PEP T99-joukkueen toimintakertomus kesäkaudelle 2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PEP T99-joukkueen toimintakertomus kesäkaudelle 2012"

Transkriptio

1 PEP T99-joukkueen toimintakertomus kesäkaudelle 2012 PEP T99-joukkueessa pelanneet kaudella 2012: Mette Moberg C Ronja Kylmäoja A Ella Taurovaara A Lotta Kähkölä A-P Kaponen Salla Levoranta Janna Tukiainen Zara Juslin Trine Backman Milla Hammar-Staf Sara Ranta Emma Saikkonen (osan kautta) Nea Eerola Saga Yrjönen Siru Reijola Joanna Aalto Pilvi Savolainen (turnauksissa) Tiukkaa toimintaa nousukuntoa koko kauden: Kevätkauden alkaessa odotuksemme olivat hieman kaksijakoiset: toisaalta koko talven jatkunut tyttöjen tekniikka- ja lihaskuntotreeni antoi odottaa paljon, mutta toisaalta kevään valmistavat pelit (Pajulahti, FC Honka/Haaste jne.) eivät luvanneet mitään helppoa kautta. Kevätkauden pelejä leimasi epätasaisuus ja oman pelisysteemin sisäänajo. Tsemppiä ja vauhtia oli koko joukkueella enemmän kuin ajatusta ja pelit näyttivätkin ajoittain melkoiselta räiskimiseltä. Kovien pelien kokemattomuus teki sen että olimme hyvin mukana pelissä, kun vastustaja antoi meidän pelata ja rakentaa. Kun vastaan tuli kovaa pelaava joukkue meillä pelimme meni hätäilyksi ja levisi. Muutamassa pelissä myös pelihuumorimme oli kovalla koetuksella niin hyvin vastustaja sai henkisen yliotteen pelistä. Se näkyi valitettavasti myös taululla. Maalinteko tuotti ongelmia koko kevätkauden ajan ja maalintekovoima lepäsi lähes täysin Saran varassa. Keskikentän ylitykset tehtiin keväällä hätiköiden ja laitojen juoksujen ajoitusten kanssa oli paljon hommia. Puolustuslinjamme piti meidät monessa pelissä mukana ihan vain mahtavan uhrautuvan asenteensa vuoksi. Sarjatilanne näytti kevään jälkeen siltä, että PEP T99-joukkue olisi 2. Divarin keskikastin joukkue. Ehkä jopa hieman keskikastin alapuolella.

2 Keskikesällä jatkettiin kovaa treenaamista henkilökohtaisen taidon ja pelisysteemin osalta. Pelipaikkoja vakiinnutettiin, jolloin saatiin aina tuttuja tyttöjä pelaamaan lähellä. Meten kotiuduttua maalille meidän aina hankala maalivahtitilanne saatiin kehittymään positiiviseen suuntaan koko kauden, mutta ennen kaikkea loppukesää kohti mentäessä. Tuttu ja turvallinen maalivahtipeli on erittäin tärkeä koko kentän pelaamiselle niin puolustukselle kuin keskikentällekin. Jalkapallossa, niin kuin monessa muussakin joukkuelajissa, hyvä ja kannustava tiimihenki tuo parhaimmillaan ainakin yhden lisäpelaajan kentälle. Niin mielestäni kävi T99-joukkueellekin. Yhteinen Uumajan turnausreissu heinäkuussa oli mahtava joukkuetta yhteenhitsaava tapahtuma. Lähtökohtaisesti uusi ja haastava 11 vs 11 peli isolla kentällä ja isoihin maaleihin. Vastassa isoja ja kovaa pelaavia Ruotsalaisjoukkueita. Tytöt pelasivat sen minkä pystyivät ja venyivät mahtavasti b-finaaliin saakka. Turnaustuomisina b-finaalin hopea, mutta ennen kaikkea yhtenäinen ja iloinen joukkue. Uumajan yhteiset kokemukset (yhdessä tietysti kovan treenaamisen kanssa) olivat mielestäni kesän käännekohta. Syyskaudella tyttöjen peliin laskeutui tietynlainen rauha ja peli-ilo. Pelimme moottorina toimivat Lotta K ja Ronja rakensivat peliä mahtavasti toisiaan täydentäen. Lotan huima energia luontainen taistelijaluonne yhdistettynä Ronjan varmistavaan ja oivaltavaan pelinrakenteluun toivat monessa pelissä meille täydellisen keskikentän hallinnan, jonka päälle on hyvä rakentaa. Laitojen juoksijoiden (Millan, Ellan, Trinen, Sagan) ajoitukset paranivat koko ajan ja avaavat syötöt löysivät laidan yhä paremmin. Keskitykset ja murtaumiset keskustaan paranivat peli peliltä ja PEP:n peliin oli tullut muitakin vaihtoehtoja kuin pallo Saralle ja odotetaan. Hyökkäys ja maalinteko oli edelleen loistavasti ja tasaisesti pelaavan Saran harteilla, mutta ei onneksi enää yksin. Maalinteossa onnistuivat syyskaudella Saran lisäksi Lotta, Ella, Ronja, Milla, Pilvi jne. Puolustuksen linja oli lähes koko kauden melko tuttu. Salla tai A-P keskellä johtamassa toimintaa ja laidoilla Zorro, Janna, Joanna ja tehotyttö Siru. Puolustuksen peli rauhoittui pitkin kautta ja olikin parhaimmillaan lähes Veikkausliiga-tasoista pallonhallintaa. Kauden viimeisissä peleissä ennen kaikkea Nea löysi oman paikkansa nimenomaan puolustuksen laidalta. Emmasta ollaan saamassa hyvää vauhtia Meten manttelinperijää maalin suulle. Nyt täytyy vain saada ison maalin pelko pois Kaiken kaikkiaan tätä kautta mielestäni voi hyvällä syyllä sanoa huiman kehityksen kaudeksi. Potkupallojoukkueesta on tullut jalkapallojoukkue, jonka peli on illasta toiseen järjestelmällistä, harkittua, iloista ja toisia kannustavaa. Mielestäni Sallan toteamus Honka-ottelun jälkeen kuvaa T99-joukkuetta kauden lopussa: Mä meinasin jossain vaiheessa kysyä tuomarilta paljonko peliä on jäljellä, mutta en mä sitten kysynytkään siellä oli niin kiva pelata. Kiva sitä oli katsoakin.

3 Kooste pelien tuloksista ja valkkujen kommentit: Syyskausi 2012 Sarjapelit ja tulokset PEP - Team Vanpa/Menomimmit FC Reipas - PEP PEP - LePa/vihreä NJS/Milan - PEP FC WILD/NuPS YJ2 - PEP PEP - HJK-j/Töölö Honka/T99-00 Haaste - PEP 0-1 Kommentteja / peliraportit joistain peleistä: 26.9 FC Honka T99-00 haaste - PEP T (1+0 Sara, viiri: Ronja) Kauden päätös omalla kentällä vaikkakin vierailijana. Ei haitannut. Peli oli täydellisen epätasainen. PEPpi vei ja Honka vikisi. Hongalla oli kauden päättäjäisessä kaksi kentällistä tyttöjä mukana, joten taktiikkana oli juoksuttaa Ponnen tytöt tajuttomiksi. Toisin kävi. Nea avasi maalivahtiuransa ja komeasti nollapelillä. Toisella puoliskolla Zorro piti maalinsa puhtaana jo rutiinilla. Puolustus veti Sallan, Sirun ja Jannan voimin vakuuttavan ensimmäisen puolikkaan. Toisella puoliajalla alkoi jo väsy hieman painaa, mutta urheasti taistellen Honka nollattiin. Ronja ja Lotta pyörittivät peliä mallikkaasti, Milla, Ella, Saga ja Trine juoksivat keskikentän laidoilla pelin leveäksi ja pitkäksi, joten kentällä oli tilaa. Sara teki tuttuun tyyliin pilkkaa Hongan puolustuksesta ja oli tekopaikoilla usemmin kuin valkut ehtivät laskea. Vain Hongan maalivahdin unelmapeli ja PEPn tyttöjen viimeistelyn terävimmän terän puuttuminen (n. 25 laukausta yli ja ohi, 100 laukausta maalivahdin syliin, pari tolppaa jne.) esti täydellisen verilöylyn. PEP lopetti kauden komeaan voittoon ja sijoittui omassa lohkossaan jaetulle ykkösijalle!!! FC Reipas valitettavasti voitti lohkon keskinäisen ottelun perusteella - syksyn ainoa tappio! Aivan loistava syksy PEP:n T99-tytöille! Pelisysteemi saatiin hiottua kesätauon aikana urilleen ja tulosta alkoi syntyä. Pelaaminen pelistä toiseen tasaisen kaunista ja järjestelmällistä, joka toi tytöille itseluottamusta omaan osaamiseensa. Syksyn mittaan näimme kentällä iloista ja rohkeaa peliä (askelharhautuksia ja zidaneja unohtamatta) - tytöt todella silmin nähden nauttivat futaamisesta. Tästä on hyvä lähteä talvikauteen ja uusiin haasteisiin. KIITOS TYTÖT! 27.8 PEP T99 -LePa/Vihreä 4-2 (3+0 Sara ja 1+0 Ella, Viiri Siru) Aivan PEP:n näytöstä koko peli alusta loppuun. LePan tytöt juoksivat perässä ja PEP rakenteli rauhallisesti syöttelemällä maalipaikkoja liukuhihnalta. PEP:n huono viimeistelyn taso näytti nousevan ratkaisevaan rooliin LePan mennessä 1-2 johtoon toisen puoliajan aikana. Se maalasi molemmista hyökkäyksistään :-) PEP ryhdistäytyi ja pommitti nopeassa tahdissa kolme maalia ja otti ansaitun voiton. Paikkoja oli n. 10 maaliin, mutta tänään tuli niistä neljä.

