Sisällys KUNNANHALLITUS 5/2013. Aika: Keskiviikko klo Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sisällys KUNNANHALLITUS 5/2013. Aika: Keskiviikko 24.4.2013 klo 18.00 19.25 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2"

Transkriptio

1 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 5/2013 ASIALISTA Aika: Keskiviikko klo Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Kinnunen Helena, 2. vpja Järvelä Eila, j Kinnunen Irma, j Mäntypuro Kauko, j Tikkanen Timo, j Halonen Jyrki, valtuuston pja Ruotsalainen Hanne, valtuuston 1. vpja Kokkoniemi Tapio, valtuuston 2. vpja Leppänen Pekka, kunnanjohtaja Rossi Päivi, hallintosihteeri, Pöytäkirjantarkastajat: Eila Järvelä ja Irma Kinnunen Pöytäkirja yleisesti nähtävillä: perjantai Sisällys JOKILAAKSOJEN PELASTUSTOIMEN YHTEISTOIMINTASOPIMUKSEN TARKISTAMINEN... 2 PYHÄJÄRVEN KAUPUNGIN ALOITE MUUTOSTEN VALMISTELUSTA PPKY SELÄNTEEN PERUSSOPIMUKSEEN... 3 KUNNAN EDUSTUS VUODEN 2013 KUTSUNNOISSA... 4 VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTON NIMEÄMINEN... 5 LOMARAHAN MAKSAMINEN VUONNA VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUSTEN MUKAINEN PAIKALLINEN JÄRJESTELYERÄ PAIKALLINEN SOPIMUS MAATALOUSLOMITTAJIEN TYÖAIKAPANKISTA... 8 LOMATOIMEN HALLINNON OSALLISTUMINEN FCG:N JÄRJESTÄMÄÄN AJANKOHTAISSEMINAARIIN... 9 KUNNANTALON PITÄMINEN SULJETTUNA REISJÄRVEN ERÄVELJET RY:N HAKEMUS VUODEN 2012 KIINTEISTÖVEROSTA VAPAUTTAMISESTA KIINTEISTÖN MYLLYKANGAS V OSALTA PYKÄLÄ NÄHTÄVISSÄ KUNNANTALOLLA VALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO VALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO VALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO KUNNANHALLITUKSELLE SAAPUNEET PÖYTÄKIRJAT ILMOITUSASIAT... 20

2 Kunnanhallitus JOKILAAKSOJEN PELASTUSTOIMEN YHTEISTOIMINTASOPIMUKSEN TARKISTAMINEN KHALL 62 Jokilaaksojen pelastustoimen yhteistoimintasopimus on ollut voimassa nykyisessä muodossaan vuodesta Voimassa olevan yhteistoimintasopimuksen mukainen kustannustenjako on perustunut sisäasianministeriön antamaan toimintavalmiusohjeeseen, jonka perusteella kustannuksista puolet jaetaan asukasluvunsuhteessa ja puolet 1. ja 2. luokan riskiruutujen suhteessa painoarvojen mukaisesti. Sisäasiainministeriö on antanut uuden Pelastustoimen toimintavalmiuden suunnitteluohjeen, jonka mukaan riskiruutujen koko kasvaa ja maksuosuuden perusteiden suhde asukasluvun ja riskiruutujen mukaan muuttuu. Muutos aiheuttaa merkittäviä muutoksia kuntien maksuosuuksiin. Jokilaaksojen pelastuslaitoksen johtokunta on asettanut työryhmän yhteistoimintasopimuksen ja erityisesti kuntien maksuperusteiden tarkistamista varten. Ryhmän kokoonpano ja sen pitämät kokoukset ilmenevät oheisaineistona olevasta pelastuslaitoksen johtokunnan kokousmateriaalista. Työryhmä on päätynyt esittämään yksimielisesti liitteen 1 mukaista yhteistoimintasopimusta, jonka pelastuslaitoksen johtokunta esittää kunnille hyväksyttäväksi mennessä, jotta se voisi astua voimaan Esitetyssä sopimuksessa Reisjärven maksuosuus pienenee. Ehdotus: Kunnanhallitus ehdottaa valtuustolle, että valtuusto hyväksyy liitteen 1 mukaisen yhteistoimintasopimuksen. Sopimus tulee voimaan lukien. Lisäksi sopimuksen 10 :n Taloudenhoito selvennykseksi Reisjärven kunta edellyttää, että mikäli tämän sopimuksen hyväksymisen jälkeen jonkin sopimuskunnan riskiluokitus vaatii oman vakinaisen palokunnan perustamista, on siitä sovittava kyseisen sopimuskunnan ja Jokilaaksojen pelastuslaitoksen kesken. Muuttunut tilanne ei saa aiheuttaa lisäkustannuksia muille Jokilaaksojen pelastuslaitoksen alueen sopimuskunnille.

3 Kunnanhallitus PYHÄJÄRVEN KAUPUNGIN ALOITE MUUTOSTEN VALMISTELUSTA PPKY SELÄNTEEN PERUSSO- PIMUKSEEN KHALL 63 Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on toiminut vuoden 2010 alusta alkaen. Selänteen perussopimus ja sen taustamuistio on hyväksytty Pyhäjärven kaupunginhallitus on tehnyt aloitteen muutosten valmistelusta PPKY Selänteen perussopimukseen. Aloitteessaan Pyhäjärven kaupunginhallitus esittää, että neuvottelut perussopimuksen muutoksista käydään mennessä ja että kukin jäsenkunta nimeää neuvotteluihin kaksi (2) edustajaa ja asettaa oman ohjausryhmänsä, joka antaa neuvottelijoille ohjeistuksia ja jolle kunkin kunnan neuvottelijat raportoivat neuvottelujen edistymistä arviointia varten. Lisäksi Pyhäjärven kaupunginhallitus on päättänyt, että kokoonkutsujana neuvotteluihin toimii Pyhäjärven kaupunki. Liitteenä 2 Pyhäjärven kaupunginhallituksen pöytäkirjaote Ehdotus: Kunnanhallitus nimeää kaksi (2) edustajaa neuvottelemaan PPKY Selänteen perussopimuksen mahdollisista muutoksista. Lisäksi kunnanhallitus päättää, että ohjausryhmänä Reisjärvellä toimii kunnanhallitus. Päätös: Kunnanhallitus nimesi edustajiksi kunnanjohtaja Pekka Leppäsen ja hallituksen puheenjohtaja Teuvo Nymanin sekä päätti, että ohjausryhmänä Reisjärvellä toimii kunnanhallitus.

