Sisällys KUNNANHALLITUS 1/2014. Aika: Tiistai klo Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sisällys KUNNANHALLITUS 1/2014. Aika: Tiistai 4.2.2014 klo 18.00 19.55 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2"

Transkriptio

1 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 1/2014 ASIALISTA Aika: Tiistai klo Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Haukipuro Henna, vj Järvelä Eila, j Mäntypuro Kauko, j Tikkanen Timo, j Halonen Jyrki, valtuuston pja Ruotsalainen Hanne, valtuuston 1. vpja Kokkoniemi Tapio, valtuuston 2. vpja Leppänen Pekka, kunnanjohtaja Rossi Päivi, Pöytäkirjantarkastajat: Henna Haukipuro ja Eila Järvelä Pöytäkirja yleisesti nähtävillä: Perjantaina Sisällys ELINKEINOTOIMIKUNNAN PERUSTAMINEN SEKÄ JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN VALITSEMINEN... 2 KUNNANHALLITUKSEN ALAISET KÄYTTÖSUUNNITELMAT VUONNA KUNNAN SUBVENTIOT HYÖTYELÄINTEN OMISTAJILLE ELÄINLÄÄKÄRIPALVELUISTA... 4 KUNNAN SUBVENTIOT HYÖTYELÄINTEN OMISTAJILLE ELÄINLÄÄKÄRIPALVELUISTA (jatkoa)... 5 TUETTU MASULLINEN LOMITTAJA-APU... 6 VETERAANIASIAMIEHEN NIMEÄMINEN... 7 PÄÄTÖS NÄHTÄVISSÄ KUNNANTALOLLA PÄÄTÖS NÄHTÄVISSÄ KUNNANTALOLLA SALAINEN KOULULAISTEN JA OPISKELIJOIDEN TYÖLLISTÄMINEN KESÄLLÄ OPISKELIJA-AVUSTUKSEN MAKSAMINEN VUONNA VALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO VALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO VALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO KUNNANHALLITUKSELLE SAAPUNEET PÖYTÄKIRJAT ILMOITUSASIAT KISATIEN KOULUN OPPILAIDEN SIIRTYMINEN VÄISTÖTILOIHIN PÄÄTÖS NÄHTÄVISSÄ KUNNANTALOLLA

2 Kunnanhallitus ELINKEINOTOIMIKUNNAN PERUSTAMINEN SEKÄ JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN VALITSEMI- NEN KHALL 1 Hallintosiht. Valtuusto on vuoden 2014 talousarviossa päättänyt, että kunnanhallitus perustaa elinkeinotoimikunnan koordinoimaan elinkeinotoimen kehittämistä yhdessä Nihakin ja yrittäjäyhdistyksen kanssa. Elinkeinotoimikunnalle asiat valmistelee ja esittelee yrityspalvelupäällikkö. Ehdotus: Kunnanhallitus perustaa elinkeinotoimikunnan ja valitsee elinkeinotoimikuntaan yrityspalvelupäällikön ja hänen varajäsenen lisäksi neljä jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet sekä nimeää puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan jäljellä olevaksi valtuustokaudeksi Päätös: Kunnanhallitus perusti elinkeinotoimikunnan ja valitsi elinkeinotoimikunnan jäsenet ja henkilökohtaiset varajäsenet jäljellä olevaksi valtuustokaudeksi seuraavasti: Jäsen Turunen Ossi Parkkila Torsti Leppänen Pekka Nyman Teuvo Niemi Hanna Varajäsen Puranen Matti Niskakoski Tomi Kiviniemi Matti Halonen Jyrki Harja Arja

3 Kunnanhallitus KUNNANHALLITUKSEN ALAISET KÄYTTÖSUUNNITELMAT VUONNA 2014 KHALL 2 Hallintosiht. Hallintosäännön 72 :n mukaan kunnanhallitus tai lautakunta hyväksyy talousarvioon perustuvat käyttösuunnitelmat. Ehdotus kunnanhallituksen alaisiksi käyttösuunnitelmiksi vuodelle 2014 on liitteenä 1. Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy kunnanhallituksen alaiset käyttösuunnitelmat vuodelle 2014 liitteen 1 mukaisesti.

4 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus KUNNAN SUBVENTIOT HYÖTYELÄINTEN OMISTAJILLE ELÄINLÄÄKÄRIPALVELUISTA KHALL 49 Hallintosiht. Eläinlääkintähuoltolain ( /765) 22 mukaan kunta voi osallistua 11 ja 13 :ssä tarkoitetusta eläinlääkäripalvelusta kotieläinten omistajalle tai haltijalle aiheutuneisiin kustannuksiin. Kunnaneläinlääkäri perii itselleen asiakkaaltaan virkaehtosopimuksen kunnaneläinlääkäritaksan mukaisen palkkion ja matkakustannusten korvauksen. Kunnalla on mahdollisuus osallistua eläinlääkäripalvelusta eläimen omistajalle aiheutuneisiin kustannuksiin (subventio). Kunnan on mahdollista päättää oman alueensa subventioista, vaikka eläinlääkintähuolto olisi annettu yhteistoiminta-alueen järjestettäväksi. Subventiot sisältyvät tällöin kunnan omaan talousarvioon ja kunta päättää subventioiden maksamisen perusteista. Reisjärven kunta on maksanut subventioita vuonna 2007 n e, vuonna 2008 n e ja vuonna 2009 n e. Ehdotus: Kunnanhallitus päättää subventioiden maksamisesta seuraavaa: Kunta osallistuu eläinlääkäripalvelusta hyötyeläinten (eläinten, joita omistaja pitää ammattimaisesti) omistajalle tai haltijalle aiheutuneisiin matkakustannuksiin, siltä osin kuin eläinlääkärin matkakustannukset ylittävät eläimen omistajalta/haltijalta laskutettavan omavastuuosuuden (9,25 e, alv 0%). Eläinlääkäri laskuttaa kunnalta matkakustannuksen omavastuuosuuden ylittävän osan sekä arvonlisäveron ko. osuudelta. Subvention maksaminen edellyttää, että eläinlääkäri tulee muualta kuin omalta paikkakunnalta päivystysaikana tai muuna aikana esim. sairausloma-ajan sijaisena ja että kutsuttu eläinlääkäri on PPKY Selänteen palveluksessa. Tämä päätös subventioiden maksamisesta koskee vuotta MM/TK KHALL 10 Vuonna 2010 kunta on maksanut subventioita n euroa. Ehdotus: Kunnanhallitus päättää, että kunta osallistuu vuonna 2011 eläinlääkäripalvelusta hyötyeläinten (eläinten, joita omistaja pitää ammattimaisesti) omistajalle tai haltijalle aiheutuneisiin matkakustannuksiin tehdyn päätöksen mukaisin ehdoin. KM/MM

