Adobe Creative Suite 6 Viisi syytä soittaa opetussektorin asiakkaille. Asiakkaiden arviointityökalu

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Adobe Creative Suite 6 Viisi syytä soittaa opetussektorin asiakkaille. Asiakkaiden arviointityökalu www.adobe.com/fi/products/creativesuite.edu."

Transkriptio

1 Adobe Creative Suite 6 Viisi syytä soittaa opetussektorin asiakkaille Asiakkaiden arviointityökalu

2 Adobe Creative Suite 6 Viisi syytä soittaa: Tietohallinto- ja teknologiajohtajat Kuinka ohjelmistojen käyttöönotto on järjestetty oppilaitoksessasi? Mitä tietotekniikkaosastosi tekee ohjelmistojen käyttöönotto- ja tukikustannusten pienentämiseksi? Milloin organisaatiosi on aikonut aloittaa käyttöjärjestelmien ja laitteistojen päivitykset? Käyttääkö oppilaitoksesi useita ohjelmistotuotteita eri valmistajilta luovan suunnittelun ja web-kehitystyön opetukseen? Kuinka oppilaitoksesi pyrkii vähentämään ohjelmistojen kokonaiskustannuksia? Adobe Creative Suite 6 -ohjelmisto hyödyntää käyttöönottotyökalua, joka yksinkertaistaa käyttöönottoa ja ylläpitoa. Sitä voidaan käyttää yhdessä vakiintuneiden työkalujen, kuten Apple Remote Desktop, JAMF ja Microsoft SCCM, kanssa. Standardoinnilla CS6 Master Collectioniin on kaksi oleellista etua. Ensinnäkin se minimoi erillisten Creative Suite -komponenttien yksittäiset pyynnöt. Toiseksi se vähentää tuettavien Creative Suite -versioiden määrää. CS6 on yhteensopiva Microsoft Windows 7:n ja Mac OS X Snow Leopardin kanssa. Creative Suite -komponentit, kuten Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ja videotuotteet, ovat natiivisti 6-bittisiä. Katso täydelliset järjestelmävaatimukset osoitteesta Lisenssien yhdistäminen voi auttaa ohjelmistojen käyttöönoton, tuen ja lisenssien hallinnan kustannusten pienentämisessä erityisesti verrattuna erillisten Adobe-tuotteiden versioiden tukemiseen tai eri valmistajien luovien alojen ohjelmistojen seurantaan. CS6-versioiden hankinta poistaa erillisten tuotteiden yksittäiset pyynnöt, keskittää lisenssien hallinnan ja rajoittaa seurattavien valmistajien ja tuotteiden määrää.

3 Adobe Creative Suite 6 Viisi syytä soittaa: Osastopäälliköt ja koulupiiritason päätöksentekijät Mitä oppilaitoksesi tekee ohjelmistojen käyttöönottokustannusten pienentämiseksi? Mitä oppilaitoksesi tekee auttaakseen oppilaita kehittämään nykyajan taitoja? Käyttääkö oppilaitoksesi luovaan suunnitteluun ja web-kehitystyöhön useita ohjelmistosovelluksia eri valmistajilta? Kuinka oppilaitoksesi pyrkii vähentämään ohjelmistojen kokonaiskustannuksia? Toimitatko oppilaille, opetushenkilökunnalle ja muulle henkilöstölle alan johtavat digitaaliset työkalut, joita he tarvitsevat valmistautumiseen työelämään? Standardoinnilla Creative Suiteen on kaksi oleellista etua. Ensinnäkin se minimoi yksittäisiä pyyntöjä eri komponenteista, jotka maksavat enemmän erillisinä. Toiseksi se vähentää Creative Suite -versioiden määrää, jota IT-osaston tulee ottaa käyttöön ja tukea. Kun oppilaitos käyttää uusimpia ohjelmistoversiota, näin varmistetaan, että oppilaat omaksuvat digitaalisen sisällön luontitaidot, joita yritykset edellyttävät maailmanlaajuisesti. Oppilaitokset standardoivat Creative Suiteen säästääkseen hankintakustannuksia ja ohjelmistojen säännönmukaisuuden aiheuttamia kustannuksia. Samalla oppilaat, opetushenkilökunta ja muut työntekijät saavat Adoben alan johtavien digitaalisten työkalujen uusimmat versiot paino-, web- ja videotöille ja mobiililaitteille, kuten ipad. Oppilaitokset investoivat Creative Suiteen saadakseen kaikki tarvittavat digitaaliset työkalut yhdessä edullisessa paketissa. Sen käyttö eliminoi suunnittelemattomien erillisohjelmistojen hankintapyynnöt, keskittää lisenssien hallinnan, rajoittaa seurattavien valmistajien ja tuotteiden määrän sekä varmistaa ennustettavat kustannukset. CS6-ohjelmisto ja sitä tukevat resurssit kehittävät luovuutta sekä yhteistyö- ja viestintätaitoja, joita opiskelijat tarvitsevat menestyäkseen nykypäivän globaalissa työelämässä. Satojen uusien ominaisuuksien avulla opiskelijat ja opettajat voivat luoda kätevämmin paino-, web-, video-, audio- ja mobiilisisältöä käyttämällä vakiintuneita työkaluja. Resursseihin kuuluu standardien mukaisia opintoohjelmaresursseja ja sertifiointiohjelmia sekä työtovereiden aktiivinen Adobe Education Exchange -verkkoyhteisö (AEE).

4 Adobe Creative Suite 6 Master Collection Viisi syytä soittaa: Oppilaitokset ja ensimmäisen ja toisen asteen koulut (luokat 8 ) Haluaako oppilaitoksesi julkaista ja/tai opettaa uusimpia taitoja kaikkiin tietovälineisiin paino-, web-, video- ja mobiilisisältöä sekä vuorovaikutteista sisältöä? Johdatko erilaisia osastoja tai kouluja, jotka keskittyvät eri mediaan? Eikö olisikin tehokkaampaa tehdä yksi hankinta, joka sisältää kaikki tarvittavat tuotteet? Haluatko laajentaa opetettavia aineita tai tarjota uusimpia digitaalisia taitoja oppilaille, jotta heistä on mahdollisimman paljon hyötyä tuleville työnantajilleen? Onko oppilaitoksessasi kaikki suunnittelutyökalut, joita tarvitaan oppilaiden sitouttamiseen ja varustukseen vakiintuneilla työkaluilla tulevaisuutta varten? CS6 Master Collectionissa on kaikkien tarvittavien työkalujen uusimmat versiot yhdessä edullisessa paketissa. Sen avulla voidaan suunnitella ja toimittaa paino-, web-, video- ja mobiilisisältöä sekä vuorovaikutteista sisältöä eri tietovälineisiin ja uusimpiin edistyneisiin laitteisiin. Kun hankit oppilaille ja opettajille CS6 Master Collectionin, varmistat, että kaikilla on viimeiset ohjelmistoversiot ja että he voivat jakaa tiedostoja, tehdä yhteistyötä projekteissa sekä luoda sisältöä kaikenlaiseen käyttöön painotuotteista uusimpiin laitteisiin. Ei enää miettimistä, mitä tuotteita tarvitaan kullekin osastolle tai koululle kun investoit CS6 Master Collectioniin, heillä on koko ajan kaikki tarvittavat työkalut. Standardointi CS6 Master Collectioniin asettaa oppilaitoksesi muiden edelle, kun se opettaa oppilaille digitaalisia taitoja, joita he tarvitsevat nykypäivän teknologiavetoisessa työelämässä. Tämän ansiosta oppilaitoksesi on kilpailukykyinen oppilaiden valmistamisessa yliopistoja varten sekä oppilaiden hankinnassa, pysyvyydessä ja työhön sijoittumisessa. Adoben ratkaisujen avulla opettajat pystyvät vapauttamaan oppilaiden luovan potentiaalin, kun he opettavat kriittisiä digitaalisia viestintätaitoja, kuten graafista ja vuorovaikutteista suunnittelua, web-suunnittelua ja -kehitystä, valokuvausta ja digitaalista julkaisua. Investointi CS6 Master Collectioniin varmistaa, että oppilailla ja opettajilla on kattava työkalusarja sisällön suunnitteluun ja toimitukseen eri tietovälineisiin ja uusimpiin laitteisiin. Pyydä asiakkaita katsomaan Adobe TV:tä ( ja käymään Adoben tukisivulla ( josta VINKKI he saavat maksutonta laadukasta koulutusta ja vianetsintäresursseja. Pyydä opetushenkilökuntaa ja opettajia käymään Adobe { Education Exchange -sivustossa ( jossa he voivat jakaa vinkkejä ja ideoita muiden opettajien kanssa.