4 Kunnanhallitus KUNNAN EDUSTUS VUODEN 2013 KUTSUNNOISSA KHALL 64 Pohjois-Suomen Sotilasläänin Esikunta pyytää liitteen 3 Hallintosiht. mukaisella kirjeellään kuntia nimeämään nuoriso- tai sosiaalityöhön perehtyneet edustajansa vuoden 2013 kutsuntalautakuntiin sekä nimeämään kutsuntalääkäri kutsuntatoimituksiin. Vuonna 2012 kunnan edustajana on ollut Kauko Puurula ja varaedustajana Esa Hirvinen. Kutsuntalääkärinä toimi Olli Kiiskilä. Ehdotus: Kunnanhallitus nimeää kunnan edustajan ja varaedustajan kutsuntalautakuntaan vuodeksi 2013 sekä nimeää kutsuntalääkärin. Päätös: Kunnanhallitus nimesi kunnan edustajaksi kutsuntalautakuntaan Kauko Puurulan ja varaedustajaksi Esa Hirvisen sekä kutsuntalääkäriksi Olli Kiiskilän.

5 Kunnanhallitus VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTON NIMEÄMINEN KHALL 65 Hallintosiht. Reisjärven kunnanhallitus on perustanut huhtikuussa 2001 vanhus- ja vammaisneuvoston, jonka toimikausi noudattaa valtuuston vaalikausia. Neuvostossa on 7 jäsentä ja heillä jokaisella on henkilökohtainen varajäsen. Kunnassa toimivat järjestöt ja yhdistykset ovat pyynnöstä tehneet omat esityksensä vanhus- ja vammaisneuvoston jäseniksi. Alla ehdotukset yhdistyksittäin: YHDISTYS VARSINAINEN JÄSEN VARAJÄSEN Reisjärven Kehitysvammaisten tuki ry Kestilä Asko Tilli Liisa Eläkeliiton Reisjärven yhdistys ry Ilola Raili Vuorenmaa Pentti Eläkeläiset ry Honkaperä Reijo Laakso Elli Reisjärven Vanhustenkotiyhdistys ry Kaarto Tanja Lintula Anne Reisjärven Diabeetikot ry Riistaniemi Toini Honkaperä Tuula Reisjärven Invalidit ry Vuorenmaa Liisa Haajo Juha Reisjärven Sotaveteraanit ry Puurula Kauko Kautto Martti Ehdotus: Kunnanhallitus nimeää vanhus- ja vammaisneuvostoon 7 jäsentä ja heille kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Vanhus- ja vammaisneuvoston sihteerinä toimii PPKY Selänteen nimeämä edustaja, Anne Leppänen. Lisäksi tekninen lautakunta nimeää edustajansa neuvostoon. Puheenjohtajan avattua keskustelun Eila Järvelä ehdotti, että myös seurakunta nimeää edustajansa vanhus- ja vammaisneuvostoon. Ehdotusta ei kannatettu. Päätös: Kunnanhallitus nimesi vanhus- ja vammaisneuvoston jäsenet ja varajäsenet yhdistysten ehdotusten mukaisesti. Vanhus- ja vammaisneuvoston sihteerinä toimii PPKY Selänteen nimeämä edustaja, Anne Leppänen. Lisäksi tekninen lautakunta nimeää edustajansa neuvostoon.

6 Kunnanhallitus LOMARAHAN MAKSAMINEN VUONNA 2013 KHALL 66 Hallintosiht. Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen IV luvun 19 :n 2 mom. mukaan lomaraha maksetaan elokuun palkanmaksun yhteydessä, ellei paikallisesti toisin sovita. Vakiintuneen käytännön mukaan lomaraha on maksettu kesäkuussa tapahtuvan palkanmaksun yhteydessä. Tuntipalkkaisten henkilöiden palkanmaksu tapahtuu kaksi kertaa kuukaudessa. Ehdotus: Kunnanhallitus päättää maksaa virka- ja työehtosopimuksen mukaisen lomarahan kesäkuun palkanmaksun yhteydessä.

7 Kunnanhallitus VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUSTEN MUKAINEN PAIKALLINEN JÄRJESTELYERÄ KHALL 67 Hallintosiht. Virka- ja työehtosopimusten mukaan jaetaan paikallinen järjestelyerä Paikallista järjestelyerää kohdennettaessa ensisijaisia tavoitteita ovat paikallisten palkkausjärjestelmien edelleen kehittäminen, paikallisten palkkausepäkohtien korjaaminen sekä tuloksellisuutta edistävien toimintojen ja tehtävien uudelleenjärjestelyjen tukeminen. Paikallinen järjestelyerä käytetään tehtäväkohtaisten palkkojen korotuksiin ja henkilökohtaisiin lisiin tai vastaaviin korotuksiin. Paikallisesti jaettavat järjestelyerät ovat sopimuksittain seuraavat: KVTES (yleinen) 0,6 % (n.1876 e/kk, josta maatalouslomittajien ja johtavien lomittajien osuus n e/kk), OVTES (opetusala) 0,3 % (n. 390 e/kk) ja TS (tekniset) 0,6 % (43 e/kk). Järjestelyerien jakamisesta pidettiin neuvottelu pääluottamusmiesten kanssa maanantaina Oheismateriaalina neuvottelumuistio sekä kolmiportaisen tuen periaatteet. Ehdotus: Kunnanhallitus päättää paikallisten järjestelyerien jakamisesta seuraavaa: 1. OVTES:n järjestelyerä 0,3 % käytetään kertakorvauksena/lukukausi kolmiportaisen tuen myötä (tehostetun/erityistuen oppilaasta) tulleiden lisätöiden korvaamiseen. Korvaus lisätään tehtäväkohtaiseen palkkaan ja maksetaan viranhaltijapäätöksin. 2. Maatalouslomittajien ja johtavien lomittajien osalta järjestelyerä 0,6 % kirjataan suoraan palkkaporrastukseen. 3. Teknisessä toimessa ruokahuollon henkilöstön, siivoajien ja muun työsopimussuhteisen henkilöstön ja sivistystoimessa koulunkäyntiavustajien osalta korotus kunkin palkkaryhmän osalta on 0,6 % tehtäväkohtaisista palkoista ja se jaetaan viranhaltijapäätöksin. Järjestelyerää voidaan käyttää mahdollisten palkkausepäkohtien korjaamiseen. 4. Muille kuin edellä mainituille KVTES:n ja TS:n alaisten työntekijöille järjestelyerä maksetaan tehtäväkohtaista palkkaa korottamalla 0,6 %.