5 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus KUNNAN SUBVENTIOT HYÖTYELÄINTEN OMISTAJILLE ELÄINLÄÄKÄRIPALVELUISTA (jatkoa) KHALL 8 Vuonna 2011 kunta on maksanut subventioita n euroa. Ehdotus: Kunnanhallitus päättää, että kunta osallistuu vuonna 2012 eläinlääkäripalvelusta hyötyeläinten (eläinten, joita omistaja pitää ammattimaisesti) omistajalle tai haltijalle aiheutuneisiin matkakustannuksiin tehdyn päätöksen mukaisin ehdoin. KM/MM KHALL 39 Vuonna 2012 kunta on maksanut subventioita n Hallintosiht. euroa. Ehdotus: Kunnanhallitus päättää, että kunta osallistuu vuonna 2013 eläinlääkäripalvelusta hyötyeläinten (eläinten, joita omistaja pitää ammattimaisesti) omistajalle tai haltijalle aiheutuneisiin matkakustannuksiin tehdyn päätöksen mukaisin ehdoin. MM/HK KHALL 3 Vuonna 2013 kunta on maksanut subventioita n euroa. Ehdotus: Kunnanhallitus päättää, että kunta osallistuu vuonna 2014 eläinlääkäripalvelusta hyötyeläinten (eläinten, joita omistaja pitää ammattimaisesti) omistajalle tai haltijalle aiheutuneisiin matkakustannuksiin tehdyn päätöksen mukaisin ehdoin.

6 Kunnanhallitus TUETTU MASULLINEN LOMITTAJA-APU KHALL 4 Tuetusta maksullisesta lomittaja-avusta on aiemmin päättänyt maaseutulautakunta. Koska maaseutulautakuntaa ei enää ole, hallintosäännön 2 :n mukaan kunnanhallitus päättää tuetusta maksullisesta lomittaja-avusta. Lomatoimenjohtaja on tehnyt liitteen 2 mukaisen esityksen asiasta. Ehdotus: Vuonna 2014 maatalousyrittäjän omavastuu tuettuun maksulliseen lomitukseen on 7,75 /h ja Reisjärven kunnan avustus ( ) vastaavasti on 3,40 /h. Tukea saa sunnuntaiksi luettaville päiville korkeintaan 4 sunnuntaita/tila. Kunnan tuki lomitustunnille nousee, mikäli tuetun maksullisen hinta nousee. Näin 120 tunnin maksullista lomittaja-apua on mahdollista käyttää kunnan tukemaan hintaan noin tuntia.

7 Kunnanhallitus VETERAANIASIAMIEHEN NIMEÄMINEN KHALL 5 Veteraanijärjestön ja Selänne -kuntien palaverissa on esitetty, että kuntiin nimettäisiin veteraaniasiamies. Veteraaniasiamiehen tehtävänä on toimia yhdyshenkilönä veteraanijärjestöjen ja yhteisöjen kanssa ja viranomaisten sekä palvelutuottajien kesken. Veteraanien ikääntyessä ja kunnon heiketessä yhä tärkeämmäksi on tullut huolehtia palvelujen saatavuudesta ja veteraanin tarpeiden kokonaisvaltaisesta huomioon ottamisesta osana kotihoidon tukemista. Kuntoutuksella ja erilaisilla tukipalveluilla on merkittävä rooli toimintakyvyn säilymisessä mahdollisimman hyvänä mahdollisimman pitkään. Ehdotus: Kunnanhallitus nimeää veteraaniasiamiehen. Päätös: Kunnanhallitus nimesi veteraaniasiamieheksi Marja Sassalin.

8 Kunnanhallitus KOULULAISTEN JA OPISKELIJOIDEN TYÖLLISTÄMINEN KESÄLLÄ 2014 KHALL 9 Vuonna 2013 kesätyöllistämistukea maksettiin 68:sta Hallintosiht. koululaisesta/opiskelijasta. Kustannukset vuonna 2014 oli euroa. Vuonna 2012 vastaavat luvut olivat 79 koululaista/opiskelijaa ja euroa. Vuosina 2012 ja 2013 Suomenselän Osuuspankki tuki reisjärvisten nuorten alle 18-vuotiaiden työllistämistä kesätyöntekijöiksi eurolla. Vuonna 2014 kunta työllisti PPKY Selänteen yksiköihin kesätyöntekijöiksi 6 koululaista/opiskelijaa, palkkakustannukseltaan n euroa. Vuonna 2012 PPKY Selänteen yksiköiden kesätyöntekijöitä oli 10 koululaista/opiskelijaa, palkkakustannukseltaan n euroa. Ko. palkkakustannukset eivät sisälly kesätyöllistämismäärärahaan vaan ne on maksettu PPKY Selänteen menokohdalta. Vuoden 2014 budjetissa kesätyöllistämiseen on varattu Liitteenä 6 ehdotus periaatteista, joita koululaisten ja opiskelijoiden kesätyöllistämisessä noudatetaan. Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy työllistämissuunnitelmat kesätyöllistämisen osalta liitteiden 6 mukaisesti. Mahdollisissa tulkintatapauksissa kunnanhallitus antaa ratkaisuvallan päätöksen tekevälle viranhaltijalle.

9 Kunnanhallitus OPISKELIJA-AVUSTUKSEN MAKSAMINEN VUONNA 2014 KHALL 10 Opiskelija-avustuksia maksettiin vuonna 2013 Hallintosiht. 74 opiskelijalle, yhteissummaltaan euroa. Vuonna 2012 vastaavat luvut olivat 85 opiskelijaa, vuonna opiskelijaa ja euroa ja vuonna opiskelijaa ja euroa. Liitteenä 7 ehdotus opiskelija-avustushakemus - lomakkeeksi vuodelle Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy opiskelija-avustuksen myöntämisehdot vuodelle 2014 liitteenä 7 olevan hakemuslomakkeen mukaisesti. Hakuaika vuoden 2014 avustukseen päättyy

10 Kunnanhallitus VALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO KHALL Puistoahon kiinteistön peruskorjaaminen Ammattiopisto Luovin käyttöön (lisämääräraha). Ote päätöksestä on toimitettu tekniseen toimeen ja kirjanpitoon. 75 Talousarvion ja asetettujen tavoitteiden toteutuminen Ote päätöksestä on toimitettu hallintokunnille. 76 Talouden tasapainottamissuunnitelma vuosille Tasapainottamissuunnitelma on toimitettu valtiovarainminnisteriölle ja Kuntaliittoon sekä hallintokunnille. 77 Ilmoitusasiat. Ei aiheuta täytäntöönpanoa. Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy valtuuston kokouksen päätökset laillisina täytäntöönpannuiksi.

