Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 3/2017 Kuusmiehentie 10 A Helsinki Jäsenasiat puh psso.jasenasiat(at)kolumbus.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 3/2017 Kuusmiehentie 10 A Helsinki Jäsenasiat puh psso.jasenasiat(at)kolumbus."

Transkriptio

1 1/6 Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 3/2017 Kuusmiehentie 10 A 2 Elokuu Helsinki Jäsenasiat puh psso.jasenasiat(at)kolumbus.fi Lasten sota Heinäkuun lopulla avattiin Lahdessa evakkolasten muistopuisto. Jopa lasta menetti sodan seurauksena kotinsa ja kotiseutunsa. Heidän joukossaan oli myös monta sotaorpoa, joiden määrä kaikkiaan oli noin Pommitusten ja elintarvikepulan keskeltä muihin Pohjoismaihin lähinnä Ruotsiin lähetettiin lähes lasta. Näillä lapsilla on ollut paljon kipeitä kokemuksia. Elämää on leimannut muisto sodasta - menetetystä isästä, äidistä, kodista, kotiseudusta tai perheyhteydestä. Haavat ovat ehkä arpeutuneet, mutta silti ne yhä sattuvat. Juhlivan isänmaamme lapset ovat antaneet oman raskaan uhrinsa kansamme elämän edestä. On tärkeää, että voimme yhdessä muistaa ja jakaa näitä kokemuksiamme. Hannu Niskanen Jäsentilaisuudet ***** Jäsentilaisuudet järjestetään Kampin palvelukeskuksen juhlasalissa alkaen klo 16. Kahvia saa kokouspaikassa klo alkaen. Kahvi ja pulla 3. Poikkeuksista ilmoitetaan erikseen. Ke Trubaduurit laulavat ja laulattavat. Ke Tapaamme nuoruutemme 50-luvun tunnelmissa Kampin juhlasalissa. Yhdistyksemme kirjoittavat, laulavat ja lausuvat pienryhmät vastaavat yhdessä ohjelmakokonaisuudesta. Illan juontaa Kalle Kuntsi. Tule ensi-iltaan. Meillähän on vapaa pääsy. Toista näytöstä ei ole ainakaan vielä varattu. Ke Mitä sotaorvoista löytyy netissä ja miten se löytyy? Jaakko Harjuvaara opastaa. Ke Pikkujoulu ***** Viipurin matka Kyseessä on vuosittain Kannaksen taistelukentiltä löydettyjen sankarivainajien jäänteiden noutomatka, joka on suunnattu sotaorvoille ystävineen. Matkan ohjelmasta ym. on kerrottu Huoltoviestilehdessä 2/2017, sivulla 30. Matkan hinta 280,-. Vihdin Liikenteen yhteystiedot, puh , s-posti: myynti(at)vihdinliikenne.fi. Ilmoittaudu viimeistään viikolla 37.

2 2/6 ***** PIENRYHMÄTOIMINTA Ryhmät, yhdistykset ja piirit ovat aakkosjärjestyksessä. Retkiin ja tilaisuuksiin kaikki yhdistyksemme jäsenet ja kannatusjäsenet ovat tervetulleita paikkakunnasta riippumatta! Espoo-Kauniainen Lauantaina klo konsertti Arja Koriseva & Jyrki Anttila: Lauluni aiheet. Esitys tapahtuu Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa. Lippuja on hankittu 20 kpl, hinta 34,50. Ilmoittautuminen mennessä Laila Palholle, puh tai Laila.Palho(at)kolumbus.fi. Maksu yhdistyksen tilille FI mennessä, viite Lauantaina klo teatteri Isän jälki Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa. Monologin on dramatisoinut Kollaan kenttäpapin tarina-teoksen pohjalta Riku J. Korhonen, joka myös monologin esittää. Liput 26,- jäsenille ja vieraille 29,-. Ilmoittautuminen mennessä Gunvor Pelanderille, gunvor.pelander(at)gmail.com tai puh Maksu yhdistyksen tilille Fi mennessä, viite Hengellinen piiri Kokoontuu tutussa paikassa Temppeliaukion kirkon seurakuntasalissa klo Syksyn 2017 tapaamiset ovat 14. syyskuuta, 19. lokakuuta ja 16. marraskuuta. Entiset ja uudet jäsenet, sydämellisesti tervetuloa! Vetäjänä Leena Paloheimo puh leena.paloheimo(at)welho.com Hegellinen anti ja keskustelut pastori Eija Kilven johdolla. Yhteyshenkilöt Tuulikki Vatanen puh ja Antti Kärjä antti.karja(at)elisanet.fi Hyvinkään sotaorvot Syksyn tapahtumia: klo 14, Hyvinkään seurakuntakeskuksessa; Pirjo Björk kertoo lotista ennen, nyt ja tulevaisuudessa klo 14, pikkujoulujuhla, seurakuntakeskuksessa, ruokailu ja ohjelmaa kukkalaitteen lasku klo 12 Puolimatkan hautausmaalla ja muistojuhlatoimikunnan järjestämä juhlatilaisuus klo 14 Hyvinkää-salissa Yhteyshenkilö Päivy Penttinen paivy.penttinen(at)pp.inet.fi tai Keravan ryhmä Keravan ryhmä kokoontuu Viertolan toimintakeskuksessa, Timontie 4, joka kuukauden toisena maanantaina klo Syksyn kokoontumiset ovat siis 11.9., , ja kulmasalissa tai olohuoneessa. Yhteyshenkilö Lea Heino puh tai lea.heino(at)gmail.com

