METSÄSTYSSEURA KERÄ RY TOIMINTAKERTOMUS 2015 METSÄSTYSSEURA KERÄ RY: N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "METSÄSTYSSEURA KERÄ RY TOIMINTAKERTOMUS 2015 METSÄSTYSSEURA KERÄ RY: N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015"

Transkriptio

1 METSÄSTYSSEURA KERÄ RY TOIMINTAKERTOMUS Kelloselkä METSÄSTYSSEURA KERÄ RY: N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA METSÄSTYSALUEET Seuralla on metsästysalueita Sallan kunnan alueella yhteensä noin hehtaaria, jotka jakautuvat seuraavasti: hirvi ha pienriista ha suurpedot ha rauhoitusalueet 0 ha Maanvuokrasopimuksia on tehty 222 henkilön, yhtymän tai yrityksen kanssa. Sopimuksien pinta-alat päivitettiin vuoden vaihteessa. Samalla vuokarasopimukset laitettiin uudelle karttapohjalle. Päivitystä hidastaa ympäri Suomea asuvat maanomistajat. Uusia sopimuksia vuoden aikana tehtiin 4 kappaletta. Huhtikuussa jatkettiin sopimusta Sallan Eränkävijöiden kanssa, joka koski hirvien ja suurpetojen yhteispyyntialueita. Sopimus koskee noin 700 hehtaarin alueita, joilla hirvenmetsästys oli mahdollista. Pohjois-Sallan Erän kanssa on sovittu hirvenpyyntirajoista Tuohikylän alueella. Huhtikuussa jatkettiin Sallan Erä- ja Kalamiesten kanssa tehtyä metsästysalueiden vaihtosopimusta. Alueet sijaitsevat Vaadinselän tiehaaran ja Sarviselän alueilla. Sopimuksessa vaihdetaan noin 250 hehtaarin alueet. Kesäkokouksessa metsästysseuran rauhoitusalueeksi hyväksyttiin alue, joka käsittää Kovelinlehontie kelkkareitti - Aatsinginjoki- rautatien sisään jäävän alue koskien pienriistaa. Toinen rauhoitusalue on Aatsinkijärven alue. 2. HALLINTO JA JÄSENET Hallitus Puheenjohtaja: Ari Kellokumpu Varapuheenjohtaja: Hannu T. Virkkula Jäsenet: Olavi Peltonen Eija Kellokumpu Kalle Juujärvi Kalevi Korhonen Ilkka Kellokumpu Sihteeri: Kalevi Korhonen Rahastonhoitaja: Tarja Heikkilä (Sallaiset tilit) Toiminnan tarkastajat Varalla: Anneli Kellokumpu Arto Tuuha Heikki Kairala Martti Järvelä Hallitus piti vuoden aikana kahdeksan kokousta.

2 Seuran talvikokous pidettiin metsästysmajalla Kokoukseen osallistui yhteensä 70 seuran jäsentä. Kesäkokous pidettiin ja kokoukseen osallistui 97 jäsentä. Hirvikokoukseen osallistui 97 hirviseurueen jäsentä. Valtakirjalla oli edustettuna 28 jäsentä. Heikki Kairala on kuulunut Sallan RHY:n hallitukseen. Hänen toimikausi on Hänen henkilökohtainen varahenkilö on Martti Järvelä. Seuran jäsen Erkki Lehtomäki on edelleen maanomistajien varaedustaja hallituksessa. Sallan RHY:n toiminnantarkastajana on toiminut Kalevi Korhonen. Hannu T. Virkkula on ollut Sallan riistanhoitoyhdistyksen petoyhdysmiehenä. Jäsenet Seuran oli jäseniä vuoden vaihteessa yhteensä 432. Jäsenmäärästä vapaakorttilaisia on 212 ja jäsenmaksun maksavia jäseniä oli yhteensä 220. Vuoden aikana seuraan on hyväksytty seuraavat henkilöt: Nimi Asuinpaikka Peruste Virkkula Ulla Salla varsinainen jäsen Kellokumpu Olli-Kalevi Lohja maaomistajan perheenjäsen Kellokumpu Susanna Lohja maaomistajan perheenjäsen Kaitasalo Lasse Vantaa maanomistaja Kaitasalo Pia Vantaa maanomistajan perheenjäsen Narjus Sarlotta Helsinki maanomistajan perheenjäsen Aatsinki Paula Salla maanomistajan perheenjäsen Gottwald Markus Salla maanomistajan perheenjäsen Palosaari Aleksi Salla maanomistajan perheenjäsen 3. RIISTANHOITO Riistanhoitojaoston puheenjohtajana on toiminut Raimo Mikkonen. Jäseninä jaostoon kuuluivat: Raimo Sova, Kimmo Kellokumpu, Erkki Lehtomäki, Ilkka Kellokumpu, Vesa Tuutijärvi ja Erkki Alatalo Seuran alueella on 8 riistapeltoa, joiden yhteispinta-ala on noin 3,2 hehtaaria. Peltoihin kylvettiin naattinaurista, rehukaalia, raiheinää sekä kauraa. Vesilintujen ruokintapaikkoja oli yksi, jossa kului noin 1000 kg ohraa. Ruokintapaikka oli tosi tarpeellinen ja siellä vieraili runsaasti vesilintuja. Maastoon vietiin hirville nuolukiviä noin 60 kappaletta. Lintupönttöjä ovat jäsenet laittaneet omatoimisesti ja niiden lukumäärää on vaikea arvioida. Vesakon raivauksia ei tehty vuoden aikana poikkeuksellisesti, sillä kaikki talkootoiminta keskitettiin eräkämpän rakentamiseen. Seuran alueella asustelee noin viisitoista kaurista ja niille on perustettu ruokintapaikka. Riistanhoidon suoritteet ovat LIITTEESSÄ RIISTAKANNAT JA RIISTALASKENNAT Metsästäjien riistahavainnot ja saalistilastot ovat osoittaneet, että metsäkanalintukanta ei ole parantanut edellisestä vuodesta. Metsästyskauden ( ) jälkeen jäi kohtalainen riistakanta. Riistakolmiolaskenta suoritetiin viiden henkilön voimin.

3 5. METSÄSTYS Pienriistanmetsästys Pienriistakanta seuran ja Sallan kunnan alueella ei ole parantunut edellisistä vuosista. Kanalintujen metsästysaika oli Riekko oli kokonaan rauhoitettu. Jäniskanta seuran alueella oli edelleen heikko. Vieraslupia pienriistan metsästykseen myyntiin 680,00 eurolla. Pienpetojenmetsästys Pienpetokanta on seuran alueella vähentynyt. Supikoirat ovat levinneet myös seuran alueelle, mutta tänä vuonna ei saatu yhtään supia saaliiksi. Pienpetokorvauksia maksettiin seuran alueelta pyydetyistä pienpedoista 360,00 euroa. Seuran jäsenet saivat saaliiksi yhteensä 33 pienpetoa. Suurpetojenmetsästys Seuran alueella karhuja on edelleen runsaasti. Seuran alueelta saatiin kaadettua yksi karhu. Sen ampui elokuussa Marko Saariniemi Aatsingista Suomen riistakeskuksen poikkeusluvalla. Karhunmetsästykseen myytiin vieraslupia 110,00 eurolla. Saalistilastot ovat LIITTEESSÄ 2. Hirvenmetsästys Hirvikanta seuran alueella on vähentynyt huippuvuosiin verrattuna. Kaatolupien määrä kuitenkin lisääntyi edelliseen vuoteen verrattuna. Seuralle myönnettiin yhteensä 78 hirvenkaatolupaa, joista aikuisen hirven kaatolupia oli 59 ja vasan kaatolupia oli 38 kappaletta. Näistä luvista valtion maille myönnettiin yhteensä 26 aikuisen ja 15 vasan kaatolupaa. Sallan Eräkävijöille myönnettiin kuuden aikuisen ja kahden vasan kaatoluvat. Sallan Eränkävijät saivat kaadettua myös kaikki hirvet. Hirvenmetsästykseen osallistui yhteensä 125 seuran jäsentä. Hirviseurueen johtajaksi valittiin talvikokouksessa Heikki Kairala. Yhteispyyntipäiviä järjestettiin vain ensimmäisenä viikonloppuna. Hirvenmetsästys sujui tänäkin vuonna erittäin hyvin ja kaikki hirvet saatiin kaadettua. Viimeinen lupahirvi (vasa) kaadettiin Palovaadinselkää Ampujana oli Ari Kellokumpu. Hirviä kaadettiin alueittain seuraavasti: Alue Aikuinen (U) Aikuinen (N) Vasa (U) Vasa (N) Seuran alue Vilma Palo-Koutelo Yhteensä Kaatoprosentti oli kaikkien hirvien osalta 100 %. Metsästyksen jälkeen jääväksi kannaksi arvioitiin 105 yksilöä, joista vasojen osuus on noin 30 %. Seura on hankkinut metsästäjien käyttöön Ultra Pointin seuraversion. Nyt voi seuran metsästyskartan ladata omaan puhelimeen. Lokakuussa järjestettiin vierasjahti, joka onnistui jälleen kerran hyvin. Metsästyksen valvonta Seuran jäsenet valvoivat metsästystä omatoimisesti kauden aikana. Luvattomia metsästäjiä ei ole tavattu. Viranomaisten järjestämiin valvontatapahtumiin ei ole metsästyskauden aikana osallistuttu.