5 Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium Viisi syytä soittaa: Osastot, jotka opettavat suunnittelukeskeisiä kursseja, ja koulut, jotka kehittävät oppilaille nykyajan taitoja Haluaako oppilaitoksesi käyttää suunnittelijoiden täydellistä työkalusarjaa? Haluavatko oppilaat ja opettajat työskennellä nopeammin luokkaprojekteissa, jotka sisältävät suuria Photoshop-kuvia ja Illustrator-grafiikkaa? Haluaako oppilaitoksesi tai oppilaat tai opettajat julkaista sisältöä useampiin paikkoihin, kuten ipadiin ja muihin tabletlaitteisiin? Haluaako oppilaitosyhteisösi varmistaa, että web-sivustot näyttävät hyviltä ja toimivat hienosti sekä mobiililaitteissa että tietokoneissa? Onko oppilaitosyhteisölläsi tarvetta luoda painettuja ja web-projekteja sekä mobiilisovelluksia? CS6 Design & Web Premium varustaa oppilaat ja opettajat työkaluilla, joilla voi taittaa vaikuttavia ja ainutlaatuista typografiaa sisältäviä painettuja dokumentteja ja suunnitella julkaisuja ipadille ja muille tablet-laitteille. He voivat laatia HTML-/ CSS-web-sivustoja, jotka näyttävät loistavilta millä tahansa ruudulla. He voivat nopeuttaa päivittäisiä tehtäviä ja käsitellä suuria ja monimutkaisia tiedostoja muuttamatta työn tahtia Photoshopin uuden Adobe Mercury -grafiikkamoduulin ja Illustratorin Adobe Mercury Performance System -järjestelmän avulla. Adobe InDesign -ohjelmistossa voit laatia pitkälle suunniteltuja ebook-kirjoja* sekä toimittaa paljon mediaa sisältäviä julkaisuja ipadille ja muille tablet-laitteille. Mukautat taitot tehokkaasti erikokoisille painetuille sivuille ja näytöille samalla, kun säilytät suunnittelun ja typografian tarkan hallinnan. Adobe Dreamweaver -ohjelmiston avulla suunnittelet web-sivustoja käyttämällä viimeisimpiä HTML-/CSS-standardeja. Lisäksi uusien Fluid Grid -sivuasettelujen avulla responsiivisten web-sivustosuunnitelmien, jotka skaalautuvat ja näyttävät hienoilta käytännössä kaiken kokoisilla näytöillä, suunnittelu on entistä kätevämpää hukkumatta koodiin. CS6 Design & Web Premium tarjoaa alan johtavat työkalut paino- ja web-suunnitteluun sekä toimittaa nyt ideat myös mobiililaitteisiin. Lisäksi se on täynnä uusia ominaisuuksia, joiden avulla suunnittelet vapaammin ja työskentelet nopeammin. VINKKI Voit hakea innostavia ja opettavia tietoja Design & Web Premium -ohjelmistosta Adobe Design Center -resurssista osoitteesta Saat maksuttomia video-opinto-ohjelmia, sertifiointiohjelmia ja pääset Adobe Education Exchange { -portaaliin käymällä opetussektorin resurssien sivuilla osoitteessa * InDesign käyttää EPUB- ja HTML-koodia ääntä, videota ja lisätoimintoja sisältävien ebook-kirjojen luontiin. EPUB- ja HTML-esitystä, median toistoa ja kaksitavuisia merkkejä (kuten kiinan, japanin ja korean kielissä) ei ehkä tueta kaikissa laitteissa, selaimissa tai EPUB-lukijoissa.

6 Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium Viisi syytä soittaa: Osastot, jotka opettavat web-suunnittelun ja -kehityksen kursseja, ja koulut, jotka kehittävät oppilaille nykyajan taitoja Onko oppilaitokselle tärkeää luoda web-sivustoja, joita voi esittää tietokoneissa, älypuhelimissa ja tablet-laitteissa? Onko oppilaitoksesi opettajille tärkeää opettaa web-sivuston luontitaitoja käyttämällä avoimia standardeja, kuten CSS? Opettavatko opettajat monipuolisen vuorovaikutteisen sisällön laadintaa? Ovatko opettajat kiinnostuneita opettamaaan web-sovellusten julkaisua ja mobiilisovellusten kehitystä? Toimivatko oppilaat ja opettajat paineen alaisina suorittaakseen projektit aikatauluissa ja ollakseen entistä tuottavampia? CS6 Design & Web Premium on alan johtava työkalusarja, joka sisältää Adobe Dreamweaverin. Käytä Design & Web Premiumia sisällön tuotantoon HTML- ja CSS-koodilla sekä jquery Mobile -kirjastolla ja keskity useisiin käyttöympäristöihin, mukaan lukien Android, Apple ios ja Adobe AIR. Dreamweaver CS6 helpottaa ja nopeuttaa entisestään standardeihin perustuvien CSS-web-sivustojen laadintaa. CS6 Design & Web Premium on täydellinen työkalusarja vuorovaikutteisen sisällön nopeaan suunnitteluun. Suunnittelet immersiivisiä web-kokemuksia ja pelejä Adobe Flash Professional CS6:lla, ja toimitat sovelluksia Adobe Flash Builder.6 Premium Editionilla. CS6 Design & Web Premiumin avulla voi toimittaa web-sisältöä ja -sovelluksia käytännössä minne tahansa selaimiin, useimpiin mobiililaitteisiin ja erillisiin sovelluksiin Adobe AIR runtimen avulla. Natiivi 6-bittinen tuki suosituissa ohjelmistoissa, kuten Adobe Photoshop ja Adobe Illustrator, tarkoittaa nopeampaa suorituskykyä, kun käsitellään suuria ja monimutkaisia tiedostoja. Photoshop CS6:n uusi Adobe Mercury -grafiikkamoduuli tekee jotkin tehtävät jopa 000 kertaa entistä nopeammin. VINKKI Saat maksuttomia video-opinto-ohjelmia, sertifiointiohjelmia ja pääset Adobe Education Exchange -portaaliin käymällä {opetussektorin resurssien sivuilla osoitteessa 6

7 Adobe Creative Suite 6 Design Standard Viisi syytä soittaa: Osastot, jotka opettavat painokeskeisiä kursseja, ja koulut, jotka kehittävät oppilaille nykyajan taitoja Tarjoaako oppilaitoksesi kursseja tai luokkia painosuunnitteluun ja -tuotantoon? Haluavatko oppilaat ja opettajat työskennellä nopeammin suurilla Photoshop-kuvilla ja Illustrator-grafiikalla? Haluaako oppilaitoksesi yhteisö julkaista sisältöä useampiin paikkoihin, kuten ipad ja muut tablet-laitteet, opettelematta koodin kirjoitusta? CS6 Design Standard sisältää uudet versiot Adobe Photoshop-, Illustrator- ja InDesignohjelmistoista sekä uusia ominaisuuksia, joiden avulla opettajat voivat opettaa ja oppilaat voivat tuottaa hienoja painosuunnitelmia mitä tiukimmissa aikatauluissa. He voivat nopeuttaa päivittäisiä tehtäviä ja käsitellä suuria ja monimutkaisia tiedostoja muuttamatta työn tahtia Photoshopin uuden Adobe Mercury -grafiikkamoduulin ja Illustratorin Adobe Mercury Performance System -järjestelmän avulla. Adobe InDesign -ohjelmistossa laadit pitkälle suunniteltuja ebook-kirjoja sekä toimitat paljon mediaa sisältäviä julkaisuja ipadille ja muille tablet-laitteille. Mukautat taitot tehokkaasti erikokoisille painetuille sivuille ja näytöille samalla, kun säilytät suunnittelun ja typografian tarkan hallinnan. Haluatko opettaa oppilaillesi taidon työskennellä kilpailun aiheuttaman paineen alaisena ja suorittaa suunnitteluprojektit nopeammin ja tehokkaammin kuten todellisessa elämässä? Hakevatko oppilaat ja opettajat uusia tekniikoita, joiden avulla he voivat suorittaa aikaisemmin liian hankalia tehtäviä? Design Standardissa on yli 00 uutta ominaisuutta ja parannusta, jotka vähentävät toistuviin tuotantotehtäviin käytettyä aikaa. Taustatallennus Photoshopissa tallentaa käyttäjien työskennellessä muokkaukset automaattisesti estääkseen töiden menetyksen tietokoneen odottamattomien sammumisten vuoksi. Illustratorin rivinmuokkauksen paneelien avulla käyttäjät voivat muokata tehokkaasti tasoja, väriluetteloita, siveltimiä ja muuta vastaavaa paneeleissa ilman välittäviä valintaikkunoita. InDesignin vaihtoehtoisten taittojen avulla käyttäjät voivat hallita tehokkaasti useita samaan sisältöön perustuvia taittoja. He voivat luoda saumattomasti päällekkäisiä vektorikuvioita Illustratorissa, editoida videota Photoshopissa ja luoda nopeasti vaikuttavia valokuvauksellisia sumennusefektejä Photoshopissa. CS6-ohjelmistossa on joitakin loistavia uusia ominaisuuksia, joiden avulla oppilaat ja opettajat voivat lisätä uuden raikkaan tyylin seuraavaan projektiinsa. * InDesign käyttää EPUB- ja HTML-koodia ääntä, videota ja lisätoimintoja sisältävien ebook-kirjojen luontiin. EPUB- ja HTML-esitystä, median toistoa ja kaksitavuisia merkkejä (kuten kiinan, japanin ja korean kielissä) ei ehkä tueta kaikissa laitteissa, selaimissa tai EPUB-lukijoissa. 7