3 3/6 Kirjoittajaryhmä OrvoKit Kirjoittajaryhmä OrvoKit kokoontuu Munkkiniemen palvelukeskuksessa Laajalahdentie 30 klo kuukauden viimeisenä torstaina, ei kuitenkaan joulukuussa. Ensimmäinen tapaaminen on torstaina Vetäjänä on Anja Huotari-Siimes ja yhdyshenkilönä Kaija Rantalainen-Huber tai kaija.r-h(at)kolumbus.fi. Kuoro Sirpaleet Kesäloman jälkeen jatketaan syyskuussa tiistaina Harjoituspaikka on Munkkiniemen palvelukeskus ja aika Harjoitukset ovat joka viikko. Toni Hintsala on syyskauden vapaana kuoromme johtamisesta, mutta hänellä on sijaisena Sibelius Akatemian kirkkomusiikkiosastolla opiskeleva Viena Huhtala. Kuorossa laulavat ovat jo tutustuneet häneen ja toivottaneet tervetulleeksi. Te tapaatte hänet jäsenillassa Siitä tarkemmin tässä jäsenkirjeessä. Lukutoukat Lukutoukat kokoontuvat joka kuukauden viimeisenä tiistaina klo Osoitteemme on taas Folkhälsan, Mannerheimintie 97. Tiistaina aiheenamme on Merete Mazzarellan teokset ja keskustelemme Anna Kortelaisen kirjoista. Marraskuun 28. päivän kirjailija on vielä avoin. Tarkempia tietoja antaa Laila Palho puh , laila.palho(at)kolumbus.fi Tervetuloa! Nurmijärven sotaorvot Tapaamme Maataloustuottajien majalla Vihtilammella tiistaina klo Saunotaan, uidaan ja grillataan ym. Sotaorvot puolisoineen joukolla mukaan. Lokakuun tapaamisen ajankohta on vielä avoin. Pikkujoulu Kotorannassa marraskuun lopulla. Yhteyshenkilö Veikko Korpi tai veikko.korpi(at)luukku.com. Retkiryhmä KESÄN VIIMEINEN RETKI M/S RUNEBERGILLÄ PE Lähtö m/s Runebergillä Kauppatorin Linnalaiturilta klo (paikalla oltava klo 9.30). Matkan kesto 3,5 tuntia. Paluu Porvoosta bussilla, Helsingissä noin klo Bussi noutaa lähtijät kahvipaikalta. Hinta 40 sisältää: Laivamatkan, salonkivarauksen laivalla lounaan ajaksi klo (lounas kaikille sama: lohikeitto, ruisleipää, vesi ja jälkiruokana kahvi + Runebergin torttu), Porvoossa tutustuminen tuomiokirkkoon oppaan johdolla, kahvit kirkkokierroksen jälkeen (omakustannuksina) ja bussikyyti omalla bussilla Helsinkiin. Ilmoittautumiset heti, viimeistään mennessä Annikki Pakkaselle joko puh tai annikki.pakkanen(at)gmail.com. Maksut ke mennessä tilille FI , viite Laivalla anniskeluoikeudet... TERVETULOA MUKAAN JOKO YKSIN TAI YSTÄVIEN KANSSA!

4 4/6 Runoniekat Runoniekat kokoontuvat Kampin Palvelukeskuksessa syyskaudella kerhohuone Fumussa klo keskiviikkoisin 30.8., 13.9., , ja kerhohuone Systerissä kokoonnutaan Uudet ja entiset jäsenet ovat sydämellisesti tervetulleita runojen pariin. Tiedustelut Ritva Aarne , ritva.aarne(at)kolumbus.fi ja Arja Mäntsälä , mantsala.arja(at)gmail.com Saksan ryhmä Tapaamme Folkhälsanilla, Mannerheimintie 97, kuukauden toisena tiistaina klo Ensimmäinen kerta 12.9., jolloin aloitamme heinäkuussa ilmestyneen Angela Merkelin elämäkerran lukemisen. (Angela Merkel: Die Protestantin). Ryhmän vetäjä on Mirjami Niinimäki, jolta saat halutessasi lisätietoja mirjami.niinimaki(at)welho.com tai puh Du bist herzlichst eingeladen! Thaliarinki Lauantaina klo 13. Helsingin Kaupunginteatterissa Myrskyluodon Maija. Liput jäsenille 78 euroa vieraille 81 euroa. Ilmoittautumiset Marja Rissaselle ml.rissanen(at)kolumbus.fi tai mennessä, samoin maksu yhdistyksen tilille FI , viite Lauantaina klo 13 Kansallisteatterin Willensaunassa Rikhard III, liput jäsenille 30 euroa ja vieraille 33 euroa. Ilmoittautumiset Marja Rissaselle ml.rissanen(at)kolumbus.fi tai mennessä, samoin maksu yhdistyksen tilille FI , viite Vantaan sotaorvot Kokoonnumme kerran kuukaudessa Kansalaistalo Leinikissä, Leinikkitie 22, Vantaa (Hiekkaharju) klo Pe 8.9. Syyskauden aloitus. Ravitsemusasiantuntija Laura Toivola tulee luennoimaan "Ikääntyvän ihmisen ravinnosta" To Tutustuminen Säteilyturvakeskukseen klo Tilausbussi lähtee klo Tikkurilasta, Vantaa hotellin edestä, jatka Kivistön kautta Martinlaakso-Louhela-Myyrmäki, mikäli täältä on tulijoita, perille STUK:iin. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 8.9. mennessä Aila Lindén, puh Mukaan mahtuu korkeintaan 30 h. Tervetuloa kuulemaan ja näkemään kiinnostavia asioita. Pe Leinikki. Turvallisuuskouluttaja Leena Malinen luennoi "Kodin paloturvallisuudesta". Lisäksi pieni, mukava yllätys. La Hyvinvointi Messut Vantaan Energia Areenalla Myyrmäessä.klo Sotaorvoilla on oma esittelypöytä. Messuilla on paljon nähtävää ja kuultavaa. Tervetuloa joukolla mukaan.

