Otsikko Sivu 7 Ikäneuvoston kokouksen järjestäytyminen 3 8 Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Otsikko Sivu 7 Ikäneuvoston kokouksen järjestäytyminen 3 8 Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella"

Transkriptio

1 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Ikäneuvosto Aika klo 09:00-10:15 Paikka Nivalan kaupungintalo, Kalliontie 15, Nivala Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Ikäneuvoston kokouksen järjestäytyminen 3 8 Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella 4 suunnitelman toimeenpanon toteutumisen tiedon keruusta sopiminen vuodelta Kallion alueen Ikääntyvän väestön hyvinvointisuunnitelman 5 vuosille esittely ja lausuntopyyntöön vastaaminen 10 Vuoden 2017 toiminta ja kansalaisfoorumien järjestäminen 7 11 Muut jäsenten esittämät asiat 8 12 Vuoden 2016 toiminnan seurantakokouksesta sopiminen 9

2 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Ikäneuvosto klo 09:00-10:15 Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Läsnä Alpo Löytynoja jäsen, Kallio, puheenjohtaja Eeva-Leena Ainasoja jäsen, Kallio Marja Isokääntä jäsen, Alavieskan kunta Markku Autio jäsen, Sievin kunta Elli Kalliokoski jäsen, Sievin vanhusneuvosto Kaisa Haapakoski jäsen, Ylivieskan kaupunki Arja-Leena Nisula jäsen, Ylivieskan vanhusneuvosto Sirkka Knuuti jäsen, Nivalan vanhusneuvosto Reetta Hjelm jäsen, Kallio, sihteeri Heli Hemmilä jäsen, Kallio Virpi Kamunen jäsen, Kallio Riitta-Liisa Kujala jäsen, Kallio Poissa Eero Jutila jäsen, Alavieska vanhusneuvosto Päivi Karikumpu jäsen, Nivalan kaupunki Esko Kangas jäsen, Nivalan kaupunki Outi Santavuori jäsen, Sievin kunta Tiina Junttila jäsen, Ylivieskan kaupunki Maritta Piili jäsen, Ylivieskan kaupunki Heli Heikkilä jäsen, Seurakuntien yhteisedustaja Janne Nikula jäsen, Kallio Laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Asiat 7-12 Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirjan lähetetään sähköpostitse kokoukseen osallistuneille tarkistettavaksi. Tarkastusaikaa viikko Allekirjoitukset Alpo Löytynoja puheenjohtaja Reetta Hjelm pöytäkirjanpitäjä

3 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Ikäneuvosto Ikäneuvoston kokouksen järjestäytyminen Ikäneuvosto Ikäneuvoston puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan paikalla olijat ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjan tarkastamisesta on päätetty kokouksessa, että pöytäkirja lähetetään sähköpostilla n. viikko kokouksen jälkeen ikäneuvoston jäsenten tarkistettavaksi. Tarkastusaikaa on viikko. Pöytäkirja jaetaan peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueen ikäneuvoston jäsenten lisäksi kuntien vanhusneuvostoille. Ikäneuvoston puheenjohtaja avasi kokouksen ja toivotti paikalla olijat tervetulleiksi. Todettiin paikalla olijat. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastuksesta sovittiin, että pöytäkirja lähetetään kokoukseen osallistuneille sähköpostitse tarkistettavaksi. Tarkastusaikaa viikko.

