Otsikko Sivu 1 Ikäneuvoston järjestäytyminen 3 2 Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Otsikko Sivu 1 Ikäneuvoston järjestäytyminen 3 2 Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella"

Transkriptio

1 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Ikäneuvosto Aika klo 09:00-10:40 Paikka Omavieskan palvelukeskus, Papinpolku 2, Alavieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Ikäneuvoston järjestäytyminen 3 2 Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella 4 suunnitelman toimeenpanon toteutuminen ja raportointi vuodelta Vuoden 2016 kuntalaistilaisuuksien yhteenveto 6 4 Vuoden 2016 toiminnan seurantakokouksesta sopiminen 7 5 Muut jäsenten esittämät asiat 8 6 Tiedoksiannot 9

2 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Ikäneuvosto klo 09:00-10:40 Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Läsnä Alpo Löytynoja jäsen, Kallio, puheenjohtaja Eeva-Leena Ainasoja jäsen, Kallio Eero Jutila jäsen, Alavieska vanhusneuvosto Marja Isokääntä jäsen, Alavieskan kunta Esko Kangas jäsen, Nivalan kaupunki Markku Autio jäsen, Sievin kunta Elli Kalliokoski jäsen, Sievin vanhusneuvosto Kaisa Haapakoski jäsen, Ylivieskan kaupunki Tiina Junttila jäsen, Ylivieskan kaupunki Arja-Leena Nisula jäsen, Ylivieskan vanhusneuvosto Sirkka Knuuti jäsen, Nivalan vanhusneuvosto varapuheenjohtaja Heli Heikkilä jäsen, Seurakuntien yhteisedustaja Reetta Hjelm jäsen, Kallio, sihteeri Heli Hemmilä jäsen, Kallio Janne Nikula jäsen, Kallio Poissa Päivi Karikumpu jäsen, Nivalan kaupunki Outi Santavuori jäsen, Sievin kunta Maritta Piili jäsen, Ylivieskan kaupunki Virpi Kamunen jäsen, Kallio Riitta-Liisa Kujala jäsen, Kallio Laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Asiat 1-6 Pöytäkirjan tarkastus Ikäneuvoston jäsenet ovat tarkastaneet pöytäkirjan sähköpostitse ajalla Allekirjoitukset Alpo Löytynoja, asia 1 Sirkka Knuuti, asiat 2-6 Reetta Hjelm puheenjohtaja varapuheenjohtaja sihteeri

3 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Ikäneuvosto Ikäneuvoston järjestäytyminen Ikäneuvosto Ikäneuvoston puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan paikalla olijat ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjan tarkastamisesta on päätetty kokouksessa, että pöytäkirja lähetetään sähköpostilla n. viikko kokouksen jälkeen ikäneuvoston jäsenten tarkistettavaksi. Tarkastusaikaa on viikko. Pöytäkirja jaetaan peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueen ikäneuvoston jäsenten lisäksi kuntien vanhusneuvostoille. Ikäneuvoston puheenjohtaja avasi kokouksen ja toivotti paikalla olijat tervetulleiksi. Todettiin paikalla olijat. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastuksesta sovittiin, että sähköpostitse pöytäkirja lähetetään kokoukseen osallistuneille n. viikko kokouksen jälkeen sähköpostitse tarkistettavaksi. Tarkastusaikaa viikko. Puheenjohtaja pyysi varapuheenjohtajaa toimimaan puheenjohtajana seuraavasta kokousasiasta lähtien.