4 Peli oli kaunista ja kontrolloitua koko pelin. PEP:n tytöt ovat loistavia! 24.8 T99 FC Reipas - PEP T (1-0 Ronja, 0+1 Sara, Viiri: A-P) Peli meni muhkuraisesta ja pehmeästä Launeen kentästä huolimatta hyvin. Reippaan isommat tytöt ottivat yksi vastaan yksi tilanteissa tarvittavat voitot ja pääsivät nappaamaan pisteet. Reipas oli odotetun vahva. Pelissä oltiin hyvin mukana ja tasoitus 1-1:een tuli Saran loistavasta syötöstä päätyviivalta toiseen aaltoon, jossa Ronja viritteli jalkaansa. Hyvä ja rauhallinen vastari maalille, siellä muutama asiaankuuluva kimmoke pakista ja maalivahdista, ja reppu heilui. Reipas kuittasi valitettavasti nopeasti, eikä sitten enää päästänyt meitä mukaan voittokamppailuun. PEP:n peli on hyvin uomassaan ja rauhallisen rakentamisen periaatteet toistuvat nyt pelistä toiseen. Nyt ollaan otettu odotettu harppaus kauniin ja hallitun jalkapallon suuntaan. Erittäin hienoa työtä 13.8 T99 PEP - Vanpa/Menomimmit 2-2 (Messi 1+1, Sara 1+0) Syyskauden ensimmäinen peli oli suurelta osin PEP:n hallintaa, mutta viimeistelyn kanssa painimme edelleen. Selkeitä maalinteko paikkoja meillä oli lähes kymmenen, mutta viimeinen herkkyys viimeistelyssä oli vielä kesälomilla. Ensimmäisen erän hitauden jälkeen saimme pelin juonesta kiinni ja peli siirtyi loppua kohti selvästi meille. Hienoja rakennelmia ja läpipelaamisia nähtiin liukuhihnalta, joka lupaa jatkoa ajatellen hyvää. Viiri napsahti loistavia otteita esittäneelle Ellalle.

5 Kevätkausi Team Vanpa/Menomimmit - PEP PEP - Gnistan/HPS YJ EBK/Sininen - PEP PEP - NJS/Milan PEP - FC WILD/NuPS YJ HJK-j/Töölö - PEP PEP - Honka/T99-00 Haaste HJK/Töölö - PEP T (Sara 1+0, Ronja 0+1, Siru 1+0 ja Lotta K. 0+1) Peli oli koko peliajan PEP:n hallintaa ja hyökkäykset vyöryivät vastustajan maalille tasaisena virtana. Vain maalinteon vaikeus rajoitti voiton vain kahteen maaliin. Sara teki ensimmäisen maalin hienon hyökkäyskuvion päätteeksi. Ronjalle syöttöpiste. Toinen maalin kirjattiin Sirulle. Sekin hyökkäys lähti puolustuksesta, keskikentän kautta Lotalle, joka laittoi loistosyötön Sirulle juoksuun. Siru ei erehtynyt. Nyt onnistuttiin laajalla rintamalla, mutta viirin kuitekin nappasi Janna erittäin hienolla ja aktiivisella puolustuspelaamisella. 1.6 T99 PEP - FC Wild/NuPS 0-4 Tehottomuus maalintekotilanteissa näkyy vahvasti. Tulos ei kerro koko totuutta pelin voimasuhteista. Wild/NuPS teki maaleja tilanteistaan ja PEP ei. Muuten peli oli oikein viihdyttävää tasaista pelaamista. PEP:n tyttöjen pelaaminen on paikoin erittäin kaunista. Ryminää puolustukseen lisää ja tehoja maalintekoon, niin tulokset paranevat. Peruspelaaminen on hyvällä tasolla. Viiri loisto-ottelun pelanneelle Zorrolle T99 sarjapeli, Suvelan hiekka EBK - PEP 7-0 Kauden pohjanoteeraus toivottavasti on nyt nähty. Ensimmäinen puoliaika oli kamalaa katsottavaa - ei osattu enää pelata kovalla hiekkakentällä vastatuuleen!!! Mikään ei onnistunut ja ketään ei hetken kuluttua enää kiinnostanutkaan. PEP:n hieno peliasenne oli kuin muisto vain. Puoliajalla valkku haukkui kaikki tasapuolisesti ja sitten peli löytyikin. Tytöt alkoivat tsempata, syötellä ja rakentaa paikkoja. Aivan kuin kentällä olisi eri joukkue. Toisen puoliajan hyökkäysvoittoinen peli kostautui maaleina, mutta sitä tärkeämpää oli pelin uudelleen löytyminen. Viiri kovasta ja näkyvästä työstä Messille (Lotta K.) T99 sarjapeli, Metsämaan kenttä PEP - Gnistan/HPS YJ 1-1 (Sara 1+0, Ronja 0+1) Sateisella Metsiksen kentällä vastaan asettui tällä kaudella niin tutuksi käynyt Gnistan T99-joukkue. Aiemmista kohtaamisista (neljä kertaa kohdattu ja aina niukka tappio niskassa pelistä poistuttu) viisastuneina tytöt aloittivat tiukan valmistautumisen jo hyvissä ajoin ennen peliä. Nyt ei anneta ensimmäistä varttia suosiolla Gnistanin tytöille! 99-syntyneitä tyttöjä ei ollut päässyt paikalle kuin seitsemän, joten Sara, Siru ja Trine lainattiin 00-joukkueesta. 00-

6 tytöillä oli kova peli alla, joten lämmittely oli hoidettu huolella. Peli eteni tasaisena keskikentän vääntönä, jossa molemmin puolin saatiin hienoja kuvioita ja vaarallisia hyökkäyksiä aikaan. Sateesta ja koleasta kelistä huolimatta maalivahdit pysyivät lämpiminä. Ensimmäisen puoliajan loppupuolella Ronjan loistavasta syötöstä Sara pääsi puikkaamaan yksin läpi ja sijoittamaan jääkylmästi 1-0 PEP:lle. Toisella puoliajalla ja sen viimeisillä minuuteilla Gnistan tasoitti 1-1:een hienon yksilösuorituksen jälkeen, jossa koko ottelun loistavasti pelannut PEP:n puolustus joutui antautumaan. Kaiken kaikkiaan jälleen rohkaiseva peli, joka osoitti T99-joukkueen hienon asenteen! Maaleja vain lisää rakennetuista paikoista, niin voittojakin alkaa ropista. Viiri A-P:lle uskomattomasta topparityöskentelystä! 3.5. T99 sarjapeli, Vapaalanaukee Team Vanpa/Menomimmit - PEP T Kelvollinen kauden avauspeliksi. Hyvällä ilmeellä ja asenteella pelattu peli on suoraa jatkumoa T99 tyttöjen kevään peleihin. Maalivahtipeli ja puolustus on rautaa. Keskikentällä taitoa ja itseluottamusta riittävästi hallitsemaan ja rakentamaan vaarallisia hyökkäyksiä. Hyökkäyspeliimme tarvitaan lisää röyhkeyttä ja mielikuvitusta, niin näistä peleistä tullaan jatkossa voittajina. Viirin sai loistavasta puolustuspelistä palkittu Janna