4 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Ikäneuvosto Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella suunnitelman toimeenpanon toteutumisen tiedon keruusta sopiminen vuodelta 2016 Ikäneuvosto Peruspalvelukuntayhtymä Kallion yhtymähallitus ja jäsenkuntien kunnallisvaltuustot ovat hyväksyneet Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella suunnitelman Vuoden 2016 teemana on Aivoterveys. Suunnitelman toimeenpanoa varten kukin toimijataho laatii vuosittain oman toimenpideohjelman. Toimenpideohjelma rakentuu vuositeemoille, jotka jokainen kuntatoimija, yhteistyötaho ja järjestö ottavat huomioon omassa toiminnassaan. Sen lisäksi, että vuositeeman toteutumista tulee arvioida, suunnitelman viimeinen vuosi on menossa ja suunnitelman toteutumisen arviointia tulee tehdä myös suunnitelman tavoitteiden ja päämäärien toteutumisen osalta. Ikäneuvosto on edellisissä syksyn kokouksissaan päättänyt pyytää eri kuntien, Kallion ja vapaaehtoisten toimijoiden taholta listauksen, mitä on tehty Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella suunnitelman tavoitteissa, erityisesti vuoden teemojen suhteen. Alustavaa keskustelua vuoden 2016 toteutumisesta ei ole käyty Kallion ja kuntien kesken tänä syksynä, koska suunnitelman päivitys on vienyt aikaa ja tässä yhteydessä on myös Kallio ja kunnat keskenään tavanneet. Käydään keskustelua ja päätetään, miten teemojen toteutumisesta vuonna 2016 ja suunnitelman toteutumisesta kerätään tiedot Kalliolta, kunnilta ja muilta toimijatahoilta. Päätetään myös, milloin tiedot tulee olla koottuna, jotta tuloksista voidaan kuntalaisia informoida ja ikäneuvosto voi kokoontua päättämään tietojen raportoinnista eteen päin. Tiedot vuoden 2016 teeman aivoterveys ympärillä tehdyistä toimista pyydetään kaikilta tahoilta kirjallisesti. Arviointia suunnitelman toteutumisesta tavoitteiden, päämäärien ja muiden arviointikriteerien perusteella pyydetään myös, erityisesti kunnallisilta toimijoilta. Arvioinnit tulee olla kirjattuna maaliskuun alkuun mennessä, jotta ne voidaan viedä tiedoksi ikäneuvostolle ja esitellä kansalaisfoorumeissa.

5 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Ikäneuvosto Kallion alueen Ikääntyvän väestön hyvinvointisuunnitelman vuosille esittely ja lausuntopyyntöön vastaaminen Ikäneuvosto Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella vuosille suunnitelma on päivitetty siihen nimetyn päivitys-työryhmän toimesta ajalla Päivitys koskee vuosia Työryhmä on pyytänyt lausuntoja kuntien vanhus-ja vammaisneuvostoilta ja pyytää siten myös Kallion ikäneuvostoa antamaan lausuntonsa liitteenä olevasta päivityksestä. Lausuntoa pyydetään torstaihin mennessä. Suunnitelma on myös Kallion www-sivuilla kuntalaisten kommentoitavana. Lausuntojen jälkeen suunnitelma menee Peruspalvelukuntayhtymä Kallion yhtymähallituksen hyväksyttäväksi ja sen jälkeen peruskuntien valtuustoihin hyväksyttäväksi käyttöönottoa varten. Suunnitelma esitellään ikäneuvostolle, jonka jälkeen ikäneuvosto päättää lausunnon annosta ja sisällöstä. Sihteeri esitteli Kallion alueen ikääntyneiden hyvinvointisuunnitelman vuosille sisällön ja valmistumisprosessin sekä -aikataulun. Suunnitelmasta lausuttiin jäsenten toimesta kokouksessa: Suunnitelma on selkeä, hyvin laadittu, visiot ja arvot sekä strategiat ovat selkeät ja näpäkät. Ikääntynyt ei ole suunnitelmassa vain omassa nurkassa, vaan on osa perhettä. Suunnitelmassa huomioitu kokonaisuus. Tavoitteet ovat toimivan kuuloiset. Peittävyystavoitteet ovat haastavat. Vanhusneuvostoilla suunnitelman toimeenpanovastuu paikallisten tarpeiden mukaan. Virkamiehet yhteydessä vanhusneuvostoon tuoden tietoa kodeista mm.kotihoidon asiakkailta palvelutarpeista. Vapaaehtoisten työtä on mm. ikääntyneiden liikuttaminen ja seuranta. Korostettava kaikkien kuntalaisten osallisuutta, yhteinen toiminta terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Vapaaehtoistoiminnan toiminnan käsikirja on valmistumassa. Vanhusneuvosto vastaa kunnassa osaltaan suunnitelman toteutumisesta ja kunta vastaa kuntalaisten hyvinvoinnista mm. Hyte-työryhmän avulla. Suunnitelma selkeä ja yksinkertainen. Selkeät tavoitteet.