4 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Ikäneuvosto Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella suunnitelman toimeenpanon toteutuminen ja raportointi vuodelta 2015 Ikäneuvosto Peruspalvelukuntayhtymä Kallion yhtymähallitus ja jäsenkuntien kunnallisvaltuustot ovat hyväksyneet Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella suunnitelman Vuoden 2015 teemana oli yksinäisyys ja turvallisuus Suunnitelman toimeenpanoa varten kukin toimijataho on laatinut vuosittain oman toimenpideohjelman, joka rakentuu vuositeemoille. Eri toimijatahot ovat aktiivisesti toteuttaneet vuoden 2015 teemoja ja toimeenpanneet omassa toimenpideohjelmassaan kirjattuja asioita. Ikäneuvosto päätti kokouksessaan, että silloinen listaus kuntatilaisuuksista laitetaan vielä lausunnolle kuntiin ja kaikilta tahoilta pyydetään vielä tarkennetut tiedot yksinäisyys- ja turvallisuusteemojen ympärillä tehdyistä toimenpiteistä. Koottu yhteenveto viedään Kallion hallitukseen ja kuntiin tiedoksi ja esitellään kuntien valtuustoissa. Sihteeri on koonnut yhteenvedon listauksista. Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella v suunnitelmassa on kirjattuna kriteereitä, joilla suunnitelman toteutumista tulisi arvioida. Sihteeri on koonnut yhteenvetoa kriteereiden toteutumisesta. Käydään keskustelua suunnitelman toteutumisesta vuonna 2015 Kallion toiminnassa, kunnittain ja eri toimijatahojen toiminnassa. Sihteeri esitteli Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella v suunnitelman vuotta 2015 koskevan arvioinnin Kallion ikäneuvoston tehtävän toteutumisesta, kansalaisfoorumien ja Kallion ja kuntien yhteisten tapaamisten toteutumisesta, suunnitelman keskeisten kohtien huomioon ottamisesta ja suunnitelmassa olevien vuositeemojen ja kriteerien toteutumisesta (liite 1). Arviointiin liittyen sihteeri esitteli koosteen Ikäneuvoston kokouksen päätöksen mukaisesti kaikilta toimijatahoilta pyytämiensä yksinäisyys- ja turvallisuusteemoja koskevista toimenpidelistauksista ja jo aiemmin kunnilta ja kansalaisfoorumeista saamistaan toimenpidelistauksista (liite 1). Keskustelussa Alavieskan osalta tuotiin esiin, että Alavieska on saanut Vuoden liikuttajat maininnan. Mm. ikäihmisten kuntosalia pidetään neljä kertaa viikossa.

5 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Ikäneuvosto Nivalan edustaja toi esille, että ikäihmisten palveluiden kokonaisuus on iso ja laaja hallittava. Edustaja toi esiin, että esim. Nivalan ikärakenne eroaa muista ja ikäihmisten palvelutarpeeseen pitää vastata. Ikäihmisten palveluiden vaikuttavuudesta tiedusteltiin ja todettiin, että ennalta ehkäisevillä palveluilla, vapaaehtoisten ja omaisten tuen avulla sekä ikäihmisen omalla aktiivisuudella voidaan saada suurin vaikutus siihen, että ikäihmisen toimintakyky pystyy sellaisena, että hän pystyy asumaan kotona ikääntymisestä huolimatta. Sotepalvelut koskevat vain osaa ikääntyneitä ja on enempi vaurioita korjaavaa toimintaa. Omaishoitajien tuesta ja ohjauksesta muistutettiin. Ikäneuvosto hyväksyi Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella v suunnitelman toteutumiseksi tehdyt toimet, erityisesti vuoden 2015 yksinäisyys- ja turvallisuusteemojen yhteydessä tehdyn työn. Kallion Ikäneuvoston puheenjohtaja kiitti kaikki osapuolia teemojen eteen tehdystä työstä. Arviointiasiakirja menee Kallion yhtymähallitukseen hyväksyttäväksi ja sen jälkeen kuntiin ja siellä valtuustoihin. Sovittiin, että arviointiasiakirjan asiat esitetään kuntien valtuustoille, jota kautta toivotaan saatavan lisäresursseja vanhusten huoltoon.

6 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Ikäneuvosto Vuoden 2016 kuntalaistilaisuuksien yhteenveto Ikäneuvosto Vuoden 2016 teemana on aivoterveys kokouksessa käytiin jo keskustelua Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella suunnitelman vuoden 2016 teemasta aivoterveys kuntien kanssa käytyjen keskustelujen perusteella. Ikäneuvoston ja Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella suunnitelman vuosille linjausten mukaan on maaliskuussa käyty kunnittain kansalaisfoorumit, joissa on käsitelty mm. tämän vuoden vuositeemaa. Käydään keskustelua vuoden 2016 teemasta ja sen toteuttamisesta kuullun kuntalaistilaisuuspalautteiden perusteella. Sihteeri esitteli maaliskuussa käytyjen kansalaisfoorumien koosteen koskien kansalaisten näkemyksistä ja toiveista vuoden 2016 aivoterveys teemasta (liite 2). Ikäneuvosto kävi esityksen pohjalta keskustelun. Aivoterveysteeman ympärille voitaisiin eri tahojen toimesta hankkia luennoitsijoita, esim. liikunta- ja terveysasiantuntija Niina Hietanen, Muistiliiton muistiluotsi voisi luennoida myös. Nivalassa seurakunnan ja eläkeliiton vetämänä pidetään kerran viikossa muistiryhmää. Ylivieskassa Kulttuurihelmet ovat hyvin aktiivisia ja saavat ihmisiä liikkeelle. Seurakuntien edustaja toi esiin, miten Ylivieskan kirkon palaminen sai kuitenkin isot ihmismäärät pidemmän aikaa liikkeelle ja yhteen. Seurakunta tarjoutui myös menemään kotiin asian tiimoilta. Yhteinen huoli esitettiin, että kaikki eivät kotoaan pääse, vaikka haluaisi ja kaikkia ei saa liikkeelle, vaikka kuinka kaveri pyytäisi ja näkisi tarpeelliseksi sen. Jäi kaikille yhteiseksi haasteeksi.