7 Turnaukset ja reissut kaudella 2012 Gnistanin (GPS) järjestämä kauden päätösturnaus Oulunkylässä T99 ikäryhmälle 13. ja Syyskauden 2012 viimeiseen turnaukseen lähdimme lähes täydellisen iskukykyisellä porukalla. Vakionaisistosta valitettavasti puuttuivat Mette, Salla, Joanna ja Janna. 1) EBK - PEP T (Sara 1+0, viiri: Milla) EBK on vahva joukkue, sillä se sijoittui sarjassaan (1.div) parhaiden joukkoon. Lopputulos ei todellakaan kerro pelin kulusta. Peli oli erittäin tasaista ja viihdyttävää ja tekopaikkoja kertyi tasaiseen tahtiin molempiin päihin. EBK teki vain hurjalla prosentilla tulosta. PEP:n helmasynti on edelleen tehottomuus hyökkäyspäässä ja Meten ollessa poissa maalivahtipelin ailahtelevuus. 2) PEP - GPS Mustat 1-0 (Pilvi 1+0, viiri: Nea) Hyvä voitto hyvän pelin jälkeen. Vastustajalla ei montakaan maalipaikkaa pelin aikana ja Emma poimi maalissa harvat yritykset. Tytöillä hyvä ilme ja pelihuumori päällä koko pelin ajan ja GPS joutui paikoin turvautumaan erittäin kyseenalaisiin keinoihin. Nean varma puolustuspeli oikeana puolustajan nousi viirin arvoiseksi suoritukseksi. 3) PEP - FC Wild/NuPS YJ1 2-3 (Sara 2+0, Viiri: Sara) Mahtitaistelu, jossa tilanteita oli hengästymiseen saakka. Wild meni johtoon vahingossa keskikentältä vedetyn roikkupallon johdota, mutta taisteleva PEP kiipesi rinnalle ja ohi loistavan esityksen siivittämänä. Tasoitus jälleen keskikentän roikusta. Viimeinen Wildin maali oli sitten ns. tehty maali. Ohuesti jäi harmittamaan. FC Wildin valmentajan kommentit tyttöjen hurjasta kehityksestä, kauniista pelistä ja kypsästä rakentelusta ei kuitenkaan paljon lämmittänyt. Kitkerä tappio. 4) TuPS - PEP 1-0 (Viiri: Lotta) Pakkovoitto edessä, että päästäisiin mitalipeleihin. Meillä peli kulki iloisesti ja maalipaikkoja syntyi jatkuvasti. Saran poissaolo tekee hallaan maalinteollemme ja sen saimme jälleen kokea. Viidestä hyvästä maalipaikasta onnistuimme tekemään ei-yhtään ja TuPS onnistui siitä ainosta saamastaan kulmasta... Karvas kalkki oli nieltävä. Ei auta kuin treenata maalintekoa ja vetoja ;-) 5) Sijoitusottelu neljännestä sijasta GPS Mustia vastaan - tasan 3-3 (Milla 1+0 ja Pilvi 2+0, viiri Pilvi) Revanssi Gnistanin tyttöjä vastaan meni samoissa merkeissä kuin ensimmäinenkin peli. Nyt vain tuomari auttoi vastustajaa hieman jättämättä meille kuuluvan pilkun puhaltamatta, mutta GPS:lle pilli soi vähintäänkin kysymyksiä herättävästä tilanteesta. Sellaista se on. Keksikentän loisto-otteet, namusyötöt ja hyvät irtautumiset sekä laidoista että keskeltä veivät PEP:iä koko ajan eteenpäin. Gnistan tuli sitten aina tasoihin. Lopputulemana kuitenkin PEP sijoittui turnauksessa neljänneksi enempien tehtyjen maaliensa ansiosta. Kaiken kaikkiaan Oulunkylän turnaus oli pelillisesti tasaisen hyvä ja siten edustava päätös tälle kaudelle. Peruspelimme on kaunista, pelaavaa, rakentavaa ja suunnitelmallista. Se on erittäin hyvä pohja talvikauden treenaamiselle. Pääfokus meillä on voima, kovuus, maalinteko ja maalivahtipeli Hippoturnaus, Jyväskylä T99 Pelit JyPK 98/99 - PEP T PEP T99 - FC Reipas 0-0 PEP T99 - PaRi 3-1 (Pilvi*2, Ella) PEP T99 - KPV 0-3 PEP T99 - Ilves/Keltaine n 0-5

8 T99 Sijoitus turnauksessa T99 Disney Mekko-turnaus Alkusarja: PEP T99 - VJS T (kentän paras pelaaja: Messi ja viiri: Emma - ensimmäinen peli veskarina ja nollapeli) PEP T99 - Lepa T (alkulohkon voitto!) (kentän paras pelaaja: Messi ja viiri: Milla) Lohkovoittajien jatkosarja: PEP T99 - FC Loviisa 1-3 (kentän paras pelaaja ja viiri: Ronja) PEP T99 - FC KoVa 0-1 (viiri: Janna) Sijoituspelit: sijat 4-6: PEP T99 - Honka T99 haaste 4-0!!! (Kentän paras pelaaja: Sara ja viiri: Ella) PEP T99 - VJS T99 5-0!!! (Kentän paras pelaaja: Ella ja viiri: Saga) Loppusijoitus - 4. Turnauksen tsemppari - Sara Ranta Turnaukset yllättäjä: Emma - neljä peliä, yksi päästetty maali ja neljä voittoa! Kaikkiaan turnauksesta jäi todella hieno maku. Pelit paranivat loppua kohden. Tytöt rentoutuivat ja nauttivat silmin nähden pelaamisesta. Se näkyi upealla tavalla kentän laidalle. Kiitos tytöt :-) Uumaja Football-festival --- Kesäturnausreissu Alkulohko T99: Torsdag 18:00 Älvsby IF 5-0 Pohjois Espoon Ponsi Fredag 13:00 Pohjois Espoon Ponsi 1-4 Sandåkerns SK Fredag 19:40 Pohjois Espoon Ponsi 0-10 Sävar IK b-jatkopelit: Lördag 15:00 Pohjois Espoon Ponsi 2-0 Överkalix IF Söndag 08:00 Umeå Södra FF Blå 4-5 Pohjois Espoon Ponsi b-finaali: Söndag 13:00 Lira BK 7-1 Pohjois Espoon Ponsi b-finaali Hopeaa! Hieno päätös turnaukselle, uurastus palkittiin hopamitalilla.