8 Adobe Creative Suite 6 Production Premium Viisi syytä soittaa: Osastot, jotka opettavat multimedian, elokuvan ja videon editoinnin kursseja, ja koulut, jotka kehittävät oppilaille nykyajan taitoja Vaikuttaisiko merkittävä videon suorituskyvyn lisäys luokkaopetukseen? Työskentelevätkö oppilaat ja opettajat nauhattomilla kameroilla tai DSLRkameroiden filmiaineistolla kurssitöissään? Hyötyisivätkö oppilaat ja opettajat tehokkaammasta ja tuottavammasta videotyönkulusta? Tarvitsevatko oppilaat ja opettajat paremman tavan videon ja monipuolisen median resurssien hallintaan ja jakeluun? Käyttävätkö oppilaat tai opettajat muita videon editointiohjelmistoja ja ovatko he turhautuneita niiden ammattimaisten ominaisuuksien puutteeseen? CS6 Production Premiumin avulla opettajat työskentelevät dramaattisesti nopeammin vallankumouksellisen natiivin 6-bittisen, keskusyksikköoptimoidun ja GPU-kiihdytetyn Adobe Mercury -toistomoduulin avulla. Tämä voi lyhentää projektien tuotantoaikaa jopa päivillä, mikä säästää käyttäjille arvokasta aikaa. CS6 Production Premiumissa on ennennäkemätön nauhaton työnkulku ei tiedostomuotojen transkoodausta tai uudelleenpakkausta ja suosittujen kameraformaattien tuki, kuten RED, DPX, Sony XDCAM, XDCAM 0, XDCAM EX ja XDCAM HD, Panasonic P, DVCPRO HD, AVCHD, AVC-Intra ja DSLR-kameroiden otokset. CS6 Production Premium tarjoaa huipputyökalut editointiin, liikegrafiikkaan, sommitteluun, loggaukseen, värinkäsittelyyn, audioon ja suunnitteluun. Niiden avulla oppilaat ja opettajat työskentelevät mahdollisimman tehokkaasti. Kussakin komponentissa on tuttu käyttöliittymä. Aikaa säästyy joka projektissa komponenttien välisen tiiviin integraation, roundtrip-muokkauksen ja välinäköistyksen eliminoinnin ansiosta. CS6 Production Premiumissa on alan vahvin metatietojen tuki. Sen ansiosta oppilaat ja opettajat pystyvät hallitsemaan ja arkistoimaan monipuolisen median resursseja kätevämmin, mikä on kriittistä, kun kyseisiä resursseja jaellaan moneen näyttöön. Adobe on sitoutunut ammattimiseen videomarkkinaan ja jatkaa investointia CS6 Production Premiumin kehitykseen. Adobella on lisäksi resursseja ohjelmiston vaihtoon, kuten koulutusvideoita, opetusohjelmia ja muuta. VINKKI Katso lisätietoja ohjelmiston vaihdosta osoitteesta Saat maksuttomia video-opinto-ohjelmia, sertifiointiohjelmia ja pääset Adobe Education Exchange -portaaliin { käymällä opetussektorin resurssien sivuilla osoitteessa 8

9 Mikä CS6-versio on oikea oppilaitokselleni? OSA Graafiseen suunnitteluun, painotuotantoon ja digitaaliseen julkaisuun DESIGN STANDARD Adobe Creative Suite 6 -ohjelmistoversiot Paino-, web- ja mobiilisisältöön sekä paljon mediaa sisältävien web-sivustojen suunnitteluun ja kehitykseen DESIGN & WEB PREMIUM Videon editointiin ja tuotantoon, tv- ja radiolähetyksiin, liikegrafiikkaan ja visuaalisiin efekteihin PRODUCTION PREMIUM Tulevaan luovaan ammattimaiseen työhön MASTER COLLECTION Adobe Photoshop CS6 Extended Adobe Photoshop CS6 Adobe Illustrator CS6 Adobe InDesign CS6 Adobe Acrobat X Pro Adobe Dreamweaver CS6 Adobe Flash Professional CS6 Adobe Fireworks CS6 Adobe Premiere Pro CS6 Adobe After Effects CS6 Adobe Audition CS6 Adobe SpeedGrade CS6 Adobe Prelude CS6 Adobe Encore CS6 9

10 Hyödyllisiä linkkejä Kuvaus Adobe Education Exchange Linkki Adobe.com-sivuston lisensointitietoja Tuotteen opetusohjelmat ja tuotekoulutus Lisätietoja Adobe Creative Suite -versioista Lisätietoja Design Standardista Lisätietoja Design & Web Premiumista Lisätietoja Production Premiumista Lisätietoja Master Collectionista Creative Suiten IT-resurssit products/creativesuite/design-web-premium.html Adobe Systems Nordic AB Box 7, 6 9 Kista, Sverige Adobe, the Adobe logo, Acrobat, Adobe AIR, Adobe Audition, Adobe Premiere, After Effects, AIR, Creative Suite, Dreamweaver, Encore, Fireworks, Flash, Flash Builder, Illustrator, InDesign, Photoshop, Prelude, and SpeedGrade are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. Apple, Mac OS, and Snow Leopard are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. Android is a trademark of Google Inc. Microsoft and Windows are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners. 0 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved / 0

Adobe Fireworks CS6 TÄMÄN DOKUMENTIN KÄYTTÖ ADOBE FIREWORKS CS6 TAGLINE 35 SANAN TUOTEKUVAUS 50 SANAN TUOTEKUVAUS 65 SANAN TUOTEKUVAUS

Adobe Fireworks CS6 TÄMÄN DOKUMENTIN KÄYTTÖ ADOBE FIREWORKS CS6 TAGLINE 35 SANAN TUOTEKUVAUS 50 SANAN TUOTEKUVAUS 65 SANAN TUOTEKUVAUS Adobe Fireworks CS6 -markkinointi-copy jälleenmyyjille Adobe Fireworks CS6 Seuraavia tekstejä voi käyttää Adobe Fireworks CS6 -ohjelmiston web-sivuilla, tuoteluetteloissa, mainoksissa tai muussa myynninedistämismateriaalissa.