11 Kunnanhallitus VALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO KHALL Kuntarakennelain mukainen ilmoitusta selvitysalueesta. Webropol-kyselyyn on vastattu ja ote päätöksestä on postitettu valtiovarainministeriölle. 91 Lisämäärärahan myöntäminen vuoden 2013 talousarvion kohtaan C633 kunnanhallitus/ppky Selänne. Ote päätöksestä toimitettu laskentasihteerille. Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy valtuuston kokouksen päätökset laillisina täytäntöönpannuiksi.

12 Kunnanhallitus VALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO KHALL PPKY Selänteen vuosisopimusta ja talousarvio 2014 sekä taloussuunnitelma Ote päätöksestä on toimitettu PPKY Selänteen hallitukselle. 99 Reisjärven kunnan talousarvio vuodelle 2014 ja suunnitelma Ote päätöksestä on toimitettu hallintokunnille ja laskentasihteerille. 100 Reisjärven hyvinvointikertomus vv sekä hyvinvointisuunnitelma vv Ote päätöksestä on toimitettu hallintokunnille ja Leena Aholalle. Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy valtuuston kokouksen päätökset laillisina täytäntöönpantaviksi.

13 Kunnanhallitus KUNNANHALLITUKSELLE SAAPUNEET PÖYTÄKIRJAT KHALL 14 Kunnanjohtaja Pekka Leppäsen tekemät viranhaltijapäätökset: , 1 Toimistosihteeri Päivi Kokkoniemen tekemät viranhaltijapäätökset (asuntojen vuokraukset): , 1-3 Lomituspalvelupäällikkö Riitta Mustolan tekemät viranhaltijapäätökset: , Lomatoimenjohtaja Urpo Åvistin tekemät viranhaltijapäätökset: Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy saapuneet pöytäkirjat ja toteaa, ettei käytä otto-oikeuttaan esitetyissä asioissa.

14 Kunnanhallitus ILMOITUSASIAT KHALL 15 KOHTA 1: Pohjois-Pohjanmaan liitto - maakuntahallituksen kokousptk , 1/14 Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymä - hallituksen kokousptk , 9/13 - hallituksen kokousptk , 11/13 - hallituksen kokousptk , 1/14 Keski-Pohjanmaan liitto - maakuntahallituksen kokousptk , 12/13 - maakuntahallituksen kokouskutsu ja kokousptk , 1/14 Keskipiste-Leader ry - kirje : Leader-toiminnan kuntaosuudet vuonna 2014 /Hankeraha e, toimintaraha e PPKY Selänne - kuntayhtymähallituksen kokousptk , 13/12 - kuntayhtymähallituksen kokouskutsu ja kokousptk , 1/14 - kokouspöytäkirjanote : Irtisanomisilmoitus/Kärsämäen kunta - ympäristölautakunnan kokousptk , 4/13 Suomen kuntaliitto - Kuntatalous 4/13 julkaisu Millespakka Oy - hallituksen kokousptk , 6/13 - hallituksen kokousptk , 7/13 MELA ; Ilmoitus lomituskustannusten ja lomituksen hallintokustannusten ennakoiden määrästä vuodelle 2014

15 Kunnanhallitus ILMOITUSASIAT (jatkoa) KOHTA 2: Valtiovarainministeriö - Päätös ; Päätös kuntien kotikuntakorvauksen perusosista vuodelle Päätös : Päätös kunnan peruspalvelujen valtionosuudesta ja päätös kunnan verotuloihin perustuvan valtionosuuksien tasauksen vahvistamisesta kunnille vuonna ed. päätösten mukainen maksuerittely Ehdotus: Kunnanhallitus merkitsee ilmoitusasiat tiedokseen ja antaa kohdassa 2 mainitun asian edelleen tiedoksi valtuustolle.

16 Kunnanhallitus KISATIEN KOULUN OPPILAIDEN SIIRTYMINEN VÄISTÖTILOIHIN KHALL 16 Kisatien koulukiinteistön rakenteista otetuista näytteistä on saatu tulokset. Mikrobien määrä näytteissä ylitti monelta osin sallitut raja-arvot. Asian tiimoilta käydyissä neuvotteluissa päädyttiin siihen, että koulunpito Kisatien koulussa keskeytetään välittömästi ainakin siihen saakka, kun tulokset sisäilmanäytteistä on saatu ja analysoitu. Kisatien koulun oppilaat aloittivat koulunkäynnin väistötiloissa keskiviikkona Kangaskylän Pitokartanossa, Reisjärven rauhanyhdistys ry:n toimitiloissa sekä seurakuntatalossa. Jo aiemmin toimintaa oli siirretty entisen opettajien asuntolan tiloihin, sekä lukion tiloihin. Ideastructure Kokkolasta on tänään ollut tekemässä kuntotutkimusta Kisatien koululla tuntiveloituksena. Tekninen johtaja on myös teettänyt sisäilmamittaukset sekä Kisatien koululla (7.650 ) (että lukiossa (2.873 ) viime viikon torstaina. Tulokset saadaan kolmen viikon päästä. Ehdotus: Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen toimenpiteet Kisatien koulun oppilaiden siirtämisessä väistötiloihin sekä merkitsee tiedokseen ja hyväksyy toimenpiteet kiinteistöjenkunnon arvioimiseksi. Merkitään, että Päivi Rossi poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn ja päätöksenteon jälkeen.