9 27.5 T99 Loviisa Cup Mukana Loviisassa: Ronja, Mette, Elina, Lotta, Milla, Salla, Siru, Trine, Zorro, Janna ja Ella. 1. Honka T00 - PEP 8-0 (ei siitä sen enempää) 2. FC Reipas - PEP 1-0 (Turnauksen voittajaa vastaan kunnollinen tahtopeli. Siru maalissa viirin arvoisesti ja Messi nappasi toisen viirin työmoraalistaan) 3. PEP - PU-62 Mikkeli 1-3 (Ella 1+0, Siru 0+1) (Peli oli hyvää työskentelyä ja raatamista. Ajoitta meidän tytöt pyörittivät peliä mallikkaasti, mutta maalintekovoimaa tarvitaan. Viiri: Janna) 4. PEP - KTP 0-4 (väsyneiden likkojen raatamista. Mette ja Elina poissa pelistä vammojen vuoksi ja Millakin kävi aina välillä huuhtelemassa allergiarähmät silmiltä että näkisi muutakin kuin hahmoja ja valoja. Viiri: Salla 5. Jumbofinaali Honka T00 - PEP 3-1 (Siru 1+0 ja Ronja 0+1) (Jälleen peli ilman vaihtopelaajia. Hongalla oli pari kentällistä pelaajia, joten tuoreempaa jalkaa oli vastassa. Alun lämmittelyn (ensimmäinen erä 3-0) PEP otti pelin haltuun ja vyörytti peliä Hongan maalille jatkuvasti. Ihailtavaa venymistä koko porukalta. Aivan toisenlainen peli kuin ensimmäinen. Viiri Ronjalle huikeasta pelaamisesta todella väsyneenä puolikuntoisenakin asperiinin voimalla. Turnauksen taso oli kova ja aurinkoinen ilma teki siitä vielä haastavamman meidän liian pienelle porukalle. Kaksi vaihtotyttöä viiteen peliin (n. 3,5 tuntia futista auringossa!!!) on liian vähän. Vielä haastavamman siitä teki kahden tytön loukkaantumiset - kahdessa viimeisessä pelissä ei voinut tulla huilaamaan. Tsempparin pystin pokkasi Salla uhrautuvalla topparipelillään koko turnauksen ajan NCC-turnaus T99-ikäluokalle, Pajulahti Pajulahdessa järjestetty FC Kuusysin isännöimä 16:sta joukkueen NCC-turnaus on nyt koettu ja tässä tulee tunnelmat viikonlopustamme. Seikkailumme alkoi perjantaina iltapäivällä, kun saavuimme Nastolan Pajulahden urheiluopistolle hyvissä ajoin ennen ensimmäistä peliä. Tyttöjen kovaäänisistä turnausspekulaatioista päätellen lataus oli kohdillaan. Turnauksen pelaajat: Ronja, Salla, A-P, Mette, Lotta, Ella, Nea, Saga, Milla, Joanna, Janna Sara, Siru, Annika (perjantaina) Janne ja Jari valmentajista (Pekka perjantaina) ja Kirsi-Marja (vanhempien edustajana) Ensimmäinen peli oli iltapeli HPS Gnistan Mustat T99-joukkuetta vastaan. Tähän peliin saimme vahvistuksia Annikan, Saran ja Sirun muodossa. Peli oli 99%:sti meidän hallussamme koko ajan. Vastustajajoukkueen maalivahti piti Gnistanin tyttöjä mukana pelissä torjuen mm. Annikan ampuman rankkarin ja useat hyvät maalintekotilanteet. Ei kuitenkaan osumia. Gnistanilla oli pelissä vain yksi taktiikka: veskari avaa pitkän keskelle ja keskushyökkääjä runnoo maaleja. Ei turhaa rakentelua - suoraviivaista peliä. Mette ja topparit poimivat pitkiä avauksia minkä ehtivät, mutta yhden kerran pomppasi hankalasti ja siitä rankaistiin. Peli päättyi kirvelevästi 1-0 vastustajalle. Salla pelasi erittäin energisen ottelut hoitamalla oman tonttinsa ja osan toistenkin tontista ja pokkasi viirin. Illallisen jälkeen pidimme kapteeniston vaalit. Käytiin joukkueen kesken läpi kapteeniston tehtäviä ja vastuita sekä puhuimme esimerkin näyttämisen ja toisten tsemppaamisen merkityksestä koko joukkueelle. Sessiomme huipentui suljettuun lippuäänestykseen, jossa jokainen paikallaolija sai osallistua kepteenien valintaprosessiin. PEP T99-joukkeen kapteenisto kaudelle 2012 löytyikin erittäin selkein äänin: Kapteeni: Mette Varakapteenit: Ronja ja Ella Ylpeät kapteenimme ohjasivat joukkueen nukkumaan ja valmistautumaan tuleviin peleihin. Toinen pelipäivä ja aamiaisen jälkeen kentille pirteänä.

10 Aamun ensimmäinen peli ennakkoon lohkon kovinta porukkaa vastaan. RiPS oli voittanut edellisen päivän aloituspelinsä 5-0, joten helppoa ei ollut tulossa. PEP otti jälleen taisteluilmeensä päälle ja laittoi RiPS:n todella ahtaalle. Ellan loistavan takakulmalaukauksen jälkeen johdimme 1-0 pelin loppupuolelle saakka, mutta valitettavasti vastustaja pääsi tuikkaamaan tasoituksen hienon vasemmanlaidan nousun päätteeksi. Peli päättyi tasuriin 1-1 ja ilmiliekkeihin äitynyt Mette pokkasi viirin. Meten loistavat ja oikea-aikaiset vastaantulot ja varmat kopit lupasivat hyvää - maalivahtipeli oli kunnossa. (RiPS muuten tuli turnauksessa pronssille) Lauantain toinen peli. Vastassa JäPS 2, joka oli voittanyt meidän ensimmäisen vastustajamme 2-0! Peli alkoi tasaisena ja sellaisena se jatkuikin loppuun saakka. Puolustuksemme ja keskikenttämme keskusta sai pelattua pallon hyvin ylöspäin aina rankkarialueen rajalle saakka, mutta maalinteko ja terävä hyökkäyspeli osoittautui todella vaikeaksi joukkueellemme. Vedot lähtevät kaukaa eikä laatu ole vielä sillä tasolla että niillä yllätetään osaavaa maalivahtia. JäPS voitti taistelun 2-0. Viirin kahmasi hurjalla molempiin suuntiin pelaamisellaan Ronja. Ronja tuntui olevan joka paikassa touhuamassa pahojaan. Alkulohkon pelien jälkeen olimme lohkomme viimeisellä sijalla, joten turnauksen voitto oli jo lipsahtanut käsistämme. Ei haitannut fiilistä. Tytöillä oli hyvä pöhinä päällä. Lauantain viimeinen peli pelattiin PU-62:sta vastaan. Mikkelin tyttöjä vastaan pelattu peli toisti tuttua kaavaa. Tasainen peli - hyvä tsemppi - PEP rakensi ja syötteli - viimeinen hyökkäysvoima puuttui ja vastustaja rankaisi vastaiskuista. Yksi maali tuli rumasti kulmatilanteesta: hyvä veto lensi juuri ja juuri Joannan pään yli, Meten hanskojen välistä A-P:n selkään ja siitä maaliin. Ei ollut voittomaali, mutta kuitenkin karvas pala... Viirin kahmaisi tässä väsyneiden tyttöjen pelissä hurjasti keskikentällä raatanut Lotta. Pelien jälkeen illallinen, siistiyminen ja porukalla Lahteen hohtokeilaamaan. Tulipahan tyttöjen huolella pakkaamat hiustensuoristimet ja kiiltolakat (!!!???) hyötykäyttöön. Mette näytti mallia muille ja otti joukkueen virallisen keilausmestarin viitan harteilleen vakuuttavalla pelillä. Lähes 100 pistettä! Sunnuntain pelit olivatkin sijoituspelejä. Ensimmäisestä pelistä tuttu HPS Gnistan mustat juoksi kentälle ensimmäiseen peliin vastustajaksi. Sirun, Saran ja Annikan puuttuminen pelaavasta kokoonpanosta näkyi kyllä pelissä. Peli oli paljon tasaisempi ja maalipaikkoja meille syntyi vähemmän kuin ensimmäisessä. Parhaimpana PEPmaalipaikkana ehkä Ronjan hieno vasemman jalan pommi rankkarialueen kulmasta, jonka kuitenkin veskari poimi nahkeisiin hanskoihinsa. Maalintekijöiden puute rasittaa ja tämäkin peli jäi PEP:ltä nollille. Vastustaja jatkoi tuttua taktiikkaansa ja runnoi koko pelin ajan tulleista pitkistä maalivahdin avauksista yhden maalin. Lopputulos jälleen 1-0 Gnistanille. Viirin nappasi tässä pelissä ja koko turnauksen hienosti pelannut Joanna. Viimeisessä pelissä oli panoksena enää turnauksen viimeisen joukkueen kunnia. Vastassa Tervakosken Pato. Tarina jo tuttu. PEP pelasi ja rakensi ja tuskaili maalinteon kanssa. Vastustaja tuikkasi pari vastaiskuista. 2-0 tuloksella pisteet Tervakoskelle. Tämä ei kuitenkaan masentanut joukkuettamme. Pelien jälkeen jokainen tyttö posket punaisina vakuuttivat tyytyväisyyttään turnaukseen ja pitivät sitä mahtavana. Sitä se kyllä olikin. Yhteishenki on joukkueessa upealla tasolla ja kaikki pelaavat minkä pystyvät ja ennen kaikkea nauttivat pelaamisesta. Mikähän olisi tunnelma, jos vielä voitettaisiin nuo tiukat taistelut...? Koko turnauksen taempparin pysti luovutettiin Lotalle hienosta raadannasta koko turnauksen ajan. Hänelle tuli muutama uusi lempinimi: ajokoira, työhevonen... Yhteenvetona viikonlopusta seuraavaa: * Joukkuehenki ja -yhtenäisyys on joukkueessa huippuluokkaa * Tsemppaaminen ja joukkueelle pelaaminen on joukkueessa pääosin hyvällä tasolla. * Ilman vahvistuksia nuoremmista ikäluokista 99-tytöt ovat aika hampaattomia hyökkäyspäähän. Maalivahtipeli on kunnossa kun Mette on pelaamassa (kakkosveskarihaaste), puolustukseen ja keskikentälle löytyy laatua, mutta koko joukkue ei ole vielä riittävän tasalaatuinen. * Tekniikassa (potkut, syötöt, kuljetukset) ja pelikäsityksessä (sijoittuminen, juoksujen ajoitukset, tilan tekeminen, viestintä) 99-porukan sisällä suuria eroja. * Tälläkin porukalla pelit ovat kuitenkin tasaisia keskikentän peliä, joten "rökäletappiopäivät" ovat ohi.