6 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Ikäneuvosto Vanhusten viikon tapahtumilla mm.vastataan suunnitelman haasteisiin. Muitakin tapahtumia on. Kuntalaiskeskustelut ovat hyvä tapahtuma, sillä niiden perusteella voidaan heti reagoida. Eläkeläiset osallistuvat runsaasti mm. järjestöissä. Vapaaehtoistyön tulee siirtyä käytäntöön eikä jäädä vain paperille. Suunnitelma keskittyy asian ytimeen. Tilastot hyviä, joita kunnallisvaltuustot voivat hyödyntää. Ikäneuvosto hyväksyi Kallion alueen ikääntyneiden hyvinvointisuunnitelman vuosille kiitosmaininnalla eikä muutosesitystä tehty. Päätettiin, että sihteeri kokoaa annetuista lausuntopuheenvuoroista ikäneuvoston yhteisen lausunnon lähetettäväksi Kallion yhtymähallitukseen. Sihteeri lähettää laatimansa lausunnon vielä kokouksessa mukana olleille kommentoitavaksi ennen yhtymähallitukseen lähettämistä.

7 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Ikäneuvosto Vuoden 2017 toiminta ja kansalaisfoorumien järjestäminen Ikäneuvosto Vuosi 2017 on Suomen itsenäisyyden juhlavuosi, jonka vuoksi vuositeemaksi v päivitetyssä suunnitelmassa esitetään Kulttuurilla hyvinvointia; Suomi 100 vuotta juhlavuosi. Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella suunnitelman ja päivitetynkin suunnitelman mukaan ikäneuvosto järjestää vuosittain kuntalaisille kuntakohtaisen kansalaisfoorumin, jossa raportoidaan edellisen vuoden (v. 2016) tavoitteiden ja teeman toteutumisesta ja keskustellaan kuluvan vuoden v teemasta ja kansalaisten ajatuksista sen toteuttamiseksi. Jotta kansalaisfoorumi voidaan pitää, tulee eri toimijatahojen vuotta 2016 koskevat raportit olla koottuina. Viime vuonna Ikäneuvosto päätti järjestää kuntatilaisuudet talvella raportin valmistuttua edellisen vuoden teemojen toteutumisesta ja kuluvan vuoden teemoista. Tilaisuudet sovittiin pidettäväksi ennen seuraavaa Ikäneuvoston kokousta. Ikäneuvosto keskustelee vuoden 2017 kuntalaistilaisuuksien sisällöstä, järjestämisestä ja ajankohdasta. Kansalaisfoorumit pidetään maaliskuussa 2017, kun ikäneuvosto on ensin kokoontunut hyväksymään edellisvuoden toiminnan arviointikoosteen. Ikäneuvostolle ilmoitetaan kansalaisfoorumien ajankohdat.

8 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Ikäneuvosto Muut jäsenten esittämät asiat Ikäneuvosto Tiedusteltiin, tehdäänkö peruspalvelukuntayhtymä Kallion toimesta ikääntyneille tarkastuskäyntejä kodeissa. 75 vuotta täyttäneisiin otetaan yhteyttä kirjeitse ja tiedustellaan hyvinvointia koskevia asioita. Samalla ilmoitetaan, että tarvittaessa tehdään myös kotikäynti, jos asianosainen sitä haluaa. Tuotiin esille se, että Kallion www-sivujen kautta asiakas ei saa selvää kaikista keskeisistä palveluista ja siitä, mihin paikkaan ja numeroon missäkin tapauksessa tulee olla yhteydessä. Toivottiin yhtä A4-kokoista tiedotetta keskeisistä palveluista ja yhteystiedoista. Päätettiin, että tammikuun aikana kotihoidon päällikön toimesta kootaan A4-kokoinen tiedote kunnittain keskeisistä yhteydenottopaikoista ja puhelinnumeroista, josta ikäihminen näkee, mihin hän ottaa yhteyttä missäkin tapauksessa. Esitettä jaetaan riittävän laajalle kotihoidon kautta, kunnantaloille, vastaanotoille, apteekkeihin ja vanhusneuvostojen ja eläkeläisjärjestöjen kautta.