5 Ti klo 19. Teatteri Vantaa esitys "Halun viemää", Minna Kivelä: 7 tarinaa tahtomisesta vauvasta mummoon, vaipasta vaippaan. Varattu 15 lippua, varaa lippusi 8.9. mennessä Aila Lindén puh Pe Leinikki. Apteekkari Jussi Marjanen, Martinlaakson apteekista, luennoi "Lääkkeiden yhteensopivuudesta" klo 14. Teatteri Vantaa, Timo Närhinsalon esitys: Viimeinen päiväkäsky". Tänä vuonna vietetään Mannerheimin 150 vuotisjuhlaa ja Suomi täyttää 100 vuotta. Varattu 20 lippua. Tilaa lippusi viimeistään Aila Lindén puh Pe Vietämme Pikkujoulua tutussa Sauvatien kerhotilassa klo 13. Ilmoittautuminen mennessä. Pieni paketti ja iloinen joulumieli mukaan. Tervetuloa. Pe Leinikki Kokoontuminen luento ei ole vielä vahvistettu. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Aila Lindén, puh aila.linden(at)saunalahti.fi 5/6 Tiedotteen kokosi Sirkka-Liisa Tarjamo sirkka-liisa.tarjamo(at)kolumbus.fi tai sirkka-liisa.tarjamo(at)live.com PSSO:N hallituksen jäsenten yhteystiedot ja tehtäväjako Niskanen Hannu, Kuusmiehentie 10 A 2, Helsinki hannu.niskanen(at)mil.fi Puheenjohtaja Liukko Martti martti.liukko(at)luukku.com Huolehtii muistamisista Metsäranta Pirkko pirkko.metsaranta(at)kolumbus.fi Projektivastaava Pakkanen Annikki, Vuolukiventie 2 I 105, Helsinki annikki.pakkanen(at)gmail.com Palho Laila, Haapaniemenkatu 3 A 9, Helsinki laila.palho(at)kolumbus.fi Tositteiden tarkastaja Pelander Gunvor, Takomotie 14 A 8, Helsinki gunvor.pelander(at)gmail.com Taloudenhoitaja

6 6/6 Raikaslehto Eila, Mellinintie 5 B 26, Helsinki psso.jasenasiat(at)kolumbus.fi Jäsenasiainhoitaja Rissanen Marja, Melkonkatu 3 C 54, Helsinki ml.rissanen(at)kolumbus.fi Sihteeri Tarjamo Sirkka-Liisa, Ratakuja 4 B 35, Vantaa sirkka-liisa.tarjamo(at)kolumbus.fi Varapuheenjohtaja Tiedottaja Annikki Pakkanen ja Laila Palho huolehtivat tilavarauksista, tarjoilusta, retkistä ja tuetuista lomista. Työryhmät: Juhlatyöryhmä: Pirkko Koroma, Hannu Niskanen, Anna-Leena Myllylä ja Annikki Pakkanen. Jäsentilaisuuksia valmisteleva työryhmä: Annikki Pakkanen ja Laila Palho. Taloustyöryhmä: Gunvor Pelander, Martti Liukko, Eila Raikaslehto ja Sirkka-Liisa Tarjamo. Tiedotusryhmä: Sirkka-Liisa Tarjamo, Eila Raikaslehto ja Gunvor Pelander. Matka/retkiryhmä: Annikki Pakkanen ja Laila Palho. Arkistoryhmä: Annikki Saarenmäki, Maila Nyman, Anna-Leena Myllylä ja Gunvor Pelander. Tutkimuksen ohjausryhmä: Pirkko Metsäranta, Mirjami Airaksinen, Mirjami Niinimäki, Kaisa Böök, Maija-Kaarina Saloranta, Jaakko Harjuvaara sekä asiantuntijana Sari Näre ja tutkijana Eeva Tammi.

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 4/2016

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 4/2016 1/6 Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 4/2016 Kuusmiehentie 10 A 2 Marraskuu 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat(at)kolumbus.fi JUHLAVUOSI Olemme juuri aloittaneet reformaation

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 1/2017 Kuusmiehentie 10 A Helsinki Jäsenasiat puh psso.jasenasiat(at)kolumbus.

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 1/2017 Kuusmiehentie 10 A Helsinki Jäsenasiat puh psso.jasenasiat(at)kolumbus. 1/5 Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 1/2017 Kuusmiehentie 10 A 2 Helmikuu 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat(at)kolumbus.fi Kevättä kohti Maa hohtaa lumivaipassansa, /

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 2/2017 Kuusmiehentie 10 A Helsinki Jäsenasiat puh psso.jasenasiat(at)kolumbus.

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 2/2017 Kuusmiehentie 10 A Helsinki Jäsenasiat puh psso.jasenasiat(at)kolumbus. 1/6 Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 2/2017 Kuusmiehentie 10 A 2 Huhtikuu 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat(at)kolumbus.fi Tyhjän ruukun salaisuus Talven ruukku on lunta

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 1/2018 Kuusmiehentie 10 A Helsinki Jäsenasiat puh psso.jasenasiat(at)kolumbus.

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 1/2018 Kuusmiehentie 10 A Helsinki Jäsenasiat puh psso.jasenasiat(at)kolumbus. 1/5 Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 1/2018 Kuusmiehentie 10 A 2 Helmikuu 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat(at)kolumbus.fi Tule mukaan Olin äskettäin yhdistyksemme järjestämällä

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 3/2016 Kuusmiehentie 10 A Helsinki Jäsenasiat puh psso.jasenasiat(at)kolumbus.