17 KHALL LIITE 1, 2 KUNNANHALLITUKSEN ALAISET KÄYTTÖSUUNNITELMAT V MENOT 2014 TULOT 2014 NETTO VALTUUSTO KUNNANHALLITUS HALLINTOTOIMI MUU YLEISHALLINTO TYÖTERVEYSHUOLTO MUU HENKILÖSTÖHALLINTO JOUKKOLIIKENNE VEROTUS VELKANEUVONTA TOIMIKUNNAT KESÄTYÖLLISTÄMINEN C631 YLEISHALLINTO YHTEENSÄ C632 ELINKEINOTOIMI C64 MAASEUTUTOIMI C633 PPKY SELÄNNE C65 PALO- JA PELASTUSTOIMI KAIKKI YHTEENSÄ

18 REISJÄRVEN KUNTA KHALL LIITE 6, 9 KOULULAISTEN JA OPISKELIJOIDEN KESÄTYÖLLISTÄMINEN (kesä 2014) TYÖNANTAJANA MUU KUIN KUNTA Reisjärven kunta tukee nuorten kesätyöllistämistä myöntämällä kesätyöllistämistukea työnantajalle, joka välisellä ajalla työllistää 1997 tai aiemmin syntyneen reisjärvisen (asuu henkikirjan mukaan viimeistään alkaen Reisjärvellä) koululaisen tai opiskelijan (ollut koulussa/opiskelemassa kevätlukukaudella 2014). 1) Vuonna 1998 syntyneet (= pääasiassa peruskoulun 9. luokkalaiset) työllistämisaika kaksi viikkoa (tai enemmänkin, mutta tuki maksetaan vain kahdelta viikolta) tuki maksetaan vain yhden kerran yhtä henkilöä kohden tuen määrä on 140 /2 viikkoa/henkilö 2) Vuonna 1997 tai aiemmin syntyneet työllistämisaika kolme viikkoa (tai enemmänkin, mutta tuki maksetaan vain kolmelta viikolta) tuki maksetaan vain yhden kerran yhtä henkilöä kohden tuen määrä on 255 /3 viikkoa/henkilö Työnantaja huolehtii palkanmaksusta ja sotu- yms. palkan sivukuluista. Kesätyö ilmoittautumislomakkeita saa kunnantalon neuvonnasta tai lomakkeen voi tulostaa kunnan nettisivuilta osoitteesta Ilmoittautumislomakkeet tulee jättää kunnanviraston neuvontaan mennessä. Kunnanvirastossa pidetään luetteloa kesätyöpaikkahakijoista, joista työnantajat voivat tiedustella ja varata kesätyöntekijöitä. Nuori hakee itse työpaikan ja sen saatuaan nuoren tulee ilmoittaa siitä välittömästi kunnantalon neuvontaan. Tukea ei makseta perheenjäsenen työllistämisestä. Työnantaja hakee kesätyöllistämistuen Reisjärven kunnalta sen jälkeen, kun työsopimus työntekijän kanssa on tehty ja yli puolet työsopimuksen kestoajasta on kulunut. Lasku ja kopio työsopimuksesta lähetetään Reisjärven kuntaan ja kuoreen merkintä kesätyöllistäminen tai tuomalla ne kunnanviraston neuvontaan. Helmikuu 2014 Reisjärven kunnanhallitus Reisjärven kunta Reisjärventie Reisjärvi puh y-tunnus: etunimi.sukunimi@reisjarvi.fi

19 REISJÄRVEN KUNTA KHALL LIITE 6, 9 KOULULAISTEN JA OPISKELIJOIDEN KESÄTYÖLLISTÄMINEN (kesä 2014) TYÖNANTAJANA KUNTA (=eri hallintokunnat) Periaate: 1) Vuonna 1998 syntyneet (= pääasiassa peruskoulun 9. luokkalaiset) työllistämisaika kaksi viikkoa (tai enemmänkin, mutta tuki maksetaan vain kahdelta viikolta) tuki maksetaan vain yhden kerran yhtä henkilöä kohden tuen määrä on 140 /2 viikkoa/henkilö 2) Vuonna 1997 tai aiemmin syntyneet työllistämisaika kolme viikkoa (tai enemmänkin, mutta tuki maksetaan vain kolmelta viikolta) tuki maksetaan vain yhden kerran yhtä henkilöä kohden tuen määrä on 255 /3 viikkoa/henkilö 3) Tehdään normaali viranhaltijapäätös tilapäisen henkilöstön palkkaamisesta 4) Kunta maksaa kesätyöntekijöille palkkaa 7,98 /tunti (TTES:n mukainen vähimmäispalkka) 5) Hallintokunta voi laskuttaa kohdissa 1) ja 2) mainitut korvaukset hallintotoimelta sen jälkeen kun viranhaltijapäätös palkkaamisesta/työsopimus työntekijän kanssa on tehty ja yli puolet työsopimuksen kestoajasta on kulunut. Lasku toimitetaan hallintotoimelle varustettuna merkinnällä "kesätyöllistäminen". Helmikuu 2014 Reisjärven kunnanhallitus Reisjärven kunta Reisjärventie Reisjärvi puh y-tunnus: etunimi.sukunimi@reisjarvi.fi

20 REISJÄRVEN KUNTA KESÄTYÖ 2014 ILMOITTAUTUMISLOMAKE Palauta/postita täytetty lomake kunnantalon neuvontaan mennessä. Nimi: Henkilötunnus: Osoite: Puhelinnumero: Koulu/oppilaitos Opiskelulinja ja opintojen päättymisvuosi Toiveeni kesätyöstä maataloustyö puutarhatyö asiakaspalvelutyö hoitotyö siivoustyö metallialan työ rakennustyö Ajokorttiluokka: Ajoneuvo käytössä: Työkokemus Olen sopinut kesätyöstä kesälle 2014 Työnantaja ja työn alkamisaika Kunnanvirastossa pidetään luetteloa kesätyöpaikkahakijoista, joista työnantajat voivat tiedustella ja varata kesätyöntekijöitä. Suostun siihen, että työnantajalle voidaan antaa nimeni ja yhteystietoni esittelyä ja yhteydenottoa varten sekä tarpeellisia tietoja, kun minut esitellään ehdokkaana. kyllä Reisjärvi / 2014 allekirjoitus Reisjärven kunta Reisjärventie Reisjärvi puh y-tunnus: etunimi.sukunimi@reisjarvi.fi