Lisätiedot

Adobe Flash Professional CS6

Adobe Flash Professional CS6 Adobe Flash Professional CS6 -markkinointi-copy jälleenmyyjille Adobe Flash Professional CS6 Seuraavia tekstejä voi käyttää Adobe Flash Professional CS6 -ohjelmiston web-sivuilla, tuoteluetteloissa, mainoksissa

Lisätiedot

Adobe Creative Suite 6 Master Collection

Adobe Creative Suite 6 Master Collection Adobe Creative Suite 6 Master Collection -markkinointi-copy jälleenmyyjille Adobe Creative Suite 6 Master Collection Seuraavia tekstin osia voi käyttää Adobe Creative Suite 6 Master Collection -ohjelmiston

Lisätiedot

Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium

Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium -markkinointi-copy jälleenmyyjille Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium Seuraavia tekstin osia voi käyttää Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium

Lisätiedot

Adobe Creative Suite 6 Design Standard

Adobe Creative Suite 6 Design Standard Adobe Creative Suite 6 Design Standard -markkinointi-copy jälleenmyyjille Adobe Creative Suite 6 Design Standard Seuraavia tekstin osia voi käyttää Adobe Creative Suite 6 Design Standard -ohjelmiston mainoksissa,

Lisätiedot

Adobe Illustrator CS6

Adobe Illustrator CS6 Adobe Illustrator CS6 -markkinointi-copy jälleenmyyjille Adobe Illustrator CS6 Seuraavia tekstejä voi käyttää Adobe Illustrator CS6 -ohjelmiston web-sivuilla, tuoteluetteloissa, mainoksissa tai muussa

Lisätiedot

Adobe Creative Suite 6 Production Premium

Adobe Creative Suite 6 Production Premium Adobe Creative Suite 6 Production Premium -markkinointi-copy jälleenmyyjille Adobe Creative Suite 6 Production Premium Seuraavia tekstin osia voi käyttää Adobe Creative Suite 6 Production Premium -ohjelmiston

Lisätiedot

Adobe Education Enterprise Agreement (EEA)

Adobe Education Enterprise Agreement (EEA) Adobe Education Enterprise Agreement - usein kysytyt kysymykset Adobe Education Enterprise Agreement (EEA) Mikä on Adobe Education Enterprise Agreement (EEA)? EEA on yksi- tai kaksivuotinen määräaikainen

Lisätiedot

* Tiettyjen Adobe Digital Publishing Suiteen integroituvien ominaisuuksien ja palveluiden käyttöön tarvitaan Digital Publishing Suite -tili.

* Tiettyjen Adobe Digital Publishing Suiteen integroituvien ominaisuuksien ja palveluiden käyttöön tarvitaan Digital Publishing Suite -tili. Adobe InDesign CS6 -markkinointi-copy jälleenmyyjille Adobe InDesign CS6 Seuraavia tekstejä voi käyttää Adobe InDesign CS6 -ohjelmiston web-sivuilla, tuoteluetteloissa, mainoksissa tai muussa myynninedistämismateriaalissa.

Lisätiedot

Adobe Audition CS6. Kuulosta parhaalta ADOBE AUDITION CS6 AU3 CS5.5 CS6. Adobe Audition CS6 Versioiden vertailu

Adobe Audition CS6. Kuulosta parhaalta ADOBE AUDITION CS6 AU3 CS5.5 CS6. Adobe Audition CS6 Versioiden vertailu Adobe Audition CS6 Versioiden vertailu Adobe Audition CS6 Kuulosta parhaalta ADOBE AUDITION CS6 AU3 CS5.5 CS6 AUDION EDITOINTI JA MONIEN RAITOJEN MIKSAUS Moniydin-/monisuoritinten optimointi Media-selain,

Lisätiedot

NÄYTÖN JAKAMINEN OPPILAILLE, JOTKA MUODOSTAVAT YHTEYDEN SELAIMELLA TAI NETOP VISION STUDENT -SOVELLUKSELLA

NÄYTÖN JAKAMINEN OPPILAILLE, JOTKA MUODOSTAVAT YHTEYDEN SELAIMELLA TAI NETOP VISION STUDENT -SOVELLUKSELLA NÄYTÖN JAKAMINEN OPPILAILLE, JOTKA MUODOSTAVAT YHTEYDEN SELAIMELLA TAI NETOP VISION STUDENT -SOVELLUKSELLA Vision-ohjelmistoa käyttävät opettajat voivat nyt muodostaa luokan, jossa on yhdistelmä Windows-pohjaisia

Lisätiedot

Verkkolisensoinnin Lueminut

Verkkolisensoinnin Lueminut Verkkolisensoinnin Lueminut Yrityksen hallinto Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 935 Stewart Drive Sunnyvale, California 94085 U.S.A. Puhelin: +1-408-481-8000 Maksuton: +1-800-874-6253

Lisätiedot

PLAY. TP1 Mobiili musiikkikasvatusteknologia MEDIAT Kuvan ja äänen tallentaminen, muokkaaminen ja jakaminen (v1.1)

PLAY. TP1 Mobiili musiikkikasvatusteknologia MEDIAT Kuvan ja äänen tallentaminen, muokkaaminen ja jakaminen (v1.1) PLAY TP1 Mobiili musiikkikasvatusteknologia MEDIAT Kuvan ja äänen tallentaminen, muokkaaminen ja jakaminen 4.2.2016 (v1.1), projektipäällikkö Sisältö Kuvan ja äänen tallentaminen, muokkaaminen ja jakaminen

Lisätiedot

Osoitteena O365. Toimisto ja yhteydet pilvestä

Osoitteena O365. Toimisto ja yhteydet pilvestä Osoitteena O365 Toimisto ja yhteydet pilvestä Mitä sisältää O365 Tutut toimistotyökalut käytössäsi missä vain Uusimmat versiot aina mukanasi Ei kiinteitä kustannuksia Korkea käytettävyysaste Ei päivityksistä

Lisätiedot

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Tämän ohjeen kuvakaappaukset on otettu asentaessa ohjelmistoa Windows 7 käyttöjärjestelmää käyttävään koneeseen. Näkymät voivat hieman poiketa, jos sinulla on Windows

Lisätiedot

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide Plantronics DA80 Audio Processor User Guide Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Virta 4 Plantronics Spokes -ohjelmisto 5 Sovelluksen asentaminen 5 Aloita ohjelmistot 5 Hub-sovelluksen välilehdet 5 Kuulokkeen

Lisätiedot

Adobe Photoshop CS6 Extended

Adobe Photoshop CS6 Extended Adobe Photoshop CS6 Extended -markkinointi-copy jälleenmyyjille Adobe Photoshop CS6 Extended Seuraavia tekstejä voi käyttää Adobe Photoshop CS6 Extended -ohjelmiston web-sivuilla, tuoteluetteloissa, mainoksissa

Lisätiedot

Elisa Toimisto 365. Toimisto ja yhteydet pilvestä

Elisa Toimisto 365. Toimisto ja yhteydet pilvestä Elisa Toimisto 365 Toimisto ja yhteydet pilvestä Elisa Toimisto 365 Tutut toimistotyökalut käytössäsi missä vain Uusimmat versiot aina mukanasi Ei kiinteitä kustannuksia Korkea käytettävyysaste Ei päivityksistä

Lisätiedot

Tabletit opetuskäytössä - työpaja

Tabletit opetuskäytössä - työpaja Tabletit opetuskäytössä - työpaja Maakunnallinen lukioveso 27.10.2012 Markus Maunula, FM Centria ammattikorkeakoulu Mitä ovat tabletit? Tabletit opetuksessa Kolme ekosysteemia Sovellukset Sisältö ipad

Lisätiedot

Lifesize-sovelluksen taulukko

Lifesize-sovelluksen taulukko Lifesize-sovelluksen taulukko Soittosuunnitelmat Tuki sekä suorasoitto että tapaamiskutsu tyyppisille soittosuunnitelmille Voit soittaa suoraan kenelle tahansa käyttäjälle tai mihin tahansa videojärjestelmään

Lisätiedot

HENKILÖKOHTAINEN SUUNNITELMA VERKKOVIESTINNÄN SUUNNITTELU JA ILMAISU

HENKILÖKOHTAINEN SUUNNITELMA VERKKOVIESTINNÄN SUUNNITTELU JA ILMAISU HENKILÖKOHTAINEN SUUNNITELMA VERKKOVIESTINNÄN SUUNNITTELU JA ILMAISU Emilia Ketola Eurajoen kristillinen opisto Avat 2015-2016 1 Johdanto... 3 2 Käsikirjoitusprosessi... 4 3 Käyttöliittymäsuunnittelu...

Lisätiedot

Autodesk Lisenssitiedosto Autodesk, Inc.