7 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Ikäneuvosto Vuoden 2016 toiminnan seurantakokouksesta sopiminen Ikäneuvosto Vuoden 2016 tavoitteiden toteutumisesta Kallio käy vuoden loppupuolella keskustelut peruskuntien hallintokuntien kanssa Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella suunnitelman linjauksen mukaan, joka tuodaan ikäneuvostolle tietoon vuoden lopulla. Ikäneuvoston tulee sopia myös aikataulut vuoden 2016 palautteen saamiseksi vapaaehtoisilta. Ikäneuvosto keskustelee loppuvuoden ajankohdista. Ikäneuvosto päätti loppuvuoden seurantakokousajankohdaksi klo 9. Paikkana alustavasti Nivalan kaupungintalo. Paikka varmistetaan vielä kokouskutsussa.

8 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Ikäneuvosto Muut jäsenten esittämät asiat Ikäneuvosto Keskustellaan ikäneuvoston jäsenten esiin tuomista asioista ja niiden toimeenpanosta. Eeva-Leena Ainasoja kysyi perhehoidon käynnistymisen tilaa. Perhehoitovalmennus on parhaillaan menossa. Kovasti odotetaan, että saataisiin asiasta innostuneet perhehoitajat rekrytoitua valmennuksen jälkeen. Kysyttiin myös, toteutetaanko Kalliossa saattohoitoa kotona. Kallio toteuttaa saattohoitoa kotona, mutta jotta se onnistuu, yksin minkään yksikön henkilöstöresurssit eivät yksin riitä. Ja siksi kootaan organisaation eri yksiköistä hoitajat yhdessä hoitamaan asiakasta. Tiedotettiin, että Osuuspankki täyttää 100 vuotta ja lahjoittaa rahaa 4 H- yhdistysten hakemusten kautta esim. kotisiivoukseen, pihan haravoimiseen. Tilaukset yhdistysten kautta.

9 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Ikäneuvosto Tiedoksiannot Ikäneuvosto Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella suunnitelman päivittäminen vuosille Laki iäkkään henkilön sosiaali- ja terveyspalvelujen saannin turvaamisesta (980/ ), ns. vanhuspalvelulain 5 :n mukaan kunnan on laadittava suunnitelma toimenpiteistään ikääntyneen väestön hyvinvoinnin, terveyden, toimintakyvyn ja itsenäisen suoriutumisen tukemiseksi sekä iäkkäiden henkilöiden tarvitsemien palvelujen ja omaishoidon järjestämiseksi ja kehittämiseksi. Suunnitelma on laadittava osana kunnan strategista suunnitelma, jonka kunnanvaltuusto hyväksyy ja se on tarkistettava valtuustokausittain. Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella - suunnitelman vuosille yhtymähallitus hyväksyi , jonka jälkeen suunnitelma hyväksyttiin kaikissa peruskunnissa. Kallion ikäneuvosto on arvioinut Suunnitelman toteuttamista. Koska nykyinen suunnitelma on voimassa vuoden 2016 vuoden loppuun, on suunnitelman päivityksen käynnistäminen ajankohtaista. Peruspalvelukuntayhtymä Kallion yhtymähallitus on kokouksessaan päättänyt Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella - suunnitelman vuosille päivittämisestä. Päivitettävä suunnitelma on ollut hyvin kattava, joten kysymys on suunnitelman päivittämisestä, jolloin keskeiset kohdat tulee päivittää mm. tavoitteet ja toimenpiteet sekä tilastotiedot. Viranhaltijaedustajiksi yhtymähallitus nimesi johtavan ylilääkärin, hoitotyön johtajan, hoito- ja hoivapalveluiden palvelujohtajan ja palvelupäälliköt sekä hyvinvointipalvelujohtajan ja terveyspalvelujohtajan. Työryhmän sihteeriksi nimettiin kehittämisasiantuntija. Yhtymähallitus pyytää jäsenkuntia nimeämään edustajansa työryhmään. Yhtymähallitus nimesi työryhmän koollekutsujaksi hoito- ja hoivapalveluiden palvelujohtajan. Ikäneuvosto merkitsi päätöksen Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella suunnitelman päivittämisestä vuosille tietoonsa saatetuiksi. Varapuheenjohtaja kiitti kokoukseen osallistujia ja päätti kokouksen klo 10.40