21 REISJÄRVEN KUNTA Reisjärventie REISJÄRVI OPISKELIJA-AVUSTUSHAKEMUS Saapunut pvm: Vastaanottaja: HAKIJAA KOSKEVAT TIEDOT Hakijan suku- ja etunimet Henkilötunnus Hakijan osoite kotikunnassa IBAN ja BIC: Puhelinnumero(t) Sähköpostiosoite Kotikunta OPISKELUA KOSKEVAT TIEDOT Oppilaitoksen nimi Tutkinto/Opintosuunta Opiskelupaikkakunta Opiskelu alkanut pvm Opintojen arvioitu päättymisaika Onko opiskelu: (katso myöntämisehdot) PÄÄTOIMISTA SIVUTOIMISTA ASUMINEN OPISKELUPAIKKAKUNNALLA Osoite PÄIVÄYS JA ALLEKIRJOITUS, YLLÄOLEVAT TIEDOT VAKUUTAN OIKEIKSI Paikka ja aika Hakijan allekirjoitus Avustus tulee hakea mennessä. Määräajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei oteta huomioon. OPISKELIJA-AVUSTUKSEN MYÖNTÄMISEHDOT 1. Reisjärvellä henkikirjoilla oleva ammatillisessa oppilaitoksessa opiskeleva tai lukion jälkeisiä opintoja suorittava opiskelija on oikeutettu 170 euron suuruiseen avustukseen. 2. Opiskelun tulee olla päätoimista. Korkeakouluopinnot katsotaan päätoimisiksi, jos niiden tavoitteena on korkeakoulututkinnon suorittaminen. Myös ammatillisten opintojen tulee olla tutkintoonjohtavia. Opinnot katsotaan päätoimisiksi, jos opintojen laajuus on vähintään 2-3 opintoviikkoa opiskelukuukautta kohti. Kun opintojen laajuutta ei ole mitoitettu opintoviikkoina, edellytetään opetus- ja koulutusohjelman mukaiseen opetukseen tai opintoihin kuuluvaan hajoitteluun osallistumista vähintään 20 viikkotuntia. Etä- ja monimuoto-opiskeluna suoritettuja opintoja ei katsota päätoimisiksi, jos säännöllistä kontaktiohjausta tai -opetusta on vähemmän kuin yksi yhdenjaksoinen viikko kalenterikuukaudessa. 3. Avustuksensaajan kotikunnan tulee tilastointipäivänä olla Reisjärven kunta. Kotikunta määräytyy kotikuntalain 2 :n, väestölain 18 :n ja verotusmenettelystä annetun lain 5 :n mukaisesti. Tilastointipäivä on edellisen vuoden viimeinen päivä Opiskelijan tulee opiskelun aikana asua muualla kuin Reisjärvellä. 4. Avustus maksetaan hakemusten perusteella huhtikuussa. 5. Hakemuksesta tulee ilmetä opiskelun päätoimisuus, joka todistetaan oppilaitoksesta hankittavalla todistuksella. 6. Opiskelija-avustusten hallinnoinnista vastaa kunnanhallitus. Opiskelija-avustukset myöntää kunnanjohtaja. Hakemus toimitetaan mennessä osoitteella Reisjärven kunta, Reisjärventie 8, REISJÄRVI. Kuoreen merkintä "Opiskelija-avustus".

Sisällys KUNNANHALLITUS /2013. Aika: Tiistai 8.10.2013 klo 18.00 19.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS /2013. Aika: Tiistai 8.10.2013 klo 18.00 19.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS /2013 ASIALISTA Aika: Tiistai 8.10.2013 klo 18.00 19.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Haukipuro Henna, vj Järvelä Eila,

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 4/2016. Aika: 15.3.2016 klo 18.00-19.34 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 4/2016. Aika: 15.3.2016 klo 18.00-19.34 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 4/2016 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: 15.3.2016 klo 18.00-19.34 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Muhonen Kirsi, 2. vpja

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 6/2014. Aika: Tiistai 27.5.2014 klo 18.45 19.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 6/2014. Aika: Tiistai 27.5.2014 klo 18.45 19.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 6/2014 ASIALISTA Aika: Tiistai 27.5.2014 klo 18.45 19.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Kinnunen Helena, 2. vpja Järvelä Eila, j Kinnunen Irma,

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 9/2016. Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 17.00 17.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 9/2016. Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 17.00 17.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 9/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 17.00 17.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Järvelä Eila, j Kinnunen Irma,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2012. Sivistyslautakunta 17.01.2012 1. Tiistai 17.01.2012 klo 18.00 18.40

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2012. Sivistyslautakunta 17.01.2012 1. Tiistai 17.01.2012 klo 18.00 18.40 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2012 Sivistyslautakunta 17.01.2012 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 17.01.2012 klo 18.00 18.40 Puumilan Taitotalo Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 3/2014. Aika: Tiistai 18.3.2014 klo 18.00 20.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 3/2014. Aika: Tiistai 18.3.2014 klo 18.00 20.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 3/2014 ASIALISTA Aika: Tiistai 18.3.2014 klo 18.00 20.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Kinnunen Helena, 2. vpja Järvelä

Lisätiedot

Maanantai 11.11.2013 klo 19.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Maanantai 11.11.2013 klo 19.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 11.11.2013 klo 19.00 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

VALTUUSTO 3/2012. Sisällys

VALTUUSTO 3/2012. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 3/2012 ASIALISTA Aika: Torstai 23.8.2012 klo 18.00 18.45 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali pöytäkirjantarkastajat: Kauko Mäntypuro ja Pauli Niemi yleisesti nähtävillä: tiistai

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

Torstai 24.09.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai 24.09.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 24.09.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Talousarvion

Lisätiedot

Torstai 23.05.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai 23.05.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 23.05.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Talousarvion

Lisätiedot

VALTUUSTO 2/2014. Sisällys

VALTUUSTO 2/2014. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 2/2014 ASIALISTA Aika: Keskiviikko 26.3.2014 klo 18.00 19.10 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Leppänen Pekka, kunnanjohtaja pöytäkirjantarkastajat: Helena Kinnunen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607 Kokousaika 7.12.2015 klo 17.00 21.15 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali Kunnanvaltuusto 11.2.2019 1 Kokousaika Kokouspaikka Kutsutut 11.2.2019 klo 18.00- Kunnantalo, valtuustosali Puonti, Mervi Lisäksi 18 valtuutettua puheenjohtaja Muut osallistujat Hiitiö, Harri Haapala,

Lisätiedot

Maanantai klo Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Maanantai klo Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 16.11.2015 klo 19.00 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 10.02.2015 klo 18.00 18.55 Kunnanviraston kokoushuone Pystykoski Tero

