Yleiskatsaus tuotteisiin

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Yleiskatsaus tuotteisiin"

Transkriptio

1 Yleiskatsaus tuotteisiin Asiantuntijasi kaikessa muovihitsaukseen liittyvässä!

2 Miniplast 2 Hitsauskone PE-, PP- ja PVDF-putkien ja putkenosien, läpimitta OD 20 - OD 110, puskuhitsaukseen Saatavilla myös pidennetty malli T-kappaleiden valmistamiseen ja valinnaisesti myös sähköhöylällä. Maxiplast Hitsauskone PE-, PP- ja PVDF-putkien ja putkenosien, läpimitta OD 50 - OD 160 (6 IPS), puskuhitsaukseen / /6113 Hitsauskoneet PE-, PP- ja PVDF-putkien ja putkenosien, läpimitta OD 50 - OD 355 (14 IPS), puskuhitsaukseen kuumennuselementillä, SDR-arvot hydraulisen yksikön mukaan. Soveltuu käytettäväksi työmaalla sekä kaivannoissa. jälkiasentaa SPA hitsauslokin tallennin, ja koneita on saatavilla myös CNC - ohjattuna versiona. Hitsauskoneet PE-, PP- ja PVDF-putkien ja putkenosien, läpimitta OD OD 630, puskuhitsaukseen kuumennuselementillä, SDR-arvot hydraulisen yksikön mukaan. Soveltuu käytettäväksi työmaalla sekä kaivannoissa. jälkiasentaa SPA hitsauslokin tallennin, ja koneita on saatavilla myös CNC - ohjattuna versiona.

3 HRG Kevyet, kestävät hitsauskoneet PEja PP-putkien ja putkenosien, läpimitta OD OD 1800, puskuhitsaukseen Koneet ovat hetkessä purettavissa kevyiksi komponenteiksi. Hitsauskoneet teräsversiona PE- ja PP-putkien ja putkenosien, läpimitta OD OD 2400, puskuhitsaukseen kuumennuselementillä, SDR-arvot hydraulisen yksikön mukaan. Soveltuu käytettäväksi työmaalla sekä kaivannoissa. Kaikkiin malleihin saatavilla nostolaite, jolla kuumennuselementti tai vastaavasti höylä voidaan kiinnittää tai irrottaa helposti. Hitsauskoneisiin voidaan helposti jälkiasentaa SPA hitsauslokin tallennin, ja koneita on saatavilla myös CNC - ohjattuna versiona Liikuteltavat hitsauskoneet teräsversiona PE- ja PP-putkien ja putkenosien, läpimitta OD OD 2500, puskuhitsaukseen kuumennuselementillä, SDR-arvot hydraulisen yksikön mukaan. Soveltuu käytettäväksi työmaalla sekä kaivannoissa. Kaikkiin malleihin saatavilla nostolaite, jolla kuumennuselementti tai vastaavasti höylä voidaan kiinnittää tai irrottaa helposti. Hitsauskoneisiin voidaan helposti jälkiasentaa SPA hitsauslokin tallennin, ja koneita on saatavilla myös CNC ohjattuna versiona. CNC 3.0/3.5 Ohjauskeskus, ehdottomasti hyväksytty kovaan jokapäiväiseen käyttöön; käyttömukavuus ja kehittynyt ohjelmisto tekee vaikutuksen käyttäjään. Muisti mahdollistaa yli hitsauksen tallennuksen, tietojen syöttö tapahtuu viivakoodin lukukynän avulla. Laite voidaan yhdistää kaikkiin kenttä- sekä työpajakoneisiin ja erikoishitsauskoneisiin.

4 SPA Hitsauslokin tallennuslaite mahdollistaa helpon hitsaustietojen keruun; voidaan yhdistää kaikkiin hitsauskoneisiin, ja laitteessa on helppo käyttäjän opastus. Hitsauskone PE-, PP- ja PVDF-putkien ja putkenosien, läpimitta OD 50 - OD 315, puskuhitsaukseen Saatavilla malleina OD 160, OD 250 ja OD 315 sekä pusku - ja muhvihitsaukseen tarkoitettuna yhdistelmämallina. Soveltuu käytettäväksi työmaalla sekä työpajoissa. Saatavilla on myös muunnossarjat T-kappaleiden 45, 60 ja 90 tekoon. Saatavilla lisäksi vahvistettu malli (300 dan). 4002/4001 Käsikäyttöinen hitsauskone PE-, PP- ja PVDF-putkien ja putkenosien, läpimitta OD 90 - OD 315, puskuhitsaukseen kuumennuselementillä, laajennettavissa läpimittaan OD 450 asti muunnossarjalla. Soveltuu myös T-kappaleiden 45, 60 ja 90 sekä X-kappaleiden valmistamiseen. jälkiasentaa SPA hitsauslokin tallennin, ja koneita on saatavilla myös CNC - ohjattuna versiona (vaan 4002) WM Käsikäyttöiset hitsauskoneet PE-, PP- ja PVDF-putkien ja putkenosien, läpimitta OD OD 500, puskuhitsaukseen Soveltuu myös T-kappaleiden 45, 60 ja 90 sekä X-kappaleiden valmistamiseen. jälkiasentaa SPA hitsauslokin tallennin, ja koneita on saatavilla myös CNC - ohjattuna versiona.

5 7000 WM Käsikäyttöiset hitsauskoneet PE- ja PP-putkien ja putkenosien, läpimitta OD OD 630, puskuhitsaukseen Pyynnöstä saatavilla myös malleja läpimittaan OD 800 asti. Soveltuu myös T-kappaleiden 45, 60 ja 90 sekä X-kappaleiden (OD 630 asti) valmistamiseen. jälkiasentaa SPA hitsauslokin tallennin, ja koneita on saatavilla myös CNC - ohjattuna versiona WM Käsikäyttöiset hitsauskoneet PE- ja PP-putkien ja putkenosien, läpimitta OD OD 1200, puskuhitsaukseen Soveltuu myös T-kappaleiden 45, 60 ja 90 sekä X-kappaleiden valmistamiseen. jälkiasentaa SPA hitsauslokin tallennin, ja koneita on saatavilla myös CNC - ohjattuna versiona WM/20000 WM/ WM Käsikäyttöiset hitsauskoneet PE- ja PP-putkien ja putkenosien, läpimitta OD OD 2400, puskuhitsaukseen Soveltuu myös T-kappaleiden 45, 60 ja 90 sekä X-kappaleiden valmistamiseen. jälkiasentaa SPA hitsauslokin tallennin, ja koneita on saatavilla myös CNC - ohjattuna versiona. Servo - ohjatut koneet Servo - ohjatut hitsauskoneet PE-, PP-, PVDF- ja PVC-putkien ja putkenosien, läpimitta OD 90 - OD 1200, puskuhitsaukseen kuumennuselementillä, erittäin korkealaatuisten putkenosien, mutkakappaleiden, T- sekä X-kappaleiden taloudelliseen valmistamiseen. Koneita ohjataan CNC ohjauskeskuksella, joka mahdollistaa hitsausten tarkan tekemisen sekä hitsaustietojen tallennuksen.