Autodesk Lisenssitiedosto Autodesk, Inc. Autodesk Lisenssitiedosto 2014 Autodesk, Inc. Lisenssitiedosto Lisenssitiedosto on tekstitiedosto, mikä sallii verkkolisenssin käytön tietyllä palvelimen laitteistolla. Lisenssitiedosto sisältää tietoa

Lisätiedot

SMART Notebook -tuoteperhe

SMART Notebook -tuoteperhe Tuotevertailu -tuoteperhe Seuraavassa taulukossa vertaillaan neljää eri -perheen tuotetta: Express Sovellus Perusominaisuudet Alusta Windows ja Mac - tietokoneet Katso lisätietoja tietokonevaatimuksista

Lisätiedot

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset Creative Cloud for teams, usein kysytyt kysymykset Usein kysytyt kysymykset Seuraavassa on vastauksia yleisiin Adobe Creative Cloud for teams -palvelun jäsenyyttä, hankintaa, tietoturvaa ja tallennustilaa

Lisätiedot

Käytön aloittaminen NSZ-GS7. Verkkomediasoitin. Näyttökuvia, toimintoja ja teknisiä ominaisuuksia voidaan muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Käytön aloittaminen NSZ-GS7. Verkkomediasoitin. Näyttökuvia, toimintoja ja teknisiä ominaisuuksia voidaan muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Käytön aloittaminen FI Verkkomediasoitin NSZ-GS7 Näyttökuvia, toimintoja ja teknisiä ominaisuuksia voidaan muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Käytön aloittaminen: ON/STANDBY Kytkee tai katkaisee soittimen

Lisätiedot

Adoben VIP-ohjelmanopas. Yritykset ja julkinen hallinto

Adoben VIP-ohjelmanopas. Yritykset ja julkinen hallinto Adoben osto-ohjelmat Adoben VIP-ohjelmanopas Yritykset ja julkinen hallinto Päivitetty huhtikuuta 17, 2014 Koe merkittävästi yksinkertaistunut käyttöönotto ja hallinta tilausohjelman avulla. Adobe Value

Lisätiedot

HiQ Finland Älypuhelinsovellusten käyttäjälähtöisen kehityksen tukeminen

HiQ Finland Älypuhelinsovellusten käyttäjälähtöisen kehityksen tukeminen HiQ Finland Älypuhelinsovellusten käyttäjälähtöisen kehityksen tukeminen HiQ otti käyttöön Lenovon ja Nutanixin hyperkonvergenssiratkaisun tarjotakseen kehittäjille resurssit uusien ja mielenkiintoisten

Lisätiedot

Plantronics Blackwire C610-M Blackwire C620-M

Plantronics Blackwire C610-M Blackwire C620-M Plantronics Blackwire C610-M Blackwire C60-M KÄYTTÖOPAS TERVETULOA PAKKAUKSEN SISÄLTÖ Tervetuloa Plantronicsin kuuloketuoteperheen pariin. Plantronics tarjoaa laajan tuotevalikoiman, joka kattaa tavoitteiden

Lisätiedot

HENKILÖKOHTAINEN NÄYTTÖSUUNNITELMA

HENKILÖKOHTAINEN NÄYTTÖSUUNNITELMA HENKILÖKOHTAINEN NÄYTTÖSUUNNITELMA Jani Niemi Eurajoen kristillinen opisto Audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinto 1 JOHDANTO...1 2 VERKKOVIESTINNÄN SUUNNITTELU JA ILMAISU...2 2.1 Käsikirjoitusprosessi...2

Lisätiedot

Tikon Web-sovellukset

Tikon Web-sovellukset Kesäkuu 2017 1 (8) Tikon Web-sovellukset Kesäkuu 2017 2 (8) 1 Johdanto... 3 2 HTML5 sovellukset... 3 2.1 Tuetut selaimet... 3 2.2 Mobiililaitteet... 3 3 Muita ohjeita... 5 3.1 Yhteensopivuus -tila (Internet

Lisätiedot

Getting started with Logitech Wireless Headset H600

Getting started with Logitech Wireless Headset H600 Getting started with Getting started with 2 Kuulokemikrofonin ominaisuudet 1. Melua suodattava mikrofoni 2. Joustava ja pyörivä varsimikrofoni 3. Säädettävä pantaosa 4. Latausportti 5. Tilan merkkivalo

Lisätiedot

Tikon Web-sovellukset

Tikon Web-sovellukset Toukokuu 2015 1 (11) Tikon Web-sovellukset Toukokuu 2015 2 (11) 1 Johdanto... 3 2 Silverlight sovellukset... 3 2.1 Windows... 3 2.1.1 Microsoft Silverlight... 3 2.1.2 Tablet-laitteet... 4 2.1.3 Selaimet...

Lisätiedot

Sanna Pensonen, suunnittelija. Saamelaisalueen koulutuskeskus Virtuaalikoulu www.sogsakk.fi/virtuaalikoulu

Sanna Pensonen, suunnittelija. Saamelaisalueen koulutuskeskus Virtuaalikoulu www.sogsakk.fi/virtuaalikoulu Sanna Pensonen, suunnittelija Tablettien hyödyntäminen opetuksessa Tablettien hyödyntäminen opetuksessa Tablettitietokoneiden käyttö koulussa vahvistaa lasten ongelmanratkaisutaitoja (Yle uutiset 6.8.14)

Lisätiedot

ADOBE EXTENSION MANAGER CS4. -version käyttäminen

ADOBE EXTENSION MANAGER CS4. -version käyttäminen ADOBE EXTENSION MANAGER CS4 -version käyttäminen Tekijänoikeus 2008 Adobe Systems Incorporated. Kaikki oikeudet pidätetään. Adobe Extension Manager 2.0 Windows - ja Mac OS -versioiden käyttäminen Jos tämä

Lisätiedot

Windows Phone 7.5 erilainen ja fiksu älypuhelin. Vesa-Matti Paananen Liiketoimintajohtaja, Windows Phone Microsoft Oy vesku@microsoft.

Windows Phone 7.5 erilainen ja fiksu älypuhelin. Vesa-Matti Paananen Liiketoimintajohtaja, Windows Phone Microsoft Oy vesku@microsoft. Windows Phone 7.5 erilainen ja fiksu älypuhelin Vesa-Matti Paananen Liiketoimintajohtaja, Windows Phone Microsoft Oy vesku@microsoft.com Agenda 29.11.2011 Microsoftin strategia pähkinän kuoressa Kuluttajat

Lisätiedot

ADOBE EXTENSION MANAGER CS5- version käyttäminen

ADOBE EXTENSION MANAGER CS5- version käyttäminen ADOBE EXTENSION MANAGER CS5- version käyttäminen Tekijänoikeus 2010 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Using Adobe Extension Manager 5.0 for Windows and Mac OS This user guide is protected

Lisätiedot

PLAY. TP1 Musiikkikasvatusteknologia Notaatio 2 ja yhteistoiminnallinen nuotinkirjoitus Jarmo Kivelä, projektikoordinaattori

PLAY. TP1 Musiikkikasvatusteknologia Notaatio 2 ja yhteistoiminnallinen nuotinkirjoitus Jarmo Kivelä, projektikoordinaattori PLAY TP1 Musiikkikasvatusteknologia Notaatio 2 ja yhteistoiminnallinen nuotinkirjoitus 19.2.2016 Jarmo Kivelä, projektikoordinaattori Noteflight nuotinkirjoitusympäristö Noteflight toimii verkkoselaimessa,

Lisätiedot

IDS7 TYÖASEMAMÄÄRITYKSET VERSIO 20.1

IDS7 TYÖASEMAMÄÄRITYKSET VERSIO 20.1 IDS7 TYÖASEMAMÄÄRITYKSET VERSIO 20.1 1(17) Versio: Sectra PACS 20.1 Sisällys 1. Tuetut käyttöjärjestelmät... 2 2. Windows 10 versiotuet... 3 3. Varusohjelmistovaatimukset... 4 4. Tuki selainohjelmille...

Lisätiedot

Versio: Sectra PACS 19.3

Versio: Sectra PACS 19.3 1(9) Versio: Sectra PACS 19.3 Tuetut käyttöjärjestelmät 64-bittiset käyttöjärjestelmät Windows 10 Enterprise (64-bit, US English) *kts. taulukko 11.7 Windows 10 Pro (64-bit, US English) *kts. taulukko

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Valteri-koulu Tervaväylässä käytettäviä mobiilisovelluksia

Valteri-koulu Tervaväylässä käytettäviä mobiilisovelluksia 1 / 6 Valteri-koulu Tervaväylässä käytettäviä mobiilisovelluksia Koulussamme ipadien käyttö on vakiintunut monipuolistamaan opetustamme. Nämä sovellukset ovat olleet suosittuja Tervaväylässä. Osa niistä

Lisätiedot

Tilauskoulutusta HIIDEN OPISTOSTA

Tilauskoulutusta HIIDEN OPISTOSTA Tilauskoulutusta HIIDEN OPISTOSTA Rehtori Anne Kotonen anne.kotonen@lohja.fi 019 3691496, 050 3296329 Apulaisrehtori Eija Terävä eija.terava@lohja.fi 050 466 0646 www.hiidenopisto.fi SISÄLLYS 2 Tilauskoulutus

Lisätiedot

Internetin hyödyt ja vaarat. Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi?