Lisätiedot

Keskiviikko 15.10.2014 klo 17.30 Kunnantalo, kokoushuone 2

Keskiviikko 15.10.2014 klo 17.30 Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Keskiviikko 15.10.2014 klo 17.30 Kunnantalo, kokoushuone 2 HUOM: kokouksen aluksi kokoonnutaan klo 17.30 kunnantalon paikoitusalueelle, josta käsin lähdetään tekemään katselmuskäynti

Lisätiedot

Torstai 26.09.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai 26.09.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 26.09.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Katselmuskäynti

Lisätiedot

KOULULAISTEN KESÄTÖIDEN HAKULOMAKE saap:

KOULULAISTEN KESÄTÖIDEN HAKULOMAKE saap: KOULULAISTEN KESÄTÖIDEN HAKULOMAKE saap: VUOSINA 1998 2000 SYNTYNEILLE KEMIJÄRVILÄISILLE Sukunimi ja etunimet Sotu Puhelinnumero Lähiosoite, postinumero ja postitoimipaikka Kotipaikkakunta Koulu/oppilaitos

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 8.2.2016 klo 14 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 9/2013. Aika: Maanantai 12.8.2013 klo 18.00 19.25 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 9/2013. Aika: Maanantai 12.8.2013 klo 18.00 19.25 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 9/2013 ASIALISTA Aika: Maanantai 12.8.2013 klo 18.00 19.25 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Kinnunen Helena, 2. vpja Järvelä

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 2/2018

KUNNANHALLITUS No 2/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 2/2018 KOKOUSAIKA 22.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 13 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Tekninen lautakunta 19.1.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.1.2011 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

Torstai 26.09.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai 26.09.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 26.09.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Katselmuskäynti

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Nro 1. Tiistaina 17.01.2006. klo 18.00. Palokunnan huone

KIVIJÄRVEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Nro 1. Tiistaina 17.01.2006. klo 18.00. Palokunnan huone KIVIJÄRVEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1 Tiistaina 17.01.2006 klo 18.00 Palokunnan huone KIVIJÄRVEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 1/2006 Tiistaina 17.01.2006 klo 18.00 Palokunnan huone LIITE

Lisätiedot

Torstai 23.05.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai 23.05.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 23.05.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Talousarvion

Lisätiedot

Keskiviikko 20.1.2016 klo 16.00-16.58

Keskiviikko 20.1.2016 klo 16.00-16.58 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2016 Sivistyslautakunta Sivu 1 (19) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 20.1.2016 klo 16.00-16.58 Rautalammin lukio Anu Hotti Panu Nyyssönen

Lisätiedot

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 4/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00 18.12 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Tikkanen Timo, kunnanhallituksen jäsen Ranto Mauno, va. kunnanjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2009. Sosiaali- ja terveyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2009. Sosiaali- ja terveyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2009 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 03.11.2009 klo 17.30 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala

Lisätiedot

Keskiviikko klo Kunnantalo, kokoushuone 2

Keskiviikko klo Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Keskiviikko 06.04.2016 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen

Lisätiedot

Torstai klo Kirjaston yläkerta, nuorisotilat

Torstai klo Kirjaston yläkerta, nuorisotilat Vapaa-aikalautakunta Torstai 10.04.2014 klo 19.00 Kirjaston yläkerta, nuorisotilat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen

Lisätiedot

2 Kokouspalkkiot 1 mom. Kunnan toimielinten kokouksista maksetaan luottamushenkilöille ja viran- ja toimenhaltijoille seuraavasti:

2 Kokouspalkkiot 1 mom. Kunnan toimielinten kokouksista maksetaan luottamushenkilöille ja viran- ja toimenhaltijoille seuraavasti: Valtuusto 10.12.2012 50 1 (6) LAUKAAN KUNNAN PALKKIOSÄÄNTÖ Hyväksytty valtuuston kokouksessa Voimaantulo 1.1.2013 1 Soveltamisala Kunnan luottamushenkilöille maksetaan palkkiota luottamustoimen hoitamisesta

Lisätiedot

Sisällys. REISJÄRVEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Asianro KUNNANHALLITUS 1/2016. Aika: tiistai 26.1.2016 klo 18 19.35 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys. REISJÄRVEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Asianro KUNNANHALLITUS 1/2016. Aika: tiistai 26.1.2016 klo 18 19.35 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Asianro KUNNANHALLITUS 1/2016 Aika: tiistai 26.1.2016 klo 18 19.35 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Järvelä Eila,

Lisätiedot

Kela OT 15. Muutosilmoitus Opintotuki. 1. Hakijan tiedot Henkilötunnus. 270896-123A Matti Meikäläinen. 00000 Helsinki Puhelinnumero

Kela OT 15. Muutosilmoitus Opintotuki. 1. Hakijan tiedot Henkilötunnus. 270896-123A Matti Meikäläinen. 00000 Helsinki Puhelinnumero Kela Muutosilmoitus Opintotuki OT 15 Voit tehdä tämän ilmoituksen ja lähettää sen liitteet myös verkossa /asiointi Lisätietoja /opiskelijat Voit kysyä lisää opiskelijan tukien palvelunumerosta 020 692

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/ 5/2014 1 (7)

Muonion kunta Esityslista/ 5/2014 1 (7) Muonion kunta Esityslista/ 5/2014 1 (7) Tarkastuslautakunnan kokous Aika ma klo 16.30 18.20 Paikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Torstai 07.05.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai 07.05.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 07.05.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Vapaa-aikatoimen

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 284. Otsikko Sivu 150 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 286 151 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 287

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 284. Otsikko Sivu 150 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 286 151 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 287 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 284 Kunnanhallitus 15.06.2015 AIKA 15.6.2015 klo 18:30 19.08 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 150 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

33 VARAEDUSTAJAN VALITSEMINEN LAKEUDEN ETAPPI OY: N YHTIÖKOKOUKSEEN 35 KIHNIÖN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNNÖN TARKISTAMINEN

33 VARAEDUSTAJAN VALITSEMINEN LAKEUDEN ETAPPI OY: N YHTIÖKOKOUKSEEN 35 KIHNIÖN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNNÖN TARKISTAMINEN ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 20.04.2015 klo 17.00 18.33 Kihniön kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Alkkiomäki Jari

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2014 KOKOUSAIKA 23.10.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 154 155 156 157 158 159 160

Lisätiedot

Rautalampi 18.2.2015

Rautalampi 18.2.2015 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (13) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 18.2.2015 klo 16.00-17.00 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 10.2.2016 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 10.2.2016 klo 9.00-15.00 Kokousaika 8.2.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 25 26 27 28 29 30 31 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Nuorten kesätyöpaikkatuki