6 Sähkökäyttöinen muhvihitsauskone ESI 4000/2000 Työmaakäyttöön soveltuva sähkökäyttöinen muhvihitsauskone kaikenlaisten putkien ja putkenosien hitsaukseen; hitsaustietojen keruu ja hitsaustietojen syöttäminen viivakoodin avulla tai käsin. Pyynnöstä voidaan toimittaa nelinapainen pidinlaite putkien ja sähköpistorasioiden kiinnitykseen hitsauksen ja jäähdytyksen aikana. Muhvikuumennuselementit Saatavilla elektronisella tai termostaatin lämpötilaohjauksella tarttumattomalla pinnoitteella varustetuilla kuumennuselementeillä, joiden läpimitta on välillä OD 20 - OD 125 (mallista riippuen). Saatavilla erilaisia tukia työmaa- ja työpajakäyttöön Hitsauskone PE-, PP-, PB- ja PVDFputkien ja putkenosien, läpimitta OD 20 - OD 75, muhvihitsaukseen Hitsauskone PE-, PP-, PB- ja PVDFputkien ja putkenosien, läpimitta OD 20 - OD 125, muhvihitsaukseen

7 PSM 10/PSM 15 Käsikäyttöinen levynhitsauskone kaikista yleisistä kestomuoveista valmistettujen levyjen ja laattojen käsittelyyn, levyn enimmäispituuden ollessa 1500 mm ja enimmäispaksuuden 20 mm täysille seinälevyille tai vastaavasti kaksoisseinälevyille enintään 60 mm. Kone on saatavilla myös kiinnityspalkeilla, joilla voidaan hitsata kulmia 90 asti. PSM 20 Hydraulinen levynhitsauskone kaikista yleisistä kestomuoveista valmistettujen levyjen ja laattojen käsittelyyn, levyn enimmäispituuden ollessa 2000 mm ja enimmäispaksuuden 20 mm täysille seinälevyille tai vastaavasti kaksoisseinälevyille enintään 60 mm. Suuremmat mitat pyynnöstä. Kone on saatavilla myös kiinnityspalkeilla, joilla voidaan hitsata kulmia 90 asti. Kädessä pidettävät kuumennustyökalut Saatavilla pyöreitä tai suorakaiteen muotoisia malleja joissa elektroninen tai termostaattilämpötilan ohjaus sekä tarttumaton pinnoite. Erilaisia tukia saatavilla työmaakäyttöä varten. Jaetut, kädessä pidettävät kuumennustyökalut Saatavilla malli tarttumattomalla pinnoitteella, kahdella kahvoissa olevalla ohjauslaitteella sekä kahdella liitäntäkaapelilla tai koneen kuumennuselementtinä kahdella peruskoneen sisällä olevalla ohjauslaitteella.

8 Me olemme täällä! Jälleenmyyjät ja huoltokumppanit Mikäli teillä on lisää kysyttävää, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä tai puh , faksi ! Tilanne 04/2013 Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin! BBTechnics Oy Sinikalliontie 18B Espoo FINLAND Puhelin +358 (0) Telefaksi +358 (0) Wilhelm Dommer Söhne GmbH Einsteinstraße 5 D Ditzingen-Heimerdingen Puhelin +49 (0) / Callcenter +49 (0) / Telefaksi +49 (0) / info@widos.de

9 2500 S CNC Vakiotuotantosolut täysin automaattisella käsittelysyklillä, joka perustuu erilaisiin hitsausteknologioihin kuten infrapuna-, kuumennuselementtipusku- tai muhvihitsaukseen. Käyttäjän turvallisuuden varmistamiseksi koneen koko kotelo sisäänrakennetulla elektronisella järjestelmällä. Kitkahitsauskoneet Olemme valmistaneet jo suuren joukon erikoisratkaisuja ja hitsauskoneita. Lisätietoja saatavilla pyynnöstä. Pystymme toteuttamaan vaatimuksenne, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä meihin. Sarjahitsauskoneet Täysin automaattiset koneratkaisut suurten yksiköiden sarjatuotantoon kehittyneen teknologian avulla. Varustettu mm. pyörivällä pöytäteknologialla sisäkkäisiä työskentelyprosesseja varten. Erikoishitsauskoneet Räätälöidyt tuotantokoneet erikoisosien ammattimaiseen valmistukseen, esim. itse säätyvällä nostolaitteistolla ja suurella tietokannalla, joka mahdollistaa äärimmäiset vaihtelut.

10 Satulahitsauskone ASM 160/315/1200 Käsikäyttöinen hitsauskone supistettujen T-kappaleiden puskuhitsaukseen kuumennuselementillä erittäin korkealaatuisista PE- ja PP-putkesta, pääputken läpimitan ollessa enintään OD 1200 ja sivuputken enintään OD 630. Miniplast IR Infrapunahitsauskoneet infrapunasäteilyyn perustuvaan kosketuksettomaan hitsaukseen sekä kaikenlaisten putkien ja liittimien puskuhitsaukseen kuumennuselementillä, läpimitan ollessa välillä OD 20 - OD 110. Pyörivät pyörösahat Muoviputkien suorakulmaiseen leikkaamiseen, saatavilla malli 315 läpimitoille OD OD 315 ja malli 500 läpimitoille OD OD 500. Laite on kevyt ja kannettava. Moottoroitu käsikäyttöinen pyörösaha Muoviputkien suorakulmaiseen leikkaamiseen, laite koostuu moottoroidusta käsikäyttöisestä pyörösahasta ohjaavalla alustalla ja putken läpimittaa vastaavilla kiristysketjuilla. Kiristysketjuja on saatavilla läpimitoille OD OD Leikkuusyvyys on n. 60 mm tai 110 mm. Helpon käsittelyn ja optimaalisen turvallisuuden ansiosta tämä saha on korvaamaton työkalu työmaalla.

