INNOVATIIVISET LIIKUNTAVÄLINEET KUNTOILUUN, URHEILUUN JA KUNTOUTUKSEEN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "INNOVATIIVISET LIIKUNTAVÄLINEET KUNTOILUUN, URHEILUUN JA KUNTOUTUKSEEN"

Transkriptio

1 INNOVATIIVISET LIIKUNTAVÄLINEET KUNTOILUUN, URHEILUUN JA KUNTOUTUKSEEN L I I K U N T A V Ä L I N E E T

2 SISÄLLYSLUETTELO Gymstick Original Gymstick Telescope Gymstick Aqua Gymstick Bootcamp Health & Force kävelysauvat Gymstick kävelysauvat Nordic Walking Gym Powerwheelz Pro Fitness Bag Chair Gym Pro Jumppamatot Harjoitusmatot kuviolla ja ilman Gymstick Pro vastuskuminauhat Pro Neopreeni käsipainot Pro Kumiset käsipainot Vinyylinen Pump set Vinyylinen Käsipaino set Voimatangot Gymstick Kassit Gymstick team bag, pieni Gymstick team bag, iso Gymstick Pro harjoituskassi Gymstick Pro vetolaukku Varaosat, DVD:t ja muusiikit Gymstick Original kuminauhat Gymstick Aqua kuminauhat Gymstick musiikit Gymstick DVD:t Gymstick kahvakuulat Gymstick Pro kahvakuulat Vinyyliset kahvakuulat Gymstick Tasapainotuotteet Pro Balance tasapainolauta Balanco tasapainolauta Tasapainolauta vastuskuminauhoilla Tasapainolauta ja korokepala Tasapainolauta Tasapainotyyny Core roller Gymstick pallot Gymstick Pro jumppapallo Jumppapallo Kuntopallo Kuntopallo käsikahvoilla Pehmeä painopallo Corepallo Pilatespallo Cardio laitteet Pro Run 100 juoksumatto Gymstick Pro Hercules 40 juoksumatto Pro Gilde Zeus 100 Crosstrainer Pro Bike 50 kuntopyörä Pro Spin 60 spinningpyörä Telineet, tangot, levypainot Tangot Lukot Levypainot Telineet

3 Gymstick on suomalainen yritys ja kuntoiluvälinemerkki. Visio kuntoilun innovaatioista, uusista tyyleistä ja asiakkaan kokonaisvaltaisesta huomioimisesta ajavat Gymstick-tuotteita vauhdilla eteenpäin. Gymstick -tuotevalikoimaan kuuluu omien innovaatioiden lisäksi korkealuokkaisia ja tehokkaita kuntoiluvälineitä, joilla jokainen voi harjoitella yksin tai ryhmässä, milloin vain ja missä vain ikään ja kuntotasoon katsomatta. Lisätieto yrityksestä ja tuotteista löytyy osoitteesta: Laadukkaat Gymstick Pro tuotteet on suunnattu ammattikäyttöön kuntokeskuksiin ja yritysten ja kuntien saleille sekä fysioterapiakäyttöön. Tuotevalikoimaamme kuuluu omat innovaatiot kuten Gymstick Orginal, Power Wheelz Pro, Pro Balance ja ChairGym Pro. Lisäksi meiltä löytyvät ammattipuolen pientuotteet, lämmittelylaitteet ja kuntosalilaitteet sekä pukukaapit ja urheilualustat kuntosaleille ja ryhmäliikuntaan. Gymstick Pro järjestää myös säännöllisesti ohjaajakoulutuksia suomessa. Tästä kuvastosta löytyy Pro puolen perusmallisto, lisää Pro puolen tuotteita ja tietoa Gymstick koulutuksista löytyy osoitteesta Laadukkaiden ja innovatiivisten tuotteiden lisäksi tarjoamme myös liikuntapalveluja. Palvelumme ovat suunnattu yrityksille ja kuluttajille. Tavoitteena on innostaa ja aktivoida asiakkaita liikkumaan ja huolehtimaan hyvinvoinnistaan. Lisätietoa palveluistamme löydät osoitteesta 2.

4 Gymstick Original Gymstick on kaikille sopiva yksinkertaisen tehokas kuntoiluväline, joka yhdistää jumppatangon ja vastuskuminauhan toimivaksi kokonaisuudeksi. Gymstickillä voit tehdä useita tehokkaita lihaskunto ja venyttelyliikkeitä. Gymstickin etuna on se, että voit säätää vastusta helposti myös liikkeen aikana. Gymstickillä voi tehdä myös tehokkaita tasapaino- ja toiminnallisia lihaskuntoharjoitusliikkeitä. Gymstick sopii erinomaisesti myös kuntoutukseen ja ryhmäliikuntaan. Gymstick Original: - lasikuitutanko, pituus 130 cm - käsiosa pehmeää vaahtomuovia - 2 kpl lateksista vastuskuminauhaa ja kestävät kangassilmukat molemmissa päissä - kumipalat tangon molemmissa päissä joihin vastuskuminauhat voidaan kiinnittää - tyylikäs kankainen kantokassi - käyttöohje sekä liikejuliste (jossa 18 perusliikettä) - 60 minuutin mittainen DVD (jossa kolme kuntoiluohjelmaa) Gymstick Original strong/musta - ryhmäliikuntaan, hyväkuntoisille naisille ja miehille - vastusvaihtelu 1-20 kg - tuotekoodi: sh 49,90 Gymstick Original light/vihreä - ryhmäliikuntaan, kuntoutukseen ja senioreiden kuntoiluun - vastusvaihtelu 1-10 kg - tuotekoodi: sh 49,90 Gymstick Original extra strong/hopea - erittäin hyväkuntoisille miehille ja atleeteille - vastusvaihtelu 1-25 kg - tuotekoodi: sh 49,90 Gymstick Original medium/sininen - ryhmäliikuntaan, nuoremmille kuntoilijoille ja naisille - vastusvaihtelu 1-15 kg - tuotekoodi: sh 49,90 Gymstick Original super strong/kulta - atleeteille - vastusvaihtelu 1-30 kg - tuotekoodi: sh 49,90 Telescopic Gymstick Telescopic Gymstick on säädettävä versio Gymstick Originalista. Tuote on muutoin aivan vastaava, mutta jumppatangon pituutta voi säätää 117 cm ja 70 cm välillä. Tuote on ihanteellinen matkailijoille, urheilujoukkueille, personal trainereille sekä kaikille, jotka tarvitsevat kannettavan urheiluvälieen. Telescopic Gymstick: - kolmiosainen lasikuitutanko yksinkertaisella lukitusmekanismilla - maksimipituus 117 cm / minimipituus 70 cm - 2 kpl lateksista vastuskuminauhaa ja kestävät kangassilmukat molemmissa päissä - kumipalat tangon molemmissa päissä joihin vastuskuminauhat voidaan kiinnittää - tyylikäs kankainen kantokassi - käyttöohje sekä liikejuliste (jossa 18 perusliikettä) - 60 minuutin mittainen DVD (jossa kolme kuntoiluohjelmaa) Telescopic Gymstick light/vihreä - ryhmäliikuntaan, kuntoutukseen ja senioreiden kuntoiluun - vastusvaihtelu 1-10 kg - tuotekoodi: sh 59,90 Telescopic Gymstick medium/sininen - ryhmäliikuntaan, nuoremmille kuntoilijoille ja naisille - vastusvaihtelu 1-15 kg - tuotekoodi: sh 59,90 Telescopic Gymstick strong/musta - ryhmäliikuntaan, hyväkuntoisille naisille ja miehille - vastusvaihtelu 1-20 kg - tuotekoodi: sh 59,90 Telescopic Gymstick extra strong/hopea - erittäin hyväkuntoisille miehille ja atleeteille - vastusvaihtelu 1-25 kg - tuotekoodi: sh 59,90 Telescopic Gymstick super strong/kulta - atleeteille - vastusvaihtelu 1-30 kg - tuotekoodi: sh 59,90 3.

5 Gymstick Aqua Gymstick Aqua yhdistää kuntoilussa vastuskuminauhat sekä veden vastuksen. Tuote on muuten sama kuin Gymstick orginal, muuta sopii veteen ja jalkaremmeissä on kiristysmekanismi. Gymstick Aqua: - lasikuitutanko, pituus 117 cm - pehmeä, vedenkestävä käsiosa - 2 kpl lateksista vastuskuminauhaa sekä kestävät ja säädettävät kangassilmukat - kumipalat tangon molemmissa päissä joihin vastuskuminauhat voidaan kiinnittää - kankainen kantokassi - käyttöohje sekä liikejuliste (jossa 18 perusliikettä) Gymstick Aqua light/vihreä - vesiryhmäliikuntaan, kuntoutukseen ja senioreille - vastusvaihtelu 1-10 kg - tuotekoodi: sh 49,90 Gymstick Aqua medium/sininen - vesiryhmäliikuntaan ja naisille - vastusvaihtelu 1-15 kg - tuotekoodi: sh 49,90 Gymstick Aqua extra strong/hopea - erittäin hyväkuntoisille miehille ja atleeteille - vastusvaihtelu 1-25 kg - tuotekoodi: sh 49,90 Gymstick Aqua strong/musta - vesiryhmäliikuntaan, hyväkuntoisille naisille ja miehille - vastusvaihtelu 1-20 kg - tuotekoodi: sh 49,90 Gymstick Aqua super strong/kulta - atleeteille - vastusvaihtelu 1-30 kg - tuotekoodi: sh 49,90 Bootcamp Gymstick Bootcamp Gymstick on teleskooppinen Gymstick, joka on suunniteltu raskaampaan kuntoiluun sisällä ja ulkona sen erittäin kestävän materiaalin ja rakenteen ansiosta. Bootcamp Gymstickiä on helppo kuljettaa mukana, kantokassi pysyy tiukasti paikoillaan juostessa ja vaativammassakin treenissä. Sopii hyvin personal trainereille, koska välineen mukana tulee kahdet eri vahvuiset kuminauhat. Bootcamp Gymstick: - kolmiosainen lasikuitutanko yksinkertaisella lukitusmekanismilla - maksimipituus 117 cm / minimipituus 70 cm - käsiosa kestävää ja pehmeää vaahtomuovia - 2 kpl lateksista vastuskuminauhaa sekä kestävät kangassilmukat molemmissa päissä. Vastustasot: medium & strong, strong & extra strong - kumipalat tangon molemmissa päissä joihin vastuskuminauhat voidaan kiinnittää - tyylikäs, monikäyttöinen suojus/kantokassi - käyttöohje ja liikejuliste - 60 minuutin mittainen harjoitus DVD Gymstick Bootcamp Medium - medium vastuskuminauhat ovat suunnattu aloitteleville naiskuntoilijoille, ryhmäliikuntaan sekä nuorille kuntoilijoille. Vastusvaihtelu 1-15 kg - strong vastuskuminauhat ovat ihanteelliset hyväkuntoisille naisille, nuorille kuntoilijoille ja aloitteleville mieskuntoilijoille. Vastusvaihtelu 1-20 kg - tuotekoodi: sh 69,90 Gymstick Bootcamp Heavy - strong vastuskuminauhat ovat ihanteelliset hyväkuntoisille naisille, nuorille kuntoilijoille ja aloitteleville mieskuntoilijoille. Vastusvaihtelu 1-20 kg - extra strong vastuskuminauhat soveltuvat hyväkuntoisille miehille, erittäin hyväkuntoisille naisille ja atleeteille. Vastusvaihtelu 1-25 kg - tuotekoodi: sh 69,90 4.