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 3/2016 Kuusmiehentie 10 A Helsinki Jäsenasiat puh psso.jasenasiat(at)kolumbus. Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 3/2016 Kuusmiehentie 10 A 2 Elokuu 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat(at)kolumbus.fi Hyvät sotaorposisaret ja veljet! Syyskauden alkaessa

Lisätiedot

1/6. Hyvät sotaorposisaret ja veljet,

1/6. Hyvät sotaorposisaret ja veljet, 1/6 Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 3/2018 Taidemaalarinkatu 10 C 45 Syyskuu 00430 Helsinki 4.9.2018 Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat(at)kolumbus.fi Hyvät sotaorposisaret ja veljet,

Lisätiedot

MENNEISYYS - TULEVAISUUDEN VOIMAVARA

MENNEISYYS - TULEVAISUUDEN VOIMAVARA Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 1/2016 Tammikuu Kuusmiehentie 10 A 2 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat(at)kolumbus.fi MENNEISYYS - TULEVAISUUDEN VOIMAVARA Yhdistyksemme

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 4/2017

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 4/2017 1/6 Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 4/2017 Kuusmiehentie 10 A 2 Marraskuu 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat(at)kolumbus.fi Toivon tähti Adventti tarkoittaa tulemista.

Lisätiedot

1/6. Pääsiäinen. Hannu Niskanen ***** Vuosikokous

1/6. Pääsiäinen. Hannu Niskanen ***** Vuosikokous 1/6 Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 3/2019 Taidemaalarinkatu 10 C 45 Maaliskuu 00430 Helsinki 26.3.2019 Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat1(at)gmail.com Pääsiäinen Kaukana pienen ihmisen

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 2/2016 Kuusmiehentie 10 A 2 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat(at)kolumbus.

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 2/2016 Kuusmiehentie 10 A 2 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat(at)kolumbus. Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 2/2016 Kuusmiehentie 10 A 2 Huhtikuu 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat(at)kolumbus.fi KEVÄTTÄ ILMASSA Pääsiäisen pyhien aikaan kevät

Lisätiedot

Hyväksyttiin vuoden 2015 vuosikertomus ja tilinpäätös sekä vuoden 2016 toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Hyväksyttiin vuoden 2015 vuosikertomus ja tilinpäätös sekä vuoden 2016 toimintasuunnitelma ja talousarvio. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------. VUOSIKERTOMUS 2016 1. Yleistä Yhdistys on perustettu 28.4 2001, joten toimintavuosi on ollut yhdistyksen

Lisätiedot

Syksyn valot. Hannu Niskanen

Syksyn valot. Hannu Niskanen 1 Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 5/2015 Marraskuu Kuusmiehentie 10 A 2 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat(at)kolumbus.fi Syksyn valot Syksyn pimeydessä ihminen kaipaa

Lisätiedot

Syyskauden alkaessa. Hannu Niskanen puheenjohtaja

Syyskauden alkaessa. Hannu Niskanen puheenjohtaja Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 4/2015 Syyskuu Kuusmiehentie 10 A 2 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat(at)kolumbus.fi 1 Syyskauden alkaessa Tulevaisuus mietityttää. Kaikilla

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry 1 Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Kuusmiehentie 10 A 2 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat@kolumbus.fi Jäsenkirje 4/2014 elokuu Hyvät sisaret ja veljet! Kesälukemisiini kuului tänä

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 3/2014

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 3/2014 1 Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 3/2014 Kuusmiehentie 10 A 2 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat@kolumbus.fi huhtikuu Hyvät sisaret ja veljet! Tämäkin jäsenkirje kertoo

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry 1 Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Kuusmiehentie 10 A 2 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat@kolumbus.fi Jäsenkirje 6/2014 marraskuu Hyvät sisaret ja veljet! PIMEÄSSÄ NÄKEE Pimeässä

Lisätiedot

1/5. Hannu Niskanen puheenjohtaja

1/5. Hannu Niskanen puheenjohtaja Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Jäsenkirje 2/2015 huhtikuu Kuusmiehentie 10 A 2 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat(at)kolumbus.fi 1/5 LUOMISEN JUHLA Luomisen juhlaa täynnä / jälleen

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry 1 Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Kuusmiehentie 10 A 2 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat@kolumbus.fi Jäsenkirje 1/2015 tammikuu Hyvät sisaret ja veljet! JUHLAVUOSI Alkanut vuosi

Lisätiedot

1. Yleistä Yhdistys on perustettu 28.4.2001, joten toimintavuosi on ollut yhdistyksen viidestoista.

1. Yleistä Yhdistys on perustettu 28.4.2001, joten toimintavuosi on ollut yhdistyksen viidestoista. l TOIMINTAKERTOMUS 2015 1. Yleistä Yhdistys on perustettu 28.4.2001, joten toimintavuosi on ollut yhdistyksen viidestoista. 2. Toimintasuunnitelman toteutuminen 3. Jäsenistö 4. Hallitus ja vastuualueet

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry

Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry 1 Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry Kuusmiehentie 10 A 2 00670 Helsinki Jäsenasiat puh. 050 567 6039 psso.jasenasiat@kolumbus.fi Jäsenkirje 5/2014 lokakuu Hyvät sisaret ja veljet! Anna kaverisi loistaa. Näin

Lisätiedot

Tiedotteen lopussa on jäsenmaksupankkisiirtolomake. ATENEUM KUTSUU Suomen taiteen tarina-näyttelyyn La klo 13-14, kahvitus tämän jälkeen.

Tiedotteen lopussa on jäsenmaksupankkisiirtolomake. ATENEUM KUTSUU Suomen taiteen tarina-näyttelyyn La klo 13-14, kahvitus tämän jälkeen. JÄSENKIRJE 1/2018 Muista jäsenmaksu Hyvä Me haapavetiset ry:n jäsen Alkanut vuosi 2018 on yhdistyksen 38. toimintavuosi. Vuosikokous pidettiin 13.3.2018 Sirkka ja Seppo Larun kotona Espoon Vallikalliossa.