11 Liikutettava katkaisusaha Ketjusaha liikutettavana katkaisusahana muoviputkien työmaalla tapahtuvaan suorakulmaiseen leikkaamiseen. Soveltuu paineputkille, joiden läpimitta on enintään OD 2000 mm, terän pituudesta riippuen. Sahausjärjestelmä 315 Sahausjärjestelmä läpimitaltaan enintään OD 315 muoviputkille, suljetussa, nykyaikaisessa teräsrakenteessa. Sahan kehystä voidaan kääntää kaksipuolisesti vähintään 45 tai 67,5 putkien vinoleikkaukseen. Valinnaisvarusteena saatavilla on linjalaser, jolla voidaan merkitä myöhempi leikkuulinja sekä pneumaattinen putken kiristin, ja se voidaan asentaa jälkikäteen säteittäistä leikkausta varten. RS 630/800/1000/1200 Erikoisvannesaha-asennus, joka on kehitetty muoviputkien tarkkaan leikkaukseen kulmien ollessa -45 ja 67,5, kun vaatimukset ovat kovat. Erittäin tukeva hitsausrakenne käytettäväksi tärinän minimoimiseksi. Saatavilla kattava valikoima lisävarusteita, kuten esim. pneumaattinen putken kiinnitys, moottoroitu kulkulinjan lasermerkintä tai uudelleenrakennussarja säteittäistä leikkaamista varten. RSC 1200/1600/2000/2400 Automatisoitu erikoisketjusahaasennus, joka on kehitetty muoviputkien tarkkaan leikkaukseen enintään OD 2400 läpimitoille, kun vaatimukset ovat kovat. Erittäin tukeva hitsausrakenne käytettäväksi tärinän minimoimiseksi; soveltuu erityisen hyvin raskaille putkille, paksuille seinille. Saatavilla kattava valikoima lisävarusteita, kuten esim. sähkökäyttöinen putken kiinnitys, passiivinen tai vedetty rullakuljetin, lastujen poisto tyhjiön avulla ja suoja-aitaus.

12 Ulkopuolisen purseen poistaja Äärimmäisen kevyt ja kestävä laite ulkopuolisen purseen turvalliseen, helppoon ja taloudelliseen poistamiseen puskuhitsauksen jälkeen. Saatavilla 7 eri kokoa läpimittojen ollessa välillä OD OD Saatavilla myös pienempi malleja, joiden läpimitta on välillä OD 20 - OD 90. Sisäpuolisen purseen poistaja Saatavilla putkille, joiden sisäläpimitta on välillä ID 90 - ID 500. Pistosyvyys on enintään 20 m, pinta-anturit skannaavat putken sisäseinät estääkseen leikkuun ulottumisen pohjamateriaaliin. Työkalut Lisävarusteet - Putken kuorintatyökalut - Putken puristuslaite 63 - Purseenpoistolaite erikoisterällä - Putkisakset - Putken leikkuri - Putken viisteytyslaitteet - Käsikäyttöinen puhdistustyökalu - Nelinapainen pidinlaite - Vetorullatelineet eri malleina, korkeus säädettävissä - Lämpötilan mittauslaite - Ajastin - Putken puhdistusliinat Lisävarusteet putken asennukseen - Seinälaippa - Suojaputki - Tiivisterenkaat - SANI putkien kunnostussarja

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna 1993.

Lisätiedot

Hitsauskoneet ja laitteet l 285

Hitsauskoneet ja laitteet l 285 -sähköhitsausautomaatit toimivat manuaalisella aika-asetuksella, viivakoodilukijalla tai täysin automaattisesti. Vuokratut laitteet ja välineet ovat aina huollettuja ja toimintakuntoisia. Tarvittaessa

Lisätiedot

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 Hitsauskoneet muoviputkistoille ja muoveille Meiltä saat työkalut ja ohjeet, jotta putkiston

Lisätiedot

291 l Hitsauskoneet ja laitteet

291 l Hitsauskoneet ja laitteet -sähköhitsausautomaatit toimivat manuaalisella aika-asetuksella, viivakoodilukijalla tai täysin automaattisesti. Vuokratut laitteet ja välineet ovat aina huollettuja ja toimintakuntoisia. Tarvittaessa

Lisätiedot

Uponor-paineputkijärjestelmä PVC juomaveden johtamiseen 04 I 2009 51016

Uponor-paineputkijärjestelmä PVC juomaveden johtamiseen 04 I 2009 51016 U P O N O R Y H D Y S K U N TA - J A Y M P Ä R I S T Ö T E K N I I K K A U p o n o r - P a i n e p u t k i - j ä r j e s t e l m ä P V C Uponor-paineputkijärjestelmä PVC juomaveden johtamiseen 04 I 2009

Lisätiedot

Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta

Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta Vetotapin tunnistin Kahvan tunnistin Lukitushaan tunnistin (LED-valo) TURVAJÄRJESTELMÄ, VOITELU & PAINEILMA Voiteluyksikkö Paineilmajärjestelmä Kiinnityksen

Lisätiedot

Italialaista teknologiaa hitsausalan ihmisille

Italialaista teknologiaa hitsausalan ihmisille Italialaista teknologiaa hitsausalan ihmisille DELTA 800 VENÄJÄ 8 metriä maanpinnan alapuolella RITMO S.P.A. on maailman johtava muovin hitsauslaitteiden valmistaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta.

Lisätiedot

Rullauritus RULLAURITUS. Putkikoko. Mallien määrä. Tyyppi. Sivu

Rullauritus RULLAURITUS. Putkikoko. Mallien määrä. Tyyppi. Sivu Rullauritus Suunniteltu parantamaan palosprinklereiden ja muiden teollisuusasennusten nopeutta ja tehokkuutta. Laaja valikoima mekaanisia ja hydraulisia yksiköitä halkaisijaltaan jopa 24" sovelluksiin.