6 Gymstick Health ja Force kävelysauvat - Kävelysauvat ja Gymstick yhdessä Gymstick Health ja Force kävelysauvat tuo yksinkertaisuudessaan kuntosalin jokaisen ulkoliikkujan käden ulottuville! Gymstick kävelysauvat eivät ole vain tavallinen pari sauvoja vaan kokonainen kuntokeskus, jolla voit harjoittaa kestävyyttäsi ja lihaskuntoa missä ja milloin tahansa. Sauvojen sisällä on ulosvedettävät Gymstick vastuskuminauhat, ja sauvat ovat muutettavissa muutamassa sekunnissa Gymstick- lihaskuntovälineeksi. Mukana harjoitus-dvd, joka sisältää sauvakävelytekniikka opastuksen ja kaksi eritasoista lihaskunto-ohjelmaa Gymstick sauvoilla suoritettuna. Lisäksi tuote sisältää FI/SWE/ENG ohjejulisteen. GYMSTICK HEALTH - ergonominen käsiosa vaahtomuovia % lasikuitua - Vihreä - Pituus: cm (5 cm välein) - tuotekoodi 22100*-135*, sh 49,90 GYMSTICK FORCE ergonominen käsiosa korkkia - 40 % hiilikuitua - Vaaleansininen - Kankainen kantokassi - Pituus: cm (5 cm välein) -tuotekoodi 25100*-135*, sh 69,90 Gymstick Health ja Force kävelysauvoihin sisältyy: - Käyttöohje/liikejuliste - 60 minuutin mittainen harjoitus DVD (sisältää kaksi Gymstick kuntoiluohjelmaa) - Universaalit kärki- ja tassuosat - Gymstick vastuskuminauhat kiinnitetty patentoidulla Quick-hole mekanismilla - Saatavilla kaksi vastustasoa: medium sininen, 1-15 kg / strong musta, 1-20 kg Gymstick kävelysauvat Gymstick sauvakävelysauvoista löytyvät laadukkaat vaihtoehdot: perus, pro ja teleskooppi sauvamallit. WALKER ONE - käsiosa vaahtomuovia - 100% lasikuitua - musta/valkoinen -pituus cm - tuotekoodi 23100*-135*, sh 19,90 PROWALKER - käsiosa korkkia - 20% hiilikuitua - hopea/sininen - pituus cm -tuotekoodi *-135*, sh 34,90 TELESCOPIC FITWALKER Kaksiosainen, teleskooppinen kävelysauva on säädettävissä cm välillä. - pakkauspituus 83 cm - käsiosa GS korkkia - 20 % hiilikuitua - limevihreä/hopea - tuotekoodi 28000, sh 39,90 *Tuotekoodien kolme viimeistä numeroa riippuvat varren pituudesta Nordic Walking Gym Nordic Walking Gym kuminauhat yhdistävät kävelysauvat Gymstickiksi! Tämä sauvojen ja kuminauhojen yhdistelmä mahdollistaa kokonaisvaltaisen kuntoilun. Nordic Walking Gym sisältää: - 2 kpl lateksista vastuskuminauhaa joissa sauvoihin kiinnitettävät lenkit - tyylikäs, musta vyölaukku - käyttöohje ja liikejuliste - Harjoitus DVD (jossa kaksi ohjelmaa) Nordic Walking Gym medium/sininen - vastusvaihtelu 1-15 kg - tuotekoodi: 20022, sh 19,90 Nordic Walking Gym light/vihreä - vastusvaihtelu 1-10 kg - tuotekoodi: 20021, sh 19,90 Nordic Walking Gym strong/musta - vastusvaihtelu 1-20 kg - tuotekoodi: sh 19,90 5.

7 Power Wheelz Pro PowerWheelz Pro yhdistää kaksi erillistä rullaa ja vastuskuminauhaa tehokkaaksi kuntoiluvälineeksi. Uusi Pro malli on kehitetty kovaan käyttöön ryhmäliikunnassa tai kotiharjoittelussa. Power Wheelzillä voit tehdä monipuolisia yhdistelmäliikkeitä sekä todella tehokkaita keskivartalon vahvistusliikkeitä seisten tai lattiatasossa. Monipuolisuutta liikkeisiin saadaan yhdistämällä kuminauhat toisiinsa tarralenkillä! Power Wheelz Pro sisältää: - 2 kpl tyylikästä kromirullaa painokahvoilla - 4 kpl lateksista vastuskuminauhaa (extra light & light) kiinnityskoukuilla ja säädettävillä angaslenkeillä - x-lenkki kuminauhojen kiinnittämiseksi yhteen - käyttöohje ja liikejuliste - harjoitus DVD Power Wheelz Pro - extra light/punainen: vastusvaihtelu 1-7 kg - light/vihreä: vastusvaihtelu 1-10 kg - extra light/punainen+light/vihreä: vastusvaihtelu 1-17 kg - tuotekoodi: 15013, sh 69,90 Fitness Bag Fitnessbag -harjoittelusäkki on uusi erittäin monipuolinen kuntoiluväline toiminnalliseen lihaskun toharjoitteluun. Fitnessbag -harjoitte lua voi hyvin verrata kahvakuulalla harjoit teluun ja sen tehokkuuteen. Fitnessbagiä voi nostella, kantaa ja heitellä. Se on erittäin kestävä, joten sitä voi lisäksi myös potkia ja lyödä ja sitä voi käyttää jopa steppilautana. Fitnessbäg onkin saavuttanut suuren suosion ryhmäliikunnoissa ympäri maailmaa. Saatavana eri painoisina 5-20 kg - Yhdistää kahvakuula-, kuntopallo-, levytanko- ja nyrkkeilyharjoittelun. - Sisältää harjoitus DVD:n - Saatavilla 4 eri kokoa: kg / 20 x 50 cm / Vihreä, sh 49, kg / 22,5 x 55 cm / Violetti sh 59, kg / 22,5 x 55 cm / Sininen sh 69, kg / 25 x 60 cm / Punainen sh 79,90 Chair Gym Pro Chair Gym on täysin uusi kuntoiluväli ne, jonka avulla vot tehdä omasta tuolistasi kuntosalin. Chair Gym on yksinkertaisen tehokas ja monipuolinen kuntoiluväline, jolla voit tehdä kymmeniä erilaisia harjoituksia samalla kun istut. Tuotteen avulla voit kehittää lihaskestävyyttä, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasa painoa. Tuotteen mukana tulee harjoitus-dvd ja kankainen pussi tuotteen säilyttämistä ja kuljettamista varten. Gymstick Chair Gym Pro sisältää: - 4 kpl jalkaosia: 2 kpl vastuskuminauhoja extra light/punainen 2 kpl vastuskuminauhoja light/vihreä 2 kpl vaahtomuovipäällysteisiä käsiosia 2 kpl nilkkalenkkejä oviankkuri liikejuliste harjoitus DVD tuotekoodi: 17001PRO, sh 79,90 Aseta jalkaosat tuolin kahden jalan alle. Kiinnitä vastuskuminauhat jalkaosiin ja olet valmis aloittamaan. Jos tarvitset lisää vastusta, kierrä kuminauhoja jalkaosien korvien ympärille. Mitä lyhyempi kuminauha, sitä enemmän vastusta. 6.