4 6. KIINTEISÖT Metsästysmaja Metsästysmajan kämppäisäntänä on ollut edelleen Veli-Erkki Heikkilän ja hänen apunaan on ollut Matti Kumpare. He vastasivat majan ylläpidosta, kalustosta sekä osin vuokraustoiminnasta. Majaa on vuokrattu jäsenille sekä myös ulkopuolisille henkilöille. Majan vuokrausaste on säilynyt edelleen hyvänä. Vuokrausaste on kasvanut hieman edellisestä vuodesta. Nylkyvaja Nylkyvajalla tehtiin vuoden aikana perushuollot sekä korjattiin edellisenä vuonna tapahtunut vesivahinko. Eräkämppä Eräkämpän rakentamisesta tehtiin päätös edellisenä vuonna. Varsinaiset rakennustyöt aloitettiin toukokuussa. Työmaalle palkattiin kirvesmies noin kolmeksi kuukaudeksi, jotta rakennukset saataisiin kerralla valmiiksi. Rakentaminen onnistui hyvin ja työnjälki oli erinomaista. Suurin haaste rakentamisessa oli pitkä matka Sallasta Naruskalle. Tästä huolimatta talkoopäiviä tehtiin 316 ja 112 henkilöä osallistui talkoisiin. Kämpän kustannusarvio ylittyi, johtuen maansiirtotöistä, sähkökalusteista sekä kämpän kalustamiskustannuksista. Lisäksi varastoa ei oltu laskettu kustannusarvioon. Eräkämppä saatiin valmiiksi elokuussa ja ensimmäiset vuokralaiset kämpällä oli syyskuun alussa. Eräkämppää vuokrataan ainoastaan seuran jäsenille. 7. AMPUMATOIMINTA Ampumajaoston puheenjohtajana on toiminut Hannu T. Virkkula. Jäseninä jaostoon kuuluivat: Heikki Kairala, Erkki Lehtomäki, Sakari Virkkula, Matti Kumpare ja Hannu S. Virkkula. Seuran ampumamestaruuskilpailut pidettiin vain isossa hirvessä Kilpailuissa tehtiin yhteensä 34 ampumasuoritusta. Palkinnot jaettiin hirvikokouksen yhteydessä. Seuran ensimmäisen puheenjohtajan Tapio Kiviniemen lahjoittamaa kiertopalkintoa (kullattu tykinhylsy) ei jaettu tänäkään vuonna, johtuen lajien määrästä. Kilpailujen tulokset ovat LIITTEESSÄ NAISJAOSTO Naisjaoston puheenjohtajana on toiminut Helena Hänninen. Jäseninä jaostoon kuuluivat: Eila Hautaniemi, Raija Jänkälä, Katariina Ailasmäki, Sini-Tuulia Kellokumpu, Pirkko Pennanen, Helena Jänkälä, Helena Mikkonen, Aini Järvelä, Saija Pääkkönen, Eija Kellokumpu, Anniina Kämäräinen ja Raisa Korpela. Naisjaosto on edelleen jatkanut aktiivista toimintaa vuoden aikana. Jaosto on järjestänyt tarjoilut mm. pilkkikilpailuihin ja ampumamestaruuskilpailuihin. Myös hirvenhaukkukokeiden ruokailu hoidettiin naisjaoston toimesta. Suurin ponnistus oli jälleen hirvipeijaiset, johon osallistui noin 220 maanvuokraajaa ja seuran jäsentä perheineen. Naisjaosto suoritti toukokuussa majalla perinteisen kevätsiivouksen sekä elokuussa eräkämpän käyttöönottosiivouksen.

5 9. KENNELTOIMINTA Seurassa toimii aktiivinen kenneljaosto. Kenneljaostoon kuuluvat Juha Tuutijärvi (puheenjohtaja), Petri Mikkola, Juho Kellokumpu, Ilkka Kellokumpu, Kimmo Parkkinen ja Tommi Pennanen. Kenneljaoston tarkoituksena on kehittää koiratoimintaa, järjestämällä haukkukokeita ja osallistumalla haukkukokeisiin. Jaoston toiminnan tarkoituksena on myös saada toiminnan pariin uusia harrastajia. Kenneljaosto järjesti syksyn aikana yhden hirvenhaukkukokeen syyskuussa, johon osallistui viisi koiraa. Marraskuun alussa järjestettiin Pohjois-Sallan Erän kanssa yhteinen hirvenhaukkukoe, johon osallistui kolme koiraa. Seuran jäsenten koirat osallistuivat useisiin haukkukokeisiin. Seuran alueelle järjestettiin myös ns. pitkiä kokeita, jonka ajankohdan saa koiran omistaja itse päättää. 10. KOULUTUS JA NEUVONTA Ei toimintaa. 11. TIEDOTUSTOIMINTA JA YHTEISTOIMINTA Seuran hirvipeijaiset järjestettiin Sallan koulukeskuksessa perinteisesti naisjaoston johdolla. Tapahtumaan osallistui noin 220 henkilöä. Peijaisten päätteeksi tarjottiin kahvit sekä myytiin hirvenlihaa halukkaille. Tällä kertaa ei pidetty hirvenlihahuutokauppaa. Seuran pilkkikilpailut pidettiin Aatsinkijärvellä. Osallistujia oli yhteensä 144 kolmessa eri sarjassa. Toimitsijoita tapahtumaan osallistui 11. Saalista saatiin yhteensä lähes 8 kiloa. Yhteistyö Kelloselän kylätoimikunnan kanssa on ollut edelleen tiivistä ja se on lisääntynyt entisestään majan laajennusprojektien yhteydessä. Seuralla on käytössä Internet-sivut, jota ylläpitää Kalevi Korhonen. Sivuilla ylläpidetään tapahtumakalenteria ja sieltä löytyvät seuran tärkeimmät tapahtumat. Seuran kotisivuilla oli kävijöitä runsaasti enemmän kuin edellisenä vuonna. Kerän sivuja avattiin vuoden aikana kertaa (vuonna kertaa). Kävijöiden määrästä voidaan todeta, että Internet-sivut ovat hyvä väline tiedottamiseen. Metsästysmajan ja eräkämpän varauskalenterit ovat sivuilla, joten varaaminen tapahtuu sähköisesti. Seuran tapahtumat laitetaan tapahtumakalenteriin. Seuran kotisivut ovat osoitteessa: Tiedotustoimintaa on tehostettu myös lukuisin sähköpostiviestein. Vuoden aikana on pyritty lisäämään jäsenten tiedottamista. Seura valittiin Suomen riistakeskuksen Oma riista seurapilottihankkeeseen. Hankkeen tarkoituksena on saattaa metsästysseurojen toiminta digiaikaan. Hankkeessa seuran metsästysalueet tallennettiin riistakeskuksen karttasovellukseen. 12. HUOMIONOSOITUKSET Ei huomionosoituksia.