11 Pelitulokset: HPS-Gnistan Mustat - PEP 1-0 / viiri Salla RiPS - PEP 1-1 (maali Ella) / viiri Mette PEP - JäPS / viiri Ronja PEP - PU / viiri Lotta HPS Gnistan Mustat - PEP 1-0 / viiri Joanna Tervakosken Pato - PEP 2-0 / viiri Lotta Turnauksen tsemppari: Lotta

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt osallistuivat kolmen päivän Särkänniemi cupiin, pelit pelattiin Pirkkahallin nurmi kentillä! Ensimmäinen peli oli perjantai aamusella TPV:tä vastaan. Tytöt taistelivat

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot

PELAAMISEN PERIAATTEET

PELAAMISEN PERIAATTEET PELAAMISEN PERIAATTEET 1. Mielummin 5-4 voitto kuin 0-1 tappio 2. Pidämme palloa ja haastamme 1v1 tilanteissa jos olemme yli puolessa kentässä 3. 2v1 tilanteissa haastamme aina. 4. Alivoimalla syötämme

Lisätiedot

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! Haka lähti pikakomennuksella Särkänniemi Cuppiin, kun TPV tarvitsi vielä yhden joukkueen turnaukseensa. Aurinko paistoi koko turnauksen ajan ja useampikin poika

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! B-tytöt: syyskuun Subway pelaaja on Laura Lähdekorpi Valmentajat valitsivat B-tyttöjen syyskuun Subi-pelaajaksi

Lisätiedot

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan. OTTELUIDEN PELAAMINEN Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä. Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Maalien koko on 122 cm x 183 cm. Ottelut pelataan mustilla kiekoilla. Ottelut pelataan

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 1.4 3.4.2016 C2 AA Lohko 1 C2 AA Lohko 1 Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4 3.4.2016. Turnaukseen C2 AA Lohko 1 neljä parasta joukkuetta Välierät

Lisätiedot

Peli-idea Hyökkäyspeli

Peli-idea Hyökkäyspeli Peli-idea Hyökkäyspeli Pelijärjestelmä 1-4-4-2 Niin paljon kuin mahdollista avataan peliä puolustuslinjasta-pelirohkeus! Nopealla pallonhallintapelillä yritetään löytää hyökkäyssuuntaan kääntynyt keskikenttäpelaaja

Lisätiedot

Hakan hyvä vire jatkuu

Hakan hyvä vire jatkuu Hakan hyvä vire jatkuu Hakan A-pojat hakivat lauantaina SM-sarjan ensimmäiset reissupelipisteet Kontulan samettiselta nurmelta. Isäntäjoukkue KäPa joutui lähes samanlaiseen myllytykseen kuin 5 0 edellisessä

Lisätiedot

Sininen Nopea Katse Vaihto Punainen Kesto

Sininen Nopea Katse Vaihto Punainen Kesto Maalintekoa Sininen oma kuljetus syötä itselle ennen merkkiä. Nopea käännös yksi kosketus katse kohteeseen hae tyhjätila, maalivahdinliike. Katse palloon lauo liike perään, irtopallot maaliin. Haetaan

Lisätiedot

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Tervetuloa idylliseen Porvooseen nauttimaan hienosta jalkapallosta! Aika ja

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 31.3 2.4.2017 C2 AAA alempi Jatkosarja C2 AAA alemman jatkosarjan Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4.2017. Turnaukseen C2 AAA alemman jatkosarjojen

Lisätiedot

B-tytöt: Kauden viimeiden peli

B-tytöt: Kauden viimeiden peli B-tytöt: Kauden viimeiden peli Kauden päätös peliin B-tytöt matkasivat Janakkalaan. Ottelussa oli kova paikallislataus ja tottakai, kaikki halusivat päättää kauden hyvin mielin voittoon. Samalla ottelu

Lisätiedot

FC Honka P09 -turnaus

FC Honka P09 -turnaus FC Honka P09 turnaus Ulkokenttäturnaus Tapiolassa vuonna 2009 syntyneille pojille lauantaina 22.4.2017 klo 9.00 alkaen Tervetuloa turnaukseen! Kun saavutte paikan päälle, käykää ilmoittautumassa turnaustoimistoon

Lisätiedot

Patamäen E-tytöt maailman suurimmassa lentopallotapahtumassa POWER CUPissa Raahessa 5-8.6.2014

Patamäen E-tytöt maailman suurimmassa lentopallotapahtumassa POWER CUPissa Raahessa 5-8.6.2014 Patamäen E-tytöt maailman suurimmassa lentopallotapahtumassa POWER CUPissa Raahessa 5-8.6.2014 Pientä 'suurta' jännitystä ilmassa saapuminen majoituspaikkaan liikuntahallille. Makuupaikkojen valinta ja

Lisätiedot

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT OTTELUIDEN PELAAMINEN RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT Turnauksessa noudatetaan SJL:n Leijonaliiga kauden 2018-2019 sääntöjä seuraavin poikkeuksin. Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä mustalla kiekolla. Maalien koko

Lisätiedot

KAUSISUUNNITELMA 2012-2013

KAUSISUUNNITELMA 2012-2013 FCFJ T03-05 KAUSISUUNNITELMA 2012-2013 Yleiset Vastuuvalmentaja: Kriba Karlsson Joukkuejohtaja: Tiina Rahkonen Valmentajia: Tom Nyman Krisse Tanila-Pellikka (Janne, Petteri, Jouko, Pale) Rahastonhoitaja:

Lisätiedot

Kysymys ka. 1 2 3 4 5

Kysymys ka. 1 2 3 4 5 Kausikyselyn tarkoituksena oli selvittää pelaajien kehitystarpeita ja tavoitteita. Lisäksi kysyttiin osallistumisinnkuutta turnauksiin ja Eerikkilän leirille. Vastausten pohjalta kehitetään joukkueen toimintaa

Lisätiedot

Peli-idea puolustuspeli. Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto)

Peli-idea puolustuspeli. Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto) Peli-idea puolustuspeli Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto). - Jätä hieman vapaaksi vastustajan puolustuslinjan pelaajia, houkuttele syöttämään, prässää nopeasti ja samanaikaisesti! Peli-idea puolustuspeli.

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 FC Haka junioreiden C15 pojat voitti Futsalin piirinmestaruuden 20.3.2016 Pirkkahallissa pelatussa lopputurnauksessa, johon osallistui alkusarjan neljä parasta

Lisätiedot

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014

HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 Sininen Kausi 2013-2014 HJS E10 TALVI 2013-2014 2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIVUOROT Harjoitus- ja peliohjelma pojat E10 Päivämäärä Aika Paikka Toiminta ke 6.11. klo 17.00-18.00 Pullerin Säästöpankki

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI EBK TIKRUCUP..7 YLEISTÄ Tervetuloa Tikrucupiin! Turnauspäivä lähestyy ja alla tarkemmin turnausinfoa sekä linkki otteluohjelmiin. Turnaus järjestetään loistavissa olosuhteissa, toivottavasti myös sään

Lisätiedot

JäPS T04 Perussääntöjä pelaajalle

JäPS T04 Perussääntöjä pelaajalle JäPS T04 Perussääntöjä pelaajalle Kentän osia Maalivahdinalue Rangaistusalue Meillä tätä ei vielä erotella Maalipotku annetaan laatikon sisäpuolelta Kulmapotkut annetaan kulmista Keskipiste Peli alkaa

Lisätiedot

Wartin kausi jatkuu Keuruun turnauksella 3.3. Panoksena siellä on pistejahti, joka toisi paikan sarjan lopputurnaukseen Saarijärvelle 17.3.