8 Kunnanhallitus PAIKALLINEN SOPIMUS MAATALOUSLOMITTAJIEN TYÖAIKAPANKISTA KHALL 69 Lomatoimenjoht. Reisjärven kunta on tehnyt Maatalousyrittäjien Eläkelaitoksen kanssa toimeksiantosopimuksen maatalousyrittäjien lomituspalvelun järjestämisestä Haapajärven, Kärsämäen, Pyhäjärven ja Reisjärven kaupunkien/kuntien maatalousyrittäjille (KHALL ). Toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa on 103 henkilöä, määräaikaisia kuukausipalkkaisia on 8 henkilöä ja lyhytaikaisia maatalouslomituksista pääasiallisen ansionsa saavia on henkilöä vaihdellen eri aikoina vuodessa. Maatalouslomittajien palveluiden kysyntä vaihtelee paljon vuodenaikojen ja kuukauden sisälläkin. Eniten lomituksia on maalis-, heinä-, loka- ja joulukuussa. Koululaisten loma-ajat vaikuttavat myös hyvin paljon lomittajien työtilanteeseen. Vuoden hiljaisimpia aikoja (poislukien sairastumiset) lomittajien kysynnän osalta ovat vuoden alku, kylvöntekoaika ja syystöiden aika. Kunnallinen työehtosopimus antaa omat mahdollisuutensa parantaa lomitusten saatavuutta, silloin kun tarvetta on, mutta työaikapankki antaisi työnjohdolle enemmän järjestelymahdollisuuksia joustavamman työvoiman käytön suhteen. Pasi Liikasen tai Päivi Rossin kanssa on neuvotellut työntekijäjärjestöjen kanssa työaikapankin sopimisesta. Kokoontumisia on ollut kolme: , ja Muistiot oheismateriaalina. Muutosten ja tarkennusten jälkeen JHL:n ja JYTYn pääluottamusmiesten kanssa yhteisymmärrys on löytynyt: liitteenä 4 sopimuspohja ja liittymislomake. Jokainen työntekijä tekee kuitenkin vielä oman sitoutumisensa työaikapankkiin. Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy osaltaan liitteen 4 mukaisen paikallisen sopimuksen työaikapankista. Työaikapankki otetaan käyttöön lukien.

9 Kunnanhallitus LOMATOIMEN HALLINNON OSALLISTUMINEN FCG:N JÄRJESTÄMÄÄN AJANKOHTAISSEMINAA- RIIN KHALL 70 Lomatoimen joht. FCG koulutus ja konsultointi järjestää lomituspalveluiden ajankohtaisseminaarin teemana johtaminen Helsingissä Sokos Hotelli Presidentissä ja St Peter Line risteilyllä Koulutusesite oheismateriaalina. Koulutus on suunnattu lomahallinnossa työskenteleville lomatoimistojen henkilöille. Ajankohtaisseminaarin sisältöä: - lomituspalvelun työsuojelu - haastavat johtamistilanteet - TES:n pulmakohtia - Pietarin johtaminen - Mela ajankohtaista - Melan kustantaman ohjelman lomitusnettiklinikka Seminaari korvaa osaltaan vastuuhenkilöille suunnatun vuosittaisen Maatalousyrittäjien eläkelaitoksen (Mela) järjestämän vastuuhenkilöpäivän, mikä on ollut Melan toimitiloissa Espoossa. Lomahallinnot ovat kokeneet kaksi suurempaa yhdistymistä viimeisen kymmenen vuoden aikana (2004 ja 2011). Maatalousyrittäjien eläkelaitos hallinnon ja toiminnan rahoittajana on pyrkinyt erilaisten koulutuksien, kuntatarkastusten ja lomitusrahojen takaisinperintöjen kautta yhtenäistämään hallintohenkilöiden tulkintoja. Reisjärven lomahallinto on tarkastettu kaksi kertaa 2004 vuoden jälkeen. Mela rahoittajana on katsonut lomitustoiminnan olevan lain ja säädösten mukaista. Reisjärven paikallisyksikkö järjestää lomitusta Haapajärven, Kärsämäen, Pyhäjärven ja Reisjärven kuntien alueella. Lomitettavia tiloja on 285 ja lomitettavia yrittäjiä on 474 henkilöä. Lomittajia on 103 vakinaista ja 8 määräaikaista. Kaiken kaikkiaan palkkaa maksetaan vuodessa lähes 300 henkilölle vuoden aikana. Liikevaihto on noin vuoden aikana lomitustoiminnassa. Maatalousyrittäjien eläkelaitos maksaa Reisjärven paikallisyksikölle ennakkoa joka kuukausi erikseen toimintaan ja hallintoon. Toimintaan tulee rahaa tarvittavan toiminnan mukaan ja hallintoon lomituspäivien mukainen kiinteä summa. Toiminnan raha vaihtelee tarpeen mukaan ja lopputilitys korjaa tilityksen toiminnan osalta. Hallinnon raha on riittänyt vuodesta 2004 lähtien hallinnon hoitamiseen, koulutukseen ja toiminnan pyörittämiseen.

10 Kunnanhallitus LOMATOIMEN HALLINNON OSALLISTUMINEN FCG:N JÄRJESTÄMÄÄN AJANKOHTAISSEMINAA- RIIN (jatkoa) Mikäli hallintorahaa käytetään muuhun kuin lomitushallinnon toimintaan, rahoittaja voi puuttua hallintorahan käyttöön. Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy Reisjärven lomituksen hallintohenkilöstön (7 henkilöä) osallistumisen FCG:n järjestämään ajankohtaisseminaariin Koulutuskustannus on yhteensä sisältäen ohjelman, yöpymiset ja matkat. Lisäksi kuluu kaksi työpäivää kultakin, mutta lauantai menee osallistujien omana aikana.

11 Kunnanhallitus KUNNANTALON PITÄMINEN SULJETTUNA KHALL 71 Hallintosiht. Kunnantalo oli vuoden 2012 aikana suljettuna heinäkuussa kaksi viikkoa ajalla sekä vuoden viimeisen päivän Henkilökunnan vuosilomien järjestelyjen kannalta on tarkoituksenmukaista pitää kunnantalo suljettuna heinäkuussa 2013 viikot eli sekä lisäksi helatorstain jälkeinen perjantai ja Tapaninpäivän jälkeinen perjantai eli Vuosilomia keskittämällä turvataan kunnantalon palvelut muuna aikana. Toimistot ja PPKY Selänne järjestää kuntalaisille tarvittavat päivystyspalvelut myös kunnantalon suljettuna ollessa. Järjestelyistä tiedotetaan kunnan nettisivuilla ja Reisjärvi-lehdessä. Ehdotus: Kunnanhallitus päättää, että kunnantalo pidetään suljettuna , sekä