8 Jumppamatot Pehmeät jumppamatot venyttelyyn ja kuntoiluun. NBR ympäristöystävällinen materiaali. - koko: 60 x 170 x 1,5 cm 2 väriä: harmaa, sininen. Metallirenkailla - tuotekoodi 61042G/61042B, sh 79,90 - koko: 60 x 170 x 1,0 cm - Violetti (vaalea). Kantolenkeillä. - tuotekoodi 61042P, sh 39,90 Harjoitusmatot kuviolla ja ilman - koko160 x 61 x 0,40 cm 2 väriä: sininen, pinkki. Kantolenkillä - tuotekoodi 6100/61101, sh 14,95 - koko172,7 x 60 x 0,35 cm väri sininen. Kantokassilla - tuotekoodi 61007, sh 14,95 Pro Step Gymstick Pro Step-lauta on monipuolinen steppilauta aerobic-harjoitteluun ja kuntosalikäyttöön. Sopii erinomaisesti vaativaan ammatilliseen käyttöön. Kolme säätökorkeutta Ominaisuudet: - kolme säätökorkeutta: 15 cm, 20 cm, 25 cm - erikseen kiinnitettävät jalat mahdollistavat tukevan jalustan - koko: 97 x 36 x 25 cm - optimaalinen pituus ja leveys steppiliikkeisiin - tukevaa TPR-materiaalia - paino: 8 kg - painoraja: 150 kg - tuotekoodi: 61054, sh 89,90 Gymstick Pro -vastuskuminauhat Uudet Gymstick Pro-vastuskuminauhat ovat erittäin kestäviä ja soveltuvat loistavasti ammattitason käyttöön. Pinnoiltaan vähäpulveriset nauhat eivät sotke käsiä käytettäessä ja soveltuvat vähälateksisina hyvin myös kumiallergikoille. Nauhojen vetolujuus on todella hyvä ja ne palautuvat aina takaisin samaan lepopituuteen. Gymstick Pro-vastuskuminauhoja on saatavina kuutta eri jäykkyyttä: extra light, light, medium, heavy, extra heavy ja super heavy. Nauhat toimitetaan metritavarana tai valmiina 2,5m pitkinä paloina yksittäisiin pusseihin pakattuina. Lisäksi saatavana on pyöreää (tuubi) vastuskuminauhaa metritavarana. 20 kpl x 2,5 m / pakkaus, sh 100, aprikoosi extra light vaaleanvihreä light laventeli medium ruskea heavy tummanvihreä extra heavy violetti super heavy Gymstick Pro -vastuskuminauha 5,5 m rulla aprikoosi extra light sh, 20, vaaleanvihreä light sh, 21, laventeli medium sh, 23, ruskea heavy sh, 25, tummanvihreä extra heavy sh, 28, violetti super heavy sh, 30,00 Gymstick Pro -vastuskuminauha 45,7 m rulla aprikoosi extra light sh 103, vaaleanvihreä light sh 112, laventeli medium sh 124, ruskea heavy sh 140, tummanvihreä extra heavy sh 162, violetti super heavy sh 185,00 Gymstick Pro tuubikuminauha 30 m rulla aprikoosi extra light sh 78, vaaleanvihreä light sh 84, laventeli medium sh 92, ruskea heavy sh 98, tummanvihreä extra heavy sh 109, violetti extra light sh 124,00 Kahvat ja ankkurit käsikahva, sh 7, oviankkuri, sh 5,00 7.

9 Pro Neopreeni käsipainot Neopreenipäällysteiset metallikäsipainot sopivat ryhmäliikuntaan kg, sh 4,50 / kpl kg, sh 7,00 / kpl kg, sh 10,00 / kpl kg, sh 12,50 / kpl kg sh, 15,00 / kpl kg, sh, 17,50 / kpl Pro Kumiset käsipainot Käsipainot ovat käyttäjäystävällisiä ja kestäviä ja ne sopivat kuntosaleille kovaan käyttöön. Kasipainojen kumipäällyste suojaa lattioita kg, sh 25,00 / pari kg, sh 40,00 / pari kg, sh 55,00 / pari kg, sh 70,00 / pari kg, sh 85,00 / pari kg, sh 105,00 / pari kg, sh 125,00 / pari kg, sh 145,00 / pari kg, sh 160,00 / pari kg, sh 175,00 / pari kg, sh 190,00 / pari kg, sh 205,00 / pari kg, sh 220,00 / pari kg, sh 235,00 / pari kg, sh 250,00 / pari Gymstick Vinyyli Pump setti 20kg - sopii ryhmäliikuntaan ja kotikuntoiluun (dvd) - tyylikkäät käsiotteelliset painolevyt, 2 x 1,25kg, 2 x 2,5kg ja 2 x 5kg + tanko - tuotekoodi , sh 69,90 Gymstick Vinyyli Käsipaino setti 20kg - sopii ryhmäliikuntaan ja kotikuntoiluun (dvd) - tyylikkäät käsiotteelliset painolevyt, 8 x 1kg ja 4 x 2,5kg - 2kpl tankoja ja 4kpl kiinnityslukkoja - tuotekoodi , sh 44,90 Voimatangot Gymstick voimatanko on kumipäällysteinen metallitanko. Voimatanko on monipuolinen ja tehokas kuntoiluväline, jota voi käyttää ryhmäliikunnassa, kuntosalilla, kotiharjoittelussa ja fysioterapiassa kg: 102,5 x 5 cm / musta-oranssi, sh 20, kg: 102,5 x 5,7 cm / musta-punainen, sh 25, kg: 102,5 x 6,2 cm / musta-sininen, sh 30, kg: 102,5 x 6,5 cm / musta-harmaa, sh 35,00 Gymstick Pro Kahvakuula Gymstick Pro kahvakuula on valurautainen, neopreenipäällysteinen tyylikäs kahvakuula. Sopii ammattiakyttöön kuntosaleille, ryhmäliikuntaan ja kotiharjoitteluun kg, sh 15, kg, sh 20, kg, sh 25, kg, sh 30, kg, sh 40, kg, sh 50, kg, sh 60, kg, sh 75, kg, sh 85, kg, sh 100, kg, sh 115, kg, sh 130,00 Vinyl Kahvakuula Korkealaatuinen vinyylikotelo parantaa kahvakuulan kestävyyttä. Kumistopparit pohjassa ja tasainen pohja suojaavat lattiaa sekä vähentävät melua - ergonomiset kahvat ovat 27 mm 42 mm kokoisia riippuen kahvakuulan painosta - sopii kotikäyttöön ja kuntosaleille - sisältää harjoitus-dvd:n kg, sh 14, kg, sh 19, kg, sh 29, kg, sh 39, kg, sh 49, kg, sh 59, kg, sh 69,90 8.

10 Pro Balance- tasapainolauta Pro Balance- tasapainolauta tuo tasapainoharjoitteluun uuden ulottuvuuden. Sillä voi harjoitella kuten normaalillakin tasapainolaudalla, mutta tämän lisäksi lautaosa on erotettavissa kahdeksi erilliseksi tasapainolaudaksi - yksi kummankin jalan alle. Tasapainolaudat voidaan säätää monilla eri tavoilla liikkumaan vain yhteen suuntaan, puolelta toiselle tai vapaasti joka suuntaan. Muunneltavuutensa ansiosta Pro Balance sopii hyvin myös fysioterapiakäyttöön. Pro Balance-tasapainolauta - 2 kpl yhden jalan lautoja - 2 kpl pehmusteita - 4 kpl pieniä liikkuvia osia - 2 kpl kiinnityssokkia - 1 iso liikkuva osa - 2 kpl liukumattoja - säilytyspussi - tuotekoodi: 17000, sh 69,90 Kaksi lautaa voidaan yhdistää yhdeksi isoksi laudaksi, jolloin pohjassa on yksi iso liikkuva osa. Balanco Tasapainolauta - sisältää kolme labyrintti -lautaa jotka on helppo vaihtaa - parantaa tehokkaasti tasapainoa, keskittymiskykyä ja reagointikykyä - kotikäyttöön, kuntoutukseen sekä kuntosaleihin - koko: pituus 54 cm, leveys 40 cm, korkeus 10 cm - painoraja: 120 kg - huom! Ei sovellu alle 3-vuotiaille! - tuotekoodi: 61036, sh 69,90 Tasapainolauta vastuskuminauhoilla - vastuskuminauhat tuovat haastetta tasapainoiluharjoitteluun - koko: 40 cm väri: musta-harmaa - harjoitus-dvd, vastuskuminauha ja liikejuliste - tuotekoodi: 62060, sh 29,90 Tasapainolauta ja korokepala - kolme säädettävää korkeutta. - koko: 36 cm väri: musta-punainen materiaali: polypropeeni - harjoitus-dvd ja liikejuliste - tuotekoodi: 62061, sh 24,90 Tasapainolauta - koko: 36 cm väri: musta-punainen materiaali: polypropeeni - harjoitus-dvd ja liikejuliste - tuotekoodi: 62015, sh 19,90 Tasapainotyyny Tyynyn toinen puoli on tasainen ja toinen täynnä nystyjä. Tyyny ei sisällä lateksia Se sopii erinomaisesti urheiluun, toiminnalliseen harjoitteluun ja fysioterapiaan. - koko: 60 cm, väri harmaa - tuotekoodi: 61035, sh 14,90 Core Roller - Pilatesrulla Gymstick Pilatesrullan avulla voi kehittäää keskivartalon lihaksia ja tasapainoa. Pilatesrullaa voi käyttää hyvin myös venyttelyyn sekä nivelten ja selkärangan liikkuvuuden lisäämiseen cm / musta grafiitti, sh 24, cm / musta grafiitti, sh 39,90 9.