9 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Ikäneuvosto Vuoden 2016 toiminnan seurantakokouksesta sopiminen Ikäneuvosto Ikäneuvosto kokoontuu seuraavan kerran klo 9, paikkana peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Ylivieskan terveyskeskus. Puheenjohtaja kiitti kokoukseen osallistujia ja päätti kokouksen klo 10:50.

Otsikko Sivu 1 Ikäneuvoston järjestäytyminen 3 2 Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella

Otsikko Sivu 1 Ikäneuvoston järjestäytyminen 3 2 Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2016 1 Ikäneuvosto Aika 05.04.2016 klo 09:00-10:40 Paikka Omavieskan palvelukeskus, Papinpolku 2, Alavieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Ikäneuvoston järjestäytyminen

Lisätiedot

Ylivieskan terveyskeskus, iso kokoushuone (alakerta), Kirkkotie 4, Ylivieska

Ylivieskan terveyskeskus, iso kokoushuone (alakerta), Kirkkotie 4, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2017 1 Ikäneuvosto Aika 16.03.2017 klo 09:00-11:10 Paikka Ylivieskan terveyskeskus, iso kokoushuone (alakerta), Kirkkotie 4, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Ylivieska Hallintokeskus, Smarthouse, Vierimaantie 5, 4 krs

Ylivieska Hallintokeskus, Smarthouse, Vierimaantie 5, 4 krs Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2017 1 Ikäneuvosto Aika 29.11.2017 klo 09:00-11:09 Paikka Ylivieska Hallintokeskus, Smarthouse, Vierimaantie 5, 4 krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 6 Ikäneuvoston

Lisätiedot

Ylivieskan terveyskeskus, iso kokoushuone, Kirkkotie 4, Ylivieska

Ylivieskan terveyskeskus, iso kokoushuone, Kirkkotie 4, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2014 1 Ikäneuvosto Aika 09.12.2014 klo 09:00-11:00 Paikka Ylivieskan terveyskeskus, iso kokoushuone, Kirkkotie 4, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Ikäneuvoston

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Ikäneuvosto. Aika klo 09:00-10:40. Pajula (uudisrakennus), Jussinmäentie 5, Sievi

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Ikäneuvosto. Aika klo 09:00-10:40. Pajula (uudisrakennus), Jussinmäentie 5, Sievi Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2018 1 Ikäneuvosto Aika 04.12.2018 klo 09:00-10:40 Paikka Pajula (uudisrakennus), Jussinmäentie 5, Sievi Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Nivalan Kestinpuiston palvelukoti, Kyläojantie 1, Nivala

Nivalan Kestinpuiston palvelukoti, Kyläojantie 1, Nivala Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2019 1 Ikäneuvosto Aika 12.03.2019 klo 09:00-11:30 Paikka Nivalan Kestinpuiston palvelukoti, Kyläojantie 1, Nivala Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:25

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:25 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2019 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 12.02.2019 klo 09:30-10:25 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2015 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 20.01.2015 klo 09:30-10:15 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Iso kokoushuone, Ylivieska

Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Iso kokoushuone, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2013 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 19.11.2013 klo 09:30-11:00 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Iso kokoushuone, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2014 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 21.01.2014 klo 09:30-11:30 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen 2/ pöytäkirjan tarkistaminen ja

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen 2/ pöytäkirjan tarkistaminen ja Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2017 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 07.02.2017 klo 09:30-10:46 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 8 Kokouksen avaus 3 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 10 Edellisen kokouksen 01/2016 pöytäkirjan tarkistaminen ja

Otsikko Sivu 8 Kokouksen avaus 3 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 10 Edellisen kokouksen 01/2016 pöytäkirjan tarkistaminen ja Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2016 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 27.09.2016 klo 09:30-10:45 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen

Lisätiedot

Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska

Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2014 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 23.09.2014 klo 09:30-11:15 Paikka Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:30

