOJEN KALUSTEET Kyseessä on sopimustoimittajien kesken järjestetty ns.minikilpallutus.

Lisätiedot

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun)

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Kalustekori 1 Tila 145 kpl 6. luokka Oppilastyöpöytä, laminaatti, ryhmämuotoiltava, vakiokorkeus 20 Oppilastuolit,

Lisätiedot

Nimike Yks Määrä Hinta/yks

Nimike Yks Määrä Hinta/yks Juhani Ahon koulu, 1. vaihe - kalusteiden värien tulisi sopia sisätilojen värisunnitelmaan - hallinnon ja henkilöstön tiloissa 50-luvun tyyli voi tulla esille Nimike Yks Määrä Hinta/yks Kellari, 01 Tsto

Lisätiedot

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen kaikki tuotteet sis. alv. 24% 1960 design Risto Halme Pöytien ja tuolien rungot koivua ja kannet ja istuimet koivuvaneria. Tuolin istuin on muotoon puristettua tammiviilutettua koivuvaneria ja kädensija

Lisätiedot

Kauhajoen Äijälän päiväkodin irtokalustehankinta D/903/02.08.00.00/2012 Irtaimistoliite 2

Kauhajoen Äijälän päiväkodin irtokalustehankinta D/903/02.08.00.00/2012 Irtaimistoliite 2 Kauhajoen Äijälän päiväkodin irtokalustehankinta D/90/0.08.00.00/0 Irtaimistoliite Tarjoajan nimi: Yhteyshenkilö ja yhteystiedot: Tarjottavien tuotteiden tulee vastata väreiltään, materiaaleiltaan, mitoiltaan

Lisätiedot

WOODI. ~ luonnollisesti kestävää. Ihmisille

WOODI. ~ luonnollisesti kestävää. Ihmisille SUOMI 03-2016WOODI Ihmisille ~ luonnollisesti kestävää Päiväkotikalusteet Ryhmätilan kalusteet Korkeat lasten tuolit, lasten tuolit 5 Pinottavat jakkarat 8 Aikuisten Onni-tuoli 9 Aikuisten Oiva-tuoli

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

Valmistettu Suomessa. www.rintaluoma.fi. Tasot ja sohvapöydät 4. s

Valmistettu Suomessa. www.rintaluoma.fi. Tasot ja sohvapöydät 4. s Valmistettu Suomessa LAADUKKAAT KOTIMAISET GISA ja ANNIINA-SARJAT www.rintaluoma.fi GISA ANNIINA SÄILYTYSKALUSTEET 2. s KirjoituspöydäT 3. s Tasot ja sohvapöydät 4. s HYLLYSTÖKOMPONENTIT 5. S Lastensänky

Lisätiedot

UUTUUS. Tanakka -pöytä. Tuhti -tuoli. P700 ja P900 pöydät. Elegantti "Azur"-tuoli. Budget-neuvottelupöytä. Kokous- ja sosiaalitilat

UUTUUS. Tanakka -pöytä. Tuhti -tuoli. P700 ja P900 pöydät. Elegantti Azur-tuoli. Budget-neuvottelupöytä. Kokous- ja sosiaalitilat Nopea toimitus Tanakka -pöytä Tukeva alumiininharmaaksi pulveriepoksoitu teräsputkirunko ja koivulaminaattitaso. Lisävarusteena ripustinkappale tuoleille. Pöytää on saatavana kahta eri kokoa (ks. taulukko).

Lisätiedot

Telakkakadun koulu, Suolahti

Telakkakadun koulu, Suolahti 1 (13) Telakkakadun koulu, Suolahti Tarjouspyynnön liite Yleistä Huomioitava kalusteiden ja materiaalien helppohoitoisuus sekä soveltuvuus perusopetuksen käyttöön (mm. ergonomiavaatimukset) Oppilaskalusteissa

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Varustamissuunnitelma / Karhunkorven koulu

Varustamissuunnitelma / Karhunkorven koulu Nurmijärven kunta Sivistystoimi Hallinto- ja talouspalvelut Varustamissuunnitelma / Karhunkorven koulu Laajennus ja peruskorjaus Tila Tuote kpl hankintapaikka à -hinta Ruokailutila C100 pöytä, suorakaide

Lisätiedot

Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET

Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET Sonkajärven kunta TARJOUSPYYNTÖ Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET Pyydämme sitovaa tarjoustanne Mosaiikki-palvelutalon oleskelutilojen ja toimistojen