11 Gymstick Pro jumppapallo Kestävä harjoituspallo sopii erityisesti ammattilaiskäyttöön, ryhmäliikuntaan ja kuntosaleille. Staattinen kestävyys 1500 kg ja dynaaminen kestävyys 500 kg. tuotekoodi: väri: koko: metallinhohtopunainen 45 cm, sh 22, metallinhohtopunainen 55 cms, sh 24, metallinhohtopunainen 65 cm, sh 29, metallinhohtopunainen 75 cm, sh 34,90 tuotekoodi: väri: koko: musta grafiitti 45 cm, sh 22, musta grafiitti 55 cm, sh 24, musta grafiitti 65 cm, sh 29, musta grafiitti 75 cm, sh 34,90 Jumppapallo - koko 65cm - väri: harmaa , sh 16,90 - koko 75cm - väri: harmaa , sh 16,90 Kuntopallo kg, sh 24, kg, sh 32, kg, sh 39,90 Kuntopallo käsikahvoilla Entistä monipuolisempi kuntopallo. Käsikahvat mahdollistavat monipuolisen harjoittelun kuntopallolla kg, sh 39, kg, sh 49, kgs, sh 59, kg, sh 69,90 Pehmeä painopallo Pehmeä painopallo jota voi käyttää kehon vahvistukseen. Palloon on helppo tarttua ja sen pinta on vettä hylkivää materiaalia, joten sen voi pestä. Myydään pareittain. - koko 13cm, 2 x 1kg - väri: sininen - tuotekoodi 62013, sh 14,90 Corepallo Corepallo sopii kuntoiluun ja ryhmäliikuntaan. - koko 22cm - väri: msuta grafiitti - tuotekoodi 61113, sh 5,90 Pilatespallo Pilatespallo (nystyröillä) sopii kuntoiluun ja ryhmäliikuntaan. - koko 20cm - väri: msuta grafiitti - harjoitus DVD - tuotekoodi 61113, sh 9,90

12 EXERCISE BALLS Pro Run 100 juoksumatto Pro Run 100 on erittäin laadukas, jämäkkä ja kulutuskestävä juoksumatto ammattikäyttöön. 3,5 hv hiljainen AC-moottori, 20 vastustasoa, 20 ohjelmaa nopeus 0,8 25 km/h kaltevuus 0 15% tuuletin matto 56 x 158cm, paksuus 2,4mm, iskunvaimennus maksimi käyttäjäpaino 180kg tukevat kädensijat ja levennetyt alumiiniset jalansijat (sivuilla) turvanaru pysäyttää maton ongelmatilanteissa, lisäksi turvapainike quick-start toiminto (nopea harjoittelun/ lämmittelyn aloitus ) juomapullolle ja pienille tavaroille oma paikka LED-näyttö: aika, nopeus, matka, kaltevuus, kalorit, syke sykeohjelma säätää automaattisesti nopeutta ja kaltevuutta väri: harmaa/musta tuotekoko: 227 x 91 x 154cm tuotepaino: 180kg takuu runko 5v, 2v moottori ja elektroniikkaosat (takuu ei koske muita kuluvia osia) tuotekoodi: PRO RUN 100 Gymstick Pro Hercules 40 juoksumatto Ainutlaatuisella ulkonäöllä ja useilla esiasetetuilla ohjelmilla varustettu Pro Hercules 40 juoksumatto tarjoaa monipuolisia ja innostavia harjoitteluhetkiä. Suuri, vaimennettu juoksualusta varmistaa juoksunautinnon. Viisi esiasetettua ohjelmaa säätävät automaattisesti juoksunopeutta ja maton kulmaa. Gymstick Pro Hercules 40 juoksumatto on suunniteltu puoliammatilliseen käyttöön. 3,0 hv hiljainen AC-moottori, 10 vastustasoa, 5 ohjelmaa (joissa eri vaikeustasoja) nopeus 0,8 20 km/h kaltevuus 0 15% tuuletin matto 53 x 160cm maksimi käyttäjäpaino 170kg tukevat kädensijat ja levennetyt alumiiniset jalansijat (sivuilla) turvanaru pysäyttää maton ongelmatilanteissa, lisäksi turvapainike quick-start toiminto (nopea harjoittelun/ lämmittelyn aloitus ) juomapullolle ja pienille tavaroille oma paikka LCD-näyttö: aika, nopeus, matka, kaltevuus, kalorit, syke väri: metallinhohtopunainen (Red Power), tuotekoko: 215 x 86 x 140cm tuotepaino: 162kg takuu 1v (puoliammatillinen käyttö) tuotekoodi: PROTM

13 EXERCISE BALLS Pro Gilde Gymstick Pro Glide crosstrainer edustaa huippulaatua ja suorituskykyä. Iskuton liikerata ja erittäin pitkä askelpituus tarjoavat miellyttäviä ja tehokkaita harjoitushetkiä. Jämäkkä runko ja täydellisesti tasapainotettu vauhtipyörä varmistavat sulavan harjoittelun ja pitkän käyttöiän. Helppokäyttöisestä mittarista voit seurata harjoituksen etenemistä ja kulutettua energiamäärää. Pro Glidea voidaan käyttää sulavuutensa ansiosta myös crossing -tyyppiseen harjoitteluun. manuaalinen magneettivastus 14,5 kilon vauhtipyörä kaksisuuntaisella poljennalla maksimi käyttäjäpaino 204kg mittari toimii paristoilla (3 x AA) portaaton vastuksensäätö käsijarrulla LED-näyttö: aika, r/min, matka, (syke) väri: punainen sykkeen mittaus vain koodatulla sykevyöllä tuotekoko: 175 x 61 x 168cm tuotepaino: 104kg takuu 1v, runko 3v tuotekoodi: PRO GLIDE Zeus 100 crosstrainer Gymstick Red Power Zeus 100 on crosstrainer puoliammattilaiskäyttöön. magneettivastus, 16 vastustasoa, 12 ohjelmaa askelpituus 51cm tuuletin 14,5 kilon vauhtipyörä kaksisuuntaisella poljennalla maksimi käyttäjäpaino 150kg LCD-näyttö: aika, r/min, matka, syke, kalorit, väri: metallinhohtopunainen (Red Power) tuotekoko: 200 x 50 x 168cm tuotepaino: 88kg takuu 1v (puoliammatillinen käyttö) tuotekoodi: CT-100 Pro Bike 50 kuntopyörä Red Power Pro Bike 50 kuyntopyörä on suunniteltu ammattilaiskäyttöön kuntosaleille. magneettivastus, 40 vastustasoa, 10 ohjelmaa tuuletin integroitu generaattori (ei tarvitse verkkovirtaa), 13,5 kg vauhtipyörä maksimi käyttäjäpaino 200kg LED-näyttö: aika, matka, kalorit, watts, nopeus, r/min, syke, METs väri: metallinhohtopunainen (Red Power) tuotekoko: 109 x 56 x 137cm tuotepaino: 52kg takuu 1v tuotekoodi: PRO BIKE50 Pro Spin 60 spinningpyörä Gymstick Pro Spin 60 spinning pyörä mahdollistaa monipuolisen ja miellyttävän aerobisen harjoittelun. Ammattikäyttöön suunnitellun spinningpyörän runko on tukeva ja uniikki muotoilultaan. Geeli-istuin ja säädettävä käsitanko varmistavat mukavuuden ja parhaan pyöräilyasennon harjoiteltaessa. hihnaveto, säädettävällä vastuksella ja hätäjarrulla 21 kg vauhtipyörä maksimi käyttäjäpaino 160kg teräsrunko kaksipuoleiset polkimet (lukot + hihnakiinnitys) kilpasatula + irroitettava geelipäällyste ohjaustangon korkeuden ja etäisyyden säätö istuimen korkeuden, etäisyyden ja kallistuksen säätö väri: metallinhohtopunainen (Red Power), hopea tuotekoko: 109 x 56 x 137cm tuotepaino: 58kg takuu runko 5v, muut osat 2v pois lukien kuluvat osat (polkimien hihnat, jarrupalat ja ketju/hihnaveto) tuotekoodi: PRO SPIN60 12.

14 WEIGHT RESISTANCE Tangot - 51mm reiällä olevat levypainot sopivat - kestävyys 320kg - koko 218cm - paino 20kg - tuotekoodi OB-20, sh 99,90-51mm reiällä olevat levypainot sopivat - kestävyys 140kg - koko 190cm - paino 15kg - tuotekoodi OB-15, sh 79,90 Lukot - jousilukko - tuotekoodi OC-07, sh 9,90 / pari Telineet - teräslukko - tuotekoodi OC-02, sh 44,90 / pari Levypainot Mustat Olympic levypainot käsikahvoilla (2,5kg -20kg) tuotekoodit: RP-2,5, sh 7,90 kpl / RP-5, sh 16,90 kpl / RP-10, sh 29,90 kpl / RP-15, sh 39,90 kpl / RP-20, sh 49,90 kpl TELINE 11:STA KAHVAKUULALLE 62050, sh 99,00 TELINE 30:lle PUMP SETILLE , sh 600,00 TELINE 5:LLE KAHVAKUULALLE R, sh 59,90 TELINE 15:sta PUMP SETILLE , sh 400,00 TELINE AEROBIC-TANGOLLE , sh 380,00 TELINE (114:lle) NEOPREENIKÄSIPAINOLLE , sh 280,00 TELINE KUNTOPALLOILLE , sh 160,00 TELINE 20:LLE NBR JUMPPAMATOLLE 61106, sh 39,00 13.

15 WEIGHT RESISTANCE Gymstick Kassit Gymstick team bag, pieni Gymstickille (orginal) - tuotekoodi 45001, sh 39,90 Gymstick team bag, iso - 45 Gymstickille (orginal) - tuotekoodi 45002, sh 49,90 Gymstick Pro harjoituskassi - 65 x 30 x 32cm (polyester) - tuotekoodi 1680D, sh 39,90 Gymstick Pro vetolaukku x 50 x 50cm (polyester) - iso urheilu-/vetolaukku, jossa pyörät - tuotekoodi 1680D, sh 99,90 Varaosat, DVD:t ja muusiikit Gymstick Original kuminauhat Original/Telescopic kuminauhat (pari) vihreä/light, sh 19, Original/Telescopic kuminauhat (pari) sininen/medium, sh 19, Original/Telescopic kuminauhat (pari) musta/strong, sh 19, Original/Telescopic kuminauhat (pari) hopea/extra strong, sh 19, Original/Telescopic kuminauhat (pari) kulta/super strong, sh 19,90 Gymstick Aqua kuminauhat Gymstick Aqua kuminauhat (pari) vihreä/light, sh 19, Gymstick Aqua kuminauhat (pari) sininen/medium, sh 19, Gymstick Aqua kuminauhat (pari) musta/strong, sh 19, Gymstick Aqua kuminauhat (pari) hopea/extra strong, sh 19, Gymstick Aqua kuminauhat (pari) kulta/super strong, sh 19,90 Gymstick musiikit sopivat ryhmäliikuntaan ja kiertoharjoitteluun Gymstick Cardio Music (kesto 60min) Gymstick Muscle Music (kesto 60min) Gymstick Simply Effective DVD The Gymstick simply effective programme consists of a warm up phase, two training programmes and stretching exercises. A special application to this DVD is that you can choose whether you want to exercise with or without music or speak. Running time: 60 min Gymstick Aqua DVD Available now: Aqua Gymstick water workout DVD made by Marietta Mehanni, our Aqua World Master Trainer from Australia. The DVD includes Cardio program which suits for all fitness levels and target groups Gymstick Pilates DVD The Gymstick Pilates programme will complete your Pilates training by adding variety and a dynamic approach to your existing Pilates programme. If you are newly introduced to the Pilates technique you will learn how to progress gradually and how to use GYMSTICK to enhance your strength and mobility. Running time: 60 min Gymstick Muscle Master DVD Gymstick is getting out a new home workout called the Gymstick Muscle Master. This DVD is made by our Canadian Master Trainer Joelle Menard. It focused on Gymstick Basic and Muscle group class concept and is guaranteed to give an incredible effective total body workout Running time: 77 min.