Lisätiedot

1. Yleistä Yhdistys on perustettu 28.4.2001, joten toimintavuosi on ollut yhdistyksen kolmastoista.

1. Yleistä Yhdistys on perustettu 28.4.2001, joten toimintavuosi on ollut yhdistyksen kolmastoista. Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry TOIMINTAKERTOMUS 2013 Sivu 1 / 5 TOIMINTAKERTOMUS 2013 1. Yleistä Yhdistys on perustettu 28.4.2001, joten toimintavuosi on ollut yhdistyksen kolmastoista. 2. Toimintasuunnitelman

Lisätiedot

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Jäsentiedote 1/2017 1 HALLITUS V. 2017 Puheenjohtaja Tuiri Iso-Hollo tuiri.iso-hollo@elisanet.fi p. 050-3016043 Varapuheenjohtaja Rainer Paakkonen rainer.paakkonen@pp.inet.fi

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä TOIMINTAOHJELMA 1.6.-7.6.2015 PALVELUKESKUS AVOINNA; MA-TO 7.30-15.00, PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-12.00 PALVELUKESKUS SIIRTYY KESÄAIKAAN! SULJEMME 1.6.-30.8. MAANANTAISTA PERJANTAIHIN KLO 15.00. Maanantaina

Lisätiedot

www.loimaanseudundiabetes.net loimaanseudundiabetes@gmail.com Yhdistyksen puh.nro 0400-169046 Löydät meidät myös facebookista! Jäsentiedote syksy 2017 Tule mukaan yhdistyksen toimintaan! Jäseneksi voit

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 06.07.2015 HEINÄKUU 2015 Avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 Salla Harteelan taulunäyttely Ti 21.7. Päättyy ilmoittautuminen Pöytyän teatterin esitykseen

Lisätiedot

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI vko 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 7.1. 12.1. 21.1. 26.1. 4.2. 9.2. 18.2. 23.2. 3.3. 8.3. 16.3. 14.1. 28.1. 9. -10.2. 25.2. 10.3. 17.3.

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 15.08.2014 ELOKUU 2014 Avoinna arkisin ti - pe klo 10-12, lisäksi ke 6.8. ja 20.8. klo 16-18 Aila Schwartzin valokuvanäyttely Ke 20.8. klo 13.00-15.00 Peli-iltapäivä,

Lisätiedot

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy.

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy. ELOKUU TAPAHTUMAT: To 6.8. Klo 11.00-14.30.Virkistyspäivä Pyhännän Ahvenjärvellä. Mukana Anne Happo, Muistiluotsista. Lähtö Haapaveden toimiston pihalta klo 9.00. Mahdollisuus on nousta matkan varrelta

Lisätiedot

Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät.

Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät. Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät. Pelko valtasi paimenet, mutta enkeli sanoi heille: Älkää

Lisätiedot

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU:

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU: JÄSENKIRJE 2/2010 Pohjois-Pohjanmaan epilepsiayhdistys ry Isokatu 47, 90100 Oulu, 4 krs. Puh. 044 287 1136 pp.epilepsia@luukku.com http://epilepsia.fi/pohjois_pohjanmaa TOIMISTO: Yhdistyksen toimisto sijaitsee

Lisätiedot

Toimintaa toukokuussa 2019

Toimintaa toukokuussa 2019 Toimintaa toukokuussa 2019 TOUKOKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 5.5. klo. 10.00 su 12.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 26.5. klo. 10.00 to 30.5. klo. 10.00 pe 31.5. klo. 9.00 pe

Lisätiedot

NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat erillisenä tämän luettelon lopussa.

NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat erillisenä tämän luettelon lopussa. KULTTUURITAPAHTUMAT VUONNA 2015 NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 8.12.2015 tuli hänen syntymästään kuluneeksi 150 vuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat

Lisätiedot

Hyvä Yhdistyksemme Jäsen! Yhdistyksemme hallituksessa linjattiin toimintaa periaatteella: Jäsen on ykkönen. Tulemme 2016 tarjoamaan jäsenillemme

Hyvä Yhdistyksemme Jäsen! Yhdistyksemme hallituksessa linjattiin toimintaa periaatteella: Jäsen on ykkönen. Tulemme 2016 tarjoamaan jäsenillemme 1 Hyvä Yhdistyksemme Jäsen! Yhdistyksemme hallituksessa linjattiin toimintaa periaatteella: Jäsen on ykkönen. Tulemme 2016 tarjoamaan jäsenillemme entistä enemmän mahdollisuuksia sosiaaliseen kanssakäymiseen,

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4 / 2013

JÄSENTIEDOTE 4 / 2013 JÄSENTIEDOTE 4 / 2013 OLE HYVÄ JA SÄILYTÄ Kuvat: Irma Ylenius HYVÄ JÄSEN! 24.10.2013 Uskomattoman kauniin syksyn jälleen on tullut aika kertoa sinulle loppuvuoden 2013 ja alkuvuoden 2014 tapahtumista.

Lisätiedot

KLUBIN AUKIOLOAJOISTA tänään, perjantaina 29.4. suljetaan klo 15.00 torstaina 5.5. suljettu perjantaina 6.5. suljettu

KLUBIN AUKIOLOAJOISTA tänään, perjantaina 29.4. suljetaan klo 15.00 torstaina 5.5. suljettu perjantaina 6.5. suljettu 1 Hyvä Klubin jäsen, Klubin viikkokirje 29.4.2016 kahdelle viikolle on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html. KLUBIN AUKIOLOAJOISTA tänään, perjantaina 29.4. suljetaan klo 15.00 torstaina 5.5.