Lisätiedot

EFG Izi Niveau Project -sovellusmallisto

EFG Izi Niveau Project -sovellusmallisto EFG Izi Niveau Project -sovellusmallisto Uutuus Sovellusmallisto EFG:n mallisto on markkinoiden laajin. Se mahdollistaa jo pelkästään vakiotuotteiden laajan soveltamisen. Tarvittaessa täydennämme mallistoamme

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Pyydämme sitovaa tarjoustanne:

Pyydämme sitovaa tarjoustanne: MATERIAALIHALLINTO Puh.(6)6 (vaihde), telefax (6)6 58 sähköpostiosoite: hankinta@seinajoki.fi TARJOUSPYYNTÖ 5..6 hp Pyydämme sitovaa tarjoustanne: vastaanottaja lähiosoite postitoimipaikka Tarjouksessa

Lisätiedot

CARITA-PÖYDÄT. Carita-pöydät 3

CARITA-PÖYDÄT. Carita-pöydät 3 CARITA-PÖYDÄT 2 Carita-pöydät Carita-pöydät 3 CARITA-PÖYDÄT On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT H012-14, HINTA- JA LAATUVERTAILU, RYHMÄ 1, TUOLIT 25.2.2014 HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT 1(9) Pos. Kalustekoodi Kaluste

Lisätiedot

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON Tuotekuvasto 2017 ESITYS NÄYTTÖ PÖYTÄ AUDIO LATAUS PISTEET vakioi positiivisen käyttökokemuksen Kuvassa Presson Cabin sarjan Cabin55-SP2 ja Cabin55-SideTable Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden rakennetta

Lisätiedot

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta.

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. LIITE 2.1A HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. Pos. 1 Kampaamon asiakastyöpisteet/peilipaikat 14

Lisätiedot

Bondo ATTENTION TO DETAIL

Bondo ATTENTION TO DETAIL Bondo ATTENTION TO ETAIL BONO Bondo on tanskalainen tuotemerkki, joka on nyt saatavissa ensimmäistä kertaa Suomen markkinoilla. Kaikki, mitä pidetään tyypillisenä tanskalaisena muotoiluna, on tyypillistä

Lisätiedot

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON Tuotekuvasto 2017 ESITYS NÄYTTÖ PÖYTÄ AUDIO LATAUS PISTEET positiivisen käyttökokemuksen vakioija Kuvassa Presson Cabin sarjan Cabin55-SP2 ja Presson Cabin55-SideTable Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden

Lisätiedot

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010 Q kokous ja konferenssi -FURNISHER OY juhlatila ja -sali Kuvasto 2010 toimisto- ja työtila Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen

Lisätiedot

012-04 1-paikkainen pöytä hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 16 53.29 66.08

012-04 1-paikkainen pöytä hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 16 53.29 66.08 012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 54.47 67.55 012-02 1-paikkainen pöytä, säädettävä korkeus ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

Lisätiedot

012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 58.28 012-02 1-paikkainen pöytä, säädettävä korkeus ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

Lisätiedot

Liite 3 (kalusteet tiloittain)

Liite 3 (kalusteet tiloittain) RANUAN YLÄASTE HANKITTAVAT IRTOKALUSTEET TILOITTAIN 2011 (tarjouksen suunnittelun avuksi) esim. Tila/Kaluste mitat (l x s x k) muu yksilöinti määrä Iskun malli HALLINTOTILAT: tai vastaava Opettajienhuone

Lisätiedot

STUVA-sarjaan kuuluu myös parvisänky, jonka alla on työpöytä ja säilytystilaa. Lisätietoa löydät sivulta 9.

STUVA-sarjaan kuuluu myös parvisänky, jonka alla on työpöytä ja säilytystilaa. Lisätietoa löydät sivulta 9. OSTOAPU STUVA Säilytysjärjestelmä SUOMI SUUNNITTELIJA Ebba Strandmark HOITO Pyyhi rungot kostealla liinalla. Kuivaa sen jälkeen kuivalla liinalla. TURVALLISUUS Lapset saattavat toisinaan tehdä asioita,

Lisätiedot

KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen jälkeen sijaitsevaan asiakaspalvelupisteeseen.

KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen jälkeen sijaitsevaan asiakaspalvelupisteeseen. OSTOAPU ÄPPLARÖ -ulkokalusteet SUOMI Sopii tyyliisi ja tilaasi Haaveiletko aurinkotuolissa makoilusta parvekkeella? Tarvitsetko pöydän seuraaviin puutarhajuhliin? Kaipaatko säilytystilaa puutarhatyökaluille

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

News from Milan 2014

News from Milan 2014 News from Milan 2014 2 Slim Irony pöydät Teräsrunkoinen sivupöytä, saatavana useita eri kokoja. Slim Sissi tuoli Tuolin runko, istuin ja selkänoja ovat terästä. Saatavana lisävarusteena magneetilla kiinnitettävä

Lisätiedot

KYSYMYKSET, VASTAUKSET JA TARJOUSPYYNTÖÖN TEHDYT MUUTOKSET 1048/02.08.00/2012

KYSYMYKSET, VASTAUKSET JA TARJOUSPYYNTÖÖN TEHDYT MUUTOKSET 1048/02.08.00/2012 KYSYMYKSET, VASTAUKSET JA TARJOUSPYYNTÖÖN TEHDYT MUUTOKSET 1048/02.08.00/2012 Kysymys 1 Koskeeko tarjouspyyntö koulukalusteiden osalta erikoisluokkien eli teknisen työn, tekstiilityön, kuvataiteen ja luonnontieteiden

Lisätiedot

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan 851350 Turun kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi Marja-Liisa Wilenius PL 301 01050 TURUN LASKUT Finland TARJOUS 373101-1 02.03.2012 1/11 Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille Martelan tuotteita

Lisätiedot

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Osaaja hallitsee tekniikan Uudistuvan - ajanmukaisesti kasvavan oman mallistomme lisäksi toimimme alihankkijana merkittäville kalustamisen merkeille. Joustava

Lisätiedot

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava Tavaralle kuin tavaralle oma paikka Erilaiset hyllyt ja kaapit ovat tarpeen, jotta järjestys säilyy työpaikalla. Valikoimamme on runsas ja monipuolinen, joten esittelemme tällä aukeamalla tuoteperheet

Lisätiedot

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET SARJA[T] 2 Sarja[T] Sarja[T] 3 SARJA[T] Joustava Sarja[T] on suunniteltu, jotta kaikki voisivat luoda oman optimaalisen työpisteensä joka samalla sopii kokonaisuuteen. Näin sekä yksilö että ryhmä saavat

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2012 - Miljökalusteet Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja EFG Express...

Lisätiedot

BOKNÄS SCANDIC. Boknäs Scandic. Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille.

BOKNÄS SCANDIC. Boknäs Scandic. Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille. Boknäs Scandic Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille. VIIMEISTELE YLÄSOKKELILLA Yläsokkelin värin voi valita 7 eri vaihtoehdosta. Jos laitat

Lisätiedot

LUONNOLLISTA MUOTOILUA

LUONNOLLISTA MUOTOILUA TRIXAGON 2 Esencia Trixagon 3 TRIXAGON Luonnossa esiintyy kuusikulmioita lumihiutaleissa, mehiläisvahakennoissa ja kilpikonnan kuoressa. Se on luonnon pinta-alaa tehokkaimmin hyödyntävä muoto, jota voi

Lisätiedot

Työhön www.scan-cast.fi Työhön Toimistoon Työpaikalle Vuosien aikana on Scan-Cast Oy valmistanut ja kehittänyt tuoleja työhön ja työpaikkaympäristöön. Monipuolinen valikoima istumisen eri alueille, löytyy

Lisätiedot

Varastotuotekuvasto 2014

Varastotuotekuvasto 2014 Varastotuotekuvasto 2014 Työtuolit Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen asiantuntija. Vuosien varrella tehty kehitystyö näkyy monipuolisina

Lisätiedot

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE 1 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT 2 sisältö: 4 13 14 19 20 23 24 29 30 31 32 33 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT Finnmirror-kylpyhuonekalusteiden inspiraationa on Suomen

Lisätiedot

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet Yleistutkimuspöytä 7300 Tutkimuspöytä 7300 soveltuu perustutkimuspöydäksi. Tutkimustason korkeus on 75 cm. Tutkimustason pääosa on kaasujousella portaattomasti säädettävissä.