Lisätiedot

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle JAPA 405 FI Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle Japa 405 on uuden sukupolven polttopuukone ammattilaisille. Japa 405 mallissa toimintaa ohjaa käyttäjää avustava äly. Kone on varustettu sensoreilla, jotka

Lisätiedot

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat 2016 Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna

Lisätiedot

GF Piping Systems. Hitsaustapahtuman esivalmistelutoimenpiteisiin tarvittavat työkalut

GF Piping Systems. Hitsaustapahtuman esivalmistelutoimenpiteisiin tarvittavat työkalut GF Piping Systems Hitsaustapahtuman esivalmistelutoimenpiteisiin tarvittavat työkalut 1351 1352 Työkalut ja asennustarvikkeet Muoviputkien katkaisulaitteet 1354 Putkikaapimet 1356 Viisteytystyökalut 1358

Lisätiedot

Timanttiporaus SAHAUS JA PORAUS

Timanttiporaus SAHAUS JA PORAUS Timanttiporaus 132 mm 1/2" BSP Malli HC-2W Pora/Järjestelmä Moottorin ominaisuudet Monipuolinen: soveltuu kuiva- ja märkäporaukseen. Tiilien käsivarainen kuivaporaus 5 1 4" (132 mm) asti, betonin käsivarainen

Lisätiedot

HandlingTech. Automations-Systeme ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA. www.handlingtech.de/eromobil

HandlingTech. Automations-Systeme ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA. www.handlingtech.de/eromobil HandlingTech ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA www.handlingtech.de/eromobil eromobil - Ratkaisu työkalujen rikkoutumistilanteisiin Uusi eromobil Kompakti, monipuolinen, käytännöllinen Perustamisvuodestaan

Lisätiedot

Teollisuusratkaisut. Pipelife ratkaisut Kaivosja prosessiteollisuuteen

Teollisuusratkaisut. Pipelife ratkaisut Kaivosja prosessiteollisuuteen Teollisuusratkaisut Pipelife ratkaisut Kaivosja prosessiteollisuuteen Sisällys 2 Pipelife toimipaikat 3 Pipelife paineputket kaivos-ja prosessiteollisuuteen 4 Erikoistuotteet kaivosteollisuuteen 5 Pipelife

Lisätiedot

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä!

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Rolba SUPER COMBI Super Combi Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Monen vuoden kokemus ja asiakkailtamme saamamme palaute ovat tehneet

Lisätiedot

Arto Luukkainen 24.3.2014

Arto Luukkainen 24.3.2014 Arto Luukkainen 24.3.2014 2 Agenda Kaukomarkkinat ja Panasonic Toughbook Trendit mobiilipäätteissä ammattikäytössä Tablet trouble tutkimus Panasonic Toughpad tietokoneet Lisävarusteet 3 Kaukomarkkinat

Lisätiedot

POWERGRIT MONIKÄYTTÖISET TUOTTEET HYDRAULIKÄYTTÖINEN BENSIINIKÄYTTÖINEN 2013 TUOTEOPAS

POWERGRIT MONIKÄYTTÖISET TUOTTEET HYDRAULIKÄYTTÖINEN BENSIINIKÄYTTÖINEN 2013 TUOTEOPAS POWERGRIT MONIKÄYTTÖISET TUOTTEET HYDRAULIKÄYTTÖINEN BENSIINIKÄYTTÖINEN 2013 TUOTEOPAS TURVALLISEMMIN. NOPEAMMIN. HELPOMMIN. Monikäyttöisellä PowerGrit ketjulla varustetulla ICS ketjusahalla on onnistuttu

Lisätiedot

Kannettavat putkentyostokoneet

Kannettavat putkentyostokoneet .... Kannettavat putkentyostokoneet Lastuavaan kylmätyöstöön Katkaisu Viisteytys Sisä- ja ulkopuolinen kalibrointi Laipanoikaisu LW COLD CUTTER Nopea kiinnitys Tehokas työstö Kevyt ja kompakti rakenne

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE 1 HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE 12/2015 Myynti Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 VANTAA p. 020 777 0500 www.fluorotech.fi Sivu Yleistä 3 Muoviputkistojen hitsaustavat 4 Hitsauskoneet

Lisätiedot

heating wedge = kuumakiila liitettävät materiaalit hot air = kuuma ilma hot air tape welding = kuuma ilma teippaus ultrasonic = ultraääni

heating wedge = kuumakiila liitettävät materiaalit hot air = kuuma ilma hot air tape welding = kuuma ilma teippaus ultrasonic = ultraääni PFAFF tuotevalikoimassa on teknisten tekstiilien ja suodattimien valmistamiseen tarkoitettuja automaatteja. Pfaff rakentaa myös räätälöityjä ratkaisuja. heating wedge = kuumakiila liitettävät materiaalit

Lisätiedot

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Toisen sukupolven KX-SARJAN timanttisegmenttien valmistuksessa on käytetty uusinta KX-teknologiaa, jossa timanttihiukkaset ovat tasaisena rivistönä sideaineessa.

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

Magswitchin h y ö d y t :

Magswitchin h y ö d y t : Muuttaa tapoja. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä helppoa kontrolloida erittäin tehokasta magneettia. Magswitch on kehittänyt erittäin tehokkaan magneettityökalun, joka yhtä nuppia vääntämällä on helppo

Lisätiedot

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Malli Työpituus Kokonaispituus Standardi mm mm

Lisätiedot

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V 2016 SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V ST2661300 350 W 2-13 mm 520-2620 rpm 13 mm pikaistukka 575 mm 19 kg Kevyt ja kompakti penkkiporakone niin kotiverstaalle kuin autotalliinkin. Kone on varustettu

Lisätiedot

S-käyrä. kanavan heittosiirtymä. lindab ilmastointi. Ød1 R 45. Sisäkkäispituus (SIKKI) L = Kanavan pituus. E (Pituudensiirtymä)

S-käyrä. kanavan heittosiirtymä. lindab ilmastointi. Ød1 R 45. Sisäkkäispituus (SIKKI) L = Kanavan pituus. E (Pituudensiirtymä) lindab ilmastointi Ød1 L = Kanavan pituus 45 R Sisäkkäispituus (SIKKI) Sisäkkäispituus (SIKKI) E (Pituudensiirtymä) R 45 Ød1 CC (Keskiönsiirtymä) S-käyrä kanavan heittosiirtymä Tuotealueet Kanavajärjestelmät

Lisätiedot

Kaivukoneporalaitteet

Kaivukoneporalaitteet Kaivukoneporalaitteet ADVANCED DRILLING TECHNOLOGY ExcaDrill tekee ylittämättömistä esteistä väliaikaisia Tämä on sinun ja kallion välinen asia. Mies vastaan luonnon kovin mahdollinen pinta. Vastustaja