12 Kunnanhallitus REISJÄRVEN ERÄVELJET RY:N HAKEMUS VUODEN 2012 KIINTEISTÖVEROSTA VAPAUTTAMI- SESTA KIINTEISTÖN MYLLYKANGAS V OSALTA KHALL 72 Hallintosiht. Reisjärven Eräveljet ry on toimittanut kunnanhallitukselle liitteen 5 ( ) mukaisen hakemuksen, jossa se hakee vapautusta kiinteistöverosta yhdistykselle määrätyn 492,27 euron kiinteistöveron osalta. Ko. kiinteistövero koskee kiinteistöä Myllykangas V. Kiinteistöllä sijaitseva hirvennylkyvaja on käytössä n. 2 kuukautta vuodessa. Hakemustaan yhdistyksen edustajat perustelevat kiinteistön lämmitys- ja vakuutuskustannuksilla ja niistä aiheutuneilla taloudellisilla vaikeuksilla. Veroasiamiehen lausunto on liitteenä 6 ( ). Ehdotus: Kunnanhallitus vapauttaa Reisjärven kirkonkylän Eräveljet ry:n vuoden 2012 kiinteistöverosta kiinteistön Myllykangas V osalta hakemuksessa esitetyillä perusteilla. Merkitään, että puheenjohtaja Teuvo Nyman ja 2. varapuheenjohtaja Helena Kinnunen poistuivat esteellisinä (yhteisöjääviys) kokoushuoneesta tämän asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi ja että kunnanhallitus valitsi keskuudestaan puheenjohtajaksi tämän asian kohdalle Kauko Mäntypuron.

13 Kunnanhallitus PYKÄLÄ NÄHTÄVISSÄ KUNNANTALOLLA KHALL 73

14 Kunnanhallitus VALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO KHALL Tilintarkastuskauden pituus. Päätös tiedoksi tarkastuslautakunnalle ja hallintosäännöstä poistettu :t 84 ja Lisämäärärahan myöntäminen vuoden 2012 talousarvion käyttötalousosan kohtaan C633 PPKY Selänne. Ote päätöksestä on lähetetty laskentasihteeri Maritta Haikolalle. 62 PPKY Selänteen vuosisopimus ja talousarvio 2013 sekä taloussuunnitelma Ote päätöksestä on lähetetty kuntayhtymähallitukselle. 63 Reisjärven kunnan talousarvio vuodelle 2013 ja suunnitelma Ote päätöksestä on lähetetty toimistoille, johtoryhmälle ja laskentasihteeri Maritta Haikolalle. 64 Ilmoitusasiat. Päätös ei aiheuta täytäntöönpanoa. Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy valtuuston kokouksen päätökset laillisina täytäntöönpannuiksi ja täytäntöönpantaviksi.

15 Kunnanhallitus VALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO KHALL 75 5 Valtuuston vaalilautakunnan vaali toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 6 Valtuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien vaali toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 7 Valtuuston n valinta toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty kunnanjohtajalle ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 8 Kunnanvaltuuston kokousajan ja kokouskutsutavan määrääminen toimikaudeksi Ote päätöksestä on toimitettu kunnanjohtajalle ja valtuuston puheenjohtajille. 9 Kunnanhallituksen jäsenten ja henkilökohtaisten varajäsenten sekä puheenjohtajiston vaali toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 10 Keskusvaalilautakunnan jäsenten ja varajäsenten sekä puheenjohtajiston vaali toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 11 Tarkastuslautakunnan jäsenten ja varajäsenten sekä puheenjohtajiston vaali toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 12 Koululautakunnan jäsenten ja varajäsenten sekä puheenjohtajiston vaali toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 13 Teknisen lautakunnan jäsenten ja varajäsenten sekä puheenjohtajiston vaali toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 14 Vapaa-aikalautakunnan jäsenten ja varajäsenten sekä puheenjohtajiston vaali toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle.

16 Kunnanhallitus VALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO (jatkoa) 15 Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen yhtymähallituksen jäsenten valitseminen toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty ao. toimielimelle, valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 16 Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen tarkastuslautakunnan jäsenten valitseminen toimikaudeksi Päätös on kumottu valtuuston päätöksellä Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen ympäristölautakunnan jäsenten valitseminen toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty ao. toimielimelle, valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 18 Jäsenten ja henkilökohtaisten varajäsenten valitseminen Pyhäjärven maaseutulautakuntaan toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty ao. toimielimelle, valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 19 Jäsenen ja henkilökohtaisen varajäsenen valitseminen Järviseudun jätelautakuntaan toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty ao. toimielimelle, valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 20 Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden lautamiesten vaali toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty Ylivieska-Raahen käräjäoikeudelle, valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 21 Kiinteistötoimitusten uskottujen miesten vaali toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty Ylivieskan maanmittaustoimistolle, valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 22 Jäsenen ja henkilökohtaisen varajäsenen valitseminen Jokilaaksojen poliisilaitoksen neuvottelukuntaan toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty ao. toimielimelle valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 23 Jäsenen ja henkilökohtaisen varajäsenen ehdottaminen pelastuslaitoksen johtokuntaan. Ote päätöksestä on lähetetty Ylivieskan kaupunginhallitukselle, valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle.

17 Kunnanhallitus VALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO (jatkoa) 24 Nivala-Haapajärven seutuvaltuuston kahden edustajan ja henkilökohtaisen varaedustajan valitseminen toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty ao. toimielimelle, valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 25 Jäsenten ja henkilökohtaisten varajäsenten valitseminen kuntayhtymiin ja muihin yhteisöihin toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty ao. toimielimille, valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 26 Edustajan ja varaedustajan valitseminen Keski- Pohjanmaan liiton edustajainkokoukseen. Ote päätöksestä on lähetetty Keski-Pohjanmaan liitolle, valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 27 Edustajan ja varaedustajan valitseminen Pohjois- Pohjanmaan liiton edustajainkokoukseen. Ote päätöksestä on lähetetty Pohjois-Pohjanmaan liitolle, valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 28 Edustajan ja varaedustajan valitseminen Suomen Kuntaliiton kuntapäiville. Ote päätöksestä on lähetetty valituille henkilöille ja luottamusmieskortiston pitäjälle ja ilmoittautuminen tehty Kuntaliiton sivuilla. 29 Kunnallisten ilmoitusten julkaiseminen. Ote päätöksestä on toimitettu hallintokunnille. Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy valtuuston kokouksen päätökset laillisina täytäntöönpannuiksi.