Lisätiedot

SUOMI VIKA TURVALLISUUS

SUOMI VIKA TURVALLISUUS SUOMI TURVALLISUUS Kaikki pöytälevyt, pukkijalat ja jalusta on testattu ja hyväksytty enintään 50 kg:n kuormitukselle. Käsittele karkaistua lasia varovasti! Vaurioitunut reuna tai naarmuuntunut pinta voi

Lisätiedot

RYHMÄ 1 OPPILAIDEN PULPETIT, TUOLIT, LUOKKIEN SÄILYTTIMET SEKÄ RUOKAILU/KOKOUSTILAN SÄILYTTIMET

RYHMÄ 1 OPPILAIDEN PULPETIT, TUOLIT, LUOKKIEN SÄILYTTIMET SEKÄ RUOKAILU/KOKOUSTILAN SÄILYTTIMET RANUAN KIRKONKYLÄN KOULU 04 HANKITTAVAT IRTOKALUSTEET TUOTERYHMITTÄIN Tarjousliite Kun tilan kohdalla mainitaan "luokkatilat" tarkemmat tilaerittelyt löytyvät Liite 4 ja Liite 5. Tarjouspyynnössä mainitut

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

S A R J A [ E ] O N E

S A R J A [ E ] O N E SARJA[E] ONE 2 Sarja[e] one Sarja[e] one 3 SARJA[E] ONE Sarja[e] one tarjoaa useita vaihtoehtoja ja runsaasti valinnan vapautta oman ratkaisusi luomiseen. Sarjaa[e] one on laajennettu lisäämällä vielä

Lisätiedot

Comea, kotimainen & laadukas Säilytysjärjestelmä

Comea, kotimainen & laadukas Säilytysjärjestelmä Comea, kotimainen & laadukas Säilytysjärjestelmä Comea on kotimainen, laadukas kolmeen mallistoon: Basic, Original ja Premium jakautuva mittatilauksena valmistettava säilytysjärjestelmä kotiovelle toimitettuna.

Lisätiedot

Laatikostot. Monikäyttöiset laatikostot. Aina siellä missä työsikin on. Tehokasta varastointia ja valvontaa

Laatikostot. Monikäyttöiset laatikostot. Aina siellä missä työsikin on. Tehokasta varastointia ja valvontaa Monikäyttöiset laatikostot Aina siellä missä työsikin on Koska työskentely ei aina tapahdu samassa paikassa, tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia laatikostoja moniin tarkoituksiin. Voit kiinnittää saman

Lisätiedot

TARVIKETIETO syyskuu 2013 voimassa 31.10.2015 asti korvaa RT X78/662.3-38113 1 (6)

TARVIKETIETO syyskuu 2013 voimassa 31.10.2015 asti korvaa RT X78/662.3-38113 1 (6) RT CAD -kirjastot TARVIKETIETO syyskuu 2013 voimassa 31.10.2015 asti korvaa RT X78/662.3-38113 1 (6) RT 38439 552.3 Talo 2000 662.3 Talo 90 X78 laboratorio- ja terveyden... SfB Laboratoriokalusteet Is-Vet

Lisätiedot

Penkillä varustetut lyhytoviset vaatekaapit

Penkillä varustetut lyhytoviset vaatekaapit RAL 1004 Kullankeltainen RAL 6019 Pastellinvihreä RAL 1015 Norsunluunbeige RAL 7024 Grafiitinharmaa RAL 3020 Liikenteenpunainen RAL 7047 Teleharmaa RAL 5012 Heleänsininen RAL 9002 Maalarinvalkoinen RAL

Lisätiedot

EFG Classroom Vaativaan ympäristöön

EFG Classroom Vaativaan ympäristöön EFG Classroom Vaativaan ympäristöön 2 Elävä kouluympäristö EFG Classroom on koulukalustesarja, joka on kehitetty tämän päivän ja tulevaisuuden kouluihin. Joustavia ratkaisuja, jotka mahdollistavat nopeat

Lisätiedot

Huutokauppaluettelo. Huutokauppaehdot 1 / 26. Lappeenrannan kaupungin irtaimiston huutokauppa. Tullitie 7, 53100 Lappeenranta 13.5.