Lisätiedot

Torstai klo Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai klo Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 16.02.2017 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Vapaa-aikatoimen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstai 9.1.2014 klo 17.00 17.36 Isonkyrön

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 29.10.2013 50 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 29.10.2013 kello 18.00-20.50 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 44 52 Kokouksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 Sivistyslautakunta 26.01.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 26.01.2010 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

Kuusamon kaupunki tukee työllisyyttä käyttämällä työmarkkinatuen kuntaosuuteen varattua määrärahaa uusien työpaikkojen luomiseen alueelle

Kuusamon kaupunki tukee työllisyyttä käyttämällä työmarkkinatuen kuntaosuuteen varattua määrärahaa uusien työpaikkojen luomiseen alueelle Uusi työ Kuusamossa Kuusamon kaupunki tukee työllisyyttä käyttämällä työmarkkinatuen kuntaosuuteen varattua määrärahaa uusien työpaikkojen luomiseen alueelle Kuusamon kaupunki haluaa tukea osaltaan alueen

Lisätiedot

Oppilas- ja opiskelijahuoltolain toimeenpano Euran kasvatus- ja opetuspalveluissa

Oppilas- ja opiskelijahuoltolain toimeenpano Euran kasvatus- ja opetuspalveluissa Kasvatus- ja opetuslautakunta 39 18.06.2014 Kunnanhallitus 134 11.08.2014 Valtuusto 29 29.09.2014 Oppilas- ja opiskelijahuoltolain toimeenpano Euran kasvatus- ja opetuspalveluissa 1305/12.01.03/2014 Kasvope

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

Maanantai 15.6.2015 klo 12.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Maanantai 15.6.2015 klo 12.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 15.6.2015 klo 12.00 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 15 / 2011. Perusturvalautakunta. 29.11.2011 klo 17.30-19.20

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 15 / 2011. Perusturvalautakunta. 29.11.2011 klo 17.30-19.20 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 15 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.11.2011 klo 17.30-19.20 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00 Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien

Lisätiedot

Maanantai 17.6.2013 klo 19.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Maanantai 17.6.2013 klo 19.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 17.6.2013 klo 19.00 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 28.10.2011 Kokousaika Torstai 3.11.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Maanantai 20.5.2013 klo 19.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Maanantai 20.5.2013 klo 19.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 20.5.2013 klo 19.00 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/19.4.2011 Kokousaika 19.4.2011 klo 19.00 20.18 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä -

Lisätiedot

varajäsen jäsen jäsen

varajäsen jäsen jäsen 120 Aika: 19.11.2015 klo 18.15-20.45 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Subtil Duarte

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 17/2016. Sisällys KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN Aika: Tiistai klo Paikka: Kunnantalo, valtuustosali

KUNNANHALLITUS 17/2016. Sisällys KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN Aika: Tiistai klo Paikka: Kunnantalo, valtuustosali REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 17/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 8.11.2016 klo 20.45 20.50 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Muhonen Kirsi, 2. vpja Järvelä

Lisätiedot

Terveyskeskuksen neuvotteluhuone

Terveyskeskuksen neuvotteluhuone MUHOKSEN KUNTA Sosiaali- ja terveyslautakunta KOKOUSKUTSU A KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.9.2005 klo 18.15 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no 84 85 86 87 Terveyskeskuksen neuvotteluhuone Asia Sosiaali-

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 22.10.2010 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Luoma

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 1 / 2014 Aika Maanantai 13.01.2014 klo 18.30-20.30 Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 1 / 2014 Aika Maanantai 13.01.2014 klo 18.30-20.30 Kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2014 Aika Maanantai 13.01.2014 klo 18.30-20.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 13.01.2014 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1 / 2014

Lisätiedot

POLVIJÄRVEN KUNNAN NUORTEN KESÄTYÖPAIKAT

POLVIJÄRVEN KUNNAN NUORTEN KESÄTYÖPAIKAT POLVIJÄRVEN KUNNAN NUORTEN KESÄTYÖPAIKAT Kesätöihin otetaan: v. 1994-1997 syntyneitä polvijärveläisiä koululaisia ja opiskelijoita, jotka jatkavat opintojaan syksyllä 2013 ja jotka eivät ole saaneet muuta

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 3/2015. Aika: Tiistai 14.4.2015 klo 18.00 19.35 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 3/2015. Aika: Tiistai 14.4.2015 klo 18.00 19.35 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 3/215 ASIALISTA Aika: Tiistai 14.4.215 klo 18. 19.35 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Muhonen Kirsi, 2. vpja Järvelä Eila,

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52 Kokousaika 11.4.2016 kello 18.00 18.55 Kokouspaikka kunnantalo Läsnä Matti Kulmanen Tero Kuosa Pertti Liinoja Heikki Mäkinen, pj. Taru Ojanperä

Lisätiedot

Lomituspalvelujen Päivityspäivät 2015. Itse järjestetty lomitus Esitetyt muutokset

Lomituspalvelujen Päivityspäivät 2015. Itse järjestetty lomitus Esitetyt muutokset Lomituspalvelujen Päivityspäivät 2015 Itse järjestetty lomitus Esitetyt muutokset 2 Esitetty 1 Lain tarkoitus Maatalousyrittäjän lomituspalvelujen tarkoituksena on tukea maatalousyrittäjän sosiaaliturvan

Lisätiedot

Vuosiloman ja maksullisen lomittajaavun hakeminen ja päätöksen tekeminen. Lomituspalvelujen Päivityspäivät 2016

Vuosiloman ja maksullisen lomittajaavun hakeminen ja päätöksen tekeminen. Lomituspalvelujen Päivityspäivät 2016 Vuosiloman ja maksullisen lomittajaavun hakeminen ja päätöksen tekeminen Lomituspalvelujen Päivityspäivät 2016 2 Vuosiloman ja maksullisen lomittaja-avun hakeminen 18 1 ja 2 momentti - Paikallisyksikön

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 13.4.2012 klo 9.00-14.20 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä 30 34 Tuomi Vilho varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

27.4.2015 klo 9.00-15.00 kunnanvirastossa

27.4.2015 klo 9.00-15.00 kunnanvirastossa KOKOUSAIKA Maanantai 20.4.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 100 101 102 103 104 105 106 107 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastus Tiedoksi merkittävät