Lisätiedot

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste kuormanerotin on suunniteltu enintään 630 :n

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

Elektroninen ohjausyksikkö

Elektroninen ohjausyksikkö Elektroninen ohjausyksikkö MALLI CITY Käyttäjän käsikirja Asennus Toiminnot Vasatherm Finland Oy Puh: +358 (0)9 4730 6190 Pihatörmä 1 A Fax: + 358 (0)9 4730 6201 02240 Espoo E-mail: etunimi.sukunimi@vasatherm.fi

Lisätiedot

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE 1 Kuvaa ei voi näyttää nyt. HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE 09/2015 Sivu Yleistä 3 Muoviputkistojen hitsaustavat 4 Hitsauskoneet sähkömuhvihitsaukseen 5-13 Hitsauskoneet puskuhitsaukseen

Lisätiedot

LAJAC TUOTTEITA METALLITEOLLISUUTEEN.

LAJAC TUOTTEITA METALLITEOLLISUUTEEN. www.lajac.fi LAJAC TUOTTEITA METALLITEOLLISUUTEEN. Lajac on markkinajohtaja nykyaikaisessa teollisuusilmastoinnissa. Luomme hyvän työympäristön ja saamme aikaiseksi korkean tuottavuuden teollisuuden pölynpoistoon,

Lisätiedot

Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja

Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja Se hoitaa homman Jotta pystyn hoitamaan omani Koska vain paras on riittävän hyvää... Uusi sukupolvi. Luokkansa paras. ATTIX 33- ja 44 -sarjan märkä-/kuivaimurit suunniteltiin

Lisätiedot

Yleiskoneet. Esivalmistuslaitteet

Yleiskoneet. Esivalmistuslaitteet Yleiskoneet Esivalmistuslaitteet Electrolux Professional Turvallisuus tulee ensin Sinun terveytesi on Meille aina tärkeää BPA vapaa Electrolux Professional ei käytä BPA (bisfenol A) ainetta missään elintarvikkeiden

Lisätiedot

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912 PASSION IN CRANES PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI Since 1912 PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä on maailman kehittynein työpajanosturi. Sen ainutlaatuiset

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

steni katto Kattaa kaiken Uusi kattomateriaali markkinoiden paras takuu!

steni katto Kattaa kaiken Uusi kattomateriaali markkinoiden paras takuu! steni katto Kattaa kaiken Uusi kattomateriaali ja markkinoiden paras takuu! 13631 / 2011 Kestävä Taloudellinen Joustava värivalikoima Ympäristöystävällinen Markkinoiden paras takuu! Olemme tosissamme steni

Lisätiedot

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone WSE 7 Vario Tilausnumero 377.82 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone + VR-elektroniikka: portaaton

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Uudet säädettävät koje- ja remonttirasiat Joustavuutta erilaisiin asennustilanteisiin

Uudet säädettävät koje- ja remonttirasiat Joustavuutta erilaisiin asennustilanteisiin Uudet säädettävät koje- ja remonttirasiat Joustavuutta erilaisiin asennustilanteisiin Runsaasti asennustilaa Soveltuu haastavissakin asennustilanteissa Rasiayhdistelmien teko entistä helpompaa 2 UUDET

Lisätiedot

Gyproc XR. Ääneneristysranka Tekniset tiedot ja asennusohjeet

Gyproc XR. Ääneneristysranka Tekniset tiedot ja asennusohjeet Gyproc XR Ääneneristysranka Tekniset tiedot ja asennusohjeet Tuotekuvaus Gyproc XR Parempi ääneneristävyys Gyproc XR -teräsranka on kehitetty antamaan parempi ääneneristävyys Gyproc-väliseiniin ääneneristävyystasoilla

Lisätiedot

LS-sarjan isot laserleikkauskoneet

LS-sarjan isot laserleikkauskoneet 1/6 LS-sarjan isot laserleikkauskoneet 2/6 Airwell TECOI:n edustajaksi AirWell Oy on solminut maahantuonti- ja markkinointisopimuksen espanjalaisen TECOI:n valmistamista leikkauslaitteista. TECOI on ylivoimainen

Lisätiedot

Magneetit WWW.ERLATEK.FI

Magneetit WWW.ERLATEK.FI Magneetit 181 WWW.ERLATEK.FI NEO Kestomagneetit Kappaleiden nostamiseen ja kääntämiseen aina 2000 kg asti. SAV-BUX kestomagneetit testataan yksilöllisesti ja toimitetaan testaustodistuksen kanssa Irtirepäisyvoima

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 50/100: 10 Kg/M 2 50/50: 13 Kg/M 2. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm -20 C + 80 C

PANELTIM PANEELIT. 50/100: 10 Kg/M 2 50/50: 13 Kg/M 2. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm -20 C + 80 C PANELTIM PANEELIT 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 3,5 3,5 /100: 10 Kg/M 2 /: 13 Kg/M 2 51 mm -20 C + 80 C 100 Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP copo) ja

Lisätiedot

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone WSE 7 Vario 377.82 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone + VR-elektroniikka: portaaton nopeuden

Lisätiedot

Miimo-robottileikkurit 2013. Honda Miimo. Robotti, joka leikkaa ruohosi.

Miimo-robottileikkurit 2013. Honda Miimo. Robotti, joka leikkaa ruohosi. Miimo-robottileikkurit 2013 Honda Miimo. Robotti, joka leikkaa ruohosi. Honda Miimo robotti, joka leikkaa ruohosi. Miimo on ihanteellinen laite heille, jotka haluavat kauniin ja huolitellun nurmikon, mutta

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

Kiinteä nosto-orsi TTS-E

Kiinteä nosto-orsi TTS-E YALE nosto- 70.4.10 TIGRIP nosto- TTS-E ja TTS Tigrip nosto- ovat turvallisia pitkien kappaleiden siirroissa: ei taakan notkumista eikä kääntymistä. Ne ovat käytännöllisiä myös silloin, kun taakalle tarvitaan

Lisätiedot

Oy Ekocoil Nestejäähdyttimet & lauhduttimet

Oy Ekocoil Nestejäähdyttimet & lauhduttimet Oy Ekocoil Nestejäähdyttimet & lauhduttimet Oy Ekocoililla on vuosikymmenten kokemus nestejäähdyttimien sekä lauhduttimien kehittämisestä ja valmistuksesta. Osaava tuotekehitys, ainutlaatuinen asiantuntemus