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:30 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2016 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 03.02.2016 klo 09:30-10:30 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2015 1. Ikäneuvosto. Aika 30.11.2015 klo 09:00-10:55. Sievin kunnantalo, valtuustosali.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2015 1. Ikäneuvosto. Aika 30.11.2015 klo 09:00-10:55. Sievin kunnantalo, valtuustosali. Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2015 1 Ikäneuvosto Aika 30.11.2015 klo 09:00-10:55 Paikka Sievin kunnantalo, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Ikäneuvoston kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Terttuirmeli Haapakoski, palvelujohtaja, HtM

Terttuirmeli Haapakoski, palvelujohtaja, HtM 20.3.2014 Terttuirmeli Haapakoski, palvelujohtaja, HtM 1 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Väestö 31.1.2014 (Lähde: Väestörekisterikeskus) Alavieska 2 736 Nivala 10 943 Sievi 5 217 Ylivieska 14 767 Yhteensä

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:58

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:58 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2017 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 26.09.2017 klo 09:30-10:58 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, Kiihtelysvaara. Sivu 27 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, Kiihtelysvaara. Sivu 27 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 Vanhusneuvosto Aika 16.03.2016 klo 09:30-11:45 Paikka Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, 82140 Kiihtelysvaara Käsitellyt asiat Sivu 27 Kokouksen

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 01.02.2017 AIKA 14:00-15:10 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN 3 TOIMINTAKAUTEEN 2 KATSAUS KUNNAN

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 Vanhusneuvosto 01.06.2017 AIKA 14:00-15:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2019 12 Tarkastuslautakunta Aika 19.03.2019 klo 10:00-12:18 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 12 Vanhusneuvosto AIKA 10.11.2017 klo 09:00-11:10 PAIKKA Kokoushuone 1 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 8 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Paikka Ylöjärven terveyskeskus, Koski-kokoustila, Mikkolantie 10, Ylöjärvi

Paikka Ylöjärven terveyskeskus, Koski-kokoustila, Mikkolantie 10, Ylöjärvi Ylöjärven kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 Mielenterveysneuvosto 27.04.2017 Aika 17:00-19:00 Paikka Ylöjärven terveyskeskus, Koski-kokoustila, Mikkolantie 10, Ylöjärvi Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 21.06.2017 AIKA 21.06.2017 klo 10:00-11:14 PAIKKA Kunnantalon kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 16.02.2018 kello 10:00-12:15 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

Sastamalan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone

Sastamalan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 19.01.2016 klo 09:00-11:25 Paikka Sastamalan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5 LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 06.05.2019 klo 13:00-15:20 PAIKKA Kulttuurikeskus, kokoushuone Simpauttaja KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21 Kokouksen läsnäolijoiden

Lisätiedot

Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, Heinävesi. Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN OSALLISTUMIS- JA

Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, Heinävesi. Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN OSALLISTUMIS- JA HEINÄVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 10 Vanhusneuvosto 15.11.2016 AIKA 15.11.2016 klo 15:02-16:06 PAIKKA Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, 79700 Heinävesi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Vanhusneuvosto 15.09.2016 Aika 15.09.2016 klo 12:00-13:45 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Yhtymähallitus. Aika klo 08:30-11:23. Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Yhtymähallitus. Aika klo 08:30-11:23. Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2018 1 Yhtymähallitus Aika 23.02.2018 klo 08:30-11:23 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 12 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Tarkastuslautakunta 16.09.2014 AIKA 16.09.2014 klo 16:00-20:21 PAIKKA KPMG:n toimitilat, Isokatu 32B, Oulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ (8) Romanityöryhmä Aika , klo 13:15-15:38. Käsitellyt asiat

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ (8) Romanityöryhmä Aika , klo 13:15-15:38. Käsitellyt asiat Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (8) Aika 06.02.2017, klo 13:15-15:38 Paikka Kaupungintalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Romaanityöryhmän toimintasuunnitelma

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 Vanhusneuvosto 10.09.2014 AIKA 14:00-15:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 23 18 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

-3, KH 5.10.2015 16:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 5.10.2015

-3, KH 5.10.2015 16:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 5.10.2015 -3, KH 5.10.2015 16:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 5.10.2015 Esityslista 21/2015 -2, KH 5.10.2015 16:00 Kokousaika Maanantai 5.10.2015 klo 16.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 19.10.2016 klo 13:00 Paikka Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi Puumala Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 21.09.2017, klo 15:58-17:11 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15 Vanhusneuvosto 26.08.2015 AIKA 12:00-13:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 VANHUSNEUVOSTON TÄRKEÄNÄ PITÄMIÄ PAINOPISTEALUEITA JA ASIOITA