16 INNOVATIIVISET LIIKUNTAVÄLINEET KUNTOILUUN, URHEILUUN JA KUNTOUTUKSEEN Ammattitason välineet kuntokeskuksiin, yritysten ja kuntien saleille * Kuntosalilaitteet * Ilmanpainelaitteet * Aerobiset Laitteet * Spinning Pyörät * Crossing Laitteet * Pukukaapit * Urheilulattiat *Jumppamatot * Kahvakuulat * Jumppapallot * Step-Laudat * Pumppisetit * Gymstickit * Power Wheelzit * Kuntopallot * Käsipainot * Tangot * Kuminauhat * Tasapainolaudat Myynti ja tiedustelut: kari.vertio@gymstick.com /

SYKSY-KEVÄT KUNTOLAITTEET PAINOT KUNTOILU NYRKKEILY

SYKSY-KEVÄT KUNTOLAITTEET PAINOT KUNTOILU NYRKKEILY www.sportia.fi S P O R T I A STA K U N TO I LU U N www.sportia.fi SYKSY-KEVÄT 2 0 1 2-1 3 KUNTOLAITTEET PAINOT KUNTOILU NYRKKEILY KUNTOLAITTEET 2 Lähin jälleenmyyjä ja tuotteet: WWW.SPORTIA.FI REEBOK Z7

Lisätiedot

GYMSTICK FITNESS COLLECTION HINNASTO 4.12.2014 TUOTE. Sh. CONCEPT -TUOTTEET:

GYMSTICK FITNESS COLLECTION HINNASTO 4.12.2014 TUOTE. Sh. CONCEPT -TUOTTEET: GYMSTICK FITNESS COLLECTION HINNASTO 4.12.2014 TUOTE Sh. CONCEPT -TUOTTEET: GYMSTICK ORIGINAL 49,90 GYMSTICK ORIGINAL JUMPPAKEPPI 11001 light - vihreä 11002 medium - sininen 11003 strong - musta 11004

Lisätiedot

alk. -15 % KOODI: KUN0318B VOIMASSA: VASTUSKUMINAUHAT, NASARA-KINESIOTEIPIT, AIREX-TUOTTEET Kuntoutuksen kesäkampanja

alk. -15 % KOODI: KUN0318B VOIMASSA: VASTUSKUMINAUHAT, NASARA-KINESIOTEIPIT, AIREX-TUOTTEET Kuntoutuksen kesäkampanja Kuntoutuksen kesäkampanja alk. KUNTOUTUS JA TERAPIAVÄLINEET VASTUSKUMINAUHAT, NASARA-KINESIOTEIPIT, AIREX-TUOTTEET KESÄKAMPANJA Vastuskuminauhat: alk. VOIMASSA: 11.6.- 31.8.2018 Theraband-vastuskuminauhat

Lisätiedot

KUBLER LENTOPALLO OFFICIAL KOKO 4 Tilauskoodi: V1558 Hinta 14,90. KUBLER LENTOPALLO OFFICIAL KOKO 5 Tilauskoodi: V1557 Hinta 14,90

KUBLER LENTOPALLO OFFICIAL KOKO 4 Tilauskoodi: V1558 Hinta 14,90. KUBLER LENTOPALLO OFFICIAL KOKO 5 Tilauskoodi: V1557 Hinta 14,90 PuuhaSport Sport KUBLER LENTOPALLO OFFICIAL KOKO 4 Tilauskoodi: V1558 Hinta 14,90 KUBLER LENTOPALLO OFFICIAL KOKO 5 Tilauskoodi: V1557 Hinta 14,90 MOLTEN LENTOPALLO PEHMEÄ Tilauskoodi: V9904 Keltainen

Lisätiedot

alk. -15 % VOIMASSA KUNTOUTUS JA TERAPIAVÄLINEET PILATESTUOTTEET Pilatestuotteiden SYYSKAMPANJA

alk. -15 % VOIMASSA KUNTOUTUS JA TERAPIAVÄLINEET PILATESTUOTTEET Pilatestuotteiden SYYSKAMPANJA alk. -15 % KUNTOUTUS JA TERAPIAVÄLINEET PILATESTUOTTEET Pilatestuotteiden SYYSKAMPANJA PILATESPALLOT -30 % Minimitilaus 5 kpl. Actiball Relax Thermo -pallo Pallo lämpenee geelitäytteen ansiosta Edistää

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN JOULUN JA UUDEN VUODEN SPORTIT (voimassa 25.12.2015. 3.1.2016)

TAHKO SPA HOTELLIN JOULUN JA UUDEN VUODEN SPORTIT (voimassa 25.12.2015. 3.1.2016) TAHKO SPA HOTELLIN JOULUN JA UUDEN VUODEN SPORTIT (voimassa 25.12.2015. 3.1.2016) LA 26.12.2015 PE 25.12.2015 Kuka on kylpylän kunkku? Spa Wipit Gamesissa jokainen pääsee testaamaan ketteryyttään Wibit-radalla.

Lisätiedot

Kuntotestissä mittaamme hapenotto- ja verenkiertoelimistön kunnon, lihaksiston toiminta- tai suorituskyvyn ja tarvittaessa kehonkoostumuksen.

Kuntotestissä mittaamme hapenotto- ja verenkiertoelimistön kunnon, lihaksiston toiminta- tai suorituskyvyn ja tarvittaessa kehonkoostumuksen. Kuntotestistä saat arvokasta tietoa tämänpäivän kunnostasi. Olit sitten aloittelija tai huippu-urheilija. Kuntotesti voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi kokokonaisuudeksi aikaisemman liikuntahistorian

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

Auron Liikuntapalvelut

Auron Liikuntapalvelut Auron Liikuntapalvelut Kuntouttavat liikuntaryhmät Terveysliikuntaryhmät Kuntoliikuntaryhmät Löydä itsellesi sopiva liikuntaohjelma ja varaa paikkasi kätevästi netissä: www.auron.fi/liikuntaryhmät Ohjaava

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

2011-12 KUNTOLAITTEET PAINOT KUNTOILU TALVIKUVASTO KUNTOILUKUVASTO NYRKKEILY. www.sportia.fi

2011-12 KUNTOLAITTEET PAINOT KUNTOILU TALVIKUVASTO KUNTOILUKUVASTO NYRKKEILY. www.sportia.fi 2011-12 KUNTOLAITTEET PAINOT KUNTOILU 2008 TALVIKUVASTO KUNTOILUKUVASTO NYRKKEILY KUNTOPYÖRÄT KUNTOILUKUVASTO 2 YORK-KUNTOILULAITTEET KUNTOPYÖRÄT CROSSTRAINERIT SOUTULAITTEET JUOKSUMATOT 6 REEBOK-KUNTOILULAITTEET

Lisätiedot

Kuvatelineet. Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet

Kuvatelineet. Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet Kuvatelineet Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet Quick-Up Roll Basic Edullinen Roll-Up markkinointikampanjoihin Quick-Up Roll Basic 85 Versiot: Basic 85 Materiaali: Alumiini ja muovi Pystytys koko: pakkauskoko:

Lisätiedot

TUOTE FRAPP NORMANN GYMSTORE 2 kpl tasa-vinopenkki 1 180

TUOTE FRAPP NORMANN GYMSTORE 2 kpl tasa-vinopenkki 1 180 KUNTOSALIHANKINNAT Esitys Hinnat verottomia 2 kpl tasavinopenkki 1 180 1 080 1000 1 kpl tasapenkki 330 310 300 1 kpl punnerruspenkki (kisapenkki) 1 150 1 190 Päädyimme FRAPP penkki kokonaisuuteen, sillä

Lisätiedot

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] & Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] Paras tapa istua ergonomisesti oikein on pitää keho liikkeessä. Kuulostaako hankalalta? Sitä se ei ole, FreeFloat-keinulla varustettu Plus[6] rohkaisee liikkumaan,

Lisätiedot

LIIKUNTAVÄLINELAINAAMO. Nokian pääkirjasto

LIIKUNTAVÄLINELAINAAMO. Nokian pääkirjasto LIIKUNTAVÄLINELAINAAMO Nokian pääkirjasto Sisällys BMX PYÖRÄ... 3 BMX PYÖRÄ... 4 KANTORINKKA... 5 SULKAPALLOSETTI 1 (SIS. VERKON)... 6 SULKAPALLOSETTI 2 (EI SIS. VERKKOA)... 7 MINIPÖYTÄTENNISSETTI 1...