Otsikko Sivu 7 Ikäneuvoston kokouksen järjestäytyminen 3 8 Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella

Otsikko Sivu 7 Ikäneuvoston kokouksen järjestäytyminen 3 8 Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2016 1 Ikäneuvosto Aika 30.11.2016 klo 09:00-10:15 Paikka Nivalan kaupungintalo, Kalliontie 15, Nivala Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Ikäneuvoston kokouksen

Lisätiedot

Ylivieskan terveyskeskus, iso kokoushuone (alakerta), Kirkkotie 4, Ylivieska

Ylivieskan terveyskeskus, iso kokoushuone (alakerta), Kirkkotie 4, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2017 1 Ikäneuvosto Aika 16.03.2017 klo 09:00-11:10 Paikka Ylivieskan terveyskeskus, iso kokoushuone (alakerta), Kirkkotie 4, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Ylivieskan terveyskeskus, iso kokoushuone, Kirkkotie 4, Ylivieska

Ylivieskan terveyskeskus, iso kokoushuone, Kirkkotie 4, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2014 1 Ikäneuvosto Aika 09.12.2014 klo 09:00-11:00 Paikka Ylivieskan terveyskeskus, iso kokoushuone, Kirkkotie 4, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Ikäneuvoston

Lisätiedot

Ylivieska Hallintokeskus, Smarthouse, Vierimaantie 5, 4 krs

Ylivieska Hallintokeskus, Smarthouse, Vierimaantie 5, 4 krs Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2017 1 Ikäneuvosto Aika 29.11.2017 klo 09:00-11:09 Paikka Ylivieska Hallintokeskus, Smarthouse, Vierimaantie 5, 4 krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 6 Ikäneuvoston

Lisätiedot

Nivalan Kestinpuiston palvelukoti, Kyläojantie 1, Nivala

Nivalan Kestinpuiston palvelukoti, Kyläojantie 1, Nivala Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2019 1 Ikäneuvosto Aika 12.03.2019 klo 09:00-11:30 Paikka Nivalan Kestinpuiston palvelukoti, Kyläojantie 1, Nivala Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Ikäneuvosto. Aika klo 09:00-10:40. Pajula (uudisrakennus), Jussinmäentie 5, Sievi

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Ikäneuvosto. Aika klo 09:00-10:40. Pajula (uudisrakennus), Jussinmäentie 5, Sievi Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2018 1 Ikäneuvosto Aika 04.12.2018 klo 09:00-10:40 Paikka Pajula (uudisrakennus), Jussinmäentie 5, Sievi Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi Puumala Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 21.09.2017, klo 15:58-17:11 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen 2/ pöytäkirjan tarkistaminen ja

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen 2/ pöytäkirjan tarkistaminen ja Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2017 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 07.02.2017 klo 09:30-10:46 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Iso kokoushuone, Ylivieska

Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Iso kokoushuone, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2013 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 19.11.2013 klo 09:30-11:00 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Iso kokoushuone, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:25

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:25 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2019 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 12.02.2019 klo 09:30-10:25 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 8 Kokouksen avaus 3 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 10 Edellisen kokouksen 01/2016 pöytäkirjan tarkistaminen ja

Otsikko Sivu 8 Kokouksen avaus 3 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 10 Edellisen kokouksen 01/2016 pöytäkirjan tarkistaminen ja Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2016 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 27.09.2016 klo 09:30-10:45 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2015 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 20.01.2015 klo 09:30-10:15 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2014 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 21.01.2014 klo 09:30-11:30 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 16.02.2018 kello 10:00-12:15 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 3/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 3/2018 1 (7) Aika 20.03.2018, klo 17:30-19:47 Paikka JUST Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 7 Ilmoitusasiat 8 Ikääntyneiden

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:30

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:30 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2016 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 03.02.2016 klo 09:30-10:30 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2015 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Vanhusneuvosto Aika Paikka 25.08.2015 klo 10:00-12:15 Toimintakeskus Suvanto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Lisätiedot

Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska

Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2014 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 23.09.2014 klo 09:30-11:15 Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2015 1. Ikäneuvosto. Aika 30.11.2015 klo 09:00-10:55. Sievin kunnantalo, valtuustosali.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2015 1. Ikäneuvosto. Aika 30.11.2015 klo 09:00-10:55. Sievin kunnantalo, valtuustosali. Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2015 1 Ikäneuvosto Aika 30.11.2015 klo 09:00-10:55 Paikka Sievin kunnantalo, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Ikäneuvoston kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, Kiihtelysvaara. Sivu 27 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, Kiihtelysvaara. Sivu 27 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 Vanhusneuvosto Aika 16.03.2016 klo 09:30-11:45 Paikka Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, 82140 Kiihtelysvaara Käsitellyt asiat Sivu 27 Kokouksen