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Vanhus- ja vammaisneuvosto AIKA 20.02.2019 klo 15:04-16:12 PAIKKA Messi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2015 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Vanhusneuvosto Aika Paikka 25.08.2015 klo 10:00-12:15 Toimintakeskus Suvanto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vammaisneuvosto AIKA 16.03.2017 kello 15:00-16:15 PAIKKA Pääterveysasema, II kerroksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella 2014 2016 suunnitelman vuoden 2014 toteutumisen arviointi

Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella 2014 2016 suunnitelman vuoden 2014 toteutumisen arviointi Aktiivinen ikääntyminen ikäystävällisellä Kallion alueella 2014 2016 suunnitelman vuoden 2014 toteutumisen arviointi Kallion Ikäneuvosto 16.4.2015 Peruspalvelukuntayhtymä Kallion yhtymähallitus ja jäsenkuntien

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 VANHUSNEUVOSTON PUHEENJOHTAJAN VALINTA VANHUSNEUVOSTON VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA

Otsikko Sivu 1 VANHUSNEUVOSTON PUHEENJOHTAJAN VALINTA VANHUSNEUVOSTON VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA HEINÄVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Vanhusneuvosto 03.10.2013 AIKA 03.10.2013 klo 09:00-11:00 PAIKKA Hoivakoti, Sairaalantie 4 A KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 VANHUSNEUVOSTON PUHEENJOHTAJAN VALINTA

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ PAIKKA Joroisten kunnanvirasto, 2. krs kokoushuone, Lentoasemantie 130, JOROINEN.

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ PAIKKA Joroisten kunnanvirasto, 2. krs kokoushuone, Lentoasemantie 130, JOROINEN. JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto 14.02.2018 AIKA 14.02.2018 09:00-10:15 PAIKKA Joroisten kunnanvirasto, 2. krs kokoushuone, Lentoasemantie 130, 79600 JOROINEN KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Vanhusneuvosto AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Tutustuminen Haapa-Kimolan kouluun klo 16.00, kokous Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Hannikainen Marja

Tutustuminen Haapa-Kimolan kouluun klo 16.00, kokous Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Hannikainen Marja Iitin kunta Pöytäkirja 8/2017 92 Tarkastuslautakunta 11.12.2017 Aika 11.12.2017 klo 16:00-18:56 Paikka Tutustuminen Haapa-Kimolan kouluun klo 16.00, kokous Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone 17.00

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 08.01.2019 kello 10:15-11:20 PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaaminen 3 29 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 24.01.2017 klo 15:00 16:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (9 ) Vanhusneuvosto 02.06.2017 AIKA 02.06.2017 klo 10:00-11:10 PAIKKA Hopealyhty KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vanhusneuvosto

Vanhusneuvosto Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 2/2018 12 Vanhusneuvosto 16.05.2018 Aika 16.05.2018 klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 20.05.2015 klo 13:00-16:00 Paikka Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1. Utajärven kunnanvirasto, kokoustila Liisan tupa

UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1. Utajärven kunnanvirasto, kokoustila Liisan tupa UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Työikäisten valmistelutoimikunta AIKA 21.08.2013 18:00-21:20 PAIKKA Utajärven kunnanvirasto, kokoustila Liisan tupa KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 27.11.2018 kello 10:05-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen 3 23

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 1 (11) Tarkastuslautakunta Aika 24.01.2019 klo 15:00-16:44 Paikka Hallintokeskus, kokoustila Aalto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Vammaisneuvosto 21.03.2016 AIKA 21.03.2016 klo 18:00-19:06 PAIKKA Helmirannan kokoustila, Helminkuja 3, 62200 Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Valtakunnallisen

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika Paikka 28.09.2017 klo 13:00-15:40 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/ Elämänhallintatyöryhmä. Aika klo 09:00-10:35. Paikka Punkalaitumen kunnantalo, osoite Vesilahdentie 5.