Internetin hyödyt ja vaarat. Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi? Internetin hyödyt ja vaarat Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi? Linkit Chrome https://www.google.com/intl/fi/chrome/browser/ Firefox http://www.mozilla.org/fi/ Opera http://www.opera.com/fi Vertailu

Lisätiedot

HASP-vianetsintäopas 1

HASP-vianetsintäopas 1 1 HASP-vianetsintäopas Corporate office: Trimble Geospatial Division 10368 Westmoor Drive Westminster, CO 80021 USA www.trimble.com Copyright and trademarks: 2005-2013, Trimble Navigation Limited. All

Lisätiedot

edocker 3.3 Mitä uutta? edocker Tools InDesign -plugin edocker PUBLISH! edocker READ! edocker CREATE! edocker automaatio

edocker 3.3 Mitä uutta? edocker Tools InDesign -plugin edocker PUBLISH! edocker READ! edocker CREATE! edocker automaatio edocker 3.3 Halloween-päivitys Mitä uutta? edocker Tools InDesign -plugin...2 Esikatselu...2 Uusi ponnahdusikkunatyökalu...3 Uusia virheentarkistusominaisuuksia...3 edocker CREATE!...4 HTML5-lukukokemus...4

Lisätiedot

Työasemien hallinta Microsoft System Center Configuration Manager 2007. Jarno Mäki Head of Training Operations M.Eng, MCT, MCSE:Security, MCTS

Työasemien hallinta Microsoft System Center Configuration Manager 2007. Jarno Mäki Head of Training Operations M.Eng, MCT, MCSE:Security, MCTS Työasemien hallinta Microsoft System Center Configuration Jarno Mäki Head of Training Operations M.Eng, MCT, MCSE:Security, MCTS IT Education Center Agenda Yleistä työasemien hallinnasta Työasemien hallinta

Lisätiedot

Office 2013 ohjelman asennus omalle työasemalle/laitteelle. 3.2.2015 Esa Väistö

Office 2013 ohjelman asennus omalle työasemalle/laitteelle. 3.2.2015 Esa Väistö Office 2013 ohjelman asennus omalle työasemalle/laitteelle 3.2.2015 Esa Väistö Sisällysluettelo 2 (8) Office2013 ProPlus asennus opiskelijoille ja opettajille... 3 Asennus Windows työasemaan... 3 Asennus

Lisätiedot

TIES460 OPPIMATERIAALITUOTANTO,

TIES460 OPPIMATERIAALITUOTANTO, TIES460 OPPIMATERIAALITUOTANTO, LUENTO 5 Yliopistonopettaja, FT Antti Ekonoja antti.j.ekonoja@jyu.fi 8.11.2017 KOKEMUKSIA TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKAN OPPIMATERIAALIEN TUOTTAMISESTA 2006 2007 2012 2009

Lisätiedot

ClassPad fx-cp400 päivitys. + Manager for ClassPad II Subscription päivitys

ClassPad fx-cp400 päivitys. + Manager for ClassPad II Subscription päivitys ClassPad fx-cp400 päivitys + Manager for ClassPad II Subscription päivitys Käyttöjärjestelmän ja Add-in sovellusten päivityksestä Casio suosittelee aina viimeisimmän käyttöjärjestelmän asentamista. Tällöin

Lisätiedot

Salcom Learning. käyttäjäkoulutukset syksy 2015

Salcom Learning. käyttäjäkoulutukset syksy 2015 Salcom Learning käyttäjäkoulutukset syksy 2015 Tervetuloa avoimiin koulutuksiin, webinaareihin ja verkkokursseille! Koulutukset alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 16.00. Ilmoittautumiset ja lisätiedot www.salcomlearning.fi,

Lisätiedot

PDF:n turvallisuuden uusi taso Adobe Reader - ja Adobe Acrobat -ohjelmistojen avulla Acrobat X -tuoteperhe nostaa vaatimustasoa

PDF:n turvallisuuden uusi taso Adobe Reader - ja Adobe Acrobat -ohjelmistojen avulla Acrobat X -tuoteperhe nostaa vaatimustasoa Adobe Security White Paper Adobe Reader X:n ja Adobe Acrobat X:n uudet tietoturvaominaisuudet auttavat pienentämään PDF-pohjaisista haittaohjelmista aiheutuvia riskejä. PDF:n turvallisuuden uusi taso Adobe

Lisätiedot

The Complete Property Management System

The Complete Property Management System The Complete Property Management System Keskitymme sinun toimintoihisi HotSoft 8 on monipuolinen ja kokonaisvaltainen tilojenvarausjärjestelmä, joka sopii koko hotelli- ja ravintola-alalle retkeilymajoista

Lisätiedot

MARA-ALAN LIIKETOIMINNAN TIETOTURVALLISUUSUHAT

MARA-ALAN LIIKETOIMINNAN TIETOTURVALLISUUSUHAT MARA-ALAN LIIKETOIMINNAN TIETOTURVALLISUUSUHAT 1 Yritysesittely Smart Idea MARA-alan ITpalvelutoimittaja erikoistunut kassajärjestelmiin, maksupäätteisiin ja ravintolaverkkoihin. SKJ Systems - luo asiakkailleen

Lisätiedot

Oppitunti 2.1:n käytön aloittaminen. Opettajan opas ipadin Oppitunti-appiin

Oppitunti 2.1:n käytön aloittaminen. Opettajan opas ipadin Oppitunti-appiin Oppitunti 2.1:n käytön aloittaminen Opettajan opas ipadin Oppitunti-appiin Esittelyssä Oppitunti Oppitunti on tehokas ipad-appi, joka auttaa ohjaamaan opetusta, jakamaan tehtäviä ja hallitsemaan oppilaiden

Lisätiedot

BIG PAD Oikea tuntuma kuin kynä paperilla

BIG PAD Oikea tuntuma kuin kynä paperilla BIG PAD Oikea tuntuma kuin kynä paperilla Paremmat yhteistyömahdollisuudet tuovat nostetta toimintaasi /This is Why Sharpin BIG PAD tekee kokouksista elämyksiä. Sisältö Johdanto...03 Käyttökohteet...04

Lisätiedot

Tikon Web-sovellukset

Tikon Web-sovellukset Marraskuu 2014 1 (9) Tikon Web-sovellukset Marraskuu 2014 2 (9) 1 Johdanto... 3 2 Windows... 3 2.1 Microsoft Silverlight... 3 3 Tablet-laitteet... 4 4 Selaimet... 5 4.1 Yleiset asetukset (kaikki selaimet)...

Lisätiedot

IT-OSAAJA, TIETOJENKÄSITTELYN ERIKOISTUMISOPINNOT

IT-OSAAJA, TIETOJENKÄSITTELYN ERIKOISTUMISOPINNOT IT-OSAAJA, TIETOJENKÄSITTELYN ERIKOISTUMISOPINNOT KOULUTUKSEN KOHDERYHMÄ SISÄLTÖ Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiudet uusien tietoteknisten menetelmien ja välineiden hyödyntämiseen.

Lisätiedot

Vaivattomasti parasta tietoturvaa

Vaivattomasti parasta tietoturvaa Vaivattomasti parasta tietoturvaa BUSINESS SUITE Tietoturvan valinta voi olla myös helppoa Yrityksen tietoturvan valinta voi olla vaikeaa loputtomien vaihtoehtojen suossa tarpomista. F-Secure Business

Lisätiedot

Videoista voimaa! Parempia videoita mobiilisti. Jonne Hirvonen.