6 13. MUUTA Talkootoiminta seurassa on ollut edelleen erittäin aktiivista. Varsinaisia talkoosuorituksia toimintavuonna kirjattiin yhteensä 718. Kooste talkootoiminnasta on LIITTEESÄ 5. Metsästysseura KERÄ:n toimintavuosi on ollut jälleen erittäin vilkas ja toiminnallinen. Metsästysseuratoiminta yhdistää nykyiset ja entiset kelloselkäläiset aktiiviseen yhteistoimintaan. Hallitus kiittää kaikkia jäseniä, maanvuokraajia sekä muita tukijoita, jotka ovat toiminnallaan edesauttaneet Metsästysseura KERÄ:n aktiivista toimintaa. Kelloselässä tammikuussa 2016 Hallitus LIITTEET: Liite 1 Liite 2 Liite 3 Liite 4 Liite 5 Riistanhoidon suoritteet Saalistilastot Pilkkikilpailujen tulokset Ampumamestaruuskilpailujen tulokset Kooste talkootoiminnasta

7 Liite 1 Metsästysseura KERÄ ry Taulukko riistapelloista ja riistanhoitosuoritteista 2015 Paikka pinta-ala Raiheinä (kg) 1. Kimmo Kellokummun pelto 0,5 12,5 2. Sajinojan pelto 0,5 3. Martti Järvelän pelto 0,1 4. Ari Saariniemen pelto 1,0 5. Kalle ja Paavo Aatsingin pelto 0,2 6. Esa Särkelän pelto 1,0 7. Erkki Lehtomäen pelto 0,3 8. Pekka Heikkilän pelto 0, Kaura (kg) Naattinauris+rehukaali Muuta yhteensä 3,2 Kylvetty yhteensä Raiheinä Naattinauris+rehukaali Nuolukivet 12,5 kg 4 kg 60 kpl Naattinauriin ja rehukaalin siemenet on jaettu kourakaupalla ko. pellon tekijöille

8 Liite 2 Saalistilastot 2015 Suurpedot Pienpedot Pienriista Vesilinnut 1 Karhu elokuu Marko Saariniemi Aatsinki Kettu - kpl Supi - kpl Näätä 28 kpl Minkki 5 kpl Metso 5 kpl Koppelo 5 kpl Teeri 22 kpl Riekko - kpl Pyy 5 kpl Jänis 3 kpl Heinäsorsa - kpl Telkkä - kpl

9 Metsästysseura KERÄ ry Liite 3 Pilkkikilpailut Aatsinkijärvellä Tulokset Nuoret 1. Jakolev Tuomas 348 g 2. Ailasmäki Juho 284 g 3. Saariniemi Essi 258 g 4. Mikkola Roope 222 g 5. Aatsinki Vilma 102 g 6. Kellokumpu Vilma 102 g 7. Aatsinki Inka 58 g 8. Tuutijärvi Lauri 32 g Osallistujia 36 Naiset 1. Järvelä Aini 832 g 2. Käsmä Jaana 354 g 3. Pääkkönen Saija 316 g 4. Aatsinki Heta 170 g 5. Korpela Raisa 150 g 6. Jänkälä Helena 88 g 7. Kellokumpu Anneli 84 g 8. Kellokumpu Heli 66 g 9. Alatalo Lahja 62 g 10. Keisanen Helena 52 g Osallistujia 30 Miehet 1. Virkkula Tuomo 636 g 2. Kellokumpu Henri 582 g 3. Aatsinki Lasse 360 g 4. Harjula Kauko 288 g 5. Pennanen Kyösti 252 g 6. Mikkola Veli-Matti 226 g 7. Tuutijärvi Juha 222 g 8. Aatsinki Aarne 204 g 9. Vaarala Janne 204 g 10. Järvelä Martti 176 g 11. Kairala Heikki 166 g 12. Mikkola Reijo 164 g 13. Hiltunen Kari 158 g 14. Tuutijärvi Tuomo 122 g 15. Juujärvi Joona 106 g 16. Kellokumpu Seppo 82 g 17. Lars Tuomas 62 g 18. Kumpare Matti 62 g 19. Kellokumpu Tapio 54 g 20. Parkkinen Kimmo 38 g 21. Tuutijärvi Vesa 34 g Osallistujia 78

10 Metsästysseura KERÄ ry Liite 4 Ampumamestaruuskilpailut Isohirvi Miehet yleinen 1. Vaarala Janne Lehtomäki Heikki Ailasmäki Tero Harjula Tuomas Mikkola Juha-Pekka Juujärvi Joonas Laitila Aki Harjula Ari Heikkilä Reijo 34 8 osumaa 10. Hiltunen Henri 34 7 osumaa 11. Palosaari Marko Aatsinki Aarne Sipola Ari-Pekka Kellokumpu Antti Aatsinki Lasse Hiltunen Harri Kivelä Marko Saariniemi Ari Virkkula Joonas 9 Miehet 50 v 1. Harjula Pauli Kellokumpu Ilkka Virkkula Pasi Niemelä Markku Virkkula Seppo Heikkilä Veli-Erkki Pennanen Kyösti 16 Miehet 60 v 1. Korhonen Jorma 26 6 osumaa 2. Kivelä Veikko 26 5 osumaa 3. Kumpare Matti 13 Naiset yleinen 1. Korpela Raisa Karjalainen Heli 2 Nuoret 1. Aatsinki Inka 19 Osallistujia 34

11 Metsästysseura Kerä Liite 5 Kooste talkoopisteistä 2015 Eräkämpän rakentaminen 292 Hirvikoeammunta Hirvilaskenta 22 Isohirvi 34 Majan kunnossapito 22 Majan siivous 7 Munkin paisto 3 Pilkkikilpailut 88 Riistakolmiolaskenta 5 Riistapellon teko 20 Toimitsija hirvikoeammunta 8 Talvikokous 70 Kesäkokous 97 Toimitsija pilkkikilpailut 11 yhteensä 718

METSÄSTYSSEURA KERÄ RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

METSÄSTYSSEURA KERÄ RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 METSÄSTYSSEURA KERÄ RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 98920 Kelloselkä 15.2.2015 METSÄSTYSSEURA KERÄ RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1. METSÄSTYSALUEET Seuralla on metsästysalueita Sallan kunnan alueella yhteensä

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kauko Harjula ja kokouksen sihteeriksi valittiin Kalevi Korhonen.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kauko Harjula ja kokouksen sihteeriksi valittiin Kalevi Korhonen. Pöytäkirja Metsästysseura Kerä ry:n vuosikokouksesta, joka pidettiin 17.2.2013 klo 12.00 alkaen seuran metsästysmajalla Kovelinlehdossa. Paikalla oli 67 seuran jäsentä. Lista osaottajista on liitteessä

Lisätiedot

METSÄSTYSSEURA KERÄ RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

METSÄSTYSSEURA KERÄ RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 METSÄSTYSSEURA KERÄ RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 98920 Kelloselkä 24.1.2014 METSÄSTYSSEURA KERÄ RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 1. METSÄSTYSALUEET Seuralla on metsästysalueita Sallan kunnan alueella yhteensä

Lisätiedot

Outokummussa oli yksi ilveksen pyyntilupa ja se käytettiin heti jahdin alussa. Jahti toteutui yhteisjahtina kaikkien metsästys-seurojen kanssa

Outokummussa oli yksi ilveksen pyyntilupa ja se käytettiin heti jahdin alussa. Jahti toteutui yhteisjahtina kaikkien metsästys-seurojen kanssa Outokummun metsästysyhdistys Ry:n jäsentiedote 1/ 2012 Hyvä Outokummun metsästysyhdistyksen jäsen Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 26.2.2012. Kokouksen alussa palkittiin OMY.n kolme parasta pienpetojen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2012 (numerotiedot liitteenä, sivu 4)

TOIMINTAKERTOMUS 2012 (numerotiedot liitteenä, sivu 4) HIMANGAN METSÄTYSSEURA Metsästysseura/seurue TOIMINTAKERTOMUS 2012 (numerotiedot liitteenä, sivu 4) Metsästysalueet : Himangan kunnassa HALLINTO JA JÄSENET Johtokunta Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet

Lisätiedot

METSÄSTYSSEURA KERÄ RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012

METSÄSTYSSEURA KERÄ RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 METSÄSTYSSEURA KERÄ RY TOIMINTAKERTOMUS 2012 98920 Kelloselkä 27.1. 2013 METSÄSTYSSEURA KERÄ RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 1. METSÄSTYSALUEET Seuralla on metsästysalueita Sallan kunnan alueella yhteensä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS vuodelta (numerotiedot liitteenä, sivu 4)