PÖYTÄKIRJA 3/ Elämänhallintatyöryhmä. Aika klo 09:00-10:35. Paikka Punkalaitumen kunnantalo, osoite Vesilahdentie 5. PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 10.06.2016 klo 09:00-10:35 Paikka Punkalaitumen kunnantalo, osoite Vesilahdentie 5. Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 28.01.2016 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 28.01.2016 torstai klo 16:15-20:10 Tauko klo 18.45-18.47 Paikka Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C,

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 9/2014 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 9/2014 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 9/2014 1 Tarkastuslautakunta 02.10.2014 AIKA 02.10.2014 klo 17:00-18:46 PAIKKA Limingantulli, Oulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Vanhusneuvosto Aika Paikka 20.12.2017 klo 09:00-11:05 Toimintakeskus Suvanto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Lisätiedot

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017 Puumala Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 11.05.2017, klo 09:59-11:35 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 22.4.2014

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 22.4.2014 MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO MUONION VANHUSNEUVOSTON KOKOUS Aika. klo 14.00 15.25 Paikka ston kokoushuone Läsnä Poissa Kutsutut/osallistujat x Yrjö Perkkiö

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (12 ) Vammaisneuvosto 14.10.2015 AIKA 14.10.2015 klo 09:00-10:35 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 10 Pöytäkirjan

Lisätiedot

POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhus- ja vammaisneuvosto 15.01.2018 Aika 15.01.2018 klo 10:00-13:55 Paikka Iso seurakuntatalo, Pappilantie 6 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta 19.02.2014 AIKA 19.02.2014 klo 09:00-11:42 PAIKKA Kaupungintalo, neuvotteluhuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13

Lisätiedot

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Siun sote neuvottelukunta Aika 24.10.2017 klo 15:00-16:12 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat :t 6-10 Otsikko Sivu 6 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Koti-Kuusela, Pelloskuja 5, 41340 Laukaa Varsinaiset jäsenet. Jan Hänninen

Koti-Kuusela, Pelloskuja 5, 41340 Laukaa Varsinaiset jäsenet. Jan Hänninen KOKOUSAIKA 19.6.2013, klo. 14:30-16:20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Koti-Kuusela, Pelloskuja 5, 41340 Laukaa Varsinaiset jäsenet Jan Hänninen (pj.)

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Vanhusneuvosto 05.10.2017 Aika 05.10.2017 klo 12:00-12:40 Paikka Kokoushuone Petäjä, kaupungintalo Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 109 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 12.4.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 111 2 KOKOUKSEN AVAUS... 111 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 20.09.2017 AIKA 20.09.2017 09:00-10:40 PAIKKA Terveysaseman alakerran kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 02.04.2013 AIKA 2.4.2013 klo 14.00 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 3 NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 22.10.2015 klo 13:00-15:07 Paikka Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/ Paikka Oppimiskeskus/Vexve Areena neuvotteluhuone, Ratakatu 5, Sastamala

SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/ Paikka Oppimiskeskus/Vexve Areena neuvotteluhuone, Ratakatu 5, Sastamala SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Ammattiosaamisen toimielin 11.04.2017 Aika 11.04.2017 klo 16:00-17:50 Paikka Oppimiskeskus/Vexve Areena neuvotteluhuone, Ratakatu 5, Sastamala Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1 Aika 25.11.2014 klo 15:10 17:30 Paikka Kylmälahden leirikeskus Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 34 35 36 37 38 39 Kaupungin talouskatsaus 1.1. 31.10.2014 Kaupungin

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Elinvoima- ja konsernijaosto 11.09.2017 Aika 11.09.2017 klo 12:30-13:54 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika Paikka 31.08.2017 klo 15:00-16:50 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Oulun kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/2016 Maahanmuuttajaneuvosto

Oulun kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/2016 Maahanmuuttajaneuvosto Aika Maanantai 19.12 klo 12:18 16:50 Paikka Villa Victor, Torikatu 23 Kokouksen osanottajat Fischer Erwin, puh.joht. Suorsa Angela, varapuh.joht. Dolinšek Saša El Hassane Kazza Györgyne Szanto Bernadett

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Attendon Tapalankallion esittely 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Attendon Tapalankallion esittely 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Vanhusneuvosto 14.11.2017 Aika 14.11.2017 klo 12:00-13:30 Paikka Tapalankallio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 26 Attendon