Wartin kausi jatkuu Keuruun turnauksella 3.3. Panoksena siellä on pistejahti, joka toisi paikan sarjan lopputurnaukseen Saarijärvelle 17.3. 3.3. Sarjakauden päätösturnaus Keuruulla Wartti kohtasi kevään runkosarjan viimeisessä turnauksessaan isäntäjoukkue Keuruun Toverit sekä HuKi:n Black yhdistelmän. Tavoitteena oli kaunistella sijoitusta

Lisätiedot

C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6

C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6 C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6 Palokan Riento, PaRi, Jyväskylästä, haki kovaa vastusta nousukarsintoihinsa Puolen Suomen liigaa varten. Netistä bongasivat FC Hakan ja kutsuivat Palokan kuplahallin

Lisätiedot

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Haka j D12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Iiittalan Palloa vastaan Roukon nurmella. Puolustus pelasi tiiviisti ja keskikenttä

Lisätiedot

Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015

Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015 Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015 Eötvös-Cup 16.8.-22.8.2015 7.12.2015 7.12.2015 2 1 Jyväskylän ystävyyskaupunkijoukkue Korpilahden Pyrintö Korpilahden yhtenäiskoulu Korpilahden Pyrintö Joukkueen

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja Sb*Somero haastaa seuranne ja joukkueenne mukaan yhteiseen, edulliseen lähiseutukuntien salibandyliigaan. Tarkoituksena on lisätä lähikuntien

Lisätiedot

A-pojat vaikeuksien voittoon

A-pojat vaikeuksien voittoon A-pojat vaikeuksien voittoon kautta A-pojat kokivat kovia ja pitivät katsomon jännityksessä loppuminuuteille saakka sunnuntaina 6.3. ottelussaan Vaasan Palloseuran junioreita vastaan. Pisteet jäivät kuitenkin

Lisätiedot

OL = Oikea laita VL = Vasen laita 10 = Piilokärki K = Kärki. OL = xxx VL = xxx 10 = xxx K = xxx

OL = Oikea laita VL = Vasen laita 10 = Piilokärki K = Kärki. OL = xxx VL = xxx 10 = xxx K = xxx TERMIT: MV = Maalivahti OP = Oikea puolustaja VP = Vasen puolustaja KK = Keskikenttä OL = Oikea laita VL = Vasen laita 10 = Piilokärki K = Kärki AVAUSKOKOONPANO: MV = xxx OP = xxx VP = xxx KK = xxx Vaihtomiehet:

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille Ilves, ringette 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Ringettekoulu Fjuniorit Ejuniorit Djuniorit Cnuoret Bnuoret 2. Vastaaja

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

Matkapäiväkirja: Tampereen Jääkiekkotuomareiden osallistuminen kansainväliseen tuomariturnaukseen , Telfs Itävalta

Matkapäiväkirja: Tampereen Jääkiekkotuomareiden osallistuminen kansainväliseen tuomariturnaukseen , Telfs Itävalta Matkapäiväkirja: Tampereen Jääkiekkotuomareiden osallistuminen kansainväliseen tuomariturnaukseen 3.-8.5.2018, Telfs Itävalta Matkaa edeltävät valmistelut: Ennen matkalle lähtöä joukkue kokoontui 24.4.2018

Lisätiedot

RYHMITYS FJK B PELITAPA, RYHMITYS 4 4 2

RYHMITYS FJK B PELITAPA, RYHMITYS 4 4 2 RYHMITYS 4 4-2 FJK B PELITAPA, RYHMITYS 4 4 2 KÄYNNISTÄMINEN (tarkoitetaan vaihetta, jossa peli käynnistetään maalivahdilta) Pyritään avaamaan peliä lyhyellä -> toppareille / AKK:lle, jos mahdollista (vastustajia

Lisätiedot

lopputurnaus; 12. sija

lopputurnaus; 12. sija 2. ja 3. päivä lopputurnaus; 12. sija @ Helle hemmotteli yleisöä Oulussa myös turnauksen kahtena viimeisenä päivänä. Lauantaina valkopaitojen alkulohkon pelin päättyivät TPS:n kohtaamiseen. TPS oli voittanut

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Sampo, Tammerkoski, Linnainmaa,

Lisätiedot

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja 6.3.2014 III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja Huom. Välierät ja finaalit pelataan paras kahdesta järjestelmällä (ja 2 pisteen systeemillä) peliajan

Lisätiedot

ACK 5v5 Pelikirja

ACK 5v5 Pelikirja 1 ACK 5v5 Pelikirja 10.10.2016 5v5 yleistä Innostaminen ja onnistuminen avainasiassa Oikeantasoista ja kannustavaa toimintaa Pelipaikkojen ja niiden tehtävien tiedostaminen Puolustussuuntaan pelipaikkojen

Lisätiedot

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt Lilliputtiturnaus 2015 OTTELUIDEN PELAAMINEN PELIALUE Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Kotijoukkueeksi merkityn joukkueen maali on kaukalon varsinaisessa päädyssä ja vierasjoukkueen

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan!

Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan! Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan! Palmuliiga starttaa helmi-maaliskuun vaihteessa, ja pelit etenevät oheisen otteluohjelman mukaan! Joukkueet on jaettu alkukilpailussa kahteen kuuden joukkueen lohkoon.

Lisätiedot

ILVES ARVOT. Ilves on Välittämistä Iloa Taitoa Voitontahtoa Avoimuutta Terveitä Elämäntapoja = ME. Tärkeimmät yhteistyökumppanit

ILVES ARVOT. Ilves on Välittämistä Iloa Taitoa Voitontahtoa Avoimuutta Terveitä Elämäntapoja = ME. Tärkeimmät yhteistyökumppanit ILVES ARVOT = ME Ilves on Välittämistä Iloa Taitoa Voitontahtoa Avoimuutta Terveitä Elämäntapoja Tärkeimmät yhteistyökumppanit Torneo Internazionale Lazio-Cup Youth -Rooma, Fiuggi http://torneolaziocup.it/classifica/?tournament_id=28

Lisätiedot

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 VALTTI CUP 2015 Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 2 VALTTI CUP 2015 VALTTI CUP 2015 3 TERVETULOA VALTTI CUP 2015 -tapahtumaan Pojat 2003 on Valtin yksi suurimmista ikäkausijoukkueista,

Lisätiedot

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP 15.6.2013 Järjestäjä ja yhteystiedot... 3 Yleistä... 3 Yleiset pelisäännöt... 3 Palkitsemiset... 4 Ohjaajista... 4 Pukukopit... 4 Turnauspaikan palvelut...

Lisätiedot

Pienpelit. Peruspienpeli

Pienpelit. Peruspienpeli Pienpelit 1 Pienpelit Peruspeli on usein kaikkein toimivin ja motivoivin pelimuoto. Pienpeleillä harjoituksiin voidaan kuitenkin tuoda tervetullutta vaihtelua. Pienpelejä pelataan yleensä 2 4 hengen joukkueissa

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot

PELINOMAISET MAALINTEKOHARJOITTEET

PELINOMAISET MAALINTEKOHARJOITTEET PELINOMAISET MAALINTEKOHARJOITTEET 1. Maalinteko 1v1 vastakkaisiin maaleihin Tilanne käynnistyy valmentajan merkistä molemmilta maaleilta yhtäaikaa. Puolustava pelaaja syöttää lyhyen kuljetuksen jälkeen

Lisätiedot

FC ESPOO. Pelitavan pääpiirteet 9v9

FC ESPOO. Pelitavan pääpiirteet 9v9 FC ESPOO Pelitavan pääpiirteet 9v9 ISO KUVA: - Rohkea: Pelaaja uskaltaa käyttää taitojaan joka osa-alueella - Liikkuva: Pelaajan liikkuminen on monipuolista ja nopeaa - Taitava: Pelaajalla on perustaidot

Lisätiedot

Taktiikan opettamisen tulee tukeutua pelaajien lajitaitoihin ja siihen, että valmentajalla on selvä kuva käyttämästään pelisysteemistä.

Taktiikan opettamisen tulee tukeutua pelaajien lajitaitoihin ja siihen, että valmentajalla on selvä kuva käyttämästään pelisysteemistä. Taktiikka yleisesti Sanalla taktiikka tarkoitetaan sitä, kuinka käytetään oman joukkueen vahvuuksia ja vastustajan heikkouksia hyväksi valmistauduttaessa otteluun sekä sen aikana valmentajan tekemiä muutoksia

Lisätiedot

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa C-tytöt Pärnu Summer Cupissa Haka C-tytöt osallistuivat 173 joukkueen Pärnu Summer Cupiin, C-tyttöjen sarjassa oli 12 joukkuetta. 5 päivän pelimatka Pärnuun oli upea reissu. Ilmat olivat vaihtelevat, mutta

Lisätiedot

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN Hakan A-poikien Toukokuun Kuukauden subway-pelaajaksi on valittu Eemi Räsänen. Eemi on joukkueen sisällä hyvin rakastettu persoona, hänen persoonallisuutensa hipoo

Lisätiedot

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 1 POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 2 Räimeen kisat: 14.05 I Duppeli: 1. Markku Valve, Gunnar Wallin 2. Sirpa Korkeamäki, Kari Korkeamäki 3. Pasi Karvola, Jarmo Räty 4. Ilkka Laitinen,

Lisätiedot

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset &

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset & NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset 2018-2019 & 2019-2020 Kauden 2017-18 muutokset 16-vuotiaiden sarjat Keväällä 2018 16-vuotiaiden SM-sarjan 8 parasta joukkuetta saavat paikan tulevaan 17-vuotiaiden

Lisätiedot

Muista että ketään ei ole kielletty toteuttamasta itseään joukkueen hyväksi.