Lisätiedot

PROBST kivi- ja betonituotetarraimet 70.8.10. Kivileikkurit AL. Tasoituslanat hiekalle EP ja Mini-Plan. Säädettävä sidekivikärry VTK-V

PROBST kivi- ja betonituotetarraimet 70.8.10. Kivileikkurit AL. Tasoituslanat hiekalle EP ja Mini-Plan. Säädettävä sidekivikärry VTK-V 70.8.10 Kivileikkurit AL AL-sidekivileikkuri ja RSAkaarevan pinnan leikkuuterä Jämäkkä ja kevyt kivileikkuri ammattikäyttöön. Laite on helposti siirrettävissä. Yksinkertainen säätö. Molemmissa terissä

Lisätiedot

Stravent. Radiaattorit. Modul Compact. Paneeliradiaattori.

Stravent. Radiaattorit. Modul Compact. Paneeliradiaattori. Stravent Radiaattorit Modul Compact Paneeliradiaattori www.stravent.fi www.stravent.fi Modul Compact radiaattori Todellista tehoa ilman ylimitoitusta. Radiaattoreilla on tärkeä tehtävä lämmitettäessä asuinhuoneita.

Lisätiedot

Ammattimaiset sähkötyökalut ja varusteet

Ammattimaiset sähkötyökalut ja varusteet Ammattimaiset sähkötyökalut ja varusteet NEW YKSI OOTTORI. ONTA ERI KaYTToa. oottori ja käyttölaitteet myydään erikseen. Rekisteröity malli. Patentti 1101605.2 vireillä. 6,5 hv 3 l 20 cm Ø 3150 min -1

Lisätiedot

Käyttöohjeet - WELDON

Käyttöohjeet - WELDON Käyttöohjeet - WELDON Täältä löydätte lisää tietoa meistä: http://canplast.fi/ John Liman, Tuotepäällikkö Timo Väisänen, TJ john.liman(at)canplast.fi tjv.vaisanen(at)gmail.com +358-45 1240893 timo.vaisanen

Lisätiedot

Apollo SPEEDY Syöttölaite

Apollo SPEEDY Syöttölaite Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi Apollo SPEEDY Syöttölaite PLC - Ohjaus Askelmoottori Syöttö pituus : 1 12 m Vahva, alumiini rakenne Moottori

Lisätiedot

3.2.4 229 Tuote: Trap

3.2.4 229 Tuote: Trap 8 3..4 Tuote: Trap 9 Reuna D Piilokiinnitteinen ripustettu T-4 kannatinjärjestelmä, avattava 3 5 A Gyptone levyt joissa on viistetty reuna D, kiinnitetään piilokiinnitteiseen kannatinjärjestelmään T-4.

Lisätiedot

FAMOS PROTEC. Edistykselliset. Kuumasaumaajat

FAMOS PROTEC. Edistykselliset. Kuumasaumaajat Edistykselliset FAMOS PROTEC Kuumasaumaajat Hygieenistä muotoilua yhdistettynä nykyaikaisen välinehuollon toiminnalliset vaatimukset täyttäviin teknisiin ominaisuuksiin! F108 PROTEC F108 T PROTEC F108

Lisätiedot

RAM Nordic AB. Kiinnitysratkaisu.

RAM Nordic AB. Kiinnitysratkaisu. RAM Nordic AB Kiinnitysratkaisu GPS / Matkapuhelin GPS RAM kiinnikkeet soveltuu useimpiin ajoneuvoihin, joissa GPS:ää käytetään. RAM joustaa iskujen ja tärinän vaimentamiseksi. Se on oikea valinta, kun

Lisätiedot

45 90 45 30 mm mm mm mm 305 305 x 335 305 x 305. Moottori Nopeus Pienin Ø kw AC m/min mm

45 90 45 30 mm mm mm mm 305 305 x 335 305 x 305. Moottori Nopeus Pienin Ø kw AC m/min mm Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi Meba Eco-Line 335 DGA 600 45 90 45 30 305 305 x 335 305 x 305 335 500 x 335 335 x 335 330 320 x 335 320

Lisätiedot

FastMig X vie käsinhitsauksen laatustandardit uudelle tasolle

FastMig X vie käsinhitsauksen laatustandardit uudelle tasolle FastMig X vie käsinhitsauksen laatustandardit uudelle tasolle Tämän hetken älykkäin MIG-hitsauslaite Hyödyntää tehokkaasti hitsaushallinnan ohjelmistoja (KAS) ja valokaaren ominaisuuksia parantavia Wise-ohjelmistotuotteita

Lisätiedot

Teollisuusinfrapunalämmitin IR Suuriin ja korkeisiin tiloihin

Teollisuusinfrapunalämmitin IR Suuriin ja korkeisiin tiloihin 3 3000 6000 W Sähkölämmitys 3 mallia Teollisuusinfrapunalämmitin Suuriin ja korkeisiin tiloihin Käyttökohteet soveltuu suurten ja korkeiden tilojen yleis- ja lisälämmitykseen. Sitä voidaan myös käyttää

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet ALMI putkihiomakoneet tarjoavat lisäarvoa turvallisuuden kautta; virheettömyyttä, tarkkuutta ja nopeasti muokattavia putkia. Almi koneita myydään

Lisätiedot

TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit

TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit GESIPA G-Speed GESIPA -uutuus, G-Speed -vetoniitti, tarjoaa nopeutta ja luotettavuutta liittessä metallia, muovia, komposiittimateriaaleja sekä

Lisätiedot

GF Piping Systems. PROGEF PP-H Tuoteluettelo Täydellinen valikoima putkia ja liittimiä sekä käsikäyttöisiä ja automaattisia venttiilejä

GF Piping Systems. PROGEF PP-H Tuoteluettelo Täydellinen valikoima putkia ja liittimiä sekä käsikäyttöisiä ja automaattisia venttiilejä GF Piping Systems PROGEF PP- Tuoteluettelo Täyellinen valikoima putkia ja liittimiä sekä käsikäyttöisiä ja automaattisia venttiilejä 718 PROGEF Stanar PP- Putkistojärjestelmät Sivu Putket 721 Sähköhitsattavat