Videoista voimaa! Parempia videoita mobiilisti. Jonne Hirvonen. Videoista voimaa! Parempia videoita mobiilisti Jonne Hirvonen Miksi video? Herättää huomiota Kertoo tarinoita Synnyttää tunteita Jää mieleen Videoita mobiilisti? Älypuhelin = tietokone + kamera = kaikki

Lisätiedot

ACCOUNTOR ICT Digitaalinen työympäristö Markkinatutkimus joulukuu 2018

ACCOUNTOR ICT Digitaalinen työympäristö Markkinatutkimus joulukuu 2018 ACCOUNTOR ICT Digitaalinen työympäristö 2019 Markkinatutkimus joulukuu 2018 Tausta: Accountor ICT teki markkinatutkimuksen yhteistyössä Micromedian kanssa joulukuussa 2018. Tutkimuksella haluttiin selvittää

Lisätiedot

Android ohjelmointi. Mobiiliohjelmointi 2-3T5245

Android ohjelmointi. Mobiiliohjelmointi 2-3T5245 Android ohjelmointi Mobiiliohjelmointi 2-3T5245 Mikä on Android? Linux kernelin päälle rakennettu, Googlen kehittämä sovelluspino mobiilisovelluksiin Erillinen versio puhelimelle ja taulutietokoneille

Lisätiedot

RESTON IT- YMPÄRISTÖ 31.1.2014. Mika Siiskonen. Tietohallinto

RESTON IT- YMPÄRISTÖ 31.1.2014. Mika Siiskonen. Tietohallinto RESTON IT- YMPÄRISTÖ Mika Siiskonen Tietohallinto resto_it_opiskelijat.docx 1 / 4 Sisällys 1. Tietokoneet... 2 2. Palvelut... 2 2.1. Tietokoneiden ohjelmat... 2 2.2. Savonian tarjoamat palvelut... 2 2.3.

Lisätiedot

TermBase NET versio 1.0.1. (Beta)

TermBase NET versio 1.0.1. (Beta) TermBase NET versio 1.0.1. (Beta) Sulautettu sanasto- ja termikanta OHJEET TÄRKEÄÄ: Copyright M. Tuittu, 2005 Kaikki oikeudet pidätetään. TermBase NET on toteutettu java -tekniikalla. Java and all Java-based

Lisätiedot

Edtech kestää aikaa!

Edtech kestää aikaa! Edtech kestää aikaa! kokoa.io Saila Juuti @KokoaStandard Ohjelmistojen paisuminen Software bloat Ohjelmistojen paisuminen Software bloat Teknologiakehityksen keskittyminen Ohjelmistojen paisuminen Software

Lisätiedot

Älypuhelimet. Sisällysluettelo

Älypuhelimet. Sisällysluettelo Älypuhelimet Jussi Huhtala Sisällysluettelo Älypuhelimen määritelmä Historia Laitteistoarkkitehtuuri Käyttöjörjestelmät Android Symbian ios Yhteenveto 1 Älypuhelin Puhelin joka sisältää normaalit puhelimen

Lisätiedot

Nokia Nseries PC Suite painos

Nokia Nseries PC Suite painos Nokia Nseries PC Suite 2.1 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia

Lisätiedot

NÄYTÖN JAKAMINEN SELAIMEN KAUTTA YHDISTÄVIEN OPPILAIDEN KANSSA

NÄYTÖN JAKAMINEN SELAIMEN KAUTTA YHDISTÄVIEN OPPILAIDEN KANSSA NÄYTÖN JAKAMINEN SELAIMEN KAUTTA YHDISTÄVIEN OPPILAIDEN KANSSA Vision 8.0:sta alkaen opettajat voivat muodostaa luokan, jossa on yhdistelmä Windowspohjaisia ja selainpohjaisia oppilaslaitteita, tai pelkästään

Lisätiedot

Nauti muistoista enemmän Sonyn. PlayMemories-sovellusperheellä

Nauti muistoista enemmän Sonyn. PlayMemories-sovellusperheellä osokuna Lehdistötiedote Julkaisuvapaa 29.8.2012 klo 17.45 Nauti muistoista enemmän Sonyn PlayMemories-sovellusperheellä Sonyn PlayMemories-sovellusperhe monipuolistaa kameraan, älypuhelimeen ja tablettiin

Lisätiedot

HYÖDYNNÄ SUBSCRIPTION-ETUSI SUBSCRIPTION SOPIMUSTEN HALLINTA

HYÖDYNNÄ SUBSCRIPTION-ETUSI SUBSCRIPTION SOPIMUSTEN HALLINTA HYÖDYNNÄ SUBSCRIPTION-ETUSI SUBSCRIPTION SOPIMUSTEN HALLINTA Autodesk Subscription sopimuksella saat kaikki edut irti ohjelmistostasi. Tässä ohjeessa käydään läpi, kuinka voit käyttää Subscription Centerissä

Lisätiedot

Tietokoneiden ja mobiililaitteiden suojaus

Tietokoneiden ja mobiililaitteiden suojaus Tietokoneiden ja mobiililaitteiden suojaus mikko.kaariainen@opisto.hel.fi 4.10.2016 Lataa luennon materiaali, kirjoita osoite selaimen osoitelokeroon: opi.opisto.hel.fi/mikko Haittaohjelmat (malware) Virukset,

Lisätiedot

Adobe -määrälisensointi. Adobe Value Incentive Plan(VIP) -ohjelmaopas

Adobe -määrälisensointi. Adobe Value Incentive Plan(VIP) -ohjelmaopas Adobe -määrälisensointi Adobe Value Incentive Plan(VIP) -ohjelmaopas Versio 3.0 heinäkuuta 30, 2013 Sisällysluettelo Value Incentive Plan (VIP) ohjelman yhteenveto... 3 Ohjelman ominaisuudet... 3 Adoben

Lisätiedot

QR-koodit INNOSTAVAA HAUSKAA PALJON KÄYTTÖTAPJA HELPPOA ILMAISTA MOTIVOIVAA

QR-koodit INNOSTAVAA HAUSKAA PALJON KÄYTTÖTAPJA HELPPOA ILMAISTA MOTIVOIVAA QR-koodit QR-koodit INNOSTAVAA HAUSKAA PALJON KÄYTTÖTAPJA HELPPOA MOTIVOIVAA ILMAISTA QR-koodi paljon tietoa Koodin avulla pääsee nopeasti halutulle verkkosivulle tai esim. YouTube-videoon ilman osoitteen

Lisätiedot

Pika-aloitusopas. Haku Voit etsiä sivustoja, henkilöitä tai tiedostoja. Sivuston tai uutisviestin luominen

Pika-aloitusopas. Haku Voit etsiä sivustoja, henkilöitä tai tiedostoja. Sivuston tai uutisviestin luominen Pika-aloitusopas Saa aikaan enemmän olinpaikastasi riippumatta suojatun käytön, jakamisen ja tiedostotallennuksen avulla. Kirjaudu sisään Office 365 -tilaukseesi ja valitse SharePoint sovellusten käynnistyksestä.

Lisätiedot

Autodesk 2015 Miikka Vehkaoja Profox Companies Oy. 2013 Autodesk

Autodesk 2015 Miikka Vehkaoja Profox Companies Oy. 2013 Autodesk Autodesk 2015 Miikka Vehkaoja Profox Companies Oy Autodeskin Strategia OR 2015 Subscription Autodesk Subscription Maintenance Subscription Aiemmin tunnettu Autodesk Subscription Cloud Service Subscription

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

Googlen pilvipalvelut tutuksi / Google Drive

Googlen pilvipalvelut tutuksi / Google Drive Googlen pilvipalvelut tutuksi / Google Drive Koulutuksen aikana harjoitellaan tiedostojen ja kuvien siirtoa Google Drive-palveluun sekä tiedostojen jakamista Lisäksi harjoitellaan Google Docs (Asikirjat)

Lisätiedot

Avoimet standardit ja integraatio

Avoimet standardit ja integraatio Avoimet standardit ja integraatio Avoimet standardit ja integraatio Trendin ainutlaatuinen lähestymistapa avoimiin standardeihin ja integraatioon tarjoaa odottamasi hyödyt, sekä markkinoiden johtavat innovaatiot

Lisätiedot

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Tulostinohjelmisto ja apuohjelmat 1 Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Windows 95/98/2000-, Windows NT 4.0- ja Macintosh-käyttöjärjestelmien MarkVision toimitetaan tulostimen mukana Drivers, MarkVision

Lisätiedot

TIES460 OPPIMATERIAALITUOTANTO,

TIES460 OPPIMATERIAALITUOTANTO, TIES460 OPPIMATERIAALITUOTANTO, LUENTO 4 Yliopistonopettaja, FT Antti Ekonoja antti.j.ekonoja@jyu.fi 13.4.2016 KOKEMUKSIA TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKAN OPPIMATERIAALIEN TUOTTAMISESTA 2006 2007 2012 2009

Lisätiedot

METROPOLIAN PILVIPALVELUT OPETUKSESSA Google Apps for Education (GAFE)