Lisätiedot

Lasten museokesä 2013

Lasten museokesä 2013 Lasten museokesä 2013 Museoiden kesä on täynnä tapahtumia, ja moni niistä on tarkoitettu erityisesti lapsille. Haluaisitko kehrätä, oppia vanhan ajan valokuvauksesta ja otattaa itsestäsi visiittikorttikuvan

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry

Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry Kevään 2011 ohjelma Säännöllisesti kokoontuvat ryhmät: Astrokerho Kerho on avoin kaikille astrologiasta kiinnostuneille. Kerhossa opimme katsomaan astrologiselta kartalta

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Tapahtumia seurakunnassa Toukokuu

Tapahtumia seurakunnassa Toukokuu Kuva: Pixabay/Hans Tapahtumia seurakunnassa Toukokuu 2019 www.kotka-kyminseurakunta.fi Jumalanpalvelukset - To 2.5. klo 18 Arjen hengähdys -rukoushetki ja ehtoollinen - Su 5.5. klo 10 Messu Vox Consolationis

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 Sisältö: Seuraava kuntatiedote... 1 Valtuuston kokous... 1 Viemärilaitoksen päivystys... 1 Avoin luento/ Pääasia muistista... 1 MTK-Pyhäntä tiedottaa... 1 Eläkeliitto

Lisätiedot

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa wwwwwwwww.harjavallanseurakunta.fi DIAKONIATYÖ Keskiviikkokerho parillisina keskiviikkoina klo 13 alkaen 70/75-vuotiaiden juhla su 12.10 alkaen messulla klo 10 Anna

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2014

LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2014 LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2014 JUMALANPALVELUKSET Su 30.11.2014 klo 10 Adventin messu Lammin kirkossa klo 18 Adventtihartaus Evolla Pitkäniemenjärven Tuulenpesällä (opastus Evokeskukselta)

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Kutsumme kaikki ikäihmisten kuorot ja lauluryhmät kokemaan laulun voimaa Joensuun laulurinteelle,

Lisätiedot

KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI otetaan vastaan , jonka jälkeen kaikki tilat ovat jäsenten käytettävissä!

KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI otetaan vastaan , jonka jälkeen kaikki tilat ovat jäsenten käytettävissä! 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 25.8.2017 http://www.klubi.biz/viikkokirje.html SYYSKUUN KUUKAUDEN TAIDETEOS Seppo Larste öljyvärityö Ströömin auringonlasku 2017 KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI

Lisätiedot

Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla

Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla 17.-19.4.2015 Järjestäjänä FinTA ry (Suomen transaktioanalyysiyhdistys) Hotelli Arkipelag Maarianhamina, Ahvenanmaa Kasvun tukeminen Kutsumme

Lisätiedot

Koska yhdistyksen toiminta jatkuu jälleen normaaliin tapaan, perimme jäsenmaksut kuluvalta vuodelta elokuun aikana.

Koska yhdistyksen toiminta jatkuu jälleen normaaliin tapaan, perimme jäsenmaksut kuluvalta vuodelta elokuun aikana. Etelä-Hämeen lihastautiyhdistys ry Jäsenkirje, heinäkuu 2017 Yhdistyksen toiminta jatkuu ALS-vertaistukitapaaminen Lahdessa Kutsu kolmen yhdistyksen kesäpäiville Lihastautiliiton fysioterapeutti Lahdessa

Lisätiedot

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Lokakuu su 3.10. klo 18.00 Mikkelinpäivän kauneimmat runot ja laulut Viinijärven kirkossa. Mukana, Sirpa ja Vilma Naumanen sekä Jutta, Minttu ja Pinja Kurki,

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (1) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2013 Aika: maanantai 7.10.2013 klo 18 19.03 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Heltelä Marja puheenjohtaja Ahlström Martti

Lisätiedot

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu.

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu. JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma MALLI Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

Aurinkoista loppukesää kaikille!

Aurinkoista loppukesää kaikille! JÄSENKIRJE 3/2018 JÄSENTIEDOTE 3/ 8.8.2018 Aurinkoista loppukesää kaikille! On aika aloittaa taas syksyn toiminta. Tervetuloa mukaan toimintaan! Uudet ja vanhat jäsenet tervetuloa pyörähtämään toimistolla

Lisätiedot

Infokirje

Infokirje Infokirje 1 11.8.2017 Tässä infokirjeessä: 1. Syyskausi alkaa 14.8. 2. Läsnä- ja poissaolot 3. Nuotisto 4. Tulevat tapahtumat 4.1. Kesäkonsertti 22.8. 4.2. Harjoitus Nuuksiossa 24.8. sekä luonnon päivän

Lisätiedot

Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS

Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS Kokouksen avaus ja laillisuuden toteaminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

Lisätiedot

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo KUOPIO, TAMMIKUU 2013 16.1.2013 18-19.15 24.1.2013 18 19.15 klo Teemailta 1 Voimaa ja valoa talven sihteeri 29.1.2013 18 20 pimeyteen, Pirkko Ulmanen 30.1.2013 18 19.15 PIELAVESI, TAMMIKUU 2013 Maanantai

Lisätiedot

Tekninen ja ympäristötoimiala

Tekninen ja ympäristötoimiala Lahden seudun ympäristöpalvelut Tekninen ja ympäristötoimiala 6.11.2006 24.11. alkaa kaamos. Aurinko painuu alas Suomen pohjoisimmassa kolkassa, Nuorgamissa noustakseen seuraavan kerran taivaanrantaan

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 Kuva Jaana Boström: Alastaro 3.10.2014 Tuttujen tuvan edustalta Kuva Jaana Boström: Toimiston kaktus keräsi voimaa taloyhtiön pihalla aidan vieressä ja 23.10.2014 kukinta oli todella

Lisätiedot

Tulokset / El Pilkit Kuusamo N Alle 70 V

Tulokset / El Pilkit Kuusamo N Alle 70 V Tulokset / El Pilkit Kuusamo 08.04.2016 N Alle 70 V 1. Heiskanen Aila Pohj Pohjanmaa 4164 G 2. Nuora Maila Pohj Pohjanmaa 4060 G 3. Aalto Eila Pirkanmaa 3608 G 4. Kurvinen Vuokko Pohj Pohjanmaa 3214 G

Lisätiedot

Klubin viikkokirje 6.11.2015 on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html

Klubin viikkokirje 6.11.2015 on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html 1 Hyvä Klubin jäsen, Klubin viikkokirje 6.11.2015 on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html sunnuntai 8.11. ISÄNPÄIVÄLOUNAS KLUBILLA ISILLE, PERHEILLE, SUVULLE Koko perheen ja ystävien tilaisuus.