TOIMINTAKERTOMUS vuodelta (numerotiedot liitteenä, sivu 4) Metsästysseura/seurue TOIMINTAKERTOMUS vuodelta (numerotiedot liitteenä, sivu 4) Metsästysalueet kunnassa/kunnissa HALLINTO JA JÄSENET Johtokunta Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet Sihteeri Rahastonhoitaja

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2019

TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2019 Kantosyrjän Erä-Veikot ry Metsästysseura/seurue TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2019 YLEISTÄ (jäsenistö, kokoukset, maanvuokraus) Sääntöjensä mukaisesti seuran tarkoituksena on harjoittaa 1) järkiperäistä

Lisätiedot

Kollajanniemen MS:n vuosikokous taukotuvalla

Kollajanniemen MS:n vuosikokous taukotuvalla Kollajanniemen MS:n vuosikokous 28.01.2017 taukotuvalla Läsnä: Vesa Vähäkuopus, Pekka Niemitalo, Aarne Niemitalo, Jari Pikkuaho, Jussi Pönkkö, Arto Ruonakangas, Ville Harjukelo, Erkki Takkinen, Simo Kaukko,

Lisätiedot

Toimintakertomus 2015. Värriön yhteismetsä. TOIMINTAKERTOMUS Tilikaudelta 1.1-31.12.2015

Toimintakertomus 2015. Värriön yhteismetsä. TOIMINTAKERTOMUS Tilikaudelta 1.1-31.12.2015 Värriön yhteismetsä TOIMINTAKERTOMUS Tilikaudelta 1.1-31.12.2015 Yleistä Yhteismetsä on tilojen yhteinen alue, joka on tarkoitettu kestävän metsätalouden harjoittamiseen osakastilojen hyväksi. Yhteismetsät

Lisätiedot

3 KOKOUKSEN PÄÄTÖSVALTAISUUS Todettiin, että kokouksesta oli tiedotettu sääntöjen mukaisesti, joten se oli päätösvaltainen.

3 KOKOUKSEN PÄÄTÖSVALTAISUUS Todettiin, että kokouksesta oli tiedotettu sääntöjen mukaisesti, joten se oli päätösvaltainen. KESÄKOKOUS Aika: Paikka: Läsnä: 12.07.2012 klo 18.00 19.50 Ampumarata Yhteensä 43 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo 1 KOKOUKSEN AVAUS Matti Roivainen avasi kokouksen 2 KOKOUKSEN TOIMIHENKILÖIDEN

Lisätiedot

Vuoden 2018 metsästysajat sekä saaliskiintiöt

Vuoden 2018 metsästysajat sekä saaliskiintiöt Vuoden 2018 metsästysajat sekä saaliskiintiöt Metsästysajat Merihanhi ja kanadanhanhi peltoalueella maanomistajan luvalla 10.8. klo 00.00 kauden loppuun. Merihanhi ja kanadanhanhi 20.8 klo 12.00 kauden

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2010 (numerotiedot liitteenä, sivu 4)

TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2010 (numerotiedot liitteenä, sivu 4) KAITURIN ERÄ RY. Metsästysseura/seurue TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2010 (numerotiedot liitteenä, sivu 4) Metsästysalueet Ruokolahden kunnassa/kunnissa HALLINTO JA JÄSENET Johtokunta Sihteeri Rahastonhoitaja

Lisätiedot

Yhteensä 46 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo

Yhteensä 46 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo KESÄKOKOUS Aika: Paikka: Läsnä: 17.07.2014 klo 18.00 19.20 Kalimen maja Yhteensä 46 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo 1 KOKOUKSEN AVAUS Matti Roivainen avasi kokouksen 2 KOKOUKSEN TOIMIHENKILÖIDEN

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2016 (numerotiedot liitteenä, sivu 4)

TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2016 (numerotiedot liitteenä, sivu 4) Pyhä-Saukko ry Metsästysseura TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2016 (numerotiedot liitteenä, sivu 4) Metsästysalueet Pelkosenniemen kunnassa HALLINTO JA JÄSENET Johtokunta Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2015

TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2015 Lietson Erä ry Metsästysseura/seurue TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2015 Metsästysalue Kiteen kunnassa HALLINTO JA JÄSENET Johtokunta Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet Kari Havukainen Mika Heikkinen Kaija

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 Ruoveden metsästysseurassa oli vuoden lopussa 109 varsinaista maksanutta jäsentä, joista 13 oli vapaajäsentä. Johtokunnan puheenjohtajana toimi Juhani Sillanpää varapuheenjohtajana

Lisätiedot

SALLAN 213 RIISTANHOITOYHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS. Toimintavuodelta Riistanhoitoyhdistyksen alue käsittää n ha Sallan kunnassa.

SALLAN 213 RIISTANHOITOYHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS. Toimintavuodelta Riistanhoitoyhdistyksen alue käsittää n ha Sallan kunnassa. SALLAN 213 RIISTANHOITOYHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS Toimintavuodelta 2012 Riistanhoitoyhdistyksen alue käsittää n. 574 000 ha Sallan kunnassa. HALLINTO Hallitus (nimi ja kotipaikka) henkilökohtainen varajäsen

Lisätiedot

Pöytäkirja. 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleeksi.

Pöytäkirja. 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleeksi. Pöytäkirja Jalasjärven Alapään Eränkävijät Ry Vuosikokous 22.02.2009 Aika 13.00 14.20 Paikka Seuran Maja Läsnä 39 jäsentä 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2015

TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2015 LEPPÄVEDEN METSÄSTYSSEURA r.y TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2015 YLEISTÄ (jäsenistö, kokoukset, maanvuokraus) Seuran hallituksen kokous pidettiin 19.01.2015 Pertti Parkkosella. Toimintavuoden 2015 vuosikokous

Lisätiedot

HALLINTO JA JÄSENET Johtokunta

HALLINTO JA JÄSENET Johtokunta Kantosyrjän Erä-Veikot ry Metsästysseura/seurue TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2018 (numerotiedot liitteenä, sivu 4) Metsästysalueet Kiteen ja Tohmajärven kunnissa HALLINTO JA JÄSENET Johtokunta Puheenjohtaja

Lisätiedot

Pyhä-Saukko ry Pöytäkirja TALVIKOKOUS Aika: klo 12:00 Paikka: Pyhän Asteli

Pyhä-Saukko ry Pöytäkirja TALVIKOKOUS Aika: klo 12:00 Paikka: Pyhän Asteli Pyhä-Saukko ry Pöytäkirja 24.2.2019 TALVIKOKOUS Aika: 23.2.2019 klo 12:00 Paikka: Pyhän Asteli 1) Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa Puheenjohtajaksi

Lisätiedot

16.07.2015 klo 19.30 20.10 Kellon Nuorisoseura Yhteensä 59 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo

16.07.2015 klo 19.30 20.10 Kellon Nuorisoseura Yhteensä 59 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo KESÄKOKOUS Aika: Paikka: Läsnä: 16.07.2015 klo 19.30 20.10 Kellon Nuorisoseura Yhteensä 59 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo 1 KOKOUKSEN AVAUS Matti Roivainen avasi kokouksen, joka pidettiin seuran

Lisätiedot

Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 03.08.2014 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 18 Jäsentä

Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 03.08.2014 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 18 Jäsentä Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 03.08.2014 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 18 Jäsentä 2. 1 Kesäkokouksen avaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen klo: 18.00 2 Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2017 (numerotiedot liitteenä, sivu 4)

TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2017 (numerotiedot liitteenä, sivu 4) LEPPÄVEDEN METSÄSTYSSEURA Ry TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2017 (numerotiedot liitteenä, sivu 4) Metsästysalueet sijaitsevat Laukaan kunnassa, Leppäveden kylässä HALLINTO JA JÄSENET Hallitus Puheenjohtaja

Lisätiedot

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA ISM 1.7.2017 Juuka LUODIKKO M uusinta 1 Pauli Markkanen PS M 49 42 91 85 176 186 2 Pertti Miettinen PS M 48 41 89 87 176 184 3 Marko Sikanen PS M 47 40 87 86 173 4 Aki Hännikäinen SS M 45 40 85 79 164

Lisätiedot

Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 06.08.2015 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 22 Jäsentä

Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 06.08.2015 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 22 Jäsentä Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 06.08.2015 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 22 Jäsentä 2. 1 Kesäkokouksen avaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen klo: 18.00 2 Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