Lisätiedot

Erimover Oy Ab SUP-palvelut

Erimover Oy Ab SUP-palvelut Erimover Oy Ab SUP-palvelut 2018-2019 SUP INDOOR & OUTDOOR SUP-lautailu on maailman nopeimmin kasvava vesiurheilulaji! SUP-lautailun rauhoittava vaikutus yhdistettynä fyysiseen treeniin tekee lajista erityisen

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä Hase Trets soveltuu käytettäväksi tavallisena nojapyöränä tai peräpyöränä toiseen polkupyörään kiinnitettynä. Rungon pituutta voidaan muuttaa, joten pyörä

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

DOG HELPPOA LIIKKUMISTA

DOG HELPPOA LIIKKUMISTA DOG 2014 HELPPOA LIIKKUMISTA Croozer korkealaatuinen, älykäs kuljetusratkaisu ulkoilua ja pyöräilyä harrastaville, jotka haluavat elää elämänsä spontaanisti ja yksinkertaisesti. Croozer-kärryillä voit

Lisätiedot

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto FIN KENKÄTUKKU Tuotekuvasto 2014 ! 3 1 0 2 S UUTUU WILDSTEP VUOKSI WILDSTEP VUOKSI Kumisaapas Pitkävartinen vahva luonnonkumisaapas joka soveltuu hyvin työhön, kalastukseen, vapaa-aikaan. Vuori: Canvas-kangasta

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

Birdie Paras mahdollinen design turvallisiin siirtoihin

Birdie Paras mahdollinen design turvallisiin siirtoihin EVO Paras mahdollinen design turvallisiin siirtoihin SLOW R SMARTLOCKTM RIPUSTUSKOUKKUJEN UUSI DESIGN EVO Siirrettävien nostinten evoluutio Uusissa EVO nostimissa on valittavissa monipuolisia ominaisuuksia

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

clique SpOrtBAG 040208 clique BAckpAck ii 040207 bags

clique SpOrtBAG 040208 clique BAckpAck ii 040207 bags BAGS Hyvät ideat leviävät nopeasti. Varsinkin jos kuljetat niitä matkalaukussa - tai pienemmässä työlaukussa tai urheilukassissa. Painatuksella varustettu laukku huomataan aina. Laukkumme ovat ergonomisia

Lisätiedot

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI PROGEO -PYÖRÄTUOLIT Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI Joker Ultrakevyt kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli sisäja ulkokäyttöön. Erinomainen ohjailtavuus ja liikuteltavuus ovat Joker-tuolin

Lisätiedot

Suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkutuolit ja -jakkarat Suihkutuolit ja -jakkarat Cockatoo suihkujakkarat Cockatoo 42 ja 47- suihkujakkaroiden runko on alumiinia ja istuinosa pehmeää PU- muovia. Runko on päällystetty valkoisellalla epoksilla. Suihkujakkaran

Lisätiedot

Pyörälliset wc/suihkutuolit

Pyörälliset wc/suihkutuolit Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean ual Vip, Ocean -Vip Ocean wc/suihkutuolit tarjoavat oikean mallin joka tarpeeseen. 17 Ocean - Vakaa, ruostumaton teräsrunko Ocean mallit: - Yksilöllisesti

Lisätiedot

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi 1 TYÖTUOLIMALLISTO 2 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT 3 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT Tutkimusten mukaan toimistotyötä tekevien henkilöiden sairaspoissaoloista johtuu merkittävä osa tuki ja liikuntaelinten sairauksista.

Lisätiedot

MAGNETTIKUNTOPYÖRÄ. Omistajan käsikirja

MAGNETTIKUNTOPYÖRÄ. Omistajan käsikirja MAGNETTIKUNTOPYÖRÄ Omistajan käsikirja HUOMIO! Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Säilytä tämä käsikirja tulevaa käyttöä varten. Laitteen yksityiskohdan saattavat erota käsikirjan

Lisätiedot

LIIKUNTAVÄLINELAINAAMO. Nokian pääkirjasto

LIIKUNTAVÄLINELAINAAMO. Nokian pääkirjasto LIIKUNTAVÄLINELAINAAMO Nokian pääkirjasto Sisällysluettelo BMX PYÖRÄ... 3 BMX PYÖRÄ... 4 KANTORINKKA... 5 SULKAPALLOSETTI 1 (SIS. VERKON)... 6 SULKAPALLOSETTI 2 (EI SIS. VERKKOA)... 7 MINIPÖYTÄTENNISSETTI

Lisätiedot

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen.

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen. PÄÄHINEET, HUIVIT, HANSIKKAAT: Pipo, 100 % akryyli, navy sininen/royal sininen, musta/punainen, musta/harmaa. Pääpanta, musta. Korvat lämpimäksi. Huivi ja sormikkaat, polyesteri fleeceä, 180*23 cm, punainen,

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

ROLLAATTORIT VOLARIS S7

ROLLAATTORIT VOLARIS S7 LIIKKUMINEN ROLLAATTORIT VOLARIS S7 Volaris S7 -sarjan rollaattorit ovat korkealaatuisia, jotka sopivat erinomaisesti pohjoisiin oloihin. Suunnittelussa on otettu huomioon tuotteiden kierrätettävyys ja

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

Taso 4: Kuntosaliharjoitteet InnoSport

Taso 4: Kuntosaliharjoitteet InnoSport 1 / 7 8.10.2009 20:38 Taso 4: Kuntosaliharjoitteet Taso 4: Kuntosaliharjoitteet 4. taso koostuu harjoitteista, jotka tehdään kuntosaliharjoitteluna ja toiminnallisena harjoitteluna. Kuntosaliharjoittelussa

Lisätiedot

Fontaine-vetopöydät. Kestävä vaihtoehto. kaikkeen kuljetukseen

Fontaine-vetopöydät. Kestävä vaihtoehto. kaikkeen kuljetukseen Fontaine-vetopöydät Kestävä vaihtoehto kaikkeen kuljetukseen H* 904 12 o 880 457 690 275 40 o 415 12 o *H = korkeus Fontaine 2 vetopöytävalikoima Fontaine 3000 Kestävä valurautainen 2 vetopöytä. Kaikki

Lisätiedot

6000 & 8000 6000 & 8000 3

6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 8000-työtuoli on muotoilultaan samanlainen kuin 6000, ja monet niiden osista ovat samanlaiset. Niiden erona on keinutoiminto. 8000-mallissa on Synkron-keinu,

Lisätiedot

Taso 3: Liikkeet pienvälineillä InnoSport

Taso 3: Liikkeet pienvälineillä InnoSport 1 / 16 8.10.2009 19:41 Taso 3: Liikkeet pienvälineillä Taso 3: Liikkeet pienvälineillä 3. taso sisältää kehonhallinta harjoitteita erilaisia pienvälineitä hyödyntäen. Mukana harjoitteissa käytetään mm.

Lisätiedot

RULLARADAT RULLADAT ROLLER TABLES

RULLARADAT RULLADAT ROLLER TABLES ROLLER TABLES Roller tables are an important element in an assembly line, where ergonomics and good workflow must be ensured. The roller tables guarantee that the wheels can be fed forward effortlessly

Lisätiedot

AV-TELINEET B37 LIFTPLASMA LIFTPLASMADB

AV-TELINEET B37 LIFTPLASMA LIFTPLASMADB B37 LCD adapteri VESA 200 ja muihin ei VESA standardin mukaisiin näyttöihin.30-37 näytöille. Mitat vaaka 115-440mm pysty 280mm max LIFTPLASMA LCD/PLASMA telineen kattokiinnike 75Kg sopii TOUCHPLASMA ja

Lisätiedot

Grillo. Ormesa. Monipuolinen korkeussäädettävä kävelyteline. Ormesa logo tänne

Grillo. Ormesa. Monipuolinen korkeussäädettävä kävelyteline. Ormesa logo tänne Ormesa Grillo Monipuolinen korkeussäädettävä kävelyteline Monipuoliset Grillo-kävelytelineet ovat suunniteltu lasten, nuorten ja aikuisten kävelyn harjoitteluun ja tuentaan. Grillo-tuotteissa on patentoitu

Lisätiedot

EXPERIENCE SOMETHING DIFFERENT

EXPERIENCE SOMETHING DIFFERENT EXPERIENCE SOMETHING DIFFERENT UUSI AIKA ON TÄÄLLÄ The küschall Advance on suunniteltu täysin uusista lähtökohdista verrattuna perinteiseen aktiivituolin suunnitteluun. Olemme keskittyneet käyttäjän tärkeimpään

Lisätiedot

multi frame:xtm Tukeva pyörätuolin alusta suurille istuinyksiköille - päältä tyylikäs ja sisältä vahva

multi frame:xtm Tukeva pyörätuolin alusta suurille istuinyksiköille - päältä tyylikäs ja sisältä vahva multi frame:xtm Tukeva pyörätuolin alusta suurille istuinyksiköille - päältä tyylikäs ja sisältä vahva SIVU 2 multi frame:xtm Poikkeuksellisen tukevaksi ja turvalliseksi suunniteltu Multi Frame:x on täydellinen

Lisätiedot

0295 Istuinlämmittimet

0295 Istuinlämmittimet Lämpöistuin Thermo Plus 8470335 Valm.materiaali...puuvilla Väri... musta Mitat...48x98cm Jännite...12V Teho...48/36W Kiinnitystapa...kuminauha Pakkaus... muovi IP Tukku...12kpl sulakkeella varustettu savukkeensytytinpistoke

Lisätiedot

Istuintyynyt ja istuinjärjestelmät

Istuintyynyt ja istuinjärjestelmät Istuintyynyt ja istuinjärjestelmät Kiilatyyny musta/punainen/sininen (13.87 ) Tuotekoodi: DWB 16980010/20/30 Kiilaistuintyyny Pestävä puuvillapäällinen Värivaihtoehdot musta, punainen ja sininen 38 x 37

Lisätiedot

Kasvuun mukautuva. Uudenlainen kallistus / Selkänojan kallistus. Turvallinen ja kätevä kuljetus. Painopiste