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 04.12.2017 klo 17:00 PAIKKA Koivuniemen leirikeskus Koivuniementie 30 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/70 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Paikka Sastamalan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone (419)

Paikka Sastamalan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone (419) PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 09.05.2017 klo 13:30-15:28 Paikka Sastamalan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone (419) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, Espoo, I-kerros, luokka

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, Espoo, I-kerros, luokka Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 26.01.2017 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 26.01.2017 torstai klo 16:30-19:40 Paikka Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, 02750 Espoo, I-kerros, luokka Saapuvilla

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo MULTIAN KUNTA 3/2017 PÖYTÄKIRJA n kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina 27.11.2017 klo 13.00 15.00 ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Työjärjestyksen

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2012 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2012 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2012 1 Sosiaalijaosto 19.09.2012 Aika 19.09.2012 klo 10:15-11:20 Paikka Laitilan kaupungintalo, kokoushuone 201 Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 57 Kokouksen avaus,

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 3/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 3/2018 1 (7) Aika 20.03.2018, klo 17:30-19:47 Paikka JUST Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 7 Ilmoitusasiat 8 Ikääntyneiden

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 9 18.09.2014 77 Kokousaika Torstai 18.09.2014 klo 19.00 20.08 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Vanhusneuvosto 22.04.2015 AIKA 22.04.2015 klo 10:00-12:00 PAIKKA Tupasvilla, Kortesjärvi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Tupasvillan tehostettuun palveluasumiseen

Lisätiedot

8 Kokouksen avaus sekä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta ja läsnäolijoiden toteaminen

8 Kokouksen avaus sekä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta ja läsnäolijoiden toteaminen Tampere Pöytäkirja 2/2017 1 (11) Aika 02.11.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 8 Kokouksen avaus sekä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta ja läsnäolijoiden toteaminen

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 107 Nuorisovaltuuston kokous Esityslista AIKA 12.4.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 109 2 KOKOUKSEN AVAUS... 109 3

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Aika 01.02.2018 klo 09:00-11:10 Paikka Orimattilan kaupungintalo, 2. krs. kokoushuone Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Saarikko Eino pj. Laatunen Kirsti j.

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone 67 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA

kunnanviraston kokoushuone 67 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika to 16.11.2017 klo 18.00 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 66 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 1/2011 23.2.2011 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 3 VANH 4 KANGASALAN KUNNAN PALVELUVERKON

Lisätiedot

Suolahden palvelukeskus, sosiaalitoimiston kokoushuone (Suojarinne 21) Otsikko Sivu

Suolahden palvelukeskus, sosiaalitoimiston kokoushuone (Suojarinne 21) Otsikko Sivu ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Vanhusneuvosto AIKA 15.09.2014 kello 09:10-12:50 PAIKKA Suolahden palvelukeskus, sosiaalitoimiston kokoushuone (Suojarinne 21) LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta. Tapani Laitinen, tarkastuspäällikkö. Kuopiossa, tarkastustoimistossa,

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta. Tapani Laitinen, tarkastuspäällikkö. Kuopiossa, tarkastustoimistossa, Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:15-16:00 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

VANH 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 15 VANH 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 15

VANH 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 15 VANH 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 15 2/2016 25.4.2016 Asiat VANH 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 15 VANH 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 15 VANH 16 VANHUSNEUVOSTON VUODEN 2016 TOIMINTASUUNNITELMAN TARKENTAMINEN 16 VANH 17 IKÄIHMISTEN

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen*) Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. (x) (x) (x) (-) Anita Urpilainen.

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen*) Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. (x) (x) (x) (-) Anita Urpilainen. KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2016 26.5.2016 Kokousaika Torstaina 26.5.2016 klo 16.00-18.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona klo

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona klo MULTIAN KUNTA 4/2017 PÖYTÄKIRJA n kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona 20.12.2017 klo 13.00 13.45 ASIAT 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 32

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, Joensuu. Sivu 20 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, Joensuu. Sivu 20 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 07.03.2018 klo 09:00-11:40 Paikka Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, 80160 Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21

Lisätiedot