SM-esikilpailu. Yksilökilpailut. Lumijoki, 27.06.2015

SM-esikilpailu. Yksilökilpailut. Lumijoki, 27.06.2015 SM-esikilpailu Lumijoki, 27.06.2015 Yksilökilpailut M 1. Kuitunen Lasse 21 Keski-Pohja 300 (20:06) 240 (-24m/+6m) 582 (97) 1122 2. Marttila Petri 1 Oulu 278 (23:41) 288 (-1m/-5m) 546 (91) 1112 3. Tapani

Lisätiedot

Pyhä-Saukko ry Pöytäkirja TALVIKOKOUS Aika: klo 12:00 Paikka: Pyhän Asteli

Pyhä-Saukko ry Pöytäkirja TALVIKOKOUS Aika: klo 12:00 Paikka: Pyhän Asteli Pyhä-Saukko ry Pöytäkirja 28.2.2016 TALVIKOKOUS Aika: 28.2.2016 klo 12:00 Paikka: Pyhän Asteli 1) Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa Puheenjohtajaksi

Lisätiedot

Alavuden metsästysseura ry Vuosikokous 24.01.2016 klo 17:00 Läsnä 18 jäsentä

Alavuden metsästysseura ry Vuosikokous 24.01.2016 klo 17:00 Läsnä 18 jäsentä Alavuden metsästysseura ry Vuosikokous 24.01.2016 klo 17:00 Läsnä 18 jäsentä 1 Kokouksen avaus: Puheenjohtaja Pertti Lähdevuori avasi kokouksen klo 17.00 toivottaen osallistujat tervetulleeksi. 2 2 Palkitsemiset

Lisätiedot

TANIN SEUROJEN TUKI RY JA TANIN ERÄNKÄVIJÄT RY JÄRJESTI YLEISET KAIKEN KALAN PILKKIKILPAILUT HUMALJÄRVELLÄ.

TANIN SEUROJEN TUKI RY JA TANIN ERÄNKÄVIJÄT RY JÄRJESTI YLEISET KAIKEN KALAN PILKKIKILPAILUT HUMALJÄRVELLÄ. TANIN SEUROJEN TUKI RY JA TANIN ERÄNKÄVIJÄT RY JÄRJESTI 25.3.2018 YLEISET KAIKEN KALAN PILKKIKILPAILUT HUMALJÄRVELLÄ. SAMALLA JÄRJESTETTIIN ETELÄ SAIMAAN RIISTANHOITOYHDISTYKSEN METSÄTYSSEUROJEN VÄLINEN

Lisätiedot

Värriön yhteismetsä TOIMINTAKERTOMUS Tilikaudelta 1.1-31.12.2014

Värriön yhteismetsä TOIMINTAKERTOMUS Tilikaudelta 1.1-31.12.2014 Värriön yhteismetsä TOIMINTAKERTOMUS Tilikaudelta 1.1-31.12.214 Yleistä Yhteismetsä on tilojen yhteinen alue, joka on tarkoitettu kestävän metsätalouden harjoittamiseen osakastilojen hyväksi. Yhteismetsät

Lisätiedot

Pyhä-Saukko ry Pöytäkirja TALVIKOKOUS Aika: klo 13:00 Paikka: Pyhän Asteli

Pyhä-Saukko ry Pöytäkirja TALVIKOKOUS Aika: klo 13:00 Paikka: Pyhän Asteli Pyhä-Saukko ry Pöytäkirja 24.2.2018 TALVIKOKOUS Aika: 24.2.2018 klo 13:00 Paikka: Pyhän Asteli 1) Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa Puheenjohtajaksi

Lisätiedot

Alavuden metsästysseura ry Vuosikokous 11.02.2011 klo 18:00 Läsnä 17 jäsentä

Alavuden metsästysseura ry Vuosikokous 11.02.2011 klo 18:00 Läsnä 17 jäsentä Alavuden metsästysseura ry Vuosikokous 11.02.2011 klo 18:00 Läsnä 17 jäsentä 2 1 Kokouksen avaus: Puheenjohtaja P. Lähdevuori avasi kokouksen ja toivotti kaikki tervetulleeksi. 2 Palkitsemiset ja muistamiset.

Lisätiedot

Alavuden metsästysseura ry Vuosikokous 25.01.2015 klo 18:00 Läsnä 19 jäsentä

Alavuden metsästysseura ry Vuosikokous 25.01.2015 klo 18:00 Läsnä 19 jäsentä Alavuden metsästysseura ry Vuosikokous 25.01.2015 klo 18:00 Läsnä 19 jäsentä 1 Kokouksen avaus: Puheenjohtaja Pertti Lähdevuori avasi kokouksen klo 18.00 toivottaen osallistujat tervetulleeksi. 2 2 Palkitsemiset

Lisätiedot

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Iin seudun riistanhoitoyhdistys PÖYTÄKIRJA Pokholmintie 30 95100 KUIVANIEMI Puh 0400-936 333 Email ii@rhy.riista.fi 23.2.2016 Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Aika: 23.2.2016 klo 18.00-20:15 Paikka: Läsnä:

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. 2. Valittiin kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Puheenjohtajana Janne Halunen

PÖYTÄKIRJA. 2. Valittiin kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Puheenjohtajana Janne Halunen PÖYTÄKIRJA Aika: 29.03.2017 Asia: Vuosikokous Paikka: Kempeleen Nuorisoseura 1. Puheenjohtaja Janne Halunen avasi kokouksen klo 18:00 2. Valittiin kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Puheenjohtajana

Lisätiedot

Palo- ja pelastushenkilöstön SM-pilkkikilpailut 2017 Vaasa Brand och räddningspersonalens FM-pilktävlingar 2017 Vasa

Palo- ja pelastushenkilöstön SM-pilkkikilpailut 2017 Vaasa Brand och räddningspersonalens FM-pilktävlingar 2017 Vasa Vaasa Brand och räddningspersonalens FM-pilktävlingar 2017 Vasa Mukana myös: Pilk Kings, Vaasa Vaasa, 14.3.2017 Osallistujat: 83 kilpailijaa / 16 joukkuetta Yleinen miessarja 38 kilpailijaa 1. Petri Luoma-Keturi

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA 1959-2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 STRATEGIA 2016 1959-2017 VISIO 2017 Me olemme tunnettuja palveluistamme ja avustustoiminnastamme, Jäsenistömme on innostunutta ja aktiivista Teemme toimintaamme

Lisätiedot

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen http://kesa.sporttisaitti.com Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen 28.06.2014 Päivitetty Lopputulokset 28.6.2014 20:46 Sarja M 1 54 MARKO HOLOPAINEN M PK 19 22 41 0 2 61 JUHA HEIKKILÄ M PK 20 18 38 1

Lisätiedot

RUOVEDEN METSÄSTYSSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS V. 2013 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

RUOVEDEN METSÄSTYSSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS V. 2013 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Ruoveden metsästysseurassa oli vuoden lopussa 106 varsinaista maksanutta jäsentä, joista 13 oli vapaajäsentä. Johtokunnan puheenjohtajana toimi Juhani Sillanpää varapuheenjohtajana

Lisätiedot

Virtain Soutu 24.5.2014 T U L O K S E T 24.5.2014 Virtain Urheilijat --------------- 16:29. Sija Nimi Seura Loppuaika Ero

Virtain Soutu 24.5.2014 T U L O K S E T 24.5.2014 Virtain Urheilijat --------------- 16:29. Sija Nimi Seura Loppuaika Ero Virtain Soutu 24.5.2014 T U L O K S E T 24.5.2014 Virtain Urheilijat --------------- 16:29 Sija Nimi Seura Loppuaika Ero Kirkkovene miehet 10 km Joukkue ================================== 1. Kuopion Soutajat

Lisätiedot

TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet Summa / Nro

TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet Summa / Nro TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet 4.9.2018 Summa / Nro Nimi Yhteensä Mantila Jyrki 37 Kortet Hannu 31 Leinonen Asko 24 Sepponen Pekka 21 Sinisalo Tauno 21 Saarenheimo Kauko 19 Virta Asko 19

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN TULOKSET..009 19:09 SARJA M Kainulainen Olavi PS 95 9 191 1 45 51 Mankinen Mika PS 89 95 184 5 Seppä Timo SS 91 90 181 Eskelinen 4 1 Jukka PS 95 81 17 5 59 Hassinen Ari PK 89 81 170 Kirjavainen 4 Mikko

Lisätiedot

MYLLYMAAN ERÄMIEHET Metsästysseura/seurue. TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2010 (numerotiedot liitteenä, sivu 4) Pentti Haapahuhta.