Kasvuun mukautuva. Uudenlainen kallistus / Selkänojan kallistus. Turvallinen ja kätevä kuljetus. Painopiste ISTUMINEN/KUDU kudutm Kudu on käytännöllinen sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettu pyörätuoli, jossa rakenne ja toimivuus yhdistyvät hyvän istuvuuden ja miellyttävän asentotuen aikaansaamiseksi. Se on saatavissa

Lisätiedot

Käsityökaluja muovivannehtimiseen

Käsityökaluja muovivannehtimiseen Käsityökaluja muovivannehtimiseen Akkukäyttöiset käsityökalut Yhdistelmätyökalu Käsikiristin/lukitsin Strapexin edut Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina Oikea työkalu Sovellukset käsin

Lisätiedot

Polkuharjoituslaite Käyttöohje

Polkuharjoituslaite Käyttöohje Polkuharjoituslaite Käyttöohje Sisältö Turvallisuudesta huomioitavaa 2 Hajotuskuva ja osaluettelo. 3 Harjoittelu.. 4 Turvallisuudesta huomioitavaa Lue kaikki ohjeet ennen kuin alat käyttää laitetta. Säilytä

Lisätiedot

Kangasnauhakanttaus. Normaali kudottu kanttaus

Kangasnauhakanttaus. Normaali kudottu kanttaus MATTOJEN VÄRIKOODIT SILMUKKANUKKA 301 MUSTA 310 * RUSKEA 407 * TUMMANHARMAA 602 SININEN 608 TURKOOSI 615 PUNAINEN 621 VAALEANRUSKEA 622 VAALEANSININEN 625 VIININPUNAINEN 628 VAALEANHARMAA KANGASKANTTAUS

Lisätiedot

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm 623T 23hv bensiini 120cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kohler Command Pro 2-syl 23hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 120cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai kerääjän.

Lisätiedot

Wave juustoveitsisetti

Wave juustoveitsisetti JOULUKUVASTO 2013 2 Story Of Cheese Tammesta ja harjatusta teräksestä valmistettu setti, jossa on juustoveitsi, haarukkaotin sekä viinipullonavaaja. Pakattu kirjan muotoiseen lahjalaatikkoon, jonka kanteen

Lisätiedot

VALOKUVIEN KIINNITYSKULMAT JA LIUSKAT SEKÄ KEHYSTYS

VALOKUVIEN KIINNITYSKULMAT JA LIUSKAT SEKÄ KEHYSTYS VALOKUVIEN KIINNITYSKULMAT JA LIUSKAT SEKÄ KEHYSTYS magneettivasara - paino 300 g tuotenumero: 2901 à 44,10 (35,56 ) sinkityt nupinaulat - pakkaus: 500 g 9 mm tuotenumero: 2736 à 15,75 (12,70 ) 13 mm tuotenumero:

Lisätiedot

Krabat Sheriff S1 / S2

Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 on Krabatin suunnittelema lasten aktiivipyörätuoli. Pyörätuoli on tarkoitettu sisä- ja ulkokäyttöön ja sen lukuisat säätövaihtoehdot

Lisätiedot

Tuotekuvasto

Tuotekuvasto Tuotekuvasto 2016 www.kenkatukku.fi MIX1 Puutarhasandaali Leveälestinen puutarhasandaali vaimennetulla sisäpohjarakenteella joka irroitettavissa jalkineen puhdistamista ajateltuna Kantaremmi antaa jalkineelle

Lisätiedot

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 TR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 Turvallisuusohjeet * Neuvottele lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista saadaksesi harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn. * Varoitus: vääränlainen/ylenpalttinen

Lisätiedot

Ryhmäliikunta-aikataulut Kevät 2015

Ryhmäliikunta-aikataulut Kevät 2015 klo 8.50 klo 10.00 ntti klo 11.25 45 Seniorit - klo 13.00 klo 16.20 alk. vko 5 Katri klo 13.30 nna-riitta klo 13.30 U klo 12.50 / Piatta Seniorit - - SeniorRock 45 - Vatsa-Pakara lasali Vatsa-Pakara ntti

Lisätiedot

Rea Focus Focus 150. Invacare. Monipuolista istuinmukavuutta

Rea Focus Focus 150. Invacare. Monipuolista istuinmukavuutta Invacare Rea Focus Focus 150 YHTEENSOPIVA Monipuolista istuinmukavuutta Invacare Rea Focuksen kova istuinalusta mahdollistaa hyvän, pystyn, istuinasennon ja -tuen yhdessä laajan vartalotukivalikoiman kanssa.

Lisätiedot

APU-TUOTE KYLPYHUONEET

APU-TUOTE KYLPYHUONEET APU-TUOTE KYLPYHUONEET SKANDINAAVISTA SUUNNITTELUA, TEKNISTÄ OSAAMISTA JA HELPPOKÄYTTÖISYYTTÄ www.aputuote.fi ROPOX SWING PESUALLAS JA TELAKKA Altaan muoto, liikkuvuus ja koko varmistavat, että istuvalla

Lisätiedot

Kyynärvarren ja ranteen vahvistaminen sekä vammojen ennaltaehkäisy

Kyynärvarren ja ranteen vahvistaminen sekä vammojen ennaltaehkäisy PS&V-MM 2011 Kyynärvarren ja ranteen vahvistaminen sekä vammojen ennaltaehkäisy Tärkein yksittäinen tekijä sulkapalloilijan kyynärvarren sekä ranteen vammojen ennaltaehkäisyssä on oikea mailaote. Muista

Lisätiedot

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Kun Daniel Figueroa suunnitteli Esencian, hän antoi tuolille sekä sielun että persoonallisuuden. Nimesimme Esencian latinankielisen essentia-sanan mukaan. Se tarkoittaa

Lisätiedot

2-jakoinen treeniohjelma

2-jakoinen treeniohjelma 2-jakoinen treeniohjelma 2-Jakoinen treeniohjelma sopii sinulle, joka olet jo aloittanut kuntosaliharjoittelun. Ohjelmassa on kaksi eri harjoitusta. Ensimmäisessä treenataan alavartalo ja toisessa ylävartalo.

Lisätiedot

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm -runko 25 tonnia Voidaan asentaa työpöydälle tai lisävarusteena saatavalle jalustalle. Työpöytä asennusta varten tarvitaan 1.4 m 2 vapaata tilaa, jalustan kanssa tarvitaan 4 m 2 lattiatilaa. voin -runko

Lisätiedot

Aktiviteetit ryhmille

Aktiviteetit ryhmille Aktiviteetit ryhmille Tiimihenkeä nostattavaa kisailua ja hauskanpitoa Puhalletaan yhteen hiileen 60 min, max 30 hlöä 135 Kisaillaan tiimin nostatus hengessä hauskojen tehtävien parissa. Aktiviteetti toteutetaan

Lisätiedot

LEIJONA- JULKISTEN TILOJEN KUNINGAS VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN. www.plast-turf.fi

LEIJONA- JULKISTEN TILOJEN KUNINGAS VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN. www.plast-turf.fi LEIJONA- JULKISTEN TILOJEN KUNINGAS VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN www.plast-turf.fi Leijona Original & Leijona Economic TUULIKAAPPIMATTO VÄRIVAIHTOEHDOT Seitsemällä eri värivaihtoehdolla Orginal avaa mahdollisuuden

Lisätiedot

Täydelliseen puhdistukseen

Täydelliseen puhdistukseen T 12/1 eco!efficiency Täydelliseen puhdistukseen Tehokas, taloudellinen, hiljainen 40% energiansäästö hiljainen vain 56 db(a) Ei mikä tahansa imuri Uusi T 12/1 eco!efficiency on erilainen pölynimuri. Se

Lisätiedot

Ryhmäliikunta-aikataulut Kevät 2015

Ryhmäliikunta-aikataulut Kevät 2015 klo 8.50 klo 10.00 ntti klo 11.25 45 Seniorit - klo 13.00 klo 16.20 Katri klo 13.30 U klo 12.50 / Piatta Seniorit - - Vatsa-Pakara ntti Tanja klo 15.15 Katri / Susu lasali Vatsa-Pakara nu Fitball Fitnessbag

Lisätiedot

Mittaus- ja merkintävälineet

Mittaus- ja merkintävälineet Helsinki 0609 Mittaus- ja merkintävälineet Malminkaari 12 00700 Helsinki Postios. PL 115 00701 Helsinki p. (09) 350 11, fax (09) 350 1202 sähköposti: koivunen@koivunen.fi www.koivunen.fi Hakemisto Sivu

Lisätiedot

Erittäin tehokas ja hiljainen pölynimuri

Erittäin tehokas ja hiljainen pölynimuri Erittäin tehokas ja hiljainen pölynimuri : Niille, jotka haluavat erinomaisen siivoustuloksen. Haluatko imurin, jossa on tehokas 2000 W -moottori, HEPA-suodatin helpottamaan allergioita, erittäin matala

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

Pride in being different KRABAT AS telefon: Pilot fax: www.krabat.com

Pride in being different KRABAT AS telefon: Pilot fax: www.krabat.com Pilot Krabat Pilot C KONTTAUS Krabat Pilot Palkinnot Krabat Pilot on innovatiivinen ja erilaista tyyppiä edustava konttaustuki. Perinteiset konttaustuet eivät tarjoa riittävästi dynaamista tukea lantion

Lisätiedot

SYYSKAUDEN OHJELMA 2012 Ryhmät alkavat maanantaina 3.9 ja päättyvät viikolla 50/51. Kertoja on 15

SYYSKAUDEN OHJELMA 2012 Ryhmät alkavat maanantaina 3.9 ja päättyvät viikolla 50/51. Kertoja on 15 KUNTOKEIDAS SANDELS Kalliolan Senioripalvelusäätiö Kuntokeidas Sandels Välskärinkatu 4 B, 00260 Helsinki Puh. (09) 4368 8070 Sisäänkäynti: katutaso, B-ovi, hissi/portaat pohjakerrokseen SYYSKAUDEN OHJELMA

Lisätiedot

B 95 RS Bp Pack. 1 Integroitu lakaisuyksikkö. B 95 RS Bp Pack, 1.006-149.0, 2016-01-26

B 95 RS Bp Pack. 1 Integroitu lakaisuyksikkö. B 95 RS Bp Pack, 1.006-149.0, 2016-01-26 B 95 RS Bp Pack Seisaaltaan ohjattava ketterä yhdistelmäkone on helppokäyttöinen, jossa yhdistyvät perässäkäveltävän koneen ketteryys ja päältäajettavan nopeus. 1 1 Integroitu lakaisuyksikkö Tekniset tiedot

Lisätiedot

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN STRAPEXIN EDUT Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina OIKEA TYÖKALU Sovellukset käsin tehtävään vannehtimiseen ovat moninaiset aivan kuten Strapexin tuotevalikoima.