18 Kunnanhallitus VALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO KHALL Susisaaren asemakaava-alueen kaavamuutos. Ote päätöksestä on lähetetty ELY-keskus Oulu, tekniseen toimeen ja kuulutus päätöksestä on pidetty virallisella ilmoitustaululla sekä kunnan nettisivuilla Kaava on kuulutettu voimaan PPKY Selänteen tarkastuslautakunnan jäsenten valitseminen toimikaudeksi Ote päätöksestä on lähetetty valituille henkilöille, PPKY Selänteelle ja luottamusmieskortiston pitäjälle. 36 Äänestysalueet. Ote päätöksestä on toimitettu keskusvaaliltk:n sihteeri Päivi Kokkoniemelle. 37 Toimistonhoitajan määräaikaisen viran jatkaminen. Ote päätöksestä on lähetetty tekniselle lautakunnalle ja taloushallinto Selman palkanlaskentaan. 38 Ravitsemis- ja siivoustyönjohtajan määräaikaisen viran jatkaminen. Ote päätöksestä on lähetetty tekniselle lautakunnalle ja taloushallinto Selman palkanlaskentaan. 39 Lausunto valtiovarainministeriölle kuntarakennelakiluonnoksesta. Ote päätöksestä on lähetetty sähköpostitse Valtuustoaloitteiden käsittely. Ote päätöksestä on toimitettu hallintokunnille. 41 PPKY Selänteen tilintarkastuskauden pituus. Ote päätöksestä on lähetetty Selänteen kuntayhtymähallitukselle. 42 Muut mahdolliset asiat. Ote keskustan valtuustoryhmän aloitteesta on toimitettu vapaa-aikasihteeri Teijo Haapaniemelle ja ote Markus Muuttolan aloitteesta on toimitettu koululautakunnalle. Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy valtuuston kokouksen päätökset laillisina täytäntöönpannuiksi ja täytäntöönpantaviksi.

19 Kunnanhallitus KUNNANHALLITUKSELLE SAAPUNEET PÖYTÄKIRJAT KHALL 77 Kunnanjohtaja Pekka Leppäsen tekemät viranhaltijapäätökset: Toimistosihteeri Päivi Kokkoniemen tekemät viranhaltijapäätökset (asuntojen vuokraukset): Lomituspalvelupäällikkö Riitta Mustolan tekemät viranhaltijapäätökset: Lomatoimenjohtaja Urpo Åvistin tekemät viranhaltijapäätökset: Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy saapuneet pöytäkirjat ja toteaa, ettei käytä otto-oikeuttaan esitetyissä asioissa.

20 Kunnanhallitus ILMOITUSASIAT KHALL 78 PPKY Selänne - kuntayhtymähallituksen kokouskutsu , 4/13 - ympäristölautakunnan kokousptk , 2/13 Keski-Pohjanmaan liitto - maakuntahallituksen kokousptk , 4/13 Keskipiste-Leader ry - Leader-tuen kuntaosuus; Jokilaaksojen nuorten tuki ry, Omin jaloin aikuisenakin, kuntaosuus 507,63 e. - Leader-tuen kuntaosuus; Nivala-Haapajärven seutu NI- HAK ry, Keskipisteen Liftari hanke, kuntaosuus 4.140,09 e. Suomen Kuntaliitto - Kuntatalous 1/13 julkaisu - Kuntapäivien kokousasiakirja Opetus- ja kulttuuriministeriö - Päätös , Erityisavustuksen myöntäminen perusopetuksen opetusryhmäkoon pienentämiseen e. Alajärven kaupunki - Järviseudun jätelautakunnan kokouskutsu Pohjois-Pohjanmaan liitto - maakuntahallituksen kokousptk , 3/13 Millespakka Oy - hallituksen kokousptk , 1/13 Aluehallintovirasto - kirje , Kunniamerkkiesitykset vuonna 2013 Jokilaaksojen pelastuslaitos - johtokunnan kokousptk , 2/13 Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymä - hallituksen kokousptk , 3/13 Ehdotus: Kunnanhallitus merkitsee ilmoitusasiat tiedokseen. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

Sisällys KUNNANHALLITUS /2013. Aika: Tiistai 8.10.2013 klo 18.00 19.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS /2013. Aika: Tiistai 8.10.2013 klo 18.00 19.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS /2013 ASIALISTA Aika: Tiistai 8.10.2013 klo 18.00 19.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Haukipuro Henna, vj Järvelä Eila,

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 6/2014. Aika: Tiistai 27.5.2014 klo 18.45 19.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 6/2014. Aika: Tiistai 27.5.2014 klo 18.45 19.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 6/2014 ASIALISTA Aika: Tiistai 27.5.2014 klo 18.45 19.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Kinnunen Helena, 2. vpja Järvelä Eila, j Kinnunen Irma,

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 4/2016. Aika: 15.3.2016 klo 18.00-19.34 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 4/2016. Aika: 15.3.2016 klo 18.00-19.34 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 4/2016 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: 15.3.2016 klo 18.00-19.34 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Muhonen Kirsi, 2. vpja

Lisätiedot

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 4/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00 18.12 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Tikkanen Timo, kunnanhallituksen jäsen Ranto Mauno, va. kunnanjohtaja

Lisätiedot

KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS 1/2013,

KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS 1/2013, KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS 1/2013, 7.1.2013 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja kunnanhallitus päätösvaltaiseksi. 2 Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirjan tarkastajiksi

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 9/2016. Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 17.00 17.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 9/2016. Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 17.00 17.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 9/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 17.00 17.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Järvelä Eila, j Kinnunen Irma,

Lisätiedot

Kaupunginhallitus päättää panna täytäntöön kokouksen päätökset ja päättää seuraavista toimenpiteistä.

Kaupunginhallitus päättää panna täytäntöön kokouksen päätökset ja päättää seuraavista toimenpiteistä. Kaupunginhallitus 273 19.06.2017 Kaupunginvaltuuston kokouksen päätösten toimeenpano Kaupunginhallitus 19.06.2017 273 Kuntalain 39 pykälän nojalla kaupunginhallitus toteaa, että koska valtuuston 12.6.2017

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 9/2013. Aika: Maanantai 12.8.2013 klo 18.00 19.25 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 9/2013. Aika: Maanantai 12.8.2013 klo 18.00 19.25 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 9/2013 ASIALISTA Aika: Maanantai 12.8.2013 klo 18.00 19.25 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Kinnunen Helena, 2. vpja Järvelä

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 23/2018. Kirjastonjohtajan valinta

KUNNANHALLITUS 23/2018. Kirjastonjohtajan valinta HUMPPILAN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS 23/2018 KOKOUSAI- KA Liite Maanantai 17.12.2018 klo 17.00 - KOKOUS- PAIKKA KÄSITELTÄ- VÄT ASIAT 266 267 268 269 Nro Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta

Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika 22.1.2009 klo 19.00 Kokouspaikka Kaupungintalo Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 17/2016. Sisällys KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN Aika: Tiistai klo Paikka: Kunnantalo, valtuustosali

KUNNANHALLITUS 17/2016. Sisällys KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN Aika: Tiistai klo Paikka: Kunnantalo, valtuustosali REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 17/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 8.11.2016 klo 20.45 20.50 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Muhonen Kirsi, 2. vpja Järvelä

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 8/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 21.11.2017 klo 9.00 10.30 Paikka: Reisjärvi, valtuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila, pj.