Muista että ketään ei ole kielletty toteuttamasta itseään joukkueen hyväksi. 14 Tärkeitä on joka alueella: Aluepeli Näkökenttäpeli Kakkospallot Äänenkäyttö Liikkuminen ilman palloa Periksiantamattomuus Pallo liikkeelle yhdellä ja kahdella kosketuksella. Kavereiden auttaminen Taktiikan

Lisätiedot

Käytetään SEUL overwatch sääntöjen ingame asetuksia. Kotijoukkueen kapteeni on vastuussa lobbyn tekemisestä.

Käytetään SEUL overwatch sääntöjen ingame asetuksia. Kotijoukkueen kapteeni on vastuussa lobbyn tekemisestä. Turnauksessa sovelletaan yleisesti SEUL:in OW sääntöjä (http://seul.fi/wpcontent/uploads/2014/01/seul_ow_v1.pdf), poislukien eettinen osuus sekä kohdat jotka eroavat alla jäljempänä mainituista (joukkue

Lisätiedot

SPL Kaakkois-Suomen piiri ry, Kimpisenkatu 17 B 29, 53100 Lappeenranta puh: 05-411 8481, fax: 05-411 8464, Internet: www.kaakkois-suomi.palloliitto.

SPL Kaakkois-Suomen piiri ry, Kimpisenkatu 17 B 29, 53100 Lappeenranta puh: 05-411 8481, fax: 05-411 8464, Internet: www.kaakkois-suomi.palloliitto. D12 Ikäluokan haavit D12 Haavin tarkoitus Antaa lahjakkaille ja motivoituneille pelaajille mahdollisuuden päästä vertailemaan omia taitojaan muiden saman ikäisten ja tasoisten pelaajien kanssa Saada muutama

Lisätiedot

Maalivahtiharjoittelu PK-35. Juniorimaalivahdit: A-jun. B-jun

Maalivahtiharjoittelu PK-35. Juniorimaalivahdit: A-jun. B-jun Juniorimaalivahdit: A-jun. B-jun. 02-03 04-05 06-08 Kausisuunnitelma 2016-2017 Maalivahtiharjoittelu eri ikäluokissa Taktinen harjoittelu Tekninen harjoittelu Fyysiset ominaisuudet Psyykkiset valmiudet

Lisätiedot

Stadicup 2011 F8 IKÄLUOKKA FAIR PLAY JOUKKUE (JAETTU PALKINTO) LPS 03-05 JA LPS PINKIT, FAIR PLAY PELAAJA PEPPI PISILÄ NJS ESPANJOL/SININEN.

Stadicup 2011 F8 IKÄLUOKKA FAIR PLAY JOUKKUE (JAETTU PALKINTO) LPS 03-05 JA LPS PINKIT, FAIR PLAY PELAAJA PEPPI PISILÄ NJS ESPANJOL/SININEN. Stadicup 2011 VUODEN 2011 26.STADI CUP TULOKSET JA PALKITUT! F8 IKÄLUOKKA FAIR PLAY JOUKKUE (JAETTU PALKINTO) LPS 03-05 JA LPS PINKIT, FAIR PLAY PELAAJA PEPPI PISILÄ NJS ESPANJOL/SININEN. F9 IKÄLUOKKA

Lisätiedot

A L K U S A R J A A YLEMPÄÄN JATKOSARJAAN, JA 6. ALEMPAAN JATKOSARJAAN

A L K U S A R J A A YLEMPÄÄN JATKOSARJAAN, JA 6. ALEMPAAN JATKOSARJAAN A L K U S A R J A A 1. 2. YLEMPÄÄN JATKOSARJAAN, 3. 4. 5. JA 6. ALEMPAAN JATKOSARJAAN ottelut voitot tasurit tappiot + maalit maalit pisteet HaPan Vastustajat Hölistit Sb Nyco Mätärit SB Saunailta 0 0

Lisätiedot

Keskiviikko

Keskiviikko Maanantai 25.6.2018 Aloitimme neljännen työviikkomme matkustamalla Suomenniemeen, jossa kävimme piristämässä asiakkaita Metsätähden toimintakeskuksella. Aloitimme ohjelman tuttuun tapaan yhteislauluilla,

Lisätiedot

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT 2018-2019 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan

Lisätiedot

BC NOKIA/VANHEMMAT C-TYTÖT ALOITTIVAT TAIPALEENSA KOHTI IKÄLUOKAN SM-SARJAA VOITOKKAASTI

BC NOKIA/VANHEMMAT C-TYTÖT ALOITTIVAT TAIPALEENSA KOHTI IKÄLUOKAN SM-SARJAA VOITOKKAASTI BC NOKIA/VANHEMMAT C-TYTÖT ALOITTIVAT TAIPALEENSA KOHTI IKÄLUOKAN SM-SARJAA VOITOKKAASTI BC Nokia/C-tytöt (1997 syntyneet) aloittivat lauantaina läntisen aluesarjan voitolla Raholan Pyrkivästä lukemin

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS CUP CHAMPIONS CUP 2 16 6.2.2016 Champions Cup 2016 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kotijoukkue pelaa puffetin puoleisessa päädyssä ja vierasjoukkue

Lisätiedot

Sedan 2005 toi menestystä

Sedan 2005 toi menestystä Sedan 2005 toi menestystä Sedan on tullut meille tutuksi, sillä ensimmäistä kertaa kävimme kuuden juniorin kanssa siellä vuonna 2001. Tuolloin kilpailut järjestettiin ensimmäistä kertaa ja saimme kokea

Lisätiedot

SÄÄNNÖT RANTAVESIPALLO

SÄÄNNÖT RANTAVESIPALLO SÄÄNNÖT RANTAVESIPALLO 1.6.2017 Sisällys Noudatettavat säännöt... 3 1 Joukkueet... 3 2 Tuomarit... 3 3 Pelaajavaihdot... 3 4 Puolten arvonta... 4 5 Peliaika... 4 6 Hyökkäysaika... 4 7 Aikalisä... 4 8 Maalivahdin

Lisätiedot

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 1. AJO-OHJEET Turnaus on Myyrmäen jalkapallohallissa. Osoite: Raappavuorentie 10, 01601 Vantaa. 2. PYSÄKÖINTI Urheilupuistossa on paljon parkki tilaa. Auton saa jättää

Lisätiedot

8. P97 seututaitokoulu (1h,45min)

8. P97 seututaitokoulu (1h,45min) 8. P97 seututaitokoulu 26.1 2008 (1h,45min) -Liivien jako/teemat /lohkojen teko, n.15 min -Nopeus ketteryys harjoituksen alussa, n.15 min -Rastiharjoittelu lohkoissa 1-5 max.15min/lohko (yht75min) 4+4pel.ryhmät/ohjaaja

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014. ESI istumalentopallo Lappeenranta

KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014. ESI istumalentopallo Lappeenranta KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014 ESI istumalentopallo Lappeenranta Se yksi ja alkuperäinen istumalentopallon MARJOLA BEACH VOLLEY turnaus JO VUODESTA 1993

Lisätiedot

SALIBANDYTURNAUKSET.com - Urakkatie 7, Kaarina

SALIBANDYTURNAUKSET.com - Urakkatie 7, Kaarina L O H K O A. 1.3. ylempään jatkosarjaan ja 4.6. alempaan jatkosarjaan. Lohkojumbo kesälomalle Team Puksu SB Kaskenkadun Kings Hölistit SBS Young Money Mätärit Vastustajat HC/FC TI 5.6.2018 1810 Team Puksu

Lisätiedot

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan.

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. TERVETULOA! Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. 31. -turnaus 31.3.- 12.4.2014 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU 21. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN

KILPAILUKUTSU 21. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN KILPAILUKUTSU 21. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 20.-21.7.2013 Se yksi ja alkuperäinen istumalentopallon MARJOLA BEACH VOLLEY turnaus JO VUODESTA 1993 21. MARJOLA TURNAUS 2013 Tervetuloa

Lisätiedot

Teki maaleja niin tyttöjen kuin poikienkin peleissä. Rakenteli myös muille hyvin paikkoja.

Teki maaleja niin tyttöjen kuin poikienkin peleissä. Rakenteli myös muille hyvin paikkoja. JyPK 2015 palkitut Joukkueiden palkinnot: 02-tytöt Milka Määttänen, Silja Tarkka, Minna Tolkki, Sara Ahlfors, Nea Saarelainen Nea Saarelainen Teki maaleja niin tyttöjen kuin poikienkin peleissä. Rakenteli

Lisätiedot

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017 Woman Volley ry Uutiskirje tammikuu 2017 Tervehdys kaikille Woman Volleyn pelaajille ja vanhemmille! Lähetämme kuukausittain seuratiedotteen, missä kerromme ajankohtaisia asioita seuran toimintaan liittyen.