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 ARVOISAT LEIJONAT, LEOT, LADYT JA PUOLISOT KAUSI ON PUOLIVÄLISSÄ Kausi on ollut vauhdikas ja tapahtumarikas. Kiitokset klubeille ja jäsenille menneestä syksystä.

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen seurakuntatyö NÄKÖVAMMAISTYÖ. SYKSYN ohjelma 2015

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen seurakuntatyö NÄKÖVAMMAISTYÖ. SYKSYN ohjelma 2015 HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen seurakuntatyö NÄKÖVAMMAISTYÖ SYKSYN ohjelma 2015 Helsingin Seurakuntayhtymä Näkövammaistyö Seurakuntien talo, 4 krs. Kolmas linja 22, 00530 Helsinki Toimisto 09-2340

Lisätiedot

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä Herttoniemen seurakunnan toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien läpyskä talvi ja kevät 2016 KOULUIKÄISTEN KERHOT Kerhot alkavat loppiaisen jälkeen ja jatkuvat huhtikuun loppuun. Keskiviikkoisin

Lisätiedot

Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki.

Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2012 Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti

Lisätiedot

TOIMINNAN SUUNTAVIIVOJA 2015-16. Yhdistyksen perusta ja tarkoitus

TOIMINNAN SUUNTAVIIVOJA 2015-16. Yhdistyksen perusta ja tarkoitus TOIMINNAN SUUNTAVIIVOJA 2015-16 Yhdistyksen perusta ja tarkoitus Talvi- ja jatkosodan seurauksena noin 55 000 lasta jäi sotaorvoksi. Kaatuneitten Omaisten Liitto ry:n (KOL) rekisterissä on tällä hetkellä

Lisätiedot

Lauantaina 23.5. 2015 kesän avaa KesäMäSä

Lauantaina 23.5. 2015 kesän avaa KesäMäSä JÄSENKIRJE 2/2015 1 Aurinkoista kevättä kaikille! Yhdistyksemme vuoden 2015 toinen jäsenkirje, ole hyvä. Kirjeessä vuoden toisen neljänneksen tapahtumat aikatauluineen sekä kerhojemme yhteystiedot. Lauantaina

Lisätiedot

Jäsenillat. Seniorikerho

Jäsenillat. Seniorikerho JÄSENTIEDOTE 3/14 5.5.2014 Toimistomme osoite Matarankatu 4, 3 krs huone 339 (Tourulassa JKL) Toimisto on lomalla kesä-heinäkuun ajan. Toimisto avoinna 4.8 alkaen maanantaisin klo 11.00 13.00, puh. 045-318

Lisätiedot

KOULULAISILLE! syksy 2015. kevät 2016

KOULULAISILLE! syksy 2015. kevät 2016 KOULULAISILLE! syksy 2015 & kevät 2016 Koululaisten kerhot kokoontuvat kirkonkylän seurakuntatalossa, Nummelan seurakuntakeskuksessa ja Ojakkalan kerhohuoneella. Kerhot muuttuvat syksystä alkaen jaksoihin,

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 2.4.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU a) TEKSTIVIESTIN KIRJOITTAMINEN Hei Minna! (Hei!) (Kiitos viestistä(si).) Asia lyhyesti Terveisin Minna / T. Minna / Terveisin Minna Aho (MUISTA LÄHETTÄJÄ!!!) Kirjoita tähän

Lisätiedot

Piristen sukuseura ry Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa

Piristen sukuseura ry   Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa Piristen sukuseura ry www.pirinen.suvut.fi Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa 23.03.2018 Hyvät Piristen suvun jäsenet. Tässä kirjeessä on puheenjohtajan tervehdys, sukuseuran kesän 2018 ilmoittautumis tiedot,

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri ja uutisia kotisivuillamme: www.helsinginseurakunnat.fi/kannelmaki

Tapahtumakalenteri ja uutisia kotisivuillamme: www.helsinginseurakunnat.fi/kannelmaki 1 Sisällysluettelo Suvivirsi...3 Seurakunta verkossa.4 Tervetuloa kirkkoon jumalanpalvelukset.5 Retkiä, seuraa, soppaa.6 Konsertteja.8 Lasten kesäkurssit ja retki..12 Apua ja tukea elämään...12 Anna palautetta

Lisätiedot

OULUN SEUDUN SOTAORVOT ry:n toimintakertomus vuodelta 2014.

OULUN SEUDUN SOTAORVOT ry:n toimintakertomus vuodelta 2014. OULUN SEUDUN SOTAORVOT ry:n toimintakertomus vuodelta 2014. Yhdistys perustettu v.2002,joten oli kahdestoista(12) toimintavuosi. Toimintavuoden aikana eri tapahtumiin osallistui 1250 henk. tilanne 31.12.

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 2 2/ JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 2 2/ JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 19.3.2015 klo 15.00 16.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, kolmannen kerroksen kokoushuone Läsnä Korhonen Erkki

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7.