Huutokauppaluettelo. Huutokauppaehdot 1 / 26. Lappeenrannan kaupungin irtaimiston huutokauppa. Tullitie 7, 53100 Lappeenranta 13.5. Huutokauppaluettelo 1 / 26 Lappeenrannan kaupungin irtaimiston huutokauppa Tullitie 7, 53100 Lappeenranta 13.5.2014 tiistaina Näyttö alkaen klo 13.00. Huutokauppa alkaa klo 15.00 Huutokauppaehdot 1. Tavaroiden

Lisätiedot

MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA

MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA SARJA[E] 2 Sarja[e] Sarja[e] 3 SARJA[E] Sarja[e] on enemmän kuin säilytyskaluste. Se sai alkunsa tarpeeseen perustuneesta ajatuksesta, ja lopullisessa mallissa on useita vaihtoehtoisia muotoja. Mahdollisuudet

Lisätiedot

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil on korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli,

Lisätiedot

Saaristossa syntynyt. Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta.

Saaristossa syntynyt. Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta. Kestäviä arvoja Kestäviä arvoja Saaristossa syntynyt Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta. Sen keskeisiä tavoitteita olivat kauneus, kestävyys ja muunneltavuus. Yksi suunnittelun

Lisätiedot

Kalustehelat. 002 Mekanismit. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 002 Mekanismit. Valaisimet. Vetimet. varusteet 81 002 Mekanismit Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Liukuoven helat Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Mekanismit GRASS nostomekanismit

Lisätiedot

LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi. "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!"

LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi. Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin! LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!" Useita malleja tarpeiden mukaan LATET "pähkinänkuoressa" Olemme kehittäneet uudenlaiseen ajatteluun perustuvat

Lisätiedot

Varastotuotekuvasto 2014

Varastotuotekuvasto 2014 Varastotuotekuvasto 2014 Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen asiantuntija. Vuosien varrella tehty kehitystyö näkyy monipuolisina

Lisätiedot

19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA

19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA Tietoverkkotuotteet 19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA Kaapin leveys 600 mm Kaapin leveys 800mm Kaappirunko, jossa katto, sivut/takaseinä, ovi ja sokkelikulmat. Kaapin ovi on standardina varustettu lukolla.

Lisätiedot

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta.

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI OSTOAPU Ruokapöydät 2015 TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen

Lisätiedot

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city Sarja[f] city 2 Sarja[f] city Sarja[f] city Sarjan[f] city-pöydissä on klassiset nelikulmaiset jalat, hyvin toimivat tasot ja persoonalliset ominaisuudet. Olemme laajentaneet ajatteluamme kehysten ulkopuolelle

Lisätiedot

HINNASTO 2011 ALV 0%

HINNASTO 2011 ALV 0% HINNASTO 2011 ALV 0% VANHUSHUOLTO Vanhushuollon kalusteet Anda Jalat ja käsinojat koivua tai petsattua koivua. Istuimessa irroitettava verhoilu. Nojatuoli Istuimessa irroitettava verhoilu, koivu C2124M/KO

Lisätiedot

D024 SUOMUSSALMEN HOITOKOTI

D024 SUOMUSSALMEN HOITOKOTI 30.06.2014 Sivu 1/10 D024 SUOMUSSALMEN HOITOKOTI KIINTOKALUSTESELOSTUS 30.06.2014 VAIN URAKKALASKENTAA VARTEN 30.06.2014 Sivu 2/10 13311_001 Asuinhuoneen kaapit 110, 112, 114, 116, 118, 120, 122, 124,

Lisätiedot

tyydytetty. tuoteperheet. ryhmän muodostavat niukalla tavallaan myös muihin Käytännölliset Asiakkaat, joilla

tyydytetty. tuoteperheet. ryhmän muodostavat niukalla tavallaan myös muihin Käytännölliset Asiakkaat, joilla krog krog Asiakkaat voidaan luokitella monella tavalla. Yksi vaihto- Kyse on yksinkertaisista ja edullisista huonekaluista hyvinkin trendikkäitä. Toimistokalustesarjan perusidea ilmenee ehto on tarkastella

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2C: TILOJEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA TILAAJAN TOIVEET

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2C: TILOJEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA TILAAJAN TOIVEET TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2C: TILOJEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA TILAAJAN TOIVEET 1. Liitteen tarkoitus Liitteessä on esitetty seuraavia vähimmäisvaatimuksia, joiden tulee ehdottomasti toteutua: - kalusteiden

Lisätiedot

INARI KOIVUSARJA MASKU.COM

INARI KOIVUSARJA MASKU.COM Massiivikoivuinen Inari-sarja edustaa klassista designia korostaen puun kauniita, luonnollisia vivahteita. Sarjan parhaina ominaisuuksina mainittakoon helppo yhdisteltävyys ja korkealaatuisuus. Umpipuinen