MYLLYMAAN ERÄMIEHET Metsästysseura/seurue. TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2010 (numerotiedot liitteenä, sivu 4) Pentti Haapahuhta. MYLLYMAAN ERÄMIEHET Metsästysseura/seurue TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2010 (numerotiedot liitteenä, sivu 4) Metsästysalueet Sastamalan ja Kiikoisten kunnissa HALLINTO JA JÄSENET Johtokunta Puheenjohtaja

Lisätiedot

TOIMIHENKILÖT Tehtävä Nimi Puhelin Mökki

TOIMIHENKILÖT Tehtävä Nimi Puhelin  Mökki TOIMIHENKILÖT 2017 2017 Tehtävä Nimi Puhelin E-mail Mökki puheenjohtaja@virranniemi.fi 2017 Puheenjohtaja Timo Leppänen 0440-434108 timo.jynkka5@suomi24.fi Kuovi 3 2016-2017 Hallituksen jäsen, varapj Petri

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2015

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2015 Sivu 1 / 12 Kuivajärven Eränkävijät ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN 2015 Aika klo 10.13-11.27 Paikka Kuivajärventie 195, 89840 Yli-Vuokki (Domnan pirtti) Läsnä Tommi Niskanen puheenjohtaja Mika Karhunen sihteeri Ari

Lisätiedot

2 Kokouksen puheenjohtajaksi kutsuttiin Janne Halunen ja sihteeriksi Henri Kinnunen.

2 Kokouksen puheenjohtajaksi kutsuttiin Janne Halunen ja sihteeriksi Henri Kinnunen. Kempeleen Metsästys- ja Kennelyhdistys r.y. PÖYTÄKIRJA Asia Vuosikokous Aika 28.03.2014 klo 18.30. Paikka Läsnä Kempeleen Kunnanvaltuustosali 23 osallistujaa. Liite1 1 Janne Halunen avasi kokouksen klo18:38

Lisätiedot

RUOVEDEN METSÄSTYSSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS V TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016

RUOVEDEN METSÄSTYSSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS V TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 1. Hallinto ja jäsenet Ruoveden metsästysseurassa oli vuoden lopussa 100 varsinaista jäsentä, joista 11 oli vapaajäsentä ja koejäseninä oli kolme henkilöä. Seuraan liittyi

Lisätiedot

RUL:n ampumamestaruuskilpailut

RUL:n ampumamestaruuskilpailut Mikkeli, Kyrönpellon rata 17. - 18.08.2013 11:41:53 25m Isopistooli, sarja H 1. Ari Meinander KYM 97 96 96 289 97 95 94 286 575 2. Marko Talvitie E-PO 92 92 92 276 99 97 99 295 571 3. Juha Virtanen KYM

Lisätiedot

LIITE 8 Riistakysely (metsästyskysely) ja tulokset

LIITE 8 Riistakysely (metsästyskysely) ja tulokset LIITE 8 Riistakysely (metsästyskysely) ja tulokset RIISTASELVITYS OSANA JOKISUON TURVETUOTANTOALUEEN YVA-MENETTELYÄ Vapo Oy:n tarkoituksena on aloittaa turvetuotanto Kiuruveden Jokisuolla. Ensimmäisenä

Lisätiedot

Linkopallo 2017 Naiset. pvm. Linkopallo 2017 Miehet

Linkopallo 2017 Naiset. pvm. Linkopallo 2017 Miehet Linkopallo 2017 Naiset pvm 1 Pirjo Saukkonen LepU 43,07 5.6.2017 Leppävirta 2 Asta Kankaala LepU 40,20 15.5.2017 Leppävirta 3 Saila Konttinen HeiYU 38,12 15.6.2017 Heinävesi 4 Milla Pesonen Ylämylly 31,33

Lisätiedot

RUOVEDEN METSÄSTYSSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS V TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

RUOVEDEN METSÄSTYSSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS V TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 Ruoveden metsästysseurassa oli vuoden lopussa 104 varsinaista maksanutta jäsentä, joista 13 oli vapaajäsentä. Johtokunnan puheenjohtajana toimi Juhani Sillanpää varapuheenjohtajana

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN AVAUS Matti Roivainen avasi kokouksen ja totesi runsaan osallistujamäärän.

1 KOKOUKSEN AVAUS Matti Roivainen avasi kokouksen ja totesi runsaan osallistujamäärän. KESÄKOKOUS Aika: 20.07.2017 klo 18 19.10 Paikka: Kalimen maja Läsnä: Yhteensä 44 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo 1 KOKOUKSEN AVAUS Matti Roivainen avasi kokouksen ja totesi runsaan osallistujamäärän.

Lisätiedot

1. Hokkanen Jaana URMAS Savolainen Päivi KAMS Niskanen Eeva K-SMAS

1. Hokkanen Jaana URMAS Savolainen Päivi KAMS Niskanen Eeva K-SMAS Suomen Metsästäjäliitto Pohjois-Savon piiri Hirvenjuoksun PM-kilpailut IISALMI 21.7.2013 Sarja M Paras aika 21.00 1. Väätäinen Kari URMAS 287 254 594 1135 2. Lemmetty Timo Haapamäen HS 300 272 534 1106

Lisätiedot

Hämeen Aluemestaruuskilpailut ruutiaseilla (p, pk)

Hämeen Aluemestaruuskilpailut ruutiaseilla (p, pk) TUA:n Ruskeekiven Ampumarata, Akaa 02. - 25m Pienoispistooli 60 ls, sarja M50 1. Petri Viljanen K-64 92 97 96 285 95 91 91 277 562 2. Raine Järvinen K-64 81 85 84 250 91 90 90 271 521 3. Petri Sorsa LAS

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA 2015-2016 STRATEGIA 2016 VISIO 2016 Me olemme tunnettuja palveluistamme ja avustustoiminnastamme, Jäsenistömme on innostunutta ja aktiivista Teemme toimintaamme tunnetuksi TOIMINTA-AJATUS

Lisätiedot

lupamaksu 1700 (10x xx50 ) maksettava lokakuun loppuun mennessä Marttilan Seudun Rhy:n tilille

lupamaksu 1700 (10x xx50 ) maksettava lokakuun loppuun mennessä Marttilan Seudun Rhy:n tilille Hirvijahti 2008 luvat 10 + 10 > Kangas 5 + 5 > Myllykylä 5 + 5 aikuisista enintään puolet uroksia > molemmat seurueet voivat ampua kolme naarasta > ensimmäisen seurueen saatua saaliiksi kolme urosta >>>

Lisätiedot

Länsi-Suomen Lääninmestaruuskilpailut

Länsi-Suomen Lääninmestaruuskilpailut Länsi-Suomen Lääninmestaruuskilpailut Nokian ampumarata 30.06.2018 30.06.2018 20.20.32 SML-Hirvi, sarja M 1. Kari Koskinen PH 94 90 184 2. Jani Lingren KS 90 88 178 3. Kari Äikäs KS 90 84 174 4. Tommi

Lisätiedot

Linkopallo 2017 Naiset. pvm. Linkopallo 2017 Miehet

Linkopallo 2017 Naiset. pvm. Linkopallo 2017 Miehet Linkopallo 2017 Naiset pvm 1 Pirjo Saukkonen LepU 42,91 30.5.2017 Ylämylly 2 Asta Kankaala LepU 40,20 15.5.2017 Leppävirta 3 Milla Pesonen Ylämylly 31,33 30.5.2017 Ylämylly 4 Piritta Hannukari JoPa 26,06

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEUDUN 1 RIISTANHOITOYHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 1)

ROVANIEMEN SEUDUN 1 RIISTANHOITOYHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 1) ROVANIEMEN SEUDUN 1 RIISTANHOITOYHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 1) Toimintavuodelta 2002 Riistanhoitoyhdistyksen alue käsittää Rovaniemen kaupungin ja maalaiskunnan. 1.HALLINTO Johtokunta Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 Kuva Jari Niskanen TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 1. YLEISTÄ Lanneveden Jahti on perustettu vuonna 1963, vuosi 2016 oli yhdistyksen 53. toimintavuosi. Yhdistys kuuluu jäsenenä