Lisätiedot

Palaute joukkueen toiminnasta

Palaute joukkueen toiminnasta Pelikirja Vanhemmille Toimintakausi 2017-2018 Vanhemmat: SÄÄNNÖT VANHEMMILLE - Huolehtivat, että pelaajat ilmoittautuvat tapahtumiin nimenhuudossa https://nimenhuuto.com/ - Huolehtivat, että pelaajilla

Lisätiedot

Suomen Liitokiekko ry:n Junioreiden kilpailusäännöt. versio 2.1 voimassa lähtien

Suomen Liitokiekko ry:n Junioreiden kilpailusäännöt. versio 2.1 voimassa lähtien Suomen Liitokiekko ry:n Junioreiden kilpailusäännöt versio 2.1 voimassa 08.10.2016 lähtien Aluksi Junioreiden SM-sarja noudattaa junioreille sovellettuna Suomen Liitokiekkoliiton yleisiä ultimaten kilpailusääntöjä.

Lisätiedot

MAALIANALYYSI Jääkiekon SM liiga 2008 2009. Kari Savolainen

MAALIANALYYSI Jääkiekon SM liiga 2008 2009. Kari Savolainen MAALIANALYYSI Jääkiekon SM liiga 2008 2009 Kari Savolainen Tutkimusongelmat Kaudella 2008 2009 jääkiekon SM liigan runkosarjassa tehtyjen tasakentällismaalien ja erikoistilannemaalien määrät ja syntymekanismit.

Lisätiedot

KANSAINVÄLISEN PELIN VAATIMUKSET SJL Lasse Sampakoski

KANSAINVÄLISEN PELIN VAATIMUKSET SJL Lasse Sampakoski KANSAINVÄLISEN PELIN VAATIMUKSET 9.2.2012 SJL Lasse Sampakoski MAALINTEKOTILANTEET tärkeitä termejä ja pelifilosofiaa Tavallinen laukaus on laukaus johon maalivahti ehtii hyvin sijoittumaan, hänellä on

Lisätiedot

Leirit Suurleiri 2012 Varkaudessa. Alueleiri Ulvilassa. PRONSSIA ULVILASTA! Pronssipelissä kaatui Fera Blue lukemin 11-3

Leirit Suurleiri 2012 Varkaudessa. Alueleiri Ulvilassa. PRONSSIA ULVILASTA! Pronssipelissä kaatui Fera Blue lukemin 11-3 Leirit 2012 Alueleiri Ulvilassa PRONSSIA ULVILASTA! Pronssipelissä kaatui Fera Blue lukemin 11-3 D-tytöt päätyivät alkulohkonsa toiselle sijalle voittaen kaikki muut ottelunsa, mutta häviten niukasti Fera

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

Vanhempainilta 3.5.2016

Vanhempainilta 3.5.2016 Vanhempainilta 3.5.2016 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia on aktiivinen ja innostunut jalkapalloilijatar, antaen harjoituksissa sekä peleissä 100%. Pelissä keskikentän moottori on kauden aikana pyörittänyt

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY

SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 56 LUOKKIEN FUTSALTURNAUS 2010 Aika: Maanantaina 18.1.2010 Paikka: Pirkkahalli, Dhalli kentät no 3 ja 4, Ahalli kentät no 1 ja 2(jalkapallokenttä, mutta nappikset

Lisätiedot

Pelaaminen 4-4-2. SPL Uusimaa pojat Pohjola Cup. SPL Uusimaa Pohjola Cup 1

Pelaaminen 4-4-2. SPL Uusimaa pojat Pohjola Cup. SPL Uusimaa Pohjola Cup 1 Pelaaminen 4-4-2 SPL Uusimaa pojat Pohjola Cup SPL Uusimaa Pohjola Cup 1 Hyökkääminen Avaaminen on alhaalta alkavan hyökkäyksen ensimmäinen vaihe, eli se miten pelaamme vastustajan ensimmäisen linjan ohi.

Lisätiedot

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY POIKIEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Kämmenniemi, Amuri, Sampola,

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

Nokian Palloseura - Valmennuslinjaus ja pelitapa F6-E11 2016

Nokian Palloseura - Valmennuslinjaus ja pelitapa F6-E11 2016 Nokian Palloseura - Valmennuslinjaus ja pelitapa F6-E11 2016 Tausta Valmennus on pitkäjänteistä työtä. Yhdessä vuodessa ehditään vähän mutta 10-vuodessa enemmän. Emme pysty kehittämään kaikkia asioita

Lisätiedot

Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22.

Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22. 14. JEKKU -TURNAUS la 12.1.2013 Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22. Turnauspäivä on lauantai 12.1.2013. Ottelut pelataan klo 09.00 19:00 välisenä

Lisätiedot

STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla Otteluohjelma

STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla  Otteluohjelma STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS 21.11.2015 Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla www.vierumaki.fi/ Otteluohjelma Alla mukaan ilmoittautuneet joukkueet: A1 Riikku Rakenteet Oy Alavus Riikku A2

Lisätiedot

Kesämäki 06 Kevätturnaus

Kesämäki 06 Kevätturnaus Kesämäki 06 Kevätturnaus - 29.04.2017 - Littoisten Urheilukenttä - Sippaantie 2, Kaarina Kesämäki 06 Kevätturnaus Tervetuloa Kesämäki 2006 Kevätturnaukseen Littoisten Urheilukentälle Kaarinaan 29.04.2017.

Lisätiedot

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum.

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum. C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum. C14 FC HAKA YJ1 lopetti alkukauden sarjan komeasti Tehtiksellä. Vastaan tuli Tampereen TKT. Ja lopulta TKT oli se vastaantulija

Lisätiedot

PELINOMAISET MAALINTEKOHARJOITTEET

PELINOMAISET MAALINTEKOHARJOITTEET PELINOMAISET MAALINTEKOHARJOITTEET 1. Maalinteko 1v1 vastakkaisiin maaleihin Tilanne käynnistyy valmentajan merkistä molemmilta maaleilta yhtäaikaa. Puolustava pelaaja syöttää lyhyen kuljetuksen jälkeen

Lisätiedot

http://www.iihce.fi/desktopmodules/iihcemodules/print.aspx?listid=626

http://www.iihce.fi/desktopmodules/iihcemodules/print.aspx?listid=626 1 / 9 2.10.2010 15:37 Kirjainten tekeminen [ref# 1379] Harjoitteen tavoite: Kiekonkäsittelyn alkeiden harjoittelu Osallistujien määrä ja ryhmäjako: Kaikki mukana (halutessa pienryhmät) Tarvittavat välineet

Lisätiedot

E2-D2. 7.2.2013 Suomen Jääkiekkoliitto / Etunimi Sukunimi 1

E2-D2. 7.2.2013 Suomen Jääkiekkoliitto / Etunimi Sukunimi 1 E2-D2 7.2.2013 Suomen Jääkiekkoliitto / Etunimi Sukunimi 1 MIKÄ E2-D2 OHJELMAN TARKOITUS? Valtakunnallisten painopisteiden vientiä arkeen. Mitä E-D vaiheessa tulisi tehdä, jotta haasteet kansainvälisissä

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot

F-, E- ja D-tytöt Yleisesti valmennuksestaja ja treenamisesta Mitä ja miten salilla tehdään

F-, E- ja D-tytöt Yleisesti valmennuksestaja ja treenamisesta Mitä ja miten salilla tehdään F-, E- ja D-tytöt Yleisesti valmennuksestaja ja treenamisesta Mitä ja miten salilla tehdään JP Laamanen / E-tytöt ONNEKSI OLKOON 1. Olette valinneet teknisesti HAASTAVAN lajin lapsellenne 2. Lapsenne ovat

Lisätiedot

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT:

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT: SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY POIKIEN 5-6 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Torstai 21.1.2010 Paikka:4Pirkka-halli, D-halli kentät no 3 ja 4, A-halli kentät no 1 ja 2(jalkapallokenttä, mutta nappikset

Lisätiedot

Espoosta ei mitään uutta

Espoosta ei mitään uutta Espoosta ei mitään uutta SM-sarja jatkui lauantaina Espoossa jo tutuksi tulleella tavalla: Haka poistui hyvän pelin päätteeksi pukukoppiin maalin tappio niskassaan. Joukkue ei ole onnistunut miesmuistiin

Lisätiedot