Lisätiedot

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l Electroluxin HD-Sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen. Kaapit ovat niin sisältä kuin ulkoa ruostumatonta terästä, teräsovella, ja kapasiteetti alkaen

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Handsfree, Bluetooth. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 41

Installation instructions, accessories. Handsfree, Bluetooth. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 41 Installation instructions, accessories Ohje nro 31310099 Versio 1.2 Osa nro 31285547 Handsfree, Bluetooth Volvo Car Corporation Handsfree, Bluetooth- 31310099 - V1.2 Sivu 1 / 41 Varuste IMG-242205 A0000162

Lisätiedot

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen 3. Helmikuu ta2012 Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen voima! Puutarhan hoito ja siivous on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi Ryobisähkötyökalujen valikoima sisältää pensasleikkureita

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

Fontaine-vetopöydät. Kestävä vaihtoehto. kaikkeen kuljetukseen

Fontaine-vetopöydät. Kestävä vaihtoehto. kaikkeen kuljetukseen Fontaine-vetopöydät Kestävä vaihtoehto kaikkeen kuljetukseen H* 904 12 o 880 457 690 275 40 o 415 12 o *H = korkeus Fontaine 2 vetopöytävalikoima Fontaine 3000 Kestävä valurautainen 2 vetopöytä. Kaikki

Lisätiedot

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen!

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Clen Royal 2117 Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Messinkipäätyinen rivimäntäpumppu keraamisilla männillä ja

Lisätiedot

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334.

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334. sarja[f] sarja[f] Sarja[f]:ssä kiinnittyy huomio ensimmäiseksi 50 mm paksuun kevytlevyyn ja nelikulmaisiin jalkoihin, jotka ovat joko T:n muotoiset tai sijoitettuina nurkkiin erityisiä muotoilupiirteitä,

Lisätiedot

Kivipatterit - Käyttö- ja asennusohje

Kivipatterit - Käyttö- ja asennusohje Kivipatterit - Käyttö- ja asennusohje Turvallisen lämmittämisen takaamiseksi lue nämä varoitukset ensin! Sähköverkkoliitännän saa tehdä ainoastaan sähköasentaja, jolla on voimassa olevien määräysten mukaiset

Lisätiedot

1 mm GALVANOIDUT PUTKISTOT

1 mm GALVANOIDUT PUTKISTOT 1 mm GALVANOIDUT PUTKISTOT Tuoteryhmä 1 Osista koottava putkijärjestelmä Lataa tuotesivut 1 mm GALVANOIDUT PUTKISTOT Tuoteryhmä 1 v.en.04/2013 Sisällys Asennusmenetelmät... 1-8 Putket... 9-12 Mutkat...

Lisätiedot

Työturvallisuus. Talotekniikan perusteet

Työturvallisuus. Talotekniikan perusteet 2 Työturvallisuus Viereisessä kuvassa oleva laite ei ole henkilönostin. Sitä voidaan käyttää apuna esim. rakennuslevyjen nostoon tai kuten kuva symbolisesti esittää, iv-kanavien paikalleennostoon ja asennukseen.

Lisätiedot

Käyttöolosuhteet. Kuljetus-, varastointi- ja käyttöolosuhteet

Käyttöolosuhteet. Kuljetus-, varastointi- ja käyttöolosuhteet Kaikki pellit on vakiona suunniteltu ja sertifioitu EI-S-luokituksen mukaisiksi. PK-Ipalopeltiyksiköt on suunniteltu asennettavaksi palo-osastojen väliseiniin. Yksiköiden asennus on selostettu nelikulmaisten

Lisätiedot

FRANKE-HANAT. Hygieeninen ja vettä säästävä Juhlavuodentuotteet Voimassa 1. huhtikuuta 2011 alkaen

FRANKE-HANAT. Hygieeninen ja vettä säästävä Juhlavuodentuotteet Voimassa 1. huhtikuuta 2011 alkaen FRANKE-HANAT Hygieeninen ja vettä säästävä Juhlavuodentuotteet Voimassa 1. huhtikuuta 2011 alkaen Vesi hallinnassamme - Tulevaisuus tänään Vesi on merkittävässä osassa jokapäiväistä elämäämme. Tätä arvokasta

Lisätiedot

Mallien määrä 1 1 8-5 6-125 2.2. Ketjuruuvipuristin 9 1 8-8 6-200 2.2 Putkiruuvipuristin 5 1 8-6 6-150 2.3 Siirrettävä ketjuruuvipuristin

Mallien määrä 1 1 8-5 6-125 2.2. Ketjuruuvipuristin 9 1 8-8 6-200 2.2 Putkiruuvipuristin 5 1 8-6 6-150 2.3 Siirrettävä ketjuruuvipuristin Putkipuristimet ja putkituet Laaja valikoima putkitarvikkeita, jotka on suunniteltu toimimaan yhdessä. Kestävä rakenne takaa vuosikausien luotettavan toiminnan. Puristimet Mallien määrä Putkikoko tuumaa

Lisätiedot

Glydea. Moottoroidut verhot. www.sunsystems.fi

Glydea. Moottoroidut verhot. www.sunsystems.fi Glydea Moottoroidut verhot www.sunsystems.fi Moottoroi verhot...... ja nauti! Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glydea -moottoroitu verho liukuu silkinpehmeästi kiskollaan. Sopii täydellisesti kotiteatteriin!

Lisätiedot

UUSI M M A T RA TK A I SUT M ETA LLI N K ONEI STUK SEEN LEVYN TYÖSTÖÖN TA I VUTUK SEEN & P YÖRI STYK SEEN M I TTA UK SEEN & NC OHJELM OI NTI I N

UUSI M M A T RA TK A I SUT M ETA LLI N K ONEI STUK SEEN LEVYN TYÖSTÖÖN TA I VUTUK SEEN & P YÖRI STYK SEEN M I TTA UK SEEN & NC OHJELM OI NTI I N UUSI M M A T RA TK A I SUT M ETA LLI N K ONEI STUK SEEN LEVYN TYÖSTÖÖN TA I VUTUK SEEN & P YÖRI STYK SEEN M I TTA UK SEEN & NC OHJELM OI NTI I N VAAKAJOHTEISET CNC- JA PUOLIAUTOMAATTISORVIT SMTCL, ANYANG,