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:58

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:58 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2017 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 26.09.2017 klo 09:30-10:58 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen

Lisätiedot

MUONION KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Vanhusneuvosto

MUONION KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Vanhusneuvosto MUONION KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 MUONION VANHUSNEUVOSTON KOKOUS Aika KLO 14.00 16.30 Paikka Läsnä Sosiaalitoimiston kokoushuone Kutsutut/osallistujat Läsnä Yrjö Perkkiö veteraanijärjestöjen edustaja,

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo MULTIAN KUNTA 3/2017 PÖYTÄKIRJA n kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina 27.11.2017 klo 13.00 15.00 ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Työjärjestyksen

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 24.10.2013

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 24.10.2013 MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 24.10.2013 VANHUS- JA VETERAANIASIAIN NEUVOTTELUKUNTA Aika Torstai 24.10.2013 klo 14.00 15.30 Paikka Läsnä sto Osallistujat

Lisätiedot

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen Viranomainen No 2/ 2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 17 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 8/ Yhtymähallitus. Aika klo 08:30-11:05. Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 8/ Yhtymähallitus. Aika klo 08:30-11:05. Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 8/2017 1 Yhtymähallitus Aika 15.09.2017 klo 08:30-11:05 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 73 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Yhtymähallitus. Aika klo 08:30-11:23. Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Yhtymähallitus. Aika klo 08:30-11:23. Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2018 1 Yhtymähallitus Aika 23.02.2018 klo 08:30-11:23 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 12 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 Vanhusneuvosto 10.09.2014 AIKA 14:00-15:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 23 18 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017 Puumala Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 11.05.2017, klo 09:59-11:35 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2019 12 Tarkastuslautakunta Aika 19.03.2019 klo 10:00-12:18 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 Vanhusneuvosto 01.06.2017 AIKA 14:00-15:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

Sastamalan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone

Sastamalan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 19.01.2016 klo 09:00-11:25 Paikka Sastamalan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Vanhusneuvosto AIKA 13.05.2015 kello 09:00-11:06 PAIKKA Kartanonmäki ruokasalin kabinetti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Miten I&O muutosagentti mukana Keski-Suomen sotevalmistelussa

Miten I&O muutosagentti mukana Keski-Suomen sotevalmistelussa Miten I&O muutosagentti mukana Keski-Suomen sotevalmistelussa 1 20.03.2017 Iäkkäille ja omaisille yhdenvertaisemmat, paremmin koordinoidut ja kustannusten kasvua hillitsevät palvelut Lisäämme mahdollisimman

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2015 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2015 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2015 1 Vanhusneuvosto Aika Paikka 12.05.2015 klo 10:00-12:00 Toimintakeskus Suvanto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO 26.1.2018 1. Aika: 26.1.2018 klo 10.00-11.00 Paikka: Paikalla: Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 Kyrö Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Marja Viitanen,

Lisätiedot

Terttuirmeli Haapakoski, palvelujohtaja, HtM

Terttuirmeli Haapakoski, palvelujohtaja, HtM 20.3.2014 Terttuirmeli Haapakoski, palvelujohtaja, HtM 1 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Väestö 31.1.2014 (Lähde: Väestörekisterikeskus) Alavieska 2 736 Nivala 10 943 Sievi 5 217 Ylivieska 14 767 Yhteensä

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Sivu 85 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Sivu 85 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 11.12.2018 klo 10:00-12:01 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 85 Kokouksen

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (Ruokalan kabinetti) Sivu 1 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (Ruokalan kabinetti) Sivu 1 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 16.01.2018 klo 10:00-12:13 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (Ruokalan kabinetti) Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Vanhusneuvosto Aika Paikka 20.12.2017 klo 09:00-11:05 Toimintakeskus Suvanto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Lisätiedot

SIDONNAISUUSILMOITUKSET päivitetty Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Yhtymähallitus

SIDONNAISUUSILMOITUKSET päivitetty Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Yhtymähallitus SIDONNAISUUSILMOITUKSET päivitetty Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Yhtymähallitus Ahola Ari Erkkilä Eero Erkkilä Irja, henkilöstöjaosto, yksilöjaosto, henkilöstöjaosto varapuheenjohtaja Sievin kunnanvaltuutettu,

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 20.09.2017 AIKA 20.09.2017 09:00-10:40 PAIKKA Terveysaseman alakerran kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ 31.01.2017 1. Aika: 31.1.2017 klo 9.10 10.10 Paikka: Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 KYRÖ Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko

Lisätiedot

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014 Puumala Pöytäkirja 8/2015 1 (8) Aika 02.09.2015, klo 14:00-15:50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31 Talousarvio

Lisätiedot

Tutustuminen Haapa-Kimolan kouluun klo 16.00, kokous Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Hannikainen Marja

Tutustuminen Haapa-Kimolan kouluun klo 16.00, kokous Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Hannikainen Marja Iitin kunta Pöytäkirja 8/2017 92 Tarkastuslautakunta 11.12.2017 Aika 11.12.2017 klo 16:00-18:56 Paikka Tutustuminen Haapa-Kimolan kouluun klo 16.00, kokous Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone 17.00

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi perusturvajohtaja 35. Pöytäkirjan Outi Kurkela Miia Ahlholm allekirjoitus puheenjohtaja sihteeri

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi perusturvajohtaja 35. Pöytäkirjan Outi Kurkela Miia Ahlholm allekirjoitus puheenjohtaja sihteeri Vanhusneuvosto ESITYSLISTA Kokousaika 22.11.2018 klo 12.00- Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Outi Kurkela pj Piia Juuso j Aimo Ahti j Ristenrauna Magga j Onni Niemelä j Tuula

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 12 Vanhusneuvosto AIKA 10.11.2017 klo 09:00-11:10 PAIKKA Kokoushuone 1 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 8 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2014 45

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2014 45 KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2014 45 KOKOUSAIKA Tiistai 27.05.2014 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Vanhusneuvosto 22.04.2015 AIKA 22.04.2015 klo 10:00-12:00 PAIKKA Tupasvilla, Kortesjärvi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Tupasvillan tehostettuun palveluasumiseen

Lisätiedot

9 sairaanhoitopiirin kuntayhtymän ja sen erityisvastuualueen sairaanhoitopiirin kanssa 34 Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella

9 sairaanhoitopiirin kuntayhtymän ja sen erityisvastuualueen sairaanhoitopiirin kanssa 34 Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 4/2016 1 Yhtymähallitus Aika 22.04.2016 klo 08:30-11:08 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Vanhusneuvosto 20.03.2015 AIKA 20.03.2015 10:00-11:15 PAIKKA Ikäihmisten päivätoiminta Opintie 5 Joroinen KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella 2014 2016 suunnitelman vuoden 2014 toteutumisen arviointi

Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella 2014 2016 suunnitelman vuoden 2014 toteutumisen arviointi Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella 2014 2016 suunnitelman vuoden 2014 toteutumisen arviointi Kallion Ikäneuvosto 16.4.2015 Peruspalvelukuntayhtymä Kallion yhtymähallitus ja jäsenkuntien

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 VANHUSNEUVOSTON PUHEENJOHTAJAN VALINTA VANHUSNEUVOSTON VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA

Otsikko Sivu 1 VANHUSNEUVOSTON PUHEENJOHTAJAN VALINTA VANHUSNEUVOSTON VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA HEINÄVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Vanhusneuvosto 03.10.2013 AIKA 03.10.2013 klo 09:00-11:00 PAIKKA Hoivakoti, Sairaalantie 4 A KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 VANHUSNEUVOSTON PUHEENJOHTAJAN VALINTA

Lisätiedot

SIDONNAISUUSILMOITUKSET Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Yhtymähallitus

SIDONNAISUUSILMOITUKSET Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Yhtymähallitus Yhtymähallitus Ilmoittaja Luottamustehtävä Johto- ja Ahola Ari yhtymähallitus, henkilöstöjaosto, yksilöjaosto Sievin kunnanvaltuutettu, PPSHP:n hallitus Sieviseuran pj, Kalajokilaakson kotiseutuliiton

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (kirjastosali) Sivu 57 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (kirjastosali) Sivu 57 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 Vanhusneuvosto Aika 22.08.2017 klo 10:00-11:22 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (kirjastosali) Käsitellyt asiat Sivu 57 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 1 (11) Tarkastuslautakunta Aika 24.01.2019 klo 15:00-16:44 Paikka Hallintokeskus, kokoustila Aalto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ PAIKKA Joroisten kunnanvirasto, 2. krs kokoushuone, Lentoasemantie 130, JOROINEN.