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 4/2017. Aika: Tiistai klo Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 4/2017. Aika: Tiistai klo Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 4/2017 ASIALISTA Aika: Tiistai 4.4.2017 klo 18.00 20.35 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Muhonen Kirsi, 2. vpja Kinnunen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 3/12. Tiistai 30.10.2012 klo 18.30-20.10. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 3/12. Tiistai 30.10.2012 klo 18.30-20.10. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/12 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 30.10.2012 klo 18.30-20.10 Sillankorvan kokoushuone Jäsen Paikalla

Lisätiedot

Keskiviikko klo Kunnantalo, kokoushuone 2

Keskiviikko klo Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Keskiviikko 25.05.2016 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta 27.8.2015 34

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta 27.8.2015 34 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 33 KOKOUSAIKA 27.8.2015 klo 18- KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi Hintikka

Lisätiedot

HAKEMUS KESÄTYÖPAIKKATUESTA

HAKEMUS KESÄTYÖPAIKKATUESTA HAKEMUS KESÄTYÖPAIKKATUESTA Palauta hakemuslomake Lapinjärven kunnantoimistoon heti kun olet täyttänyt sen, kuitenkin viimeistään 13.6.2016 mennessä. Hakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä.

Lisätiedot

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen Viranomainen No 2/ 2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 17 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 Maaseutulautakunta

KARVIAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 Maaseutulautakunta KARVIAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 Maaseutulautakunta Kokousaika Keskiviikko 18.04.2012, kello 19.35 20.20 Lautakuntien kokoushuone Toni Hietanen Vuokko Luomanen Lena Giers Jaakko Hietaluoma Jouni

Lisätiedot

Torstai klo Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai klo Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 11.04.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Vapaa-aikalautakunnan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Tekninen lautakunta 8.1.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 8.1.2014 klo 16.30 18.05 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Tarkastustarkastuslautakunta

Tarkastustarkastuslautakunta Kinnulan kunnan Tarkastustarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA TARKASTUSLAUTAKUNNAN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Kokousaika: to 3.9.2009 klo 13.00-15.55. Kokouspaikka: Kinnulan kunnanvirasto jäsen varajäsen Läsnä: Rauno

Lisätiedot

KOSKEN TL MAASEUTULAUTAKUNTA

KOSKEN TL MAASEUTULAUTAKUNTA KOSKEN TL MAASEUTULAUTAKUNTA Aika: Torstaina 24. helmikuuta 2011 kello 10.00 11.18 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Saapuvilla: Paikalla / poissa Puheenjohtaja Timo Vähätalo x

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 15.10.2013 KOKOUSAIKA 21.10.2013 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 52 40 Asiantuntijan kuuleminen 2 53

Lisätiedot

Sisällys KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN... 2 TEKNISEN JOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN... 5 KUNNANHALLITUS 11/2016

Sisällys KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN... 2 TEKNISEN JOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN... 5 KUNNANHALLITUS 11/2016 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 11/2016 ASIALISTA Aika: Keskiviikko 29.6.2016 klo 19.30 19.45 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muhonen Kirsi, 2. vpja Järvelä Eila, j Mäntypuro

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 3/2017 Kokousaika: 19.4.2017 klo 12.00 15.45 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Minna Yli-Kujala, varajäsen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 75 76 77 78 79 80 81 82 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 (10) A S I A L U E T T E L O: 135. Kokouksen avaus 136. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 137. Pöytäkirjantarkastajien valinta 138. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

Maanantai klo Kunnantalo, kokoushuone 2

Maanantai klo Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta KOKOUSKUTSU Maanantai 20.11.2017 klo 18.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00 Sivistyslautakunta 28.4.2015 43 Kokousaika 28.4.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Hallitus 1/2016. Perjantai 29.1.2016 klo 9.00 11.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 1/2016. Perjantai 29.1.2016 klo 9.00 11.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 1/2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 29.1.2016 klo 9.00 11.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Torstai 27.11.2014 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai 27.11.2014 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 27.11.2014 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Vuoden

Lisätiedot

31 Valtuuston asettamien taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen

31 Valtuuston asettamien taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen Kangasniemi Pöytäkirja 5/2016 1 (12) Aika 20.10.2016, klo 16:06-17:04 Paikka Kunnantalon johtokeskus Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31 Valtuuston

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019. Kisatien koulu. 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019. Kisatien koulu. 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019 KOKOUSAIKA Tiistai 5.2.2019 klo 18.00 19.11 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia n:o Liite n:o Kisatien koulu Asia 14 Kokouksen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x Kokousaika Maanantaina 27. helmikuuta 2012 kello 10.00-10.50 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä Timo Vähätalo pj x Kalle Mikkola vpj x Riina Paju

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 17. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 17. Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 17 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Keskiviikko 22.12.2010 kello 17.00 18:00 Kunnanvirasto Markkola Juha-Matti Keskinen Irja Aho Pirjo Hellgren Jussi

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2016 Sivistyslautakunta. 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2016 Sivistyslautakunta. 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 3.3.2016 klo 17.00-18.10 Paikka Muonion kirjasto Asiat 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen 13 Sivistyslautakunnan vuoden 2015 toiminnallisten

Lisätiedot

Puheenjohtaja. varajäsen. Kraapo Juha esittelijä/sihteeri

Puheenjohtaja. varajäsen. Kraapo Juha esittelijä/sihteeri Viranomainen No 3/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 32 KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.6.2015 17.30 18.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANHALLITUS Nro 3 / 2016. KOKOUSAIKA 2.3.2016 kello 16.00-17.00

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANHALLITUS Nro 3 / 2016. KOKOUSAIKA 2.3.2016 kello 16.00-17.00 PÖYTÄKIRJA KUNNANHALLITUS Nro 3 / 2016 KOKOUSAIKA 2.3.2016 kello 16.00-17.00 KOKOUSPAIKKA: KUNNANTOIMISTO Jäsenet paikalla: Varajäsenet: paikalla: Nivala Kirsti, pj. x Keskikorpi Sointu - Sakko Antti,

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2008 1. Kunnantalo, tilapalvelun kokoushuone, 1. kerros

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2008 1. Kunnantalo, tilapalvelun kokoushuone, 1. kerros MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2008 1 AIKA 07.10.2008 klo 17.00 19.30 PAIKKA Kunnantalo, tilapalvelun kokoushuone, 1. kerros KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 42

Lisätiedot