METROPOLIAN PILVIPALVELUT OPETUKSESSA Google Apps for Education (GAFE) 1 Pepe Vilpas pertti.vilpas@metropolia.fi METROPOLIAN PILVIPALVELUT OPETUKSESSA Google Apps for Education (GAFE) Google Apps for Education (GAFE) on Google-yhtiön sovelluspaketti, joka on suunnattu erityisesti

Lisätiedot

Qosmio: Kuule ero. entistä parempi kuuntelukokemus

Qosmio: Kuule ero. entistä parempi kuuntelukokemus Qosmio: Kuule ero PERSONAL COMPUTER HDD/DVD Qosmio TM entistä parempi kuuntelukokemus RECORDER LCD TV WITH TRUBRITE DISPLAY VIRTUAL SURROUND Kun Toshiba kehitti mobiiliviihde- ja tietojärjestelmä Qosmion,

Lisätiedot

Webinaarin osallistujan ohje

Webinaarin osallistujan ohje Webinaarin osallistujan ohje 9.10.2015 Webinaariohjelmisto Kiinko käyttää webinaareissaan WebEx-ohjelmistoa Se mahdollistaa tietokoneiden väliset neuvottelut, kokoukset ja koulutukset internet-yhteyden

Lisätiedot

SUOJAA YRITYKSESI AINA JA KAIKKIALLA. F-Secure PSB:n käyttöönotto-opas

SUOJAA YRITYKSESI AINA JA KAIKKIALLA. F-Secure PSB:n käyttöönotto-opas SUOJAA YRITYKSESI AINA JA KAIKKIALLA F-Secure PSB:n käyttöönotto-opas SISÄLLYS 1 KIRJAUTUMINEN SOVELLUSKAUPPAAN... 3 2 LAITTEIDEN SUOJAAMINEN... 4 3 IPHONE JA IPAD-LAITTEIDEN APN-VARMENNE... 6 4 MOBIILITIETOTURVAN

Lisätiedot

Nokia langaton äänisovitin AD-47W

Nokia langaton äänisovitin AD-47W Nokia langaton äänisovitin AD-47W 9247383/1 SUOMI AD-47W-sovittimen avulla voit kytkeä langatonta Bluetooth-tekniikkaa tukevan yhteensopivan HF-laitteen tietokoneeseen (tai muuhun yhteensopivaan laitteeseen).

Lisätiedot

Entistäkin hyödyllisempi Subscription ja Autodesk 360

Entistäkin hyödyllisempi Subscription ja Autodesk 360 Autodesk Subscription Entistäkin hyödyllisempi Subscription ja Autodesk 360 Tapani Parmanen, Vianova Systems Finland Oy tapani.parmanen@vianova.fi Monien etujen Autodesk Subscription Autodesk Subscription

Lisätiedot

Googlen pilvipalvelut tutuksi / Google Drive

Googlen pilvipalvelut tutuksi / Google Drive Googlen pilvipalvelut tutuksi / Google Drive Koulutuksen aikana harjoitellaan tiedostojen ja kuvien siirtoa Google Drive-palveluun sekä tiedostojen jakamista Lisäksi harjoitellaan Google Docs (Asikirjat)

Lisätiedot

Esrin logistiikkaratkaisut. Logistiikan optimointi paikkatiedon avulla

Esrin logistiikkaratkaisut. Logistiikan optimointi paikkatiedon avulla Esrin logistiikkaratkaisut Logistiikan optimointi paikkatiedon avulla Paikkatiedon näkökulma logistiikkaan Esrin paikkatietojärjestelmäratkaisut auttavat kuljetusalan organisaatioita hallitsemaan, analysoimaan

Lisätiedot

Nero 7:n Windows Vista TM -tuki

Nero 7:n Windows Vista TM -tuki Nero 7:n Windows Vista TM -tuki Nero AG Sivu 1 Tietoja tekijänoikeudesta ja tavaramerkistä Tämä opaskirjanen ja sen sisältö on Nero AG:n omaisuutta ja suojattu tekijänoikeudella. Kaikki oikeudet pidätetään.

Lisätiedot

NTG CMS. Julkaisujärjestelm. rjestelmä

NTG CMS. Julkaisujärjestelm. rjestelmä NTG CMS Julkaisujärjestelm rjestelmä NTG CMS julkaisujärjestelmän avulla voit päivittää ja ylläpitää internetsivujen sisältöä helppokäyttöisen webkäyttöliittymän kautta, ilman minkäänlaista html-osaamista.

Lisätiedot

Jouko Nielsen. Ubuntu Linux

Jouko Nielsen. Ubuntu Linux Jouko Nielsen Ubuntu Linux 19.4.2017 SISÄLLYS 1 UBUNTU... 3 2 LUETTELO VERSIOISTA... 4 3 OMINAISUUDET... 4 4 ASENNUS... 5 5 UBUNTU SERVER... 9 LÄHTEET... 10 3 1 UBUNTU Ubuntu on debian pohjainen Linux

Lisätiedot

Logitech Webcam C930e Setup Guide. Logitech for Business

Logitech Webcam C930e Setup Guide. Logitech for Business Logitech Webcam C930e Setup Guide Logitech for Business Logitech Webcam C930e Contents Suomi................. 53 www.logitech.com/support...........................83 2 Logitech for Business Logitech Webcam

Lisätiedot

Versio 1.0 Heinäkuu 2008. Office-viimeistelylaite. Käyttöopas

Versio 1.0 Heinäkuu 2008. Office-viimeistelylaite. Käyttöopas Versio 1.0 Heinäkuu 2008 Office-viimeistelylaite Käyttöopas Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Microsoft Network ja Windows Server ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

Johdanto. Agenda. Tuotantoprosessi. Historiallinen kehitys. Konsepti. Tuotantoprosessin vaiheet

Johdanto. Agenda. Tuotantoprosessi. Historiallinen kehitys. Konsepti. Tuotantoprosessin vaiheet Agenda Johdanto Tuotantoprosessi Työkalut Esteet Kehittämisalueet Johdanto Multimediasovellukset tuotetaan erilaisten tuotantotyökalujen avulla Sovellusten käsin koodaaminen on liian kallista Sovellukset

Lisätiedot

Hallintatyökaluja Fujitsu-työasemille

Hallintatyökaluja Fujitsu-työasemille Hallintatyökaluja Fujitsu-työasemille O-P Perasto Fujitsu Finland Systems Specialist Product Business Unit Copyright 2017 2019 FUJITSU Hallintatyökalut 1. DeskView Client 2. DeskUpdate 3. DeskUpdate Manager

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan App Storesta...

Lisätiedot

Seuraavat kysymykset koskevat erilaisia tekijöitä, jotka liittyvät digitaaliseen mediaan ja digitaalisiin laitteisiin kuten pöytätietokoneet,

Seuraavat kysymykset koskevat erilaisia tekijöitä, jotka liittyvät digitaaliseen mediaan ja digitaalisiin laitteisiin kuten pöytätietokoneet, Seuraavat kysymykset koskevat erilaisia tekijöitä, jotka liittyvät digitaaliseen mediaan ja digitaalisiin laitteisiin kuten pöytätietokoneet, kannettavat tietokoneet, älypuhelimet, tablettitietokoneet,

Lisätiedot

Ilmajoen kunnan perusopetuksen tieto ja viestintätekniikan strategia vuosille

Ilmajoen kunnan perusopetuksen tieto ja viestintätekniikan strategia vuosille Ilmajoen kunnan perusopetuksen tieto ja viestintätekniikan strategia vuosille 2016 2021 Sisällys: 1. Johdanto 2. Ilmajoen koulujen tvt käytön tavoitteet vuosille 2016 2021 3. Käytännön toteutus 3.1. Sovellukset

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

Ilona IT ja oppilaitokset

Ilona IT ja oppilaitokset risto @ ilonait.fi Ilona IT ja oppilaitokset»panosta oppilaitoksien IT-ratkaisuihin Laaja EDU tuotevalikoima Laatutuotteet parhaat luotettavat päämiehet Oikeat lisenssi- ja hankintaratkaisut Ratkaisut

Lisätiedot

IT ja viestintäteknologia

IT ja viestintäteknologia IT ja viestintäteknologia 206 Verkkosivujen tuottaminen Kuva: Skills Finland / Markku Heikkilä Lajivastaavat Miikka Merikanto 1 / 12 Suomen Liikemiesten Kauppaopisto miikka.merikanto(at)businesscollege.fi

Lisätiedot