Lisätiedot

3. VALITAAN KAKSI PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAA, JA KAKSI ÄÄNTEN LASKIJAA

3. VALITAAN KAKSI PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAA, JA KAKSI ÄÄNTEN LASKIJAA SULKAVANKYLÄN METSÄSTYSSEURA RY:N KESÄKOKOUS SEURAN MAJALLA SU 2.8.2015 KLO 19.30 TYÖJÄRJESTYS 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. VALITAAN PUHEENJOHTAJA JA SIHTEERI 3. VALITAAN KAKSI PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAA, JA KAKSI

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101 Vaikkojoen Erä 3. Räisänen Heikki (epäv.) 103 Piiri

Lisätiedot

TULOKSET. ISM 2018 ja SM esikisa Kuopio HIRVI 100M

TULOKSET. ISM 2018 ja SM esikisa Kuopio HIRVI 100M TULOKSET ISM 2018 ja SM esikisa Kuopio 30.6.2018 HIRVI 100M Sarja Etunimi Sukunimi Piiri Py Ju Alku Loppu Tulos Ratko Huom M 1 Heikki Jetsonen PS 40 59 99 94 193 2 Jari Leväniemi PK 39 55 94 94 188 3 Aleksi

Lisätiedot

2 TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaseksi, ilmoitus seuransivulla ja Rantapohja lehdessä liite.

2 TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaseksi, ilmoitus seuransivulla ja Rantapohja lehdessä liite. KELLON METSÄSTYSSEURA RY TALVIKOKOUS Aika: 24.01.2019 klo 18.00 Paikka: Kalimen maja Läsnä: Seuran jäsenet, paikalla 31 jäsentä. (liite). ESITYSLISTA 1 KOKOUKSEN AVAUS VALITAAN KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJA,

Lisätiedot

SALLAN 213 RIISTANHOITOYHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS. Toimintavuodelta 2013. Riistanhoitoyhdistyksen alue käsittää n. 574 000 ha Sallan kunnassa.

SALLAN 213 RIISTANHOITOYHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS. Toimintavuodelta 2013. Riistanhoitoyhdistyksen alue käsittää n. 574 000 ha Sallan kunnassa. SALLAN 213 RIISTANHOITOYHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS Toimintavuodelta 2013 Riistanhoitoyhdistyksen alue käsittää n. 574 000 ha Sallan kunnassa. HALLINTO Hallitus (nimi ja kotipaikka) henkilökohtainen varajäsen

Lisätiedot

25m Pienoispistooli erä 2, lauantai , klo 12:15-14:00 ==============================================================

25m Pienoispistooli erä 2, lauantai , klo 12:15-14:00 ============================================================== 25m Pienoispistooli erä 1, lauantai 18.8.2012, klo 10:00-11:45 ============================================================== 2. Tomi Mustonen H V-S 3. Yrjö Munukka H Hel 4. Antti Leinonen H Kai 5. Jussi

Lisätiedot

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( )

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( ) 1. Timo Korpiola 68 1963 80 1967,1969,1970 (3. 1966) 93 1971 +93 1972 (3. Yleismestaruus 1963) 2. Max Jensen 80 1963,1964 Yleismestaruus 1963 (2. 1964) 3. Pauli Hissa +80 1963,1964 Yleismestaruus 1964

Lisätiedot

PVM KLO LAJI SUKUP. PITUUS PAINO RASVAEVÄ VIKA SAANTIPAIKKA VIEHE KALASTAJA(T)

PVM KLO LAJI SUKUP. PITUUS PAINO RASVAEVÄ VIKA SAANTIPAIKKA VIEHE KALASTAJA(T) LOHITILASTO HEINÄKUU 2009 Saatuja lohia / taimenia heinäkuussa 151 kpl Saatuja lohia / taimenia koko kaudella yhteensä 341 kpl PVM KLO LAJI SUKUP. PITUUS PAINO RASVAEVÄ VIKA SAANTIPAIKKA VIEHE KALASTAJA(T)

Lisätiedot

RESERVILÄISURHEILULIITON ILMA-ASEMESTARUUSKILPAILUT ALAVUDELLA 09.-10.03.2013 TULOSLUETTELO

RESERVILÄISURHEILULIITON ILMA-ASEMESTARUUSKILPAILUT ALAVUDELLA 09.-10.03.2013 TULOSLUETTELO RESERVILÄISURHEILULIITON ILMA-ASEMESTARUUSKILPAILUT ALAVUDELLA 09.-10.03.2013 TULOSLUETTELO Reserviläisurheiluliiton ilma-asemestaruuskilpailu Alavus 09. - 10.03.2013 10.03.2013 10m Ilmakivääri 40 ls,

Lisätiedot

Jos olet ilmoittautunut vapaaehtoiseksi mutta nimesi puuttuu listalta ota yhteyttä suoraan ryhmäsi vetäjään. Sprintin toimitsijat Tilanne 9.9.

Jos olet ilmoittautunut vapaaehtoiseksi mutta nimesi puuttuu listalta ota yhteyttä suoraan ryhmäsi vetäjään. Sprintin toimitsijat Tilanne 9.9. Jos olet ilmoittautunut vapaaehtoiseksi mutta nimesi puuttuu listalta ota yhteyttä suoraan ryhmäsi vetäjään Sprintin toimitsijat Tilanne 9.9.2014 Nimi Helanterä Antero Laine Jukka Nuuttila Marja-Leena

Lisätiedot

3. VALITAAN KAKSI PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAA, JA KAKSI ÄÄNTEN LASKIJAA

3. VALITAAN KAKSI PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAA, JA KAKSI ÄÄNTEN LASKIJAA SULKAVANKYLÄN METSÄSTYSSEURA RY:N KESÄKOKOUS SEURAN MAJALLA SU 12.8.2018 KLO 19.00 TYÖJÄRJESTYS 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. VALITAAN PUHEENJOHTAJA JA SIHTEERI 3. VALITAAN KAKSI PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAA, JA KAKSI

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2010 (numerotiedot s 4 ja kilpailutulokset ja muut liitteenä, sivut 5-9)

TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2010 (numerotiedot s 4 ja kilpailutulokset ja muut liitteenä, sivut 5-9) Petäjämäen-Laitilanniemen Metsästysseura ry:n TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2010 (numerotiedot s 4 ja kilpailutulokset ja muut liitteenä, sivut 5-9) Metsästysalueet Leppävirran kunnassa ja Suonenjoen kaupungissa

Lisätiedot

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Syysilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla Lehtimäellä 05.-07.12.2008, tulosluettelo:

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Syysilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla Lehtimäellä 05.-07.12.2008, tulosluettelo: Yleinen sarja, ilmapistooli 60 ls 1. Reijo Rantakangas LehA 95 93 93 98 93 92 564 2. Tuomo Passi KA 93 94 89 94 93 93 556 3. Marko Talvitie LehA 90 93 95 93 91 93 555 4. Risto Kantola LehA 92 91 89 91

Lisätiedot

LAITURIPILKKI v. 2007

LAITURIPILKKI v. 2007 LAITURIPILKKI v. 2007 1.12.2007 LAITURIPILKKI Lappeenrannan satama 1 Vuokko Sirkiä 1685 gr 2 Marketta Huustonen 1370 gr 3 Aili Jäppinen 1240 gr 4 Lahja Salmi 1090 gr 5 Varpu Korhonen 1065 gr 6 Mirja Huotilainen

Lisätiedot

Alueelliset metsäsertifiointitoimikunnat 2016 2020. Eteläinen metsäsertifiointitoimikunta

Alueelliset metsäsertifiointitoimikunnat 2016 2020. Eteläinen metsäsertifiointitoimikunta Alueelliset metsäsertifiointitoimikunnat 2016 2020 Eteläinen metsäsertifiointitoimikunta Stefan Borgman, pj Mauri Nousiainen Mikael Rosenberg Samuli Hujo Antero Lehti Erkki Penkari Markus Niemelä Kimmo

Lisätiedot

SML HIRVI PM Jurvan Metsästysseura ry

SML HIRVI PM Jurvan Metsästysseura ry SML HIRVI PM Jurvan Metsästysseura ry. 1.4.-17 M Seura Sarja Nro. Alkuk. Loppuk. Uus. Yhteensä 1 Autio Mikko 91 95 186 2 Parkkamäki Jukka 89 90 179 3 Luomala Arto 94 84 178 4 Passi Mika 89 87 176 5 Kivelä