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7. VUOSITIEDOTE 2009 Levikki 400 kpl 1 Sisältö: Kyläyhdistyksen terveiset 3 Jäsenmaksu 3 Kyläyhdistys vuokraa 4 100 -vuotias koulumme 5 30 -vuotias kyläyhdistys 6 Nettisivut 7 Tapahtumat 7-9 Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2014 Aika: maanantai 5.5.2014 klo 18 20.04 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Heltelä Marja puheenjohtaja Ahlström Martti

Lisätiedot

Riistaveden alueseurakunta

Riistaveden alueseurakunta Riistaveden alueseurakunta Kesä 2016 Toukokuu Su 1.5, klo 10, Rukouskirkko, Kirkko. Marjaana Mäkinen ja Riikka Tuura. To 5.5, klo 10, Helatorstain Messu, Kirkko. Viitakko 2-rippikoulun kirkkokäynti, Pystykahvit.

Lisätiedot

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS Syyskuu 2016 NAANTALIN SEURAKUNTA Syksyn toimintaa Velkualla Messu kirkossa su 11.9. klo 16.30. Risto Räty ja Tiina Lustig Kummelissa: Ehtoollishartaus ke 14.9. ja 12.10. klo 17. Marja Saantola ja Reini

Lisätiedot

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi 1 (7) KUTSU LIONSPIIRI 107-H:n VUOSIKOKOUKSEEN JA -JUHLAAN Paikka: Kummun koulu Kummunkatu 15, 83500 OUTOKUMPU Ohjelma: 09.30 10.00 Aamukahvi piirihallituksen osanottajille 10.00 12.00 Piirihallituksen

Lisätiedot

Värikästä alkavaa syksyä kaikille! Tervetuloa osallistumaan yhdistyksen tapahtumiin!

Värikästä alkavaa syksyä kaikille! Tervetuloa osallistumaan yhdistyksen tapahtumiin! JÄSENKIRJE 3/2017 JÄSENTIEDOTE 3/ 31.8.2017 Värikästä alkavaa syksyä kaikille! Tervetuloa osallistumaan yhdistyksen tapahtumiin! Uudet ja vanhat jäsenet tervetuloa pyörähtämään toimistolla maanantaisin

Lisätiedot

Vapaaehtoistoiminta Vihdin seurakunnassa

Vapaaehtoistoiminta Vihdin seurakunnassa Vapaaehtoistoiminta Vihdin seurakunnassa ANNA AIKAASI VAIKKA VAIN TUNNIKSI KERRALLAAN Vihdin seurakunnassa on monipuoliset mahdollisuudet osallistua vapaaehtoistoimintaan. Voit tulla esim. mummiystäväksi

Lisätiedot

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5 26100 Rauma puh (02) 821 1065 www.friskituult.fi friski@friskituult.fi RAUMAN MTY FRISKI TUULT RY 1 Sisällys Yhdistyksen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 3/20.5.2015. JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 3/20.5.2015. JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 20.5.2015 klo 15.00 16.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, kolmannen kerroksen kokoushuone Läsnä Korhonen Erkki

Lisätiedot

Nuorten työllisyyden seuranta Uudenmaan ELY-keskuksen alueella, joulukuu Uudenmaan ELY-keskus Tutkija Santtu Sundvall

Nuorten työllisyyden seuranta Uudenmaan ELY-keskuksen alueella, joulukuu Uudenmaan ELY-keskus Tutkija Santtu Sundvall Nuorten työllisyyden seuranta Uudenmaan ELY-keskuksen alueella, Uudenmaan ELY-keskus Tutkija Santtu Sundvall 1 Nuoret työttömät työnhakijat kuukauden lopussa Uudellamaalla (Lähde: TEM/Työnvälitystilasto

Lisätiedot

Aloitamme illan luennolla Kodin ja asuinalueen turvallisuus, jonka tulee pitämään Espoon poliisilaitokselta Elina Hännikäinen.

Aloitamme illan luennolla Kodin ja asuinalueen turvallisuus, jonka tulee pitämään Espoon poliisilaitokselta Elina Hännikäinen. TIEDOTE 1/2008 KEVÄTKOKOUSKUTSU Laaksolahden huvilayhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 31.3.2008 klo 18.30 Laaksolahden monitoimitalossa (Lähdepurontie 2). Kokouksessa käsitellään

Lisätiedot

Varhaiskasvatus ja perhetyö SYKSY 2018

Varhaiskasvatus ja perhetyö SYKSY 2018 Varhaiskasvatus ja perhetyö SYKSY 2018 kuva: Sanna Krook Muskarit Pyhäkoulut Yhteystiedot Juhlat Perhekerho Päiväkerhot Lastentupa Perhekirkot Taideleikki Leirit Perheretket Tapahtumat 2 PÄIVÄKERHOT ANTTOLA

Lisätiedot

Rauman kansalliset seniorit ry.

Rauman kansalliset seniorit ry. SYYSKAUDEN TOIMINTA 2016 SYYSKUU 9.9 klo 14.00 Kuukausitapaaminen, esitelmän aiheena suun terveys Terveyskasvatushammashoitaja Katriina Uusi-Pietilä 9.9 klo 12.00-14.00 Tietotekniikan vierihoitokokeilu

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen seurakuntatyö NÄKÖVAMMAISTYÖ Kesäohjelma 2016 Helsingin Seurakuntayhtymä Näkövammaistyö Seurakuntien talo, 4 krs. Kolmas linja 22, 00530 Helsinki Toimisto 09-2340 2538

Lisätiedot

Näkövammaistyö Kevät

Näkövammaistyö Kevät Näkövammaistyö Kevät 2015 1 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakunnat järjestävät näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät kaikki tiedot näkövammaisten kevään 2015 toiminnasta.

Lisätiedot

Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 2/2019

Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 2/2019 Jäsentiedote 2/2019 Hyvä Maanpuolustusnainen Toivottavasti kaikki ovat saaneet viettää mukavan ja rentouttavan kesän. Tätä kirjoittaessani ilmassa on vielä kesän tuntua, vaikka ollaan jo virallisesti syksyssä.

Lisätiedot