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2013 (sisältää alv 24%)

Hinnasto 1.1.2013 (sisältää alv 24%) 1.1.2013 (sisältää alv 24%) Jalka- ja kansivaihtoehdot 20 Pieni yläsokkeli 98 114 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 31 cm 22 Mappiyläsokkeli 110 127 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 39 cm 200 Pieni kansi

Lisätiedot

Jazz. Jazz ruokapöytä

Jazz. Jazz ruokapöytä Jazz hinnasto 8.1.2013 Hinnat sis. ALV 24% sivu n:o 1 Jazz Jazz ruokapöytä Korkeus: 73cm Kannen paksuus: 7,6cm Tolppajalat: 9,6 * 9,6cm Soveltuu esim. ruokailu-, neuvottelu-, työ- ja kirjoituspöydäksi.

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Työpisteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Työpisteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Työpisteet Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2012 - Työpisteet Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja EFG Express... 5 Työpöydät

Lisätiedot

MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT

MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT Kun kaikki on järjestyksessä, arkikin sujuu helpommin. Nixi-liukuovijärjestelmällä ratkaiset kodin kaikki säilytykseen liittyvät ongelmat tyylillä. Kodin sisustuksen viimeistelevät

Lisätiedot

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA Uudet tavarankäsittelyyn liittyvät tuotteemme tulevat helpottamaan työtä entisestään. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja ammattimaiseen tavarankäsittelyyn.

Lisätiedot

23.3.2015 TARJOUSPYYNTÖ 9.2.2015 PELTOLAN PÄIVÄKODIN KALUSTEHANKINTA / ORIMATTILA

23.3.2015 TARJOUSPYYNTÖ 9.2.2015 PELTOLAN PÄIVÄKODIN KALUSTEHANKINTA / ORIMATTILA TARJOUSPYYNTÖ 9.2.2015 PELTOLAN PÄIVÄKODIN KALUSTEHANKINTA / ORIMATTILA Vastaukset lähetettyihin kysymyksiin. Vastaukset merkitty sinisellä väriä kysymyksen alle. ------------------------- Lähettäjä: Sanna-Kaisa

Lisätiedot

Jazz. Jazz ruokapöytä. Jazz ruokapöydän jatkopala. Jazz ruokapöytä, pyöreät

Jazz. Jazz ruokapöytä. Jazz ruokapöydän jatkopala. Jazz ruokapöytä, pyöreät Jazz hinnasto 1.9.2015 Hinnat sis. ALV 24% sivu n:o 1 Jazz Jazz ruokapöytä Korkeus: 73cm Kannen paksuus: 7,6cm Tolppajalat: 9,6 * 9,6cm Soveltuu esim. ruokailu-, neuvottelu-, työ- ja kirjoituspöydäksi.

Lisätiedot

KASVAA PERHEEN MUKANA.

KASVAA PERHEEN MUKANA. KASVAA PERHEEN MUKANA KASVAA PERHEEN MUKANA. Unipuu-sarjan monipuolisesta valikoimasta löytyy lukuisia keskenään yhteensopivia osia, joista saa muunneltavia ja tilaa säästäviä vuoderatkaisuja perheen ja

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

Hinnasto 1.4.2015 (sisältää alv 24%)

Hinnasto 1.4.2015 (sisältää alv 24%) 1.4.2015 (sisältää alv 24%) Jalka- ja kansivaihtoehdot 20 Pieni yläsokkeli 110 124 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 31 cm 22 Mappiyläsokkeli 120 138 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 39 cm 200 Pieni kansi

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

KAUHAJOEN TERVEYSKESKUS, LAAJENNUS. esim. tai vastaava ARKKITEHTITOIMISTO HML OY KASARMINTIE 9 90130 OULU P. 08-3121440

KAUHAJOEN TERVEYSKESKUS, LAAJENNUS. esim. tai vastaava ARKKITEHTITOIMISTO HML OY KASARMINTIE 9 90130 OULU P. 08-3121440 ARKKITEHTITOIMISTO HML OY KASARMINTIE 9 90130 OULU P. 08-3121440 TK KAUHAJOKI LAAJENNUS IRTOKALUSTEET 23.4.2013 Kaikki irtokalusteiden verhoilukankaat tulee käsitellä likaa hylkivälllä suojakäsittelyllä.

Lisätiedot