Lisätiedot

RUOVEDEN METSÄSTYSSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS V. 2015

RUOVEDEN METSÄSTYSSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS V. 2015 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 Ruoveden metsästysseurassa oli vuoden lopussa 104 varsinaista maksanutta jäsentä, joista 13 oli vapaajäsentä. Koejäseninä on kaksi henkilöä. Johtokunnan puheenjohtajana toimi

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

Pm-hirvenjuoksut Pohjois-Savo

Pm-hirvenjuoksut Pohjois-Savo Pm-hirvenjuoksut Pohjois-Savo Nilsiä, 16.06.2018 Yksilökilpailut Kävely alle 65 Hirvikävely (sarjassa on 4 arviota pistein -2p/1m, ei aikapisteitä) Nimi Nro Seura Arviointi Ammunta Pisteet 1. Pekkarinen

Lisätiedot

Maakunnan ilma-ase mestaruuskilpailu

Maakunnan ilma-ase mestaruuskilpailu Puhjonmäen ilma-aserata 18.01.2014 10m Ilmakivääri 20 ls, sarja 10IT 1. Jesse Virola KuusA 81 83 164 10m Ilmakivääri 20 ls, sarja 8IT 1. Joona Holkko KAS 88 96 184 10m Ilmakivääri 20 ls, sarja 11-14A 1.

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101

Lisätiedot

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 KiU KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 JOUKKUEET: 1920 Luku Kiteenkylän pesäpallojoukkue Hakulinen Heikki Hakulinen Onni Hakulinen Simo Hakulinen Toivo Hakulinen Viljo Hirvonen Arvi Kosonen Juho Lipponen Toivo

Lisätiedot

Veteraani CUP 25-29 v. 2010

Veteraani CUP 25-29 v. 2010 Veteraani CUP 25-29 v. 2010 1 Toni Mikkonen Lieksan Hiihtoseura 240 1 2 3 2 Jori Mikkonen Lieksan Hiihtoseura 210 2 4 2 3 Tuomas Karavirta Kouvolan Hiihtoseura 200 1 1 4 Antti Joutjärvi Kouvolan Hiihtoseura

Lisätiedot

HIRVENHOITO- JA VEROTUSSUUNNITELMA SEKÄ KAATOLUPAHAKEMUSTEN PUOLTOPERUSTEET VUONNA 2016

HIRVENHOITO- JA VEROTUSSUUNNITELMA SEKÄ KAATOLUPAHAKEMUSTEN PUOLTOPERUSTEET VUONNA 2016 HIRVENHOITO- JA VEROTUSSUUNNITELMA SEKÄ KAATOLUPAHAKEMUSTEN PUOLTOPERUSTEET VUONNA 2016 SALLAN RIISTANHOITOYHDISTYS 213 HIRVEN HOITO- JA VEROTUSSUUNNITELMA 2016 A. LASKENTAOSA 2016 2015 2014 2013 2012

Lisätiedot

SM Pystykorva H Sarja Tulokset

SM Pystykorva H Sarja Tulokset Sarja H SM Pystykorva H Sarja Tulokset 5.9.2009 1 Alik. Nylund Jussi E-Häm Res.p. 261 2 Thm Hakomäki Jaakko E-Pohj Res.p. 250 3 Korp. Maijala Simo P-Pohj Res.p. 250 4 Jääk. Kääriäinen Pekka P-Pohj Res.p.

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Kevätilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla 27.02.-01.03.2009, tulosluettelo:

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Kevätilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla 27.02.-01.03.2009, tulosluettelo: Yleinen sarja, ilmakivääri 60 ls 1. Juho Kurki KaA 98 99 100 98 99 98 592 2. Jaakko Björkbacka KarMAS 95 97 97 97 97 93 576 3. Markku Niemi AlavA 95 92 95 92 96 96 566 4. Veli Ylinen AlavA 91 96 92 96

Lisätiedot

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus 3. 4.5.2011/18 Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011 EDUSKUNNAN VIIKKO Toimittanut eduskuntatiedotus SISÄLLYSLUETTELO Muuta.................... 41 MUUTA Tiistai 3.5.2011 Valiokuntien vaaleissa

Lisätiedot

Sporting sarja N AA,Erä,LuE,Hjor,Digi,Sako,Sas,Pro. Sporting sarja Y

Sporting sarja N AA,Erä,LuE,Hjor,Digi,Sako,Sas,Pro. Sporting sarja Y Suomen mestaruuskilpailu Sporting 200ls, Pori 6-8.7.2012 Sporting sarja N Layoutit; AA,Erä,LuE,Hjor,Digi,Sako,Sas,Pro 1. Hautaoja, Saija SA 23 22 23 18 19 14 17 19 155 2. Korhonen, Leena OulA 17 15 18

Lisätiedot

Linkopallo 2019 Naiset

Linkopallo 2019 Naiset Linkopallo 2019 Naiset 1 Pirjo Saukkonen LepU 46,27 3.6.2019 Leppävirta 2 Asta Kankaala LepU 43,00 23.6.2019 Leppävirta 3 Kirsi Vuorma Polvijärvi 31,08 23.6.2019 Leppävirta 4 Reija Niemikari KorsKa 28,12

Lisätiedot

Metsästysseura Ilo r.y.

Metsästysseura Ilo r.y. Metsästysseura Ilo r.y. TOIMINTASUUNNITELMA 2019 YLEISTÄ Seuratoimintaa pidetään yllä vähintään entiseen tapaan. Jäsenistä pidetään yllä Suomen Metsästäjäliiton jäsenrekisteriä ja huolehditaan rekisteristä

Lisätiedot

Venekuntakilpailu Vanniemi

Venekuntakilpailu Vanniemi Venekuntakilpailu Vanniemi 13.8.2011 tulos tulos 1 Matti Hiltunen 16 199 gr 9 Pekka Petriläinen 4 348 gr Hannu Pöntinen Keijo Petriläinen 2 Kari Liukko 9 298 gr 10 Jukka Kokkonen 4 030 gr Markku Talonpoika

Lisätiedot

Puheenjohtaja Esko Lehtimäki. Varapuheenjohtaja Anne Luhtala KUNNANVALTUUSTON PUHEENJOHTAJA JA VARAPUHEENJOHTAJAT

Puheenjohtaja Esko Lehtimäki. Varapuheenjohtaja Anne Luhtala KUNNANVALTUUSTON PUHEENJOHTAJA JA VARAPUHEENJOHTAJAT 1 (10) TEUVAN KUNTA LUOTTAMUSTOIMIEN TÄYTTÄMINEN - Teuvan kunnanvaltuusto 19.1.2009 KUNNANVALTUUSTON VAALILAUTAKUNTA varsinaiset et Lehtimäki Esko Luhtala Anne Lilja Jukka Mäntylä Anu henkilökohtaiset

Lisätiedot

HAILUODON METSÄSTYSSEURA RY VUOSIKOKOUS 20.3.2016 KLO 13.00 Ampumaradan majalla

HAILUODON METSÄSTYSSEURA RY VUOSIKOKOUS 20.3.2016 KLO 13.00 Ampumaradan majalla HAILUODON METSÄSTYSSEURA RY VUOSIKOKOUS 20.3.2016 KLO 13.00 Ampumaradan majalla PÖYTÄKIRJA Läsnä oli 38 jäsentä. 1 Kokouksen avaus Seuran puheenjohtaja Toni Rantasuo avasi kokouksen ja toivotti osallistuja

Lisätiedot

Mattila-Harjan kyläosasto. Kauriin ja Peuran metsästys

Mattila-Harjan kyläosasto. Kauriin ja Peuran metsästys Mattila-Harjan kyläosasto Kauriin ja Peuran metsästys Metsäkauris : Ei kesäjahtia. Metsästysaika 1.9.2014 31.1.2015. Ajavaa koiraa käyttäen 28.9.2014 31.1.2015. Mattila-Harjan kyläosaston yhteinen saaliskiintiö

Lisätiedot

Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset

Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset Nuoret alle 12 v 1. Pasi Autio Saarijärven Kaira 4 495 g Nuoret alle 15 v 1. Erik Pirtala Laukaan Ahvenpojat 5 310 g 2. Tiia Piekäinen Tikkakosken Kalamiehet

Lisätiedot