Lisätiedot

361 l Hitsauskoneet ja laitteet

361 l Hitsauskoneet ja laitteet -sähköhitsausautomaatit toimivat manuaalisella aika-asetuksella, viivakoodilukijalla tai täysin automaattisesti. Vuokratut laitteet ja välineet ovat aina huollettuja ja toimintakuntoisia. Tarvittaessa

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN RAUTAKESKO 1 Mukavaa lämpöä - miten ja miksi? Lämpö on yksi ihmisen perustarpeista. Lämpöä tarvitaan asuinhuoneissa: kotona ja vapaa-ajanasunnoissa, mökeillä, puutarhassa,

Lisätiedot

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT FIN 2012 MAAKAUHAT Maakauha 400 400 1400 155 365 Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain

SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain 1 SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain SUPER SHREDDER pienentää putkistoissa virtaavat kovat kiintoaineet. Se on erittäin tehokas murskain, jolla on virtaviivainen, helppohoitoinen rakenne ja vain

Lisätiedot

Centromat. Hermann Rosorius. Ingenieurbüro GmbH. centromat. Erikoistyökalut putkien, laitteistojen ja säiliöiden rakentamiseen. www.centromat.

Centromat. Hermann Rosorius. Ingenieurbüro GmbH. centromat. Erikoistyökalut putkien, laitteistojen ja säiliöiden rakentamiseen. www.centromat. Centromat Hermann Rosorius Ingenieurüro GmH Erikoistyökalut putkien, laitteistojen ja säiliöiden rakentamiseen www.centromat.de Tyyppi 1a Ulkokeskiöintilaite Putkien, akseleiden ja pyörötankojen nopea,

Lisätiedot

Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje

Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje 9234594 2. painos Nokia, Nokia Connecting People ja Pop-Port ovat Nokia Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Copyright 2005 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Johdanto

Lisätiedot

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea Padat ja kattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat 831 007 832 004 830 000 ruostumaton teräs 304 alumiini 5 ruostumaton teräs 430, min. 0,5 Profi Line - korkea

Lisätiedot

Via Circonvallazione, 10 13018 Valduggia (VC), Italia Puh: +39 0163 47891 Faksi: +39 0163 47895 www.vironline.com. Kuva 9525.

Via Circonvallazione, 10 13018 Valduggia (VC), Italia Puh: +39 0163 47891 Faksi: +39 0163 47895 www.vironline.com. Kuva 9525. Valvoindustria Ing. Rizzio S.p.A. www.vironline.com 9520-sarja DZR messinkinen ON/OFF -linjasäätöventtiili Kuvaus Sinkkikadon kestävästä messingistä valmistettu ON/OFF säätöön soveltuva linjasäätöventtiili

Lisätiedot

Miehittämätön laserleikkaus - käsin koskematta levystä lavalle 1/6

Miehittämätön laserleikkaus - käsin koskematta levystä lavalle 1/6 Miehittämätön laserleikkaus - käsin koskematta levystä lavalle 1/6 2/6 Tietoa yrityksestä ASTES4 on Balernessa, Etelä-Sveitsissä, sijaitseva teolliseen automaatioon keskittynyt riippumaton yritys. ASTES4

Lisätiedot

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa 500-2000 W Sähkölämmitys 12 mallia IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa Käyttökohteet CIR tuo mukavuutta terasseille, parvekkeille ja ulkoilmaravintoloihin

Lisätiedot

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Column Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Hintakuvasto TwinColumn sivu -1- TwinColumn II videoneuvotteluun sivu -2- TwinC lisätarvikkeet sivu -3- Kiinnikkeet sivu -4- TwinColumn Double 2-puolinen

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

SUHNER Työstöyksiköt

SUHNER Työstöyksiköt SUHNER Työstöyksiköt https://youtu.be/dazt4dl2o0m SUHNER Työstöyksiköt MONOmaster «Porauksen työhevonen» MONOmaster toimintaperiaate Oikosulkumoottori jarrusylinteri kara voimansiirto Karan runko Pinoli

Lisätiedot

FAS VENDING- AUTOMAATIT. Myyntiä kellon ympäri kioski on aina auki.

FAS VENDING- AUTOMAATIT. Myyntiä kellon ympäri kioski on aina auki. FAS VENDING- AUTOMAATIT Myyntiä kellon ympäri kioski on aina auki. FAST 00 KIOSKIAUTOMAATTI Fastin hyllykokoonpanon voi rakentaa makeisille, snack-tuotteille, juomapulloille ja -tölkeille. Säilytyslämpötila

Lisätiedot

KULJETINKETJUJA VAATIVIIN TARPEISIIN

KULJETINKETJUJA VAATIVIIN TARPEISIIN KULJETINKETJUJA VAATIVIIN TARPEISIIN 1 SISÄLTÖ 4 SIVULEVYJEN KULUTUSPINNAT 5 RAKENNE 7 KULJETINKETJU SFS 2380 8 KIINNITYSREIÄT R2 9 KIINNITYSKORVAKKEET K2 K22 10 KULJETINKETJU SMS 1698 11 KULJETINKETJUT

Lisätiedot

Teho 2400 W Paino 4,4 kg Jännite 230 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 40 cm Ketju 3/8 sh. 165. Teho 1.5 kw Komposiittirunko, paino 3,6 kg

Teho 2400 W Paino 4,4 kg Jännite 230 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 40 cm Ketju 3/8 sh. 165. Teho 1.5 kw Komposiittirunko, paino 3,6 kg 05 MOOTTORISAHAT. CS-00 SÄHKÖSAHA Teho 00 W Paino, kg Jännite 0 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 0 cm Ketju /8 sh. 65 Sähkösaha vaativaan käyttöön Kevyt yläkahvasaha ammattilaisille YLÄKAHVASAHAT.

Lisätiedot

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu Puristustyökalut Alkuasentoon palautus varmistaa aina saman luotettavan, vedenpitävän liitoksen. Tuottavat erinomaista laatua ja kestävyyttä tukena RIDGIDin elinikäinen takuu. Mallien määrä Kapasiteetti

Lisätiedot

Lue lisää osoitteesta:

Lue lisää osoitteesta: Muovihitsauksen ja prosessilämmön tekijä Suomessa on BBTechnics, jonka palvelut ja päämiehet koostuvat alan kehittäjstä, osaajista ja huippuyhtiöistä sekä omasta ammattitaitoisesta henkilöstöstä. BBTechnics

Lisätiedot