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella Huipputehokas imuri 14-suodatuksella Nykyisin havaittavana kehityksenä on allergioiden yleistyminen ja olemmekin keskittyneet tarjoamaan siihen ratkaisuja. llä voidaan imeä likainen ilma imuriin ja erinomaisen

Lisätiedot

Koura Bars on suomalainen street workout -telineitä suunnitteleva ja toimittava yritys.

Koura Bars on suomalainen street workout -telineitä suunnitteleva ja toimittava yritys. KATALOGI 2014 Koura Bars on suomalainen street workout -telineitä suunnitteleva ja toimittava yritys. Koura Bars -telineissä yhdistyy suomalainen suunnittelu ja laatu. Ne on tehty kestämään ja antamaan

Lisätiedot

FITNESS KUVASTO 2014/15

FITNESS KUVASTO 2014/15 FITNESS KUVASTO 2014/15 MAKSUEHDOT/BETALNINGSVILLKOR: 21 päivää netto. Viivästyskorko 11%. 21 dagar netto. Dröjsmålsränta 11%. TOIMITUSEHDOT/LEVERANSVILLKOR: Kertatoimituksen arvon ylittäessä 3400 euroa,

Lisätiedot

Koe uusi tapa käsitellä potilasnostintasi.

Koe uusi tapa käsitellä potilasnostintasi. Koe uusi tapa käsitellä potilasnostintasi. Miksi kehitimme EvaDriven. Fyysiset vaivat ja tapaturmat, kuten selkävaivat, aiheuttavat terveydenhuoltoalalla kasvavia kustannuksia, samalla kun hoidettavien

Lisätiedot

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Tarkastele käyttettyjä konepyyhkeitänne. Huomaatko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Koska

Lisätiedot

ULKOKUNTOLAITEOPAS IKÄÄNTYNEILLE

ULKOKUNTOLAITEOPAS IKÄÄNTYNEILLE ULKOKUNTOLAITEOPAS IKÄÄNTYNEILLE LIHASVOIMA Lihaksen suurin mahdollinen kyky tuottaa voimaa laskee 50 ikävuoden jälkeen noin 1,5 % vuosittain. Edistettäessä aktiivista ja energistä ikääntymistä lihasvoiman

Lisätiedot

Casall X600 CROSSTRAINER 93003

Casall X600 CROSSTRAINER 93003 Casall X600 CROSSTRAINER 93003 OSALUETTELO Nro Kohta Kuvaus Määrä A, A-1 Tietokone ja ruuvi SM2871-67 1 KPL B Ohjaustanko 25,4 1 KPL B-1 Kahvan pehmuste 440x20x5,0 2 KPL B-2 Kahvan tulppa 7/8" 2 KPL B-3,

Lisätiedot

Keskuspölynimurit - Puhdas ilma, alhainen äänitaso, huippuimuteho

Keskuspölynimurit - Puhdas ilma, alhainen äänitaso, huippuimuteho 150/250/LCD Jotta keskuspölynimurin asennus olisi mahdollisimman helppoa, All-in-1 paketit on suunniteltu vastaamaan normaalin asennuksen tarpeita. Toki voit myös ostaa kaikki osat erikseen. Nilfisk Supreme

Lisätiedot

Sisältö. 1. Suomi P. 3. Copyright by ENERGETICS

Sisältö. 1. Suomi P. 3. Copyright by ENERGETICS Light Bench 6.1 FI Sisältö 1. Suomi P. 3 FI Nämä käyttöohjeet ovat ainoastaan asiakasta varten. ENERGETICS ei takaa kielenkäännöksestä tai tuotteen teknisistä muunnoksista johtuvia virheitä. Copyright

Lisätiedot

Nukkuminen on kultaa.

Nukkuminen on kultaa. 26 Nukkuminen on kultaa. Tietysti on välillä ihanaa nousta aikaisin ja nauttia aamun hiljaisesta sarastuksesta, mutta yksi lomapäivien parhaista asioista on se, kun saa nukkua juuri niin pitkään kuin huvittaa.

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250 Jotta keskuspölynimurin asennus olisi mahdollisimman helppoa, All-in-1 paketit on suunniteltu vastaamaan normaalin asennuksen tarpeita. Toki voit ostaa kaikki osat myös erikseen. Nilfisk Performer All-in-1

Lisätiedot

RT 38160. BIKEKEEPER RUNKOLUKITTAVAT PYÖRÄTELINEET JA -KATOKSET Juho Sillanpää Oy TURVALLINEN TEHOKAS TYYLIKÄS TOIMIVA

RT 38160. BIKEKEEPER RUNKOLUKITTAVAT PYÖRÄTELINEET JA -KATOKSET Juho Sillanpää Oy TURVALLINEN TEHOKAS TYYLIKÄS TOIMIVA TARVIKETIETO marraskuu 2011 voimassa 31.5.2013 korvaa RT X70/273.6-37901 1 (4) RT 38160 173.6 Talo 2000 273.6 Talo 90 X70 talovarusteet SfB BIKEKEEPER RUNKOLUKITTAVAT PYÖRÄTELINEET JA -KATOKSET BikeKeeper

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Voimistelurenkaat -asennusohje/harjoitteluopas

Voimistelurenkaat -asennusohje/harjoitteluopas Voimistelurenkaat -asennusohje/harjoitteluopas Onnittelut hyvästä valinnasta! Kotimaiset Dinox voimistelurenkaat ovat monipuolinen harjoitteluväline koko keholle ikään katsomatta. Niillä treenaavat niin

Lisätiedot

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295 Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä LCD-Näyttö BC-81295 Yhteenveto Tämä on tarkoitettu ainoastaan ohjelmoitavaan magneettivastukselliseen kuntopyörään. Järjestelmään kuuluu kolme (3) osaa:

Lisätiedot

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil on korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli,

Lisätiedot

Live the Bremshey way!

Live the Bremshey way! Live the Bremshey way! KOTIKUNTOLAITTEET 2010 1 SISÄLLYS 3 4 5 8 10 12 14 16 18 19 Bremshey Sport Fit for Life Miksi juuri Bremshey Sport Uutta: Vibration Plate Control ja Sprinter Control Etuvetoiset

Lisätiedot

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon.

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Tuoleja yksilöllisiin, todellisiin tarpeisiin. Liikkuvuus työssä on lisääntynyt ja työ ei ole enää sidottu kiinteään työpaikkaan tai työpisteeseen. Vaatimukset työtuoleille

Lisätiedot

Käsin tehtävä kiristys ja lukitus Paineilmalla toimiva kiristys ja lukitus

Käsin tehtävä kiristys ja lukitus Paineilmalla toimiva kiristys ja lukitus Käsityökalut Teräsvannehtimiseen Käsin tehtävä kiristys ja lukitus Paineilmalla toimiva kiristys ja lukitus Strapexin etuus Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina Oikea työkalu Sovellukset

Lisätiedot

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA HOUSUT HOUSUJEN ASIANTUNTIJA Pyrimme Nytellolla parantamaan koko ajan hoito-, huolto-, ravintola- ja muille aktiivisille aloille suunniteltuja laadukkaita housujamme. Tänä syksynä esittelemme ylpeinä kaikkien

Lisätiedot

Iloisia harjoitteluhetkiä!

Iloisia harjoitteluhetkiä! Tämä opas on tehty tukemaan kotona tapahtuvaa liikuntaharjoittelua. Se sisältää osiot lihaskunto-, liikkuvuus ja tasapainoharjoittelusta. Liikkeet ja harjoitteet on valittu siten, että ne pystytään suorittamaan

Lisätiedot

HIIHTOLAITE Valmistettu Taiwanissa Käyttöohjeet

HIIHTOLAITE Valmistettu Taiwanissa Käyttöohjeet HIIHTOLAITE Valmistettu Taiwanissa Käyttöohjeet Sisällys Osat.. 1-2 Asennus... 3-5 Huomautuksia... 6-7 Räjäytyskuva... 8-10 Osaluettelo...... 11 Osat Päärunko x 2 Kiskotuet x 2 #1 #2 Kiskot x 2 Käyttöohjeet

Lisätiedot

906 Ohjeita käyttäjälle

906 Ohjeita käyttäjälle 1 Paino: n. 3 kg Tilavuus: n. 85 l Materiaali: PUR-polyesteri Runko: DUR -alumiinia Väri: oliivinvihreä Savotta 906 sopii leveytensä ja rakenteensa puolesta kaikille ruumiinrakenteille. Rinkassa on portaaton

Lisätiedot

CROSSTRAINER (Model E 7000P)

CROSSTRAINER (Model E 7000P) CROSSTRAINER (Model E 7000P) Kuva 1 Poista pultit (C4) tiivisterenkaat (C5) ja mutterit (C6) takavakaajasta (C). Laita kaksi pulttia (C4) takavakaajan läpi, kiinnittääksesi kannattimen laitteeseen (A),

Lisätiedot