Lisätiedot

Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu.

Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu. -3, KV 30.5.2013 18:00 Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu. Huom!!!!! Kokouskin pidetään Niva-Kaijan koululla

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA. 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali

MERIJÄRVEN KUNTA KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA. 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali MERIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 21.6.2017 klo 19.00 Paikka Kilpukan ruokala Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Pöytäkirjantarkastajien valinta 3. Suhteellisten

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 8/ ( 13) Henkilöstöjaosto Kirkkonummen kunnan moniammatillisten sisäilmatyöryhmien toimintaohje

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 8/ ( 13) Henkilöstöjaosto Kirkkonummen kunnan moniammatillisten sisäilmatyöryhmien toimintaohje Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 8/2018 1 ( 13) Aika 12.12.2018, klo 17:07-18:12 Paikka Kirkkonummen kunnantalo, kokoushuone Herman Käsitellyt asiat 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 55 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2018 1 Kokousaika 19.3.2018 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 19.6.2017 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39

Lisätiedot

VALTUUSTO 3/2012. Sisällys

VALTUUSTO 3/2012. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 3/2012 ASIALISTA Aika: Torstai 23.8.2012 klo 18.00 18.45 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali pöytäkirjantarkastajat: Kauko Mäntypuro ja Pauli Niemi yleisesti nähtävillä: tiistai

Lisätiedot

Torstai klo Kirjaston yläkerta, nuorisotilat

Torstai klo Kirjaston yläkerta, nuorisotilat Vapaa-aikalautakunta Torstai 10.04.2014 klo 19.00 Kirjaston yläkerta, nuorisotilat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen

Lisätiedot

Sisällys KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN... 2 TEKNISEN JOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN... 5 KUNNANHALLITUS 11/2016

Sisällys KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN... 2 TEKNISEN JOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN... 5 KUNNANHALLITUS 11/2016 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 11/2016 ASIALISTA Aika: Keskiviikko 29.6.2016 klo 19.30 19.45 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muhonen Kirsi, 2. vpja Järvelä Eila, j Mäntypuro

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Maanantai klo Kunnantalo, kokoushuone 2

Maanantai klo Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta KOKOUSKUTSU Maanantai 20.11.2017 klo 18.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen

Lisätiedot

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti Kaupunginhallitus 41 21.01.2013 Kaupunginvaltuusto 23 28.01.2013 Kaupunginhallitus 151 22.04.2013 Kaupunginvaltuuston päätöksen 28.1.2013 23 Jäsenten valitseminen Perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitukseen

Lisätiedot

Torstai klo Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai klo Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 11.04.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Vapaa-aikalautakunnan

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 3/2014. Aika: Tiistai 18.3.2014 klo 18.00 20.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 3/2014. Aika: Tiistai 18.3.2014 klo 18.00 20.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 3/2014 ASIALISTA Aika: Tiistai 18.3.2014 klo 18.00 20.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Kinnunen Helena, 2. vpja Järvelä

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 06.03.2018, klo 16:59-18:36 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Ervast, 1 krs. Käsitellyt asiat 5 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 6 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Torstai 07.05.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai 07.05.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 07.05.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Vapaa-aikatoimen

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 5/2011 37 Kokousaika Keskiviikko 27.04.2011 klo 17.00 18.21 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

26 Haastattelutyöryhmän nimeäminen / tukipalvelulautakunta

26 Haastattelutyöryhmän nimeäminen / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 5/2016 1 (8) Aika 21.06.2016, klo 17:00-17:33 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Pyhä Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus 26 Haastattelutyöryhmän

Lisätiedot

Maanantai klo Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Maanantai klo Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 16.11.2015 klo 19.00 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Sisällys KESKUSVAALILAUTAKUNTA 2/2017. Aika: Maanantia klo Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KESKUSVAALILAUTAKUNTA 2/2017. Aika: Maanantia klo Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KESKUSVAALILAUTAKUNTA 2/2017 PÖYTÄKIRJA Aika: Maanantia 6.3.2017 klo 12-13.23 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Rajala Tiina, pja Hautala Teuvo, vpja Kesänen Tiina, j Lehto Juhani,

Lisätiedot

VALTUUSTO 3/2017. Sisällys

VALTUUSTO 3/2017. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 3/2017 ASIALISTA Aika: Tiistai 20.6.2017 klo 18.00 19.40 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Potila Raija, kunnanjohtaja Rossi Päivi, pöytäkirjanpitäjä pöytäkirjantarkastajat:

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 4/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 21.6.2016 klo 9.00 9.45 Paikka: Nivala, Nivalan teknologiakeskus Nitek, Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila

Lisätiedot

Keskiviikko klo Kunnantalo, kokoushuone 2

Keskiviikko klo Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Keskiviikko 06.04.2016 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 11. joulukuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 47 Suomen Kuntaliiton valtuuskunnan vaali... 104 48 Hämeen poliisilaitoksen

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Kaupunginhallitus AIKA 28.06.2017 klo 17:35-18:36 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Isotalo Arja I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Torstai 23.05.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai 23.05.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 23.05.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Talousarvion

Lisätiedot

KUNNALLINEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- ja TYÖEHTOSOPIMUKSEN:n neuvottelutulos

KUNNALLINEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- ja TYÖEHTOSOPIMUKSEN:n neuvottelutulos KUNNALLINEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- ja TYÖEHTOSOPIMUKSEN:n neuvottelutulos 8.2.2018 JHL:n edustajisto 15.2.2018 Hannu Moilanen/Marja Lehtonen KUNNALLINEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN TYÖEHTOSOPIMUS Sopimuksen

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 1/2014. Aika: Tiistai 4.2.2014 klo 18.00 19.55 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 1/2014. Aika: Tiistai 4.2.2014 klo 18.00 19.55 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 1/2014 ASIALISTA Aika: Tiistai 4.2.2014 klo 18.00 19.55 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Haukipuro Henna, vj Järvelä Eila,