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ PAIKKA Joroisten kunnanvirasto, 2. krs kokoushuone, Lentoasemantie 130, JOROINEN. JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto 14.02.2018 AIKA 14.02.2018 09:00-10:15 PAIKKA Joroisten kunnanvirasto, 2. krs kokoushuone, Lentoasemantie 130, 79600 JOROINEN KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/ Paikka Oppimiskeskus/Vexve Areena neuvotteluhuone, Ratakatu 5, Sastamala

SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/ Paikka Oppimiskeskus/Vexve Areena neuvotteluhuone, Ratakatu 5, Sastamala SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Ammattiosaamisen toimielin 11.04.2017 Aika 11.04.2017 klo 16:00-17:50 Paikka Oppimiskeskus/Vexve Areena neuvotteluhuone, Ratakatu 5, Sastamala Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 3/ Yhtymähallitus. Aika klo 08:30-11:00. Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 3/ Yhtymähallitus. Aika klo 08:30-11:00. Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 3/2016 1 Yhtymähallitus Aika 16.03.2016 klo 08:30-11:00 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 18 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

VANH 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 15 VANH 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 15

VANH 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 15 VANH 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 15 2/2016 25.4.2016 Asiat VANH 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 15 VANH 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 15 VANH 16 VANHUSNEUVOSTON VUODEN 2016 TOIMINTASUUNNITELMAN TARKENTAMINEN 16 VANH 17 IKÄIHMISTEN

Lisätiedot

Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, Heinävesi. Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN OSALLISTUMIS- JA

Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, Heinävesi. Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN OSALLISTUMIS- JA HEINÄVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 10 Vanhusneuvosto 15.11.2016 AIKA 15.11.2016 klo 15:02-16:06 PAIKKA Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, 79700 Heinävesi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN

Lisätiedot

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 19.10.2016 klo 13:00 Paikka Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

86 Esteettömyysasiamiehen ajankohtainen katsaus. 88 Vanhusneuvoston vuoden 2019 talouden ja toiminnan suunnittelu

86 Esteettömyysasiamiehen ajankohtainen katsaus. 88 Vanhusneuvoston vuoden 2019 talouden ja toiminnan suunnittelu Tampere Pöytäkirja 14/2018 1 (14) Aika 12.12.2018, klo 13:00-15:35 Paikka Neuvotteluhuone 2, 6. krs, virastotalo Käsitellyt asiat 81 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 82 Pöytäkirjan tarkastus 83

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-10:58

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-10:58 PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Yhteistyötoimikunta 29.10.2013 AIKA 29.10.2013 Klo 09:00-10:58 PAIKKA Seminaarinkatu 2, 3 krs. kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 43 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 08.01.2019 kello 10:15-11:20 PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaaminen 3 29 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Paikka Ylöjärven terveyskeskus, Koski-kokoustila, Mikkolantie 10, Ylöjärvi

Paikka Ylöjärven terveyskeskus, Koski-kokoustila, Mikkolantie 10, Ylöjärvi Ylöjärven kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 Mielenterveysneuvosto 27.04.2017 Aika 17:00-19:00 Paikka Ylöjärven terveyskeskus, Koski-kokoustila, Mikkolantie 10, Ylöjärvi Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika Paikka 28.09.2017 klo 13:00-15:40 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 9 18.09.2014 77 Kokousaika Torstai 18.09.2014 klo 19.00 20.08 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Vanhusneuvosto AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 27.11.2018 kello 10:05-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen 3 23

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:20. Äänekosken kaupungintalo, H117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:20. Äänekosken kaupungintalo, H117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 17.05.2018 kello 10:00-12:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 9 Kokouksen avaaminen 3 10 Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 3/2018

Pöytäkirja Nro 3/2018 Pöytäkirja Nro 3/2018 1 Kokoustiedot Aika To 26.04.2018 klo 18.00-18.42 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet vs. kirkkoherra, pj Matti Salminen Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 24.01.2017 klo 15:00 16:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 53. Ympäristölautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 53. Ympäristölautakunta Sivu 1 / 1 Ympäristölautakunta 19.05.2016 Sivu 1 / 1 4726/2014 00.01.02 53 Suunnitelma Espoon ikääntyneen väestön hyvinvoinnin turvaamiseksi 2016-2021 Valmistelijat / lisätiedot: Maria Rysti, puh. 050 541 8655 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 (12 ) Vanhusneuvosto 12.04.2019 AIKA 12.04.2019 klo 10:05-11:20 PAIKKA Valtakatu 26, 2. krs kokoushuone, 94100 KEMI KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 04.02.2016 klo 18.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/14 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/15

Lisätiedot

Vantaan vanhusneuvoston toimintasuunnitelma 2018

Vantaan vanhusneuvoston toimintasuunnitelma 2018 Vantaan vanhusneuvosto Hyväksytty 18.1.2018 Vantaan vanhusneuvoston toimintasuunnitelma 2018 Kuntalain 27 ja vanhuspalvelulaina 11 mukaan vanhusneuvostolle on annettava mahdollisuus vaikuttaa kunnan eri