Lisätiedot

Koululautakunta. Maanantai 30.6.2014 klo 18.30. Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Koululautakunta. Maanantai 30.6.2014 klo 18.30. Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 30.6.2014 klo 18.30 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 190 29.5.2017 6 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus 29.5.2017 190

Lisätiedot

Torstai klo Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai klo Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 16.02.2017 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Vapaa-aikatoimen

Lisätiedot

TOHOLAMMIN KUNNANVALTUUSTO 2013 2016. Harju Ulla-Riitta (sdp) Hirvikoski Ville (kesk)

TOHOLAMMIN KUNNANVALTUUSTO 2013 2016. Harju Ulla-Riitta (sdp) Hirvikoski Ville (kesk) TOHOLAMMIN KUNNAN TOIMIELIMET JA JÄSENET / EDUSTAJAT KUNTAYHTYMIEN YM. TOIMIELIMISSÄ 2013 2016 TOHOLAMMIN KUNNANVALTUUSTO 2013 2016 Harju Ulla-Riitta (sdp) II vpj. Hirvikoski Ville (kesk) Isosaari Jouko

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Sisällys. REISJÄRVEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Asianro

Sisällys. REISJÄRVEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Asianro REISJÄRVEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Asianro VALTUUSTO 7/2011 AIKA: Tiistai 20.12.2011 klo 18.00 19.30 PAIKKA: Kunnantalo, valtuustosali Sisällys KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO... 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 1/2010 1 Tekninen lautakunta Torstai 14.01.2010 klo 18.00-19.55 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri Riku

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2017 1 Kokousaika 27.2.2017 kello 18.00 18.35 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi varavaltuutettu Päivi

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

Siun sote neuvottelukunta

Siun sote neuvottelukunta Siun sote neuvottelukunta VALTUUSTON PÖYTÄKIRJAN 12.6.2017 liite nro 38 / 1 Siun sote neuvottelukunnassa on viisi (5) valtuuston valitsemaa jäsentä, joista yksi valitaan puheenjohtajaksi ja yksi varapuheenjohtajaksi.

Lisätiedot

Tehtäväkohtaista palkkaa korotetaan 3,4 prosentilla, jos tehtäväkohtainen palkka on vähintään 1 588,24 euroa kuukaudessa

Tehtäväkohtaista palkkaa korotetaan 3,4 prosentilla, jos tehtäväkohtainen palkka on vähintään 1 588,24 euroa kuukaudessa 1 ALLEKIRJOITUS- KUNNALLISEN OPETUSHENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2007 2009 ALLEKIRJOITUS 1 Sopimuksen voimassaoloaika 2 Palkantarkistukset Tämä virka- ja työehtosopimus on voimassa 1.10.2007

Lisätiedot

Aika: Torstai klo Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2. Pöytäkirjan tarkastajat Piia Haikola Jari Niskakoski

Aika: Torstai klo Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2. Pöytäkirjan tarkastajat Piia Haikola Jari Niskakoski REISJÄRVEN KUNTA Vapaa-aikalautakunta 1/2019 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 10.01.2018 klo 16.30 17.30 Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Parkkila Kimmo, puheenjohtaja Haikola Piia, jäsen Pesola

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Sisällys. REISJÄRVEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Asianro KUNNANHALLITUS 1/2015

Sisällys. REISJÄRVEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Asianro KUNNANHALLITUS 1/2015 KUNNANHALLITUS 1/2015 Aika: Tiistai 27.1.2015 klo 22.00 22.25 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Muhonen Kirsi, 2. vpja Järvelä Eila, j Kinnunen Irma, j

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 13/2016. Sisällys. Aika: Tiistai klo Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

KUNNANHALLITUS 13/2016. Sisällys. Aika: Tiistai klo Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 13/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 20.9.2016 klo 18.00 19.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Järvelä Eila, j Kinnunen Irma,

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/ Yhtymäkokous kokouskutsu 2/2017 22.6.2017 Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän yhtymäkokous pidetään 22.6.2017 klo 12.00 alkaen, Tampereen kaupunkiseutu, kokoushuone Tammer, Kelloportinkatu 1 B. Tampereella

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina 4.3.2019 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/2017 80 Kokousaika 13.11.2017 kello 18.00 18.18 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki

Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki -3, KH 9.11.2015 18:30 Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 9.11.2015 Esityslista 25/2015 -2, KH 9.11.2015 18:30 Kokousaika Maanantai 9.11.2015 klo 18.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

KUNNALLISEN TUNTIPALKKAISEN HENKILÖSTÖN TYÖEHTOSOPIMUKSEN:n neuvottelutulos

KUNNALLISEN TUNTIPALKKAISEN HENKILÖSTÖN TYÖEHTOSOPIMUKSEN:n neuvottelutulos KUNNALLISEN TUNTIPALKKAISEN HENKILÖSTÖN TYÖEHTOSOPIMUKSEN:n neuvottelutulos 8.2.2018 JHL:n edustajisto 15.2.2018 Hannu Moilanen/Marja Lehtonen KUNNALLINEN TUNTIPALKKAISTEN HENKILÖSTÖN TYÖEHTOSOPIMUS Sopimuksen

Lisätiedot

Karstulan kunta. Luottamushenkilöiden palkkiosääntö Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto

Karstulan kunta. Luottamushenkilöiden palkkiosääntö Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Luottamushenkilöiden palkkiosääntö 1.6.2019 Kunnanhallitus 6.5.2019 135 Kunnanvaltuusto 20.5.2019 28 Voimaantulo 1.6.2019 1 1.1.2018 - sisällysluettelo Sisällysluettelo 1.6.2019 alkaen... 1 1 Soveltamisala...

Lisätiedot

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 1 Valtuusto LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 2017-2020 Valtuuston on valittava henkilöt kunnallisiin ja eräisiin valtiollisiin luottamustoimiin. HALLITUS Valtuusto valitsee hallitukseen yhdeksän jäsentä

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 9.12.2014 klo 15:08 16:30 Paikka Satakunnan keskussairaala Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 40 41 Satakunnan sairaanhoitopiirin toiminnan

Lisätiedot

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015 Kaupunginhallitus 144 15.06.2015 Kaupunginvaltuusto 54 15.06.2015 Markku Ahjoniemen eronpyyntö Karkkilan kaupungin luottamustehtävistä 1/00.00.01/2013, 3/00.00.01/2013, 9/00.00.01/2013, 10/00.00.01/2013,

Lisätiedot

Salon kaupungin luottamushenkilöiden kokouspalkkiosääntö. Salon kaupunginvaltuusto,

Salon kaupungin luottamushenkilöiden kokouspalkkiosääntö. Salon kaupunginvaltuusto, Salon kaupungin luottamushenkilöiden kokouspalkkiosääntö Salon kaupunginvaltuusto, 20.5.2013 83 698/01.02.01/2013 2(6) Sisällysluettelo: 1 Soveltamisala 3 2 Kokouspalkkiot 3 3 Samana päivänä pidetyt kokoukset

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Otsikko Sivu 137 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 240

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Otsikko Sivu 137 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 240 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2018 237 Kunnanhallitus 25.06.2018 AIKA 25.6.2018 klo 19.10-19.19 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 137 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 19. joulukuuta 2016 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat Ero luottamustehtävistä / Ilpo Pylvänen, uuden valtuutetun kutsuminen valtuustoon

Lisätiedot

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs Perjantai 12.10.2018 12.00 14.00 Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs läsnä: Tornion Invalidit ry. Raimo Toratti Lapin Näkövammaiset ry., Soile Järvirova Tornion kerho Tornion kaupunginhallitus

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 09/2014 KOKOUSAIKA 17.06.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 92 93 94 95 96 97 46 98 99

Lisätiedot

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2010 SEUTUKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 20.4.2010 klo 9.00 9.40 Paikka: Nivala, Sapuskan kabinetti 1 Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta Hokkanen

Lisätiedot

valtuusto, kunnanhallitus ja konsernijaosto 80 eur 100 eur muut toimielimet lautakunnat (pl. vaalilautakunnat), niiden jaostot

valtuusto, kunnanhallitus ja konsernijaosto 80 eur 100 eur muut toimielimet lautakunnat (pl. vaalilautakunnat), niiden jaostot V OSA Luottamushenkilöiden palkkiot ja korvaukset 17 luku Palkkiot ja korvaukset 135 Soveltamisala Kunnan luottamushenkilöille suoritetaan palkkiota luottamustoimen hoitamisesta ja korvausta ansionmenetyksestä

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ (10) Kunnanhallitus

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ (10) Kunnanhallitus Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/2017 1 (10) Aika 04.09.2017, klo 17:50-18:06 Paikka Kunnantalo, Ervastintie 2, kokoustila Ervast Käsitellyt asiat 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Paikallisten järjestelyerien käyttö kunta-alalla Kunnallinen työmarkkinalaitos

Paikallisten järjestelyerien käyttö kunta-alalla Kunnallinen työmarkkinalaitos Paikallisten järjestelyerien käyttö kunta-alalla 1.5.2009 Kunnallinen työmarkkinalaitos Anne Hotti 24.11.2009 Paikallisten järjestelyerien käyttö 1.5.2009 Yleistä: Kunnallinen työmarkkinalaitos teki kuntiin

Lisätiedot

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Esityslista N:o 1 25.1.2019 Asialuettelo: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 2 NIMENHUUTO JA ÄÄNIVALLAN TOTEAMINEN 3 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Liite nro 1

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (10) Kunnanhallitus

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (10) Kunnanhallitus Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Aika 19.06.2017, klo 17:32-17:43 Paikka Kunnantalo, Ervastintie 2, kokoustila Ervast Käsitellyt asiat 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN VAALIN TOTEAMINEN... 3 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 4 3 TARKASTUSLAUTAKUNNAN ESITYSLISTAN TOIMITTAMINEN, PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN VALINTA, PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS

SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 4/2011 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 24.5.2011 klo 9.00 9.15 Paikka: Nivalan, kaupungintalo valtuustosali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta

Lisätiedot

Kunnallisen palkkausjärjestelmän kehittämistoimenpideohjelman mukainen paikallinen järjestelyerä Kunnallinen työmarkkinalaitos

Kunnallisen palkkausjärjestelmän kehittämistoimenpideohjelman mukainen paikallinen järjestelyerä Kunnallinen työmarkkinalaitos Kunnallisen palkkausjärjestelmän kehittämistoimenpideohjelman mukainen paikallinen järjestelyerä 1.9.2007 Kunnallinen työmarkkinalaitos Anne Hotti 21.2.2008 Paikallisten järjestelyerien käyttö 1.9.2007

Lisätiedot

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 20/2011 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Keskiviikkona 16.11.2011 klo 16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. 4. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Maanantai 15.6.2015 klo 12.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Maanantai 15.6.2015 klo 12.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 15.6.2015 klo 12.00 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Torstai 24.09.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai 24.09.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 24.09.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Talousarvion

Lisätiedot

33 VARAEDUSTAJAN VALITSEMINEN LAKEUDEN ETAPPI OY: N YHTIÖKOKOUKSEEN 35 KIHNIÖN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNNÖN TARKISTAMINEN

33 VARAEDUSTAJAN VALITSEMINEN LAKEUDEN ETAPPI OY: N YHTIÖKOKOUKSEEN 35 KIHNIÖN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNNÖN TARKISTAMINEN ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 20.04.2015 klo 17.00 18.33 Kihniön kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Alkkiomäki Jari

Lisätiedot

Sisällys KESKUSVAALILAUTAKUNTA 3/2017. Aika: Torstai klo 12-12:36 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KESKUSVAALILAUTAKUNTA 3/2017. Aika: Torstai klo 12-12:36 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KESKUSVAALILAUTAKUNTA 3/2017 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 9.3.2017 klo 12-12:36 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Rajala Tiina, pja Hautala Teuvo, vpja Kesänen Tiina, j Lehto Juhani,

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/2018 20 Kokousaika 17.9.2018 kello 18.00 18.13 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 28.11.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 28. marraskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 7/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 11.12.2018 klo 9.00 11.05 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa Jussila,

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 57 19.02.2018 Kaupunginhallituksen jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 57 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 162 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

20.8.2012 klo 9.00-15.00 kunnanvirastossa

20.8.2012 klo 9.00-15.00 kunnanvirastossa HUMPPILAN KUNTA KUNNANHALLITUS 15/2012 KOKOUSAIKA Maanantai 13.8.2012 klo 18.00 KOKOUSKUTSU KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 169 170 171 172 Liite 18 173 Liite 19 174 175 176 Liite 20 177 Liite 21 178 179

Lisätiedot

Luottamushenkilöiden kokouspalkkiot, vuosipalkkiot ja ansionmenetysten korvaukset lukien.

Luottamushenkilöiden kokouspalkkiot, vuosipalkkiot ja ansionmenetysten korvaukset lukien. Luottamushenkilöiden kokouspalkkiot, vuosipalkkiot ja ansionmenetysten korvaukset 1.1.2018 lukien. 1 Kunnan toimielinten kokouksista suoritetaan palkkiota seuraavasti: Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus kunnanhallituksen

Lisätiedot