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2008 1 Vanhusneuvosto 27.10.2008 AIKA 27.10.2008 klo 10:00-11:30 PAIKKA Tuulensuun palvelukeskus, Huvilakatu 32 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN AVAUS 3 31 KOKOUKSEN

Lisätiedot

UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1

UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 AIKA 21.08.2013 18:00-20:50 PAIKKA Utajärven kunnanvirasto, kokoustila Sotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 40 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KHALL 81 Hallintojohtaja

KHALL 81 Hallintojohtaja Kaupunginhallitus 81 26.02.2013 Kaupunginhallitus 209 07.05.2013 Kaupunginhallitus 269 25.06.2013 Kaupunginhallitus 328 09.09.2013 Kaupunginhallitus 384 28.10.2013 KUHMON VANHUSNEUVOSTON KOKOONPANON TÄSMENTÄMINEN

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.30 20.45 Paikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Karvonen Taina vt. kappalainen, puheenjohtaja (x) Hanski Liisa kappelineuvoston

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (5) AIKA 14.05.2014 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.30 20.35 Paikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Karvonen Taina vt. kappalainen, puheenjohtaja (-) Hanski Liisa kappelineuvoston

Lisätiedot

UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1. Utajärven kunnanvirasto, kokoustila Liisan tupa

UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1. Utajärven kunnanvirasto, kokoustila Liisan tupa UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Työikäisten valmistelutoimikunta AIKA 21.08.2013 18:00-21:20 PAIKKA Utajärven kunnanvirasto, kokoustila Liisan tupa KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta. Tapani Laitinen, tarkastuspäällikkö. Kuopiossa, tarkastustoimistossa,

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta. Tapani Laitinen, tarkastuspäällikkö. Kuopiossa, tarkastustoimistossa, Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:15-16:00 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 2/2013 15. Ikäihmisten neuvosto 11.03.2013. Aika 11.03.2013 klo 10:00-11:20. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 2/2013 15. Ikäihmisten neuvosto 11.03.2013. Aika 11.03.2013 klo 10:00-11:20. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 2/2013 15 Ikäihmisten neuvosto 11.03.2013 Aika 11.03.2013 klo 10:00-11:20 Paikka Läsnä Kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Luettelon mukaan Pykälät 10-18 Allekirjoitukset

Lisätiedot

27.2.2013 VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON ASETTAMINEN 3

27.2.2013 VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON ASETTAMINEN 3 1/2013 27.2.2013 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON ASETTAMINEN 3 VANH 4 VANH 5 VANH 6 VANH 7 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 11

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 23.03.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 23.03.2016 keskiviikko klo 16:15-18:50 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 28.01.2016 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 28.01.2016 torstai klo 16:15-20:10 Tauko klo 18.45-18.47 Paikka Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C,

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Jatkokokousaika Jatkokokouspaikka Keskiviikko 9.10.2013 klo 15.00 16.05 Kaupungintalon kahvihuone, Harjukatu 23, 3. kerros OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Marjatta Suominen. Heikki Dahlbacka - Seija Kinnunen x Pirkko Leppänen x Marketta Rouvinen - Juhani Räihä - Olavi Tuikkanen. Hellevi Pekkarinen x

Marjatta Suominen. Heikki Dahlbacka - Seija Kinnunen x Pirkko Leppänen x Marketta Rouvinen - Juhani Räihä - Olavi Tuikkanen. Hellevi Pekkarinen x KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Vanhus-ja vammaisneuvosto 1 Kokousaika 20.9.2016 kello 15 16.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Kustavin palvelukeskus, Jaalakuja 5, Kustavi

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Kustavin palvelukeskus, Jaalakuja 5, Kustavi UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2011 1 Sosiaalijaosto 21.01.2011 Aika 21.01.2011 klo 10:00-11:30 Paikka Kustavin palvelukeskus, Jaalakuja 5, Kustavi Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

ASKOLAN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 ASKOLAN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.11.2017 klo 14:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KOKOUSASIAT Asia Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 Vanhusneuvosto 26.08.2014 AIKA 26.08.2014 klo 10:00-13:05 PAIKKA Helmiranta, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen avaus 27 22 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten kanssa yhtäpitäväksi.

Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten kanssa yhtäpitäväksi. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2 1 (11) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 13:00-14:40 Paikka KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Läsnä Vilma Kröger Pirjo Nikkinen Tiina Nousiainen

Lisätiedot

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 22.10.2015 klo 13:00-15:07 Paikka Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot